Premier League - souhrn 19. kola

30.12.2016, 22:55, aktualizováno 01.01.2017, 18:54
Komentáře a souhrny
Tottenham si zastřílel na půdě Watfordu, ze třetí pozice ho ale záhy opět sesadil vítězný Arsenal. Chelsea porazila Stoke City, Manchester United během závěrečných minut otočil zápas s Middlesbrough a Liverpool si poradil s Citizens. Tři body z venku mají také West Brom a Bournemouth. Obhájce titulu Leicester City konečně zabral a porazil West Ham United, Burnley přestřílelo Sunderland...

Arsenal FC - Crystal Palace 2:0

01.01.2017 17:00

Góly: 17. Olivier Giroud, 56. Alex Iwobi

Stejně jako v minulém kole s West Bromwichem Albion měl Arsenal na domácí půdě proti Crystal Palace jasně více ze hry a stejně jako tehdy se o vítězný gól Kanonýrů postaral Olivier Giroud. Francouzský reprezentant se navíc touto trefou nominoval hned prvního ledna do ankety o nejlepší gól roku. Pojištění zaslouženého náskoku pak po změně stran zařídil Alex Iwobi a Arsenal tak vítězstvím 2:0 poskočil v tabulce na třetí místo před Manchester City i dotírající Tottenham.

Nečekanou ztrátou byla pro domácí absence Mesuta Özila, jehož ze hry vyřadila nemoc, ovšem i tak Arsenal zápasu dominoval od úvodních minut. První velká šanci utkání připadla v šesté minutě Olivieru Giroudovi, jemuž z levé strany sklepnul Xhakův nákop nabíhající Monreal, avšak francouzský útočník zblízka míč vůbec netrefil, stejně jako dobíhající Lucas Pérez na zadní tyči.

V sedmnácté minutě se už ale Giroud dočkal, a že to stálo za to! Urostlý forvard Arsenalu se nejprve chytrou patičkou postaral o nastartování rychlého protiútoku, na nějž si sám naběhl do šestnáctky, kde jej vybídl k zakončení Alexis Sánchez. Přestože už Giroud centrovaný míč přeběhl, dokázal stejně jako Henrik Mchitarjan zkoordinovat svůj pohyb tak, aby vytrčil nohu za zády v pravý moment a překrásně i s pomocí břevna tzv. "škorpionem" překonal brankáře Hennesseyho.

Od Giroudova senzačního zásahu se sice obraz hry nezměnil, ale zároveň za hustého deště ani nepřibývaly další šance. Až v první minutě nastavení měl navýšení náskoku domácích Alexis Sánchez, který využil zmatku stoperů Crystal Palace po centru Bellerína, jenže v pádu již nezvládl svou ránu usměrnit a pouze napálil Hennesseyho ve středu brány. Do kabin se tak o přestávce odcházelo za těsného vedení Arsenalu.

Hned minutu po změně stran měli domácí nadále, když táhlý Townsendův centr našel na zadní tyči číhajícího Christiana Bentekeho, jenže belgický útočník ve svém obvykle špičkovém zakončení hlavou tentokráte selhal. Jinak ale dominovali znovu hráči v červeném a do nebezpečných ran Lucase s Alexisem museli až na poslední chvíli obětavě padnout hráči Palace. V šestapadesáté minutě už ale Joel Ward nedokázal na brankové čáře vyhlavičkovat zakončení Alexe Iwobiho, které pouze trefil do vlastního břevna a do brány.

Hosté se pokusili o okamžitý návrat do utkání a Petr Čech se zničehonic ocitl pod palbou střel. Christian Benteke, Yohan Cabaye ani Andros Townsend si ale s prudkými ranami na českého brankáře nepřišli a stav 2:0 přetrvával. Po zbytek utkání se již Arsenalu povedlo znovu zápas kontrolovat a pohodlně jej dovést do vítězného konce. V poslední minutě nastavení ještě mohl vyšperkovat výsledek třetí trefou střídající Oxlade-Chamberlain, jenže se svou přízemní ranou Hennesseyho překonat nedokázal.

Více informací k zápasu

Watford FC - Tottenham Hotspur 1:4

01.01.2017 14:30

Góly: 90+1. Younès Kaboul - 27. Harry Kane, 33. Harry Kane, 41. Dele Alli, 46. Dele Alli

Osm venkovních zápasů v řadě čekal Tottenham na úspěch a nyní dvakrát po sobě v cizím prostředí vyhraje pomocí čtyř vstřelených gólů? Tomu se říká obrat o 180 stupňů, respektive změna trendu. Tentokrát to od Spurs odnesl tápající Watford, a to vlastně rovnou v prvním poločase...

Bezmála přesně 20 let se nestalo, aby Tottenham venku po prvním poločase vedl už 3:0, dnešek byl ale právě takovým dnem - nástup Londýňanů byl skutečně dechberoucí. Jenom v úvodním dějství si připsali na konto třináct střeleckých pokusů a těžili přitom, mimo jiné, z úspěšné spolupráce Harryho Kane a za Walkera zaskakujícího Kierana Trippiera.

Toto duo stálo pohromadě u zrodu obou prvních gólů Spurs. Nejprve tedy ještě Dele Alli nastřelil břevno, pak už ale Trippier precizním pasem vyzval Kanea poprvé a následně si svého útočníka našel také mezi dvěma obránci parádním centrem. Kane takto ve své první stovce startů zaznamenal 59 branek, čímž vyrovnal počin jistého Thierryho Henryho.

Další dvojitý úder měl posléze na starosti pro změnu Dele Alli, jenž na 3:0 zvyšoval za komické spolupráce Kaboula, a vzápětí ihned po obrátce zvyšoval už na rozdíl čtyř branek po centru Kanea.

S Watfordem to nakonec klidně mohlo dopadnout ještě hůře, kdyby měl Son Heung-min se svými pěti pokusy lépe seřízená mířidla, i výsledná prohra 1:4, kterou z první střely na bránu zařídil Kaboul, ovšem vypadá děsivě. Naopak Tottenham poprvé od měsíce října nakoukne do společnosti první čtyřky.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 1:0

31.12.2016 18:30

Góly: 8. Georginio Wijnaldum

Jednoznačně největším šlágrem sobotního dne v anglické Premier League byl souboj dvou celků, jimž v tabulce patří druhé a třetí místo. Liverpool, jenž vyhrál poslední tři ligové zápasy, přivítal před domácími fanoušky na Anfieldu Manchester City, který se však mohl pochlubit naprosto stejně výtečnou bilancí. Bylo tedy jisté, že vítězná série jednoho z mužstev dnes skončí.

Úvod utkání se povedl lépe hráčům The Reds. Už v osmé minutě duelu utekl po levém křídle obraně Citizens Adam Lallana, poslal do vápna balon, na který si ideálně naskočil Wijnaldum a letní posila ze sestoupivšího Newcastlu dostala míč do branky, jenž střežil Claudio Bravo.

Ve dvacáté osmé minutě se červeným naskytla příležitost jít do dvougólového vedení, když na levé straně obrany hrající James Milner hledal dlouhým balonem Roberta Firmina, avšak jeho pas byl příliš dlouhý a dříve než Brazilec ve službách LFC byl u míče gólman Bravo.

Za dvě minuty útočil Liverpool znovu, když se ke střele na hranici velkého vápna dostal Emre Can. Německý středopolař, který dnes dostal příležitost v základní sestavě, však svým velice nepřesným pokusem branku Citizens o hodně minul.

V pětapadesáté minutě mohl srovnat krok David Silva. Španělský záložník ve službách modrých vyslal na branku Simona Mignoleta solidní střelu po vlastním sólovém úniku, avšak míč jen těsně minul tyč Belgičanovy branky.

Blues byli v druhém dějství přeci jen aktivnější než v prvním poločase, ale do skutečně vyložených šancí se Agüero a spol. nedostali. Liverpool tak v nepříliš atraktivním utkání porazil tabulkového souseda 1:0.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Sunderland AFC 4:1

31.12.2016 16:00

Góly: 31. Andre Gray, 51. Andre Gray, 53. Andre Gray, 67. Ashley Barnes (pen.) - 71. Jermain Defoe

Burnley poznalo svého prvního hrdinu s hattrickem v Premier League - stal se jím Andre Gray, na cestě za nejdominantnějším prvoligovým vítězstvím Clarets od dubna 2010 a debaklu Hullu stejným poměrem 4:1. Tentokrát byl na přijímací straně Sunderland, který tak zůstává v sestupovém pásmu...

Grayův hattrick je o to sladší, že byl čistý, žádným dalším střelcem neporušený (leda přestávkou), a zkompletovaný v rozmezí pouhých 22 minut. Vše přitom načala situace z 31. minuty, kdy si neporozuměli stopeři O’Shea s Djilobodjim, vydali se oba za tím samým balonem, ten se odrazil od ramena prvního jmenovaného a Gray pak sám před Mannonem nezaváhal.

Další dva údery Gray svému sokovi zasadil během pouhých dvou minut, ihned na startu druhé půle. Nejdříve v 51. minutě ustál náraz Djilobodjiho, obešel Mannoneho a hravě zacílil do odkryté klece, posléze zase zakončoval rychlý protiútok založený Barnesem, jakmile si Pienaar šlápl na balon.

Právě Ashley Barnes následně zraněními decimovanou defenzívu Sunderlandu sám definitivně zlomil, když Sebastian Larsson v pokutovém území stáhl k zemi Arfielda a on proměnil pokutový kop. Defoeův zásah po příhře Januzaje už potom tedy zhola nic neřešil, fanoušci Sunderlandu se tehdy spíš strachovali o stav zraněných opor, Koného s Anichebem.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Stoke City 4:2

31.12.2016 16:00

Góly: 34. Gary Cahill, 58. Willian, 65. Willian, 85. Diego Costa - 46. Bruno Martins Indi, 64. Peter Crouch

13 v řadě! Jedna výhra za druhou a Chelsea pokračuje ve své krasojízdě. Stoke City lídrovi Premier League dlouho vzdorovalo, nakonec ale sebevědomým Blues podlehlo jasně 4:2. Hrdinou zápasu je Brazilec Willian, autor dvou gólů, včetně vítězného.

Chelsea se už od úvodu utkání do soupeře pustila a že se dostala do vedení až po půlhodině hry, je pouze dílem skvělého Granta. Ten do té doby fantasticky vychytal Diega Costu i Edena Hazarda. Až když Cesc Fábregas z rohového kopu naservíroval míč na hlavu Garyho Cahilla, začalo Stamford Bridge pořádně slavit.

Jenže hned po obrátce se začaly věci mírně komplikovat. Adam poslal do vápna Chelsea dlouhý nákop, který se přes Petera Crouche dostal až k Martinsovi Indimu a míč skončil v brance. Domácí ale dokázali na pokusy Potters reagovat. Poprvé to trvalo deset minut, než se po ose Moses - Hazard jal pohotově pálit Willian a Chelsea zase vedla.

Zakrátko ale hrstka fanoušků cestujících ze Stoke-on-Trent opět řádila. Obrana Londýňanů se podruhé jevila poněkud těžkopádně, když se Bojan dostal do šestnáctky a přes Dioufa míč doputoval až před odkrytou svatyni k legendě anglické kopané Peteru Crouchovi. 2:2 a začínalo se zase od začátku.

Jenže tentokrát Willianovi stačila jedna jediná minuta. Bojan se tentokrát svým driblingem svému trenérovi nezavděčil, když ho o balón připravil Cesc Fábregas. Ten nakonec i přihrával Willianovi do vápna a brazilský kudrnáč napálil míč bez rozmýšlení do šibenice. Fábregas v tomto utkání zkompletoval 100 asistencí - dokázal to jako nejrychlejší fotbalista v historii Premier League.

Definitivní rozuzlení strhujícího utkání přišlo až pět minut před koncem základní hrací doby. Diego Costa se celý duel zastřeloval, ve velké šanci napálil balón vysoko nad, ale po autovém vhazování Marcose Alonsa projevil svoji nejsilnější stránku. Obrovskou bojovností přetlačil Martinse Indiho a pohotově levačkou uzavřel skóre na 4:2.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Ham United 1:0

31.12.2016 16:00

Góly: 20. Islam Slimani

Úřadující šampion z Leicesteru se zatím v nové sezoně trápí a patří mu až šestnáctá příčka. I jeho dnešní soupeř z West Hamu nenavazuje na výkony z loňského ročníku a v tabulce nejvyšší anglické soutěže je jedenáctý.

Do první solidní šance se dostali svěřenci Claudia Ranieriho už ve čtvrté minutě. Marc Albrighton unikl obraně Hammers po pravé straně a z křídla pak poslal do vápna centr přímo na hlava Slimaniho, jeho hlavička však skončila jen na tyči branky, kterou střežil Randolph.

O šestnáct minut později už se letní posila anglického ligového mistra dokázala gólově prosadit. A byla to akce v podstatě jako přes kopírák - stejně jako u předchozí šance poslal Marc Albrighton balon do vápna a míč z pravého křídla dolétl až do šestnáctky, kde svůj výskok předvedl Slimani a razantní hlavičkou se tentokrát už nemýlil.

Těsně před koncem první půle se do zajímavé šance dostal po nepovedené rozehrávce domácího mužstva uvnitř vlastní šestnáctky dostal k balonu Michail Antonio, avšak jeho střelu zlikvidoval připravený Kasper Schmeichel.

Stejný hráč mohl vstřelit vyrovnávací branku West Hamu i o dvě minuty později. Tentokrát však Antoniova střela skončila na břevně branky Leicesteru a dánský gólman nadále držel čisté konto. V nastaveném čase prvního dějství mohl na opačné straně hřiště vedení Lišek zvýšit z přímého kopu Mahrez, avšak jeho pokus dokázal Randolph vyrazit na rohový kop.

Druhý poločas už mnoho zajímavých momentů nenabídl, jen v devadesáté minutě mohl definitivně o vítězství Leicesteru rozhodnout Chilwell, avšak jeho střela gólem neskončila. Ranieriho mužstvo tak porazilo West Ham 1:0 a slaví tři body.

Více informací k zápasu

Manchester United - Middlesbrough FC 2:1

31.12.2016 16:00

Góly: 85. Anthony Martial, 86. Paul Pogba - 67. Grant Leadbitter

I na Old Trafford se dnes hrála nejvyšší anglická soutěž. Už ve třetí minutě ovšem k úděsu domácích fanoušků mohli jít hosté z Boro do vedení. Po Blindově nepovedeném rohu se hosté dostali do přečíslení tři na jednoho, čehož mohl využít Traoré. Střela se mu však nepovedla a o větší ohrožení branky, jenž střežil David de Gea, se nejednalo.

Pak už se ale otěží v zápase ujali domácí a první půle nabídl neskutečné množství šancí domácího celku. Postupně se do zajímavých příležitostí dostali Pogba, Mchitarjan a Martial, avšak žádná z šancí gólem neskončila.

To se změnilo až ve třicáté deváté minutě, kdy se prosadil Ibrahimovič, jehož gól však pro hodně vysokou nohu v době střely švédského útočníka nebyl uznán.

Do vedení se tak v druhém dějství dostali hosté. V šedesáté sedmé minutě Chambers nacentroval do vápna, kde Negredo ideálně sklepl na kopačku Leadbitter a Boro vedlo 1:0.

Už už to vypadalo na vítězství hostů, avšak poslední pětiminutovka přihrála tři body na konto domácího celku. Nejprve v osmdesáté páté minutě Ibrahimovič sklepl dlouhý balon ze středu hřiště přímo pro Anthonyho Martiala, a francouzský útočník se tváří v tvář Valdésovi nemýlil.

Vítězný gól pak obstaral hned o minutu později Juan Mata. Parádním balonem našel v šestnáctce hlavu Paula Pogby a United tak dotáhli zápas, v němž co se týče šancí jasně dominovali, k těsnému vítězství 2:1. V tabulce tak mužstvu Josého Mourinha nadále patří šesté místo.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Bromwich Albion 1:2

31.12.2016 16:00

Góly: 41. Shane Long - 43. Matt Phillips, 50. Hal Robson-Kanu

Souboj osmého s devátým v momentální tabulce nabídl jeden ze sobotních zápasů anglické Premier League. Southampton, jenž po vyřazení z Evropské ligy se soustředí už jen na domácí fotbalovou scénu, přivítal doma na St.Mary‘s Stadium svého tabulkového souseda z West Bromwiche.

První poločas příliš zajímavých gólových příležitostí nenabídl - respektive, v podstatě žádné. Až do čtyřicáté minuty diváci sledovali spíše jen urputnou hru ve středu hřiště, ale na brankové šance to ani na jedné straně nevypadalo.

Ve čtrnácté minutě akorát branku hostí ohrozil Dušan Tadič, když se dostal k hlavičce, avšak jeho pokus mířil nad branku, jenž střežil Ben Foster.

Gólu se tak domácí dočkali ve čtyřicáté první minutě. A znovu u toho už zmíněný útočník - tentokrát Tadič rozehrával rohový kop, po němž hlavičkoval Shane Long a míč skončil za Fosterovými zády. Fanoušci Sotonu se mohli radovat z vedení 1:0.

Radost však příznivcům domácích vydrželi jen něco málo přes dvě minuty. Pak se po rychlé kombinaci středem hřiště dostal k balonu na hranice šestnáctky Matt Philips a jeho střela skončila v síti branky Frasera Forstera.

Oba celky se tak rozešly na poločasovou přestávku s výsledkem 1:1. Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům - jen pět minut po návratu z kabin totiž vedoucí gól WBA vstřelil Hal-Robson Kanu. Znovu u toho byl autor vyrovnávací branky Matt Philips, jenž velšského útočníka našel výtečnou přihrávku a ten pak v šestnáctce poslal míč do sítě.

Další gól už v zápase nepadl, k vidění za to byla k vidění druhá žlutá karta jednoho z hráčů Sotonu. Virgil van Dijk poslal v osmdesáté deváté minutě k zemi Rondóna a po červené kartě domácí utkání dohrávali v deseti.

Více informací k zápasu

Swansea City - AFC Bournemouth 0:3

31.12.2016 16:00

Góly: 25. Benik Afobe, 45+1. Ryan Fraser, 88. Joshua King

Závěrečný zápas kalendářního roku tak trochu symbolicky ukázal, že problémy ve Swansea jdou hlouběji pod povrch a pouhý vyhazov Boba Bradleyho se ani zdaleka neblíží řešení. Alan Curtis během pár hodin na trenérské lavici nic změnit nedokázal a labutě od Bournemouthu zase jednou inkasovaly tři kousky...

Alan Curtis po utkání přiznával, že je nutné do klubu vnést zbrusu nové nápady, a to se včera skutečně naplno ukázalo. Tentokrát už se sice na Liberty Stadium nebučelo, protože takové jednání si dlouholetý služebník klubu Curtis nezaslouží, nicméně způsob bránění Swansea žádnou změnu nenesl: nadále vykazoval známky regulérního amatérismu.

Stačí si vlastně projet podstatné góly Bournemouthu: ten první zařídil Jordi Amat zpackaným odkopem, který se od brankáře Fabianského odrazil k Afobemu, ten druhý byl na sklonku první půle dílem špatné poziční hry domácích a oku lahodícího ťukesu hostů, který zakončil Ryan Fraser.

Ve druhé půli se už o moc nehrálo a Cherries nijak nemuselo mrzet, že Stanislas s Afobem neproměnili své dobré šance. V 88. minutě si totiž střídající King zaběhl za obranu pro Danielsův kolmý míč a vítězství bez problémů pojistil.

Více informací k zápasu

Hull City - Everton FC 2:2

30.12.2016 21:00

Góly: 6. Michael Dawson, 65. Robert Snodgrass - 45+1. David Marshall (vl.), 84. Ross Barkley

Hull remizoval s Evertonem 2:2 a po třech kolech si zase připisuje bod do tabulky, díky čemuž se alespoň do zítřka odlepil z posledního místa. S konečnou remízou však nemůže být spokojen ani jeden z týmů. Tigers by takový výsledek před začátkem možná brali, vzhledem k průběhu duelu, kdy dvakrát vedli a vyrovnávací gól inkasovali až šest minut před koncem, určitě pomýšleli i na vítězství. A ani ambiciózní Everton, který útočí na poháry, nemůže bod z půdy posledního brát jako úspěch.

Toffees potvrdili svou vánoční mizérii a na KC Stadium, kde byli jasnými favority, prohrávali již po sedmi minutách hry. Centr Roberta Snodgrasse od rohového praporku prodloužil za sebe Curtis Davies a kapitán Michael Dawson potvrdil, že i jako stoper má slušnou kopací techniku, díky čemuž z halfvoleje uklidil míč do sítě.

Odpovědět mohl záhy Seamus Coleman, jenže po centru Garetha Barryho orazítkoval jen tyč. Vyrovnání tak přišlo až v samém závěru úvodního dějství a opět po rohovém kopu. Ten zahrával Kevin Mirallas, brankář David Marshall se nedohodl s Mbokanim a společně si srazili míč do vlastní sítě.

Na prahu druhé půle mohl být obrat dokonán, Romelu Lukaku si krátce po příchodu z kabin navedl míč do středu na levačku a jeho ránu Marshall konečky prstů vyškrábl na břevno, čímž alespoň částečně odčinil svoji chybu z prvního poločasu. Na opačné straně se rovněž rozechvěla branková konstrukce, z pětadvaceti metrů ji orazítkoval z přímého kopu Snodgrass.

Někdejší záložník Leedsu a Norwiche si svou chvíli slávy nechal až na 65. minutu, když podobné situace již bezpečně vymetl pravý horní roh Roblesovy svatyně a poslal Hull podruhé v zápase do vedení. Španělský gólman, jenž dnes znovu zastupoval zraněnou jedničku Stekelenburga, si na balón sice sáhl, vytěsnit mimo tři tyče ho však nedokázal.

Everton senzační porážce unikl jen díky situaci z 84. minuty. Tehdy totiž svou vytříbenou kopací techniku předvedl Leighton Baines, který svůj typický centr posadil přesně na hlavu nehlídaného Rosse Barkleyho a talentovaný středopolař hostů z malého vápna snadno vyrovnal. Koemanova ekipa měla s blížícím se koncem více sil a chuti strhnout vítězství na svou stranu, nakonec se ovšem oba celky musely spokojit s remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC19161242:1349
2.Liverpool FC19134246:2143
3.Arsenal FC19124341:1940
4.Tottenham Hotspur19116237:1439
5.Manchester City19123439:2139
6.Manchester United19106329:1936
7.Everton FC1976625:2327
8.West Bromwich Albion1975725:2326
9.Southampton FC1966719:2224
10.AFC Bournemouth1973926:3124
11.Burnley FC19721021:2923
12.West Ham United1964923:3322
13.Watford FC1964923:3422
14.Stoke City1956822:3221
15.Leicester City1955924:3120
16.Middlesbrough FC1946917:2218
17.Crystal Palace19441129:3516
18.Sunderland AFC19421317:3514
19.Hull City19341216:4113
20.Swansea City19331321:4412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (748)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Phelan ven

Reagovat
HullCity

Senzační prohře?Nic senzačního by na tom nebylo,vždyť si nezasloužili ani ten bod...zas autor článku stojí za...

Reagovat
fantomas

Reagovat
HullCity

Umíš něco jiného idiote?

Reagovat
fantomas

Umim ti zařídit ban, jestli se neuklidníš.

Reagovat
HullCity

Tak dělej ubožáčku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
HullCity

Další smajlík,jsem v šoku!!!

Reagovat
Svatej

Jses hlavne vocas

Reagovat
HullCity

Píše nějakej pičus...úúúú.

Reagovat
Svatej

Nuda

Reagovat
smazaný uživatel

mam na tebe takovou psychologickou otazku? kdy te z toho blazince pustili?

Reagovat
kattos

Panebože ty ses ale magor

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Neuveritelna skvadra ti to tady palcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nas radsi napraskat a zaridit nam vsem BAN

Reagovat
fantomas

Jn, zrovna tebe. Aby sis pak mohl vytvorit novej nick a rok predstirat, ze to nejsi ty...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potom co si napsal tak odpornou sračku by ses neměl vyjadřovat svině fízlovská

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ano bezcharakterní fízlové se takhle smějou ale to je v genech. Rodina udavačů napříč generacemi to jsou Daničkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

a cigánská držka opět zaražená ve fízlově prdeli jak nečekané

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

cigánská držka postuje video další cigánské nuly moc dobře ti to z toho Daničkova zadku nejde

Reagovat
Rarášek

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Drson

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Konfident

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Źe ty ho napráskáš, že nevydal účtenku :-))

Reagovat
fantomas

On někde dělá číšníka? To musí bejt příjemnej podnik

Reagovat
HullCity

Pokud umíš anglicky,tak tenhle komentář to naprosto vystihuje: Hull dominated from start to finish, by far the superior side and Everton should consider themselves very fortunate to have come away with a draw. Takže přestaň reagovat smajlíčky,výmysly kde kdo pracuje a zapracuj na svých "článcích" o zápasech nedá se to číst ty tvoje kecy.Přitom třeba ty životopisy se mi hodně libí...

Reagovat
fantomas

Když vono kdyby sis občas vystrčil tu hlavu z vlastní prdele, tak třeba pochopíš, jak to ten člověk myslel - že to "senzační" mířilo na předzápasovou situaci, na předzápasový prognózy, ne na průběh. To by se koneckonců nepoužilo slovo senzační, ale třeba "nezasloužený", atp.

Ale na to, aby takový nuance pochopil, už holt člověk nesmí mít rudej hadr před očima.

Reagovat
HullCity

Jo no reaguji jak debil,ale kdyby i ty sis vystrčil hlavu z prdele,tak by sis všiml,že to většinou bývá hned po zápase.Toho idiota sem si mohl odpustit,sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak nejdriv hadka a ted skoro sex. jako dalo se to cekat ne ze ne...

Reagovat
HullCity

Spíš přiznání chyby...není lehký fandit týmu,co hraje dobře,ale nedokáže to přetavit ve 3 body.A pak ještě lezu na nějaké diskuze,kde se mi pochopitelně nemusí líbit všechny názory + někteří prostě rádi provokují.

Reagovat
Le Gunner

Stojím při tobě!!!!!!

Reagovat
KingMaster13

Chápu tě. je hezký že jste si to vyříkali

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
frank

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Presne ten typ cloveka

Reagovat
patas92
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
oddy

Reagovat
db18

Reagovat
Azazelo RD

Redaktorský násilí!!!

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fízl style

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je sila

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
madridcan

Zato, ze si hral pri svojich potulkoch v Blended https://goo.gl/images/VLlVJQ nemusis kazdeho sikanovat

Reagovat
db18

Tatínek vám vyhlásí válku!

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nezvládáš, blbečku. Vem si prášek

Reagovat
HullCity

Vás tu ale je...oháníte se akorát smajlíčky a nějakými výmysly,přitom mám problém jen s tím debilem,co neumí reagovat na kritiku svých článků,ubohé.

Reagovat
smazaný uživatel

A že má úroveň tá kritika

Reagovat
HullCity

No reagovat smajlíky a něco o číšnících(což je úplně vedle) je snad na úrovni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi nezvladac...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Pokrytec jak svina jseš

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Radin

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré, jak často něco takového zkoušíš?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Jako dva střelce z jednoho zápasu jsem ve fotbale dal snad poprvé v životě. Nejsem jitrnice a vím, že je to blbost.

Ale jsem nemocnej a musím být doma, tak jsem si vsadil pár blbostí, abych se u toho nenudil.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

blazon

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas mi znova po čase pripomenul, aká skvelá dvojica krajných bekov je Baines a Coleman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jinak je zajímavý, že Koeman zase ustoupil od toho systému se 3 stoperama. Přitom kromě zápasu s náma to se 3 stoperama snad vždycky vypadalo líp, než v nějakým 4231/433. Minimálně měli zápas víc pod kontrolou. Od Koemana, s jeho defenzivním pojetí hry, jsem určitě nečekal, že by dovolil zrovna tragickýmu Hullu tolik šancí.

Reagovat
Zaschrona

Moc tohle nechapu. To jeho meneni s taktikama a sestavama, moc logiku mi to nedava. Co mi ale logiku dava - tenhle tym fakt nutne potrebuje posilit...

Reagovat
fenixLFC

tak koeman ide zatial podla toho istého co siel v sotone tam to tiet furt vsetko rotoval, na to si musis zvyknut

Reagovat
Zaschrona

No prave, jenze na to mu u nas velmi chybi kvalita...

Reagovat
fenixLFC

nemyslis ze to je skor jeho chyba ze robi nieco na co nema hracov? podobne saskoval aj v sotone a casto ho to stalo body

Reagovat
Zaschrona

Dela to, v co veri. Tezko rict, jestli lze tvrdit, ze je to chyba. V Southamptonu mu to pak neslo ovoce na jare, kdy se vzdy rozjeli do super formy.

Reagovat
fenixLFC

no....dost zapasov prekaucoval zostavami alebo taktikou, pripadne ked aj vyhrali tak to bolo take vselijake

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea hodne prekvapuje ale na konci sezony zvedne pohar liverpool. tahle sezona navic vstoupi do dejin jeste dvema vecma. arsenal skonci patej a wenger se vrati do ligue un.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Ligový pohár ? To presne vystihuje Liverpool.

Reagovat
mul

takze Spurs 6. no

Reagovat
smazaný uživatel

Wengeleho poslou pres kanal leda v rakvi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie, Arsenal musi skoncit 4ty, to bolo jasne pred sezonou. Ale pokial skonci 5ty tak sa to ligue un nevrati,ale to ligue africa.

Reagovat
R.Meireles

Ten prasák na fotce

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co by bylo senzačního na prohře Evertonu? Vždyť ten zápas neměl jednoznačného favorita... Poslední výsledky Evertonu rozhodně jistotu nedodávají. Autor je trochu mimo.

Reagovat
nani92

výnimočne musím s tebou nesúhlasiť

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezitej je vysledek tu vatu nikdy nectu to se neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

Radši si dávej bacha, zdejší autor článků je prý celkem drsňák.

Reagovat
Zaschrona

Achjo, to byla bida... Jak by rekl Pepa Csaplar - chybela tomu predevsim kvalita. Posileni nutnost.

Reagovat
NickyZabaleta

Je zajímavé, že Lukaku a Barkley hrají s prominutím ho*no 85 minut, ale pak vždy rozhodnou

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Dwight Gayle 19 gólů ve 20 zápasech. Démon.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé čísla, snáď mu to vydrží aj v Premier League. S Mitrovičom to vyzerá ako? Odíde, ostane?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Rafa z něj šílí, protože neni schopnej dodržovat jeho pokyny. Ale jak agent, Mitrovič, tak Rafa mluví o tom, že zůstane. Já bych byl pro výměnu za Wilsona všema deseti, ale spíš se to asi nestane.

Reagovat
kissak

opravdu by si ho vyměnil za Wilsona?

Reagovat
Wat

Pálí mu to slušně, mně se líbil jednu dobu v Palace, dravec s tahem do brány. Měl tenkrát sérii gólů, kde jsem si ho všiml, ale pak mu přestalo padat a začal se točit tuším s Murraym. Přeju mu to, snad vám postup vykope.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga pro něj jak dělaná.

Reagovat
smazaný uživatel

"It’s also worth highlighting this: it was said Rodgers’ team had gone blunt due to injuries suffered by Sturridge but he has only scored seven of the Klopp 100. Eight of the team that beat Stoke on Tuesday played for Rodgers. It highlights the transformation, and the numbers, whichever way you look at them, show Liverpool are moving in the right direction."

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
iamek

Jose fantasticke stridani. Ten tlak byl naprosto sileny. Stary dobry Manchester tlak. Mason kokot.

Jo a Conte je pan

Reagovat
smazaný uživatel

Goals, goals everywhere

Reagovat
Whitemedia

4 góly i přesto, že Grant čaroval.. parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

pre Burnley a ich pekný herný prejav a domáce výhry.

pre Croucha a jeho priblíženie sa 100 gólom.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda aj pre Martiala, ktorý raz bude pravidelne do top 3 v balon dor spolu s Hazardom.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň dúfam že áno.

Reagovat
smazaný uživatel

United v suchém dresu

Reagovat
Svatej

Uzasnej zapas. Conte je mistr

Reagovat
Coutinho10

konecne Leicester za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Zrovna dneska nemuseli

Reagovat
Coutinho10

ja vim dost lidi je hralo ale ja se tomu nastesti vyhl

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Mata

Reagovat
kvasha16

Reagovat
9augi9

Mám taký blbý pocit, že poradie prvej šestky sa rozhodne len vzájomnými zápasmi...

Reagovat
iamek

A Martial MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundejte nekdo uz tu Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Manchester rozjel taky pěknou vítěznou sérii.. ale i tak jsou pořád až šestí

Reagovat
Busby babes

njn, ti smejdi nad nama nechtej ztracet.

Reagovat
stiflerovamama

ked hrali s takými nímandami ,,, najblizsie na West Hame uz padnu

Reagovat
forrest

Možná jo, ale na konci sezony budeme zase před váma...

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Busby babes

#mufc are now 12 games unbeaten in all competitions - the most since Sir Alex Ferguson retire. tak snad to jeste chvili bude pokracovat.

Reagovat
Whitemedia

Když bude pokračovat naše, tak klidně i vaše

Reagovat
Busby babes

ted budete mit trosku tezsi los, tak uvidime. Kazdopadne nevypadate, ze byste chteli v nejblizsi dobe prohrat.

Reagovat
Mimalu

WWWWWWWWWWWWW

Reagovat
Tuard.MUTD

Super zápas.

Reagovat
andrew96

Ale jo, chyběli jste, United.

Reagovat
Busby babes

Anthony Martial on 22 goals for Man Utd now; three more and a payment of €10,000,000 will be due to Monaco.

Reagovat
Svatej

Dalsi prachy ? Wow

Reagovat
I am Mancunian

stale sa nam to oplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby jeden tunajší klasik povedal: ,,sú to príjemné bonusy"

Reagovat
iamek

Snad budem platit uz 2.1.2017

Reagovat
Godwinson

To je první desetimilión nebo už nějaký dostali za starty?

Reagovat
smazaný uživatel

prvni byl za vysachovani MD7...

Reagovat
I am Mancunian

skvela vyhra, rozhodli vyborne striedania

Reagovat
minoLFC

nahovno kolo

Reagovat
masly008

Reagovat
vrabejka

Jestli nevyhrajeme tak ano

Reagovat
minoLFC

ty si zo Zlínskeho kraja od Buchlovic pri Uherskeho hradišti?

Reagovat
minoLFC

Uherskom

Reagovat
SpecialOne

Uff, no né, že by to bylo bez nervů, Crouch nám docela zatápěl. První gól, no dobře. Druhej byla strašná trma vrma na vápně... Každopádně skvělá odpověď na vyrovnávající gól. A Costa je neskutečnej, i když pár šancí spálil, stejně ten gól dal.

Reagovat
Vrana17

Ted sem zvědavej na druhého s třetím. Remíza by byla ideální.

Reagovat
I am Mancunian

vyhra city

Reagovat
vrabejka

Jak někdo může fandit City když Fandí United

Reagovat
minoLFC

keď hraje ManU-Everton tak komu fandíš?

Reagovat
lvrpl

everton

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vrabejka

Remize

Reagovat
iamek

Reagovat
Riviera Kid

Výhra City v prodloužení.

Reagovat
Svatej

Zatim druha nejlepsi ofenziva ligy a nejlepsi defenziva ligy. Bozi proste.

V kazdy lajne mame alespon jednoho top hrace na svym postu v lize. Je naprosto krasny jak jsme soustredeni, hrajem si furt to svoje a nic nas nezvikla. Snad jeste pool zremizuje, 8 bodu polstar by byla jeba.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Svatej

Je nad nebe jasny, ze stejny tempo udrzet nepujde, kazdopadne mit stejnou i druhou polovinu sezony, tak bychom meli skoro 100 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je teď numero uno prolomit rekord výherní série, a pak vyhrát titul. Cokoliv jiného je už jenom krásný bonus.

Reagovat
nani92

double Win a Valdés

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ale vážně... Co ty hlášky? Mám 40 horečky a celej den na to čekám.

Reagovat
Whitemedia

Jak se chtěl pochlubit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

POG Booooooooom!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hlášky roku 2016 :)

http://www.eurofotbal.cz/clanky/synot-konci-s-podporou-ceske-ligy-317759/?forum=1#post8001550

http://www.eurofotbal.cz/clanky/spartane-v-poharu-v-liberci-utrpeli-prvni-jarni-porazku-322155/#post8253947

http://www.eurofotbal.cz/clanky/jablonec-diky-dvema-golum-dolezala-postoupil-v-poharu-pres-duklu-323396/#post8287934

http://www.eurofotbal.cz/clanky/vrbu-tesi-poharove-tazeni-sparty-pral-by-ji-postup-az-do-finale-324000/#post8306812

http://www.eurofotbal.cz/clanky/spoluhraci-si-dobirali-vaclika-ze-je-nova-reprezentacni-jednicka-324088/#post8309331

http://www.eurofotbal.cz/clanky/scasny-obhajil-triumf-v-ligove-ankete-hracum-vladl-duris-324263/#post8314406

http://www.eurofotbal.cz/clanky/schick-drzi-svymi-goly-jednadvacitku-na-ceste-za-postupem-324309/#post8315646

http://www.eurofotbal.cz/pratelske-zapasy/mezinarodni/2016/preview/svedsko-cesko-441626/?forum=1#post8319219

http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2015-2016/preview/sparta-praha-villarreal-cf-445830/?forum=1#post8362858

http://www.eurofotbal.cz/clanky/podle-scasneho-uz-sparta-zrejme-ztratila-sanci-na-titul-326455/?forum=1#post8374485

http://www.eurofotbal.cz/clanky/podle-scasneho-uz-sparta-zrejme-ztratila-sanci-na-titul-326455/?forum=1#post8374997

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2015-2016/reportaz/bayern-mnichov-atletico-madrid-446675/?forum=1#post8419640

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2015-2016/reportaz/bayern-mnichov-atletico-madrid-446675/?forum=1#post8419667

http://www.eurofotbal.cz/clanky/za-a-tym-sparty-si-zahral-treti-frydek-sedmnactilety-christian-328142/#post8422741

http://www.eurofotbal.cz/clanky/kalas-chce-pravidelne-hrat-nevylucuje-dalsi-setrvani-v-boro-329554/#post8462617

http://www.eurofotbal.cz/clanky/kalas-chce-pravidelne-hrat-nevylucuje-dalsi-setrvani-v-boro-329554/#post8463020

http://www.eurofotbal.cz/clanky/na-euro-nepojedou-zahustel-vydra-a-kovarik-329769/#post8468900

http://www.eurofotbal.cz/clanky/hracem-a-trenerem-kvetna-byli-zvoleni-slaviste-barak-s-uhrinem-329780/#post8469136

http://www.eurofotbal.cz/clanky/jihlavsky-zaloznik-jungr-konci-v-29-letech-karieru-330593/#post8497622

http://www.eurofotbal.cz/clanky/predstaveni-ucastniku-me-2016-slovensko-330942/?forum=1#post8512882

http://www.eurofotbal.cz/clanky/podle-balea-by-se-zadny-anglican-do-tymu-walesu-nedostal-331806/#post8550782

http://www.eurofotbal.cz/clanky/o-trenera-vrbu-se-udajne-zajima-anzi-machackala-331856/#post8552218

http://www.eurofotbal.cz/clanky/v-argentine-pretrvava-zmatek-kouc-martino-kvuli-nemu-pred-oh-rezignoval-333541/#post8619470

http://www.eurofotbal.cz/clanky/messi-dostal-za-danove-podvody-21-mesicu-do-vezeni-nemusi-333573/?forum=1#post8620802

http://www.eurofotbal.cz/euro-2016/preview/portugalsko-francie-440975/?forum=1#post8632457

http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2016-2017/reportaz/levadia-tallinn-slavia-praha-447955/?forum=1#post8646035

http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2016-2017/reportaz/admira-wacker-modling-slovan-liberec-464173/?forum=1#post8685790

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2016-2017/reportaz/steaua-bukurest-sparta-praha-464114/?forum=1#post8701787

http://www.eurofotbal.cz/clanky/v-nominaci-na-fotbalistu-evropy-jsou-ronaldo-bale-a-griezmann-336043/?forum=1#post8709477

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2016-2017/reportaz/real-madrid-sporting-cp-471781/?forum=1#post8826404

http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2016-2017/reportaz/sparta-praha-inter-milan-471939/?forum=1#post8865827

http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2016-2017/reportaz/sparta-praha-inter-milan-471939/?forum=1#post8865163

http://www.eurofotbal.cz/clanky/do-bundesligy-bych-nesel-rekl-krejci-pred-zapasem-s-nemeckem-342336/#post8880248

http://www.eurofotbal.cz/clanky/novak-odmala-nemel-rad-nemecke-reprezentanty-ted-je-chce-porazit-342366/#post8881939

http://www.eurofotbal.cz/clanky/nemci-predvedou-kolotoc-proti-kazdemu-rekl-debutant-droppa-342592/#post8884367

http://www.eurofotbal.cz/clanky/real-madrid-si-pojistil-nemeckeho-zaloznika-kroose-342873/#post8889765

http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2016-2017/reportaz/hapoel-beer-sheva-sparta-praha-471941/?forum=1#post8906523

http://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-sveta-kvalifikace-2018/reportaz/cesko-norsko-432600/?forum=1#post8956536

http://www.eurofotbal.cz/clanky/uspesnou-serii-nam-vzrostlo-sebevedomi-rekl-skoda-347998/#post8998296

http://www.eurofotbal.cz/clanky/pred-15-lety-zemrel-nejlepsi-strelec-historie-bican-348878/#post9018346

http://www.eurofotbal.cz/clanky/trenerem-sparty-bude-pozar-holoubek-bude-asistentem-349895/#post9043522

Reagovat
C-M@ster

Tak fantomas nekecal, že je letos jinej systém...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je ta od Replikatora a hned za nim od Neuminise.

Reagovat
Coutinho10

za praci...pak kouknu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

dik za prehlednost

Reagovat
spider_8

Reagovat
Whitemedia

Kde jsou hlášky?

Reagovat
nani92

Nad tebou

Reagovat
Infernoqt

Komu dneska víc věříte, Pens - Habs a Sharks - Kings?

Reagovat
Godwinson

Pens/Sharks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

City úplně k hovnu.. člověk po nich chce jeden gól a ani toho nejsou schopni.. Pepek tragéd

Reagovat
Whitemedia

Po 6 kolech 18 bodů a následně v dalších 13 kolech jen 21 bodů.. ostuda

Reagovat
frank

za prohru falešníka.

Reagovat
Coutinho10

yeees je to taaaaam hodne dulezity vitezstvi...hlavne v ty 1 pulce 2. polocasu sem se celkem obaval, ale zvladli sme to i s nulou vzadu i proti tak ofenzivni sile, jakou City maj jenom ta Chelsea me stve

Reagovat
Whitemedia

mě ne

Reagovat
Coutinho10

jedete fakt neskutecne...nejhorsi je, ze zvladate vsechno, takze to je celkem frustrujici

Reagovat
Whitemedia

Za pár dnů zápas u slepic a pak na začátku února Arsenal a Liverpool.. někde tady už určitě ztratíme, ale proti těm slabším týmům to Conte zvládá, jak nikdo jiný

Reagovat
Coutinho10

j je fakt, ze ted ste meli celkem prijemnej los, ale meli ste i tezky uspesny zapasy za sebou, takze ted se ukaze, jak vyjdou tyhle zapasy, ale ikdybyste neco ztratili (coz si myslim, ze spurs a gunners vam az tolik nezatopej), tak budou ztracet i ostatni, takze pokud udrzite tempo, tak je to asi vase

Reagovat
smazaný uživatel

'Zbytočnému' Ginimu to konečne padlo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda remíza by byla lepší Blues jedou a teď už to nevidím vůbec dobře

Reagovat
SpecialOne

Já bych se radši soustředil a sebe než řešit, kdo jiný jak hraje. To co předvádíte je fakt ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

bude psát fanoušek Chelsea vaše ostuda byla daleko horší, když už reaguješ máme v pytli obranu a dopředu není to co máte teď vy, určitý "drive" a hlavně koncovka s dobrou přípravou.

Pokud člověk sleduje svůj tým, tak musí sledovat i ostatní

Reagovat
Whitemedia

Se ten Liverpool pořád drží jak klíště..

Reagovat
vladis271

6 bodov teda žiadne držanie nie je. Ked rýchlo nechytíte útrm (a poriadny) tak do konca januára je bo čomkoľvek čo možno nazvať figt for the title.

Reagovat
Kowe

takže když to bude po lednu furt o 6 bodů tak je to už jasný jo?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Godwinson

Liverpool Strašně Kloppovi ten titul přeju.

Reagovat
spider_8

Pepe by se měl začít ohlížet za sebe, aby vůbec udržel LM. S pomalu nejlepším kádrem v PL. Letos je špička ohromně silná a zajímalo by mě, kdo (kromě Tottenhamu) zůstane mimo první čtyřku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodne zajimavy. Ideal by bylo City a Arsenal mimo TOP4. S tim, ze by mohlo byt poradi - 1. Cukotka, 2. Pool, 3. United a 4. Spurs.

Reagovat
Whitemedia

Ty to vyhození Mourka pořád nezvládáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Vyborne, a mozeme ist pit

Reagovat
Mastný Chobot

a ráno nech sú tu hlášky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mickey mouse

Zaslouženě, City úplně marní. A ve středu by slepice mohli nějaký ten bodík vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte's strategy of winning every match is proving effective. Not sure why more managers don't do this.

Reagovat
spider_8

Jn, to by měli dělat všichni.

Reagovat
Infernoqt

Skvělá strategie. Škoda, že to víc manažerů ještě nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za preklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
nani92

aby sa nakoniec neukázalo, že on tých manažérov podpláca aby mu to nechali..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

0 - Sergio Aguero didn't have a single touch of the ball in the Liverpool box in his 90 minute appearance today. Stifled.

Reagovat
andrew96

Ale tak mohl by ten titul mít i Liverpool.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

kloppovi sa neda nepriat

Reagovat
eder

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

jak mozes priat Liverpoolu titul

Reagovat
fenixLFC

on ho praje kloppovi nie liverpoolu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Liquid

Reagovat
icemike

Sázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnesympatičtější trenér současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

je Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Kloppa je i Mourinho nebo Wenger sympaťák, vůbec nechápu proč jsou z něj všichni tak na větvi...asi jsem zaujatej

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

někdy jindy, sorry

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Buducu sezonu :)

Reagovat
EXoRcIsT

Zasluzi si to Chelsea

Reagovat
vladis271

Zasluzi si to ten s najviac bodmi na konci. Ale cfc maprivela tougj guns. Ja som rad ze sa drzime va b4 aj bez carodejnika.

Reagovat
Talker

Je polovina sezony. Pockal bych na brezen, klidne muze podobnou jizdu udelat i nekdo jiny.

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
PBLead

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Kde jsou fandové Reds, když je člověk potřebuje?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
cristiano.K.

většina fandů LFC je nohama na zemi, cíl je první čtyřka, cokoliv dalšího bude navíc. Hlavně se bojíme až odjede Mané. Nevíme, jestli si Sturridge nevytrucuje přestup, je tam toho celkem dost....

Reagovat
andrew96

To je rozumné, já jen že bych vám ho přál už jen kvůli Kloppovi.

Reagovat
cristiano.K.

tak to my si přejeme celkem všichni,ale při té formě CFC,kterou jsme porazili naposled my, při zranění Coutinha, chybějící Mané kvůli APN.....s titulem fakt nepočítáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Glonden2

Když ne my, tak Liverpool.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ve stredu to budou cca dva roky od fantastickeho zapasu 5:3 pro SPURS https://www.youtube.com/watch?v=piTSIDRL8zY ve stredu to asi takove nebude ale jenom SPURS muzou zastavit Chelsea a doma jsme letos vyborni

Reagovat
hitZor

Jenom Spurs? Já bych řekl, že spíš jen Reds

Reagovat
LAM

Tak kde jsou ty hlášky?A žádný kecy o tom že na to nebyl čas.

Reagovat
eder

Hlášky byly přesunuty na Apríla.

Reagovat
LAM

To by byla dobrá blbost.K silvestru to tady prostě patří.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Nenápadně na prvním místě

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Svatej

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

2017!

Ať United hrajou líp jak ve 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bodů ať mají stejně

Reagovat
eder

Ideálně - čím lépe budou hrát, tím méně bodů ať mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool odohral zápas fantasticky a až na takých slušných 10 minút City, kedy to vyzeralo na menší tlak, ich do ničoho nepustil.

Reagovat
eder

No, fantasticky. Podle statistik je to snad nejhorší zápas téhle sezóny. Každopádně tyhle tři body jsou pro Reds sakra důležité. Už aby byl zpátky Couts...

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistiky sú jedná vec a dianie na ihrisku druhá...vymazať Aguera, Silvu, De Bruynea a Sterlinga takým spôsobom, je u mňa takmer dokonalý výkon.

Reagovat
vladis271

Zas silnejší súper na Anfielde tento ročník ešte nehral.

Reagovat
nani92

máte šťastie, že sme k vám prišli ešte vo vývine

Reagovat
andrew96

Už jste konečně dospělí?

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji vám všem šťastný rok 2017 - rok Kohouta, náš rok.

http://www.spektrumzdravi.cz/cinsky-horoskop-na-rok-2017-rok-ohniveho-kohouta

Reagovat
HorajzmAmmann

To do tý číny půjde půlka kádru Tottenhamu než vyhrajete titul

Reagovat
smazaný uživatel

Většina týmu s čerstvě podepsanými smlouvami? Asi těžko. My jsme Tottenham Hotspur a neprodáváme klíčové hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste Tottenham Hotspur a nemate svetove hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo v PL má?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, kdyz je chcou vsechny v Cine.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Feind

co bys od kohoutiho roku chtel, aby byl uspesny?

Reagovat
smazaný uživatel

Trofej.

Reagovat
Feind

a lm beres jako automaticke ocekavani, nebo bys menil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, bylo by to hezké, ale výhra trofeje je víc.

Reagovat
Feind

nemyslim to spatne, ale treba tu el bych vam pral

Reagovat
smazaný uživatel

Semtam nejakou tu slepici.

Reagovat
Hokaido

Rok ohnivého kouhouta? To jako že zase všude vyhoříte?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, takhle to nefunguje.

Reagovat
Svatej

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dobree, Mäsko

Reagovat
Hokaido

Ďk, kokotko.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Už to fakt není prdel s těma hláškama...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: letos se nebude hlasovat o nejlepší hlášku 2016?

Reagovat
SpecialOne

Pod článkem o Iniestovi je info.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak holt si počkáme

Reagovat
minoLFC

áno, tam je hláška roku

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

čo je zayko? nesadlo ti šampanské?

Reagovat
smazaný uživatel

skor dopozeral Slovensku ,,20"

Reagovat
vladis271

k tomuto. Včera som sa pristihol ako ma to nebaví strašne v našom podaní. Posledné dvadsiatky čo ma bavili bolo to štvrté miesto s Tatárom a spol. Dokonca ani ten bronz ma nebavil lebo sme tam stavili na Mourinhovsku defenzívu na čo sa ťažko dá kukať. Ak to má takto pkračovať kľudne môžme aj vypadnúť. Každý lepší súper nás totálne prišpendlí v našom pásme na celý zápas.

Reagovat
samson192

Ty všade musíš spomenúť Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
nani92

Reagovat
blaugrana

Včera zas polmetrový offisde, pri tých Pogbových nožničkách a súdi so šedým zákalom.

Reagovat
kiwwi

ako hej, ofsajd to bol, ale ze z tych chyb rozhodcu vytiahnes zrovna toto

Reagovat
blaugrana

Pozeral som len zostrih.

Reagovat
Busby babes

asi tak no. Ibruv gol, dve penalty, na Rashforda a Martiala... ale holt nam nepiskl jeden offside.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Rio Ferdinand: "For me, it's Paul Scholes. He'll do ridiculous things in training like say, "You see that tree over there?" - it'll be 40 yards away - "I'm going to hit it". And he'll do it.

vyhodit odtial "Scholes" a nasiel som na to gifko

https://gfycat.com/SmugQuerulousAmericanshorthair

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ADM

Pogba by mal týmto spôsobom "nacentrujem to tam" páliť aj na bránu

Reagovat
Swarley

jako neskutečně geniální balon, ale to zpracování Fellainiho na kozy je úplně neskutečný...o by takhle přilepil každej balon...

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Po dlhšej dobe som včera videl komplet zápas PL iný než WHU a musím povedať, že faktor Klopp účinkuje už takmer dokonale a LFC sa môžu tešiť na slušné časy. Aby s defenzívnym stredom Klavan, Lovren, Henderson, Can hral takýto futbal, to asi dokáže fakt len on. A v podstate ani celkovo tam nemá žiadne top top meno typu Suarez alebo Ibra a i tak sa drží vysoko. Škoda tej Chelsea, ale ak Conte ešte poláme nejaké rekordy tak mu to nejde nepriať no...

A z MC som celkom sklamaný, jedno je isté, Pep musí urýchlene riešiť bekov, so Zabom ani Kolarovom už veľa vody nenamúti (aj keď tým odídu dvaja mega mega sympaťáci) a Stones - zatiaľ som neprišiel na to, v čom by mal byť exkluzívny. Naopak Otamendi je skvelyyy, mať vedľa seba takého Ramosa alebo Hummelsa tak je to raketa... A Yaya je pán a vždy bude, aj napriek mega nákupom stále jasne najlepší streďák City

Reagovat
mikelinos

Zaba zas tak špatný nebyl, ale Kolarov byl hrozný no

Reagovat
minoLFC

S tým stredom sme včera nejaký ofenzívny futbal nehrali, ale kontrolovali sme hru.

Reagovat
lucius6

Stones byl včera zrovna výborný dle mého názoru.

Reagovat
blackhawk88

no vraj city ma zaujem o Badstubera

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi a skvelý? Veď včera bol zase o triedu horší zo stopérskej dvojice, mnoho pokazených prihrávok, bol zapletený aj v góle Wijnalduma, neistý výber miesta, slabý v súbojoch...

Reagovat
smazaný uživatel

A to by som rád dodal, že asi v žiadnom zápase City, čo som túto sezónu videl, neodohral Otamendi výborný match. Možno z tých prvých piatich, keď to ešte fungovalo tímu akosi samo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

je to šmatlák, zatím absolutně nestíhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Stones, aj keď už urobil zopár chýb v rozohrávke (vyplývajúce z Guardiolovej filozofie, na ktorú si zatiaľ nezvykol celý káder), má také to prirodzené vnímanie hry v sebe, ktorá ho predurčuje k skvelej kariére. Mnohé situácie vie správne vyhodnotiť v hlave, kedy predskočiť súpera, kedy ho vyblokovať, navyše je silný na hlavičkách aj v tvrdších osobných súbojoch. Oproti tomu Otamendi mi pripadá, že situácie na ihrisku často vyhodnocuje na náhodu, a sám ani nevie, čo by mal urobiť..jednoducho pri tom nepremýšľa. Do vzdušných súbojov to tiež nie je taká istota. Pochvalu si zaslúži občas aspoň prihrávka, tú vie dať celkom dobre.

Reagovat
lucius6

Minulé zápasy byl velmi dobrý. On je dobrý hráč, celkově mi nepřijdou stopeři jako problém, jen se musí sehrát.

Reagovat
Whitemedia

Ve včerejším zápase Stones >>>>>>> Otamendi..

Reagovat
Hokaido

Hodnocení City mi teda přijde hodně mimo...

Reagovat
masly008

však yaya byl bega nákup taky,tak ještě aby nehrál něco.

Reagovat
minoLFC

Milnerovi to LB sadlo a Lallana tento rok lepší než Firmino.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
lucius6

Je mi líto, že se Milner chová jako hovado. Nikdo na něj nepíská, naopak ještě jeho odchod hodně fanoušků City vedení vyčítalo, ale on se v každém v zápase proti City chová opravdu nehezky. Ten pískot si zaslouží mnohem více než Sterling.

Reagovat
lvrpl

sa pozri za akych podmienok odchadzal Milner a ako Sterling

Reagovat
lucius6

No právě. Vy jste za Sterlinga obrdželi 50 mega, koupili jste za to několik výborných hráčů, takže prostě pro obě strany výhodná situace. Milner City podrazil a odešel zadarmo, když zdržoval podepsání nové smlouvy a stejně mu to každej odpustil, ale on se stejně chová absolutně bez repsektu k týmu, kde byl oblíbencem fanoušků. To mi přijde docela smutné.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lucius6

Buď to nějak rozveď nebo na mě nereaguj prosím.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale porovnavat milnera, ktory svoj kontrakt dodrzal do konca a nepredzlil ho preto lebo uz tak zriedkavo hraval a chcel hrat castejsie so sterlingom ktory dostal sancu aj ked hral hovno, mal skvely polrok, rok to mal tahat ale nepredviedol skoro nic a potom zaca vyplakavat ze chce odist a ze nech mu zaplatime hocikolko tak nezostane lebo on chce byt v city je proste kravina. a ako sa milner k vam sprava nehezky? ze proti vam bojuje a nekasle na to? alebo ze s timom oslavuje goly? preco by nemal?

Reagovat
13

Reagovat
TopinB

Reagovat
lucius6

Jenže to je ono. Milner byl vždycky velmi oblíbený u fanoušků. Fanoušci pravidelně vyjadřovali nesouhlas s vedením, že nedostává dost prostoru na hřišti a v podstatě celou dobu byli na jeho straně. On odejde zadarmo a nikdo mu to z fanoušků nevyčítá. Ve vzájemných zápasech mu fanoušci City tleskali a všechno a on se v těch zápasech chová, jako by za City nikdy nehrál. V naprosto emočně vypjatých zápasech slaví gól vyloženě provokativně, to mi z dovolením přijde hnusné. Ať se klidně pouští do vedení City, s tím nemám problém, ale tohle je akorát rána fanouškům, kteří za ním vždycky stáli. Sterling se možná choval jako idiot, ale dostali jste za něj neskutečný prachy a stejně se najde značné množství fanoušků Liverpoolu, kteří mu na sociálních sítích vyhrožují, že ublíží jeho rodině a tak podobně. Tohle prostě neni normální, samozřejmě, že to nerepresentuje majoritu vašich fanoušků, ale proč vám proboha tak leží v žaludku, vždyť díky němu máte tak 4-5 výborných hráčů, tak kde je problém.?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V čem se konkrétně včera choval jako hovado? Já teda nic neviděl, akorát jeden "incident" se Sterlingem, kdy se vlastně nic nestalo.

Reagovat
vladis271

šup šup. Nejaký stopér, Promes a nájomného vraha objednať na čukotského mafiána.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dalsi rok tady bude Vladis psat nesrozumitelne pomatene vylevy? Chjo.

Reagovat
nani92

další rok bude vladko v kúte, lebo Mourinho bude udávať tempo na scéne

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nezastavi nic, jak vidis. Myslim, ze se jmenuje Conte ten trener.

Reagovat
blade115

Takže vše při starém.

Reagovat
avicii

necakal som ze zrovna proti City to ubranime na 1:0...a ani sme ich takmer do nicoho nepustili...je ale skoda ze sme v druhom polcase nezvadali protiutoky, tak sa to viackrat ziadalo vyriesit inak...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba zacina naplno projevovat svuj potencial, trolove co si sem do nej chodili kopnout po kazde nepovedene prihravce jeste zaplacou

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Martial pár takových výkonů ať pořádně podojí United na bonusech. Ty repre starty za 10 mega by snad stihnout měl, než ho pošlou pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

ten urcite neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt v euforii volal do klubové televize

Vítězný obrat fotbalistů Manchesteru United v silvestrovském utkání proti Middlesbrough nadchnul jejich slavného fanouška Usaina Bolta natolik, že zavolal do studia během pozápasového programu na klubové televizi. Překvapil tak moderátorku, jež původně netušila, že skutečně mluví s nejrychlejším mužem planety. Svěřenci trenéra Josého Mourinha v sobotním duelu Premier League prohrávali a dlouho marně dobývali branku Middlesbrough. Nakonec ale rozjásali fanoušky na Old Trafford i u televize svými góly v 85. minutě Anthony Martial a o minutu později Paul Pogba.

Reagovat
Talker

Heh, serie pokračuje... Willian konečně produktivní, tak snad mu to vydrží déle, než poločas. Snad to ještě protáhneme, alespon o 2 zápasy.

Reagovat
bbbauch

Vcera goly davali Martial (11) a Pogba (6) = 17

Asistence Ibra (9) a Mata (8) = 17

Stastnej novej 2017 vsem

Reagovat
smazaný uživatel

illuminati spotted

Reagovat
bbbauch

+ gol za middlesborough c. 7 a asistence c. 10

Reagovat
kvasha16

100 - Premier League appearances to 100 assists:

Fabregas - 293 apps

Giggs - 367 apps

Rooney 445 apps

Lampard - 559 apps

Reagovat
I am Mancunian

pace ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

okej...preco sa zaujimame o forsberga z lipska ked chceme prave kridlo?

Reagovat
minoLFC

lebo je blondiak ako Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda od Tottenhamu, Trippier má trochu smolu že je na jeho pozícii Walker, lebo nehráva vôbec zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti slabším týmům se hodí. Ale při bránění hoří jak papír, takže na základ to u nás nebude nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pohodička

Reagovat
Free_player

Arsenal dneska jasná plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Že se se dvěma relativně těžkýma venkovníma zápasama vypořádáme 2x 4:1, to se asi vážně nečekalo.

Viděl jsem dneska jenom asi posledních 20 minut a počasí tam stálo úplně za piču, muselo tam být strašně mokro a pár hráčů bude asi pěkně pomlácených.

Reagovat
Busby babes

tak dneska to pro vas fakt tezkej zapas nebyl. Vsak Watford byl naprosto prisernej. Kazdopadne dobrej vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to, jak to vypadalo na papíře. Minulý rok jsme taky hráli Watford venku jako 19. zápas sezóny a vyhráli jsme tam nezaslouženě Sonovým gólem někdy pozdě v nastavení a navíc z offsidu. EF se tehdy mohl posrat.

Reagovat
Coutinho10

slepice daj 4 fiky a samozrejme, ze ve fante mam Eriksena, kterej nema ani asistenci

Reagovat
Free_player

Já dneska vyměnil Alliho za Eriksena

Reagovat
Coutinho10

ja si to rikal uz na zacatku zapasu, ze ho asi vymenim bud za Alliho nebo za sebe (z budu fit) jinak Alliho sem mel i pomerne dlouho ze zacatku sezony a to mu to tam nepadalo...jaka nahoda

Reagovat
13

Už by tě to chtělo mít zpět, ale těžko říct v jaké formě se vrátíš, do fanta sestavy to asi hned nepůjde.

Reagovat
Coutinho10

ja se tam dam uz jenom z principu ::cool: pokud se tymu bude darit jako ted, tak nebude problem zapadnout

Reagovat
Free_player

já ho měl taky a místo něj sem si tam dal Eriksena vždycky koho vyhodím ten pak dává nooo až budeš zdravej tak seš jasná

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

vyhoď Janssena

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

o tu top 4 bude jeste zajimavej boj. Nikdo si moc nemuze dovolit serii 2-3 spatnych zapasu.

Reagovat
Miguel19

My jo

Reagovat
Whitemedia

My ne

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim

Reagovat
Busby babes

no vas by takova rada asi srala prave nejvic, ne? No nejtezsi to mate pristi kolo vy a Tottac a pak asi prave my. Na WHU, citim ztratu.

Reagovat
minoLFC

a že vraj vianočné zápasy zamiešajú kartami....

Reagovat
Bandita_Harry

O LM je celkom dobre zamiesane

Reagovat
OVi.77

jen tak mimochodem proč nejsou hlašky z diskuzi za 2016? jsem slepý nebo ještě nakalený ale nikde to nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

>slepý nebo ještě nakalený

Likérka Drak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vam vytre zrak.

Reagovat
minoLFC

nejaký stabilný stream?

Reagovat
kvasha16

z FB

Ray Wilkins: "Jsem fanouškem Chelsea, ale my potřebujeme, aby je Tottenham porazil, aby boj o titul zůstal otevřený, jelikož předvádí naprosto vynikající výkony."

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15823191_2029014970658944_3785192577891181868_n.jpg?oh=6ea9b20ea10f6936b23aa7637b46b11c&oe=58D970D3

Reagovat
Whitemedia

Ray očividně opět nalitý

Reagovat
smazaný uživatel

Len chce dramatickejší boj o titul.

Reagovat
Kovi81

mne to pride dramaticke dost, furt je to len o sest bodov.

Reagovat
Error

To je Loftus?

Reagovat
kvasha16

nie, si to nevidel este? ten obrazok sa na nete pouziva celkom dlho uz

Reagovat
Mastný Chobot

to je meme

Reagovat
kubys

To je Swaggy P (Nick Young, pro neznalý)

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud>Mchitarjan

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...za mňa

Reagovat
Nikikrew

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Mchitarjan je momentálne podľa mňa lepší hráč ako Giroud, aj keď je nešťastné ich porovnávať (rozdielne posty).

Reagovat
Nikikrew

Ja si myslim ze on porovnaval prave ich goly.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ale myslíš jen ty góly že jo ?

Reagovat
Hokaido

Finally scored a goal as beautiful as himself.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

Marriner, you da real MVP keby takto štandardne pískali všetci rozhodcovia na svete, tak futbal je krásna oáza, kde sa všetci majú radi, nikto nesimuluje a nespráva sa jak kokot po každom súboji. Škoda, že takých nie je viac.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

akorat toho zahy mi bylo trochu lito

Reagovat
lenckoj

po dlouhé době výkon rozhodčího, který zaslouží pochvalu

Reagovat
mikelinos

po dlouhých 22 a půl hodině

Reagovat
lenckoj

myslel jsem v zápasech Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kwido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pochopitelně, hraje Arsenal, tak je MVP rozhodčí, který když je potřeba tu kárku potlačí

Reagovat
Mastný Chobot

ten rým si vymýšľal, či len náhoda? lebo cením

Reagovat
Swarley

wow, náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

odvadis tlak od rozhodcich, co tlaci karu MU?

Reagovat
bbbauch

Kdy treba?:-)

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, Ox bol super ako náhradník, proti Cherries určite do základu. Som rád, že Wenger dal dnes do základu Elnenyho, nech ho aspoň trochu využijeme, kým nám zdrhne a Coq aspoň bude svieži na Bournemouth. Dobrý zápas, dobrý výsledok, akurát Alexis mohol do fanty nahrať viac.

Reagovat
Gunner14

Xhaka MOTM, Giroud gol sezony/roku, Iwobi supr a Alexis další áčko a Zaha

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

A gol Girouda byl jasně lepší než Mkhitaryanův gol. Krásnej protiútok a kombinace, nebyl ofsajd, zakončení lepší a mělo to i dab of Flaminiho https://twitter.com/SeanPaulKearns/status/815600402523705344

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Look at my dab.

Reagovat
Gunner14

A navíc si ten gol Giroud sám odstartoval krásnou patičkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Reagovat
frank

Reagovat
Kwido

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

To je bozi

Reagovat
smazaný uživatel

lidi jaktože nejsou hlášky pro 2016 ? Já se tak těšil, sem si na to akorát vzpomněl, kocovinka jak blázen jen ležim s ntb a cucám džus a chtěl sem se pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si to tu nasšel v diskuzi....achjo...

Reagovat
Nikikrew

What a finish!!!

Dobre sme zacali rok 2017. Poctivy vykon od vsetkych ale urcite by som vypichol Bellerine ktory hral dnes azda najlepsi zapas co som od neho videl. Spravil iba jednu chybu a v obrane bol 100 percentny, najlepsi bek PL momentalne.

3 dolezite body, snad zacnu uz konecne tymi nad nami a pod nami stracat, mame lahsi los a musime mat v kazdom zapase 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi bek wtf takovy lepsi trippier a to ma ten od nas odost lepsi cenry jinak bellerin je hadrovy panak co v souboji odlitava,prumerny bek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
masly008

Reagovat
tunkic

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

mesute uzdrav se

Reagovat
masly008

zrovna dneska vůbec nechyběl.

Reagovat
Spasitel

Už nie je žiadny Girwood krásny gól

Reagovat
habinity

Gerrard povedal že Pogba je jeden z najlepších zaloznikov sveta, a že bude oveľa lepší čo ho ako ako fanúšika loserpoolu desí.Tak to vidím aj ja, a kto hovorí že je slabý a bla bla tak sa nevyzná futbalu a určite ho nikdy nehral ani na nejakej lúke

Reagovat
r.mrazik

To neni gol roku,ale rovnou desetileti

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Tisíciletí

Pro mě jsou teda pořád nejvíc Rooneyho nůžky proti City. Už jen proto, že to bylo naprosto cílený a připravovaný.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

prej easy win arsenal takovy standartni vykon,gol girouda nadhera ale za stavu 2:0 mel palace par dobrych sanci,cech podrzel,kdyby ne tak se trasli o vitezstvi, za druhoiu puli si palace toho gola zaslouzili hlavne Zaha

Reagovat
Mastný Chobot

nj, Palace si za jednu trojminútovku zaslúžil ten gól a Arsenal by sa triasol o víťazstvo ale to, že Arsenal mal jednu tutovku v priemere každých 5 minút a "zaslúžil" si dať tak 5 gólov, to už nie

Reagovat
smazaný uživatel

jedna tutovka co 5 minut a jenom 5 gólů?

https://www.youtube.com/watch?v=03dfoqw70lw

Reagovat
Mastný Chobot

žiadne predsavzatie že tento rok nebudeš kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

píčo

Reagovat
I am Mancunian

aj to je nieco

Reagovat
Swarley

výborně, základem je komunikace

Reagovat
smazaný uživatel

Marně přemýšlím jestli je tu někdo z vašeho kmene normální....nikdo mě nenapadá

Reagovat
Le Gunner

Werwolf je v pohodě, jako rýpání mezi námi a slepicemi je jasné, ale jeho názory jsou střídmé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo na toho jsem zapomněl, ten by se dal uznat že je v normě, ale to je tak všechno

Reagovat
Cobra

To bys vážně škatulkoval lidi podle toho, kdo komu fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne ? Jsem povrchni svině Ber to trochu s nadsázkou, holt nejvýraznější fandové Spurs tu svoje kolegy nereprezentují zrovna nejlíp

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Cobra je po Sonnym můj nejoblíbenější fanda Spurs.

Reagovat
Le Gunner

Na ty jsem zapomněl. Ale stejně werwolf.

Reagovat
lenckoj

Zaha si zasloužil leda tak kartu za simulaci

Reagovat
Busby babes

Olivier Giroud: "I saw what Mkhitaryan did against Sunderland & I was amazed by the technique. Was mine better? No, obviously, just lucky".

zbytecna skromnost, trefil to lip.

Reagovat
Gunner14

Huh to neřekl? To jen nějakej fanoušek MU dal na twitter

Reagovat
Busby babes

no vidis. tim lip. Porad to trefil lip.

Reagovat
Gunner14

To se štestím řekl, ale neřekl že Mkhitaryanův byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

trefil větší haluz než on, sám to chápe. Proto jsou pro mě goly které ukazují skutečnou techniku mnohem výše v soutěžíš "gol roku"

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
kalla

Jak to, že nebyly hlášky letos?

Reagovat
Dominator

Giroud gol roka

Reagovat
R.Meireles

Bude zajímavé sledovat jak dopadne druhá polovina sezony. Ta první pětka je dost našlapaná.

Reagovat
afc

Easy win,kedy hraci hrali tak na pol plynu a setrili sa na utorok. Teraz treba proste spravit 4 vyhry v rade,nic ine neostava. Giroud gol roky,ktory obleti cely svet. Jemu to nejde nepriat.

Reagovat
M0rb1D4S

Ten Giroudův gól mě neunaví sledovat znovu a znovu. Tohle byla dokonalost.

Reagovat
M0rb1D4S

Arsène Wenger on Olivier Giroud's goal: "Honestly in my 30 year career I have never seen something like that."

Ale tohle zase Arsene přehání. Thierryho gól proti Manchesteru jen tak něco nepřekoná.

Reagovat
Godwinson

Spíš ten Bergkampův proti Newcastlu, tušim.

Reagovat
afc
Reagovat
smazaný uživatel

nn bol to Henryho proti Manchesteru

Reagovat
Godwinson

Nn

Reagovat
Ferguson6

Však nepovedal, že je to najkrajší gól aký videl, len že taký nikdy nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
protiproudu

Oni jsou retardovaný a neumí číst. Mají IQ cca 75 bodů.

Reagovat
Taiger

A v čem jako přehání? Bylo během Arsenovy éry něco podobnýho? Naráží na to, že takovej gól ještě neviděl, né, že to byl ten nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak pravděpodobně ho viděl před týdnem, že jo

Reagovat
nani92

dnešný problém ľudí je, že nevedia správne pochopiť čítaný text

Reagovat
Gunner14

Reagovat
afc

Reagovat
Ferguson6

To už 9 bodov strata na Chelsea?

Reagovat
Hachim Mastour

To už 3. kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes premiéra Sherlock season #4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

píči zbývá mi 6 dílu Westworld, ve 2 dnech vyšly 2 díly Grand Tour, Vikings a teď ještě Sherlock. Člověk aby měl na to všechno čas

Reagovat
smazaný uživatel

Tí traja v Grand Tour ešte dokážu pobaviť?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, asi jo hele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom dobre.

Reagovat
protiproudu

je to tak trapný, až to bolí

Reagovat
Whitemedia

To si piš.. měli tam dva slabší díly, ale teď už zase jedou

Reagovat
Busby babes

ten special z Namibie je bozi. Po druhem a tretim dily, ktere moc o autech nebyly, se vratili k autum a zu to zas dobre slape a me teda bavi.

Reagovat
Whitemedia

Ten druhý díl byl hrozné wtf, to bylo tak na úrovni nově obsazeného Top Gearu.. třetí díl ještě nuda, ale od čtvrtého už jsou oficiálně zpět v super formě

Reagovat
Busby babes

presne. jak se vykaslali na ty kraviny a zacli zas s autama, tak je to starej dobrej Top Gear.

A ted ten special s beach buggy, to byla parada.

Reagovat
Whitemedia

Jojo, na poušti byli skvělí. A ten čtvrtý díl, jak si udělali auta z kostí, slámy atd., byla od nich asi největší šílenost za všechny ty roky..

Reagovat
Azazelo RD

Hlavně May a cihly.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Ten krátky "dokument" o Ferrari vs Ford bol výborný

Reagovat
nevros

Ale takhle to bylo nekdy i ve starem Topgearu, proste vymysleli nejakou blbost (treba ty sanitky) a ten dil me taky nebavil. Ale ted to bylo zas super a doufam, ze v tom budou pokracovat. Me osobne zatim nejvic bavil ten dil, kde jeli v tom Aston a Rollsu pres Italii. A samozrejme jeste Hellcat.

Reagovat
Busby babes

me prijde ze v Top Gearu se to tak nejak vzdycky motalo okolo aut, tady ten dil treba na te zakladne tech specialnich jednotek byl uplne o nicem.

Jo a Lode s autama, to bylo taky skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme úplně přesně ten samý program. Akorát já do toho ještě včera dokoukal The Crown a chystám se na Young Pope.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, slyšel jsem, že tyhle jsou taky dobrý.

Reagovat
Mateo16

Young pope je dobre ?

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu, že se na to chystám, takže zatím nevím.. neviděl jsem ani jeden díl ještě.

Reagovat
EXoRcIsT

je to super ale nieje to pre kazdeho

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Je to boží

Reagovat
Azazelo RD

To by asi ve Vatikánu úplně neřekli.

Reagovat
Whitemedia

Mně nepřišlo, že by ten seriál nějak urážel církev no..

Reagovat
vladis271

je to sprostosť.

Reagovat
vladis271

až teraz kukám ono to má 87 na čsfd.

Reagovat
Whitemedia

oprávněně.. i na imdb 8,5/10

Reagovat
vladis271

Ide to mimo mňa. Ja viem, že sa tu pravdepodobne snaží tváriť ako satira, ale tých očividných chýb je tam toľko, že sa mi to nechce ani vypisovať. Celkom som sa na to tešil. Ak by sa toho chytil niekto poriadny mohol skúsiť vytvoriť niečo ako house of cards z prostredia Vatikánu s tým, že cirkevné prostredie by tomu dodalo niečo čo americká doiplomacia nemá. Celosvetový rozsah a vplyv bez ohľadu na hranice. Celé to na mňa inak pôsobí ako nízkorozpočtový brak. Ak pomineme fakt, že nikto tak mladý (a už vôbec nie kombinácia pápež z USA a mladý) by sa pápežom nestal je tam toho omnoho viac. (Toto prvé by som odpustil ak by ostatné dávalo zmysel.) Prvý problém je, že pokora tomu týpkovi nič nevraví, určite by bol max. neobľúbený a v konkláve by neuspel. Potom pápež a fajčí? wtf??? Sestričky hrajúce volejbal na záhrade kde sa zdžuje pápež? Chichotajúce sa ako 17 ročné pubertiačky ked okolo nich prejde pápež s nejakým iným hodnostárom? Ja nvm, tie ozbrojené sestričky s brokovnicami v tom africkom štáte? Okrem komornej atmosféry to na mňa pôsobilo strašne uspávajúco. Možno jeden 2 dobré diely z celej série. Jediné plus toho seriálu je brilantne zahraná postava štátneho sekretára.

Ale verím tomu trochu, že som to celé asi fakt nepochopil lebo inak netuším za čo by to mohlo mať tak vysoké hodnoteia.

Reagovat
Counter

The Crown dobré?

Reagovat
vladis271

videl som polku série. Potom som na to nejak zabudol a viac ma to neťahalo. Možno to dopozerám niekedy inokedy. Každopádne spracovanie Viktórie sa mi páčilo omnoho viac. Aj ked herečku čo tam vybrali sa do tej role asi moc nehodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem slow burn, určitě to hodně lidem bude připadat nudný. Mně obecně takový seriály ale vůbec nevadí, spíš naopak. Líbil se mi cast (hlavně Churchill, Phillip a oba králové před Elizabeth, i ta Elizabeth byla okej) a celkově jak celý ten seriál vypadal..ostatně je to taky nejdražší netflixovský seriál a pokud se nepletu, tak je i nejdražší seriál ever, tak to někde asi musí být poznat..

Reagovat
Counter

díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto, či na Jednotke pôjde už s dabingom, alebo ešte originál + titulky?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju ze dabing(aspon na ct to tak bude)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Homeland #6

Reagovat
Busby babes

to jen utekl jeden dil, druhej bude az 22. ledna.

Reagovat
nani92

Nevadí

Reagovat
Busby babes

me jo, cekat na dalsi dil celej mesic...

Reagovat
Mateo16

To je bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Tento seriál mi nezapasoval snaží sa hrať ako "geniálny" oproti knižnej predlohe to je slabota. Mám rád britské seriály najprv som si myslel, že to je hercom ale v Doctor Strange bol skvelý skôr mi prišlo, že tvorcovia sa strašne snažia na niečo hrať a tí menej chápavejších to chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Knihy som nečítal, ale nemyslím, že by ma seriál potom prestal baviť. Cumberbatch je v roli Sherlocka neopísateľne skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jen teda premyslim, jestli koukat pres filmon v nizke kvalite nebo pockat do zitra... dilema.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim takve kecy jako kdyby fakt vsechno bylo jen o trofejich... a kdy to tocil, to vypada, jak z leta

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistej, ale myslim že Práža je na Novym Zélandu. A jaký kecy ? Fotbal snad není o trofejích ? Vedení klubu chce vyhrávat trofeje, fanoušci chtějí aby jejich klub vyhrával trofeje, trenér chce vyhrávat trofeje, hráči chtějí vyhrávat trofeje. Konec konců smysle celé hry je vyhrávat trofeje nebo ne ?

Reagovat
Taiger

“It’s the best Arsenal goal I’ve ever seen, the most beautiful goal an Arsenal player has ever scored” - @IanWright0 on Giroud's goal

Reagovat
Mastný Chobot

zas by som to nepreháňal, Wilshere v Norwich je stále vyššie, to je úplná dokonalosť

Reagovat
Mastný Chobot

a potom ešte stále van Persie v Charlton, to pre mňa bude najlepší gól asi navždy

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

van Persie v Aston Villa > van Persie v Charlton

Reagovat
minoLFC

a nie Bergkamp vs Newcastle?

Reagovat
Mastný Chobot

ten som nezažil a z videa na youtube to nemá také čaro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola jedna báseň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Spíš tyhle góly těžko porovnávat. Invididuální skill x týmovej skill. A když už narážíš na Jackův, Tak Rosův gól proti Sunderlandu taky na tý úrovni + lepší zakončení a oslava.

Reagovat
Taiger

I když tomu dnešnímu taky předcházela týmová spolupráce. Pro mě Oliho gól lepší, věc názoru.

Reagovat
Mastný Chobot

raz som sa s niekým bavil o týchto dvoch góloch, pre mňa je Jackov vyššie, je tam o jednu narážačku viac a tie posledné 2 narážačky sú v takej rýchlosti a na takom mikropriestore, že to z toho robí neskutočný gól. Jasné, že aj ten Rosov je úžasný ale. Každopádne, jedna vec všetky 3 góly spája - http://bit.ly/2isEFxY

Reagovat
Taiger

Na Olim se shodnem.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Fenri
Reagovat
Taiger

Ten nadpis to zničil.

Reagovat
Trand

Tak to je teda hodně subjektivní, pro mě je třeba Giroud víc, společně s Henrym proti ManU.

Reagovat
r.mrazik

Henry a Dennis dávali hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

1. Henry vs MU

2. Wilshere vs Norwich

3. Giroud vs CP

Reagovat
tweek

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

Axel Witsel will sign for Chinese club Shanghai SIPG and earn €18m a season.

No jo, ruští zaprodanci váhat nebudou.

Reagovat
Hachim Mastour

Ty by si asi Usmanova ako hlavného shareholdera nechcel čo?

Reagovat
SunFells

Nevím, záleží jak by s tím nakládal.

Reagovat
Hachim Mastour

https://angryofislington.com/2013/05/17/how-could-usmanov-be-a-worse-owner-for-arsenal-than-kroenke/

Na druhej strane : 'I am committed to Arsenal and I will proudly retain my holding as a long-term investment and my family to enjoy and benefit for generations to come.'

"I want the absolute best for Arsenal and am prepared to do whatever is necessary to ensure the success of the club.

Reagovat
SunFells

Ten článek z ničeho nevychází, je to jen soubor hovadin ostatních majitelů klubů. Nikdo nemůže říct, jak by to vedl.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Miguel19

Proč

Reagovat
Whitemedia

Někdo do té zálohy nejpozději v létě přijde no, tak ať je to teda Vidal

Reagovat
Miguel19

Bude drahej na ten věk..

Reagovat
spider_8

Reagovat
Whitemedia

když ne Vidal, tak se celé léto budou honit za Nainggolanem a ten je jen o rok mladší, to už máš jedno

Reagovat
Miguel19

Však jsme chtěli nějakýho Bukandýra z Atalanty..

Reagovat
Whitemedia

Nestraš.. Jestli chceme mladé CMko do budoucna, tak nemusíme nikoho kupovat, stačí si jen vybrat z našich mladých

Reagovat
M0rb1D4S

To radši koupit 29 letého Vidala, než Kessiého, kterému ten věk odhadneš těžko

Reagovat
Manik...

Reagovat
spider_8

Ten Moses tam.

Reagovat
spider_8

*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

OT: Rogue one alebo žena vo vlaku?

Reagovat
r.mrazik

Žena ve vlaku...RO bude v kvalitě na blití

Reagovat
vladis271

tiež ma to ťahá tam. Nie som star wars fan tie filmy pozerám väčšinou z povinnosti. Takže si to nechám kľudne na neskôr. žena vo vlaku je vraj na štýl niečo ako zmizelá.

Reagovat
r.mrazik

Trochu jako zmizela ano...je to v pohode film...

RO je skoda koukat na to v blbe kvalite...

Reagovat
Taiger

Tinder?

Reagovat
Mastný Chobot

jasná voľba

Reagovat
smazaný uživatel

Kyanid

Reagovat
sk333

Nevidel som dnes Arsenal. Chcem sa spýtať. Iwobi hral na poste Mesuta Ozila? Počul som,že mu to aj išlo vcelku dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, hral. Ono je v podstate jedno, kde Iwobi hrá, aj tak si vždy hrá podľa seba a behá všade. Je to strašne šikovný chalan a zahral štandardne dobre, ja si vždy užívam, keď hrá, super sa na jeho hru pozerá.

Reagovat
j_mrazik

Jenom občas ten první dotyk při přebírání přihrávky... To by chtělo zlepšit.

Reagovat
Fenri

Těch věcí na zlepšení je u něj ještě hodně, nejen tohle (nejkřiklavější je zakončení podle mě, taky umí zkazit/prováhat jednoduchý situace). Ale to právě snad přijde, hlavně je fakt fajn, že i přes tyhle věci může v pohodě zahrát v základu a nebýt hráč do počtu co nabírá zkušenosti, ale má regulérní (a dost často výraznej) přínos pro tým.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

nejak sa v tom stracam...raz piste komentare typu Iwobi je klasicky strasny a raz ze hra standardne dobre...alebo ste pri nom rozdeleni na dve skupiny a kazda si pise svoje? Nemam to nejako odsledovane na mena ale zvyknete byt dost jednotni v pohlade na hracov

Reagovat
Counter

Iwobi měl nedávno první herní krizi (cca od konce října do začátku prosince), kdy se mu nic moc nedařilo a lidi ho (oprávněně) posílali na lavičku. Teď už je ale zase rozjetý a hraje standardně dobře.

Reagovat
kiwwi

a nerozbehol sa prave vdaka tomu, ze ho Wenger na lavicku neposlal (ako ho tam ludia opravnene posielali?)

Reagovat
Fenri

Jak to ma kdo vedet?

Reagovat
kiwwi

no prave tu vidno, ze trener, ktory ho dennodenne vidi na treningu, ma o tom trochu lepsi prehlad ako fanusikovia na fore

Reagovat
Counter

Tu to moc vidno není. Iwobi hrál špatně, lidi to zkritizovali, šel zaslouženě na lávku, lidi byli spokojení, teď je zase v základu, hraje dobře a lidi jsou taky spokojení.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Fenri

Takze kdyz vidis hrace z formy na hristi, co se dva tri zapasy trapi, nemuzes si prat, aby ho trener na chvili posadil? Asi chapu kam tim smerujes, ale tady jsi trochu mimo, se mi zda.

Reagovat
kiwwi

ide o to, ze trener vie najlepsie (alebo by to mal vediet najlepsie - v pripade Wengera o tom neni ziadnych pochybnosti, ze by to vediet nemal) co tomu hracovi prospeje k tomu, aby tu formu naspat nabral...ty ako fanusik si to priat samozrejme mozes len mi proste stale pride smiesne to ako niektori fanusikovia dehonestuju manazera tym, ze je slepy ked nevidi, ze ten hrac nemoze hrat a pod...

Reagovat
Fenri

Jj, vsak pisu, ze chapu, na co narazis, ale v tomhle pripade s jsi s Iwobim proste mimo (s prihlednutim taky k tomu, ze jsi ocividne ani nevedel, ze Iwobiho fakt Wenger nakonec na par zapasu posadil, ani ze tu formu nabral zase potom, co se vratil do sestavy).

Reagovat
Counter

No, Wenger ho na tu lavičku poslal, akorát až po několika špatných výkonech. Iwobi pak byl pět zápasů za sebou mimo, až poslední tři kola je už zase v základu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

mal pár zlých zápasov, aj sedel a prospelo mu to, už je zasa späť v dobrej forme a pre tím je prospešný

Reagovat
PP

včera špatný nebyl.. Ale co se týče jeho listopadu a prosince, tak byl snad nejhorší hráč na hřišti - po Ozilovi.. Strašně špatně řeší situace, zbrklý, zbytečné ztráty.. včera solidní výkon.

Reagovat
Manik...

Giroud. Takový kopyto a dá tak hezký gól

Reagovat
PP

Jinak první šestice se začíná díky náskoku poměrně rýsovat.. Teď jen aby tu Chelsea už postihl nějaký výpadek, ať je drámo až do konce..

Reagovat
smazaný uživatel

txt<sup>txt<sup>txt</sup></sup>

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo zkušenost s Keto dietou? https://fitnessmix.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele