Premier League - souhrn 11. kola: Arsenal zvyšuje náskok na čele

14.10.2022, 23:02, aktualizováno 16.10.2022, 19:30
Komentáře a souhrny
Mohamed Salah (© AFP)
Arsenal vyhrál na půdě Leedsu a upevnil si první místo před Manchesterem City, jenž ve šlágru kola podlehl Liverpoolu. Chelsea veze body z Villa Parku, naopak Man Utd zapsal bezgólovou remízu s Newcastlem. Tottenham zdolal Everton a dotahuje se na druhé místo. Sobotní program Premier League odstartoval soubojem Leicesteru a Crystal Palace a utkání žádnou branku nenabídlo...

Liverpool FC - Manchester City 1:0

16.10.2022 17:30

Góly: 76. Mohamed Salah

Liverpool zvládl hlavní tahák jedenáctého kola Premier League s Manchesterem City, který vyhrál 1:0. O hubeném vítězství Reds rozhodl ze samostatného úniku Mohamed Salah, Citizens tak na první Arsenal ztrácejí čtyři body.

Už v šestnácté minutě o sobě dal vědět Erling Haaland. Ten pronikl z levé strany do pokutového území, jenže jeho prudkou ránu zablokovala domácí obrana, následně ještě pálil Ilkay Gündogan, Allison ale byl u levé tyče včas. Poté se o slovo přihlásil i Liverpool, když po rohovém kopu Jamese Milnera hlavičkoval Diogo Jota, avšak pouze do náruče Edersona. Pak trestuhodně minul Andrew Robertson, který se k balonu dostal po vyraženém centru Milnera, gólman Edersona byl stále mimo svou bránu, avšak skotský bek nezamířil přesně.

Po půlhodině hry měl další dvě slibné příležitosti norský dlouhán ve službách City. Nejprve se ocitl na levé straně pokutového území, Allisona však přehodit nedokázal. Následně Citizens zaútočili po Salahově ztrátě, nicméně Haaland hlavičkoval nad. Ještě větší šanci měl nejlepší střelec Premier League ve 40. minutě, když jej precizním milimetrovým pasem našel Kevin De Bruyne na malém vápně, ovšem Nor hlavičkoval jen do rukavic Allisona.

Do své první větší šance se dostal v 50. minutě Mohamed Salah. Dostal nádhernou přihrávku za obranu a mířil sám na Edersona, z hranice šestnáctky vypálil, jenže brankář hostí konečky prstů vytěsnil balon na rohový kop. Hodně se zlobil Diogo Jota, který by zřejmě v případě přihrávky zakončoval do prázdné branky. O pět minut později se měnilo skóre ve prospěch hostí, každopádně jen na chvíli. Haaland vypíchnul míč z rukavic Allisona a Phil Foden jej ihned na to dokázal procedit do sítě. VAR však odhalil předchozí faul norského útočníka na Fabinha.

Haalandovi nebylo souzeno ani nadále, v 64. minutě napřáhl ke střele z hranice pokutového území, jenomže Allison jeho pokus fantasticky reflexivně vykryl. Pět minut poté nejprve těsně vedle mířil Bernardo Silva, na druhé straně jej poté napodobil Salah. Ten se nakonec v 76. minutě zapsal mezi střelce. Allison vyslal dlouhý nákop, který podcenil Cancelo, a Mohamed Salah opět mířil sám na Edersona, kterého tentokrát přízemním pokusem překonal. Šanci na vyrovnání mohl mít Haaland, van Dijk na každý pád na poslední chvíli dokázal balon dostat do bezpečí. V závěru mohl potvrdit výhru Liverpoolu střídající Darwin Núñez, Edersona však přelobovat nedokázal.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Chelsea FC 0:2

16.10.2022 15:00

Góly: 6. Mason Mount, 65. Mason Mount

Chelsea si sice z Villa Parku odváží vítězství 2:0, dobrý výkon ale rozhodně nepodala. V prvním poločase byla jasně horším týmem a mohla děkovat jen a pouze brankáři Kepovi, že za svá záda nepustil ani jednu střelu. V druhé půli už svěřenci Grahama Pottera hru vyrovnali a díky laciné brance Masona Mounta z přímého kopu dotáhli zápas do vítězného konce, anglický stratég ale jistě uzná, že s podobným výkonem by londýnský celek příště už nevyhrál.

Ráz utkání dala už šestá minuta. Stoper Mings totiž vůbec nezvládl odhlavičkovat míč, špatně odhadl výskok a balón jen nalil úplně osamocenému Mountovi, který zblízka otevřel skóre.

Villans to ale nepoložilo, ba naopak - domácí převzali otěže utkání a vypracovali si řadu vyložených šancí. Nejprve přehrál Ashley Young bránícího Sterlinga, McGinn následně poslal na malé vápno nadýchaný centr, který nabíhající Bailey poslal pouze do břevna.

O pár minut později se za záda Chalobaha dostal aktivní Watkins, zpětnou přihrávkou připravil míč do výhodné palebné pozice McGinnovi, jehož střelu Kepa vyrazil. Balón se ale dostal pouze na kopačky Ramseyho, který z oblasti penaltového puntíku vyslal na hostující branku prudký přízemní projektil, jenž hostující brankář Kepa šťastně vyrazil na tyč. K dorážce se ještě dostal i útočník Ings, ani ten ale míč do branky nedostal, navíc se nacházel v jasném ofsajdu.

Po pětadvaceti minutách přetlačil McGinn bránícího Thiaga Silvu a z ničeho nic se objevil ve vyložené příležitosti, jenže nastřelil pouze brankáře Kepu. Podobně si o pár minut vedl i útočník Ings.

Dost možná největší příležitost ke skórování měli domácí po půlhodince hry, kdy si záložník Bailey pohrál s Chilwellem a do malého vápna poslal krásný centr, který se snesl na hlavu útočníka Ingse. Ten ale z nějakých pěti metrů míč do sítě nedopravil, protože jeho hlavičku fantastickým zákrokem zlikvidoval brankáře Kepa. Na konci poločasu o sobě dali taky na slovíčko vědět hosté, když po přihrávce Havertze pálil Sterling nebezpečně do břevna.

Graham Potter o poločase své řady přeskupil a do hry poslal Azpilicuetu a Koulibalyho, což bylo na defenzivním výkonu Blues okamžitě znát. Po pauze ještě hlavičkoval nebezpečně po rohovém kopu Watkins, po standardní situaci pálil ostře z hranice vápna aktivní McGinn, jenže ani jeho střela si cestu do sítě nenašla.

A tak udeřilo na druhé straně. K rozehrávce volného přímého kopu se dvacet pět minut před koncem hrací doby postavil Mount a prudkou ranou pod břevno zaskočil domácího brankáře Martíneze.

Ten očekával ránu za zeď, a tak nepříliš umístěnou střelu už nedokázal vytěsnit mimo tři tyče. Chelsea si tak se štěstím připsala tři body, Villa zůstává i nadále daleko za bodovým očekáváním.

Více informací k zápasu

Leeds United - Arsenal FC 0:1

16.10.2022 15:00

Góly: 35. Bukayo Saka

Leeds United padl v domácím utkání jedenáctého kola Premier League s Arsenalem 0:1. Lídr soutěže měl tentokrát namále, v první půli se trefil Saka a domácí nedokázali proměnit pokuty kop, ani žádnou z jejich šancí.

Utkání začalo poněkud netradičně, když kvůli technickým potížím při komunikaci rozhodčích musela být hra přerušena a hráči byli dokonce posléze odesláni do šaten. Nakonec se vše podařilo opravit, a tak mohly přijít dvě velké šanci ve 21. minutě.

Po rohovém kopu domácích se před bránou vytvořila skrumáž, Ramsdale musel na brankové čáře vytáhnout výtečný zákrok. O pár vteřin později zahrozili Gunners, když Ødegaard vysunul Jesuse, který sice přehodil Mesliera, ale s ním i celou bránu.

Ve 35. minutě už to londýnskému celku vyšlo. Hosté využili chyby domácího týmu v rozehrávce, Ødegaard poté parádně vysunul Saku, který se sice dostal do poměrně velkého úhlu, ale přesto napálil balon parádně pod horní tyčku.

Do druhé půle naskočil za Leeds do hry Patrick Bamford a ten hned skóroval. Bohužel pro něj tomu předcházel útočný faul, a tak VAR gól odvolal. Bamford se mohl prosadit i po zaváhání Saliby při rozehře, ale v samostatném úniku na Ramsdaleho nadvakrát neuspěl.

Bamford zřejmě ráno vstal z postele špatnou nohou, protože jinak se jeho počínání ani nedá popsat. Po hodině hry totiž Saliba zahrál v pokutovém území rukou a hlavní sudí po konzultaci s VAR odpískal penaltu. Té se ujal právě Bamford, jenže jeho prudká rána nemířila mezi tři tyče.

Tlak domácích však pokračoval, Aaronson připravil ohromnou šanci pro Sinisterru, jeho ránu skvělým zákrokem zlikvidoval Ramsdale. Ten poté při dalším úniku doslova ukradl míč z kopačky Bamforda.

V závěru se ještě děly věci. Rozhodčí Kavanagh ukázal Gabrielovi po hádce s Bamfordem červenou kartu a zároveň nařídil penaltu pro Leeds. Domácí útočník do Gabriela vrazil a ten se po něm poté ohnal nohou. Vše ale nakonec zrušil VAR, Gabriel vyfasoval pouze žluté napomenutí a penalta se nakopala.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 0:0

16.10.2022 15:00

Góly: -

V 11. kole Manchester United přivítal na Old Trafford Newcastle. Největší šanci v prvním poločase měl hostující Joelinton, jenž v dobré pozici nejdříve nastřelil hlavou břevno a z následné dorážky orazítkoval levou tyč. V druhém poločase měli více ze hry domácí, ale nabídnuté příležitosti nedokázali proměnit a ve vyložené šanci selhal v nastaveném čase Rashford. Red Devils po nepříliš povedeném výkonu gól nevstřelili, a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Manchester United si od začátku zápasu vypracoval mírnou herní převahu, kterou chtěl ve 13. minutě zužitkovat Sancho, ale jeho střela ze střední vzdálenosti mířila nad. Hosté měli obrovskou šanci ve 25. minutě, když po pěkném centru zakončoval nadvakrát Joelinton, avšak jeho pokus nejdříve rozezněl břevno a následná dorážka skončila na levé tyči. Ve 38. minutě se v dobré pozici objevil Antony, nicméně jeho pěknou střelu k levé tyči pokryl připravený Pope.

Ve 41. minutě se po samostatné akci rozhodl ke střele Fernandes, ovšem jeho pokus z hranice vápna výborně zblokovala obrana Newcastlu. Ve 43. minutě tvrdě zajel do protihráče hostující Burn a za svůj zákrok právem viděl žlutou kartu. Ve zbytku prvního poločasu už se ani jeden z týmů do vyložené šance nedostal, a tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

Po přestávce už se hrál o něco svižnější fotbal z obou stran a první velkou šanci v úvodu druhého poločasu měli hosté. V pokutovém území obdržel pěknou přihrávku Wilson, ale jeho rána o chloupek minula pravou tyč. O minutu později vstřelil na druhé straně gól Ronaldo, jeho branka však nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. V 58. minutě se domácí dožadovali pokutového kopu. Do hry nakonec musel vstoupit VAR, který nedovolený zákrok hostů vyloučil a penalta se nepískala.

Další dvacetiminutovka vyloženou šanci nepřinesla, a tak oba trenéři sáhli ke změnám v sestavě. Nevýrazného Ronalda nahradil Rashford a na straně hostů skončili v utkání Guimarães, Burn a Wilson, na jejichž místo přišli Willock, Targett a Wood.

V 82. minutě se prudkou střelou z přímého kopu prezentoval Rashford, ale jeho pokus proletěl těsně nad břevnem. V 89. minutě zase selhal v dobré příležitosti Fred, který z ideální pozice minul bránu. V nastaveném čase si ještě Manchester United vypracoval jednu vyloženou šanci, když Rashford zblízka zakončoval hlavou, nicméně nasměřoval svůj pokus vedle. Diváci se nakonec gólu na Old Trafford nedočkali, a tak oba týmy získaly bod.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Ham United 1:1

16.10.2022 15:00

Góly: 20. Romain Perraud - 64. Declan Rice

Southampton v utkání jedenáctého kola remizoval s West Hamem United 1:1. Za Saints otevřel skóre Romain Perraud, vyrovnání zařídil Declan Rice.

V osmnácté minutě se oba celky předvedly se solidními šancemi. Nejprve se skvěle uvolnil Che Adams, který poté mířil sám na Fabiańského, který jeho střelu po zemi vyrazil nohou. Na druhé straně si balon na střelu z 25 metrů připravil Scamacca a jen velmi těsně minul.

O chvíli později už se ale Saints ujali vedení. Kyle Walker-Peters poslal dlouhý aut do pokutového území, Tomáš Souček jej chtěl odehrát, ale nešťastně našel jen Romaina Perrauda, jehož následná rána zapadla ke vzdálenější tyči. Po chvíli mohlo být vyrovnáno, ale Scamacca po přihrávce Bowena opět mířil jen těsně vedle.

Atraktivita zápasu však trvala i nadále a šance viděli diváci na obou stranách. Fabiański podržel hosty po výtečném zakončení Adamse, z penaltového puntíku pak na druhé straně opět nad střílel Scamacca. Ten poté přesným centrem hledal Paquetá, jehož hlavička mířila k zadní tyči, ale těsně ji minula. V závěru poločasu ještě Adam Armstrong našel zpětnou přihrávkou Mohameda Elyounoussiho, jehož přízemní pokus vykryl polský gólman ve službách Hammers.

Hostům se podařilo vyrovnat v 64. minutě. Said Benrahma vytáhl balon po levé straně a poté si u pokutového území narazil s několika spoluhráči. Poté na hranici vápna našel Declana Ricea, který pravačkou zamířil přesně ke vzdálenější tyči.

V závěru byl ústřední postavou na hřišti Vladimír Coufal. Neprve VAR prověřoval, jestli nezahrál rukou před vlastní bránou, což se nakonec nepotvrdilo, poté mohl rozhodnout na zadní tyči, perfektně však zasáhl gólman Bazunu, a tak skóre zůstalo nerozhodné.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 2:0

15.10.2022 18:30

Góly: 59. Harry Kane (pen.), 86. Pierre-Emile Højbjerg

Fotbalisté Tottenhamu zvítězili v 11. kole Premier League na domácím stadionu nad Evertonem 2:0. O vítěznou branku utkání se postaral ve druhém poločase z pokutového kopu Harry Kane, který překonal svého kolegu z reprezentace Jordana Pickforda. Anglický útočník zároveň oslavil svůj jubilejní 400. zápas v barvách Spurs. Ti tak ovládli již pátý domácí duel v anglické nejvyšší soutěži a na vlastním stadionu zůstávají nadále stoprocentní.

Hráči Tottenhamu se v letošním ročníku prezentovali velmi dobrými výkony, díky kterým se nacházeli na třetím místě pouhé čtyři body od prvního Arsenalu. Právě s Gunners zaznamenali Kohouti zatím jedinou porážku od startu ligové sezony. Tentokrát se jim do cesty postavil Everton, který po sedmi zápasech bez prohry padl na domácí půdě s Manchesterem United. O nápravu se tak chtěl pokusit proti Spurs, na které však neměl příliš dobré vzpomínky, jelikož v posledním vzájemném klání prohrál vysoko 0:5.

Tottenham od prvních minut diktoval tempo hry, jako první ale zahrozil celek z Liverpoolu. Demarai Gray však svůj únik po pravé straně zakončil pouze střelou do tribun. Největší šanci úvodní půle si po sérii nepřesných zakončení domácích rovněž vytvořily Karamelky. Měl ji na svědomí Amadou Onana, jenž se dostal do samostatného úniku, nicméně z dobré pozice branku minul.

Spurs se do první velké šance dostali v 53. minutě, kdy pálil z voleje Kane, gólman Pickford ale jeho pokus vyrazil a následná dorážka Heung-Min Sona mířila nad branku. O chvíli později ale anglický reprezentační brankář podrazil Kanea ve vápně, za což sudí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost sám faulovaný, který ho prudkou střelou k tyči proměnil. Domácí celek měl od vstřelené branky zápas pod kontrolou a chvíli před koncem své vedení dokázal zvýšit. O druhý gól se postaral v 86. minutě Pierre-Emile Höjbjerg, jenž si ve vápně zpracoval složitý míč, který následně poslal i s pomocí teče do sítě Evertonu.

Tottenham tak navázal na svou ligovou formu a zaznamenal další tři body. V dalším kole to však nebudou mít Kohouti vůbec jednoduché, jelikož se jim 19. října postaví do cesty Manchester United. Everton svede ve stejný den bitvu s Newcastlem.

Více informací k zápasu

Fulham FC - AFC Bournemouth 2:2

15.10.2022 16:00

Góly: 22. Issa Diop, 52. Aleksandar Mitrović (pen.) - 2. Dominic Solanke, 29. Jefferson Lerma

V 11. kole přivítal Fulham na svém hřišti Bournemouth a byli to hosté, kteří začali lépe. Ve 2. minutě se pěkně prosadil Solanke a poslal Cherries do vedení. Domácí vyrovnali ve 22. minutě po brance Diopa, ale hosté si vzali vedení zpět, když o sedm minut později skóroval Lerma. V 51. minutě zajel do protihráče Lerma a rozhodčí odpískal penaltu pro Fulham. Tu bezpečně proměnil Mitrović a vyrovnal na 2:2. Domácí měli ještě v úplném závěru velkou šanci otočit utkání, ale Mitrović v dobré příležitosti selhal.

Hosté šli již ve 2. minutě do vedení, když Billing přihrál volnému Solankemu a ten střelou doprostřed brány otevřel skóre utkání. Domácí odpověděli ve 22. minutě, po dobře rozehraném rohovém kopu se do vzduchu vyšvihl Diop a razantní hlavičkou překonal gólmana hostů. Ve 26. minutě rozhodčí pískl penaltu pro Bournemouth, do hry však ještě vstoupil VAR, který odhalil, že domácí Ream nefauloval, a tak sudí pokutový kop odvolal.

Divoká desetiminutovka vyvrcholila ve 29. minutě, kdy Solanke pěknou přihrávkou vysunul Lermu a ten přesnou střelou k pravé tyči překonal brankáře domácího týmu podruhé. Ve 31. minutě vstoupil do hry opět VAR, hráči Fulhamu se dožadovali penalty po údajné ruce Frederickse. Sudí i v tomto případě po konzultaci s videorozhodčím rozhodl, že vše proběhlo dle pravidel a pokutový kop se nekonal.

Na konci poločasu opět zahrozili hosté, kteří byli v prvním poločase jednoznačně lepším týmem. Nejdříve zakončoval hlavou Lerma, ale jeho pokus skvěle pokryl Leno. V 41. minutě se v obrovské šanci zjevil hostující Smith, nicméně Leno se vyznamenal i podruhé a svůj tým zachránil.

Po přestávce začali lépe domácí. V 51. minutě nešetrně zajel v pokutovém území do protihráče Lerma a rozhodčí odpískal penaltu. Exekuce pokutového kopu se ujal Mitrović a střelou k pravé tyči nedal gólmanovi šanci. V 65. minutě byl velmi blízko gólu Solanke, ale jeho pokus směřující k tyči Leno perfektně zneškodnil.

Od 70. minuty se na hřišti zejména bojovalo a ani jeden z týmů se dlouhou dobu nedostal do vyložené šance. V nastaveném čase mohl Fulham zápas otočit. Po pěkné přihrávce se v malém vápně dostal k míči Mitrović, jeho pohotová střela ovšem mířila o kousek vedle. Fulham se po 90 minutách rozešel s Bournemouthem smírně 2:2.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Nottingham Forest 1:0

15.10.2022 16:00

Góly: 56. Rúben Neves (pen.)

Duel týmů z chvostu tabulky vyšel lépe domácímu Wolverhamptonu, který v 11. kole Premier League porazil Nottingham 1:0. Utkání nabídlo divákům hned dvě penalty. V 56. minutě ji na straně domácích dokázal proměnit Rúben Neves, Brennan Johnson v dresu soupeře naopak selhal. Vlci tak skórovali po dlouhých 370 minutách a prolomili sérii tří porážek. Forest se po osmém klání v řadě bez vítězství propadli na poslední místo v tabulce.

Wolves měli před utkáním nejhorší ofenzivu v lize. Z posledních tří klání navíc nezískali jediný bod, a stali se tak tabulkovými sousedy Nottinghamu na sestupových příčkách. Forest na tom nebyli o moc lépe, do karet jim ale hrála marodka Vlků. Ti před zápasem postrádali několik klíčových hráčů. Pozitivum pro domácí představoval alespoň Matheus Nunes, jenž svými výkony po přestupu navázal na formu ze Sportingu.

Vstup do duelu vyšel lépe Vlkům, kteří zatlačili soupeře na vlastní polovině, velké ohrožení brány to ale nepřineslo. Po úvodních 10 minutách aktivita domácích upadla a ze hry začali mít o trochu více hosté. Ani oni však nenašli recept na domácí obranu. Na velké příležitosti si ochozy musely počkat až do závěrečných 10 minut první půle. Nejdříve vyslal nepřesný projektil z hranice vápna Rayan Aït-Nouri, o tři minuty později hlavičkoval pouze do tyče Matheus Nunes. Nottingham ale ustál první poločas a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

I druhé dějství začalo v režii Wolverhamptonu, ale stejně jako v úvodu si diváci na šance museli počkat. Tentokrát to však netrvalo dlouho, v 53. minutě totiž zahrál rukou ve vápně Harry Toffolo a po konzultaci s VAR rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Neves a zakončil ji razantně k levé tyči. Brankář sice vystihl směr, střela ale byla precizně umístěna. Nebezpečnou standardní situaci měl o chvíli později i Nottingham. Morgan Gibbs-White však svůj přímý kop namířil těsně nad bránu. VAR hrál důležitou roli i na druhé, straně když Matheus Nunes stáhl ve vápně k zemi útočníka Nottinghamu, nařízenou penaltu však Johnson neproměnil. Zbytek zápasu dokazoval, že se spolu utkávají dva nepříliš ofenzivně laděné týmy, když jen pramálo střel mířilo mezi tři tyče.

Wolves tak konečně dokázali vstřelit gól, a navíc i zvítězili. Na tento úspěch mohou navázat hned 18. října, kdy v Londýně vyzvou Crystal Palace. Nottingham odcestuje téhož dne do Brightonu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Crystal Palace 0:0

15.10.2022 13:30

Góly: -

Leicester City odehrál v sobotu odpoledne utkání s londýnským Crystal Palace. K vidění nebylo mnoho brankových příležitostí, branka na King Power Stadium nepadla.

První nebezpečí pro hostující branku přišlo již ve čtvrté minutě, kdy prověřil brankáře Guaitu střelou z přímého kopu James Maddison. Obrovskou šanci měli naopak domácí v 16. minutě. Harvey Barnes prošel defensivou Orlů jako nůž máslem, na konci své akce však nedokázal prostřelit vyběhnuvšího španělského brankáře. Aktivita Leicesteru postupně nabírala na obrátkách, hosty však několikrát podržel Vicente Guaita. Největší šanci hostů měl v prvním poločase, ve kterém byly k vidění jen dvě střely na branku, Eberechi Eze, jeho rána z 43. minuty však mířila mimo tři tyče.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první, a to střeleckou nepřesností. Maddison se dostal do nebezpečné střelecké příležitosti, ovšem z nějakých pěti metrů vysoko přestřelil. V 64. minutě pálil zpoza vápna Odsonne Édouard, nicméně první střelu hostů mezi tři tyče dokázal zlikvidovat Danny Ward. Gólová nebyla hlavička Timothyho Castagneho, ani dalekonosná střela Kelechiho Iheanacha, a tak duel skončil bezbrankovou remízou.
Leicester se po zisku bodu posouvá na 19. místo, ještě dnes večer jej však může opět předskočit poslední Nottingham. Crystal Palace získal svůj desátý bod v sezóně a nachází se na průběžné 13. pozici.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Brighton & Hove Albion 2:0

14.10.2022 21:00

Góly: 27. Ivan Toney, 64. Ivan Toney (pen.)

Brentford po třech zápasech bez výhry konečně uspěl, a to proti Brightonu, jehož forma naopak nadále klesá. Domácí zvítězili poměrem 2:0, když obě branky vstřelil Ivan Toney.

Po dvaceti minutách se hned dvakrát mohli prosadit Seagulls. Raya si však poradil jak se skvělou Caicedovou střelou, tak i s Veltmanovou dorážkou po následném rohu. Na opačném konci napálil břevno Mbeumo, jen krátce poté se Bees dostali do vedení. Po Onyekově pasu se k míči dostal Ivan Toney, jehož patička zaskočila gólmana a skončila v bráně.

Další důležitý moment nastal po hodině hry. Dlouhý aut vedl k závaru, na jehož závěru Veltman podkopl právě Ivana Toneyho. Sám faulovaný se postavil k pokutovému kopu a s přehledem proměnil na druhou stranu, než skákal gólman. Šancí na snížení vzápětí pohrdnul March, jenž se nechal vychytat Rayou.

A jelikož si brankář Brentfordu poradil i v závěru s Dunkovou hlavičkou, mohl se jeho tým radovat z vítězství a posunu na dočasné osmé místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC1090124:1027
2.Manchester City1072133:1023
3.Tottenham Hotspur1072122:1023
4.Chelsea FC961215:1019
5.Manchester United951313:1516
6.Newcastle United1036117:915
7.Brighton & Hove Albion942314:1114
8.Liverpool FC934221:1213
9.Brentford FC1034318:1713
10.AFC Bournemouth1034310:2213
11.Fulham FC1033416:2012
12.West Ham United103259:1111
13.Crystal Palace924310:1210
14.Everton FC102448:1110
15.Leeds United923411:139
16.Aston Villa102357:139
17.Wolverhampton Wanderers102354:129
18.Southampton FC102269:188
19.Leicester City1012715:245
20.Nottingham Forest101277:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (467)

Přidat komentář
Taiger

1. pro výhru Liverpoolu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Pharrell

Reagovat
eder

Tos měl psát před týdnem, pokrytče...

Reagovat
smazaný uživatel

Debílek, no.

Reagovat
Taiger
Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky debílek, no.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Taiger

Proč?

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Man Utd footballer Mason Greenwood has been charged with attempted rape, engaging in controlling and coercive behaviour, and assault occasioning actual bodily harm, the Crown Prosecution Service said.

https://twitter.com/GD10/status/1581305496580943872/photo/1

Reagovat
Mastný Chobot

Som myslel, ze obzalovany uz bol

Reagovat
SunFells

Rozumím tomu tak, že nařčen/obviněn a prošetřovali to. Nyní na základě prošetřování obžalován a jde k soudu.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, bude to tak, ako píšeš, len som myslel, že tento krok už prebehol.

Reagovat
SunFells

Reims v 11 zápasech L1 dostali červenou v 7 zápasech. Chudák Balogun

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se dnes ukázalo, že Richarlison > Jesus.

Pouhým svým zraněním nám dokázal vyhrát zápas.

Reagovat
Taiger

křeč

Reagovat
Frony

To je křeč už tak měsíc

Reagovat
lofin9

Podolski > Richarlison

Reagovat
smazaný uživatel

Højbjerg je zatiaľ náš hráč sezóny, a treba si to priznať.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, pak dlouho nic a pak PEH.

Reagovat
jk

+ Bentancur a Romero hrají poslední zápasy fantasticky. A Kane snad nejlepší start do sezóny, Townsend o tom i mluvil ve studiu, že mívá pomalejší rozjezd. Ale letos mu to pálí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozdilovy mi prijde fakt jenom Kane.Bez nej mam pocit, ze bysme byli tak ve stredu tabulky. Prakticky kazda golova akce jde pres nej, at uz zakoncenim, finalkou a nebo klicovym pasem, kterym otevre obranu. Kulu byl skvely do zraneni a verim, ze by byl druhy takovy. Pak je tam nekolik hracu, kteri hrajou vyborne, ktere jsi zminil a dal by se pridat i Dier a Lloris. Ale Kane nas celkem jasne tahne, snad bu to vydrzi a jeste vyroste s navratem Dekiho a Sonem ve forme.

Reagovat
jk

Tak Kane je jeden z nejlepších hráčů soutěže. Posledních pár let se z něj stal fakt komplexní hráč, on by dokázal ofenzivně táhnout jakýkoli tým. Bez něj bychom byli fakt v prdeli, takového hráče nenahradíš...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jasne. Jen to, ze od nej tenhle standard ocekavame, nijak jeho zasluhy nesnizuje. Takze je to by far zatim nas hrac sezony.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

23 - Tottenham (W7 D2 L1) have won 23 points from their 10 Premier League games this season, their highest points tally at this stage of a top-flight campaign since 1963-64 (24 pts – considering 3 pts for a win).

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, a stále len tretie miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Titul ❤️

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty jseš fakt pacient ale aspoň je tady prdel

Reagovat
Svatej

Conte

Reagovat
wesleyborland

Váš nejlepší start a stejně jste 4 body za námi #spursy

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

#Tottenham’s start this season represents the best first 10 games of a season the club has had in Premier League history, earning 23 points!

Reagovat
mimi_united

TOP 4 je už asi jasná, bez poradia City, Tottenham, United, Arsenal

Do TOP 6 Chelsea a Newcastle

Čaká nás parádna sezóna

Reagovat
Busby babes

vsak tam nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš že je ve hře ještě 84 bodů jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane zapsal další dive.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko a Kepa na pohodu

Reagovat
Busby babes

Skoda, tohle nas bude mrzet, zbytecne ztracene 2 body. Moc koukatelny to nebylo, ale sance jsme si vypracovali ale kdyz to pak Rash a Fred takhle zazdi...

ETH teda lavicce moc neveri.

Reagovat
Wazza228

Dalo se čekat, že nastoupí jen Rash jako, na výběr tam fakt moc nebylo, ale když pak člověk vidí to, co je na hřišti, tak by to zkusit s mladíky mohl.

Reagovat
Busby babes

mohl no, holt porad plati tohle, co rikal Conte...

https://twitter.com/GraceOnFootball/status/1576999991952166912

Reagovat
Wazza228

bohužel ještě nejsme v herní pohodě se zavedeným systémem, kde je možné zkoušet další hráče, čehož si je ETH vědom. Plus chybí hrozně hráčů, no.

Reagovat
vodka

akorát se to vylučuje s neustálým stavěním Ronalda

Reagovat
Steven666

nikdy som si nemyslel že to napíšem ale KEpa bol dnes BOŽSKÝ, Mount tiež výborný a Cucurella už nech nikdy nehrá stopéra.

Reagovat
Talker

Dneska pochvala pro 3 od nás:

Kepa, který dneska podal fakt skvělý výkon.

Mountík, který se vrací rychle do své nejlepší formy. 4. zápas v řadě, kde má ruce ve 2 golech, dneska oba dával (a vlastně si i oba vybojoval).

Potter, který sice posral sestavu, ale využil 4 střídání před 65. minutou na to, aby to dostal pod kontrolu.

Jinak Havertz, Sterling a Auba byli absolutně useless na hřišti, nedokázali pořádně přihrát, podržet míč, nic. Záloha taky naprosto mimo, dvojice nalevo taky špatný.

Každopádně i přes to máme 3 body a čisté konto.

Příští zápas bych fakt poprosil mít alespoň jednoho užitečného hráče vepředu herně. Broja, Gallagher, možná i ten Pulisic. Nikdo z té dnešní trojice vepředu nepodal ani průměrný výkon, to byla čistá mizerie.

Reagovat
Mike Litoris

Tak Pulišič jednou nehraje a lidi už zapomínají, jak je tragickej

Je fakt, že nebýt probuzeného Mounta, tak je to pořád stejná bramboračka, jako měsíc zpátky.

Reagovat
mesyas

Havertz snad na konci sezony potahne

Reagovat
Hlahart

Rashford jedinej s nějakým znatelným pozitivním přínosem vepředu. Tam jsme jedno zranění (nebo nemoc jako dnes) od šílenýho průseru.

Varane s Martinezem mi přijdou fakt dobří

ETH za to, že je posranej střídat, přitom Antonyho/Freda v pohodě mohl.

Fred totální odpad výkon.

Pokud by bylo možný získat Davida z Lille, tak mi to přijde jako naprosto ideální posila.

Reagovat
iamek

Po vápno slušný výkon, ale pak absolutně hraci netuší. Mají tak buď portugalskou reklamu na offside nebo malého Bruna. Následující dva zápasy na 99% bez bodu, takže top4 nám hezky uteče.

Reagovat
iamek

Jinak Fred naprostá tragédie a ETH palec dolu, že provedl jedine střídání, které bylo možné z jeho pohledu.

Reagovat
Swarley

Jako freda klidne stridat mohl, to byla dneska hruza

Reagovat
Swarley

Jak prisel Rash tak to bylo mnohem lepsi a byly sance, ale tak pokud nebyl na 100 % ready, nebylo koho jineho postavit... Konecne se Rash zvedl, ale posledni dva zapasy, co zahodil, to je des...

Reagovat
iamek

Pokud ta čtyřka Rash, Martial, Sancho a Anthony bude zdravá, tak věřím, že to tam začne padat, ale Martial je pořád out a nejde na neho moc spoléhat :/. Ronaldo je úplně mimo. Aspoň konečně funguje obrana. Teda kromě dvou zápasu ( City a Brentford )

Reagovat
Busby babes

99 procent. delas jak kdyby Spurs a Chelsea byli o x levelu dal

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Měl být palec dolu

Reagovat
Busby babes

vidis, ani ty se sebou nesouhlasis.

Reagovat
iamek

Chelsea jsem pod Potterem neviděl, ale vyhrávají a obrana + Kepa ( podle dnešních komentu ) očividně funguji. Proti Spurs 0:1 Kane penalta . Kezby byl ready už aspoň Martial :/

Reagovat
Busby babes

ja nerikam, ze se nemuze stat, ze s nima prohrajem, ale 99 procent? cmon. Me teda prijde, ze fans chelsea docela picuji. Ale je fakt, ze oni picuji tak nejak porad.

Reagovat
iamek

Jak rád říkal LVG. Chybí nám proste balanc. Obrana šlape slušne, ale zase útok není schopny pravidelně dávat branky. 13 branek z 9 zápasu je silenost

Reagovat
Busby babes

jenze LVG nemel balanc v te hre, to my mame. sanci jsme si vypracovali dost, jen je ted nepromenujeme no.

Reagovat
Wazza228

Za lvg jsme měli na zápas jednu střelu a jeden gól. Kompletní balanc.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Uz tolik nepicujem

Reagovat
Mike Litoris

Proti Chelsea bidy klidně udělat můžete, tím, že hraje Potter cíc na risk, se otevírá spousta možností pro soupeře a nedivil bych se, kdybyste z toho dva góly dali.

Reagovat
Talker

No dneska nám právě obrana a záloha nefungovaly absolutně vůbec.

Zafungoval akorát Kepa, který pár golů chytil a Mount, který bez pomoci spoluhráčů pár golů dal

Reagovat
Wazza228

Spurs mají Kane-a, což jim bohužel stačí.

Reagovat
r.mrazik

Ale no tak...kromě city můžeme porazit snad kohokoli

Reagovat
Diskostu

Keby United alebo Liverpool podal výkon ako Chelsea tak prehra 3:0 neskutočne jak vedia uhaluziť body Chelsea ma top 4 istú....

Reagovat
Whitemedia

Varsenal

Reagovat
formic81

tak tohle byl naprostej hnus a jednoznacne nas nejhorsi vykon v sezone.

naprosty zazrak, ze mame 3 body ale fuck it, verim ze Southampton pristi kolo znicime a vse zas bude ok. Nebal bych se udelat nekolik zmen, protoze dnes Partey, Gabriel, Jesus, Martinelli i White vypadlai dost podprumerne.

Reagovat
Kily8

Bez tých hráčov, čo si vymenoval, by mal Arsenal o polovicu bodov menej a hral by stred tabuľky.

Reagovat
SunFells

Už v první půlce jsme byli šampióni prohraných soubojů, ale ta druhá byla prostá tragédie, wow. Potřebovali jsme hrát klidněji, držet míč a ne být tak přímočaří, Zinchenko strašně chyběl. Už začínáme doplácet na dvě křídla v týmu i bez zranění, Martinelli byl dnes nezvykle pomalý na míči. Škaredé vítězství.

Reagovat
mr.Silver

Nechápu, proč Martinelliho nesundal, zase má v nohách 90 minut, doufám, že na MS nepojede.

Reagovat
SunFells

hádám že nepojede, na jeho post mají dostatek lepších možností a když tam nakoukl tak neudělal tolik dojem.

Reagovat
Golasso

Pohoda, vůbec jsem se nebál .

Reagovat
Taiger

Dlouho to tady nebylo, takže po Cunterovsku

Suché triko

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

A VAR/rozhodci klasicky mimo. Nejdriv piskne penaltu, ktera nemela byt skrz jasny ofsajd, ktery predchazel ruku od Saliby a v druhem penaltovem incidentu, kde spravne penalta nebyla, ale nejakym zpusobem se zmenila Gabrielova cervena na zlutou

Reagovat
Taiger

Ta žlutá byla ok už pak si myslim, nesportovní chování, jelikož Ramsdale už míč chytil, tak ta akce tím skončila

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Leeds zatím náš nejlepší soupeř v této sezoně, cením jejich nasazení a bojovnost

Reagovat
Vlkoslav

Leeds neskutecny vykon a bojovnost, neuveritelny, ze to udrzeli v takovym tempu prakticky celych 90 minut. Vlastne jsem rad za takovej zapas, kdy se nam nedari a hrajeme proti agresivnimu souperi, ale ikdyz jsme hrali fakt spatne, vlastne hruzostrasne, citim tam soudrznost a 3 body se musi odvazet i z techto zapasu, coz by se v minulych sezonach nestalo a presne tady tyto zapasy budou delat ten chybejici rozdil...Snad tento zapas bude dostatecny budicek a navrat na zem. K rozhodcim se nema cenu vyjadrovat, to co predvadeli dneska byl fakt ulet a to vubec neomlouvam bezmozka Gabriela na konci, ten mel fakt stesti, ze ho netrefil vic, je to casovana bomba, nekdo by ho mel ze zakladu vysoupnout velmi brzy, uz delsi dobu ukazuje ze je to fakt hloupej hrac...

Reagovat
sajty

Přesně tak. Minulou sezónu jsme takové zápasy prohrávali, teď odvážíme 3 body. Otřesný výkon, ale na to se historie neptá. MotM Ramsdale.

Reagovat
M0rb1D4S

Ten Kepův zákrok proti Ingsově hlavičce bude jeden ze zákroků sezony. Doteď nechápu, že to vytáhnul.

Reagovat
mr.Silver

For the first time in the club’s 136-year history, Arsenal have won 9 of their opening 10 games of a top-flight league season.

Reagovat
Gunner14

Wow

Reagovat
Golasso

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Azza

Reagovat
REPLIKATOR

Konec světa se blíží

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tweek

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison > Manchester United

Reagovat
PP

nějaks změknuls..

Reagovat
Golasso

Sice je to jak porovnávat dýmějový mor s poruchou erekce, ale jo, tady ti to uznám

Reagovat
PH8

Tak to byl grc dneska. Od začátku až do konce zápasu bramboračka.

Reagovat
smetos

Proc Pep nestrida? Minimalne Mahrez a Grealish to mohli ozivit

Reagovat
Coutinho10

Gunneri, nemate zac a ted uz to dotahnete

Reagovat
J0EL

hajzel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny zapas, nadherny gol

Reagovat
Busby babes

Arsenal to letos vyhraje

Reagovat
J0EL

Dalsi I see what you did there

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

ty svině!!

Reagovat
Mastný Chobot

Už sa mi zdá, že začíname doplácať na ten úzky káder. Aj dnes už bolo vidno, že sme nevládali. Stačí, že nám vypadne jeden z tej ofenzívnej trojky alebo niekto z dvojky Xhaka - Partey (čo je len otázka času) a už to bude silno cítiť. Škoda, lebo keby sa nám podarilo priviesť v lete ešte záložníka a krídlo (alebo si nechať aspoň Pepeho ffs), tak to vyzerá, že by sme regulérne mohli hrať aj o titul. Takto čakám, že čoskoro odpadneme. Už dnes to malo prísť.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz len 4 zapasy a wc a potom zimny prestupak

Reagovat
LaVolpe

+ 3 zápasy v pohárech

Reagovat
Mastný Chobot

stačí vyhrať s PSV a ostatok už môžu zahrať aj trotly, nie?

Reagovat
LaVolpe

Asi jo, ale Arteta bude tlačit na winning momentum v každém zápase.

Reagovat
Mastný Chobot

To je tiež pravda, ale v zime ťažko nakupovať. Uvidíme, no.

Reagovat
Svatej

Ulet, ze to wc může hracovi změnit takhle brutálně sezonu.

Hrajes nekde za v Holadnsku, vyhraješ MS, zazaris jako prase, koupi te City a o pul roku později mas LM a při současným trendu nominaci na GB.

Reagovat
Robertson

súhlasím,ale s takto neustálym agresívnym presingom,ešte proti nám nikdo nehral...to bolo šialené tempo od Leedsu...myslím,že to bola Marspchova taktika,ako zrušiť našu doterajšiu "trpezlivú" hru...

Zimné prestupové obdobie môže byť vďaka MS celkom iné...

Reagovat
O.Giroud

zrovna ich dame ked hrame o zachranu, ale teda uz som pochopil ten hate fandov Chelsea na Taylora, solidne to nezvladol

Reagovat
Mandanda_30

Jo Taylor pískal zvláštně na obě strany

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
M0rb1D4S

Já myslím, že na internetu dokážeš najít hodně důvodů, proč fanoušci Chelsea nenávidí Taylora

Reagovat
Kixi Syhimour

Anffffiiiiiiiiiiieeeeeeeeelllllllddddddd

Reagovat
cubazi

najlepšia atmosfera ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Skvele, porazit City a s nulou vzadu to je masakr...paradni vykon ode vsech, kdo ale za me zaslouzi klobouk dolu dnes, tak to je Milner a Gomez, cekal jsem debakl a je z toho win...YNWA!!!

Reagovat
SCELO

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Jota to odmakal dozadu, byť dopředu mu to moc nešlo a nějak jsem nepostřehl pochvalu na Dijka, který byl vždy bezchybný tam, kde měl být a zachránil pár golů.

Reagovat
cubazi

LFC krása spokojnosť

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Invincibles klasicky v suchu, 4 body naskok na cele tabulky

Liverpool - City, pekny zapas, veril jsem Liverpoolu a nezklamali, ale ten Nunez se mi zatim jevi jak kopyto

Reagovat
avicii

Strašne tam pôsobil, Salah tiež mal tedy tuknut Jotovi

Reagovat
Gunner14

souhlas, ale to Nunezovo bylo mnohonasobne horsi a min pochopitelny, Salah to mel i v lepsi pozici

Reagovat
LaVolpe

Milner strčil pár hráčů do kapsy. MOTM

Reagovat
oli9

Je to mazak. Profík, který zahraje kdekoli, je do kolik minut a prostě tam nechá plíce i duši....

Reagovat
avicii

Super odbojovane, robili sme to co potrebuješ robiť keď to nejde, bojovnosť jeden za druhého, mali sme ich zarezať na 2:0 (Darwin ) zároveň sa veľmi bojím o Jotu no a Kloppovo vylúčenie ani sa nečudujem, Taylor a spol potrebujú počuť častejšie ze su napiču..

Reagovat
avicii

A pochvala obrane, prekvapili ma hlavne Gomez, ten na Neapole vyzeral na koniec kariéri.. Dnes super

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SCELO

Reagovat
oli9

Reagovat
Whitemedia

Taylor a spol to má ale úplně f píči.

Reagovat
avicii

A ešte, dnes by sa nám tam strašne hodil Diaz na tých posledných 20 minút zvlášť

Reagovat
REPLIKATOR

Dobro zvítězilo nad zlem

Reagovat
Whitemedia

A taky teda vyhrál Liverpool.

Reagovat
Miguel19

Ale třeba to Vilans pomůže a Slippy G poletí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Škoda ty gólový situace, hází to na zápas trochu stín. Cancelo mi prisel v druhym poločase ostudnej, tomu se vyvedla snad jedna nahravka na Haalanda a klička na Robertsona, jinak hrůza a zavinenej gol.

Darwin zatím pěkně k smíchu..

Reagovat
Svatej

Plus teda Haaland dvakrát proti Poolu s nulou, ten na ne bude poradne nasranej příště

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Salfovic

Ho tam pak někdo postřelil

Reagovat
fenixLFC

konecne skvely vykon od nas v tejto sezone co ale scasti bude sposobene aj superom- city je asi jedine muzstvo na svete, proti ktoremu budeme hrat viac na brejky a nemusime tolko dobyjat. vdaka tomu aj nase rady drzali pokope, nevznikali kilometrove medzery medzi zalohou a stopermi a najma konecne boli aj virgil, aj fabinho koncentrovani. tym, ze sme hrali podstatne hlbsie, mohol milner zostavat viac vzadu a dopredu sa naopak tlacil elliot. trent hrava az na urovni kridla alebo dokonca inside forwarda v nietkorch momentoch, takze za nim zostava diera, ktoru ked nehra henderson na tej strane tak proste nikto nekryje (a s podobne ladenym elliotom to vynika este viac). dnes sa to vymenilo- krajny bek vzadu, zaloznik viac vpredu. ale proti superom kde budeme musiet tlacit to tak nebude a holt budeme musiet kryt priestory za obrancami...

co ale robilo najvacsi rozdiel tak bolo nasadenie, najma jotu. jasne, boli tam nepresnosti ale to kolko lopt ziskal, jak sa vracal...zral som ho cely zapas. a vlastne vsetci zrali travnik a bolo vidiet nasadenie- co pri tejto atmosfere zas tak neprekvapi. thiago a fabinho skveli, virgil ako za starych dobrych cias, alisson v klucovych momentoch zachytal a navyse vytvoril gol kto sa mi teda vobec nepacil bol firmino ktory bud lopty stracal alebo celu hru spomaloval a prihravky daval od nohy dost neskoro. a teda nunez dnes nevyhrat tak ho tam asi zabiju, pretoze tie dve tutovky co zamrdal, najma brejk 3 na 1, to sa len tak nevidi na druhu stranu sa ale dostaval do dobrych pozicii a odhliadnuc od jeho rozhodovania (kedy to mal zabit) tak v pohode

kto to vsak totalne nezvladal bol taylor. ten zapas sa mu totalne vymkol spod kontroly- raz nieco piskal, potom to iste nie. guardiolu na urovni kridla ignoroval a kloppa po jeho vlastnej chyba (!) poslal von bernarda absolutne nezvladal (teda aj bernardo nezvladal ). fakt dalsi tragicky vykon rozhodcu, co v takto velkych zapasoch (aj minule kolo, aj teraz) proste nielene neskutocne sere a kazi to zapas, ale njma moze rozhodovat o bodoch....

Reagovat
cubazi

Nunez dnes zas ukazal ako šialene sa nehodi do koncepcie LFC. Proste nevie atakovať, prihravať , zrychliť hru. vie ako tak zakončiť v 16ke ked ma deň. Myslim si že vedenie by si bud malo priznať chybu s jeho angažovaním a poslať ho najprv niekam na hosťovačku nech sa preberie alebo ho hned zaraz predať/vymeniť za niekoho užitočnejšieho pre našu hru...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
danielfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že Nunez včera zahodil dve tutovice z toho jedna hodne zabolela (3VS1 za čo by som mu nafackal fakt)), ale písať tu že nevie atakovať, prihrávať alebo zakončovať je úplna kravina. Darwin je rodený útočník,16tkový hráč, ktorý má presne všetky tie vlastnosti ktoré si tu vymenoval. Proste bude sebec a bude to brať na seba lebo chce strielať góly. Jediný problém vidím v tom, že potrebuje ešte psychicky dospiesť, udržať na uzde nervy, zvládať ten tlak. Predať ho by bola najvačšia kktina s prepáčením

Reagovat
avicii

pekne zhodnotenie

Reagovat
Sm0ker

lol

Reagovat
vicinda07

Chilwell dnes unikol cervenej karte preco zas ako... Po tom vykvakani Cucurellu sa Cheslea sudi zlakli? Minule Silva, teraz Chilwell 100percentne redky

Reagovat
eder

Whaaland?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsdale neskutečný

Reagovat
mimi_united

Arsenal všetky sily na ligu a ono to vyjde

Reagovat
Kixi Syhimour

[Squawka] Jürgen Klopp is the only manager to face Pep Guardiola 10+ times and have more wins (12) than losses (9).

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Svatej

a jsou trenéři co s ním prostě nehráli tolikrát a mají lepší bilanci?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dody10

Reagovat
j_mrazik

Sbírej asistence, když hraješ s Rashfordem…

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

City invincibles téza vám vydržela necelý týden

Reagovat
Swarley

Reagovat
Lexi Belle

Richarlison < kdokoliv. Naprosto kdokoliv.

https://tinyurl.com/32stbvhx

Reagovat
EL Gringo

Richarlison môže súperiť akurát s Brunom Fernandesom o najvacasiu mrdku v PL

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PH8

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
eder

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Reagovat
PH8

"A flop nobody is talking about." Nechápu, že nezkontrolují EF než něco vypustí!

Reagovat
Nizzie

Downy se nepočítá

Reagovat
DieFohlenBMG

Virgil van Dijk still hasn't lost a Premier League game at Anfield since joining Liverpool

Reagovat
Vlkoslav

to jako fakt?

Reagovat
eder

Milner a Gomez dnes skvělí, nejhorší hráč na hřišti Jota. Nechápu proč ho Jürgen nestřídal dříve...

Reagovat
fenixLFC

jota????

Reagovat
avicii

Hmm takto sa vidí kto vie malo o futbale.. Jota neskutočne makal aj smerom dozadu, plus škoda ze ho spoluhráči nehľadali prihrávkou v niektorých prípadoch..

Reagovat
monkej

Jota mi pripomína toho magora Proctora z Policajnej akadémie. Hrozne nesympatická držka.

Reagovat
PH8

wtf. Mně teda připadá jako nějaký francouzský milovník penisů.

Reagovat
M0rb1D4S

https://www.youtube.com/watch?v=c7F6bi__rak

Dneska se fakt překonal a 3 body jsou hlavně díky němu.

Reagovat
Whitemedia

Očekával jsem Mingse..

Reagovat
Talker

Skvělý výkon, dneska fakt ksvělý od něj.

Jen by to chtělo, aby byl alespoň trošku slušný ve vzduchu, dneska tam lítala hromada centrů a on si nedošel prakticky ani pro jeden. Jednou se o to pokusil a nedosáhl na to a nějak si myslím, že měl i tu hlavičku, která vypadá jako wonder save, prostě jen sebrat ze vzduchu.

Dá se tohle zlepšit? Nabrat svalovou hmotu aby získa sebevědomí a dostal se skrz ty hráče ve vápně?

Každopádně pokud bude chytat takhle, tak mi asi bude jedno, že nesebere míče ve vzduchu.

Reagovat
Busby babes

Teams responsible for Invincibles Day since 2004/05:

Liverpool - 3 times, including today

Man United - 3

Man City - 2

Chelsea - 2

Middlesbrough, Tottenham, Wigan, Wolves, Newcastle, Arsenal, Watford, Southampton, West Ham - 1

Teams the victims of Invincibles Day since 2004/05:

Man City - 4 times, including today

Liverpool - 4

Chelsea - 3

Arsenal - 2

Everton - 2

Aston Villa, Man United, Leicester City, Tottenham - 1

Reagovat
wwwx

Řeči o invincibles po 10. kole? Fakt?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wwwx

Poslední neporažený tým v sezóně 06/07 byla Aston Villa. Stejně jako letos MC prohráli v 10. zápase. Nakonec skončili jedenáctí. To byl taky Invincible day? Mluvit o runu na Invincibles v první polovině, natož čtvrtině sezóny je podle mě mimo.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PH8

Když se pozorně podíváš, tak jsou tam v té druhé části uvedeni.

Reagovat
wwwx

Ale o to nejde. Jde o to, že označovat nějakej tým jako invincible, když neprohrál 9 zápasů z 38 je absurdní. U Evertonu se směju označení invincible day victim, když prohrrál jako poslední tým v sezóně poprvé už po 6 zápasech.

Reagovat
PH8

Prostě je to každý rok ve chvíli, kdy prohraje poslední neporažený tým. Proto je obětí i odpovědných týmů už 19. Logika je jasná.

Reagovat
protiproudu

Udělal jsem si kopii tvého komentáře na ultra hebký 3 vrstvý papír. A abych tomu dal aspoň nějaký účel, tak si s tím zítra vytřu řiť.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Maximm9

Reagovat
PH8

Doufám, že z té toxické barvy dostaneš lehký ale velmi pálivý zánět konečníku

Reagovat
Nikikrew

Zlate 3 body ktore sme si nezasluzili. Leeds nas mackal ako citron, nastastie Ramsdale podrzal. Ako som pisal doma budeme dominantni, vonku budeme mat problem a s nasim uzkym kadrom to bude cim dalej vacsi problem. MS mozu byt pre nas vykupenim ale to je este daleko.

Pool vdaka za skory Invicibles

Reagovat
mr.Silver

Pod preview už to nikdo nečte, ale ta debata ohledně odvolaného gólu a faulu Haalanda je teda úsměvná v porovnání s debatou , kterou jsme tady vedli při odvolaném gólu Martinelliho proti MU. Prakticky totožná situace, závěry úplně opačné

Za mě to jsou prostě góly, pokud to rozhodčí pustil na hřišti, tak nechápu, proč by se k tomu měl VAR vracet.

Reagovat
EL Gringo

Vám v tejto sezóne VAR už dosť pomohol, len minulý zápas s nami - offside Saku a ruka Gabriela, ktora ostala bez penalty

Reagovat
Mastný Chobot

Ofsajd Saku by VAR podľa tohtosezónnych štandardov pravdepodobne aj tak pustil, aj keby ho skúmal. Gabrielova ruka bola až po jeho kontakte s hruďou, čo takisto podľa nových pravidiel u obrancu nie je penalta.

https://twitter.com/AnythingLFC_/status/1579935146064502784

https://twitter.com/gunnerinjal/status/1579267219707789313

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
tweek

toho jsem si původně vůbec nevšiml, dík.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych se zeptat která nová pravidla máš na mysli?

Jinak co se týče rozhodnutí rozhodčích, tak určitě doporučuju Dale Johnsona, který pravidlům na rozdíl od twitterových účtu rozumí.

Ohledně LFC s Arsenalem píše například zde:

https://www.espn.com/soccer/english-premier-league/story/4766004/handball-by-gabriel-scamacca-antonio-rashford-and-saka-offside-decision

Reagovat
SunFells

ty jim jakože nerozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Všem pravidlům rozhodně nerozumím, ano. Já vím, že ty jsi teď po dlouhodobým školení od AI a EBL z twitteru, takže jsi převzal všechny jejich znalosti a vyjadřování, ale pro mě není ostuda říct, že někdo pravidlům rozumí více než já.

Reagovat
SunFells

NNT a EBL jsou jednak dost odlišní frajeři a nezaznamenal jsem, že by měli ve zvyku se vůbec vyjadřovat k takovým situacím.

Jde spíš o to, jestli sám jsi schopný rozlousknou pár stránek textu souvisle se svou zkušeností, když už na to čumíš jak tele tolik hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

NNT má ve zvyku se vyjadřovat naprosto ke všemu.

Já na to čuměl jak tele tolik hodin dříve.. teď už na to není čas a taky jsem fotbal nějakou chvilku hrával, takže samozřejmě, že pravidlům z nějaké části rozumím, ale nepotřebuju se tu sám chválit, že jsem nějaký mistr světa a rozumím úplně všemu, co se na hřišti stane.

Reagovat
SunFells

Aha, tak dík za info o tobě. Ani bys taky neměl, pokud si to chodíš kontrolovat ke zdroji cos uvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Není vůbec za co, jen jsem ti chtěl doplnit nějaké info, co nemáš možnost okopírovat od někoho z Twitteru. Věřím, že se budeme podobně obohacovat i v dalších diskuzích.

Reagovat
SunFells

Nedoplnil si nic, uvedl si tu jardu z espn který zřejmě pochybil. Stejně jako ty s tvými úsudky, kde jsem co zkopíroval šašku?

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Navíc tam týpek píše dobrá hovna, jeho srovnání jsou jen částečná a tedy nesouvisející a ignoruje/nepovšimne si základní věci která odpískání ruky vylučuje.

Reagovat
Mastný Chobot

K Sakovi:

https://www.espn.com/soccer/english-premier-league/story/4451570/var-offsidepenaltieshandball-whats-new-in-the-premier-league-for-2021-22

"On marginal offside, we've now effectively re-introduced the benefit of the doubt to the attacking player," Premier League referees' chief Mike Riley said. "So it's the toenails, the noses of the players who are offside; they might have been offside last season but next season they won't be."

There will still be offside goals which look "marginal," but players would have to be more than 5 centimetres (just under 2 inches) offside.

Už sme v tejto sezóne videli viacero gólov, ktoré by pred 2 rokmi VAR neuznal. V zásade ak nie je jednoznačne podľa tých čiar usúdiť, že ide o ofsajd, tak sa uplatňuje benefit of the doubt v prospech útočníka.

Ku Gabrielovi:

https://www.goal.com/en/news/how-does-the-new-handball-rule-work-football-rules-explained/baj7pi2kk191qyeu9ay8wlrn

"There will be no penalty if the ball touches a player's hand/arm immediately from their own head/body/foot or the head/body/foot of another player."

To, že si Dale nevšimol, že lopta predtým trafila Gabriela do hrude, to je už bohužiaľ jeho chyba.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já hlavně nikde netvrdím nebo nechtěl tvrdit, že to penalta být měla/neměla nebo ofsajd být měl/neměl. Nadávání na rozhodčí je největší mor dnešního fotbalu. Chtěl jsem jen vidět, která nová pravidla máš na mysli, protože pravidla o hraní rukou se měnila v roce 2021 znovu a mnohokrát se stává, že si někdo něčeho nevšimne.

Reagovat
Mastný Chobot

Však v poriadku, ja na teba nijako neútočím.

Myslím, že som ti dokonca aj konštruktívne odpovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, díky!

Reagovat
vitasrp

V zásade ak nie je jednoznačne podľa tých čiar usúdiť, že ide o ofsajd, tak sa uplatňuje benefit of the doubt v prospech útočníka.

Není úplně pravda, podle těch čar to můžeš vždycky rozsoudit. Pouze pokud se čáry dotýkají, tak se to bere jako onside, pokud je mezi čárama byť minimální

mezera, je to ofsajd.

Reagovat
SunFells

Lol kluku

Reagovat
Front hell

Fnukas přesně jako kloppko

Reagovat
Golasso

Neuškodil = pomohl?

Reagovat
EL Gringo

*a aby som to doplnil, od Haalanda to bol čistý faul, tak neviem načo sa to tu tak dosť rieši

Reagovat
fenixLFC

ono hlavne to mal byt roh a uz tam srpavili rozhodcovia chybu

Reagovat
O.Giroud

tak ten roh je najmenej podstatny, proste je a bude este vela situacii kde sa zle vyhodnoti roh.

Reagovat
R22

PL Match Centre confirm to the BBC that two fouls were committed in the run up to Man City’s disallowed goal. Had Haaland not been penalised for his challenge on Fabinho he subsequently would have for kicking the ball out of Alisson’s hands.

Reagovat
PP

ta situace ještě budiž, nevšiml si stáhnutí Fabinha, ale to vykopnutí balonu brankáři z ruk bylo evidentní a za mě správný zásah VARu.

Reagovat
O.Giroud

usmevne je akurat to, ze si miesto toho zakroku na Alissona vytiahli hento na Fabinha. Nechapem to halo okolo toho golu a este tie reci, ze mal platit len preto lebo sa riesil Haaland - Fabinho a zrazu vsetci zabudli na to vykopnutie lopty Alissona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fff

1. Cela akcia zacala priamo po rozohravke od brany MC, kde mal byt jednoznacne roh.

2. Jasne potiahnutie dresu Fabinha, ktory ano bol po suboji nakloneny dozadu, no nie tak, aby spadol, praveze skor mi to prislo, ze by v pohode ziskal spat rovnovahu a odohral by loptu.

3. Lopat bola vykopnuta z ruk brankara.

Gol nemal platit a neplatil, nevidim problem.

Inak jednu vec si neodpustim. Bola nejaka statistika na nete, ze kolko cca bud dotykov s loptou alebo minut (uz neviem presne, pointa zostava rovnaka) vychadza statisticky na faul na Salaha a inych hracov, napr. tam bol myslim Zaha, Kane, Sterling, Vardy, Grealish, Maddison.

Pri Salahovi to cislo bolo 3 az 4 krat vyssie.

Mozme to uzavrite tak, ze som fanusik LFC a som zaujaty, ale poviem iba tolko, ze tie zapasy LFC sledujem pravidelne a pride mi absolutne sialene ake zakroky na Salaha sa pustaju, a to osobitne myslim drzanie a tahanie. Podla mna ked sa na to clovke pozrie objektivne, tak to fakt nie je normalne akym sposobom je Salaha braneny a ako casto sa taketo fauly nanho nepiskaju. Klopp vybuchol a opravnene dostal cervenu kartu, no podla mna ta frustracia nebola iba z tohto zapasu ale z toho ako dlhodobo sa voci Salahovi pustaju zakroky.

Ono ked sa vratim k tej statistike, ono to fakt podporuje tento moj dojem. Ja si neviem inak vysvetlitl, ze hrac ako Salah, na ktorom je stale nalepeny hrac, hra v sestnastka, v okoli sestnasky, neustale hra smerom dopredu...a naozaj je faulovany 4 krat menej ako ini ofenzivni hraci?

Toto je fakt nieco, co nechapem.

A obzvlast ked sa clovke pozrie na to, co sa vsetko piska napr. Kaneovi.

Reagovat
fff

Vidiet VVD, ze sa mu fakt chce a posobi nasrane, to bolo zaujimave a hlavne uz bolo nacase. Snad sa dokaze namotivovat podobne aj na ine timy nez len MC.

Kazdopadne 68 zapasov na Anfielde a VVD este neprehal, to je slusna statistika.

Reagovat
fff

A Nunez pri nom mam pocit, ze ho staci charakterizovat jedinym slovom - raw. On sa dostava do pozicii, pohyb, ryhclost, vediel prejst cez hraca, no to rozhodovanie na konci akcie neskutocne zle. To sa ale podla mna urcite da zlepsit, Salah bol tiez kedysi palic a dnes je uplne inde.

Reagovat
avicii

A pamätám si aj hejt na Firmina na začiatku..a akú kariéru spravil u nás.. Trochu trpezlivosti by to chcelo

Reagovat
SCELO

salah je stale palic, uz ten fanusik AS ROMA pisal, praveze v prvych 2. sezonach to podla mna nebolo moc vidno, ale v tretej az do teraz uz dost pali sance, jeho zakoncenie je prinajlepsom dostatocne

Reagovat
fff

A este posledna vec co ma napadla, Allison ma v PL 1+4, najproduktivnejsi brankar v historii PL .

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

to nevim jestli bych volil tuhle logiku, ale pustit to za mě měl.

Reagovat
Busby babes

here we go again.

Reagovat
Svatej

tak nahlídnul na to jinak, takže přispívám svou nepotřebnou troškou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

koukám máš opačnej pohled, když to sudí pustí, tak nechat, ale v tom případě by to za tebe byla vlastně chyba

Reagovat
cristiano.K.

nevím,jestli tě správně chápu...pustil měl = dohrát situaci po faulu Fabinha.

Nebo pustit měl = gol uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten zákrok na Fabinha dejme tomu, ale že někdo nevidí faul na Alissona, tak to mi hlava vážně moc nebere.

Reagovat
mr.Silver

Noha Haalanda a ruce Alissona se balónu dotkly prakticky ve stejné sekundě, byl to souboj o míč, který rozhodčí mohl vyhodnotit na obě strany, rozhodl se souboj pustit, imho měl gól platit. Toto opět nebyl žádný clear and obvoius error, který by musel řešit VAR.

Reagovat
fff

Takze uz sme v tom stadiu, ze vlastne ani na Alissona to nebol faul?

Reagovat
mr.Silver

Alisson teda ani náhodou neměl míč ani částečně pod kontrolou, dokonce bych řekl, že to tou poslední změnou směru chodidla udělal Haaland velmi chytře a byl to čistý souboj o míč.

Reagovat
fff

Ok, moj nazor na toto je, ze s Tebou ale absolutne nesuhlasim, Alisson mal loptu v dvoch rukach a Haaland mu ju vykopol. Za mna jasny faul a toto sa musi piskat.

Reagovat
Bandita_Harry

Kontrola je co ? ze ked ma loptu v dvoch rukach od tela, tak mu ju utocnik v sprinte nevykopne ? nebud smiesny

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to clear and obvious error tedy byl, ale to už se řešilo pod preview.

Reagovat
vitasrp

U toho Alissona je to navíc jednoduchý, pokud měl brankář míč v ruce (nebo ruce na balónu) klidně byť jenom 0,5 sekundy před kontaktem s protihráčem, tak je to prostě automaticky faul. Tam naštěstí nenímoc prostoru na subjektivní posuzování, tenhle faul by VAR opravoval stoprocentně.

Reagovat
cristiano.K.

Za mě to jsou prostě góly, pokud to rozhodčí pustil na hřišti, tak nechápu, proč by se k tomu měl VAR vracet.

Reagovat
mr.Silver

Taylor na ten souboj koukal, opět mu nikdo nevložil, vyhodnotil to jako souboj na hraně, který pustil, imho není důvod, aby se k tomu VAR vracel.

Reagovat
fff

Nie je prave pointa VARu v tom, ze rozhodca moze niektore veci pustit a nechat akciu dohrat s tym, ze si je vedomy, ze ma moznost to pripadne neskor po ukonceni akcie prehodnotit, ak na to bude dovod?

Reagovat
mr.Silver

Tak nechme ty zápasy řídit robota, když můžeš prakticky každou situaci řešit zpětně na zpomaleném záběru a z 10 úhlů. Tento re-reffering mě teda pěkně sere.

Reagovat
fff

Takze ty si proti VARu ako takemu?

Reagovat
mr.Silver

V aktuální situaci asi ano, pravidla používání VARu jsou úplně mimo, chyb neubylo, a primárně se VAR používá pro re-reffering situací, které by měl profesionální rozhodčí rozhodnout na hřišti.

Možná bych jej ponechal pro ofsajdu a červené, toto je prostě hrozný bizár - viz také třeba včerejší dvě penalty v zápase Arsenal - Leeds.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

Neclonil*

Reagovat
cristiano.K.

proč se vůbec o tohle chceš přít? Co může být horšího než to, že nedáš tutovku, rozhodčí nevidí roh a na druhé straně dostaneš gol po dvou faulech

A z prvního pohledu jsem si myslel,že to faul na Fabinha nebyl, z opakovačky ho prostě zatáh.

A jinak k tomu co píšeš, prostě po té situaci padl gol, tak to musí řešit. Však těch situací, kdy rozhodčí po varu změnil verdikt je mraky.

Reagovat
cristiano.K.

byli tam jen dva fauly na hráče LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to náš nejslabší výkon pod Potterem. Navíc se nám kupí zranění a do MS máme velice náročný program. Cílem je ustát TOP, postoupit v LM a klidně vypadnout se CIty v ligovém poháru.

Aspoň že Kepa teď válí a Mount střílí góly, i když i jeho včerejší výkon nestál moc za řeč mimo góly.

Reagovat
smazaný uživatel

*TOP4

Reagovat
Talker

Je vtipný jak si někteří stěžují na Mounta, že když nedává góly, tak není produktivní. Když góly dává, tak zase hraje mizerne.

Přitom tam jsou v ofenzivě další 3 hráči, kteří předvedli stejně či větší hovno a ty góly ani neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou ne něho kladené vyšší nároky. Je to odchovanec, který by se měl brzo stát hlavním tahounem týmu.

Ostatní ofenzivní hráči, kdyby okamžitě zmizeli, tak to nikomu vadit nebude a navíc to ve většině případů ještě fans podpoří.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Nasrat, pohár jdeme vyhrát taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

#mufc players have returned family tickets for the match at Chelsea next weekend so fewer fans have to be removed from the away allocation on Metropolitan Police instructions

Reagovat
oli9

OT, zná tu někdo blink 182?

Reagovat
J0EL

Lol, co to je za otazka samozrejme. Ides do Prahy?

Reagovat
oli9

No v práci jsem nahodil tohle téma před dvěma kolegy a ani jeden tu kapelu neznal jeden ročník 2000 to bych možná chápal ale druhý 88. a já vždycky myslel že je znaji všichni

Reagovat
Front hell

Myslíš ten teplý neopunk?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Front hell

Nenapsal jsem nic co by nebyla pravda samozřejmě nikomu nic neberu.

Reagovat
Luc-Luc

co je na tom teplyho, vsak zpivaj o zenskych prevazne

Reagovat
Front hell

Ta hudba je dost priteplena,stejně jako celé to neopunkove hnutí

Reagovat
Luc-Luc

Tak je to pro decka na stredni

Reagovat
oli9

15 let zpět to platilo i o mně

Reagovat
Luc-Luc

ja jsem to taky poslouchal fest - tohle plus Sum 41

Reagovat
J0EL

Good Charlotte a Simple plan mladi no... ale z casu nacas sa z nostalgie rad k tomu vraciam.

Reagovat
Ingimir

na Sum 41 a Simple Plan som bol pred dvoma týždnami v Bratislave a už mám kúpený lístok na Blink do Prahy už len to Good Charlotte chýba

Reagovat
oli9

Tam jsem chtěl taky ale nakonec jsem nejel...

Sum41 jsem byl kterýsi rok na Top Festu.. Tuším ještě na zelené vodě to bývalo.. Ráno jsem taky koupil na blink

Reagovat
Ingimir

na tom Topfeste som bol ja, to bol rok 2010 alebo 11, bol som obidva roky ale nie som si už istý v ktorom hrali oni

Reagovat
J0EL

Ja som bol na GC na svojom prvom koncerte vo Viedni este niekedy v 2005 ked som mal 15 rokov

Odvtedy som toho uz ale postihal... Korn, Billy Talent, Limp Bizkit, Placebo, Arctic Monkeys, Foo Fighters, twenty one pilots, Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars (ked este robili alternativny rock), Robbie Williams (kvoli manzelke ), takze z kazdeho trocha Este sa chystam na The Killers, Slipknot, Papa Roach neviem kedy toto csetko uz ale postiham no ..

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Simple plán mi přišla taková dívčí kapela

Reagovat
fenixLFC

simple plan mi teda vzdy prisiel od nich celkom odlisny

Reagovat
J0EL

Pravda. To bol skor taky guilty pleasure.

Reagovat
oli9

Za mě Sum41, Blink 182, green day.. Offspring vždycky když si pouštím prcicky tak nostalgie na střední školu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Nebud homofob

Reagovat
Front hell

Určitě né

Reagovat
Taiger

A co posloucháš ty?

Reagovat
Front hell

Tak mám rád punk,ale nepohrdnu ani kvalitním hardcorem, grind corem, trashikem,deathikem,rád si zaskacu na skacko nebo se pohoupam na reaggecku.

Reagovat
PP

taky jsem se takovým smál. "punkové" hadry samá drahá značka, vše vymazlené, čisťoučké.. Kuwa, roztrhané gatě, sychrajzka v uchu, pivo s cukrem na vlasy a jedem..

Reagovat
Front hell

Moje mladí

Reagovat
oli9

I tak to někdo bere

Reagovat
Front hell

Však jasné

Reagovat
Luc-Luc

jasne, to frcelo nekdy kolem r 2000...paradni skupina

Reagovat
Nikikrew

tvl to su otazky toto

Reagovat
r.mrazik

jasne, akorat, ze tahle kapely byly "in",kdyz sli v kine Prcicky ne?

s tim svym jednim hitem...

Reagovat
Cobra

Jako jo, ten největší boom měli u prciček. Ale jedním hitem?

Reagovat
r.mrazik

tak...dva?

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Zajisté, Song 2 je snad nejznámnější songa, která byla ve FIFĚ ever

Reagovat
wild

ehm, to neni od nich

Reagovat
Taiger

Do piči

Reagovat
J0EL

Blur

Reagovat
Taiger

Jj, ale taky začínají na B

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Dej pokoj

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PP

ale toš..

Reagovat
mikelinos

Nt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
wild

to sa tak rychlo vypredali zakladne vstupenky na statie? kolko stali?

Reagovat
J0EL

Vypredalo sa to skoro kompletne, nie len statie

Reagovat
wild

do Prahy ich je este dost ale Vieden je skoro vypredana

Reagovat
oli9

Já myslím, že oni to pouští postupně... Když jsem kupoval ráno bylo tam pár sektoru, po obědě dalsi... Ta strana blíž ke spodku tam ještě ani nešla myslím....

Reagovat
wild

ja som kupil do Viedne za 100 na sedenie. Radsej som uz necakal. Tesim sa na nich

Reagovat
oli9

zájem je.. Vidím že přidávají další a další koncerty... V některých městech na druhý den... Ale jak to vidím, celkem napraskane turné.. Snad bude dost koksu

Reagovat
Front hell

Jako u tebe nebo u nich?

Reagovat
oli9

u nich at to zvládnou.. Já se budu muset spokojit s pivkem...

Reagovat
PP

jo, akorát to byly časy Esa apod. ne? Já se spíš děsím, až nebudou lidi znát M. Jacksona, Depeche Mode nebo Nirvanu..

Reagovat
mr.Silver

Proč by to měl být jakýkoliv problém?

Reagovat
PP

Tak máš pravdu v tom, že není asi nic individuálnějšího než výběr partnerky a hudba.. Ale v rámci nějakého celkového přehledu by se mělo pamatovat na hudební ikony pár dekád.

Reagovat
oli9

to určitě ale je to jako se vším... Například blink, offspring atd poslouchaji prostě lidi kolem 30,35 let... Samozřejmě se najdou i fanoušci hudby a pár výjimek kteří to objeví například teď s je jim 20...

Já pořád například hraju CoD 2 online... A hrajou to jen lidi 30+ ti co to hráli v roce 2005 a bylo jim 15

Reagovat
oli9

Jinak v Las Vegas bude totální festak...

https://twitter.com/thescenedude/status/1580151487136956416?s=20&t=DEZ52KFe8Jq0vTj8maGtbQ

Název festivalu mluví za vše.. Ten tweet taky

Reagovat
Kinky7

Gratulace Poolu, zápasu by sice slusela remiza více ale prostě tam cancelo podklouznul. Stane se. Gol odvolán správně určitě. Nechápu kritiku Joty který měl evidentně úkol bránit cancela pruniky což se miu dařilo na 1. Gomez neskutečně pomáhal Millymu a vám disk v top formě... ad minifauly na Salaha totéž na haalanda. Thiago oprávněně jen žlutá vzhledem k nastaveném metru Taylora. Ruce tam nechával pracovat hráčů u obou stran což jsem nepochopil ale rozhodování mi tendenci fakt neprislo

Reagovat
avicii

Virgil vám Disk

Reagovat
cristiano.K.

Jako ono tvrdit, že jsme podali dobrý týmový výkon, když Nunez ani Salah nejsou schopni nahrát před prázdnou bránu a berou to na sebe se úplně nedá.

Ale co se týče branění, tak to za mě byl dobrý týmový výkon, i když se Haaland dostal do třech šancí, což Salah taky a naštěstí jednu proměnil. Velká spokojenost a snad nás to nakopne.

Reagovat
Luc-Luc

Salaha chapu, ten dava z tehle uniku goly a on nikdy zvlast nenahraval, pokud citil sanci dat gol...Nunez ale nepochopitelne nenahral, kdyz se o sanci jeste nejednalo (sli jsme tam snad 3 na 1) a pak nahraval spatne na Trenat, kdyz mel volneho Carvalha...Nunez ma decision making fakt spatny, snad se to zlepsi, protoze jinak se mi to libilo od nej (umi prejit pres hrace, dostat se do dobrych pozic...)

Reagovat
fenixLFC

tak mozes mat skvely timovy vykon ktory sa netyka riesenia finalnej fazy. tym skvelym timovym vykonom sa mysli spolupraca stoperov so zalozinkmi, vypomahanie zalohy krajnym bekom ale aj do utoku (vid elliot), spolupraca obrancov medzi sebou. inymi slovami timovy vykon mas najma co sa tyka struktury hry, zatial co nahravanie pred prazdnu branu je individualne rozhodnutie

Reagovat
cristiano.K.

ty píše to samé co já, ale vysvětluješ to jinak.

Fotbal je týmová hra, a když nenehraješ před prázdnou viz Salah, tak to moc týmové není.

Nunez to myslel sice týmově, ale úplně špatné řešení.

Reagovat
Busby babes

A Mason dneska u soudu. da se od toho vubec neco ocekavat nebo jen nejake uvodni proslovy obou stran...

Reagovat
Taiger

Mohli by to streamovat

Reagovat
Busby babes

no jde tam o znasilneni, takze special ochrana obeti a tak (jakkoliv vsichni vedi o koho jde)

Reagovat
r.mrazik

ti dva jsou tak pitomi,ze to budou steamovat na IG...a navzajem si davat lajky

Reagovat
chicuita

A už se ví proč se k ní zas přiblížil i přes zákaz?

Reagovat
Busby babes

laska. nebo ovlivnovani svedku. jedno z toho.

Reagovat
Whitemedia

a nebo oboje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kinky7

Idiocita? Páčto to jr největší pitomost co mohl udělat

Reagovat
VasAFC

Pokud se dobře dívám, tak jsme první tým v PL pod kterým Leeds doma padli. Výkon nebyl dobrý o to cennější výhra!

Reagovat
Taiger

Otázka na Scousery

Jak by měla vypadat momentálně obrana? Konaté už by měl být nejspíš ready? Zároveň TAA už sedět nebude co

Reagovat
Bandita_Harry

Konate In, Gomez doprava a Arnold najprv z lavicky

Reagovat
Taiger

Vím, že Gomez byl v podstatě nejlepší na hřišti za Liverpool, ale že by Klopp měl koule na to, aby nehrál TAA? To už mi přijde pravděpodobnější, že s tím novým rozestavením bude Gomez na beku a TAA RM

Reagovat
Bandita_Harry

Je po zraneni takze mohol by ho este nechat odpocinut a s Gomezom budeme stabilnejsi vzadu a akcie sa rozlozia na obe strany poslednu dobu to slo vsetko cez pravu stranu a uz je to ako cez kopirak...

Reagovat
fenixLFC

ziadne nove rozostavenie sme nehrali

Reagovat
SCELO

Reagovat
avicii

Reagovat
O.Giroud

Konate/Gomez, Matip, VVD stoperi

Reagovat
Taiger

Matip???

Reagovat
O.Giroud

jaj ty myslis na dalsi zapas, ja ze aku by sme my postavili tak potom tazko povedat po vcerajsku, ale tiez sa mi nechce verit, ze by TAA posadil tak asi TAA a Gomez teraz nasadil urcite brouka do hlavy Kloppovi ohladom stopera

Reagovat
fenixLFC

na troch hej?

Reagovat
O.Giroud

tak ja ze to je aku by sme chceli a nie aka ma byt dalsi zapas

Reagovat
Maresma

Proti West Hamu bych si vsadil na Trent, Gomez, VVD, Robbo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

https://theathletic.com/3692383/2022/10/15/antony-left-foot-robben/

Tohle bohuzel u Antonyho zatim vypada jako trochu problem, tu pravacku ma fakt zatim jen na opirani, a treba zrovna vcera to bylo bolestive evidentni, kdyz tam mel 3-4 nadejne situace do otevrene obrany, kdy misto jednoduche prihravku pravackou zkousel komplikovane levou sajtli centrovat a ani jednou z toho nic nebylo...na tomhle bude muset pracovat, protoze jinak to tem obrancum bude dost usnadnovat

Reagovat
Busby babes

to jsem fakt premyslel, jestli jsem videl dobre, ze to dava tou sajtli nebo ne...

Reagovat
Dawon

jako je to frustrujici, protoze vcera se fakt dost casto (hlavne v 2. polocase) dostaval do nebezpecnych situacich za obranu, ale to finalni reseni vesmes pokazde uplne na hovno no

A pak tam jako bonus Fredinho, dalsi levonohy virtuoz, pravackou mine prazdnou branu z penalty

Reagovat
Busby babes

nemaj byt brazilci dobri ve fotbale?

Reagovat
Dawon

Prej jo no Jak to rikal Fred? Ze on je ten, ktery umelcum nosi piano do schodu?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

No to je ten pravy na noseni piana

Reagovat
SunFells

Už přešel přes chlapa btw?

Reagovat
Busby babes

uz dal 3 goly

Reagovat
SunFells

A možná si i koupil barák v Manchesteru či okolí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
r.mrazik

vcera mel dostat Burn druhou zlutou,tak ho pak radeji stahli...celkem ho tam vetral

Reagovat
SunFells

Koukám, jsem zvědavý jak dlouho ještě bude Howe toho kolohnáta dávat na beka.

Reagovat
r.mrazik

ale i tak to dlouho antonymu trvalo,nez to zacal vic zkouset...takovy Salah, Son a dalsi by z nej udelali uplne trhaci kalendar

Reagovat
SunFells

Ze Saky chudák nemohl tak týden spát.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Sranda, že to robil aj Potter

Reagovat
SunFells

Ten to měl jen jako hodně rezervní variantu. Ale i na LCB se u něj dostával i přes svou výhodu pod tlak kvůli své mobilitě. I mezi stopery v tomhle celkem exemplář.

Reagovat
Hlahart

No jasně

Reagovat
r.mrazik

to je v klidu, robben tu jednu nohu mel taky jen na opirani

i tou sajtli to tam tlacit dobre...

Reagovat
Dawon

Tak koneckoncu pisou to i v tom clanku, ze pokud by z toho udelal karieru jako Robben, tak asi budou vsichni spoko Ale do toho to ma zatim hodne hodne daleko

Reagovat
r.mrazik

to jo

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=ziBZBKt86r0&ab_channel=ManUtdReds

no...pisknuti skoro driv,nez hral ten mic...rozhodci se trosku z toho posral

Reagovat
Taiger

To je sad, že jinak už ty góly dávat neumí...

Reagovat
r.mrazik

je to hodne sad

Reagovat
nani92

Ronaldo konečne presuje, dá vdaka tomu aj gol a rozhodca ho takto nasere, ja by som sa na ten presing už tiež vysral

Reagovat
SunFells

Pěkně tam sudího presuje.

Reagovat
Jardin

měl být gól, nechápu

Reagovat
O.Giroud

rozhodca sa zachoval ako chlap narozdiel od niekoho

Reagovat
r.mrazik

Jj. Úplný chlapak

Reagovat
Svatej

Uz jen za to jak kurevsky dlouho Newcastlu trvá v podstatě cokoliv a ze jsou snad u vsech nejzdrovanejsich zapasu byvh to uznal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hlahart

Hrálo se jen 53 % herního času včera. Jeden z nejméně zápasů tuto sezónu

Reagovat
Svatej

Zvrácenost.. neměli oni i tu 44minutovou šílenost?

Reagovat
kvasha16

to sa da?

Reagovat
Hlahart

Tady to vyšlo taky jen na 52:31, a to se dokonce dost prodlužovalo a alespoň jeden tým hrát chtěl. Kdyby ten druhej tým byl taky ok s remízou, tak by rekord padl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
ElectrickMann

Seběhli se tam na rozhodčího jak kundy

Reagovat
Greny

Beztak nebyl v momentě rozehrání od balónu 9.15 ...

Reagovat
SunFells

Chtěli by gól zadarmo z blbosti, ale na toto už striktní nechtějí být.

Reagovat
pingla

naprosto regulérní branka, na druhou stranu měla být písknuta penalta na Wilsona

Reagovat
kissak

tak co si budeme nalhávat stejně tak i na Sancha

Reagovat
r.mrazik

Jj. Plus tam byl ještě jeden zákrok, ale když nepiskl na Wilsona, tak nepiskl ani ten...

Reagovat
kissak

tak proto se CR tolik rozčiloval a byl nasranej (zápas jsem neviděl)

tohle ale branka měla být

Reagovat
r.mrazik

Jo jo. Kvůli tomu.

Čisté podle pravidel to asi platit mělo.

Lidsky si dokážu představit, že piskl zrovna v tu chvíli, kdy do toho kopl tomu brankáři.

Reagovat
kissak

no jo i letos se dá napsat, že rozhodčí jsou nejslabším článkem EPL i po odchodů takových velikánů jako Dean a Atkinson

Reagovat
pingla

co předvedli v zápase Hammers s Fulhamem, hrůza

Reagovat
kissak

Reagovat
r.mrazik

bohuzel je to tak...a ten VAR je klasicky taky slusny psycho

Reagovat
kissak

Já bych VAR jako takovej neodsuzoval přeci jen je to technologie, která pracuje na absolutní přesnosti dle veškerých matematických propočtů. Problém je ten, že konečné rozhodnutí zase zůstává na člověku, který je tvor omylný což jsme se stihli několikrát přesvědčit

Reagovat
r.mrazik

bohuzel

plus ty jejich neustaly zmeny pravidel treba u ruky a ruzne posuzovani zakroku...

kazdopadne u videa sedi kopyta

Reagovat
kissak

Reagovat
Mimalu

blbé je, že stejně nevěřím že mu to může dlouhodobě vydržet. Ani včera u centrovaných míčů při standartkách nepůsobil jistě

Reagovat
kvasha16

toto bude asi uz stale jeho slabina (a s tou vyskou necudo) ... ak si dobre pamatam, tak este predtym nez isiel s formou uplne dopredele, sme asi najviac kritizovali tiez tie centrovane lopty ... opravte ma ak sa mylim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele