Premier League - souhrn 23. kola

23.01.2016, 15:39, aktualizováno 24.01.2016, 18:53
Komentáře a souhrny
Chelsea nepohrdla dlouhou přesilovkou a po výhře 1:0 veze všechny body z hřiště Arsenalu. Toho využil Leicester, jenž si snadno poradil se Stoke a osamostatnil se v čele tabulky. Manchester City vybojoval jen bod na West Hamu, United doma dokonce podlehli Southamptonu a na čtvrtém místě jim díky vítězství na půdě Crystal Palace odskočil Tottenham. Bláznivý zápas s devíti góly byl k vidění v Norwichi, kde byl nakonec šťastnější Liverpool...

Arsenal FC - Chelsea FC 0:1

24.01.2016 17:00

Góly: 23. Diego Costa

Ať už je na tom Chelsea jakkoli špatně, s Arsenalem v lize zkrátka neprohraje. Wengerův tým nevyhrál proti městskému rivalovi už devět utkání v řadě, ještě více alarmující je potom statistika vstřelených gólů - ten se Gunners nepodařilo Chelsea dát už pošesté za sebou! Hostům tak stačila jedna trefa Diega Costy, který navíc poslal soupeře do oslabení už v osmnácté minutě...

Už před klíčovým okamžikem celého utkání měla Chelsea překvapivě navrch, ve druhé minutě se ke střele z úhlu dostal Oscar, ale Čech zaváhání obou stoperů ještě zažehnal. Fábregas byl v úvodu aktivní, tvořil většinu akcí Chelsea, tak jako tu pro Azpilicuetu, jenž centrem z levé strany našel ve vápně Williana. Jeho první střela se sice nepovedla, ale po odrazu od Mertesackera se Brazilec s míčem ocitl ve výborné pozici před Čechem. V tísni však střílel po zemi a slabě.

Příběh se začal psát v osmnácté minutě, kdy Willian fantasticky vyvezl míč a poslal do samostatného nájezdu Costu, kterého zezadu sestřelil poslední hráč Mertesacker. Červená karta byla jediným možným vyústěním. Chelsea využila přesilovku po pěti minutách - centr Matiće z levé strany ještě Costa nezasáhl, ale repete od druhé lajny a Ivanoviće už vyšlo. Diego Costa si naběhl mezi Koscielnyho a střídajícího Gabriela a z velké blízkosti překonal Čecha.

Chelsea ve zbytku prvního poločasu odmítla převzít roli dominantního týmu a často nechávala Arsenal na jeho polovině v poklidu hrát. Překvapivě však nedokázala zakrýt mezery v obraně, kam dvakrát zaběhl čestný kapitán Theo Walcott a nebezpečně střílel - v obou případech nicméně z ofsajdu. Obrana však tento vztyčený ukazovák nevnímala a v nastaveném čase mohl Flamini snadno vyrovnat. Po Ramseyho centru se totiž objevil sám před Courtoisem, pouze zakončení stálo za nic.

V ofenzivě si Blues do přestávky vytvořili příležitost jen jedinkrát. Kdo jiný než Diego Costa se prodral do vápna a ze strany vystrašil Čecha. Z následného rohu hlavičkoval přesně Ivanović, ale ještě před Čechem míč z brankové čáry odhlavičkoval Monreal.

Krátce po změně stran měl Arsenal velké štěstí, že sudí Clattenburg neodpískal penaltu za zákrok na Fábregase, jelikož Koscielny záložníka Chelsea atakoval sice tělem, ale absolutně bez úmyslu zahrát balón. Hostům naopak zatrnulo po hodině hry, kdy Courtois nezasáhl centrovaný míč a Arsenal měl několikrát možnost vyrovnat. Míč se však pokaždé odrazil od některého z hráčů Blues.

Arsenal chtěl víc a Chelsea mu to umožňovala. Nechávala mu až příliš prostoru a v dlouhých časových úsecích prakticky odmítala hrát. Hosté hráli přesilovku, ale na hřišti to často vypadalo úplně opačně. Gunners dřeli naplno, ale obrana Blues byla příliš zahuštěná. Jedinou střelu na branku vyprodukoval Flamini, nebezpečné byly především centry, které dělaly Courtoisovi potíže.

Chelsea hrála na brejky, po jednom z nich střílel do Čecha z nějakých dvaceti metrů Fábregas. V závěru se míč často přeléval ze strany na stranu, Arsenal tlačil do plných - marně - zatímco hosté podnikali protiútoky do otevřené obrany.

Jenže jejich odhodlání bylo takřka nulové, takže i když uháněli třikrát v přečíslení 3 na 2, skončilo to nepřesnou přihrávkou, špatným zpracováním a v nejlepším případě Willianovou střelou mimo. Chelsea to však nemuselo mrzet, jelikož Arsenal ani pošesté nedokázal dát Blues gól, na který čeká neuvěřitelné tři roky.

Více informací k zápasu

Everton FC - Swansea City 1:2

24.01.2016 14:30

Góly: 26. Jack Cork (vl.) - 17. Gylfi Sigurdsson (pen.), 34. André Ayew

Everton pokračuje v tragické formě a po domácí porážce se Swansea si upevňuje pozici ve spodní polovině tabulky. Toffees měli celou druhou půli velkou převahu, jenže jeho střelci byli zcela neschopní a ve vyložených šancích buď nezasáhli branku, nebo ani míč. Labutím naopak stačilo málo, jedna penalta a jedna tečovaná střela. Swans vyhráli podruhé v řadě a na sestupové trio mají už čtyřbodový náskok.

Čtyři body naopak Velšané ztrácí právě na Everton, který dále klesá tabulkou. Z posledních deseti zápasů vyhrál jenom jednou a to před měsícem. Pokles formy potvrdil i druhý nejlepší střelec Premier League Romelu Lukaku, jenž už čtyřikrát po sobě vyšel gólově naprázdno.

Úvod dnešního utkání přitom Evertonu docela vyšel, už ve čtvrté minutě trefil tyčku Bešić. Po chvíli pálil tvrdě do Fabianskiho Deulofeu a vypadalo to, že vše půjde pro Everton bez potíží. Jenže po čtvrthodině hry Stones nepochopitelně přihrával brankáři Howardovi, který při pokusu dostihnout míč skopnul Andrého Ayewa. Následovala penalta, a tu ranou do horního rohu proměnil Gylfi Sigurdsson.

V prvním poločase nebylo o góly nouze, už za deset minut ostatně Toffees vyrovnali zásluhou šťastné teči po standardní situaci. Deulofeův roh našel na přední tyči Gareth Barry, jenž míč šikovně poslal mezi nohy Corka a ten si jej srazil do sítě k zadní tyči Fabianskiho branky. Jen za deset minut ale Taylor oslovil Ayewa, ten vypálil a teč nešťastného Stonese nasměrovala míč za Howardova záda.

Po změně stran se hra vyvíjela zcela jednostranně. Everton útočil, zpravidla přes Deulofeuovu pravou stranu, a Swansea sveřepě bránila své hubené vedení. Ojedinělé pokusy, s nimiž si Howard snadno poradil, vyšly z kopaček Routledge a Sigurdssona, ale potom už to bylo o jednom týmu.

Everton ve druhém dějství vystřelil dvanáctkrát (!), ale jenom jednou trefil branku. Z řady Deulofeuových centrů do vápna byly nejzajímavější dva - ten pro Pienaara, který po střele jihoafrického křídelníka skončil nad; a čtvrt hodiny před koncem pro Lukakua, jenž na malém vápně míč fatálně netrefil.

Závěr utkání už si zahrál i uzdravený Seamus Coleman, jenž měl na hru poměrně výrazný vliv. Po jeho centru a ruce Taylora se mohla pískat penalta; hlavní moment však Ir zažil na konci nastaveného času. Míč po rohovém kopu se přes hlavu Stonese dostal až k němu, jenže pravý bek sám a metr před prázdnou brankou míč poslal nad břevno.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 2:2

23.01.2016 18:30

Góly: 1. Enner Valencia, 56. Enner Valencia - 9. Sergio Agüero (pen.), 81. Sergio Agüero

Anglická fotbalová sobota nám vyšla naprosto nádherně. Devítigólový thriller v Norwichi vše načal, další skvostný duel West Hamu s Manchesterem City jej zase uzavřel. Skóre 2:2 obstarali výhradně Enner Valencia a Sergio Agüero; za zmínku však rozhodně stojí i překrásný výkon míčového génia Dimitriho Payeta.

Utkání začalo naprosto ďábelsky, a to gólem už po 53 vteřinách. Cheick Kouyaté se pozoruhodně snadno prosmýkl kolem Yayi Tourého, jenž se asi ještě zapomněl v šatně, a pronikl do šestnáctky. Odsud s pomocí Delphovy teče dostal míč až k Enneru Valenciovi, jenž prvním dotekem otevřel skóre.

Vedení ale West Hamu moc dlouho nevydrželo. V osmé minutě trefil pohotový Agüero tyčku, o další minutku později však slavil. Zápas "blbec" si vybral Carl Jenkinson, argentinského forvarda hloupě atakoval ve vápně a sudí ukázal na puntík. Jenkinson se zranil a vystřídal, Sergio Agüero penaltu bez potíží proměnil a odstartoval trochu hlušší pasáž utkání.

Až po půlhodině hry začal na Boleyn Ground úřadovat Dimitri Payet, jenž opět fanoušky bavil. Nejprve vybídl k úniku Michaila Antonia, kterého sestřelil Martín Demichelis takovým způsobem, že mohl být rád za žlutou kartu. Standardky z výtečné pozice se chopil samozřejmě francouzský kouzelník a jeho dokonalou ránu pod břevno ještě dokonaleji vyrazil Joe Hart.

Payet ale ve své one-man-show pokračoval a technickými kousky si vybojoval další standardku. Akce po jejím rozehrání nakonec vyplynula až do stádia, kdy Francouz na zadní tyči zastříhal nůžkami, jenže netrefil míč dokonale.

Pět minut po změně stran byl blízko vedoucího gólu Antonio, po centru Nobla však hlavičkoval o několik centimetrů vedle. Ještě méně chybělo vzápětí na opačné straně Fabianu Delphovi - ten svoji přízemní ránu otřel o patu střídajícího pravého beka Byrama a jen jeho zásluhou skončil míč na tyčce.

Právě v těchto chvílích se lámal zápas, jelikož minutu po zmíněné akci se dostal West Ham do vedení 2:1. Michail Antonio nachytal obranu Citizens v nedbalkách, když rychlým vhazováním vyslal do vápna Ennera Valenciu. Ten ve vápně přetlačil trestuhodně slabého Otamendiho a v tísni už podruhé překonal Joa Harta.

Ve zbytku utkání měl logicky navrch Manchester City, který všechny své síly směřoval k obratu. Stihl však jenom vyrovnat, o což se postaral druhý hrdina utkání Sergio Agüero. Taky on si v utkání připsal dvě branky. Tu druhou po nepřehledném postupu Citizens vpřed, kdy se ve vápně šťastně míč odrazil právě k němu a přehodit Adriána už nebyl takový problém.

V nastaveném čase měl paradoxně blíže ke třem bodům West Ham - po skvělém centru Payeta se dostal k hlavičce Kouyaté a trefil břevno.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 1:3

23.01.2016 16:00

Góly: 30. Jan Vertonghen (vl.) - 63. Harry Kane, 84. Dele Alli, 90. Nacer Chadli

Malé londýnské derby dopadlo lépe pro favorizovaný Tottenham. V Selhurst Parku bylo k vidění zajímavé utkání, skóre otevřel po půlhodině hry vlastním gólem Jan Vertoghen, svěřenci Mauricia Pochettina ovšem ve druhém poločase dokázali výsledek zásluhou branek Kanea, Alliho a Chadliho otočit.

Nejlepším hráčem v červenomodrém dresu byl dnes Wilfried Zaha a talentovaný křídelník byl i u prvního gólu zápasu. Jan Vertoghen nejprve špatně rozehrál, míče se zmocnil McArthur, předal ho Zahovi a jeho centr si do vlastní sítě srazil opět nešťastný belgický stoper. Vertoghen tak paradoxně dopomohl Eagles prolomit pětizápasovou sérii bez vstřelené branky.

Spurs mohli vyrovnat ještě do přestávky, po centru Eriksena a zakončení Rose z bezprostřední blízkosti se však fantastickým zákrokem blýskl Wayne Hennessey. Velšský reprezentant, jenž v poslední době udělal několik chyb, si pak poradil i s hlavičkou Kanea a proti nebezpečném Eriksenově pokusu zasahovat nemusel.

V 63. minutě už ale inkasoval. Nacer Chadli poslal do malého vápna vysoký centr, na nějž zřejmě Hennessey mohl vyběhnout, jenomže zůstal stát na čáře, odkud již neměl šanci zakročit proti přesné a prudké hlavičce Harryho Kanea. Pardewova ekipa pak několikrát svého soupeře zatlačila a byla blízko vedoucímu gólu.

V 70. minutě předvedl dva výborné zákroky v krátkém časovém sledu Hugo Lloris. Nejprve fantasticky vyškrábl střelu Zahy a po následném rohu si poradil i s ránou Souarého. Za chvíli měl francouzský brankář obrovské štěstí, po centru Puncheona se totiž nejprve na břevno snesla hlavička Scotta Danna a horní tyč orazítkoval z dorážky i Mile Jedinak.

Po sérii příležitostí domácích přišla paradoxně vítězná branka hostů. Je nicméně na místě říct, že nad touto trefou muselo zaplesat srdce všech fotbalových příznivců, včetně těch, co přáli Crystal Palace. Christian Eriksen přiťukl míč Dele Allimu, objev letošní sezóny si elegantně obhodil bránícího Jedinaka a přímo z voleje pak rozvlnil síť. "What a goal!" jak by řekli angličtí komentátoři.

Alli pak předvedl další parádu ještě v nastaveném čase, nasadil jesličky Delaneymu, sám před Hennesseym však pouze rozezvučel břevno. Definitivní pojistku přidal až Nacer Chadli, který napřáhl ze střední vzdálenosti a zaznamenal další krásný gól.

Více informací k zápasu

Leicester City - Stoke City 3:0

23.01.2016 16:00

Góly: 42. Daniel Drinkwater, 66. Jamie Vardy, 87. Leonardo Ulloa

Pohádka stále nekončí! Leicester dnes naprosto bez potíží přejel neškodné Stoke City a minimálně do zítřejšího večera se opět dostal do čela Premier League. Důležitou roli při vítězství 3:0 sehrál Danny Drinkwater, který první gól se štěstím dal a druhý báječně připravil Jamiemu Vardymu. Prosadila se i další hvězda Riyad Mahrez, jenž předvedl úchvatnou práci před brankou Leonarda Ulloy.

Před utkáním se ohledně Foxes nesly mírné obavy - svěřenci Claudia Ranieriho totiž z posledních pěti utkání vyhráli jenom jednou a vstřelili pouhé dvě branky. Úplně na suchu pak byli oba hvězdní ofenzivní fotbalisté Jamie Vardy a Riyad Mahrez. Utkání se Stoke však všem škarohlídům vyrazilo trumfy z ruky.

Jako první měl šanci ke skórování právě Vardy, který pálil po zpětné přihrávce Albrightona do připraveného Butlanda. Na druhé straně se naopak vyznamenal Kasper Schmeichel, který lapil Dioufův pokus po centru Shaqiriho.

Diváci na King Power Stadium se vedoucího gólu dočkali až pár minut před přestávkou. Fuchsův rohový kop se odrazil přímo k nohám Dannyho Drinkwatera, jenž se do míče bez váhání opřel. Jeho střela byla tečována Wilsonem tak (ne)šťastně, že zapadla přímo do sítě.

Zápas se lámal po hodině hry. V jedné pětiminutovce totiž nejprve Scheichel skvěle vychytal hlavičku Joselua, aby pak Jamie Vardy byl naopak úspěšný. Drinkwater tentokrát zaujal roli asistenta, bryskním dlouhým pasem poslal právě Vardyho do samostatného úniku a ten měl roli jednoduchou. Blafák, ťuk a 2:0 pro Leicester.

Vedle Dannyho Drinkwatera předvedl takřka dokonalý výkon i defenzivněji založený N’Golo Kanté, jenž byl nesmírně energický, pohyboval se prakticky vždy na správných místech a celkem přerušil útok Potters desetkrát.

Mohl si tak mnout ruce, když si Riyad Mahrez splnil naopak své ofenzivní povinnosti a v závěru utkání Leicester uzavřel výsledek na jasných 3:0. Alžírský fotbalista ve vápně zesměšnil Wollscheida, nasadil mu překrásné housle a před poloprázdnou branku naservíroval míč Leonardu Ulloovi. Ten se pouze sklouzl po trávníku a šel slavit.

Více informací k zápasu

Manchester United - Southampton FC 0:1

23.01.2016 16:00

Góly: 87. Charlie Austin

Žádná velká podívaná nebyla k vidění v sobotu odpoledne na Old Trafford. Naprosto neškodný Manchester United nedokázal Frasera Forstera v bráně Southamptonu nikterak ohrozit, a ten tak od svého návratu po těžkém zranění ještě neinkasoval. Saints hráli to, co potřebovali, a tři body pro ně v závěru zajistil přesnou hlavičku střídající Charlie Austin, čerstvá posila z Queens Park Rangers.

Jako první stojí za zmínku situace ze 13. minuty, kdy zpoza velkého vápna pálil Daley Blind. Ne tak ani proto, že by jeho pokus měl gólové parametry, neboť Forster míč bezpečně ukryl ve svých rukavicích, ale především kvůli faktu, že se jednalo o jedinou přímou střelu Red Devils na branku v tomto utkání.

Hosté si největší příležitost úvodního dějství vypracovali v 36. minutě, kdy Shane Long chytrou přihrávku oslovil Maného, jenomže senegalskému reprezentantovi v rozhodujícím momentu selhalo zpracování a balón tak bez problému sebral David De Gea. Španělský gólman dnes také příliš práce neměl, při další šanci Victora Wanyamy zasahovat nemusel, jeho hlavička totiž mířila vedle.

Jelikož toho fotbalisté na hřišti mnoho zajímavého nepředvedli, mohli se diváci u televizních obrazovek pobavit alespoň nezvanou návštěvou z říše zvířat. Někteří příznivci tuto myš ve svých ironických tweetech vyhlásili hráčem zápasu.

Když už se zdálo, že se dnes oba celky rozejdou smírně, přišla 87. minuta a standardní situace Jamese Ward-Prowse. Talentovaný záložník svým centrem našel přesně hlavu nehlídaného Charlieho Austina a ten se při své premiéře v drese Southamptonu stal hrdinou utkání. Ronald Koeman si tak musel mnout ruce a to i kvůli tomu, že oba hlavní aktéři gólové akce přišli na trávník až v závěrečné půlhodině.

Žolíkem mohl být i Adnan Januzaj, dvacetiletý Belgičan, který se vrátil z půlročního hostování v Borussii Dortmund, však v poslední nastavené minutě prostor mezi třemi tyčemi těsně minul a porážku Manchesteru United neodvrátil.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - AFC Bournemouth 1:1

23.01.2016 16:00

Góly: 45. Patrick van Aanholt - 13. Benik Afobe

Důležitý souboj v boji o záchranu skončil dělbou bodů. Bournemouth byl v Sunderlandu lepší, ale neuhlídal rozjetého Patricka van Aanholta, jenž se trefil počtvrté v řadě. Gól Benika Afobeho tak Cherries stačil jen na remízu 1:1.

Bournemouth byl v úvodu zápasu jasně lepší a po třinácti minutách se zaslouženě dostal do vedení. Centr Stanislase doplachtil do šestnáctky, kde do něj strčil hlavu Benik Afobe, načež Mannone poprvé kapituloval. Gól ostatně visel na vlásku od začátku, Daniels však pálil příliš slabě na napoprvé Afobe ještě na Stanislasův centr nedosáhl.

Krátce po první brance měl velkou možnost na druhou trefu Stanislas, jenže míč se od něj odrazil ve výtečné pozici nad. Stejný hráč měl prsty i v dalších dvou akcích Bournemouthu - nejprve tvrdě pálil do Mannoneho, aby za minutu vyhrál souboj pro Afobeho a spílal mu, že následně nedostal míč do jasné pozice. Benik naproti tomu volil střelu, která dopadla totožně, jako předtím Stanislasova.

Jak je u Cherries zvykem, ve druhé části prvního dějství se začali vytrácet a Sunderland se dostával stále blíže k brance Artura Boruce. Polský gólman si první vážný zákrok připsal po půlhodině hry, kdy tygřím skokem zamezil prudké hlavičce Johna O’Shea v cestě do branky.

Ještě do přestávky se však Sunderlandu podařilo vyrovnat a vrátit se tak do utkání. Boriniho tečovanou ránu ještě Boruc skvěle chytil, ale v nastaveném čase už kapituloval. Kdo jiný než Patrick van Aanholt, jenž skóroval už ve čtvrtém utkání v řadě, mohl po levé straně vtrhnout do vápna a propálit vše, co mu stálo v cestě.

Po obrátce se všechno vrátilo do zavedeného pořádku. Bournemouth opět jasně kraloval, dlouhé minuty soupeři prakticky nepůjčil míč a měl i velkou šanci. To když na samém začátku druhé půle Stanislas střílel z hranice vápna místo toho, aby nahrál do šestnáctky úplně volnému Arterovi.

Boruc se musel ohánět už jen jedinkrát, parádně si poradil s hlavičkou Jonese po centru Johnsona. Společným jmenovatelem většiny nebezpečí v tomto utkání byl nicméně záložník hostí Junior Stanislas. On byl vůdcem Bournemouthu při závěrečném tlaku, který však vyústil "jen" v obrovskou šanci Lewise Grabbana, který sám před Mannonem po Stanislasově úžasném pasu selhal.

Více informací k zápasu

Watford FC - Newcastle United 2:1

23.01.2016 16:00

Góly: 46. Odion Ighalo, 58. Craig Cathcart - 71. Jamaal Lascelles

Watford opět ukázal, že na Newcastle umí, porazil ho v probíhající sezóně už potřetí a ukončil tak měsíc dlouhé čekání na tři body. Důležitý úspěch se přitom nerodil snadno a domácí mohou děkovat soupeři za malátný vstup do druhé půle. Zatímco tak atakují první polovinu tabulky, hosté se stále topí na sestupové příčce.

Už po třech minutách mohly Straky zaskočit domácí fanoušky, po průniku Sissoka dokázal ale pokus Wijnalduma zablokovat Cathcart, Aarons pak z dorážky pálil o decimetry vedle. Pozorná defenzíva vybízela i k dalším kontrům, ty však hatila nepřesnost. V 18. minutě se tak prvně ke slovu přihlásil i Watford, nicméně po přihrávce Ighala si Deeney vylámal zuby na Eliottovi, jenž si bravurně poradil i s dorážkou Capoueho.

Výrazně běhavější a po gólu toužící Hornets musel v 25. minutě podržet Gomes, jenž líbivou akci po ose Sissoko - Wijnaldum - Mitrović ukončil excelentním reflexem a nohou vyrazil jasnou příležitost k otevření skóre. Snažící se domácí do přestávky vypálili dvakrát tolik střel než jejich soupeř, k vyložené šanci je ovšem takřka bezchybná obrana Magpies nepustila.

Jak v noční můře se tak musela cítit po 44 vteřinách od začátku druhého dějství. Chaos ve středu pole vyřešil Deeney dokonalým pasem na Ighala, jenž se pohyboval na hraně ofsajdu, tváří v tvář brankáři si lehce postrčil balón do strany a už do odkryté branky vstřelil třetí nejrychlejší gól druhé půle v této sezóně a připsal si svůj první zásah v novém roce.

Ještě před hodinou hry pak bylo s hosty ještě hůře. Deeney vracel hlavou před branku, kde důrazem nadělal neplechu Ighalo, čehož využil trestuhodně nehlídaný Cathcart k pohotovému zakončení, na které už Elliot nestihl zareagovat včas. V Premier League se tak trefil po pěti letech a dvou dnech, tehdy ještě v dresu Blackpoolu otevíral skóre proti Manchesteru United. McClaren reagoval dvojím střídáním a především Ayoze Pérez okamžitě proháněl zadní řady Hornets, nejprve jeho centr nedokázal usměrnit Gouffran, následně hlavičkou minul sám.

K závěrečnému dramatu vyzval Lascelles, když dvacet minut před koncem vyskočil nejvýše na centr z rohového kopu od Shelveyho a hlavičku na přední tyč Gomes nedokázal vytěsnit. Pro bývalého hráče Nottingamu to byl od letního přestupu první soutěžní gól v novém dresu. Takovému příběhu chtěl opětovně zabránit Ighalo, po dobré individuální akci nicméně na Elliota nevyzrál.

Tři minuty před koncem řádné hrací doby tak mohl děkovat sobeckému Capouemu, jenž se sice povedeně uvolnil, místo přihrávky na trio lépe postavených spoluhráčů však zvolil nepřesné zakončení. Když další rohový kop Shelveyho jen těsně nepřetavil ve vyrovnání Mitrović, dočkal se Watford prvně od 20. prosince tří bodů, Magpies se naopak i potřetí v roce 2016 vrací domů s porážkou.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Aston Villa 0:0

23.01.2016 16:00

Góly: -

Aston Villa chtěla urvat tři body z derby a po celý zápas na hřišti vládla, jenže k šanci se prakticky neprosadila a musí brát za vděk bezbrankovou remízou s nedůstojně pasivním West Bromwichem. Ten tak už tři kola čeká na vítězství, jeho sobotní soupeř a zároveň poslední celek ligy pak stejně dlouhou dobu neprohrál.

Villans dávali od prvních minut vědět, že se jejich sebevědomí vrací, jenže ani podstatně aktivnější výkon směrem dopředu nemohl fungovat dle představ, když se ve vápně nacházel povětšinou osamocený Kozák, jenž tak přitahoval pozornost obránců natolik, že bylo téměř nemožné, aby ho Westwood svými centry uvolnil k slušné možnosti zakončit.

Pasivní Baggies mohli na svou vyčkávací taktiku doplatit po třiadvaceti minutách, po zjevném faulu Olssona na Ayewa však sudí Madley zůstal klidným, jenž poté alibisticky pět minut před odchodem do šaten udělil po faulu na Yacoba Richardsovi pouze žlutou kartu. 63% času na míči a střelecká bilance 5:0 mohla přijít pro Villans vniveč těsně před přestávkou, Gardner ovšem svůj dalekonosný pokus mezi tři tyče neusměrnil.

Obdobně to chvíli po změně stran zkoušel Séssegnon, ani on však svůj parádní technický projektil nedokázal stlačit do branky. Rozháraný obraz hry domácím svědčil, náhlé útočné výpady ovšem nedokázal zužitkovat a branku ohrožoval stejným způsobem jako hosté po enormním množství nepřesných centrů do šestnáctky.

Bylo tak jasné, že ani druhý poločas příliš kvalitní podívanou nenabídne a diváci si tak užívali všechny střelecké pokusy, jakkoliv nepřesné. Největší šance tolik se snažících hostů přišla až dvě minuty před koncem, ani proti pokusu Bacuny zpoza vápna ovšem Foster zakročit nemusel. Prvně od dubna 2012, tedy po osmi vzájemných střetnutích, se tak oba celky rozešly bez branek.

Více informací k zápasu

Norwich City - Liverpool FC 4:5

23.01.2016 13:45

Góly: 29. Dieumerci Mbokani, 41. Steven Naismith, 54. Wes Hoolahan (pen.), 90+3. Sébastien Bassong - 18. Roberto Firmino, 55. Jordan Henderson, 63. Roberto Firmino, 75. James Milner, 90+5. Adam Lallana

Premier "Crazy" League. Úvodní zápas sobotního programu stál skutečně za to, byť si na něm rozhodně nepochutnali milovníci defenzivního fotbalu. Bláznivá přestřelka na Carrow Road skončila vítězstvím Liverpoolu 5:4, a to i přesto, že Norwich v jednu chvíli vedl už 3:1 a v nastaveném čase vyrovnal na 4:4. Definitivní rozhodnutí si schoval na pátou minutu nastavení střídající Adam Lallana.

Liverpool hrál většinu utkání špatně, a to především v obraně, která hořela neuvěřitelným způsobem. Ještě tragičtější výkon však předvedla defenziva Norwiche. Domácí už po čtvrt hodině hry dovolili Milnerovi prostrčit míč do vápna na Roberta Firmina, který z poměrně nevýhodné pozice otevřel skóre. Chvíli nato pro změnu vybídl do nájezdu Firmino Milnera, ale záložník Reds ve vyložené šanci selhal.

Norwich se do blízkosti branky hostí dostal až v sedmadvacáté minutě, kdy Martinův centr odvrátil Mignolet na roh. Jenže po jeho exekuci a sérii hlaviček se k míči na hranici malého vápna dostal Dieumerci Mbokani, jenž patou a mezi nohama těžkopádného Sakha vyrovnal na 1:1. Úplný obrat stihli Kanárci dokonat ještě před přestávkou, kdy Hoolahan našel skvělým pasem ve vápně Stevena Naismithe a ten střelou z úhlu nachytal Mignoleta v nedbalkách.

Obrana Liverpoolu si vybrala hořkost do dna pár minut po přestávce a nálada na Carrow Road byla ještě lepší. Moreno totiž novou posilu z Evertonu Naismithe fauloval ve vápně a následnou penaltu proměnil obvyklý nahrávač Wes Hoolahan. Jenže to, co se v Norwichi událo v následujících minutách, bylo naprosto šílené.

Už dvě minuty po brance na 3:1 vstřelil nesmírně důležitý kontaktní gól Jordan Henderson, jenž se po centru Clyna a teči Firmina ocitl uvnitř vápna a podivně prázdné obrany domácích úplně sám. A tak míč napálil do sítě. Po hodině hry už bylo srovnáno, když si to do totožného průvanu ve šestnáctce namířil produktivní Roberto Firmino, zpracoval si centr Lallany a pohodlně zakončil.

Gólově nesmírně záživný zápas korunoval čtvrt hodiny před koncem stoper Norwiche Martin, jenž nepochopitelně přihrával z půlky hřiště až k vlastnímu brankáři, čehož ochotně využil James Milner. Tentokrát už samostatný nájezd proměnil a dokonal třígólový obrat na 4:3 pro Liverpool.

Jenže tenhle zápas byl prostě nekonečně absurdní, tudíž nemohl skončit tak jednoduše. V nastaveném čase se proto dlouhý centrovaný míč odrazil od Jeromea k Sebastianu Bassongovi, který do něj plácl a dostal fanoušky do euforie. Z té je ale záhy vymanil hrdina utkání Adam Lallana. Nátlak na opačné straně resultoval až ve skákající míč v šestnáctce, do nějž se záložník opřel a uzavřel na konečných 5:4.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City23138242:2647
2.Manchester City23135545:2344
3.Arsenal FC23135537:2244
4.Tottenham Hotspur23119341:1942
5.Manchester United23107628:2137
6.West Ham United2399536:2836
7.Liverpool FC2397730:3234
8.Southampton FC2396832:2433
9.Stoke City2396824:2533
10.Watford FC2395927:2632
11.Crystal Palace23941024:2731
12.Everton FC23611640:3429
13.Chelsea FC2377932:3428
14.West Bromwich Albion2377922:3028
15.Swansea City23671022:3125
16.AFC Bournemouth23671027:3825
17.Norwich City23651228:4323
18.Newcastle United23561225:4121
19.Sunderland AFC23541428:4619
20.Aston Villa23271418:3813

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1580)

Přidat komentář
johnik

Reagovat
jaris7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Murtago

Reagovat
Error

Na rozjezd dobrý no. Co tam máme dál?

Reagovat
stiflerovamama

United

Reagovat
jaris7

Jeden gól a už to bude exhibice u nich

Reagovat
smazaný uživatel

lester : stoke !!!

Reagovat
Hokaido

Rodinnou oslavu.

Reagovat
Riviera Kid

uzij si to

Reagovat
Pospovič

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eder

Tři body z venku a pět vstřelených gólů! Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný závěr a jeho reakce je správně fotbalová !

Reagovat
jaris7

Nudný zápas co hoši

Reagovat
Kejza

jo, doslova jsem zíval

Reagovat
stiflerovamama

5 golov, naco nam je nejaky Teixeira ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapáci oba dva týmy. obrany na urovni základní třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě co je to základní třída??? Znám základní školu (tam sem i chodil), ale základní třída, to neznám, co je to???

Reagovat
smazaný uživatel

Reds sice obrana i s brankářem ale prostě to přestříleli

Reagovat
eder

Benteke zlomil Jürgenovi okuliare

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný závěr a jeho reakce je správně fotbalová !

Reagovat
Spasitel

Šialený krásny zápas ale tie obrany riadna katastrofa ale tak aspoň sme si udržali náskok pred Norwichom

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich ještě větší tragédi jak Liverpool. A to už je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kalhoty už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

V letošní PL je prostě možný úplně všechno, strašně se bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

z 1. místa by to sranda byla, z 15. už tolik ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já každý kolo zapomenu, že jsme cca 15., pořád si myslím, že jsme někde kolem osmičky alespoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, hura futbal, ale uz som si zvykol.

Reagovat
avicii

vieme ti mas radsej ked je rozhodnute po 20 minutach

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam hlavne rad kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto nevynecháš žiaden zápas Premier League :-)

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzácké liverpoolské kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

veď dobré že vyhrali, snáď Norwich spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prepáč

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

toto sa neda hodnotit, neskutocna komedia zapas minimalne kola jasny, neviem si predstavit co by toto mohlo prekonat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich vs Liverpool - Komedie plná omylů :- )

Reagovat
avicii

neskutocne Moreno bol hrozny, treba aj nove LB ....a Firmino ten bude super ....ako som uz hovoril, potrebujeme kvalitu asi do kazdej formacie, zacal by som brankarom..

Reagovat
tomasinho

Podle mě jsou základ dva střeďác do základu a Emre s Hendem lávka.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Za Emreho na lávce...

Reagovat
Kowe

Hendo s Emrem klidně můžou být oba v základu, ale nesmí to být ti, okolo kterých se to staví, což momentální kvalita kádru nedovoluje. Emre je zatím nevyrovnanej, ale po takhle fyzicky dominantním záložníkovi jsme volali roky.. a Hendo je prostě Hendo, efektivní hardworker, ten si svoje odehraje. Jen okolo nich musí být ten tým daleko lepší.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

No právě, efektivní hardworker, který ti je k nčiemu, když má vedle sebe nulu a nekonzistentního hráče. Jeden z nich může být v základu s 2 posilama. Nebo aspoň s jedním DM. Jenže prostě DM-Can-Hendo ne nekreativní třeba. Podle mě nemůžou být oba naráz v základu teda. Emre bude časem základ, ale v ideálním případě bychom měli mít oba na lávce, pokud chceme jakože někam nahoru v tabulce.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

za mna tiez potrebujeme dvoch top hracov do zalohy

Reagovat
R22

Reagovat
cristiano.K.

lol

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Chytal Kuča, nebo co?

Reagovat
Hokaido

Jsi tzv. mimo, 5 golů on dostal za půlku sezony...

Reagovat
Kang & Kodos

A že za pozdim odchytal jeden poločas, na to se historie neptá

Reagovat
Hokaido

Jen závistivci to občas vytahujou.

Reagovat
Tomoro

dnes ano.. predvedl tzv. zazracny zakrok https://www.youtube.com/watch?v=6ou90YR8lWQ nicmene mocipani prehustili balony a odkopy se moc nevedly https://www.youtube.com/watch?v=bQAxN9eAQi8&feature=youtu.be

Reagovat
Kang & Kodos

Myslivcová ho zničila

Reagovat
Mastný Chobot

Lallama vlado

Reagovat
eder

Kdo brání, nevěří svému brankáři! Taktici a stratégové všech zemí, vyližte si prdel!

Reagovat
smazaný uživatel

aha, a hrál jsi někdy fotbal? asi ne

Reagovat
eder

Hrál. A přesto jsem se nestal blbečkem jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

A na jakej dedine?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pockaj, teraz hovoris o fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně si zaslouží Klopp uznání za to střídání. Že stáhne Ibeho v 59. minutě se mi zdálo zvláštní, ale je vidět, že se Němčour vyzná.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich, Villans a Sunderland na sestup letos?

Reagovat
Nikikrew

Asi ano. Ten Norwich nie je nicim vynimocny, nechapem ako sme tam mohli remizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně normálně, tak jak ste prohráli na chelsea, jo a zítra vás to čeká zase.

Reagovat
Nikikrew

Prehrat na Chelsea berem ako automatiku, to je v pohode. Zajtra hrame doma a verim ze vas konecne porazime

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóně ve které dokážeme doma prohrát i s Boumemouth 0:1 je pro Arsenal ostuda prohrát 0:2. Zítra bude záležet na Čechovi a hlavně na jeho rukavicích

Reagovat
Counter

Zatím to tak vypadá, ale možná tam ještě spadne Bournemouth (uvidíme za hodinku).

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i my.Pokud budeme hrát bez srdce jako dneska, tak je to reálná hrozba. Dnešek ukázal všem jak moc je důležitej Colback.

Reagovat
Bayern +

Swansea, Villa (Norwich), Newcastle by bola parádička

Reagovat
salami

nedokážem zahrát víckrát po sobě, čert vem, že se prohrálo, ale s takovym přístupem jsme fakt na padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo Ten tím žije, jsem za tu výhru velice rád, díky za krásný zážitek.

Mignolet by asi potřeboval na pár zápasů rest, ale koho tam dát za něj? Bogdána radši snad ani ne, tak že by mladý Ward? Ale to už chci dneska asi až moc.. snad uvidíme Warda v FA Cupu.

Reagovat
stiflerovamama

Tak co povedat zapas plny zvratov, urcite sme sa nenudili. Od nas dobry vykon najma Firmino, potom uz neviem ci niekoho pochvalit. Asi Milnera za produktivitu a Lallanu ktory to tiez zariadil. Inak dost velka bieda, Hendo s Canom dnes strasne slabi. No a ta obrana takto proste nemozeme hrat, Sakho po tom zraneni strasny, ziadna istota z neho ako predtým, a nemozeme cakat od Kolecka ze to tam bude tahat aj ked je z tej dvojky ten lepsi. Nic nevedia vyriesit v kľude, vsetko splasene, polovicato, staci tam nakopnut loptu a je z toho zavar. Moreno pri tej penalte najprv ide na neho z opacnej strany, potom taky sklz na hranici a potom dalsi taky zakrok- mal by niekedy viac rozmyslat. Buduci zapas ( ligovy) by som kludne skusil aj Coulkera a Flanna namiesto Morena. Ale tak bolo zabava

Reagovat
eder

Fotbal má především bavit. A o tom to je. Infarkty vem čert...

Reagovat
smazaný uživatel

Firmina jedine, za 20 min v druhom polcase Henda a Lallanu. Mala pochvala Clyneovi. Milner zly, stastko zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

steam na MU?

Reagovat
jacobT
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mimalu

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Basty

Hodně pěknej zápas , ta obrana norwiche byla hodně ubohá hlavně přitom golu milnera jsem si klepal na čelo

Reagovat
Pospovič

TO musel být zápas jak víno paráda

Reagovat
eder

Reagovat
SunFells

Tak jo, Long dostal šanci ...hoď tam Austina.

Reagovat
minoLFC

crazy zápas

Reagovat
fff

Klopp: "Our defending from set-pieces is rubbish. You don't need to create anything against us." #LFC

Reagovat
johnik

No ale s tím máme problémy už strašně dlouho....co s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit brankáře a obránce. Všichni mají problémy s bráněním centrů, to není normální.

Reagovat
johnik

tak Mignolet rozhodně není z nejjistějších a asi by sme snesli stopera, ale tam musí být problém v komunikaci a organizaci.....potřebujem nějakého dirigenta do zadních řad asi....

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Mignolet není z nejjistějších .Mignolet je podprůměrný brankář, který v PL nemá co dělat. Nechápu jak se mu podařilo dostat né že do PL, ale i do FCL. V synot lize je minimálně 4-5 brankářů lepších než on a nevím nevím jestli se do PL dostane aspoň jeden.

Reagovat
johnik

no já to nechtěl říct tak natvrdo

Reagovat
soukup

tak jsme si zapřeháněli a za úkol si najdi jeho zápasy za Sunderland, dost věcí pak pochopíš...

Reagovat
Kowe

v tomhle je chyba v systému, protože ať je to kdokoliv, tak to vždycky stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím. V systému asi taky, ale když Mignoleta nahradíš Bogdanem, tak se to nikdy zlepšit nemůže, že jo. Stejně tak s obráncema.. většina našich hráčů je ve vzduchu úplně příšerná a je jedno jakej systém máme.

Ani při našich útočných standartkách nejsme nebezpeční prostě.

Reagovat
Kowe

Jasně že je to i hráčema, není se divim, když máme nejnižší sestavu z PL, ale i tak by to nemělo být až tak hrozný jak to hrozný je.

Reagovat
tomasinho

Tak při útočných to je i tím, že nemáme jediného hráče, který by to uěml kopat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to taky, ale stejně i když je to někdy kopnutý dobře, tak z toho nikdy nic není. Lovren měl už třeba pár hlaviček z rohů a všechno to byly takový šmudly prostě.

Reagovat
stiflerovamama

po tom 4. gole bol pekne nasraty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Teď jsem koukal na sestřih gólů.U prvního Norwiche tři prohrané hlavy za 5 sekund, u jejich druhého-Can si ze mě dělá prd.l???!!!Divák.Migno tam šel fakt hloupě rukou.A ten gól Millnera, no hold si slepá svině najde žalud.

Reagovat
smazaný uživatel

Neví náhodou někdo, jaký byl kurz na +8 golu???

Reagovat
Zaschrona

Norwich asi od nas s Naismithem koupil i know-how na ten nas unikatni zpusob, jak velmi casto dokazem naprosto unikatnim zpusobem zkolabovat.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ako som chcel vyhra a nech si KLopp vsimne, ze by nebolo na skodu niekoho ziskat uz toto prestupove okno

Reagovat
Kowe

Firmino 2+1 a na titulce Lallana

Reagovat
Tomoro

ano ano, jelikoz v pripade golu v 95. minute, kterym prehoupne zapas na svou stranu, je to naprosto sokujici vyber!!

Reagovat
Kowe

být vždy nespokojenej je jediná cesta kupředu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Aldeano

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Melda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC ‏@LFC 19 min.před 19 minutami Zobrazit překlad

JK: "I usually have a second pair of glasses but I can't find them because it's hard to find glasses without glasses!" #LFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Spalovač šancí

Jürgen asi v dětství koukal na Macha a Šebestovou

Reagovat
Neon

Reagovat
eder

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
naheCZ

Taky tohle říkám, když je někam položím a nevím kam

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

ale solicko na LFC za kurz 2.10 neslo nedat aj ked som si povedal, ze na LFC uz nikdy, take pocity ako po tom gole na 4:4 uz nechcem zazit, nie je nic horsie ako double attack a este v poslednych minutach, ale na druhu stranu po otm gole na 5:4 nechybalo moc aby som neletel po baraku s vyzlecenym trickom

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na tom podobně akorat ja to daval za 1.91 a jeste mam na ticketu nas zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

jako MC proti WH? tak to este budes mat zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale měli bychom to zvládnout.

Reagovat
Rssa

WTF.....WTF?

Reagovat
Salfovic

Hezky Liverpool, takhle se bojuje o Evropskou Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

O předkolo

Reagovat
johnik

o to bojujem v League cupu

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanholt sa nejako rozstrieľal

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím ten fotbal klukům z Liverpoolu, naposledy jsem viděl podobnej fotbal od nás, při posledním matchi Sira s WBA.

Reagovat
eder

Reagovat
R22

Roberto Firmino as a striker: 5 games 5 goals 4 assists

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Stále se válčí jestli Depay:Firmino?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eder

Toho chlapa prostě nejde nemilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

mně je protivný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Benteke fakt jen škodí

Reagovat
smazaný uživatel

Smoliar no. Nech mu kupi nove ...

Reagovat
fenixLFC

tak vraj to bol adam

Reagovat
SunFells
Reagovat
fenixLFC

to je mozne ale sam klopp povedal ze to bol adam

Reagovat
Melda

Já ho žeru

Reagovat
bbbauch

To vypada jak kdybyste vyhrali LM

Reagovat
Marv

Soton

Reagovat
avicii

Austiiiinnn...United si ine nezasluzia, uz teraz maju vela bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Alex Teixeira: "They (Shakhtar) know that I want to leave and they have received a big offer and we're working on a solution."

Reagovat
vladis271

ale aj tak je tá ukrajinská liga neskutočne ekonomicky silná. Viem, že za to môžu oligarchovia a špička je úzka, ale aj tak. Ak nerátame Rusko, tak je to asi najsilnejšia východná liga.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
vladis271

že dokážu pritihanuť a zaplatiť takých brazilčanov. A že môžu vypýtať za nich také cifry.Prvá liga smerom na Západ ktorá je toho schopná je Nemecko.

Reagovat
iamek

Zelvo chcipni ty mamrde ty vole. Vyhraje zapas nad sracema a hned nosanek nahoru. Tohle je jeho konecna a vsadim na to sve analni panenstvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

ak by ti ten tip nevyšiel, poznám niekoho kto by to mohol zariadiť.

Reagovat
iamek

Doufam, ze nebude moc vybavenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš bude ale zabarvenej

Reagovat
smazaný uživatel

ten samý, co kouřil?

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Ze ty bys to zaridil jenom aby ses mohl zase divat

Reagovat
Jardin

Unikla mi nějaká zajímavá diskuze s vladisem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin

Ok, na to nemám co říct

Tak mě napadá, nezmiňoval se tady taky vladis o tom, jak jsou ženský s dírou mezi zuby sexy nebo tak něco?

Reagovat
vladis271

neotváraj ten link, je tam vírus.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Remízovej zápas, ale pokud někdo měl vyhrát, tak Watford. Newcastle dneska ubohej výkon. Mitrovič je buď extrémně nešikovný v zakončení nebo největší smolař, všechno o půl metru vedle.

Saivet hrozivý výkon.

Reagovat
biznizmen

Mitrovic hraje dobře v mezihře a umí stáhnout podržet balón, ale to zakončení mu zatím pravda moc nejde. Shelvey se taky dneska moc nepředvedl, nejlepší byl asi Janmaat, ten musí mít dvoje plíce, to není možné kolik je toho schopný odběhat...

Reagovat
smazaný uživatel

Spadnete

Reagovat
C-M@ster

Leicester

Jsem rád, že „tip Eurofotbalu” byl tentokrát mylný.

Ale jako příští 3 kola jsou celkem smrtící, kéžby je zvládli.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
niflheim

K tomu se nemá ani cenu vyjadřovat

Reagovat
Mastný Chobot

Foster bude teraz chytať stále namiesto Myhilla?

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto písal, že šli Mahrez a Vardy výkonmi dole. No a ja s tým nesúhlasím, hrali stále dobre, akurát si Leicester prešiel prvou mini krízou, mali 3-4 underove zápasy. Ale ich prínos je stále veľký.

Reagovat
Swarley

už je čas

Reagovat
iamek

Pujde. Pokud ne tak tam musi prekurovat cele vedeni. Uz ani fans za nim nestoji.

Reagovat
Swarley

mohl by odejít sám

Reagovat
iamek

Na to nema krunyr.

Reagovat
Swarley

tak u něj nikdy nevíš, něco takového bych od něj i čekal, že se nenechá vyhodit a odejde sám

Reagovat
vladis271

vidíš biele svetlo v tuneli?

Reagovat
Tomanatura

Mourinho na scenu?

Reagovat
Swarley

to už bys definitivně neustál, ne?

Reagovat
Tomanatura

Budu ho mit vzdycky rad kvuli Interu, takze pohoda. Ale radsi bych Pepka. Uz je mi fuk, jestli tam trener zustane sezonu nebo deset. Ferguson byla anomalie, ktera se uz nebude opakovat.

Reagovat
Swarley

jinak odpovím takhle, já chci Pepka...když půjde Pepek k City, budu schopnej uvažovat i o Mourinhovi...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda. To nemůžete myslet vážně.

Reagovat
SunFells

Poslyšte Hujere ...

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
avicii

pre nas, mali sme tych sracov porazit, maju az prilis vela bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie fuckin' Austin. Pohádka. Moc mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna tak přeju Koemanovi, že se mu podařilo porazit toho nesympatickýho dědka.

Reagovat
Error

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Derby ma bavilo aj keď bez šancí a gólov, ale nasadenie a tempo to prekryli :-). Villans 3 zápasy bez prehry, kto vie kam to dotiahnú

Reagovat
I am Mancunian

@GaryLineker

Leicester soar back to the top of the league. I'm open to sponsorship @CalvinKlein ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nerád robím unáhlené závery, lebo situácia v PL sa mení kolo na kolo. Ale ja mám pocit, že už aj Spurs začínajú byť pomaly istý. Naj obrana ligy a tie body zbierajú.

Pre MU tak vedie cesta jedine v očakávaní, že líšky odpadnú. A ja začínam mať pocit, že neodpadnú tak radikálne.

Reagovat
R22

týmy v první čtyřce se už nezmění..

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to uplne jedno,jestli odpadnou nebo ne,kdy my body neziskavame...to je nakonec jedno,co se deje nad nama v tabulce

Reagovat
vladis271

tak po minulom kole si váš manažér dal za cieľ ligu vyhrať. Ako vravím kolo od kola sa to mení.

Reagovat
r.mrazik

Nas manazer je snad jediny kdo tomu veril..takze to je jedno

Reagovat
avicii

Spurs idu ako skusene velke muzstvo, celkom ma prekvapuju...presne, united potrebuju aby Leicester uplne odpadol a to stale neprichadza...

Reagovat
iamek

To by muselo odpadnout vic tymu nez jen lisky

Reagovat
avicii

aj ked hrate totalnu srajdu tak skoncite podla mna najhorsie 5.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

no, já v naší hře vidím ještě dost nedostatků, i dnes jsme mohli v klidu prohrát

Reagovat
avicii

ale vyhravate aj take zapasi a to je dvolezite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

spurs su tak na 80% jasny do LM, tam ich nema kto vyhodit

Reagovat
Pospovič

jediná šance jak se tam dostat jsou Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuhlasim. City hrá o titul

Reagovat
Pospovič

Venku nemají odpovídající výsledky, otázkou času kdy vyletí pokud se to nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Znova náskok 5 bodů na betonáře. Hezky.

Reagovat
EXoRcIsT

United niesu betonari len nevedia hrat dopredu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Alli krásný gól

Reagovat
FUnk

topka, skoda ze mu nevyslo to solo na konci...ale to by uz bylo moc po tech dvou brevnech CP

Reagovat
Tomanatura

Hrajem jeste o titul?

Reagovat
Mastný Chobot

Dosť reálne budeme po tomto kole tretí a len 2 body od Spurs, to už vôbec nevyzerá pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevyzerá pekne, to vyzerá nádherně

Reagovat
Nikikrew

Nemyslim si ze zajtra prehrame. Vidim to zas na nejaku trapnu remizu typu 0-0 alebo 1-1

Reagovat
FUnk

proc? vsak mate uzdravene hrace a hrajete s chelzi doma...

Reagovat
Lacko_Boh

Chobot je alibista

Reagovat
afc

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Neprohrajem

Reagovat
Mastný Chobot

ale ani nevyhrajem

Reagovat
SunFells

Takže to bude o celé tři body Tak, už se ani nemusí hrát.

No já to stejně neuvidím, tak fakt nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs LFC

Reagovat
kiwwi

A year ago #mufc lost 1-0 at home to Southampton without having a shot on target. Another 1-0 loss today but they had one shot on target. Progress.

Reagovat
CubONE

Ta PL uz fakt nema kvalitu. Najprv Liverpol s Norwichom a mizerne obrany, teraz MU so Saints a mizerne vsetko.

Inac Borthwick-Jackson sa zranil tiez? Odbehol som na 5min a videl som uz len oslavu.

Reagovat
iamek

Ne. Genialni tah od lvg.

Reagovat
r.mrazik

nene...sli jsme do utoku tim,ze ho nahradil januzaj a zacal hrat toho wingbacka on

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a MU taky není celá PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Viděl jsem jen druhý poločas, ale zasloužená výhra, i když se štěstím (břevna). Ale to co předváděl Alli bylo něco neskutečnýho a ten gól to jen korunoval. V 19 si tohle dovolit, to je fakt sílá + to břevno na konci. Ještě, že s ním prodloužili smlouvu.

Reagovat
iamek

Jinak proc Januzaj fauloval to clovek nepochopi. Blind ho drzi v rohu a on tam nabehne jak idiot.

Reagovat
spider_8

Ale bylo hezký, jak Loui mluvil po Liverpoolu o titulu. Nakonec, furt je to jenom deset bodů

Začíná to už být docela zajímavý a jestli mají United někdy odvolat trenéra tak teď, dokud je ještě šance na LM. Každopádně to chce okamžitě nabrat vítěznou formu, protože Leicester už je tak vepředu, že mu stačí i průměrný zbytek sezony, aby to udržel. Nakonec ještě nebudeme nejtragičtější tým sezony

Reagovat
kiwwi

ok tak dneska premierovo....LVG OUT

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Nedovedu si predstavit, ze pod LVG vyhrajem.

Reagovat
Wyrda

Jednak nikdy nevyhrajeme, a pak se na ten fotbal nedá dívat. Dneska jsem viděl první poločas (pak jsem to musel zavřít) a té hře chyběla jakákoliv myšlenka. O Fellainim ani nemluvě.

Reagovat
avicii

Reagovat
I am Mancunian

ty mas ale dlhe vedenie, ze ti to az teraz doslo

Reagovat
kiwwi

ze si troll mi doslo uz davno

Reagovat
I am Mancunian

tak vitaj medzi nami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na tvoju uroven by sa snad nikto normalny neznizil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Šášo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ty troll

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

nezvládáš

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nic, sranda

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Mels svolat tiskovku jeste, oznamit to jen takhle do komentaru je skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

7 wins in 22 for #mufc now all comps. 5 PL wins in 16.

s tymto hrat o titul a nie o zachranu, LVG je vlastne genius

Reagovat
iamek

Neuveritelne cisla. Proste neverim, ze Moyes by byl lepsi. Zelva zvlada lepe jen zapasy proti vetsim tymum.

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste v piči, sorry za vulgarizmus, ale inak som to pomenovať nevedel

Reagovat
EXoRcIsT

Moyes hral krajsi futbal a to investoval asi o 250 mega menej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Reagovat
pingla

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

však byla chyba, že odešel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Azazelo RD

To je takovej píčus holandskej!

Reagovat
vicinda07

Alli gol roku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
C-M@ster

Toto? https://streamable.com/7js9

je nějaká stránka na tyhle odkazy? Mně se líbil i ten 3. gól Leicesteru, jak nejdřív důležitá vyhraná hlavička a pak Mahrez Ronaldinhovkou ve vápně obešel soupeře a šajtlí naservíroval míč před bránu

Reagovat
smazaný uživatel

reddit.com/r/soccer

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinak tam proletěl jak býk červeným šátkem

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Austin se uvedl parádně

Reagovat
Nikikrew

Ani nechapem ako som mohol ten zapas dopozerat, zacal som tak v cca 20 minute a druhy polcas zo strany United fakt des. Pekne som predrbal svoj cas. Kazdopadne ked som to uz videl, pre mna bol United dokonca lepsi v 1 polcase ako v druhom. Mali vlastne oni nejaku sancu? Southamptom zasluzene, zdali sa mi viac nebezpecnejsi.

Reagovat
r.mrazik

asi zadna sance vlastne ani nebyla...byla to uz totalni silenost

Reagovat
FUnk

tak jak jsme byli blizko od toho ze to projedeme tak se to otocilo a vyhrali jsme, palace dobre branili a ty centry pokazde smrdely golem, jinak hugo krome te blbe rozehravky top, ali genius. divil jsem se jak prisel chadli, ale zahral dobre oproti liskam. dneska super, ale snad nebude nic vazne s janem. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Boli sme lepší a víťazstvo sme si dnes zaslúžili, hlavne za prvý polčas. Mali sme šťastie pri tých brvnách, ale na druhej strane CP malo tiež kus šťastia pri šanci Rosea a lakťa Wickhama na Vertonghena. Taktiež ich zachránilo raz brvno. Chadli vynikajúco.

Reagovat
FUnk

lepsi jsme byli, ale kvuli tomu nemusime jeste brat tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, len píšem, že sme si to dnes zaslúžili, narozdiel napríklad od zápasu vo Watforde.

Reagovat
FUnk

Reagovat
wild

Uz ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Austin do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Vykašlat se okamžitě na Townsenda a dotáhnout nějakýho gólovýho útočníka! A levý bek by teda taky neuškodil

Reagovat
kiwwi

https://vine.co/v/ielPj5xhgBt

wau, Mahrezova asistencia...perfektne elastico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To je on

Ale chybí tam ještě jak předtím hodně důležitě vyhrál Ulloa hlavičku a že ta Mahrezova přihrávka byla taková ledabylá šajtlička

Reagovat
smazaný uživatel

D.Silva o PL: "Hra sa tu vo vysokom tempe, nic podobne som pred tym nezazil."

Reagovat
Lacko_Boh

hm ale myslim že toto nikto nespochybnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Fans PD urcite, mozno aj BL...

Reagovat
Lacko_Boh

intenzitu? tak to som mal asi šťastie na diskusie

Reagovat
eder

Fanoušci z lig o jednom, resp. o dvou klubech nemají moc smysl pro objektivitu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tempo a intenzitu nespochybňuje okrem dementov nikto. Skôr ide o iné veci ...

Reagovat
Pospovič

já určitě ne

Reagovat
kubys

Co to plácáš?

Reagovat
Miguel19

Pokud Spurs nedají tu LM ani letos, tak už nikdy

Přeju jim to, jenom škoda že místo nás

Reagovat
smazaný uživatel

jak místo vás? však vy jste až někde

Reagovat
Miguel19

Jakože jsme vypadli z té 4 co šla loni

Reagovat
Feind

tottenham tam je misto united, vy jste se vymenili s leicesterem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli has now scored as many Premier League goals (6) as Jack Wilshere.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Wheelchair

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by na tom sešlo, ale Jack má gólů 7. Senzachtivost, nesmyslnost a ještě je tam chyba. To vypadá jako kdyby to psal adept na redaktora v The Sun.

Reagovat
Le Gunner

OT: Někdo, prosím, odkaz na Penguins - Canucs kromě Tipsportu? Děkuji!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Le Gunner

Díky moc!

Jak takové streamy hledáš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Le Gunner

!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Youtube streamy na NHL jsou paradní lepší kvalita než Nova sport přes O2 TV Go a jede plynule bez sekání :)

Reagovat
Free_player

COYS ! ManU Super 2. Poločas ... Ted ještě, aby si westham a city dalo po remize s bude to idealni ...

Reagovat
kiwwi

Darmian went straight to hospital when he was subbed off. Injury is "not very nice" according to LvG

Reagovat
wild

jeho to uz snad trapit nemusi

Reagovat
iamek

Reagovat
Rssa

Co se mu stalo? Aspon priblizne?

Reagovat
kiwwi

"Louis van Gaal to #MUTV on Matteo Darmian: "He's in hospital. He was spitting blood so we have to wait & see."

Reagovat
iamek

Centr z prave strany ( ze strany utociciho tymu ) a hlavickol stylem, ze bezel dozadu a nevidel co se deje za nim a tam se v plne rychlosti pootocil a trefil se se souperem. Vypadalo to dost tvrde. Asi zlomene zebra.

Reagovat
smazaný uživatel

He's in hospital. He was spitting blood so we have to wait & see.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd football under LVG is not very nice according Man Utd fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že Manchester United má veľkú divácku základňu v našich krajoch, ale už by konečne mohli na Digi vysielať niekedy aj iné zápasy, ak sú k dispozícií o 16 v sobotu, lebo otca už porazí.

Reagovat
kiwwi

vsak to uz nechceme pozerat ani my fanusikovia United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aaanholt jakoby se chystal zlomit Vardyho rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
Grahf

Už ho vyjebali?

Reagovat
r.mrazik

Uz ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

pomylil som sa, ze najprv hrame s WHU FA Cup, ale na WHU to chcem vidiet takto (so Stoke sa zostava nezmeni, max.Lallana bude v zaklade):

Ward; Flanagan-Ilori-Sakho-Smith; Stewart-Allen-Brannagan; Ojo-Benteke-Teixeira.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
fenixLFC

preco by sme vypustali FA cup nasadenim mladikov?? radsej zabojovat s plnou zostavou aj keby sme nepostupili nez to vypustat

Reagovat
smazaný uživatel

1) Tato zostava nie je vypustacia.

2) Vypustit to mozes aj s preverenymi hracmi, ide o vykon, kt. musi byt bojovny..

3) Si hlupak s dedukcnymi schopnostami 12 rocneho chlapca...

Reagovat
fenixLFC

nie vôbec nie je vypustacia ked tam mas jedneho hraca zo zakladu.

bojovny vykon ti jee na hovno ked nemas kvalitu

dedukcia? okej, dedukujem z tejto zostavy ze si posadnuty mladíkmi najma teixieirom ktorého pchas do kazdej rite a furt places ze nehrava. dedukujem ze ta obrana s tragédom ilorim by horela este viac nez klasicka. dedukujem ze si proste debil ktory si tu furt nieco dokazuje a je ohromne trapny s tym ako kazdeho vola menom, pise furt pls a otravuje furt so sovinizmom, oikofobmi a podobnymi picovinami. Ked moje dedukcne shcopnosti su na urovni 12 rocneho chlapca, tak na urovni 12 rocneho (holohlavého) chlapca je celkovo tvoje myslenie

Reagovat
smazaný uživatel

lool

Reagovat
smazaný uživatel

vytesať do kameňa

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Darren Fletcher

uz sa ho zbavili?

Reagovat
vrabejka

Norwich 4-5 Liverpool FC

goly: Firmino 2, Lallana, Milner, Henderson.

The Reds dokázali zvrátit nepříznivý stav 1-3 a připisují si největší vítězství pod Jurgenem Kloppem!!

Konečně se začíná projevovat Kloppův rukopis. První zápas v sezoně kdy jsme konečně byli přesní ve finální fázi a dokázali jsme proměnovat šance.

Dalším plusem je že jsme se nevzdali ani za stavu 1-3 a rychle jsme utkání otočili ani po vyrovnání Norwiche na 4-4. Klidně at jsou zápasy LFC boháte na goly dál. Mnohem radši se podívám na tuhle přestřelku než na nějake ušmudlané vítězství 1-0

Ale jsou tu i minusy. Cela Defenziva. Bránění standartek máme snad nejhorší v lize. Dostali jsme možná 50% golu jenom ze standartek? Ani bych se nedivil kdyby to byla pravda.

Stopeři take nejsou úplně stoprocentní. Chybí klid v rozehrávce. Kolo místo konstruktivní rozehrávce odkopne míč, ale je pomalejší tak chápu. Čekal bych proto že Sakho bude dominantní ale tomu tak úplně není. Za 3leté působení v Liverpoole nedokázal úplně naplnit svůj potenciál.

Proto se těším až co nejdříve bude moci hrát Dejan, protože ten je ted náš nejlepší stoper.

Dalším minusem je výkon z prvního poločasu. Hlavně od zálohy. Od 30-45 minuty nás neskutečně válcovali a zaslouženě šli do vedení. A to jak všichni záložnici vypustili náběh Naismithe, který dal 2 gol to byla poslední kapka. Šanci v příštích zápasech by určitě měl dostat Joe Allen.

Nejlepší hráči: Firmino: 2+1 - jednoznačně MOTM. Zařídil 3 goly, mohl dát i hattrick. Začíná splácet svou vysokou přestupovou částku. Má obrovský impact na naší hru. Jen tak dál Bobby.

Lallana - jako druhého jsem vybral Adama. Přestože nastoupil pouze na 20 minut dokázala rozhodnout zápas. Jeho golová přihrávka na Firmina byla pastva pro oči. Stejně tak vítězný gol, rozhodně nejlepší v liverpoolském dresu.

Zajímavost na závěr: LFC naposledy vstřelilo 5 golů soupeři v březnu 2014!

Jestli se povede dotáhnout ten Teixeira, mužeme se od LFC dočkat ještě velkých věcí...............

Reagovat
smazaný uživatel

takže jste zpět v boji o titul?

Reagovat
vrabejka

důležitější budou COC a EL

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Manchester United manager Louis van Gaal: "I had a feeling they could score only from a set-play. Our defence in set-plays was weaker because I changed Fellaini and had to change Darmian. Every change was a weakness in defence.

"I wanted to win this game and that’s why I changed Cameron Borthwick-Jackson for Adnan Januzaj. That is a risk you take, it was a poor game and we didn’t create so much and neither did our opponent."

Z toho mi príde, že ľutuje to, že išiel do rizika a striedal ofenzívnych hráčov za defenzívnych.

Reagovat
Grahf

to je známe už dávno. Jeho viac zaujíma hra súpera, ako naša.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Teixeira: "I have received two offers from Chelsea and Liverpool. I have informed Shakhtar I want to leave, if I don't leave now then I will definitely leave in the summer."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát to bylo ve druhé lize

Reagovat
Lacko_Boh

54. liga by bola lepšia no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

On má sebavedomie úplne v riti podľa mňa. Je čas skúsiť toho Warda.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
pepinho2

2021

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

to je celkem jedno, LFC nebude mít problémy s jeho prodejem, když se rozhodnou koupit novou jedničku

Reagovat
vrabejka

Klid v létě přijde Ter Stegen a Simon se popere s Wardem o post dvojky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

No, objevujou se nějaký rumours, že je Ayre v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Mastný Chobot

Neuer príde

Reagovat
smazaný uživatel

aj s Alabom za Morena

Reagovat
iamek

Uz rezignoval?

Reagovat
EXoRcIsT

ten sam neodide ved on si mysli ze ma podporu fanusikov

Reagovat
Lacko_Boh

na futbal už dávno

Reagovat
nani92

krásne

Reagovat
Lacko_Boh

vôbec

Reagovat
vladis271

zayko, si už mal určite dnes rozpísanú nejakú infantilnú poznámku na Jurgena, ale Lallana ťa ju prinútil zmazať, že?

Reagovat
Mastný Chobot

ty už si mal rozpísanú Lallamu ale Lallana ťa donútil ju prepísať, že?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

vôbec, každý kto dokáže nastoliť takú taktiku že s takými drevami ako máte v útoku dokážete dať vonku 5 golov má predomnou veľký rešpekt

Reagovat
smazaný uživatel

A toto he zase co

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Usty

Reagovat
Infernoqt

nikdy jsme s ním fotbal nehráli

Reagovat
vladis271

23 kol z 38 a fakt to reálne začína vypadať na majstra s menej ako 80 bodmi. Momentálne titul leží na 77-79 bodoch.

Reagovat
vladis271

http://www.evysledky.com/futbal/anglicko/premier-league/tabulka/

A tá forma. Ktokoľvek z prvej 4ky, ktorý by zabil nejaké 4 výhry v rade by sa katapultoval do najväčšieho favorita. To vedel aj Rodgers spraviť .

Tento rok je tá liga fakt srandovná, som zvedavý na finish.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal: “I wanted to win this game… but they scored so we lost. In better or for worse, we have to stick together”

To sú také deluded vyjadrenia

Reagovat
EXoRcIsT

v hocijakom inokm klube by uz davno netrenoval to len v United ho musia nasilu drzat dpc

Reagovat
SunFells

A kdyby neskórovali, tak by to vyhrál

Reagovat
Usty

to je jak Michael Owen

Reagovat
Infernoqt

Tam není co obhajovat už. Já jsem nad tím zlomil hůl od porážky se Swansea na konci léta.

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/iiBztILI0QY

Trochu toho povzbuzení.

Reagovat
Mastný Chobot

vyjebaný troll cigánsky

Reagovat
kiwwi

what a snaky goal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

dneska daj aj wilson gol

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Ligue 1, o lize, kterou dokáže jeden tým vést skoro o 30 bodů, si nedělám velké iluze

Reagovat
SunFells

Protože v Premier League nehraje obrana Norwiche a Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jak jsi vydedukoval toto, měl jsem namysli obecně nízkou konkurenci, kvůli které prostě Di Mariovy schopnosti momentálně nedokážu docenit, ono se hraje tak nějak líp, když máš o dost lepší tým než kdokoliv v lize

Reagovat
SunFells

Tož to určitě, ale Di Mária za kariéru prokázal své kvality už dostatečně a projevil je několikrát i v té jeho nevydařené minulé sezóně v PL. Prodat ho po roce s takovou ztrátou byla pičovina.

Reagovat
Lacko_Boh

mal som pri nom pocit že každym dalšim prestupovym oknom by bol Cigo len a len lacnejší...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale tam musel být i nezájem a lenost z jeho strany, i když vzhledem k tomu, jakej je LVG magor, tak možná oprávněně

Reagovat
bbbauch

Vzdyt u nas evidentne hrat nechtel, co stim jako?

Reagovat
SunFells

Suárez taky nechtěl hrát za Liverpool. Každopádně přinejmenším odmítnout takové částky, proti tomu by nemohl žblebtnout.

Reagovat
kiwwi

picovina bola kupovat ho...predat ho "len s takou stratou" bol vyborny krok

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pepinho2

Kdyby měl nějaký tým PL konzistentní výkonnost, taky by měl velký náskok..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

a hádej proč nikdo tu konzistentní výkonnost nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedno s druhým prepojené. Pri takých náročných zápasoch je takmer nemožné byť konzistentne dobrý. Z PL sa pomaly vytrácajú také tie oddychové zápasy, kedy sa do toho išlo s vedomím, že sa v pohode urobí náskok a odchodí zvyšok z 90 minút.

Reagovat
vladis271

a bude to ešte horšie/ lepšie, podľa toho ako to berieš. :D

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie :-)

Reagovat
vladis271

Ja neviem, či to tak bolo v minulosti, ale. Nadpolovičná väčšina ligy (narátal som 12 tímov, ale určite ich bude viac) má min. jedného hráča o ktorom si kľudne aj fanúšikovia lídra môžu povedať, že tak tohoto by som k nám okamžite bral. Skoro každý tím má rozdielového hráča. Či už je to jeho kvalitou alebo životnou formou.

A máš pravdu, jednoduché zápasy sú takmer minulosťou. Časy kedy vedieš ligu, hráš sobotu 13:45, po polčase sa tešíš z vedenia 3:0 a si nadšený, že konkurenti zaváhajú, sú preč. Teraz je to naopak. Ostatní zaváhajú, ty sa tešíš, že navýšiš nádskok a prehráš na Sotone 4:0.

Reagovat
13

docela zajímavé, tak schválně jestli je uhádnu. Manchester city, Manchester United, LFC, Chelsea, Arsenal, Spurs, Everton, Leicester, West Ham, Stoke, Newcastle, Wattford a jinak už mě nic nenapadá. To je 12

Reagovat
13

Takové časy v LFC nepamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*0:4

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells
Reagovat
Lacko_Boh

excelentné

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Si tam dělají co chtějí, to je síla.

Reagovat
Usty

to bude šok, až je vymrdne 15. tým PL

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně chytrý člověk, stalo se z něj v podstatě zboží a byl prodán do paklubu ve kterém nikdy nechtěl hrát, proto i trucoval a dělal naschvály...Teď už je konečně štastný a může to rozjet naplno. Angel

Reagovat
Spasitel

Ked Leicester neuhaluzí titul tak dúfam, že bude 5-6 s kfc na úkor Liverpoolu a ManU nech koeficient viac neprepadne.

Reagovat
Salfovic

Njn, to se dalo čekat, že bude LvG za tu drzost mluvit o titulu po zásluze potrestán a hned dostane po hubě.

Reagovat
C-M@ster

Tyvole, to břevno nakonci a WHU mohli brát všechny 3 body. I tak plichta super.

Reagovat
Mimalu

Aksel ... tvl když odcházel jsem po svých tak jsem doufal že bude ok....

Reagovat
13

co je mu?

Reagovat
Rarášek

utržený meniskus, přetrženej přední křížovej vaz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Tyvole, dneska jsou tu super linky s gólmana

Reagovat
smazaný uživatel

Siesty gol, ma super sezonu a snad dostane sancu..z neho by mohol byt aj utocnik

Reagovat
Mastný Chobot

na ňom zarobíme

Reagovat
Counter

Myslím, že mu v létě končí smlouva

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Paráda, ManCity další ztráta

Reagovat
Spasitel

Zajtra sa pripojíte k zráte

Reagovat
fenixLFC

nikdy nevies ci na vas nestiahli dalsi bod

Reagovat
Counter

Však i v takovém případě by bylo supr, že na nás neudělali rovnou tři.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

Vonku su strasne srandovni.

Reagovat
SunFells

Tomu Sanabriovi, který s náma byl před odchodem do AS dost spojován, to v 19 letech nějak střílí ...škoda, že to nevyšlo.

Reagovat
Rarášek

Střílí, ale nijak moc ho nevychvalují.

Reagovat
SunFells

Aha, tak to je divné.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

vsichni jste kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Vykouříš nás?

Reagovat
alcantara

Slapes aj na zamrznutom jazere?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajeje to tu dlho nebolo.

Reagovat
Mastný Chobot

o 21.41 doma a na šrot

Reagovat
smazaný uživatel

preco doma? wifi je vsade respekt. internet v mobile

Reagovat
Mastný Chobot

zvonku pôjdeš na ef? to už je zúfalosť

Reagovat
smazaný uživatel

A ty to nerobis akoze?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

keď som vonku s kamarátmi a pijeme? určite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale nuti cloveka ustipacne poznamenat, ze to asi casto von nechodis

Reagovat
Mastný Chobot

ja tu po večeroch bývam úplne minimálne, ak si všímaš, bývam tu akurát celý deň do poobedia, lebo sa učím a nechce sa mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam bohuzial prave opacny rezim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bambi na lavičke vo fante

Reagovat
PP

Zítra beru bod proti Chelsea všema deseti. Výsledky zatím super - až na Tottenham.. Přestává to s nima být prdel..

Reagovat
Spalovač šancí

Letos to vypadá na překvapení, a to sice Spurs titul

Reagovat
stiflerovamama

MOTD 23:30 ?

Reagovat
Mastný Chobot

kedy už si inak začneme priať, aby Foxes začali strácať?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy!

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Counter stráž si ich.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Fandové MU už si to přejí od září ...

Reagovat
Counter

Nikdy? Jako musí se nechat, že koeficientu asi v LM moc neprospějou, ale jinak je to neuveritelný príbeh.

Reagovat
13

Jen až se bude v posledním kole rozhodovat o titulu mezi nima a Arsenalem.. Jsem zvědavej jestli budeš fandit nevěřitelnýmu příběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul Arsenalu s Čechem a Chelsea na sestup je taky neuvěřitelnej příběh

Reagovat
vladis271

Tá predstava ako by to strašne dostával zožrať.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino trošku simulant zase

Reagovat
smazaný uživatel

inak Mason podla mna naj rozhodca PL

Reagovat
vladis271

stream na MOTD?,

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nahrávka Milnerovi.

Reagovat
stiflerovamama

Emre bol dnes velmi zly

Reagovat
Kowe

jedinej kdo byl alespoň trochu ok ze zálohy byl Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze sa ukazlo, ze nemusel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

a chyba mu stava

Reagovat
stiflerovamama

Zaha ma co na hlave

Reagovat
Mastný Chobot

to, čo Souaré... It's spreading!

Reagovat
smazaný uživatel

Alli jeden z mala dobrych hracov, kt. deluded Brendan xh

Reagovat
smazaný uživatel

*chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Když slyším Kanea mluvit, chce se mi blít.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane nema taky typicky anglicky prizvuk... On je etnicky Ir, irsky prizvuk? Suslal jak scouseri...

Reagovat
nani92

xh

Reagovat
smazaný uživatel

co je ujebanec zas?

Reagovat
Infernoqt

Už nemá cenu, aby Gaal rezignoval. Ten tým na to stejně nemá, aby hrál líp. Sezona ničím nepřekvapí, liga mistrů nebude a je to akorát signál pro mě, abych si jí příště vážil, pokud se nám ji někdy podaří ještě vybojovat. Fotbal hnusnej jako celé Gaalovo působení v klubu, takhle špatně jsme snad nikdy nehráli, aspon ne tak dlouho, jak žiju. Kritika je místná, ale změna momentáně nic nevyřeší. Můžou dál pobírat hromadu peněz za hovno, cya.

Reagovat
Infernoqt

jinak nejlepší a jediná akce z highlighu byla myš pobíhající po hřišti s komentářem "tenhle hlodavec dneska naběhal víc než hráči united"

Reagovat
r.mrazik

Hloupost...ti hraci jsou kvalitni,akorat se s nima hraje sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, best in the league, dobře se to poslouchá.

Reagovat
Swarley

a přitom taková blbost, co?

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ani ne

Reagovat
fenixLFC

seriozne, v com najlepsi?? cech de gea aj butland chytaju lepsie

Reagovat
Cobra

Seriózně? V čem přesně je Čech a Butlend lepší?

Reagovat
fenixLFC

drzia tie timy viac nad vodou nez butland. ano, je to vizitka najma vybornej defenzívnej prace totacu oproti tym dvom timom.

Reagovat
Cobra

Ano, tento rok má před sebou Lloris lépe fungující obranu, ale to nemění nic na tom, že už nějaký ten rok drží především on Spurs tam, kde jsou a stejně tak jako De Gea United poslední 3 roky.

Reagovat
Cobra

A o Llorisovy by se mluvilo jinak, kdyby jsme ho hypovali tak, jako United fans De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

Milan pls

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak kopou líp (Čech). Ale to bude taky tím, kolikrát musí Lloris za zápas hrát nohama. Co se týče chytání, je Lloris top, nebo možná nastejno s Čechem. De Gea letos za nimi, Butland nevim, zas tak ho ještě nasledovanýho nemám. Každopádně Hugo letos ještě trojku, narozdíl od všech ostatních, nedostal.

Reagovat
fenixLFC

vdaka za argumentaciu inak co sa tyka butlanda tak ten ma vyborny reflex a v chytani teda nezaostava, to len na doplnenie. ked to beries takto tak suhlasim, neslo mi o to spochybnovat jeho kvality ale skor o to porovnanie, ze mi prislo ze butland a zhruba od oktobra aj cech podrzali ovela vyraznejsie a zabranili ovela vacsim skodam, ale to najma, ako som uz pisal, vdaka praci tych defenziv pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Butland je zatím one season star, toho nemůžeš dávat na Llorisovu úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne s těma škodama. Jo, Čech teď třeba prakticky sám zachránil Arsenal od přídělu na Stoke, ale ve finále je to jenom bod... U nás Hugo teď nemá moc práce, ale často se stalo, že v zápase vytáhnul ten jeden zákrok, který vyhraje/zachrání body 2. V podstatě práce, kterou dělal Čech v Chelsea, když jim ještě fungovala obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

U Huga je to ještě umocněno tím, že když už někdo projde tím pressingem, má před sebou obvykle míň obránců, takže se mu lépe tvoří absolutní tutovky (než když hraješ proti zataženému bloku, jaký hrála Chelsea).

Reagovat
fenixLFC

presne to mam na mysli

Reagovat
vodka

de gea letos za nimi

Reagovat
kiwwi

nehul to uz

Reagovat
kvasha16

nejak sa to zabuda furt na Tyba

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu, jakou výkonost si drží už třetí sezónu je na úrovni těch nejlepších brankářů v lize. A jeho současná forma je opravdu top, každý zápas vytáhne nějaký worldclass zákrok.

Už v Lyonu byl perfektní na čáře, teď trochu zlepšil rozehrávku a pokud se ještě zlepší ve vzduchu a sbírání centrů střčí si DDG s Čechem do kapsy. Butland má talent jako prase ale zatím určitě nění top.

Reagovat
TaylorAFC

Top 3 určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson má v piči

Reagovat
Mastný Chobot

chodí kŕmiť holuby

Reagovat
smazaný uživatel

Hart parada pri tom Payetovom priamom

Reagovat
habinity

Lvg prec....este mame europsku ligu a fa cup...dufam ze mu to nedaju odjebat aj to posledne co ostalo.

Reagovat
SpecialOne

OT: Vy máte na slovensku v té poloamatérské lize Utkání Hvězd?

Reagovat
nani92

áno, haju tam poloamaterske hviezdy, čo je natom?

Reagovat
SpecialOne

No ta úroveň je ta nízká že mi přijde vtipné ještě z toho vybírat "hvězdy" Brabenec, který u vás vede bodování, by se nevešel ani do 4. formace Karlových Varů momentálně.

Reagovat
nani92

však to je pre divákov, pre tych malo fanatikov čo sa nato dokáže pozerať, príjemné spestrenie no

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladis271

hrušky s jablkami? Slovan by vašu ligu ovládol s prstom v nose, a?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Toluen?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FUnk

Reagovat
wild

a co ako? to moze byt len v NHL? vsetko ostatne ligy su poloamaterske oproti nej..aj ta "velkolepa KHL"

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nepochopim, preco hra futbalista ako Payet vo WHU... skvely hrac... LFC ho sledoval uz v Saint Etienne

Reagovat
r.mrazik

LFC takhle sleduje hodne hracu...

Reagovat
smazaný uživatel

a druhi ich kupuju... Alli napr. a Williana, Mrchitarijana nam zas prebrali

Reagovat
jk

Alli přišel hlavně proto, že ke Spurs se připojil Paul Mitchell, který ho znal z MK Dons a chtěl ho za každou cenu přivést.

Reagovat
Spalovač šancí

LvG si přečetl tento článek http://www.eurofotbal.cz/clanky/i-defenzivni-dominance-je-porad-dominance-290869/

...

Ovšem nepochopil, že je nutné nedostat gol a jeden vstřelit a ne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Google translator

Reagovat
smazaný uživatel

v motd su nafajceni?

Reagovat
Swarley

BREAKING: Jose Mourinho Writes A Six Page Letter To Manchester United.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

čo ty zajo? ujebalo by ťa kompletně?

Reagovat
nani92

ja by som Joseho bral, ak si sa to pýtal

Reagovat
Swarley

hej hej, to som sa pýtal...kam jsme se to dostali, že si většina budeme přát Mourinha...

Reagovat
nani92

no sme v sračkách ale pozri aký by bol pri nás milý a romantický..

Reagovat
Swarley

já myslím, že "not arrogant, just better" by se s ním dostalo ještě úplně na jinou úroveň

Reagovat
Kowe

ne by vás pak po dvou třech letech rozesral ještě víc

Reagovat
Swarley

první věc je, jestli se to ještě víc rozesrat vůbec dá a podstatnější věc je, že s titulem v zádech by se ta rozesranost určitě snášela trošku líp

Reagovat
vladis271

teraz to bolo v MOTD, ale šak to je nejaká sprostosť,nie?

Reagovat
Swarley

jako určitě to bude blbost, ale vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby o ten job měl velký zájem...

Reagovat
vladis271

jasné, že má. Ale toto je moc.

Reagovat
Swarley

to si taky říkám, ale je to Mourinho...tam nikdy nevíš...

Reagovat
Mastný Chobot

By ma zaujímalo, ako by sa k tomu stavali fanúšikovia Chelsea, ktorí ho mali za srdciara a spasiteľa, keby sa takto vtieral.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Spalovač šancí

musí splácet hypotéku, co si bral s Čechem u spořky ...

Reagovat
Lacko_Boh

trapny vtip sa stane kazdeme ale toto je uplne v piči, beznadejne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Reagovat
frank

Reagovat
ZB 07

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Jose Mourinho's agent has described claims the Portuguese has written to Manchester United in a bid to become their next manager as "absolutely ridiculous and totally absurd".

Reagovat
kvasha16

nic ine sa nedalo cakat

Reagovat
Swarley

ale sám ho doručil

Reagovat
smazaný uživatel

V souvislosti s titulem se mluví o City a Arsenalu, ale Spurs prokazují také kvalitu. Navíc útočí pěkně nenápadně zezadu a nejsou pod takovým tlakem. I kádr je perspektivní, tak uvidíme. Ještě to bue podle mě zajimavé

Reagovat
LAM

No a nevim proč by se nemluvilo už i o Leicesteru.Všichni tvrdili jak po vánocích odpadnou ale pořád jsou na prvním místě.S tim jak letos všichni ztrácej hafo bodů je možný všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nepřijde zranění a nebo pokles formy tak šanci mají. ale v anglii je to obrovsky těžký a i když nehrají poháry tak síly budou docházet a nevim jak jsou na tom se šířkou kádru

Reagovat
vladis271

Tiež ma to napadlo. Ale myslím, že tu sa ukáže tá šialená vyrovnanosť tejto sezóny. Proste nebudú schopní zmazať tých 5 bodov na čelo. Samému mi to príde divné, 5 bodov, čo to je nič. Ale v tejto sezóne mi aj to príde veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tim že všichni ztrácejí. vyhraje ten kdo se chytne a udělá delší víteznou sérii. arsenal má super těžký los ale čekají ho jenom dva zápasy v lm. city mají takovou formu že se asi taky brzo soustředí na ligu

Reagovat
Counter

Ten tlak přijde, pokud budou s takovouhle pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Shots on target at home in league football this season:

1) R Madrid 103

2) Bayern 91

3) Tottenham 87

4) Barcelona 86

...

85) Man Utd 35

Reagovat
smazaný uživatel

Up the Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

TOP100

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jazdec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FUnk

Reagovat
Paddy

Reagovat
Pospovič

Reagovat
jk

Ještě by mě zajímalo kolik je conversion rate

Reagovat
smazaný uživatel

To už dáš jednoduše z home table.

U nás 22/87

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo Alli A Chadli MOTM za 40 minut na place.

Reagovat
jk

Nacer jde zpátky do formy

Reagovat
Wat

Takže Lamela zpátky na lavici?

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzl LVG si dal klauzuli na dožití v MU, ne?

Reagovat
eder

Jen ať tam zůstane co možná nejdéle!

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicko by seriózne malo ísť na Euro s Vardym v základe. Nejaké 442 s Vardym a Kaneom a herným prejavom líšok/kohútov. Z toho by bol titul.

Reagovat
smazaný uživatel

United - Saints. Robiť z toho highlighty do MOTD asi bolo dosť ťažké .

Reagovat
FUnk

mys zachranila

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre LFC a nove posily

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Palace slušná kríza, žeby sa Pardew zasekol? Ale z highlightov to vyzeralo maximálne vyrovnane, a tie dve tyčky, to bolo niečo. Spurs great escape a nakoneic 3 body, ten Alli je blázon .

Reagovat
pingla

Bolasie efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to ich asi jediný technicky zdatný ofenzívny hráč, ak nerátaš Cabaya.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/tottenham-nebude-za-posily-utracet/?aktualitaId=13076

"S novým stadionem, který klub bude stát 400 milionů liber, Pochettino přiznal, že strategie se od roku 2013 změnila a vedení bude utrácet už jen za hráče světové kvality, jako jsou Bale, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi nebo Neymar."

Reagovat
vladis271

deluded Poche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

snůška plků

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt PL.cz klesla až takhle nízko? Půlka z toho je totálně vytržená z kontextu a nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Voľakedy tam mali niečo v tom zmysle, že ,,neserióznejší správy s Anglie" či ako

Reagovat
smazaný uživatel

* z Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív to byla pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas

Reagovat
Jardin

Přitom tam mají i správnou citaci.

"Jestliže utratíme 25 - 30 milionů liber, tak budeme chtít hráče, který se stane pro náš tým stejně prospěšný jako Bale a Ronaldo pro Real Madrid nebo Messi a Neymar v Barceloně. To však nyní nemáme ani v plánu. Možná v budoucnosti."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/0hvd

tak to je aspirant na miss of the season

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako dneska? Howard alebo rozhodcovia?

Reagovat
kiwwi

podla zaschronovych reakcii pod prevkom je to tak 50:50 medzi spomenutymi

Reagovat
I am Mancunian

dneska oboje

Reagovat
Zaschrona

Kenwright, Martinez a realizacni tym, Howard, Coleman, Oviedo, Stones, Funes Mori, Baines, Besic, Barry, Cleverley, Deulofeu, Barkley, Mirallas, Pienaar, Lukaku, rozhodci. Vsici zaslouzi vypiskat.

Reagovat
Hokaido

Deulofeu teda ne. Na konci zápasu šlo téměř všechno přes něj, dneska hrál jako leader. Příjemná změna u něj.

Reagovat
Zaschrona

Tak tech par minut Besic, Deulofeu a Barry no, ale nema cenu to moc rozlisovat jmenovite, nezvladl to cely tym...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Everton... takto mi dojebať tiket...

Reagovat
Zaschrona

18 vyher z 61 zapasu, 6 vyher z 23 zapasu, 1 vyhra z 10 zapasu. 3 vyhry v lize od zari. Letos jasne nejhorsi obrana doma v lize. Nula vyher proti tymum z horni poloviny tabulky. S tim tymem, ktery ma Martinez k dispozici je to brutalne spatny. Dneska 18 z 20 strel mimo branu. 2 totalne smesne obdrzene goly. Tahle statistika z dnesniho zapasu vypovida za vsechno o cele tehle sezone, byli jsme (opet) jasne lepsi a zase z toho neni vyhra. Neco je spatne...

https://pbs.twimg.com/media/CZfu5bGWYAEV6mL.png

No, zasadni ted je odveta s City v ligovem poharu ve stredu. Dost mozna zasadni zapas z hlediska budoucnosti Martineze v Evertonu?

Reagovat
kiwwi

vyhodite Martineza a vezmete Curbishleyho...to bude neskutocny pribeh

Reagovat
Zaschrona

Kenwright urcite Martineze nevyhodi. Takze neskutecny pribeh.

Reagovat
kiwwi

tak na Football Leaks unikla dalsia zmluva...Falcaovo hostovanie v Chelsea

podla toho ma Chelsea opciu na nakup Falcaa po hostovacke len za 38m libier...no nekup to

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

ujebanci

Reagovat
smazaný uživatel

keby radsej pribudli nejake dalsie fappeningy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Falosnik na pokraji vyhadzova? Kvoli Howardovi urcite.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Kdyby to melo byt kvuli Howardovi, nebyla by to nahodou teda hlavne chyba Martineze, ze ho porad stavi? Nemluve o tom, ze mu vyhazov realne nehrozi...

Reagovat
Kowe

chybí prachy na vyplacení?

Reagovat
Zaschrona

Ne, jen nedelame unahlene zmeny. Kenwright mel mnohem vetsi trpelivost, kdyz to driv celkove vypadalo i o dost hur. Navic Martinez si vyhodit nezaslouzi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CubONE

A ten Howard je na tom az tak zle? Musim si pustit Everton po skuskovom.

Reagovat
Zaschrona

Je to zaklad celych problemu v defenzive. Dela velke chyby kazdy druhy zapas, nechyti vetsinou vubec nic navic, dela zakroky tim zpusobem, ze skace driv, nez utocnik vubec vystreli. Uz ma byt minimalne druhou sezonu davno zpatky v MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

At jdou hosanci s takovym zakoncenim nekam, co s tim ma asi Matinez delat?

Reagovat
Zaschrona

Individualni selhani hracu jsou jeho chybou jen castecne, hlavne to jde na hrace. Jak v defenzive, tak v ofenzive. Jen bohuzel je trener hromosvod, ktery ten tlak musi prenest na sebe, pokud hraci to pod stale silicim tlakem opakovane nezvladaj.

Reagovat
Mastný Chobot

Mal by film o Vardym teoreticky šancu získať Oscara? Akurát čítam, že Warner bros do toho vážne chcú ísť a že sa špekuluje aj o DiCapriovi alebo Damonovi, to by bol neskutočný príbeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at je to nekdo kdo aspon trosku umi hrat, ne jako to kopyto z Goool

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ze by film o fotbale mel teoretickou sanci ziskat sosku. A ty herci jsou vzhledem k veku taky uplne mimo hru.

Reagovat
vladis271

wau. DiCaprio. to si nvm ani predstaviť, čo by z toho amíci spravili.

Reagovat
Hokaido

To by byla strašná kokotina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
vrabejka

Klub se dohodl s Teixeirou na osobních podmínkách. Zbývá už aby klubu našli kompromis v prestupove částce!!!!

Reagovat
fenixLFC

fuck, ked to pises, tak to sa s nim mozme rozlucit

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fakt vyrazny pokrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Man Utd under Moyes (£60m spent) - 40 points in 23 games.

Man Utd under LVG (£250m spent) - 37 points in 23 games.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-0/s526x395/12439554_902720173171758_3303924949658482068_n.jpg?oh=95579c6902b53d223b3c3fa8636b8ba4&oe=56FC5C05

Prevzato s jine stranky, aby nedoslo k nedorozumeni.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden horší ako druhý.

Reagovat
kiwwi

1. Moyes minul 66m (2 prestupaky)

2. LVG minul 132m (4 prestupaky)

3. LVG utobil to, co Moyes nedokazal, skoncil v TOP 4

4. ked LVG v tejto sezone v TOP 4 neskonci, tak poleti jak Moyes (a mozno poleti aj ked tu TOP 4 urobi)

Reagovat
Cobra

Nedej ho

Reagovat
Honza Matoušek

132m možná tak za samotnýho Martiala...

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
Zaschrona

Usty, dneska Lennon nehral.

Reagovat
Recoba Inter

Když se podívám na výsledky MU Moyes > Van Gaal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna na tejto formulaci nema co byt smiesne, nie?

Reagovat
nani92

to už musí vidieť každý

Reagovat
drussbarb

Dobře Liverpool, sranda zápas. Jinak mě nepřestává udivovat, jak moc nemám rád Chelsea. Kdyby se hrálo finále LM Real-Chelsea, tak jako fanda Barcy oblékám bílý dres

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea v najhoršej forme za poslednú dekádu, 4 body od zostupu a my v dvojzápase s nimi 0 bodov so skóre 0-3. Dnes hrali znova strašne zle a my im nie sme aj tak schopní dať ani len gól. Proste tragédi. Potrebovali sme výhru a ukážkovo sme to dojebali. Pera nechcem vidieť ďalší mesiac ani na fotke. Šance na titul klesajú a úprimne, nemyslím si, že ho vyhráme po dnešku.

Aspoň, že Alexis je späť...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vitejte v kanale s ostatnimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Šance na titul klesajú a úprimne, nemyslím si, že ho vyhráme po dnešku.

Tvl, vracia sa Alexis, Coq, Rosa, Welbeck a v jednom zápase sa nestráca titul + Per nebude hrať 3 zápasy a dúfam, že ani zbytok..

Reagovat
Mastný Chobot

v jednom zápase? príde ti, že toto je naša prvá strata? dnes sme potrebovali vyhrať a dojebali sme to, nemáme ľahký los a ak sa Alexis nevráti v takej forme, že nám bude sám vyhrávať zápasy, tak to nevidím ružovo. Pred týmto zápasom som veril, že sme favoriti na titul, po ňom už to tak necítim.

Reagovat
pa3ce

No práveže nebola prvá ani posledná, každý stráca a ešte aj bude, ale ty si to napísal (teda aspoň mne to tak prišlo), ako keby sme vo včerajšom zápase stratili titul, čo je blbosť. Samozrejme, že sme väčší favoriti na titul, keď sme prví ako keď musíme doháňať náskok, logicky, ale stále hráme o titul a stále máme veľkú šancu ho vyhrať (však máme rovnako bodov čo City). Keby sa nevracia Alexis a Coq a ďalší zranení, tak som tiež pesimista, ale takto stále dosť verím.

Reagovat
Mastný Chobot

Po včerajšku už nás neberiem ako najväčších favoritov na titul jednoducho.

Reagovat
vrabejka

Stará Chelsea je zpět. Dají jednoho haluzaka. Prase Costa zase dělá kraviny. A pak zbytek zápasů ubetonuji. No aspoň že Leicester jde do trháku.

Reagovat
Whitemedia

To, co Ivan předvádí do defenzivy, to nemá obdoby prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jedinej, kdo chce titul, je Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Classic Arsenal. Fancy against the small teams but crumble when it matters.

Reagovat
iamek

Chelsea skoro stejne tragicka jako my. Araenal taky bida. City pro titul

Reagovat
iamek

Chelsea skoro stejne tragicka jako my. Araenal taky bida. City pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

CITIZENS ne Lišky

Reagovat
Murtago

City, to je taky těžká žebrota

Reagovat
smazaný uživatel

Kur tato souhlasím hrajeme hov.o ale každý fanoušek by měl věřit

Reagovat
smazaný uživatel

tak ptm pre United

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem Vám to psal, že to Arsenal nezvládne ani po deváté navíc letos měli větší šanci, protože Chelse je fakt mimo....

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Spurs nad Arsenalem na konci sezony

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

to se nestalo 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj sa, spadnete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

A Leicester mistrem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

je to klidně možné, z té špičky tabulky podáváte poslední dobou asi nejkonzistentnější výkony

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Free_player

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Hokaido

Snad né, ale musím uznat, že máte fakt suprovej tým. Hugo, Toby, Alli, Kane... LM musíte dát.

Reagovat
tunkic

Zas tak šílenej ročník to bejt nemůže!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

Chelsea

Reagovat
protiproudu

Neviděl jsem to, ale Arsenal to je fakt utrpění jim fandit...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jsem dneska videl remyho, tak se asi na toho pata zacinam i tesit

Reagovat
Stiksxx

Je nemohl věřit tomu, že takový kopyto je v Chelsea plně s tebou souhasím. A to Pata nemám rad.

Reagovat
icemike

po příchodu Rémyho to bylo 10 na 10, hnus velebnosti...

Reagovat
Stiksxx

Tak jsem chtěl vidět, jak Čech bude slavit výhru a hovno. Bez střely na bránu se těžko vyhrává. Bezzubý Arsenal mě hodně zklamal. Özil úplně nulovej. Jedinej Alexis snese přísnější měřítko. Nechápu proč po redce sundal Girounda a ne třeba Campbella.

Reagovat
pa3ce

Ak v najbližšom zápase budú náhodou krídla Alexis-Theo a nie ALexis-Joel, tak Wenger absolutne stratil súdnosť, s Mertesackerom im dať dovolenky na mesiac

Reagovat
Trand

Nevím roč jsem si myslel, že máme proti Chelsea šanci vyhrát. Chelsea byla marná, bohužel, celej zápas zazdil Per. MOTM od nás asi Hector. Ale absolutně nechápu, co se tady rozjelo za hejty na Ramseyho. První poločas byl náš nejlepší hráč, druhej už byl slabší, měl tam víc ztrát, ale pořád jich měl třeba stejně jako Mesut, o kterým se tady skoro nikdo nevyjádřil. Vsadím se, že měl i nejvíc naběhaných metrů a vybojoval i dost balonů. Vážně tady budeme kritizovat někoho za to, že se snaží? Jinak možná mám nízký nároky, ale ten náš výkon v 10 nebyl špatnej. Skoro všichni hráli na hranici svých možností. Gratulace Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Já poslední dobou Ramseyho hodně kritizoval ale dneska se mi líbil možná nejvíc. On a krajní beci. Tu chvilku co jsme hráli o 11 hrál dobře pozičně a u jeho jedinýho (než došel Alexis) bylo cítit, že by to mohl nějak zlomit.

Reagovat
Hachim Mastour

Ako niekto môže z úst vypustiť, že Arsenal je lepší ako Chelsea. Už 8 zápasov v lige Arsenal neporazil a 6 ligových zápasov nedal gól. Je to veľmi úbohé.

Reagovat
smazaný uživatel

To je realita

Reagovat
smazaný uživatel

------------------------------------Courtois----------------------------------------

Azpilicueta---------Zouma----------------Terry------------------Luis Filipe

-----------------------Gundogan-------------Matic------------------------------

Pedro----------------------------Fabregas--------------------Hazard/Willian

--------------------------------------Costa------------------------------------------

Luis Filipe je moderny kridelny ofenzivny obranca, nechapem, preco sa ho Chelsea tak lahkomyselne zbavila. Ac som nesledoval ten tim s nim v zaklade, dokazem si predstavit dopad Mourinhovho defenzivneho myslenia.

Gundogan, paradna posila pre Chelsea, motor zalohy, schopny niest na bedrach mnozstvo defenzivnych uloh. Tym padom Fabregas na AM. Je to hrac dvoch genialnych prihravok v zapase. Jeho hra je najlepsia, ak sa pohybuje v okoli 16ky.

Taktiez nerozumiem, preco hra Willian prave kridlo, na ten post mi pride dost pomaly, malo direktivny, to Pedro, pokial by fungovala medzihra mohol vyuzivat ako ostre kridlo otvorene kridelne priestory lepsie. Takto by Chelsea hrala kvalitnejsi futbal ako doteraz som presvedceny.

Reagovat
liquicitizen

ten Pedro tam

Reagovat
Matić

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu zkoušíš.

Reagovat
spider_8

Willian pomalý Achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnani s Pedrom ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser se na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Jen jsem viděl Pedra v té sestavě a už mi bylo jasné, že ten blábol nemá od tebe ani smysl číst

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze ti v zaludku lezi skor to, co som tu predtym pisal o Premier League ako tento prispevok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Taktiez nerozumiem, preco hra Willian prave kridlo, na ten post mi pride dost pomaly, malo direktivny, to Pedro, pokial by fungovala medzihra mohol vyuzivat ako ostre kridlo otvorene kridelne priestory lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro ma kvalitne kombinacne schopnosti, dokaze lopty davat rychlo od nohy, cim sa dokaze uspesne vyhybat osobnym subojom. Potrebuje vsak, aby ho niekto podporil. Nebude snad kombinovat sam so sebou.

Reagovat
Hokaido

My nehrajem kombinačně, tak se prostě asi budeme muset rozloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nesudim podla toho, co hrate, lebo tym ste sa dostali na 15. poziciu v tabulke. Tvorim to, co by ste hrat mohli. A vychadzam z toho, co uz o hracoch viem.

Reagovat
Hokaido

Prostě Willian> Pedro o parník a drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opytam sa, videl si niekedy hrat Ronaldinha na pravom kridle ?

Reagovat
Hokaido

To fakt nevím, pamatuju si ho jako AM. Celkem se bojím zeptat, proč zmiňuješ v diskuzi o Pedrovi Ronaldinha...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si hrát Pedra vůbec? Jak tohle můžeš říkat, ten by nehrál v jeho formě ani v Sunderlandu v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom kole gol, nedavno prihraval Maticovi do kridla do cistej golovky. Hodne pohybu, hodne defenzivnej prace. Citim z neho i maly kus tvorivosti. Citim ale negativnu stranku a to su osobne suboje, ktore nezvlada. Je maly, niekto sa pritlaci a ma problem. To sa stavalo i v Barcelone, avsak len v minimalnej miere. Ako som napisal v 24.01.2016 19:16 treba ho v tom jeho futbale podporit. On vie davat loptu rychlo od nohy. Problem nastava, ked ked ma loptu, tak mu nikto nejde do kombinacie. V Chelsea proste nefunguje chemia. Preto nevidim dovod ho odpisovat. Je to timova zalezitost. Fyzicke pohybove problemy nema, z fyzickej stranky mi pride vo forme, narozdiel od poslednej sezony v Barce, kde zohrieval lavku a tazko sa dostaval do tempa.

Reagovat
Hokaido

A to máme jako stavět celej systém okolo 28 letýho odpadlíka z Barcelony, na jehož post máme lepšího hráče? Ty seš fakt hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

No, uz sme u urazok. Radsej to koncim.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak teda vážně. S obranou máš pravdu, kdyby Filipe zůstal, tak jsme na tom o hodně líp a taky by se mi to líbilo s Azpim na pravý straně.

Gundogana nemám nasledovanýho, ale rozhodně CM potřebujem/potřebovali jsme už v létě, takže asi souhlas.

Cesc na AM je absolutní šílenost, už to u nás předvedl fakt hodněkrát. To snad i Oscar v současný formě je tam s nim v klidu srovnatelnej.

Willian je top, nejlepší hráč letos. Jak by bez něj vypadala pravá strana s Ivanovičem si ani nechci představovat. Navíc začal být slušně produktivní. Pedro je úplně mimo, pokud nepřijde rapidní zlepšení, tak snad v létě odejde. Bude nás to teda stát docela dost peněz, ale za chyby se platí...

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ferguson6

Gratulácia City k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Leicesteru*

Reagovat
Ferguson6

A aký je celý názov Leicestru?

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
icemike

slušně Rémy zabojoval o místo na tribuně, všechna čest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

No oba míče dostal za sebe, to se s tím pak něco blbě dělá. Hůř už to dostat nemohl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kokesh

Kdyz sli s Hazardem dva na jednoho tak si nabihal jak uplnej idiot, bez zajmu skorovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda, od Hazarda to dostal do běhu, a pak tam blbnul s nějakou čitelnou zasekávačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Hokaido

Jedinej světlej moment měl v nastavení, když podržel balon a předal na Edena, ten pak na Williana a ten pak trefil rohovej praporek.

Jinak třeba nedostával úplně ideální balony, ale určitě mohl každou situaci řešit alespon o trochu líp. Věčně zraněnej a když hraje, tak mimo. To je fakt backup úplně na hovno...

Reagovat
icemike

podle mě tam na začátku dostal do nohy, protože pak tam chvilku byl opřený o kolena, každopádně mohl zkusit spíše si to pokrýt tělem, než dvakrát za sebou udělat Torrese...

Reagovat
Talker

V suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Miguel19

Paráda, suché triko

Jinak jak se sudí snažil kompenzovat tu rudou, neskutečný.

Může mi někdo vysvětlit posuzování takových situací? Je nákop, jeden hráč zůstane stát a druhý jde do hlavy a tak nějak přepadne. Pro koho se má pískat? V první poločase zůstal stát Willian = jeho faul. Ve druhém poločase nalítl do hráče Ivanovič = nic. Potom nalítl Hazard = jeho faul. To jsem fakt nepochopil..

Jinak od nás otřes druhou půli. Mikel si po tom svým odehraným top zápase s CP dá zase 2 roky chození a bytí k hovnu a Oscar? Ten ať už fakt jde. Otřes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je rozdíl udělat mu kozu - Willian a naskočit do hráče bez možnosti ten míč hrát - Hazard. Tohle podle mě bylo posouzený správně. Co bylo špatně - penalta a podle mě i faul na brankáře, kdy to potom Courtoisovi vypadlo z rukou.

Reagovat
Miguel19

Mně ty situace přišly naprosto stejné a každá vyhodnocena jinak. Ale to není jenom v tomto zápase..sere mi to v každým

Jinak ta penalta. To jsem si rval vlasy. Ve stejné minutě posoudil stejné zákroky tak, že na Cesca to nic nebylo a na Sanchéze faul za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, u toho jsem si přesně řikal, že šlo o identickou situaci. Asi opravdu trochu kompenzoval nebo se opět jednalo o nešvar - na půlce kde o nic nejde to písknu a ve vápně ne.

Reagovat
PhilipS

Prohrát s touhle MARNOU Chelsea je největší bodová ztráta v týhle sezóně. Kritizovanej Flamini dneska podle mě podal svůj nejlepší výkon. Přehrával překvapivě jak zálohu Chelsea, tak i Ramseyho. Naopak naprostej flop opět Walcott. Sanchez ho snad už posadí. Což je největší pozitivum dneška, že se vrací. V plný polní s Coqem, Sanchezem a Rosickym o ten titul zabojujeme.

Reagovat
spider_8

To začíná vypadat, že se mistr letos nedohrabe ani na 80 bodů- Jako můžeme si říkat, že liga je vyrovnaná, každý může prohrát s každým, ale tohle je fakt tragédie. Možná by to nemuseli dávat nikomu

Reagovat
Bakary3

Panebože... tu ulici na Costu viděl poslední fanoušek na stadionu a neuhlídat to je totální neschopnost...

Mesut slabej jak čaj... Walcott na křídle sice tragikomickej, ale ty náběhy měl nebezpečný... Campbell je střídanej proč pořád ?! On by snad zahrál i toho defenzivního záložníka líp jak Flamini, kterej je všude druhej. A že měl dnes Flamini šance mě nezajímá, svoje si nesplnil a svou dřeváckostí je samozřejmě zahodil.

A pan Ramsey, kapitola sama pro sebe... Jestli si o sobě myslí, že je pan fotbalista, tak ať už vážně táhne někam, ty jeho dětský ztráty jsou naprosto neuvěřitelný ! Dopředu až na centr z nouze na Flaminiho a dlouhou přihrávku Walcottovi 0, dozadu -15.

A střídáním Girouda to Wenger dorazil, v tu ránu bylo jasný, že na hrotu je to nulový, on by podržel míč, vyhrál hlavy a při standardkách by byl nebezpečnej, ostatním hráčům by neskutečně ulevil...

Díkybohu za Alexise a snad se vrátí Coq nebo bude hrát klidně Elneny, protože už několik zápasů se hraje v 10 a navíc zejména s Walcottem a Ramseym, který jsou totálně mimo...

Reagovat
tunkic

Reagovat
naheCZ

Náběhy nebezpečný byli, ale věčně v ofsajdu dnes...jak kdyby tam byl Krejčí.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

tohle je ale fakt nejslabší špička PL, kterou pamatuju...ano, přesně tak, kterou JÁ pamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

V ktorej sezone naposledy sa toto nehovorilo?

Reagovat
Swarley

já to nehovoril, tohle je z mého pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj pohled je neobjektivní

Reagovat
Swarley

toť otázka

Reagovat
Talker

Tak PL má jen 23 let, ne? Co předchozí First division?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
PhilipS

pro mě naopak je tohle nejlepší sezóna PL. Každej může porazit kohokoliv. Ta kvalita týmů ze středu a spodku tabulky je někde úplně jinde. Tyhle nostalgický povzdechy mi přijdou hrozně směšný. Ale asi jenom skuhráš, protože momentálně mezi špičku nepatříte.

Reagovat
Swarley

vyrovnaná a zajímavá je, ale může za to právě i ta nevalná kvalita té špičky

Reagovat
Talker

Fakt jsem nečekal ale, že bude takový pohyb ve špičce v posledních pár letech. Jak se to zdálo zakonzervované, tak s odchodem Fergieho se to pěkně rozjelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemalo alergicki ste boli na taketo tvrdenia za "vasej" ery.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nie?

Reagovat
Swarley

jn, ale když si to mohl třeba podložit trojitou finálovou účastí v LM ve čtyřech letech, tak se to odráželo docela lehce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved podla mna je take tvrdenie kravina. Ako vtedy, tak aj dnes. Ten vas vysmech bol vzdy smerovany na logiku takeho tvrdenia, ktora je zvratena a je tak vzratena aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze tento rok je spicka slaba jak caj, je fakt. co je na tom zvratene, kvalita isla rapidne dolu

Reagovat
Swarley

to rozhodně ne, my to měli většinou jednoznačně čím podložit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tym ze ste boli uspesni v LM. To ale na druhej strane nehovori nic o tom, ci vasa konkurencia v PL bola srackoidna alebo nie. Podla takejto logiky musi byt spicka riadne naslapana, ked 15. muzstvo hra osemfinale LM.

Reagovat
Swarley

ale já celou dobu neřeším to, jestli je velká konkurence v boji o titul, jde mi o kvalitu toho týmu na špici...Henry a spol s Wengerem, Chelsea s Mourinhem, City pamatuje dominantnější sezóny a podobně, tohle řeším...teď tam nikoho takového nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo je tam Leicester momentalne. Alle za dve kola tam moze byt Arsenal a bude to Ozil a spol s Wengerem.

Inac diskusia zacala takto "tohle je ale fakt nejslabší špička PL, kterou pamatuju". A ja si teda pod spicka okrem lidra tabulky predstavujem aj jeho bezprostrednu konkurenciu no.

Reagovat
smazaný uživatel

a ta ja najslabsia za hodne dlhu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach do noveho kola sa mi uz nechce. Vyhrali ste

Reagovat
vladis271

My sme vyhrali LM s Djibrillom Cisse v zostave. Prešči toto.

Reagovat
vladis271

niečo podobné som chel napísať. Ale prišlo im ich ľúto, bo včerajšku sú skopaní dostatočne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jako jestli tu nakládačku od SAFa, která trvala čtvrt století, pořád považujete za nějakou náhodu, tak to už fakt není můj problém

Reagovat
vladis271

vtedy sme vás rešpektovali.

Reagovat
smazaný uživatel

JEzis tieto nadradene reci dehonestuju tvoj akykolvek argument uz apriori. Nikto nespochybnuje vasu nadvladu vtedy. ALe a sa dobre pamatam islo hlavne o ten poslledny titul.

Reagovat
Swarley

a přijde ti, že je jako některý z těch letošních týmů dominantnější, lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co toto samo o sebe hovori o tom, ze ci je spicka silna alebo slaba?

Reagovat
Swarley

tak tu špičku může tvořit i jeden tým, který bude až tak dominantní...nebo budou dva nebo tři...a nebo ta špička bude slabá jako celek, což mi prostě přijde v letošní sezóně...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak neviem, ciastoccne suhlasim. Ale islo mi proste o to, ze rovnako sa za take tvrdenie moze urazit dnesny fanusik Arsenalu ako vy onehda. Najviac mi to vystihuje asi malo respektu.

Reagovat
Swarley

jako ono je to nakonec úplně jedno, jestli to v těch 15 kolech urvou, tak si stejně můžou říct něco o prdeli a ten titul jim nikdo nevezme...ale zatím tak na mě dosavadní průběh působí a podle mého musí samotní fanoušci Arsenalu právě cítit, jak velká šance na ten titul letos je...a že je na jejich místě Lestr docela vystihuje mnohé...

ale to se mi to rozumuje z pátého místa

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skor budes dostavat smajliky kvoli tomu vtipku, ale ako seriozne neuveritelne slaba spicka, zufala sezona totalne, o to smutnejsie je, ako na som sme my..

Reagovat
Swarley

právě, moc bych v tom nějakou mou zaujatost nehledal, když to právě jen zvýrazňuje tu naši zoufalost se vůbec do téhle špičky nějak zapojit...

Reagovat
Talker

Ono to je oboustranné.

Arsenal je podle mého furt stejný, Citizens to přeměnili letos a musí si to sednout, klidně můžou být válec. MU šlo strašlivě dolů, ale kompenzují to nejsilnější slepice tuhle dekádu částečně. Navíc s extrémně mladým kádrem.

Na druhou stranu si vem, jaké hráče mají týmy ze spodku tabulky a jaké mají hráče - Vardy s Mahrezem mají formu, jakou neměla žádná dvojice co si pamatuji mimo ty velké týmy. Stejně tak Kante. Stejně tak i další týmy - každý tým PL si může dovolit nakupovat kvalitní hráče ze zahraničí. To, co bylo domenou širší špičky (koupit hráče za 10 mega) si teď může naopak dovolit úplně každý.

Takže nejen, že šla špička dolů, ale už prostě nejsou zápasy, kde máš jistotu 3 bodů - s každým se musíš rvát o každý bod.

Vlastně jeden tým je zárukou 3 bodů pokaždé. Arsenal. Ale holt jen pro Chelsea.

Reagovat
Swarley

jako určitě za to může i kvalita týmů ze středu tabulky, hráči jako Payet ve West Hamu, Wijnaldum v Newcastlu, Shaquiri ve Stoke a podobně, to je prostě něco neuvěřitelného a to rozhodně dřív nebylo zvykem...ale podobná kvalita tu byla třeba i loni a Chelsea se ukázala jako celkem jasný lídr...že letos Lestr drží špičku není prostě náhoda, stejně jako výsledky anglických týmů v Evropě...

Reagovat
fenixLFC

ide o to ze z tych 6 najvacsich timov su tri totalne v riti, jeden prekvapuje neskutocne, jeden je zvasily na cca troch hracoch a arsenal klasika. ano, posilnili aj tie mensie timy lenze to co (aj kvôli tomu) predvadza cela ta spicka to je neskutocne. aj v europe vidiet ze ta kvalita u tych timov je proste celkom pochybna....

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

a co povies na ten rok v 92? Asi slaba pamat

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Talker

Příště bychom mohli hodit proti Arsenalu juniorku. Proti nim se snad ani nedá prohrát v našem dresu

Reagovat
goodbay

Dnes rozhodly 3 chyby. Merteho redka, Flamini - byl u golu a pak u 2 největších šancí Arsenalu a stáhnutí Girouda. Bylo jasně vidět, že při utočení Arsenalu chybělo kladivo a hlavičkář ve vápně a nebylo to komu dát. Tímto stylem by Arsenal Chelsea gol nedal nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

stažení Girouda nechápu, podle jeho reakce zraněný zjevně nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

wenger chcel zaliezt a hrat na breaky ktore nam tuto sezonu idu, giroud sa este nikdy proti chelsea nepresadil a vzdy ho ich stoperi vymazu, akurat skoda ze sme dostali gol minuty na to

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to špatně.. chápu to stažení, ale myslim si, že to byla pitomost

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Arsenal nedokázal proti Chelsea skórovat v posledních šesti zápasech Premier League..

To jde

Reagovat
smazaný uživatel

A 9 nevyhrál

Reagovat
SunFells

Do piče, zrovna my musíme s těma hovnama projebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Porazíme vás po osmé z 11 pokusů (jediná vaše výhra v CS). Máte být rádi, že jste nedostali nářez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To nás porazili trošku jiné týmy a doma jsme tuším tak špatnou bilanci neměli. A je pryč Mourinho, kterému se proti Arsenalu vede a téhle statistice přispěl.

Reagovat
Talker

Z posledních 23 vzájemných zápasů jste vyhráli 5, pokud dobře počítám (tj od prvního odchodu Mourinha doteď). Mourinho nás vedl v 7 z nich.

Tj 4 výhry v 16 zápasech.

Reagovat
SunFells

Jít takhle do minulosti není pro současný stav relevantní. Navíc Wenger měl dlouhou dobu proti všem velkým klubům v Anglii docela hrozivou bilanci, což v poslední době změnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna vy no, jako vždycky.

Reagovat
Whitemedia

Ty jo, to je ale překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze cfc hraje o sestup jeste ok, ale aby ani neporazili arsenal, to uz by fakt bylo vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době si užívám diskuzi, to je super.

Reagovat
vladis271

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
uff

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pospovič

Reagovat
JIMMY-PO

lukaku triple C

Reagovat
Hokaido

Gratuluji.

Reagovat
herbage

nejtragičtější Chelsea za posledních x dekád a my proti nim neuhrajem ani bod Navíc, nechat si v obou zápasech vyloučit 2 hráče už v prvním poločase, to je fakt majstrštyk

Reagovat
tunkic

My z nich máme fakt komplex jak hovado!!

Reagovat
REPLIKATOR

Mertesacker snad naposledy v základu. Jak ten chlap může hrát za tým jako Arsenal je mi velkou záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to ukazuje ten kvalitativní propad anglických týmů. Dřív by tam takový hráč leštil kopačky.

Reagovat
Whitemedia

7 bodů od sestupového pásma, Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Top 4 incoming

Reagovat
Whitemedia

To páté místo je nějak moc blízko na to, že až do prosince jsme byli ubozí a bez bodů, teď už jsme jen ubozí, jenže máme body!

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to jde do sebe. PSG (hokej) i Chelsea, oba týmy se zvedají.

Reagovat
Whitemedia

Ševci tradičně tragický začátek a pak až jim teče do bruslí, tak to rozjedou, to už mě nepřekvapí

Reagovat
Kowe

Buky byl skvělej přestup.. na to jak jsem si říkal, co to je od vedení za pičovinu

Reagovat
Talker

A to si vem, že jsme 4x remizovali. Ukopat z toho 3 výhry, tak jsme o skore před Liverpoolem

Reagovat
Miguel19

A 9 od EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě skončíme před Poolem a United.

Reagovat
Hokaido

Hlavně né EL.

Reagovat
Miguel19

Však by tam ideálně mohli hrát mladíci

Navíc to trošku zmírní ztrátu..

Reagovat
Hokaido

Idálně by mladíci hrát mohli, ale víš, jak to bývá. Navíc jsem nedávno viděl statistiku zranění a na prvních asi 8 místech byly týmy, co nehrají EP.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini je vážně parodie na fotbalistu. Jako ať mi někdo vysvětlí, co dělá na hrotě? Proč ho teda Wenger nestáhnul, když ho nepotřebuje na DM? Nechápu, připadá mi, jako by ti hráči ani snad neměli úkoly, prostě hurá fotbal. Vystřídání Girouda byl provar č.1 a to, že zápas dohrál Flamster je výsměch a samozřejmě stáhnutí Joela a ponechání trapného Thea. Na něm musel owny masturbovat jako kráva, i když je fakt, že takhle otřesně už hraje dost dlouho na to, aby ho měl sedřenýho do krve

Reagovat
REPLIKATOR

No tak se párkrát ocitl v šancích, jejichž proměňování není jeho silná stránka. Na DM ho samozřejmě během zápasu bylo potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ocitnout se mimo svou pozici a vypresovat to až k brankáři je popis práce pro Aarona. Flamini má být vzadu a snažit se toho posrat co nejméně

Reagovat
PhilipS

Dneska měl Flamini síly na rozdávání. Kritiku si za dnešní zápas vůbec nezaslouží. To že do toho vápna si měl nabíhat hlavně Ramsey, což na něj Flamini několikrát řval, je věc druhá.

Reagovat
Realita

No a Leicester to má ve svých rukách...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

má ale titul skončí u Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

jednoznačné vítězství kvality nad zoufalstvím, Giroud by ve 2.půi zlobil, takže Wenger trošku přispěl k vítězství Chelsea, k úplné spokojenosti chybělo jen vyslání Rosického na pár minut, který by si při běhu na hřiště zlomil 3 žebra a teď ten nejkreativnější pokřik v Premier League ! Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tobě se musí uznat, že ze všech trollů to hraješ nejlépe.

Reagovat
tunkic

No nevim, jestli zakopávání balónů při přesilovce je zrovna známka kvality...

Reagovat
Liquid

my nezakopávali, poctivě jsme bránili náskok a nechtěli vás zostudit ještě víc, každopádně Remy napřesdržku, na místě něj by tam snad i Falcao zahrál líp a vítězství pojistil, na můj vkus se zbytečně Hazardovalo byť si Arsenal tutovku nevytvořil ani tak

Reagovat
tunkic

Stejně tak, jako nechcete zostudit i ostatní týmy celej letošní ročník ne?! Hodná Chelsea

Reagovat
icemike

to nebylo zakopávání, to byla snaha nahrát si do nohy, welcome Chelsea 2015/2015

Reagovat
tunkic

No na nás to očividně stačilo

Reagovat
Nikikrew

klasika

Reagovat
Nikikrew

Dakujem ti Per ze si nam dojebal zapas. Tak slabu Chelsea som uz dlho nevidel. Dnes sme mozno stratili body na titul.

Aj v 10 sme ich prehravali, skoda stiahnutia Girouda, radsej by som ho videl ako Wallcotta. Krajni beci fantazia. Viac k tomu nemam co dodat.

Reagovat
Liquid

Bellerin hrál překvapivě dobře, asi dnes váš nejlepší hráč

Reagovat
Kincl

Dobře že Chelsea vyhrála, Arsenal prostě nesmí získat titul, radši City nebo Leicester

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Tottenham

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icemike

Reagovat
Manik...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A líšky v 3 bodovom trháku. Aspoň´Counter je šťastný.

Reagovat
Swarley

tak ta Arsenalská bublina musela prasknout...puk puk puk...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kowe

Reagovat
Paddy

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
uff

Reagovat
madridcan

Takto je to dobre. Ked je Arsenal prvy je neznesitelny.

Reagovat
C-M@ster

Celkově fans Arsenalu tady na EF nezvládají, když náhodou vedou.

Musí se naučit pokoře.

To fans Leicesteru, to je jiná, ty nahlas o titulu mluvit neuslyšíš.

Reagovat
Hokaido

V tomhle jsou ještě dobří fanoušci Cityzens.

Reagovat
icemike

protože Vrabejka neví, jak se titul píše...

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ten titul nechce prostě no...

Reagovat
Free_player

Hezky pěkně vojebala Čelzí ty lemry o body

Reagovat
kvasha16

fajn zapas, 3 body su mega, ale skoda tej redky, zapas mal dovtedy dost vysoke tempo, mohol to byt krajsi zapas ... MOTM asi Costa, Cesc v prvom polcase tiez vyborny, potom sa ale vytratil, inak asi nikto vyrazne nevytrcal ... a neviem prist na to ci sme prestali hrat kvoli striedaniam (Remy dneska nic moc a Hazard vyzeral byt este furt zraneny) alebo zo strachu o vysledok alebo neviem preco, kazdopadne od cca 65 minuty bo bolo zle vzhladom na okolnosti zapasu ... a tie nase 3 sance na konci to bola ceresnicka na torte

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas dobrý, takhle obrat "favorita"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Kowe

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Stačí jeden Djilobodji a tým na sestup si začne mazat Schalke na chleba,

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Bože, ono mu je 27?

Reagovat
Gunner14

Zouma : Diego , likes to cheat a lot .

Reagovat
Gunner14

sice to řekl po zápase u nich , ale proč si to nepřipomenout

Reagovat
Gareth Bale 11

Walcott hrál tak neskutečný hovno a skoro ten zápas dohrál a jako třešničku z něj udělají kapitána, to je komedie. Joel každý zápas, co jsem teda viděl, tak odjezdí, brání, útočí, je aktivní a pokaždý ho střídá, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je mor arsenalu. kdyby místo něho přišel Reus nebo Griezmann tak by měl opravdu na titul. Zabírá místo a plat pro rozdílového hráče.

Reagovat
Gareth Bale 11

Fakt nechápu co tam dělá, měli by jste po někom, na tohle místo, jít no.

Reagovat
smazaný uživatel

On vůbec nenaplnil ten svůj potenciál. Je to hlavně vinou zranění, ale stejně. Je mu 30 a hraje pořád stejně jako když mu bylo 17, až na to, že už nemá takovou rychlost jako kdysi. Dávat hráči jako je Walcott tak vysoký plat je k smíchu, o kapitánské pásce nemluvě.

Reagovat
tunkic

Hlavně, že si při každým rokování o nový smlouvě říká o nehorázný prachy a aby toho nebylo málo, tak si ještě dává podmínku s nasazováním na hrot.....fakt soudnost - nula!!

Reagovat
masly008

tak za 1 je mu 26 jestli se nemýlím,za 2 pásku dostal kvůli tomu že měl výročí 10 let v arsenalu,jinak by ji neměl.ale s tím že hraje už dlouho tužku se stotožňuji.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ten věk jsem poněkud přehlédl. Nicméně měl by být na vrcholu a není.

Reagovat
Whitemedia

Bez Zoumy by se každopádně naše defenziva mohla jít klouzat..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Škoda že je trošku více dřevěnější na míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by byl bůh no, to by asi nešlo.

Reagovat
Whitemedia

Kašlat na to, on tam toho za Ivana zachrání za zápas tolik, že to prostě není reálné

Reagovat
smazaný uživatel

Wanker se z Chelsea opět pokakal, a to jí ani nemusí vést Mourinho. Myslím, že se znova ukázalo, že s tímhle strejdou na lavičce si Arsenal může o titulu dál nechat jenom zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už na tohle opravdu nemam nervy a asi si dam chvíli pauzu. Těch zklamání je už moc. Opět pořád dokola ten samý příběh. Místo toho aby v posledních třech zápasech udělali 9 bodů a odtrhli se, tak to totálně poserou. Ještě že mě dneska potěší nfl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hold Arsenal pořád se tlačí tlačí ale neprotlačí (několik let)

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád ten stejný scénář. rozeserou to zranění a chybí druhý stoper a někdo šikovný v ofenzivě. hlavně tuhle sezonu je škoda protože konkurence je slabá a mohl udělat ten poslední krok na vrchol. a stejně byl v létě arsenal jediný velký klub který nekoupil jedinýho hráče do pole.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, stejný problém pár let neboj u nás je to taky na

Reagovat
tunkic

Reagovat
Gunner14

Doufám , že dá Giroud někomu dickem přes hubu ve sprše

Reagovat
Miguel19

Hiddink 2. výhra v lednu. Takhle nám posrat sérku

Reagovat
Hokaido

Už nic nejez, je pozdě a budeš tučnej. A už vůbec nejez černochy. A už vůbec né 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fabregas, který byl dnes zvolen hráčem zápasu: "Před červenou kartou jsme kralovali. Před přestávkou sice měli šanci, ale hráli jsme velmi dobře."

"Podle mého názoru jsem měl mít penaltu. Rozhodčí řekl ne, ale už mě to nepřekvapuje."

"Cítím se velmi dobře. Měl jsem trochu problémy, nevím proč, ale cítím se být mnohem víc pod kontrolou. Jsem téměř ve své nejlepší formě."

Tohle je prostě třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ne, to fakt není...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

eh no ok teda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

na co konkretne je smerovany ten vysmech? akurat to asi trocha prehnal s tym "kralovanim"

Reagovat
fff

Shakhtar value Teixeira closer to £38m, and as yet there has been no sign of a compromise fee being reached, despite negotiations. (Echo)

Suma ide stale vyssie a vyssie. Vyzera to zatial tak, ze ak hrac sam nejako nezatlaci, mozno ten prestup ani nebude.

Reagovat
Whitemedia

Nejde nahoru, od začátku chtějí 50 mega v eurech, to tak nějak vychází na těch 38m v librách..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

38 Aspoň že na něho sereme.

Reagovat
vladis271

tak on zatlačil tým rozhovorom pre Globe. Viac spraviť nemôže ak nechce byť za zmrda. My môžeme ísť na tých 30 max. si myslím. Škoda, tie sumy sú ďaleko od seba.

Reagovat
Hokaido

Jako fakt bych ho strašně chtěl, ale 38 mega už je šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se dohodnou na poslední chvíli

Reagovat
vladis271

Ale zas Echo, necho.

Najprv tú vylepšenú ponuku podajme. Môžu len blufovať aby bola čo najvyššia.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se nějak dohodneme..takových 32 by tomu slušelo

Reagovat
Kowe

Naopak hráč docela tlačí na odchod. To je Sachtar nemá důvod prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nejaky fanusi magnetic festivalu? ohlasili W&W

Reagovat
icemike

24.1.2016, den, kdy poprvé v historii fotbalu, 336 fanoušků Spurs na EF zařvalo : Yes, Costaaa

Reagovat
Gareth Bale 11

Ani omylem ne.

Reagovat
icemike

za aktuální situace v tabulce? ani trošku? ani malinko? ani potají, aby to doma nevěděli?

Reagovat
FUnk

nope

Reagovat
icemike

máš srdce z kamene...

Reagovat
Gareth Bale 11

Nikdy a i za situace v tabulce jsem přál Arsenalu aspoň bod.

Reagovat
Lacko_Boh

ice ice mike to mohli kludne spraviť uz v prvom zapase ked vyprovokoval hlupaka Gabriela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

5 - Since August 2013, Tim Howard has given away 5 Premier League penalties, at least three more than any other keeper. Sloppy.

Reagovat
Hokaido

Měli jste toho Valdese zkusit, horší by nebyl.

Reagovat
Zaschrona

Horsi by byl jen malokdo.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Byl

Reagovat
Hokaido

Pro Zascha určitě né.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

dneska ho v tom teda poradne vykoupal Stones.

Reagovat
Zaschrona

Ten pas byl zbytecny riskantni, nicmene penaltu udelal Howard. On byl tim, kdo udelal ten zakrok. Mohl vybehnout lepe a driv si pro ten balon, mohl ten balon vypichnout a nebo se na to mohl vykaslat a nechodit do toho souboje. Jenze on ani o Ayewovi do posledni chvile nevedel, ze tam nekdo takovy je...

Reagovat
Busby babes

no Stones mu dal proste speka a jo, ve vysledku to bylo nesikovny, ale tohle jde imho za Stonesem. kterej btw tuhle sezonu hraje slusnou sracku. zapadl by k nam.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc směšný je, že ze všeho těží ten trapný Leicester problémů všech větších klubů v Anglii.

Lišky hrají příští kolo doma proti Reds věřím, že padnou a mi bereme tři body Sunderlandu, no a Arsenal hraje doma se Svatýma, za mě 01 ale přeji to hostům

Tento ročník je fakt různorodý a pro někoho, tak a tak

Reagovat
smazaný uživatel

proč trapný Leicester? naopak je pěkný že je tam někdo kdo si úspěch nekoupil za cizí peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mého mají jen štěstí a brzy jim dojde dech, mě ten tým již řadu let prostě neoslovuje, ale 100 lidí, 100 chutí

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už neni jenom o štestí. vezou se na takový vlně ale tu si vytvořili sami. já mam rád překvapení a přeju jim pěkný konečný umístění. aspoň nějaká změna

Reagovat
smazaný uživatel

právě jen se vezou

Reagovat
smazaný uživatel

na tom co si odmakali. jiní se vezou třeba na vlně ropy. ono se uvidí až na konci sezóny. aspoň je liga o to zajímavější. letos mají šanci na top4. příště ji mít nebudou. podle mě by to bylo pěkný a zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tohle mi bude psát podvodník s Barcelony už nepiš kofi.tprostě to bylo opravdu jen štěstí, ale ty máš názor já mám názor

Reagovat
Hokaido

Vezou se teda už 10 měsíců...

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? proč by to nešlo, když protivníci ztrácejí body to se pak prostě vezou, ale Hokaido uvidíme jak to dopadne, třeba se umístí do top 4 (pochybuji) a nebo skončí po 5. příčkou, to je můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

hele hokaido jestli máš problém, tak nereaguj jak trotl furt !

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jako štěstí se nedá brát v potaz. Buďto jsi schopný nebo ne. Myslíš, že jim těch 47 bodů udělalo štěstí? Ten tým letos prostě funguje nejlíp ze všech a není to jenom o Vardym a Mahrezovi. Vůbec bych se nedivil, kdyby do toho čtvrtého místa skončili.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že jen ti dva nic jínoho, možná brankář, ale tvůj názor uvidíme ve fotbale je možné vše, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat si je videl hrat prosimte? Opravdu to není jen o Vardym a Mahrezovi ale kompaktní hře a bojovnosti.

Reagovat
fenixLFC

ked nas tahal suarez tiez to vyzeralo podobne..je to proste o nich dvoch a k nim sa pridava ten zvysok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem je hrát už vícekrát, ale je to můj názor prostě uvidíme jak to dopadne za mě budou pod 5. pozicí a tečka podle tebe výš, ok, ale uvidíme jak to dopadne reálně

Reagovat
smazaný uživatel

seš mimo

Reagovat
Lacko_Boh

Jak je to stou červenou teda,dotkol sa ho Peř teda či nie?

Reagovat
Whitemedia

Costa z toho udělal letecký den, ale Per je debil. Zasloužená červená

Reagovat
smazaný uživatel

tak, když se ho nedotkl.. za co teda červená?

Reagovat
Lacko_Boh

Samozrejme neobhajujem to že išiel Pěr to sklzu,kokocinka jak fazulkové víno, ale ak sa ho nedotkol tak to proste faul nebol...nie? Mne sa teda zdalo ze sa ho dotkol a že čk mala byť ale Wenger to spochybnoval+ to video z ineho uhlu,neviem preto sa pýtam

Reagovat
Whitemedia

Já právě ani nepředpokládal, že by se ho nedotkl, takže už jsem to dál nezkoumal, počkám si na MOTD, tam to projedou za mě

Reagovat
Mimalu

jn, asi to bylo dané také tím, že ani Merte nějak zvlášť neprotestoval, kdyby to bylo bez kontaktu, tak se hádá asi víc, ale uvidíme

Reagovat
masly008

to zas ne.on je takové slušné jelito že by se nehádal.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

z určitýho pohledu možná konflikt nebyl. on teda určitě nebyl takový na to co předvedl costa. ale z pohledu rozhodčích to bylo jasný

Reagovat
naheCZ

Není v pravidlech, že stačí jen úmysl aby to byl faul? Nicméně u těhle situací by měl být dvojí trest...v tomhle případě Per ČK, Costa ŽK za simulování.

Reagovat
Ritchie

pokus o podražení = faul

Reagovat
smazaný uživatel

červená jo. absolutně debilní vyhodnocení od obránce a Costa typický nesportovní chování, ale co jinýho od něho čekat

Reagovat
Zaschrona

https://vine.co/v/iibdZlzlMWI

Ta penaltova situace z dneska je mnohem vic chyba Howarda nez chyba Stonese. Normalni golman PL kvality by rozhodne nedelal krok dozadu a alespon tusil, ze po tom balonu jde souper. Nebo kdyz uz, tak by alespon do toho takhle nesel a neudelal penaltu. Jak tohohle golmana nekdo muze obhajovat, nechapu... Jo, pockat...

Roberto Martinez: "Tim Howard brings experience. We need to use his know-how."

Reagovat
smazaný uživatel

Stones mohl za oba góly ty zmrde, Howard je legenda

Reagovat
Zaschrona

BAN

Reagovat
Swarley

za toho Stonese, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Howarda

Reagovat
Zaschrona

V prvni rade me teda zaujala legenda Howard.

Reagovat
mul

aky mas nazor celkovo na Martinez... prva sezona dobra, ale v predchadzajucej aj tejto to podla mna uz nezvlada vzhladom na kvalitu kadra

Reagovat
Zaschrona

Prvni sezona naprosto super, udelal nejlepsi sezonu Evertonu v historii PL a do kvetna jsme realne bojovali o LM - a bohuzel k nasi smule nam zrovna ten pocet bodu, ktery jsme ziskali, nestacil, i kdyz ve vsech jinych PL sezonach by stacil v pohode. I tak nas ale dostal do Evropy, coz je pro nas docela vyjimecna vec. Druha sezona bida, ale to byla uz od zacatku, Martinez sam priznal, ze zvoral pripravu. I nevyresil defenzivu, Howard byl bidny, Distin byl tak bidny, ze uz druhou puli sezony vubec nehral. Rozhdone plati, ze ma Martinez svoje oblibence, ktera necha hrat, i kdyz si to vubec nezaslouzi... Navic opakovane problemy se zranenimi, moc jinych tymu dlouhodobe takove probelmy nema. A pak taky problem s tymovym sebevedomim, ktere mame dlouhodobe v pytli od tragickych defenzivnich vykonu s Arsenalem a Chelsea na startu minule sezony, kdyz jsme v obou zapasech ofenzivne byli minimalne vyrovnany souper. No a od te doby se to tak nejak v te defenzive tahne az dosud - zatimco utok funguje vyborne. Delame ohromne mnozstvi individualnich chyb v obrane, dostavame spoustu golu ze standardek a velmi bezne provadime neuveritelny totalni kolaps, kdy jsme schopni behem nekolika malo okamziku totalne zahodit zapas, kde jinak jsme lepsi. V defenzive ale chybuje cely tym, neni to jen o Howardovi, ktery je ale velky pocatek problemu. Mame rozhodne neco jako psychicky blok, kdy se dostavame sami pod velky tlak, ktery neustojime, pravidelne. A Martinez, zda se, tohle proste neumi vyresit, ty problemy jsou furt to stejne dokola a moc se teda nezda, ze by je byl schopny odstranit.

I tak to vloni byla docela fajn jizda v EL, ktera skoncila po vybuchu v Kyjeve, i kdyz do te doby jsme tam hrali velmi dobre. Neco podobneho zatim letos mame i v ligovem poharu, ted ale ocekavam nejaky velky prusvih s City. Nicmene je to nutno brat jako pozitivni obraz prace Martineze. No, v kazdem pripade ale rozhodne nedosahuje Martinez na to, na co ten tym by mel mit potencial. Uz druhou sezonu, liga je zasadni. Ale zase zaroven dela spoustu veci pozitivne. Dal dohromady, alespon na papire, nas nejlepsi tym od 80. let, mame sanci porad letos ziskat konecne trofej, a dal sklada tym hlavne pro budoucnost, ma plan - a ja mu porad verim, i mu rozhodne porad veri vedeni, verim tomu, ze mu veri hraci, i podstatna cast fanousku. Nicmene nejde mit trpelivost donekonecna, pokud ani behem pristi sezony neprijde zadne zlepseni, asi uz to bude nutne brat jinak.

Reagovat
mul

diky za vycerpavajuce vysvetlenie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

LM ste kľudne mohli dať, ale to by ste proti City museli niečo uhrať. Čo bolo ťažké, ked aj vaši lekári zdržovali aby udržali vedenie City v zápase.

Reagovat
Kowe

na ty názory Evertonianu, že radši nechtějí LM než aby LFC mělo titul, jsem už málem zapomenul

Reagovat
Zaschrona

Ja vam to i tenkrat pral.

Reagovat
Zaschrona

Tam jsme si to neprohrali, hlavni prusvih byl s Pulisovym CP a ve vybuchu doma 2-3...

Reagovat
fenixLFC

mne nepride ze by ten utok bol az tak mega, ano davate kopec golov ale to co ste schopni pozahadzovat to je az neskutocne, zvlast posledne tri mesiace zhruba

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale ten zaklad - vytvareni sanci, to se nam dlouhodobe docela dobre dari, ve finalni fazi je letos videt posun oproti treba lonsku. To jen v te obrane zaznamenave dalsi regres.

Reagovat
fenixLFC

s tym suhlasim, sanci si vytvarate miliardu ale to zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

oba hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechápu za co se ti vysmívali.. Stones sice nahrávka hodna sežvání..

ale Howard vidí, že na něj letí míč. útočník poblíž. a on stojí místo toho, aby se rozběhl a balon nakopl dohajzlu. druhej pohled je ten, že zkušenej stoper by balon sám narval za postranní čáru a byl by klid. pořád ale platí, že tohle pokurvil víc Howard než hype Stones.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz se na to podivam trochu jinak, tak Stonese lze branit, protoze je mladej a tahle chyba ho neco nauci. Howard je nejzkusenejsi hrac v tymu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Oba děsně, ale za mě je větší vůl teda Stones, takhle nemůže nahrát gólmanovi prostě.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Rssa

Meli jste jit po Valdesovi. Jiny spickovy brankar neni zrovna k mani. Howard vas tahne dlouhodobe ke dnu.

Reagovat
Zaschrona

Nebo jen nechat chytat Roblese...

Reagovat
Busby babes

Dutch De Telegraaf reporting online that Van Gaal will quit United if his team fails to beat Derby in the FA cup.

Here we go again. a kdyz vypadnem na penalty, tak to bude do zapasu se Stoke nebo koho tam pak mame.

Reagovat
Swarley

fakt nechápu, na co teď ještě čekáme...

Reagovat
Busby babes

Ruud Gullit co-commentating on Arsenal vs Chelsea game for Bein Sports just said that he’s heard that Van Gaal will resign in next 24 hours

tak treba...

Reagovat
Swarley

to by byla ideálka

Reagovat
smazaný uživatel

a dat to Mourinhovi, alebo Giggsovi?

Reagovat
Swarley

co já vím

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho rád a rešpektujem ho, ale fakt už nastal čas na zmenu. On to už nikam neposunie. Snáď to tak bude.

Reagovat
mr.Silver

Ramsey je pro me nejvetsi zklamani sezony. Cekal jsem, ze bude lidrem tymu, ze pres nej pujdou vsechny akce, ale on je v tom stredu zalohy neskutecne prumerny. Kdo by to byl rekl, ze bez Cazorly na CM nam to proste nepujde.

Pristi zapas musi do hry naskocit Elneny, Gabriel za ty 3 zapasy musi ukazat, ze ma na to hrat v zakladu. Po poslednich vykonech se vazne bojim Barcy, snad se vrati Coq, bez nej je ten stred (a v podstate i cela obrana) neskutecne nestabilni.

Skoda, dneska to byla ale vazne tragedie. Ted hrajem par zapasu doma, musime z nich vytezit jak nejvic bodu, dalsi klopytnuti uz si nemuzeme dovolit.

Reagovat
masly008

a nebude ten hlavní rozdíl v absenci francise?a ano santi je v mezihře určo lepší,ale kolem 16 je zbytečný on netrefí ani měsíc.

Reagovat
SunFells

Což není vůbec jeho úkolem.

Reagovat
masly008

to je možné,ale když se objeví sám před 16 a má tutuli tak všichni víme že on nedá.prostě aron je golovjejší a santi na to když chceme kontrolovat hru.

Reagovat
SunFells

"Kdo by to byl rekl, ze bez Cazorly na CM nam to proste nepujde"

Já.

Reagovat
mr.Silver

Cekal jsem, ze ho nekdo v pohode nahradi, mame tech CM v kadru opravdu dost, ale evidentne je jejich kvalita oroti Santimu uplne nekde jinde. Uvidime, co ten Elneny, ale vazne by mel dostat prostor, kdyz uz se kupoval.

Reagovat
PP

není nestabilní.. Je to naprostý průchodák.

Pochvala Hiddinka za sestavu - dát tam Matice s Mikelem, ještě stáhlý Fabre a čekali jak se zase rozstřelíme. Chyba u redky 20ka - tuším Flamini jak couval před Willianem snad 20 metrů, Merte už šel all in..

Ramsey s Flaminim nesmí hrát spolu. Stáhnutí Girouda bylo na facku Wengerovi.. naprosto nás zbavil šance dát jakkoliv gol..

Zmrd Costa naprosto skvělý..

Reagovat
tunkic

Ramsey je letos fakt strašidelnej, vlastně zatím měl jen tu jednu supr sezónu, jinak nic extra, ale pořád má hromadu zastánců(v čele s Arsenem).....já naopak, pokud by byla aspoň trochu pravda s tím zájmem Barci, bych se vůbec nezdráhal ho prodat!!

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
masly008

Reagovat
Lacko_Boh

keby zapas nevidim tak by som skor povedal že Oli dostal červenu ja by som spravil lepší obrázok, môj názor.

Reagovat
Paddy

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Lacko_Boh

no dovol

Reagovat
Lacko_Boh

moj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
EXoRcIsT

kai klay kit - KKK Rooney si spravil svoj vlastny klan

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
Rssa
Reagovat
Paddy

tato diskuse prostě nemá chybu jinak přát titul arsenalu možná, jědině kvůli Petrovi, City to nikdy ale uznejte že pokud by vyhrál Leicester, to by byla pohádka, hlavně kvůli jejim fanouškům, jejich pojetí fotbalu, kvůli PL

Reagovat
fff

Sources close to Teixeira claim Lucas Leiva and Philippe Coutinho are his best friends in football. #lfc (SkySports)

Cele to vybavi Lucas

Reagovat
fff

Alex Teixeira's preferred destination is Liverpool, and the attacker has told Shakhtar he wants to leave the club. (Sky Sports).

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ma Hiddink úchylku nevyužívať 3. striedanie?

Reagovat
Lacko_Boh

je to jeho názor

Reagovat
vrabejka

Na Leicester s triem Teixeiru, Firmino, Lallana už se tesim :)

Reagovat
smazaný uživatel

*Na Leicester s triem Toure, Sakho, Moreno už se tesim :)

Reagovat
smazaný uživatel

stačí si pohlídať firmina a emreho...a v suchým triku..ostatný hrači su z reds sračky

Reagovat
vrabejka

Teixeiru

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, ČTK, co na to Péťa Čech?

Reagovat
smazaný uživatel

Digi Sport 3: La Liga, najlepsia liga sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Bratia cesi sa nam smeju, ze mame zapas hviez a ani sa im necudujem, Tipsport liga je vtip, uz len ten nazov hovori za vsetko. Cesi to maju zmaknute trosku na inej urovni..niektore zapasy davaju na Digi a je to o dve triedy inde ako u nas..najviac sa tesim na play-off legendarne zapasy Zlin : Sparta.

Reagovat
cristiano.K.

1251. pro Luise Suareze, dnes je mu 29 let, největší genius,který kdy hrál v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa > Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

pro Beníka mám slabost,ale co je moc je moc

Reagovat
vrabejka

Snad ho Teixeira s Firminem napodobi :)

Reagovat
Lacko_Boh

veľký génius, velký, hotový Jan Amos Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Spasitel

Možno tak v Liverpoole ale tam veľkú konkurenciu historicky nemá no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

může aspirovat spíš na největší odpad než na největšího génia

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Henry...

Reagovat
smazaný uživatel

i tak je to totální kravina..! 3 sezony sice velkýho talentu, ale také nedisciplinovanosti s troškou toho, co k fotbale určitě nepatří nemůžou trumfnout takový hráče jakými byli: Henry, Gerrard, Lampard, Ronaldo.. pak hráči jako Keane, Scholes.. Pokud by Aguero udělal ještě jednu titulovou sezonu, na které by se výrazně gólově podílel a vyhly se mu tím pádem zranění, tak ho za sebe možná budu řadit taky výš..

Reagovat
cristiano.K.

tak já se tu bavím o genialitě. V tom se mu může měřit pouze Ronaldo. On má neskutečný repertoár zakončení (přímé kopy,goly z půlky hřiště,gol po tom co obejde tři hráče atd )

Reagovat
M0rb1D4S

A i tak je v tomhle před ním Henry.

Reagovat
cristiano.K.

genialitou určitě ne.

Reagovat
Harakan

Určitě ano. Skoro ve všem.

Reagovat
cristiano.K.

ve všem možná tak v geniální placírce, svým nezaměnitelným,rychlým během a to je tak vše.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Emre byl fakt první poločas šíleně slabej. Mignolet druhý gol mohl vyrazit. Dělá se tu z něj strašný tragéd, je taky potřeba si uvědomit,že to goman s nejvíce čistými konty za rok 2015 a to si vemte jakou máme šílenou obranu.

Sakho mi dost připomíná Aggera, často zraněný, obrovský potenciál a výkony nevyrovnané. Říkejte si co chcete,ale Škrtel má konzistentnější výkony a ty to,že je často zdravotně fit z něj dělá pro LFC důležitějšího hráče než je Sakho. Firmino MOTM. Lallana super oživení, takhle kdyby hrál furt a sbíral kanadské body, tak s ním nikdo nebude mít problém. Morena komentovat ani nebudu.

Reagovat
tomasinho

Mignolet has conceded with seven of the last eight shots on target and has the worst saves-per-90-minutes ratio in the Premier League.

Reagovat
fff

A tusim odkedy za nas hra najviac chyb, ktore viedli priamo ku golu.

Simon moze byt jednotla v time ako Sunderland alebo u nas dvojka.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Není to žádnej tragé, ale jestli se chcem někam posunout, tak potřebujem větší kvalitu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

dlouhodobě to tragéd neni, za letošní sezonu k tomu ale zase tak daleko bohužel nemá

Reagovat
cristiano.K.

s tím samozřejmě souhlasím, jen se tu z něj většinu času tragéd dělá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Betis má veľmi peknú farbu trávnika. Takú pravú zelenú

Reagovat
tomasinho

Alex Teixeira has told Shakhtar Donetsk he wants to join Liverpool, according to Sky sources.

Reagovat
vrabejka

Čeká se jen na rozhodnutí Šachťar v noci. Buď to dnes dohodnout nebo se budou chtít tahat o Teixeiru až do deadlinu. Kolem 30m£ + addons by bylo idealni

Reagovat
Maresma

Stejně jestli nepovolí na ceně, tak nic nebude

Reagovat
Maresma

Ale je dobrá zpráva, že zájem Chelsea upadl podle všeho

Reagovat
Miguel19

No aby ne

Reagovat
tomasinho

Myslím, že nějakých 30-32 by mohlo jít dojednat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoddink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči, že my museli tak čurácky bouchnout s tím Lestrem. Popravit Hutha na místě...

Reagovat
Maresma

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho tam vzadu!

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ale no tak, tohleto "kdyby"...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam vidíš kdyby ty vemeno?

Reagovat
Wat

Proto kdyby v uvozovkách? Má to stejnej smysl, klid zas...

Reagovat
Lacko_Boh

kokotko

Reagovat
fajdax

ty seš kokot..

Reagovat
Lacko_Boh

ale tak zas Wat mohol napisať že je to jeho nazor, že ano..viac menej si koledoval(moj nazor)

Reagovat
smazaný uživatel

ach Laco

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Wat

Reagovat
nani92

Takže tak

Reagovat
Lacko_Boh

zajoooooooooooooooooooooooo,ničitel

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Tomu tiez uz asi robi osobneho trenera Torres

Reagovat
jacobT

Targett za posledné 3 zápasy vo fante 29 bodov

Reagovat
Whitemedia

A to je moc nebo málo?

Reagovat
jacobT

Dosť.

Reagovat
Salfovic

Kolik byl teď kurz na bezbrankový poločas na ManU? Já na to blbec zase zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

ako vzdy okolo 2

Reagovat
smazaný uživatel

aha bezbrankovu tak to neviem, ale polcas x klasika za 2 tiez kvalitka na zarobenie

Reagovat
SunFells
Reagovat
Lacko_Boh

hm tak ale fakt kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je neskutocna ubohost.

Reagovat
jacobT

to dnes?

Reagovat
jacobT

Je to spred pár rokov z Mníchova, keby to niekoho tiež zaujímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty staré dresy tam nemají náhodou...ale tohle teda vidím poprvé, a o žádným trestu jsem předtím za tohle neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

dementi

Reagovat
kvasha16

aka klasika ty chuj? ... kazdopadne tym hovadam by sa patrilo dat nejaky ban na stadion ak je to mozne, toto sa nemoze stavat

Reagovat
SunFells

Jen další den, kdy ta sebranka dělá ostudu. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Tak ty převádíš úplně novou dimenzi nezvládání

Reagovat
SunFells

Jistě Usty. Snad se i přes tuhle pózu za tu zvěř stydíš.

Reagovat
Usty

Snad každý se za tohle musí stydět, tohle je absolutní hnus. Ale jakožto fanoušek Chelsea se za to necítím nikterak odpovědný a nechápu, proč by to kdokoli z vedení měl řešit. Že se banda kriplů hlásí ke klubu přece není vina klubu. A tvoje řeči jsou nesmírně ubohý

Reagovat
SunFells

Nikdo neříká, aby se za to čiperové na EF cítili odpovědní a že by to někdo z vedení klubu měl řešit, ačkoliv ve skutečnosti by se o to klub zajímat mohl. Mé ubohé řeči, jak je nazýváš, poukazují na ubohé činy jedinců z fanouškovského tábora, u kterého jsou nechvályhodné události mimo stadión patrně nejčastější nebo alespoň nejviditelnější. Reakcí o nové dimenzi nezvládání, přitom co se tu na EF často děje, je srandovní pokus o to mě zdiskreditovat, potom nezvládáš mé nezvládání

Reagovat
Usty

ses v tom nezvládání nějak zacyklil...

A ne - video poukazuje na odsouzeníhodné chování pár prasat s dresy Chelsea. Tvoje řeči poukazují na to, že jej induktivně a zcela chybně vztahuješ na všechny fanoušky Chelsea. A to je ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost je tvoje snaha zautocit na Fellu. Procetl jsem vlakno, nikde se nesnazi to vztahnou na vsechny modraky.

Reagovat
Usty

SunFells25.01.2016 00:05

https://twitter.com/EPLBible/status/691394600288849925

Klasika.

retardáris

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, klasika. Výjezdní fans Chelsea se chovají jako dobytek.

"Snad se i přes tuhle pózu za tu zvěř stydíš."

"Mé ubohé řeči, jak je nazýváš, poukazují na ubohé činy jedinců z fanouškovského tábora, u kterého jsou nechvályhodné události mimo stadión patrně nejčastější nebo alespoň nejviditelnější."

fakju

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by sa mal za to hanbiť?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to pořád vizitka tvého oblibeného klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak krátkozraké a hlúpe tvrdenie, že sa už ani nečudujem, že si to zo seba vysypal zrovna ty. Gratulujem.

Hanbiť by sa mali za svoje konanie predovšetkým tí borci na tom videu, že robia svojmu obľúbenú klubu takú negatívnu reprezentáciu resp. reklamu vo svete. Kto sa na to pozerá skrz optiku toho, že komu dotyčný fandí a čo robí, tak je neuveriteľne smiešny.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To by se především sice měli ale druhotně to dopadá na celej klub.

Stejně jako já se stydim za výkony na hřišti, ačkoliv by se měli styět především hráči/LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále to nie je vizitka môjho obľúbeného klubu ako si to ráčil napísať.

Áno, na Chelsea to vrhne zlé svetlo, veď je to vidno aj tu na reakciách; a to len kvôli tomu, že tí debili mali na sebe dres Chelsea a prevažná väčšina sa na to pozerá tou optikou, čo som spomínal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem že je. Vždyť si to i sám popsal dál, že to na klub vrhá špatný světlo. Nebo se někde míjíme v pojmu vizitka, když už jsme se shodli na tom, že určitý stud je na místě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to pochopil od teba tak, že to vlastne ako keby klub môže vlastne za to, že takýto debili mu fandia a toto robia. Oprav ma ak sa mýlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že za to klub nemůže. Respektive může to z části ovlivnit, když třeba vydá fakt tvrdý prohlášení, ale to by na tyhle prázdný hlavy asi stejně moc nepůsobilo.

Vizitka = to co si s klubem může veřejnost asociovat, to jak klub může působit navenek, pověst atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Vizitku klubu môže predstavovať prestupová alebo platová politika, správanie sa realizačného tímu alebo mužstva, nejaké dobročinné akcie, koncepčná práca a môžem pokračovať, ale toto by som tam nikdy v živote nezaradil, pretože to s klubom ako takým má spoločné len to, že jej tí debili fandia.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to už je imho tvoje subjektivní pojetí. Stejně jako jsou vizitkou BVB chorea jejich fanoušků, tak vizitkou Baníku byly před lety médii propíraní jejich fanoušci; a mám za to, že to tak spíše má většina veřejnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký mali fanúškovia Baníku problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Baníku žádnej. Média a veřejnost byly pohoršeny jejich "vulgárním chováním". Kampaň za chození na fotbal jako rodina s dětmi atd. ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ich vulgárne chovanie je alebo bolo vizitkou Baníku? Hmm... Keby si klub vyberal fanúškov, čo mu fandia, tak to pochopím, vtedy by to bola vizitka klubu. Ale je to presne naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

.........

---

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně kdykoliv někoho nebo něco označíš ty za hloupý, tak se vždycky pousměju.

Reagovat
smazaný uživatel

To sme na tom rovnako

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

klasika v tom smyslu, že fans Chelsea byli vždy ten největší odpad, možná ještě s Millwallem

Reagovat
smazaný uživatel

uf, to už je celkom slušná história

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě za posledních 15 let. Před tím fanoušci chelsea neexistovali.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

prave vtedy boli aspon podla football factory

Reagovat
smazaný uživatel

Neboli!!!

Reagovat
kvasha16

no jasne

Reagovat
Lacko_Boh

Chelsea headhunters boli svetozname kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

takovou skupinku zmrdů má ale opravdu každý velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ano boli, ale to nasich fans nepasuje automaticky do role "najvacsieho odpadu"

Reagovat
Lacko_Boh

hm,podla mna ano (a snad vies ze nie preto "lebo Chelsea") ..či preco nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Stará mať vravievali, že hádzať všetkých do jedného vreca sa nepatrí.

Reagovat
Lacko_Boh

ved nehádžem,ešte aj hore ti palcujem misunderstanding

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to správne

Reagovat
kvasha16

lebo je podla mna odvazne tak jednoznacne tvrdit ktory su "naj", ked v tych rokoch mali vsetky kluby tie jeble skupiny fanusikov

Reagovat
minoLFC

to video je z ktorého roku?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hokaido

*bili

Reagovat
smazaný uživatel

taketo veci mi dvihaju tep, hrozny curaci.

Reagovat
smazaný uživatel

takito idioti sa najdu v kazdom klube

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však nikdo neodsuzuje Chelsea.. ale ty dementy..

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná špina.. mně je z toho regulérně zle..

Reagovat
smazaný uživatel

sunfiels napísal ,,klasika", akoby to bolo na dennom poriadku...

Reagovat
Miguel19

Neunáší prohru

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo sú všetci fans Arsenalu ako on

Reagovat
SunFells

Tak dej.

Reagovat
Mimalu

no, těch incidentů s fans Chelsea už bylo víc než by bylo zdrávo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si spomínam najmä na tie rasistické urážky v Paríži. O tomto som doteraz vôbec nevedel. Niečo mi uniká?

Reagovat
smazaný uživatel

+ ešte tuším nejaké dehonestovanie sochy alebo tak pred Emirates, ale to je tak na facku iba a nemá to nejakú závažnosť...

Reagovat
Mimalu

už mi to docela splývá, něco letos bylo snad proti CP, nějaké rasistické urážky nebo co. Nevím jestli to je jen z pohledu že faily ze strany fans Chelsea vnímám víc než u jiných klubů, ale ta frekvence humusu je Chelsea na dost vysoké úrovni....

Reagovat
smazaný uživatel

Popravde ma ostatné fanúšikovské tábory nejako nezaujímajú a všetko, čo sa okolo nich deje ma absolútne obchádza. Selektujem najmä pozitívne veci (fandenie, chanty atď.). A tie negatívne, ako napríklad toto, sa ani nemusím snažiť obchádzať. Ono to obíde mňa. Asi ako u teba. Ani čo spomínaš nejaké urážky na CP som vôbec nezachytil. Každopádne je smutné, že toto niekto dokáže. Ani sa nehanbím za to, že to dokázali v tých modrých dresoch, ale skôr za to, že to spravili ľudia.

Reagovat
icemike

Reagovat
Trand

To jsou šílený zmrdi. Nechápu jak někdo může něco takovýho udělat. Chudák ten majitel nebo kdo to byl.

Reagovat
I am Mancunian

za toto by sa nehanbil ani oliver s jeho crew, asi tiez boli pytat len cigaretky

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

A potom hajde na mariáš.

Reagovat
kvasha16

takto verejne rypat do brata?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

také peknú sestru máte, a takých dvoch kokotov bratov má. Ste adoptovaní? Ty s Oľom?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

proste odpad...rozmyslam ci je horsie celkovo to spravanie alebo ta cast kde on si to ide vyriadit s fanusikom a ta zberba ide na tzv. cigansku ferovku....mrdky

Reagovat
niflheim

Reagovat
aither

Reagovat
FUnk

odpad

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ja fakt ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

to by čuměli kdyby z pod stolu vytáhl kalacha ale jinak tohle 100% odsuzuji je to ubohý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

ubožáci

Reagovat
smazaný uživatel

Banda pojebaná

Reagovat
patas92

Dostal tou flaškou po hlavě nebo ne??

Reagovat
Bayern +

Dúfam, že hej.

Reagovat
Hokaido

Kdyby mu ji dal, tak by měl teda hoodně velký koule.

Reagovat
Bayern +

Romankovi by som poslal faktúru za nové zariadenie a tak 200 % predraženú montáž a ešte aj zarobím.

Reagovat
vitasrp

Akorát, že ten by ti ji tak možná spláchnul do hajzlu.

Reagovat
Usty

Co s tím má společného Roman?

Reagovat
smazaný uživatel

To je logické predsa, nie?

Reagovat
Bayern +

Vyprodukoval tie hovná.

Reagovat
Pospovič

kvůli jeho prachům měli ty hovada důvod cestovat do Mnichova

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tohle je fakt na hovno... Doufám, že tam bude náhrada škody, bude se to řešit dál a že se poučí, i když u fotbalových fanoušků se to dá těžko očekávat.

Reagovat
kvasha16

vraj je to este z Mnichova

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, neviem. Dresy so zlatými motívmi boli vyrábané až po zisku LM, nie?

Reagovat
spider_8

Většina tam má dresy právě ze sezony 2011/2012, přičemž dresy na novou sezonu se obvykle představí (a začnou prodávat) ještě před koncem sezony. Například finále LM v Moskvě jsme hráli v nových dresech, takže by to na ten Mnichov i sedělo. Každopádně je to už starší video a vytahovat ho teď po výhře nad Arsenalem fanouškem Arsenalu mi přijde jako ubohost.

Tím samozřejmě nechci omlouvat ty opice na videu, tohle je naprosto nepřijatelný a měla by to řešit policie.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto prípade to ale asi nebude platiť, keďže tie dresy a hlavne teda ten ich zlatý motív bol práve reakciou na zisk titulu v LM. Takže ak vychádzam z toho, tak toto sa muselo udiať až po sezóne 2011/2012.

Reagovat
spider_8

Je to možný, každopádně všichni tam mají krátká trička, takže je minimálně jasný, že to je neaktuální video, pravděpodobně (podle dresů) pár let starý. A vytahovat ho teď mi přijde strašně manipulativní a ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika od fans Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

Jameson25.01.2016 12:00

Stará mať vravievali, že hádzať všetkých do jedného vreca sa nepatrí.

že ma ani neprekvapuje, že si dokážeš nasrať do huby v rozmedzí hodiny a pol

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš, že toho smajlíka na konci som tam dával preto, že som to myslel vážne?

Oh pls. pls. pls.

To len .... ako ty to nepochopil

Reagovat
minoLFC

títo sa nepoučia, musíte ich utratiť

Reagovat
vodka

Reagovat
Trapper

Reagovat
Error

Njn, velké zápasy a turnaje bohužel s sebou přinášejí i to, že s kterýmkoliv klubem vyjíždí větší množství idiotů. Chlast už pak dodělá své.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, u fans Arsenalu je toto na dennom poriadku

Reagovat
tunkic

Co to zase meleš??

Reagovat
I am Mancunian

Van Gaal had a meeting with Woodward yesterday and it is understood he is willing to resign rather than be fired [neil custis]

tak snad

Reagovat
niflheim

Případně Giggs do konce sezóny a pak kdo?

Reagovat
Mastný Chobot

veď ste chceli dať Giggsovi šancu na dlhšie, nie? V podstate asi to najlepšie, čo môžete urobiť/skúsiť, ak bude Pep vybavený k MC.

Reagovat
I am Mancunian

na tom by mohol pracovat genius edo, nejake mena v lete budu volne, mozno sa ukaze dobre aj giggs, ale ani tomu uz neverim

Reagovat
Mastný Chobot

Oľo spí?

Reagovat
I am Mancunian

hra marias

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je od Gaala krasna taktika nevyhadzujte ma, ja odstupim radsej sam, ale este dalsi mesiac prehram par zapasov a az tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rezignace by nás přišla minimálně o hodně levnějc no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale dokedy to bude natahovaT? vyradi v FA Derby a uz nebude vidiet dovod na to, aby odstupil

Reagovat
Lacko_Boh

rezignačna dominancia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak rezignovat taky muze az na konci sezony

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
kvasha16

celkom sranda ze to bol vcera vas najnebezpecnejsi hrac

Reagovat
Mastný Chobot

jo no, veľká

Reagovat
kvasha16

uznavam, ze vasa fanusikovska zakladna na to pozera asi inak

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalovy expert neville si pripisal dalsi bod ! valencia vyrovnala v poslednej minute neskutocny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

A aby som nezabudol na ownyho, tak Clattenburg je neskutočný kokot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
j_mrazik

Ta naše střední záloha, i když často vypadá dobře na papíře, tak je bez Girouda mizerná proti silovější záloze. Na Girouda to stačí nějak nakopnout a on ten balon tam prostě udrží, techniku na tohle má parádní a celkově to týmu neskutečně pomáhá. Bez něj vepředu v podstatě nikdo není. Navíc v té střední záloze mám pocit, že tam skoro nikdo není schopný vyhrát balon. Bývaly časy, kdy jsme si tu tvrdost vynahrazovali tím, že jsme prostě byli rychlejší, což s Ramseym a Flaminim moc dobře nejde. Flamini už je za zenitem, ale ten Ramsey mě mrzí. Na toho by si měl Wenger došlápnout, aby to začal hrát jinak, rychleji od nohy. Özil... taková klasika, silová záloha, poloviční, ale je pravda, že si to tam neměl moc s kým strčit a on potřebuje od spoluhráčů pořádný náběh a narážečku, což od Ramseyho prostě nedostane. Chelsea jsem chtěl porazit, ale tenhle výsledek mě bohužel moc nepřekvapuje... i když člověk si pokaždý říká: Kdy jindy, když ne teď? Tak ani tentokrát to nevyšlo.

Reagovat
Talker

Tak vyhráli jste v CS, to by vám mělo zas na pár let stačit, ne?

My se na vás prostě vždycky hecneme, ti hráči jsou o úroveň výše. Vždyť i na podzim jsme na tom byli ještě hůře a stejně jsme vás porazili.

K tomu si vem, že už nejsme v nějaké tragické formě - 7 zápasů jsme neprohráli a i když tam byly remízy, tak to zlepšení je markantní. Navíc se do formy vrátil Costa, stejně tak Fabregas.

Reagovat
Higi

na podzim rozhodla červená pro Gabriela, kdy měl jít Costa ven hned a Gabriel by tak zůstal na hřišti, potom samozřejmě ta červená pro Gabriela byla oprávněná. Ale v tak velkým zápasu prostě v 10 lidech je strašně malá šance na úspěch, stejně jako včera... kdy samozřejmě přihrávka na Costu byla pěkná kolmice a kdyby Merte nefauloval tak je to dejme tomu 1-0, ale 70 minut do konce, ale opět hrát v 10ti je prostě shit...

Každopádně je pravda, že na vás neumíme, ale myslím si, že kdyby proti sobě nastoupily nejsilnější sestavy, u nás Coq, Santi, Alexis a u vás Hazard, tak vás porazíme ( ), samozřejmě na kdyby se nehraje a my jsme se opět ztrapnili

Reagovat
PP

ani tak neporazíme.. Je to komplex a Chelsea na nás umí hrát.

Reagovat
Nikikrew

Tak ja si stale myslim ze s 11timi by sme ich porazili, alebo mozno ani nie. Kazdopadne Per to nehorazne pojebal. Flamini bohuzial uz je za zenitom, Ramsey tam vyhral par subojov ale ja radsej preferujem Cazorlu v strede, ta technika u neho je ovela lepsia. Suhlasim s tym Giroudom, podla mna mal zostat a dole mal ist Wallcott. Ja uz chcem vidiet co najrychlejsie zdraveho Jacka, ten ma tu spravnu drzost a dribling

Reagovat
spider_8

Proč si myslíš, že byste nás v 11 porazili? Však jsme vás v těch úvodních minutách docela drtili a Merteho vyloučení rozhodně nepřišlo z ničeho nic, ale spíš jako vyústění dezorientovanýho Arsenalu.

Reagovat
Miguel19

Drtili je hodně silné slovo. Ale byli jsme lepší.

Nicméně do toho vyloučení byl naprosto otřesný Mikel. A kdyby nepřišla ta rudá, tak to mohl být průser. Měli jsme tam zase veliké mezery...

Reagovat
Nikikrew

Drtili? Vazne. Je zname ze zaciatky mame fakt slabsie (okrem United) ale neskor zaciname hrat nasu hru a byvali sme lepsi. Nemyslim si ze by bol Arsenal dezorientovany, Mertsacker spravil hrubu chybu za kt. verim ze bude aj pykat. Tak sa mi zda ze v tych tazsych zapasoch proste nehra svoj standart. Je to uz ale jedno, je to iba polemika. Prehrali sme si to asi sami a Chelsea predviedla to co im bohato stacilo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
j_mrazik

No drzost Jack má, ale je otázka, jak na tom bude s driblingem. Naposledy to většinou navedl do 3 protihráčů a ztratil. Celkově mám pocit, že ti naši nadějní ostrovani nenaplňují ty očekávání, kterým jsme jim dávali. Snad se budu mýlit... ale čas jim plyne vcelku rychle. Oxe jsem čekal lepšího, Wilshere je pořád zraněnej, Ramsey výkony neustálený. Walcott já nevím no... Toho moc nemusím, aby se přiznal.

Reagovat
r.mrazik

ten vas stoper si nemel nechat dat tu cervenou...to byla kravina,kdyz to bylo nejaka 20 minuta...

takhle jste byli pak dost bez sance i proti marnym modrakum

Reagovat
tunkic

Tak to každopádně, letos už to jinak neokecá!!

Reagovat
Hokaido

Sunfiels slušně nezvládá. Nejdřív pláč a pak přes tři roky starý video.

Reagovat
SunFells

lol, dej si hlavu trochu do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea souhlasila s přestupem Ramirese do čínského klubu Jiangsu Suning FC. lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čo sa týka Brazílčanov, tak status quo sa príchodpom Pata opäť vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera zajímavé odpoledne. Arsenal jsem i přes remízu s Liverpoolem resp. se Stoke považoval po dlouhé době v zápase proti Chelsea za favorita. Důvodem byla zejména nepřesvědčivá Chelsea, která byť pod Hiddinkem neprohrála, ale některé zápasy nehrála úplně nejlíp. Arsenal s Giroudem ve formě prostě měl vyhrát, měli k tomu všechny předpoklady. Navíc hráli na domácím hřišti. Když začal zápas, tak jsem si prvních 15 minut říkal, že s Arsenalem něco není v pořádku. Coby domácí působili spíše jako hostující tým. V momentě kdy Mertesacker dostal červenou kartu jsem měl trochu deja vu z finále 2005/2006 - myslím čistě pocitově. Je otázkou jak by hrál Arsenal v plné síle, čili zejména s Coquelinem a Sanchézem v základu. Jejich výkon byl ustráchaný, chyběla jim jistota - která by měla být doma samozřejmostí. Z pohledu trenéra bylo střídání Girouda pitomost. Když jsem viděl, že ho stahuje, tak jsem si říkal, že on byl jediná naděje na bodový zisk. Zajímalo by mě co se honilo hlavou Wengerovi, protože každý jiný trenér by střídal jenoho z dvojice Walcott, Campbell. Giroudova frustrace byla naprosto oprávněná. Co se týká výkonů hráčů Arsenalu, je nutno dodat, že hráli o desíti, tudíž kritizovat individuání výkony není zas tak snadné. Nicméně výkon Walcotta stojí za zamyšlení - kapitánská páska za zásluhy je k smíchu. U něj je ale problém dlouhodobější, jelikož bere velké peníze a sám sebe považuje za hrotového útočníka - ego tohoto kluka je ale asi na delší debatu. Chelsea hrála stylem sobě vlastním. Každý kdo někdy viděl hrát Chelsea s výhodou o jednoho hráče mi dá za pravdu, že to snad ani nikdy nevypadalo jinak. Překvapil mě Fabregas, který odehrál dost možná nejlepší zápas v letošní sezóně.

Reagovat
B3n

Překvapuje mě, že se tolik lidí diví tomu střídání Girouda. Na jednu stranu chápu, jak to myslíš, ať už kvůli standartkám, nebo prostýmu nakopnutí míče, který Giroud mohl podržet a být prospěšný. Na druhou stranu s rychlýma křídlama máš větší pravděpodobnost nějakýho úspěšnýho brejku, což myslím, že byl Arsénův záměr. Tak jako tak, když dostane obránce červenou, většinou jde ze hry právě hrotovej útočník. Řekl bych, že u naprosté většiny trenérů je to to, co je napadne jako první.

Reagovat
PP

co je na tom překvapivého? Byla to naprostá demence.. V 10 proti hodně defenzivní sestavě Chelsea, která to proti Arsenalu nikdy neotevřela a naopak to byla ona která hrála na brejky? Prakticky jsme neměli jak dát gol, zvlášť při formě Walcotta..

Reagovat
B3n

I Arsene říkal, že potřeboval být solidní vzadu a při přechodu do útoku potřeboval tempo. Tím je to naprosto logický. To, že to nevyšlo je druhá věc. Navíc, kdyby zůstal Giroud, musel by se hodně stahovat buď do křídla, nebo byste přišli o jednoho hráče ve středu pole, což není úplně ta cesta, kterou se chceš vydat, když hraješ v desíti proti Chelsea s Fabregasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si podle mě vybral špatně- buď tam mohl Girouda nechat a spolíhat se, že to tam zandá při standartce, nebo centru, nebo mohl stáhnout jeho a spolíhat se na rychlost na křídlech, což si vybral. Jenže tohle by byl logickej tah proti týmu, jako třeba City, který by hrálo mnohem víc dopředu a ten prostor pro brejky by se otevřel a ne proti mnohem defenzivnější Chelsea. A trenér na jeho úrovni by měl mít protivníka dostatečně nastudovanýho a tušit co od očekávat. A čekat od 14. Chelsea, která má obrovský problémy se sbíráním bodů že zrovna na Emirates budou hrát nějak otevřeněji, i když s hráčem navíc se podle mě nedalo. Moc tomu ani nepomohl ten Costův rychlej gol, protože pak už Chelsea neměla vubec důvod a ani moc snahu nějak se tlačit dopředu....možná že kdyby bezbrankovej stav udrželi dýl, mohla se Chelsea dostat pod tlak a otevřít to...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby udrželi do poločasu 0 : 0 a pak přišel Sanchéz byl by to zcela jiný zápas.. Pochopitelně "kdyby"

Reagovat
B3n

Já se mu moc nedivím. Jasně, nevyšlo to, takže asi jiná volba mohla být lepší, ale rozhodně se dá najít smysl v tom, jak reagoval.

Střídal ještě za stavu 0:0, tudíž nepotřeboval nutně skórovat. To, co potřeboval, byla stabilita, alespoň nějaká. Nemám Arsenal až tak detailně nastudovanej, ale řekl bych, že Walcott z pozice křídla má defenzivní činost navyklou víc, než Giroud, jako hrot. Navíc nejde nechat jednu stranu otevřenou a nechat tam jen Monreala, oproti Willianovi a Ivanovičovi. Tudíž by se tam musel stahovat Giroud, kdyby ho tam nechal. A řekl bych, že tam není ani z půlky tak platnej, jak Walcott, zvlášť, když chceš hrát brejky. Ve standardkách byste byli jistě silnější , o tom žádná, jenže na úkor defenzivy, kdy hraješ v oslabení ještě 70 minut. Navíc proti týmu, kterej teď nemá problém střílet góly, ale naopak spíš často zbytečně inkasuje. Z tohohle pohledu tomu naprosto rozumím. Nemluvě o tom, že Giroud pořád nebyl 100% zdravej.

Jak už jsem psal předtím, je naprostá klasika, že když stoper dostane rudou, často chodí dolů hrot. Netvrdím, že udělal AW nejlíp, jak mohl, ale rozhodně to mělo šanci na úspěch, což by bylo i 0:0.

Reagovat
B3n

resp. buď by se musel stahovat Giroud na křídlo, nebo oželit jednoho člověka ve středu hřiště, což prostě nechceš, když musíš bránit.

Reagovat
B3n

Nemá někdo, prosím, odkaz na stažení celýho včerejšího zápasu Arsenal - Chelsea ? Děkuju předem

Reagovat
B3n

Už mám, děkuju

Reagovat
justcall

na MOTD ukazovali, jak gól Chelsea částečně zavinil i Flamini, kterej tam nesmyslně proběhl mezi stoperama... doufám, že příště Elneny + se vrací Coquelin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele