Primera División - preview 1. kola

21.01.2012, 09:14, aktualizováno 23.01.2012, 08:27
Previews
Villarreal už nutně potřebuje zabrat a v dnešní dohrávce před sebou má jasný cíl v podobě výhry nad Sportingem Gijón, oba týmy se trápí hluboko ve druhé polovině tabulky...
Villarreal CF - Sporting Gijón  (pondělí 21:00)
V posledním utkání 20. kola La Ligy se na domácím stadionu El Madrigal představí hráči Villarrealu, kteří přivítají fotbalisty Sportingu Gijónu. Půjde o velice zajímavé utkání, ve kterém se střetne předposlední tým s osmnáctým.

Villarreal prožívá opravdu hororovou sezónu. Z posledních 10 zápasů nedokázal ani jednou vyhrát, a tak se propadl až na předposlední místo tabulky. Přesto se zdá, že výměna trenéra přispěla k určitému zlepšení. V minulém domácím utkání vedli Molinovi svěřenci již 2:0 nad Valencií, jenže nakonec také dvakrát inkasovali, a museli se tak nakonec spokojit s remízou.

Plán Moliny je pro nadcházející zápas jasný. Hrát stejně jako proti Valencii, ale vyvarovat se selhání v závěru zápasu: "Ten zápas byl pro nás velice důležitý. Přesvědčili jsme se, že se můžeme rovnat s týmy z čela tabulky."

"Chceme hrát atraktivní fotbal, protože v týmu máme hráče, kteří takový styl vyznávají. Poté musíme tvrdě makat a v každém zápase ze sebe vydat naprosto všechno. To je jediná cesta, jak dosáhnout na potřebné body a dostat se ze situace, ve které se momentálně nacházíme,"
vysvětluje svůj plán.

"Naším nynějším cílem je získat tři body proti celku, který je pouze o 2 body před námi, a dostat se tak ze sestupové zóny. Jsme přesvědčen, že výhra nás konečně nakopneme a my se ještě zvedneme," dodává.

Do sestavy Villarrealu se po zranění vrací Javier Camuňas, po karetním trestu může hrát Marco Rubén, zatímco hvězdný útočník Guiseppe Rossi zůstává stále nedostupný.

Sporting se nachází pouze 2 body před svým protivníkem, ale je ve velice dobré rozpoložení, neboť v minulém kole se mu podařilo porazit silnou Málagu 2:1. Když v 88. minutě Ruud van Nistelrooy vyrovnal, zdálo se, že naděje Gijónu na výhru jsou definitivně pohřbeny, jenže v nastavení se trefil vystřídavší Oscar Trejo, který tak pro svůj tým získal důležité tři body.

Obránce Alberto Botía před zápasem říká: "Do Villarrealu jedeme vyhrát. Porazili jsme Málagu, a tak nevidím důvod, proč bychom se měli zaleknout Villarrealu. Samozřejmě má velice dobrý tým, ale my si věříme."
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Lopez - Angel, Gonzalo, Misacchio, Oriol - Senna, Bruno, Perez, Valero, Cani - Ruben.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Pablo - Lora, Botia, Hernandez, Canella - Rivera, Cases, Trejo, Castro, Miguel - Barral.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Valencia CF  (neděle 12:00)
Poprvé v sezoně se v nedělním poledním termínu představí Valencia, aktuálně třetí tým tabulky Primera División. A čeká jí velmi těžká úloha, jede totiž na hřiště Osasuny, která sice v minulém kole prohrála, o to větší by však mohla mít motivaci navázat na předešlé skvělé výkony.

Valencia rozhodně má co napravovat, z posledních čtyř utkání vyválčila jen čtyři body, to je na tým myslící na účast v Lize mistrů velmi chabá vizitka. Před týdnem hostili Netopýři doma Real Sociedad, prohráli ale 0:1. Že Valencii nečeká nic jednoduchého lze snadno vyčíst i z tabulky španělské nejvyšší soutěže, před začátkem tohoto kola totiž byla Osasuna na skvělém pátém místě. Do zápasu sice vstupuje až z deváté příčky, ovšem to je zapříčiněno tím, že některé týmy mají odehráno o jedno utkání více.

"Bude to složité, Osasuna je pokaždé nepříjemný soupeř, obzvláště pak na svém vlastním stadionu. Musíme se naplno soustředit a dát do toho všechno, jinak nemáme šanci uspět. Nacházíme se v určité herní krizi a musíme vymyslet, jak z ní ven. Je mi jedno, jestli vyhrajeme přesvědčivě, nebo 1:0 gólem v nastaveném čase. Vím jen, že bychom moc potřebovali tři body," řekl kouč Valencie Unai Emery.

Osasuna před týdnem podlehla doma Racingu 0:2 a pokazila si tak dobrou sérii neporazitelnosti, předtím však neprohrála hned šestkrát v řadě a prodrala se na přední příčky tabulky. I domácí jsou si vědomi velké síly svého soupeře. prohlásil zase kapitán Osasuny Patxi Puňal.

Právě Soldado chyběl Valencii při prohře s Realem Sociedad, musel si totiž odpykat trest za nasbírané žluté karty. Mimo hru je Piatti, dlouhodobě chybí Canales. Osasuně bude chybět suspendovaný stoper Abella, jinak by měli být domácí v plném počtu.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damía, Sergio, Flaňo, Satrustegui - Puňal, Nekounam - Cejudo, García, Lamah - Nino
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Bruno, Rami, Dealbert, Alba - Albelda, Topal - Feghouli, Banega, Jonas - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - RCD Mallorca  (neděle 16:00)
Záchranářský souboj proti sobě svedou Rayo Vallecano a Mallorca, oba týmy potřebují tři body jako sůl. Domácí jsou na solidní třinácté příčce, stále však rozhodně mají o co hrát, sestup je vzdálen jen čtyři body. Mallorca je na tom o něco hůře, je až šestnáctá, oproti osmnáctému Sportingu však má k dobru jediný bod.

Rayo jde v poslední době nahoru, tenhle atraktivně hrající tým sice na přelomu listopadu a prosince prohrál čtyřikrát za sebou, nyní ale zase dvakrát po sobě zvítězil. Naposledy v souboji nováčků zdolal Granadu 2:1, čímž se posunul před ní. Z Vallecana ovšem ve středu odešel Jordi Figueras, jenž posílil belgické Bruggy, a kapitán Míchel se hry mužstva bez něj oprávněně obává.

říká Míchel. "Čeká nás složité období," dodal.

Figuerasovo místo by měl v neděli zaujmout Mikel Labaka, na kterého bude vyvíjen veliký tlak. Lass Bangoura se momentálně účastní Afrického poháru národů, a tak s ním trenér Raya nemůže počítat.

Mallorca před týdnem dlouho trápila slavný Real Madrid, ještě dvacet minut před koncem nad ním vedla 1:0. Nakonec ale Bílý balet dokázal skóre otočit a zvítězil 2:1. Mallorca si však rozhodně dokázala, že hrát může úplně s každým. "Stále mě mrzí, že jsme nezískali alespoň bod, ale byla to cenná zkušenost. V nějakých úsecích jsme přehrávali Real, to znamená, že to samé se může stát komukoliv. Dodalo nám to sebevědomí," pronesl Joaquín Caparros, lodivod Mallorky.

Caparros se musí obejít bez služeb Paula Cendrose, jinak na straně hostů není hlášena žádná další ztráta.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Tito, Arribas, Labaka, Casado - Movilla, Fuego - Piti, Michu, Trashorras - Tamudo
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Chico, Nunes, Ramis, Cáceres - Tissone, Martí - Pereira, Nsue, Castro - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - FC Barcelona  (neděle 18:00)
Výhrou v El Clásicu povzbuzená Barcelona cestuje na půdu Málagy, kde bezpodmínečně potřebuje zvítězit, pokud si chce udržet naděje na titul. Barca nyní ztrácí na Real pět bodů a pokud by se tento rozestup zvyšoval, mohlo by být brzy rozhodnuto. O hodně ale bojuje také Málaga, jelikož se jí trochu vzdalují příčky zajišťující účast v evropských pohárech.

V souvislosti s Málagou se v poslední době nejvíce hovoří o přestupové politice, v médiích už koluje několik zajímavých jmen, která by mohla domácí celek posílit. Jednoho nového hráče už Málaga získala, z Espanyolu přišel zadarmo gólman Kameni. Odešel naopak záložník Apoňo, ten jde na půl roku hostovat do Zaragozy. Hodně se v posledních dnech hovoří o možném příchodu Estebana Granera z Realu, hovořilo se ale i o Barriosovi z Dortmundu nebo Adrianovi právě z Barcelony.

Vedení klubu donutí sáhnout do soupisky bídná forma klubu, ten zvítězil naposledy na konci listopadu, od té doby sbírá pouze remízy a prohry. "Nevím, čím to je, jedno dobu jsme už hráli velmi slušně, ovšem pak najednou přijde takový útlum. Musíme se s tím ze všech sil poprat a prolomit to. Zápas s Barcelonou by k tomu mohl být ideální, nemáme co ztratit," uvědomuje si Manuel Pellegrini.

Ani Barcelona v posledních týdnech nezáří, soupeře v žádném případě neválcuje, přesto v tuto chvíli může být spokojená. Před dvěma týdny Blaugranas remizovali v derby s Espanyolem 1:1, v minulém kole se zase dlouho trápili doma s Betisem, od kterého dostali na Nou Campu první gól v sezoně, aby ho nakonec porazili 4:2. Vše ale napravila středa, na kterou bylo naplánované první klání v rámci čtvrtfinále poháru Copa del Rey. Barcelona sice brzy prohrávalo, ovšem nakonec skóre otočila a po výhře 2:1 na Santiago Bernabéu má k postupu přes svého úhlavního nepřítele velmi blízko.

"Je to za námi. Je samozřejmé, že mám radost z toho, jak jsme to zvládli, ale nyní už se soustředíme jen na duel s Málagou. Na venkovních stadionech se nám zatím letos moc nedaří, teď navíc cestujeme na půdu opravdu dobrého soupeře. Rozhodně jsme ale favorité a měli bychom to zvládnout," přeje si Josep Guardiola. Barce chybí David Villa, jenž je právě po operaci zlomené nohy, která dopadla dobře a Villa bude v pořádku. Po zranění se naopak na lavičku náhradníků vrátí Pedro.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Sánchez, Demichelis, Mathijsen, Monreal - Camacho, Duda - Cazorla, Isco, Buonanotte - Rondón
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fábregas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 10.00 - 5.25 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Real Zaragoza  (neděle 19:45)
Čtvrté Levante hostí dvacátou Zaragozu, mělo by se tak jednat o zřejmě nejjednoznačnější utkání nedělního programu Primera División. Domácí se kolo od kola zhoršují, v letošním kalendářním roce ještě nevyhráli. O tom by si ale poslední tým tabulky mohl nechat jen zdát, Zaragoza totiž čeká na tříbodový zisk už od října.

Od začátku roku 2012 sehrálo Levante celkem tři soutěžní duely, jen v jednom z nich ale dokázalo bodovat. Doma remizovalo s Mallorcou 0:0, poté ovšem přišly dvě jednoznačné porážky. O minulém víkendu odjížděl valencijský tým s prázdnou s Baskicka, kde podlehl Athleticu jasně 0:3. Ve čtvrtek hrálo Levante první utkání čtvrtfinále Copa del Rey proti Valencii, prohrálo 1:4 a s postupem se může téměř rozloučit.

Domácí mají poměrně zaplněný seznam hráčů, kteří nemohou v lize nastoupit. Patří mezi ně i kapitán Ballesteros, dále pak Juanfran, Suárez, Navas a možná také Barkero. "Nebudeme se na nic vymlouvat, prostě se to takhle nepříjemně seběhlo, tak to budeme řešit. Nic jiného než výhra mě nezajímá, potřebujeme se znovu odrazit vzhůru," řekl Juan Ignacio Martinez, kouč Levante.

Zaragoza se naposledy radovala šestnáctého října, kdy porazila Real Sociedad. Logicky se tak propadla tabulkou až na úplné dno, nyní ztrácí na nesestupové pozice šest bodů. "Pořád máme dvacet zápasů do konce, což je dlouhá doba. Stačí jednou nebo dvakrát vyhrát a hned bude vše veselejší, je však potřeba začít s tím co nejdříve," ví Luís García, útočník hostujícího celku.

V základní sestavě Zaragozy se objeví i Tomislav Dujmovič, nová posila z Dynama Moskva. Jinak nemají domácí žádné hlášené a známé absence, přesto jsou jasnými outsidery a bylo by obrovským překvapením, kdyby dokázali Levante byť jen obrat o body za remízu.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Venta, Cabral, Nano, Del Horno - Torres, Farinós - El Zhar, Roger, Barkero - Koné
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Lanzaro, Pintér, Da Silva, Paredes - Dujmovič, Micael - Lafita, García, Obradovič - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 21:30)
V jednom ze dvou šlágrů dohrávaného prvního kola španělské ligy se proti sobě postaví vedoucí tým soutěže - Real Madrid - a stále se zlepšující Athletic. Real může být trochu otřesen dalším prohraným El Clásicem, v lize je však poměrně suverénní, což by chtěl potvrdit i v neděli. Athleticu se momentálně daří na všech frontách a dobrou pohodu by rád přenesl i do Madridu.

Real je v čele španělské ligy o pět bodů před Barcelonou, sezonou zatím proplouvá fantasticky. Přesto je tu jedno "ale". Nezvládá totiž zápasy s Barcelonou, prohrál s ní už letos dvakrát, po lize i ve španělském královském poháru. Obě utkání přitom měla tolik podobný průběh, domácí se rychle dostali do vedení, jenže Barcelona dokázala na hřišti dominovat a nakonec zvítězit. V lize poměrem 3:1, v poháru 2:1.

Po zápase se nejvíce mluví o zákroku Pepeho, jenž po odpískání úmyslně šlápl na ruku Messiho. Sám hráč se sice nařčení z úmyslu brání, podle televizních záběrů to ale jednoznačně vypadá tak, že Pepe věděl, kam pokládá své kolíky. Na povrch práskly informace, podle kterých Real na vzniklou situaci okamžitě reagovat a vyřadil Pepeho na dva týdny z kádru, Portugalec však nakonec v nominaci nechybí. Jedno je ale jisté, v odvetě na Nou Campu bude muset Real přidat, a to pořádně.

"Musíme se připravit na neděli, utkání s Barcelonou řešit nechci. Jen zopakuji, že Copa del Rey je pro nás až třetí nejdůležitější soutěž. Je to tak od začátku a nic se nemění. Prioritou zůstává liga, kterou máme dobře rozehranou. Athletic spoustu silných týmů o body obere, jen doufám, že nás se to týkat nebude," řekl v rozhovoru po středečním zápase José Mourinho. Portugalský stratég bude postrádat zraněné Di Mariu, Khediru a Arbelou.

Pohárové utkání měl na programu i Athletic, který porazil Mallorcu doma 2:0 a má dobrou šanci postoupit mezi nejlepší čtyřku. V lize Bilbao už pětkrát v řadě neprohrálo, hlavně na domácím stadionu dokáže potrápit každého soka. Venku to sice tak slavné není, Athletic přesto může překvapit, je ve skvělé formě. Spolehnout se může hlavně na defenzivu, která neinkasovala v šesti po sobě jdoucích duelech.

"Jsem rád, že momentálně vše funguje tak, jak má. Dobré výsledky týmu jsou zásluhou každého jedince v kádru, ale my víme, že ta série může okamžitě skončit. Real je jedním ze dvou nejsilnějších klubů ve Španělsku, budeme to mít složité. Rozhodně se ale nevzdáme bez boje, máme šanci favorita výrazně potrápit," věří Marcelo Bielsa, kouč hostů.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Altintop, Varane, Ramos, Marcelo - Diarra, Xabi Alonso - Callejón, Özil, Ronaldo - Benzema
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Martínez, San José, Amorebieta - Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta, Llorente, Muniain
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.75 - 9.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Getafe CF  (sobota 18:00)
V typicky záchranářském souboji na sebe narazí patnáctý Racing a třinácté Getafe. Oba týmy sice momentálně jsou mimo sestupovou zónu, dá se však očekávat, že se do boje o přežití v nejvyšší soutěži ještě výrazně zapojí.

Pokud ale bude Racing pokračovat v nastoupeném trendu, nemusí se ohlížet dozadu a klidně může pomýšlet na první polovinu tabulky. Až nevídanou formu totiž má tým, ve kterém nemá nikdo nic jistého, členové vedení se hádají, klub má výrazné finanční potíže a navíc hraje bez typického trenéra. Racing i před tyhle všechny problémy neprohrál už pětkrát v řadě a v tomto počtu utkání nasbíral celkem jedenáct bodů, za takový počin by se nestyděl ani mnohem kvalitnější celek.

Před týdnem Santander přivezl tři body z Pamplony, kde sice v souboji s Osasunou nebyl lepší, jenže díky dvěma proměněným penaltám Cristiana Stuaniho zvítězil 2:0. Zaskakující trenér Juanjo Gonzalez zatím byl na lavičce svého týmu u dvou ligových klání, v obou přitom vyhrál. Gonzalez nebude sestavu oproti minulému týdnu nijak výrazně měnit, jen vykartovaného Munitise nahradí uzdravený Arana. Co nevidět se možná bude Racing muset obejít bez gólového příspěvku Stuaniho, o toho je nejen ve Španělsku velký zájem a je dost možné, že ještě v lednu odejde.

Ani Getafe ještě v letošním kalendářním roce neprohrálo, připsalo si jen dvě remízy - naposledy na půdě Zaragozy. Hosté nehrají nikterak oslnivě, ale poctivě sbírají bod po bodu. "Tohle je pro nás klíčový zápas. V dalších dvou kolech máme za soupeře Levante a Real, tam můžeme s trochou štěstí nějaké body získat, ale jednoznačnou prioritou je vítězství nad Racingem. Nemůžeme si dovolit ztrácet zápasy s konkurenty v boji o záchranu," uvědomuje si kouč Luis Garcia.

Getafe jde do zápasu v plném počtu, dokonce i s Pedrem Leónem, který se v minulém kole vrátil na hřiště po tříměsíční pauze zaviněné zraněním. V týdnu měli nějaké zdravotní trable také Valera a Güiza, oba by však měli být připraveni nastoupit. Racing je vzhledem k domácímu prostředí a hlavně své skvělé formě favoritem, tříbodovým ziskem by se dostal před svého soupeře, což je výrazná motivace.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Álvaro, Torrejón, Bernardo, Cisma - Colsa, Diop - Kennedy, Adrián, Arana - Stuani
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, Díaz, Rafa, Masilela - Míchel, Casquero - Leön, Barrada, Castro - Güiza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Granada CF  (sobota 18:00)
Ve 20. kole La Ligy se na půdě Espanyolu představí hráči Granady. Barcelonští drží sérii čtyř neprohraných ligových utkání a tuto šňůru nehodlají přetrhnout v domácím zápase proti nováčkovi soutěže, ale Granada, která z posledních pěti zápasů vyhrála jen jeden, se předem nevzdává. Je totiž pouze jednu příčku nad sestupovou zónou, a tak potřebuje každý bod.

Espanyolu se v poslední době poměrně daří, což dokazuje především nedávná ligová remíza s Barcelonou, jenže trenér Mauricio Pochettino i přesto nemůže mít úplně klidné spaní. Rychle totiž musí vyřešit problém s ofenzivou svého týmu. Ne že by snad byla málo produktivní, ale hlavní útočníci jsou vyřazeni ze hry kvůli zraněním. Pochettino tak musí využít otevřeného lednového přestupového okna a přivést do týmu alespoň dočasnou útočnou náhradu.

Espanyol si sice během týdne poradil ve španělském poháru s týmem Mirandes, jenže přitom přišla Álvara Vasqueze, který si poranil sval. Kvůli tomuto nepříjemnému zranění bude mimo zápasové vytížení celý měsíc. Druhý útočník Sergio García má po operaci menisků, a tak u něj start v utkání také nehrozí, a v neposlední řadě je herně nedostupný také Walter Pandiani, který po zranění ještě nenabral dostatečnou fyzičku.

Pochettino se k tomuto problému vyjádřil takto: "Během jednoho dne se nám zranili dva klíčoví útočníci, a když k tomu připočítáme ještě stav Pandianiho, máme vážný problém, který musíme rychle vyřešit. Je jasné, že teď především hledáme útočníka, ale více k tomu moc říci nemůžu, neboť tuto věc má na starosti sportovní ředitel Ramon Planes."

Momentálně jedinou zbývající útočnou možností trenéra Espanyolu je teprve devatenáctiletý Thievy Bifouma, ale tým se může spolehnout i na jiné střelce, jako například na slovenského Vladimira Weisse či Joana Verdúa, kteří se góly podíleli na úterní výhře v Copa del Rey.

Espanyol tedy trápí zranění, ale jinak je jeho herní projev velice dobrý. Úspěšný obrat proti Mirandes byl jen jedním z mnoha splněných cílů a Pochettino si to plně uvědomuje: "Dlouhodobě se snažíme změnit některé věci a navodit lepší atmosféru a zdá se, že se to pomalu začíná dařit. Samozřejmě to není otázka jednoho či dvou dnů, ale pomalu se klub začíná zvedat a každý hráč získává důležité sebevědomí. To je vidět na posledních zápasech. Dokázali jsme hrát vyrovnanou hru s Barcelonou a získali jsme několik důležitých bodů v řadě."

Také Granada má určité problémy se soupiskou. Zranění jsou totiž oba brankáři, jak Roberto, tak José Juan, a tak si debut v bráně odbude Julio César, který je v týmu na hostování z Benficy. Absence se týkají také obrany. Iňigo López je suspendován a Pape Diakhaté se účastní Afrického poháru národu, a tak se v základní sestavě představí s největší pravděpodobností nová posila Borja Goméz.

Speciální příchuť bude mít toto utkání pro Moisese Hurtada, který se v dresu Granady postaví svému bývalému týmu, ve kterém strávil téměř celá dvě desetiletí.

"Bude to pro mě velice specifický zápas, neboť jsem v Espanyolu strávil mnoho skvělých sezón a mám na tato léta velice dobré vzpomínky. Espanyol má velice dobré mužstvo, které je hodně agresivní a útočně laděné, ale věřím, že pokud se vyhneme fatálním chybám, máme šanci na úspěch," říká.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Galán, R.Rodríguez, H.Moreno, Dídac - Forlín, Romaric - R.Fonte, Verdú, Weiss - Thievy
Granada CF - pravděpodobná sestava:
J.César - Siquiera, B.Gómez, Mainz, Nyom - M.Rico, F.Rico - D.Benítez, Uche, Jara - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Atlético Madrid  (sobota 20:00)
Zajímavé utkání se dnes odehraje v Baskicku, Real Sociedad přivítá v rámci devatenáctého kola Atlético Madrid. Domácí by rádi navázali na cenné vítězství ze hřiště Valencie, hosté zase na jednoznačný skalp Villarrealu.

Sociedad má v poslední době velké problémy se střílením gólů, přesto díky perfektním výkonům obrany a gólmana Brava často dokáže bodovat. V posledních čtyřech duelech vstřelili domácí pouze dvě branky, ovšem stačilo to na velmi slušných šest bodů. O to se zasloužil především Antoine Griezmann, mladé francouzské křídlo totiž rozhodl o výhře Realu Sociedad nad Valencií v poměru 1:0. Zbylé tři duely skončily remízou.

"Čeká nás velmi těžký zápas, Atlético se po výměně trenéra výrazně zlepšilo a bude nebezpečné. Proti Villarrealu hráli opravdu dobře, ovšem pokud si chtějí odvézt body z Anoety, musí být ještě lepší. Na domácím stadionu se nám hraje vždy skvěle, fanoušci nám tu pravidelně připravují perfektní atmosféru a je složité tu proti nám bodovat," říká kapitán Basků Xabi Prieto.

Opravdu, Atlético se s příchodem Diega Simeoneho na lavičku zvedlo. Duel na půdě Málagy to ještě naplno neukázal, ovšem Villarreal se už o tom před týdnem mohl dokonale přesvědčit. Ze stadionu Vicente Calderona odjížděl po jasné prohře 0:3 s prázdnou, v zápase byl úplně bez šance. Atlético se tak posunulo na desátou příčku a vypadá to, že pomalu bude šplhat tam, kam patří, tedy do evropských pohárů. To ale nepůjde, pokud Rojiblancos nebudou vyhrávat na hřištích soupeřů, zatím se jim to letos nepovedlo ani jednou.

Tiago uviděl v minulém kole pátou žlutou kartu v sezoně, a tak si musí odpykat jednozápasový trest. Zpět v sestavě se naopak objeví obránci Domínguez a Perea. V týdnu se také hodně spekulovalo o budoucnosti Thibauta Courtoise, kmenový hráč Chelsea do Anglie podle svých slov rozhodně nespěchá. "Nechci si nějakým unáhleným rozhodnutím zbrzdit vývoj, proto na debut v Chelsea netlačím. Jsem maximálně spokojený v Atléticu a rád bych tu zůstal další rok," pronesl mladý gólman. "Teď je ale důležité připravit se co nejlépe na Real Sociedad. Tu výhru bychom potřebovali," ví Belgičan.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C.Martínez, Demidov, I.Martínez, Estrada - Elustondo, Aranburu - Prieto, Zurutuza, Griezmann - Agirretxe
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Perea, Godín, Domínguez, Filipe - Assuncao, Gabi - Juanfran, Diego, Adrián - Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Ve 20. kole La Ligy dojde k dalšímu zajímavému městskému derby, neboť Real Betis přivítá na svém stadionu hráče Sevilly. Domácí se v poslední době konečně probrali a navázali na dobrý start do sezóny, ale v posledním kole po dobrém výkonu prohráli s Barcelonou, a tak jim patří 11. příčka. To Sevilla se nenachází v nejlepší formě, neboť v posledních čtyřech zápasech nedokázala ani jednou vyhrát, a tak ji s 25 body náleží 7. místo.

Díky formě z posledních kole odborníci i laici pasují do role pomyslného favorita Real Betis, ale jeho brankář Casto Espinoza namítá, že za favorita nemůže být zcela jednoznačně ani jeden tým. Betis teď po Vánocích sice porazil Valencii, Atlético Madrid i Sporting Gijón, ale na druhou stranu předtím získal z deseti zápasů pouze jeden bod, a tak Casto ví, že forma je velice pomíjivá a nikdy není předem dáno, kdo že zápas vyhraje.

Svěřenci Pepeho Mela se nemusí stydět ani za poslední zápas, ve kterém podlehli 2:4 druhému celku soutěže, tedy Barceloně. Ta se hned z kraje zápasu dostala do dvoubrankového vedení, ale Betis se nevzdával a dokázal srovnat na 2:2. Přitom Barcelona doma naposledy inkasovala v září. Závěr zápasu sice hostům nevyšel, neboť jejich počet na hřišti byl zredukován na deset a Barcelona vstřelila další dvě branky, přesto Betis předvedl velice dobrý výkon a do poslední chvíl sahal minimálně po jednom bodu.

Naopak Seville v posledních kolech dochází dech. Z možných 12 bodů dokázala vydolovat pouze jeden, což je na tým, který má evropské ambice, velice tristní. To se samozřejmě hned projevilo na postavení v tabulce, kdy se Andalusané propadli na 7., tedy nepohárové místo.

Casto je přesto velice obezřetný a varuje, že v případě derby je většinou momentální forma až na druhé koleji: "Nemám rád toto pasování do rolí favoritů a outsiderů. Není to fér. My se momentálně vezeme na dobré vlně, zatímco Sevilla se trápí, ale nesmíme zapomínat, že má ve svém středu plno velice zkušených hráčů, u nichž nezáleží na tom, jestli se okolnosti vyvíjejí dobře či nikoliv."

"Na derby jsem se samozřejmě těšil. Ačkoli jsme se snažili soustředit na jednotlivé zápasy, koutkem oka už jsme v kabině pošilhávali po derby. Jsou to velice emotivní zápasy, jejichž atmosféru si vychutnáváme nejen my hráči, ale i fanoušci. Opravdu se na ten zápas těším a věřím, že po 90 minutách budou šťastnějšími fanoušky ti naši," dodává.

Ačkoli se Sevilla propadla na 7. místo, stále ji od Ligy mistrů dělí pouhých 5 bodů a křídelní záložník Jesús Navas věří, že právě v sobotním utkání přeruší sérii nepříznivých výsledku a opět začnou sbírat důležité body: "Myslím si, že náš herní projev není špatný, jediné, co v minulých zápasech chybělo, byla trochu přesnější koncovka. Vytvářeli jsme si mnoho zajímavých šancí, ale vždy jsme ztroskotali před bránou. Nicméně městské derby je ideální příležitostí, jak svým fanouškům dopřát tolik vyhlížené vítězství."
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Isidoro, Ustaritz, C.Dorado, Nacho - Beňat, Iriney, S.Sevilla - R.Castro, S.Cruz, J.Montero
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
J.Varas - F.Navarro, Spahič, Fazio, Coke - Rakitič, Medel - Trochowski, J.Reyes, J.Navas - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid18151263:1746
2.FC Barcelona18125155:1141
3.Valencia CF18104428:1934
4.Levante UD1893625:2230
5.Athletic Bilbao1868426:1926
6.CA Osasuna1868421:3026
7.Sevilla FC1867519:1925
8.Málaga CF1874721:2425
9.Espanyol Barcelona1874718:2125
10.Atlético Madrid1865726:2723
11.Real Betis18711021:2622
12.Rayo Vallecano1864821:2722
13.Getafe CF1856718:2421
14.Real Sociedad1856717:2321
15.Racing Santander1848614:2120
16.RCD Mallorca1847716:2419
17.Granada CF1854912:2319
18.Sporting Gijón18531018:3018
19.Villarreal CF1837815:2816
20.Real Zaragoza18251114:3311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (705)

Přidat komentář
-Kopy-

velmi zajímavé kolo, jen ten čas našeho zápasu jsem zvědavej jak se stím borci srovnají...

Reagovat
penepi

Real až zajtra po Barce, na hovno, ale mali by sme to zvládnuť v pohode.

Reagovat
vocasisko

nefňukinhuj

Reagovat
penepi

? Za to, že hovorím, že je lepšie hrať ako prvý? Ty to máš vážne narušené v tej tvojej obmedzenej makovičke.

Reagovat
vocasisko

vždyť hrajete skoro celou sezónu jako první, teď hrajete jednou po nás a hned fňukinhuješ

Reagovat
smazaný uživatel

sice mas pravdu, podle me je to jedno, kdo kdy hraje stejne... ale teda se s tim slovem nejsi maximalne originalni

Reagovat
penepi

Ak si to pochopil ako výhovorku a plakanie, tak mi je ľúto. Iba som chcel povedať, že to nie je výhoda, nič viac, nič menej.

Reagovat
vocasisko

dobrá

Reagovat
celeb

no zrovna Bilbao by som tipoval na 1 z najvacsich favoritov na stratu Realu. Tak dufam, ze ma nesklamu, posledne zapasy hrali fakt vyborne!

Reagovat
smazaný uživatel

Real at jde do riti:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je prý vyřazen z kádru na dva týdny. Snad bude v létě vyřazen nastálo. Fakt se za toho idota stydim. Ostudu si sice děláme skoro v každém Clásicu, ale co je moc, to je moc.

Reagovat
Al Capone

přitom Pepe už udělal horší věci, ale když je to na Mesouška svatouška tak se každý z toho může podělat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to řikám, teď se najednou všichni můžou posrat, přitom je to jasný už tak dlouho...a horší.. Mě teda vůbec nesere, že mu přišláp ruku, je mi to jedno, ale sere mě ta simulece. To ukázal, že je fakt klaun. A ještě v souboji s borcema přes tenhle obor, vyrovnat se jim timhle v osobě zrovna Pepeho, je od něj prostě ubohý..

Reagovat
valloire

To máš naprostou pravdu.

Reagovat
johan14

Presne tak, mal ho skoliť pri kľučkovaní a nie takto detinsky. Keby sa Messi nepovaľoval po trávniku ako na pláži, tak mu nemá šancu na tú ruku stúpiť. Takže súhlas Pepe je blb a teraz si to zaslúžene vyžerie.

Reagovat
vocasisko

Takže za to vlastně může Messiho, že ho Alonsko sejmul a tak se ocitl na trávníku? kdyby Messi nedovolil, aby ho Alonso sejmul, tak se nedostane na trávník a tak mu nemůže Pepe šlápnout na ruku? Takže vlastně Messi si může sám za to, že mu někdo šlápl na ruku, tak to je fajn.

Reagovat
valloire

Napsal jsi to naprosto přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

krysy uz zacinaju vyliezat z kanalov

Reagovat
valloire

Mluvíš o sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

trapny pokus ... kryso

Reagovat
vocasisko

Takže, když půjdeš po chodníku, na jedné straně ulice, kterej je průchodnej asi jako obrana Realu v prvním zápase semifinále LM a na druhý straně půjde nasranej Alonso, kterej se zrovna dozvěděl, že mu Mourinho ani po 5000 odehraných minutách v kuse nedá zápas volno a vidí tě, jak si našlapuješ na krásně volným chodníku a on se musí vyhýbat stovkám nasraných turistů, protože se ti turisti přijeli podívat na domácí stánek Realu Madrid, ale po příjezdu zjistili, že je to nově domácí stánek Barcelony, protože už tam 7 zápasů neprohrála. Rozběhne se Alonso na tvou stranu chodníku a protože si tam jediná překážka, strčí tě na silnici, kde sice momentálně nic nejede, ale stojí tam odstavená Tatra 815, ve který sedí Pepe, kterej nedostal k obědu syrové maso, jak si přál, ale Čočku s klobásou. A tak si Pepe řekne, proč by ti teda za to, že jsou ti kuchaři, takový zmr*i nepřejel ruku. A tak ti ji přejede, tak je to vlastně všechno tvoje chyba, že sis dovolil po tom chodníku jít?

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš sračky.

Reagovat
madridcan

Ty si fakt pekny debil co si prihrieva svoju polievocku. Fauloval ho Callejon, ty debil jeden obmedzeny...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
celeb

Tak uz sa to prenasa aj na fanusikov RM, kt. sa zdali byt v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole většího zaslepence jsem na EF ještě neviděl

Reagovat
penepi

Pokiaľ viem, zoťal ho Callejón...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš marja bež se podívat na tu tvoji barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

derby pre FC

Reagovat
smazaný uživatel

sevillske derby , nas tazky zapas v malage a zaujiamvy zapas budej na bernabeu .. mohli by byt same 2

Reagovat
One-Real

Nevim jestli to tu nekde, bylo ale celkem se mi libi reakce ze strany Realu po EC.

Pepe na 2 tydny vyrazenej a Jose se taky vyjadril smysluplne, ze prohru bere na sebe a ze nehrali dobre. Cekal jsem to horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady bylo několikrát, máš to dokonce i tady.

A podle mě to José myslel ironicky

Reagovat
Al Capone

tak snad se José nad se zamyslí a začne chtít hrát proti kataláncům fotbal, jestli ne tak by měl Peréz po sezoně zasáhnout

Reagovat
Kenneth

Proti Bilbau je nominovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na to koukal...a neni tam Di María...

Reagovat
celeb

to snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

po skvelom výkone proti Levante, po prehre Realu v ďalšom classicu, verím, že 3 body ostanú v katedrále :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

Nevim proc by jste ustupovali od tech cernych, ty jsou hodne povedene.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože každou sezónu mají venkovní dresy jinou barvu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je uz dobrej cirkus

Reagovat
alcantara

Reagovat
Al Capone

někdo se nudil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

špatný vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl návrh letošních dresů, tak jsem se taky zhrozil a ted se mi hodně libí, tak uvidíme co z toho nakonec bude

Reagovat
Kily

hehe, ty oranžové se mi ale líbí, akorát mě napadlo, jestli to není ústup sponzorovi a nemá to znamenat cosi jako vycházející katarské slunce s tím, že příští rok to může jít ještě dál

Reagovat
smazaný uživatel

prvy dres vo forme pasikov by vyzeral urcite slusnejsie , oranzovy je snad zly vtip , ten treti by sa mi pacil keby sa nieco spravilo s tou modrou

Reagovat
vocasisko

upřímně z toho mám menší hrůzu jak z těch co měli přijít letos, hold, lepší už to nebude

a jak už tu někdo nedávno psal, budeme se muset smířit s tím, že staré dresy > nové dresy

Reagovat
johan14

toto môže byť len vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

když se na ně dívám pozorněji, tak nevím proč, ale líbí se mi víc, jak ty letošní

Reagovat
valloire

S těma oranžovýma můžou zametat ulice.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostá hrůza.

Reagovat
Kenneth

Sahin nenominovaný ani proti Bilbau, to už je asi konec, bohužel.

Reagovat
Kenneth

A nebo to je kvůli tomu že si domlouvá hostovačku v Interu, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe v nominaci. S tím nesouhlasím, ale nejsem překvapený, protože dokud se nevyjádří někdo z klubu, tak jsou ty výmysly z Marcy obvykle k ničemu. Horší je, že jim na to ostatní skočí a vydávají to jako oficiální zprávu.

Reagovat
RMCF

podobně jako s vyřazením Raulovi sedmičky, někde o tom napsali, všichni to brali za oficiální a pak to vyčítali Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak čtu, tak byste Pepeho za to šlápnutí snad i pochválili. To je fakt sešup.

Reagovat
smazaný uživatel

a keby tomu skretovi zlomil hnaty tak by mu dali aj ocenenie pre najlepsieho obrancu PD paka vylizane

Reagovat
smazaný uživatel

tak dělají ostudu sami sobě. Já jsem spokojen. Jen to dokazuje, jak ohromně zlomení jsou. Už jim není žádná praktika cizí.

Reagovat
Al Capone

miluju tvoje dedukce

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

já miluju, jak se vlastně ohromná část lidí po celym světě dozvěděla, že Pepe je idiot, jenom kvuli clásicu.. udělal daleko horší věci už, ale až teď najedou vznikaj obrázky "opic" a podob. Všichni jsou z toho vystříkaný, to mě fakt baví. Jediný s čim mě překvapil, je ta simulace a to fakt odsuzuju, za to mě sere. Jinak vše při starym řekl bych..

Reagovat
smazaný uživatel

takže když je vlastně tohle jeho normální chování, tak je to vlastně v pořádku a nevadí ti to? To je velmi zvláštní logika.

Mimochodem - i loni proti Tottenhamu se Pepe předvedl ve velkém stylu a spousty lidí ho za to odsoudily. Jenže se to prostě zapomělo. A teď jim to Pepe jen připoměl. Já na tom žádnou velkou záhadu nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde píšu, že mi to nevadí? ty tvoje dedukce výše jsem psal, že je mi jedno, že Messimu šlápnul na ruku, ale že mi vadí ta jeho simulace. Za tu dobu jsem si už totiž zvyknul na ty prasárny co dělá tak, že mě už máloco vyvede z míry, takže to vůbec neřešim. To máš asi tak, když je válka, taky tě už žádná mrtvola postupně nezaskočí tak, jako když to vidíš poprvé. Pepe je blázen a jinej těžko bude Říkám, že už mě od něj nic nezaskočí, ale prostě mě baví ty reakce širšího okolí, jak kdyby teď zjistili, že Pepe vlastně neni anděl míru nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho-joga-bonito

21.01.2012 12:29

přesně to řikám, teď se najednou všichni můžou posrat, přitom je to jasný už tak dlouho...a horší.. Mě teda vůbec nesere, že mu přišláp ruku, je mi to jedno,

Jsou to dvě hodiny ...

Reagovat
smazaný uživatel

výše jsem psal, že je mi jedno, že Messimu šlápnul na ruku, ale že mi vadí ta jeho simulace. - to jsem ti teď napsal, ani jsi to nemusel hledat ty ani moje příspěvky už nečteš, ne? jenom je rovnou neguješ nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je to, co píšu od začátku vlákna. Pokud je ti jedno, že mu šlápnul na ruku, tak to pesně vystihuje můj první příspěvek. Pak nemáme, co dál řešit. Protože s ním oba souhlasíme.

Reagovat
smazaný uživatel

tam píšeš, že "když je tohle jeho normální chování, tak je to vlastně v pořádku". ne, v pořádku to neni a právě kvuli takovejhle věcem ho nemam už dlouho rád. a je mi uplně jedno jestli šlápne na messiho, nebo na nějakýho vaška.. je mi to jedno znamená, že to neřešim, né, že bych s tim souhlasil nebo ho za to dokonce chválil, jak píšeš výše..

Reagovat
DreamTeam

ze na toho psychopata vubec reagujes

Reagovat
smazaný uživatel

a doufám, že mi zas nenapíšeš něco ve smyslu, že to je to samý, jak to oblíbeně děláš. mně vadí celej Pepe už dlouho, ale je mi už vážně jedno, komu co udělá - pokud to nemá nějaký následky pro toho hráče, že by ho fakt nějak víc zranil úmyslně. Messimu se stalo hovno, proto mě to nevzrušuje. a jak jsem řikal, překvapila mě u něj jako navinka tahle trapná simulace, to je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

a mě jde o to přišlápnutí. Nakonec - kvůli tomu ho všichni odsoudili.

Reagovat
vocasisko

Tak samozřejmě, to že je to bezmozek se o něm vědělo, ale vždycky se řeší aktuální věci a když to udělal v nejsledovanějším zápase roku, tak z toho prostě muselo vzejít něco víc, než jen hloupý posměšky z řad Culés. Mně zase příjde divný, ho za to obhajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho z ničeho neobhajuju a njikdy jsem to ani nedělal já vim, že je pepe totální vylízanec od prvních chvílí, co působí v Realu. mě vážně nic nepřekvapuje a už je mi to u prdele, stejně nezměnim co dělá.

Reagovat
vocasisko

já to spíš myslel obecně, že ho tu obhajují jiní

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápu, protože tohle obhájit nejde. jde se jedině smířit s tim faktem, což jsem naštěstí udělal už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

oni su sami ostuda .. a je krasne vidiet ich ako kopu okolo seba na zemi

Reagovat
Al Capone

zas tak hrozný to nebylo

Reagovat
Kily

počáteční znechucení některých nad tím, že zostudil jejich klub, už vyprchalo

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsou tu i tací, kteří napsali, že to udělal šikovně, hned při zápase. Těch si musíme vážit především

Reagovat
RMCF

Tady je to samej Mirek Dušín, vy ste nikdy nic takovýho nebo nějakou provokaci u fotbalu neudělali? Jako Fair play to nebylo, ale nechápu jak se to tu furt řeší stokrát víc než to jeho herecký představení...

Reagovat
smazaný uživatel

pri tej hereckej vlozke sa nikomu nesnazil vedome ublizit

Reagovat
smazaný uživatel

zas z toho nedelejte, jak kdyby mu zlomil umyslne nohu. pepe je posledni clovek, kteryho bych branil, ale kdyz ti nekdo slapne na ruku, nic tak hroznyho se nestane..rpi fotbale se dejou daleko horsi veci, ale umysl je blbej. btw, ja teda cekal spis od altintopa nakou suicide mission priblizit se k co nejvice hracum barcelony a pak z pod dresu odplait tu bombu, co tam celou dobu mel

Reagovat
smazaný uživatel

to by sme ho tu rovno ukrizovali ... prave ten umysel je na tom najvacsia prasarna ... istejsie by bolo ist po zapase do kabiny s dzbanom piva ako zlozenie pocty superovi a v kabine vytasit tu vestu omotanu C4

Reagovat
smazaný uživatel

zas v kabině by to vedlo ke spekulacím, kdo to vlastně byl. ale vidět ten teroristickej ksicht altintopa, jak se usměje - a ve chvíli když přes něj Iniesta poprvé přejde zmáčkne v přímym přenosu ten čudlík, to by bylo k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

si predstav tych ludi co by sa mohli pochvalit ze drzali v ruke Iniestovu pravu nohu ktorou rozhodol MS 2010 v JAR ... ale Hamitovi aj ksicht akosi divne zarasta , on je cely taky divny

Reagovat
smazaný uživatel

za 2 hodiny po zapase už na ebay iniestova prava noha v aukci ne prostě altintop má přesně obličej teroristy a je to strašně nesympatickej hráč, doufám, že se u nás dlouho nezdrží.

Reagovat
smazaný uživatel

... oni asi vedia preco ho chcu do toho Galatasaraya ... mozno ze on je ten faktor ktory sposobi vyhru nad Fenerbachce

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to jenom jednorázová posila. na jedno použití

Reagovat
smazaný uživatel

ked im ta vyhra zabezpeci titul tak sa to za tu smiesnu ciastku co by stal oplatilo

Reagovat
valloire

Ale bohužel klesnul na vaší úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

na nasu uroven ?

1. nezacinaj zase tie vase ubohe haterske pesnicky

2. Pepe ma vlastnu uroven a tymto si len vytvoril upfrade

Reagovat
valloire

Mluv česky.

Reagovat
vocasisko

doufám, že tě za to zbičujou tak, jako mě nedávno

Reagovat
smazaný uživatel

1. nehovorim ale pisem ty pacient

2. ty nemas pravo mi hovorit co mozem/nemozem a co mam/nemam robit , na to si prislis maly panko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale napsal jsi fakt blbost..Co to je "upfrade"?

Reagovat
smazaný uživatel

upgrade .. jako sorry ze som sa pomylil pan dokonaly

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě..odpouštím ti

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
RMCF

Ono ani u toho šlápnutí to není nic katastrofálního taky sem jich pár schytal a pokud človk nešlápne vyloženě celou vahou na tu jednu nohu tak je to uplně v pohodě... Mimochodem Cesc tam taky ze země u autové čáry někoho nakopl kolíkama proti lýtku nebo holeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho.

Reagovat
One-Real

Athletic se po rozpacitem zacatku slusne rozjel a konecne jim to zacalo fungovat. Jsem celkem hodne rad proti nim hrajeme zitra doma. Snad se obrancum podari dobre eliminovat rychla kridla a tim prakticky znemoznit hrat Llorentemu. Kvuli tomuhle bych nasadil tentokrat na kraj misto A Lasse. Pepeho bych nechal zapas sedet, Varane je ve vzduchu dostatecne silny.

Prani na sestavu

Iker

Lass,Ramos,Varane,Marcelo(snad uz vystrizlivel)

Xabi,Coentrao

Benzema,Ozil,CR

Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe hrať bude si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten ÁÁÁÁNGEL už ať je zpátky. Hrozně mi tam chybí.

Reagovat
One-Real

V domacich zapasech mi tolik nechybi, Benzema tam tuhle pozici zahraje dobre, horsi by to bylo hrat venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema tam hraje dobre, ten hraje dobre vsudej. Já mam horzně rád Pipitu, ale nejradši bych tu ofenzivni 4ku mel prostě Özil, Di María - Ronaldo - Benzema. Ale Ángel je moc důležitej - nahravač, obehravač, zakončovatel (i padač ). Prostě pro mě jeden z nejlepších křídelníků na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita se proti Baskům doma vždy prosadí, takže místo nedoléčeného Ángela Benzema a na Llorenteho Varane. Otázka je, co provedou ty drvoštěpové s Ozilem...

Reagovat
RMCF

Karim je tam dobrej, ale Pipita se mě momentzálůně vůbec nelíbí... Lepší by to bylo s Karimem na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se docela líbí, je to kunďák ale Karima na hrotu zastávám taky.

Reagovat
RMCF

Třeba teď v Clasicu byl z ofensivy uplně nejneviditelnější, sem ani nevěděl že tam je, příjde my že mu chybí rychlost a obratnost a je z něj takovej tank do vápna(bez nějaké výrazné hry hlavou), kterej se hodí spíš jenom pokud do soupeře vyloženě bušíme.

Reagovat
One-Real

Proti Athleticu doma by to mohlo stacit i s nevyraznym Pipitou. Radsi nechat Angela az na Zaru, tam doufam ze uz nastoupi v zakladu. Kdyby nehral Pipita, tak budto Callejon (ale ten mi na dobyvani obrany moc nesedi ) a nebo Coentrao LB, Marcelo kridlo, Arbeloa PB a Lass stred.

Reagovat
RMCF

Marcelo an křídle nikdy nezahrál, to už spíš Coentrao na křídle... To je pravda Callejon se hodí spíš do brejku, ale golovej náběh za obranu dokáže vyprodukovat i proti silnějším, v tomto směru je to takovej náš menší Alexis, ten je v tom uplně skvělej, jeho náběhy za obranu jsou neuvěřitelný...

Reagovat
One-Real

Tezko rict, nevime jestli uz se dal Marcelo do poradku. Dulezite bude pokryt jejich kridla a odstrihnout jim tak Fernanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na dramatickou změnu v kauze Sahin, poprvé se objevují zprávy, že do toho nákupu ještě hodně zasahoval Valdano. Tomu bych se nedivil, tento typ hráče je pro Valdanův španělský fotbal ideální a jestli to tak je, tak je záhada vyřešena a v létě pravděpodobně ahoj a pozdravuj Pedra Leóna. Drsný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
RMCF

Tak to by mě hodně mrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

jen se zeptám. Je na Sahinovi (Kaká, Vaartovi ...) opravdu špatně jen to, že je přivedl Valdano? Opravdu by nezvládli tihle hráči nějaké role v systému?

Mě to připadá naprosto nesmyslný, rozdělovat hráče na ty, který jsem si přivedl já. A na ty, který přivedl kolega.

Reagovat
RMCF

Tak Vaart je výbornej fotbalista, ale do Joseho systemu se typologicky nehodí... o tom to je... Kaká je problem, že nikdy nevydrží odehrát větší šňůru zápasu ve formě, jeho zdraví ho neustále zrazuje. Sahin toho taky nechápu, že ho nebere ani na lavku

Reagovat
RMCF

ale upřímně z toho co Nuri zatím odehrál tak to bylo z devadesáti procent slabý, jestli se tak jeví i na treninku, tak bych to chápal...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím. Mě přijde, že třeba Tottenham nehraje o tolik jiný fotbal. Kaká v AC taky hrál rychlý fotbal. Sahin s BVB taky. Mě spíš přijde, že nebyla vůle.

Reagovat
RMCF

tak Kaká a Sahin jsou hodně o zraněních(i když u Sahina nikdo nevíme o co de), Kaká ve formě by do našeho systemu byl výbornej, ale popravdě, už i ke konci v Miláně to nebyl ten Kaká a začínali už jeho zdravotní problemy. Vaart má na AM u Mourinha, nedostatečnou rychlost a výbušnost a na CM špatnou defensivní práci... Do Pellegriniho systemu zapadal mnohem líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba přijde, že i Di Mária je zraněný poměrně často. A přesto nemá problémy.

Ale už to nechám. Je to ostatně vaše věc.

Reagovat
RMCF

Tak na Kaká v tomto směru enmá a k tomu ten rozdíl co oba předvádí na hřišti je značně propastnej. Angel byl před zraněním pro naši ofensivu důležitější než Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Další jsou Granero, Canales, Pedro León, Raúl Albiol... Není to o tom, kdo je přivedl, je to o jejich způsobu hry, jsou to hráči, kteří přesně zapadají do fotbalu, tak jak ho chápe Valdano. Pro něj byl ideálním parťákem Pellegrini, klasický představitel španělského pojetí krátkých přihrávek a technických kousků, proto ho taky vždy podržel, jako jediný i po sezoně.

Ale Mourinho chce úplně jiné hráče, nejdřív musíš mít výdrž, sílu, odhodlání, rychlost, vertikálnost, minimum přihrávek do šířky a až pak se budu dívat, jaký jsi vlastně technik a fotbalista (Pedro León je pro mě třeba fotbalově určitě před Callejónem). Viděl, že s Albiolem a Granerem nepřejdeme ani přes Lyon a vsadil na mašiny, které jedou celý zápas na maximum. Xabi a Arbeloa to umí, naučili se to v Anglii, takže klidně můžou pod Mourinhem hrát, i když jsou od Valdana.

Reagovat
RMCF

přesně tak to byl problem třeba Vaarta...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Smysl by to dávalo.

Reagovat
madridcan

Ale napriklad ani toto sa vobec neriesi nikde http://www.youtube.com/watch?v=g28zvu8BhVk

Reagovat
madridcan

aj ked na druhej strane to chapem. Po prvom semifinale LM sa tiez riesilo to, akych ma Barcelona sku*venych simulantov, ale to, ze my sme hrali miestami ako svine, tak to videli iba fanusikovia Barcelony a objektivne fans Realu. Teraz su vsetky oci sustredene pre zmenu na Pepeho...

Reagovat
Al Capone

ale to je klasika, když katalánci udělají něco takového nebo simulují tak je to v pořádku, ale pro Real by hned chtěli disciplinární dohru a nejlépe pokud by si do konce sezony nezahrál, to je aspoň zde smýšlení zdejších rádobyfanoušků

Reagovat
Kenneth

Krysa se zas předvedla.

Reagovat
RMCF

protože za to mužeme my, protože sme je okopávali tak oplácet můžou...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. Není to pravda? Pepe ho tam okopal jak brambory.

Reagovat
RMCF

okopával, ale to ho neopravňuje k tomu oplácet

Reagovat
smazaný uživatel

viz. níž.

Nutno říct, že zcela zbytečně.

[reagovat]

Reagovat
RMCF

bylo to od Cesca na červenou zrovna tak jak Pepeho šlápnutí

Reagovat
smazaný uživatel

to by jich musel Pepe dostat za tenhle mač (a nejen za něj) hned několik. Coentrao taky. A mohli bychom pokračovat.

Reagovat
RMCF

a kde bys pokračoval? i ten Coentrao by byl hodně diskutabilní, srovnávat "opření" se o hlavu s šlápnutím na ruku nebo oplacení podrážkou ze země mě nepřijde na místě...

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba Xabi Alonsem? Nebo třeba už zbytečnými zákroky Carvalha, kdy se ještě divil jak dement, že to sudí fouknul?

Reagovat
RMCF

Ale to jsou všechno zákroky a fauly za hry k těm prostě dochází, obzvlášt proti technicky vyspělejšímu soupeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca proti sobě měla technicky nevyspělého soupeře?

Reagovat
RMCF

ne nevyspělého, ale co si budem naplouvat, nemalej rozdíl co se týče techniky mezi soupeři je, obzvlášt když na palce nebyl ani Angel a bohužel(to by se Josemu vyčítat asi i mělo) ani jeden z dvojice Ozil Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe ho tam nakopnul do jedné nohy, pak do druhé. A pak mu to Cesc vrátil. Nutno říct, že zcela zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už to tu zmíněno bylo...

Ale vážně chceš tohle srovnávat s tim co předvedl Pepe nebo Coentrão? Když se ho skoro nedotkl.

To by se tu pak mohlo řešit všechno, třeba jak dojíždí souboje Alonso nebo to co předvedl Carvalho...

Reagovat
RMCF

Tak než to co předvedl Coentrao je to podle mě horší Mimochodem když sem to hledal, tak sem narazil na další video, který vypovídá o Messiho charakteru

http://www.youtube.com/watch?v=r1Hb_JA1xDY

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyt to je znamy. Messi taky neumi drzet nervy na uzde. Myslim, ze uz neni moc lidi, co si o nem mysli, ze je "svatousek", jako tomu byvalo driv.

Reagovat
DreamTeam

90% fanousku Barcelony je o jeho svatosti presvedceno

Reagovat
Infi

Jediný, kdo mluví o jeho svatosti jste vy, fanoušci Realu. My z něj svatouška neděláme, to jste z něj udělali vy, abyste ho pak mohli špinit.

Reagovat
Infi

Jediný, kdo mluví o jeho svatosti jste vy, fanoušci Realu. My z něj svatouška neděláme, to jste z něj udělali vy, abyste ho pak mohli špinit.

Reagovat
Jerichoo

Medzi Messim a Fabiom je to pekne napäté

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nechajte tak, hrali ste ako prasce, pri niektorých fauloch až tuhla krv v žilách, či sa niekto nezranil. Zápas ste absolútne nezvládli, ani takticky ani psychicky (opäť), tak už prestaňte kopať okolo seba a snažiť sa skúmať každú jednu chybičku ktorá by sa dala použiť ako argument.

A Pepe patrí do klietky, nie preto lebo stúpil Messimu na ruku ale preto lebo dlhodobo ukazuje, že momentálne niet vo futbale väčšieho hnoja ako je on

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych k tomu řekl to staré známé - čím míň clásic, tím lepší. Alespoň do doby, než nevypadne ten portugalskej zamindrákovanec. Třeba by se pak vztahy mohly zase trochu začít zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že zmizne už v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Blejete tady na Mourinha, pritom on je ten, kterej pochopil, ze hrotit situaci nema smysl a v posledni dobe se chova uplne normalne, dokonce prikladne, rekl bych. Asi spis vy z nej mate nakej mindrak, kdyz vam porad neco nevoni.

Reagovat
smazaný uživatel

"v poslední době" myslíš přesně jakou dobu? Tu, kdy se dloubal Titovi v oku, nebo tu, kdy zápasy Barcy na MS klubů označil za "zápasíky, kterré ho nezajímají" (mimochodem - loni ho tyto "zápasíky" Interu zajímaly hodně moc. Dokonce tak moc, že se nezajímal ani o to, jak hraje jeho konkurent v lize v barcelonském derby ... )

Reagovat
smazaný uživatel

myslim poslední 2 clásica. Konkrétně potom, co si přišel podat ruku s tim asistentem. Obě prohry vzal v klidu, byl kritickej, na nic si nehrál a nijak nic nevyostřoval, jako tomu bylo v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba tu první prohru svedl na to, že měl jeho tým smůlu. Že prostě dostal Real nešťastnej gól .... O klice u gólu Realu samozřejmě nepadlo ani slovo. A že to byl gól taky po dvou štastných odrazech se nemusíme bavit.

A to, že se teď vyjádřil tak, že když se prohraje, je to vždy jeho chyba, beru spíš jako poplakání si. Když minule otočil Real proti Málaze po (prý) geniálním střídání v půlce, tak to zase byla naopak jen a jen jeho zásluha. Média psala o nejlepším kouči na světě a kdesicosi. Na to si nestěžoval. Zvláštní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, že můžeš bejt tak zaujatej. Ještě víc to nechápu proto, když Barcelona v posledních letech téměř ve všem Real přehrává a člověk by si řek, že její fanoušci musej být nejvíc nad věcí. Přitom si tu zástupci Realu ani Barcelony nemaj co vyčítat, zvláštní.

Co se týče smůly. Ono je bez problému bejt v pohodě, když se vyhrává, že jo. Já bych byl zvědavej na Guardiolu, kdyby měl s Realem opačnou bilanci - ale to je kdyby, na to serem. Smůla to byla jako prase a Real to opět zlomilo - rozdílovej gól a čau - na tom nevidim nic špatnýho. Stejně jako Ronaldo, když nedal tutovou šanci, kterou by ve spoustě jinejch případů proměnil - byli tam smolný momenty a ty rozhodly. A ta druhá věc. Mourinho nic takovýho neřikal pokud vim - já jsem borec - byla to moje zásluha, provedl jsem geniální vystřídaní. Jenom média ho za ten obrat pak pochválili - Mou řek, že chtěl vyměnit celou jedenáctku, takže 3 střídání byla nejvíce možná. Hlédáš v tom hovna, sorry, navíc uplně zbytečně. Doufám, že Real tu ligu letos vyhraje, abyste k těmhle řečem měli aspoň nějakej frustrující důvod

Reagovat
smazaný uživatel

byly tam..*

Reagovat
smazaný uživatel

tak na jednu stranu píšeš, že Mourinho poslední zápasy je "ten, kterej pochopil, ze hrotit situaci nema smysl a v posledni dobe se chova uplne normalne, dokonce prikladne" a když ti člověk napíše, že to není pravda, tak na to zareaguješ, že se mu nedivíš, že se takhle chová. A že chceš nás vidět ve vaší situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nedas pokoj. nikde nepisu, ze se mu nedivim. Rekl jsem, ze bych chtel videt Guardiolu v jeho situaci, protoze prohravat neni lehky - a Mourinho to predtim nezvladal, ted uz podle me jo. Navic jsem dodal - ze na kdyby sere pes. Celej prispevek ty ale hodis za hlavu a reagujes jen na jednu vec, na kterou reagovat muzes. Proto je asi konverzace zbytecna - vlastne se ani o konverzaci bavit nemuzeme, kdyz z nekolika myslenek reagujes na jednu, ktera se ti zalibila...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na ten tvůj příspěvek znova, zda jsem něco nepřehlédl a ... nepřehlédl. Ona tam jedna myšlenka opravdu je. A na tu jsem zareagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

já kdybych ti ukázal na jednom obrázku čtverec, trojúhelník a kruh - a všechny tyto obrazce byly červené barvy, tak mi budeš tvrdit, že na obrázku se vyskytuje pouze jeden obrazec - a to modrý trojúhleník No comment, adios amigo...

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

tak první prohra o smůle(nebo chápej nemohoucnosti Ronalda v koncovce) docela byla a i se mě od nás ten zápas líbil...

Reagovat
smazaný uživatel

byla samozřejmě I (velké íííí) o smůle. Jen mě přišlo nefér mluvit na tiskovce o barcelonském gólu jako o velkém štěstí, když jste to samé velké štěstí měli taky.

Reagovat
RMCF

tak záleží na úhlu pohledu náš gol byla chyba čti "neschopnost" Valdese zrovan tak jak u dalších šancí "neschopnost" Ronalda, Váš byl plnej odrazů, dalo by se u něho bavit i ofsajdu, ale souhlasím, že měl říct že nám dvakrát nepomohla štěstěna nebo to líp formulovat. Každopádně při troše štěstí sme ten zápas mohli vyhrát, to co se dělo po druhým golu ten kolaps to už je samozřejmě jen a jen chyba hráčů a trenera...

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť ten váš taky padl po dvou odrazech. Prvně vypálil Di María. Střela se odrazila od Sergia přímo k Ozilovi. Ten vypálil a střelu odrazil znovu Sergio, ale znovu jen k Benzemovi, kterej skoroval. To je přece taky štěstí jak prase.

Ten náš padl (jestli se nepletu) jen po odrazu od Marcelových zad. Čili jeden odraz.

Reagovat
RMCF

tak štěstí tam bylo nějaký taky(kde není), ale nejduležitější tam byl kiks Valdese, Váš byla přihrávka směřující na hráče v ofsajdu, kterou Sergio skluzem na dlouhou nohu vykopl(odrazil)k Xavimu nebo komu a jeho střela se od Marcelových zad odraziila na druhou stranu brány než směřovala. Každopádně psal sem už nahoře že s tím štěstím to měl formulovat líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je jednoducha matematika, neznas? hahaha 1 odraz je méně než 2 odrazy vždy a všude a bude tak považován za méně šťastný v každém případě. nerovnice, jiri-fcb, prvni kapitola

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle je co?

Reagovat
smazaný uživatel

taková bezduchá myšlenka o černobílosti myšlení. fotbal není matematika.

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně jsi pochopil, co jsem v tohle vláknu chtěl naznačit.

Na tobě j nádherně vidět, jak se vždy do té věci zamotáš a reaguješ jen na jeden příspěvek bez zpětných vazeb na celé vlákno.

Reagovat
smazaný uživatel

a už to otáčí jako vždy. a ta druha část to je přesně to, co já o tobě píšu tak půl roku ale já se neponaučim, vždycky na ty hovna reaguju a pak se divim, když vlastně styl výkalů pokračuje dál a je tam neustále cítit. jsem to ale naiva

Reagovat
smazaný uživatel

né ale jako vážně, beru to na sebe. ty už jsi takovej, co s tim, ale co já čekám žejo to je vážne jenom moje mistejk

Reagovat
smazaný uživatel

a dostali jsme se zase k napadání. Klasika.

Nicméně ještě jednou vyjádřím gró toho vlákna, abys viděl, jak blbě jsi reagoval. Tys psal o tom, jak je Mourinho férový a jak unesl obě prohry. Já ti na to napsal, že to není pravda a že neférově zmínil, jakou měl Real při tom gólu Barci smůlu, ale nezmínil, jaké štěstí měl při gólu svém. Popsal jsem oba góly jako jasný argument, že tam štěstí bylo při obou gólech. Neporovnával jsem, jestli to nebo ono byla větší nebo menší smůla. O to vůbec nešlo. A pak jsi přišel ty s nějakýma rovnicema a hovnama ...

Reagovat
Chygro25

Hlavně tam byl ofsajd Cesca .

Reagovat
madridcan

,,než nevypadne ten portugalskej zamindrákovanec" U teba siroky pojem a je otazka koho tym myslis

Reagovat
RMCF

nikdo z nás tu netvrdí, že sme svatí, ale opět se hodnotí zákeřnosti jenom od Realu a Barcelona je svatá... aspoň z toho co sem četl...

Reagovat
smazaný uživatel

No keďže vaša hra bola z veľkej časti založená na ničení presingu zákernými faulami, tak sa nemáte čo čudovať.

Reagovat
RMCF

ale to už je o inteligenci Vašich hráčů nenechat se vyprovokovat a neklesnout na naši bídnou úroveň A neříkám to pro to, že su fanoušek Real, i třeba takový Matrix to na mýho velkýho oblíbence Zidana udělal ve finále Mistrovství výborně a byla to jenom Zidanova chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

tak o "svaté" Barceloně se tady vážně nikde nedočteš. Naopak je tady kdeco a kdekdo v Barceloně náležitě poblito. To už je takovej dětskej kolorit.

Ale prostě teď je situace, že i lidi, co vám přáli, se ve vás zklamali. Prostě jste je naštvali vlastníma hloupostma.

Reagovat
RMCF

hodně dobře podanejma hloupostma

Reagovat
smazaný uživatel

"dobře podanejma"? To jako myslíš, že ti lidi, co Pepeho (a Real) odsoudili hned při zápase (a nebylo jich málo) se na ten zápas nedívali a jen čekali, až jim to někdo "dobře podá"? Uf ...

Reagovat
RMCF

mluvím obecně když sem viděl kousek sportu nevím jestli na Nově nebo kde tak sem nechápal... navíc jak sem už několikrát narážel, dělá se kriminální zákrok z Coentraova "pohlazení" a Vaše prohřešky se téměř nezmiňují, zrovna tak jak u Clasica kde se ztrhla strkanice za to mohl zlej Marcelo, kterej s Červenou odcházel v poklidu do kabin a roj katalanskejch sršňů se tam hned vyrojil jak kdyby měl Cescovi zlámat nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tomhle samozřejmě souhlas. Média hledají témata, o kterých by psaly, a který by zajímaly čtenáře (diváky). Na nějakou objektivitu ser.u.

Ale prostě v tomhle případě prostě to chování vás a nás bylo diamterálně odlišné. Už jen to, že největší prohřešek jste z celýho mače mohli najít tohle pohlazení nohy Pepeho, něco vypovídá.

Reagovat
RMCF

ale vy ste našli jenom jeden horší od nás než bylo to pohlazení

Reagovat
smazaný uživatel

takovej Fabregas a Coentrao si nemaj co vyčítat. Jedinej, kdo ten zápas rozdílově kurvil byl Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost Lidi co nám přáli - teda ty normální - nám přáli i přesto, že věděli, že je Pepe krypl. Takže je tohle těžko může dál pohoršovat. A ty co se o to nezajímaj a jenom jsou haters Barcelony a teď jim Pepe Real uvrhnul do stejný cenový skupiny jako je pro ně Barcelona, ty snad nikoho nezajímaj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti lidi to evidentně nevěděli. Nebo nevěděli, že je takovýhle hovado. Proto se prostě pohoršovali.

A navíc. Ikdyž je někdo hovado, tak prostě nemůžeš další jeho hovadinu přejít s tím, že je to prostě hovado, a že tě tím ádem ta hovadina ani nezajímá a nevadí ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale lidi co odsoudí celej klub jenom kvůli jednomu dementovi, to je normální? To mi tady tvrdíš, Já teda nikoho takovýho neznám. Teda znám lidi, který nesledovali španělsko a tak až teď viděli, jakej je Pepe debil. Ale rozhodně pak odosudili jenom jeho, né celej Real.

Reagovat
madridcan

myslim si,ze to z mojho komentara vypoveda, ale je to fanusik Barcelony-musi hladat v komentari, to co tam nieje a to co mu nevyhovuje prehliadnut

Reagovat
celeb

v tom suboji ho Pepe 2x kopol do nohy a skackat zacal az pri 2. naznaku kopnutia, ktore sa ho uz ani nedotklo. Keby to bolo pri tom 1., tak este poviem, ze to bolo oplacanie (co zrejme aj bolo), ale skackanie po tom 2. lufte ... proste Pepe (TM).

Este ma napadlo, ze mozno Pepe ma velmi pomaly prenos signalov po nervovej sustave do mozgu (holt, obcas ho maju impulzy velky problem najst)

Reagovat
RMCF

tak Pepe to v hlavě nemá v pořádku a taky jeho chování odsuzuju, ale když někohou soudím a moralizuju, musím vidět i provinění dalších i když není tak hrozné...

Reagovat
celeb

ja uznavam, ze to oplacanie bolo. Mali hned dostat obaja po zltej, Pepe by uz nestihol tu chujovinu a Cescovi by to mozno tiez prospelo. Ale stavat do 1 roviny ich spravanie v tom zapase sa neda.

Reagovat
RMCF

já nestavím pepeho a Cesca do stejné rovině, hned po zápase sem tu taky Pepeho kritizoval a to hlavně za to divadlo co předvedl, spíš o to že se mluví o Pepem což je jasný, ale tahá se do toho Coentrao, někteří jeho zbožňovatele i Xabiho.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Jerichoo

tak zase pepe ho tam okopával ako záhradku, sám by som reagoval podobne

Reagovat
Infi

Jedna věc mi nesedí, dostal do levé a zranila se mu pravá?

Reagovat
celeb

tak vsimol som si, ze zacal skakat so znacnym oneskorenim, ale tu nohu som si nevsimol. Palec hore za dobry postreh

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tu tak čtu, tak se mi fans Barcelony jeví jako největší pokrytci.

Už během zápasu, nebo hned po zápase tady fans Realu uznali hnusné chováni Pepeho, špatnou hru, zákěřnost atd. Barcelonští jim tady na to přikyvovali a ještě víc do nich kopali.

Ale když se ukáže (viz. ty videa nade mnou), že hráči Barcelony nejsou žádná svatoušci, že hra fair play jim taky nic neříká, tak to ti fanoušci proste nevidí, nechcou videt. Nejsou schopni přiznat a uznat ,že jejich "bohové" jsou taky jen lidi, kterým tečou nervy. Místo toho naráží na to, že fans Realu tady pláčou a že se tím snaží obhájit chování hráču Realu.

Nechápu jak můžou být tak zfanatizování a dobarcelonyzahledění, že nedokážou uznat, že jsou to taky v určitých situacích svině. Je mi z vás na blití,ale taky tak trochu líto, když nedokážete být sebekritičtí a nedokážete se podívat na věc s nadhledem a uznat vaší nedokonalost.

Reagovat
celeb

neplac chlapce, radsej nam tu podaj dokaz tebou omielanej sebakritcnosti a ukaz, kde si nadaval na Pepeho hnusne chovanie, nech si mozu "tak zfanatizování a dobarcelonyzahledění" fans brat z teba priklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nebrečím..nejsem fanoušek ani jednoho klubu. To je to o čem mluvím..hned bereš můj názor jako brečení.

Ale že bys řekl neco k věci, to ne. Příště radši nereaguj.

Reagovat
celeb

co rozumne sa da k tym blekotom cos tam dal napisat? Ked chces zistit nieco viac, pouzi Ctrl+F & F3.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si myslíš, že se k tomu nedá říct nic rozumné, tak nepiš nic ne. Nikdo tě nenutí k tomu něco říkat.

Reagovat
blaugrana

Takže Pepenko bude dnes na pľace. Bravo. A tým prehlásením, že bude na 2 týždne suspendovaný tomu pridali ešte viac.

Reagovat
Kily

však nikdo z Realu nic takového neprohlásil

Reagovat
RMCF

a kdo to prohlášení vydal?(nerejpu ptám se smrtelně vážně)

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne Mourinho, ktorý povedal že ak bude dôkaz tak Pepeho potrestá. Pochybujem že ho prehol cez koleno a zbil remeňom.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty víš

Reagovat
Kily

Mourinho mu asi jako jediný zbaštil, že to od Pepeho bylo neúmyslné, ale vzhledem k hráčským kvalitám Pepeho a kvalitě a formě zítřejšího soupeře je to pochopitelné, nedělal bych z toho drama

Reagovat
RMCF

tak atk, navíc o formě trestu nebyla zmínka

Reagovat
smazaný uživatel

Mou neřekl, že ho potrestá.

Reagovat
smazaný uživatel

řekla to marca, né Real. já bych si ale tipnul, že do odvety Copy ho nepostaví.

Reagovat
madridcan

Pepe prestupil do Santanderu, Getafe, Espanyolu, Granady, Sociedadu, Atletica, Betisu alebo Sevilly?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Rssa

Takže Pepé v nominaci. Mourek se opět projevil jako naprostý tlučhuba, jehož slovu se nedá věřit ani za mák. Jak dlouho bude toto hovado běhat po trávnících, než ho zavřou do blázince? A Mourek ho ještě podporuje. Skandální. Nechutné. Hanba.

Reagovat
RMCF

Reagovat
Rssa

Oprava: Pokud to Mourek neřekl, tak jsem se spletl, ale to nic nemění na tom, že tam Pepé nemá co dělat.

Reagovat
madridcan

tym padom pada cely tvoj prispevok a len si si potreboval prsknut

Reagovat
Rssa

Právě, že ne. A jak výše napsal Jožko, tak sám Mourek prohlásil, že ho v případě viny potrestá. Tak video ze zápasu snad viděl, takže kde je ten trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Co když je trest pokuta a stop na odvetu Copy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř každému Jožkovi.

Reagovat
RMCF

Byl by sám proti sobě nestavět svýho druhýho nejlepšího stopera v takto důležité části ligy, navíc nikdo neví jestli někdo z Realu něco takovýho prohlásil... kdybych ho jako funkcionář klubu měl trestat tak finančním postihem, kterej by byl použit třeba na charitu, ale rozhodně ne oslabit svuj tým v boji o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. ať je to třeba lidoop, fotbal hrát umí a Bilbao je hodně těžkej soupeř - zvlášť, když v nominaci zase neni Carvalho tušim. Dal bych mu pokutu a minimálně na odvetu v Copě stopku - do ligy bych to netahal.

Reagovat
smazaný uživatel

už to tady několikrát padlo. Byla to asi dezinformace médií. Mě to popravdě bylo hned divné.

Každopádně s tou "hanbou" vcelku souhlas.

Reagovat
RMCF

takže ty bys jako trener nepostavil jednoho ze svých klíčových hráčů do důležitýho zápasu kvuli provinění, z minulýho zápasu, který rozhodčí nepotrestal?

Reagovat
herbage

tak někteří tu psali dokonce o vyhození z kádru. Tak Real dělá jen ostudu sám sobě. Mohl se pochlapit gentlemanským gestem, tak zůstal v té žumpě, v které je. Nicméně pro Busquetse po té simulaci u Thiaga Motty také nepřišlo žádné veřejné pokárání, takže nedělám si iluze, že by se Barcelona zachovala jinak

Reagovat
RMCF

muj názor je jasný pokud by Mourinho trestal Pepeho nepostavením s Athleticem tak by to moc o inteligenci nesvědčilo... já jako člověk se soutěživým duchem bych to neudělal jinak... s hodně lidma se v zápase klidně pokopu, provokujeme se, ale po zápase jsou tyto věci zapomenuty a kolikrát člověk s esoupeřem sedne k pivu a pokecá...

Reagovat
herbage

hm, ale to u Pepého asi aplikovat dost dobře nejde. S ním bych sednul na pivo a nevěděl, co se zeptat. Možná tak: "Tak co, pořád máš vymleto?"

Reagovat
celeb

posedienie po zapase s Pepem pri pive by som cakal v ponuke cestoviek pre samovrahov.

Reagovat
RMCF

Tak naopak mě mimo hřiště Pepe přijde jako sympaťák, se kterým je sranda, samozřejmě atomovej fyzik to není, ale těch moc mezi vrcholnými fotbalisty není.

Reagovat
RMCF

taky těžko si profíci a hráči dvou největších rivcalů pujdou sednout po zápase na pivo, ale ve Španělské repre mě nepřijde že by byli nějaké problemy...(může to být i tím že se tam nevyskytují, Pepe,Carvalho nebo Messi a Alves) fanoušci a media to většinou řeší víc než hráči samotní.

Reagovat
smazaný uživatel

On to někdo naznačil (Míchel), že když si Pepe obleče dres je úplně jiný ( Já to mám taky ).

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka. Já bych ho asi taky ale nepotrestal. A to přesně kvůli té důležitosti.

Ale hamba to je. Jako barák.

Reagovat
RMCF

no vidíš tak seš stejnej jak tvůj velký idiol Jose Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nejsme jak olej a voda.

Reagovat
celeb

len som si nevsimol tie davy ospravedlneni, za zdrby, co si dostal po tvojej poznamke o zmrznutom pekle. Ale oni urcite este prijdu, v poslednej dobe tu citam same prispevky o sebakriticnosti Madridskych fans.

Reagovat
blaugrana

No a že to plne ignoruje aj RFEF hovorí tiež za všetko. No ale asi je to tak správne...

Reagovat
smazaný uživatel

měli jsme si na to stěžovat. Oni to prý neřeší, pokud to není v zápase o utkání. A tam to být nemůže, když to neviděl žádný rozhodčí. Je to sice systém naprosto směšnej, ale bohužel takovej je.

Mimochodem si dovolím předvídat, jak by se zde na Barcu nadávalo, kdyby si stěžovala.

Reagovat
RMCF

já bych si v kuži Barci stěžoval, možnost oslabit protivníka aby postrácel nějaký body se může nakonci sezony hodně vyplatit...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ono by to mohlo nakonec sklouznout přesně k tomu, co tady předvádíme my - hledaly by se sebemenší chyby jednotlivých hráčů v jednotlivých zápasech. A že by se našly, se nemusíme bavit. A dost možná by v obou mužstvech neměl kdo ten důležitý závěr odehrát ...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vidí, že se rozkládáme sami, jsou tam útoky na vlastní hráče i trenéra a soudržnost klubu je narušena. Pro ně ideální, můžou být víc než klub a říct, že stěžování si není jejich styl a stejně se nám můžou v klidu smát.

Reagovat
blaugrana

Sarkazmus s tým viac než klubom?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, tuším, že loni to bylo obdobné, nemýlím-li se?

Reagovat
RMCF

tak s tím souhalsím pokud má někdo trestat tak federace, ale ta s v těchto případech chová alibisticky vždycky...

Reagovat
celeb

ja stale este cakam na ich reakciu. To snad nie je mozne, ze v PD dostane Suarez za nadavky 8 zapasovy distanc a tu Pepe nic. Asi cakaju, az bude tiect krv. To im radsej mali ponechat tu koridu a nie spajat to s futbalom do 1 predstavenia.

Reagovat
herbage

Zamora Dempsey

Reagovat
herbage

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

takhle nám tady takovouhle nefotbalovou sračkou kazit naši veskrze fotbalovou diskusi

Reagovat
madridcan

nahodou jeden s najinteligentnejsich prispevkov

Reagovat
madridcan

*z

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Athleticem, to bude dost těžký. Hlavně, ať z toho jsou 3 body a udržení 5ti bodovýho náskoku A Di Maria už co nejdřív na plac..

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic má na SB strašidelnouu bilanci. Konkrétně snad z deseti posledních mačů tam jen jedna ýhra a zbytek prohry. Neříkám, že nebudou bojovat, ale prostě se jim tam dlouhodobě nedaří.

Reagovat
didosh

škoda že se nehraje v Bilbau......

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zrovna teď je Real psychicky dost dole a mohl by tam puknout. Doma to budou mít o dost lehčí. Ale třeba se Athletic hecne a bude bojovat proti statistikám.

Reagovat
smazaný uživatel

o tolik lehčí to mít nebudou, na SB by mohl Athletic hrát víc zezadu, doma by bláznil do útoku a nechával spoustu prostoru na protiútoky..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou - Athletic je na SB dlouhodobě strašný. Prostě se jim tam nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš se ohlížet jen na statistiky, jsou nejsilnější za poslední léta, já věřím, že se neposerou...

navíc každej zápas začíná nula nula, míč je kulatej, tak určitěě do toho dají srdíčko, stát se může cokoliv atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

od Vánoční pauzy máme hroznou formu a ody sbíráme spíš vůlí než uměním, ale i to se cení... kdyby to yblo v Bilbau, tak by to bylo mnohem těžší, ale ani toto nebude procházka růžovou zahradou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle bilanci nějak nesleduju, ale formu maj dobrou. Navíc je to po Reálu můj druhej nejoblíbenější klub ve Španělsku, takže se docela těšim. Doufám, že nedostanou nějakej moc velkej kouř, ale Real doma vyhrávat musí prostě vše.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Nikdy jsem nepochopil, jak může mít Realista jako druhý oblíbený klub Athletic. Vždyť ty kluby jsou naprosto vším jak noc a den. Jako olej a voda. Jako ... no, jako Real a jako Athletic ...

Athletic je naopak dlouhodobě velmi podobný Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni by vesměs po svých zkušenostech s Realem nejraději fandili Barce, ale tak nějak by to bylo asi trapný, tak si ulevují aspoň Athleticem

Reagovat
smazaný uživatel

na tom pravdy možná pravdy víc, než si myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mě tak znáte, fakt teda A co to je za teorii? Když někomu někdo opravdu fandí, tak i kdyby ten tým sestoupil, bude mu přece fandit dál, jinak je to bezcharakterní nula.

Co se týče Realu, ten vždy úspěchy měl a myslim si, že přijdou opět co nevidět A sympatie pro mě rozhodně nejsou o podobnosti. Pro mě je Athletic jedinečnej klub, kterej mám rád, ale nedá se říct, že mu fandim..o Barceloně se radši vyjadřovat nebudu, abych tady zbytečně nepřilejval absinth do ohně.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla samozřejmě legrace...

jinak ten Athletic je stejně úžasnej, začíná mu přát čím dál víc lidí, není to klub, kterýmu člověk začne fandit v mládí (viz Barca, Real a jakýkoliv jiný velkoklub), ale postupně si člověka získá, až když je starší a tu ligu sleduje..

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe to legrace možná byla, taky reaguju na toho pod tebou Jinak s tim celkem souhlasim, já třeba Realu fandim od roku 2000, zhruba od 6ti let. Bilbao mam oblíbený tak poslední 3 roky. Hlavně mám rád tu mladší generaci hráčů, co tam jsou. Javi Martínéz, Iker Muniaín, nebo Ander Herrera..

Reagovat
smazaný uživatel

a prvopočátek všeho byl asi Joseba Etxeberria. To je pán fotbalista, pán člověk Ke konci jeho kariéry mě to chytlo.

Reagovat
smazaný uživatel

poměrně by mě ale zajímalo, co ti je tak blízkýho na Athleticu a vzdálenýho na Barce. Nebo jinak. Zajímaly by mě ty společné rysy Realu a Athleticu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

"A sympatie pro mě rozhodně nejsou o podobnosti."

Zase přehlížíš?

Reagovat
RMCF

jak u většiny lidí vzniká sympatie ke klubu? Vidí nějak zápas, líbí se mu něčím ten klub, případně si oblíbí hráče a už je v tom

Reagovat
DreamTeam

ale furt tezky tezky... cokoliv jineho nez pohodove 3 body bude zklamanim ... ja se bojim spis o Barcu ze to zase venku nezvladne

Reagovat
celeb

tito juhoslovanski fans mi vzdy pripomenu inak vyborny film od Kusturicu - Zivot je cudo. Tam to vyborne vystihol.

Reagovat
didosh

dobrá jízda že?ti se s tím neserou?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Mourinhova reakce na Pepeho mě vůbec nepřekvapuje. On prostě chce vyhrávat za KAŽDOU cenu, pokud by Pepeho vyřadil, tak by oslabil své šance na úspěch, navíc by otevřeně dal najevo, že je Pepe lhář... Ve svém prohlášení si naopak nezapomněl rýpnout do Barcelony a Busiho "mono mono"..

Reagovat
Kenneth

Moralisté z Barcelony, kdo z vás vyhazoval Busquetse po simulaci s Interem z kádru? Měli byste se konečně začít opět starat o svůj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

jak s tím souvisí Inter? Mourinho řekl, že Pepeho potrestá, pokud tam byl úmysl, ne? To, jak to dopadlo, snad podporuje mé tvrzení...

A s tím staráním se o svůj klub bys měl jít možná nejdřív za tím vaším specialtrenérem...

A ještě by mě zajímalo, kde moralizuju...?

Reagovat
Kenneth

Starejte se o to aby krysa neokopávála soupeře, aby Busquets rasisticky neurážel soupeře a aby Messi přestal simulovat.

A s tím Interem, Busquets snad taky poškodil image klubu ne? A přesto sem neviděl že by ho někdo vyhazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi prostě kus debila, to nejde jinak..já si často říkám, že jsou tu na tebe moc přísní, když tě označují za blbce, že dokážeš být normální, ale on tě snad u počítače střídá někdo jinej..

Reagovat
Kenneth

Taky názor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se zkus podívat, s čím jsi na mě reagoval, vždyť to bylo úplně mimo mísu..a krásně jsi nabil Kilymu (teda Killymu ), který to trefil

Reagovat
celeb

ono aj Pepe z casu na cas vyzera normalne.

Reagovat
Infi

"a aby Messi přestal simulovat."

Říct tohle o hráči, který by na zádech unesl i bagr jen aby zavezl balon do branky? Do pekla s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

a ty víš že ho nijak nepotrestal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak řekl, že mu věří, proč by trestal někoho, komu "věří"?

Reagovat
Kenneth

Mimochodem žádné vyjádření od Mourinha o tom že Pepeho potrestá sem neviděl, to že něco napíše Marca a vy si to pak myslíte že je to officiální vyjádření Realu, to už je váš problém.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem to tvoje stavění se proti čemukoliv barcelonskému (viz to "váš", "vy", jakoby jsi všechny barcelonské házel do jednoho pytle, to je hloupé generalizování..) ti taky zrovna nepřidává...

Reagovat
Kily

neřekl tohle po zápase na tiskovce?

Reagovat
Kenneth

Ne,neřekl.

Reagovat
Kily

já měl za to, že jo. Ale tady bych se nedivil, kdyby to opravdu řekl, jelikož slovo neúmyslný vypuštěné z úst Pepeho pak hrálo důležitou roli i v tom, jak Mourinho jeho nepotrestání zdůvodnil

Reagovat
Kily

ehm, neměl bys tam něco lepšího než odkaz na tuhle žumpu?

Reagovat
Kenneth

Je to všechno co Mourinho řekl na tiskovce po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pokud proti němu uskutečním nějaké kroky? Pokud udělal něco špatného v jasném úmyslu, pak je samozřejmé, že to od něj nebylo pěkné."

Reagovat
Kily

ok, já měl za to, že slova o trestu v závislosti na úmyslu řekl právě po zápase na tiskovce

Reagovat
vocasisko

kdo vyřazuje Pepeho kvůli simulaci?

Reagovat
Kily

tuhle vlastnost u vás miluju, kálet na hlavu hráči se smí, ale jenom do té doby, dokud to dělají fanoušci klubu, za který hraje. Jakmile si pak kopne i někdo z druhého tábora, vše to mění a hráč je svými fanoušky okamžitě obhajován, jelikož ti druzí si přece nebudou něco takového dovolovat. A všechno to je ještě podpořeno argumentem, že oni se chovají podobně

Reagovat
vocasisko

já se ti divím, že máš snáma trpělivost, protože mě by to tvoje bušení do větrných mlýnů rozhodně nebavilo

Reagovat
alcantara

Dostal ranu do tvare a sikovne vyuzil fakt, ze Motta uz mal jednu kartu. Je to amoralne a neeticke, vypocitave ale s Pepem sa to snad neda zrovnavat, to mi dufam tvrdit nechces.

Reagovat
Kenneth

Busquets taky poškodil image klubu, tak jako Pepe, o to tu jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

"tak jako Pepe"

V tom pripade nemam co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabúdaj na predvedenú hru a tvrdé zákroky Pepeho kolegov, tým ste si rozhodne reputáciu nezdvihli. Škoda len že Mourinho tomu nedal čerešničku na vrch a nehodil všetko na rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

no šikovné to zrovna nebylo, spíš vychcané...každopádně je to už nějakou dobu a nechápu, proč se to tu vůbec vytahuje, nepamatuju si, že by mu za to někdo tleskal...

Reagovat
alcantara

Sikovne, vychcane, u mna je to pokojne synonymum To je samozrejme pravda, uz v clanku pod tym zapasom bol kritizovany nielen odo mna, je to urcity druh spinavosti. Zaroven ale ranu do tvare dostal, nato netreba zabudat. A stale budem za podlejsie povazovat situacie, ake stvara Pepe, ktorymi ohrozuje zdravie inych hracov, ako simulacie, ktorymi sice hraci zosmiesnuju samych seba a vsetkym su na posmech, ale nikomu tym neublizia.

Reagovat
vocasisko

přesně tak, nevím o nikom, kdo by mu to odpustil nebo tu hlava ne hlava bojoval za to, že to nebyla blbost, to se ale o "projektu" Pepe říct nedá

Reagovat
Al Capone

ale teď se to s Barcou pořád veze, že jsou to simulanti, tak ať se ti to líbí nebo ne poškodil image klubu, jen my prasíme vy simulujete

Reagovat
vocasisko

to nemůžu popřít a vy taky simulujete

Reagovat
alcantara

V tom pripade poskodzuju image svojich klubov tyzden co tyzden desiatky futbalistov, tym sme ale nic nove a prevratne neobjavili.

Reagovat
Al Capone

jestli chceš srovnávat nějaký obyčejný kluib s Barcou a Realem a ještě k tomu v jakých zápasech se to děje

Reagovat
alcantara

Nepochopil.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ybig.ie/forum/uploads/20100429_191223_busquets.gif Nic nesrovnávám, ale vzpomněl jsem si tak na toho chlíváka. Za tohle bych mu dal bombu, ze by mel aspon duvod se za ten oblicej chytat

Reagovat
alcantara

To tu este nebolo. Maradonovu bitku nemas?

Reagovat
smazaný uživatel

treba se podelej, ze mi to tu nekdo po ty dlouhy dobe pripomnel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad hrát zítra Pepe nebude. Zaprvé by to uklidnilo situaci, zadruhé alespoň trochu očistilo jméno klubu, zatřetí bychom byli i my praví madridisté klidnější, že pro náš klub či určitou vládnoucí skupinku nejsou důležitější tituly více než čest a charakter klubu a v neposlední řadě si myslím, že bychom Athletic dali i bez něj.

Reagovat
RMCF

awsi nejsu pravej madridista ja bych chtěl aby hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Zformuloval jsem to zle samořejmě. Každej může mít svůj názor a rozhodně to nerozhoduje o míře fandění klubu. Já bych ho určitě posadil, není to poprvé a pokud se s tím něco nebude dělat, dovolil bych si tvrdit, že to nebude i naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak aby nevzniklo nedorozumění, já mám Pepeho moc rád, pořád je jasné, že je to jeden z nejlepších obranných hráčů na světě (schválně neříkám "stoperů", k tomu jsou zapotřebí jisté vůdčí schopnosti), ale je pravda, že jeho chování především v Clásicu škodí jak jménu klubu, tak i často výsledkům, i když u těch je to diskutabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši mít pošpiněný klub s tituly?

Reagovat
Kenneth

600. pro oslavence Ikera.

Reagovat
Kenneth

achjo, 300.

Reagovat
Kily

Reagovat
celeb

najvacsi sympatak bieleho teroru, skoda ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jediný

Reagovat
Al Capone

Kaká, Pipita, Granero to nic?

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa vyhráva Sahin, potom Kaka a ostaní sú už do jedného veľkého vreca

Reagovat
alcantara

Najvacsi je Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

borec č.1

Reagovat
Infi

A já si říkal: "300 příspěvků tak rychle, když nehraje Real ani Barcelona? To musí být excelentní zápasy."

A helemese, kauza Pepé (Jj pak ještě Busq, Cesc, pokrytci z Barcelony atd.)

Reagovat
Al Capone

počítám, že ještě příště se bude řešit další El Clásico a pak to už bude zase normální počet příspěvků když nehrají oba giganti

Reagovat
smazaný uživatel

což je na téhle sekci asi to nejsmutnější...

Reagovat
Al Capone

pravda no, stačilo by aby byla PD stejně přehypovaná jako PL a bylo by to jinak

Reagovat
smazaný uživatel

já ti nevím jestli je to jen o hypu, spíš je to tím, že je v Anglii víc kvalitních a zároveň tradičních týmů a pak týmy, který maj prachy. V PD máš Barcu, Real a pak až Vale, která je bez peněz, Ponorka bez tradice a navíc je to spíš kometa, Athletic, kterej je svazován tradicí, Sevilla a Atleti ve sračkách... A myslím, že to bude horší, v ESP nejsou prachy a jak to jde bez peněz ti poví v Deporu. Tam prostě není nikdo na koho se můžou lepit mladí s nadějí, že ten klub něco vyhraje, že přivede někoho kvalitního. Možná Vale až dostaví stadec a Málaga až to pořádně roztočí s přestupama.

Reagovat
Kily

co se týče naší stavby stadionu, tak o tom jsem přemýšlel nedávno a dospěl k otázce, jestli vůbec ten stadion k něčemu bude. Obrovské plus samozřejmě představují zisky z prodeje současné Mestally, ale pak jsem šel dál a ptal se, kdo tam vlastně bude chodit. Už dneska je vyprodáno asi jenom na Barcelonu a Real, jinak člověk vidí hromadu volných míst a bílých sedaček dole a obrovsky tristní je pak pohled na horní tribuny, kde není skoro nikdo, a to nejenom na Granadu, ale i na Sevillu. Na novém stadionu bude ještě o 25 tisíc míst víc, ono ze začátku tam fanoušci budou chodit hodně ze zvědavosti, to ale vydrží jenom krátce, tím spíš, když tam budou lístky velmi pravděpodobně dražší, než v současné době

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam by měly být i ty zábavní sekce, ne? myslím tím obchody a další oddělení, kde se zabaví celé rodiny s dětma. To nevím, jestli současná Mestalla splňuje. Navíc případné zlepšení vaší pozice na trhu a přivedení nějakých posil, na které se dá chodit by mohlo taky pomoct. A pořád je to lepší situace, než ta současná, kdy živíte v podstatě dva projekty..

Reagovat
Kily

s pozicí na trhu nevím nevím, prvním dvěma jen tak konkurovat nebudeme a z ligového pohledu už dneska hrajeme vlastně maximum s tím, že i ten fotbal je atraktivní, budeme konkurenceschopnější v Lize mistrů, což by mohlo pomoct, ale to je pořád jenom pár zápasů. A obchody a další oddělení lidi přilákají, ale pochybuji, že to bude nějakých třeba dvacet až třicet tisíc lidí za zápas. Ta návštěvnost samozřejmě půjde nahoru, tam jsem to přehnal, ale i tak si spíš myslím, že tam pořád bude nějakých dvacet tisíc volných míst

Reagovat
Kily

což by vlastně byl značný posun, už držím klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona ani Barca neplní pokaždý stadion, pořád je lepší mít nějakou kapacitu navíc, že jo...

hlavně ten projekt vznikal v době, kdy jste měli oba Davidy, Silvu, růžové vyhlídky, předpoklad, že prodáte pozemky za draho, Barca ani Real nebyli tak silní...no a pak přišla krize a všechny předpoklady šly do háje...ačkoliv to tak dle tabulky nevypadá, tak si myslím, že vás krize poznamenala asi nejvíc..

Reagovat
Kily

z velké části si za to můžeme sami, až moc nás pohltilo nadšení ze stavby nového stadionu, že jsme zapomněli na to, že máme dluhy (už někdy na přelomu tisíciletí to bylo přes sto milionů dolarů). Vypadáme pak jako šašci, když máme velké dluhy, na přestupy vydáváme rekordní peníze v historii klubu a k tomu ještě jdeme stavět stadion

Reagovat
smazaný uživatel

to nejste jen vy, takhle se v době růstu chovala většina ekonomických subjektů nejen v ESP...měl bys být rád, jak jste se s tím následně popasovali

Reagovat
Kily

tak to mě těší, že se dalo zapomenout na lidi jako Carboni nebo Ruiz a Valencia zůstala až na jednu sezonu na předních příčkách. A o to víc to těší, že nebylo třeba příchodu nějakého ropného jantara, co by do klubu začal cpát prachy a maximálně mi ho znechutil. A co se stadionu a zpoždění stavby týče, tak to mě vlastně těší taky, protože jsem se tam pořád ještě nedostal a letos už ani nedostanu, jelikož jsem včera udělal cosi jako plán výletů, takhle budu mít ještě nějaký ten pátek na výlet do Valencie navíc

Reagovat
smazaný uživatel

a kam se chystáš? mi je pořád líto vyhazovat peníze za cesty za fotbalem

Reagovat
Kily

mně to bylo líto, ale chci to procestovat dokud jsem věkem mladej a ne za každou cenu schovávat každou stovku s tím, že se jednou bude hodit, budu jí potřebovat a pak z toho nakonec nemít třeba nic. Za měsíc jedu do Gelsenkirchenu, cestou se podívám do Dortmundu a tam se pak dost možná vrátím na konci března na zápas se Stuttgartem. Na začátku března pojedu do Berlína, na začátku května do Milána na derby a pak uvidím podle možností. Nechávám si okénko vzhledem k tomu, že v LM existuje slušná šance na to, že Bayern bude hrát s Barcelonou, Realem nebo Arsenalem. V září pak chci do Monzy na formule

Reagovat
smazaný uživatel

paráda závidím...já si zas říkám, že to procestuju až budu starší a budu mít odrostlé děti..ty děti, které ještě ani nemám

Reagovat
Kily

jojo, tohle jsem si právě říkal taky

Reagovat
smazaný uživatel

no snad se ti smradi budou aspoň dobře učit, když kvůli nim táta nemůže na fotbal

Reagovat
alcantara

Teraz som si precital Joseho tlacovku, alibizmus ako vino.

Inak dokazal niekto, ze Sergio Marcelovi nadaval do opic?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako zas nestrkejme hlavu do písku, já si myslím ,že mu to řekl, ačkoliv to potvrdit nejde..

nejvtipnější na tom ale je to, že si Mou musel zase rýpnout do Barcy, on by snad klidně zapálil SB, pokud by byla naděje, že chytne i NC..

Reagovat
alcantara

Ja si matne spominam, ze som cital nejake studia, kde sa rozoberalo, ze pokojne mohol povedat nieco uplne ine, ajked z videa som mal skor opacny pocit. Pytam sa, ci to nahodou nerozoberali nejaky profesionali na odcitanie z pier a nema odkaz. Aby to nakoniec nebolo ako s tym udajnym Messiho pluvancom.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to jsem taky četl, že mohl klidně říct něco jiného, co bez zvuku vypadá stejně (jaký je správný cizí výraz pro ot, co se snažím říct? ) jako mono mono...ale tomu moc nevěřím, obzvlášť s tím, jaký zákeřnosti Marcelo proti Barce předvádí, bych mu to snad řekl taky

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti to je zas pokoukáníčko..druhej gol po ose juanfran-a zakoncujici adrian lopez fakt stál za to,na atlety rad koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom nechápu ty obránce, kteří místo toho aby mu zabránili v dorážce, se rozčilujou na pomezního, že to měl být ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto jsi řekl přesně,taky sem jen kroutil hlavou nad nimi....

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle smrdělo redkou na adriana.l ..žlutá je málo kdyt šel sám

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAOOOO lobík no náádhera

Reagovat
smazaný uživatel

HATRICK po krasne akci,no tak dnes se kochám

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme BEEETIIIS!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som skúsi to talianske 4-3-1-2 s Pitim a Tamudom v útoku, Trashorras na ofenzívneho záložníka...

Mikel, ukáž, že ešte nepatríš do starého železa...

ďalší dôležitý zápas, treba 3 body...uniknúť bojom o záchranu a pekne sa uvelebiť v nudnom strede tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

O vztahu Barcelona vs Mourinho a dopad na EF při jeho příchodu do Realu by se dala napsat celá kniha. Nevím jestli z něj mají culerdos mindrák nebo něco jiného (strach?), jen mě udivuje, že pro jejich klub pracoval a přesto mu spílají do "překladatelů". A vlna nenávisti v létě 2010 vzedmutá z barcelonského tábora na EF ta snad nemá obdoby a možná souvisí s úpadkem diskuse na PD. Nemusíte reagovat, je to jen zamyšlení...

Reagovat
Infi

Klasika

Reagovat
vocasisko

yarda je takovej prezident místních merengues, svýma omezenýma názorama vždycky naprosto vystihne všechny zdejší fanoušky té bandy kolegů nosících bílé dresy, palec pro tebe dědo

Reagovat
Kenneth

To samé se dá říct o vás a jirim.

Reagovat
vocasisko

1. dík že mi vykáš

2. Vás se píše s velkým V

3. dík že mě tak uznáváš, ale ještě se nepovažuju za tak důležitou osobnost

Reagovat
Kenneth

vás - Barcelonská skupina na EF. Seš tak natvrdlej nebo co?

Reagovat
vocasisko

jsem tak natvrdlej

Reagovat
smazaný uživatel

Omezené názory, tak pokud myslíš limitované co do počtu, tak to už jsem vysvětloval proč. Pokud se to týká omezenosti jiné, tak pak se snažím seč můžu, abych se dostal na takovou (vaší) úroveň, abyste mě pochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Strach

Když si s ním Guardiola pokaždé vytře zadek

Reagovat
smazaný uživatel

Já naznačoval ty začátky jeho působení, kdy ještě neodehrál na lavičce Realu ani zápaas.

Reagovat
madridcan

Presne ako napisal Carlitos na ŠF-

To je velká část fanoušků Barcelony. A my z toho máme radost, protože je i v nejúspěšnějším období v její historii víc zajímá Real než vlastní úspěchy

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Vždyť to není pravda. Takových není hodně, ale najdou se.

Reagovat
madridcan

praveze takych je dost vela...........ale nerobim si iluzie,ze keby sme boli na vasom mieste, tak sa starame iba o Real

Reagovat
vocasisko

Jo, my vlastně celou dobu fandíme Ronaldovy, protože se nám líbí, jak roztahuje nohy.

Reagovat
madridcan

Ronaldo je zasnubeny a sranda,ze to hovori hrac timu, kde sa Ibra hladka s Piquem a Fabregas si da vo velkom style pusu s moderatorom pred kamerou. Radsej reaguj normalne,lebo tvoje pseudovtipne prispevky stoja za hovno. Alebo este lepsie-nereaguj vobec.

Reagovat
vocasisko

Tak jasně, ale furt mi chybí to roztahování nohou před kamerou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je ale dost mimo podle mě... Zrovna v tomhle období je dost náročné se vyjadřovat jenom k Barceloně, Real si sere na vlastní práh tak jak dlouho ne a může za to hlavně Mourinho. To, že vztah Barca - Mou je oboustranně "komplikovaný" netřeba hovořit. On jakžto samozvaný "culé až do smrti", či co to plácal, je nyní víc proti Barce než na straně Realu. Což mi přijde úsměvnější než to, že se culés často vyjadřují k Realu (který k tomu v poslední době zadává nespočet příležitostí).

A na pováženou je taky skutečnost, že někdo, kdo tohle kritizuje (viz začátek vlákna), tak sám přikvačí do diskuze povětšinou s kritikou barcelonských...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

parádně vystihnuté.

A ta věta:

"On jakžto samozvaný "culé až do smrti", či co to plácal, je nyní víc proti Barce než na straně Realu."

sedí jak prdel na hrnec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Znova opakuju, měl jsem na mysli spíš tu dobu, kdy Mourinho teprve přišel. A pokud jde o tyhle výroky, tak je to na obou stranách stejné, vždycky se najde výrok hráče nebo trenéra, kterým naznačuje oddanost klubu, kde nakonec neskončil nebo odkud odešel. A co se týče o starání se od druhého, tak to s příchodem Mourinha jen eskalovalo, možná by stálo za to udělat statistiku příspěvků v diskusích pod reportem nebo preview rivala. Dal bych to na starost tomu, kdo má nejvíc příspěvků, protože ten má očividně nejvíce času

Reagovat
smazaný uživatel

Určite to bude ten strach

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si opravdu nedokážeš přiznat, že ten člověk dělá blbosti, že se chová jako debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrivba tebe, Marty, se týká ta vlna z léta 2010. Choval se pořád stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak já jsem na něj předtím nadával méně?

Reagovat
vocasisko

Valdés-Mascherano,Pique,Abidal-Sergio,Xavi,Thiago,Messi-Alvés,Alexis,Legenda

dneska se musí vyhrát, tipuju 3:1 pro nás

Reagovat
-Kopy-

Diego Alves, Barragán, Rami, Dealbert, Jordi Alba, Albelda, Banega, Tino Costa, Feghouli, Jonas y Soldado.

překvapení Jonas na křídle, Banega na podhrotu ? to nevidím moc dobře, Ever u nás hrál asi tři zápasy na podhrotu a vůbec mu to nešlo, je to na něj strašně vysoko...Jonas je univerzál, ten si stím křídlem nějak poradí...no jsem na to zvědav, snad vyhrajeme.

Reagovat
Kily

hmm, nadšením z Jonase neskáču a o něco víc se ještě těším na oběd, no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

banega hraje na svojem,podle toho jak koukám..

Reagovat
madridcan

Dneska vsetko jednotky a spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

najmä od 16:00 v Madride

Reagovat
One-Real

Tak Marca dneska tipuje.

Iker

Hamit,Varane,Ramos,Marcelo

Lass,Xabi

Callejon,Ozil,CR

Benzema

Reagovat
Kily

Pepe místo Varaneho a Arbeloa, pokud nemá zdravotní problém, za Hamita

Reagovat
RMCF

Reagovat
One-Real

Ja ctu na forech, ze Jose chce Varaneho vyuzit jako tzv. antiLlorente zbran.

Reagovat
Kily

já mám za to, že tuhle práci bude dělat Ramos

Reagovat
One-Real

Ja bych se nedivil kdyby to fakt delal Varane a Ramos se spis staral o rozehravku. I kdyz si spis taky myslim, ze Pepeho sedet nenecha.

Reagovat
Kily

Pepe tam může vypomoci taky. Sice máte příští týden odvetu poháru v Barceloně, ale dneska podle mě prostě není prostor na nějaké šetření nebo sázení na nevyzkoušené (respektive minimálně vyzkoušené) varianty. Mourinho tam dá, když odečtu zraněné, klasiku a to, co hraje pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

No šetřit se nebude určitě. Podle mě je tohle důležitější žápas než odveta Copy teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že ho dnes sedět nechá a ve středu ho vypustí na Camp Nou.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl vrchol.....

Reagovat
smazaný uživatel

To ho tam sežerou Ale nemusela by to bejt uplně taková sranda, podle mě by hrozilo, že buď někdo vnikne na hřiště nebo tam po něm něco budou házet, jestli nastoupí v odvetě - a aby se to pak vůbec uplně nezvrhlo...

Reagovat
Kily

no je pravda, že po téhle stránce si vybral nejhůře, jelikož Messi je největším chráněncem a až mi často přijde, že jeho se nikdo nesmí ani dotknout, jinak je hned terčem pískotu fanoušků Barcelony, u jiných hráčů je to mnohem snesitelnější. On si na sebe Pepe dost možná upletl ještě větší bič, jelikož by se mohlo stát, že k té odvetě půjde s polovinou žluté a tu pak dostane hned při prvním sebepodezřelejším souboji

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě taky hrozí, protože co si budeme namlouvat, i rozhodčí často podlehaj vlivům publika... Já si ale myslim, že Pepe na odvetu nenastoupí - ať už to podaj jako "trest" za ten první zápas nebo jakejkoliv jinej důvod..

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovím oběma, to s tím pískotem a nenávistí by právě mohlo hrát Mourinhovi do karet. Já jsem téměř až přesvědčen, že tam nastoupí. Jsem zvědav, na kolik se můj odhad bude lišit, stejně jako jsem zvědav, zda-li dnes bude v sestavě.

Jinak pravdou je, že si na něj teď budou všichni rozhodčí dávat pozor. A pokud na Camp Nou opravdu nastoupí, tak věřím, že toho po fotbalové stránce moc neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

o to mourinhovi jde,že po fotbalové stránce u jeho týmu toho moc neuvidíme...taky si myslím že spíš nastoupí....

Reagovat
Kily

myslíš hrát do karet formou toho, že by domácí nemuseli být soustředění pouze na fotbal? Jinak já jsem na tom podobně jako v srpnu před odjezdem do Barcelony, výsledek prvního zápasu určil, že Real bude muset hrát a stejně jako v případe Superpoháru jde stále ještě o soutěž, která nemá takovou důležitost jako ty další dvě

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu moc nevěřím, hráči jsou obrovskými profesionály, ale malou roli to sehrát může. Spíš jde o Mourinhovo ego, lidé na něj budou pískat, házet kdoví čím a budou se prostě chovat neurvale, což bude jeho ego hodně masírovat a on si pak může na tiskovce říct, kdožeto tu káže o charakteru.

Reagovat
Kily

taky možnost, navíc tohle půjde případně použít v případě postupu i vyřazení, čehož si Mourinho bude vědom

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýři zatím bída,myslím že budou plichtit ...

Reagovat
One-Real

400. pro Reaaaaaaaal !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goldadooooo

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goldado

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejdriv albelda red,primak a gol,to jste teda dodrbali.....

Reagovat
madridcan

Nadhera Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm toho Bruna by sa mala Vale zbaviť čo najskôr. Iba 3 min. na ihrisku a pomôže Osansune vyrovnať

Reagovat
smazaný uživatel

netopier chce zdramatizovať ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

hmm, takhle to dál nejde, budeme muset na venkovní zápasy zdokonalit taktiku a góly na 1:0 dávat až v poslední minutě nastavení, aby soupeř nemohl odpovědět, tohle je letos už potřetí

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

to je v prdeli, Albelda, výkon, útočná fáze nebyla, nedalo se na to koukat...

Reagovat
Kily

takže taková venkovní skoro už klasika a zase jsem o nič nepřišel

Reagovat
Kily

nic

Reagovat
-Kopy-

ušetřil sis zrak a nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to teda viděl od 60. minuty, ale shrnul bych to do slov nemohoucnost, neschopnost a trápení.

Reagovat
Kily

hmm, hrůza, jak se výkony doma a venku liší skoro jako den a noc

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracený zápas. Naprosto skandálně bráněná standartka

Reagovat
madridcan

Pepe na tribune a stoperska dvojica Ramos-Varane

Reagovat
mickey mouse

Aspoň ten bod, Valencia by si 3 vody nezasloužila. Fotbal celkově nic moc

Reagovat
Hristo Stoichkov

Marca se do toho slušně opřela

Reagovat
smazaný uživatel

co máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si rýpla do situace v kabině Realu Madrid.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Řežou to tam každý den. Když se podíváš, je toho spousta. Jsem na to ohromně zvědavý, média ve Španělsku dokážou klub rozložit, takhle skončila Rijkaardova Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Marca už jednou takhle Fňukýnha kritizovala a on to ustál. Bylo to v době války s Valdanem. To jsem tenkrát myslel, že ho Marca vyštípá, ale Florentino se za něj postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to teda nebylo takhle otevřené. Tohle je fakt mazec. Válka.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas nekde nakej preklad ze špániny?

Reagovat
smazaný uživatel

jj už to čtu (zaplaťpánbu za chrome, se španělštinou jsem na tom bídně..což mě dost štve kvůli zítřejší zkoušce právě ze španělštiny ), ona to Marca stejně poměrně dlouho držela na straně Mourinha, dali mu dobu hájení a teď už jim možná dochází trpělivost...

stejně si ale myslím, že Real tisk neodstřelí, Mourinho to v tomhle směru vždycky "zvládal"...

S tím Rijkaardem to vidím jinak, tam byla kritika tisku mnohem víc důsledek než příčina, jestli mi rozumíš..

Reagovat
smazaný uživatel

A podobný průběh měl taky začátek konce Pellegriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelleho Marca pranýřovala už od začátku jeho působení, pokud se nepletu. To se s tímhle nedá tak úplně srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho případě totiž nebyl nikdo, kdo by ho podržel a Marca tak měla volnou cestu. Odvolávala ho sice po každém neúspěchu, jako počátek si ale pamatuju jeho rozepře s Gutim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle měl Valdana. Ale jak velký slovo měl ten u Florentina, to netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to alespoň zčásti pravda, tak je to parádička. Tohle by mohlo otočit kormidlem osudu týhle ligový sezony. Jen houšť.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo opravdu proti Mourinhovi nasadili válku?

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy bude záležet, na kterou stranu se postaví Florenino. Jestli na stranu "své" Marci. Nebo na stranu "svého" Moua.

Reagovat
Kily

porazí Athletic, Mourinho si k tomu řekne, své, Perez ho podpoří a válka skončí tak rychle, jako začala

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už musí být víc promyšlený, než aby to vyšumělo pouhými řečmi Mourinha..

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to podobně. K tomu by ta výhra mohla bejt nějaká megalomanská. Třeba obrat z 0:1 na 2:1.

Ale neskončí to tím určitě. Max. odsune.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by nastalo, keby dnes Real prehrá?

Reagovat
Kily

ještě větší bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Peklo, následne zápas na NC a vyradenie z pohára. To by boli dosť slušné tlaky, ktoré by už Mourek pod kontrolou rozhodne nemal. Ale aby dnes Real prehral? To skôr dám zajtrajšiu skúšku na áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Real je mentálně neuvěřitelně silný. Oni jsou mužstvo stavěné čelit tlaku. Proto je tady taky ta varianta, že by je to, jak je všichni teď odsuzují, mohlo nakopnout.

Ale to jsou jen spekulace. Každopádně je dobře, že to teď takhle neunášejí. Dává nám to větší šance.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, mentálně jsou neuvěřitelně silní. Ale zároveň mají "komplex Barca". Nedovedu si představit, jký musí být pocit hrát skvěle, vést ligu s příjemným náskokem, v LM hrát velmi dobře...a do toho poslouchat kritiku do vlastních řad, hráčích rozdělených na skupiny, geniální Barce a Messim z jiné planety. Ať chtějí nebo ne, musí je to ovlivnit.

Tímto zdravím madridcana, který možná už pochopil, že Clásica se nedělí na důležitá, pohodová či dokonce přátelská. Clásico je jenom jedno a je to válka, ve které se ze dne na den může otočit kormidlo celé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ještě nevím jak vůbec Real zareaguje.. Oni mají svůj vlastní vnitřní svět, který jim staví Mourinho a ten ten zápas vzal z fleku hodně ležérně..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč ležérně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasů odkoučoval zrovna Mourinho v teplákovce? Nasadil jen konkurenceschopnou sestavu, aby to nebyl další průser.. Dával hodně najevo, že ten zápas pro něj není zas až tolik důležitý..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konkurenceschopnou? Vždyť nasadil to nejlepší do stylu, kterým se chtěl prezentovat. Pep se nepopřel a dal šanci Pintovi (přiznejme si, že to Barcu stálo gól). A Mourinho je člověk, který si moc dobře uvědomuje, že prohrané Clásico smazává veškeré předchozí úspěchy (myslím tlak na hráče). Teplákovkou jen potvrdil, že je to člověk, který musí být za každých okolností výjimečný. Spíše bych upozornil na to, jak ho Pep smazává BĚHEM zápasu. Mění styly, reaguje na hru soupeře, stále žije s týmem. Mourinho to umí taky, ale v Clásicu mi připadá jak leklá ryba.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jediná cesta jak nasadit "konkurenceschopnou" sestavu je použít to nejlepší, co má k dispozici Ale jinak oproti předchozím zápasům tam nebyl žádný pokrok. Fakt v tý teplákovce vidím jakousi symboliku, že to přece jen není tak důležitý zápas.. I když to samozřejmě může být jinak.

Pro mě není Mourinho absolutně typ trenéra pro technický španělský fotbal.. ale to bylo jasný už předtím.. Jakmile bude moct hráče celý rok učit jen destrukci jako v Interu, nebo Chelsea.. tak to bude mít Pep daleko těžší..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Alibismus madridčana bych už asi nevytahoval.

Reagovat
madridcan

Pozri sa ako nato reagoval Marty a presne tak som to bral. Kto ma chcel pochopit, ma pochopil, kto nie,tak fnuka ako pan nadomnou a kope okolo sebe Ale aspon si pohladkal Jiriho ego a pobavil sa opat raz sam na svojej debilite

Reagovat
madridcan

aby blbo nevyznela veta myslim,ze Jiri sa pobavil na svojej debilite, nie ty

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvní si myslím, že se to nestane.

Zadruhé - nevím. Ale byl bych na to samozřejmě zvědav. Nejspíš by se krize prohloubila.

Reagovat
Kily

no jelikož ve středu je pohárová odveta, tak dost možná jenom o pár dní a někoho pak napadne třeba znovu začít. A klidně to může být Mourinho, který po každé další výhře bude na tiskovkách přidávat nějaké rýpnutí do médií, každopádně se mi nechce věřit tomu, že by Marca byla ochotná jít proti svým nějaký delší čas

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem bych nikdy nečekal, že dám Ramosovi někdy i palec nahoru.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nechci soudit, ani tomu příliš nevěřím. Každopádně je příjemné vidět, že se o tom v táboře soupeře alespoň spekuluje. Celkově mi Real přijde rozdělený na několik skupinek, což je vždy problém. Takový Calderón kritizuje všechno, pak pochválí Pepeho

Problémy se Sahinem, skupinkování hráčů ze strany vedení (bývalého a současného), mizerné postavení odchovanců i Španělů v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám v tomhle jasno. Jestli bude Ramos jeden z těch, kteří by trenérovi namazali schody, tak mu ten palec dám.

Reagovat
Kenneth

Kreténi, jdou proti svým.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jedna ze stran nedržela sliby, dost možná to porušila Marca, když poslala na veřejnost info o Di Maríově zranění, takové věci Mou před zápasy s Barcelonou většinou tají. Titulní stránka AS den poté taky možná nebude náhodná. http://img.kiosko.net/2012/01/20/es/as.300.jpg

Reagovat
Kenneth

Ale možná by bylo na čase pár Portugalců vyházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně, všechno to jde pouze z novin. Ať už je na tom pravdy kolik chce, tohle si prodělává snad každej velkej klub občas - velký spekulace, kór v takhle důležitym období, ještě okolo clásic, kdy je všechno nejvíc sledovaný a napnutý. Jde jenom o to, jak se k tomu postaví hráči, potažmo trenér. V Realu se právě utvořila dobrá parta celýho kolektivu v posledních letech, letos obzvlášť. V tom bych problémy vůbec neviděl. A Mourinho ví, jak se zachovat. Právě i v takhle mimofotbalovejch situacích mu věřim jako nikomu jinýmu z týhle branže. Dneska to chce porazit Bilbao, přinejlepším totálně rozstřílet a vše bude okej. A až se doklepe Copa a bude po všem, tak už nebude žádnej problém Hlavně ať dneska vyhrajou, HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto se příliš nevěří hlavně z toho důvodu, že ředitel Marcy Óscar Campillo a jeho zástupce Santiago Segurola fandí, světe div se, zrovna Athleticu.

Reagovat
vocasisko

https://p.twimg.com/Ajw4upXCAAA-0qO.jpg

Genialita Messiho ikdyž se mu ten zápas nepovedl, tak tímto pasem vyřadil ze hry 9 hráčů. A lehce z toho jde poznat, proč se mu tak nedařilo, když i přesto, že stojí s míčem nějakých 10 metrů od vápna, tak jsou kolem něj 3 hráči. Mimochodem, všimli jste si, že to byl Ronaldův gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo pekne zaspal, asi obdivoval ten pas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono je spíš ironií osudu to, že Ronaldo myslím právě kvůli těmto situacím pravidelně odchází od Alvese, který je velmi těžko bránitelný.

A dodám, že si nemyslím, že by to měl být Ronaldův gól.

Reagovat
Kily

tohle bych na Ronalda neházel. Možná si toho mohl i všimnout a stáhnout se, ale on v popisu práce to bránění až tak moc nemá a rozhodně by to neomlouvalo spoluhráče, kteří se nashromáždili ve středu hřiště a vůbec neřešili Abidalův náběh

Reagovat
vocasisko

Sice jsem nebyl na hřišti, ale myslím, že kdyby aspoň otevřel pusu a křikl na Altintopa, tak se k němu okamžitě stáhne, takhle to úplně vypustil a byl z toho gól. Jinak je opravdu úsměvné, že kolem naších 2 hráčů na vápně stojí 5 baletek a kolem Messiho další 3.

Reagovat
Kenneth
Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si v tom zápase všiml taky. Ale mám pocit, že ta situace o vteřinu pozděj byla ještě zhuštěnější a vtipnější.

Reagovat
vocasisko

no vzhledem k tomu, že v tom hloučku je i Messi, tak předpokládám, že to je nějaká situace po rohu nebo standartce, nicméně jinýho hráče tam nevidím a to že Barcelona presuje v co nejvyšším počtu hráčů je všeobecnej fakt

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to hned po rohu.. proto je tam jeden hráč Realu

Reagovat
vocasisko

vždyť je ten obrázek ořezanej, nejde vidět víc jak nějakých 5-10 metrů čtverečních, ty hráči se už můžou pomalu vracet nebo být mimo záběr

Reagovat
smazaný uživatel

Tu akci si moc dobře pamatuju a z rohu ani žádné standartky to určitě nebylo. Navíc se fakt vsadím, že v dalším momentu to rozestavení hráčů Barcelony bylo ještě mnohem "děsivější"

Reagovat
vocasisko

A navíc porovnáváš jabka a hrušky, tady nejde o to, že jsou na tom obrázky hráči Realu jak ovce, ale že jsou tam jak ovce ženoucí se za stéblem trávy na sahaře. Kdyby z této situace Ozil něco vytěžil tak uznám, že to je systémová chyba, jako v případě Realu, ale on z toho nic nevytěžil, akorát to byl získaný balón pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chyba se stává chybou až v okamžiku, kdy se akce povede? Samozřejmě že takhle to kritérium čistě z logiky nikdy znít nemůže..

Reagovat
vocasisko

a vidíš snad, že by na tom obrázku od Kennetha byl někde v náběhu hráč, kterej by vosral celou obranu? sice je to zahuštěný, ale podle mě je pokrytý skvěle, nemůže se obrana roztahovat po celý šířce hry, když se hraje poblíž vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguju na ten nesmysl, kdy si určoval fakt, že chyba se stává chybou pouze v okamžiku, kdy se akce vyvede.

Reagovat
vocasisko

a kde vidíš, že ta situace je chybou? stopeři stojí zhruba na svých místech, Alvés není v záběru, takže pokrývá pravou stranu, Busquets vyvyjí s Abidalem tlak na balón, takže by musel být Ozil kouzelník, aby ty 2 hráče vosral a ještě z té situace udělala gólovku. Navíc stopeři reagují tak, jak se vyvijí hra, takže si nemyslím, že pokud by Ozil z té situace vyšel tak by všichni pokračovali v tom pohybu, jakej mají na té fotce, ale postavili by se do lepších pozich vhodných k další situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ach jo.. očividně vůbec nechápeš, co se ti tady snažím říct..

Reagovat
vocasisko

a já nechápu, proč se tu snažíš zbytečně slovíčkařit, já se tu bavím o těch 2 situací a ty začneš vytahovat něco o tom, co chyba je a co chyba není

Reagovat
vocasisko

A nikde jsem přímo neřekl, že je chyba chybou až v situaci, kdy se stane chybou. Prostě z první fotky ode mě padl gól, z druhé fotky od Kennetha nic nebylo. Jabka a hrušky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Kdyby z této situace Ozil něco vytěžil tak uznám, že to je systémová chyba"

Reagovat
vocasisko

Proboha, prostě kdyby se tam najednou náhodně mezi Alvésem a stopery vynořil hráč a Ozil mu to nadpozemskou nahrávkou posadil přímo na hlavu, tak by to samozřejmě systémová chyba byla, protože se zbytečně 6 hráčů zajímá o Ozila, ale žádnej hráč se tam neobjevil a Ozil taky neudělal nic nadpozemskýho, tak se vlastně nic nestalo a žádná chyba to nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už s tebou fakt končím. Ať si udělá obrázek každý sám..

Reagovat
Kenneth

Já nic neporovnávám, psal si něco o úsměvné situaci Realu kdy je víc hráčů na jednoho hráče, tak sem ti poslal obrázek z vašeho tábora.

Reagovat
Kily

nevím, být Ronaldem, tak taky nebudu předpokládat, že devět mých spoluhráčů se nechá snadno přehrát čtyřmi protihráči, z nichž dva se k míči ani nedostanou. Tam je jednoznačná chyba ve vysunutí obrany a jejím špatném zformování

Reagovat
vocasisko

Tak jasně, ale prostě Ronaldo musel odhadnout situaci a musel vidět, že se Altintop kochá někde na úrovni stopera a tak by měl zareagovat.

Reagovat
DreamTeam

tak toto uz je moc..

Reagovat
Kenneth

Ronaldovo gol? On tam je od toho aby bránil no.

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýna mohla sice bránit líp, ale primárně je tohle prostě komplexní chyba rozestavení, které bylo soustředěné na silnou stranu a stačilo teda přenést míč na slabou stranu a bylo hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě - 4 hráči brání samotného Alexise. To je hrozivá systémová chyba.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já ti ani nevím. Chyba to sice byla, ale podívejme se, v jaké fázi zápasu se to stalo. Celý zápas brání v bloku, bez míče. Zahušťování středu je pak už naprosto logické. A že to místo měl právě Abidal byl myslím jasný záměr (samozřejmě ho ale nemělo být tolik). Těžko se to ale brání, když samotný Abi těchto situací příliš nevyužívá...o to je to pak větší překvapení

Mě spíš zaráží to, že Real alespoň nezkusil podržet míč (i za cenu toho, že budou hrát dozadu). Vím, s Ikerem, Carvalhem či Altintopem se to hraje těžko, to už je i o složení týmu. Barca vyniká v rychlém pressu po ztrátě míče, ale pokud ho soupeř dokáže chvíli podržet, je to i pro ni velký problém, protože ten tým není vůbec stavěný na hru bez míče a jasné kontroly zápasu. To, co hraje Mou proti Barce, se hrát jednoduše nedá. Kolikrát jim pomohl rychlý gól, ale stejně toho nedokázali využít.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že to bylo na konci, kde už je obrana unavená (nejen fyzicky, ale i mentálně), ale já reagoval na to, že by ten gól měl být primárně Krystýnin.

Reagovat
smazaný uživatel

ta rezignace na držení míče mě taky dost překvapila, místo toho, co by využili vedení a nechali Barcu vylítat, tak jí dovolili převzít otěže..

Ono je to snadný kritizovat takhle po zápase, ale je asi evidentní, že má Mourinho až moc dobře v paměti to, že se mu tahle taktika JEDNOU povedla s Interem, který na nic jinýho neměl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalduv gol, aha Tebe asi zere, ze se Ronaldo trefil a Messi vysel na prazdno, co, ze tohle vubec rikas..

Reagovat
vocasisko

Mě to vůbec nežere, je mi to jedno. Messi rozhodl zápas, Ronaldo dal "jen" gól

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nerozhodne jedna gólová přihrávka.

Reagovat
vocasisko

jistý způsobem ano

Reagovat
vocasisko

jistým*

Reagovat
smazaný uživatel

taky musí být správný náběh a zakončovatel

Reagovat
vocasisko

jasně, ale tady je prostě 80% gólu Messiho a to neříkám kvůli tomu, že bych se chtěl zuby nehty prát o to, že v tom zápase byl lepší jak Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

když už vyjadřuješ procenta, tak bych dal minimálně 50% podílu na gólu bránícím hráčům Realu, až pak bych těch zbylejch 50 rozděloval mezi ty 2, jestliže tenhle styl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No posledné Clasico rozhodla

Reagovat
smazaný uživatel

je alibismus tvrdit, že jedna věc rozhodne zápas, i když se to oblíbeně dělává, ja vím...většinou to ale je střelec, né přihrávající, ale ani s tím příliš obecně nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro šampiony z Barcelony

Reagovat
vocasisko

Reagovat
culé

Reagovat
F.Torres

žampiony z Barcelony

Reagovat
One-Real

Mourinho: 'I was fine this morning, but now I'm as sad as the rest of us becasue the father of one of us died and we saw him suffer. We're sad and affected by it. This person was with us when he received the news and I'm sad for that.

Reagovat
vocasisko

OT: http://1url.cz/Tzwx

nevím jestli to tu už bylo (jestli jo, tak se omlouvám za spam), nicméně, hodně zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych byl opravdu zvědavý.. U Raúla byla spousta fanoušků naštvaných, ale brali to jako nutné zlo.. Ale kdyby měl odejít Ramos? To už by se pod Mourinhem ta židle prostě musela zbořit

Reagovat
Kenneth

January 19, 2011

Reagovat
vocasisko

ajo zajimavý, že to na stránkách Realu berou jako horkou novinku, na ten rok jsem se vůbec nedíval

Reagovat
DreamTeam

co bys od nej chtel jako

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné ako nás riešia a monitorujú situáciu Farsáci

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste už dočista zapomněli, že jste jeden z největších světových klubů?

Reagovat
Kenneth

Je to neskutečné no, oni i kdyby dneska klekli s Malágou tak budou řešit náš zápas.

Reagovat
DreamTeam

tak Barcelona je pod tlakem.. ztraceji pet bodu.. venku je to bida.. a dnes dalsi realna sance, ze to ten co tak dela prostor pro ostatni zase se svyma kolegama odchodi a pujde to do haje .... jako 7 nebo 8 bodu uz by ted bylo pomerne kriticke

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Infi

Tak furt lepší monitorovat a řešit, než urážet, viď Farsáku

Reagovat
vocasisko

Barcelona lineup: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, Busquets, Iniesta, Thiago, Adriano, Messi and Alexis

za rotaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

zarotovat s Xavim a Cescem zároveň není v současn=é situaci na palec...doma klidně, ale v Málaze to bude náročný...

Reagovat
vocasisko

oba byli unavení, sice jsem čekal, že bude Xavi hrát a Thiago bude hrát místo Cesca, ale já doufám, že se to vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Puyol Chápem, že má svoje roky a potrebuje oddych, no keď nastúpil, tak bol v obrane najlepší. Pevne verím, že Masch ho kvalitne nahradí

Reagovat
vocasisko

Málaga 11; Caballero, Gamez, Demichelis, Mathijsen, Monreal, Camacho, Maresca, Cazorla, Eliseu, Isco and Van Nistelrooy

Reagovat
Kenneth

Proč tam pořád strká toho Ruuda? Už na to evidentně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco , Camacho

Reagovat
smazaný uživatel

proc se barcelona rika farsa? neumim spanelsky a tady to kazdej pouziva tak my to prosim vysvetlete dekuji

Reagovat
culé

Nazývajú ju tak len odporcovia. Neviem, či je to v španielčine hanebný názov, alebo len zámena písmenka bez efektu.

Reagovat
vocasisko

Farsa = fraška. Avšak mi to teda nějak extra urážlivý nepříjde, ale hold někteří musí svůj komplex násobit tím, že se nestále snaží Barcu zesměšnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra nemastná neslaná, ale už dvě šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta už 4 ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
vocasisko

ale zase tam asi 3x pěkně vybojoval balón a jednou z toho byla Messiho šance

Reagovat
smazaný uživatel

Victor

Reagovat
smazaný uživatel

Victor

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

VICKY DÍKY J SI MISTR !!!

Reagovat
vocasisko

Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, tohle byla velká šance.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mávat nemusel...

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle dalšího záběru tam byl..

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně o pár čísel. Tohle bych pouštěl.

Reagovat
Jerichoo

tiež to nemám rád. Metrový offside rozdiel spraví, ale tých pár centy by som púšťal

Reagovat
Jerichoo

škoda išiel by sám

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už je to daleko lepší. Kontrola hry už je jasně na naší straně. To je předpolí

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí je zvláštní. Zatím jsem ten jeho metr nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Isco?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jedna velmi krásná střela. Jedna gólovka. Obě vychytané od Vickyho. Celkově nevýrazný jako celá Málaga, ale na něm je vidět, že to v něm je a že bude výborný. Možná i TOP class

Reagovat
smazaný uživatel

Posraná výkupní klauzule 6 mega..

Reagovat
Kily

nj, lepší neřešit to, nebo řešit jenom minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mi dneska chybí přínos Daniho a Alexise. Obě motorové myši jsou hodně utlumeny.

Reagovat
culé

Tarzan diriguje z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

zas ta jeho slabina

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

leooooooooooooooooooo

Reagovat
culé

Meeeeeeeeeeessiiiiiiiiiii

Reagovat
Jerichoo

ruud toto si premieňal

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

pan halvičkář leoušek

Reagovat
vocasisko

Messi stejně umí hlavičkovat výborně, když se k tomu dostane

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Golaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssooo

Pán hlavičkár

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOO

Leo Messiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Adrésovi dneska ty balony hrozně odskakují. Nebál bych se říct, že je z té zálohy dneska nejslabší.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi tím, že nekoukám... Jdu až na druhou půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přijde opět výbornej

Reagovat
culé

Konečne vidieť (nielen) Messiho snahu

Reagovat
Kily

jak hraje RvN?

Reagovat
smazaný uživatel

tužku

Reagovat
smazaný uživatel

měl asi tři dotyky, z toho jednu šanci, kterou pokazil...on už je špatnej, nechápu proč nehraje Rondón..

Reagovat
Kily

takže letošní klasika, já to chápal ještě první kola, ale tohle je nedůstojné. Pelle mu z toho asi chce pomoct a dává mu co nejvíc šancí na chycení se, ale nikam to nevede a ještě to skončí pískotem vlastních fanoušků (pokud na něho už nepískají)

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí jsem to chtěl napsat...nechápu to obzvlášť proti Barceloně, kde se hraje na RYCHLÉ protiútoky. Být tam teď v té poslední šanci Rondón, možná by bylo vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...to samé ale proti vám, kdy měl už od takové 60. min být Rondón na hřišti, páč v té chvíli byl RVN zbytečný..

Reagovat
smazaný uživatel

U nás by se to dalo pochopit v rámci toho, že u nás hrál. Každopádně byl jsem více v klidu, pokud byl RvN na hřišti, ze Salomóna mám vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on není hráč, který by byl vidět celej mač.

Reagovat
Kily

to ne, ale ve chvíli, kdy není vidět pravidelně skoro každý zápas, už to v pořádku není

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale dřív dokázal s přehledem podržet míč, teď už ztrátil rychlost i sílu a jedinou věc, pro kterou je na hřišti je zakončení..a jak to zadrbal jsi viděl sám..

Reagovat
smazaný uživatel

tvl já mám dlouhodobě otřesnou interpunkci, bych si naliskal..

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla mě zaujal už v dvojzápase s Realem.. Asi nejzajímavější hráč Malagy dle mého.. Mohl by něco vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre dnešnú výhru Athleticu

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera od Mashe.

Reagovat
vocasisko

Je fajn vidět po dlouhé době na venkovním zápase takový zápal pro hru (výjma Clasica samozřejmě). Hráči hrajou skvěle, samozřejmě to nedostatky má, ale ty budou vždy. Po přestávce to chce ještě přidat aspoň gól a hlavně NEPOLEVIT!

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sme sa poučili z posledných zápasov vonku, tak druhý polčas nesmieme hrať tú údržbu na 1:0. Chce to na nich vletieť čo najskôr nie keď bude 5 min do konca a my budeme potrebovať dať zrazu gól.

Tak som zvedavý...

Reagovat
smazaný uživatel

já se bojím, že to zase bude profesoratura.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Pep hovoril, že už si nemôžu ani náhodou dovoliť stratiť body a je to celkom na výkone poznať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alexis jooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

gooooooooool ALexis

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano dneska krásne dve asistencie a pri druhom góle to spravil parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Real dneska ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

MESSIIIII MESSSIIIII NAZDAAR

Reagovat
vocasisko

ty vole prvně Sergio, pak Abidal, takový hrubky, to je na infarkt

gooooooooooool Leo Messi

Reagovat
Kenneth

Hm Pellegrini, ty si tomu zase dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Genius

Reagovat
vocasisko

Stejně je neuvěřitelně sympatický, že Thiago mu v podstatě jen posunul balón nějakých 30 metrů od brány, ale Messi stejně utíkal slavit gól za ním.

Reagovat
vocasisko

Pepku, hoď tam Jonathana, ať mám radost

Reagovat
vocasisko

hele, prosba byla asi vyslyšena

Reagovat
Infi

Ten Messiho 2. banán byl zas výborný To musí být lehčí dělit nulou, než ho zastavovat v tomhle běhu

Reagovat
Infi

Jo a ještě Masch, ten hraje vynikajícně

Reagovat
Rssa

Jak hrajeme?

Reagovat
vocasisko

3:0

Reagovat
vocasisko

ale tak jo, koukat se na to rozhodně dá, jde tam vidět zápal, hlavně teda od Messiho, oba Messiho kusy byly pohlazení po duši. No a teď 2krát orazítkoval Messi břevno z přímáku.

Reagovat
Infi

Výborně

Reagovat
Rssa

a 343 nebo 433?

Reagovat
vocasisko

4-3-3

Reagovat
Infi

Řekl bych, že spíš 4-3-3, protože Alvés hodně běhá i vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

taktodle byla škoda

Reagovat
Infi

Kurvaaaaaaaaaaaaaaa Messi má takovou smůlu na ty přímáky.........

Reagovat
vocasisko

to měl Thiago zakončit

Reagovat
Al Capone

díval jsme se na na první pulku, ale to se fakt nedá, to je taková strašná nuda, neumím si představit jaká nuda to musí být když už vedou o tři goly

Reagovat
Rssa

Messi Geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

OLALALALALA MESSIIII

Reagovat
cubinho

Neskutečný machr...

Reagovat
Infi

GÉNIUS OPĚT UKÁZAL GENIALITU!!!!!!!!!!!!!! LEOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není možný

Reagovat
Rssa

Vypadá to jednoduše, že?

Reagovat
smazaný uživatel

On si ten míč vždycky namotá na nějakou šňůrku a pak jen běží..

Reagovat
Rssa

Prvně se ale vždy ženiálně vyhne hráči a pak už to je skoro jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný.. Ale dneska se snaží celkově, pressuje.. Snad mu to vydrží.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

WOW

Reagovat
vocasisko

Messiální

Reagovat
Infi

To je dobré

Reagovat
Rssa

Teď ještě jednu branku, ať mi vyjde handicap 4:0

Reagovat
Rssa

A hovno

Reagovat
smazaný uživatel

máš j utam

Reagovat
vocasisko

Nevadí, ale Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zaváhal..

Reagovat
vocasisko

pravda, aspoň zadupat na něj mohl

Reagovat
Infi

Škoda, zbytečný gól.

Reagovat
Rssa

Pokud budeme hrát na Messiho a dvojici rychlíků Alexis - Pedro, tak to bude nejlepší. Žádné experimenty.

Reagovat
vocasisko

Adriano tam taky zahrál slušně, hodně slušně, škoda, že se zranil.

Reagovat
indy

to by Pedro najprv musel najst aspon z polovice formu z minulej sezony...Adriano sa tam tiez celkom hodi, rychlost a agresivitu na to ma

Reagovat
Rssa

Pedro by tam měl být i když nemá formu. Už jen tím jeho pohybem se to zlepší více než držením míče. Je to prostě faktor, který nám vyhrál ty největší zápasy poslední doby - pohyb, napadání, rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

neviem no, ked nie je schopny prejst protihraca v subojoch 1 na 1 inak ako potiahnutim po ciare a centrom naslepo, tak uzitocny podla mna moc nie..zvlast, ked v tejto sezone prisiel o tu svoju strelecku efektivitu, ktora ho zdobila...len tym pohybom to fakt nezachrani, ked s loptou nie je schopny nic urobit

Reagovat
Rssa

Nepřeháněj. Pedro je užitečný i mimo formu, střelecky se sice trápí, ale od toho tam jsou letos někteří jiní. Ten pohyb nám strašně schází.

Reagovat
indy

pohyb chyba, to je pravda, ale...to je malo na to, aby Pedro hral..ved jemu teraz aj lopta strasne odskakuje, kazi narazacky...atd..to tam fakt viiac pomoze Adriano podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Pedra Neymar a je to..

Reagovat
Rssa

Ne, ne a ne Pedrito na place být musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Helejť.. Takhle soukromě, on ten Ramsey pořád hraje jak kdyby začal hrát fotbal před rokem?

Reagovat
Rssa

Hraje příšerně. Já to psal už tak 7 - 8 kol zpátky, tehdy jsem vzbudil rozruch, je to jejich miláček (hlavně fantomasův), jenže on pak hrál pořád stejně bídně, držel míč, kazil, minulý zápas byl zodpovědný za oba dva góly. Teď už je pomalu proti němu skoro každý, kromě fantomase, ale ten už to beztak píše jen z mladického vzdoru. Hraje příšerně, žádný vývoj, žádný náznak nějaké přednosti (pokud se nebere běhání za míčem za přednost)...

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem ho letos viděl celej zápas poprvé až dneska.. A mám ohromnej pocit, že být v tom středu nějaký i lehce nadprůměrný hráč, tak ten zápas vypadá úplně jinak. Fakt šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa střed neuhraje?

Reagovat
Rssa

Kdyby tam byli radši 3 jističi za Rosou, který by tak mohl bezstarostně řídit hru, tak by to bylo lepší. Takhle tam Ramsey běhal jak zmatený a byl pozičně i kvalitativně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by stačili dva.. No, parádně jsem si na něj zanadával. Hlavně, že Rosa to v sobě furt má..

Reagovat
Rssa

Jo, já zmačkl špatnou klávesu, chtěl jsem napsat 2

Reagovat
Rssa

Mohl dát čtvrtý

Reagovat
Infi

2x

Reagovat
smazaný uživatel

snad se messi pomalu dostává do formy, dnes byl hodně aktivní

Reagovat
Infi

On nevypadl z formy Jen se snažil víc

Reagovat
smazaný uživatel

nechce se mi psát že na to dlabe

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dens mohl nasázet pětku, ale to si říkám u každého druhého zápasu

Dnes se mi kromě něj hrozně líbil Busi, i přes ty dvě zbytečný ztráty. On je hrozně nedoceněnej, škoda, že je taková děvka..

Reagovat
blaugrana

On je excelentný v 95 % zápasov.

Reagovat
One-Real

Já už to tady psal minule, on je úžasnej hráč, bohužel hajzl.

Reagovat
smazaný uživatel

messimu asi stačí dát 3 góly pak zkouší něco navíc při zakončení nebo má většinou smůlu, jediný zápas který si pamatuji byl proti Arsenalu, kdy dal 4 fíky

Reagovat
vocasisko

tak to si vlastně pamatuješ všechny jeho čtyř-gólový zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo - Granero, Xabi - Kaka, Ozil, ROnaldo - Benzemaaa

Reagovat
DreamTeam

skoda ze nezkusil toho Altintopa.. proti Barce vyborny..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím. Bude to rozestavení vypadat opravdu jako na marca.com? Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koho?

Reagovat
madridcan

mal si prist pod suhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem, že je to ve Španělsku zvykem.

Reagovat
madridcan

jo, myslel som si. Ale tak bolo to na hlavnej stranke, tak to bolo lahsie. Tak to prebieha u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré vědět. Díky, snad příště.

Reagovat
madridcan

700 pre REAL MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele