25. kolo
02.02.2013 16:00 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Důležitý souboj Wiganu se Southamptonem vítěze nepoznal

Čistě záchranářský duel byl k vidění na JJB Stadium, kde místní Latics premiérově uvítali jihoanglického nováčka. Saints opět prokázali zlepšenou formu a těsně před koncem otočili utkání na svou stranu, nakonec se však body dělily.

První minuty se odehrávaly pod taktovkou domácího celku. Beausejour po chvíli oslovil před brankou Di Santa, jeho pohotové zakončení však Boruc za svá záda nepustil! Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat: Lambert oslovil parádním pasem Ramíreze, ten ale v dobré pozici nezachoval chladnou hlavu a mířil vysoko nad branku! Ve 25. minutě ovšem Beausejour od rohového praporku našel hlavu Caldwella a bylo to 1:0.

Takřka vzápětí mohlo být po druhé chybě McCarthura srovnáno, ovšem Schneiderlin nedokázal vyzrát na skvěle reagujícího Al-Habsiho! "Svatí" s postupem času přebrali dirigentské otěže a pomalu se přibližovali na dostřel wiganské branky. Dobrou možnost měl ještě před odchodem na poločasovou pauzu po rohu hlavičkující Hooiveld, avšak nizozemský bek mířil těsně vedle brankového prostoru!

Krátce po hodině hry se ovšem hosté dočkali zaslouženého vyrovnání. Cork poslal do ohně přesný centr, který už Lambert uklidil na místo určení - 1:1. Čerstvě příchozí Lallana mohl kormidlo definitivně přetočit, ale z těžké pozice mířil jen do tyče Al-Habsiho svatyně! Zakrátko pro změnu natáhl z první Lambert, avšak branku nenašel. Pět minut před koncem se užuž zdálo býti rozhodnuto: Rodriguez po skvělé individuální akci oslovil Schneiderlina, jenž se tentokráte z bezprostřední blízkosti nemýlil - 1:2. Za minutu dvanáct však prodloužil roh Scharner a Maloney měl na zadní tyči snadný úkol - 2:2.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
freakmarena19

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele