19. kolo
01.01.2017 14:30 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

Watford FC - Tottenham Hotspur 1:4

Osm venkovních zápasů v řadě čekal Tottenham na úspěch a nyní dvakrát po sobě v cizím prostředí vyhraje pomocí čtyř vstřelených gólů? Tomu se říká obrat o 180 stupňů, respektive změna trendu. Tentokrát to od Spurs odnesl tápající Watford, a to vlastně rovnou v prvním poločase...

Bezmála přesně 20 let se nestalo, aby Tottenham venku po prvním poločase vedl už 3:0, dnešek byl ale právě takovým dnem - nástup Londýňanů byl skutečně dechberoucí. Jenom v úvodním dějství si připsali na konto třináct střeleckých pokusů a těžili přitom, mimo jiné, z úspěšné spolupráce Harryho Kane a za Walkera zaskakujícího Kierana Trippiera.

Toto duo stálo pohromadě u zrodu obou prvních gólů Spurs. Nejprve tedy ještě Dele Alli nastřelil břevno, pak už ale Trippier precizním pasem vyzval Kanea poprvé a následně si svého útočníka našel také mezi dvěma obránci parádním centrem. Kane takto ve své první stovce startů zaznamenal 59 branek, čímž vyrovnal počin jistého Thierryho Henryho.

Další dvojitý úder měl posléze na starosti pro změnu Dele Alli, jenž na 3:0 zvyšoval za komické spolupráce Kaboula, a vzápětí ihned po obrátce zvyšoval už na rozdíl čtyř branek po centru Kanea.

S Watfordem to nakonec klidně mohlo dopadnout ještě hůře, kdyby měl Son Heung-min se svými pěti pokusy lépe seřízená mířidla, i výsledná prohra 1:4, kterou z první střely na bránu zařídil Kaboul, ovšem vypadá děsivě. Naopak Tottenham poprvé od měsíce října nakoukne do společnosti první čtyřky.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Infernoqt

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Host pokud vyhraje, tak max. o jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je preview k tomuto zapasu twl za jednu hodinu a 30 min se hraje a pani z redakce nejsou schopny napsat par vět twl? Kdyby hrala Čukotka nebo mrdky z Manchesteru tak to tu bude viset 3 dny předem twl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel si ty vulgarity

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele