25. kolo
02.02.2013 13:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Loftus Road pomalu zapomíná, co to je gól - bezbrankové "hody" přiživil i Norwich

Už potřetí v řadě se publikum na londýnském Loftus Road nedočkalo žádné branky! Po mnohem věhlasnějších firmách (Tottenhamu a ManCity) tu ale tentokrát uhrál bod také Norwich, což už je z pohledu QPR jednoznačně na pováženou. Plichtěním se zatím nikdo nezachránil; a Hoops teď zaznamenali už čtvrtou po sobě jdoucí remízu.

QPR v posledních zápasech všechno vsadilo na defenzivní kartu, což mu přineslo zlepšené výsledky; ale jít s tímhle i do "must-win" zápasu s Norwichem? Nevypadalo to věru jako správná taktika, neboť Redknappův soubor přinejmenším celou hodinu hry spoléhal čistě na relativní um Adela Taarabta, jinak spíše nechával hrát hosty.

Sám Maročan do pauzy jednou nadějně sám pálil, jednou k nepřesné ráně vyzval Mackieho. Canaries dlouho datovali svou jedinou šanci na úplný úvod duelu, když Snodgrassův centr z pár kroků tečoval nad bránu Hoolahan; ačkoliv se nemávalo, opakované záběry ukázaly, že šikovný záložník vlastně touto zahozenou tutovkou udělal čest fair-play. Teprve později se projevila tajná zbraň - Snodgrassovy seběhy do vápna, z křídla, jež nikdo je nečeká, nikdo je nepokrývá. A bývalý fotbalista především podruhé hlavičkoval ze zajímavé pozice (leč přímo do Césara).

Okamžitě po obrátce Júlio César vychytal Hoolahana zakončujícího z brejku, v úvodu druhého dějství však přeci jen měli jít spíše do vedení domácí. Z jednoduchého důvodu - po zvláštním Bunnově výběhu kopal Taarabt penaltu. Jenže někdejší golman Blackburnu si hodlal okamžitě vyspravit reputaci, a tak parádním skokem k levé tyči zakonzervoval skóre 0:0 na mnohem delší dobu.

Taarabt se jinak i nadále, přes vlastní neúspěch, staral o takřka veškerou Bunnovu zábavu - z přímého kopu ještě minul, pak ale v 62. minutě dvojku Norwiche poděsil plachtící ranou ze střední vzdálenosti. Až v závěrečné desetiminutovce začali vystrkovat růžky i jiní, zejména tedy debutant Townsend. Ten jednou nadějně pokoušel štěstí, jindy marně vyzýval střídajícího Zamoru.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim nie klubu,ale Hary R.to dokaze Queens zvitazi a bude kracat k zachrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Amen to that, sister!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

snad vyhraju konecne 1:0

Reagovat
vanGomm

Vyhrát za 24 kol pouze 2x je opravdu málo.V jejich situaci se už remízy rovnají jistému sestupu.Nejspíše jedna z posledních šancí na záchranu.Tip tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

no co uz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele