25. kolo
03.02.2013 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Oslabená West Brom na Tottenham nestačil, výhru vystřelil Bale

Ten pocit, když jedna událost, nad kterou rozumný člověk jen kroutí hlavou, rozhodne celý zápas. První poločas ovládli domácí hráče West Bromwiche, jenže ihned po změně stran Goran Popov poplival Walkera a více než padesátiminutovou přesilovku již Tottenham využil. Gareth Bale poslal Spurs do těsného jednobodového kontaktu s třetí Chelsea.

Hlavní hvězda posledního dne přestupového období Peter Odemwingie domácím nechyběl a začátek zápasu se nesl v tónu spolupráce útočné dvojice West Bromwiche Albionu Romelu Lukakua a Shanea Longa. Nevýrazný Tottenham se první minuty prakticky jen bránil výpadům dvou hrotů Baggies.

Začalo to už po čtyřech minutách, kdy Lukaku krásně vyslal Longa do šance, jenže Hugo Lloris vyběhl včas a naději WBA překazil. Chvíli poté si belgický forvard vypracoval příležitost sám, avšak Lloris byl opět úspěšnější. Stejně jako po další kolmici na Longa a následné střele.

Aktivní Lukaku měl gólovku ještě jednou, na konci poločasu se řítil sám na bránu v doprovodu jednoho z obránců, jenže vypálil vysoko nad. Druhou část první půle už se hra překlonila spíše ve prospěch hostů z Tottenhamu, ale ti si žádnou větší šanci nevypracovali. Až v nastavení pálil krásně Bale a Foster musel vytáhnout kvalitní zákrok, aby míč vyrazil na roh.

Směr druhého poločasu jasně udal obránce WBA Goran Popov, který dvě minuty po změně stran vulgárně urážel a plivl (směrem) na Kyla Walkera. Nesportovní chování nezůstalo ukryto sudímu Clattenburgovi, jenž hráče okamžitě poslal pod sprchy s červenou kartou.

Tottenham využil přesilovku za dvacet minut, do té doby ještě pálil slepými - Bale trefil bránícího hráče, střídající Holtby nepřekonal Fostera. Pak ale nejlepší hráč dnešního utkání Gareth Bale levačkou technicky uklidil balón do sítě a mohl slavit - 0:1. Zápas už takto skončil, jelikož Dempseyho Foster vychytal a Long v jediné nadějné příležitosti na vyrovnání Llorise nepřekonal.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

oba celky už celkem dlouho nevyhráli, a proto bych tipoval něčí výhru. a jako fanda Spurs to nevidím jinak, než 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayorova účast na APN a absence v dnešnímzápase se projeví.Nicméně Spurs to uhaluzí:0:1(Bale)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to koukám, dobrá práce.

btw - já osobně jsem i celkem rád, že teď hrajeme bez Adeho, aspoň je možnost vyzkoušet i jiné varianty, než jenom pořád s ním v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se trefil Jinak mě ten Dempsey nějak nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/west-brom-vs-tottenham-01-2qj9Tox29ogEZpIV

Nic přesvědčivého, ale alespoň tři body....Chelsea se může začít obávat o flek...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele