22. kolo
18.01.2014 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Eagles se po těsném vítězství nad Stoke odpoutali ode dna

Crystal Palace dokázal po jednozápasové odmlce znovu bodovat a po výhře nad Stoke se londýnský celek dostává mimo bezprostřední ohrožení! Manažer Tony Pulis tak svého bývalého chlebodárce dostává opět pod tlak.

Prvních čtyřicet pět minut mnoho zajímavých příležitostí před oběma brankami nenabídlo, nejvíce vzruchu tak přišlo hned na úvod, když fanoušci Potters vítali svého bývalého úspěšného manažera Tonyho Pulise, který na lavičce Stoke vládl úctyhodných deset roků!

Jako první zahrozil po Bolasieho nabídce Ward, jeho pokus však do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nezamířil. Na opačné straně rozehrál Adam standardku, jež se spojila s hlavou Wilsona, ovšem balón mířil těsně vedle tyče! Úspěch potom neslavil ani Pieters.

Po obrátce byl k vidění hodně aktivní nástup Hrnčířů, které mohl poslat do vedení netradiční hlavičkář Adam, jeho pokus se však do prostoru branky nevešel! Nedáš - dostaneš. Otřepané přísloví na sebe nenechalo dlouho čekat: Puncheon dostal ve vápně dostatek prostoru, načež usměrnil balón nekompromisně k tyči - 1:0. Assaidi a Adam poté nemířili přesně.

Další neúspěšný střelecký pokus měl na kontě Crouch, přičemž posílit ofenzivní snažení Stoke dorazila také čerstvá posila John Guidetti, který stále zůstává kmenovým hráčem ManCity. Ani jeho přítomnost však hostům nepomohla, naopak Butland musel svůj tým podržet při šancích Warda, Puncheona a O'Keefeho. Marku Hughesovi poté nevyšel ani překvapivý tah s vysunutím Shawcrosse.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele