Premier League - souhrn 2. kola: Liverpool zůstává bez výhry

13.08.2022, 15:33, aktualizováno 15.08.2022, 22:57
Komentáře a souhrny
Harry Kane (© AFP)
Chelsea dvakrát neudržela vedení v londýnském derby s Tottenhamem, výsledkem je remíza 2:2. Manchester City rozstřílel Bournemouth 4:0 a po dvou kolech má plný bodový zisk, ostudu si naopak uřízli United, stejným poměrem podlehli Brentfordu. Stoprocentní bilance platí i pro Arsenal, druhou remízu zaznamenal Liverpool...

Liverpool FC - Crystal Palace 1:1

15.08.2022 21:00

Góly: 61. Luis Díaz - 32. Wilfried Zaha

Liverpool jen remizoval ve druhém kole Premier League s Crystal Palace 1:1. Hosty poslal do vedení Wilfried Zaha, za domácí vyrovnal Luis Díaz. Reds hráli o 57. minuty bez vyloučeného Darwina Núňeze.

Už v první minutě měli domácí obrovskou šanci. Núňez se dral do zakončení, balon se poté odrazil k Milnerovi, který jej z bezprostřední blízkosti napálil nad bránu gólmana Guaity. Reds však tlačili dále, zanedlouho připravili Alexander-Arnold se Salahem šanci pro Elliotta, jehož pokus dokázal hrdinně zablokovat obránce Andersen. Netrvalo to ani minutu a Liverpool se málem dostal do vedení. Akce totiž pokračovala, Alexander-Arnold poslal z pravé strany dlouhý pas ke vzdálenější tyči, odkud nedokázal na půl odkrytou bránu trefit z voleje Darwin Núňez.

Ve dvaatřicáté minutě však přišlo něco, co čekal málokdo. Hostující Crystal Palace se dostal do vedení. Eberechi Eze převzal dlouhý odkop brankáře Guaity, uvolnil se přes bránícího soupeře a poslal parádní přihrávku za obranu pro Wilfrieda Zahu. Ten sice na Allisona mířil z úhlu, zamířil však přesně na zadní tyč, navíc mu pomohla tyčka. Domácí mohli vyrovnat ve třetí nastavené minutě první půle. Po rohovém kopu sice neuspěli, Harvey Elliott však dokázal balon rychle vrátit zpět do pokutového území, kde našel Núňeze. Tomu ztížil zakončení dotírající Doucouré a Núňezova skákavá střela nakonec zamířila do tyče.

V 57. minutě musela fanoušky Liverpoolu polít studená sprcha. Joachim Andersen při hádce provokativně postrčil Darwina Núňeze, který neudržel nervy, na stopera Eagles naběhl a složil jej hlavičkou k zemi. Za tento hodně zbytečný zákrok jej rozhodčí Tierney poslal bez váhání pryč ze hřiště. Čtyři minuty na to však Kloppův výběr vyrovnal. Luis Díaz převzal balon u postranní čáry, poté parádním sólem přešel přes čtyři protihráče a vyslal zpoza vápna technický pokus, který zapadl k tyči za marně se natahujícího Guaitu.

V závěrečných dvaceti minutách oba celky pohrdaly vítězstvím. V 78. minutě Doucourého pas prošel celým pokutovým územím až k Wilfriedu Zahovi, který před poloprázdnou bránou napálil jen domácí tyčku. Na druhé straně pak těsně vedle mířil Mohamed Salah po centru Tsimikase, který vracel před bránu přetažený centr Hendersona. Liverpool tak po dvou kolech nemůže být spokojený, po úvodní remíze 2:2 s Fulhamem přidává další ztrátu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:2

14.08.2022 17:30

Góly: 19. Kalidou Koulibaly, 77. Reece James - 68. Pierre-Emile Højbjerg, 90+6. Harry Kane

Chelsea remizovala ve druhém kole Premier League s Tottenhamem Hotspur 2:2. Za domácí otevřel skóre Koulibaly, o vyrovnání se postaral Højbjerg. Vedení vrátil Blues James, v posledních vteřinách duelu pak zařídil remízu po sporném momentu Kane.

V devatenácté minutě domácí poprvé zahrozili. Raheem Sterling dostal přihrávku do pokutového území, kde balon přiklepl pro Havertze. Ten z úhlu pálil na zadní tyčku. Hugo Lloris musel míč vytáhnout špičkou kopačky na rohový kop. Ten už byl gólový. Hostující obrana úplně zapomněla na Kalidoua Koulibalyho, který byl úplně sám, Cucurella jej našel naprosto přesně a nová posila Chelsea se z voleje trefila krásně k tyči. Vzápětí však mohlo být vyrovnáno. Domácí obrana nechala trestuhodně uniknout po levé straně Ryna Sessegnona, který však z úhlu nepropálil vybíhajícího Mendyho.

Další příležitost si Spurs schovali na kraj druhého poločasu. To totiž založili rychlý protiútok, Kane poté skvělou točenou přihrávkou hledal Son Heung-mina, který však střílel z úhlu a dobře postaveného Mendyho nepřekvapil. Po hodině hry se mohla na druhé straně prosadit hvězdná posila Blues Sterling, jenže z otočky vyslal tvrdou ránu těsně nad horní tyčku. Z následné protiakce však zahrozil Kane, který unikal svým strážcům, ale nezakončil úplně ideálně.

V 68. minutě se podařilo Tottenhamu vyrovnat. Chelsea snadno přišla o balon, čehož využil Son a předal balon Daviesovi. Po jeho nenápadné přihrávce z první vypálil z hranice pokutového území Højbjerg, jehož rána po zemi nakonec zapadla k zadní tyčce, Mendy se po ní natahoval marně. Blues se však s vyrovnaným stavem nechtěli smířit a vydali se ihned dobývat obranu soupeře. V 75. minutě se do stříleného centru od Jamese vrhnul kai Havertz, jenže z malého vápna v těžké pozici těsně minul.

Domácí příznivce to však nemuselo dlouho mrzet, protože Tuchelovi svěřenci dvě minuty poté skórovali. Kanté vybojoval na levé straně míč, který poté přesměroval na Sterlinga. Ten v pokutovém území našel úplně volného Jamese, který už měl snadnou práci dopravit balon do sítě. Spurs se v nastaveném čase však začali tlačit za vyrovnáním a v 94. minutě Dier hlavičkoval po rohovém kopu zády k bráně. Mendy musel předvést další parádní reflexivní zákrok.

Hosté se ale nakonec přeci jen dočkali. Rohovému kopu však přecházel sporný moment, kdy Romero stáhl Cucurellu za vlasy k zemi. Zákrok však zůstal bez povšimnutí a Spurs se ujali rohu, konkrétně Perisić. Kane byl v těžké pozici, přesto však dokázal míč hlavou nasměrovat přesně tak, aby mezi obránci prošel až mezi tři tyče. Po závěrečném hvizdu se ještě strhla strkanice mezi střídačkami, po které vyfasovali červenou kartu jak domácí manažer Thomas Tuchel, tak hostující Antonio Conte.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - West Ham United 1:0

14.08.2022 15:00

Góly: 45+2. Taiwo Awoniyi

Nottingham Forest porazil ve druhém kole Premier League West Ham United 1:0. O jediný gól zápasu se postaral na konci prvního poločasu Taiwo Awoniyi. "Kladiváři" tak zůstávají bez bodu.

V desáté minutě kopali domácí po faulu Ricea přímý volný kop, který mířil na zadní tyč. S tím si obrana Hammers poradila, jenže akce pokračoval a na následný pas si naskočil Moussa Niakhaté, jehož hlavičku musel Fabiański vytáhnout konečky prstů.

O pár minut později mohl jít do vedení West Ham. Said Benrahma vyslal parádní střelu ke vzdálenější tyči, pro kterou se musel gólman Henderson natáhnout. Balon vyrazil jen vedle brány, kde na poslední míči odkopl na rohový kop domácí obránce před Tomášem Součkem.

Ve 42. minutě se hosté ujali vedení, ale jen do chvíli, než zasáhl VAR. Benrahma založil rychlý protiútok, poté se sice dostal na zem, ale ještě stihl předat míč Riceovi. Ten po krátkém driblinku vrátil zpět na Benrahmu, jehož zakončení mířilo mimo dosah Hendersona. Michail Antonio však ve snaze pomoci spoluhráčům poslal k zemi dva soupeře.

Ve druhé nastavené minutě tak Nottingham potrestal útočný faul domácích z předchozí situace. Jesse Lingard dostal penaltu před bránu, jeho pokus zblokoval hostující obránce jen do Awoniyiho, od jehož nohy se balon doslova odrazil do sítě.

Po přestávce domácí přidali druhý gól, když Mangala posunul balon na nabíhajícího Brennana Johnsona. Ten sice dokázal překonat Fabiańskiho, ale byl v jasném ofsajdu. Po hodině hry pak dostal nalito na penaltový puntík Tomáš Souček, jehož ránu zastavil jeden z domácích jednoznačně rukou a West Ham dostal výhodu pokutového kopu. Toho se ujal Declan Rice, jenže selhal. Ránu po zemi Henderson zneškodnil.

Domácí si poté už těsný náskok dokázali uhlídat a připsali si tři body.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Manchester United 4:0

13.08.2022 18:30

Góly: 10. Josh Dasilva, 18. Mathias Jensen, 30. Ben Mee, 35. Bryan Mbeumo

Manchester United ostudně vybouchl na půdě Brentfordu, kde již v první půli inkasoval hned čtyři branky a ze hřiště tak po devadesáti minutách odešel s pořádnou ostudou. Svěřencům trenéra Ten Haga nefungovalo vůbec nic a v prvních dvaceti minutách navíc tým potopil dvěma chybami brankář De Gea. Rudí ďáblové se pak z rychle utrpěných direktů již nedokázali oklepat, do poločasu ještě inkasovali dvakrát a v druhé půli utkání již jen dohráli, o nějaké snaze o zvrat nemohla být ani řeč.

Že to pro Manchester United v Londýně tentokráte nedopadne dobře, to začalo být zřejmé už po deseti minutách. To totiž Jensen obral o míč Cristiana Ronalda, předložil míč DaSilvovi, který se rozhodl z hranice vápna vypálit - jeho slabou ránu ale nepochopitelným způsobem De Gea pod tělem propustil do sítě a domácí vedli 1:0. O pár minut později ztratil ve středu pole míč Eriksen, stoper Maguire zatáhl za záchranou brzdu a z volného přímého kopu pálil těsně nad záložník Jansen. Hosté se ale nepoučili, jen o pár chvil později De Gea rozehrál znovu na obsazeného Eriksena, ten o míč ve vlastním vápně přišel a tentokrát už se záložník Jansen nemýlil a zvýšil na 2:0.

Po půlhodině hry to bylo dokonce o tři branky. Přetažený rohový kop totiž vrátil před branku Toney a na malém vápně přetlačil Martineze stoper Ben Mee, který tak zaznamenal první branku ve svém novém působišti. A aby toho do poločasu nebylo málo, tak deset minut před poločasovým hvizdem předvedli domácí útok z říše snů. Dlouhý nákop Jensena si totiž našel kopačky Toneyho, který jej z prvního doteku krásně poslal za obranu na rozeběhnutého Mbeuma. Ten ve sprinterském souboji předčil Shawa a chytrou ranou po zemi zvýšil na 4:0.

Hosté se sice v druhém dějství zvedli, k většímu ohrožení domácí branky to ale nevedlo. Nejprve hlavičkoval těsně vedle Cristiano Ronaldo, tentýž hráč to o pár minut hlavou zkoušel znovu, tentokráte však míč posadil na horní síť. Na druhé straně mohl zvýšit vedení záložník Jensen, jeho střelu ale tentokráte De Gea vyrazil. A protože se do závěrečného hvizdu už diváci žádného většího vzrušení nedočkali, dopadlo utkání senzační výhrou domácích v poměru 4:0.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Leicester City 4:2

13.08.2022 16:00

Góly: 23. Gabriel Jesus, 35. Gabriel Jesus, 55. Granit Xhaka, 76. Gabriel Martinelli - 53. William Saliba (vl.), 74. James Maddison

Arsenal si ve druhém kole Premier League poradil na domácím trávníku s Leicesterem a zvítězil 4:2. Kanonýry za vítězstvím nasměrovala především letní posila z Manchesteru City Gabriel Jesus, jenž v první půli vsítil dva góly v rozmezí 12 minut a po změně stran ještě na dva přihrál. Další nováček v kádru červenobílých William Saliba se naopak neukázal v dobrém světle, když si v 53. minutě vstřelil vlastní branku.

Střetnutí dvou celků s vysokými ambicemi. To byl souboj londýnských Kanonýrů a Lišek z Leicesteru, přičemž první jmenovaní prožili výrazně lepší první kolo. Svěřenci Mikela Artety totiž odstartovali ročník na hřišti Crystal Palace a poměrně přesvědčivě si zajistili tři body. Leicester se doma proti Brentfordu sice dostal do pohodlného dvoubrankového vedení, o to však v závěrečných minutách přišel a z úvodního klání si odnesl pouze bod.

Arsenal svého soupeře tlačil od úvodního hvizdu a ve 22. minutě poprvé prověřil připravenost brankáře Dannyho Warda. Ten hlavičku Granita Xhaky z vápna jen se štěstím vyrazil na tyč. Jinak tomu bylo o minutu později, kdy se po povedené kombinaci dostal k míči Jesus, jenž velšského gólmana překonal střelou do pravé šibenice. Brazilský forvard znovu prokázal střelecký čich ve 35. minutě, kdy si po rohovém kopu naběhl na zadní tyč a hlavičkou do odkryté sítě poslal Kanonýry do dvoubrankového vedení.

Do druhého poločasu nevstoupil šťastně obránce červenobílých Saliba. Ten chtěl v 53. minutě hlavičkovat do náruče Aarona Ramsdala, místo toho ale poslal míč do vlastní sítě. Dvoubrankové vedení Arsenalu však dvě minuty nato vrátil Xhaka, jenž si ve vápně převzal pohotové přiťuknutí od Jesuse a po zemi zakončil do odkryté branky. Naději na vyrovnání vrátil Liškám James Maddison, který v 74. minutě propálill Ramsdala z ostrého úhlu. Kanonýři se ani tentokrát nepřesunuli do defenzivy a o chvíli později skóroval razantní střelou z hranice šestnáctky Gabriel Martinelli.

Arsenal tak znovu ukázal, že to letos s útokem na první čtyřku myslí vážně a v lize zůstává stoprocentní. V dalším kole 20. srpna poputuje na jižní pobřeží k zápasu proti Bournemouthu. Leicester ve stejný den přivítá Southampton.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Newcastle United 0:0

13.08.2022 16:00

Góly: -

Diváci na Amex Stadium se v sobotu odpoledne branky nedočkali. Brighton se tak s hostujícím Newcastlem rozešel smírně po výsledku 0:0, i když více ze hry měli jednoznačně domácí, kteří si také v průběhu utkání vypracovali řadu nadějných příležitostí. Jak už to však u Brightonu bývá často zvykem, ani jednu z nich se jeho fotbalistům nepodařilo proměnit, a tak se museli spokojit pouze s jedním získaným bodem.

První velkou příležitost měli na svých kopačkách domácí fotbalisté, když se po zpětné přihrávce Grosse do míče opřel March, jeho ránu konečky prstů pouze zpomalil brankář Pope a na brankové čáře musel míč odklidit do bezpečí jeden z hostujících zadáků. Chybělo skutečně jen pár milimetrů k tomu, aby se domácí dostali do vedení. Bohužel pro ně se ve zbylé části první půle už do žádné výraznější příležitosti nedostali, a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Hned na startu druhé půle měl obří šanci Lallana, který hlavičkoval sám z hranice malého vápna, jeho zakončení ale bravurně zneškodnil brankář Pope. Na druhé straně měl po rohovém kopu gól na hlavě stoper Burn, ten ale branku vysoko přestřelil. Další obrovskou příležitost měl po zpětné přihrávce Welbecka aktivní Solly Murch, ten ale ani tentokrát nedokázal prostřelit výtečného Popa. Neujala se ani tečovaná střela Veltmana z hranice pokutového území, kterou musel opět na brankové čáře hasit jeden ze stoperů Newcastlu. A když se neujalo ani zakončení Grosse, který z malého vápna vůbec netrefil branku, dospělo utkání k remíze 0:0.

Více informací k zápasu

Manchester City - AFC Bournemouth 4:0

13.08.2022 16:00

Góly: 18. Ilkay Gündogan, 31. Kevin De Bruyne, 37. Phil Foden, 79. Jefferson Lerma (vl.)

Manchester City podle očekávání snadno zdolal nováčka z Bournemouthu a udržuje si stoprocentní bilanci. Favorizovaný celek o svém vítězství rozhodl ještě v prvním poločase, kdy se prosadili postupně Gündogan, De Bruyne a Foden. Po poločasové přestávce domácí zvolnili tempo a hru jen v klidu kontrolovali, čtvrtý a poslední přesný zásah pak přidal nešťastnou tečí hostující Lerma.

Svěřenci Pepa Guardioly na nic nečekali a na svého soupeře vlétli pořádně zostra. Už po pár minutách hry měl branku na hlavě stoper Aké, ten ale po rohovém kopu branku soupeře těsně minul. Po deseti minutách spálil obrovskou příležitost Foden, ten totiž se štěstím zpracoval střelu De Bruyneho a ocitl se zcela sám za hostující obranou. Místo přihrávky zcela osamocenému Haalandovi však volil zakončení, které hostující brankář Travers zlikvidoval. Domácí to ale nemuselo mrzet dlouho, po necelých dvaceti minutách si totiž krásně narazil míč Gündogan s Haalandem a prvně jmenovaný pak míč z hranice pokutového kopu uklidil přesně k tyči. Po půlhodině hry pak našlápl k rychlému protiútoku De Bruyne, nikým neatakovaný doběhl až na hranici pokutového území, odkud se rozhodl vystřelit šajtlí a balón zapadl krásně ke vzdálenější tyči. Třetí branku přidal o pár minut později Foden, kterého právě De Bruyne krásnou kolmicí vysunul a anglický ofenzivní hráč i s přispěním teče bránícího hráče procedil balón do sítě.

Na začátku druhého dějství pálil po Mahrezově přihrávce nebezpečně Gündogan, branku ale tentokráte minul. Po hodině hry pálil nebezpečně ze střední vzdálenosti i Mahrez, tentokráte mu ale stopku vystavil pozorný brankář Travers. Čtvrthodinky před koncem se po zpětné přihrávce Grealishe dostal do zakončení Haaland, přesně ale nezamířil. Definitivní podobu výsledku tak dal po stříleném centru Cancela nešťastník Lerma, který si srazil míč zblízka do vlastní sítě.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leeds United 2:2

13.08.2022 16:00

Góly: 72. Joe Aribo, 82. Kyle Walker-Peters - 46. Rodrigo, 60. Rodrigo

Se Southamptonem to v klání s Leedsem dlouho vypadalo zle nedobře. Svěřenci Ralpha Hassenhüttla se trápili a po dvou brankách Rodriga z druhého poločasu se zdálo, že jsou na nejlepší cestě za další ligovou porážkou. V posledních dvaceti minutách se ale Svatí nečekaně zvedli a ze zápasu ještě zvládli vydolovat remízu, na svou první ligovou výhru v tomto ročníku si však budou muset minimálně další týden počkat.

Už po jedenácti minutách se odehrál první sporný moment duelu. Za kolmým pasem se totiž Staurt Armstrong se stoperem Llorentem. Právě druhý jmenovaný nakonec souboj ve skluzu vyhrál, svého protějška ale pořádně přepálil, a tak celou věc zkoumal také VAR - kdyby totiž stoper hostí fauloval, obdržel byl červenou kartu, jelikož byl v roli posledního hráče. Tuto hraniční situaci nakonec VAR pustil a pokračovalo se 11 na 11. První zajímavější příležitost měl na kopačkách Bamford, branku ale minul. Na druhé straně se zase k sólu odhodlal Lavia a dalekonosnou ranou vyplašil brankáře hostí. První půli zakončil dravým průnikem střídající James, jeho zakončení ale brankář Bazunu zneškodnil.

Skóre se tak měnilo až na startu druhého dějství - to si totiž na centr Harrisona naběhl na bližší tyč Rodrigo, a protože domácí obrana hrubě zaspala, neměl problém míč uklidit za záda zkoprnělého Bazuna. Po hodině hry se navíc domácím dýchalo ještě hůře. Rohový kop totiž na přední tyči prodloužil Struijk a míč se obloučkem snesl až na hlavu Rodriga, který jej zblízka znovu dopravil do sítě.

Domácí ale nesložili zbraně a hodně jim v tom pomohl střídající Joe Aribo. Ten si dvacet minut před koncem naběhl na acentr Adama Armstronga, položil si i vyběhnuvšího Mesliera a propálil vše, co mu stálo v cestě. Deset minut před koncem pak domácí dosáhli vyrovnání, když Sekou Mara krásnou kolmicí oslovil Walkera-Peterse a ten ranou z úhlu srovnal stav na 2:2. Vedení na stranu domácích mohl strhnout Sekou Mara, jeho střelu ze střední vzdálenosti ale Meslier zlikvidoval. A když se na druhé sadě neprosadil ani Rodrigo, dospělo utkání k dělbě bodů po výsledku 2:2.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC 0:0

13.08.2022 16:00

Góly: -

Utkání druhého kola anglické Premier League mezi Wolves a Fulhamem skončilo nerozhodně 0:0, a oba celky tak nadále čekají na první vítězství v sezoně. K výhře byli blíže hosté, neboť v 81. minutě nařídil rozhodčí v jejich prospěch pokutový kop. Ten však nejlepší střelec nováčka soutěže Aleksandar Mitrovič trestuhodně neproměnil.

Chalupáři v úvodním kole příjemně překvapili předvedenou hrou, bojovností, a nakonec také výsledkem 2:2 proti Liverpoolu. Kromě dvougólového Mitroviče se ve velmi dobrém světle předvedla také letní posila z portugalského Sportingu Joao Palhinha. Na druhé straně Vlci v prvním kole příliš nepřesvědčili. Přestože se ve venkovním zápase s Leedsem ujali vedení, nedokázali jej udržet a na úvod si tak připsali porážku 1:2.

O něco aktivněji vstoupili do utkání domácí, kteří na svých kopačkách drželi míč o poznání častěji než jejich soupeř. Ani jeden z celků se však dlouho nedokázal dostat k ohrožení branky a po půlhodině hry bylo skóre stále nezměněné. Blízko k otevření gólového účtu měl Pedro Neto, uvnitř pokutového území ale nezamířil přesně a trestuhodně pouze minul levou tyč. Ani další ofenzivní snahy obou týmů žádný úspěch nepřinesly, a do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Také po změně stran dirigovali tempo hry spíše domácí a v 53. minutě se dostali do obrovské příležitosti. Na centr z levé strany si výborně naběhl Morgan Gibbs-White, ale míč nedokázal usměrnit mezi tři tyče soupeřovy branky. V 81. minutě se nedovoleným zákrokem ve vápně provinil Rayan Aït-Nouri a možnost otevřít skóre dostali po celý druhý poločas nevýrazní hosté. K pokutovému kopu se sebevědomě postavil Mitrovič, nedokázal však překonat připraveného José Sá, který výborně vystihl stranu.

Fulham si tedy připsal druhou remízu ze dvou utkání. Ve třetím kole 20. srpna se Chalupáři utkají doma s Brentfordem. Wolverhampton se ve stejný den představí na Tottenham Hotspur Stadium.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 2:1

13.08.2022 13:30

Góly: 31. Danny Ings, 86. Emiliano Buendía - 87. Lucas Digne (vl.)

Aston Villa dokázala ve druhém kolem nejvyšší anglické soutěže porazit na domácím hřišti Everton 2:1, a připsala si tak premiérovou výhru v novém ročníku. Ve vůbec prvním trenérském souboji bývalých spoluhráčů z reprezentace se tak musel Frank Lampard sklonit před Stevenem Gerrardem. Vítěznou branku vstřelil v 86. minutě Emiliano Buendía.

Celek z Birminghamu v úvodním kole nejvyšší anglické soutěže tvrdě narazil. Po velmi povedené přípravě totiž padl na půdě nováčka z Bournemouthu 0:2 a proti Karamelkám rozhodně měl co napravovat. Ani tým z modré části Liverpoolu nezačal nový ročník ideálně, na svém hřišti totiž nestačil na londýnskou Chelsea. Evertonians však měli proti Aston Ville zvýšenou motivaci, v ligovém utkání nad ní nezvítězili od roku 2016.

Aston Villa od začátku prokazovala svou kvalitu a udávala tempo utkání. Hosté strávili většinu času bez míče, jejich obranný blok byl ale kompaktní a držel ofenzivu Villans na uzdě. Překvapivě ale míč do sítě dostali poprvé Toffees. Po rohu dorážel z bezprostřední blízkosti Anthony Gordon, naneštěstí pro něj se ale nevyhnul těsnému ofsajdu, který musel potvrdit až VAR. Převahu svého týmu tak mohl ve 31. minutě přetavit ve vedoucí branku Danny Ings. Zkušený útočník si ve vápně dokázal míč pokrýt a umístit ho k levé tyči. Ještě před přestávkou musel ze hřiště kvůli zranění Abdoulaye Doucouré, který se stal šestým hráčem základní sestavy na marodce Evertonu.

Do druhého poločasu vstoupili hosté mnohem lépe a díky standardním situacím dokázali několikrát ohrozit Emiliana Martíneze. I díky obětavosti hráčů Aston Villy, kteří se vrhali do střel, ale k vyrovnání nedošlo. Zápas byl oproti první půli vyrovnanější, oba týmy ale zrazovalo zakončení. V 74. minutě mohl střídající Buendía akrobatickým zakončením rozhodnout utkání, evertonský Vitalij Mykolenko ale míč na brankové čáře vyhlavičkoval. Argentinský křídelník se dočkal v 86. minutě. Ve vápně si narazil s Olliem Watkinsem a do prázdné branky zvyšoval na 2:0. Jen o minutu později snížil na konečných 2:1 vlastní brankou Lucas Digne, který srazil do sítě centr Amadoua Onany.

Reparát za úvodní porážku tedy úspěšně složili domácí. Ti se znovu představí v akci 20. srpna, kdy se vydají na hřiště Crystal Palace. Everton se pokusí své první body posbírat ve stejný den doma proti Nottinghamu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22006:06
2.Arsenal FC22006:26
3.Brentford FC21106:24
4.Tottenham Hotspur21106:34
5.Newcastle United21102:04
6.Leeds United21104:34
7.Chelsea FC21103:24
8.Brighton & Hove Albion21102:14
9.Aston Villa21012:33
10.Nottingham Forest21011:23
11.AFC Bournemouth21012:43
12.Liverpool FC20203:32
13.Fulham FC20202:22
14.Wolverhampton Wanderers20111:21
15.Leicester City20114:61
16.Crystal Palace20111:31
17.Southampton FC20113:61
18.Everton FC20021:30
19.West Ham United20020:30
20.Manchester United20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1375)

Přidat komentář
Busby babes

Digne has now scored for Everton against Aston Villa while on Aston Villa and scored for Aston Villa against Everton while on Everton.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Spejbl

Reagovat
BaggioRoberto

Mission completed.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
kilobyte

Takže si je kvit?

Reagovat
protiproudu

Reagovat
db18

Reagovat
Manchestersky Krocan

Čakal som, že Bailey bude hrávať v základe asi ho teda môžem vo fante vymeniť

Reagovat
eder

Gerrard >>>>> Lamaprd

Reagovat
O.Giroud

no neviem, obaja by mali ist tak do Champu

Reagovat
Busby babes

Jesus vyborny. zatim jede paradne.

Reagovat
J0EL

dnes mal mat hattrick za polcas

Reagovat
Gunner14

Měl mít 5+2 dobrý psycho

Reagovat
Busby babes

rikal jsem, ze je to pro vas dobra posila. jedina moje pochybnost byla/je, jestli to je 20-25g za sezonu hrac. mozna jo.

Reagovat
norton

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Neutron

skvely...mylil som sa pred sezonou, nemyslel som, ze to bude taka parada...

Reagovat
Gunner14

Super rychlé reakce na goly Leicesteru.

Martinelli je zlatíčko ♥♥

Reagovat
SunFells

Fulham neporažen po Live i Wolves venku, to se tipéři zas dovtípí.

Reagovat
Miguel19

Haaland dneska 8x u míče...

Reagovat
Busby babes

2 prihravky.

Reagovat
Ladas321

A pořád podal lepší výkon než celý váš mančaft v posledních dvou zápasech.

Reagovat
MCFC_8

Ale pekne prihral na vitazny gol a keby Foden nezabil tutovku za stavu 0:0 a dal mu to pred prazdnu tak by to inak vyzeralo...v kazdom zapase sa neda dat gol

Reagovat
El Cid z City

Chyba Fodena, Håland ani lepší postavení mít nemohl.

Reagovat
Ladas321

No a? Bránili ho, zdvojivali ho a tím pádem se vytvořil prostor pro ostatní hráče a pomohl k hladkému vítězství. To víš, City neni závislé na gólech jednoho útočníka a tak si klidně může dovolit mít i takový zapas

Reagovat
Zdechlina

Arsenal válec. G. Jesus bude na konci sezony nejlepší střelec. Arsenal skončí v top 3. Totenhaim Hotsperm na vánoce vyhodí Cunteho a sezonu ukončí na krásném 8 místě. Dejte na mě.

Reagovat
DieryVonry

Arsenal se do top4 dostat muze. Ale Conte bude na Boxing day v Londýně a bude přemýšlet, jak 26.12 Brenfordu naloží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně, dneska tu penaltu zahoď

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
LokoLFC

United válec!

Reagovat
eder

Snad se SAF dívá...

Reagovat
SunFells

Conor McDavid je gooner

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš?

Reagovat
SunFells

Byl na zápase v dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Důstojná náhrada v lize za Norwich, i ta barva dresů je podobná.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
SunFells

Gabriel Jesus has now scored as many league goals from open play this season as Alexandre Lacazette scored in 21/22.

Reagovat
smazaný uživatel

Může Eriksen odejít ve zkušební době?

Reagovat
Busby babes

Asi nejhorsi zapas, co jsem od United videl. Tak silene individualni chyby nasledovane naprostou netymovosti.... DDG naprosto skandalni vykon v prvni puli. Ten tym tim strasne poskodil. Bohuzel tam neni nikdo jako Keane a spol, koho by neco takoveho nerozhodilo... naopak se to pak nabaluje a je to horsi a horsi.

Jak z toho ven, netusim. Kazdopadne kurva Eriku, mas 36 kol na to aby se mi fans Arsenalu nesmali dalsi roky. Ale jak rika Alan Hansen, musis mit nazor.

Reagovat
niflheim

Tak na druhou stranu jsme poslední a už hlouběji spadnou nemůžeme, i kdybychom dostali příští týden 10 od Liverpoolu.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Jkb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
hawk

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Rakoid

V preview si k tomu dal o 3 smajlíky víc, to už tě to přestává bavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Euphael

Reagovat
jackinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
Bukaj LFC

Tohle utrpení si gloryhunteři z červený části Manchesteru fakt zaslouží a nikomu bych to nepřál víc. Začít fandit klubu co pořád vyhrává je easy tak si to teď snad ještě dlouho budou vyžírat. A kluci hlavně nezapomeňte: Not arogant just better

Reagovat
Swarley

City vas na 20 nepusti a tak to beru jako optimista, mame jeste minimalne 12 let s tim neco udelat

Reagovat
iamek

2019

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Swarley

Reagovat
Bukaj LFC

fandit klubu začneš až s vytvořením účtu na eurofotbalu.

Reagovat
Salfovic

Existovat začneš až s vytvořením účtu na eurofotbalu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
penepi

Reagovat
king23

Blbec

Reagovat
Svatej

Reagovat
kilobyte

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

EF is everything, wow

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Minister

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
ratusek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
protiproudu

slabý, ste hovna a vždycky budete

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Neutron

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Busby babes

hele a koho vlastne z nasich fans povazujes za gloryhuntery? vzhledem k tomu, ze tu ty lidi fandi united roky a poslednich 10 let je bidnych...

Reagovat
Whitemedia

Chazy jednoznačně.

Reagovat
Busby babes

ano, klasickej gloryhunter. ja teda fandim United diky Cantonovi, takze gloryhunter bych splnoval.

Reagovat
kardous

Já zas díky Beckhamovi,takže bych tam měl patřit taky

Reagovat
Bukaj LFC

Podle tebe je přece United v pohodě i v posledních letech. Ještě nedávno 2 místo a skoro titul A fanoušci United co jim fandí od devadesatek nebo začátku milenia prostě gloryhunteři jsou... Úplně stejný jako začít fandit Chelsea po příchodu Romana a Mourinha.

Reagovat
Bandita_Harry

S LFC je to ako mistre ? Nikto z nas asi nezacal fandit s podpisom Milana Jovanovica

Reagovat
Neutron

Reagovat
O.Giroud

A kedy mal naposledy LFC nejaky uspech pred Kloppom? 2005 LM? 30 rokov ziadny titul

Reagovat
eder

2001 UEFA Cup...

Reagovat
Bandita_Harry

Vela ludi zacalo fandit ked sme bojovali o titul 2009, Torres...

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
r.mrazik

Co to zase je...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

Pesky vsichni domu a muzeme jen doufat, ze se pulka cestou ztrati

Reagovat
REPLIKATOR

Fanoušci?

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
oli9

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

[OptaJoe] 1992 - Manchester United are set to finish a day bottom of the Premier League table for the first time since August 21st 1992. Anniversary

Reagovat
Salfovic

Ale že to vyšlo takhle krásně po dvaceti letech

Reagovat
DieryVonry

Dvaceti?

Reagovat
Salfovic

Tak třiceti. Letí to.

Reagovat
kilobyte

Tenkrát to byl začátek úspěšné éry. To teď asi nehrozí.

Reagovat
iamek

Hlavně nedělat žádné ukvapene nákupy

Reagovat
Swarley

... A pristi tyden o polocase za stavu 0:5 nastupuje Rabiot

Reagovat
HL-#11

---

Sezóna 2012/13:

Manchester United vyhrává titul v Premier League o 11 bodů

Brentford FC končí na třetím místě v League One a nepostupuje do Championship po neúspěšným play-off

Sezóna 2022/23

Brentford FC 4:0 Manchester United

---

Reagovat
Taiger

Celkem nudné info

Reagovat
eder

Jj, jednou jsi dole, jednou nahoře... ♫♪♫

Reagovat
Salfovic

Držte už hubu, paní Kolovecká.

Reagovat
eder

Jak se máte, pane doktore?

Reagovat
Maximm9
Reagovat
smazaný uživatel

Werner skóroval a United se znemožnil…za mě skvělý den

Reagovat
Salfovic

Lukaku taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
hornito

Reagovat
penepi

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Whitemedia

Ronaldo normálně odejde ze hřiště a na twitteru z toho začnou dělat kauzu.

Reagovat
icka

Reagovat
Benfica

Reagovat
livefan

Man United Players Avg. Positions from the 1st Half:

https://i.redd.it/ee2q5e57nih91.jpg

Reagovat
VALEN

se Ronaldovi nedivím, že tam nechce hrát vždyť nemáte zálohu! A obrana je taky na potlesk.

Reagovat
eder

Ronalda je mi líto, zasoužil si lepší konec kariéry...

Reagovat
protiproudu

Reagovat
pistacik11

Chcel do lepšieho, tak to má

Reagovat
Benfica

vidím to podobne, ale najslabší člen je v bráne..

Reagovat
Maximm9

Werner gol, Lukaku gol.....

Reagovat
smazaný uživatel

Přejme jim štěstí. Na Blues oba neměli

Reagovat
O.Giroud

Ronaldo lol

Reagovat
Kovi81

Lukaku ať se třeba pojebe ale Timovi to fakt přeju

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
hona.kub

Reagovat
jenage

To máte za to, že vám Ole nebyl dost dobrý, čuráci.

Myslel jsem, že horší než pod Rangnickem to být nemůže, ale nové dno nalezeno.

Reagovat
Sandstorm

Rangnick radil dobře. Proto taky skončil.

Reagovat
jenage

Jojo, díky jeho skvělým radám se nedala ani LM, což tady někteřií rozumbradové ještelě kvitujou, že je vlastně dobře.

Reagovat
Sandstorm

No protože viděl jak moc změn je potřeba provést, aby ten tým mohl být úspěšný Což nikdo ve vedení nechtěl slyšet samozřejmě.

Reagovat
Sandstorm

A proto se žádné změny neudělaly

Reagovat
Sales

Co by ste dělali v LM ? Jen ostudu

Reagovat
Sandstorm

Lepší dělat ostudu v LM než jí dělat v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Igli

Reagovat
technecium

Srandaklub

Reagovat
Busby babes

“I cost three points to my team today and it was a poor performance from myself. It was a horrible day." De Gea

Reagovat
Busby babes

Erik ten Hag: "Mistakes are part of football, you have to keep going but you have [to] especially act — It [three subs at half-time] was about bringing fresh ones. I could have changed all eight others as well."

tohle je desive...

Reagovat
Sandstorm

Ale busby říkal že...bude sezóna v pohodě.

Reagovat
Busby babes

uzasny. je ti lip?

Reagovat
Sandstorm

Ani ne, ale ty bys mohl mít nějakou sebereflexi.

Reagovat
Busby babes

v tvem svete sebereflexe = hejt na cokoliv spojeneho s United.

Reagovat
Sandstorm

Naopak já sem narozdíl od tebe realista. To ty si snílek.

Reagovat
Busby babes

ty si myslis, ze jsi realista. ale se uplne stejne mimo jako mozna ja, jen opacnym smerem.

Reagovat
Sandstorm

Ale to potom znamená že jsi optimista. A byl bych radši kdyby si měl pravdu ty.

Reagovat
Busby babes

ja jsem optimista. to nijak nepopiram.

Reagovat
Bukaj LFC

Tak podle Busbyho je Maguire dobrej obránce..

Reagovat
Sandstorm

No právě.

Reagovat
Busby babes

co presne dneska Maguire posral?

Reagovat
Bukaj LFC

Ty si neuvěřitelnej

Reagovat
Sandstorm

Dostali sme 4 góly.

Reagovat
Busby babes

a za kterej mohl Maguire?

Reagovat
Bukaj LFC

Třetí gól byl i jeho vina. + Je to kapitán a měl by to být leader obrany. Prostě, když hrajete v obraně jako úplný lemplové tak je to i na jeho triko.

Reagovat
Sandstorm

Maguire je v obraně tak asi za každý.

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Baronne

Reagovat
Swarley

Nevim, podle ceho klasicky vybiraji hrace na rozhovor, ale DDG se jim prihlasil dobrovolne... No alespon nekdo ma trochu koule...

Reagovat
O.Giroud

a kapitan nic? Ci ten sa bude predvadzat az da gol v drese Anglicka proti Gibraltaru

Reagovat
Swarley

We held the ball up well, the passing was slick...then the referee started the game and we collapsed...

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
dantetomas

https://youtu.be/J43QzU11Mrk

Tu je Big Head po zapase

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Sandstorm

Já si myslel už před zápasem, že to bude průchodek. Ale tak ETH knows the best...

#ETH out a toho skřečka za 70 mega si vezmi sebou. V Belgii někde v Bruggách byste mohli mít budoucnost.

Reagovat
Sales

Ale ta útočná trojka Brentfordu vepředu se mi hrozně líbí. Tři podobní rychlí siloví hráči a k tomu ještě s vynikající technikou a přímočarosti můžou potrápit každou obranu.

Reagovat
SunFells

Já se spíš těším až budou hrát Lewis-Potter, Darmstaag, Mbeubo - Toney

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo. Everton začal do 2.ligy posilovať aktívne už od začiatku prestupového obdobia, ale že by tam mal našliapnuté aj Mančéster? Však Buřtybábes skončí na antidepresívach.

Reagovat
Igner Farnsworth

LOL

Reagovat
TheTopFootbaler

Takovou bezmoc jsem už nezažil dlouho. Celý ten klub je shnilý. Nevím, co by se muselo stát, abychom příští týden od Live nedostali bůra. My letos budeme fakt rádi když nesestoupíme snad. Ti hráči nejspíš nemají nejen mentalitu, ale už to vypadá, že ani kvalitu. Dneska si je tam Brentford vodil jak kluky z League 1. Nulová pohybová koordinace, balon nám překážel, hráči neumí běhat, kopat do míče, číst hru, nic. Absolutní zmar.

Reagovat
Igner Farnsworth

Bura jste dostali už loni a k tomu pak 4 0, na znásilnění od Liverpoolu už musíte být zvyknuty tak to pro vás letos nebude takový šok

Reagovat
ACSMan

Mě už se to znásilňování dokonce začíná líbit

Reagovat
Člen_zlořádu

That´s what she said

Reagovat
O.Giroud

skoda, ze nehraju proti Haalandovi, Nunez ich este posetri

Reagovat
Sandstorm

Not arrogant...

Reagovat
Pony Slaystation

Link na motd?

Reagovat
Grahf

Ten Hag on new signings: "We need new players and quality players. We will try and convince them to join."

tak pome kurva

Reagovat
Bukaj LFC

Někdo z FC Twente za 60 míčů lets go

Reagovat
spider_8

Tipuju ze i odvadeni brancu na Donbase pujde snaz.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
smazaný uživatel

Modřín07.08.2022 15:51#

Jakou jsou vůbec letošní cíle United?

Grahf07.08.2022 15:52#

hrať dôstojne

Reagovat
J0EL

Reagovat
Grahf

rád by som to opravil, úspešná sezona bude, keď na jej konci nebudú na čele glazerovci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si myslíš, že vám to pomůže, tak držím palce, ať přijde nový majitel

Reagovat
Swarley

Samozrejme, ze pomuze, tam neni o cem...

Zaroven to ale samozrejme neomlouva to, co se deje na hristi...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si musíte projít úplným dnem.

Reagovat
Swarley

To dno je porad stejne.. Zase min nabehanych kilometru nez souper, zase min sprintu, nabehu, zase min vyhranych souboju...

To je porad stejne dokola, tady se musi zacit, pak se teprve vubec muzeme zacit bavit o tom, co by se melo hrat za fotbal...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Manik...

Reagovat
j_mrazik

Takže byste potřebovali Standu Tecla, říkáš…

Reagovat
Swarley
Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
VALEN

ten 4gól Brentfordu byl ale lahůdkovej! Hele nevím co letos čekat od Nás, ale Vy jste v prde..., jinak se to asi ani nazvat nedá je to škoda takhle v prde....jsem MU ještě neviděl. Ta záloha je neskutečná. ::facepalm:

Reagovat
VALEN

a to příští kolo hrajete s Live, tak na to se těším a jsem zvědavej, jak dlouho tam Hag vydrží.

Reagovat
Talker

United by potřebovali někoho jako Lamparda, aby jim to tam překopal.

Reagovat
Miguel19

Jn Lampard překopávač

Reagovat
spider_8

Jenze to by museli mit i ban

Reagovat
Talker

Ale nemuseli, vždyť pustil hromadu hráčů ven, které si mohl nechat

Reagovat
VALEN

horší by asi nebylo to nejde. Ta jejich záloha je tragická MU jde do sezóny tímto? nechápu to Bruno je úplně mimo a zbytek nestojí ani za řeč( proč nekoupit Milenkoviče Saviče? F.D.Jong je k hovnu a jen doufám, že si ho nepřivedeme My!)Já bych Vám prodal Jorginha a k nám toho M.Saviče

Reagovat
El Cid z City

MS se dřív vyjádřil, že nechce z Itálie.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Jesus, Martinelli a Zinchenko perfektní výkony. Xhaka, Partey a stopeři solidní, White, Ramsdale a Saka bída. Eddie po střídání taky solidně zamakal, ale těch 10 minut moc nemá cenu komentovat.

Přesně takový průběh zápasu jsem čekal, mohli jsme gólů přidat i více, ale i tak to byla v útoku lahůdka. Gabi a Gabi si výborně rozumí, jeden tahá druhého a může to být smrtící duo. Xhaka je úplně k nepoznání, druhý zápas je úplně všude, a pořád přemýšlím, jestli se mi to líbí nebo ne. Góly Lestru celkem náhoďáky, ale ten druhý musí Ramsdale mít, ho tam Maddison propálil jako školáka.

Nevím co je se Sakou, ale dneska byl od nás zase nejhorší a právoplatně ho Arteta sundal dolů. Ještě pár takových zápasu a bude místo něj hrát ESR nebo Pepe.

Vstup do sezony máme snový, tak to teď nedoserme s Cheerios Rozpis máme až do listopadu úplně easy, to může být pro další průběh sezóny velmi důležité.

Reagovat
Liveral

Partey imho moc dobrej nebyl. Měl úspěšnost přihrávek 67 % (o řád nejhorší ze všech hráčů), to je na DM šílený + nedokázal podržet mic a uklidnit hru, když bylo potřeba. Z toho pramenilo, že se občas hrálo zbytečně nahoru a dolů. Kdyby podal výkon 9 z 10, co umí, tak bysme je válcovali ještě úplně jinak.

Reagovat
Furia Ceca

To by se s Rabiotem nestalo Neváhejte Devils, jen si pro něj pojďte

Reagovat
vagneris

S tím Ronaldem jste nekecali, odehrál celý zápas a hned padaly góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Však na tom pracoval po celou dobu letní přípravy.

Reagovat
Furia Ceca

Taky málem odešel ze hřiště už ve 20. minutě, aby tam dál nepadaly. Prej král twoe

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 bože to zahrialo na srdiečku dnes

Reagovat
Seydou Doumbia

no jelikož furt někdo ten bezcenný tým řeší tak na tom furt junajtid jsou dobře

Reagovat
avicii

Reagovat
Zaschrona

V boji o záchranu začínám být docela optimista, hůř než United zatím nevypadáme - ještě dva takové týmy a pohoda.

Reagovat
Busby babes

hajzle.

Reagovat
Zaschrona

V té mizérii musím hledat pozitiva, no.

Reagovat
Swarley

Po dnesku teda hooodne slozity ukol

Reagovat
bbbauch

Na dnesnim zapase nahodou bylo pozitivni to, ze bylo vymalovano uz ve 30. minute.. to hned clovek usetri hodinu casu a muze jit delat neco smysluplnyho

Reagovat
TheTopFootbaler

Já koukal až do konce, fakt se nesnáším

Reagovat
Swarley

dneska jsem si od druheho golu do konce zapasu asi tisickrat rekl v dobrym i zlym kurva, v dobrym i zlym... Ale nebudu kecat, ze ten zaverecny hvizd byl dneska fakt uleva...

Reagovat
TheTopFootbaler

Já vím, zařekl jsem se že tuhle sezónu budu seldovat, tak ji sleduju. Bohužel

Reagovat
SpecialOne

Holgate

Reagovat
Zaschrona

Překvapivě patřil k lepším, na ty 3 mu to docela sedí. Škoda, že zbytku týmu moc ne.

Reagovat
DieryVonry

Chybí tam Pavlík Pogbuj!

Reagovat
VALEN

tím to nebude i v Juve jim bude brzo překážet je to línej a namyšlenej sráč.

Reagovat
Csaplárova past

To co popisuješ je závislé na výkonech týmu. Pokud se bude dařit celému Juve, i Pogba zazáří.

Reagovat
Salfovic

Mohli by aktualizovat tu statistiku nejvíce urážených fotbalistů na sockách, to by byl asi pořádný skok.

Reagovat
Jollae

De Gea, Dalot, Maguire, Shaw, Fred, Rashford, Ronaldo, minimálne toto a možno ešte aj viac musí preč...inak sa to nikam nepohne...

Reagovat
Bandita_Harry

Heaton a Jonesy na plac

Reagovat
iamek

FDJ dneska těch 30 minut za Barcelonu naprosto boží. Pokud ho Chelsea dotáhne, tak to bude neskutečný upgrade.

Reagovat
Miguel19

Byl jsem zmatenej jeho pozicí. On hrál snad všude. On opravdu nenahradí Jorginha, což je nám asi k hovnu.

Nicméně zůstane v Barceloně..

Reagovat
Maximm9

Ja bych ho bral hned po vcerejsku co jsem videl. Mozna by stylem nenahradil Jorginha, ale misto Kanteho ? Za me dobry.

Akorat se obavam, ze podal tak uzasny vykon, ze nam radsi prodaji toho Aubu, aby mohl Fredie zustat

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Talker

Jenže místo Kanteho už tam máme Kovačiče s Gallagherem...

Reagovat
M0rb1D4S

A vzhledem k tomu, že Kovačič je totálně IP hráč, tak máme jenom Gallaghera.

Reagovat
kylo ren

Kdy to ti zmrdi americký už prodaj kurva už....

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nikdy

Reagovat
Csaplárova past

Tohle má být jako řešení problému současných United?

Reagovat
Ranoth

ryba smrdi od hlavy

Reagovat
Beči

Ano, nejsem fanoušek ManU, ale největším problémem jsou Glazerovci, až potom všechno ostatní.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/UtdYahz/status/1558520468084342785 ...ten chlapec uz by snad nikdy ani nemal nastupit za United, kludne moze hrat v zalohe Iqbal

Reagovat
misinho7

co si asi mysli Ronaldo..ked nedavno hral s jednou z najlepsich ak nie najlepsou trojicou zaloznikov a teraz mu tam ma nahravat tento borec

Reagovat
cr7sux

chudacek ronaldo

Reagovat
TaLy___

Rozhodně nebudu obviňovat De Geu.Tenhle frajer nás držel většinu minulé sezony a dneska si prostě vybral špatný den. Tohle se stává.

Ale na druhou stranu, ta obrana funguje absolutně katastrofálně. Neměl by si kapitán a zároveň leader obrany trošku tu obranu korigovat? Shaw absolutně nulový, Dalot absolutně nulový, Martinéz taktéž nulový ale ten si zvyká na jinou ligu. Paradoxně mi připadá že Maguire hrál z té obrany nejlépe.

Zálohu nemáme vůbec žádnou a není tam žádná tvořivost. Jen co vidím Freda na základní soupisce tak začínám být trochu angry. Fred a McTominay by se měli vzít za ruce a vypadnout. Klidně bych zkusil Lisandra jako defenzivního záložníka. Eriksen tu tvořivost má a dal bych mu ještě čas aby ji ukázal.

Momentálně nevím co máme změnit aby se to zlepšilo ale s vyjádřením že níž už klesnout nemůžeme si nechám až na zápas s Live.

Reagovat
Jkb

Z mého úhlu pohledu, absolutně nechápu jak ten Hag připravil United na hru Brentfordu, nedokážu to pochopit. Stačí vidět 2 zápasy Brentfordu a víš co tě čeká, že to bude fyzický fotbal, spousta soubojů, hodně běhání, nebezpečné standartní situace, hra na brejky.

United tam přijeli absolutně nepřipravení a to je chyba trenéra. Rozehrávat na krátko když máš v bráně De Geu je sebevražda proti většině týmů v lize, proč to vůbec zkouší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag: "We said play long, invite them and play long. The space was high up the pitch, but we didn't do it."

Ti hrači proste nie su schopni plnit zakladne pokyny a hrat co sa od nich vyžaduje, to je cele..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TaLy___

Já si nemyslím že je to chyba Ten Háka. Ti hráči prostě neví co mají hrát.

Reagovat
fenixLFC

Co je presne to co je chyba trenera...

Reagovat
Bandita_Harry

Alebo hrac je lempl

Reagovat
fenixLFC

sorry ale ked hraci nevedia co maju hrat tak je to chyba trenera ze im to nevstiepil alebo nebol schopny vysvetlit. ana tejto urovni je 99,9% hracov schopnych pochopit co od nich trener chce

Reagovat
Bandita_Harry

Ked je chyba v nasadeni a bojovnosti to s novym trenerom nema nic docinenia, v pripade United ma byt hra na vysokej urovni aj bez detailneho vstepovania herneho systemu zvlast na zaciatku sezony proti Brentfordu. V 2. Kole ligy pod novym manazerom to nema nacvicene asi nikto, maju to rozhodnut hraci, on ich neuci hrat futbal

Reagovat
jk

Taktická příprava na to, že se bude v PL hodně běhat a budou souboje? To jako fakt? Na tohle snad ti hráči musí být připravení tak nemají defaultně když tam už nějaký pátek hrajou

Reagovat
Jkb

Nic nepíšu o taktické přípravě. United nebyli připraveni na hru Brentfordu, o poločase to bylo 4:0 a Brentford hrál to co hrají vždycky, v TV ukazovali statistiky kde měl Brentford násobně víc sprintů, větší vzdálenost naběhanou, víc vyhraných soubojů, pro mě strašně naivní od trenéra United.

Na to je měl připravit mnohem lépe, měl na to týden, co bude dělat až přijde nabitej program.

To je novej Frank De Boer.

Reagovat
jk

Stejně furt nechápu, jak měl ETH hráče připravit na to, že budou běhat a budou v soubojích. To že je nějaké souboje o balón prohráli asi není tak úplně chyba trenéra, to že hráči neběhali zrovna tak.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Beči

To není na Ten Hagovi. Já věřím tomu, že on hráčům přesně řekl, co mají dělat. Ale to, že nikdo ty pokyny nepochopil a na hřišti je prostě neumí splnit... To už je vina hráčů.

Reagovat
Jkb

V tom se neshodneme. ten Hag měl celou přípravu aby tým připravil na novou sezónu, aby věděl s kterými hráči může hrát a které potřebuje vyměnit. Má za sebou 2 utkání a obě přesvědčivě prohrál, čeká ho Liverpool, Southampton který hraje podobně jako Brentford, Leicester, Arsenal, Palace, Leeds, City, Everton, Newcastle, slepice, Chelsea.

Pokud bude pokračovat jako doteď a nebude schopen ten tým připravit, tak za 2 měsíce letí.

Protože všechny ty týmy jsou lépe připravené na PL.

V tento moment si myslím, že ten Hag byl nejhorší možná volba pro United, vzhledem k tomu jaký mají kádr, jaké mají problémy, přivést trenéra který je zvyknutý pracovat v dobře fungujícím Ajaxu byla chyba.

Reagovat
cr7sux

Ten tým předvádí stejný problém pod několikátým trenérem v řadě, oni prostě nejsou schopní nasazení

Reagovat
Hlahart

Tak třeba při té situaci, kdy dostal Maguire žlutou, si dirigoval krajní hráče a ti si stejně nebyli schopní najít volný prostor, protože tam nikdo nechce balon. Tak to je pak těžký, když se nedokážeš dostat z pressu, protože z něj nechceš...

Reagovat
Csaplárova past

Počkej ... jakože Maguire nulový nebyl, že ti připadá nejlepší? Vždyť sis na to sám odpověděl - leader a kapitán si neumí obranu korigovat. Tím je nejen nulový, ale taky neschopný a nevhodný kapitán.

De Gea včera si vybral špatný, takových měl jen dalších 15 v minulých sezónách, od doby, kdy ztroskotal jeho přestup do Realu ...

Reagovat
TaLy___

Dobře tak mi těch 15 vyjmenuj To že si Maguire neumí zkorigovat obranu jako leader neznamená že je špatný obránce. Neříkám že hraje stále dobře ale zrovna včera byl nejlepší z našich obránců což ale není taky dobré vysvědčení když se podíváš na skóre

Reagovat
Csaplárova past

De Gea - Errors leading to goal 16.

To mě poser tvle. Já těch 15 jen tipnul a on je včera opravdu měl. Vyjmenovávat ti nic nebudu, promiň. Nejsem fanda United, spoustu těch zápasů jsem viděl, ale pamatovat si to prostě nemůžu. Sám ale víš, že pár let zpátky bylo období třeba dvou sezón, kdy sekal spousty chyb. Bylo to kolem MS 2018, když ztroskotal jeho přestup do Realu. Tehdy udělal myslím i dvě chyby v zápase MS s Portugalskem a skončilo to 3:3. Měl jsem za to, že tento zápas skončil 4:4, ale teď jsem se podíval a bylo to jen 3:3.

Reagovat
Hlahart

Dej sem i zdroj tý statistiky když už

Reagovat
Csaplárova past

Fakt se mě tady dva fanoušci United ptají na takové věci? To se na ty zápasy asi tolik nedíváte. Statistiky jsou na webu ligy, to už si snad dokážeš přes Google najít sám ...

Reagovat
TaLy___

Doufám že si stejně držkoval i na Courtoisa, Kepu, Donnarummu

S tou obranou jakou jsme měli minulou sezonu je pro mě De Gea frajer který tým hodněkrát podržel. To 6. místo není jenom jeho chyba. S tou obranou bych rád viděla jak by chytal Alisson nebo Ederson.

Reagovat
Hlahart

On čerpá z all-time statistik PL, no (u DDG tedy jde o údaj od sezony 2011) Což jsem původně chtěl okomentovat, ale nakonec jsem si ho vybavil ze včerejška a řekl si, že to stejně nemá smysl

Reagovat
nani92

Nečakal som,že bez Martiala to bude až tak nahovno

Reagovat
pobody's nerfect

Jak dlouho ten hag vydrží? Aspoň do 10 kola?

Reagovat
Csaplárova past

Vydrží jako Hodgson v tom tvým Liverpoolu - do Vánoc.

Reagovat
Wazza228

Příští zápas bych tu sestavu úplně překopal, protože po včerejšku si to nikdo nezaslouží. Raději v záloze uvidím Garnera se Zidanem a v útoku Garnacha s McNeilem. V PL snad v tuhle chvíli nejsou větší zoufalci, ti se po tom prvním gólu úplně sesypali. Plus teda doufám, že dotáhneme minimálně 3 přestupy během týdne, abychom od září už mohli začít hrát fotbal.

Reagovat
Csaplárova past

United potřebují minimálně jednoho útočníka a 2 kreativní záložníky. Včera to tam nebyl nikdo schopný vzít na sebe. Ten Rashford je tragikomický.

Reagovat
Talker

Kde je nějaký článek o United? Chci si to užít, než budeme hrát.

Reagovat
jk

Hrajete se Spurs. Nechápu čeho se bojíš

Reagovat
Talker

Hele nejspíš toho, že za celý zápas si vytvoříme 2 šance za celý zápas (které zase klasicky nedáme) a budu mít zkaženou náladu, protože jsem zahodil 2 hodiny života na naprosto odpornou sračku.

Výhodou je, že hůř než proti Evertonu to asi moc nejde herně, tam už dolů jde klesnout jen výsledkově.

Reagovat
spider_8

Tak v tech velkych zapasech hrajeme vetsinou dobre, sracku hrajeme jen proti zatazenym obranam. Coz je tedy 80 % nasich zapasu no

Reagovat
jk

I když proti Spurs hrajete úplnou sračku tak se stejně Alonso ukopne z přímáku a Kepa dá gól z rohu hlavou. To jsou prostě jistý tři body dneska pro vás

Reagovat
Pride

Alex Smithies jako náhrada za Schmeichela. No, Lester začíná být taky dost v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Smithies rozhodne neni nahrada za Schmeichela. Rodgers nekolikrat rekl, ze jednickou bude jeden ze stavajicich brankaru a ze budou hledat maximalne trojku. Smithies je presne to.

Reagovat
Sales

Tim hůř

Reagovat
O.Giroud

no po vcerajsku by som si nebol taky isty ale mozno Iversen prekvapi

Reagovat
valek9610

Jak všichni fans United obvinují Američany aby to už prodali kurva chcete mi říct, že Brighton nebo Brentford mají lepší hráče ? to těžko neříkám, že United mají kádr na titul, ale prohrát s těmi mužstvy zato určitě nemůžou Američani se vzpamatujte už

Reagovat
wild

Ako sa hovori "ryba smrdi od hlavy". Ked je napicu vedenie/majitelia, tak zamestnanci/hraci tiez nebudu odvadzat 100%.. ale nejdem sa hracov nijak zastavat, lebo to co predvadzaju je odpad

Reagovat
smazaný uživatel

United mají kurz přes 6 na domácí výhru s Live v dalším kole.

Reagovat
Ranoth

Málo

Reagovat
Salfovic

Taky bych čekal tak 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EZ

eth is the new fdb

Reagovat
O.Giroud

2 prehry uz mame, 3 snad tiez vyjde a potom sa bude musiet cinit Southampton

Reagovat
wild

https://www.youtube.com/watch?v=SFjGE4QXYqk

Vcerajsia pozapasova debata Garyho Nevilla ohladom klubu. Very passionate. Suhlasim s nim, ze toto ide za majitelmi, ze na ten klub uplne jebu, vytahuju z neho peniaze a len cast prijom generovanych klubom davaju na transfery. Z vlastnych penazi nedaju ani cent. Mame rozpadnuty stadion, zastarale treningove centrum, neschopne vedenie/ziadneho sportoveho riaditela (porovnanie so Spurs).. A to vsetko sa potom odzrkadluje na ihrisku. Proste ten klub absolutne nefunguje. Ale aj Redknapp ma pravdu. Samozrejme, ze aj hraci maju na tom svoj podiel. Nejdem ich nijako obhajovat. Pretoze, to ze sa im nechce ani len behat je neospravedlnitelne. Potrebovali by sme do klubu ludi ako su Keane ci G.Neville a nie tych nymandov co to tam riadia.

Reagovat
wild

Rangnick sa teraz doma smeje v kresle. To bol jediny clovek za poslednych 10rokov, ktory ten klub mohol naozaj zmenit k lepsiemu. Za nic sa neskryval, vsetko povedal otvorene a vedel co je treba. Lenze, to sa vedeniu nepacilo a tak ho vyjebali. Teraz sa ukazalo, ze mal pravdu. Ak sa nezmeni vedenie/majitelia, tak budeme v srackach dalsich 10rokov

Reagovat
jenage

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Swarley

oba maji pravdu... Coz je to nejhorsi, dlouhodovy a vetsi problem jsou Glazerovci a cele vedeni klubu, ale to, ze hraci jsou lini na krok, nehraji na max a nejakym zpusobem je asi bavi se tam plouzit a sbirat prohry, to se omlouvat Galzerovcema ani omylem neda... Neni jediny, ktery by si zaslouzil nejakou vyjimku... Uz ani Bruno nebo odchovanec Rashford... Kohokoliv to nebavi, tak at vypadne, zastavat se nebudu nikoho a ani nikdo mi chybet nebude...

Jediny, koho fakt ted uprimne lituju jen Ten Hag...

Reagovat
SunFells

To by byl teprve šaškec s Nevillem a Keanem, na tu krásu bych se těšil

Reagovat
wild

Keane by tie primadony aspon poriadne zjebal

Reagovat
dantetomas

A ta Carney tam stoji a evidentne je mimo viac ako cely Man Utd dohromady

Reagovat
icemike

Cože, vy máte málo peněz na přestupy?

Reagovat
Hlahart

Máme málo peněz na blbý přestupy

Reagovat
wild

No mohli by sme mat viac. Pointa je, ze majitelia nedavaju do klubu peniaze ako (chelsea, city, newcastle), ale naopak z neho vytahuju. Potrebujeme obrovsku investiciu do stadiona a treningoveho centra

Reagovat
O.Giroud

ale teda na prestupy davaju kazdy rok peknu palku uz tento rok prisiel Martinez a caka sa na De Jonga co je min. dalsich 60 mega

Reagovat
wild

Davaju ako davaju. Su to len peniaze vygenerovane klubom. Keby kazdy klub generuje miliardove zisky ako MU, tak by tiez nakupovali kazde leto za 200M. (Cisla su obrazne, ide o pointu)

Reagovat
Hlahart

To je jedno. Pointa Nevilla byla, že se celkově neinvestuje do sportovní infrastruktury, včetně recruitmentu. Pak vyhazujeme prachy na hloupý přestupy, nedokážeme svoje hráče prodat a tím máme málo peněz na blbý přestupy

Reagovat
cr7sux

cekat se muze, beztak nedojde, v porovnani s tim kolik ten klub generuje je to vtip

Reagovat
Swarley

to sedi

Reagovat
Wazza228

"I will break your heart."

"Already Broken."

Reagovat
Nikikrew

Zápas som nevidel ale výsledok sa ráta.. leicester nám daroval 2 góly. Ramsdale musí také strely chytať. Jesus 2+2 unreal.

Začiatok výborný ale nič to ešte neznamená. United sú tuhi

Reagovat
O.Giroud

Tak asi necakal od Salibu taku hlavicku

Reagovat
Nizzie

Jak si má pohlídat to, že mu to vlastní spoluhráč tak zkušeně uklidí k tyči?

Jinak byl ale jeho výkon velmi průměrný.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
spider_8

To je v ligovem zapase? No ty kravo.

Reagovat
Swarley

Reditel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pingla

přitom kdyby zavíral zadní tyčku, tak mohl dát úplně jednoduchý gól

Reagovat
Salfovic

S tímhle mamrdem nemůžou nikdy vytvořit tým, který vyhraje LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je o něm známo, že je trochu jednodušší. A když ještě vezmeš v potaz, jakými osobnostmi je obklopen (Neymar, Verrati, Ramos, Messi, ...), tak z něho poctivý sympaťák nikdy nebude.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ragnar Lothbrok

spolumajitel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
LokoLFC

Sympatak do tymu.

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle jsem videl naposled u Balotelliho. Pekny moresy chyta Mbapp3. No s tou smlouvou, co mu dali..

Reagovat
Hlahart

“We knew more likely that we would either win it or have the second ball around it.”

Thomas Frank on being asked if his side targeted the 5’9 central defender Lisandro Martínez.

Mimochodem na úplně to stejný se spoléhal i Brighton s Welbeckem.

Je problém, že je stoper v PL takhle malý? No, docela jo.

Je to něco, s čím se nedá hrát/žít? Asi ne, pokud ale záloha není banda dementů a dokážou sbírat/vybojovat second balls po nákopu...

Reagovat
iamek

Druhé míče nesbirame x let. Něco nepochopitelneho.

Reagovat
Hlahart

Určitou souvislost bude hrát i to, že x let nemám defenzivního hráče a x let máme zálohu plnou líných dementů. Ale třeba proč to nedokáže dělat běhový Fred, nebo silový McTominay fakt nechápu. To je prostě úplný základ...

Reagovat
spider_8

Ja nechapu, proc jste tam letos neposlali 80-100 mega za Rice, kdyz jste stejne zadne jine velke nakupy neudelali. To je hrac, ktery by vam brutalne pomohl.

Reagovat
iamek

V polovině týmu francouzské ligy běhají lepší DM.

Reagovat
Hlahart

To nevím. Navíc by se hodil charakterově

Reagovat
J0EL

nechapem ten hype na Rice tu. Ved pre neho je ten West Ham tak akurat.

Reagovat
vitasrp

No tak to určitě ne

Reagovat
BaggioRoberto

To by jim spis pomohl Soucek.

Reagovat
smazaný uživatel

MU na pivotu/CM/DM nejsou schopni přivést už spoustu let kvalitního hráče.

Reagovat
Maximm9

Nevim jak zdravotne na tom je Varane, ale pokud je fit, tak postaveni Martineze proti Brendfordu byla z meho pohledu trenerova chyba. Tim jak hraji silovy fotbal a jak jsou silni na vysoke mice, tak tohle podle me byla Hagova chyba. Martinez tam nemel co delat.

Reagovat
Hlahart

A i tak to byl v kontextu včerejšího zápasu docela zanedbatelný problém (to ta záloha byla horší)

Reagovat
iamek

Ten hate na Martineze je komicky :).

Reagovat
cr7sux

do maleho si kazdy kopne

Reagovat
Maximm9

Jako ja souhlasim, vcera to byl ''den blbec'',ktery se uz mozna nebude opakovat, proste se takove veci stavaji.

Jako dostat takove 2 prvni goly, respektivne si je vstrelit sam, tak by psychicky odrovnalo hodne tymu.

Ukaze se az casem, ale zatim vsichni nadavaji na hrace. Na druhou stranu Hag mel cele leto, neprevzal ten tym pred tydnem. Prijde mi, ze ten tym je jeste horsi nez minuly rok.

Cas ukaze, kazdopadne los vam moc nehraje do karet

Reagovat
Hlahart

No jasně, že je horší. Odešlo asi 9 (?) hráčů a přišel jeden free-agent, back-up na beka a stoper. Pokud nepřijde ještě alespoň 1-2 posily do zálohy alespoň za Pogbu a chybějící DM a jedna posila za Greenwooda/Cavaniho/Ronalda, tak bych řekl, že dokonce výrazně horší a jen se doufalo, že ETH z nich dokáže vymáčknout více, než se podařilo těm před nima.

Reagovat
SunFells

Ze stejného důvodu dát jen Freda na pivota je taky slušná prdel

Reagovat
smazaný uživatel

United ide zachrániť Rabiot. Dobre teda.

Reagovat
SunFells

Už říkal Neville něco o roztrhání Martíneze soupeřem a zpochybnil transferový plán Úček? Tady by se třeba trefil.

Reagovat
Hlahart

Od recruitmentu celé řízení klubu, ano.

Reagovat
r.mrazik

jojo,vcera neco takoveho rikal

Reagovat
wesleyborland

No. United teď podepíšou Rabiota, což je už takový panic buy, předtím si ETH vybral Malaciu s Martinezem. Do konce přestupového období určitě ještě nějaký nákup bude. Jenomže pokud nebudou výsledky a jakože podle mě nebudou, tak podle mě ETH nevydrží a budete mít zase nedodělanou přestavbu kádru a pro jakýhokoliv dalšího trenéra bude těžký s tím něco dělat. Tady prostě je potřeba nějaká vize a podle toho nakupovat a zbavovat se hráčů co tu vizi nesplňují.

Reagovat
iamek

Rabiota chce prý od začátku. Takhle panic buy nevypadá.

Reagovat
Hlahart

Jestli ho chce od začátku, tak nechápu, proč už tady měsíc není...

Reagovat
iamek

Ja u nás nerozumím ničemu :). Takový Martinez a Eriksen se stihnout rychleji taky dalo a mohli mít za sebou aspoň turné.

Reagovat
wesleyborland

Já hlavně nechápu proč Vám cpe toho Martineze na CB, když by Vám v současné situaci víc pomohl jako CDM nebo LB. On může hrát CB pouze za předpokladu, že budete držet většinu zápasu míč a budete mít propracovaný systém včetně presingu. Pak by dával smysl, že bude z pozice kreativního obránce rozdávat pasy za obranu, ale musí tam být někdo kdo jej zastoupí.

Reagovat
O.Giroud

prý... ved keby ho chcel tak u vas davno je, tych 15milionov urcite by nebol problem na mesacne vyjednavanie.

Reagovat
iamek

Eriksen byl zadarmo a řešil se 3-4 týdny. To stejne Malacia, který stal taky kolem 12-15.

Reagovat
O.Giroud

Tak ale o nich sa vedelo, o Rabiotovi sa zacalo spekulovat az po prvej prehre

Reagovat
iamek

Malacia ne. Eriksen muže být.

Reagovat
herbage

na TM se spekuluje o příchodu Icardiho

Reagovat
iamek

Erik ten Hag has been reluctant to tell #mufc to press the button on any further incoming deals because he is worried it would strip him of the finances to sign Frenkie de Jong

Bizar

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Moyes a Fellaini tehdy oproti tomu, co se děje teď.

Reagovat
iamek

Hlavně mu vedení slíbilo 5x hráčů jaké bude chtít. Dostal 2 a půl.

Reagovat
O.Giroud

Koho mu nechcu kupit?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mul

Polovica je Martinez ?

Reagovat
ACSMan

Záleží jestli to bereš z výškové perspektivy nebo zdravotní a nebo rasové

Reagovat
mithro

scott je kral

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

porad mi vcera prisel o neco lepsi nez Fred, protoze jako jediny fyzicky trosku zvladal souboje.

Reagovat
Swarley

To je proste neuveritelny, cista ctvrta B trida

Reagovat
Swarley

Okres vole Bruntal

Reagovat
Nizzie

Tady se hraje divize vole... myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

tohle bylo sileny...ale mel tam treba lepsi veci nez Fred,pripadne vyvezeni mice lepsi jak eriksen...

Reagovat
Acquanni

Myslím že Ronaldo to měl radši zkusit i z té dálky přes všechny ty hráče před sebou

Reagovat
Beči

Do příštího kola:

DDG - AWB, Varane, Lindelof, Malacia - Lisandro, Garner, Van De Beek - Sancho, Elanga, Garnacho

Podle mě by to nebylo horší, než to co tam hraje teď. To už snad ani nejde.

Reagovat
LaVolpe

Pokud nezmění mentalitu v hlavě, tak je úplně jedno, v jaké sestavě nastoupí.

Reagovat
iamek

Reagovat
Front hell

Akorát ti tam chybí king Harry. Hlavní principál toho cirkusu

Reagovat
iamek

Lindelofa proboha ne

Reagovat
Beči

Horší než Maguire nebude.

Reagovat
iamek

Reagovat
The Krupy

Rabiota máš kde?

Reagovat
Beči

Toho by nikdo normální do sestavy nedal

Reagovat
The Krupy

ale ak ho kúpia United, možno si ich dám do obľúbených

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Diskostu

Garnacha nie ten hrač nemá nič zbytočne hype...Hlavne nech nehrá Dalot a Lisandra treba na DM...

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
r.mrazik

pristi kolo mame liverpool...budeme hrat na pet obrancu...

tipuju neco jako dalot,varene,harry,martinez,malacia-fred,mctom,bruno-sancho,rash/ronaldo

Reagovat
iamek

The #mufc squad were due to have a day off today, but Erik ten Hag was so furious with their performances against Brentford that he told them to report to Carrington this morning for an extra training session.

Ajeje

Reagovat
Swarley

Ja bych je hnal taky, nebehaji v zapase, zabehaji si chapci na treninku... Balon netreba, stejne jim prekazi...

Reagovat
Swarley

Ale takticky rano, zjistil si, ze vecer se nasi borci boji tmy

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Diskostu

Ked sa pozerám na los United tak Reálne môžu mat po 7 kolách 0 bodov S ledsom doma niečo uhrajú pravdepodobne, potom zas takže zápasy až 26.12 doma z Nottinghamom

Reagovat
wild

Manchester United's rivals have owners who put money into their clubs. United's ownership model means £1.5bn has been taken out. The money spent on transfers has come from supporters not owners. Supporters want their money spent on the club. Not interest, bank charges & dividends

Reagovat
Talker

Hele to je hezký, na druhou stranu klub stále utrácí haldy peněz na přestupy a na platy, takže by měl být kompetitivní.

Reagovat
Swarley

glazerovci jsou pruser, ktery se na hristi nevyresi... Ale ty vykony jdou za hraci a je to komplet ostuda tech hracu, co za sracku predvadeji tyden co tyden...

Reagovat
Bukaj LFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

Tam je průser, že se neinvestuje správně, ne částka.

Reagovat
Ladas321

Průser je ten, že ať koupí kohokoliv, tak vždycky ho v united zničí. Sancho, Varane, Di Maria, Pogba, Sanchez a další. Maguire patřil v Leicesteru k nejlepším stoperům v lize a po přestupu do United je na odpis, v United by zničili i Van Dijka a to není chyba majitelů.

Reagovat
Talker

Tak to je věc neschopného vedení. To je jako vinit náš přestupák s Drinkwaterem, Bakayokem a spol na Romana.

Reagovat
Hlahart

Však jo. Málo se investuje mj. i do infrastruktury, lidských zdrojů a všeho kolem vedení

Reagovat
r.mrazik

spatny lidi ve vedeni, kaslou na klub, spatne utraci penize...

stadion chatra, treninkove centrum taky...

Reagovat
81Tomas

Chatra? To je to zazemi az tak spatne?

Reagovat
r.mrazik

Nedalo se do toho hodně let vůbec nic.

Třeba 20 let bez velkých investic?

Někdo to bude jistě vědět lépe

Reagovat
Grahf
Reagovat
r.mrazik

Asi tak nějak

Reagovat
Eichel

Reagovat
acko_bez_naflusu

Snad jediný lákadlo do United přestoupit je zahrát si s Ronaldem. Nevim komu by se tam chtělo. Do týhle shnilý mentality. EtH si mě teda vůbec nezískal jako nezaujatýho diváka... Nechat hrát Maguira na úkor Varaneho a mít zájem o Arnautoviče a Rabiota o něčem svědčí, že tam nesmrdí jenom majitelé. Chudák Ronaldo, že mu nevyšel ten přestup - celou minulou sezónu to viděl, když to táhnul sám a chtěl pryč.

Reagovat
Swarley

Chudak Ronaldo, ten co vyhrava vsude a za vsech okolnosti, v kazde lize... Ma prostor se ukazat a zlomit to, nech sa paci...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Lákadlo makat na Ronalda

Reagovat
ACSMan

Kanté likes it

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dneska se kladivo v lese ztratilo. Tohle jsem nečekal.

Reagovat
johnnie_boy

Forest

Reagovat
DieFohlenBMG

West Ham dal za posledních 500 minut hry 2 góly a oba dal Souček.

Reagovat
SunFells

I dnes měl ke dvěma, se štěstím ke třemi blízko, přičemž z jedné té šance vytěžil penaltu. Ale i tak by jim herně prospělo, kdyby se jim třeba toho Nunese povedlo přivést.

Reagovat
Devil

Dean Henderson > DdG

Reagovat
wild

#mufc want to see a change in Cristiano Ronaldo's attitude or they may have to consider terminating his contract #mulive [sky]

Reagovat
Hlahart

Tak to ho musí vystrašit, když chce pryč

Reagovat
cr7sux

prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, tohle měla být výhra.

Reagovat
hona.kub

Skoč do zdi owny

Reagovat
wesleyborland

výhra Chelsea určitě

Reagovat
Jackmaker1989

Skap do rana, ty vyjebany prasivy buzerant a ten kokot čo sedí za VAROM nech skape s ním. Toto je neskutočná hanba do piči.

Reagovat
eden_h

Look into my eyes bitch

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
Whitemedia

Mohl by už prosím někdo toho Taylora zabít?

Reagovat
RKBoy

a k nemu prihodiť Deana, horšie rozhodcovské duo na takejto úrovni nepoznám.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

Conte na konci krásne zosobnil ten čuračí vibe čo ide z Tottenhamu dúfam, že ban + pokuta

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
hona.kub

skoč do zdi owny

Reagovat
Blbos_Dlaha

ved to na konci vyprovokoval Tuchel. Ked uz tak Conte sa ukazal pri tej oslave prveho golu. Ale aka curackost alebo pokuty vsak tieto momenty su absolútne fantasticke a hlavne v derby zápasoch

Reagovat
Golasso

Nevím, co je fantastického na tom, že se někdo musí nervovat kvůli totálním ojebům. Emoce v takovém zápase přirozeně budou i bez rozhodčích level kmenový přebor v Burundi.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Akym ojebom? V com ojebaval Tottenham? Rozhodcovia to posrali pri druhom góle ktorý nemal platit. Potycky maju na svedomi obaja manažéri. Takze fakt neviem a pytam sa co bolo curacke alebo ojeby zo strany Tottenhamu?

Reagovat
Golasso

Vždyť sis odpověděl sám. Chelsea pravděpodobně přišla o dva body a slepice nepřišly o hráče na tento a další zápas kvůli tomu, že ti dva plešouni s píšťalkou a monitorem nedokážou zpracovat, že některým lidem rostou na hlavě vlasy a že tahat za ně se v zápase nesmí. Tuchel na konci jednal ovlivněn tímto vývojem. Tedy chyba rozhodčích měla významný podíl na těch emocích, které vedly k tomu "fantastickému" momentu na konci.

Já se fakt divím, že tady ta dlouhodobě tragická úroveň rozhodčích v "nejlepší lize světa" je akceptována a zarazilo mě, že jsi to vnímal pozitivně vzhledem k těm emotivním momentům.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Blbos_Dlaha

Okej s tym sa da stotožniť

Reagovat
Golasso

čuračí vibe

Reagovat
Eichel

na konci to vyprovokoval celé Tuchel, keď tak nech riešia jeho

Reagovat
Nizzie

Tím, že chtěl, aby se mu při podání ruky Conte podíval do očí? No jo, to je čurák.

Reagovat
Eichel

od teba by som ani nič iné nečakal

Reagovat
Nizzie

Když myslíš.

Reagovat
Greny

Kdyby si někdo našel Taylora a Deana tak mě jich asi nebude ani líto...

Reagovat
John Obi Mikel

Ani jeden gól Spurs neměl platit.

Reagovat
VALEN

Reagovat
hona.kub

To byla absolutní tragédie, poprvé jasná žlutá, podruhé jasná červená

Reagovat
hona.kub

Děkuju pane Conte, kvůli Vám nesnáším slepice ještě víc, než sem kdy nesnášel. Ten klub je odpad anglické ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono ani Chelsea nejsou žádní sympaťaci.

Hnusný nekoukatelny fotbal a ještě ta debilní velká 3 na dresu

Já bych je PL nemusel mít oba

Reagovat
Emqick

Reagovat
LokoLFC

Hlavně, aby snášely slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

skoč do zdi

Reagovat
John Obi Mikel

A Conte se popral s Tuchelem

Reagovat
Seydou Doumbia

Nic se nestalo prosimtě za toto ani žlutou bych nedal...trapaci

Reagovat
Snatus

Strašná nevyzrálost z naší strany, zápas jsme si vlastně prohráli sami.

Reagovat
Greny

To ano na druhou stranu proti 13 se hraje tezko

Reagovat
Svatej

to jsou fakt hovadiny... Fanoušci by byli schopní tohle napsat i při 7 metrovým offsidu, kdy jeden hráč zakončuje a druhej knockoutuje brankáře, aby nemohl udělat zákrok.

Když soupeř skóruje ze situací, který nemají za žádných okolností nastat, není to prohrání si zápasu.

Reagovat
Snatus

O jaké situaci se bavíme, že byla v náš 100% neprospěch? U Havertze tam byl balon, tvrdý skluz, ale chápu, že to v rámci celého zápasu neposoudil jako faul. Posouzení ofsajdu za mě taky ok, pískat takovouhle věc je blbost, na Schalke se to stalo v prvním kole a nadával jsem na to. Co se týká Romera, tak v tom nevidím takovou intenzitu, sledoval balon, tak prostě hrábl někam a chtěl hráče Chelsea odstrčit.

Reagovat
Cobra

Reagovat
hitZor

Reagovat
Cobra

Zkus to někdy taky.

Reagovat
Svatej

... čus owny

Reagovat
Snatus

Ale Leoši

Reagovat
Emqick

Ty vole..

Prostě udělal jasnej faul přímo před rozhodčím. Je úplně jedno, co se stalo. Prostě to rozhodlo zápas v neprospěch Chelsea. Nebo na Schalke taky takovej faul nechali?

Reagovat
Snatus

Na Schalke se stalo to s tím stíněním a ofsajdem, rozhodčí gol odvolal. Jinak uvidíme, třeba se k tomu rozhodčí vyjádří, proč to nepískl jako faul.

Reagovat
RKBoy

wut.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Nizzie

Reagovat
norton

just wow. ale toto sa im vrati. ten team to je fak picus vedla picusa

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, u obou

Reagovat
norton

tak akoze vysticovanim protihraca to myslim ze hraci spurs povysili este na vyssi level. to uz si fakt neviem predstavit nic ubohejsie

Reagovat
spider_8

Tohle je k posrani. Spurs trikrat dolezou k nasemu vapnu a daji z toho 2 goly. My mame cely zapas absolutni prevahu a nedokazeme z toho vyprodukovat vic nez jednogolove vedeni. Jorginho, Koulibaly, James. Nase ofenziva nedala za 2 zapasy s obrovskou prevahou ani jeden gol

Jako rozhodci byl sileny, ale prohrali jsme si to sami.

Reagovat
juninho8

Chelsea o triedu lepšia ako Spurs ale skúsene to zase posrali. Ale teda majú sa na čo hnevať. Romero hnusák . Redka, priamy kop, žiadny roh, 2:1 koniec....na druhú stranu Kane do fanty good

Reagovat
Snatus

Zas taková intenzita to za ty vlasy nebyla, na to bych se nevymlouval.

Reagovat
juninho8

Intenzita neintenzita.....keby to bolo aj za dres a bez redky ale minimálne faul to bol. Ale samozrejme Chelsea si za to môže aj sama. Prvý gól ide Jorginhovi....

Reagovat
Svatej

Má smysl ten sport sledovat?

Na týhle úrovni ti udělá i 5% rozdíl mezi výhrou a ztrátou. Když pak dosadíš fanouška jednoho klubu na řízení zápasu, tak se takovejhle fuckup nevyhnutelně stane. Jen párkrát v životě jsem měl při sledování takovej vztek a cítil takovej frustraci, mám toho dost.

Simulování, ovlivňování zápasů, vychcaný zdržovací taktiky, vůbec nechápu, že se toho pořád držim...

Reagovat
norton

ja som sa vytocil brutalne a to som videl len poslednych 30 minut a ani to nebolo proti mojim

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslúžený bod. Prvý náš gól za mňa ok, Bentancur asi lízol trochu loptu. Nechápem nevylúčenie Romera. Tam som to mal za hotovú vec. Chelsea jasne lepšia a čakal som obligátnu prehru na SB. Hrali sme teda hrozne. Všade posledný, prehraté súboje.

Reagovat
juninho8

za triezvy pohľad

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Emqick

Reagovat
jk

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Jackmaker1989

Aspon jeden normalny fanusik, klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fiGO232

Tiež súhlasím, pri tom prvom góle to z uhla ktorý mal Taylor fakt vyzeralo, že Bentancur zahral loptu, ale čo by ma zaujímalo je vysvetlenie prečo Romero nedostal ČK? BTW Tuchel a Conte sa chovajú ako malé rozmaznané decká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál balon až po tom co vzal kotníky.

Ze strany rozhodčího je to pochopitelné, ale pořád chyba

Reagovat
janinho

ja by som neuznal ani ten prvý gól. ze tam bentacour lizol aj loptu je pekne ale jasne zotal havertza. keď už nechceli vracať čas toľko dozadu tak ten ofsajd richarlisona bol úplne jasný. stal čisto v línii strely a mendyho.

spurs do príchodu richarlisona nepredviedli dopredu absolútne nič. za mňa si chelsea jednoznačne zaslúžila 3 body a aj keď mali dat viac gólov tak rozhodca ovplyvnil výsledok.

Reagovat
Herry31

Reagovat
icemike

Reagovat
Nizzie

Reagovat
PH8

Reagovat
O.Giroud

Romero humusak, tahat za vlasy sa takto moze iba Guendouzi. Dodatocny trest asi nemoze dostat co?

Reagovat
Nizzie

Paradoxem je, že Guendouziho takhle zatahal ještě Fellaini za Učka.

Reagovat
Diskostu

zápas som nepozeral kvôli čomu sa tu zas plače ?

Reagovat
Igner Farnsworth

Co se tam stalo?

Reagovat
John Obi Mikel

Kapříci připluli

Reagovat
Igner Farnsworth

Smutný v dnešní době

Reagovat
SpecialOne

No, dokud nebudou mít kluby právo vetovat rozhodčí, tak tohle bude pořád dokola. Já fakt nechápu, že tam Romero stáhne Cucurellu za vlasy hned před tím plešatým zmrdem a on nic. Pak se na to podívá ten kretén Dean a nechá to být. Zlatá Fortuna:Liga v tomto, kde by oba dostali ban do konce podzimu. V PL se toto vůbec neřeší, za týden budou zpátky a ještě dostanou United proti Liverpoolu...

Hráli jsme velmi dobře, ale my prostě nemůžeme spoléhat na to, že ty zápasy rozhodnou obránci nebo Mount. Havertzovi v zakončení vyjde tak jeden zápas z pěti, u Sterlinga se dá čekat něco podobného. Pokud nebudeme dávat jednoduché góly, budeme se trápit.

Reagovat
icemike

Tak oni jsou oba sudí plesati, že...

Reagovat
Walter_Sobchak

Môže taky kokot ako Taylor stale piskat? Však to už neni možne čo predvadza. A Dean za videom tiež klasik, sa tam normalne na konci zapasu radoval určite.

Reagovat
Gremlin

:D

Reagovat
Miguel19

Pojebů ještě v sezoně bude, jenom škoda, že je to zrovna se Spurs..

Je třeba se zaměřit na to pozitivní. Výkon byl výborný od všech hráčů. Před zápasem nám skoro nikdo nevěřil, všichni si mysleli, jakou budeme hrát sračku. A nakonec tu mega sračku hrál klasicky Tottenham..

Teďka je třeba na ten výkon navázat a makat dál..

Reagovat
Talker

Asi tak.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LokoLFC

Pri vybornem vykonu vsech hracu dostat 2 goly, okey.

Reagovat
BaggioRoberto

Goly po faulech

Reagovat
tuny

Po tom "faulu" před prvním golem jste měli balon na kopačkách, že dělá ta vaše italská lopata kokotiny ve vápně je váš problém, ten zákrok neměl s golem nic společného. Před druhým golem Romero kokot, červená jasná, ale s golem to taky nemělo nic společného, ten jste dostali z "běžného" rohu... neměl se kopat, ale faul s ním žádným způsobem nesouvisel.

Reagovat
BaggioRoberto

Ja jim nefandim.

Reagovat
tuny

Moje chyba, sry, ale na pointě to nic nemění...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem znechucený...ale co už. Aspoň jsme hráli konečně dobře

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emqick

Reagovat
Kincl

Jak to může pískat člověk co přežil svůj potrat a fandí Tottenham?

Reagovat
Greny

Hlavně ať Dean zas nebrečí že mu lidí vyhrožují...

Reagovat
smazaný uživatel

tuchel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kincl

Jediný co mě těší, že letos bude Tottenham bez trofejí, takový hnus se nevidí, nechápu že nedal Tottenhamu červenou za to tahání za vlasy

Reagovat
BaggioRoberto

tak jako kazdy rok

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se ukázalo, že tohle je opravdu jediné skutečné derby v PL. Po tom, co ti dva kreténi Tuchel s Contem předvedli, je jasné, že utkání u slepic bude taky pořádná prdel.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Co předvedli?

Reagovat
LaVolpe
Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
AjaxFans

Solidní derby

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
protiproudu

Jak se polovina odtrhovačů smála :D

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Snatus

Reagovat
SunFells

Reagovat
spider_8

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
mikelinos

Reagovat
PH8

To je zajímavý názor na derby v PL

Reagovat
Blbos_Dlaha

Skvely zapas, predovsetkym od Chelsea ale derby ako sa patri tie emocie boli riadne vybicovane. Prvy gol Spurs v poriadku druhy platit nemal a Romero mal dostat minimalne zltu za to stiahnutie za vlasy.

Ale nestranneho divaka to muselo bavit, viac takychto zapasov v PL

Reagovat
jk

Každopádně ty Perišičovy tři rohy na konci byly top. Snad to bude kopat už jen on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Snad bude hrát základ.

Reagovat
Eichel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
oddy

Reagovat
Emqick

Reagovat
Trand

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nizzie

Však mu Tuchel zlomil ruku ne?

Reagovat
Diskostu

To sa plače preto že Romero zatiahol za vlasy a nedostal kartu ??? ja myslel že nejaký offside alebo faul pri góle wtf Lamelové nevylúčenie na old trafford pri ktorej dostal RED Martial bolo 100x väčší zárez...alebo Kaneho gol na Anfield...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde o to, že tenfaul nebyl vůbec pisknuty a proto se rozehraval roh, ze kterého gól padl

Reagovat
Radin

Však byl úplně mimo hru a na roh to nemělo vliv. Co by tam jako ten hráč udělal? Vyrazil to místo gólmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Co? ten faul byl při rohu předtím, takže následný roh, ze kterého padl gól neměl proběhnout. nehledě na to, že to je úplně bezpredmetne, kde ten faul proběhl, i kdyby to proběhlo na polovone hřiště, tak se to mělo pisknout a přerušit hra. Viděl jsi někdy fotbalový zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca kartu ťahať nemusel, ale faul proti Spurs pískať určite mal.

Reagovat
AnnelieseMichel

To si naozaj taky sprosty, že riešiš situáciu v zápase, ktorý si ani nevidel?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Talker

Musím říct, že jsem si ten zápas užil. Zábavný výkon, kdy člověk nepřemýšlí celou dobu, proč to vlastně zapínal.

Výkon výborný, každopádně měli jsme si to pojistit. Měli jsme šance zápas zabít, neproměnili jsme je - buď nebyla přesná finálka/předfinálka (přihrávka na Gallaghera a pak Mounta), dotažení akce (Gallagher) nebo prostě špatný zakončení (Havertz). Případně jsme tam neměli hráče, který by tam zavřel zadní tyč (centr Sterlinga).

Co se týče rozhodčích - je fakt na hovno, že ty rozhodnutí byly před golem. Na druhou stranu, první gol padl po minutě od chvíle, co zfaulovali Havertze a následně ztratil míč v našem vápně Jorginho a při druhém necháme na přední tyči hromadu hráčů v bílém samotné. Jo, ani jedna ta šance, ze které padl gol nemusela/neměla existovat, ale tu samotnou šanci jsme si posrali sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol faul na Havertza. Myslím, že to bolo dobre viditeľné na opakovanom zábere. Rozhodca to v tej rýchlosti musel nejak vyhodnotiť a asi tam tiež nevidel faul. Zároveň i čiarový nemával. Jak píšeš, prvý gól ste inkasovali hodnú chvíľu po tom incidente a nijak to neovplyvnilo gólovú situáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
vitasrp

Byl to faul, protože ho Bentancour fauloval už po zisku toho míče, kdy ho trochu rozhodil, aby ho pak vůbec mohl stihnout. Já čekal, že dá výhodu a pískne minimálně ten první kontakt.

Nepísknout to vůbec mi přijde jako totální píčovina, i když Bentancour špičkou ve skluzu zahrál balón (byť to zároveň hrál přes nohu Havertze).

Reagovat
Blbos_Dlaha

Nehral to cez nohu. Zasiahol uplne cisto loptu a Havertz cez neho normalne prepadol. Predtym som tam tiez ziadny faul nevidel vzhladom na nastaveny meter piskania.

Keby Havertz nezacal vyplakavat a saskovat ako male decko nikto by tu situaciu ani neriešil

Reagovat
vitasrp

Tak to by stoprocentně řešil, protože tu situaci jsem u televize okamžitě řešil i já.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Oprava. Nikto nezainteresovani. Jasne ze fans tímu riesia kazdy druhy suboj alebo pad na zem. Ale ak by tam Havertz tolko neplakal vobec by sa to az tak nenafuklo. Takych subojov bolo iba v tomto zapase tak 10

Reagovat
Svatej

Nezainteresovany? To tam jako mel doběhnout Fernandes nebo co?

Reagovat
Blbos_Dlaha

Coze? Jaky Fernandes?

Reagovat
Greny

Co je nastavený metr pískání? Vždyt dnes to tlačil jasné pro Tottenham to sorry... O to udělování a neudelovani karet během celého zapasu

Reagovat
Blbos_Dlaha

No mne sa zdalo ze to celkom pustal na obe strany. Ako som vravel jedina chyba bola to tahanie za vlasy to malo byt potrestane a druhy gol by nepadol. Ale inak mi ozaj neprislo ze by sa pripiskavalo Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
matZz

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Greny

Možná že tam hrál lehce balon.l, ale vzal i nohy a i kdyby hned zkraje toho souboje Bentancour fauloval myslel jsem že se k tomu minimálně vrátí když nemohl případnou výhodu nijak vyuzit

Reagovat
Talker

Tak to je otázka - klidně to jako faul písknout mohl, sejmul ho a míče se možná letmo dotknul. K tomu i předtím ho tam nějak přidržel.

Každopádně jak říkám, ty goly nepadly kvůli těm situacím, to jsme si posrali až v následujících momentech, kdy Jorginho to měl kopnout doprdele a pak jsme neměli nechat 3 hráče pomalu samotné na přední tyčce.

Reagovat
Salfovic

Ten centr měl mít v pohodě Mendy, ale místo toho se krčil na čáře.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Treba pozerat zapas nie iba 2 highlight. https://streamja.com/ro97M

Uplne cisty zakrok na loptu a rozhodca mal na to pekny výhľad. Tam nebolo vobec co riešiť

Reagovat
Eichel

Ja som to teda videl z iného uhlu a tam je vidieť, že prvú hral loptu. Tiež mi to pôvodne prišlo ako jasný faul ale po zábare zo strany by som to tiež púšťal ako v rámci pravidiel.

Reagovat
jk

https://bit.ly/3QnsPo0

Tady bere balón. I Havertze no.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk
Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to jasný faul, to že při tom zároveň trochu zasáhl míč z toho nedělá city zákrok...

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
PanAu

Kokot plesatej, doufám, ze ho někdo dokope i toho zmrda za Varem a Pulisic ať jde taky do pici, ten neudělal nic dobře tak 3 roky už.

Reagovat
DieryVonry

Taylo x Dean děkujeme, vždy kvalitní přístup k blues..

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1558869198130106371?s=21&t=pDg_aUPF_XHnJWGBc2mI4g

Tohle bude možná lepší jak legendární Hand shake Torrese a Kennyho

Reagovat
Salfovic

Pohled Conteho na ty ruce nemá chybu

Reagovat
r.mrazik

Jo jo. Jsou úžasný oba dva

Reagovat
John Obi Mikel

Tuchel dal při podávání rukou vzpomenout na Cimrmany https://youtu.be/oUIE9_4oUCc (3:18)

Reagovat
Gareth Bale 11

Konecne zase poradny derby, jaky k Anglii patri. Prvni gol v poradku, druhy diky Romerovi ne. Pro nas bod super, Chelsea lepsi, ale nemeli to nechat na, v Anglii tragickych, rozhodcich.

Reagovat
hona.kub

Derby dvou týmů, který se absolutně nesnáší proběhlo standardně. Užil sem si to a bod ste si rozhodně nezasloužili. Ale ta nenávist těchto dvou klubů ten špíl udělá vždycky nezapomenutelným.

Shořte v pekle!

Reagovat
John Obi Mikel

První gól ofsajd Richarlisona.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Mendymu clonil hlavne cvalik Koulibally. Richarlison tam figuroval jak zatmeni slunce Merkurem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Eichel

neblokoval výhľad

Reagovat
LokoLFC

Jak jako nemeli to nechat na rozhodcich?

Reagovat
Gareth Bale 11

Jakoze ze nam meli dat dalsi goly z tech jasnych sanci a nebylo o cem.

Reagovat
spider_8

Tady na te fotce je videt, proc ten prvni gol nemel platit. Mendy se musel vyklanet, nevidel poradne na tu strelu kvuli hraci stojicimu v offsidu, to je v pravidlech pokud vim definovano jako pasivni offside. Dost silene, ze se to nezkoumalo, obzvlast kdyz potom byla pauza a chvili se nehralo.

https://twitter.com/Carefree_Jam/status/1558883834481053696?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1558883834481053696%7Ctwgr%5E598460b89a791ce273bfb6b8056d910acc89c7be%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fweaintgotnohistory.sbnation.com%2F2022%2F8%2F14%2F23305444%2Fthomas-tuchel-apoplectic-after-refereeing-errors-deny-chelsea-the-win-over-spurs

Reagovat
Salfovic

Šílené, vzhledem k tomu, kdo seděl za VARem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se offside posuzuje pul vteriny pred zahranim mice ty vemeno?

Reagovat
spider_8

Kdybys koukal na zapas, tak uvidis ze byl offside v dobe strely a Richarlison stal v jeji linii. Kokote.

Reagovat
BaggioRoberto

Nefandim Chelsea a mel jsem vsazeno, ze oba daji gol, ale prvni gol urcite nebyl v poradku. Faul na Havertze jako prase, dokonce na zlutou.

Reagovat
matZz

nebyl to faul

Reagovat
Gareth Bale 11

To nebyl faul ale.

Reagovat
BaggioRoberto

Hosi vykaslete se na to. Ja vim komu fandite, ale budme soudni. Pustte si to na Redittu, zadnej kontakt s balonem tam nebyl, jenom s nohou, tohle prece nwjde poprit. Ja to videl a hned rikam je to v haji, zase odvolaji gol, jako vcera nekolikrat a nakonec nic. Radost jsem mel, ale umim rict je to faul.

Reagovat
Gareth Bale 11

Pockej, takze ja nejsem soudny a mam si pustit zaber toho faulu? Aha. Videl jsem to vcera pri zapase a pak jeste x krat a hral mic a nebyl to faul. To ze fandim nam, tak neznamena, ze nejsem soudny, nejsem owny.

Reagovat
vitasrp

Ale Tuchel v pozápasovém rozhovoru docela v pohodě, čekal jsem, že tam bude sršet blesky a on tam místo toho mluvil docela v pohodě.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Emqick

To mě taky pobavilo

Reagovat
Blbos_Dlaha

co je na tom smiesne ze niekto ide podakovat fans ze prišli na zapas a fandili? Viac takych hráčov

Reagovat
Jesfey

Přesně, nastoupil na posledních minut a během nich padl vyrovnávací gól, byl stále v euforii a chtěl to oslavit se svými novými fans. To ale fanoušci, které táhne maximálně velká peněženka svých týmů, nepochopí.

Reagovat
Gareth Bale 11

A co je na tomhle divnyho?

Reagovat
Taiger

Oslavoval Parteyho si myslím

Reagovat
nani92

Arsenal po čase vyhrá 2 zápasy a uz berú všetko ako samozrejmosť

Reagovat
SunFells

Nope. A Jesfey si už myslel, že to má vyhrané.

Reagovat
jk

Ty seš debil

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
protiproudu

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

pamatuješ, jak jste slavili remízu na Crystal Palace?

Reagovat
SunFells

Ne, myslíš gól

Reagovat
Whitemedia

Thomas Tuchel on his red card:

"I cannot coach [vs Leeds United], but the referee can whistle the next game."

Reagovat
Golasso

Reagovat
Miguel19

To nechápu, že i u nás v pralesní lize dostávají sudí stopku a v PL jsou ti mamrdi nedotknutelní...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tuchel je z koučů top6 největší sympaťák S tím musí všichni souhlasit

Reagovat
Jesfey

Taky ho mám nejradši, ale dneska to nezvládl on. Začal 2 rozmíšky a přeběhl skrze trenérské stanoviště Spursu.

Reagovat
hitZor

A proč myslíš, že po tom prvním gólu Spurs vzniklo to pošťuchování před naší střídačkou? Tuchel určitě chytil Conteho za ruku a dotáhl ho tam, žejo?

Reagovat
BaggioRoberto

Tak to dnesni pocinani rozhodcich by nezvladl asi zadny trener.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Klopp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
PH8

Reagovat
cristiano.K.

*nesouhlasit

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kattos

Reagovat
Eichel

Reagovat
Taiger

Romero ale nejvíc nesympatická pička v lize momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapující a nechtěl bych to jinak.

Reagovat
Jesfey

Že se někdo, kdo má v týmu Xhaku, ozývá...

Reagovat
Taiger

Jesfey je namrdanej?

Reagovat
wesleyborland

Kdy naposledy udělal Xhaka něco zákeřnýho jako dnes Romero?

Reagovat
BaggioRoberto

Vcera. Dal gola. Od nej je to zakernost, protoze to nikdo necekal.

Reagovat
masly008

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Seydou Doumbia

Jenom kvůli tomu že stáhnul Kukuřici za hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Reagovat
hitZor

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
avicii

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Neon

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Infi

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Tottenham

Reagovat
Taiger

nebo pro tvoji ex, že tě nechala?

Reagovat
fenixLFC

hodne ubohe

Reagovat
jk

"For sure there is a video to understand what happened."

Antonio Conte is asked if Thomas Tuchel was the aggressor

Tak snad se odvoláme a Contemu tu redku zruší

Reagovat
Taiger

Ty jseš nejhloupější člověk na EF o parník

Reagovat
lofin9

A to tu ma zdatnu konkurenciu v podobe hownyho

Reagovat
jk

A Taigera

Reagovat
Taiger

Já jsem matematický expert, ty neumíš násobit jednociferný čísla, vím, že ti lichotí bejt srovnávanej se mnou, ale jsme každej někde jinde, snad ti dojde, kdo je kde

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jdou NFTs?

Reagovat
Taiger

Stále v pohodě, x7, ještě pár měsíců x11 :/ Co ty a investice?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně investuju do sebe.

Reagovat
Taiger

Nejde to vidět zatím

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Čenda

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
AnnelieseMichel

Obaja ste na eurofotbale a ty sa správaš jak kokot. Sečteno podtrženo.

Reagovat
AnnelieseMichel

Sorry. Myslel som toho retarda nad tebou.

Reagovat
Taiger

Reagovat
jk

Vklidu. Ještě že si mi to sečetl a podrhnul

Reagovat
AnnelieseMichel

Reagovat
Hlahart

Matematický expert znamená co? Už jsi alespoň dostudoval VŠE?

Reagovat
Salfovic

Doučuje cetta,

Reagovat
dantetomas

Reagovat
BaggioRoberto

Naopak, to cetto ucil jeho.

Reagovat
Taiger

LSE

Reagovat
Hlahart

A jaký program?

Reagovat
smazaný uživatel

/r/iamverysmart

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

It's just trolling, nemám ani základku přece

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

no ty jsi rozhodne mimo

Reagovat
merlick

nie si ty vlastne Chris Hemsworth?

https://www.csfd.cz/film/341230-hacker/prehled/

Reagovat
Taiger

Nerostou mi takový vousy bohužel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Whitemedia

Já bych byl radši, kdyby video fungovalo jak má i během zápasů no, ale to bych chtěl od PL asi moc.

Reagovat
Whitemedia

Jinak na Conteho dlabu, je to psychouš, Tuchel taky, málem se servali, konec. Ale rozhodčí budou škodit dál a dál, to jaký má smysl na tenhle nekonečný příběh koukat..

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Seydou Doumbia

Nic se mezi není nestalo, klasický prehypovana situace v PL pro nic za nic

Reagovat
Jesfey

Snad od příště i s posilami, abychom mohli hrát to, co po nich Conte chce. Bez kreativních krajů tenhle systém ztrácí smysl. Conte je asi nejméně adaptabilní kouč, který ve Spursu za ty poslední roky byl. Aby nás jeho umíněnost hrát jedním stylem neobrala o další body jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď dneska reagoval a v 55 minúte zmenil systém

Reagovat
jk

To jsem celkem nechápal jak to rozjel kdy sme hráli vzadu akorát s Dierem a Romerem vzadu a jinak nikde nikdo. Však tam taky chelski slušně větrala.

Reagovat
Jesfey

Reagoval již v 55., to ano. Bylo to ale až moc neuspořádané rozestavení, z čehož vlastně pramenil i ten druhý gól Chelsea. Levá strana ztrácela po celý zápas, Perišič měl přijít dřív, po jeho příchodu se ta hra na levé straně srovnala.

Reagovat
smazaný uživatel

To aj priznal v pozápasovom rozhovore. Sám zmienil, že ten druhý gól padol i kvůli tomu, že ten systém ešte nemajú tak natrénovaný a že stále na ňom pracujú.

Reagovat
vladis271

Ten Tuchel vs. Conte...

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Pharrell

Reagovat
M0rb1D4S

Ale daleko radši se podívám na tyhle vyhrocené situace, než jak si Guardiola s Kloppem vzájemně olizují mandle.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger
Reagovat
SunFells

Určo

Reagovat
SunFells

Stejně si myslím, že by se Cucurella měl ostříhat nebo měl nosit nějakou hučku, protože hrát kontaktně proti tomu zpocenému květáku taky musí být diskomfort.

Reagovat
Salfovic

Síťku jako nosí kuchařky.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Vlastně už chápu, proč takový zákrok Romera zrovna Taylor s Deanem přejdou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se mělo trestat tahání za vlasy, tak je to diskriminace plešatých hráčů.

Reagovat
Nizzie

Tak to je pro tebe diskriminační porovnávat lidi podle IQ co?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
j_mrazik

To je reakce na Fellainiho a Guendouziho?

Reagovat
Zaschrona

Sice nevím proč to dělají, ale jestli platí, že Chelsea nabídla 40 za Gordona, pak už začínám chápat, proč včera Lampard říkal, že za dva týdny budeme vypadat jinak. Snad dostaneme aspoň 50.

Reagovat
Miguel19

Wtf, k čemu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

To nevím, ale o vašem zájmu píše Joyce a pravá ruka Bobbla, takže se připravujte na to, že u vás nejspíš skončí.

Reagovat
Miguel19

Achjo, nesympatický hnusný ksicht.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Whitemedia

Snad dostanete kulový.

Reagovat
Zaschrona

@ElBobble Everton have rejected a bid worth up to 42 million for Anthony Gordon. Chelsea remain interested in the Everton man

Ach jo, na jaký post ho vůbec potřebujete?

Reagovat
Whitemedia

Náhradník za Reece? Já vůbec nevím, o co tady sakra jde.

Reagovat
Whitemedia

Odoi málo bojuje, tak musí přijít tenhle letec, ze kterého budeme dělat obránce..

Reagovat
Zaschrona

Maximum by tam odehrál, dře celý zápas, je rychlý, má slušný centr, jen je dost bídný ve finální fázi a potřebuje zesílit, jinak má skoro vše. Přijde mi to ale teda jako bláznovství, kupovat hráče s tím, že si ho přeučím na pozici, kde neodehrál ani zápas.

Reagovat
Whitemedia

To je jak kdyby si popisoval Odoie, jen teda u něj to zesílení už proběhlo. To je na palici..

Reagovat
Talker

Pokud bude chtít Odoi na hostovačku/přestup, tak budeme potřebovat ještě jednoho hráče do ofenzivy. Každopádně bych čekal někoho zkušenějšího, když už sereme na Odoie.

Reagovat
Zaschrona

Četl jsem, že o CHO se zajímá Leicester, takže bych čekal, že skončí u nich, možná i na přestup, s tím jeho platem a cenovkou, kterou chtějí za Fofanu, docela by mi to pro vás dávalo smysl. Gordon by ho mohl částečně nahradit + možná teda by mohl mít budoucnost na RWB, navíc s pravděpodobně menším platem. Ve výsledku by vás tahle celá sranda nemusela stát zas tolik, tím spíš, pokud od vás přijmeme Michyho a pak koupíme draze Broju nebo koho to vlastně chceme.

Reagovat
John Obi Mikel

Gordon je dobrý, ale nevím jestli je to hráč pro Tuchela.

Reagovat
Talker

Když už někoho kupovat, tak bych chtěl upgrade, ne jinou verzi Odoie... Gordon nás neposune, je to výměna kus za kus prakticky, jen není tak často zraněný.

Reagovat
vladis271

Je niekde diskusia k U20 hokeji?

Reagovat
eder

Hokej je pro teplouše...

Reagovat
O.Giroud

ved je August

Reagovat
Kokesh

Tak špatný bránění rohu v 96 je taky kouzelný. Tam šli 4 hráči Chelsea úplně do lesa k rohu malého vápna, úplně mimo centrovaný míč a před gólmanem tři bílý...

Reagovat
Blbos_Dlaha

Vracali pozicane. Rovnako smiesne branil roh Tottenham pri tom prvom gole

Reagovat
eder

Hele nech si to, ty rasisto...

Reagovat
Seydou Doumbia

Jaký rasista

Reagovat
Snatus

Reagovat
SunFells

A nakonec to tam dopravil ten modrej

Reagovat
SunFells

V Marseille smutnili po Salibovi a netušili že přijde Nuno

Reagovat
Zdechlina

Chelski - Totenhaim Hotsperm = rvačka kriplů

Reagovat
martin.b

Z pohledu Taylora to vypadalo spíš, že Bentancur hrál míč, za mě ok, že to hned nepískl, gol pak padl ke smůle Chelsea o dost pozdějš, proto to asi vůbec neřešili. "bránění ve výhledu" toho pičuse jasný, ale asi by to neměl ani tak... tahání za vlasy jasnej faul ale to následný bránění, kdy se 4 hráči nechaj stáhnout na přední tyč.. ve finále ale gol Mendyho, míč v oblasti půlky malýho vápna, ani ne úplně na přední tyči, tam musí v 95' vletět...

Reagovat
Salfovic

Takové míče měl i Čech.

Reagovat
Spasitel

Ako máš pravdu ale obidva góly nemali platiť no v dobe VARu to je smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvni za co? Za faul na druhe strane hriste dve minuty pred golem? Nebo to ma VAR resit kazdy faul, kazdou kokotinu a obracet kazde spatne rozhodnuti? Tam mel mavat carovy, ktery to mel z lepsiho uhlu nez Taylor, no ten byl ocividne slaby.

Reagovat
Whitemedia

Psalo se tu o ofsajdu, já už to ale dál nezkoumal.

Reagovat
Walter_Sobchak

To bolo tak 50/50, skôr asi nie. Ale to tahanie za vlasy jasnejší faul byť nemohol.

Reagovat
Salfovic

Někde hore je fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na ktere ma Hoibjerg nohu v maximalnim naprahu. Tak se urcite posuzuje offside

Reagovat
Svatej

byl tam i v době střely

Reagovat
smazaný uživatel

Imho kokotina. V momente strely stal Richarlison presne za Kouliballym a nemel na vyhled Mendyho zadny vliv. VAR check probehl, podle me to posoudili takhle a me to prislo spravne.

Reagovat
Whitemedia

VAR check nebudu brát vážně, když u toho varu sedí narcistní šílenec. To už raději budu věřit tvému imho kokotina.

Reagovat
vitasrp

No to je ten problém, Mendy musel upravit svoje postavení a "vykukovat" zleva, aby na balón dobře viděl, protože jinak měl ve výhledu Richarlisona. Zároveň pak v průběhu střely na balón díky němu dobře neviděl. Podobnej případ jako Xhaka proti Manchesteru United loni, kdy to napálil z 35 metrů, a i když De Gea kvůli útočícímu hráči v ofsajdu neviděl, tak se to z nějakýho důvodu uznalo.

Anebo se to dá odůvodnit jako na Sky Sports, kde někdo řekl, že problém nebyl v tom, že by Mendy neviděl, ale že pozdě zareagoval. Že to spolu může souviset, to už nezmiňovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, tak ja nevim, ale offside se snad vzdy posuzuje v momente, kdy jde prihravka nebo strela ne? Nebo to si jako rozhodci muze vzit libovolny moment, nekde kolem golu? To je snad blbost ne? A v momente strely byl proste Richarlison presne za Kouliballym, ktery je jednak o 20 kilo sirsi a hlavne teda k mici bliz, takze Mendymu rozhodne Richarlison nemohl v momente strely clonit. Tak jsem si to aspon vysvetlil.

Reagovat
vitasrp

V momentě střely se posuzuje jenom to, jestli seš v ofsajdu. Potom záleží na tom, kam se pohneš, jestli ovlivníš reakci brankáře, stojíš mu ve výhledu nebo proběhneš skrz dráhu míče.

Hráč může vystřelit, ty můžeš stát úplně mimo dráhu letu míč, ale seš v pohybu, proběhneš skrz tu dráhu, kudy balón letí a šup, je to ofsajd.

Tady je ten problém, že Richarlison stál v ofsajdu a byl bohužel přesně v dráze letu míče a Mendymu s velkou mírou pravděpodobnosti překážel. Pak už je to jenom o tom, co se vyhodnotí jako akceptovatelný a neakceptovatelný.

Jak říkám, když De Gea prakticky nemohl reagovat na střelu Xhaky, protože měl přímo před sebou v ofsajdu stojícího Nketiaha, který mu clonil, tak to taky platilo, i když vůbec nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti nevim. Dokazovat chybu rozhodcich v jednom pripade tim, ze stejnou chybu uz udelali jindy mi teda prijde jako mizerny zpusob. Jako at na tu opakovacku koukam jak koukam, tak v momente, kdy ta strela leti, je Richarlison presne v ose Hojbjerg, Koullibaly, Mendy a nemyslim si, ze tam Mendymu jakkoliv prekazel. Neuznat to ciste kvuli tomu, by mi teda naopak prislo nefer ke Spurs. Ale chapu, ze tech faktoru tam bylo vic a ze jste nasrani. Za me ne offside, na Jorginha tam faul nevidim, to proste dojebal, tak spadl a ten faul na Havertze byl proste moc dlouho pred tim, aby se k tomu vraceli. Ale carovej to mel mavat, to ke jasny.

Reagovat
vitasrp

Počkej, jak jako dokazuju chybu rozhodčích v jednom případě tím, že stejnou udělali už jindy? Co je to za blbost?

Já říkám, že tam asi bude nějaká shoda na metru, kdy si prostě řeknou - u dalekonosných střel bude ta laťka, jak by musel hráč překážet, aby se to opravovalo, asi opravdu hodně vysoko, protože je to prostě střela z dálky, malá šance, že padne gól a gólman si s tím má poradit.

Já s tím akorát nesouhlasím, protože to ty gólmany nutí zaujmout třeba ne zrovna optimální pozici, což je pak problém, když se to hezky trefí, ale oukej, může být.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. S tim golem Xhaky jsem te teda poprve vubec nepochopil, co jsi tim chtel rict. Sorry.

Jo, to chapu a asi i souhlasim. On tam nebyl dobry zaber z VARu, ale pokud by si to zastavili, jak to dava niz jk, tak by to za me teda uznat taky nemeli.

Reagovat
janinho

za mna jasny ofsajd.

"V momente strely stal Richarlison presne za Kouliballym a nemel na vyhled Mendyho zadny vliv. "

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to asi teda jediny spatne chapu to pravidlo, ale prece to offsidove postaveni se resi v momente, prihravky/strely. V tomhle snapshotu prece Richarlison jeste vubec nemusel byt v offsidu, co to je za kokotina?

Reagovat
Salfovic

Chtělo by to ještě trošku posunout.

Reagovat
jk

Takže mu vlastně ještě uhnul

https://bit.ly/3PoJDcU

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale tak tady mu teda cloni. On se pohybuje smerem doprava a kdyz to leti kolem nej, tak uz je z druhe strany Koullibalyho. V te rychlosti mi to neprislo, ale tady to teda rozhodne je pisknutelny offside.

Reagovat
jk

Řeknu to takhle, kdyby tyhle góly dala chelski Spurs tak jsem úplně stejně nasranej jako můžou být oni. Stejně jako jsem byl nasranej třeba když Kane dal gól a odvolali ho kvůli simulaci Silvy. Spravedlivý fotbal v nespravedlivém světě existovat nemůže…

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vsak jako ja neplacu, ze udelali chybu, naopak. Jen uznam, kdyz jde o zarez, i pokud je to zarez v nas prospech.

Reagovat
Whitemedia

Jde o to, že jsou to furt ty stejný jména, co ten fotbal dělají nespravedlivý. Furt ta vymrdaná pětice nýmandů, i když teda Moss už skončil. A nic se jim nestane, FA jim maximálně pošle nějaké prémie. A škodí všem, nejen Chelsea, takže by nasraní měli být všichni fans PL.

Jen teda Taylor je speciální, ten škodí všem, ale u Chelsea jde do extrémů, to je největší špína fotbalových rozhodčích.

Reagovat
jk

Mě zas sere Tierney. Ty pravidla prostě nejsou tak striktní aby všichni rozhodčí pískali všechny zápasy stejně. A pokud nějaký rozhodnutí budem porovnávat s jiným rozhodčím v jiným zápase je to cesta do pekla.

Jinak, kdyby první gól Spurs zrušil kvůli faulu Bentancura tak by fans Spurs určitě přišli s tím, že hrál balón. A byť to byl tvrdý souboj tak v kontextu toho co včera pouštěl to bylo asi v pohodě. To už spíš ten offside, ale podle čeho posuzují ty hráče co se “nezapojil” nevím. Co se týče Romera, tak osobně jsem dost proti tomu, aby se za strkanice a požduchování dávaly redky, kor v derby. Ale klidně mohl pískat faul.

Reagovat
Greny

U toho Romera mě vadí jedná věc hlavně. Ten Taylor to měl metr před sebou a výhled hezké..

Reagovat
jk

Těžko říct kam čuměl no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to viděl nebo ne je irelevantní. Od toho je tam přece VAR.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Nizzie

Jenomže VAR nemůže opravit to, že neviděl faul. VAR mohl jedině řešit surovou hru a udělení ČK, což také udělal a zde Dean dle mého názoru nepochybil, protože tohle na červenou nebyl. Pak už ale Dean neudělá nic s tím, že Taylor je slepá piča a nevidí evidentní faul. Jako na jednu stranu to zní strašně debilně, ale opravdu chceme, aby všechny blbé fauly za rozhodčího řešil VAR? Já tedy ne.

Reagovat
hitZor

Tierney je taky šílenec,s ním by to včera na žluté karty skončilo tak 8:-1, místo 3:0

Reagovat
Nizzie

Tierney je úplný dement, na něm je vidět, že chce být hvězdou zápasu. Pro takové velké zápasy naprosto tragicky rozhodčí.

Reagovat
Greny

Hele a další problém že ta trajektorie střely letěla velmi blízko vedle něj tudíž mohla ovlivnit i případnou reakci. Musel čekat zda to netecuje nebo tak

Reagovat
Svatej

Myslim si, že kdyby šla střela doleva z Mendyho pohledu, tak to offside není, ale tím, že šla doprava, se Richarlison nakonec dostal do místa, skrze který Mendy na střelu dál neviděl..

Reagovat
frankiefcb

No tohle je bohužel jasný ofsajd.

Reagovat
masly008

Asi myslí ofside.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, to je krasa, ze jednou nam proti nim pralo stesti. Cely zapas Chelsea jasne lepsi, od nas totalni bezradnost. Bodik zlaty. Tuchel dvojnasobny nezvladac, picusek.

Reagovat
eder

Tuchel je děwka nesympatická anorektická...

Reagovat
smazaný uživatel

Doted mi byl ukradeny, no dneska se teda predvedl.

Reagovat
Herry31

Mám to úplně stejně. Konečně nám proti nim rozhodčí pomohl a ten hejt je jen třešnička na dortu. Že je naštvaná většina fans chelsea člověk chápe, ale do toho ten zbytek z arsenalu je pohlazení po duši.

Reagovat
Salfovic

To nebylo štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zarizli vas. Vase hovna, nase radost.

Reagovat
Salfovic

To je lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hona.kub

zhoř!

Reagovat
SunFells

Štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co uz jineho se da nazvat stestim, nez ze ti rozhodci takhle zariznou soupere

Reagovat
hitZor

Reagovat
Nizzie

Gratulujeme k životnímu úspěchu.

Reagovat
Jesfey

Vzhledem k tomu, že jsme byli zaříznuti ve finále LM, tak by nám mělo projít všechno.

Po zápase se toho ale vyrojilo hodně, Cucurellovo zašlápnutí Romera, James s jednou žlutou mezi fanoušky (automaticky další žlutá), Loftus-Cheekova teatrálnost pádů, samotný Tuchel...

Reagovat
fenixLFC

Zariznuti ve finale

Reagovat
Jesfey

Jak bys jinak nazval penaltu ve 3. minutě, která neměla být?

Reagovat
vitasrp

Asi tak, že ta penalta tehdy měla být.

A chtít za oslavu Jamese žlutou kartu, ty tu fakt máš hodně dobrý věci

Reagovat
Jesfey

Neměla... Míč se odrazil od Sissokovi hrudi do ruky, v tehdejších pravidlech to tedy penalta být neměla. A to v tom zápase již byl VAR.

Pravidla jsou pravidla, pokud nechceš, aby se dodržovala, tak proč tu Chelsea fans brečí? Mimoto, kdyby byl Tuchel už vyloučen za ten svůj běh, pak by Conte na konci neviděl červenou, takže se jednalo o hrubé ovlivnění zápasu. To stejné o Curellovi nebo 2. gólu Chelsea... Takže se rozhodni.

Reagovat
Miguel19

Jak ty červené karty na konci hrubě ovlivnily zápas?

Reagovat
Jesfey

Špatně jsem to napsal, chtěl jsem říct, že by se tomu prostě vyhnulo. Hrubě ovlivněni jsme tím akorát my do dalšího zápasu.

Děkuji za upozornění.

Reagovat
vitasrp

Proč by měl být Tuchel vyloučen za svůj běh? Jasně, sprint po lajně není nejtypičtější oslava branky, ale viděl jsem to už mnohokrát a trenér za to nikdy nedostal žlutou/červenou kartu, ach jo.

A ta penalta být podle výkladu pravidel UEFY měla, protože Sissoko měl tu ruku v nepřirozený pozici od těla, tam pak bohužel ani nepomůže ten odraz do těla. Byla to teda extrémní smůla, ale penaltu tehdy rozhodčí nařídil správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jednu žlutou měl a opustil svůj technický prostor, aby se proběhl před soupeřovou lavičkou.

Reagovat
vitasrp

Jasně, já jenom říkám, že se za to žlutá karta skoro nikdy neuděluje a... hlavně už teda řešíme totální sračky.

Reagovat
Nizzie

Na to je owny expert.

Reagovat
Jesfey

To je ale úplně jedno, že je v nepřirozené pozici. Tady jde o to, že se to odrazilo od té hrudi. Kdyby to normálně trefilo ruku, tak ano.

Reagovat
fenixLFC

takze je jedno ze to pidla jasne danrho vykladu pravidiel penalta bola, pre teba to je vas zarez

Reagovat
vitasrp

No podle pravidel to jedno není, pokud máš ruku v nepřirozené pozici, tak by ti ani teč od vlastního těla neměla pomoci a jedná se o přestupek. On s tím pak byl šílený problém i v Premier League, když ten výklad takhle chtěli zavádět a nakonec od toho raději ustoupili, protože byla pasáž, kdy to byla jedna penalta za druhou za ruku v pokutovém území.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako o to finale se hadat nejdu, to uz osral pes. Ale celkove by fotbal potreboval predefinovat, za co budou penalty/zmensit pokutove uzemi. Jakoze, ta vyhoda penalty je casto totalne neprimerena ujme, kterouobrance zpusobi utocnikovi. Nejen ty ruky, ale i pady v rohu pokutoveho uzemi, celem od branky pri pohybu do nikam a jeste k tomu bez mice. Obcas mi to fakt prijde zcestny.

Reagovat
smazaný uživatel

A naopak, treba pokud brankar vybehne mimo sestnactku, sejme utocnika jako posledni prekazka mezi nim a brankou, tak sice dostane redku, ale pokud je to v posledni minute, tak zase ten primak mi pripada jako malo.

Tohle je lip resene v hokeji: zmareni jasne golovky=najezd. Vicemene bez ohledu na to, kde se incident stane.

Reagovat
Kixi Syhimour

*scestný

Nic proti, jen tak pro zajímavost

Reagovat
smazaný uživatel

s/z moje cestinarska nocni mura

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna ale ve slově scestný bych chybu nikomu za vinu nedával

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Taiger

Hloupý se perou s hloupějšíma, zatímco my se sluníme na 2. místě s 6/6 body

Pride of London

Reagovat
Mastný Chobot

Konečne som sa dostal k našim highlightom zo včera... a Zinchenko je geniálny hráč. Taká herná inteligencia a technika, to sa pri bekovi nevidí často. Tých 30m bola krádež. Jesus ma zatiaľ tiež veľmi milo prekvapuje, nečakal som od neho taký veľký impact hneď od prvých kôl.

Reagovat
J0EL

je skvely.

Reagovat
Seydou Doumbia

Prostě klasičtí hráči širšího kádru city, nevím co si jako čekal

Reagovat
Trand

Souhlas, ale chci vidět, jak si bude Jesus (a celý tým) počínat proti top6. Ale zatím velmi příjemně překvapuje, o tom žádná

Reagovat
j_mrazik

Když porazíme všechny od top6 dolů a se zbytkem remizujeme, tak to bude super.

Reagovat
SunFells

Chceš to prozradit?

Reagovat
Trand

Tak narážel jsem na to, že jsou hráči co jsou výborní proti slabším/průměrným týmům a proti těm nejlepším se na hřišti ztratí, sami jsme takové v kádru měli. Jesuse jsem v City prakticky nesledoval a navíc si nemyslím, že by jeho statistiky/hra z té doby byly vypovídající jelikož City víceméně v každém zápase měli navrch a měli větší držení míče. U nás to bude o něčem jiném. Pokud Jesus prokáže, že na to má (nemusí to být ani vyloženě góly, stačí když bude zapojený do hry a najednou se nevytratí a celkově bude pro tým platný), tak budu nadšený.

Reagovat
SunFells

Jesus byl v City vnímaný jako hráč do velkých zápasů, měl velice dobrou bilanci v zápasech ve kterých se jim nedařilo dominovat.

Reagovat
Trand

V tom případě se budu těšit.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
merlick

Reagovat
havrys99

<3

Reagovat
technecium

Od City mastermind. Posili konkurenci, ktera vezme vic bodu Liverpoolu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SpecialOne

Tvl Gordona? To je přesně ten hráč, který by nedostal čuchnout, kdyby byl odchovanec. Za 50 mega to bude samozřejmě jiné...

Reagovat
Miguel19

Regulérně mě to sere víc než ten zápas tvl...

Reagovat
SpecialOne

Nemá třeba Frank slabost pro Pulišiče? To by nebolelo tolik

Reagovat
Raylan

To bych spis čekal, ze tam půjde CHO… Alespoň by ukázal jak moc dobrej je.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Taylor by měl za tenhle výkon dostat 5 zápasů stopku. Příště by si to rozmyslel. Zmrd

Reagovat
Seydou Doumbia

co udělal?

Reagovat
Manik...

Spíš neudělal. Nevyloučil Romera.. .. Co se tu pořád řeší?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jsme v PL sekci tak se tu klasický brečí a nadává na sporné situace a na rozhodčího, hráče, trenéry...takže furt se řeší to samý Romero zkušeně

Reagovat
Manik...

To každopádně .. Jemu nic nevyčítám.. Zkusil to.. Prošlo to.. Chyba je jinde

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Nizzie

Spíš nepiskl jasný faul, na vyloučení to fakt nebylo.

Reagovat
Manik...

Jako zatahání za vlasy mi přijde celkem nesportovní chování..

Reagovat
Nizzie

Jako nesportovní to je, nesportovní je ve své podstatě každý faul, ale červenou bych za to taky asi nedával. Nebo takhle, dokážu pochopit, že to Dean na redku neviděl. Pokud si dobře vzpomínám, ani Fellaini když to udělal Guendouzimu vyloučen nebyl, byl jen pisknut faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ale teda ten Romero, to je ultrapicovina co predvedl. Uplne zbytecna zakernost na redku a kdyby nebyli Taylor a Dean kokoti, tak nam dojebal zapas a 3 zapasy je mimo. To radsi at nekoho sestreli ve vapne spatne nacasovanym skluzem, ale takovouhle kokotinu si nemuze dovolit.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Seydou Doumbia

náhodou to byl swag jako hovado, jak stáhl tu kukuřici k zemi a zkušeně to nikdo neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nizzie

Fakt to bylo na redku? Já si to nemyslím, tady má máslo na hlavě jen Taylor, že ten faul neviděl, Dean rozhodl správně, že redka ne.

Reagovat
matZz

škoda, že si nikdo nevšiml tohoto momentu, mohli jsme tu řešit úplně jinou chybu pana Taylora

https://twitter.com/thespursweb/status/1558878317645905922/photo/1

Reagovat
Salfovic

Takže máme motiv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z fotky se neda vycist umysl. Ale taky me napadlo, ze se Romero mstil, nekolikrat tam potom po sobe sli. No i tak ho to nijak neomlouva, to tahani za vlasy je proste picovina na ntou a mohlo nas to stat zapas.

Reagovat
jk

On ale nějakou blbost udělá snad v každým zápase. Je jen otázka času, kdy si na nej rozhodčí budou dávat větší pozor a bude to mít fakt těžký.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
C-M@ster

nebyl faul

Reagovat
jk

Měla to být žlutá? A byl to vůbec faul?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, faul romera

Reagovat
jk

To čumím. Mě přišlo, že Romero byl u balónu dřív a Cucurela mu šlápnul na patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ta fotka to brutálně zkresluje. Úmysl bych za tím nehledal, prostě blbě došlápl po souboji.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mr.Silver

Tavares jede

Reagovat
Trapper

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Contemu rozmačkal stiskem ruku, tak se pak nedivme, jak reagoval

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso opäť hosťovanie bez opcie. Tragédia. To fakt semifinalista LM nám nemóže poslať aspoň 25 mega za neho a nech si ho nechajú natrvalo?

Reagovat
VasAFC

Tam bude problém spíš obecně La liga. Dovolit si ho může. Otázka jestli ho bude moci zaregistrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Pau Torrese a neco bysme doplatili. Ty nase "prodeje" to je jedna velka katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase to dobře umíte s nákupem rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli sme niekoho streliť Nottinghamu. Ty tlačia pred sebou nákupný košík.

Reagovat
smazaný uživatel

Winksy

Reagovat
SunFells

Taky mě docela sere, že si koupí 15 hráčů a ani jeden z nich není Maitland-Niles.

Reagovat
gocii

Prej jsou na tom financne zle i pres to sf. Mozna budou muset prodat i nejake opory

Reagovat
Jesfey

Nechápu, že jsme si ho nenechali... ofenzivní záložník, který hraje pravidelně za Argentinu. Před pár sezónami nás nejlepší hráč a od zranění chodil max z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte ho nechce a to mi stačí. Nikdy som ho nemal rád a nepamätám si ani jeden moment z jeho pósobenia, ktorý by mi utkvel. Nech ide a už sa nevracia.

Reagovat
Jesfey

Tak nemá ho rád, protože jeho pozici Conte zrušil, teď máme 4 defenzivní záložníky a žádného ofenzivního

Reagovat
SunFells

to si asi neviděl moc našich jednání s jižany

Reagovat
negrles

Villarreal rekonstruuje stadion, tak možná i proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly, Cucurella, Sterling zatím skvělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling sa mi veľmi nepozdával včera. Koulibaly a Cucurella skvelí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling byl dost dobry. Na to jaky je to prcek, tak jsme ho nemohli dostat od balonu. Nastesti je to palic, kdyby trefil tu sibenici z maleho vapna jak chtel, tak bylo hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to uz bylo 1:1? Ted nevim.

Reagovat
Miguel19

Velmi dobrý výkon.

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/swissramble/status/1559060509911093248?s=21&t=nBXkLRxDsWE_AZC_8A1HCA

Finance Chelsea...i před nákupy na tom nejsou vůbec špatně a ohledem na finanční pravidla PL

Reagovat
Talker

Hele ono je to dáno dost těmi prodeji. Proto se dost desim, že letos rozvineme prasátko a pak budeme muset prodávat. Může to odnést treba Gallagher.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Ty prodeje jsou toho součástí

Reagovat
martin.b

celej jejich business model je závislej(úspěšnej) na prodejích, neexistuje tam často žádnej sentiment vůči odchovancům, pokud nejsou hned dost dobří, můžou jít. "Trik" se zaúčtováním celýho profitu z prodeje, zatímco nákup je amortizován lineárně po dobu kontraktu, dělá u tohoto modelu taky strašně moc. Boehly teď navíc bude jako správnej amík tlačit na commercial, který jsou pro mě teda překvapivě dost bídný na to, jak jsou úspěšní.

Reagovat
Mastný Chobot

"celej jejich business model je závislej(úspěšnej) na prodejích"

Tjn, celá Chelsea

Reagovat
Busby babes

ale ono to je pravda. bez tech prodeju by jim to nefungovalo vubec. vsak jim takhle pritelka asi miliarda liber, kterou by jinak museli najit jinde (Roman), coz by mohlo byt moc i na nej.

Reagovat
Mastný Chobot

"miliarda liber, kterou by jinak museli najit jinde (Roman)"

áno, inými slovami, ich "business model" nie je (nebol) zas až tak závislý na predajoch

Reagovat
Busby babes

hele ne, pise o tom i ten Swiss rumble, ze to je busines model, na kterem to mel Roman postavene. Tezko rict, jestli by byl Roman ochotny tu miliardu liber navic investovat. Treba ne a pak by Chelsea mela uplne jine moznosti.

Reagovat
Busby babes

proste, neni to zadna sobestacna chelsea, ale business model by se dal popsat jako postaveny na investicich majitele a prodejich hracu.

Reagovat
martin.b

to by se ale dostali do fáze kreativního účetnictví, kde by museli uměle boostovat příjmy, aby jim to prošlo přes regulátory, což jim evidentně moc nešlo, když snad dvakrát pykali za porušení FFP.

Reagovat
hitZor

My někdy pykali za porušení FFP? A navíc dvakrát? Měli jsme ban na přestupy za obchodování s hráčema pod 16 let..

Reagovat
martin.b

ok my fault, ale za těch 18 let jste byli s FFP skloňování stopro nejvíckrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

ale naťuknul si jeden ze základních kamenů úspěchu vaší akademie, to přetahování největších talentů od konkurentů i díky pracovním nabídkám pro jejich rodiny, (viz skautský smlouvy pro fotry) stovky hostování (teď se bude muset redukovat)... celý to připomíná trochu obchod s bilých masem, leč efektivní je to neskutečně

Reagovat
martin.b

tak pochopitelně i na totálním splashi peněz za hráče, ale bez příjmů z prodejů by ceteris paribus zkrachovali před x lety :D

Reagovat
kvasha16

"neexistuje tam často žádnej sentiment vůči odchovancům, pokud nejsou hned dost dobří, můžou jít"

pises akokeby to inde takto nefungovalo

inak suhlas s tym commercial, tam zaostavame za potencialom si myslim

Reagovat
iamek

mufc are open to permanent offers for James Garner, with several Premier League clubs interested. Erik ten Hag has decided that he should be allowed to leave if a suitable bid arrives. United value him at around £14m.

No ty vole

Jinak podle sestřihu Hendo další slušný výkon

Reagovat
Wazza228

Garnera pošleme pryč bez pořádný šance a McToma si necháme. Ideální

Reagovat
Seydou Doumbia

Tominay měl být nový Scholes...teda co

Reagovat
Wazza228

Wtf, to někdo psal? já viděl max porovnání s Fletcherem.

Reagovat
Seydou Doumbia

kamoš co sleduje všechny zápasy united mi to říkal

Reagovat
Wazza228

chudák Scholes

Reagovat
Busby babes

hendo je proste jen pitomec no, jinak je dobre ze chyta, aspon za nej dostanem nejaky penize.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
BaggioRoberto

Proc pitomec, neco udelal v Utd? Je to dobrej golman a vcera vykon kola, jestli treba nejsou pitomci vedeni United.

Reagovat
Busby babes

protoze byl jeden z tech, kdo leakoval veci z kabiny do novin, pak v prvnim rozhovoru pred sezonou zacal defakto palit mosty s United a rikat jak mel slibenou pozici 1 a nikdo to nesplnil a jak odmitl spousty dobrych nabidek hostovani.,

Reagovat
Busby babes

The coaching team were embarrassed by statistics that showed United’s players ran a total distance of 95.6km in the match, compared to Brentford’s 109.4km. As such, Ten Hag’s staff set up a session — solely a running session — that required each player, even those who did not start on Saturday, to run near enough the difference of 13.8km between the two teams’ combined distances during this additional training session.

najs, to znam, vybehy.

Reagovat
iamek

13,8km? Měl jim dat aspoň 20

Reagovat
Dawon

Tak jestli si nekopne ani pres soucasneho McToma, tak asi lepsi at odejde, jestli za nej nekdo neco nabizi Pokud tam zahrneme nejakou buy-back klauzuli, kdyby nahodou vylitnul, tak asi nasrat

Na tom, ze porad musi prijit alespon dva kvalitni CM/DM zrovna tohle asi nic moc nemeni

Reagovat
Busby babes

jo no, pokud za nej dostane 15-20, neco okolo 10 za Baillyho a neco podobneho za Brandona, tak by nam to mohlo zaplatit utocnika. Coz by imho bylo rozumne rozhodnuti.

tipuju, ze Mctominay ma u nas posledni sezonu, pokud se nestane nejakej zazrak. Vypada to, ze ten Rabiot prijde a uz jen tim by prisel o misto v zakladu.

Reagovat
Dawon

Ja na jednu stranu chapu, ze lidi nechcou, at poustime nadejne odchovance, na druhou stranu presne tohle je problem uz strasne moc let - ze nejsme schopni toho hrace prodat v ten spravny cas, misto toho cekame, jestli nevylitne a kdyz nevylitne, tak uz je pak neprodejny a nebo odejde za nejakou almuznu. Treba za Hendersona sme po te jeho super prvni hostovacce urcite mohli prodat za nemale penize, misto toho sme tady o 2 roky pozdeji, kdy je zase na hostovacce, kde mu snad jeste platime cast jeho platu

Chelsea i City by ho prodali a my bysme tady tleskali, jak prodali za krasne penize hrace, co za ne neodehral nikdy ani minutu - to same se proste musime naucit delat taky, protoze tyhle prodeje se zkratka nascitaji presne jak pises, a pak za to muzes posilit acko nekym vhodnejsim.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze Henduv plat neplatime, ale jisty si nejsem. No i proto by ten prodej Garnera ted daval smysl. Ma za sebou dobrej rok v Champsu, takze by to asi byl spravnej moment k prodeji. Jinak souhlasim, o tom, ze neumime prodavat pisu taky dlouho no.

Plus je teda uzasny ticho okolo Jonese. zije jeste? nebo jsme ho zamkli nekde ve sklepe v Carringtonu?

Reagovat
r.mrazik

To jo. Jen je prostě škoda, že ten kluk nedostane šanci ukázat, jestli na to má nebo ne

Reagovat
Busby babes

no, hele dostal 2 zapasy za zavrenyma dverma plus x tydnu treninku. Asi to stacilo. To si tady asi obcas neuvedomujem, ze ti treneri hodnoti i to, jak hrajou na treninku a tak.

Reagovat
r.mrazik

Trénink není moc vypovídající. Takový Mctom tam může vypadat jak Messi.

Souhlasím s tím, co říkal želva. Šance je to, když hráč dostane více zápasu a dost minut. Jinak vlastně pořádně nevíš, co v něm je.

Reagovat
Dawon

No jenze zas proste nemuzes ty minuty davat kazdemu jen tak z rozmaru...pokud ten trener na treninku nevidi duvod mu ty minuty dat, tak mu je holt neda...nerikam, ze to obcas neni skoda, na druhou stranu kolik pobiha po svete kvalitnich hracu, ktere jsme pustili predcasne, aniz by dostali sanci? Asi prakticky 0

Naopak kolik mame v tymu hracu, kteri kdysi byli nadejni, ale misto prodeje se nesmyslne drzeli v tymu a ted sou k nicemu a bezcenni? Tech uz je trochu vic.

Reagovat
Busby babes

jo no. proste ten syndrom odchovance, kdy je kazdej videnej lepsi nez je. vem si Gomez a dalsi. Dneska by nikoho nenapadlo je kupovat do klubu. Vetsina tech odchovancu ma celkem slusne kariery na urovni mid table PL/Champsu a to je tak vsechno

Reagovat
Dawon

Reagovat
r.mrazik

napadaji me jen pique, rossi, (drinkwater, Shawcross pak z tech trosku vice kvalitnejsich)

Reagovat
Busby babes

z tehle jmenovanych bych pak bral jako chybu jen Piqueho a tam to byly jine duvody nez to, ze bychom mu nechteli dat sanci.

Reagovat
r.mrazik

jojo. duvody jsem neresil...jen pak tu karieru a skill tech hracu

Reagovat
Busby babes

jasne, jen pak co pise Dawon, ani jeden z nich na to nemel. Napada me snad jen Jonny Evans, ten pak hral za Leicester jeste par sezon dobre a mohl imho zustat. ale odchazel uz jako daleko starsi. z tech mladiku se do top tymu neprosadil nikdo, ne?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

Tak drinkwater/Shawcross je prave asi dobry priklad hracu, kde davalo smysl je prodat, protoze na ten top level to proste nikdy nebylo no...tu a tam nekdo nekde utece, ale to uz taky muzou byt casto pripady jako treba Pogba, kdy ti ten hrac odmitne podepsat smlouvu v 18 letech atp.

Reagovat
r.mrazik

jojo, jak jsem psal, ti dva by byly tak max na back up

Reagovat
Busby babes

to je blbost. Uz na treninku vidis, jestli na to hrac ma nebo nema. Pokud ma, tak dostane sanci a ukaze se jestli zvladne replikovat vykony z treninku. Pokud je spatnej uz na treninku, tak pravdepodobnost, ze najednou pod tlakem bude lepsi, je velmi miziva.

Treninky jsou proste dulezite, vzdycky to tak vsude bylo. Nejdriv musis ukazat tam, ze na to mas.

Reagovat
r.mrazik

existuje mraky hracu,kteri na trenink srali a kdyby se to bralo podle toho,tak by ostry zapas nikdy nehrali

trenink,dva beckovy zapasy a jeden v priprave ti o hraci nerekne temer nic

Reagovat
Busby babes

mozna v pozici, kdy uz meli v tymu nejake misto a ten talent ukazali. To Garner neudelal. Me to prijde fakt divny, to co se kolem nej ted deje, jak kdybychom prodavali budouciho Carricka... coz teda nevim no. ale ok, vidis to jinak.

Reagovat
Busby babes

jinak tohle: treninky a priprava ti o hraci nic nerekne... lol, a proc se ty pripravny zapasy asi poradaj? Treninky ti samozrejme o hraci reknou hodne. je to tak vsude na svete a v kazdem sportu.

Reagovat
r.mrazik

tak znovu...trenink a zapas je uplne neco jineho a jen trenink ti o hraci nic nerekne,jak se chova naostro

ze ti hraci maji sami o sobe kvalitu nikdo nespochybnuje

jestli u garnera nevidi kvalitu,tak prosim...jen rikam,ze nedostal zadnou sanci to ukazat

navic horsi jak mctom by fakt nebyl

Reagovat
Dawon

Za Jonese a to jeho prodlouzeni kontraktu by regulerne meli Woodwarda zavrit do vezeni a nebo mozna spise do blazince

Reagovat
Grahf
Reagovat
Walter_Sobchak

relevantny len pre Barcu

Reagovat
Grahf

no však ten tweet sa tyka barcelony

Reagovat
Eichel

a? majú shortlist na pozíciu RB, keďže Desta chcú predať... Romero je relevantný

Reagovat
Grahf

viz busby

Reagovat
Eichel

Oni vidia, že je dostupný na trhu a pôvodne chceli niekoho defenzívne schopného, viď Azpi. Mne sa tie mená nepáčia ale úplne v pohode verím, že v rámci interných debát sú na tom shortliste.

Reagovat
Busby babes

AWB v Barcelone. ok

Reagovat
SunFells

Toto teda není Xaviho list, cmon

Reagovat
martin.b

@David_Ornstein

EXCL: Michael Edwards has turned down Chelsea sporting director opportunity. Edwards recently told #CFC he’s taking time out. Search ongoing - most candidates in work so appointment still likely after window

výborně Mikeyy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Mastný Chobot

EXCL: Granit Xhaka + Gabriel Jesus made deputies to Arsenal captain Martin Odegaard. Xhaka & Jesus given leadership roles to support newly-appointed skipper

Heh, Jesus teda pekný impact od prvého dňa

Reagovat
VasAFC

Reagovat
merlick

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Nuno včera další gól To aby si Tierney pomalu zabalil

Reagovat
Seydou Doumbia

neměl být Tierney váš bek na dalších několik let a nová opora jak přišel?

Reagovat
Mastný Chobot

Však Trand vtipkuje. Tierney je rozhodne lepší hráč ako Tavares. Ale na súboj Zinchenko x Tierney som zvedavý.

Reagovat
Trand

Reagovat
krisa

ideálně předělat jednoho z nich na pravého beka, ať můžou hrát oba

Reagovat
Mastný Chobot

Skôr to vidím tak, že Zinchenko bude hrávať aj v zálohe alebo na krídle.

Reagovat
Trand

Tierney je dobrej, i když není bez chyb (zejména ve hře dozadu). U něj je problémem hlavně zdraví.

Reagovat
SunFells

Tierney má pro nás už význam především hrou dozadu. Proto už taky bude spíš využíván účelově nebo pro rotaci.

Reagovat
Csaplárova past

Kokos, Werner a Lukaku gol vcera

Reagovat
M0rb1D4S

Tak oběma sedí víc jiné ligy, ale narozdíl od Lukakua není Werner uplakaná pička. V neděli byl zase zpátky na Stamford Bridge a sledoval zápas.

Reagovat
Csaplárova past

Werner jel do Londyna na derby ?

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

https://9gag.com/gag/aqGq54Y

Co to proboha je?

Reagovat
Miguel19

Trošku to připomíná zápas United, ale nevím...

Reagovat
Neon

ale 44 byla dobrá

Reagovat
lofin9

v tomto prípade zobrali aj loptu aj drogy zdá sa...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

LGBT soccer + fight against toxic masculinity

DUH

Reagovat
kissak

díky nekvalitě streamu mají všichni flek na prdeli, takže se asi posrali v lese

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
masly008

Reagovat
j_mrazik

Uspíšení globálního oteplování.

Reagovat
Grahf

autistická liga majstrov

Reagovat
kvasha16

ten matros chcem aj ja

Reagovat
martin.b

@AVFCOfficial

Aston Villa can confirm Diego Carlos has ruptured his Achilles tendon.

velkej průser pro Gerrarda

Reagovat
kissak

to teda zrovna ten se jevil dost dobře a chtěl bych ho vidět v EPL déle, škoda

Reagovat
j_mrazik

Jinak jsem viděl, že na Canal Sport před zápasem Chelsea x Tottenham byl sponzorem Tarespa. Máte od nich někdo stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě o nějakém na zahradě přemýšlím, ale ještě nejsem tak ve vatě.

Reagovat
krisa

čekám až bude v nabídce ten hradecký

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Miguel19

Info from our own Rob Pratley:

Chelsea’s bid for Anthony Gordon is £25m plus a lot of add-ons to bring it up to £42m. It’s nowhere near what is being reported, but Everton are putting that information out to make it look like they’re getting maximum money for the deal.

Players from Chelsea to Everton could be involved in separate deals. With Michy Batshuayi – the club are saying they might terminate his contract and let him go on a free to Everton as ‘part’ of the deal. There is also interest in Callum Hudson-Odoi and Billy Gilmour.

Reagovat
Talker

Já nevím, podle mého bychom brali méně vyzrálého CHO do týmu, to mi vůbec nedává smysl...

Reagovat
Talker

Ale pokud bychom jim v rámci toho dealu prodali Billyho (s buybackem) a půjčili CHO, tak by se mi to celkem líbilo nakonec. Vypadá to, že ani jeden z nich si u nás letos nekopne, tak proč je neposlat Lampsovi pomoci.

Reagovat
RKBoy

ja toho Gordona nasledovaného nemám.. to je tak dobrý? čo sú jeho prednosti?

Reagovat
iamek

Jen dva body ztráty na Pool ( na týden ) ETH .

Reagovat
Busby babes

6 pointer.

Reagovat
avicii

Začína boj o záchranu

Reagovat
Busby babes

prave, tyhle tymy v okoli musime porazet, pokud se chceme zachranit...

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Greny

Nevím proč, ale mám tušení že to Klopp svede na toho fanouška co tam vběhl na konci

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, tak tohle je prostě slušný průser.

Nunez to fakt psychicky nedává, začínaje tím instagramovým příspěvkem. Mohl bych kritizovat více hráčů, ale tohle prostě po*ral jednoznačně on. Problém je, že s tou marodkou, teď navíc nemáme schopného útočníka, takže pro jednou se nám klidně může sezóna pokazit hned na začátku, jaká příjemná změna .

Reagovat
LokoLFC

Trapas... 2 zápasy, 2 remízy... jedna s týmem na sestup, druhá doma s týmem druhé půlky tabulky... obrana slabá, útok taky... Darwin je kokot... zatim to vypadá, že tuhle sezónu budeme bojovat max. o big 4...

Reagovat
masly008

CP budou do 8 fleku.

Reagovat
LokoLFC

To fakt nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to bude mít letos těžký, už se jim to začíná zadrhávat. Tipuju, že dají s obtížemi 4. místo.

1. City

2. Spurs

3. Chelsea

4. Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham druhý

Reagovat
VasAFC

Reagovat
J0EL

U neho je uz aj to pokrok, ze ich nedal na prve miesto. Lieky, zda sa, zaberaju

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Coutinho10

dekujeme Darwinovi

Reagovat
Busby babes

Trochu nestastna cervena, ale na to si musi davat pozor no.

Reagovat
JessePinkman

Tohle si nemůže dovolovat, ještě pak píčovat. Ale teatrální pád Andersena na facku.

Reagovat
Busby babes

zrovna tady myslim, ze ta rana do nosu mohla fakt bolet. jen si nejsem jisty umyslem Nuneze, se otocil a jak byli v pohybu proti sobe tak to nevychytal.

Reagovat
Liveral

https://twitter.com/Criminal__x/status/1559273785202806786?t=9SSzVkRLz1tBX-K-dxODdQ&s=19

Tady je vidět že uz mu chtěl dát hlavu v souboji předtím, proto na něj Andersen vystartoval. Takže za mě záměr jasnej. Ale podle toho jak se Andersen kácí tak tomu přihrál dost. Nicméně redka jasná

Reagovat
Busby babes

jj, tady to je lip videt, tak tam ten umysl byl jasnej. A teda to mohlo bolet dost.

Reagovat
Liveral

Bolet to mohlo určitě hodně, ale imho se takhle rovně jak svíčka nekacis, když se deš svíjet bolesti. Takže to asi minimálně částečně přihrál

Reagovat
vitasrp

Tohle jako regulérně bolet muselo, já nevím, proč se z Andersena dělá nějakej velkej simulant.

Reagovat
Busby babes

jj, taky nechapu. fakt mi jen ze zaberu co byl v telce prislo, ze se rychle otocil a Andersen byl moc blizko a trefil ho, ale tady ten zaber je lepsi a ten umysl je jasnej.

Reagovat
Liveral

Mě přijde hrozně teatrální ten způsob pádu. Takovej jako "on mi dal hlavu, všichni koukejte" ale bolet to určitě bolelo, takže možná jen takhle spadl přirozeně a já mu krivdim

Reagovat
Salfovic

Takhle přirozeně padají jen fotbalisti

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Protože žádný člověk na světě, kromě simulujiciho fotblisy, by nikdy takto směšne, jak nějaké převažující se prkno, které najednou omdlelo, nespadl.. Tak proto.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Cobra

Reagovat
andrew96

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

❤️ my booy Manny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Front hell

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Beči

Reagovat
Gazdo

Pretoze normalne sa chlap hentak nehodi na zem a nemusi byt ani nejaky zapasnik. Strasne ma to vytaca taketo slecinky. Zlta urcite, mozno by si obhajil aj cervenu ale robit tu z Nuneza pomaly atentatnika to mi hlava neberie

Reagovat
Jordi Alba

Tak Darwin je mrdka, když mu chce dát takhle hlavu. Andersen očividně při pádech důvěry na dětských táborech dost machroval.

Reagovat
Gazdo

Jasne nie je normalne ist do niekoho hlavou ked chcel mohol to neho normalne strcit ale to pre mna nic nemeni na tom ze toto by chlap proste nemal spravit (hodit sa o zem)

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
janinho

mozno by si obhajil cervenu pozri si ten zostrih subojov darwina s andersenom. sak sa tam po nom chlapec pred tou hlavickou uz 2 krat regulerne zahnal. a ty napises ze MOZNO by si obhajil cervenu ak nunez nema nervy na to aby hral PL tak nech sa da na iny sport. ale ked za mna nejaky klub zaplati 100 mega tak snad by som sa mal trosku vediet kontrolovat, nie?

Reagovat
vitasrp

Ne, tohle není, že by si červenou obhájil. Tohle je taxativní červená karta, protože je tam úplně jasnej úder do hlavy.

Možná padnul jak jelito, ale to mi teda nějak nevadí, protože tohle fakt muselo bolet. Nesnáším, když si dva hráči daj bez jakýkoliv intenzity čela k sobě a jeden spadne jak kokot, ale tady dostal normální ránu, která prostě bolí.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Greny

Ten bude dobře labilni

Reagovat
El Cid z City

Přihrál, spíš se mi nelíbila Nunézova snaha o hlavičku ve hře. A co má Andersen v přerušené hře co sahat na protihráče?

Reagovat
Busby babes

omg, trochu do nej strcil.

Reagovat
El Cid z City

A Nunez taky.

Reagovat
iamek

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Vůbec bych se ale nedivil, kdyby v Andersenove strceni bylo víc kinetický energie, když tak nad tím přemýšlím

Reagovat
oli9

Jak ta chcanka do něj strčila tak měl spadnout a byl by klid... A Andersen by šel pod sprchu

Reagovat
Luc-Luc

nemel delat nic, tohle musi zvladat v klidu, ale je mladej, snad se zklidni...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

To by fakt nešel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
VasAFC

No místo červené by dostal žlutou za divadlo

Reagovat
cristiano.K.

je to smutný, ale bylo by nejlepší řešení spadnout a né oplácet.

Reagovat
Front hell

A nebo prostě jako chlap jít pryč

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

myslím nejlepší pro tým, že jo

Reagovat
Svatej

V ideálním světě by se mělo bojovat za změnu pravidla. Andersen je buzna a vážně doufám, že pokaždý, kdy doma projde dveřma, mu tvář obejme pavučina, ale bez toho pádu by Darwinovo červený chování nebylo trestaný..

Reagovat
cristiano.K.

kdy doma projde dveřma, mu tvář obejme pavučina,

Reagovat
Svatej

calm down Satan, já vím

Reagovat
FUnk

Reagovat
Front hell

Reagovat
nani92

Pozerá tu niekto PL cez Kodi?

Reagovat
Mastný Chobot

ja som minulú sezónu pozerával.

Reagovat
Mastný Chobot

... a prestal som lebo mi párkrát nechcel nabehnúť stream

Reagovat
nani92

ja som dnes zistil, že mi dal Skylink Canal+ Sport na týždeň zadarmo a už mi to skončilo a moje Magio go to tiež nemá, takže sa mi 7,5 za príležitostný zápas v pozadí Tv nechce platiť, tak som myslel, že nejaký fajn crack na Kodi to už má vymakané ktorý repozitár si používal?

Reagovat
RKBoy

ja som bohužial musel tiež kúpiť k môjmu Magio GO premium ten Skylink balíček za 7,50.. ale stále platím pod 20e za dve TV, takže to zas tak hrozné nie je.

Reagovat
nani92

ten skylink máš sám alebo ešte s niekym? mohli by sme ísť napoly

Reagovat
RKBoy

mám ho sám.. tak ja niesom proti.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Il Architetto

Máš návod na instalaci z repozitáře?

Reagovat
Mastný Chobot

Link, čo som poslal vyššie, má aj návod.

Reagovat
avicii

Minule som bol nasraty za to ako sme to tam od chodili, dnes na Darwina.. Chlapec potrebuje byť skromný a makať a učiť sa hrať náš futbal, zlepšovať sa a on sprvý takúto kolosalnu hlúposť.. Klopp, Hendo, Milner mu musia dobre vyčistiť žalúdok... Teší ma ze sme fakt bojovali do konca a škoda tých striel Salaha a Carvalha, šťastie sme ale mali pri Zahovej strele.. Derby bude neskutočne dôležité pre oboch..

Reagovat
Taiger

V tomhle kontextu kloubouk dolů před Artetou, že venku proti Palace dokázal vybojovat 3 body

Reagovat
Luc-Luc

Nunez je normalni guma, to neni mozny, druhej zapas a uz neudrzi hormony na uzde. To smrdi flopem jak prase. Do golu jsme jim nedali cuchnout, nicmene, kdyby se ten kokot nenechal vyloucit, tak to otocime. Potrebujem nutne zaloznika, protoze dnes jsme tam kvalitativne byli na urovni United. Dva body ze dvou zapasu by nebyla takova tragedie, kdyby to nebylo s takovyma tragedama, ale takto...budicek kurva, na United musime brat tri body bez debat a Nunezovi flastr jak prase, dement

Reagovat
El Cid z City

S trochou štěstí mohl bejt pool na bodu, i dva jsou zajímavý. Důležitý ztráty, vzhledem k tomu, že se letos nehraje v dvou tradičně nejsilnějších měsících City.

Reagovat
JessePinkman

Palace skvěle připraveni, bohužel. Klopp malinko podcenění sestavy, i když přesně nevím, kdo jak byl fit. Chybí tomu kreativita v záloze, čekal bych i větší nasazení. Tohle je prostě špatně a United můžou doma klidně vyhrát. Letos čekám bídu.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
Busby babes
Reagovat
LokoLFC

Neskutecna hlaska.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

To je v hajzlu. Po 2. kolech ztráta 4 bodů na City, půlka kádru zraněná, suspendovaný NUNEZ. My reálně nemáme koho na ten hrot dát xdd. S United to bude souboj kriplů a nedivil bych kdychom to zase zkurvili. Tak krásně to po tom vyhraném CS vypadalo.........

Reagovat
Chittak_LFC

Bohužel si za to můžeme částečně sami. Kádr se zdá široký a kvalitní, ale bohužel, hráči jako Thiago, Ox, Keita, Matip, Gomez, Konate (byť ten to teprve u nás začíná potvrzovat) jsou IP skleněnky. Vzhledem k pravidelným zraněním se málokdy dostanou na top úroveň, a když už, tak jen na pár zápasů, než se zase zraní. Ve výsledku to pak dopadá tak, že je 2. kolo a my nemáme na lavičce nikoho, kdo by dokázal vletět do zápasu a kvalitu hry zvednout, nebo alespoň udržet.

Suma sumárum, tým o nejvyšší mety bojovat může, když se budou vyhýbat zranění, resp. nebudou se hromadit ve stejný čas. Samozřejmě mi je jasné, že si nemůžeme dovolit tak kvalitní a zároveň široký kádr jako má City, ovšem věčně zranění hráči nám nepomohou. Btw. všichni výše uvedení (Až na Gomeze, který k nám ale přišel v 17.) byli již IP před příchodem do LFC.

Reagovat
eder

Kdepak, nic není v hajzlu. To jen smrtící mašina Mighty Reds se pomaleji rozjíždí...

Reagovat
ACSMan

Který červený máš teď na mysli? Protože my se rozjíždíme do kopce a bez kol

Reagovat
Svatej

xdd (y)

Reagovat
smazaný uživatel

Najs. Tahle sezona by mohla byt i celkem zajimava, kdyby si ManCity nedosli klasicky pro takovych 95-105 bodu.

Reagovat
El Cid z City

MS s tím může docela zamávat, odepisovat Liverpool je blbost a Chelsea je těch bodů schopna taky.

Reagovat
SunFells

Není.

Reagovat
Mimalu

Není, umíme solidně zahrát s těmi dobrými, ale zase budeme pravidelně zbytečně ztrácet se zbytkem ligy, na každý gól se strašně natrápíme. Liverpool bude taky klopýtát víc než loni

Reagovat
Whitemedia

The Cesare Casadei deal could be used to help Inter secure the permanent return of Lukaku to San Siro. This will help set the scene for a renewal of Lukaku’s loan and eventually help lower the cost of his return to San Siro (SportItalia)

Jak moc nám jebe?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

Kdo to je?

Reagovat
Svatej

Další z talentu, ma ale stat asi 13 mega, nevim jak z toho Inter chce udelat prestup Romela

Reagovat
Mimalu

Tak já z toho textu to chápu tak, že v tom má fungovat jako "sleva". Ale s Lukakem jsme v tak debilní situaci, že asi budem rádi od Italů aspoň za něco

Reagovat
Svatej

Nebude drahej

Reagovat
Whitemedia

Dvacet míčů(s bonusy) za mladého, který nikdy nepříčichl k dospělému fotbalu? Moc mě to nebere, jak kdyby naše akademie neuměla vyprodukovat x takových.

Reagovat
Svatej

Oh, já četl o 13 a ještě to nějak překousnul

Reagovat
RKBoy

tak fanúšikovia Interu vyplakávajú, že predávajú daľší talent za pár šušňov a u nás, že sa kupuje daľší sopliak za "astronomických" 20 milionov aj s bonusmi.

Reagovat
SunFells

Matheus Nunes k Wolves

Reagovat
oli9

Tuhle sezonu budem rádi za top 4. V té záloze nikdo není

Reagovat
Mimalu

Pořád ten tým máte někde jinde než Chelsea, Arsenal nebo Spurs. Tato panika po druhém kole je fakt zbytečná

Reagovat
Ranoth

boze toto su tak prijebane reci... este to pochopim ked take reci bude mat fanusik United, City, Chelsea ale ze aj nasi vlastny ? presne take reci boli aj v minulej sezone ked sme na prelome septembra a oktobra mali 2 remizy, potom 2 vyhry a zas remizu a prehru s West Hamom a ako nakoniec dopadla ta sezona ? dostali sme sa do vsetkych finale a dobehli sme City v lige. Proste mame komplet novy utok ktory potrebuje cas aby sa zohral, do toho nespocet zraneni... Uprimne, na titul to nevidim ani ja ale vobec sa nebojim toho, ze skoncime maximalne 2. alebo 3.

Reagovat
fff

Zas neprehanajme.

Reagovat
cristiano.K.

nedělej Olivera z minulé sezony

Reagovat
wild

https://www.youtube.com/watch?v=RdSjjMgPF6o

Gary & Carra hodnotilo vacsie nakupu United od r 2013. S niektorymi sa da polemizovat, do ktorej katetgorie patria, ale pravda je, ze 70%+ bol flop.

Dalsi do "red listu" bude Martinez.

Reagovat
Busby babes

ten red list je od Nevilla dost bullshit. Treba takovej Blind je tam picovina. prisel, odehral nekolik sezon, vyhral par trofeji a pak se se ziskem prodal. to fakt neni flop. chapu, ze chtel udelat pointu a ma pravdu, ten recruitment je spatnej a vetsina hracu proste neuspela.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwissRamble/status/1559412700416991232

Jak se tu cas od casu objevuje: na co nadavate, Glazerove utraci...

Putting these elements together, I estimate that the Glazers have taken out £1.1 bln from #MUFC (interest £743m, debt repayments £147m, dividends £166m, directors remuneration £55m & management fees £23m). Total cost to United rises to £1.6 bln if £465m share sales are included.

Reagovat
Busby babes

Glazers apologists will point to #MUFC massive transfer spend, which is a meaty £1.4 bln since 2012. Furthermore, £850m in last 5 years was only surpassed by #MCFC & #CFC (both £992m), but the point here is that this is money the club has generated, not provided by the owners.

Reagovat
Busby babes

jinak to vypada, ze se i ta komercni masina zadrhava. Ono si muzem dovolit rok dva spatnych vysledku a neprojevilo by se to. ale 10 let je proste uz moc. Mohl by se tak blizit moment, kdy to Glazeri budou chtit prodat. Zvlast ti mladi by na to mohli tlacit...

Reagovat
wild

Hlavne, cim dlhsie budeme bez LM a buducu sezonu mozno bez europy uplne, to bude mat dost velky vplyv na revenue

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwissRamble/status/1559412821846368257

ma to vliv, ale ne tak zasadni. za 5 let o 150 mega min nez Pool a City. Jen za tech 5 let bylo revenue neco okolo 4.5-5 miliard liber.

Reagovat
wild

Ale to je len TV revenue, vsak? Potom su este peniaze od UEFA, ci to je uz v tom? Plus samozrejme vstupenky

Reagovat
Busby babes

jo, to je fakt. ale ani to nebude vzhledem k pomeru k revenue zasadni. ale bude to vic no.

Reagovat
martin.b

United tyhle "výpadky" příjmů zatím dokážou pokrývat silnými commercials, ale vývoj a srovnání s konkurencí moc pozitivní není, kouzlo beckhamů/ronaldů nebo fergusonů slábne a pro Glazers to může bejt docela strašák v jejich "business plánu".

Reagovat
Busby babes

jj, holt 10 let spatnych vysledku je dlouha doba.

Reagovat
r.mrazik

uz pristi deal na dres nebude tak skvely, uz ten predchozi padl o 20 mega liber

a dalsi komercni smlouvy taky budou jen nizsi...bude recese a MU ustupuje,ackoli ma velky dosah...

jenze bez uspechu to pujde niz a niz

Reagovat
Busby babes

on spadl o 20 mega, protoze tam neni uplne stejne podminky jako byl ten predchozi. Chevrolet v tom dealu mel vic veci. ale jinak jo no. hrozi, ze to pujde niz. Nicmene Adidas deal konci 2025, sponzor 2024. takze je cas jeste neco uhrat a pak to bude hned vypadat jinak no.

Reagovat
r.mrazik

tojo...ten deal s adidasem je skvely a jsem zvedav,jestli ten dalsi bude podobny...

tam mozna bude fajn to,ze tech fanousku mame mraky,tak by se to adidasu mohlo vyplatit...

no uvidime...

Reagovat
Busby babes

jako tohodle se uplne nebojim, uvidime. prave, tech fans mame porad hrozne moc. TeamViewer neprodlouzi, ale tam mam pocit, ze to byl z jejich strany overkill od zacatku. Nejsou tak velka firma aby si tohle mohli dovolit imho.

Reagovat
janinho

ja som vcera cital ze vraj to su ochotni pustit za 4 mld. (tusim GBP, ale je mozne ze to boli USD). dobry biznis urobili chlapci tvl. ak chcelsea stala 3 mld. tak MU sa za tie 4 moze predat. nepochybujem ze je dost sejkov ktori by taku znacku vo svojej garazi privitali. akurat tam bude treba naliat dalsich par sto mega a prebudovat tu strukturu.

Reagovat
martin.b

je až k neuvěření, že tohle skandální počínání majitelů ještě nevyústilo v nějaký fakt masivní protesty/bojkot fans, protože jako koupit klub na dluh, kterej pak převíst do klubovýho účetnictví aby jej splácel a ještě si vybírat divi 20m ročně (to nezmiňuji bonusy pro board = z většiny glazer familia) je fakt geniální shithousery, nehledě na to, že dluh zůstává +- pořád stejnej

Reagovat
Busby babes

no nevim, protestuje se 17 let. Cast fanousku si kvuli tomu zalozila vlastni protestni klub. Loni se podarilo zrusit nejvetsi zapas sezony. Jen proste oni nemusi prodavat, je jim to fuk. Na zapasy nechodi, zijou na Floride...

Skandalni je, ze se jim ten nakup timhle zpusobem vubec povolil.

Reagovat
martin.b

Reagovat
wild

Reagovat
mithro

Reagovat
pingla

Reagovat
Mimalu

Tam je spíš skandální ta neschopnost dosadit do vedení kompetentní lidi. Nějaký model, že si vlastník bude tahat nějakou část peněz nastane skoro vždycky, pokud by to teda nekoupili další šejci.

Reagovat
Busby babes

ted to vypadalo, ze se to lepsi, bohuzel ta zaloha se nepodarila vylepsit zatim a to je ten nejvetsi problem. Arnold si nechce hrat na Football managera jako woodward, tak to je prvni krok dobrym smerem. Otazka je, jestli Murtough je clovek na svem miste. Ma za sebou uspesnou vystavbu nasi akademie, tak nejaky predpoklad tam je.

Bohuzel na tom prestupovem trhu jsme pomali. Pry je to dane tim, ze se snazime zbavit nalepky, ze preplacime za hrace, ale pak clovek vidi 50 mega za Cunhu nebo jak se jmenuje a uplne to tak nevypada.

Reagovat
wild

aj ten Martinez bol preplateny, obzvlast, ze sme ho moc nepotrebovali

Reagovat
Busby babes

mozna mirne ale ne zas nejak skandalne jako to tady vypada u toho utocnika.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

ale jinak souhlasim no. V tomhle Glazery nechapu. United jsou obri masina na penize, proc proste neudelali to, co City: kdo je nejlepsi sportovni reditel na svete? Aha, Txiki, fajn berem. Kdo je nejlepsi kouc? Aha, Pep, berem...

Penize na to mame, abychom tyhle lidi zaplatili. Kdyby je nechali delat svoji praci, United by meli sportovni uspech, ktery by prinesl vetsi komercni uspech a oni by mohli daleko vic v klidu ten klub dojit. Pritom by ani nebylo treba investovat vic penez. Jen o tom nechat rozhodovat kompetentni lidi.

Reagovat
Mimalu

Přesně no, mají totálně výnosný produkt, ale místo toho aby si našli někoho schopného, kdo se jim o tu dojnou krávu bude starat, tak se raději sami střílejí do vlastní nohy

Reagovat
Dawon

pro me fakt jedna z nejvetsich zahad jejich business modelu. Uspesny a prosperujici klub je vyhodny jak pro ne, tak pro fanousky.

Reagovat
Busby babes

jeste k tem protestum, vcera jsme to resili s Mrazikem u tohodle clanku.

https://www.football365.com/news/manchester-united-fans-continue-drink-pot-glazers-john-nicholson?fbclid=IwAR2FzeakVkbfj4gxodQkEiMLKb_vFAupZ68l7yFPhlJxY4jd14eQLyX5T4U

ted se treba na twitteru rozjel hastag #emptyoldtrafford. Jenze to zatim neni nijak organizovane, zadna z fans group se k tomu neprihlasila, v UK jsou defakto rozprasene ultras skupiny a nikdy nove nevznikly, takze je to takove roztristene. Plus k nam jezdi spousty turistu na zapasy a ti se k necemu takovemu tezko pripoji v nejak vetsim meritku. Jedes jednou za sezonu na zapasu United, letis pres pul sveta, tak pak je tezky na zapase nejit a tak...

Reagovat
martin.b

to je pravda no, a Glazers to dobře ví

Reagovat
r.mrazik

kurvy americký

Reagovat
mithro

akurat to znovu citam, zabavne potom citat tu tie plky od haterov United.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

jinak Andersen si celej zápas Darwina zkušeně dostával tam kam potřeboval, víceméně od 20-25 minuty mi bylo jasný, že to takhle dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

runarsson hostovacka v turecku bez opcie. 4 zapasy za nas odchytane a do konca kontraktu uz budu len hostovacky. co bol toto za nakup, co bol toto za skauting?

Reagovat
SunFells

Inaki Cana

Reagovat
VasAFC

Na toho jsem úplně zapomněl, ale díval jsem se že stál 2m to je vzhledem k těm promr... penězům za poslední roky jako kapka v moři

Reagovat
mr.Silver

Ten legendarni zápas se City horší výkon brankáře nepamatuji, a to jsem koukal o víkendu na United.

Reagovat
kissak

Karius?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gocii

Tak to byla takova levna zaplata na pozici 2/3. Pak prisel ryan a byl 2 a runa uz nechytal. Tam je hlavne nepochopitelny tech 40 tis na vyplate

Reagovat
Side

Má 15k

Reagovat
SunFells

To máš ve fifě?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fff

Nunez to je na pokutu, absolutne zbytocne a tak neskutocne hlupe. Jota mimo, Firmino mozno mozno bude v poriadku na MU, utocnik mimo na 3 zapasy kvoli takejto blbosti, to sme fakt nepotrebovali.

Herne Nunez mne pride ako taka definica pojmu, ze nevybruseny diamant. Ten jeho pohyb, vyber miesta su fakt dobre, do sanci sa dostava, ale zakoncenie este zaostava. A niekedy aj ta medzihra mi pride taka, ze on miesto toho, aby sa napr. sustredil, ze ok teraz tu idem dat jednoduchu nahravku a potom si mozem ist nabiehat a hladat miesto, tak hlavou uz si nabieha a prihravku dodrbe, akoby sa na to nesustredil. To su veci, na ktorych sa da pracovat a stale je mlady, takze osobne som s nim herne spokojny. Kazdopadne by sa nam vcera bol hodil Jota, ktory mi pride v tej sestnastke a zakonceni o dost lepsi aktualne.

Na druhej strane Diaz, hoci dal super gol, tak uz odkedy je u nas mam z neho pocit, ze na tie jeho schopnosti ma malo golov/asistencii a hlavne teda mam pocit, že sa nedostava do tych pozcii dost casto vzhladom na jeho kvalitu a to ake ma schopnosti. Plus mam pocit, ze Robertsonovi viac sedela hra s Manem, no snad sa to este zlepsi.

Kazdopadne tim ako taky si sance vytvaral dost v oboch zapasoch zatial, o ten utok sa nebojim.

Vcera ma trochu sklamal VVD, pri tom gole mi prislo, ze mal rychlost, aby Zahu dobehol a skomplikoval mu to, neviem. Mozno sa bal, ze ked k nemu viac dostupi, tak bude jednoduchsie pre Zahu si ho zaseknut a ist do vnutra ihriska. Neviem, skratka som mal taky blby pocit z toho golu .

Kazdopadne ten vykon vcera nebol zly, CP o hraca viac a boli herne uplne mimo.

Vyhrat mohli oba timy, my sme mali viac sanci a treba dufat, ze to zacne padat.

Kazdopadne ta zaloha ma moc netesi. Carvalho je zaujimavy hrac, no pokial je 2. kolo a my musime poslat na ihrisko na konci zapasu 19 rocneho hraca, ktory v PL este nic neodohral, tak to nie je moc dobre podla mna. A tiez nechapem, preco tam ked tak neisiel Keita. Fabinho nema formu uz dost dlho a potrebujeme, aby sa dal dokopy.

Reagovat
fff

Inak ten Nunse k Wolves ma celkom sklamal z toho pohladu, ze fakt nechapem, preco sme po nom nesli.

O rok potrebujeme realne 2 az 3 zaloznikov. Ox vkuse zraneny a herne mimo 3 roky, ten musi ist, Milner zrejme tiez uz pokracovat nebude, Keita IP a ktovie, ci zostane (hoci osobne by som bol rad, keby zostal), Hendo bude mat tusim 32, Thiago bude chybat vzdy cca polovicu sezony ... Ja si fakt myslim, ze teraz mal prist jeden zaloznik s tym, o jeden az dvaja dalsi.

Reagovat
vitasrp

Ten Van Dijk u gólu, to je těžký, on tam prostě hrál na pravděpodobnost, hlavně nechtěl Zahu pustit do středu hřiště, kde by ta šance, že dá gól, byla o dost vyšší. Takhle to bylo přece jenom z úhlu a bylo potřeba fakt skvělý zakončení, aby se to dostalo do sítě, akorát to Zaha zrovna trefil.

Reagovat
fff

asi hej, aj som si to tak nejak v hlave upratal, no v prvom momente som bola nasraty a kricim na telku, ze sak si ho mohol dobehnut a zablokovat tu strelu . Je ale pravda, ze zrovna Zaha je zorvna hrac, ktory je viac ako schopny si hraca presne v takejto situacii krasne zaseknut do vnutra ihriska ...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tam zaha nejak vubec nemel cas a prostor neco menit vzhledem k pozici vsech akteru a jit do stredu hriste, spatne rozhodnuti od van dijka, zaha to mel rozhodnute 2s predem, ze takto vystreli a uhel na strelu porad velmi dobry, pocitamt s tim, ze zaha neda v tak komfortni situaci skvele zakonceni je proste to spatne rozhodnuti

Reagovat
cristiano.K.

Mané dával 20 golů za sezonu v průměru. U Diaze budeme rádi za 15 (i tak je to dobrý, protože to většinou křídelní hráči nedávají).

Nunez bude časem dobrej o to nemám strach. On je schopnej se dostat do čtyřech šancí během zápasu a proměňovat je začne. Firmino se do těch šancí dostává 2x méně, takže to bude jen lepší.

Reagovat
EZ

Nunez skvelo cita hru a fyzicky je mostrum, este musi zamakat na futbalovej stranke.

Coz je ale dobra sprava, to sa dotrenuje skor. Avsak za tie peniaze by clovek cakal, ze bude lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zálohu sme mali určite posilniť. Všetci v klube vedeli že hlavná slabina nášho tímu je záloha. OXa už ani do kádra nepočítam, Keita je buď zranený alebo hrá podpriemer, Thiago je geniálny ale bude mimo pravidelne lebo je sklenený bohužial, Hendo už má svoje roky, Curtis zranený. Môžeme sa len modliť aby sa nikto ďaľší nezranil. Momentálne naša záloha stojí na Fabsovi, Hendovi a Milnerovi plus dvoch mladíčkoch, ktorí potrebujú ešte vyzrieť.

Doteraz nechápem prečo sme neangažovali Tielemensa, Sancheza ktorý bol za facku boha, a teraz ked nam vyfúkli druhého Nuneza, tak by som angažoval aspon Bruna Nevesa, ktorému končí zmluva a veľmi rád by k nám šiel. Ale nič z toho sa nedeje. Som z toho frustrovaný a nešťastný. Až priveľmi mi to pripomína sezónzu kde sme s obrovským šťastím skončili tretí, kvôli všetkým tým zraneniam.

Reagovat
Liveral

https://twitter.com/ReubenPinder/status/1559447822692503556?s=20&t=Ei7IM_6C1zoZaWxQPLBH0g

Řekl bych, že až si tohle video pustí každej stoper v PL, tak Darwina čeká poměrně krušnej rok

Reagovat
fff

ako mne ani neprislo, ze by Andresen robil nieco extra, co by sa nedialo v kazdom zapase bezne.

Reagovat
Liveral

Jo no. Andersen podle mě věděl že má vyhráno už v momentě, jak ho Darwin dojel tou druhou nohou ve skluzu hned v 28 vteřině, tam pochopil, že už má nervy na pochodu a je jen otázka času kdy udělá nějakou kravinu

Reagovat
fff

Urcite hej. Tak to tiez patri k tomu, dostal sa mu do hlavy (mozno bol aj sam pekvapeny ako jednoducho a rychlo ) a vyuzil to, podla mna teda nijako zakerne ale bezne tvrdou hrou, nic nestandardne.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Čenda

masterclass od Andersena, i s námi hrál skvěle, vybornej obrance pro PL.

Reagovat
Seydou Doumbia

tu je vidět ten extrémní nepoměr mezi ligama, protože u nás v lyonu byl naprosto tragický, cornet taky žádná sláva...a oba si PL dávají, někdy naopak se hráči daři v horší lize a v PL vyhoří...

Reagovat
VasAFC

Jojo od nás kdo jde do OM tam září Každému hráči holt sedne něco jiného.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
EZ

Reagovat
Gareth Bale 11

Akorat jsem na to koukal a slusne vytekl, protoze nic silenyho se mu teda nedelo.

Reagovat
fff

Tak bol nasraty, ze ho branil .

Ako mozno bol premotivovany z prveho zapasu doma, mlady chalan, co zrejme teda bude temperamentnejsej povahy. Kazdopadne by som necakal, ze profesionalne futbalistu toto az tak rozhodi. Bude si musiet zvyknut.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak to si s lepsima stoperama a nebo vetsima provokaterama jeste uzije.

Reagovat
FUnk

tesim se na romera

Reagovat
Gareth Bale 11

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se vůbec potkají. Jemu taky neustále visí červená ve vzduchu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Seydou Doumbia

Mings?

Reagovat
Eichel

Reagovat
fff

Esteze Rudiger uz isiel prec z PL .

Reagovat
icemike

Ten by ho rozebral už v tunelu

Reagovat
EZ

Reagovat
Busby babes

pokud bude reagovat tak jak vcera, tak bude hrat jen kazdej 4. zapas...

Reagovat
Liveral

Reagovat
krisa

Reagovat
martin.b

vzhledem k tomu, že se má vrátit na merseyside derby, tak je to docela reálný

Reagovat
Mimalu

Jako chápu že ten tlak na něj bude obrovský ať už cenovkou nebo srovnáváním s Haalandem, ale podle toho videa teče až abnormálně,. Už moment okolo 43 sekundy rozhodčí nemají rádi a být Andersen k němu blíž, tak mu přilítla dobrá facka, kterou by nepochybně uměl prodat

Reagovat
Salfovic

Tak s Haalandem ho srovnávalo leda pár liverpoolských snílků.

Reagovat
Registrujisejenproto

Neni to pravda, ale zkusils

Reagovat
Mimalu

To není pravda, to srovnání se přímo nabízí, dva aktuálně nejlepší kluby si pořídily hroťáky s vysokýma cenovkama. Různé srovnávačky letěly po celém Twitteru x týdnů před startem ligy...

Reagovat
Maximm9

To sice ano, ale Haaland na ty jeho statistiky byl pomerne levny, NUnez je jen dalsi prepaleny utocnik

Reagovat
mr.Silver

Je to mladé pako, musi si zvyknout na PL, a hlavně zapracovat na koncovce, ty střely včera byly tragické. A Andersen druhý výborný zápas, proti nám hrál taky skvěle.

Reagovat
Liveral

Andersen už hrál skvěle pro ti nám loni, jak jsme u nich dostali 3:0, ty 2 asistence byli jen taková třešnička, ale pamatuju si, jak jsem z něho byl unešenej defenzivně...

Reagovat
mr.Silver

Ten zápas jsem už vytěsnil z hlavy, to byla od nás hrozná tragédie.

Reagovat
kissak

Skvělé video, jenž dá plně vyniknout práci na hřišti, která není až tak vidět. Andresen si ho moc pěkně vychutnal.

Bez ohledu na Nuneze či udržení nervů na uzdě, kdo z vás by tohle psychicky vydržel a kor v takhle mladém věku když přijdete jako zatím přehypovaná hvězda do Poolu?

Reagovat
fff

Ako podla mna, ked hram futbal cely zivot, tak na taketo veci (v mensej ci vacsej miere) musim byt zvyknuty, sak to je uplne bezne od obrancu. Nunez tam vyzera, akoby sa mu nieco taketo v zivote nestalo a to ja fakt nechapem

Cize ja by som to napr. mozno nevydrzal, lebo som take nezazil a keby ma tam ako civilistu hodis, tak by sa mi to urcite neznasalo prijemne, no zas ja nehram futbal pravidelne od 6 rokov a postupne na najvyssej urovni.

Reagovat
kissak

Jasně, ale ber to tak že přestoupil za ohromnou sumu a hned byl oslavován fanoušky jakožto útočná spása a skvělá budoucnost. Ten tlak na něj a motivace je opravdu ohromná a ještě je dost mladej možná i mentálně nevyzrálej.

Reagovat
EZ

Reagovat
Nikikrew

Neviem, hraval som obrancu po vacsinou mojej ,,kariery" a takmer nikdy som utocnikovi nic nehovoril pretoze mi to prislo hodne pod uroven. Maximalne pri standartke alebo rohu som ho trocha predtym postrcil rukami trocha bodicek ale nic hrozne

Kazdopadne tu sa bavime o PL kde kazdy detail moze hrat velku rolu. Takticky ti obrancovia si vedia ulahcit pracu tak preco nie ale stale to musi mat iste medze.

Reagovat
Seydou Doumbia

vidíš a v nba je normální že ti protihráč říká že je tvá matka kurva atd dostat se do hlavy je taky umění a klíč k úspěchu

Reagovat
Nikikrew

je to dost ubohe teda. Absolutne sa s tym nestotoznujem

Reagovat
EZ

nemyslim si, zeby Adersen hral 3d sachy s Nunezom.

Proste ho branil ako branil utocnikov kazdy iny zapas.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
frankiefcb

Nebylo tam nic za hranou od Andersena. Prostě poctivá stoperská práce.

Reagovat
kissak

však ano

Reagovat
kissak

však v tomto se shodneme a uvádím to samé co Ty

Reagovat
tomegg

Reakce na ten pád Andersena: Huge Rooney boxing celebration vibes

Reagovat
smazaný uživatel

Andersen velice chytře využil jihoamerickou horkokrevnost a labilitu. Moc dobře věděl, že se nechá vyprovokovat.

Reagovat
janinho

kks, tak on sa uz pred tou hlavickou po nom zahnal 2 krat... toto ide tym padom aj na vrub lavicky LFC, ze to niektory z asistentov nepostrehol a mohli mu dat sodu kym to uplne dojebal. ten chlapec vcera asi nebol mentalne pripraveny hrat ostry zapas.

Reagovat
Seydou Doumbia

nestihl v šatně dopit matéčko a to ho rozhodilo no

Reagovat
janinho

jj, to by nasralo kazdeho

Reagovat
Seydou Doumbia

Když mě někdo vyruší a já ho nestihnu dopit tak jsem jako Darwin

Reagovat
smazaný uživatel

Až na přihraný pád velká stoperská paráda. Zároveň - pokud by pádu nepřidal, těžko by Nunez viděl červenou.

Reagovat
EZ

Ale zas na druhu stranu ten drive vie pretavit do hry, coz je skvele.

Reagovat
Luc-Luc

ten musel dostat od Kloppa poradnou sadu...snad se uklidni, protoze potencial ma velkej, a tyhle blikance budou jen obcas jako u Suareze

Reagovat
Salfovic

Nuněz to už nechal smazat

Reagovat
SunFells

Potřebuje dospět, takto na útočníkovi pracovat není u obránců žádná velká vzácnost.

Reagovat
cristiano.K.

Pozitiva: stále neporažení

Negativa: jen dva body před MU

Reagovat
ACSMan

V pondělí vás předskočíme možná

Reagovat
Blbos_Dlaha

ale akokolvek vtipne to znie tak staci aby CR mal jeden zo svojich dni kedy je nezastavitelny a sanca tam je

Reagovat
mr.Silver

Není, Liverpool bude namotivovaný a United jsou United, to nemůže dopadnout jinak než 4:0 pro Liverpool, Salah hattrick.

Reagovat
Busby babes

rozhodne je to pravdepodobnejsi varianta nez ze to nejak ukopem.

Reagovat
icemike

Pool je celkem sterilní a derby je derby, bych se nedivil, Kdyby se hráči hecli a skončilo to dobře pro United... Něco jako 0:0

Reagovat
Dawon

To je bych se teda aktualne divil asi ze vseho nejvic, kdyby se hraci hecli Ani nepamatuju kdy naposled to ten tym jako celek odjezdil po zadku, ikdyby treba kvalitou na soupere nemeli

Reagovat
Seydou Doumbia

tak nebylo by to poprvé kdy by jste byli totálními outsidery a pak udělali výsledek že...viz třeba proti city několik x

Reagovat
Dawon

Tam sme sice byli megaoutsideri, ale furt do toho ten tym sel v nejake relativne dobre situaci...tady je to fakt totalni rozklad, podobny te lonske sezone, kdy sme dostali neuveritelne nalozeno a bohuzel nic moc jineho tady necekam.

Se obavam, ze to co se tam deje, se nespravi lusknutim prstu Ale rad se budu mylit a smat se LFC, ze sou po trech kolech za nama nekde v sestupovem pasmu

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ono se to dát do kupy nemusí, že...ale nějaký zápas vyhrát musíte a jesti to je se sotonem nebo live, šanci tam vidím nemůžete prohrávat dokud si nevyřešíte ten totální bordel, odpad a rozklad v týmu jsem zvědav koho by si ty tam chtěl jako reálnou posilu do kádru?

Reagovat
Busby babes

no, minule se hecli a skoncilo to 5:0.

Reagovat
Luc-Luc

pristi pondeli to uz bude o pet

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

news: Everton REJECT Chelsea Gordon bid!

Ještě že tak a už to nechte konečně plavat!!!

Reagovat
BaggioRoberto
Reagovat
r.mrazik

to rikam porad,ze se boji hrat s micem a je tam uplne k prdu

Reagovat
O.Giroud

no tak si zahrame s ManUtd a Evertonom o zostup, no a co.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vy mate vsichni nejakou bipolarni porucu nebo co? Vy bud jdete na quadruple nebo na sestup. Nic mezi.

Reagovat
Kixi Syhimour

O quadruplu mezi námi snad nikdo nepsal. Většinou jsme naopak skeptičtí, v součanosti budujeme kádr na boj o postup zpět do PL.

Reagovat
ondris

Vrabejka?

Reagovat
O.Giroud

este je tu TOP4

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

všcihni fanoušci úplně v piči v depresích jediní co tu jsou štastní jsou snad fans arsenalu jinak nikdooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze my jsme momentalne taky vsichni dobre naladeni

Reagovat
Giwdul

Ještě k tomu Nunezovi. Přijde mi, že jsem buď viděl jiné video/zápas, nebo zdejší fanoušci Live jen alibisticky hejtují Nuneze, aby nevypadali jako plačky, co s tou redkou nesouhlasí. To měl spíš Anders dostat redku za ten pád - vážně silná káva a především dokonalá demonstrace toho, co by se dnes mělo trestat a na co by měla být v dnešním fotbale zaměřena pozornost prvořadě. Kdyby spadl Nunez, jak ho Anders strčil zezadu, přišlo by mi to tedy rozhodně úměrnější vztahu síly a odporu. Nicméně - také byste ho pak chválili, jak to vlastně udělal "chytře"?

Nikdy jsem nepochopil, odkud se bere tendence rozhodčích (a fanoušků po tom volat) posuzovat přísněji oplácení než zákroky/provokace, které mu předcházejí. Vždyť to vůbec nedává žádný logický smysl. Anders tam Nuneze celý zápas požduchává, provokuje, a je tedy chválen, jak to dělal chytře atd., zatímco Nunez mu to jednou oplatil a je tady za magora, co nedokáže krotit svoji horkokrevnost. To mi nepřipadá v pořádku. Neřeknu, kdyby mu dal regulérně přes hubu. Pak bych řekl, dobře, neunesl to a svoji reakci přehnal. Ale realita je taková, že neudělal nic horšího, než čeho se na něm Anders dopouštěl celý zápas a koneckonců i v onom klíčovém incidentu on byl tím, kdo zaútočil jako první a daleko zákeřněji (zezadu). Redka za mě úplně, ale úplně mimo. A pokud ano, měla být jednoznačně oboustranná.

Reagovat
Giwdul

Andersen* sorry.

Reagovat
Neutron

To strcenie do Nuneza malo svoju predohru. Reagoval ako debil a cervenu dostal zasluzene bez ohladu na to, ci Andersen ten pad prifarbil alebo nie, mimochodom dobra rana na nos je proste velmi neprijemna, nebudem tu riesit akou silou ho trafil a podobne picoviny, bol tam jasny umysel, vybavene, to potom ani Zidane nemal dostat cervenu, ked trafil Materazziho.

Reagovat
Giwdul

Se Zidanovou hlavičkou to snad nechceš srovnávat ani ve snu. Ty měly společného snad jen to, že jde o stejnou část těla. Předcházelo tomu to, že se mu Nunez pokusil za další strkance dát hlavičku, ale tentokrát se ještě netrefil, nebo se pletu?

Tohle bych "dobrou hlavou", ze které by se měl protivník skácet k zemi, vážně nenazval.

Ale přistoupím na zdejší logic. Škoda, mohl být Nunez chytřejší, spadnout dříve on (nemyslím jen v rámci tohoto incidentu), ven by šel Andersen a skončilo by to 3:1 pro Live. Tak se dnes hraje fotbal. Bohužel.

Reagovat
Neutron

Takych strkancov je pocas zapasu milion a to je akoze dovod ist do niekoho hlavou? Vsak preto ho Andersen aj postrcil co zjavne Nunez emocne neuniesol a spravne bol vyluceny.

Nuz, zhodneme sa na tom, ze sa nezhodneme. Ale celkom by ma zaujimalo, ci by si mal rovnaku retoriku, keby neslo o klub, ktoremu fandis.

Ako z akeho dovodu to nechces porovnavat? No vidis mozno skoncilo a mozno aj nie, skor mi prislo, ze ste boli aktivnejsi po jeho vyluceni.

Reagovat
Giwdul

Klub neřeš (i když rozumím, že ti to při posuzování mého názoru přijde zásadní a rozhodující). Též se můžu pozastavovat nad tím, že ve tvém výkladu může být dost rozhodující to, že jde o vyloučení hráče největšího rivala. Ale přijde mi to zbytečné. Snažím se tu situaci řešit objektivně.

Mně jde v zásadě o tři věci, které mi z té situace vyplívají:

1. Nunezova hlavička, která mu - jak vidno ze záběrů - ani pořádně nesedla, je pouze špička ledovce. Nic výjimečného při oplácení. To třeba ta Zidanova hlavička (když už jsi ji vzpomněl) je opravdu nezapomenutelná, jak svojí razancí, tak i celou tou situací. Hlavní pozornost by měla být zaměřena na Andersenův pád, který už snad nejde nazvat ani teatrálním, a který rozhodně obvyklý není. Toto už je zkrátka moc, to ať si předvádějí ve Španělsku. Navíc on byl agresorem, který do toho konfliktu přicházel jako oběť, což je už úplně směšné vzhledem k průběhu zápasu.

2. Nechápu, proč by se mělo přísněji trestat oplácení, než původní útok. Nunez byl zezadu strkán, ohnal se hlavou (čím ostatně jiným, je o hlavu menší, to mu měl dát loktem nebo do sebe nechat celý zápas zezadu strkat?), netrefil se, pak na něho Andersen zezadu zaútočil docela ostrým žduchnutím a pak teprve následovala hlava. Za mě měla být redka jednoznačně také za to Andersenovo žduchnutí zezadu. Respektive kdyby Nunez spadl, zcela nepochybně by ji Andersen dostal a tento spor by vůbec nevznikl.

3. Z mého pohledu měla být situace řešena červenou kartou pro oba. Pro Andersena za to strčení zezadu (dost explicitní, ne žádné zastřené postrkávání, co předváděl celý zápas, dejme tomu v rámci hry - prostě to byla jasná fyzická insultace), pro Nuneze za oplácení. A to mě vrací zpět k předešlému bodu: nevidím jediný důvod, proč oplácení hodnotit přísněji než jeho příčinu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Nunez celej zapas nezvladal. Redku za ten pad, to je zatim asi nejlepsi, co tu bylo.

Reagovat
Giwdul

Ne, redku samozřejmě za to, jak do něho zezadu žduchl. Spadnout v tu chvíli Nunez, tak by to tak také bylo. To víš sám moc dobře. Ten pád se má jednoznačně řešit dodatečně, tohle přece není normální a z fotbalu by to mělo vymizet. Vypěnit, když mě někdo celej zápas zezadu ojíždí, mi přijde ještě vcelku normální a pochopitelné, ale když mě někdo "pohladí" hlavou po bradě, tak se skácet doslova jako bortící se socha, to mi vážně normální nepřipadá. Pokud tobě ano, je asi zbytečné, abys na mě vůbec reagoval, protože více si toho neřekneme ;)

Reagovat
Busby babes

Jeste lepsi. Cervena za postrceni. Ty jedes

Reagovat
Busby babes

Pohladi. Tak se koukni na ty zabery znova. Dal mu celkem slusnou ranu primo na nos. To, co pises je nesmysl. I kdyby nunez spadl, tak to neni ani na zlutou

Reagovat
Giwdul

Co ti úplně uniká, že tady vůbec nejde o závažnost těch zákroků (ani ten Nunezův nebyl nic extra, aby se to dalo takto brát; spíše než do nosu ho trefil do brady, a rozhodně v tom nebyla taková razance, aby se tam musel Andersen hroutit jak hadrový panák), ale o jejich kontext. Míč byl v zámezí, celé se to odehrálo mimo hru a jako první zaútočil Andersen. Co na tom nechápeš?

Navíc úplně ignoruješ, co za šaškárnu tam předvedl Andersen. Tohle skutečně chceš v PL? To radši horké hlavy jako Nunez (byť teda konkrétně on mi není vůbec sympatický) než vychcaná hovna jako Andersen.

Reagovat
Busby babes

uzasny veci tu jedes, jen tak dal.

Reagovat
Giwdul

Zato ty předvádíš obrovskou intelektuální hitparádu. Hodit v každém příspěvku tři výsměšné smajly a dělat z toho, na koho reaguji, kokota, umí s prominutím taky každý kokot. I kdybych psal sebevětší sračky, píšu je slušně, nikoho nenapadám, zato ty se chováš jako totální omezené hovado. Nic víc, nic míň.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Giwdul

"Nunez byl zezadu strkán, ohnal se hlavou (čím ostatně jiným, je o hlavu menší, to mu měl dát loktem nebo do sebe nechat celý zápas zezadu strkat?), netrefil se, pak na něho Andersen zezadu zaútočil docela ostrým žduchnutím a pak teprve následovala hlava."

Z jakého důvodu mi to video posíláš?

Reagovat
Busby babes

"To měl spíš Anders dostat redku za ten pád - vážně silná káva a především dokonalá demonstrace toho, co by se dnes mělo trestat a na co by měla být v dnešním fotbale zaměřena pozornost prvořadě. Kdyby spadl Nunez, jak ho Anders strčil zezadu, přišlo by mi to tedy rozhodně úměrnější vztahu síly a odporu."

"Neřeknu, kdyby mu dal regulérně přes hubu. "

No, jenze on mu dal regulerne pres hubu a na tom videu to je videt.

" Ale realita je taková, že neudělal nic horšího, než čeho se na něm Anders dopouštěl celý zápas"

Realita je takova, ze udelal neco daleko horsiho a dostal za to pravem cervenou kartu.

"Vypěnit, když mě někdo celej zápas zezadu ojíždí, mi přijde ještě vcelku normální a pochopitelné, ale když mě někdo "pohladí" hlavou po bradě"

mozna i z toho videa pochopis, ze to, jak tu prezentujes Nuneze jako ze ho pohladil po brade, ze je uplna blbost. ale mozna ne a budes to dal hajit.

Reagovat
Giwdul

Redka zasloužená, ok, z dalších opakovaček je to opravdu jasné, zprvu mi to tak nepřišlo. Nicméně to, co předvedl Andersen, je mor fotbalu a mělo by se to řešit. S rétorikou, že Nunez je blázen a Andersen chytrej fotbalista, co přesně věděl, co dělá a vlastně je za to ještě chválen, vážně souhlasit nemůžu. A to je ostatně hlavní gró toho, co tady píšu. s tím, že byl Nunez potrestán, byť byl provokován, se dokážu smířit, ale že se úplně přešlo, co je Andersen za mrdku, to ignorovat nemůžu. Ostatně i ty - opakovaně se mě tady snažíš nějak rádoby vtipně utřít, ale k chování Andersena ses ani jednou nevyjádřil. Mám to chápat tak, že to schvaluješ?

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Front hell

Opravdu nemyslíš vážně že za to strceni by byla červená?

Reagovat
Giwdul

Kdyby se skácel k zemi a zahrál divadélko, tak úplně v pohodě.

Reagovat
Front hell

Tak to absolutně vůbec. Musel jsem se na to podívat ještě jednou a to nebylo ani strceni ale spíše jen takové šťouchnutí.

Reagovat
Giwdul

https://www.youtube.com/watch?v=6mhD9y024pQ&ab_channel=jakob

Úplně v klidu. A takových příkladů ti najdu desítky.

Reagovat
Busby babes

ok, najdi.

Reagovat
Giwdul

Úplně postačí, když si pustíš pár náhodných sestřihů na YT. Ne vždy je z toho samozřejmě červená, ale pointa je, že ti fotbalisti to zkouší a vychází jim to. Asi přeháním, pokud tvrdím, že kdyby Nunez spadl, byla by z toho redka (kdyby ano, určitě netvrdím, že zasloužená!). Spíš mi jde o to poukázat na to, jak se ta situace mohla vyvíjet, kdyby byl Nunez podobná mrdka jako Andersen.

Reagovat
Front hell

Tak tady ta sračka co předvedl Rámos se dá jěště pochopit z důvodu absence varu. I když stejně ten var stojí za hovno. Každopadně to neřeš, v tomhle se neshodneme

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Svatej

Nechte mi ho, potřebuju ho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

https://www.youtube.com/watch?v=5M97mrC_gs0&ab_channel=AnfieldLegend tady to mas vsechno, jako sorry, ale jestli Nuneze sralo nejake strkani, tak je to debil.

Koukni na situaci 0:34, normalni hra telem, stoper stoji za Nunezem, tak ho normalne popostrci a NUnez se po nem ozene muze byt rad, ze ho netrefil

Reagovat
Giwdul

Samozřejmě, že to Nunez neustál, na tohle si musí v PL zvyknout, jinak bude mít velký problém a podobných situací jistě nastane víc. Mě spíš sere, jak z toho Nunez vyvázl jako největší psychopat a Andersen vlastně jako oběť a kluk, co to celé tak chytře zahrál. Přitom jde jen a jen o míru vychcanosti a mně šíleně vadí, že se tady vychcanost vlastně ještě glorifikuje. Škoda, že mu přes tu hubu fakt nedal, aby měl důvod si jak indián mávat dlaní před ksichtem a přitom padat k zemi jako čerstvě pokácený strom.

Reagovat
Giwdul

Btw. hned druhý zákrok toho videa mohl být úplně v klidu penaltový (všimni si, jak mu levou nohou podšmikl kotník) a bylo by po celým slavným Andersenovi...

Reagovat
eder

Andersen ještě může být rád, že je Nunez ještě mladý a nevyzrálý Uruguayský srdcař v dresu Reds, jinak by skončil škaredě pokousán...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ritchie

navíc mi přijde, že už trošku oplácel tou vystrčenou nohou v 0:26, prostě nervama byl uplně v hajzlu, proto ty reakce na každé postrčení

Reagovat
Svatej

Mám nástupce ❤️

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Beči

Andersen celý zápas Darwina provokoval a psychicky vytáčel, ale to holt patří k jeho práci na hřišti a Darwin by to měl jako profík ustát a takhle nezareagovat. Ovšem to, že se pak Andersen složi ljako domeček z karet, to bylo taky naprosto směšné. Dal bych rudou i jemu za simulování

Reagovat
Giwdul

Přesně tak

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele