22. kolo
18.01.2014 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kanárci konečně zabrali a po šesti ligových zápasech berou výhru

Chris Hughton si alespoň na chvíli může oddechnout, jeho svěřenci totiž dokázali nejtěsnějším možným rozdílem udolat Hull City a znovu se tak posouvají do klidnějších vod.

Pouhopouhých pět bodíků, tak přesně taková je doposud bilance Tigers na venkovních hřištích, ovšem na Carrow Road začali hosté odvážně a jen tak navázali na dobrý výkon ze zápasu proti CFC (0:2). Skvělý debut mohl již po dvou minutách zažívat Jelavić, ovšem jeho rána zacílila pouze do vnější tyče Ruddyho svatyně! Z voleje pro změnu neuspěl Rosenior.

Norwich se však postupem času čím dál více dostával do hry a nováčkovské sebevědomí rázem bylo ta tam. Odměnu za aktivitu mohl pro domácí přinést van Wolfswinkel, jeho pokus z otočky se ale mezi tři tyče nevešel. Ranami z dálky to zkoušeli Snodgrass a Bradley, ani jeden z nich ovšem úspěch neslavil. Kanárci měli po většinu druhé půle více ze hry, ovšem nebezpečné šance nepřicházely, zasloužená odměna na sebe nechala čekat až do 88. minuty, kdy Snodgrass od rohového praporku našel hlavu Bennetta, který nekompromisní hlavičkou zavěsil - 1:0.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

X2 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Takže Jelavič hned v základní sestavě,na což si Long bude muset minimálně do dalšího zápasu počkat,protože si ještě ve WBA přivodil menší zranění.Pro Norwich je to veledůležitý zápas a v útoku mají mnohem zvučnější jména,takže nic lehkého,ale co bych to byl za fanouška,kdybych svému týmu nevěřil.Tip:1:2!!!

Reagovat
HullCity

Další hnusný,odporný výkon od našich hráčů...Jelavič měl dávat do prázdné,jenže tyč a pak nic!!!Ne,že by si to Norwich vyloženě zasloužil,nějakou vyloženou šanci neměl,ale výsledek spravedlivý,vzhledem k tomu,jak jsme hráli my...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele