25. kolo
02.02.2013 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham se vzchopil a před vlastními fanoušky udolal Labutě

Trápení londýnského celku je u konce. Svěřenci manažera Sama Allardyce dokázali zabrat v pravý čas a zásluhou uzdraveného Andrewa Carrola porazili neškodné Swansea. Kladiváři tak na svého protivníka ztrácí už pouze čtyři bodíky.

Utkání od první chvíle nenabízelo příliš vzrušující podívanou. Byli to však Hammers, kdo měl možná překvapivě více ze hry. Hostující družinu ale výrazně držel Gerhard Tremmel, jenž chvílemi přiváděl Kladiváře k zoufalství. Během prvního dějství musel německý brankář likvidovat hned dvě jedovaté rány Nolana, dalekonosný pokus Diamého a těsně před odchodem do kabin neúspěšně pálil i Vaz Té!

Ve stejném duchu se pokračovalo i po obrátce. Další možnost měl opět Vaz Té, ale nepříliš důrazným pokusem si na strážce hostující branky nepřišel. Většina akcí domácího mužstva neomylně hledala na hrotu operujícího Andrewa Carrolla, jenž buďto sklepával balóny pro své spoluhráče anebo sám zakončoval. K tomu se vytáhlý kanonýr dostal až v 52. minutě, ovšem vymezený prostor tak jako tak nenašel.

Ten samý hráč krátce nato opět neuspěl. Odpověď si tak mohl zakrátko nachystat Michu, hlavou však prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel! Kmenový hráč Liverpoolu měl jenom během druhého dějství hned několik nadějných šancí, ovšem s železnou pravidelností nemířil přesně, případně jeho snahu zlikvidoval skvěle chytající Tremmel. To už však neplatilo dvanáct minut před závěrečným hvizdem: Nobleho rohový kop se ve vápně spojil s hlavou Carrolla a rázem to bylo 1:0. Srovnat krok přeci jen mohl de Guzmán, jeho pohotový pokus ale Jääskeläinen za svá záda nepustil!

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
robertWHU

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapiva vyhra domacich... 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vykon.Skoda nepromenenejch sanci,mohli jsem vyhrat vic. Go HAMMER'S

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele