Primera División - preview 14. kola

26.11.2011, 09:48, aktualizováno 28.11.2011, 08:36
Previews
Pondělní dohrávka Primera División nabídne jeden ze šlágrů třináctého kola nejvyšší španělské soutěže. Pátá Málaga přivítá na svém hřišti dvanáctý Villarreal a oba celky by rády navázaly na vítězství z minulého víkendu. Utkávají se zároveň dva týmy s nejširší marodkou v lize.
Málaga CF - Villarreal CF  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka Primera División nabídne jeden ze šlágrů třináctého kola nejvyšší španělské soutěže. Pátá Málaga přivítá na svém hřišti dvanáctý Villarreal a oba celky by rády navázaly na vítězství z minulého víkendu. Utkávají se zároveň dva týmy s nejširší marodkou v lize.

Velmi speciální bude zápas především pro chilského trenéra Manuela Pellegriniho, který momentálně vede domácí Málagu, ovšem největší úspěchy slavil právě na lavičce Žluté ponorky. Ve Villarrealu působil v letech 2004 až 2009 a dovedl ho například ke druhému místu v La Lize a až do semifinále Ligy mistrů. Poté si vyzkoušel angažmá ve slavném Realu, to však skončilo neúspěšně už po jediné sezoně a Pellegrini tak zamířil do ambiciózní Málagy.

A letošní sezonu zatím rozhodně nemůže počítat jako zklamání, Málaga se drží na solidním pátém místě, pravdou ale je, že ztráta na čtvrté Levante činí momentálně šest bodů. Rovnou polovinu tak mohou domácí umazat v duelu s Villarrealem, který se letos z mnoha důvodů spíše trápí.

Tím hlavním je rozhodně absence opor. Santi Cazorla v létě odešel právě do mohutně posilující a bohaté Málagy a zatím chybí mnohem více, než se původně čekalo. Největším problémem jsou však jednoznačně dlouhodobé zdravotní problémy obou světových útočníků, Giuseppe Rossi bude se zraněným kolenem laborovat až zhruba do března, pauza dalšího kanonýra Nilmara by pak měla být kratší, ale ani on se do Vánoc na hřiště nepodívá.

Kromě zmíněných hráčů jsou na marodce ještě Ruben Cani, Javier Camuňas, Cristian Zapata, Jose Catalá, Mario Gaspar a Gerard Bordas. Ovšem velké trable se složením základní jedenáctky má také Manuel Pellegrini, ten se nemůže spolehnout na služby Jesuse Gámeze, Julia Baptisty, Weligtona, Joaquína, Elisea, Camacha a Apoňa.

"Dělá mi starost zdravotní stav některých mých hráčů, kluboví lékaři mají v současnosti opravdu co dělat. Na několik absencí se ale nemůžeme vymlouvat, myslím si, že kádr máme dost široký na to, abychom takovou situaci zvládli. Za každého hráče je tu kvalitní náhrada, takže nemám strach, že bychom ztráceli body kvůli zranění," řekl Pellegrini, podle něhož se bude na stadionu La Rosaleda hrát zajímavý fotbal. "Potkají se dva celky praktikující ofenzivní styl hry, takže mám pocit, že se bude na co dívat. Villarreal mám pořád v srdci, teď ale pochopitelně doufám, že odejde ze zápasu poražen."

Právě širší kádr, lepší momentální forma a také delší doba na odpočinek. to všechno hraje do karet domácím. Villarreal totiž ve zdecimované sestavě odehrál v úterý velmi těžký duel Ligy mistrů na půdě Bayernu, kde prohrál 1:3, nepředvedl ovšem nijak špatný výkon. Ani v pondělí ale nebude favoritem, případnou výhrou by se však konečně posunul tam, kam patří, tedy do horní poloviny tabulky.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Sánchez, Demíchelis, Mathijsen, Monreal - Toulalan, Duda - Cazorla, Fernández, Isco - Rondón
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
López - Ángel, Gonzalo, Musacchio, Oriol - Valero, Bruno - Pérez, De Guzmán, Wakaso - Rubén
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Sociedad  (neděle 12:00)
V neděli v poledne si tentokrát zahrají celky Betisu a Realu Sociedad, které si to rozdají o důležité body v boji o záchranu. Oba týmy jsou ale v hluboké herní i výsledkové krizi, a tak se zřejmě bude hrát hned o šest bodů. Hosté by se rádi dostali ze sestupového pásma, domácí by případná výhra alespoň na pár hodin posunula zpět do první poloviny tabulky.

Současné postavení obou týmů v tabulce je přitom poměrně překvapivé. Ne sice vzhledem k předsezónním prognózám, podle těch měla obě mužstva hrát ve spodní polovině tabulky. Jenže není to tak dávno, co oba celky byly výrazně výše, protože skvěle chytily start do sezony. A to pochopitelně hlavně Betis, který dokonce celé španělské lize vévodil. Ovšem i hosté z Baskicka začali nad očekávání dobře, o body obrali třeba i Barcelonu a jednu dobu byli pátí.

Nyní ale přišel velký pád ligovým pořadím a důvod je prostý. Betis totiž nevyhrál už osmkrát v řadě, přičemž hned sedmkrát odešel poražen! Za poslední období je tak bezkonkurenčně nejhorším týmem Primera División a současné čtrnácté místo je ještě slušným počinem. Stejnou porci utkání bez vítězství má za sebou také Real Sociedad, ten však alespoň dokázal remizovat dvakrát, i když ani to není výkon hodný chlubení se.

"Byl bych opravdu rád, kdybychom dokázali zvítězit. Setřásli bychom tak ten obrovský tlak a dostali bychom se z prvních stránek novin. Neřeším, jakou formu má Betis a že se podle statistik trápí ještě více než my, snažím se jen vymyslet, jak tuhle krizi ukončit," řekl Phillipe Montanier, kouč hostujícího týmu. Noviny momentálně plní sám kouč Montanier, podle informací španělských novinářů má být utkání s Betisem pro francouzského trenéra poslední šancí, jak si zachránit místo na lavičce Realu Sociedad.

Nepomůže mu k tomu ale kapitán Sociedadu, Xabi Prieto si totiž natrhl stehenní sval a chybět bude několik týdnů. Asier Illarramendi si obnovil zranění kolena a také nenastoupí. Betisu budou chybět mladíček Vadilla a Nélson, po dlouhé absenci se naopak do základní sestavy vrací zkušený útočník Roque Santa Cruz a právě on by mohl přinést požadované zlepšení, a to hlavně v útoku. Betis totiž vytvořil klubový rekord, když gól nedal už 472 minut. Ani v tomto utkání zřejmě mnoho branek nepadne, fanoušci dobrého fotbalu mohou doufat, že alespoň nějaká.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Chica, Ustaritz, Dorado, Nacho - Beňat, Iriney, Sevilla - Castro, Santa Cruz, Pozuelo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, Demidov, I. Martínez, González - Vela, Mariga, Zurutuza, Griezmann - Llorente, Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.50 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Sporting Gijón  (neděle 16:00)
V nedělním utkání 14. kola La Ligy se na hřišti Levante představí hráči Sportingu Gijón. Domácí jsou na skvělém 4. místě, ale z posledních tří zápasů nedokázali vytěžit ani bod, a tak by znovu potřebovali vyhrát, aby se nezačali propadat tabulkou. To Gijón se pohybuje na opačném pólu tabulky, patří mu 15. příčka, ale do karet mu hraje momentální forma,neboť z posledních pěti zápasů ani jednou neprohrál.

Manažer Levante Juan Ignazio Martínez zdůrazňuje, že pokud se jeho tým chce vrátit na vlnu vítězství, bude v nedělním zápase důležité udržet čisté konto. To se totiž zdá být klíčové, neboť během prvních devíti zápasů, ve kterých Levante excelovalo, měl valencijský tým nejlepší defenzívu v lize, která obdržel pouhé tři góly. Jenže během následujících čtyř kol obdržel dalších devět gólů, a hned tak okusil tři velice hořké porážky.

"Musíme začít hrát tak, jak jsme hráli zkraje sezóny. Je potřeba se plně věnovat defenzivní části hry, což neznamená, že očekávám zlepšení od brankáře či čtyř obránců, ale že celý tým bude hrát zodpovědně dozadu," vyjádřil se Martínez na klubových stránkách. "Je velice důležité znovu nabýt sebevědomí a zdravé žíznivosti po vítězství. Pokud se nám podaří vyhrát zápas s Gijónem, může to znamenat nový impulz a začátek podobné série, která se nám podařila na začátku sezóny."

Levý obránce Juanfrando zápasu s největší pravděpodobností nenastoupí z důvodu zranění kolene, ale jeho absence je vykompenzována návratem Asiera Del Horna. Zcela opačně od Levante se vyvíjí nový ročník pro Gijón. Ten začal velice špatně, dlouhou dobu se pohyboval na sestupových příčkách, ale teď již drží šňůru pěti zápasů bez prohry, a tak se začíná blýskat na lepší časy.

Nacho Novo v minulém zápase naskočil v průběhu zápasu s Getafe do hry a hned se postaral o vítězný gól, jeho vůbec první v této sezóně. Tento bývalý útočník Glasgow Rangers věří, že tento gól znamenal začátek lepších výkonů, jak jeho individuálních, tak celého týmu.

Reportérům po zápase řekl:"Osobně si nedokážu představit lepší návrat, než vítěznou brankou rozhodnout zápas. Z osobního hlediska je to moment, který vám nesmírně zvedne sebevědomí. Nicméně ten gól byl důležitý i v tom, že náš tým získal důležité tři body , které pomohly naší snaze o vzestup ligovou tabulkou."

Trenér Sportingu Manuel Preciado má k dispozici všechny hráče, neboť i donedávna zranění Sabastian Enguren, Nacho Cases a Alberto Rivera jsou již fit.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - López, Ballesteros, Nano, Del Horno - Torres, Farinós - Valdo, Barkero, Juanlu - Koné
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Pablo - Lora, Botía, Hernández, Canella - Rivera, Cases - Trejo, Castro, De las Cuevas - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Racing Santander  (neděle 18:00)
Od šesti hodin se v neděli na domácí půdě představí Mallorca proti poslednímu celku tabulky Racingu Santander. Mallorca je před zápasem sice o pět pozic vepředu, ale náskok na poslední Racing činí pouze bod a tabulka je tak velmi vyrovnaná. Hosté však mají o utkání více. Utkání mezi Mallorcou a Racingem Santander nemá favorita a oba celky tak budou chtít získat tři body.

Sezóna zatím ani pro jednoho účastníka neprobíhá zrovna ideálně. Z posledních deseti utkání oba celky dokázaly vyhrát jediné. Mallorca v šestém kole nad Sociedadem a Racing v jedenáctém kole nad Betisem. Poslední kolo pro Racing nedopadlo podle představ. Na domácí půdě nestačil na Málagu a podlehl 1:3.

Mallorca naopak z posledního kola ještě body získat může. Byla totiž účastníkem nešťastného duelu na půdě Granady, který byl přerušen kvůli zranění asistenta na pomezí. Zápas se však bude dohrávat a Mallorca tak bude mít šanci z tohoto duelu ještě získat body, ale ve zbývající půlhodině bude muset zabrat, jelikož prohrává 1:2.

Vzájemné duely z minulé sezóny vyznívají překvapivě lépe pro Racing Santander. Ten dokázal nejprve v podzimní části sezóny zvítězit na půdě Mallorky 1:0 a ve druhé části sezóny si doma poradil v poměru 2:0. Nyní jsou oba celky v nezáviděníhodné situaci a Racing by rozhodně chtěl navázat na výsledky z minulého ročníku.

Trenér Mallorky Joaquín Caparros si uvědomuje, že je s týmem ve složité situaci. Zároveň však zdůrazňuje horší los svého celku. "Měli jsme v poslední době velmi těžké zápasy proti týmům z elitní šestice tabulky, ale samozřejmě jsme mohli v některých z nich uspět a neomlouvá nás to. V minulém kole jsme ztratili vedení v Granadě, což by nás mohlo ve zbývající části zápasu mrzet. Nyní se ale musíme soustředit na utkání proti Racingu, které je pro nás extrémně důležité," řekl Caparros na oficiálním webu Mallorky.

"Když hrajete o záchranu, vstupujete do každého zápasu s velikou nervozitou, protože víte, že by bylo dobré uspět, abyste se nedostal pod tlak. Mě ale takováhle pozice docela vyhovuje a myslím, že týmu taky. Pevně věřím, že v klíčových momentech dokážeme zabrat a nakonec budeme v tabulce v pohodě. Zápas jako je ten proti Racingu pro nás musí rozhodně znamenat všechny tři body," pokračoval trenér domácích.

Do sestavy Mallorky by se mohl vrátit Joao Victor. Jistý není start Chica, kterého trápí zraněný kotník. Na druhé straně bude chybět pouze Alvaro González, kterého nahradí v obraně Bernardo. Do sestavy se vrací Julian Luque a také Ariel Nahuelpan.

Trenér hostujícího celku Hector Cúper má stále důvěru ve svůj tým, i když je po dvanácti odehraných zápasech na poslední příčce. "Náš herní projev má tvář a smysl a já věřím, že začneme sbírat body a posouvat se v tabulce dopředu. V mnoha zápasech se k nám obrátilo štěstí zády a to se musí v průběhu sezóny otočit. Zápas na půdě Mallorcy je pro nás důležitý a chceme ho vyhrát."

"Mallorca je pouze bod před námi a to je pro nás výzva k zisku všech tří bodů. Pokud zůstaneme u své hry a začneme konečně střílet góly, můžeme porazit téměř jakéhokoliv soupeře. Klukům bezmezně věřím a nebojím se současného posledního místa v tabulce. Výsledky přijdou,"
ukončil sebevědomě Cúper.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Cendrós, Chico, Ramis, Bigas - Tissone, Victor - Nsue, Alfaro, Castro - Hemed
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Cisma, Torrejón, Bernardo, Francis - Diop, Tziolis - Adrián, Munitis, Arana - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - CA Osasuna  (neděle 18:00)
V dalším zápase 14. kola Primera Division přivítá Espanyol Barcelona na domácí půdě Osasunu. Oba týmy se pohybují kolem středu tabulky a nedělají si tak starosti se sestupovými pozicemi. Espanyol dokonce s osmnácti získanými body útočí na poháry. Osasuna má o tři body méně a je jedenáctá. Na domácí půdě je favoritem Espanyol, který se v případě vítězství může posunout až na šestou příčku.

Ve velmi slušné formě je v posledních týdnech Espanyol Barcelona. Z posledních šesti zápasů prohrál pouze na půdě Málagy, připsal si tři vítězství a dvě remízy. Jeden remízový výsledek přišel také v rámci posledního kola, kdy Espanyol sehrál bezbrankový stav na půdě Realu Sociedad.

Osasuna střídá dobré výkony s horšími a díky tomu se drží na středu tabulky. V minulém hraném kole hrála také bezbrankovou remízu, doma s Vallecanem. V předminulém kole utržila debakl na půdě Realu Madrid v poměru 1:7 a stále se otřepává z této hrozivé porážky, která ji nepříjemně kazí celkové skóre do záporu 14:24.

V posledních letech bývá u těchto dvou týmů pravidlem, že si proti sobě drží své domácí zápasy. Za poslední tři ročníky pokaždé vyhrál domácí tým a to také značí fakt, že Espanyol bude jasným favoritem utkání. V minulé sezóně vyhrál doma nad Osasunou 1:0, ale v jarní části sezóny si odvezl z Osasuny debakl 0:4.

Před zápasem hovořil o šancích svého celku obránce Espanyolu Hector Moreno. "Náš zásadní problém je pochopitelně střílení branek. Defenzíva nám šlape dobře, ale vstřelit devět gólů ve dvanácti zápasech není dobrá vizitka pro naší ofenzívu. Pokud dokážeme tohle zlepšit, můžeme v klidu hrát o pohárové příčky,"

"Od té doby co jsem v Espanyolu se vždy hrálo ze zataženější obrany a čekalo se na brejky. V téhle sezóně se změnilo to, že nám ty brejky nevychází a díky tomu ztrácíme zbytečné body. Naším cílem je proti Osasuně vyhrát a nejlépe vstřelit více než jeden gól a žádný nedostat. Postupnou prací věřím, že se v tomhle celý tým zlepší a budeme šlapat ještě lépe,"
řekl Moreno.

Mírné problémy se sestavou musí řešit trenér domácích Mauricio Pochettino. Ten postrádá útočnou dvojici Sergio García a Walter Pandiani, tedy dva klíčové borce sestavy. Jistý není ani start Javi Lopéze a Javi Marquéze, což by už mohl být pro domácí problém. Na straně Osasuny jsou mimo hru Sergio a Marc Bertrán, ale do sestavy se po zranění vrací klíčový obránce Roversio Rodrigués.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Galán, Amat, Moreno, Dídac - Baena, Romaric - Weiss, Verdú, Dátolo - Álvaro
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Satrustegui, Lolo, Roversio, Damiá - Nekounam, Puňal - Lamah, Raúl García, Cejudo - Nino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.87 - 3.30 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Granada CF  (neděle 19:45)
Nezvyklé časy si pro nás v neděli večer přichystala Primera División, tentokrát se nebude začínat vždy v "celou", ale například Athletic nastoupí proti nováčkovi z Granady v 18:45. Domácí se po matném vstupu do sezony drápou nahoru a rádi by navázali na dobré výsledky z posledních kol, Granada se bude snažit opustit pásmo sestupu.

Athletic ale na San Mamés neprohrává. Letos už tam sice překvapivě podlehl Betisu v poměru 2:3, jinak je ale vlastní stadion spíše nedobytnou tvrzí. Navíc i forma domácího celku jde rapidně nahoru a kdo by tomu nevěřil, snad ho přesvědčí následující statistika. Zatímco v prvních čtyřech kolech získal Athletic jediný bod za remízu s Rayem, ve zbývajících osmi zápasech nepoznal hořkost porážky a připsal si hned šestnáct bodů!

"Jsem pochopitelně spokojen, vždyť momentální výkonností patříme k úplné špičce ligy. Bodovat jsme navíc dokázali i s týmy jako Barcelona, Sevilla nebo Valencia, které mají určitě větší hráčskou kvalitu. Zůstáváme ale nohama na zemi, víme, že znovu může přijít útlum jako v úvodních kolech a rázem se propadneme tabulkou níže. Ale současnou formu si užíváme," prozradil lodivod Athleticu Marcelo Bielsa.

Granada má stále obrovské problémy se střílením gólů- V jedenácti kolech jich dala jen čtyři, v tomto směru druhý nejhorší celek soutěže jich zaznamenal dvakrát tolik. Z toho logicky vyplývají porážky, které ale s výjimkou zápasu s Málagou vždy byly těsně, jen o jeden gól. V minulém kole se mohli hosté dostat ze sestupového pásma, dokonce otočili nepříznivě se vyvíjející duel s Mallorcou, jenže pak byl deštníkem jednoho z fanoušků zraněn asistent rozhodčího a utkání bylo přerušeno. Domácí nakonec nebyli potrestáni kontumací, dohrávat se bude na začátku prosince.

"Byl by nesmysl ten zápas kontumovat. Vždyť ten chlapec to neudělal schválně, sám přišel se zlomenou rukojetí a byl nešťastný, že nám pokazil tak parádní obrat. Dokážu pochopit, že se nedohrálo, když byl zraněn rozhodčí, ale vyšší trest než pokutu bych nepřijal," tvrdí trenér Granady Fabri González.

Granada přijede do Baskicka pouze bez Frana Rica, jinak by měla být kompletní, domácím chybí Ekiza, Gurpegi a nejistý je start kapitána Martíneze. Athletic je velkým favoritem zápasu, vítězstvím by se mohl posunout na pátou příčku ligové tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.40 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Sevilla FC  (neděle 21:30)
V nedělním zápase 14. kola La Ligy se na hřišti Realu Zaragoza představí hráči Sevilly. Domácí jsou na 17. příčce, tedy momentálně sestupují, navíc jejich forma není nikterak zářná, a tak si budou chtít spravit chuť s favorizovaným soupeřem. Ten je sice šestý, ale také se mu nedaří, neboť z posledních pěti zápasů nedokázal ani jeden vyhrát.

Proto si trenér Sevilly Marcelino García Toral pohrává s myšlenkou, že změní systém rozestavení. V poslední době totiž není spokojen se soudružností a herním projevem, což by měla nová formace vylepšit.

Sevilla do sezóny vstoupila velice dobře, ale v poslední době se jí vůbec nedaří. Naposledy prohrála na domácí půdě s Atléticem Madrid a Marcelino se nechal slyšet, že s výkonem některých hráčů není vůbec spokojený. Na klubových stránkách uvedl: "Fotbalový tým se skládá z 11 hráčů, ale když o čtyřech není vůbec vědět, zbylí nemohou vyhrát. Problémem Sevilly je, že není soudržná, že její sestava je tvořena z jednotlivých individualit."

Marcelino tedy plánuje určité změny na některých postech, ale mimo to zkouší také nové rozestavení: "Tento týden jsme na trénincích cvičili nový herní styl, který docela dobře fungoval. Musíme začít hrát poněkud odlišně, je třeba vylepšit přechod z obrany do útoku a naopak." Do zápasu nenastoupí Martim Cáceres, který si během tréninku přivodil zranění hamstringu.

Útočník Zaragozy Hélder Postiga odhodlaně tvrdí, že série zápasů bez výhry se již blíží ke konci a že jeho tým začne sbírat důležité body, aby se v La Lize udržel i pro příští ročník: "Je to pro nás velice důležitý zápas. Chceme zase začít vítězit a dopřávat fanouškům důvody k jásání a fandění."

Se Sevillou to ale nebudou mít vůbec jednoduché. Andalusanům se sice nedaří, ale přesto mají tým plný světových hvězd a vesměs každým rokem bojují o účast v Lize mistrů. To je jejich cíl i pro letošní rok, a neboť na přímý postup do milionářské soutěže již teď ztrácejí 9 bodů, budou hrát zcela naplno, aby tento náskok třetí Valencie pokud možno stáhli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Valencia CF  (sobota 18:00)
Ve 14. kole La Ligy se na hřišti Raya Vallecano představí hráči z Valencie, kteří se momentálně nachází ve skvělé formě. V lize sice prohráli 2:3 s Realem Madrid, ale poté v Lize mistrů rozstříleli Genk 7:0, a budou tak velice těžkým soupeřem pro domácí, kteří se překvapivě drží v horní polovině tabulky, přesněji na 10. místě.

Trenér Raya José Ramon Sandoval má k dispozici všechny své hráče, neboť není nikdo zraněný ani vykartovaný, a tak budou domácí v plné síle. Sandoval své svěřence přesto varuje, že ačkoli se jim vstup do sezóny vydařil, následující tři zápasy prověří naplno jejich schopnosti. Z posledních pěti prohráli pouze jednou, ale v blízké budoucnosti je čekají těžcí soupeři: Valencie, Barcelona a Atlético Madrid, proti kterým rozhodně nebudou v pozici favoritů.

"Kdokoli nastupuje proti Valencii, musí na hřišti vydat vše, aby mohl pomýšlet na úspěch. Z toho vyplývá, že pro nás momentálně neexistuje nic jiného než tento zápas. Až po závěrečném hvizdu budeme přemýšlet nad dalšími utkáními," přikládá sobotnímu střetnutí velkou váhu Sandoval.

Valencie v minulém kole nešťastně, a trochu i nespravedlivě, prohrála s vedoucím Realem Madrid, ale chuť si spravila ve středu, když nedala šanci belgickému Genku. Český obránce Daniel Pudil musel přihlížet debaklu 0:7.

Valencii za dva týdny čeká rozhodující zápas s Chelsea o postup do vyřazovacích bojů Ligy mistrů, přesto se záložník Pablo Hernández nechal slyšet, že hlavní jsou nyní dvě ligová utkání, z kterých potřebují vytěžit nejlépe všech 6 bodů, aby zůstali na dosah vedoucímu duu Real Madrid - Barcelona.

"Na zápas v Londýně se samozřejmě těšíme, ale teď se musíme soustředit na nadcházející zápas, neboť souboj s Vallecanem nebude vůbec jednoduchý. Hrají velice dobrý fotbal, a ačkoli postoupili z druhé ligy, mají sestavu na to, aby se bez problémů udrželi,"
řekl na klubových stránkách.

Victor Ruiz v zápase s Genkem o poločase střídal kvůli problémům s hamstringem, a tak není jeho start jistý. Brankář Guaita má stále zraněné zápěstí, a tak se v bráně znovu objeví Diego Alves.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Tito, Arribas, Jordi,Casado - Movilla, Fuego, Michu - Lass, Tamudo, Piti
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Alba, Ruiz, Rami,Miguel - T.Costa, Albelda - Mathieu, Jonas, Piatti - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (sobota 20:00)
Šlágrem třináctého kola španělské Primera División bude bezesporu madridské derby, ve kterém v sobotním podvečeru přivítá Real hostující Atlético. Domácím se v prestižních soubojích s městským soupeřem nebývale daří a pokud prodlouží dlouhou vítěznou sérii, zůstane i po tomto víkendu na první příčce ligové tabulky.

Real je z mnoha důvodů obrovským favoritem sobotního duelu. Už při pohledu na tabulku tomu tak musí být, vždyť zatímco domácí jsou první a na Barcelonu drží náskok tří bodů, papírově silné Atlético se krčí až na deváté příčce. Ani výkony přitom nejsou vůbec ideální, k tomu navíc přičtěme i poměrně slušně zaplněnou marodku a na trable je zaděláno.

To Real šlape na plné obrátky, a to na všech frontách. V lize vyhrál už osm duelů v řadě, naposledy zvládl těžký zápas na půdě Valencie, kde zvítězil 3:2. V úterý si pak Bílý balet "odskočil" na půdu Ligy mistrů, rozstřílel na domácím stadionu Dinamo Záhřeb 6:2 a definitivně si tak zajistil postup z prvního místa skupiny D.

Atlético v týdnu odpočívalo, utkání základní skupiny Evropské ligy na půdě Celticu ho čeká až příští čtvrtek. Co se týče domácí soutěže, tam Rojiblancos střídají povedené výsledky s těmi horšími vcelku pravidelně, vždyť z posledních šesti klání si připsali dvě vítězství, dvě remízy a stejný počet také porážek. Nedávné čtyři duely navíc měly střídavou tendenci, po minulém vítězství nad Levante se tedy dá očekávat další porážka...

"Na statistiky nehledíme. Důležité pro mě je zanechat dobrý dojem a pokusit se překvapit. Sice samozřejmě víme, že se nám proti Realu nedaří, ale to hraje velmi malou roli. Nemůže to být v našich hlavách, nesmíme se tím nechat ovlivnit. Kvalitu na to uhrát dobrý výsledek máme, ale samozřejmě to bude těžké, Real je jeden z nejlepších týmů světa. Budeme bojovat a uvidíme, na co to bude stačit," slíbil kouč Atlética Gregorio Manzano.

Jenže v tomto případe nejde o ledajakou statistiku, ale pro Atlético dosti krutou! Nebo jak jinak nazvat bilanci vzájemných utkání, která říká, že z posledních dvaceti měření sil obou celků vyšel hned patnáctkrát vítězně Real, pětkrát se body dělily (přičemž naposledy na jaře roku 2009) a Atlético se z tříbodového zisku neradovalo ani jednou! Zatímco například Barcelonu dokáže alespoň čas od času pořádně potrápit a třeba i porazit, v derby s Realem je jeho bilanci hrůzostrašná. Poslední výhra nad Bílým baletem se datuje do začátku tohoto tisíciletí.

A pokud Atlético nedokázalo porazit Real už pěknou řádku let, nenašel bych asi jediný důvod, proč by se prokletí mělo zlomit právě letos, kdy Real dominuje celé španělské nejvyšší soutěži a má oproti Atléticu téměř dvojnásobný počet bodů, a to je přitom odehráno jen dvanáct kol. Zapomenout nesmíme ani na úchvatnou střeleckou formu jednotlivých hráčů domácího výběru Josého Mourinha. Cristiano Ronaldo je s dvanácti trefami druhým nejlepším střelcem La Ligy, Higuain je pak na třetím místě a Benzema uzavírá první pětici kanonýrů.

Na druhé straně nejvíce válí letní posila z Kolumbie Falcao, autor sedmi ligových branek, ten je ovšem zraněný a k utkání nebude připraven. Na hrotu útoku ho nahradí další letní akvizice Adrián, jenž nabral slušnou formu, ale rozdílovým hráčem v takto těžkém duelu zatím být nemůže. Falcao ale není jediným hráčem, který zaměstnává klubové doktory v Atléticu, na marodce jsou také Antonio Lopez, Silvio, Tiago, Diego Costa a Raúl García.

Real hlásí tři ztráty, do utkání nezasáhno obránci Carvalho a Arbeloa, na jehož místo se nejspíše stáhne původem záložník Diarra, a záložník Kaká. Ten se dostal do vynikající formy, jenže poté si poranil nohu a na řádění svých spoluhráčů se dívá jen z tribuny. Po různých zdravotních patáliích se v posledních dnes vrátili do přípravy Di Maria a Marcelo, oba nastoupí v základní sestavě.

"Chceme si dojít pro další výhru, jsme první a musíme potvrdit, že na tuto pozici patříme. Navíc jde o derby, takže motivace bude z obou stran ještě větší," stručně ohodnotil situaci José Mourinho. Utkání jeho Realu proti Atléticu začíná ve 20 hodin našeho času, hlavním rozhodčím bude Mateu Lahoz. Měl by se hrát pohledný fotbal, k jehož atraktivitě větší měrou přispěje domácí Real. Ten je zároveň obrovským favoritem na vítězství.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Diarra. Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Ronaldo, Özil, Di Maria - Benzema
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Perea, Godín, Domínguez, Filipe Luis - Gabi, Suárez - Reyes, Diego, Arda - Adrián
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.75 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - FC Barcelona  (sobota 22:00)
Ve 14. kole La Ligy přivítá Getafe druhý tým tabulky FC Barcelonu. Domácí jsou momentálně 15., ale od posledního místa je dělí pouhý krok, a tak budou chtít s obhájcem vyválčit alespoň bod. To ovšem nebude vůbec lehké, neboť Katalánci jsou v těsném závěsu za vedoucím Realem Madrid a ve španělské lize tento rok ještě neokusili hořkost porážky.

Ve středečním utkání základních skupin Ligy mistrů dokázala Barcelona porazit AC Milán 3:2 a zajsitila si tak postup z prvního místa. I v domácí lize se jí daří, zaváhání v podobě remízy 2:2 s Athleticem Bilbaem napravila jednoznačnou výhrou 4:0 nad Zaragozou, a je tak tři body za vedoucím Realem Madrid.

To Getafe je na tom zcela opačně. V sezóně zatím dokázalo zvítězit pouze dvakrát a musí se tak snažit, aby nespadlo mezi sestupující týmy. Trenér Luís García Plaza proto chce s Barcelonou uhrát alespoň remízu.

"Poslední čtyři zápasy jsme hráli dobře, a jelikož budeme hrát na domácí půdě, máme určitou výhodu. Myslím si, že můžeme překvapit. Když budeme hrát kvalitní fotbal, nevidím důvod, proč bychom nemohli získat nějaké body," říká sebevědomě.

Uvědomuje si také, že největší hrozbou pro jeho tým bude Lionel Messi, který v této sezóně nastřílel již 25 branek během 20 zápasů. "Stejně jako proti Realu Madrid je potřeba hlídat Cristiana Ronalda, proti Barceloně je to Messi. Barcelona je nejlepším týmem na světě a Messi zase nejlepším hráčem, a tak je jasné, že potencionální úspěch se z velké části odvíjí od důsledného střežení tohoto hráče."

Trenér Barcelony Pep Guardiola byl hodně kritizován za formaci, ve které jeho tým nastoupil proti AC Milán, ale rozestavení 4-3-3 podle jeho slov přináší více možností. V poslední době hraje velice kvalitně mladý záložník Thiago Alcantara a Guardiola se rozhodl sestavu upravit tak, aby byla na míru právě talentovanému Španělovi: "Thiago je nejvýraznějším hráčem týmu. Má důvěru v sebe samotného, je silný a zápas od zápasu lepší."

Getafe je stále bez Pedra Leona, který je v týmu na hostování z Realu Madrid. Jeho zranění kolena ještě není zcela pryč. Mimo je také Abdel Barrada, který v zápase s Gijónem viděl dvě žluté karty, a je tak potrestán.

Do sestavy Barcelony se vrací Dani Alves, který kvůli suspendaci chyběl v zápase proti Milánu, a stoperskou dvojici vedle Piquého doplní Carles Puyol. Do zápasu s velkou pravděpodobností ještě nezasáhne Andrés Iniesta, kterého by měl zastoupit Cesc Fábregas. Pedro si již vyléčil zraněný kotník, ale nejspíše zůstane pouze na lavičce, zatímco Alexis Sánchez by se mohl znovu podívat na trávník.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, C. Díaz, Lopo, Mané - Míchel, Lacen - P.Ríos, Sarabia, D.Castro - Miku
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Abidal, Puyol, Piqué , D.Alves - Fábregas, Busquets, Xavi - Villa, Messi, A.Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 14.50 - 6.50 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid12101142:931
2.FC Barcelona1284038:628
3.Valencia CF1273219:1224
4.Levante UD1272319:1223
5.Málaga CF1262415:1520
6.Sevilla FC1246212:1018
7.Athletic Bilbao1245319:1517
8.Espanyol Barcelona125259:1317
9.Atlético Madrid1244417:1616
10.Rayo Vallecano1244414:1316
11.CA Osasuna1236314:2415
12.Villarreal CF1235410:1714
13.Real Betis1241710:1613
14.Sporting Gijón1233612:1712
15.Getafe CF1224613:1910
16.RCD Mallorca112458:1610
17.Real Zaragoza1224612:2610
18.Granada CF112364:129
19.Real Sociedad122379:189
20.Racing Santander121658:189

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (564)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real dneska aspoň 3:0

Reagovat
vocasisko

Valdés-Alvés,Pique,Puyol,Maxwell - Sergio, Cesc, Thiago - Cuenca, Messi, Alexis

po blázinci v Milánu očekávám poklidnou hru s čistým kontem pro Valdése a výhrou max o 3 branky, od Messiho očekávám aspoň 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to až tak lehce neviděl, ale výhru očekávám. Já to vidím na 1:2 nebo 1:3. Góly: Miku - Messi, Dani (Cuenca)

Reagovat
santini

Valencia dnes minimálne 3 body Vysvetlí mi prosím Kopy alebo niekto, kto je ešte väčším fandom netopierov ako ja, prečo robí Diego Alves až dvojku? čo som videl zápasy Valencie, - keď chytal on, to boli neskutočné zákroky vďaka

Reagovat
aimar21

Guaita robi taktiez dobre zakroky a pritom je to odchovanec a domaci milacik :)) Su na rovnakej urovni podla mna :) tot vsio :P

Reagovat
santini

hm, to je docela možné, ono ako odchovanec má určite viac sympatií, ale ten Alves - nemôžem sa proste zbaviť pocitu, že mi príde istejší a proste o niečo lepší ako Guaita dnes to budem demonštrovať stávkou - Rayo nedá gól (2,52)

Reagovat
smazaný uživatel

a maximálne koľko bodovu?

Reagovat
santini

dobre vieš, ako som to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Rayo neprehrá

Reagovat
aimar21

Reagovat
smazaný uživatel

Gólmani to jsou podle mě kvalitní oba,ale Alvés se bohužel podepsal pod hloupý třetí gól s Realem,tak možná i proto.

Jinak ale ,jak vidíš ,jsem fanda Barcy,tak doufám,že se nezlobíš za odpověď.Valencii sleduju v každém zápase,velmi často předvádí pohledný fotbal a minule jsem za ni i za nás litoval ztráty s Realem.

Reagovat
santini

ne v poho...

Reagovat
Kily

protože Guaita měl lepší přípravu a v letošní sezoně zatím podává stabilně kvalitní výkony, tudíž nebyl důvod něco měnit

Reagovat
vocasisko

a maximálně?

Reagovat
santini

pokud se dá, tak i víc

Reagovat
-Kopy-

kluci mají pravdu, oba jsou na stejné úrovni, proto se také často střídají...Guaita je jistější ale Alves zase dokáže předvést neskutečné zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Guaita je zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

dnes treba poslať netopierov do prdele a predĺžiť bodovú šnúru...keď nič iné, tak aspoň ich dobre dokopať

Reagovat
smazaný uživatel

Komu nebo spíš čemu fandíš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo Vallecano

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé,s fandou tohoto týmu jsem se nesetkal,můžu se Tě zeptat,jak dlouho a proč jim fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

začiatky boli asi ako u každého kvôli dresom, mali taký pekný so včielkou, to boli detské časy na prelome milénia, z STV chodili zostrihy z európskych líg a tam sa mi zapáčili, no a ešte aj kvôli pesničke od Ska-p

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je už delší "známost" , tak ať Ti dělají jenom radost,třeba i v dnešním těžkém zápase,ale proč ne?Na netopýrech může být znát únava,škoda,že to není v TV,Valencii se snažím sledovat pravidelně a Rayo jsem snad viděl jen s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mám šťastie na stremy... no, tak Rayo neni zrovna mužstvo do telky, veľa ľudí ich nepozná a navyše nehrajú ani nejaký pekný futbal, tam je to väčšinou o bojovnosti...

Reagovat
risk je zisk

Zajímavé můžu se tě zeptat proč a jak dlouho fandíš barce

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zapas neuvidim , tak dufam ze scenar bude podla predstav - ciste konto , vyhra a niaky ten golik Lea a konecne Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude i dnes platit ono okřídlené, že když v zatáčce na Plaza de Castilla sedí v autobuse Atlética Luis Amaranto Perea, tak Real už v tu chvíli vede 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Atleti a Espanyol vám tradičně nechává body už v tunelu stadionu.

Reagovat
Kenneth

Barca Atletico 5:0 , Espanyol 1:5 Barca. Ano, jen nam.

Reagovat
miky10

Takže chceš pochybovat o tom, že oba týmy dokážou víc potrápit Barcu než Real?

Reagovat
Rssa

Pokud vycházíš jen z jednoho či dvou zápasů, tak se nemáme o čem bavit. Já mluvím o dlouhodobých výsledcích.

Reagovat
Kenneth

U nich nám Atleti nic nedarují, stejně jako vám.. U nás se poserou už před zápasem, stejně jako u vás. A na Espanyolu to je o tom jak se právě vyspí, jednou nsá můžou potrápit a podruhé dostat čtyřku.

Reagovat
smazaný uživatel

My si toho vážíme, dali jsme jim třicetiprocentní slevu na Jurada a Callejóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real a Valencia dneska musi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Vale dneska vyhraje maji velkou silu Hlavne Soldado Jonas Pablo az se dostane do formy tak to bude velka sila...Lets go Los Che

Reagovat
miky10

Real - Atlético 6:1

Getafe - Barca 1:4

Rayo - Valencie 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 6ku im určite nedáme to by som sa aj stavil, že viac ako 3 určite nie..

Reagovat
Kily

Real dva rychlé góly a pak údržba, něco jako proti Villarrealu, víc než tři jim nedá

Reagovat
Rssa

Tentokrát ti to u Realu nevyjde. Remíza 2:2

Reagovat
miky10

Ale minule jsem trefil dva ze tří zápasů úplně přesně a ten třetí mi unikl jen o jeden nepodstatný gól, takže si věřím

Reagovat
Rssa

Pýcha předchází pád

Reagovat
blaugrana

Am neporazilo Rm 12 rokov. To je s v skutku smutná štatistika. Čiže dnes sa nič iné ako výhra o tri góly na SB čakať ani nedá. A čo sa týka Barcy. Pod vedením Pepa sme tam nestratili ani bod, takže to ma napĺňa optimizmom.

Reagovat
Pospovič

Na SB jste neztratili ani bod jo ? poslední zápas tam - 1:1

Reagovat
blaugrana

Hovorím o Getafe.

Reagovat
miky10

Mimochodem, kdo dá dneska nejpravděpodobněji gól - Ronaldo, Higuain nebo Benzema?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Premiérový Atléticu

Reagovat
madridcan

V lige

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita

Reagovat
miky10

Ten asi ne, nejspíš začne ne lavičce

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Měli by být oba, alespoň doudám

Reagovat
Carlos Juan Pablo

*v základu

Reagovat
RMCF

Myslíš, že dá Jose 4-2-3-1 s Ronaldem a Benzemou na křídlech? Nebo 4-3-3? Já si myslím, že nepostaví oba.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Rád bych to jako posledně v LM, jenom místo Özila Cristiano.

Reagovat
miky10

Nemyslím si, i Marca uvádí jen jednoho na hrotu a v základu Angelu, ta se většinou nemýlí.

Reagovat
Kenneth

Třeba naposledy se mýlila.

Reagovat
miky10

To nevím, nesleduju to úplně pokaždý, ale úspěšnost má rozhodně vysokou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že bude hrát Angel hned po zranění v základu, pravděpodobnější se mi zdá Callejón nebo Karim. Ale kdo ví, je to přece José

Reagovat
Kenneth

Tipuju Karima

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Losinho

CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidim na další ztrátu Barcy.

Reagovat
Jerichoo

ja ani nie, ale nebol by som proti

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se bude pokračovat v hezké tradici a 3 body zůstanou na ESB. Čekám, že Angel nastoupí na posledních 20 minut, v základu asi Callejón, nebo s Benzemou na křídle, uvidíme...

Reagovat
Kenneth

Zítra se nechystáme pro jeho vykartování (Xabi má 4 žluté karty a hrozí tak absence při veledůležitém El Clásicu, pozn. red.), protože je pro nás každý zápas velmi důležitý a také proto, že hráči Realu Madrid jsou jedinými, kterým toto není tolerováno,“ dloubl Portugalec do vosího hnízda v souvislosti se situací z loňského ročníku, kdy právě jemu a Sergiu Ramosovi byla udělena žlutá karta, aby měli čistý rejstřík do další části.

Reagovat
blaugrana

Je to pán.

Reagovat
Kenneth

Snad jen blafuje a Xabi se vykartuje, záloha Lass - Khedira proti Barceloně, bysme nemuseli ani nastupovat k zápasu.

Reagovat
risk je zisk

Nevím co se ti na tom nelíbí. Lass by odmakal hodně míčů Khedira by tvořil . Ale je pravda že Xabiho myšlení by chybělo .

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira tvoril ? Aha ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

marně přemýšlím, kterému z nich to sluší méně, vidím to na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Je to zřejmě dáno tím, že je člověk hodně zvyklý na spojení hráče s konkrétním dresem, ale zrovna jim dvěma dres rivala fakt vůbec nesluší. Navíc si myslím, že šance, aby oblékli tyto dresy v soutěžním utkání se limitně blíží nule. V obou případech.

Reagovat
miky10

Určitě Ronaldovi.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo v tom vypadá hrozně, Messi taky není žádná sláva, ale sedne mu to víc než Ronaldovi.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ronaldovi by ten dres slusil viac , Messi to ma jak pyzamo slogom Mordoru

Reagovat
risk je zisk

Tajně bych si ale přál aby Messi hrál jednou za Real což je ale neRealné

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi sekne každá farba

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc asi růžová.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Losinho

Ronaldo v tom vypadá hrozně teple, Messi to zas má jak noční košili.

Reagovat
Kokesh

No zase zápas uvidím jen ze záznamu, ale počítám samozřejmě se třemi body. Takovýhle sranda mače s Atléticem mě strašně baví.

Reagovat
Tomanatura

Super kurz na Real. To abych vsadil handicap 0:2, ktery stejne asi vyjde.

Reagovat
miky10

9 - Valencia have played more games on a Satuday than any other side this season in La LigaBBVA.

Reagovat
miky10

Nejatraktivnější tým

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska je s tím pěkně zařízli, jen dva dny volna a pak týden nic.

Reagovat
Kily

nejhorší na tom je, že se to zase kryje s maďarskou ligou, ty zápasy od 18 hodin jsou fakt k vzteku

Reagovat
Al Capone

nemám rád Pereze a takto kazit jeden z nejlepších filmů

Reagovat
Kily

Guaita, Miguel, Rami, Topal, Bruno, Albelda, Parejo, Tino, Pablo, Bernat, Aduriz, zajímavé, zajímavé

Reagovat
miky10

Hm, slabota.

Reagovat
miky10

Ale tak logicky, priorita je teď jinde.

Reagovat
aimar21

skade mas tuto zostavu? :) Bernat nieje ani nominovany... Emery stavy na klasiku, dufam

Reagovat
Kily

Reagovat
aimar21

dneska vyhrat valencia!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

yomus má ban?

Reagovat
aimar21

akooo?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Aha, tak jsi ten z českýho/sloveskýmu fan webu Valencie. On je ještě jeden, víš? Tak nic

Reagovat
aimar21

aha aha. Som nevedel, hmmm ale pri registracii sem mi nedalo ze nick je uz obsadeny :o) keby som vedel si dam nieco ine :o) aby som vas nemilil.. sorry

Reagovat
aimar21

resp. Aimar je len jeden nech sa deje cokolvek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

100. pro Derbi madrileño a prodloužení 11leté tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale v článcích se to používat nedá, neboť to později poměrně ruší text

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně to má grády

Reagovat
Radin

Reagovat
Error

bit.ly/tdZfx0 tento je lepší

Reagovat
homeles8

David Lafata

Reagovat
miky10

Reagovat
Kily

vuvuzela efect během loňského MS byl lepší

Reagovat
REPLIKATOR

Gól. Jonas 0:1

Reagovat
aimar21

Reagovat
-Kopy-

jonas !

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Lass, Pepe, Ramos, Marcel - Khedira, Xabi Alonso - Di María, Özil, Cristiano - Benzema

Courtois - Perea, Godín, Domínguez, Filipe Luis - Assunçao, Gabi - Arda Turan, Diego, Salvio - Adrián

Jsem rád, že Reyes sedí.

Reagovat
Error

Ramos už je definitivně stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, ale dávat do obrany opakovaně Lasse místo Albiola nebo Varaneho, to už něco znamená.

Reagovat
miky10

Kennethe, CJP, všichni další pochybovači...?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jsem to risknul i do fanty, no. Dal jsem samotnýho Pipu .

Reagovat
Kily

koukám, že tam v suterénu pořadí se to mydlí pěkně na risk už od třetiny soutěže

Reagovat
Carlos Juan Pablo

drž tlamu

já chci po dvoustovce už jenom překonat třístovku, takže chodím na velký risky, no. Jinak toho nedosáhnu. Vloni jsem dělal normálně LF a míval jsem furt cca 100-150, což mám ale ostatně i teď

Reagovat
aimar21

fuuha drama nakoniec

Reagovat
Fernando_Torres

sopcast na derby někdo pls?

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Hezčí sopcast jsem asi nikdy neměl.

Reagovat
Kenneth

Khediro jdi si sednout dobrovolně na tu lavičku a pošli tam Nuriho. Za trest se dívat na tvé ofenzivní schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

Marcelo ty k*k*t všetko to začalo tvojimi zbytočnými "nožničkami"

Reagovat
smazaný uživatel

nadherne sehrane

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Skvěle DI Mário, tímhle si mi opravdu chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

diego von !! toto sa nerobi .. jak nedostane cervenu tak to uz je moc

Reagovat
panca

bez prominuti, di maria je proste tchurak

Reagovat
Jerichoo

Angel Angel

Reagovat
smazaný uživatel

pepe trhaj !!!! ujeb ich tam

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, z jakého důvodu vůbec fanoušci Realu čestují hráče Barcelony simulanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o 10 E ze padne cervena !! :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim ze este nejaka padne...

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim že toto by mohl byt recept na real...... rychly gol a ted jim tu hru znechutit

Reagovat
smazaný uživatel

ani som to nestihol dopisat :D:D:DD:

Reagovat
Kenneth

Nádherně Karime!

Reagovat
smazaný uživatel

tahle byla jasna

Dobre to Benzema udelal

Reagovat
smazaný uživatel

benzema skusene

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema to spravil najlepsie ako len mohol..

Reagovat
Jerichoo

Nejsom fanúšik červenej karty pri penalte, ale píska sa to všade, škoda pre futbal

Reagovat
panca

ja si nemuzu pomoct, ale ten fotbal je cim dal tim vetsi komedie, To uz snad neni zapas, aby to byl fotbal bez nejakych sracek

Reagovat
smazaný uživatel

chudak diego tak sa na to tesil

Reagovat
smazaný uživatel

strašná hloupost od golmana tam takhle nechat ruce....penalta i červená naprosto po právu!

Reagovat
smazaný uživatel

ale benzema to udelal skvele...... to se musi nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Cortois je holt neskuseny..

Reagovat
Kenneth

Gol!

Reagovat
Jerichoo

Výborne kopnutá

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

podle pravidel vsechno spravne, ale tohle pravidlo uprimne nesnasim, dvoji potrestani tymu..

Reagovat
panca

je po fotbale. Doopravdy nerozumim, pro se s timhle nic nedela

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, cervena karta by mala byt bud za faul v cistej golovej sanci mimo sestnastky, alebo spolu s penaltou ale len za nejaky hruby faul alebo umyselnu ruku na brankovej ciare..

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kenneth

Di Mária a jeho 3 kotouli po lehkém faulu..

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta chod k doktorovy vsetko su to FAULI ... len za tim urobi 3 kotrmence to je uz ina vec ..

Reagovat
Mishko

10 je tvoj vek alebo cislo pokusu dokoncit 3. triedu zakladnej skoly?

Reagovat
smazaný uživatel

sory ale na mojej vyske nevyzaduju vediet dobre gramatiku vies :)) tak prosim ta s kto ma aku skolu by som pomlcal :)

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mishko

vysoká škola, kde nevyžadujú gramatiku? kde sa nachádza to naše školstvo, preboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

máme tu jedného vážneho adepta na kandidatúru v súťaži hláška roka

Reagovat
Kily

to studuješ na kadeřníka, za něhož všechno počítá a vypisuje člověk na recepci, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

trnava materialovotechnologicka fakulta ... zatial sa nikto nestazoval na moj pravopis .. aa priznam sa s diktatov som lepsiu ako 5 nemal

Reagovat
RickNash

tohle je neskutečný

Reagovat
RickNash

žert, žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

je to skoda ze si takhlr kazi reputaci..... jinak jeho fotbalove mysleni je uzasne;)

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico dneska schyta minimalne jeste jednu..

Reagovat
Kenneth

Marcelo dneska na facku.

Reagovat
Kenneth

Lass fantastický.

Reagovat
Jerichoo

Inak Xabimu za tú hru dozadu, získal už snáď 5x loptu alebo prerušil do autu

Reagovat
smazaný uživatel

všetko mi seká to je neuveritelné

Reagovat
smazaný uživatel

A je po Ronaldovi...

Reagovat
Jerichoo

on je odolný rozchodí to

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkopať ti hlavu je málo Perea

Reagovat
Kenneth

Zkurvené Atletico, prasí jako blázni. Xabi trhej!

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti, vyserte se na tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico to hraje stylem "i kdybychom měli prohrát, tak jim aspoň zlámem nohy"

Reagovat
smazaný uživatel

takove jatka

Reagovat
smazaný uživatel

Prasáci Atletico to už neni možný !

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mario... ty c....

Reagovat
miky10

Uklidni se.

Reagovat
Mishko

Xabi pekne, ďalší zápas missed a na Barcu je späť v hre, a tentokrát sa o to ani veľmi nemusel snažiť

Reagovat
Kenneth

Xabi výborně

Reagovat
smazaný uživatel

A má ji, Xabi. :)

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

xabi za kartu

Reagovat
Kenneth

Nedá se na to dívat, Atlético nepřijelo hrát fotbal, škoda. V druhé půli je dorazit nějakým halužákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass ven

Reagovat
Kenneth

Dneska nejlepší obránce?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Není za koho, s Albiolem nemůžeme hrát s takhle vytaženou obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

ty Xabiho pasy to je radost pohledet

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný ... Bezkonkurenčně nejlepší DM

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
asskicker

Nic lepsie vypotit nevies? Ze patri do TOP 3 nikto nepochybuje, ale bezkonkurencne najlepsi?

Reagovat
blaugrana

Nemôže patriť do top tri DM, keď DM nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

čo sa rehoceš, reagoval som na to asi tak ako si reakcia nado mnou zaslúžila

Reagovat
blaugrana

On nereagoval na teba.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
asskicker

To tazko

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš legraci ne ?... Kdo se mu může rovnat

Reagovat
X-bano-X

Sergio, Yaya, DeJong, Masch......

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya neni DM už... De Jong? To nemyslíš vážně, to je jenom rozbíječ..koukni se na Alonsa a jeho hru to je fantazie a Masch taky zdaleka nedosahuje jeho kvalit... Takže maximálně ten simulant

Reagovat
X-bano-X

Yaya je rovnaký DM ako Xabi, len je viac gólový a DeJong je pravý DM, čo sa týka Mascha v pasoch sa Xabimu minimálne vyrovná, naviac je väčší univerzál. Sergio je oproti Xabimu niekde úplne inde, čo do kvalít a aj perspektívy. Vo fázach hry ktoré sa u nich dvoch prekrývajú je ďaleko pred Xabim.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc neobjektivní příspěvek sem dlouho neviděl... Sleduješ ten fotbal vůbec? Jak mi můžeš říct, že Yaya je DM? Viděl v poslední době někdy zápas City? Masch se v pasech nemá šanci vyrovnat Xabimu za žádnou cenu

Reagovat
X-bano-X

Hmmm takže podľa tvojej logiky je Masch stopér, pretože teraz ho hráva v Barcelone? Alebo Cecs DM pretože na tom poste už v Barce nastúpil? Hmmm zaujímavé.

Reagovat
Chygro25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

"čo sa týka Mascha v pasoch sa Xabimu minimálne vyrovná"

"Sergio je oproti Xabimu niekde úplne inde"

To nemuzes myslet vazne

Reagovat
smazaný uživatel

...a jinak - Yaya a golovejsi? Kdyz hral v Barce na DM, tak dal 6 golu za 3 sezony, Xabi ma za 2 a neco 5 golu. V City golovej je, ale to jen kvuli tomu, ze celou lonskou sezonu odehral na AM, letos uz to takova slava neni, navic z tech tri golu dal 2 proti Ponorkam zase jako podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Sergio je oproti Xabimu úplne niekde inde. Obaja hrajú DM ale ich hra sa prekrýva len z časti, preto sa dá porovnávať len daná časť a v tej je Sergio o triedu niekde inde.Či už sa jedná o čisté odoberanie lôpt, kombináciu alebo prihrávku - častokrát pre obranu nečakanú. O perspektíve sa nemá cenu baviť. Nakoniec na MS bolo pekne viditeľné kto je z nich dvoch lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ted jsem koukal na statistiku odebranych balonu, Xabi ma 109 a Busquets 70. A treba takovy Khedira 21

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bys mohl uznat, že na dálku má Xabi opravdu pasy lepší, nikdo to takhle přesně na 40 metrů nedá.

Reagovat
blaugrana

U koho že sa to žltilo? Ale tak to by nebol José.

Reagovat
smazaný uživatel

nie ze Jose.. to by bol blbec kazdy trener keby nepovedal nech sa vykartuje.. robi to aj Barca, ci veris ci nie..

Reagovat
blaugrana

Pep neprská podobné žvásty ako José. nemá to zapotrebí.

Reagovat
smazaný uživatel

bavili sme sa o zltych kartach..

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian hraje skvěle, někdy si to pěkně dával jinak Atlético poté červené začlo pěkně prasit

Reagovat
smazaný uživatel

Je zabavny jak realisti nadavaj na fauly Atletica, kdyz maj v tymu hrace kteri hraji mnohem vic zakerne. Trosku soudnosti by nebylo od veci.

Reagovat
Kenneth

Takže máme jen přehlížet to prasení?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale pamatuju si jak tady vzdy ty svoje prasacky a zakerny fauly obhajujete

Reagovat
Kenneth

To určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co cekat od "objektivniho" fanouska Realu

Reagovat
Kenneth

Já to tu naposled odsuzoval ty chytráku.

Reagovat
smazaný uživatel

neber si to osobne to bylo na celou sortu realistu

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Kenneth je v tomhle opravdu pohodovej. DOkáže zamířit i do valstních řad. Jeden z mála.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tak isto ako ked prasi real a po zapase vyhlasi mudrinho ze s barcou sa neda dohrat zapas v plnom pocte, troska z vlastnej medicinky by sem tam nezaskodilo...

Reagovat
smazaný uživatel

kto napriklad? Sergio Ramos naposledy asi minuly rok v lige na nou campe.. Marcelo asi tak 2 zapasy v zivote a Pepe hra zakerne vzdy len proti jednemu superovi, co je podmiene stylom hry toho supera- ked sa budu hadzat o zem takcitak tak nech aspon maju dovod :D.. a nemam pocit ze by ktorykolvek iny hrac realu mohol byt oznaceny ako "zakerny"...

Reagovat
smazaný uživatel

pepe hra zakerne len proti jednemu superovi? to myslis proti getafe alebo kope aj hracov inych muzstiev na zemi z pasie?

Reagovat
X-bano-X

Cože? Xabi Alonso a jeho zákernosti sú zrazu pasé?a čo Carvalho a jeho lakte, nie nadarmo ho volajú kráĺom zákerných faulov. Potom je tu samozrejme Pepe a Ramos. Je to na jeden tým málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je zábavné, že už druhý zápas Realisti pronadávali soupeři, kdykoliv se jen trochu bojí o výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

to je parada

Reagovat
Jerichoo

ty si pacient, ako keby ty si prasenie na vašich neodsudzoval

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá (taková typicky madridská) forma odsuzování ...

Ale jen houšť

Reagovat
Jerichoo

ano máš pravdu

Reagovat
alcantara

Skoda cervenej, vzadu na to dneska Madrid ocividne kasle, takto to bude uz len cakanie na druhy gol. Konecne ale nevidiet v ich podani odovzdanost ako v zapasoch predtym.

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly

Hra

Xabi Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo jak tam strkal pracku...

Reagovat
smazaný uživatel

A je hotovo.

Reagovat
Mishko

Reagovat
Kenneth

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAANGEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná branka. :) Pochvala pro Cristiana, kde jsou ty časy, kdy tyhle situace řešil vždycky sobecky. Mourinho má na něho dobrý vliv....

Reagovat
j_mrazik

Link na real?

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Reagovat
Manik...

v čem to otvíráš? Mě to řiká, že nemám na to program...

Reagovat
Kenneth

Sopcast.

Reagovat
Manik...

aha já natušil, že je to přímo přehrávač , taky mohli dát něco lepšího, budu mít za**baný komp

Reagovat
Manik...

hodně dobrá kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

V Tomhle de Angel bozi

Reagovat
smazaný uživatel

*je

Reagovat
Kenneth

Škoda že je ten Di Mária takový zmetek, hráč je to neskutečný.

Reagovat
Kenneth

16 faulů ku 4.

Reagovat
Kily

to mi připomnělo, že Granada u nás letos měla jenom jeden (14:1)

Reagovat
Kenneth

Gonzalo dneska zavěsí.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

To bylo rychlý

Reagovat
Kenneth

Přišel sem díky tobě o gol. Podělaný pomalý sopcasty.

Reagovat
miky10

Spíš kvůli tvý závislosti na EF (která je správná) a kvůli povinnosti co půl minutu obnovovat stránku

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés - Alves, Piqué, Abidal, Maxwell - Busquets, Xavi, Thiago - Alexis, Messi, Villa

Thiago Maxwell mohol radšej ostať na lavičke, Villa sa snáď konečne preberie , najviac som zvedavý na Alexisa, ten chlapík je ako lev Čakám jednoznačný priebeh, dúfam že sa nebudem mýliť

1:3

Reagovat
Kenneth

Na Villu se těším, to zas bude největší šašek na hřišti. Neskutečné jaká troska se z něj stala. Připomíná mi to Karima v 1. sezoně za Real.

Reagovat
smazaný uživatel

čo už, nesedí mu ten post, ktorý hrá, ale celkovo sa tá jeho výbušnosť a zakončenie vytratili, veľká škoda, Pep tam mohol dať radšej Pedra.

Reagovat
Kenneth

Proč nehraje středovýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože maká na jinýho hráče a pak nemá sílu na to svoje.

Reagovat
Kenneth

Takže Messi odjebal dalšího top útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je stred. V prípade, že je Cesc na ihrisku, tak hráva častejšie sprava a Cesc je potom niečo ako podhrot, ale je to veľmi variabilné a pohybujú sa na velkom priestore, Villa stále na ľavom krídle. Prečo, to vie len Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

já to dneska neuvidím, tak to snad odfandíte za mě, moje ovečky ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Pipitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kenneth

Gonzalooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu Godín hezky ukázal kam si má naběhnout. Nedá se dělat nic jinýho než doufat, že Barça vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Pipa skúsene

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ja uplne na to same ted sem to pouštěl bratrovi

Reagovat
vocasisko

tak co červená pro Atlety, neplánovaná?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

tak sorry, ale kdykoliv prostě Real prohrává, tak se najednou objeví červená nebo penalta, tak se jen ptám

Reagovat
smazaný uživatel

a inak píšeš absolútne natriezvo?

Reagovat
smazaný uživatel

je jeste nekdo v ohrozeni pro Clasico?

Reagovat
Kenneth

Pique,Alves,Mascherano (?)

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel RM

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej doma, Reyesi

Reagovat
Mishko

nechcem haniť súpera, ale Atletico hrá dnes strašne tvrdo, ba priam miestami až zákerne

Reagovat
miky10

Reagovat
Mishko

červená dosť nezmyselná, ale už asi nič nerieši

Reagovat
Kenneth

2. rudá?

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltový mág

Reagovat
miky10

Tohle určitě nebylo na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

podle pravidel bylo..

Reagovat
miky10

Ok, zmařili mu čistou gólovku, ale bylo to spíš takový nešťastný, než že by ho chtěl nějak sundat. Penalta ano, červená ne.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to zalezelo na mne, tak bych ji taky nedal, stejne jako tu prvni, ale pravidla jsou pravidla..

Reagovat
Infi

Najednou, Plzeň s Barcou ovšem ovlivnila UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

no že váháš

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste jednou pro nechapave - ja bych cervenou nedal ani nahodou, ale podle pravidel byt mela..

Reagovat
Infi

Já vím, jak jsi to myslel. Jen mě celkem fascinuje, že proti Barceloně všichni pičovali jak to má Barcelona koupené a tady když 2-3 fanoušci Barcelony zakývou hlavou byť jen trošku, tak jsou to uplakánci, sere je že Ronaldo dává góly a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neproměnil už Ronaldo nějakou penaltu, co je v Realu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
smazaný uživatel

ta začíná až za 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak z toho co jsem zatim tuto sezonu jakz takz vysledoval, tak muzu rict, ze nejvic se mi co se ofenzivy tyce libi dosud hra RM a Bayernu.

Reagovat
miky10

300. pro Messiho a Ronalda

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dneska jen poločas, jo?

Reagovat
Kenneth

I když za to co dneska Atlético předvádělo si jí plně zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

REAL!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

CR 13 zápasů - 16 gólů a to v nejlepší lize na světě

Reagovat
smazaný uživatel

do PL se zatim jeste nevratil

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho 6 penalt, najlepší exekútor penált v posledných rokoch. Tipujem že ich nastriela túto sezónu aspoň 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Godín byl snad u všeho jak to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jich dal šest z penalt, ale jinak slušnej počin. Přesto věřím, že se Messi proti Getafe dostane opět do čela.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejní lidé, co tady obhajovali penaltu Barcelony proti Plzni se tady teď ironicky smějí té, co byla před chvíli odpískaná na Bernabeu. V čem byl v těch případech rozdíl? (a k tomu že Higuain narozdíl od Messiho nebyl už době zákroku v pádu a ten míč by uklízel do brány přihlížet nemusíte :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

rozdíl byl v tom, pro koho ta penalty byla nařízena

Reagovat
Kily

penalta

Reagovat
j_mrazik

Jo, tak takhle so CRonaldo stává ve Španělsku nejlepším střelcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Novinka

Reagovat
Mercury

penaltový mág :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, nasází 40 golov a sevas

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jí ale pokaždý dal, víš?

Reagovat
Kenneth

Škoda že nedal Ronaldo i gol z hry, ted tu budeme muset číst ty výsměchy z katalánského tábora, že se jinak trefit neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako jinak byl dneska marnej, co si budem povídat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on sa trafiť vie a je v tom druhý najlepší na svete, ale kopať 6 penalt za 13 zápasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Po Van Persiem samozřejmě

Reagovat
Infi

No například ty jsi úplné neviňátko

Reagovat
smazaný uživatel

Všem fanouškům Barcelony se moc omlovám, že Ronaldo zase proměnil ty penalty... Kdyby byl opravdu formát tak bude s Messim závodit férově a penalty schválně nedá... Nedivím se, že ste naštvaní, může za to !..

Reagovat
X-bano-X

Vysmial by som sa ti, ale tuším že ťa život dosť bije aj bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho to soudíš ty chytrolíne ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je vysokoškolsky studovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty by podla mňa nemali platiť ako normálny gol, čiže všetky premené penalty Cristiana by sa mali počítať ako Messiho gol aby to bolo samozrejme spravodlivé..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Spokojenost, jak s výsledkem tak hrou, penalty byly jasné, jen Ronaldovi góly by neměli platit

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel prostě dal 2 góly, ale za jeho dnešní výkon to dokáže někoho naštvat

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci Barcelony jsou nasrani, ze ten jejich skrcek penalty davat neumi, je to sranda

Reagovat
Mercury

Penalta je gol jako každý jiný, naprosto v pořádku, že je dává a dává je s přehledem. Ovšem když tvoří nějákých 40% všech ligových gólů, tak je to úsměvné. :)

Reagovat
Kenneth

Pokud to takhle půjde dál, tak jedeme na 120 golů.

Reagovat
Al Capone

Kokain nebo Katalanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite kokaín

Reagovat
smazaný uživatel

Kokain

Reagovat
Gazza.8

Kokain byl vždycky jasná volba

Reagovat
niflheim

Koukám, že se hraje takové menší El Clasico

Reagovat
JozkokozleJ

Ako je možné, že v Getafe nie je na Barcelonu vypredané? Že je tam dosť veľa prázdnych sedačiek...

Reagovat
Kenneth

Nikoho nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudafutbal

Reagovat
JozkokozleJ

To som nečakal, že fandovia PD budú tak sebakritickí, že o jednom z dvoch najlepších klubov ligy budú písať, že hrajú nudafutbal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale je to pravda

Reagovat
JozkokozleJ

To maš vždy a vo všetkom tak: Najlepší má najviac fanúšikov, ale zároveň i najviac neprajníkov!

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda, tady na EF je plno lidi, co Real nesnasi a at udela cokoliv, tak ho stejne zkritizuji

Reagovat
JozkokozleJ

Dosť priehľadný vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo: na hádzanú je lepšie ísť do haly

Reagovat
JozkokozleJ

Tak Barcelona vonku nezvykne hrať až taký zámok ako doma, čo som si všimol.

Hoc budem sa opakovať, ale nie je vinou Barcelony, že sa im súperový hráči postavia vždy na vlastnu šestnástku.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja bych proti Getafe proste hrat nemohl, celou dobu co bych kolem nich behal, tak bych premyslel nad tim, jakou mam chut na nejakyho burgera

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Sarabia by mohl jednou zaskorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je na natáčení Skokanů nebo co je s ním??

Reagovat
X-bano-X

zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pousti si dnesni zapas Di Marii a uci se novy triky

Reagovat
Kily

to by pak bylo moc fajn, kdyby se finále CdR letos zase hrálo u nás, aspoň by pak správce hřiště nemusel nadávat jako před týdnem, že si to hřiště musí uválet sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

existuje nesympatictejsi hraci nez Alves a Busquets?

Reagovat
Footballer

Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to hrozny hovado, ale vysin Alvese a Busquetse nedosahuje, to teda ne!

Reagovat
Footballer

No, já bych řekl, že v tomto si jsou všichni rovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe, Marcelo, Ramos, Cristiano, Di Maria...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Madridu budou říkat, že Pedro, Villa a Mascherano. Fanoušci Barcy zase zmíní Di Maríu nebo Ronalda. Fanoušci jiných týmů vyjmenujou od každého trochu. Nechápu, proč se tyhle stupidní diskuze vůbec rozpoutávají...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Gazza.8

náhodou dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Máte prosím sopcast na Barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel

79509

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem úzký ... chtělo by to lepší, o dost lepší

Reagovat
panca

ta barca je nejaka vycichla. Je to neksutecne pomaly, pinkaj si to 3 hraci na metru, zadnej pohyb, strela, centr nic. Proste jen kombinuji do brany a strasne to prehani. Real je za tohle vyuci

Reagovat
smazaný uživatel

schovavaj trumfy na el clasico

v druhym daj 2 goly a jedou dom

Reagovat
panca

ja myslel tuhle sezonu. Takhle nehraji prvni zapas. Neni to ten valec z minulyho roku

Reagovat
X-bano-X

Nehra Iniesta ani Cecs. Villa je z formy, Maxwell drevený a Sanchez po zraneni. Ťažko čakať zázraky.

Reagovat
panca

mne se spis zda, ze to s tim stylem uz prehaneji. Je to strasne profesorsky. Absolutne zadnej pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no letos na ne koukam poprvy... jsem z tech co se jim hazena nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

a teda co sem vidaval, vetsinou hrali 1 polocas, nekdy prvni nekdy druhej

Reagovat
Kily

má ještě někdo na účtu přebytečných minimálně pár set tisíc a chce letět soukromým tryskáčem na Maledivy?

Reagovat
panca

by me zajimalo, kolik tady sehnali zakazniku?

Reagovat
Kily

jestli neseženu někoho, kdo dá asi 99% sumy (víc jak jedno procento nedám, když jsem to vymyslel, tak placení bude na jiných), tak asi žádného, tady by mohli hledat akorát trenéry a fotbalové experty

Reagovat
smazaný uživatel

obrazky plazi sou fakt hezky, az najdu prebytecny prachy, ozvu se

Reagovat
Kily

ok, teď je tam jenom 26 stupňů, tak máš čas do března s tím, že pak to bude fofr

Reagovat
panca

znamej tam byl na svatebni ceste a rikal, ze to stalo peknou dardu. Ja bych se tam cely dny na tom prtavym ostrove nudil

Reagovat
Kily

já bych se tam zase docela rád podíval, ale je to fakt darda (+ i celkem dlouhá cesta), nejlevnější vyjde na nějakých 40 tisíc za osm dní, to je lepší to rozložit na dvě jedenáctidenní dovolené jinde. A 150 litrů za týden vypadá taky neodolatelně, by mě zajímalo, jestli si pak hotel budeme muset hradit stejně jako tryskáč

Reagovat
panca

on platil cca 200 Tak podivat bych se tam jel, ale tak 2-3 dny a jet o dum dal.

Reagovat
Kily

o dům dál jsi tam už pomalu na dalším ostrově

Reagovat
smazaný uživatel

nejvtipnejsi je ta reklama na sazkarskych forech

Reagovat
Kily

tak to už je moc

Reagovat
Rssa

To Pepek zatajil, že jeho syn chytá za Getafe .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Už druhá ruka v pokutovém území, ale obě správně neodpískané.

Reagovat
Kily

koukal jsi včera na Honved?

Reagovat
Rssa

Nekoukal, nebyl čas. Jak jsme hráli?

Reagovat
Kily

začátek úplně suprovej, že jsem to po chvilce vypnul a považoval za jasnou záležitost a pak mi livesport pověděl, že to gólem z nastavení skončilo 2:2

Reagovat
Rssa

Škoda.

Reagovat
DreamTeam

goool

Reagovat
smazaný uživatel

Getafeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL zaslouzene!!!! VALERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Getafeeee !

Reagovat
smazaný uživatel

To není dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabia ma budoucnost, ta jeho levacka to je luxus

Reagovat
Rssa

Ten přístup je bídný. Villa okamžitě dolů, záloha absolutně neexistuje, žádné náběhy. Sestava špatná už od počátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si dneska 3 body nezaslouží ani náhodou. Za 70 minut si nevytvořili jedinou pořádnou šanci....

Reagovat
smazaný uživatel

pro výhru Getafe proti FC Cirkus Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta zluta pro Lopoeho je vysmech..

Reagovat
Rssa

Tak tohle měla být červená.

Reagovat
smazaný uživatel

zluta..

Reagovat
Rssa

Červená, bez úmyslu hrát balón, zákrok zezadu. Jasná redka.

Reagovat
smazaný uživatel

ze strany, s umyslem trefit balon, ale trefil nohu, jasna zluta..

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona fair play opět :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale Fair Play tohle Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabia MOTM

Reagovat
Rssa

Sarabia super hráč, dneska výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec Realu, 18 let

Reagovat
herbage

dneska jste si možná prohráli titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

liga je slabá a Real efektivní, budete to mít těžké

Reagovat
Kily

na Real taky ještě přijde slabší chvilka, ale je pravda, že ta jeho pozice bude vynikající. Uvidíme, jestli se jim o myslí nevkrade cosi jako podcenění

Reagovat
herbage

O Mourinha nehrozí, ten titulu podřídí vše

Reagovat
smazaný uživatel

takze se konecne dockame 100 bodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě souhlasím, tahle ztráta může hodně mrzet.

Reagovat
herbage

ale furt to máte ve svých rukou, stačí 2x porazit Real

Reagovat
Kily

jj, kopírujete loňský Real, který si titul neprohrál ve vzájemných zápasech, ale na hřištích mnohem slabších týmů

Reagovat
miky10

Je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Miku, kdybys prihral

Reagovat
DreamTeam

pekne Busketa

Reagovat
Mishko

neveril som, že sa dočkám niekedy žltej pre Busquetsa za filmovanie

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost si nakonec najde cestu

Reagovat
panca

tomuhle podvodnikovi bych pral, aby mu ty nohy nekdo prerazil Vubec by mi to nevadil, naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets

Reagovat
herbage

simulace to nebyla, ale penalta také ne

Reagovat
smazaný uživatel

Busquetsi Busqetsi.....

Reagovat
smazaný uživatel

uz dlouho jsem nevidel, aby si Barcelona nevytvorila ani jednu golovou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi slepy a navstiv ocare

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam :)

Reagovat
herbage

těsný, ale byl. Škoda, tohle si gól zasloužilo

Reagovat
smazaný uživatel

piskej konec!

Reagovat
miky10

On přetáhne o půl minuty, když je míč ve středu hřiště a má ho Getafe a Messi trefí tyč

Reagovat
miky10

to by bylo pro Realisty dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

byl bych kurva nasranej

Reagovat
JozkokozleJ

Ved pocas nadstaveneho casu bolo striedanie, co je na tom divne, ze vzhladom k tomu nastavi pol minuty?

Reagovat
miky10

To jsem neviděl, vypadlo mi to Pak teda ok. Ale stejně by to bylo pěkný

Reagovat
JozkokozleJ

Vidis, a potom sa kvoli takemu nedopatreniu siria myty a omyly

Reagovat
miky10

Já proti Barceloně nic nemám, to je nějaké nedorozumění, nijak jsem jí nechtěl hanit.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze, stridani se do nastaveneho casu zapocitavat nema

Reagovat
Kily

určitě? já to beru z toho, jak to berou rozhodčí, kteří pak ještě těch několik desítek vteřin navíc nechávají hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jj ted se nejak menily pravidla, takze za stridani se nema nastavovat, tak uz jsem videl par zapasu (hlavne v cesky lize) , kde se nenastavila ani minuta, ikdyz se 6x stridalo..

Reagovat
Kily

tak to mě muselo úplně minout. Co vím, tak nedávno si někdo stěžoval, že rozhodčí za šest střídání nenastavil vlastně nic a přitom se nejednalo o zápas, v němž by jeden tým vedl jasným rozdílem a dalo se to tak tolerovat

Reagovat
JozkokozleJ

Oznámenou délku nastavení dobu hry musí rozhodčí dodržet, pokud v nastavovaném čase znovu nevznikne povinnost dobu hry znovu nastavit; toto nastavení se již nezveřejňuje.

- toto je v pravidlach, ziadne novinky nie su.

Reagovat
Kily

já si tím byl jistý, jenom jsem čekal, jestli dolar nepřijde se zdrojem

Reagovat
JozkokozleJ

Tak ani ja nie som vseved, trebars ma trunfne nejakou specialnou novinkou, ktora mi usla. Ale to by som teda bol obrovsky prekvapeny, ze k takemu niecomu doslo...

Predpokladam, ze ona "novinka v pravidle" vznikla niekde v hospode pri pive.

Reagovat
JozkokozleJ

Ale no tak, to uz sa neda zachranit

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ale vazne nevymyslim

Reagovat
JozkokozleJ

Akoze verim, ze sa mohlo stat, ze nejaky rohodca v ceskej lige do toho fukol bez nastavenia, kazdopadne to neznamena, ze sa menili pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

nauc se pravidla a nemel kraviny samozrejme stridani v nastavenem case ma mit vliv na dobu nastaveni

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten stejnej, co "udělal" minule ten závar ve Valencii v 96. minutě. Prostě "klikař" na závěry.

Reagovat
Gazza.8

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BURGER KIIIING

Reagovat
herbage

to byl závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus, zcela zaslouzena vyhra Getafe, Barca si ani neprdla, az uplne v posledni minute

Reagovat
Mercury

Jojo..dneska to bylo vyloženě jen o tom, o kolik Getafe vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

pekny zapas *piska si*

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hrozný výkon. Přijeli tam, jak kdyby si mysleli, že to zvládnou s prstem v nose. Hra pomalá, bez nápadu. Snad jen 2x tam byl náběh z hloubky, kdy dostal hráč míč obloučkem ze středu. Tutová šance žádná.

Sudí zajímavý konec no. Nastaví 3 minuty, během prodloužení žádné zdržování, v čase 93:20 má Getafe míč v klidu na půlce a on nechá hrát ještě Barcelonu, zvláštní....

Sarabia výborný výkon...

Reagovat
Kily

Getafe tam v nastavení střídalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne je znat don Andres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se dneska bude krásně spát...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se ti dobre spi jen kdyz Barca prohraje tak se za rok asi moc nevyspis

Reagovat
Mercury

no Franku s tim co predvadis v Chelsea posledni dobou bych na tvem miste moc dobre nespal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale dneska docela ok. Chelsea výhra, ztráta MU, Arsenalu, Barcelony, včera Sparty, dneska ještě plichta Liberec vs. Jablonec. Prostě pohoda

Reagovat
Mercury

úspěšný víkend :) mě těší tento víkend jen Federer, Barca špatné, Berani taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Getafe, dneska si vyhrát zasloužili, zatímco my jsme si vyhrát ani náhodou nezasloužili. Tím pádem výsledek zasloužený.

Naši hru jsem moc nepochopil, Getafe skvěle pozičně bránilo, zvlášť ten střed při naší dnešní rychlosti byl naprosto neprostupnej. Po stranách jsme to ale přesto nezkoušeli a když už jo, tak to byl centr, což je u nás problém, samozřejmě.

Dokonce jsem tu žlutou Sergiovi škodolibě přál, je to pro mě satisfakce za jeho teatrální výstupy, kterýma nás hrozně poškozuje. Bohužel to přišlo v zápase, kdy by nám ta penalta pomohla a nechci dělat velký závěry, protože jsem to viděl jen dvakrát v opakovačce, ale zdálo se mi, že tam kontakt bez balónu byl a bylo to zezadu, čili se ta pencle dala v klidu písknout. Jenomže, milej Sergio, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...

Vzchopte se, kluci. Visca el Barca!

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

no, nechápal jsem, proč místo Thiaga šel do hry Keita. Pozdějí střídání Pedra s Cuencou již bylo nedostatečné, chyběla vám myšlenka a ta nepřišla ani se stažením Messiho do zálohy. I když Kieta pak defakto zařídil gól, který nebyl uznán

Reagovat
Mercury

Ja nechapu, proc tam Pedra neposlal uz driv. Jak vysvetlit, ze jde za tohoto stavu do hry jako prvni Keita misto Thiaga a az pote dva utocnici, pro me zustava tajemstvim.

Reagovat
alcantara

Mono preto, ze Keita je jednym z najlepsich hlavickarov v nasom drese?

Reagovat
Mercury

Já tohle prostě neschvaluju. Keitu mám rád a Pepek evidentně taky, ale za situace, kdy je na lávce Pedro a na hřišti nevýrazný Villa nechápu stažení Thiaga ve prospěch Keity. Pokud se nemýlím, tak to bylo ještě před inkasovaným gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak Keita zařídil gól, který uznán byl... To střídání jsem nepochopil. Kdyby stáhnul Villu a poslal Keitu, tak ok, Keita je dobrý hlavičkář, má super náběhy, silově by to mohl urvat. Zatímco Villa opět nulovej, ten si vyloženě říká o to, abychom ho po sezoně střelili. Snad se najde odpovídající zájemce.

Dneska to byl typickej zápas, kdy by nám pomohly standartky. Taky by nám pomohlo, kdybychom chvíli nechali iniciativu Getafe a ne hráli 90 minut to samý, to co celu dobu nefungovalo a ani fungovat nemohlo.

Reagovat
Mercury

Nerad to říkám, ale Villa byl dnes opět skoro k ničemu. Byť neměl odpovídající podporu od zálohy, tak na něm prostě hrozně jde vidět, že mu to nejde. Fakt čekám, kdy se konečně chytne, kromě toho krásného fíku v superpoháru je to tuto sezonu od něj dost bídné.

Reagovat
miky10

Ten první odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsem trochu nadranej, takže slovní zásoba a paměť jdou ihned k ledu...

Reagovat
alcantara

Stacilo uznat regularny gol a ziadna penalta by sa neriesila Tazko ale neico rozhodcovi vycitat.

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivni a pravdive hodnoceni

Reagovat
herbage

Kily, co to povídáš s tím tryskáčem a výletem na nějaký ostrov?

Reagovat
Kily

jdi na homepage, několikrát si to obnov a čekej, až ti dole pod expreskama vyskočí něco, co nelze přehlédnout

Reagovat
miky10

Je to i tady, vpravo nahoře

Reagovat
herbage

mám AD Block, takže prd

Reagovat
Kily

hmm, ono by to asi stejně nepomohlo, jelikož čas reklamy pravděpodobně vypršel. Byl tam odkaz s nápisem "tryskovým letadlem na Maledivy už od čtyř milionů"

Reagovat
herbage

a o co šlo?

Reagovat
miky10

O zájezd tryskovým letadlem na Maledivy za 4 miliony

Reagovat
herbage

tak kdy letíme?

Reagovat
Kily

březen, až bude lepší počasí, kvůli teplotám 26 stupňů tam teď nepoletim

Reagovat
herbage

a už máš nešetřeno v prasátku?

Reagovat
Kily

já to vymyslel, zaplatí to ostatní

Reagovat
herbage

systém letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
vocasisko

za 1. už nepiju za 2. co jsem četl zdejší názory, hádám, že prohra zasloužená, gratulace Getafe k vítětství, někdo nás dřív či později prostě porazit musel a tak je možná dobře, že se tak stalo teď, dokud liga ještě není v takové fázi, že by nás to definitivně stálo titul. Četl jsem tu názor, že by nás tato prohra stála titul, to je podle mě velká blbost, nevěřím, že by Real do konce sezóny neztratil body. Liga má 38. kol, stále se s tím dá co dělat, my musíme hlavně zapracovat na vůli a ba zakončování, není prostě možný, aby jedinej z útočníku, kterej je schopen dát gól, byl pouze Messi, Messi nám nemůže vše vyhrávat, potřebujeme góly i od ostatních, tak snad nás tato prohra nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

No některé názory jsou dost mimo. Prohrát jsme si určitě nezasloužili.

Sice jsme hráli strašně, ale pořád jsme byli lepší než Getafe. Měli jsme více ze hry, více šancí, dali jsme i reuglerní gol, ale bohužel...

Reagovat
X-bano-X

Regulerni gol sme teda nedali. Offside tam bol, aj keď len tesný. Náš výkon bol bez nápadu, bez pohybu. Centrované lopty do vápna, kde stálo 8 obrancov a 3 naši som nejako nepochopil. Prakticky sme si za zápas vytvorili 4 šance a to je teda strašne málo. Getafe vystrelilo raz na bránku a dalo gól. Bohužiaľ. Ale za takýto výkon sme si 3 body nezaslúžili, možno bod, ale ja mám na Barcu trošku iné nároky. Mne nevadí prehra, vadí mi ten štýl s akým sme sa k nej dopracovali. Brať také prachy, tak sa idem na ihrisku rozkrájať

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to určitě nebyl, když ten míč na Keitu posouval domácí hráč...

Byl to strašný výkon, nedalo se na to dívat, taky mám jiné nároky na Barçu a určitě nejsem spokojen jakým stylem jsme prohráli, ale Getafe nepředvedlo vůbec nic, takže názory, že to byla zasloužená prohra, mi přijdou docela mimo...

Reagovat
aimar21

Reagovat
smazaný uživatel

Madridské týmy až na Rayo potěšily

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad to pekne presral

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak nakoniec 2:3

Reagovat
-Kopy-

Nehraje ta Malága nějak často v pondělí a nebo se mi to zdá ?

Reagovat
Kenneth

Ztráta Barcelony na Real Madrid o víkendu narostla na šest bodů, útočník katalánského týmu David Villa ale je přesvědčen, že titul zatím není vůbec ztracen. "Liga ještě není ani v půlce. Blíží se Clásico, ve kterém můžeme Real v klidu porazit, jen na to teď musíme myslet," říká Villa.

Reagovat
Kenneth

Kdo tu říkal něco o tom že se Real bude cejtit apod.?

Reagovat
Infi

To až není možné, jak moc zabedněný člověk jsi

Reagovat
Godwinson

Koukal jsem o víkendu na Real, opravdu se tomu týmu dá daleko více přát, když je člověk pravidelně nesleduje. Hrozně obdivuje protihráče, že dokáží 'vydržet' 90 minut na hřišti s Di Maríou. Přesněji, že dokáží vydržet to, aby tam vydržel i on :)

Reagovat
rufus

Toulalan dal gól za Malagu a pokud mám správné informace, tak je to pro Toulalana první ligový gól po sedmi letech.

Reagovat
Kily

a druhý v kariéře vůbec ten první dal 02.10.2004 ve Štrasburku v nastavení

Reagovat
rufus

Tak to je slušná produktivita. Ale je to docela sympaťák, přeju mu, že se konečně opět trefil.

Reagovat
Kily

ještě si pamatuju, že si předloni proti Marseille dal v zápase, co skončil 5:5, vlastence

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

přesně na tohle jsem si vzpomněl, akorát jsem si nebyl jistý, jestli to psal domingo nebo Godwinson a vůbec jsem neměl tušení, ve které diskuzi to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, že se té norštině opět trochu přiučím. Nějaké ty základy už jsem měl, ale teď si stěží vzpomenu jen na ty nejobyčejnější fráze.

Reagovat
rufus

Já si říkal, že tu měl madridcan nějakou sázku právě Toulalana se týkající, ale že byla s domingem a že zrovna o takovou fajn věc už jsem nevěděl.

Reagovat
domingo

Skam.

Reagovat
rufus

Jo, tak tohle bude vtipnej tejden.

Reagovat
Godwinson

Sázet proti Toulalanovi.

Reagovat
domingo

Gratulerer til madridcan. Dette blir gøy!

Reagovat
madridcan

Jeg vet. Takk for en fin uke streik

Reagovat
Kily

Toulalan stíhá všechno

Reagovat
Counter

OT: Pozvánka na hax - http://is.gd/ORyj1U

I pro nováčky, je nás zatím málo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele