Stekelenburg navzdory dohodě s Fulhamem zůstává v Římě

01.02.2013, 20:20
Aktuality
Maarten Stekelenburg přes vydatné spekulace setrvá i pro druhou část sezony v Římě. Nizozemský brankář tamního AS se prý sice dohodl s Fulhamem na hostování, jeho zaměstnavatel však nebyl schopen za něj včas najít náhradu, a tak vše padlo...

Někdejší neohrožená jednička nizozemské reprezentace i Ajaxu přitom už nějakou dobu pouze kryje záda Mauru Goicoecheovi. Těšil se tedy, že minimálně na nějakou dobu znovu spojí síly s Martinem Jolem, kterého zná z Amsterdamu a jenž zároveň hledá řádnou konkurenci pro horšícího se Australana Schwarzera.

Již na cestě do Londýna se však Stekelenburg dozvěděl onu nepříjemnou novinu a přes počáteční frustraci prý jednání vedení AS Řím chápe. "V téhle situaci vážně nemohu nikoho vinit. Řím můj odchod od začátku podmiňoval sehnáním adekvátní náhrady," uvedl 30letý brankář.

"Mou první výzvou je teď získat zpátky místo v Římě, pak se uvidí, jak na tom věci budou v létě," ukončil svou výpověď stále odhodlaný Stekelenburg.

Autor: Tomáš Daníček / skysports.com

Komentáře (1158)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele