Serie A - preview 1. kola

24.08.2019, 08:49, aktualizováno 26.08.2019, 08:42
Previews
Posledním zápasem bude v pondělí večer dohráno první kolo nové sezony italské ligy. Velkým favoritem bude Inter Milán, od toho se letos očekává, že bude konkurovat Juventusu a Neapoli a na úvod by si měl poradit s nováčkem z Lecce...
Inter Milán - US Lecce  (pondělí 20:45)
V pondělní dohrávce čeká slavný stadion Giuseppe Meazzy pikantní souboj mezi Interem a Lecce. Pikantní v tom, že domácí tým vede Antonio Conte, jehož mateřským klubem je právě Lecce. Od Interu se letos čekají velké věci a hned na úvod jsou tři body povinností.

Velká očekávání panují v letošní sezoně od Interu Milán. Klub vyznávající modročerné barvy kraloval Itálii v letech 2006-2010, ale posléze stejně jako jeho městského rivala postihl tvrdý pád. Zpátky na vrchol a do boje o titul by ho měl katapultovat Antonio Conte. Muž, který něco takového svedl s Juventusem. Premiéru si nový trenér Interu odbude proti svému mateřskému týmu Lecce. "Přirozeně je to pro mě emotivní zápas. Byl to neuvěřitelný los, ale jsem za všechny šťastný, že se můžeme utkat s Lecce. Měli dvě neuvěřitelné sezony a opravdu si zaslouží uznání. Zítra sice budeme soupeři, ale s Lecce mě pojí silné pouto," dodal bývalý kouč Juventusu nebo Chelsea.

"Prvním cílem pro tuto sezonu je zajistit, aby fanoušci dokázali tento tým poznat a vytvořit v nich nadšení. Zároveň ale víme, že jediná cesta, jak to dokázat, je tvrdá práce. Naším cílem je uzavřít mezeru, která je od prvních Juventusu a Neapole dost velká. Kromě investic a posílení je nezbytné vybudovat pevné základy. Musíme se soustředit na sebe a učinit naše fanoušky hrdými," rozpovídal se před začátkem sezony Antonio Conte.

Inter čeká vedle domácí soutěže i Liga mistrů a nesmíme zapomínat i na pohár. Kádr zůstal po minulé sezoně víceméně pohromadě a navíc ho vedení vhodně doplnilo o útočníka Lukakua, obránce Godína nebo záložníka Nicolá Barellu. Nerazzurri pro změnu opustili Ivan Perišić a Radja Nainggolan.

Lecce nebude mít v Miláně vůbec co ztratit a rádo by zopakovalo senzační výhru starou téměř dvacet let. V listopadu 2000 vyhrálo Lecce na půdě Interu 1:0 a podobný výsledek by byl obrovskou senzací.

Nováček soutěže bude jistě při chuti, ovšem síly svého soupeře si je dobře vědom. "Antonio Conte je možná nejlepší trenér na světě a Inter má k dispozici výjimečné šampiony. Jen jeden z jejich hráč má cenu jako celý náš tým," nechal se slyšet prezident Lecce Saverio Sticchi. Lecce se za dva roky vyškrábalo až z třetí ligy a v nejvyšší soutěži se bude chtít především zachránit.

Inter začne bez Diega Godína, ten do utkání vůbec nezasáhne a to je jediná ztráta, kterou musí Conte při své premiéře oželet. Dramatické to není ani v táboře Fabia Liveraniho. Lecce nepomohou vinou zranění Meccariello a Fiamozzi.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar - Candreva, Vecino, Brožović, Sensi, Asamoah - Lukaku, Lautaro Martínez
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Rispoli, Rossettini, Lucioni, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Majer - Shakhov - Falco, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.32 - 13.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - AC Milán  (neděle 18:00)
Udinese mělo v závěru loňské sezony zajímavou formu a třemi výhrami v řadě se bezpečně zachránilo. Zebry na to alespoň v počáteční fázi Coppa Italia navázaly vítězstvím nad Südtirolem, ale AC Milán by měl představovat o poznání těžšího soupeře. Rossoneri jsou na prahu sezony 2019/2020 velkou neznámou, ovšem jeho ambice zůstávají neměnné - TOP 4 a konečně kvalifikace do Ligy mistrů. Milán v posledních letech v Udine nezářil, za šest let tam vyhrál jen dvakrát.

Těsně před začátkem Serie A se rozvířily všemožné spekulace ohledně odchodu argentinského klenotu De Paula, o jehož služby nejvýrazněji projevilo zájem Atlético Madrid. De Paul je pro hru Udinese naprosto klíčový a hra s ním a bez něj, to je velký rozdíl.

Proti AC Milán by měl být De Paul k dispozici a Udinese si v prvním zápase před vlastními diváky dělá zálusk na tři body. Igor Tudor má pohromadě stabilizovaný tým, což se nedá říci o soupeři, který v létě obměňoval kádr. Z Empoli přišla dvojice Krunjić, Bennacer, brazilské ligy stoper Leonardo Duarte a z francouzského Lille útočník Raphael Leao. Součástí Rossoneri už ale není Patrick Cutrone, který zamířil do anglického Wolverhamptonu. Největší změnu přichystal Milán na trenérské lavici a bývalou legendu Gennara Gattusa nahradil Marcem Giampaolem. Švýcarský rodák hrál se Sampdorií atraktivní fotbal, což si slibuje i nové vedení se sportovním ředitelem Paolem Maldinim. "Je to pro mě sen a příležitost, stejně jako pro mé hráče. Jsem ve výjimečném klubu a mám vizi a představu o tom, kudy jít a jaké kroky podniknout. Potřebuji ale čas na práci s těmito hráči i systémem," podotkl Giampaolo.

Zatímco ambicí Udinese je skončit co nejdále od sestupových vod, AC Milán chce konečně obsadit pozici v TOP 4 a zajistit si Ligu mistrů. Pomoci by mu měl i fakt, že Serie A je společně s domácím pohárem jedinou soutěží, na kterou se bude koncentrovat.

Zebrám bude chybět De Maio a Ter Avest. Připravený zasáhnout bude na lavičce náhradníků český záložník Antonín Barák, který celou loňskou sezonu laboroval se zraněním, jinak v předchozí sezoně patřil k oporám. AC Milán zase nemůže počítat s dvojicí obránců Mattia Caldara, Theo Hernández. Druhý jmenovaný přichází za 20 milionů eur z Realu Madrid. Marco Giampaolo vsadí v prvním zápase na podobnou jedenáctku, kterou používal jeho předchůdce Gattuso. Nové posily, které se připojily k týmu teprve nedávno, ještě potřebují čas.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Opoku, Troost-Ekong, Samir - Larsen, Fofana, Jajalo, Mandragora, Pussetto - De Paul, Lasagna
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Calhanoglu - Suso - Piatek, Castillejo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.06 - 3.37 - 2.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Brescia Calcio  (neděle 20:45)
Cagliari přes léto hodně investovalo a vedení klubu společně s fanoušky doufá v klidný střed tabulky. Podobné cíle ale bude mít také Brescia a právě tyto dva týmy spolu poměří síly hned v prvním kole.

Sardinský celek se ocitá na prahu nové éry. Po několika měsících urputného vyjednávání vedení svolilo k odchodu mladého talentu a jednoho z hlavních lídrů týmu, Nicola Barelly. Pokud ale čekáte, že sportovní ředitel Marcello Carli zůstal sedět se založenýma rukama, mýlíte se. Finanční prostředky využil na restrukturalizaci kádru, který na mnoha místech oproti loňské sezoně ještě posílil. A to především v záloze.

Střed pole totiž vyztužili Nahitán Nández, Marko Rog a také Radja Nainggolan. Vedení opět vsadilo na zkušeného trenéra Rolanda Marana, který už v minulé sezoně předváděl s týmem poměrně dobrý fotbal a opět z Cagliari udělal nepříjemného soupeře. Teď má k dispozici velmi zajímavý tým, který navíc opět čítá obránce Lucu Pellegriniho nebo střelce Leonarda Pavolettiho.

Oba dva týmy se několikrát setkaly v rámci první i druhé ligy, ale z osmnácti střetů vznikly jen dvě remízy. Velmi často je favoritem domácí tým, protože hosté vyhráli jen jednou za posledních 15 let. Když se oba týmy potkaly ve druhé lize, ve dvou duelech vždy vyhrál domácí tým a celkově ve dvou duelech padlo deset branek!

Trenér Maran nyní nemůže využít služeb zraněné trojice Faragò, Bradarić a Mattiello, především pak ale schází dlouhodobě zraněný brankář Alessio Cragno. V karetním trestu z minulé sezony je Marko Rog. Absence Brescie ze zdravotních důvodů doplňují Ndoj s Dessenou (někdejším kapitánem právě Cagliari) a také v dresu hostí funguje pozůstatek z minulé sezony ohledně trestů. Ty nepustí do hry Aleše Matějů a především pak největší posilu Rondinelle Maria Balotelliho.

Velká pozornost bude upřena na trenéra Eugenia Coriniho. Ten dovedl Brescii v prvním roce na lavičce k postupu a ovládl druhou nejvyšší ligu o bod před svými pronásledovateli. V prvním kole Brescia vyhrála nad Cagliari jen jednou, konkrétně v roce 1967/1968.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pinna, Ceppitelli, Pisacane, Pellegrini - Ionita, Nainggolan, Nandez - Birsa - Joao Pedro, Pavoletti
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Martella - Bisoli, Tonali, Dessena - Špalek - Ayè, Donnarumma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.65 - 4.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - US Sassuolo  (neděle 20:45)
Turín začal novou sezonu pohárovým vystoupením proti Debrecínu či Soligorsku, ale až proti anglickému Wolverhamptonu se se zlou potázal. Domácí porážka 2:3 znamená, že je na pokraji vyřazení z předkola Evropské ligy. Ještě než odcestuje k náročné odvetě, čeká Býky první ligové utkání proti nevyzpytatelnému Sassuolu.

Býkům spadly evropské poháry, tedy jejich 2. předkolo, do klína poté, co se účasti v Evropské lize vzdal pro finanční fair-play AC Milán. Po poměrně hladkém postupu přes maďarský Debrecín a běloruský Soligorsk přišel na řadu los čtvrtého předkola, který nebyl vůči Turínu vůbec milosrdný a do cesty mu postavil anglický Wolverhampton. Svěřenci Waltera Mazzarriho první zápas na domácí půdě nezvládli, s týmem z Premier League prohráli 2:3 a v odvetě budou mít co dohánět.

V Serii A mají domácí za cíl boj o evropské poháry, tedy jinak řečeno zopakování loňské sezony. V té nakonec nechybělo mnoho a Granata klidně mohla proklouznout na čtvrté místo, které zaručuje Ligu mistrů. Mazzarrimu po loňské sezoně zůstal kádr pohromadě, což by mělo být jeho výhodou, stejně jako domácí prostředí. Naopak venkovní zápasy patřily mezi velké slabiny a Mazzarri doufá, že jeho hráči budou vozit body zvenčí častěji. Každopádně v prvním kole se Turín představí doma proti Sassuolu.

Hosté v létě prodávali tak, jak je jejich dobrým zvykem. Ke konkurenci odešli Demiral, Sensi, Lirola nebo Boateng. Kostra týmu tak leží na italských talentech typu Locatelli. Bude to ale stačit na boj o první desítku? V minulé sezoně Neroverdi na Turín ani jednou nevyzráli. Doma s ním hráli 1:1 a na severu Itálie prohráli 2:3.

Granatě v zápase s Wolves citelně scházela ofenzivní esa Iago Falqué a Éder, oba zmiňovaní budou chybět i proti Sassuolu. Navíc nejde o jediné ztráty, trenéru Mazzarrimu nebude k dispozici ani Lyanco. Podobné starosti má i Roberto De Zerbi, v útoku nemůže nasadit Berardiho, v záloze oporu Magnanelliho i Djuričiće.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Bremer - De Silvestri, Meité, Baselli, Berenguer, Ansaldi - Zaza, Belotti
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Gravillon, Ferrari, Rogerio - Traoré, Obiang, Locatelli - Brignola, Caputo, Boga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.54 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - Atalanta Bergamo  (neděle 20:45)
První kolo svedlo dohromady i týmy, které si po minulé sezoně nasadily laťku hodně vysoko. SPAL skončil na třináctém místě, daleko od sestupových pozic a Atalanta se dokonce probojovala do Ligy mistrů. Třetí tým uplynulého ročníku začne na stadionu Paola Mazzy přetěžkou misi, zopakovat historicky úspěšnou sezonu.

Začněme u ferrarského celku, který loni obsadil parádní třinácté místo. Už na začátku minulé sezony se SPALu predikoval záchranářský boj, ale tým trenéra Sempliciho se mu úspěšně vyhnul. Podobné prognózy panují i letos a je pravda, že SPAL bude mít obhajobu třináctého místa nesmírně složitou. Zvláště když do Lazia pustil svojí největší oporu Manuela Lazzarriho. Vedení se snažilo jeho odchod zalepit různými příchody nepříliš známých hráčů, ale jak si nakonec vše sedne, to ukáží až zápasy.

SPAL začne doma na stadionu Paola Mazzy proti účastníkovi Ligy mistrů Atalantě Bergamo. Minulá sezona byla pro Orobici historicky úspěšná, třetí místo a start v milionářské soutěži je pro místní fanoušky jako obrovský sen, ze kterého se nechtějí probudit. Gian Pier Gasperini odvádí v Bergamu skvělou práci už několik let a moc dobře ví, že sezona 2019/2020 bude jedna z nejtěžších. Bergamaschi nikdo v žádném případě nepodcení a navíc kádr čeká boj na dvou těžkých frontách.

Atalantě se v předchozím ročníku dařilo na hřištích soupeře, zatímco doma poměrně tápala. Pro začátek sezony to ale neplatilo a Atalanta na půdě Spalu prohrála 0:2. Vzájemná bilance z třetího týmu Serie A za minulý rok zrovna favorita nedělá, protože vyhrát nad SPALem dokázal překvapivě jen jednou jedinkrát.

SPAL se musí obejít bez Farese, jinak je zbytek kádru pohromadě a kouč Semplici má z čeho vybírat. O složení základní jedenáctky má jasno i Gian Pier Gasperini a určitě v ní bude chybět potrestaný Josip Iličić, klíčová postava ofenzivních řad. K tomu nebude hrát ani zraněný Castagne.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Felipe - D'Alessandro, Valoti, Missiroli, Kurtić, Di Francesco - Petagna, Floccari
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Palomino, Masiello - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gómez - Muriel, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.13 - 3.75 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - SS Lazio  (neděle 20:45)
Sampdoria vstoupí do sezony s jednou velkou změnou, na její lavičce už není Marco Giampaolo, nýbrž někdejší kouč Sassuola nebo Říma Eusebio Di Francesco. Námořníky v prvním kole čeká Lazio, které naopak stabilizovalo kádr a konečně by se rádo probojovalo do Ligy mistrů. Jeho náročná mise začne na stadionu Luigi Ferraris v Janově.

"Jsem hrdý a šťastný, že jsem udělal toto rozhodnutí a jsem přesvědčen, že předvedeme dobrý výkon. Na základě toho, co jsem dosud viděl, jsem optimistický," neskrýval radost i natěšení kouč Di Francesco. Ten na lavičce nahradí oblíbeného Giampaola, který se rozhodl pro novou výzvu v podobě AC Milán. Sampdoria chce i pod Di Francescem bojovat o Evropu, což se jí v minulé sezoně povedlo tak na půl. Námořníci byly dlouho v kontaktu s pohárovými příčkami, jenže nakonec odpadli a bylo z toho jen deváté místo.

Sampdoria začne v prvním kole doma proti Laziu, jehož trenérem i pro tentokrát zůstává Simone Inzaghi. Biancocelesti stabilizovali kádr, čehož si Di Francesc dobře všímá: "Lazio je obtížný soupeř, zejména pro to, že v létě udělalo jen pár změn, což mu dává výhodu. Mají jen velmi málo slabin a my se musíme soustředit na naše kvality a na to, kde jim můžeme ublížit."

Nový kouč se bude znovu opírat o služby veterána Fabia Quagliarelly, který se stal loni nejlepším střelcem soutěže: "Na technické úrovni se mu nedá nic vyčítat. Slyšel jsem některé lidi, že už se nedokáže ani pohnout, ale jsem přesvědčen, že i v této sezoně nastřílí noho gólů." Po Giampaolově odchodu je další výraznou ztrátou i odchod Dennise Praeta do Leicesteru nebo obránce Andersena do Lyonu.

Bylo už řečeno, že Lazio svůj kádr stabilizovalo a všechny své hvězdy udrželo pohromadě. Vítěz poháru v sezoně 2018/2019 chce letos bojovat o Ligu mistrů, která mu předloni, stejně jako loni utekla.

Lazio opět spoléhá na kanonýra Cira Immobileho, Marca Parola nebo Lucase Leivu. Novou akvizicí je ze SPALu příchozí Manuel Lazzarri a opačným směrem se pakoval Murgia.

Inzaghi bude v Janově postrádat Lukakua a Marušiće, zatímco Doria bude bez Depaoliho a Maroniho.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Murillo, Colley, Murru - Linetty, Vieira, Jankto - Ramírez, Quagliarella, Caprari
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Vavro, Acerbi, Radu - Patric, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.68 - 3.50 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - Bologna FC  (neděle 20:45)
V neděli se na Stadio Marc'Antonio Bentegodi domácí fanoušci opět dočkají první ligy. Vřelé uvítání na hřišti ale nováček asi čekat nemůže, protože proti němu se postaví posílená Boloňa, která má poměrně vysoké cíle.

I v nové sezoně se ve Veroně bude chodit na první ligu. Zatímco tamní Chievo po naprosto hrůzostrašné sezoně spadlo do druhé ligy, jeho rival, Hellas, se z ní naopak vyškrábal zpět. Cesta to nebyla jednoduchá, ale nakonec se povedla. Premiéru na domácí půdě si nakonec trenér Ivan Jurić bude muset vychutnat až jindy, protože v minulé sezoně dostal trest a na lavičce proto bude jeho asistent Matteo Paro.

Karetní trest nepustí do hry ani dvojici Vitale - Di Carmine, takže Hellas půjde do úvodního utkání své sezony v okleštěné sestavě. Badu s Crescenzim jsou navíc zranění. Osobností, která by měla táhnout ostatní, je bezesporu zkušený záložník Miguel Veloso, o kterého se bude hra Hellasu opírat. Ve Veroně se na úvod domácím docela daří, protože za posledních 15 prvoligových sezon zde prohráli jen třikrát.

Trochu kuriózně se to potkalo s citelnou absencí na straně Boloni, protože ani ona nebude schopna využít služeb svého taktika, ovšem z mnohem náročnějších důvodů. Trenér Siniša Mihajlović, který měl lví podíl na záchraně Boloni v loňské sezoně, se musel podrobit intenzivní léčbě. Po skončení ročníku mu totiž byla diagnostikována leukémie, takže velkou část svých odpovědností delegoval na asistenta Miroslava Tanjigu. Zápas si ale samozřejmě nenechá ujít a pomocí technologického pokroku jej bude sledovat z nemocničního lůžka.

Boloňa nehledě na razantní změnu dál měnila kádr k obrazu srbského kouče a sportovní ředitel Walter Sabatini přivedl hráče jako Takehiro Tomiyasu, Stefano Denswil, Jerdy Schouten nebo Andreas Skov Olsen. Velkou pomocí je také trvalé odkoupení Sansoneho s Orsolinim.

Oba týmy mají za sebou třetí kolo Coppa Italia a zatímco Hellas nestačil na Cremonese, Boloňa si poradila s Pisou. Tentokrát Felsinei nebudou moci využít služeb zraněného dua Džemaili - Schouten. Na zápas se hodně těší záložník Roberto Soriano, který se do sítě Hellasu trefil v Serii A už čtyřikrát a je to jeho nejoblíbenější soupeř.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Empereur - Faraoni, Henderson, Miguel Veloso, Lazovic - Zaccagni, Verre - Tupta
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Denswil, Dijks - Poli, Kingsley - Orsolini, Soriano, Sansone - Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 3.27 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Janov CFC  (neděle 20:45)
AS Řím se k nové sezoně upíná stejně jako Janov, protože jejich poslední ročník by fanoušci obou táborů nejradši zapomněli. Nejde jen o nový ročník, protože oba týmy změnily trenéry a také velkou část soupisky, takže se na Olimpicu bude na co těšit.

Začněme domácími. Do sezony jdou po té minulé a naprosto katastrofální. Klub si zadělal na velké problémy neprodloužením smlouvy s kapitánem Danielem De Rossim, ale to byl jen poslední střípek do celé smutné skládačky. Pořádná kritika se vlastně už od léta snášela na hlavu sportovního ředitele Monchiho stejně jako trenéra Di Francesca. Nevyhnula se ani mnoha hráčům. Do nové sezony jde Řím v novém kabátu.

Místo Monchiho přišel vizuálně velmi podobný, ale prací naprosto odlišný Gianluca Petrachi, který po chvíli rozkoukávání vybral nového trenéra. Po úspěšném angažmá v Šachtaru Doněck na jeho lavičku usedl mladý a ambiciózní Portugalec Paulo Fonseca, který by rád svému týmu vtiskl podobně atraktivní vizi jako Šachtaru.

V rozhovoru pro portugalský deník Record Fonseca zmínil: "Vím, že italská liga je založena primárně na taktice a organizovanosti hry, ale myslím, že v posledních letech je i zde vidět ústup od určitého pragmatismu. Podívejte se na Neapol nebo Atalantu Bergamo. Mým cílem je zůstat tady dlouho a hrát s týmem fotbal, který přitáhne fanoušky, a bude je fascinovat. Budeme hrát s vysoko postavenou obranou, budeme hodně kreativní a budeme hrát na polovině soupeře, jakkoli bude mít zvučné jméno."

Do zápasu Fonseca zřejmě pošle jen jednu novou posilu, brankáře Paua Lópeze. Jordan Veretout ještě není zcela připraven stejně jako Javier Pastore, zranil se obránce Spinazzola. Diawara s Mancinim zřejmě začnou jen na lavičce náhradníků.

S Janovem se AS utkalo už mnohokrát a většinou se mu daří získávat tři body. Naposledy se mu to nepovedlo v roce 2014 ještě za janovského trenéra Gasperiniho. S Grify se Vlci utkávají v prvních kolech poměrně často, vlastně ze všech účastníků nejvíc (už šestkrát).

Teď ale narazí na úplně jiný tým. Zčásti i proto, že na jeho lavičce už nesedí zkušený trenér Cesare Prandelli ani obvyklý náhradník Ivan Jurić. Místo něj vymýšlí ofenzivní manévry Aurelio Andreazzoli, který začínal právě v Římě. Naposledy nabízenou hrou zaujal v Empoli, i když ho nedokázal zachránit mezi elitou.

Sázet může na rychlost mladého střelce Kouamého, který zatím v kádru zůstává, stejně jako na instinkty italského kanonýra Pinamontiho, o něhož hodně stál. Kvůli kartám se do utkání nepostaví dvojice zkušených hráčů Sturaro se Saponarou, zatímco zdravotní potíže nepustí do hry Agudela s novou posilou z Cagliari, Pajačem. Janov v Římě proti AS nevyhrál za posledních 30 let ani jednou.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Pau Lopez - Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov - Cristante, Pellegrini - Ünder, Zaniolo, Kluivert - Džeko
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zapata - Romulo, Schöne, Radovanović, Lerager, Criscito - Pinamonti, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.90 - 5.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - Juventus FC  (sobota 18:00)
Nejlepší fotbalová liga v celé Itálii se opět rozjíždí a hned na úvod bude svým věrným servírovat to nejlepší. Prvním sobotním utkání bude zápas mezi domácí Parmou a posledním králem ligy, Juventusem.

V roce 2014 se zrodilo nejvyšší vítězství nad Parmou a postaral se o něj právě Juventus. Ten svému soupeři nasázel sedm branek, o které se postarali mimo jiné Carlos Tévez, Álvaro Morata nebo Fernando Llorente. Nikdo další v dlouhé historii Ducali v první lize nedokázal obranu Parmy zesměšnit takovým rozdílem. Od té doby se oba týmy hodně proměnily a zvlášť turínský gigant může mluvit o hodně úspěšné šňůře.

Ze Serie A si pomalu dělá cvičné hřiště, protože mistrovské Scudetto získal už osmkrát v řadě! Není divu, že si nejeden fanoušek (nejčastěji fanda Premier League) dělá z italské ligy legraci. Závod o jednom suverénovi prý není závod. Příznivci Serie A ale vědí své a neměnili by. Elitní italská liga opět nabídne to nejlepší ze světového fotbalu - hromadu emocí, skvělých branek i zápasů, osobitou atmosféru přímo na stadionech a stále větší hvězdy.

Velké množství se jich soustředí právě v Piemontu. Vepředu útočné lajny zůstávají Paulo Dybala s Gonzalem Higuaínem, Federicem Bernardeschim a samozřejmě Cristianem Ronaldem. Šéfové Staré dámy ale přemýšleli také nad ostatními místy v základní jedenáctce a podařilo se jim ulovit možná největší naději na stoperu, která v posledních měsících hýbala světem. Ze slavné líhně Ajaxu dorazil talentovaný kapitán Matthijs de Ligt, který by měl konkurovat zkušeným matadorům Chiellinimu s Bonuccim.

Právě ti byli přítomni zmiňované demolici Parmy, stejně jako legendární brankář Gianluigi Buffon, třebaže ten bude jen na lavičce. Juventusu se musí statistiky minulých let všeobecně líbit. Proti Parmě se v rámci prvních kol postavil jen třikrát (1990-91, 2011-12 a 2012-13) a vždycky vyhrál. Posledních pět ligových kol ale favorit nevyhrál a pokud by k nim přidal další zápas, stalo by se mu to už pošesté, což se naposledy přihodilo před více než deseti lety.

Parma se ale nehodlá vzdávat jakýchkoli šancí. Tajnou zbraní Parmy je útočník Gervinho, který zářil v AS Řím a také v Parmě se mu daří. Proti Juventusu už dal tři branky a je to v Itálii jeho nejoblíbenější sok.

Na lavičce Juventusu tentokrát nebude charismaticky trenér Maurizio Sarri, kterého do práce nepustí zápal plic. Na trávníku budou Juventusu chybět hráči jako Pjaca nebo Perin. Parma nemůže do hry postavit jen jednoho hráče a tím je Slovák Juraj Kucka, jehož trápí svalové problémy. Nejčastějším výsledkem Parmy v prvních kolech je remíza (15 remíz z pětadvaceti zápasů). Poslední střet na Stadio Ennio Tardini skončil těsnou výhrou Juventusu.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Bruno Alves, Gagliolo, Iacoponi - Hernani, Brugman, Barillà - Karamoh, Inglese, Gervinho
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Rabiot - Douglas Costa, Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.17 - 5.16 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Neapol je opět pasována na jednoho z hlavních vyzyvatelů Juventusu a aby vedení ligy dodalo na dramatičnosti tohoto pomyslného souboje, zařadilo zápasy obou konkurentů na sobotní večer. Ani Neapol to nebude mít snadné, protože na ni netrpělivě čeká domácí Viola.

Fialky jsou zcela novým týmem, který prošel zásadními změnami. Hned na začátku června skončila dlouhá éra bratrů Della Valle, kteří klub po bankrotu oživili a dostali zpátky do první ligy. A nejen to, ochotně do něj pumpovali nemalé finanční prostředky a snažili se jej znovu dostat natrvalo do Evropy. V jejich počínání bude pokračovat italo-americký miliardář Rocco Commisso, který se po tříleté snaze konečně dočkal a Fialky koupil.

Zatím jeho pravá ruka, manažer Joe Barone, dělá maximum, aby do Fiorentiny přilákal nové tváře. Pod vedením miláčka domácích ochozů a jednoho z nejtalentovanějších fotbalistů své generace, Federica Chiesy, sestavuje nový tým. Už do něj zavítali hráči jako Kevin-Prince Boateng, Milan Badelj, Erick Pulgar nebo Pol Lirola. Alespoň mediálně největší posilou však bude někdo jiný. Chiesovi má na kraji útoku pomáhat samotný Franck Ribéry!

Muž se zjizvenou tvář je dostatečně velkým pojmem s množstvím nabídek, takže Fiorentina jeho podpisem rozhodně vyslala do světa zajímavý signál o svých plánech a ambicích. Podobná revoluce určitě byla zapotřebí, protože v minulé sezoně Viola skončila až na 16. místě a horko těžko se zachraňovala.

Náznaky koncepce trenéra Montelly jsme mohli vidět už v prvním ostrém zápase sezony, když si Viola poradila s tvrdě bojující Monzou 3:1 a postoupila do dalšího kola Coppa Italia. Na své straně má Viola i statistiky. V prvním kole se proti Neapoli představila už několikrát, ale od roku 1950 s Neapolí neprohrála!

Dobrou zprávou pro trenéra Montellu je to, že může počítat s kompletním kádrem. Menší zranění v pohárovém utkání utrpěl jen mladík Pol Lirola. Neapol postrádá obránce Lorenza Tonelliho, který ale v plánech trenéra Ancelottiho stejně nikdy nefiguroval. A proč taky, když máte na stoperu dvojici světového formátu.

Mluvím samozřejmě především o řeckém obránci Kostasu Manolasovi, který pod Vesuv zavítal z Říma. Ve Věčném městě z něj vyrostl pilíř obrany, který Vlkům záviděl nejeden velkoklub. V Neapoli bude Manolas hrát po boku Senegalce Kalidoua Koulibalyho, což z této dvojice dělá aspiranta na nejlepší duo stoperů v celé Itálii.

Kromě Manolase se vedení povedlo přitáhnout také obránce Di Lorenza, talentovaného záložníka Elmase a v neposlední řadě také mexickou hvězdu Hirvinga Lozana. Ten ale zřejmě nebude v utkání ani na lavičce náhradníků. Povede se Neapoli zlomit prokletí prvních kol?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Lirola, Milenković, Pezzella, Terzić - Pulgar, Badelj, Benassi - Chiesa, Boateng, Sottil
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam - Callejón, Allan, Ruiz, Zieliński - Insigne, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.09 - 3.67 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Brescia Calcio00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 Parma Calcio00000:00
 Turín FC00000:00
 Cagliari Calcio00000:00
 SS Lazio00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 AC Milán00000:00
 Juventus FC00000:00
 US Lecce00000:00
 Inter Milán00000:00
 AS Řím00000:00
 SPAL 201300000:00
 US Sassuolo00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 SSC Neapol00000:00
 Janov CFC00000:00
 Bologna FC00000:00
 Hellas Verona00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (402)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza INTER!

Reagovat
JozefJ

Reagovat
smazaný uživatel

docela se divim, že Koulibaly vydržel v Neapoli, když vidim tragické stopery u spousty Top klubů

Reagovat
celestial-

Neapol je momentálne "večne druhý", no v súčasnosti má väčší cveng ako AC, AS a nerád to píšem, ale možno aj ako Inter. Takže v TOP klube, určite je ;)

Reagovat
Houfi

Souhlas momentálně patří Neapol mezi špičku, Inter může zachránit příchod Conteho, jinak bych ho za poslední roky rozhodně řadil až za AS a Neapol, AC bylo srovnatelně marné

Reagovat
Fonzi9

OT: máte někdo zkušenost s lístkama na Juve? Plánuju se tam nějakej víkend otočit, tak budu rád za každou radu a tip, jak se s k nim nejlíp dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko to začalo počas zimného prestupového obdobia, približne v strede januára. Paratici z Juventusu sa rozhodne kontaktovať Maura Icardiho a Wandu. Spoločne sa rozhodli, že sa stretnú v maximálnej tajnosti v modernom nemenovanom hoteli v Bologni. Pozrite na tu náhodu, práve v ten deň bol Marcelo Brozović ktorý využil deň voľna od Spallettiho v Bologni s jeho kamarátom Pasalićom (v tom čase zranený, takže nemal tréning ). Pre ich veľké nešťastie, Marcelo videl na jeho oči ako Icardi, Wanda a Paratici odchádzajú od hotela a spoločne nastupujú do auta. Brozović zostal šokovaný, ale rozhodol sa, že sa bude tváriť, že nič nevidel a nechal si to pre seba. Ďalšie zápasy s Interom pre Icardiho však boli katastrofou, nedával góly, nepomáhal tímu, hral "lenivo". Až kým došlo do zápasu v Parme, ktorý rozhodol jediným gólom Lautaro a Icardi bol najhorším na ihrisku. Po zápase v šatni Brozović neudržal nervy a vykríkol: "V poriadku, že chceš odísť, ale aspoň hraj do konca poriadne." Keď to Icardi počul, tak odpovedal: "Ty mi nemáš čo hovoriť, s Perišičom sú to dva roky čo sa prechádzate po ihrisku." Ranocchia a Handanović situáciu ukľudnili, ale Brozović sa na ďalší deň rozhodol všetko vyzvoniť vedeniu a trénerovi, ktorí sa následne rozhodli mu strhnúť kapitánsku pásku. Keď sa Icardi všetko dozvedel, vybuchol od nervov a začal sa všetkým vyhrážať, že donesie všetkých na súd za vyhrážky a poníženia. Najhoršie na tom všetkom bolo, že sa našli screenshoty správ medzi Wandou a Paraticim, kde Wanda písala, že urobí z toho mediálnu katastrofu a rozruší to celý Inter tak, že sa nedostanú ani do Ligy Majstrov. Čo sa dialo potom sme všetci videli, Icardi bol vyradený z tímu atď.

Reagovat
LesyJePan

bullshit

Reagovat
castelL

magnifico, úplná telenovela

Reagovat
smazaný uživatel

Ako toto ma zaujma kto to sakra screenshotol? Paratici si myslim ze je dost inteligentny ale Wanda ta je schopna si to screennut aj sama

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
smazaný uživatel

NEWS

Saturday August 24 2019

Inter close on Alexis deal

Inter and Manchester United are confident of agreeing terms for Alexis Sanchez on Monday, claim Italian reports, after raising the salary payment to €4.5m.

According to La Gazzetta dello Sport, Tuttosport and more, Monday will be the decisive turning point for the Chile international.

It’ll be a loan with option to buy for a total of €15m, so on the upper end of the €12-15m scale.

More importantly, Inter are prepared to increase the amount of his salary they will pay during the loan spell, going from €4m to €4.5m.

Manchester United will still have to shoulder most of the wage, which stands at €12m per season, and have already paid the first two months anyway.

Inter play Lecce at San Siro on Monday evening and hope Alexis Sanchez could be in the stands for that game ahead of a medical on Tuesday.

Meanwhile, Alexis is not expected to be the Manchester United squad against Crystal Palace.

Reagovat
Liquid

Parma - Juventus 2:1

Fiorentina - Neapol 3:2

Udinese - AC Milán 0:1

Cagliari - Brescia 2:2

Turín - Sassuolo 0:0

SPAL - Bergamo 0:2

Sampdoria - Lazio 1:0

Verona - Bologna 0:0

AS Řím - Janov 2:0

Inter - Lecce 4:1

Reagovat
ED91

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych rozhodně 2 dvojky nesazel

Reagovat
Stana95

nevsadil bych ani jednu přecejenom je to první kolo a těžko říct, jak si sednou nový posily, atd.

Reagovat
Zark

Reagovat
sankakofi

FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Jsem náma tak znechucenej, že ani nemám chuť na to koukat, ale podívám se. Jinak kdybychom prodali Dybalu, tak na to dneska asi seru.

Reagovat
M11

Tu sestavu skladal Allegri ne ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava, to je šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková antikoncepční

Reagovat
Furia Ceca

Vole, ta sestava je ještě horší, než jsem čekal... Fakt jsem při pohledu na ni dostal nefalšovanej záchvat smíchu.

Reagovat
Pinturicchio

Sestava

... dobrá POLOVINA hráčů nemá v té sestavě co dělat. K čemu se, do prdele, měnil ten trenér, když se dál bude hrát podle jmenovek na dresu?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus: Szczesny; De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Ronaldo

Papà Mauricio si povodil

Reagovat
Pinturicchio

Žádný Mauricio v Juve není.

Reagovat
smazaný uživatel

MauriZio excusez-moi To nic nemeni na tom ze ta zostava je absolutne nelogicka... Vlastne je to ta ista ako minuly rok akurat startuju MDS a buclatejsi Mandzukic... Nehral Rabiot v kazdom zapase pripravy??? A preco startuje Matuidi ked sa ho snazia vyhodit ku komukolvek

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, zeptej se Maurizia.

Reagovat
Mr.Jindros

tvle

Reagovat
Kluivert9

A tahle sestava bude celou sezónu

Reagovat
Pinturicchio

Piči, úplně mě přešla chuť to vůbec pouštět.

Reagovat
Rip

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, nestačí ti brečet ve vlákně níž?

Reagovat
Fairplay

a to jsem se těšil, že uvidím nové tváře v akci

Reagovat
Rip

Typická Juve sestava, která bude zase hrát nekoukatelný fotbal, kde se bude kopat pro Juve v 90min. penalta a vyhrajou 2:1. Bohužel.

Reagovat
Pinturicchio

Ta sezona ještě ani nezačala a už se brečí.

Reagovat
Rip

Nikdo nebrečí, jen tip na výsledek.

Reagovat
Furia Ceca

Já teda brečím taky, vůbec bych se nedivil, kdyby měl Rip pravdu

Reagovat
ED91

Kolko takých zápasov si pamätáš? (Sny sa nerátajú)

Reagovat
Furia Ceca

Danilo za MdS a Cuadrado za Costu a je to dokonalý

Reagovat
Largo

Co přesně se vám na tý sestavě nezamlouvá? Jaká je podle vás ideální sestava Juve v týhle sezoně? Já tam kromě Khediry asi nevidím moc chyb...

Reagovat
Fairplay

De Ligt za toho trageda Bonuciho, Danilo, Dybala in, kdokoli z milionů záložníků za Matuidiho s Khedirou. Pjanic by taky zasloužil posadit, ale když není Ramsey na lávce tak ok.

Reagovat
Pinturicchio

... a na lávce hnijou Can, Bentancur, Rabiot, bych blil.

Reagovat
Largo

Chapu. Rabiota bych tam videl rad, jsem

na nej zvedavej. De ligta sem cekal od zacatku.

Reagovat
Pinturicchio

Nebo Demirala, který byl v přípravě super ... místo toho je tam zase to šmatlavé nemehlo.

Reagovat
Largo

Ok

Reagovat
Pinturicchio

... který zrovna vyloženě chyba není ... de Sciglio, BONUCCI, (možná) Khedira, já bych posadil i Pjanice, Matuidi, Higuaín.

Reagovat
Melchior

Higuain si teda podle mě zaslouží po tý přípravě hrát. Vypadá, že nás možná ještě bude tahat z bryndy, pokud nezazáří Cris.

Reagovat
Pinturicchio

Dybala na falešné 9 jasná volba.

Reagovat
Fairplay

Jakože ten palec je na všechny tvé příspěvky okolo, souhlasím zcela

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě nejvíc do očí bijící je Dybala na lavičce a Higuaín na hřišti. Ostatní se "dá přehlédnout". Při pohledu na ten útok jsem byl sakra sprostej.

Reagovat
El-Pistolero-68

A pri pohledu na zalohu a obranu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zálohy je mi na blití už dva roky, v obraně nic moc lepšího nemáme.

Reagovat
El-Pistolero-68

De Sciglio s Bonuccim by se posadit meli. Danilo snad horsi nebude a De Ligt/Demiral uz vubec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglio není horší než Danilo. Nehledě na to, že Danilo právě přišel = do základu se provokuje časem. A Bonucci má s Chiellinim chemii, která je pro trenéra důležitá. Demiral s Chiellinim hrát nemůže, protože je typologicky velice podobný a měl by se stát během dvou let jeho plnohodnotnou náhradou. De Ligt teď příště, musí si místo vybojovat. Parma je soupeř, který doma dokáže porazit kohokoliv a jít proti nim s obranou Sandro, Chiellini, De Ligt, Danilo by bylo nebezpečnější. U obránců, zvlášť v Serii A, je potřeba delší aklimatizace a sžití se se systémem.

Reagovat
El-Pistolero-68

Chapu, dobre vysvetlene a z tohoto pohledu to i dava smysl. Je to hodne na jistotu. Nicmene MdS a Bonucci mi prijdou fakt spatni, sehranost nesehranost.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci má hlavu v hajzlu, tam už je všechno zase špatně. MdS je zkrátka hráč pro týmy “od 5. místa dolů”. Ale když pak člověk vidí, že Dybala sedí, uprostřed útoku hraje Higuaín a v průběhu hry vystřídá Costu Cuadrado, který už bude jen hrozný, tak ty oči bolí víc z útočné než obranné fáze. Ale “všichni budou spokojení, protože se domů vezou tři body”.

Reagovat
El-Pistolero-68

No pripada mi to, jako by Allegri ani neskoncil zatim. A jsem zvedavy na Sarriho rotaci...

Reagovat
Largo

Me teda Higuain vcera spatnej rozhodne neprisel.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi "nebýt špatný" a "být klíčovým hráčem" zeje sakra velká díra. Měl hrát Dybala. Klub tím opakovaně nedává dobrý signál.

Reagovat
Largo

Protoze Dybala byl v minuly sezone rozdilovej hrac? Kdo by mel na hrotu hrat, kdyz Kean odesel a Icardi jeste neprisel?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady mluví o minulé sezóně? Tam vůbec nemá figurova klasický hrot. Dybala má nastupovat jako falešná devítka. Bavíme se tady o "franchise playerovi", kterému vedení kálí na hlavu. Icardi je sráč. Pokud ho ti tři z vedení přivedou, tak jen dokáží, jakou zaprodanou bandou zmrdů se stali.

Reagovat
Largo

Nepochopil si me. Reagoval jsem na jeho kritiku, kterou si podle me za vcerejsek nezaslouzil. Rozdilovy hrac mozna nebyl, ale od toho tam myslim ani neni ne? Jsou tam vetsi hvezdy, od kterych by se to dalo ocekavat. A ty taky zrovna nezarily... Dybala je falesna devitka, to samozrejme souhlasim. Slo mi o kritiku Higuaina, ktera zrovna za vcerejsi zapas nebyla podle me opodstatnena.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud není rozdílová hvězda, pak ať si zkrátí svou výplatu na půlku. Higuaín k Ronaldovi zkrátka nefituje. Ronaldo se pohybuje po útočné třetině hřiště zleva doprava na střed. Podobný pohyb je mu schopný obstara Costa, Bernardeschi, Dybala, ale ne hráč jako Higuaín, byť včera nebyl marný. I tak si spolu úplně nevyhovovali. Higuaín za mě není lepší hráč než Dybala a už ani nebude. Ale pokud byl slovy asistenta trenéra "vhodnější variantou zrovna na hřišti Parmy" pak v OK. Ale pokud se máme prezentovat útočným líbivým fotbalem, hrou na krátké přihrávky a využívat dynamiky, pohybu a rychlosti, pak je Higuaín hráč na střídání na posledních 20 minut, kdy může být vynikající. Pro mě je to komplexní záležitost a ne záležitost jednoho zápasu.

Reagovat
Fairplay

Ta sestava Juventusu já bych nejen Crisovi trofeje přál, ale vždyť tomu se ani nedá fandit. Dinosauři.

Reagovat
Melchior

Taky bych posadil ještě před startem pět hráčů. Humus.

Reagovat
Largo

Forza Calcio!!!!

Reagovat
Pettirosso

Nejslabsi zaloha v lize. Suverenne. Absolutni fail toto mercato.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Třikrát se nadechni a pak začni přemýšlet.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Nevím, co dělá bek jako De Sciglio furt v základu v Juve. Nechápal jsem to tehdy, nechápu to teď a asi to nebudu chápat ani nikdy v budoucnu.

Reagovat
Furia Ceca

Radši on než to dřevo Danilo. To byl taky z naší strany kauf...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

na gervinha byl idealni ten De Sciglio

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=HZIGK7FpDBE

Jsem jediný, kdo má před očima tohle, když se kouká na Bonucciho?

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnul jsem to v 5 minutě, kdo trénuje Juve?

Reagovat
Zark

asistent

Reagovat
Olafek

Jen tak pro zajímavost. Dnešní základní 11 Juve je průměrně 30,55 let.

Reagovat
Melchior

Hrát Gigi, tak jsme na tom ještě hůř

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pinturicchio

On to není takový problém, jak by se mohlo zdát, na lavičce jsou hráči, kteří to posunou výrazně dolů, ale tenhle přístup "jsi dinosaurus, slavné jméno na dresu = hraješ" vyloženě nesnáším.

Reagovat
Olafek

Přesně, De Ligt, Bentancur, Demiral a další mladí maji potenciál. Ale nechápu že vedení nezajistilo Keana, ikdyž u něj hrál roli i Raiola. Místo toho tam bude souboj důchodců Higuain s Mandzukicem

Reagovat
smazaný uživatel

Celý kádr je nejstarší v lize

Reagovat
M11

CHIELLINI !!!

Reagovat
Pinturicchio

Higuaín zatím fajn. Z Matuidiho bolí oči, to je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, Inženýre

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, já napíšu jeden příspěvek a projebu tím gól.

CHIELLO !

Reagovat
Melchior

Neskutečný, jak v pětatřiceti je Chiellini furt o parník náš nejlepší obránce.

Reagovat
Pinturicchio

Celkem rarita se ještě v těhle letech zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale hrajem dobre

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
M11

Jdete nekam takovy ofsajd

Reagovat
Pinturicchio

By mě zajímalo, čím tam jako byl, pérem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramenem

Reagovat
Mr.Jindros

Hlava

Reagovat
Pinturicchio

Toho jsem si nevšiml, sem pořád koukal na špičku kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si to vyfotil na mobil, když to ukazovali z VARu a ten obránce má kolmici na zem od kolene a předkloněný Ronaldo od ramene. Ronaldo je blíž k bráně tak o půl délky kopačky. Ale ten obránce má upaženou ruku, směrem k brankářovi - ta do toho vůbec není počítaná

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, no, ale tak ofsajd je ofsajd, byť sebetěsnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka se nepočítá?

Reagovat
Kixi Syhimour

Počítá se část těla, kterou můžeš dát gól, myslím

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Tiež som nepochopil, prečo to nebrali od ramena obrancu.

Reagovat
Mr.Jindros

Byl tam předkloněnej tak o 20-30 čísel.

Reagovat
Pinturicchio

... nebo jak Železný na olympiádě, dresem.

Reagovat
Pinturicchio

CRISTIAAAAAAAAANOOOOOOOOOO

Reagovat
Liquid

ofsajdo !!

Reagovat
Pinturicchio

Poměrně vtipné.

Reagovat
Liquid

nicméně ofsajd za mě spíše ne, na stejný úrovni byli

Reagovat
smazaný uživatel

Costa pokud bude zdravej může konečně ukázat vše co umí, Sarri mu věřit bude.

Reagovat
Melchior

Chtěl jsem napsat něco podobnýho, ale s tímhle postem je to zbytečný, takže

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt

Reagovat
CR7RONALDO

Tak toto je neuveriteľný ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajem fotbal konečně, to sem viděl za poslední rok málokdy.

Reagovat
Melchior

Costa neskutečně. Khedira je zralej na ručník

Reagovat
Furia Ceca

Překvapivě slušnej první poločas... Škoda toho Ronaldova ramena v ofsajdu, sebrat mu takovej pěknej gól

Reagovat
Melchior

Sandro na začátku sezony zase dominantní v osobních soubojích. Snad ho nebudou přetěžovat

Reagovat
Melchior

100. pro další Scudetto pro Juve

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ED91

Reagovat
Mr.Jindros

Trochu si to malujete kluci, zatím je to docela podobný jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je při chuti

Reagovat
Mr.Jindros

Nepříjemná pravda asi bude, že Higuain je lepší fit vedle Ronalda než Dybala.

Reagovat
Pinturicchio

Na lavičce Berna, Dybala a on tam pošle Cuadrada.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tam je místo Sarriho?

Reagovat
Pinturicchio

Asistent, ale spíš to vypadá, že je tam pořád Allegri.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Sestava uplne allegriovska. Az jsem se musel podivat na Livesportu, jestli tam neni uvedeny jako trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neni Ramsey ani na lavičce?

Reagovat
Pinturicchio

Ještě není v top kondici po tom zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 10 střel (4+6) to jsou všechny Ronalda, že jo?

Reagovat
Mr.Jindros

Pjanič měl přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten doprostřed! Ale jinak nic, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Chiello gól. Na nic dalšího si nevzpomínám.

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavička mimo tam nějaká byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala pěkně otravenej na lavičce. Ten ještě odejde

Reagovat
El-Pistolero-68

Swap do AC za Silvu a Castilleja.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona pustí Vidala jedině na přestup

Arturo Vidal neodejde na hostování do Interu Milán, Barcelona nehodlá chilského záložníka nikomu půjčovat, chce ho jedině prodat. Transfer nebude z nejdražších, katalánský celek požaduje dvacet milionů eur. (sport-express.ru)

šel bych do něj!

Reagovat
smazaný uživatel

Viola. Skvělá sympatická 11tka plná mladíků, včetně 4 italů. Těm bych tu LM hrozně přál.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

S Montellou? Ti si blázen

Reagovat
Largo

Fakt jsem nečekal, že Fialky na Neapol takhle vletěj, že budou takhle kreativní a hladový.

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec pod Montellou.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Largo

Trochu zářez...

Reagovat
smazaný uživatel

To akože fakt odpískal faul na Mertensa?

Reagovat
Yzemi

Na co tam mají rozhodčí to video

Reagovat
smazaný uživatel

Na miesto žltej za jednoznečné filmovanie penalta dnes má na starosti var Stieve Wonder

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Dobre to rozbehli

Reagovat
Largo

Dva zářezy sympaticky hrající Fiorentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým ukázal velice zajímavý potenciál. Snad hru budou jen vylepšovat. Černý kůň soutěže v boji o 4. místo.

Reagovat
Pipo123

Nemaju trenera, od nich cakam nejaku Dobru sériu výhier a pptom zase opacne

Reagovat
smazaný uživatel

Že lidi Montellu odsuzují na základě jeho posledních angažmá není nijak relevantní. S Catanií a při prvním angažmá s Fiorentinou hrál velice dobrý fotbal a měl úspěchy. Že mu pak nevyšla hlavně angažmá v AC, kde to bylo (je) v prdeli po všech stránkách a že neuspěl v Seville (chyba, že tam vůbec chodil) můj pohled na něj jako velmi dobrého kouče nezmění.

Reagovat
Pipo123

Vzdy mu chybala vyrovnanosť výkonov, ten isty problem vidim aj u Inzaghiho

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle ohledu se můžeme bavit o 17 z 20 týmů Serie A. Kromě Juve, Interu a Neapole všichni ostatní "nemají trenéra", podle toho, jak to definuješ "chybý vyrovnanost výkonů".

Reagovat
smazaný uživatel

Este Gasp je s Atalantou solidny (okrem startu sezony)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Na vyrovnanosť výkonov potrebuješ mať dostatočne široký a hlavne kvalitný káder, čo Lazio ani Fiore nemá.

Reagovat
cresposuper

Skoncia 10. a budu radi

Reagovat
Largo

To teda. Kdyz jsem videl tu sestavu, hrace, ktery jsem mikdy hrat nevidel, rikal jsem si, ze si Montella proti Neapoli snad dela legraci. A pak jsem ziral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio - Jesus, dve perly

Reagovat
Houfi

výhoda je, že můžou jen překvapit

Reagovat
Alberto Aquilani

Jediná zmena oproti minulej sezóne je Pau v bráne. Diabol Petraky, ktorý si všetkých maže na chleba a neustúpi ani o milimeter, tú obranu teda vyriešil majstrovsky

BTW, videl som len prvých 35 minút, ale táto Ancelottiho Neapol je proste čudná. Nechápem, čo to je za systém, a príde mi, že sa spoliehajú len na tú individuálnu kvalitu vpredu, pritom je to často bez nejakého ratia, hodiť to do ohňa na tých dvoch trpaslíkov. Potom preferovanie hráčov ako Mario Rui, odpísanie Hysaja na úkor dosť čudných krajných bekov. Za mňa teda rozhodne "contender" do boja o Scudo nie sú, ten bodový rozdiel medzi nimi a Juventusom IMO nebude menší ako v minulej sezóne, a nepomôže im ani najlepšia stopérska dvojka v lige, ktorá hneď na úvod schytala trojku

A aby som tipol AS, Petraky urobil robotku, ktorú by dokázal spraviť každý DS v lige, na druhú stranu, už tu nie je hipster a nejak mám vieru vo Fonsecu, takže to o tých 10 bodov bude lepšie ako naposledy. Tipol by som rozhranie 75-85 bodov za sezónu.

Reagovat
Forza_Inter

viem ze je to range ale tych 85 bodov je o 19 viac ako ste mali minule, to by stacilo s prehladom na druhe miesto...

pri vsetkej ucte, podla mna bez sance, skor okolo tych 75 jr moj tip.

Reagovat
Alberto Aquilani

Faktor tréner je ten úplne najdôležitejší e nepodceňoval by som ho. V sezóne, kedy nás trénoval Zeman, sme dosiahli 62 bodov, a v ďalšej pod Garciom až 85 - pritom v tom lete kedy sa zmenili tréneri odišiel najlepší hráč Lamela, najlepší strelec Osvaldo a tiež sa predal Marquinhos.

Reagovat
Forza_Inter

ano to suhlasim, to je ale iba a).

b) je, ze ste vtedy mali aj vyznamne prichody typu Nainggolan, Gervinho a Destro,

navyse terajsia konkurencia (Inter) bola vtedy v uplnom kokote...

ale prajem vam to, len ze si myslim ze s vynimkou trenera ste sa toto leto nikam neposunuli...

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro tam už bol, navyše bol dlho zranený. Radja prišiel až v polovici sezóny a krátko po jeho príchode sa zranil Strootman. Mne to teda tú našu súčasnú situáciu dosť pripomína, ale tým nechcem povedať, že spravíme o 23 bodov viac 85 je možno trochu úlet, ale za nedosiahnuteľné by som to nepovažoval.

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
danko10

Velky podiel na tom ma Monchi. Nakupovat okamzite posily pre zakladnu zostavu je asi dost tazke, ked celis brutalnym uctovnym odpisom v podobe Karsdorpa, Nzonziho, Pastoreho a Schicka.

Na druhu stranu, kupit v kritickej situacii v strede obrany dvoch halvov, to sa nezda byt zrovna vyhliadkou na svetle zajtrajsky. Plus ohavnost najvacsia - raketa za buraneho Spinazzolu, ktory uz je samozrejme na tribune so svalom, ked bol k dispozicii Biraghi.

V podstate sa da iba dufat, ze Pau nechal svoje psychopaticke ja v Spanielsku a ze Fonseca vymysli system, snimajuci aspon ciastocne tlak zo stredu obrany.

Reagovat
cresposuper

Skor tak 90-105.

Reagovat
Alberto Aquilani

Sranda, že si tu z toho srandu robí majster preháňania, pre ktorého má každý hráč Interu hodnotu minimálne 50 mega a v každom zápase vidí tak priemerne o 5 čistých šancí pre Inter viac (teda, z jednej 6 a pod. ) :-)

Reagovat
cresposuper

Napriklad ktory hrac? Tak daj zapas, v ktorom som videl o 5 cistych sanci viac.

Reagovat
Alberto Aquilani

"Icardi je dvakrát lepší futbalista ako Džeko". Tu by som to s tebou ukončil.

Reagovat
cresposuper

Neviem, ci som povedal, ze je dvakrat lepsi, ale vyrazne lepsi je, to ano.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hakan jako regista, Borini jako RCM v soutěžním zápase. No to jsem teda zvědavý

Reagovat
Han střelil první

Tak grafika SA je naprosto skvělá

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
ED91

Ozaj?

Reagovat
LesyJePan

Co ukazal Castillejo v priprave že hraje zaklad namiesto Leaa?

Reagovat
Yanek

Leao trenéuje s týmem sotva dva týdny.

Reagovat
LesyJePan

Ano za 2 tyzdne ukazal viac.

Reagovat
Yanek

S tím souhlasím, ale pochopitelně budou hrát hráči zvyklí na systém. Zvlášť s novým trenérem.

Reagovat
Yanek

Ten nový míč mi připomíná MS 2002.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Inter Eterno Amore

dobrý postreh .. tú loptu som mal rád

Reagovat
CubONE

Najlepsie to povedal polsky komentator: Milan hra 39. kolo sezony 2018/2019.

Reagovat
LesyJePan

to sedí

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic, Parolo, Alberto, Lulic - Correa, Immobile

Vavro ako som čakal, hral celú prípravu, ale na základ to ešte nie je

Reagovat
cresposuper

Vavro bude podla mna pruser, neviem kam na tych stoperov (okrem Acerbiho) chodite. Ale na Lazzariho sa tesim

Reagovat
Pipo123

Tak Ramos spravil kurva progres, ten si ten základ zaslúži, za tie dve sezóny išiel dosť hore, viac ma mrzí že nehráva Bastos, pretože ten keď chce tak patrí k tomu najlepšiemu v lige, no potom spraví nejakú pičovinu ktorá tie jeho výkony zráža dolu. Vavro šancu dostane, ale u neho mi vadí tá drevenosť, skôr si ho viem predstaviť ako náhradu za Acerbiho než "krajného" obrancu

Reagovat
Yanek

Neměl mít redku?

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Nuno čomes

Střely na branku 6:0 uuuuuu pěkně.

Reagovat
LesyJePan

Podla mna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ nedalo sa to určiť na 100%,ale keď už tak to mal byť roh a nie odkop od brány

Reagovat
LesyJePan

To je pravda, tomu som tiez nerozumel.

Reagovat
BaggioRoberto

K čemu je ten VAR? Já to nechápu, jasná ruka. City taky dneska zašláplá noha ve vápně a taky se nepískalo nic.

Reagovat
Panděvova ofina

Ale vy dnes hrajete tak bídně, že si snad ani nějaké posuzování nezasloužíte

Reagovat
BaggioRoberto

Asi jo, sestava divná. Ale to nemá nic společnýho s posuzováním videa.

Reagovat
smazaný uživatel

A fans AC sa niektori cudovali preco ich 85% tipov v preview davalo tak na 6-8 miesto

Reagovat
Alberto Aquilani

Kessie sa v tom Ácčku parádne vypracoval. Až tak, že na jeho poste hrá Borini. Giampaolo slušný masochista, nastúpiť v tejto zostave v tomto rozostavení. Udinese sysétmovo super, výborní všetci traja stopéri, ale inak ich riešenie situácii až na Fofanu bolo tragické.

Reagovat
CubONE

Kessie bol na APN, zacal pripravu neskor. Ale inac hej, Hakan, Borini, Suso, Castillejo na tych poziciach nemaju, co robit. Aj Paqueta by mohol hrat vyssie.

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, APN, ale aj tak sa o ňom jeden čas písalo, že AC prijalo ponuku z Anglicka len za nejakých 20 mega. Navyše, Suso na trequovi? Paqueta na tej mezzale vyzeral dosť otrávene. Ale s tým Bennacerom a Lealom by to už malo vyzerať lepšie. Castillejo ako fantasista je tiež vtip.

Reagovat
CubONE

Este sa pise o Monaku teraz, ale vraj ostava.

Suso sa mal predat okamzite ako prisiel Giampaolo, on fakt nema v 4312 poziciu, Castillejo to iste. Paquetu by som posunul na trequartistu, pripadne by mu nalavo mohol viac pomoct ten Theo Hernandez, ten ma aspon rychlost a mohol by sa mu tam hybat, Rodriguez nie je absolutne nikde. Na Bennacera sa ale tesim dost.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Celá ta zostava bola jeden veľký vtip. Suso na trequartistovy bol hádam ešte nejlepší. Keď sa presunul na kraj, bolo to vidieť že je tam ako ryba vo vode. Bennancer bude delo.. nikdy som si nebol tak istý. Piatek, no neviem, pohyb bez lopty a dynamiku má OK, zvyšok priemer až podpriemer. Nevydím medzi ním a Cutronem veľký rozdiel.. už v minulej sezóne som mal pocit, že to bola jedna lastovička, ktorá leto nerobí. U

Reagovat
Zark

UFFICIALE: Bologna, Mihajlovic sarà in panchina contro l'Hellas Verona

Reagovat
Largo

Workoholik

Reagovat
Zark

spis blazen

Reagovat
Largo

Cengiiiiiiiiiz!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ako módny guru musím poukázať na to, že Lazio má orgazmické štucky. ♥

Reagovat
netopier

Reagovat
Inter Eterno Amore

proti gustu

Reagovat
Largo

Jesus. Nejhorší stoper od dob Lorii

Reagovat
Stana95

ten musí jít v půlce dolů a poslal bych tam klidně Manciniho ... oba góly jeho, takovou penaltu udělat jsem už fakt dlouho neviděl je teda pravda, že Fazio tam před tou penaltou taky neměl prohrát souboj

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Totálně nepochopitelně, ze ho pořad stavíte

Reagovat
smazaný uživatel

2 do polcasu? . Hrat s tymito stoperskymi esami vysunutu obranu je

Reagovat
Largo

Přesně. Mít tam kvalitní a rychlý stopery, tak v tom systému jako takovým chyba nebude. Ale takhle se jeho největší slabiny ještě daleko víc zvýrazňujou...

Reagovat
Stana95

systém nesystém, průser je, že tam prohrávají strašně lacině souboje, který stopeři prostě musí vyhrát ...

Reagovat
Alberto Aquilani

Presne, systém je absolútne OK. Janov dvakrát zaútočil a dal dva goly, pretože Fazio s Jesusom prehrali každý jeden osobný súboj. S Benatiom by sme vyhrávali 2:0.

Reagovat
Stana95

Reagovat
Alberto Aquilani

No ty vole, tak asi takto:

Za prvé - hráme brutálny futbal. Super sa na to pozerá, hráči si to užívajú, Fonseca svoj štýl dokázal dať tímu za 2 mesiace, toto sme za rok a pol pod hipíkom nevideli. Zrazu zázračne hrá každý o triedu lepšie.

Za druhé - Petraky je idiot. Všetci sme vedeli, že problémy so stopérmi boli už minulú sezónu. Navyše ešte odišiel Manolas. Starý dobrý Jorah Mormont by za tejto situácie priviedol Benatiu s Pezzelom, a v kľude si vyfajčil ďalšiu krabičku. Mafioso z Torína privedie dvoch neskúsených stopérov. Toto sa ani nedá dať na vrub Fonsecovi a jeho štýlu fotbalu, Ak by nesthíhali, nemali pomoc od ostatných hráčov, povedal by som, že je to chyba v systéme, lenže Janov sa dostal 2krát do 16ky a dali dva góly. Fazio s Jesusom prehrali každý osobný súboj, takto sa hrať nedá.

Reagovat
Largo

Přesně. Obrana největší slabina, není to systémem, je to Jesusem. To je fakt tragédie. Mancini na plac, okamžitě.

Reagovat
Stana95

Reagovat
Inter Eterno Amore

Jorah

Ja furt nechápem, čo robí Jesus v tak dobrom klube. Veď už u nás bol vždy časovaná bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si človek projede stopery z minulých sezón, jde o opravdový downgrade poslední dva roky, vždyť jsme měli Manolase s Rudigerem a snad ani Jorah, když přiváděl Ježíše, nevěřil, že by u nás mohl strašit ještě teď a k tomu v základí sestavě

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne ho Jorah priviedol ako hráča na lavičku. Tento pošuk spraví z Fazia s Jesusom hráčov do základu. Ale hlavne že sme dali skoro 40 mega za 2 stredopoliarov, ktorých možno ani nepotrebujeme, teda nie tak akútne ako stopérov.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

a to ak prestúpi Demikát z juve do AC ako sa aktuálne hovorí, Rugani už je istá minulosť..

Reagovat
smazaný uživatel

Pinamonti hneď v prvom ligovom zápase za Janov gól a vybojovaná penalta proti AS, celkom slušný začiatok na 20-ročného chlapca, snáď sa mu bude dariť a zoberieme si ho naspäť Škoda, že sme to tak domrvili so Zaniolom Mimochodom Conte by chcel aj Vidala z Barcelony, to mi smrdí druhým Nainggolanom, takže snáď to nevýjde

Reagovat
Largo

Herní projev podobnej, ale Vidal to má v palici aspoň trochu srovnaný, je to dříč a mimo hřiště žádný větší průšvihy nemá.

Reagovat
Largo

Zítra očekávám přestup Ruganiho. A odchod Jesuse. To, co dokáže vyprodukovat, je neskutečný. Ten mladej Turek horší nebude.

Reagovat
Largo

Kolarooooooov! Jedinej laziale, kterýho fakt můžu

Reagovat
Pipo123

Od nas dost dobra hra, Alberto a Correa su uplne niekde inde, bodaj by im ta forma vydrzala, hlavne Correa isiel neskutocne hore. 0:3 vyhrávať je Parada

Reagovat
Largo

Joooooo. Je suis Jesus.

Reagovat
cresposuper

Utok Pinamonti - Kouame

Reagovat
Largo

Ta obrana je fakt šílená

Reagovat
Inter Eterno Amore

Bergamo pekná otočka

Reagovat
OTASi

AS

Reagovat
Largo

Spíš Jesus

AS jako celek

Reagovat
smazaný uživatel

Cize aj za treti mohol Jesus. Toto milujem. 3:3 s pojebanym Janovom, ale hrali super, vynikajuco, spickovo, brutalny, najlepsi futbal, aky moze byt. Dnes by urcite rozjebali juventus 5:0

Reagovat
GabrielBatistuta

Ty jsi fakt neuvěřitelnej Pičus.

Reagovat
KingMaster13

Brescia

Reagovat
Houfi

Dalo se na to dívat, dopředu super fotbal, stoperská dvojice zralá na Serii B (nafasovat tři fíky z dvou a půl zakončení je umění), jakýkoliv příchod bude posun vpřed, jinak musím smeknout před Fonsecou jak změnil herní projev

Reagovat
smazaný uživatel

To ako fakt ten herny prejav??? Sice som videl iba druhy polcas, ale strasne slabe

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale hlavne, že si v 1. polčase komentoval vysokú obranu Aspoň si sa teraz priznal, že na tie zápasy ani nekukáš.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo musim byt taky retardovany ako ty, aby som aspon desatkrat necital Fonsecove vyjadrenia, akym systemom hra ty brutalny futbal

Reagovat
Alberto Aquilani

Joooj, tak ty máš vlastne celý fotbal načítaný, tak to prepáč

Reagovat
smazaný uživatel

, jaky ty si prijebany

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano zabudol som, predviedli spickovy vykon. Preto az 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Takže víš tak akorát hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Kral sa zjavil

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Král

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože moooj, toto je taká neuveriteľná škoda. Jasné, druhý polčas v našom podaní už o dosť slabší, napriek tomu stále OK a vo výsledku veľmi dobrý výkon, je na čom stavať. Zappa mohol byť hneď hrdinom Ale od začiatku som mal z toho zápasu pocit, že dnes nám nie je súdené vyhrať. Fazio teda v 2. polčase pár krát pritvrdil, ale až do striedania Jesusa sa predbiehali, kto je pre Paua nebezpečnejší. S Mancinim prišli konečne nejak vyhrané osobné súboje, no ani on nemôže mať pri 3 gole čisté svedomie, i ked tam ho mal mať skôr Florenzi, ktorý už fyzicky odišiel, pretože dovtedy musel hodinu suplovať za Fazia.

Suma sumárov

Výborná hra smerom dopredu

Vynikajúci Pellegrini

Ohavní stopéri

IN FONSECA WE TRUST

BTW... Di Francesco najhorší tréner v calciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo taktéž super, bohužel ofenzivní beci potřebují ještě více kvalitní stopery.

Reagovat
Largo

Pelle dnes výbornej

Reagovat
Stana95

alespoň super, že se Fonseca nebojí sáhnout do obrany když to vzadu stojí za hovno Zappacosta za mě super, dopředu si myslím že má co nabídnout, jen škoda že nevyšperkoval svůj výkon gólem ...

Reagovat
danko10

Henten Semir Gerkhan, co dosiel z druhej tureckej moze dalsi zapas naskocit spoko v zaklade. Nikto sice nevie co je zac, ale na to, aby bol horsi, nez JJ s Fedem, by sa musel kurva snazit.

Fonseka klobucik. Za tak kratky cas takto zmenit herny prejav, to je vec. Cesta to bude dlha, v tomto zlozeni trnista, ale aspon je tam nadej, ze sa na to bude dat pozerat.

Petrarkyho odstranenie achillovej paty muzstva je na gulku. Dufam, ze uz vola s Ruganim.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Ráno v 8:00 čekám zdravotní prohlídku Ruganiho.

Reagovat
Melchior

Nerad bych vás zklamal, ale jestli čekáte, že vám Rugani vytáhne trn z paty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

Si o nom cital nieco zle?

Reagovat
danko10

Staci nebyt horsi, nez JJ. To je v silach mnohych ludi. Medzi nimi je aj zopar vozickarov.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Trn v patě je Jesus, takže jsem o tom dokonce přesvědčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

cele leto hladame stoperov ,nic nenajdeme a dostaneme trojku s prstom v riti od slabuckeho janova uz nech je koniec sezony,lebo takymto stylom dostaneme 100 golov za sezonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

rano cakam prichod Mexesa a Juana

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto a Rimskykokot su na palbe a sme kompletny sezona moze zacat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku by mal Juan Jesus maximalne predavat zeleninu na trznici

Reagovat
KillSwitch

krista nebol som doma...keby viem, že nastúpi Fazio s Jesusom, tak vsadím na góly a som v balíku..inak fakt nechápem, čo si od tejto obrany slubovali...Fonesca celé leto hustí do Petrakyho nech mu privedie stopéra, ale on nieeeeeee...1 bod z dnešného zápasu je to isté ako prehra

Reagovat
Largo

Reagovat
Houfi

Buďme rádi, že se ta tragikomedičnost stoperské dvojice (zejména JJ) projevila hned v prvním kole, pořád věřím, že přijde stoper do základu.. protože jinak tu sezónu můžeme odpískat

Reagovat
Largo

Tak

Reagovat
KillSwitch

nehráte niekto FM17 touch?

Reagovat
smazaný uživatel

Já 100,3

Reagovat
KillSwitch

čo?

Reagovat
Fridgiee

Stárá Dáma má doma jenom rádio, tak si myslela, že ty taky

Reagovat
Largo

Perotti se zranil, mimo na 45 - 60 dní. Takže nás čekaj dva měsíce s Kluivertem.

Reagovat
Houfi

To jsme nečekali mám Perottiho rád, ale bohužel je 90% sezóny na marodce..

Reagovat
Largo

Reagovat
wiggum

Turín včera vyhrál nad Sassuolem a v jeho sestavě chyběl Nicolas N'Koulou. Obránce odmítl nastoupit, reagoval tak informace na to, že se o jeho služby začalo zajímat římské AS. To co je za expresku, jak si ji mám přeložit?

Reagovat
Pipo123

Že si chce vyplakať prestup do AS

Reagovat
Alberto Aquilani

a my si zas poplačeme, keď k nám príde.

Reagovat
Pipo123

Mne sa v tom Torine páčil, on aj vo francúzsku hral dobre, svoju kvalitu má, ale či by to bol líder obrany ktorého potrebujete o tom už trošku pochybujem.

Reagovat
cresposuper

Je to dobry hrac, ale pre tim ako Roma max 3.-4. stoper.

Reagovat
Rip

Mně se dneska zdálo, že Inter vyhral 5:0 a první gol padl až v 85 minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

kdo dávál?

Reagovat
Rip

Lautaro dával první gol, pak už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku 4

Reagovat
Dejwa

Očekávání obrovský..

FORZA INTER!!

Reagovat
Panděvova ofina

Trochu se toho dnes bojím.

Reagovat
Rip

Inter (3-5-2): Samir Handanovic; Danilo D’Ambrosio, Stefan de Vrij, Milan Skriniar; Antonio Candreva, Matias Vecino, Marcelo Brozovic, Stefano Sensi, Kwadwo Asamoah; Romelu Lukaku, Lautaro Martinez.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Barrela ?

Reagovat
Rip

Buď on nebo Vecino, šanci dostal Vecino. Víc nevím.

Reagovat
Koubinhor

Forza Inter

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Lukaku na lavičce, start Conteho, to se snad i podívám

Reagovat
Whitemedia

To je Lukaku tak tlustej, že je zároveň v základu a zároveň i na lavičce?

Reagovat
Kixi Syhimour

V kabině jsem myslil

Nicméně jsem přejel za jména od Ripa a nejsem zvyklý na křestní jména, takže jsem myslil, že Lukaku už je na lavičce. Jsem poněkud mimo, co se týče psaní příspěvků poslední dobou

Reagovat
Whitemedia

No a já si myslel, že sis jen popletl jména a chtěl si napsat Conte na lavičce a start Lukakua

Reagovat
Kixi Syhimour

to by bylo moc jednoduché

Reagovat
cink

Je tak tlustej že v restauracích dostává skupinovou slevu

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Rip

deVrij se poranil při rozcvičce nastoupí Rano.

Reagovat
cink

Ty vole kandreva pod kontem úplně vyměněný

Reagovat
cink

Epic

Reagovat
smazaný uživatel

CHE GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

MARCELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
PISTOLERO

Brozovic krasnej gol Candreva zatim nejlepsi na hristi

Reagovat
Whitemedia

Conte efekt

Reagovat
stuff

Strasne pozerat, jak sa Tonda tesi z golu interu. Ajked tento rok sa mu ani nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte naucil Candrevu hrat

Reagovat
Inter Eterno Amore

A dnes nám hrá SenSi Senzus

Reagovat
Kixi Syhimour

Inter je v tabulce před Juventusem momentálně

Reagovat
PISTOLERO

Sensiiiii Valec

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi normálne špatne keď vidím Conteho radovať sa pri góle Interu a až teraz sa naplno prejavilo to sklamanie ,že tam šiel trénovať veľmi smutný pohľad

Reagovat
Whitemedia

parádní gól

Reagovat
smazaný uživatel

SenSSi lmao som to pustil pred 4 minutami takymto tempom dame 10

Reagovat
Panděvova ofina

Sensi zatím posila č.1

Reagovat
cink

Mohli by dát ještě jeden a nakonec tam poslat Esposita, to bych byl zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Inak odkedy maju soccerstreams vlastny web som to dnes skusil poprve a ide na vybornu... Som myslel ze je to fake lol

Reagovat
snuff24

Sensi šikula

Reagovat
smazaný uživatel

OK mozno som Candrevu prechvalil ta strela

Reagovat
PISTOLERO

To byl Ranocchia ne?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Panděvova ofina

Mám pocit, že obrana nebude tak pevná, jako minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze základních 3 středních obránců hraje 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Brozovic Som skoro infarkt dostal co to sakra bolo???

Reagovat
Panděvova ofina

Každopádně si myslím, že mu Conteho systém dost sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na infarkt

Reagovat
Kixi Syhimour

menší velikostí ta jména střelců napsat nemohli?

Reagovat
Rudy

Inter hraje tak dobre? Ted jsem dosel, 2-0 nemam problem ikdyz je to Lecce

Reagovat
Pipo123

Sensi je pre mňa obrovské prekvapenie, v zápasoch Šašoula sa mi vôbec nepáčil, no za Inter hraje neskutočne, už v príprave bol ich najlepší hráč, vyzerá to tak že Conte ho vie ideálne využiť a nestavia ho zbytočne hlboko ako tomu bolo v Šašoule

Reagovat
Panděvova ofina

Hraje fakt dobře. Štestí, že jsme ho AC vyfoukli.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
lnterista

Ten Conte to je bizzar...nedokazu si predstavit takhle videt slavit Javiera

Reagovat
Jajinek

Člověk by neřekl, že tým v jehož základu hraje DAmbrosio,.Ranocchia, Asamoah, Vecino, Candreva a Lukaku dokáže hrát celkem hezkém fotbal. Ta sestava je z historického pohledu hrozivá a přesto se na to hezky kouká. Ano,.je to Lecce, ale i tak. Lukaku se svou technikou se kolem svých aktuálních spoluhráčů musí cítit jak Lajka ve vesmíru. Střed Brozovic - Sensi je splněný sen....

Reagovat
cink

Brozovic zahraje dobře jeden zápas z 5 a pak se vždycky vyhypuje.

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
smazaný uživatel

asamoah hral ofenzivny futbal aj minuly rok nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné góly, ale ta obrana někdy skřípe...

Reagovat
Rip

Tak si říkám, že možná jsme v Interu neměli špatné hráče jen je prostě trenéři nedokázali použít. Teď příjde Conte a koukáme na toto.

Conte slaví goly jak největší Interista.

Reagovat
snuff24

Tak on byl vždycky Interista.Jen si to prostě musel odpykat v tom jejich bíločerným mundúru

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah a Sensi za mě zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
Pipo123

prasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROMELULU

Reagovat
Rip

Lukaku´s first touch.

Reagovat
cink

Vypadá to dobře ale jen je třeba připomenout že lecce je pravděpodobné nejslabší tým v sérii a

Reagovat
Pipo123

Tiež mi príde Lecce slabé, ale doma budú silnejší, asi kandidát na zostup

Reagovat
stuff

Ako napr Udine

Reagovat
snuff24

a třeba dodat, že Inter neumí hrát právě s břídilama ze spodku

Reagovat
smazaný uživatel

ved napr. s takym Frosinone si poradili v obidvoch zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bol to vacsinov nepozeratelny beton...

Reagovat
cink

Handanovic 2-

Skriniar 2

Vrij 2-

Ranokia 2

Asamoah 2-

Vecino 2

Brozovic 1

Sensi 1-

Kandreva 1-

Lautaro 2

Lukaku 2-

Reagovat
Mihal

Vrij?

Reagovat
cink

Vrij Ambrosio

Reagovat
cink

Reagovat
cink

Pojď Politano ukaž se

Reagovat
cink

Haha ukazal

Reagovat
cink

Skoda

Reagovat
Pipo123

aaaaCandreva

Reagovat
cink

Taky hardkor

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

*Antonio

Reagovat
cink

Haha

Reagovat
Nuno čomes

Candreva do pice

Reagovat
stuff

Candreva

Priskoro este, ale zacinam zavidiet fandom interu tuto sezonu. Nech uz to skonci akokolvek

Reagovat
Nuno čomes

Lecce..

Reagovat
cink

Reagovat
Rip

To je kokot ten Candreva

Reagovat
cink

Haha

Reagovat
Rudy

To musi byt tema vousama, omladl

Reagovat
smazaný uživatel

bez nich vypadá jako Berlin z La casa de papel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
PISTOLERO

Candreva ten dnešní výkon korunoval nádherným gólem

Reagovat
raduinho

Tonda Candrevaaaaaa.

Reagovat
Koubinhor

Candrevak top

Reagovat
Panděvova ofina

Cristiano Candreva a.k.a oživlá mrtvola

Reagovat
smazaný uživatel

Takze candreva vymete sibenici z 30 metrů ? :D prvni kolo, lecce, ok, ale stejne luxus! : )

Reagovat
Rudy

na start dobry 4 v deseti pridali sbiraji snad vsechny odrazeny mice,coz je uplny nezvyk nemam obavy a hlavne se na to dalo i divat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele