19. kolo
31.12.2016 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Southampton FC - West Bromwich Albion 1:2

Souboj osmého s devátým v momentální tabulce nabídl jeden ze sobotních zápasů anglické Premier League. Southampton, jenž po vyřazení z Evropské ligy se soustředí už jen na domácí fotbalovou scénu, přivítal doma na St.Mary‘s Stadium svého tabulkového souseda z West Bromwiche.

První poločas příliš zajímavých gólových příležitostí nenabídl - respektive, v podstatě žádné. Až do čtyřicáté minuty diváci sledovali spíše jen urputnou hru ve středu hřiště, ale na brankové šance to ani na jedné straně nevypadalo.

Ve čtrnácté minutě akorát branku hostí ohrozil Dušan Tadič, když se dostal k hlavičce, avšak jeho pokus mířil nad branku, jenž střežil Ben Foster.

Gólu se tak domácí dočkali ve čtyřicáté první minutě. A znovu u toho už zmíněný útočník - tentokrát Tadič rozehrával rohový kop, po němž hlavičkoval Shane Long a míč skončil za Fosterovými zády. Fanoušci Sotonu se mohli radovat z vedení 1:0.

Radost však příznivcům domácích vydrželi jen něco málo přes dvě minuty. Pak se po rychlé kombinaci středem hřiště dostal k balonu na hranice šestnáctky Matt Philips a jeho střela skončila v síti branky Frasera Forstera.

Oba celky se tak rozešly na poločasovou přestávku s výsledkem 1:1. Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům - jen pět minut po návratu z kabin totiž vedoucí gól WBA vstřelil Hal-Robson Kanu. Znovu u toho byl autor vyrovnávací branky Matt Philips, jenž velšského útočníka našel výtečnou přihrávku a ten pak v šestnáctce poslal míč do sítě.

Další gól už v zápase nepadl, k vidění za to byla k vidění druhá žlutá karta jednoho z hráčů Sotonu. Virgil van Dijk poslal v osmdesáté deváté minutě k zemi Rondóna a po červené kartě domácí utkání dohrávali v deseti.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

pod 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele