Primera División - preview 24. kola

15.02.2013, 11:46, aktualizováno 17.02.2013, 09:51
Previews
Madridské kluby dnes hrají proti nováčkům. Atlético se představí ve Valladolidu a Real přivítá Vallecano, kterému patří průběžně vynikající šestá příčka. Valencia se bude proti trápící se Mallorce přibližovat Lize mistrů, Real Sociedad hostí Levante, Espanyol hraje s Betisem.
Real Sociedad - Levante UD  (neděle 12:00)
Nedělní program čtyřiadvacátého kola Primera División otevře polední zápas Realu Sociedad s Levante. Oba týmy od sebe v tabulce dělí pouhé tři body a oba také spojuje touha po kvalifikaci do pohárové Evropy. Vzájemné střetnutí o uskutečnění jejich ambicí napoví mnohé.

Trenér domácích Philippe Montanier se rozhodl nezařadit na soupisku pro tento zápas uzdravující se záložníky Elustonda se Zurutuzou, spoléhaje se na šířku svého kádru. "Síla Realu Sociedad je v tom, že máme všestranné hráče, kteří jsou plně připraveni bojovat o místa," prohlásil francouzský kouč na páteční tiskové konferenci. "Můžeme ze základní sestavy vyměnit dva, tři nebo čtyři hráče a stále si dokážeme udržet kvalitu. Mám k dispozici všechny hráče a není jednoduché zvolit zápasovou soupisku."

Pokud se Sociedadu podaří svého soupeře z Valencie porazit, bude to poprvé v sezoně, co dokáže zvítězit třikrát za sebou. Tento milník označil Montanier za výzvu. "Je to obtížné, ale ne nemožné. Budeme se snažit toho dosáhnout, ale čelit nám bude problém jménem Levante, které sem přijede s cílem bodovat a posunout se tabulkou vzhůru. Jedná se o kompletní tým, který dělá všechno správně," pokračoval Montanier. "Ví, jak bránit a čekat na soupeře, až vyleze, a pak hrozit rychlými protiútoky. Není náhodou, že mají dvě úspěšné sezony v řadě, porazit je pro nás bude opravdovou výzvou."

Levante půjde do nedělního zápasu rozhodně dobře naladěno, neboť ve čtvrtek rozprášilo v Evropské lize Olympiakos 3:0, a kapitán Sergio Ballesteros poukázal na důležitost přenesení se nad pohárovým úspěchem a zkoncentrování se na střet se Sociedadem. Domácí liga má totiž v podání klubu z Valencie stále svrchovanou přednost před čímkoli jiným. "Musíme se rychle adaptovat (po zápase s Olympiacosem) a naladit myšlenky na ligu," prohlásil Ballesteros. "Chceme si předně zajistit udržení a to co nejdříve, abychom mohli být v klidu. Nyní čelíme týmu, který je v tabulce nad námi a zvláště doma je velice silný. Budeme muset přistoupit k zápasu obzvlášť seriózně, pokud tam chceme vyhrát."

Stoper Levante se dále snažil zdůraznit důležitost zachování čistého konta. "Často jsme brzy inkasovali a museli pak po zbytek zápasu dotahovat. Cílem by předně mělo být udělat vše proto, abychom nedostali žádný gól, protože co se týče ofenzivy, nemáme potíž skórovat téměř na žádném stadionu, který zrovna navštívíme," dodal na závěr sebevědomě Ballesteros.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Trápící se Mallorca spoléhá na nového trenéra Gregoria Manzana, který by ji měl dovést k záchraně v La Lize. Překážkou je nyní Valencia, která se nachází ve skvělé formě a šplhá tabulkou vzhůru. Stále je ale porazitelná, jak v Lize mistrů předvedl Paris Saint-Germain.

Mallorca se v nejvyšší španělské soutěži pohybuje již od roku 1997, ale v letošním ročníku na tom není vůbec dobře a hrozí ji, že na konci sezóny sestoupí do druhé ligy. Momentálně jí totiž patří předposlední příčka a na záchranu ztrácí 4 body. Za ní už je pouze Deportivo La Coruňa.

Po neslavných výsledcích byl odvolán trenér Joaquín Caparrós a na lavičce ho nahradil Gregorio Manzano, který ve své trenérské historii vedl Ostrovany již dvakrát. Jeho první zápas u kormidla skončil minulý týden remízou 1:1 s Osasunou, která se drží těsně nad sestupovou zónou.

Utkání na Mestalle ale Manzanův výběr prověří více. Valencia je přeci jen kvalitnějším týmem než Osasuna, navíc bude lačná po vítězství, neboť se jí zvítězit nepodařilo v úterním zápase Ligy mistrů proti Paris Saint-Germain. S pařížským celkem prohrála 1:2 a o postup bude muset bojovat v odvetě pod Eiffelovou věží.

Nicméně argentinský záložník Mallorky Fernando Tissone věří v dobrý výsledek. Podle něj má totiž angažování Manzana dobrý vliv na všechny hráče, a tak může své svěřence vyburcovat k velmi dobrému výkonu.

"Trenér tvrdě pracuje každý den a my začínáme chápat jeho fotbalové myšlenky, což zajisté pozitivně ovlivní naše další zápasy. Každým dnem se krok za krokem zlepšujeme a všechno do sebe začíná zapadat."

"Nyní se musíme připravit na velmi těžký zápas proti Valencii. Nejsme favority, ale budeme bojovat a věřím, že si nějaké body odvezeme. Chci, abychom se co nejrychleji dostali ze sestupové zóny a společným úsilím se nám to snad povede."


Tissone ví, že utkání na Mestalle bude velmi těžké, ale předem se nevzdává: "Nezáleží na tom, jestli je váš tým v dobré či špatné formě, protože každý zápas je jiný a začíná se od nuly. Nepopírám, že zápasy na stadionech jako Nou Camp nebo Mestalla nejsou něčím výjimečné, ale důležité je hlavně vědět, jak na takových hřištích hrát."

"Všichni víme, že Valencia je skvělý tým, který má dlouhou historii a kvalitní kádr. Důležité je najít slabé místo a využít ho."


Valencia se nachází ve velmi dobré formě. Z posledních sedmi zápasů získala 16 bodů, což ji vyneslo až na 5. příčku, dva body za 4. Málagu. Jediným negativem na účtu je právě porážka s PSG.

Domácí útočník Roberto Soldado měl problémy s rukou a v posledních dnech netrénoval, na zápas by ale měl být fit podobně jako obránce Aly Cissokho. Jediným chybějícím hráčem tak bude Ever Banega.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D.Alves - Pereira, Rami, R.Costa, Guardado - Parejo, T.Costa - Feghouli, Canales, J.Bernat - Soldado
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Luna, Geromel, Nunes, Hutton - J.Márquez, Pina - Pereira, Giovani, Nsue - Víctor
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Madridský klub patří k jednoznačně příjemným překvapením této sezony a z druhé pozice je stále nejsilnějším konkurentem katalánského stroje na trofeje. V neděli ale přijíždí do Valladolidu a ten doma tento rok ještě neprohrál. Přesto jsou Simeoneho svěřenci favority.

Podle trenéra Diega Simeoneho by se do plné zápasové praxe měl vrátit Brazilec Diego Costa, který chyběl v posledních dvou utkáních Colchoneros. Nejen brazilský útočník ale Atlétiku chybí - Simeoneho může strašit především bídná forma na hřištích soupeřů. Madridský klub nevyhrál mimo svůj stadion v rámci ligy již od listopadu! Nyní ale podle trenéra přišla správná chvíle na zlomení této negativní bilance.

"Je pravděpodobné, že náš tým Costu velmi postrádal," říká mladý trenér na adresu brazilského útočníka. "Jeho psychická odolnost, morální síla a schopnost být ve správnou chvíli tam kde je ho tře,a to vše nám velmi chybělo. Diego Costa je typem velmi agresivního a nepříjemného útočníka, rád napadá a proto je naší velkou zbraní," těší se Simeone na jeho návrat.

Atlético vyhrálo pouhé dva zápasy ze svých posledních šesti, přesto si Simeone nepřipouští kritiku a na situaci svého klubu se dívá vcelku optimisticky: "Na našich cílech se nic nezměnilo, stále chceme vyhrávat. Každý zápas bereme tak, jako by byl náš poslední," naznačuje motivaci.

"To je to, co z nás dělá jeden z nejsilnějších týmů současnosti. Všechna mužstva prožívají chvíle lepší i horší, ale celková shrnutí mají být vždy záležitostí konce sezony, ne jejího průběhu. Víme, že nejdůležitější je místo, na kterém skončíme, ne pozice, na které jsme nyní," uzavírá Simeone.

K důležitému domácímu zápasu se obrací i trenér soupeře, tedy Miroslav Dukič. "Atlético dosáhlo v této sezoně několika důležitých věcí. Stále jsou druhým nejlepším týmem La Ligy, pořád mají co říci v ligovém poháru a také bojují v evropských pohárech. Můžu vám říct, že mnoho týmů by si s nimi vyměnilo místo," neskrývá Dukič respekt ze svého rivala.

Bývalý srbský obránce ale ví, že Atlético nemá mnoho sil. Po porážce od Rubinu Kazaň v rámci Evropské ligy nemá madridský klub zrovna jednoduchou cestu do další fáze, navíc jej souboj stál mnoho sil. A právě toho by chtěl Dukičův tým využít: "Jsme si vědomi faktu, že Atlético hrálo mnoho zápasů a nejspíš budou unaveni. Právě proto je důležité, abychom začali hrát hned od začátku a mnoho jim nedovolili," vidí Dukič klíč k úspěchu. Jeho tým nicméně nečeká nic snadného, Colchoneros stále chtějí bojovat o druhé místo.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hernández - Rukavina, Rueda, Peňa, Balenziaga - Rubio, Sastre - Larsson, Óscar, Bueno - Guerra
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe - C. Rodriguez, Gabi, Mário Suárez, Arda Turan - Costa, Falcao
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Rayo Vallecano  (neděle 21:00)
Jubilejní stý zápas si tuto neděli na lavičce Realu Madrid odbude José Mourinho. Soupeřem mu bude městský rival Rayo Vallecano, které po skalpu dalšího celku z Madridu, Atlética, hodlá uspět i proti Realu.

Překvapivá výhra Raya nad Atléticem je navíc ještě čerstvá, vždyť se udála minulý týden. Kapitán klubu z madridského předměstí, Piti, před dalším derby oplýval sebevědomím, navzdory faktu, že Real neprohrál v lize na svém stadionu od roku 2011. "S naším stylem hry a zaujetím, kterým oplýváme, uděláme vše pro to, abychom získali tři body. Klidně bych si na výhru hostí i vsadil, mám opravdu vysoké sebevědomí jak v sebe sama, tak v celý tým, a vím, že můžeme uspět, jsme v dobré formě."

"Doopravdy se na střetnutí s Realem těšíme, všichni fotbalisté zbožňují tyhle zápasy proti soupeři, který si teď možná neprochází tím nejlepším obdobím, ale i tak je velmi kvalitní," pokračoval Piti. Vzhledem k současnému postavení Raya v tabulce snad ani nejde říci, že by šlo o přehnaně sebevědomá prohlášení. Vždyť po výhře 2:1 nad Atléticem jsou momentálně svěřenci Paca Jémeze na skvělém šestém místě s pouhou dvoubodovou ztrátou na čtvrtou Malagu! Letošní výsledky jsou obzvláště působivé v kontrastu s nevyvedenou loňskou sezonou, v níž si zachovali prvoligovou příslušnost jen s odřenýma ušima výhrou v posledním ligovém kole.

Záložník José Manuel Casado se přitom paradoxně stále musí vrace k boji o záchranu: "Všichni mluví o této sezoně, jak se Rayo musí snažit zachránit, ale já to tak nevidím. Myslím, že už máme blízko k tomu, abychom byli v bezpečí. Na začátku ligy to sice byl náš jediný cíl, ale tým od té doby ukázal, že jsme vlastně lepší než spousta dalších klubů." Casado tak věří, že pokud se svými spoluhráči vytrvají, mohou nakonec dosáhnout velkých věcí.

Zatímco Rayo zažívá sezonu snů, jeho nedělní protějšek by si určitě obhajobu ligového titulu představoval jinak. Po šokující prohře s Granadou sice Real zabral a uštědřil doma Seville čtyřgólový debakl, což mělo za následek stažení druhého Atlética na čtyři body, ovšem ztráta na vedoucí Barcelonu zůstává na propastných šestnácti bodech. Náplast v podobě možného úspěchu v Lize mistrů je navíc také dost nejistá, neboť utkání s Manchesterem United skončilo na Santiago Bernabeu remízou 1:1. Stejné skóre svítilo na témže stadionu i po prvním zápase semifinále ligového poháru s Barcelonou, což znamená, že Bílý balet bude muset předvést své maximum ve venkovních zápasech, aby neměl definitivně po sezoně.

Navzdory tomu všemu však José Mourinho zůstává klidný. Po středečním osmifinále milionářské soutěže prohlásil: "Necítím žádný tlak. Tvrdě pracuji a půjdu domů se vztyčenou hlavou spokojený s tím, co jsem dokázal. Jak v Lize mistrů, tak v poháru jsou výsledky před druhým utkáním 1:1, přičemž soupeř bude mít výhodu, ale Real Madrid je klub, který dokáže střílet branky a vyhrávat zápasy i venku," nebojí se nadcházejících týdnů portugalský kouč. Jeho trojciferné jubileum na lavičce Realu v kariéře překonává pouze působení v londýnské Chelsea, kde Mourinho odtrénoval ještě o dvacet utkání více. Jestli se mu i to povede v Realu překonat, zatím zůstává ve hvězdách.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Betis  (neděle 21:00)
Real Betis si užívá roli favorita před soubojem s Espanyolem. Hostům se v této sezoně nebývale daří a v současnosti jim schází pouhý jeden bod na pohárové příčky. Bod, který by si hosté rádi z Barcelony odvezli. Domácí Espanyol ale nebude jednoduchým soupeřem.

Přes současnou osmou pozici Betis někdy působí dojmem týmu, jemuž dochází dech. Po dvou remízách odjel Betis s prázdnou po utkání s Vallecanem, v další kole prohrál s favorizovaným Atlétikem Madrid. Poslední ligové kolo znamenalo alespoň nějakou náplast na nervy fanoušků, byť se Betis s Valladolidem rozešel smírně. V nedělním utkání proti Espanyolu by sevillský klub určitě už rád bodoval naplno.

K tomu se vyjadřuje také posila z Parmy, kolumbijský útočník Dorlan Pabon. "Kamkoli jedeme, jakýkoli zápas nás čeká, my se vždycky budeme soustředit jen na výhru," říká mladý hráč pro klubové stránky a dodává: "Díváme se jen na své výsledku, nesledujeme protivníky. Naše uplynulé zápasy mohou naznačit, kam až může Betis dojít. Máme dobrý tým a chceme se dostat ještě výš," zakončuje Pabon.

V týmu katalánského soupeře se v poslední době jiskří. A probírá se především jedna kauza - záložník Wakaso Mubarak se sice již vrátil z plnění reprezentačních povinností na Africkém poháru národu, bylo to však se zpožděním. Mladý ghanský hráč se proto dočkal nelichotivého uvítání - za svou nekázeň byl pokutován finančně a zároveň na několik dní vyřazen z týmu. V zápase s Realem Betis se tedy neobjeví.

Kádr Espanyolu tedy není v žádném případě kompletní. Navíc si na bolesti zad poslední dobou stěžuje záložník Raúl Baena a tak je jeho start v tomto zápase přinejmenším nejistý. Komě něj se na hřišti neobjeví ani Juan Forlin, jenž obdržel příliš vysoký počet karet. Betis se možná bude muset obejít bez Beňata, který má po posledním tréninku problémy svalového rázu. Domácí mají svému soupeři co vracet, v posledním měření sil totiž sevillský klub zvítězil.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Mattioni, Colotto, H. Moreno, Capdevila - Baena, V. Sáchez - López, Verdú, Simao - Garcia
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adrián - Nacho, Amaya, Paulao, Chica - Canas, Beñat - Juan Carlos, Pabon, Campbell - Molina
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Celta Vigo  (sobota 16:00)
Celtě Vigo patří až osmnáctá příčka, tedy příčka sestupová. Z ní by se svěřenci trenéra Herrery velmi rádi a pokud možno co nejdříve dostali. Pokud se jim to má podařit, musí začít vyhrávat. A proč ne třeba proti Getafe?

Madridské Getafe má o poznání lepší výchozí pozici, přesto nesmí bojující Celtu podcenit. To si dobře uvědomuje také obránce Miguel Torres. "I když možná nehraje Celta na špici tabulky, přesto se stále jedná o skvělý tým plný dobrých hráčů. Líbí se mi i styl, jakým se prezentují, možná díky jejich trenérovi. Herreru bych popsal jako velmi statečného člověka, který dokázal se svými spolupracovníky vtisknout novému týmu nějakou tvář. Jsem si jistý, že udělá maximu proto, aby se vyhnul sestupu," skládá Torres Herrerovi kompliment.

Pro španělského obránce nebylo minulé kolo zrovna momentem slávy - on a jeho spoluhráči obdrželi od Barcelony šest branek! Po výhře nad Deportivem tedy určitě kruté probuzení do reality. Torres si je ale jistý tím, že celý tým dokáže zareagovat na tento negativní výsledek co nejlépe a zároveň si myslí, že pro Getafe v konečném důsledku nebude tento zápas tak důležitý, jako by mohl být pro Granadu.

"Nebereme nadcházející duel jako finále. Před námi je ještě velmi dlouhá cesta, sezona je teprve za svou polovinou. Utkání je pro nás ale velmi důležité, protože chceme ukázat, že nás prohra s Barcelonou nezlomila. Bolela, to ano, ale jsme připraveni dál bojovat o lepší umístění a vlastní čest," říká odhodlaně mladý obránce.

Trenéra Luise Garciu sice výsledek z Barcelonou rozhodně těšit nemůže, ale přesto má několik dobrých zpráv. Mezi ně určitě patří návrat hráčů jako jsou Miguel Angel Moyá, obránce Rafa Goméz nebo záložník Xavi Torres, jenž se stihl včas uzdravit. To se ale nedá říct o jeho spoluhráčích Lafitovi, Juanu Valerovi a Juanu Rodriguezovi.

Největší problém Celty Vigo je střílení branek a trenér Paco Herrera doufá, že se útočná síla jeho týmu včas probudí k životu. Naopak činnost obranných řad mu může dělat velikou radost - Celta obdržela v posledních dvanácti zápasech pouhých jedenáct branek. Na předzápasové konferenci Herrera sdělil své snahy. "Stále se zlepšujeme, to mohu říci. Co se nám ale nedaří, je střílení gólů. Dáváme jich velmi málo a nejsme tím týmem, jakým jsme byli na začátku sezony. Šance si sice vytváříme, ale už se nám nedaří je proměňovat," posteskl si zkušený taktik.

"Zasloužíme si vyhrávat víc zápasů, než tomu bylo doteď a sbírat díky tomu cenné body. Také obrana mi začíná dělat starosti. Inkasujeme jednu branku v každém zápase, což se dřív nestávalo. Teď navíc v konečné části zápasu a podobným způsobem - centr od obránce do pokutového území," naráží Herrera na jednobrankovou prohru s Valencií. Pokud chce Celta Vigo zpět z pásma sestupu, měla by proti Getafe udržet čisté konto.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - M. Torres, Alexis, Rafa, S. Escudero - Xavi Torres, Borja - P. León, Barrada, Castro - Álvaro
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Varas - Jonny, Cabral, Demidov, R. Lago - Lopéz, Krohn-Dehli - Pranjič, Park Chu-Young, Orellana - Iago Aspas
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Athletic Bilbao  (sobota 18:00)
Málaga chce ve 24. kole La Ligy v domácím zápase konečně vyhrát v novém roce, aby tak držela krok s vedoucími týmy ligy, zatímco Athletic se bude snažit napravit vysokou domácí prohru 0:4 z minulého kola. Mimo jiné s Fernandem Llorentem v základní sestavě.

Trenér Málagy Manuel Pellegrini by v nadcházejících zápase proti Athleticu rád vrátil svůj tým na vítěznou vlnu domácích zápasů, neboť v posledních třech utkáních na stadionu La Rosaleda jeho svěřenci nevyhráli ani jednou. Andalusané doma nejprve prohráli 1:3 s Barcelonou, na což navázali zbytečnými remízami s Celtou Vigo a Zaragozou. Málaga tak na domácím hřišti v roce 2013 ještě nevyhrála ani jednou a ztratila zbytečně body, které by jí mohly chybět v závěrečných bojích o evropské příčky.

"Přivezli jsme si hodně bodů z venkovních zápasů, ale ty jsou úplně stejně cenné jako body získané doma. Těch jsme ale v poslední době moc nenasbírali, a tak to musíme zlepšit. Chceme hrát dobrý fotbal před zraky našich fanoušků a věnovat jim tyto body. Zároveň nám to pomůže držet krok se skupinou týmů, která se v horní polovině tabulky tahá o evropské příčky," uvedl Pellegrini.

Málaga v minulém kole dokázala porazit 2:1 Levante na jejich vlastním hřišti. Trenér toto vítězství jednoznačně kvitoval, neboť dle jeho slov pozvedlo týmový duch před nadcházejícím zápasem s Athleticem a taky Portem, s kterým se utká příští týden ve vyřazovací části Ligy mistrů.

"Nálada v týmu je velmi dobrá, ostatně jako vždy, když před zápasem vyhrajete. Momentálně jsme na tom velmi dobře, ačkoli máme nějaké problémy se zraněními. Jde o Weligtona, Jesúse Gámeze, Dudu a Sergia Sáncheze," dodal Pellegrini.

To hostující trenér Marcelo Bielsa se nachází v mnohem těžší situaci. Jeho tým v minulém kole utrpěl těžkou domácí porážku 0:4 od Espanyolu, momentálního tabulkového rivala, a hráči tak nemají bůhvíjak velkou sebedůvěru. Bielsa přesto věří, že proti Málaze předvedou mnohem lepší výkon.

"Nálada po prohře nebyla vůbec dobrá, ale po pár dnech to z nás spadlo a nyní chceme předvést, že máme na mnohem lepší výsledky," uvedl argentinský trenér, který tvrdí, že zápas s Espanyolem nebyl až tak špatný, ačkoli výsledek tomu neodpovídá: "Hodinu jsme celému zápasu dominovali a vytvořili jsme si mnoho šancí. Mám jasnou vizi toho, jak bychom měli hrát a jsem rád, že sami hráči si myslí, že výkon nebyl špatný, že jen chybělo víc štěstí."

Bielsa nemůže proti Málaze počítat s Ikerem Muniainem, který má stále problémy s kolenem, jehož zranění si přivodil právě v zápase s Espanyolem. V tom se zranil i Ibai Gómez, ten by už ale měl být připraven zasáhnout do nadcházejícího zápasu. Do základní sestavy byli nasazeni i Carlos Gurpegi a Fernando Llorente, ti ale sami kvůli neshodám v týmu hrát nechtějí.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - S.Sánchez, Demichelis, Lugano, Antúňes - Iturra, Camacho - Portillo, Baptista, Isco - Saviola
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Aurtenetxe, Gurpegi, S.José, Iraola - Ander, Iturraspe - Toquero, D.Marcos, Susaeta - F.Llorente
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Barcelona je stále bez svého hlavního trenéra, to jí však nebrání ve sbírání výher. Na druhé Atlético Madrid má náskok dvanácti bodů a další by ráda přidala po utkání v Granadě. Domácí tým ale není snadný soupeř - své o tom ví i Real Madrid nebo Deportivo.

Poslední ligové kolo Blaugranas vyšlo na jedničku podtrženou, když na Nou Campu rozstříleli celek Getafe poměrem 6:1. A přesto, že Barcu čeká důležitý souboj v Lize mistrů se slavným AC Milán, můžeme očekávat velmi silnou základní sestavu. V ní by ale podle posledních zpráv neměl figurovat španělský záložník Xavi. Pilíř základní sestavy několikanásobného mistra La Ligy se v rozhovoru pro periodikum Sport zmínil o poměrech v kabině a k situaci trenéra Vilanovy.

"Asistent Jordi Roura je s trenérem každý den v kontaktu. A my ostatní si s ním také píšeme velmi často. Z toho, co říká, je jasné, že mu velmi scházíme," lituje svého trenéra Xavi. Tito Vilanova v New Yorku podstupuje terapii po nedávné operaci rakovinového nádoru. Na lavičku svého týmu by se měl vrátit koncem února.

I když Barcelona vévodí španělské lize s pohodlným náskokem, obránce Adriano si uvědomuje, že katalánský tým nesmí spoléhat na získané body a měl by pokračovat v nastoleném trendu výher: "I když vedeme před našimi rivaly jako je Atlético Madrid nebo Real, nesmíme ubrat nohu z plynu," říká v rozhovoru pro klubové stránky.

Barcelonu čeká velmi sledovaný zápas s milánským AC, se kterým se popere o postup do další fáze Ligy mistrů. Kromě toho také narazí na Real Madrid v odvetném utkání Copa del Rey. Adriano ale dobře ví, že se jeho spoluhráči nesmí rozptylovat nadcházejícími zápasy a soustředit se pouze na utkání s Granadou.

"Chceme se připravovat na zápasy krok za krokem, postupně na každý zvlášť. I zápas s Granadou může být obtížný, když se na něj nezaměřujete a myslíte na něco jiného. Granada si poradila se dvěma silnými týmy, takže je nepodceníme," uzavírá brazilský obránce.

Granada, jak již bylo zmíněno, prožívá opravdu zajímavé časy - úspěch nad Realem Madrid byl velkým překvapením. Že nešlo o náhodu, dokázal ale poslední zápas. V něm si Granada poradila s Deportivem a vyhrála 3:0. Přesto je Granada stále nepřímo ohrožená sestupem, což si dobře uvědomuje také útočník Nolito. Pro něj to ostatně bude velmi speciální zápas. I když je ve Španělsku pouze na hostování z portugalské Benfiky, mládí strávil v Barceloně, respektive jejím "béčku". V jeho barvách nastoupil k více než jednomu stu utkání, než se rozhodl pro trvalý odchod.

"Víme, že se postavíme nejlepšímu týmu světa, ale přesto se nebojíme. Na začátku hraje vždy jedenáct proti jedenácti. I když se nám ale daří, nesmíme polevit. Náš náskok na sestupové vody je stále jen šestibodový. Prohrajete dva tři zápasy a můžete znovu spadnout," uvědomuje si španělský útočník.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Nyom, López, Mainz, Siqueira - Torje, M. Rico, Recio, Nolito - Aranda, Ighalo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Adriano, Mascherano, Piqué, Alvés - Thiago, Busquets, Fábregas - Tello, Messi, Pedro
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Real Zaragoza  (sobota 22:00)
Osasuna se navzdory slušným bodovým ziskům v posledních týdnech potácí na hraně sestupu a nutně potřebuje bodovat v "šestibodovém" zápase s podobně strádajícím soupeřem v podobě Realu Zaragoza. Obránce Alejandro Arribas se dokonce nebál sobotní derby označit za nejdůležitější v dosavadním průběhu sezony.

Celek z Pamplony se rozhodně může pyšnit lepší formou, osm bodů z posledních pěti utkání vyčnívá zvláště oproti Zaragoze, jež doposud v novém roce dokázala zvítězit v pouhém jednom zápase z devíti možných. Přesto je hostující tým stále v tabulce výše s dvoubodovým náskokem, který by Osasuna mohla v případě vítězství vymazat. A přesně o to se bude Arribas se svými spoluhráči snažit. "Je to jeden z nejdůležitějších zápasů sezony. Jedná se o přímého rivala, a pokud jej porazíme, posuneme se v tabulce před ně. Myslím, že o záchraně rozhodnou body, které se nám podaří získat doma, protože přivítáme množství našich hlavních konkurentů," pokračoval Arribas.

Trenér Osasuny José Luis Mendilibar se bude muset obejít bez zraněné brankářské dvojky Riesga a také záložníka Annana, jenž se teprve pozvolna zapracovává zpět do sestavy po návratu z Afrického poháru národů. Na druhé straně nemůže kouč Manuel Jimenez počítat s Ndrim Romaricem vinou zraněného lýtka.

Zaragoza přicestuje do Pamplony s vědomím, že poslední ligové vítězství dokázala ukořistit ještě v minulém roce v závěru prosince, navíc venku s Osasunou naplno nebodovala od roku 2003. Vůbec všechny statistiky hovoří proti hostům, vždyť během posledních čtyř návštěv Reyno de Navarra dokonce ani jednou nedokázali skórovat! Gólman Roberto Jimenez ale věří, že se tentokrát bude jeho týmu dařit lépe.

"Je to pro nás velice důležitý zápas, hlavně kvůli naší rivalitě, době, která uplynula od naší poslední výhry na tomto stadionu, a současné situaci mužstva. S tím vším v hlavě je pro nás sobota ten správný den na nastolení správné cesty vydlážděné výhrami. Víme, jak moc fanouškům Zaragozy na tomto zápase záleží a je to pro nás ještě další motivace navíc," dodal na závěr Jimenez.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Bertran, Ruben, Flano, Damia - Oier, Lolo - Cejudo, Nino, Armenteros - Sola
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Sapunaru, Pinter, Paredes, Minero - Movilla, Apono - Montanes, Jose Mari, Rochina - Bienvenu
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Deportivo La Coruña  (pátek 21:30)
Sevilla má za sebou jednoznačnou prohru na půdě Realu Madrid, ještě mnohem hůře je na tom její páteční soupeř z La Coruni. Deportivo se topí na poslední příčce španělské ligy a čerstvě má za sebou další trenérskou změnu. Fernando Vázquez se hlásí do akce, začít chce výhrou v Seville.

Porážka Andalusanů na Santiago Bernabeu se čekala, nikdo z ní nedělá vědu. Sevilla v posledních pěti ligových zápasech prohrála už jen se silným Atlétikem Madrid, další tři zápasy vyhrála, což stačí v nabitém středu tabulky na průběžné jedenácté místo.

"Prohrát na půdě Realu Madrid je normální. Nepodali jsme dobrý výkon, ale to už je za námi. Real si domácí zápas s přehledem pohlídal a my to samé musíme udělat v pátek. Zápas s La Coruňou je naše válka, tady nesmíme ztratit," prohlásil trenér Unai Emery.

Deportivo jde do zápasu se sérií čtyř porážek (naposledy doma s Granadou 0:3), které stály hlavu trenéra Marcose Pacienciu. Hosté mají na svém kontě po třiadvaceti zápasech pouhých šestnáct bodů a na záchranu nyní ztrácejí dvě výhry. Problémem Deportiva je hlavně obrana, ta je jasně nejhorší v celé lize.

Úkol zachránit tradiční klub mezi elitou nyní převzal Fernando Vázquez. "Ohledně sestavy mě ještě čeká rozhodování, zato ale vím jistě, že musíme vyhrát. Pokusíme se získat tři body, po hráčích to budu žádat. Remíza nás nezajímá, ta v naší situaci nic neřeší," prohlásil nový trenér Deporu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Fazio, Spahić, Navarro - Medel, Kondogbia - Rakitić, Navas, Reyes - Negredo.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - Sílvio, Kaká, Zé Castro, Evaldo - Aguilar, Bergantinos - Gama, Valerón, Pizzi - Riki.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona23202178:2662
2.Atlético Madrid23162544:2350
3.Real Madrid23144558:2246
4.Málaga CF23116636:2139
5.Valencia CF23114832:3537
6.Rayo Vallecano231211033:3937
7.Real Sociedad23106737:2936
8.Real Betis23113931:3436
9.Levante UD231031029:3533
10.Real Valladolid2386932:2930
11.Sevilla FC23851030:3429
12.Getafe CF23851029:4229
13.Espanyol Barcelona2377930:3428
14.Granada CF23751122:3226
15.Athletic Bilbao23751129:4626
16.Real Zaragoza23731323:3324
17.CA Osasuna23571119:2722
18.Celta Vigo23551321:2820
19.RCD Mallorca23461323:4318
20.Deportivo La Coruña23371327:5116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (897)

Přidat komentář
madridcan

1 pre dalsi domaci hattrick Cristiana Ronalda a opat proti Rayu

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

nič takého, pekná x, Ronaldo a Piti/Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla

Reagovat
hradec

Dneska Messi zaúřaduje.

Reagovat
madridcan

chodzou?

Reagovat
vocasisko

tímto způsobem už pár hattricků dal, dneska by to mohl zkusit třeba v leže

Reagovat
Woods

aj ta mu staci na to, aby dokazal, ze nema konkurenta

Reagovat
Woods

hlavne nech da 1 golik aspon .... bol by to jeho 300 ''barcelonsky gol'' a zaroven by nim natiahol seriu golov na 14...

Reagovat
Manik...

neřekl bych. Dneska se bude šetřit

Reagovat
blaugrana

Dnes sa trafí Pedro, Don a Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Don a Iniesta?

Reagovat
blaugrana

Don Iniesta.

Reagovat
Jerichoo

Don Corleone?

Reagovat
madridcan

Tak snad nam nas fanusik nebude chciet sposobit zajtra problemy http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/377688_491694440886916_614796478_n.jpg

Reagovat
valloire

Tak Deulofeu do Madridu. Prej.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
valloire

Dle informací katalánského deníku Sport. Možná takovej malej Luis. Z toho byste se po....

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo dle jakých informací....Ten samý deník Sport totiž psal, že Deulofeu poslal Real do háje s tím, že jediné, co ho zajímá, je Barcelona.

Reagovat
10FKK

Jenom provokuje, protože jeho real je v řiti a jeho tvrzení o konci Barcelonské dominance tamtéž...

Reagovat
valloire

Ty v té tvé nenávisti si dáváš záležet i na začátečních písmenech koukám.

Reagovat
10FKK

To není nenávist, prostě si jich nevážím za prasárny co předvádějí v EC...

Reagovat
valloire

Za ty vaše nechutný simulace bych mohl dělat totéž. Ale nedělám.

Reagovat
10FKK

Zase začínáš? Tohle téma už tu bylo tolikrát...

Každý soudný fanoušek fotbalu, který viděl poslední EC z výkonu realu zvracel, ale proč ti to vůbec píšu? Tvojí zaslepenosti se tu nic nevyrovná a v prasečí hře si našel zalíbení, které obhajuješ simulacemi, které nejsou o nic větší než simulace pepého, di márii aspol.

Prosím tě ušetři klávesnici a najdi pro hru tvého oblíbeného klubu jinou výmluvu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses mluvci vsech soudnych fanousku protoze ja videl bliti jenom ze strany farcy lidi kteri nefandi ani jednomu hru realu s zadnym opovrzenim nekomentovali tak nemel hovna

Reagovat
10FKK

Nejsem mluvčí nikoho, pouze sem vyjádřil názor, který mají moji přátelé a to nejen fanoušci Barcy, tak se v klidu podívej na tyto sestřihy a pak mi můžeš napsat nějaká h...a z tvého repertoáru...

http://www.youtube.com/watch?v=1wPB-8VS5qY

http://www.youtube.com/watch?v=k3uuZ0GRtD8

Oslava fotbalu v podání moudridu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase? Většina faulů je naprosto normálních, kterých je v zápasech tucty. To že fanoušci Farsy brečí po každém souboji, je věc druhá, nemluvím ani o tom, že když je něco opačně, tak si to všemožně obhajují, at' už jde o ofsajdy, červené karty a podobně. Tohle je prostě začarovanej kruh.

Reagovat
valloire

Psali to na našem webu.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Mluvím o našem webu,ne o webu věnovaném sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně uznáváš, že Barcelona je nadpozemský klub..

Reagovat
valloire

no,tak bylo by to logický,je to přece víc než klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo "našem" jsem přečetl "vašem", moje chyba. Jinak super, no, jedna nicneříkající expreska...

Reagovat
valloire

Podle vašeho webu je Deulofeu druhá volba po Neymarovi. Takže příští sezonu jsme bez posil jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím? Neymar může jít tam i tam, nebo může skončit i úplně jinde. On sám zatím nic nepotvrdil, všechno jsou jen spekulace médií.

Reagovat
valloire

Já si taky myslím,že největší radostí by pro Peréze bylo vám ho vyfouknout. Nic jistýho,Neymar v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Florentinovo zbožné přání...

Reagovat
smazaný uživatel

A hodí on se na tiki-taka vlastně? Mně přijde víc jak Cristiano, než jako Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim, ani mne sa do tiki taka moc nehodi.

Reagovat
10FKK

Messi v jeho letech hrál stejně sobecky a pil mi krev...

Reagovat
madridcan

nieco sa zmenilo?

Reagovat
10FKK

Teď pije tvojí

Reagovat
valloire

to máš pravdu,je to takovej upír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

vobec

Reagovat
valloire

No jo,vždyť je furt stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Typově asi ano, ale to není důvod, proč by se do tiki-taka nehodil. Vždyť to hraje od malička...

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě vím, že tam hraje od malička.. Jen mám osobní pocit, že pokud by hrál v jiném týmu, vynikal by ještě o dost víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, jak si sedne s Messim. Každopádně já očekávám, že zase přinese do hry trochu něco jiného. Docela bych se vykašlal na celého Neymara, zapracoval do týmu Deulofea a koupil pořádného stopera a brankáře, pokud Victor skutečně odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejspíš koupíte Ter Stegena.. To mi nepřijde jako špatná volba, teda aspoň podle toho, co o něm píšou odborníci, jinak ho skoro neznám. A stopera koho? Aby nakonec třeba Hummels opravdu nedopadl jako Chygro.. Ono stoper v Barce je hodně specifickej post, spíš tam by bylo potřeba to doplnit z vlastních zdrojů..

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels je už delší dobu má vysněná posila, a hodí se k nám podle mě jako p*del na hrnec, jediné mínus je, že je typově hodně podobný Piquému. Vlastní zdroje máme, ale bůhvíproč je nevyužíváme. Specifický post je u nás hlavně brankář, tam sám nevím, kdo by měl Valdése nahradit. Ter Stegen je pro mě neznámá.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by to být gólman se skvělými reflexy, s výbornou hrou nohou (největší přednost) a měl by být hodně hlasitý při srovnávání obrany.. (ale to jen podle toho, co o něm psali na Sky..)

Hummels mi nepřijde úplně nejrychlejší, zdá se mi, že docela chybuje.. A jak říkáš, je to typově druhý Piqué.. Spíš by bylo třeba nějakého o něco vyššího Mascherana.. Nějakýho trošku zlejšího muže ,Spíš mě napadá Sakho..

Reagovat
smazaný uživatel

na francuzskych portaloch sa znova spominal Sakho z PSG, kedže cez Alexa a Silvu dostava priestor len ked su zranení alebo vykartovaní

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen dobře, přitom je o dost lepší než Alex.. Už dávno měl tamodtud vypadnout.

Reagovat
10FKK

Nechápu proč Bartra nedostává víc šancí. V zápasech které odehrál, byl většinou hodně dobře hodnocený. Hummels je třída, ale máš pravdu, je to taky hodný stoper jako Gerard a vlastně Bartra taky... Nového Carlese bude Barca hledat těžko. Bylo by úžasné, pokud by se Abi dostal do bývalé formy, hrál to s Puyolem do 40-ti a zaučil mladé...

Reagovat
10FKK

Neymar je asi o trošku lepší, ale hlavně marketingově úplně jiná třída a Barca ho zkrátka potřebuje pro asijský a jihoamerický trh...

Reagovat
smazaný uživatel

Marketingově možná, ale pořád je to risk. Je drahý, a není jasné, jestli se prosadí. Navíc v současnosti potřebujeme posílit jiné posty.

Reagovat
10FKK

Souhlasím, ale Sandro je víc ekonom než culé...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo by sme zapracovali do kádru Bartru a stačil by iba ten brankár

Reagovat
Mr.Jindros

Proč by měl Valdéz odejít? Chytá blbě, nějaké neshody... ?

Reagovat
Mr.Jindros

s

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi byl posledních pár týdnů? Vždyť se nemluví skoro o nikom jiném, než o Valdésovi...Odmítl prodloužit smlouvu, a v létě pravděpodobně odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom sa sice pise, i tak vsak neverim, ze odide.

Kam ? Citizens ma Harta, United De Geu, Liverpool Reinu, Chelsea Cecha, Arsenal si nemoze dovolit jeho plat, ktory je, ak sa nemylim, 6 mega. To iste plati pre Talianov, takze kam ?

Myslim, ze ide len o hru pred vyjednavanim o novej zmluve. A hraju ju obe strany znamenite.

Reagovat
Jerichoo

V anglicku by horel. On chce nejakú exotiky + money

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tvrdí, že musí jít do top ligy a top týmu? Na klubové úrovni vyhrál, co mohl, může jít někam do exotiky, kde si ještě pěkně vydělá. Navíc má manželku odněkud z Jižní Ameriky, může jít třeba tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dělali nějaké průtahy, tak asi ano, ale takhle? Vždyť hned na začátku jednání řekli, že jednat se nebude, protože je to definitivní.

Reagovat
blaugrana

To ho chceš vyštvať kvôli Neymarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jo, chtěl bych, aby se hra Barcelony tolik neměnila..

Reagovat
blaugrana

Ty si ešte horší SIth ako Vader.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale fakt.. S Neymarem by hra Barcy dostala spíš punc hravosti, s Deulofeem punc rychlého přechodu do útoku.

Reagovat
blaugrana

Dinho éra už je nenávratne preč.

Reagovat
smazaný uživatel

To není nutnost, když je tady Neymar..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to bylo hned podezřelé

Reagovat
smazaný uživatel

*Mně

Reagovat
Jerichoo

to by bolo pekné

Reagovat
valloire

To je tak dobrej,že by mohl hrát za Bílý balet? To se mi nezdá.

Reagovat
Jerichoo

čo som ho videl je vážne výborný, len by potreboval od trénera prefackať ako Jesé. Inak by niektorým culé pukla žilka, čo by ma tiež potešilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je presne povaha madridskeho fanusika.

Reagovat
Jerichoo

som rád, že ty teda madridu praješ

Reagovat
smazaný uživatel

a culés jsou květinové děti, které všude hlásají mír a lásku k Madridu, co?

Reagovat
10FKK

Hodně dobrej!!!

Reagovat
SIRBRANIKE

Keď tam može hrať Higuaín...

Reagovat
blaugrana

Tak Deulofeu do Madridu. Prej.

To je tak dobrej,že by mohl hrát za Bílý balet? To se mi nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Jesého, ten je náš, více se k nám hodí a Barcu poslal na párek.

Reagovat
vocasisko

Nevím z kama jsis to vycucal, ale zrovna Sport píše, že Gerard Florentina poslal do řitě.

Reagovat
Kluivert9

Byl by to takovej symbolickej odraz současné reality. Real nakupující posily v béčku Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hloupý a laciný "vtípek" kterému se zasmáli jenom infi a jiří.

Reagovat
Kluivert9

Źádnej vtip, podle Valloira hotová věc

Reagovat
madridcan

Zinedine Zidane před sebou možná má první trenérskou štaci, legendární fotbalista by se v létě údajně mohl stát koučem jednoho z mládežnických týmů Realu Madrid.

Pod si zobrat mlady tim....ten áčkový

Reagovat
mastakillah

jsem na něj hodně zvědavý. Pokud bude takový trenér jako byl hráč, tak se máme na co těšit

Reagovat
LAM

Trochu nechápu proč Deulofeu nenastupuje v útoku v levu.Byl by přece ješště nebezpečnější jako pravák než když hraje v pravo?

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi je borec

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
CHONG

Hráč výborný, ale neuvěřitelný komediant a hlupák, s vyjadřovacími schopnostmi na úrovni Jirky Babicy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvého měřítka můžeme teda říct, že Iker je taky neuvěřitelný komediant a hlupák, když je Xavi jeho velký přítel, ne?

Reagovat
CHONG

I chytří lidé mohou mít za přátele hlupáky

Reagovat
smazaný uživatel

Až budeš mít nějakého chytrého kamaráda, tak nám tu dej vědět.

Reagovat
CHONG

Celkem dobrý pokus, ale pořád jen pokus, navíc nevím, co si snažíš dokázat, Xavi je těmi svými častými slaboduchými prohlášeními už známý jak falešná pětikoruna.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho dobre poznáš ked môžeš toto hovorit.

Reagovat
CHONG

Stačí vidět několik jeho rozhovorů, tiskovek a prohlášení a člověk si udělá o jeho inteligenci a vyjadřovacích schopnostech poměrně ucelený obrázek.

Reagovat
madridcan

S tym asi idu aj fanusikovia Realu na domaci zapas s Barcelonou

Reagovat
Losinho

Reagovat
teenz

Přál bych mu 20 minut se Stoke.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

... a nebo zápas s rugbyovým týmem. Když už se tu bavíme o jiném sportu.

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčkaření.

Reagovat
teenz

Musel jsem tě uvést do reality, když si to pleteš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepletu.. Tohle je kopaná, ne fotbal.

Reagovat
teenz

Football Club

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Ty jsi dobrý mimoň, vždyť původně psal pouze Stoke, což každý kromě tebe pochopil, se žvásty o fotbale, kopané a rugby jsi tu začal ty

Reagovat
teenz

Tady si ale na špatné stránce, jsme na euro-FOTBALU.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.. A?

Stoke nehraje fotbal, hraje nakopávanou.. Jestli to někdo považuje za stejný sport, jako se třeba hraje ve Španělsku, tak prosím.. Já to tak nemám a těžko mě budete přesvědčovat o opaku.

Reagovat
teenz

Ty si můžeš myslet co chceš, ale realitu tím nijak neovlivníš.

Ale možná máš pravdu, taky si myslím že Barcelona nehraje fotbal ale házenou. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Však si to můžeš myslet, to je tvoje věc.. Ale že je hra Stoke podobnější rugby, než fotbalu, to prostě neovlivníš..

Reagovat
teenz

Evidentně jedinej, kdo se to snaží ovlivnit si tu ty.

Reagovat
smazaný uživatel

...že tě to baví, s těmhle se dohadovat.

Reagovat
teenz

Takhle člověk dopadne, jenom když poví že Stoke je fotbalový klub.

Reagovat
C0br

Stoke je druhý nejstarší fotbalový klub v zemi, kde fotbal vznikl. Řekl bych, že tam o něm vědí víc než španělští házenkáři. Ty sis sice usmyslel, že fotbal ve své podstatě vypadá jako to, co se hraje ve Španělsku, ale nemusíš to tady prezentovat jako všeobecnou pravdu.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Jedním slovem: Debilita

Reagovat
CHONG

Zřejmě dobrý matroš.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nemám rád. Obdivuju Puyola a Iniestu, ale Xavi mi je krajně nesympatický. Jak stylem hry, tak vyjadřováním. Pamatuju si, jak po poslední Supercopě tvrdil, že Barcelona byla lepší a měla vyhrát, přitom kdyby dostali za první poločas na Bernaéu takových 5 kousků, nemohli by říct ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

*Bernabéu

Reagovat
teenz

Kdyby držel hubu, udělal by líp. Já ho měl za velkýho profesionála. Ale on pak vždycky plácne do éteru nějakou sračku a je po profesionalismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že s tím jedním poločasem se tady budeš ještě ohánět hodně dlouho, co? Už bys taky mohl začít argumentovat něčím jiným.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že o tom poločase tady slyšíme dost často na to, že v druhém už zase byla lepší Barcelona..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to jen příklad, na kterém jsem chtěl ukázat, jak je Xavi nesoudný a že má chabé vyjadřovací schopnosti. Navíc nevím, kde jsi přišel na to, že to tady používám nějak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Thiago Busquets Cesc - Pedro Messi Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Cesca jsem tam vůbec nechtěl. Zálohu jsem si představoval Thiago - Song/Sergio - Iniesta. Do obrany bych se nebál postavit Bartru místo z formy hrajícího Masche a na kraj místo Danyho klidně Montoyu. Jen se dneska modlit, aby zase Adriano nestřídal dřív kvůli zranění. V útočné trojici bych rád od začátku viděl i Tella.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpočíváme.

Reagovat
teenz

Chudák Song, ten to dotáhl. Teda žádnej chudák, jen ať si to užívá když už ani do odpočinkového zápasu nezasáhne.

Reagovat
stas87

OT:

http://www.youtube.com/watch?v=vNanvK1oz3o

toto nema chyby...holt slovensko

Reagovat
culé

Tak toto je fakt sila. Pár dní dozadu brat narazil na jamu a okamžite defekt a poškodený disk.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
exse

Dobrá prevence mikro spánku, navíc se řidič při tom řízení nenudí, super to ti bratři vymysleli

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Alexis dva fiky.

Reagovat
teenz

To by musela mít brána 20 metrů.

Reagovat
ADM

Hlavne by dnes musel hrať 30 zápasov..

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, my hrajem, dneska asi kouknu.

Reagovat
teenz

Koukám, že i temná strana je z katalánska jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je super. Jen bych chtěl vidět ještě Montoyu. Dani už je zase ve formě?

Reagovat
smazaný uživatel

Podme do nich

Reagovat
Manik...

proč to dávají pořád na Sport2 a ne na Sport1???

Reagovat
patas92

Alexis...už to zas začíná

Reagovat
teenz

Nene, předpoklady jsou jiné.

rominho16.02.2013 19:54

Dnes Alexis dva fiky.

Reagovat
patas92

to se samozřejmě pořád může stát

Reagovat
CHONG

Možná když si bude po zápase ještě sám kopat na prázdnou bránu.

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo

Reagovat
smazaný uživatel

To Daniho bránenie je strašné

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Adriano zatim slušně hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mal na mysli tú šancu Nolita.

Reagovat
Imago

Nemáte prosím někdo link na Barcu? Nějak se mi nechce rozjet Sopcast..

Reagovat
Imago

Díky!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
One-Real

Kdy naposledy hrála Barca bez Iniesty i Xaviho? Já většinou sleduju jen tak letmo sestavu, ale tohle mi přijde celkem zajímavý.

Reagovat
Manik...

párkrát už to bylo... Fábregas a Thiago umějí perfektně zastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, chod to prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

do

Reagovat
teenz

Alexis dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Este nie je koniec zapasu.

Reagovat
patas92

nedáš - dostaneš...já byt Messim, tak už Alexisovi v životě nenahraju

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, ser na ně a hrej sám na sebe. To už není normální, co ti kluci zazdí divizním způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOLASOOOOO!

Reagovat
exse

Zbavte se toho Alexise, to je něco příšernýho. Tello, Gerard nebo někdo další z béčka by určitě hrál lépe než on. Jinak gól z offsidu, ale tak alespoň je to nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbavoval by som sa ho.

Reagovat
exse

Nevidím jedinej důvod proč by měl zůstat, na jeho místo čeká x mladíků, kteří mají daleko menší platy a jsou to odchovanci. Navíc by jeho prodejem získali nějaký prachy, třeba na pokrytí dluhu.

Reagovat
teenz

Nestál on něco kolem 30 mega ?

Reagovat
exse

Tuším dokonce 35? Teď by byla Barca ráda kdyby se ho zbavila za 20.

Reagovat
teenz

No každopádně by mě zajímalo jakej maník ho skautoval. V jiném stylu hry (rychlý přechod např.) by vyniknul více si myslím.

Reagovat
exse

Mě by zajímalo obecně kdo přivádí hráče typu Alexis, Song, Chygrynskiy, Afellay atd.

Reagovat
teenz

Chudák Song no. Asi agentové umí nebo skautové Barcy ne. Jedno z toho určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase srovnáváš dost odlišné typy. Afellay stál 3 miliony, to provar nebyl, Songa zatím těžko hodnotit. Chygro byl průser, u Alexise bude záležet jestli v Barce vydrží, nebo ho prodáme.

Reagovat
teenz

Už podle mě sám song ví, že to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Má zatím 1301 minut, hraje první sezónu v Barce...nepřeháněl bych to...

Reagovat
teenz

No právě, to přišel jenom sedět ?

Reagovat
exse

Mě jde o to že u všech těhle hráčů bylo předem skoro jasné, že se v Barce neprosadí a že hráče podobné kvality je Barca schopná vychovat si sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že s bonusy asi 33...zájem o něj je, poslal bych ho pryč hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako culé to vidím stejně. Už před nějakou dobou jsem nad ním zlomil hůl.

Reagovat
exse

Tak tak, šancí dostal až až a o tom že by byl lepší než odchovanci nepřesvědčil, takže není důvod ho držet.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostava sa pravidelne do sanci, to sa zlomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezite je, ze uz pochopil princip barcelonskej hry a vie sa na tom ihrisku pohybovat.

Reagovat
exse

No já mám třeba daleko raději Tella, kteréh největší výhoda je že do hry Barcelony uplně nesedí, ale tím právě přidává hře Barci variabilitu a rozmanitost, což je velmi důležité a obranám soupeře to dělá problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zápasů klidně, ale tohle už je několik měsíců. Nechápu, že Villa neustále sedí, a tenhle blb hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co mu sa diví Siqueira

Reagovat
Jerichoo

pedro ho ťahal za úd

Reagovat
patas92

ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisa obrali o gol alebo asistenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

1. ofsajd to bol

2. to nemehlo by to aj tak nedalo

Reagovat
patas92

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial ma neskutočne S..e Alves hlavne je bránenie.Už dve velké šance išli cez neho +gól.Poslal by som tam Tella namiesto Pedra ktorý je úplne neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Baf, zmenil som nick.

Reagovat
smazaný uživatel

A po dlhej dobe sa vrátila hra "Nepremeň svoju šancu" a pozeraj sa na efektivitu súpera. Ono je to v tom útoku fakt ťažké, keď jedno krídlo ani nehrá a druhé zavrie oči a dúfa, že prepáli brankára res. obráncov kým sa ku nemu dostanú.

Uvidíme, dokedy bude Barcelona hrať svoju obľúbenú hru "Nepreň svoju šancu" a kto bude ten šťastlivec, ktorý sa ukopne a nejako to tam aj zadkom prepasuje alebo nám nebude stačiť ani 93 min.

Inak verím, že Messi ešte v druhom polčase orazítkuje tyč, toto je presne ten zápas.

Zaujímavé sledovať tu útočiacu stratégiu Granady. Nakopni to na Nolita na zadnú tyč, pozeraj sa ako sa včetci beci Barcelony hrnú za loptou a nechávajú na päťke voľného hráča.

Dúfam v Tella.

PS: Zaujímavé je, že Granade ten jednonohý ofsajd pustia, Alexisovi nie.

PS1: Som na strane Siquieru, Pedro ho tam osaháva, stratí stabilitu a praští sebou o zem a ešte sa vzteká, že žltá je málo.

Reagovat
C0br

Koukám, že Granada je doma jinej válec

Reagovat
exse

300

Reagovat
technecium

ten chlápek umí být ve správnou chvíli na správným místě

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Meeeeeeeeeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 300.gól za Barcu

Reagovat
Imago

Gratuluju k třístovce, Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jdou ti čároví do prdče!

Reagovat
smazaný uživatel

Popletl jsem si sporty, ale myšlenka zůstává

Reagovat
patas92

2. chybně neuznaný gol

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to čároví nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

Obrali nas o druhy gol.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas tí čiaroví

Reagovat
exse

Už si skoro nepamatuju zápas Barcelony, kdy by jim nebyl odepřenej regulérní gól. V téhle sezóně už se to bude blížit 20 gólům.

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Leo by měl už minimálně 40 branek, kdyby nebyli postranní chuji.

Reagovat
teenz

Možná 50.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, mohl jít sám asi jen v sedmi případech. Samozřejmě do toho nepočítám domácí pohár a LM. Například Real byl naposledy jeden z těch šťastných týmů, kterým rozhodčí pomohl a to nejen tím ''ofsajdem''.

Reagovat
CHONG

Ty jsi hotový Andersen.

Reagovat
smazaný uživatel

alexis...

Reagovat
vocasisko

regulerní Fábregasův gól

Reagovat
patas92

Alexis do třetice

Reagovat
teenz

Messi dva tu někdo psal tuším dneska.

Reagovat
teenz

*Alexis

Reagovat
vocasisko

proč ten debilní Chilan prostě nevystřelí? i kdyby přestřelil tribuny, tak je mi to milejší, než když zakopne o balón a neudělá nic

Reagovat
exse

Sláva, Tello za Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

Za minutu gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

další řekl bych regulérní gól

Reagovat
patas92

tohle asi byl

Reagovat
vocasisko

tak pardón, toto asi offside byl

Reagovat
exse

Tohle bylo těsný, ale Pedro asi byl kousíče před balónem.

Reagovat
vocasisko

jj, kozama

Reagovat
smazaný uživatel

prosime fanousky barcelony aby nezasiraly diskusi svym neustalym placem a spikleneckymi teoriemi

Reagovat
smazaný uživatel

zato tohle je příspěvek na úrovni

Reagovat
exse

Tak nejprve by sis asi měl najít ve slovníku význam spikleneckých teorií. A pak bys měl STFU. Nikdy tady neříkal že se proti Barce někdo spikl, nikdo si tu ani výrazně nestěžoval, jenom tu většina lidí konstatovala fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosíme... kdo? Ty a tvá hloupost?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to říkáš zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no

Reagovat
exse

LEEEEEEOOOOOOOOO

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
technecium

ten klučina to prostě umí

Reagovat
OVi.77

No ty vole

Reagovat
Kluivert9

Gooolll

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt blazen...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
roman1978

Nejlepší na dnešním fotbale je to, že šel Pedro konečně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínal bych na Alexise...

Reagovat
Imago

Je to frajer

Reagovat
technecium

Proč mám pocit, že Messi dal z přímáků letos víc gólů, než pan nejlepší exekutor Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi? to nevim, kdo to rika, ale Cristianovi letos vubec trestnaky nejdou, malokdy mu to vubec preleti zed..

Reagovat
roman1978

Bo to je pravda pyczo

Reagovat
vocasisko

loňskej rok každopádně, co se týká momentálně probíhající sezóny, tak to nejspíš také

Reagovat
technecium

a jak to je možný, když ronaldo je nejlepší?

Reagovat
CHONG

Aneb pojďme se zase otírat o Ronalda, epizoda 1207.

Reagovat
smazaný uživatel

chce jen provokovat, nikdo nerika, ze Ronaldo kope trestnaky nejlip, prece kazdej vidi, ze mu to letos lita maximalne do zdi

Reagovat
technecium

odhalil jsi mě, ale přece když tu bývají ty diskuze proč je ten danej nejlepší, tak se říká, že má ronaldo nej přímaky, ano měl je nejlepší, ale teď už to není pravda

Reagovat
CHONG

Tak Messi je taky rozhodně nemá nejlepší na světě, takže nevím, co sis tím chtěl dokázat.

Reagovat
CHONG

O to nejde, ale Messi dá gól, otočí zápas a reakce je srát se do Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

to je uz takovej kolorit jak z jedny, tak druhy strany no

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by to z druhé strany nebylo jiné, že...

Reagovat
CHONG

Taky se na to vždycky nadává, tak já si zase zanadávám dneska.

Reagovat
Kluivert9

Vsak zitra davaji v premiere epizodu 5073, otirani o Messiho

Reagovat
C0br

Podle mě by k tomu oba měli pustit někoho jiného, i když Barca asi nemá koho

Reagovat
Kluivert9

V Realu urcite Ramose. Treba by trefil ten asteroid

Reagovat
smazaný uživatel

no ty si delas srandu,ale zrovna Ramos nekope standartky vubec spatne

Reagovat
technecium

to ne, pokud teda chceš sestřelit meteorit no

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne o tom nic nevis

Reagovat
technecium

mně stačí ta jeho slavná penalta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Reagovat
JM

Jak řekl Peťa Svěcený: "Penalta nikdy není o fotbalových schopnostech. Vždy je to otázka psychiky."

Reagovat
CHONG

Někdo si tu asi plete pokutový a přímý kop.

Reagovat
CHONG

Tak to vypadá, když promluví skutečný odborník

Reagovat
Kluivert9

Mic z Ramosovi penalty je stale na obezne draze.

Reagovat
CHONG

Jako vtip do Dobrot Petra Novotného celkem ucházející, ale jinak nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám pocit, že má Ronaldo letos víc golů z lobů, než Messi? A jo, to je vlastně tím, že je v tom lepší.

Každopádně tenhle gol byla jasná chyba golmana, k tyči to nešlo, nějak extra razantní to taky nebylo. Trochu zaspal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku zúfalí pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se na tom shodneme.

Reagovat
madridcan

Wow da gol z priamaku a uz zrazu ich dal viac Kolko ma? Tri styri?

Reagovat
ADM

Tello tu proste musí zostať, je mi jedno či to bude na úkor Alexisa či Pedra..

Reagovat
OVi.77

A pak že je Valdes kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

No,Granadavnakonec nehrála vůbec špatně.Naopak od Barcy jsem čekal víc,snad si to nejlepší schovávala na Milán.

Reagovat
OVi.77

Xavi seděl a Iniesta nastoupil až v druhém pol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tie nepremenene sance.

Reagovat
CHONG

Xavi se asi obával o svůj život.

Reagovat
JM

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi je zranený ked už tak

Reagovat
LAM

Tak mimo Messiho dneska všichni hroznej výkon.Nevim jestli je to tou LM ale snad jo.Vůbec nechápu ale co začli dělat po druhym golu Messiho,to jako chtěli zbytek zápasu dospat?

No snad ve středu uvidíme jinej výkon a na tohle zapomenu.

Jinak Messi opravdu kde by Barca bez něj byla

Reagovat
CHONG
Reagovat
Kluivert9

3,2,1...smích.

Reagovat
CHONG

Na tom nemělo být vůbec nic k smíchu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

Máš recht, taky jsem po celém dni nějaký ospalý.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral Leo? jake dal goly? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni strela fabregase z poza vápna,brankar to vyrazil a leo doklepl.Druhý dal z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tě opravím.. první gól byl po střele Sergia.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak asi máš prvadu střílel Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

dík..a výkon dobrý?

Reagovat
ADM

Ak myslíš Messiho, výborný. S tímom to bolo horšie

Reagovat
LAM

Ještě bych se chtěl zmínit o odpísnanejch ofsajdech v neprospěch Barci.To byla zase hrůza-tři jasný šance na goal a ofsajd kterej nebyl,hlavně ten Leův nebyl snad o metr-něco by se s tim už mělo dělat.

Reagovat
Rssa

Pěkně, kluci dokázali vyhrát i beze mě.

Reagovat
alcantara

a bezo mna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dneska to bude hodně pozměněná sestava, halvně ve středu zálohy. To Rayo nehraje vůbec špatně, ba naopak, takže by to nemuselo být uplně lehký, bude dost záležet na tom, jak zahraje Essien, o Samiho obavy nemam

Reagovat
Kily

já čekám, že jim dáte dva rychlé góly a bude hotovo s tím, že to klidně může nabrat stejný směr jako před rokem a půl

Reagovat
madridcan

Dneska vyhra s prichutou Cristiana pre jedneho chlapca...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vůbec vypadá v Realu Madrid s Pedro Leónem? Je nějaká šance, že dostane ještě šanci nebo se nad ním zlomila hůl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi se na tréninku pobil s Gagem a byl nedisciplinovaný. Pod Mourinhem si v Realu určitě nekopne a vzhledem k tomu, že jeho výkony nebyly bůhvíjaké, je dost pravděpodobné, že se v Realu neprosadí nikdy.

Reagovat
madridcan

Hlavne treba povedat, ze sa pohadal s Mourinhom a to je konecna pre dotycneho hraca...

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádal...s Mourinhem měli mít kontroverzi i Ramos s Cristianem a konečná to pro ně nebyla. U Leóna byl problém v přístupu. To nebyla žádná hádka, prostě byl nedisciplinovaný, tak ho José poslal pryč.

Reagovat
madridcan

Ramos aj Cristiano je iba spekulacia drbnutej Marcy.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím bych tak úplně nesouhlasil. José nechal jednou Ramose na lavičce, neshody připustil a dodal, že si všechno vyříkali a hádku s Cristianem potvrdil na tiskovce Albiol s tím, že v žádném případě nedošlo k fyzickému kontaktu.

Reagovat
Kenneth

To je srovnání. Ronaldo je nejlepší hráč světa a Ramos je duše Madridu. Kdyby je měl Mourinho poslat pryč, tak si balí sám kufry. Pedro Leon je nýmand.

Reagovat
smazaný uživatel

Madridcan napsal, že "hádka s Mourinhem je konečná pro dotyčného hráče" a já na tomhle příkladu dokázal, že není. Nikdo tady netvrdí, že se León svoji kvalitou může měřit s Cristianem nebo Ramosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je nejlepší hráč světa?

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho subjektivní názor, stejně jako tvůj že nejlepší je Leoš. Žádný objektivní měřítko pro určení nejlepšího hráče světa neexistuje, tak tu laskavě nekul oči

Reagovat
smazaný uživatel

tak 4:1 na Míče je docela jednoznačný argument, kdo je objektivně lepší, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, protože i Zlatý míč je subjektivní názor trenérů a kapitánů reprezentací + jednoho vybraného novináře z každé země.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle "objektivních lidí" si zlatý míč zasloužil i Pique, Idioetelli a podobně..

Reagovat
Jerichoo

Vážne je?

Reagovat
smazaný uživatel

právě mi to tak napřišlo.. kdyby tam bylo "myslím si" nebo "podle mě".. takhle to nezní jenom jako pouhý názor, ale jako fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je neuvěřitelný Koukám, že v posledních 8 zápasech San Sebastianu dostali vždy jejich soupeři červenou kartu. Tak takovou bilanci jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Tak zas pri Levante to neni ziadne umenie...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak si odmysli Levante a koukni na 7 predchozich

Reagovat
smazaný uživatel

Levante by malo vybiehať na ihrisko v 10

Reagovat
-Kopy-

Alves; Joao, Rami, R. Costa, Guardado; Parejo, T. Costa; Feghouli, Jonas, Bernat; Soldado.

Jonas Alespoň, že nastoupí na podhrotu a ne na křídle, tak by mu to snad mohlo jít trochu lépe...těším se na Bernata, nic jiného než výhru neberem a prosím bez nervů...

Reagovat
Kily

nj, Canales na celý zápas ještě nemá a Ever je mimo a lepší Canalese na druhý poločas, než tam pak z nouze dávat Jonase a odepsat tak šance na případný vítězný gól...

Reagovat
Kily

koukám, ultras asi viděli Jonase a šli rovnou domů

Reagovat
LAM

Za co mu dal tu červenou ten idiot?Mallorca hrozný simulanti,doufám že spadnou do 2 ligy!

Reagovat
Kily

po běžném souboji se po něm ohnal levou rukou a trefil ho do břicha

Reagovat
Kily

tohle už je neskutečné

Reagovat
-Kopy-

co myslíš ?

Reagovat
Kily

že stáhne Bernata a nechá tam tu brazilskou trosku, i klouzající Bernat je pořád na křídle lepší

Reagovat
-Kopy-

myslel sem si to

Reagovat
LAM

Ten chuj hrozně tu Mallorcu tlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělá Ashely Young?

Reagovat
smazaný uživatel

Co zatím předvádí Valencia? Sice mi vždy byla z španělských klubů nejsympatičtější a stále je, ale dal jsem dnes takovou haluz na Mallorcu.

Reagovat
-Kopy-

To byl zase hnus poločas, kde jsou ultras, proči čemu protestují ?

Tino všechny pěkně nasral, tohle neudělal poprvé, napařil bych mu takovou pokutu, až se z toho posere a na dva týdny bych ho přeřadil do rezervy, nesrat se sním už...Dále Ernesto krásně nasral všechny na stadionu ale dali mu to pěkně sežrat, doufám, že to slyšel co na něj ty diváci křičí, dolu měl jít Jonas, veděli to všichni a on stáhne Bernata, který je na křídle tisíckrát lepší a pohyblivější než Jonas...Nejvíc z našich se mi líbí Feg ale zajímalo by mě, jestli to na konci přihrál ? nebo ho fakt trefil, špatně jsem to viděl na streamu...druhej poločas pak vystřídat Valdeze místo Soldada a bojovnost na maximum a modlit se ať to nějak uhaluzíme.

Reagovat
Kily

mně přišlo, že se ho ten obránce dotkl, ale nic hrozného a Feghouli tomu dost přidal, chtěl asi využít toho, že rozhodčí píská úplně všechno a zařídit redku

Reagovat
Kily

vypadá to, že ultras někdo sebral šály a místo nich jim dal bubny a trumpety

Reagovat
-Kopy-

pěkně tam hráli

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

Canales Riccy Costa

Reagovat
Kily

darovanému koni se na zuby koukat nemá, platí to, i když to je už asi popatnácté v sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze to tu ma uroven clovek napise svoj nazor a hned mu ho vymazu

Reagovat
Kily

ano, založit si nick hodně podobný nicku jiného uživatele a hrdě s ním jít zasvinit diskuzi je opravdu inteligentní, stejně jako následné fňukání...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa do mna staras?...sa pozri na jeho jebnute prispevky...sa nerob moc mudry

Reagovat
-Kopy-

parejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

životní akce Parejo v dresu Vale, super a Soldado zavěsil, paráda ! Druhej poločas to je jiný kafe !

Reagovat
smazaný uživatel

Spolupráce bývalých Madridistas ve službách Valencie.

Reagovat
-Kopy-

Guardado zraněnej posledních čtyři minuty dohráváme o devíti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Parádní druhej poločas o deseti, Tino dluží všem pivo...začali jsme aktivně a přišel gól z rohu, to nám strašně pomohlo, moc pěknej výskok Riccyho...pak jsme přežili dvě šance Mallorky, jednu suprově chytil Diego, který chytal dneska super a byl hodně jistý, teď bude jednička zase chvíli on...a druhej gól fantazie on Pareja, získal balon, přešel přes dva hráče a nahrál Soldadovi, kterej sám na golmana neměl problém...skvělá bojovnost od všech, strašně se mi líbil Cissokho po svém příchodu na hřiště, radost z výhry bere demence Tina a zranění Ramiho a Guardada...díky hoši AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Diego López; Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Essien, Khedira; Özil, Kaká, Cristiano; Morata. Exfotbalisti sedí .

Reagovat
teenz

Jsme zvědavej jak si povede obrana, konečně ta madridská vytoužená. A pak jak se předvede Kaka s Moratou.

Reagovat
smazaný uživatel

k té vytoužené obraně chybí marcelo

Reagovat
teenz

Jak v kterém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra sestava, jsem zvedavej na Moratu

Reagovat
smazaný uživatel

Adán není ani na lavičce, ten asi skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neunesl ten prichod Lopeze, ale co, stejne by v lete sel

Reagovat
smazaný uživatel

Lanàri ho Levante

Reagovat
herbage

gólman dle Mourinha lepší jak Casillas? To se divím

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Skvělá sestava, nejlepší možná současná obrana plus Kaká, Morata a Bizon v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, že José zareagoval na žalostnou formu obou našich hrotových útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou ou ou, tak to jooo

Na to jsem hodně zvědavej. Obrana pohoda, Essien snad zahraje dobře a jsem zvědavej na Moratu, Kaká by si taky mohl dát gól a Cristiano pochopitelne - snad hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ja bych zase rayo vubec nepodcenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Na real v plnej polnej, na tú ich oklieštenú zostavu by to malo stačiť, body sa budu deliť

Reagovat
Infi

399. pro 400

Reagovat
Infi

no to snad ne

Reagovat
Kenneth

Reagovat
madridcan

400 pre hattrick Cristiana, ktoremu aspon golikom bude sekundovat Morata

Reagovat
Infi

jestli se trefí v každém poločase a oba vyhrajou tak chuj s tym

Reagovat
Infi

400. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Sobče.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ta prihravka Ozila mala prist skor...

Reagovat
mastakillah

Morata v základu no wow

Reagovat
madridcan

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ALVAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Morata! Golaaazzoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

O co ze Benzin by z tyhle pozice trefoval strechu

Reagovat
madridcan

Joooooj Kaka

Reagovat
madridcan

nie na teba

Reagovat
ADM

Stihnou nedobehli

Reagovat
madridcan

RAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

mesut zatím neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Famozni balon od Ozila

Reagovat
Kenneth

Mesut už dvě áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata hraje výborně!

Reagovat
Kenneth

Toto je Real Madrid. Exhibice zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak Madrid zatim krasny zapas.

Reagovat
C0br

Ramos

Reagovat
C0br

No a rozhodčí

Reagovat
madridcan

Ramos vyborne

Reagovat
madridcan

jezis maria a este sa chytaj za ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

ta prvni zluta byla uplne, ale uplne zbytecna, typickej on

Reagovat
CHONG

Ta první žlutá se hlavně vůbec neměla udělit

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt debil

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní výsměch!! První žlutá karta vůbec neměla být!

Reagovat
vocasisko

to byla blbost

Reagovat
Kenneth

Běž už vážně do řitě.

Reagovat
smazaný uživatel

zase Ramos?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam zas děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, budeš oxidovat už i tady?

Reagovat
smazaný uživatel

no, uz sa nehnevaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dostal červenou za dvě žluté. Druhá byla, ale ta první, to byl s bídou faul...

Reagovat
Krausio_Real_M

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Ti španělští rozhodčí

Reagovat
madridcan

Prva zlta vsak ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ze sel,hlavne za tu scenku pri te druhe karte

Reagovat
smazaný uživatel

lol co to zkousi

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano si žádá žlutou pro soupeře za filmování ...

Reagovat
C0br

No ještě řekni, že si to nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

no kurva že jo. Ale mě ta situace přišla hrozně vtipná.

Reagovat
smazaný uživatel

n

Reagovat
smazaný uživatel

mne si vtipny ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak se zasměj

Reagovat
smazaný uživatel

jedine nad tym jaky si jebnuty

Reagovat
smazaný uživatel

třeba nad tím se zasměj

Reagovat
Kenneth

Bože ty si tu chyběl. Přikovanej u zápasu Realu a aktivní při psání svých výplodů

Reagovat
CHONG

Tak si z toho nepotřísni kaťata.

Reagovat
smazaný uživatel

a ono to snad filmovani nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Tak pozna kvalitni simulaci ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom žádná ...

Ale mohl být trochu kolegiální.

Reagovat
smazaný uživatel

napisal fanusik barcelony

Reagovat
madridcan

JASNA ZLTA za simulovanie

Reagovat
mastakillah

Dostat dvě žlubé během dvou minut zvládne jen Ramos a Muntari

Reagovat
madridcan

a Ayew

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

plus van bommel a arnautovic..

Reagovat
Luis_Figo

fuuu tak ti rozhodcovia v Spanielsku...

Reagovat
alcantara

12 redka, ide vlastnu ligu. A piti

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš nějakou statistiku rudejch?

Reagovat
I am Mancunian

jiri nechodis aj na smartmaniu ?

Reagovat
alcantara

Nemám, navyše som na mobile.

Reagovat
madridcan

PICI MAL IST DOLE KAKA

Reagovat
Kenneth

Ozil.. Kaká si taky zaslouží hrát.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Hm skvěle. Další obránce. Tak to ten zápas vypínám a jdu dělat projektovou práci. Běž do prdele Sergio.

Reagovat
smazaný uživatel

jdu na NHL, na tohle fakt nemam nervy

Reagovat
C0br

Morata Ramosovi poděkuje

Reagovat
smazaný uživatel

Diky dementnimu Ramosovi si teda Alvaro zahral Fakt me zacina vadit vic a vic

Reagovat
CHONG

Chtělo by to trošku úcty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ucty? Ja mam uctu k tomu hraci, kterej si zaslouzi. Napriklad Callejona si vazim vrchovate, prijal roli nahradnika a za Madrid hraje vzdycky srdcem. Ale Ramos? Kterej pravidlne zbytecne oslabuje muzstvo a neumi prijmout ranu, jen rozdat? Diky, ale ten si moji uctu nezaslouzi

Reagovat
CHONG

Je to klubová legenda a pro Real toho udělal víc než dost, takový hráč si úctu rozhodně zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otazka uhlu pohledu, pro me rozhodne neni legendou jako byl treba Hierro, kterej taky umel pribrousit, ale choval se alespon jako chlap

Reagovat
CHONG

Tak pro mě Ramos legenda rozhodně je a vážím si jej velmi, ale máš pravdu, že je to o úhlu pohledu, je asi zbytečné se o tom dál dohadovat, stejně se neshodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On stáhne nejlepšího hráče na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

První fauloval Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už zase běž...

Reagovat
smazaný uživatel

ukazovali ti to několikrát. Asi zbytečně, no.

Reagovat
CHONG

To sis zrovna utíral brýle, ne?

Reagovat
Krausio_Real_M

Jseš mimo

Reagovat
madridcan

Aj oni dostanu cervenu

Reagovat
ADM

Oni hlavne dostanú ešte pár golov

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska vsadil, že hosté dají gól, jinak to fakt není možné...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi vyčetl z toho, jak sudí přehlídl hned dva fauly Pepeho? Jeden z nich na rudou?

Reagovat
CHONG

Radši si ty brýle pořád neotírej a už si je nasaď.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem vyčetl z toho, že udělil nesmyslnou žlutou kartu Ramosovi, který byl později za druhou vyloučen a taky z toho, že spoustu sporných rozhodnutí píská proti Realu. O tom, jak přehlídl tu komediální vložku jednoho z hráčů Raya ani nemluvím. Samozřejmě, že to byla nadsázka, ale je to opravdu vtipné pozorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

vožr to píská proti Realu? Ty jsi už definitivně ztracen. Ta solidně rozehraná sezona tě úplně spolkla.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme pořád šanci vyhrát LM i CdR, takže proč skládat zbraně. A to, že jsem ztracen, si od člověka, který nemá v neděli večer nic lepšího na práci než provokovat ostatní v diskuzi ohledně jeho největšího rivala, opravdu beru k srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že Pepe žádný faul na kartu neudělal, nemusím dodávat, ale ten zoufalství některých z vás po každém jeho faulu mě taky baví pozorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

*to

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty dokonce zapřeš i to, co bylo naprosto jasné. Pepe dle tebe nestoupl Chorimu na záda. Jo, pohoda, žij si ve svém solidně bílém světě dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoupl, ale nebyl v tom žádný úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

a jo

Reagovat
alcantara

Pepe je späť, klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je hovado. Další prasárna.

Reagovat
Kluivert9

Pepe opět nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

pepe animal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jestli v tomhle někdo úmysl, tak je prostě debil :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Že se tyhle náhody dějou jen jemu. On si prostě jde a omylem šlápne Chorimu na záda ...

Reagovat
vacin

1) Couval

2) Hned jak položil tu nohu na záda, tak ji zvedl

Reagovat
madridcan

500 pre to, ako ma Ramos najebal

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho oblíbená meducína.

Reagovat
CHONG

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak, místní kanálisti opět úřadují. Co jiného od nich taky čekat.

Reagovat
vacin

Krysy vylízají z kanálu....

Reagovat
JacoBee

Tak zase zalez.

Reagovat
vacin

Hodně dobrý

Ale pár už jich vylezlo nade mnou

Reagovat
CHONG

Potrefená husa zakvákala.

Reagovat
JacoBee

Presne.

Reagovat
CHONG

Dobře, že to aspoň uznáš, to je první krok k nápravě.

Reagovat
Creespoo

nevíte někdo náhodou kolik dostal real madrid červených karet pod mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

Varane, to je prostě pán.

Reagovat
madridcan

Reagovat
ADM

Ja chcem Varaneho až odíde Puyol

Reagovat
CHONG

Sni dál

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Realu jak cedník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíská to náhodou ten rekordman, který nám loni během jednoho zápasu ve Villarrealu vyloučil tři hráče a dva trenéry?

Reagovat
Kily

jj, Paradas Romero

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby chtěl, tak by se Pepe už sprchoval

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sprchovat se měl hlavně ten Dominguez. Nejprve dal Pepemu loktem a pak ještě oplácel.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, tady někdo vidí jen co chce a bude to sem psát v různých podobách v průběhu celého zápasu úhlavního rivala.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak ono je to dokonce takhle ...

A nedal si nakonec Chori na záda tu Pepeho nohu sám?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazovali v opakovaném záběru, jak dal úmyslně Pepemu loktem.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej tohle ne... to si děláš srandu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe ma uz abstak, potrebuje si kopnut do supera

Reagovat
smazaný uživatel

tak moment. Prej to byla náhoda. Tak já už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

haha, aha.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd typicky španělský.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to asi od dvacátý minuty. Docela zajímavá bramboračka. Real to ke třem bodům dokormidluje, ale může děkovat hostům za jejich koncovku. Těch zajímavých pozic měli už dost, ale nebezpečná střela vlastně ještě neletěla žádná.

Reagovat
Kenneth

My můžeme poděkovat Ramosovi, díky kterému tuhle bramboračku hrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že to je Ramosova chyba. Některý karty hloupý máme, tyhle 2 žlutý v minutě byla prostě smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli je ta díra na pravé straně v plánu, nebo tam vždycky někdo chybí. Každopádně tam jsou hosté hodně často úplně sami. Centry sice máte vy, ale z odražených balonů hosté můžou hrozit (kdyby teda uměli střílet). Každopádně mi to od vás přijde jako docela riskantní taktika. Uvidíme, jestli to tam přes půlku nějak ucpete- Byla by to škoda.

Reagovat
teenz

Ramos za tu první nemohl. Celkem mi ho bylo líto.

Reagovat
CHONG

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Ramos za tu prvni kartu nemohl? Zastavil rukama hrace, kterej si nabihal do brejku a nasledne dojel na pulce hrace s balonem.. Urcite mu ty zakroky secetl dohromady, protoze nechtel dopustit zadnej bordel na hristi. Ta ruka, kdy si kryl oblicej byla smolna, ale zase, mohl si odpustit to teatralni chytnuti za oblicej, kdyz se ho balon vubec nedotknul

Reagovat
teenz

Chceš mí říct, že to "odstrčení" bylo na žlutou ? A následný čisté odebrání balonu na půlce ? Oh shit

Reagovat
smazaný uživatel

klidne to za zlutou bylo, podivej se na to racionalne, takovyhle karty se proste bezne davaji, kdyz by nekdo takhle odstavil Cristiana, taky budes chtit kartu

Reagovat
CHONG

Ta první byla blábol.

Reagovat
Kenneth

Jak nemohl? Dojel tam hráče na půlce. Ten jeho následný zákrok všechno už jen vyšperkoval. Prostě typický vymetený Sergio. Já být Florentinem, tak bych už začínal rozdávat pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

pod to se podepisuju!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle zápase je hezky vidět, jaký je propastný rozdíl v tom, když hráč má ohromné kvality, eleganci a umí se chovat = Varane…oproti psychopatickému bláznovi, který ma IQ houpacího koně a ani zdaleka nedosahuje takových kvalit, aby se mohl chovat tak, jak se chová = Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo jaké kvality musí člověk mít aby se tak mohl chovat

Reagovat
smazaný uživatel

Být superfotbalista. A to není nikdo. Mělo to naprosto degradovat Pepeho, protože ten "fotbalista" je výjimečný jen svýma excesama.

Reagovat
CHONG

Pepe je jeden z nejlepších stoperů na světě, ty "znalče".

Reagovat
smazaný uživatel

to ano.. ale i kdyby byl nejlepší hráč věech dob..tak si takovéhle věci nemůže dovolit...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, špatně jsem vyjadřil myšlenku. Mělo to vyznít tak, jak to popisuješ Ty, že si to pnesmí dovolit vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, v poho..jen jsem se chtěl ujistit

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmenoval bych Ti 30 stoperů, kteří jsou lepší jak Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda zacni

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand, Jones, Kompany, Agger, Ramos, Terry, Lucio, Pique, Puyol, Vermaelen, Hummels, Dante, Shawcross, Sakho, Spahic, Douglas, Demichelis, Chiellini, Bonucci, Bruno Alves, Teixeira, Silva, Ranocchia, Badstuber…

Reagovat
smazaný uživatel

*Ne Jones, ale Evans tam mel samozrejme byt.

Reagovat
smazaný uživatel

1) je jich 27 (to ber jen jako rejpnutí )

2) je to dost subjektivní, ale podle mě je z těhle lepší tak maximálně Agger, Puyol, Silva, Chielini, Vermalen a hodně možná Kompany (a pro mě Koscielny v bejvalý formě a za rok asi Varane)

Reagovat
valloire

Kompany,Hummels a Silva jsou stejnej level. Zbytek mi připadá,žes napsal všechny co znáš. Pique

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne

Reagovat
Kyrill

znalec

Reagovat
valloire

na to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybychom hráli v 11ti, tak si dneska Rayo odveze tak sedmičku... Naprosto parádní začátek, Morata gol Mesut 2 asistence Ale pak přišla zase smůla, to už jinak nejde. Dostat 2 žlutý během minuty je strašnej pech a nevinil bych z toho Ramos jako zase nějaký úlet. Ta první byla víc než přísná a druhá je prostě smolná, ta ruka v tom vzduchu při pohybu prostě někdy je a že se trefí je náhoda, tohle je prostě k posrání letos. Co mě na tom ve výsledku sere nejvíc je fakt, že musel logicky dolu Morata. Tomu jsem fakt přál ať si co nejvíc zahraje a tahle se mu to pojebalo. Vymrdat fakt.

Jinak Real uz hraje, co musi, stejne doufam, ze do druhyho polocasu prijdou aktivnejsi a Cristiano tam jeste nakyho z brejku soupne, ale uz je to zapas na picu. A similace toho klauna z Raya vyborna Tak hlavne, ze nedostal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

je to velka skoda no, vypadalo to na krasnej match

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale sleduju kromě španělské ligy německou a anglickou a samozřejmě taky ligu mistrů, ale nikde jsme neviděl tolik žlutých a červených karet za ruky. V té španělské se dává žlutá snad za každou ruku. Za to simulace se netrestají prakticky vůbec. O pomezních ani nemluvím. Ti mají hlídat hlavně ofsajd a nejsou schopni ani být na stejné úrovni jako bránící hráč. Bože to je fakt hrůza. Udělám si licenci a jdu do Španělska dělat sudího. Budou mě tam platit zlatem.

Reagovat
smazaný uživatel

a to pak ještě kašpaři ze svazu vyhlašují, že jsou španělští rozhodčí nejlepší na světě ...

Reagovat
OnderCZ

Do vyloučení to byl parádní zápas, ve kterém Real šlapal jako výborně namazaný stroj. Poté už se to začalo kazit a není to nic moc. Škoda, fakt jsem si to ze začátku užíval.

Reagovat
Al Capone

Aneb jak Ramos podělá nádherný fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to podělal sudí. Zasloužil by hodit do řeky.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

A videl jsi ty zluty karty vubec?

Reagovat
madridcan

Toto tu uz dlho nebolo Zase sa zapas Realu cirou nahodou pozera od dvaciatej minuty

Manchester sa podla mna pozeral tak, ze gol Wellbecka, potom cirou nahodou sa preplo ked mal Wellbeck druhu sancu, potom uplne nahodou bola reklama vtedy, ked mal sancu Persie a film skoncil akurat ked rozhodca odpiskal koniec pred zahratim rohu=Manchester bol lepsi a bol poskodeny rozhodcom

Usmevne fakt ty kokos

Reagovat
I am Mancunian

tak ale to zhrnutie je aj pravdive

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Presne me to taky napadlo, strasny nahody, to pak neni divu, ze se ten popis lisi od skutecnosti tak moc, kdyz se tu furt prepina jen tehdy, kdyz ma sance souper Vskutku umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

lžeš

Ty už máš ze mě slušný komplex. Několikrát jsem tě usvědčil ze lži a tu to pořád zkoušíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď už vypadneš?!

Reagovat
madridcan

Usvedcil si akurat sam seba v tom, ze si smiesny. Opat raz klames, vkuse si stracal v diskusii so mnou bol si premudreny a ked som ti dal dokazy, tak si sa zacal vykrucat a slovickarit. Si trapny a smiesny Ezop

Reagovat
smazaný uživatel

dokaž, kde jsem sledoval MU jen tak, jak tvrdíš.

Ne, nezkoušej to - nikde takový důkaz nezískáš. Prostě zase lžeš. Nic nového u tebe.

Reagovat
madridcan

Je tam spojenie ,,podla mna" a nie, ze si to tak naisto pozeral. Takze opat raz si sa akurat strapnil. Ako je na dne? Si tam sam, vela miesta tam neni, tak tam aspon povysavaj.

Reagovat
valloire

povysavaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže když je něco "podle tebe", tak to nemusí být podloženo nějakými argumenty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho klasika. Vždycky, když mu dojdou slova, tak se chytne jednoho nepodstatného obratu a začne slovičkařit.

Reagovat
valloire

zase můžeš něco řvát o zasvininejch diskuzích a kanálech,až bude hrát Barcelona. Už se na to těším. Já osobně si zatrolluju o to víc.

Reagovat
CHONG

Jirka je křivák, lhář a pokrytec, zkrátka člověk, jenž si zaslouží pouze posměch a opovržení.

Reagovat
madridcan

a vsetkeho sa mu tu dostava az az. Chudak co s nim spravila nenavist. Bol to taky inteligentny clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

klasičtí alibističtí Barcafans v čele s uživatelem jiri-fcb

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltička.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb co si ty za cloveka?..mozes mi to vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

prudic, ac s nim nekdy souhlasim, nekdy to fakt prehnani a vidi jen veci, ktery chce

Reagovat
valloire

Troll č.1. Naprosto bez konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

mudry si jak radio hlavne ked minuly rok bol real majster si bol zalezeny jak potkan...vtedy som tu nevidel milion prispevkov od teba

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt vidis len co chces a ked tu na teba napisem svoj nazor ze si kokot tak mi to hned vymazu

Reagovat
valloire

To se nemůžeš divit,má to nahoře dobrý....

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš být hulvát. Chovej se na diskusi slušně, jako my ostatní, a nikdo ti nic nevymaže.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mozem jebat...kazdy nema 12 rokov jak ty ze moze byt cely den na pc

Reagovat
smazaný uživatel

buď si musíš líp zorganizovat čas, nebo holt musíš počkat, až vyrostu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je vtipné, jak se vždy ukáže někdo nový a začne - doufajíc, že si udělá kamarády a posbírá pár palců - do Jirky šít.

Pak už chybí jen nadávky, že ho tolik zajímají zápasy Realu a že je neustále komentuje. No a to vše od lidí, kteří řeší Jirku více než Real, o který jim tolik jde.

Jinak je logické, že se na zápasy Realu dívají hlavně její fanoušci a mají tak zde při jejich zápasech převahu, ale kluci, nezapomínejte na to, že když se na něčem shodnete, neznamená to, že máte pravdu. Ten hon na Jirku je ve většině případech dost trapný, zbytečný a akorát si navzájem palcujete to, co vás spojuje snad ještě více, než láska k fotbalu a Realu.

Reagovat
madridcan

Podla vsetkeho tu novy nie je, ale nick novy je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s novým nickem začínáš prakticky znovu a jestli nechtěl do Jirky šít pod přezdívkou, co normálně má, je to ještě smutnější.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsmutnější je, když si někdo založí víc nicků jen proto, aby pod jinými identitami napsal, co by se styděl napsat pod tou svojí.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sam prece uznej, ze nekdy to fakt prehani, vzdyt si to tema provokacema dela sam.. Me spis udivuje, ze ho to s tak zeleznou pravidelnosti porad bavi

Reagovat
C0br

Já se zas divím, že pořád reagujete

Reagovat
smazaný uživatel

no protoze on rad cili tam, kde to nejvic provokuje :)) a to se jeden snadno neudrzi, ikdyz ja na nej uz nereaguju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kamaratov si ty tez dobry ...vis uplne to potrebujem aby tu kazdy se mnu suhlasev nezespim bez toho..na co sa sem sere??..len do kazdeho rype

Reagovat
smazaný uživatel

A když budeš rýpat ty do něj, on přestane, protože takhle to ve vesmíru funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

keby vis jak ma to bavi...raz zacas mozem nie?..

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že tě to baví. Jsi Jirkou očividně dost fascinován, stranou jde dokonce i fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

nekaž to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Troška řitního alpinismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco zkritizuje, a pak udělá úplně totéž na druhé straně barikády.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už chceme být vtipní, tak nepoužijeme výraz pro horolezectví praktikovaný pouze v horách. Chytrý humor mám rád, ale ne nevyvedené pokusy o něj.

Reagovat
CHONG

Výraz řitní alpinismus je užívaný poměrně běžně, rozšiř své obzory a nebuď tolik zatrpklý, škodí ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já se mezi jednoduchými lidmi se silně nesofistikovaným humorem nepohybuji. Myslím, že běžně používaný výraz bych minimálně jednou za svých 23let slyšel, což jsem v tomhle případě neslyšel.

Reagovat
CHONG

Upřímně řečeno mě nijak nepřekvapuje, že jsi tento slovní obrat dosud neslyšel, soudě dle tvé omezené slovní zásoby jsi ještě ve svém životě neslyšel spoustu běžně užívaných výrazů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepokoušej se být příliš vtipný, protože přijde okamžik, kdy uslyšíš smích a zjistíš, že je tvůj.......... pouze tvůj. Slovní zásobu mám více než slušnou, hlavně tu pasivní, ale ten ten tvůj nevtipný výraz tam prostě není. Měl bych začít více chodit do podniků nejnižší cenové kategorie, tam to určitě zaslechnu a něčemu novému se přiučím.

Reagovat
CHONG

Obávám se, že podniky jenž navštěvuji já, jsou nad tvé společenské i finanční možnosti, ale možná že když tam přijdeš, budeš se tvářit hodně smutně a povíš jim některou ze svých legračních životních příhod, kterými nás častuješ na těchto stránkách, tak se nad tebou smilují a nechají tě sedět v šatně mezi kabáty, ale slíbit ti to nemohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, už se moc snažíš a já snahu ocenit umím, ale v tomhle případě je dost otravná. Tak se měj krásně a až budeš mít někdy potřebu na mě nějak ''vtipně'' reagovat, tak si vzpomeň na dnešek a na to, že mě prostě nebavíš.

Reagovat
CHONG

To je v pořádku, mým cílem nebylo tě pobavit, takže všechno dobře dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové z Madridu, přestaňte se zabývat mojí osobou a zkuste mi nějak popsat tu situaci s rukou Coentraa.

Reagovat
madridcan

akurat sme vsetci prepli

Reagovat
smazaný uživatel

tak u tebe mě takováhle reakce nepřekvapuje, ale nemluv za ostatní. Třeba se ještě nějaký zbytek bílého charakteru ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tady máme červeno-modrý charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo musí vyvažovat Jin a jang světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo jo, ale taková bezcharakterní, pokrytecká, sebestředná lůza jako ty to určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

nadávky, napadání těch, co mají jiný názor ... Jo, poznávám madridskou přispěvatelskou školu. Hrdě neseš odkaz vašeho superguru Franca.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že je tady spousta fanoušků Barcelony, ale většina fanoušků z týmu vašich soupeřů má problém výhradně s tebou. Poslední věta je hodně laciný populismus.

Reagovat
valloire

Zase kdyby tady nebyl,nebyla by taková sranda a nikde by ses nedozvěděl,jak je v to nějakým jiným alternativním světě....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepiš oklikou - problémy mají Madristi. A to je prostě proto, že nemají rádi pravdu o svém týmu. Nedivím se jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou mají problém Madridistas, ale nejen oni. A o žádné pravdě nebo nepravdě to není. Je tady spousta normálních fanoušků Barcelony, se kterými světě div se nikdo nemá problém a vím o některých, kteří z tebe mají sami srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase trháš z kontextu slova, která ti sám pisatel už jednou vyvrátil. No prostě Madrista ...

Reagovat
smazaný uživatel

A zase ti došla slova, tak meleš s****y. Prostě Jiří...

Reagovat
smazaný uživatel

jednou jeden příspěvek špatně vyzněl a ty z něj děláš závěry, ač ti to pisatel uvedl na pravou míru. To je podobně trapná záležitost, jako argumentovat kauzami, kterým sám nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo...

Reagovat
smazaný uživatel

boze kam ty na to chodis...

Reagovat
valloire

taky jsem se zrovna šel napít

Reagovat
CHONG

Já jsem zrovna mrknul.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

ruka coentraa a co mala byt penalta a nebola...odteraz ti budem pocitat kolko takych ruk bude mat barca dobre?...jak keby nevis jak piskaju v spanielsku

Reagovat
smazaný uživatel

počítej

Reagovat
madridcan

600 pre Varana

Reagovat
C0br

Se mi líbí, jak TV vždy zabírá Ronaldův ksicht a mezitím to Ozil kope do brány

Reagovat
vacin

Tak jistý fanoušek Barcelony tady měl do zápasu Realu asi 4 komentáře (v tu dobu Barca měla zápas dávno za sebou), teď jich má přes 30....

Reagovat
C0br

Prasák

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí je zvláštní :D za co teď dostal CR jako kartu? :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

za šlapák

Reagovat
One-Real

Khediru by fakt měl někdo naučit zakončovat.

Reagovat
OnderCZ

Mesut

Reagovat
Manik...

Zasloužená redka pro Ramose??

Reagovat
madridcan

Nie, mal mat iba druhu.

Reagovat
madridcan

zltu

Reagovat
Manik...

já to neviděl, takže nevim, jestli měl mít 1., 2. či obě... rozhodně je to vocas

Reagovat
smazaný uživatel

První žlutá být neměla, ale zároveň by si jí jakýkoliv rozhodčí obkecal. Byla taková - kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde. Ta druhá už ale jistá a vyloučení je jasně jeho chyba. Nemůže se žlutou kartou udělat za minutu tohle (zjisti si, co je to tohle )

Reagovat
valloire

souhlas Bola

Reagovat
C0br

Proč to Kaká kopal jim?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že hráči Raya snad ani nechtějí zakončit. Je neuvěřitelný, jaký pozice ještě řeší přihrávkou nebo kličkou

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuuu to je škody, Kaka by si tu branku dneska zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

za chycení míče by se karta dát mohla no pane rozhodčí

Reagovat
madridcan

Ci boha jak pri kazdom faule Reale taha karty a Lassovi uplne jednoznacnu neda. Chod do riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí...

Reagovat
smazaný uživatel

jiri poprosim ta o tvoj nazor na tu ruku lassa...

Reagovat
smazaný uživatel

jaj prepac ty nas tu budes teraz presvedovat ze zahral s kolenom

Reagovat
smazaný uživatel

zahrál ve středu pole rukou. Nic, co by mělo ovlivnit zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jaj sak bezne sa hra s rukami...karta sa za to nedava a to ze mala byt druha...dobre dakujem ti

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska se rukama hraje docela běžně a klidně i ve vápně. Coentrao ti o tom může dlouho vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze si vsimas tie chyby rozhodcu iba na jednej strane..a stale dokola to tu omielas...bud objektivnejsi trosku

Reagovat
smazaný uživatel

kterou chybu jsem přehlídnul?

Reagovat
smazaný uživatel

ruku coentraa tu stale spominas...hned prispevky aby sa k tomu vyjadrili fans realu a ked mal mat lass druhu zltu a mal ist von tak si ticho...

Reagovat
smazaný uživatel

za co měl dostat žlutou? Za to, že mu při zpracování někde na půlce sjel míč na ruku? To je nějaký vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

to ma dostalo...sjel mu mic...sak to je hadam neschopnost hraca ze si nevie spracovat loptu..a pokial to bolo dobre videt zahral s obidvoma rukami...ale dobre necham ta snivat dalej

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně - zahrál rukou. Ale kde je ta karta? Vždyť on nezastavil žádnou akci soupeře, nezastavil střelu. Prostě nic.

Reagovat
Infi

na to že nemáš čas být furt na pc, tak si dneska celkem vytrvalý

Reagovat
smazaný uživatel

a???

Reagovat
Infi

b

Reagovat
smazaný uživatel

radsej prosim ta nereaguj

Reagovat
Infi

proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám, tak vy Madristi byste nejradši reagovali jen sami na sebe. Utvrzovali byste se jak krásný je ten váš bílý svět a jak hnusní jsou ti lidi z venku, kteří by vám ho chtěli bořit.

Reagovat
smazaný uživatel

podl coho si zistil ze fandim realu?..ja fandim tebe to si si este nevsimol..

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné kolik šancí si rayo dokáže vypracovat a ještě neuvěřitelnější je, že pořád nedali gol

Reagovat
Kluivert9

Ten rozhodci, to je dneska zas tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, frajer má jednu žlutou, má dostat 100% druhou a není to nic, co by nějakým způsobem ten zápas ovlivnilo.....to je debil :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky dneska

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně tam Varane zas byl. Neskutečné.

Reagovat
madridcan

Varane raz moze byt symbolom nekompromisneho obrancu, ktory vsak sa snazil hrat cisto a nebol zakerny. Okrem toho s Evrom je uzasny, stale nema kartu(co je pri kolegoch z obrany na nejaku medailu) a ma strasne vela prednosti(Na cele s citanim hry, casovanim sklzov, hlavickovanim, na svoju vysku dobrou rychlostou a uzasnymi pasmi). Musime tento diamant este trosku brusit, ale verim, ze o 17 rokov si budeme moct povedat, ze sme zazili jednu z najvacsi obrannych legiend v bielom drese Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varane je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když ho srovnáme se stejně starým Ramosem... Ale stejně doufám, že Sergia nikdy nepřekoná v žebříčku našich legend . Kartu dostal v Copa del Rey za úder loktem ve výskoku, Teixeira Vitienes je na to strašně přísný. Tady není napsaná, bylo to hned v tom prvním zápase.

Reagovat
madridcan

Jáááj je to mozne, lebo riadil som sa tym. Ale neviem ci ju vybavit. Asi som mal vtedy prepnute

Reagovat
smazaný uživatel

Mats třeba minulou sezonu měl za 33 zápasů v BL taky jen jednu žlutou

Reagovat
C0br

Ferdinand si předloni první faul! udělal až v prosinci

Reagovat
madridcan

700 pre Varana

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

61 %? Hm

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byl zábavnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku, a jirka může jít smutně spát. On tak doufal, že to Rayo Realu zkomplikuje. No jo jirko, sice si správně tušil, že to sudí zase podělá a Real bude opět výrazně poškozen. Ale jinak si to moc netrefil.

btw nezapomeň za sebou zaklapnout ten kanál, z kterého si vylez.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čekám na den, kdy bude Real výrazně poškozen a ono to ne a ne přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo by mal biť smutný ked máme na vás 16 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

teď vidím ten skok Ramose před druhým gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi krásným příkladem toho, kdo tu ve skutečnosti kazí celou diskuzi, gratuluji

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nechapu, proc to dela, zajimalo by me, co je to ve skutecnosti za cloveka, jestli je takovej treba i u piva.

Reagovat
teenz

To asi těžko, letěl by totiž do pár minut z hospody.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skutečnosti je to člověk, který organizuje letní srazy ef a to je taky jediný důvod, proč tady může betrestně prasit, aniž by dostal ban.

Reagovat
teenz

Už někdy na tom srazu dostal do držky pořádně aspoň ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím.

Reagovat
Infi

ještě vtipné na tom je, že on se nevyjadřuje vulgárně a prakticky vždycky k tématu, takže i kdyby jste si dupli, tak prakticky nemůže dostat ban protože není za co, což se nedá říct o pár individuí, které tady rozjedou topic ve kterém pro něj řeší štětky

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, třeba, když nadává uživateli, o kterém ví, že má ukrajinský původ "ty ukrajínská špíno", tak to je úplně ok.

Reagovat
Infi

ale prosímtě, vždyť jsi úplně stejný

Filda.95

17.02.2013 22:22

Někdo jo, ale taková bezcharakterní, pokrytecká, sebestředná lůza jako ty to určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není ani vulgarimus, ani nějaká rasově nebo etnicky motivovaná urážka. Prostě můj názor na jeho působení na tomto chatu a v tom je obrovský rozdíl!

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem je to moje rasistické?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys řekl jen "špíno", je to úplně to samé. Ale pokud se u někoho věčně otíráš o jeho původ (nebo původ nějakého příbuzného, já ho neznám), tak to teda rozdíl je. Když někoho nazveš "sebestřednou lůzou", tak je to něco jino než "ukrajinská špína". Nebo alespoň já tam vidím diametrální rozdíl.

Reagovat
Infi

jjjjj to je strašný rozdíl takže on tady napíše něco provokativního k tématu, což je jeho názor, za který by ovšem měl být v konečném součtu banován, ale když ty ho urazíš, vyjádříš tím názor na jeho osobu, tak je to naprostý rozdíl! jjjj to zní logicky hlavně že to není vulgární, etnické či rasové urážení!

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. výše. Jinak, nutno dodat, že prakticky skoro všechny reakce (až na ty kecy, že si má najít holku) vyprovokoval sám Jiří, takže kdyby se mělo banovat, on by musel jít jako první a s nějvětším trestem.

Reagovat
Infi

jjjj to je tom to nejvtipnější, jak se někdo dokáže nechat vyprovokovat v takových rozměrech od člověka, kterého nikdy neviděl a kdyby ho potkal, tak ho ani nepozná a stačí k té provokaci jen pár psaných slov

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych k něčemu leccos poznamenat, ale nebudu to dělat. Jinak já na Jiřího reaguju, jenom když reaguje on na mě, nebo když napíše úplnou blbost, což se mu dneska povedlo měrou vrchovatou. Ef není středobod mého vesmíru a zítra si na ef vzpomenu nejdřív až příjdu domů, zapnu noťas a rozkliknu internet, takže si nemusíš dělat starosti, že by mě jeho provokace vyváděly z míry jinak než tady na ef.

Reagovat
Infi

já si o tebe starosti nedělám, mi si celkem ukradnutý

Reagovat
smazaný uživatel

O reakci výš to tak vypadalo, tak tě jenom uklidňuju. Jinak děkuju.

Reagovat
Infi

nic ve zlém

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v pohodě. To je na tobě, co si o mě myslíš, nebo jaký na mě máš názor. Já to tady z tohodle pohledu opravdu neberu nějak vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, proč vy máte neustále potřebu se ho zástávat, když on tady jedinej dělá ostudu, byť používá nadávky minimálně. Jiní fans Barcelony se tady nesnaží nebourat diskuzi a provokovat, dělá to především tenhle člověk.

Reagovat
Infi

já se ho nezastávám, mi je tady 98% uživatelů úplně volných jenže je prostě fakt, že ban dostat prakticky nemůže, tak proč to nezmínit? hlavně jak se po něm dožadují tací lidi, kteří tady už dávno nemuseli být

Reagovat
smazaný uživatel

no vy. Však se podívej, kolik zlé krve jste tady nadělali. Já se vyjadřuju vždy slušně. Vy nadáváte, vyhazujete, udáváte kdo má a nemá na koho reagovat. No hnus ...

Ale já jsem si teda na tyhlety vaše manýry zvyklý. Jinak bych tady nemohl zůstat a Jin a jang by nebyly v rovnováze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to tady celý provokuješ. Nechápu, co tě na tom pořád baví, ale užívej si to.

Reagovat
Jerichoo

Takže ty tu nenadavas a neurazas hm :) ked sa snazis byť nepriestrelny tak si musíš dávať pozor, lebo opäť si vyznel ako pokrytec..

Reagovat
ADM

Tak do vylúčenia som sa bavil, po vylúčení sa Mourinho myslím zbytočne pokakal, mohla to byť slušná prestrelka ..

Reagovat
Infi
Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle sázky za deset korun jsou vždy nejdramatičtější!

Reagovat
Infi

xD ale prostě... tak blízko a přitom tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infi

takové risky nejsou můj styl, radši dám za drobné a zkusím vytěžit 200 násobek a v případě prohry mě to nesere, než dát tiket za 9 litrů a sedět nervózně u televize

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty výhry!!! To je paráda, třeba kamarád nedávno vyhrál 22 tisíc a kdyby jsi viděl tu radost! Prostě paráda, neskutečný okamžik. Dokonce i ve vší té euforii zapomněl, že je asi sto tisíc v mínusu, díky tomuhle stylu vsázení

Reagovat
smazaný uživatel

100 000 v mínusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho sestra říkala, že je to přes sto tisíc a ano je taková nevinná, jí nejde nevěřit!

Chytil se skupiny, která ZARUČUJE vysoké výhry! To ano, zaručuje, ale o ještě vyšších prohrách se nezmiňují

On je prostě jako ti blbečci, co od rána do večera sedí u automatů a plácají se po zádech, když vyhrají litr, ale to, že ve výsledku jsou tisíc v mínusu, už neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

hnus. Smutný příběh.

Reagovat
Infi

to jsou ještě v pohodě případy, nejlepší jsou ti, kteří tam litr hodí, výhru mají někde kolem 5, sjedou to na 1500, to vyberou a dvojku tam hodí, sjedou celé 2 litry, dají další litr

Reagovat
smazaný uživatel

fakt smutné no..

Reagovat
Infi

Já pár měsíců zpátky dal za 10 klasicky a vyhrál 2 a půl a taky jsem nebyl zrovna smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povinnost splněna, rozhodčí je píča. Je strašná škoda, že to zabilo krásný zápas a defacto sebralo šanci Moratovi. To, že ten Lass nedostal potom taky rudou, je už jen k smíchu.

Nic víc k tomu už řikat nebudu, akorát na konec jen taková poznámka: Doufám, že nás tenhle exot bude pískat co možná nejméně.

Hala Madrid!

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi zase za rok no, dřív ho nevytáhnou. Stejně jako je jistý, že Lasa nám píská druhé čtvrtfinále před semifinále Copa del Rey s Barcou, tak je jistý, že s tímto pánem budeme každý rok pomalu vítat jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo hrálo po šestnáctku dobře, ale jak mělo zakončovat, byli úplně marní. Naopak Real měl ještě nějaký šance. Kdyby to skončilo 4:2, tak by to bylo asi zaslouženější, každopádně to domácí kokormidlovali v klidu a zaslouženě. Sudí byl zase zábavný.

V součtu tohle kolo kormidlem dějin v souboji o druhé místo nepohnulo, ale je to vlastně i dobře. Víc se čekalo, že ztratí Atleti na Valladolidu, než Real s Rayem.

Reagovat
vacin

Myslím, že bysme se Jiřímu měli složit na štětku. On přestane být panic a aspoň bude od něho půl roku klid

Reagovat
teenz

Reagovat
Infi

štětka na půl roku? to se asi hodně plácneš přes kapsu

Reagovat
teenz

Myslel to asi tak, že z ní bude půl roku vystříkanej.

Reagovat
Infi

tak to je to ještě horší příspěvek než jsem si myslel

Reagovat
teenz

Právě naopak.

Reagovat
vacin

Ne ale třeba by měl zážitek na půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dnešní cikánské holky už jsou dost levné................................. co jsem tak slyšel.

Reagovat
vacin

Vykouří zadarmo, aby měly aspoň něco teplýho do žaludku

Reagovat
smazaný uživatel

sak by nevedel co ma robit

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, hoši, že vám to není blbý. Právě vyhrál váš oblíbenej (zatím) klub a vy se tady nejvíc zajímáte o můj milostný život. Kde je chyba?

Reagovat
madridcan

Tak asi v tebe ked ti s nim chcu pomoct...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

aspon z nej mame prdel, kdyz uz ty diskuzi nic vic nedava.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba je v pomáhání na nepravém místě s nepravým problémem. Ale o tom vy, Madristi, víte svoje. Místo řešení vlastních problémů řešíte mojí maličkost.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa aj s tou malickostou nieco vymyslis

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Rezek z Facsonu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, těší mě

Reagovat
smazaný uživatel

nekecej, tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje věc

Reagovat
smazaný uživatel

hele, jestli ses to fakt ty, tak mi jenom rekni, jestli znas nekoho v Ceskych Budejovicich, kdo pracuje v Eonu

Reagovat
smazaný uživatel

už nemůžu. Ty mě fakt chceš najít?

Reagovat
smazaný uživatel

neee, jen me zaujalo, ze stejnou prezdivku ma na spanelskym fotbalu nekdo, kdo uvadi jmeno Jirka Rezek, coz je shodou okolnosti typek, co nam jezdi do prace v CB spravovat tiskarny :) A Eurofotbal jsem u nej v notaku uz otevrenej videl Ale treba je to jen nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

je to náhoda. Mně je 12 a až budu velkej, tak nehodlám opravovat tiskárny.

Reagovat
madridcan

tak zas takto to az riesit nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

jako jestli je to fakt on, tak muzu rict, ze je to uplne normalni kluk

Reagovat
madridcan

Tak zas o tom nepochybujem ani ja. Dokonca si myslim, ze by si vedel pokecat aj s Dolarom ak by sa stretli na pive. Osobne je to vzdy ine ako na internete.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to asi nebude on, ten fandi i Bayernu Mnichov A kdyz s nim kecam o Realu, tak nema zadny tyhle nenavistny reci

Reagovat
Infi

takže jirka je špeh od němců? to jsem si o tobě nemyslel jiri

jsem tušil že to "fcb" nemusí znamenat jen barcelonu well played spy

Reagovat
CHONG

Taky se divím, že se zajímají o něco, co vlastně ani neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz musis mat krasny milostny zivot za posledne roky...to da roboty si vyhonit pri kazdom messiho gole..aspon si obcas vymen ruky

Reagovat
CHONG

Škoda, nebýt toho nešťastného vyloučení mohl to být krásný zápas, takhle to bylo takové nijaké, ale aspoň, že jsme vyhráli a získali tři body. Jak by řekl Ivánek: "Důležitý jsou nějaký body a na zbytek se vyser".

Reagovat
CHONG

Neměla být reakce

Reagovat
teenz

Ještě ke všemu na mongola jako je jiří.

Reagovat
CHONG

Tím hůř

Reagovat
Infi

psal to vacin

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Další ukázka diskuse, kdy Culés věcně diskutují o dění na zeleném pažitu a fotbalu obecně a Realisti tváří v tvář zdrcujícím argumentům a nepříjemné pravdě odvádějí pozornost jinam, někdy i do docela primitivních osobních napadání. Holt jaký klub, takoví fandové.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na něj. Tohle přesně to, co on chce.

Reagovat
teenz

Mě jen fascinuje, jak někdo takový může vůbec ve společnosti existovat. No vlastně to nikdo neví ..

Reagovat
madridcan

jiri - fcb17.02.2013 22:50

teď vidím ten skok Ramose před druhým gólem.

Coho je potom ukazka toto tu?

Reagovat
smazaný uživatel

dění na zeleném pažitu

Reagovat
madridcan

vsak to bol jednoznacny faul

Reagovat
smazaný uživatel

mohl být, ale Ramos u toho vyskočil jak koza.

Nicméně - proč jsi to sem zrovna vytáhnul?

Reagovat
madridcan

Vyznelo mi to, ze si myslis, ze to faul nebol. Slapol mu tam kotnik pri behu, preco by to nemohlo mat za nasledok takyto pad?

Reagovat
smazaný uživatel

když ti někdo přišlápne nohu, tak ti v následku na to vyletí obě nohy vysoko do vzduchu?

Proč jsi to vytáhnul zrovna do tohohle vlákna?

Reagovat
smazaný uživatel

si na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

tak se zasměj.

Ale tohle už jsme přece řešili.

Reagovat
madridcan

,,Culés věcně diskutují "

Reagovat
smazaný uživatel

dění na zeleném pažitu

Reagovat
smazaný uživatel

mam aj iny priklad...ked ta niekto trafi do ramena zvyjas sa na zemi vid mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

On když nestihne přepnout, tak rychle zavře oči a pak už vidí jen pád.

Reagovat
CHONG

Ty jedeš, zkus nějaký komický stand up výstup, myslím, že bys mohl mít slušný úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

boze uz prestan porovnavat real a barcu...tvoj zivot musi mat vazne nizku uroven ked sa ti toci iba okolo barcelony...fakt si najdi nejaku holku a venuj sa radsej jej

Reagovat
smazaný uživatel

Například má přítelkyně má ráda NHL stejně jako já a dokonce má nejvíce ráda i stejný tým. K tomu mi koupila jejich kšiltovku, mikinu a originální dres. No a na výročí zajistila výlet na zápas a dnes mě poprvé porazila v NHL 2013, a to jsem, troufám si říci, hodně dobrý.

Ona holka umí všechno kolikrát ještě více zhoršit

Reagovat
madridcan

Uz len staci, ze bude nosit kamaratku do trojky a mozes si ju zobrat

Reagovat
smazaný uživatel

Do roka a do dne to udělám........... i bez kamarádky.

Reagovat
madridcan

Poziadaj ju az 21.2

Reagovat
Infi

nope, 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kompromis, dvacátého.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrá, bude to monstrózní třídenní pařba!

Reagovat
Infi

yes!

Reagovat
madridcan

21 mam narodeniny, takze 21!!!! Co mi kupis?

Reagovat
Infi

zapeklitá otázka

.

.

.

takže

.

.

.

.

.

.

se prostě vyhnu odpovědi, tadá

Reagovat
smazaný uživatel

na akom si bol zapase?...ja sa tiez chystam ale az na rok..tuto sezonu to nestiham

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já byl na dost zápasech NHL už, ale pokud můžu, tak chci vidět Boston a nejlépe v Bostonu. Celkově to okolí kolem Bostonu miluji. Okolím chápej pár stovek kilometrů Spousta možností a skvělých měst.

S přítelkyní pojedu do Bostonu na Ottawu, 15.dubna, ale budeme si rezervovat lístky ještě na další zápasy, protože bude hrát Boston 4x za sebou doma v rozmezí 6 dní. Takže k tomu bude i zápas Buffalem, Pittsburghem a Floridou. No a do toho bychom rádi aspoň jeden zápas Red Sox, ten týden by měli hrát 3x s Kansas City Royals.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je uplne nieco iny..on je chronicky onanovac...picu videl akurat tak z helikoptery...a nemozes porovnavat sebe a jeho...mas s holku rovnake zaujmi ides na zapas...kdez to on sedi pri pc v zivote nikde nebol..nacital si historiu z wikipedie a teraz tu robi zo seba mudreho..islo o to ze keby si najde holku tak by nemal cas na to tu vypisovat bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl taky vrchní onanovač, než jsem jí poznal Jsem dokonce i chodil do školy v dresu Raymonda Bourquea Na trenýrkách mám Bobbyho Orra a zítra jdu do restaurace na oběd v triku Milana Lučiče

Reagovat
vacin

Boston bude asi tvůj oblíbenej tým co?

Reagovat
smazaný uživatel

V NHL, NBA, NFL i MLB

Reagovat
vacin

V NBA jsem Celtics fandil v době Antoina Walkera a začátcích Paula Pierce, ale od příchodu Garnetta jim už moc nefandím, ale v NHL jsem jim začal fandit ještě když tam byli Samsonov a Thornton a fandím jim furt

Reagovat
smazaný uživatel

Já si jej zamiloval hlavně proto, že to byl první tým, který jsem v NHL viděl hrát živě.

Bylo to 2.listopadu 1995, bylo mi šest a otec mě vzal na Detroit s Bostonem. Když si zpětně vzpomenu na ty hráče, kteří ten zápas hráli Lidstrom, Coffey, Fedorov, Fetisov, Konstantinov, Larionov, Yzerman, Bourque, Neely, Kasatonov, Donato.

No a moment zápasu byl v polovině zápasu, kdy přihrávku Bourquea obranným zákrokem tečoval Coffey prakticky mému otci do náruče. Můj nejcennější hokejový suvenýr a že jich mám. Poslední dvě hokejky, které se toho puku dotkly, byly od Bourquea a Coffeyho, dvou z TOP 5 obránců historie

Jinak já Celtics ani tak nefandím, když se nad tím zamyslím. Co se týče NFL, MLB a NBA, tam jde spíše o lásku k městu, než o ty kluby

Reagovat
vacin

Tak to je hezkej suvenýr. Hlavně Konstantinova jsem měl rád. On byl tvrdej jak kladivo, škoda toho co se mu stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Takova one man show

Reagovat
alcantara

Jeden jiri staci na 20ku tiezfanusikov...Ako to robis?

Reagovat
smazaný uživatel

síla osobnosti

Reagovat
CHONG

Ten byl taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Je jako Messi

Neustálá pozornost, všichni čekají, co se bude dít a přitom zapomínají na nás ostatní, což z nás dělá ty nejnebezpečnější, pokud nepojedeme Oppa Sanchez Style.

Reagovat
Infi

tiezfanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Rytmus.

Reagovat
Jerichoo

Komentuje jednostranne a provokuje, zlozite to nie je, len sa tym nechá vyburcovat dost lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, komentuju jedostranně. Madristi mi naopak ukázali objektivní zhodnocení zápasu, když všichni situaci, po které mělo Rayo kopat penaltu hrdě promlčeli.

Reagovat
Jerichoo

Ja sa teraz bavím o tebe, áno komentujes jednostranne. Obhajis si to sám pred sebou, gratulujem ti

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš vždycky kladl otázku, proč to dělá. Teď jsem to definitivně pochopil, přesně kvůli těmhle obdivným reakcím.

Reagovat
alcantara

Tak mne je dana vojna jiri vs. zbytok sveta pomerne ukradnuta, len ma trochu dostava, ako sa nervuje pomerne velka skupina ludi nad jednym uzivatelom, snazi sa byt nad vecou a pritom jej tecie pena okolo ust.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš celkem pravdu. Je to dané jedním faktorem, který už jsem tady nastínil, ale dál už to neřešme.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá mně to a přemýšlím, jak z této situace ven. Je těžké, když mu nikdo prostě nemůže zakázat psát jsem spoustu těhle plevelů. Docela mě baví si sem přijít kolem zápasů Realu pokecat a podob., ale pak tu číst tisíc jeho provokativních výplodů a následných zlostných reakcí, to je vážně strašně debilní. Možná je u toho občas sranda, ale to za to vážně nestojí.

Poprosím, bez jakýchkoliv podtextů klubové příslušnosti, aby se uklidnil a zamyslel se nad tím, co dělá. Dále pak aby možná co nejméně chodil pod zápasy Realu a lacinými provokacemi tady rozpoutával zbytečně pitomou diskuzi. A když už prostě nebude mít co lepšího na práci a i přesto, že by mohl být spokojený z výkony svého týmu se má potřebu neustále o někoho otírat, ať to aspoň dělá jako chlap sprostě, ať může ten ban dostat.

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Ban za debilni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se, ze to jeho chovani nesere ani vas vsechny.

Reagovat
smazaný uživatel

a další sprosťárna ... no fuj, čtou to tu i dvanáctileté děti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě to po třicítce baví, to fakt obdivuju Je mi tě líto.

Reagovat
smazaný uživatel

on ma nad 30?...tak to je este horsie ako keby mal 12 co som mu tipoval..tych 12 by sa dalo este ospravedlnit...v 30 ke je to uz diagnoza

Reagovat
Infi

to jsme ve školce abychom umravňovali své společníky?

Reagovat
smazaný uživatel

Některé z fanoušků Barcelony (a nejen je) jo. A tím nemyslím žádné "nounejmy".

Reagovat
alcantara

Kazdy sa prezentuje podla seba, ako uzna za vhodne v ramci nastavenych pravidiel, ostatni mozu maximalne vyskakovat ako certici z krabicky a k nicomu to nepovedie, naopak, tym chybajucim nadhladom a pokusom o trapne analyzy jeho zivota strapnuju samych seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ve výsledku uplně šumák, co dělá a jaký má důvody, že to sem chodí zasírat. Ale nebaví mě tady na to koukat a číst to. Nakonec pak tady ani skoro nikdo neřeší fotbal a ani to nejde, když je tady takovymhle způsobem nablito.

Reagovat
Infi

to je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, že mě tady na to nebaví koukat, fakt

Reagovat
Infi

ono je těžké to nějak přehlížet?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš přehlížet 300 příspěvků a pořád a pořád rolovat dolu? Jde o to, že když tu provokuje, nachytá na sebe lidi, kteří by se jinak normálně bavili o fotbale. Tím se pak procento věcný diskuze rapidně mění.

Reagovat
Infi

tak svým dílem za to můžou i ti lidi, kteří se nachytají představ si, že by napsal nějaký provokativní komentář a každý si řekl "chuj s tym" a přešel to, pak by tady x lidí nemuselo o půlnoci řešit, zda je jiri panic nebo ne xD

Reagovat
smazaný uživatel

No ja to beru, ze kdyby na nej hromadne nikdo nereagoval, tak je klid A beru to, odted pujdu prikladem ,snad se chytne co nejvic lidi postupne

Reagovat
Infi

je to pro vás, kterým tak vadí, nejjednodušší řešení celé situace

Reagovat
CHONG

Mě na tom nejvíc "baví" to, jak když někdo nadává Barceloně nebo se do ní nějak obouvá, tak se Jirka vždycky hrozně durdí a čertí, nazývá dotyčné kanály a plevelem a pokřikuje, jak kazí a sviní diskuzi, ale to že on sám to dělá v míře ještě daleko hojnější, než ti jenž za to peskuje, to už si jaksi neuvědomuje, zkrátka pokrytec první třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

tady to vypadá už jako docela argument, takže - když budeš zvracet na Barcelonu z nějakého jasného důvodu, tak OK. Já taky přesně popisuju, za co se zrovna Realu vysmívám a co na něm kritizuju. Ale přesně prosím ...

Reagovat
CHONG

Pár tvých výblitků, které s obllibou používáš proti Realu: Krystýnka, Fňukýňo, Mordor, zlo, bezmozci, sparingpartneři, takytým, srandatým, madridské kanály, bílý plevel...

Reagovat
CHONG

A pokud ti tohle nepřijde jako provokace a svinění diskuze, tak se nemáme dál o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ako fanusik KRALOVSKEHO Klubu z hlavneho mesta Spanielska,ktory je najuspesnejsi so vsetkych timov sveta si myslim ze je aj pre ostatnych Merengues poduroven aby sa tu hadali s menej inteligentnymi jedincami,ktory sa evidentne nevyznaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti to hodně vadí, tak máme řešení. Napiš mail.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak chvilku, vytvorim si novej, nechci sem davat pro jistotu svuj.

Reagovat
smazaný uživatel

rmcfbvb@seznam.cz

Dik, to jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by se mělo něco řešit, tak jeho účes

Reagovat
Infi

neymar teď vypadá jak nepovedená lesba

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada fakt hruzostrasne

Reagovat
Jerichoo

no pekne sa vyfarbil

Reagovat
smazaný uživatel

jestli jsem něco nepřehlídl, tak tam vidím jen to, že obránce šahá Neymarovi opakovaně do ksichtu a ten mu jen vždy plácne po ruce. Pak přiběhne další soupeř a hodí Neymara na zem. Nic špatnýho tam z Neymarovi strany nevidím.

Jo, teď to sleduju zas - on toho obránce předtím nakopnul. Takže jo - jasná červená.

Nutno ale dodat, že Pepe za něco podobnýho dostal nedávno jen žlutou.

Reagovat
Jerichoo

on ho moc nehodil, padol ako kabela, to sa mi na tom páči najmenej. Neznášam to u Pepeho, u každého.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele