Premier League - preview 9. kola

19.10.2019, 09:17, aktualizováno 21.10.2019, 08:21
Previews
Pondělní dohrávka Premier League přinese zápas Sheffieldu United s Arsenalem. Pokud londýnský celek vyhraje, posune se na průběžnou třetí pozici tabulky...
Sheffield United - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku devátého kola obstarají Sheffield United s Arsenalem, přičemž pro "Kanonýry" se jedná o skvělou příležitost odskočit na špici tabulky konkurentům v boji o umístění do čtvrtého místa. United však si jakožto ligový nováček vedou velmi zdatně a mají již na kontě kupříkladu cenný bod ze Stamford Bridge, zatímco Arsenal se v posledních letech na hřišti soupeře výsledkově trápí.

Díky dalšímu zaváhání Tottenhamu a Manchesteru United může tým Unaie Emeryho v případě vítězství nejen udržet průběžnou třetí příčku, ale také navýšit náskok na zmíněné rivaly na šest, resp. osm bodů. Blades se s devíti získanými body drží těsně nad sestupovým pásmem.

Dobrou zprávou pro Gunners je čím dál prázdnější marodka. Po reprezentační pauze se do plné tréninkové zátěže vrátil Alexandre Lacazette a krajní beci Kieran Tirney s Héctorem Bellerínem měli v posledních dvou týdnech dostatek prostoru k nabrání zápasové kondice, aby se v pondělí mohli objevit v základní sestavě. Do hry se pak vrací i mladík Emile Smith-Rowe a jedinou novou absenci představuje Reiss Nelson, jenž musel vynechat zápasy reprezentační jednadvacítky kvůli poraněným vazům. V kombinaci s pozitivními ohlasy ohledně lepší fyzické připravenosti Mesuta Özila tak má Emery příjemné starosti se složením základní sestavy.

To domácí se musí vypořádat s větším počtem nepříznivých zpráv. Tou vůbec nejčerstvější je skandál rekordní útočné posily Olivera McBurnieho, který se dle anglických médií provinil jízdou pod vlivem alkoholu a lze očekávat, že i kdyby se zotavil z nedávných potíží s kolenem, do pondělního zápasu nenastoupí. Nejistá je situace i okolo Davida McGoldricka, jenž vynechal poslední čtyři kola kvůli potížím s třísly a John Fleck se rovněž omluvil z reprezentačních povinností ze zdravotních důvodů.

Přestože si tým Chrise Wildera na úvod sezony nejen svým neotřelým herním stylem získává pozitivní ohlasy a drží se mimo sestupové pásmo, United prohráli již tři po sobě jdoucí zápasy na Bramall Lane, a pokud tento trend brzy nezastaví, vytoužená záchrana v nejvyšší soutěži jim unikne. Zatímco defenziva Blades šlape jako hodinky, o čemž svědčí pouze sedm inkasovaných branek, tentýž počet gólů vstřelených vzbuzuje obavy. Všechny trefy Wilderovy družiny doposud vstřelil jiný hráč, přičemž nejlepším klubovým střelcem je kuriózně soupeř, neboť dva z jejich gólů byly vlastence.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Robinson, Mousset
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Sokratis, Luiz, Tierney - Guendouzi, Xhaka - Pepe, Ceballos, Saka - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.97 - 3.79 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Jediný duel je na nedělním programu Premier League, jedná se však o zápas z těch nejpikantnějších. Trápící se Manchester United v něm přivítá svého odvěkého rivala, letos suverénní Liverpool.

Red Devils neprožívají úspěšnou sezónu. Na úvod sice jednoznačně porazili Chelsea, od té doby ale vyhráli jediný ligový zápas ze sedmi. Porážky s Crystal Palace, West Hamem a naposledy s Newcastlem rozhodně nebyly ničím očekávaným, stejně tak ztráta v Evropské lize v Alkmaaru nebo pohárové trápení s Rochdalem.

Na Old Trafford jsou výsledky přeci jen o něco lepší než venku. V lize tam zapsali Rudí ďáblové jedinou porážku, přičemž dokázali uhrát remízu s Arsenalem a kromě vítězství s Chelsea porazit Leicester.

"Máme nějaký plán, v rámci něhož jsme udělali rozhodnutí, o kterých víme, že nám mohou krátkodobě ublížit, ale dlouhodobě z nich budeme profitovat. Ale výsledky jsou samozřejmě to hlavní a můžeme se posouvat rychleji, když budeme mít výsledky a předvádět dobré výkony," tvrdí manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Ačkoliv jsou Reds v dosavadním průběhu ligového ročníku stoprocentní, což zásluhou branek Maného a Milnera potvrdili i proti Leicesteru, v dalších soutěžích se jim tolik nedaří. V Lize mistrů nezvládli duel v Neapoli, v srpnu zase došly do penaltového rozstřelu oba superpoháry, jak ten anglický, tak evropský.

Pokud chceme nalézt poslední venkovní ztrátu Kloppovy družiny v Premier League, musíme pátrat až na přelom února a března. To remizovala postupně na půdě dvou rivalů, nejprve právě s Manchestrem United, poté i s Evertonem.

Vzájemné zápasy patří v poslední době mezi ty nejvyrovnanější. V posledních sedmi soutěžních zápasech slavil každý z týmů jednou, zbylých pět zápasů skončilo nerozhodně. Na Old Trafford Liverpool pravidelně ztrácí, naposledy tam zvítězil už více než před pěti lety.

Domácí trápí poměrně klíčové absence, chybět totiž pravděpodobně budou brankář de Gea a záložní opora Pogba. Kromě nich je v ohrožení i start Wan-Bissaky nebo Martiala. Na druhé straně by se naopak brankářská jednička Alisson mohla vrátit mezi tři tyče, stejně tak do středu obrany Matip.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young - McTominay, Matić - Pereira, Mata, James - Rashford
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gómez, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.13 - 3.60 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - West Ham United  (sobota 13:30)
Everton nevstoupil do tohoto ročníku tou správnou nohou, po osmi odehraných kolech se v Premier League nachází v sestupovém pásmu, a to je umístění, jaké si před samotným startem rozhodně nepředstavoval. Porazit po reprezentační přestávce West Ham nebude pro něj určitě snadná záležitost, ten totiž doposud získal velmi slušných dvanáct bodů.

Od půlky září čeká liverpoolský celek na jakýkoli bodový úspěch. Postupně padl s Bournemouthem, Sheffieldem United, Manchesterem City a Burnley, přičemž dohromady v těchto čtyřech utkáních inkasoval devět branek. Ani v ofenzívě přitom nijak výrazně nezáří, více jak jeden gól na jedno utkání zaznamenal v lize pouze proti Wolverhamptonu.

Toffees přitom v úvodních čtyřech kolech urvaly parádních osm bodů a držely se s popředím tabulky. Jenže pak nastal, možná trochu nepochopitelný, propad. "Ještě před měsícem, před první reprezentační přestávkou, jsme byli na šesté příčce," připomínal kouč Marco Silva. "Všichni jsme v tom spolu. Hráči si svou situaci dobře uvědomují."

Ten by měl nasadit do základní jedenáctky vůbec poprvé v rámci ligy od úvodních minut Djibrila Sidibého, novou letní posilu na hostování z jihofrancouzského Monaca, jenž by měl nahradit disciplinárně potrestaného Séamuse Colemana. Nejistý je pak start u Fabiana Delpha a mimo hru i nadále zůstávají zraněný Jean-Philippe Gbamin a také Cenk Tosun.

Domácí by si bezpochyby rádi napravili svou reputaci, a to nejlépe vítězstvím. Nicméně jejich protivník venku letos ještě neprohrál. "Formu má na cizích hřištích slušnou, víme, co očekávat," dodával evertonský stratég. "Je jen na nás, abychom předvedli lepší výkon než v minulých utkáních a dosáhli na požadovaný výsledek. Musíme se ukázat na hřišti."

West Ham si do této chvíle vedl možná i nad svoje očekávání, a ačkoli na konci září například odpískal účast v Ligovém poháru, v Premier League si zachovává pozice v horní polovině tabulky. Přece jenom se mu ovšem nedařilo těsně před reprezentační přestávkou, naposledy před vlastními fanoušky s Crystal Palace, předtím plichtil v Bournemouthu.

Hostům bude k dispozici Declan Rice, který překonal svou nemoc, fit jsou údajně i Aaron Cresswell a Robert Snodgrass po lehkých šrámech, naopak Lukasz Fabiaňski, Michail Antonio a Winston Reid hrát nebudou. "Myslím, že jsme zaslouženě tam, kde jsme. Jsem velmi potěšen fotbalem, jaký předvádíme," pochvaloval si trenér Manuel Pellegrini.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibé, Keane, Mina, Digne - Schneiderlin, André Gomes - Richarlison, Sigurdsson, Iwobi - Calvert-Lewin
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Roberto Jiménez - Fredericks, Ogbonna, Diop, Cresswell - Jarmolenko, Lanzini, Rice, Noble, Felipe Anderson - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.96 - 4.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Norwich City  (sobota 16:00)
Deváté kolo Premier League proti sobě svede Bournemouth s Norwichem City, tedy dva týmy, které se navzdory omezeným finančním možnostem prezentují atraktivním útočným pojetím hry bez ohledu na to, jakému soupeři zrovna čelí. O úspěchu této strategie svědčí letošní šokující výhra Norwiche nad obhájcem titulu Manchesterem City, ovšem od tohoto triumfu Canaries výsledkově strádají a sbírají jen prohry.

Na hře ligového nováčka se dozajista podepsala výrazná marodka, a to obzvláště v defenzivě. Vrcholem bídné formy Norwiche pak bylo poslední kolo proti Aston Ville, která svého soupeře v boji o záchranu rozdrtila hned pěti góly. Nyní je již ale situace v kabině Canaries daleko lepší, neboť návrat do hry hlásí brankářská jednička Tim Krul, stejně jako Mclean, Cantwell, Tettery, Aarons Godfrey či Byram. Do tréninkové zátěže se navíc vrátili i Hernández s Trybullem a plnému uzdravení se blíží i Mario Vranćić.

"Situace ohledně zraněných je daleko lepší, obzvláště v porovnání s naším kádrem proti Aston Ville," pochvaluje si manažer Daniel Farke. "Reprezentační přestávka nám pomohla se postavit zpátky na nohy. Se zdravými hráči jsme schopní na této úrovni konkurenceschopní, i když v žádných zápasech jakožto nováčci s minimem výdajů i tak nebudeme favority. Je nutné se ujistit, aby teď očekávání nebyla příliš vysoko. Jedna věc je mít hráče zpátky v tréninku a druhá, aby byli plnohodnotně fit."

Farkeho protějšek Eddie Howe se na předzápasové tiskové konferenci dočkal otázky, zda mu stávající Norwich připomíná jeho vlastní tým čtyři roky zpátky, kdy Bournemouth vstoupil v Anglii na prvoligovou úroveň s odvážným herním stylem. "Jisté paralely se dají najít určitě. Hrají vážně dobrý fotbal, patří jim můj obdiv. Mají spoustu talentovaných mladých hráčů, kteří jsou technicky zdatní a prosadí se i v útočné třetině hřiště. Už loni jsme s nimi v ligovém poháru svedli pořádnou bitvu, takže mě nepřekvapilo, že postoupili z druhé ligy."

Také domácí hlásí návrat uzdravivšího hráče, a to Adama Smithe, který se zapojil do tréninku po sedmitýdenní pauze. Mimo hru stále zůstávají Brooks, Gosling a Stanislas.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, S. Cook, Aké, Rico - Wilson, L. Cook, Billing, King - Solanke, Wilson
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Amadou, Godfrey, Lewis - McClean, Tettey - Buendía, Stiepermann, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 4.29 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Souboj patnáctého se čtrnáctým - i tak by se dal popsat sobotní duel mezi Aston Villou a Brightonem. Oba celky jistě zdravě nabudily poslední výsledky před reprezentační pauzou - Brighton odehrál vynikající zápas s Tottenhamem a připsal si zaslouženou výhru 3:0. Aston Villa naproti tomu vyrazila na půdu Norwiche, kterému nadělila dokonce pět branek. Přesto ale oba týmy zůstávají v nebezpečné blízkosti sestupového pásma a další tři body by se jim tak náramně hodily.

Aston Villa vstoupila do ročníku dvěma porážkami - ačkoliv ani proti Tottenhamu, ani proti Bournemouthu nepodala špatný výkon, laciné defenzivní chyby ji odsoudily k nulovému bodovému zisku. Třetí duel však fanouškům tohoto celku z Birminghamu přinesl první radost, když v pondělní dohrávce přehrála Everton. Následovala skandální porážka s Crystal Palace, kdy byl Villans v nastavení nesmyslně neuznán vyrovnávací gól. V domácím prostředí pak Aston Villa nepřekonala defenzivu Kladivářů a připsala si bod za bezbrankovou remízu, o týden později sahala po senzační výhře na hřišti Arsenalu, jenže kvůli dvěma brankám z poslední desetiminutovky nakonec odešla s prázdnou. Podobně přišla i o vítězství proti Burnley, nad kterým dvakrát vedla, přesto však utkání nedokázala dovést do vítězného konce. To se jí podařilo až na hřišti Norwiche, kterému nasázela pět branek a ještě si dovolila neproměnit penaltu.

Brighton před sezónou sáhl ke změně trenéra a změně herního stylu, výrazné zlepšení se ovšem zatím nedostavilo. Po úvodní výhře na půdě Watfordu přišlo období sucha, když svěřenci Grahama Pottera nevyhráli v následujících šesti zápasech. V nich si připsali body za remízy s West Hamem, Burnley a Newcastlem, na straně poražených pak skončili při konfrontaci se Southamptonem, Manchesterem City a Chelsea. V posledním kole před reprezentační pauzou však předvedli vynikající výkon a favorizovaný Tottenham přehráli jasně v poměru 3:0.

Aston Ville se vrací dvojice Tom Heaton a Bjorn Engels, naopak mimo hru zůstává James Chester. Brightonu se vrací Solly March a Shane Duffy, ovšem Bernardo a Jose Izquierdo ještě do hry nezasáhnou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.55 - 3.03
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Londýnská Chelsea se před reprezentační pauzou dostala do dobré formy, když vyhrála čtyři soutěžní duely v řadě. Navázat na to bude chtít v sobotním klání s Newcastlem, který zase začátkem října částečně umlčel své kritiky díky překvapivé výhře nad favorizovaným Manchesterem United. Na domácí půdě to ovšem londýnskému celku v letošním ročníku příliš nejde, ze čtyř ligových pokusů zde zaznamenal jen jedinou výhru nad Brightonem - Lampardovi hoši tak v tomto ohledu mají co vylepšovat.

Chelsea do sezóny nevstoupila úplně nejlépe - srpnová prohra s Manchesterem United a remízy s Leicesterem a Sheffieldem naznačovaly, že je před úřadujícím vítězem Evropské ligy skutečně kopa práce. Lampardovi se ovšem skvěle podařilo zapracovat mladou trojici v podobě Tomori, Mount a Abraham, která důvěru manažera splácí kvalitními výkony. Obzvláště záložník Mount a útočník Abraham mají na zlepšené výkonnosti doslova lví podíl, však dohromady spolu v této sezóně Premier League nastříleli již dvanáct branek. V zápase s Newcastlem budou Blues horkým favoritem - případná výhra by je za výhodné konstelace ostatních výsledků mohla katapultovat klidně až na 2. místo a vzhledem k těžkému klání Manchesteru United a bídné formě Tottenhamu by také mohla znamenat zvýšení bodového náskoku na tyto dva konkurenty.

Newcastle se tak nějak už tradičně potýká s určitými neshodami uvnitř klubu. Po odchodu Rafy Beniteze tým převzal Steve Bruce, jehož jmenování ale provázela výrazná skepse. Tu jen prohloubila úvodní dvě klání, ve kterých nejprve Straky podlehly Arsenalu, načež po bídném výkonu nestačily ani na Norwich. Pak ale senzačně vyloupily nový stánek Tottenhamu a zdálo se, že se na severu Anglie blýská na lepší časy. Tyto domněnky však byly rychle vyvráceny, když Newcastle na vlastním stánku neporazil Watford ani Brighton, přičemž na výjezdech to bylo ještě horší - porážku s Liverpoolem ještě fanoušci dokázali pochopit, debakl 0:5 ze hřiště Leicesteru je však skutečně rozpálil do běla. Magpies si je však před reprezentační pauzou dokázaly usmířit srdnatým výkonem a výhrou nad Manchesterem United, kterou trefil debutant Longstaff. Zda však šlo jen o ojedinělý záblesk, nebo zda jde výkonnost týmu Steva Bruce skutečně nahoru, to odhalí až následující týdny.

Chelsea bude postrádat trojici Rüdiger, Kante, Christensen, naopak Matteo Kovačič by k utkání měl být připraven. Newcastle bude postrádat vykartovaného Isaaca Haydena, Matt Ritchie zase do utkání nezasáhne kvůli zranění kotníku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.98 - 10.90
více informací
Leicester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Leicester odstartoval sezónu skutečně výborně a i po osmi kolech se drží v první čtyřce. Ostatně podle nejrůznějších expertů jsou to právě svěřenci Brendana Rodgerse, kteří prý mají největší potenciál na to, aby nabourali hegemonii silné šestky. V sobotu odpoledne se proti nim postaví celek Burnley, který si také nevede vůbec špatně a po osmi kolech opanuje solidní sedmou příčku tabulky.

Lišky zahájily sezónu dvěma remízami - zatímco ta první na domácím hřišti s Wolverhamptonem fanoušky spíše zklamala, bodový zisk z půdy Chelsea už byl hodnocen jednoznačně kladně, i když měl šampion z roku 2016 v posledních dvaceti minutách šance i na výhru. Následovaly dvě výhry nad Sheffieldem a Bournemouthem. Tuto sérii přerušila penalta Marcuse Rashforda, díky které odešel Leicester z Old Trafford bodově naprázdno. Foxes však odpověděly nejlépe, jak mohly, když o týden později otočily duel s Tottenhamem a tuto výhru potvrdily i v duelu proti Newcastlu. V posledním klání na hřišti vedoucího Liverpoolu pak dlouho sahaly po bodu, o který je až hluboko v nastaveném čase připravila penalta Jamese Milnera.

I Burnley může být se svým bodovým ziskem po osmi kolech spokojeno. Svěřenci Seana Dycheho na úvod sezóny smetli Southampton, kterému na cestu zpátky nadělili tři branky, následovala těsná porážka s Arsenalem a remíza na půdě Wolverhamptonu. Srpnové snažení pak Burnley zakončilo domácí prohrou s favorizovaným Liverpoolem. Po první reprezentační přestávce pak Burnley chytlo vynikající formu a drží si čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti. Nejprve Jeffrey Hendrick vystřelil v nastavení remízu na hřišti Brightonu, následovala domácí výhra nad Norwichem, vybojovaná remíza na půdě Aston Villy a těsné vítězství nad Evertonem, které Clarets katapultovalo na průběžné sedmé místo.

Leicesteru bude k dispozici James Maddison, který kvůli nemoci vynechal reprezentační povinnosti. Naproti tomu Burnley se bude muset obejít bez Johanna Berga Gudmundssona, kterého ze hry vyřadilo svalové zranění. Do hry nezasáhne ani Danny Drinkwater, nad startem dvojice Jack Cork a Ashley Barnes se pak vznáší otazník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.45 - 6.78
více informací
Tottenham Hotspur - Watford FC  (sobota 16:00)
Přestože Tottenham s Watfordem v tabulce dělí celých osm bodů a víc než polovina ligového osazení, oba týmy shodně zůstávají daleko za očekáváním. Zatímco Watford se místo pohybu v klidném středu pole trápí na samém dně bez jediného vítězství, Tottenham obsadil právě onen střed tabulky namísto snahy o narušení nadvlády vedoucího dua Liverpool-Manchester City. Kdo se po reprezentační přestávce odrazí k lepším zítřkům?

Dosavadní výsledková bilance hovoří jednoznačně pro Tottenham, který v novodobé historii Premier League na domácí půdě s Watfordem vyhrál ve všech šesti případech, přičemž Hornets na půdě týmů "velké šestky" už šestnáct zápasů za sebou prohráli, a to s děsivým skóre 9:53. Papírovou kvalitu soupeře si dobře uvědomuje i staronový watfordský trenér Quique Sánchez Flores, jenž neváhal svého protějška Mauricia Pochettina označit za nejlepšího manažera anglické ligy posledních let.

"Zbožňuju ho, je to podle mě nejlepší kouč v Premier League za poslední čtyři roky," prohlásil Flores o argentinském manažerovi Spurs, s nímž si již dříve mohl poměřit síly jak ve španělské lize, tak i během svého prvního působení na lavičce Watfordu. "Když jsem byl v této funkci poprvé, považoval jsem ho za nejlepšího v tom ohledu, jak dokázal svůj tým vytáhnout a hrát s ním tak dobrý fotbal. Teď samozřejmě neprožívá ideální období, ale pro mě je pořád za poslední čtyři roky nejlepší."

Do perfektního rozpoložení má Tottenham momentálně skutečně hodně daleko. Spurs v posledních týdnech utržili celou sérii šokujících proher v čele se sedmigólovým debaklem od mnichovského Bayernu na domácí půdě, vypadnutí z ligového poháru proti Colchesteru ze čtvrté anglické ligy či tvrdé prohře 3:0 v posledním kole s Brightonem. To vše vyvolalo bouři spekulací o stavu tottenhamské kabiny a Pochettinově budoucnosti ve stávající funkci, ovšem argentinský manažer popřel jakékoli rozbroje a věří, že i se stávajícím kádrem dokáže nepříznivou situaci otočit k lepšímu.

"Když týden zpátky dostanete spolu s dalšími trenéry pozvánku od hráčů na týmovou večeři, přicházejí v úvahu jen dvě možnosti. Buď se chtějí rozloučit, nebo vás stále mají v oblibě a chtějí vám vyjádřit podporu. A já věřím, že je to to druhé," prohlásil Pochettino. "Nyní je načase, abychom byli zodpovědní - jak já, tak hráči, zkrátka všichni."

Otazník visí nad startem Christiana Eriksena, jenž si při plnění reprezentačních povinností přivodil drobné zranění, a dlouhodobě si nezahraje brankářská jednička Hugo Lloris kvůli poraněnému loktu. Do hry se naopak vrací letní posily Giovani Lo Celso a Ryan Sessegnon. Na straně hostí zůstávají mimo hru zranění Deeney, Capoue, Prödl a Success.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Foyth, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Winks - Sissoko, Ndombele - Lamela - Moura, Kane
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Cathcart, Dawson, Kabasele - Janmaat, Cleverley, Doucouré, Pereyra, Holebas - Deulofeu, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.55 - 6.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Southampton FC  (sobota 16:00)
Po velmi rozpačitém startu do nové sezóny Premier League se zdá, že Wolves začínají nabírat dech. Ze spodních pater už se vyšvihli do jejího středu, nyní budou čelit Southamptonu. Ten je zatím velmi blízko sestupovým vodám.

Vlci vstoupili do sezóny ziskem pouhých čtyř bodů v úvodních šesti kolech, nyní však dokázali doma uspět proti Watfordu a dokonce i na půdě Manchesteru City. Mezitím ještě uspěli v Istanbulu proti Besiktasi, to vše bez obdržené branky. V součtu s úspěchem v poháru a remízou s Crystal Palace tak již pět zápasů neprohráli.

"Všechny zápasy jsou náročné. Southampton je velmi dobré mužstvo s velmi dobrým manažerem. To jsme viděli, zanalyzovali jsme si jejich hru a zítřek pro nás bude těžkou výzvou," tvrdí manažer Nuno Espirito Santo.

Southampton nasbíral všech svých sedm bodů na přelomu srpna a září, kdy porazil Brighton se Sheffieldem a remizoval s Manchesterem United. V prvních dvou ani posledních třech kolech žádný úspěch neslavil, nutno však podotknout, že již čelil takovým soupeřům, jako jsou Liverpool, Tottenham či Chelsea.

V minulé sezóně sice Saints slavili úspěch proti Wolves, ti však předtím vyhráli čtyři utkání v řadě. Ani jeden ze soupeřů se nemůže pyšnit střeleckým zabijákem, nejlépe se na tom hostující Ings se třemi trefami. Domácí "táhnou" dvoubrankový Jiménez a Traoré. Vlky také trápí marodka, v ohrožení je start Joty, Saisse, Neta i Gibbse-White. Svatí se musí obejít mez Djenepa a Cedrica.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Neto
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Højbjerg, Bertrand - Ings, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.35 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Manchester City  (sobota 18:30)
Sobotní program anglické ligy obstarají Crystal Palace s Manchesterem City v kuriózním souboji o postavení na špici tabulky. Jen málokdo před startem nového ročníku Premier League očekával, že by po osmi odehraných kolech byl mezi obhájcem titulu a týmem Roye Hodgsona tak malý rozdíl, že v případě výhry domácího týmu by dokonce Eagles movitého favorita dokonce předskočili.

Za doposud suverénním Liverpoolem již zeje osmibodová mezera, neboť City po dřívějším šoku proti Norwichi padlo i překvapivě doma s Wolverhamptonem. Tým Pepa Guardioly si tak další zaváhání může dovolit jen stěží. Čím dál větší porce zodpovědnosti za výsledky Citizens leží na Raheemu Sterlingovi, jenž v posledních letech vyzrál v hráče světového formátu, o čemž svědčí i jeho aktuální bilance třinácti branek v posledních patnácti soutěžních zápasech napříč všemi soutěžemi za klub i reprezentaci dohromady.

Právě manažer Crystal Palace Roy Hodgson dal tehdy sedmnáctiletému Sterlingovi poprvé možnost ochutnat vrcholový fotbal v Liverpoolu a posléze stál za anglickým supertalentem i v roli kouče národního týmu, kdy se na Sterlinga valila kritika fanoušků i médií. "Byl to vždycky fantastický záložník, tvrdě na sobě pracoval a měl zdařilé náběhy. Vybavuju si, jak ve Švýcarsku nastoupil za dvěma útočníky stejně jako v Liverpoolu, a byl skutečně výborný. Kritika na jeho osobu se mi příčila, stejně jako pozornost na sociálních médiích či v tisku obecně - jen mu to ubíralo na sebevědomí."

"Dle mého je pro Raheema skvělé, že už mu nic sebevědomí nevysává a o jeho kvalitách nejsou žádné pochyby," pokračoval Hodgson. "Musím ještě dodat, že i on sám ohromně vyzrál, přijal velkou zodpovědnost jak v Manchesteru City, tak i co se týče boje s rasismem. Je v tomto ohledu skvělým ambasadorem," pokračoval zkušený 72letý manažer, jenž vzápětí s nadsázkou dodal, proč je ke Sterlingovi tak vstřícný: "Chválím ho tady tolik v naději, že se mi za to odvděčí hodně špatným výkonem v zápase s námi."

Zatímco City jsou po zmíněných prohrách pod velkým tlakem, Crystal Palace má po výtečném vstupu do sezony nahráno a následující náročný program s jedním těžkým zápasem za druhým může odehrát v poklidném rozpoložení. V sobotu Hodgsonovi nebudou k dispozici Mamadou Sakho a Connor Wickham. Hosté naopak hlásí návrat klíčového středopolaře Kevina de Bruyneho, dobrý stav Sergia Aguera po dopravní nehodě a i obránci Stones s Mendym se již zapojili po zdravotních potížích zpět do tréninku.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kelly, Cahill, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Zaha, Ayew, Schlupp
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, D. Silva - B. Silva, Aguero, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.00 - 7.12 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC880020:624
2.Manchester City851227:916
3.Arsenal FC843113:1115
4.Leicester City842214:714
5.Chelsea FC842218:1414
6.Crystal Palace84228:814
7.Burnley FC833211:912
8.West Ham United833211:1112
9.Tottenham Hotspur832314:1211
10.AFC Bournemouth832313:1311
11.Wolverhampton Wanderers824211:1110
12.Manchester United82339:89
13.Sheffield United82337:79
14.Brighton & Hove Albion82338:109
15.Aston Villa822413:128
16.Newcastle United82245:138
17.Southampton FC82158:157
18.Everton FC82156:137
19.Norwich City820610:216
20.Watford FC80354:203

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1355)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mam obavy z toho Crystal Palace

Reagovat
eder

Není třeba, Eagles neztratí!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne normalni fotbal a ne ta vymrdana repre plna rasismu

Reagovat
salami

Pockal bych se soudama na zapas United, aby zase nebyla nejaka penalta.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
oli9

Reagovat
protiproudu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

Tak Royi zopakujte stejnou senzaci jako před rokem!!!

Reagovat
avicii

City by dnes mohli stratit znovu

Reagovat
vladis271

na toto mám copyright bráško. Pošlem ti číslo účtu kde mi pošleš 200 evri inak ide na teba žaloba.

Reagovat
avicii

znovu/konecne....to ti neprejde cez ziadny sud

Reagovat
smazaný uživatel

tento vikend to bude LFC kdo ztrati body

Reagovat
vladis271

Man City by už mohli dnes konečne stratiť.

Reagovat
Malresi

Reagovat
blade115

"konečně"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

ještě že tu jseš ty, přesně proto to radši stále přeju City

Reagovat
vladis271

bude to sladké na konci sezóny. A vdaka tebe ešte sladšie.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

plichta MU - LFC za 4 kurz

Reagovat
vladis271

nike má 4.95 na 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale budme realisti

Reagovat
Luc-Luc

ja to nedam, ale remizou ten zapas fakt smrdi

Reagovat
Luc-Luc

City dnes dalsi ztrata

Reagovat
hefy

Dnes budu na New White Hart Lane osobně, tak snad se kluci proberou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Taiger

Nezávidím

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Tak se tomu oficiálně říká, nebo je to jen přezdívka?

Reagovat
papos182

Já teď sedím v Goodison Parku, tak snad padne hodně golu

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky zazitek

Reagovat
oli9

uvidíš kolotoč a výsledek 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad se ti libil aspon stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že se pod Frankem konečně dostáváme do formy, tak snad to dnes navážeme

Reagovat
Horcmen

Roberto, Fredericks, Diop, Ogbonna, Masuaku, Rice, Noble, Fornals, Lanzini, Anderson, Haller

Reagovat
Horcmen

Pickford, Sidibe, Keane, Mina, Digne, Gomes, Davies, Walcott, Iwobi, Bernard, Richarlison

Reagovat
nani92

dnes to musia chalani zvládnuť

Reagovat
Taiger

Neboj, CP vyhoří

Reagovat
eder

Po dvou týdnech kopané konečně fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Bernard

Reagovat
Minister

Bernard lol

Reagovat
masina_LFC

Brankar lol

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo Mío

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovej gol jsem snad ještě neviděl

Reagovat
j_mrazik

Všichni mají takový pěkný časy výkopu tohle kolo.... Arsenal, úterý 7:45 ráno dpč.

Reagovat
Hokaido

Andréj Gomiš

Reagovat
Whitemedia

#CHE Kepa, Azpilicueta, Tomori, Zouma, Alonso, Jorginho, Mount, Barkley, Willian, Abraham, Hudson-Odoi

Reagovat
Whitemedia

Subs

#CFC Caballero, James, Guehi, Giroud, Batshuayi, Pulisic, Kovacic

Reagovat
Talker

Jak já se těším, až budou všichni hráči fit.

Reagovat
Whitemedia

A budou někdy všichni naši nejlepší hráči fit ve stejnou dobu? Já už v to nevěřím

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Iwoby ty jelito

Reagovat
Hokaido

Jak tohle kurva nemůže být penalta?

Reagovat
lajka30

Reagovat
Hokaido

Sory, koukám jen tak po očku a myslel jsem, že to bylo v opačném vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Ten rozhodčí je solidně vymletej.

Reagovat
masina_LFC

riadna katastrofa

Reagovat
Horcmen

Siggy slušná trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi má prostě nejlepší pravačku v lize... KDB jedinej kdo se blíží

Reagovat
Malresi

TAA

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšiu strelu možno, lepšie centre majú KdB aj TAA. KdB najlepšie. Strela Gylfiho mi pripomína Gerrardovu.

Reagovat
Taiger

Tolik zajímavých zápasů a oni jebnou kotel na čtvrtou a zejtra jen jeden zápas. Nás klasicky v pondělí, demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson je vo Watforde? Takže znovu dostaneme gól z roho po jeho hlavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Saint-Maximin > Pepe

Reagovat
blade115

Welbeck klasik Tottenham dál dělá radost

Reagovat
Talker

Nestihl jsem začátek - proč se bučí na Alonsa pokaždé, když je na míči?

Reagovat
Whitemedia

Já jsem si říkal, jestli to nebude kvůli jeho angažmá v Sunderlandu..

Reagovat
Mimalu

asi to bude mít souvislost s něčím jiným než samotným zápasem, za těch 10 minut nic neudělal

Reagovat
Trapper

Mě přijde, že na něj začali bučet po tom, co tam stáhl někoho na hranici pokutového území a rozhdočí to nechal, protože měl Newcastle furt míč.

Reagovat
TopinB

Komentátor právě souhlasil s Whitemedia

Reagovat
Trapper

Reagovat
Talker

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Z prvního pohledu jsem si říkal, že ti ten příspěvek opalcoval třikrát stejnej clovek

Reagovat
pa3ce

to isté

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

nebo on sam sobe 3x

Reagovat
j_mrazik

Nemáte někdo link na Chelsea?

Reagovat
Mastný Chobot

Doucouré je fascinujúci hráč. Pôsobí strašne drevene, ale nejakým spôsobom vždy vykľučkuje z každej situácie víťazne. Namiesto Xhaku by som ho bral hneď.

Reagovat
Taiger

V každým debilním příspěvku zmínění Granita, get a life

Reagovat
Mastný Chobot

keďže sú rovnaká pozícia, dáva to zmysel spomenúť ho. A nie že by som chcel radiť ja tebe, ale spomeň si na to, čo si mi napísal, keď sa tu zas budeš v 500 príspevkoch hádať s každým druhým človekom

Reagovat
Hokaido

Mě taky úplně fascinuje. On je fakt definice „dřeváka“.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí dost připiskává Newcastlu

Reagovat
Whitemedia

Tohle opravdu nepískl?

Reagovat
Miguel19

Lol, faul jasně na žlutou a on to ani nefoukne

Reagovat
hitZor

Minimálně na žlutou, tohle byla pěkná oranžová

Reagovat
janinho

ako môže tento D.Rose dostať pozvánku do repre je nad moje chápanie. ten je v <> jak lonsky sneh. cela tá obrana hra horšie jak hociktorý tým v champse. akože ak dneska prehráme s watfordom tak s pánom Bohom pocche. vďaka za všetko ale zjavne ten tím uz nezvládas

Reagovat
hitZor

Tyvole, i s tou čárou na zemi si celá zeď poodskáče půl metru dopředu a rozhodčí na to vůbec nereaguje

Reagovat
smazaný uživatel

Loket v obličeji.. hmm. Viděl jsem za to rudou.

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí se dnes rozhodl, že se lokty neřeší, tak nic nezkoušej..

Reagovat
smazaný uživatel

A to má za to

Reagovat
Trapper

Reagovat
Mastný Chobot

9 komentárov ku komunistickej strane, odporúčam prečítať

A dík za článok

Reagovat
Golasso

Čína je říše zla, přesvědčujeme se o tom každou chvíli. Nejhorší je, že většina zemí, kde vládne diktatura, jsou země normálních lidí pod vedením psychopatů, ale v Číně mi přijde, že čínskému obyvatelstvu je většinou tohle podřizování se psychopatům a stádové myšlení vlastní a ani je to extra netrápí. Není divu, že je tam diktatura takto nebývale stabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi na to prisel??

Reagovat
Golasso

Co konkrétně myslíš? Že je Čína říše zla, nebo to o obyvatelstvu?

Reagovat
smazaný uživatel

to o obyvatelstvu..

Reagovat
Golasso

Komunisté tam vládnou tuším už od roku 1949. Těch 70 let je dlouhá doba, během které se komunisté v Číně na obyvatelstvu dopustili ledasčeho. Vezmi si např. sled událostí, které měla na svědomí politika "Velkého skoku", kdy kvůli ideologicky motivovaným ekonomickým opatřením vznikl hladomor, který během cca čtyř let měl na svědomí až desítky milionu obětí. A komunisté v Číně to ustáli celkem s přehledem, vlastně se jen našli obětní beránci pro čistky a změnilo se pár pozic. Umíš si představit, že by něco takového ustála např. KSČ v období totality u nás? Samozřejmě v poměrově přizpůsobeném měřítku, protože absolutní počet obětí čínského hladomoru by obyvatelstvo ČSSR úplně vyhladil několikrát.

Když už jsme u bývalého Československa, totalita zde začala oficiálně v roce 1948, dnes už tu dávno není a komunisté spolu s jejich voliči vymírají. Nebýt SSSR držícího půl Evropy pod krkem, nemusela tu totalita být už mnohem dřív, viz např. události a politické kroky před rokem 1968, které sice měly stále hlavičku komunismu/socialismu, ale reálně směřovaly ven z něj. Myslím si, že za to z velké části může rozdílná mentalita lidí v Evropě a např. právě na východě Asie, kde totalitní režimy mohou být nebývale stabilní. V Číně byly samozřejmě taky pokusy o převrat, viz náměstí Nebeského klidu, ale iniciativa zúčastněných byla násilně potlačena a jede se dál.

Další věc je, že Čína je bohatá země plná vzdělaných lidí (samozřejmě jsou tam velké rozdíly mezi bohatými a chudými, městy a venkovem atd., ale i tak). Mají oproti jiným komunistickým totalitám obrovské rozdíly - otevřenou ekonomiku, možnosti cestování, možnosti v podnikání, vzdělání ... Obyvatelstvo Číny by byla noční můra každého diktátora, kdyby nebylo jejich stádové mentality.

Osobně se mi ani nelíbí ta "neúcta k životu", která se projevuje chováním vůči jiným lidem, zvířatům, životnímu prostředí atd. v Číně, ale tady už by to mělo osobní, emočně zabarvený podtext, takže raději zůstanu jen u faktů.

To, co jsem napsal, je samozřejmě hodně zkrácená a zjednodušená verze toho problému, dalo by se to mnohem víc rozvést. I tak jsem toho napsal mraky

Reagovat
Mastný Chobot

Tak tá neúcta k životu nie je vlastnosťou obyvateľstva, to je práve niečo, čo prišlo do Číny s komunizmom, resp. niečo, čo zaviedol komunizmus. Všetky dovtedajšie ideológie, ktoré sú tam teraz prenasledované, práveže podporovali spolužitie prírody s človekom a nevyvyšovali sa nad prírodu tak, ako to robia komunisti.

Reagovat
Golasso

To podle mě hodně záleží případ od případu. Třeba nedávno jsem se dočetl o stavbě několikapatrového vepřína s otřesnými podmínkami pro chovaná zvířata. Tohle je věc, která se na režim svést dá - snaží se nakrmit masy lidí, týrání zvířat se neřeší.

Ochrana přírody před dopady průmyslu je taky věc vlády, takže ok, souhlasím.

Ale teď si vezmi obyčejnou tržnici někde v chudší čtvrti nebo na venkově. Živá zvířata (včetně psů, koček atd.) svázaná nebo zasíťovaná v otřesných podmínkách a spousta dalších nechutností. Viděl jsem to jednou a už nechci nikdy víc.

Co se týče lidí, tak vztah důležitosti jednotlivec x společnost je úplně jinak nastavený - víc ve prospěch společnosti jako celku, než třeba tady u nás. Komunisté toho principu využívají a zesilují ho, ale byl tam i před nimi.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Karma je zdarma mrtko růžová

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
hitZor

Dobrej dive

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley se mozna zranil při tom prvnim zakroku ve vapne

Reagovat
hitZor

Určitě, pak tam snad ještě pět minut kulhal.

Reagovat
Miguel19

Konečně zranění co dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
janinho

tvl, prežije to doucoure??? mrdka simulantska

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle hraje hodně dobře, budeme to mít složité.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino out!! Zas a znova celé zle.

Traja stopéri? Znova inkasovaný gól. Krajní beci/záložníci? K plaču. Winks? Nevyhrá 50:50 súboj, prihráva pasívne do strán a na stopérov. Taktika? Alderweireld a Vertonghen dlhé lopty na Lucasa. Zaručené.

Reagovat
Hokaido

Já si pořád říkám, že vyhazovu Pocheho budete strašně litovat, ale donekonečna se asi omlouvat nedá...A tohle trvá už snad rok, nebýt zázraku v LM, tak už vás asi netrénuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nej bude Tottenham bojovat maximalne o EL.

Reagovat
Kluivert9

A teď dělá co?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz 4 sezony drzi Tott do 4 místa. To je proste uspech.

Reagovat
blade115

Ten hejt na Barkleyho je úplně neskutečně trapnej. On nemá na to, aby byl oporou týmu, ale jako hráč do rotace je víc než dobrý. Dnes mimo svou pozici, část zápasu zřejmě ne úplně fit, ale stejně se na něj hodí úplně všechno. Přitom CHO je třeba na první pohled efektní, ale vůbec ne efektivní. Mount jako by tam ani nebyl - i těch pár rohů bylo kopnutých úplně na nic. Willian padá na svou standardní úroveň. Těch problémů je tam dnes daleko víc než nějaký Barkley... A je to potvrzuje, že posily opravdu v létě potřeba budou, nehledě na sérii několika dobrých zápasů. Levý bek, stoper, střední záložník, křídlo... Těch rezerv je tam opravdu dost. Ale i v téhle podobě by to na Newcastle stačit mělo, tak snad to tam v druhé půli spadne. V těchhle zápasech se ztrácet prostě nesmí. Zvlášť když Spuds nabízejí náskok.

Reagovat
Hokaido

Ta první půlka je až přehnaně pesimistická, styl hry Newcastlu nevyhovuje žádnýmu většímu klubu. Systémově bránit určitě umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nebýt toho zápasu s Foxes, tak má Newcastle jednu z nejlepších obran v PL. Bylo mi jasný, že pokud nedáme fakt rychlej gol, tak to bude trápení až do konce. Bude to strašně težký, ale snad to tam někomu spadne.

Jinak Alonsovi prostě nevěřím. Při každým jeho kontaktu s míčem na naší půlce si říkám, ať to hlavně neposere, v každým jeho souboji se bojím druhé žluté. Snad bude brzo Emerson připravený nastoupit.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ohledně Alonsa

Reagovat
Talker

Mdlý poločas, celkem nuda. Newcastle se rozhodl to zavřít dozadu, není problém se namačkat v 8-9 lidech těsně před vápno, takže se skulinky hledají špatně. Škoda, že to tam Mount nenapálil trošku líp nebo se nedokončila jedna z těch pološancí ze stran. Pak by ten zápas byl o něčem jiném. Takhle je to čekání na gol.

Barkley nevím, co hrál - nehrál AM, nehrál CM, na tom hřišti byl naprosto zbytečný. I ostatní byli slabší, ale u něj se očekává, že by měl pomáhat stoperům a Jorginhovi s rozehrávkou.

Snad se podaří získat 3 body, ten blok se Newcastlu daří držet. Snad z nějakého protiútoku to tam spadne?

Reagovat
Mastný Chobot

Son je taká pička uplakaná tiež ho Kane s Allim pekne zaučili

Reagovat
Mastný Chobot

Na to, že sa Deulofeuovi vždy vyčítalo, že nemaká a že je laxný, tak v poslednej dobe vždy, keď som ho videl, tak makal jak drak

Reagovat
Hokaido

Hráč Newcastlu jasně napálí míč do svýho spoluhráče a je z toho roh. Oba dva zvednou ruku a koukají na rozhodčího... To je taky strašnej mor současnýho fotbalu.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

A to se děje v zemi, kde rugby má docela velkou sledovanost.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazov Pochettina bude Totac litovat. Ale ten vztah musi byt po peti letech asi uz vycichly. Zvlast mezi nim a tim dementem Levym. Kazdopadne Poche out from Tott and Real in? Or United in? To by bylo teprve.

Reagovat
Mastný Chobot

zas ten Doucouré a Janmaat hrá AM?

Reagovat
lajka30

Nádherně vyřešeno 4 na 2 .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Tottenham vyhodil Pochettina a presel do mesice do United, tak zadny fanda Tott to nemuze brat jako zradu.

Reagovat
nani92

Škoda, zradcov u nás mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

I toho predposledniho zradce?

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Rose to je katastrofa

Reagovat
BaggioRoberto

Letos úplně mimo a pořád nastupuje za Anglii, to je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, krásný brejk Williana

Reagovat
Luc-Luc

Dubravka se nejak rozchytal

Reagovat
off-olda

Pulisic

Reagovat
smazaný uživatel

Uplna klasika od nej. Ten se asi v koncovce nesklidni nikdy.

Reagovat
Whitemedia

Hlavně je teď dost v hajzlu no..

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll na křídle

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
Minister

Martin... toto si mohol chytiť.

Reagovat
Whitemedia

šnekínhoooooooooo

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso za pracovitý výkon Bek světových kvalit to sice není, ale dnes nehraje špatně

Reagovat
smazaný uživatel

A gólem to korunoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle hraje hnusny, defenzivni, betonovaci fotbal. Nedalo se nic jineho od SB cekat. Na jeho obranu, co s takovou sestavou hrat, ze? Nicmene uznat musime, ze tu defenzivu maji dobre propracovanou. Pokud neztrati kabinu, tak je zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice beton, ale ta obrana hraje fakt dobře. A přeci jen pár brejků tam bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nebezpecni. Venku jim to bude v pozdejsi fazi sezony sedet vic, nez doma, kde musi tvorit. Maji presne herni filozofii na venkovní zaoasy.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, tohle se musí dávat

Reagovat
Luc-Luc

Pat a Mat

Reagovat
off-olda

Neskutečný zákrok. Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

no ja si rikal proc je na slepice kurz 1,5 doma....

Reagovat
Hokaido

Ty jo, Pep hraje bez stopera, jediný dva „obránci“ jsou Cancelo a Mendy.

Ederson, Cancelo, Fernandinho, Rodrigo, Mendy, Gundogan, Silva (C), De Bruyne, Bernardo, Sterling, Jesus

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr A zrovna na nebezpečném CP. Zaha jich zas bjde cvicit.

Reagovat
Kixi Syhimour

A nebo je City rozstřílejí, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se nejakemu divokému vysledku, ta sestava to naznacuje

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, Zaha letos prý dost bída..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, ze to dneska bude zapas, ktery mu sedne. Tohle on umí

Reagovat
doocetung

Jako co ? Hrat proti tymu bez stoperu ? Kolik uz mel za zivot takovych zapasu ze to tak vis

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslím. To, ze letos nehraje nic, pak prijede mistr a udela zapas. Tohle umi.

Reagovat
masina_LFC

to by tam mohli CP zo 2 pretlacit

Reagovat
t0mmy33MCFC

to mozna jo, otazka kolik jich da City

Reagovat
Kixi Syhimour

3:10

Reagovat
t0mmy33MCFC

on proste toho Garciu nenasadi

Reagovat
Hokaido

Je to alibistickej sráč, no.

Reagovat
Hokaido

*pokryteckej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně moc nerozumím, proč to udělal? To je speciální taktika na Crystal?

Reagovat
Hokaido

Taky nevím, nicméně speciální taktika na CP to asi není, protože Pep si jede pořád to svoje, žádnou speciální taktiku na soupeře si nepřipravuje. To je hlavní důvod, proč si ho maže na chleba každej lepší trenér v Lize mistrů.

Reagovat
technecium

Tak to samozřejmě není pravda. Pokyny mění zápas od zápasu, jenže v tom jeho ultrakomplexním fotbalu to jsou takové věci, kterých si lajk nevšímá.

Reagovat
Hokaido

Jop, to sice mění, ale že by vyloženě přichystal taktiku na nějakej tým si od něj za celou dobu v Anglii nepamatuju.

Reagovat
technecium

Pravda, neviděl jsem zdaleka všechny jeho zápasy v PL, tak usuzuju podle toho, co dělal v Barce. A tam několikrát například taktického génia Mourinha několikrát totálně vyšachoval když změnil taktiku atd..

Ale je fakt, že jeho tým nepřijede bránit v bloku remízu, nebo nakopávat na vysokýho hráče ve vápně, protože si prostě vždycky chce jít pro výhru vlastními schopnostmi a snaží se soupeře přehrát. Je mi to sympatický.

Reagovat
fenixLFC

Jedine na anfielde vlani

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše fenix. Proti nám už ten svůj fotbal změnil.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak Otamendiho uz fakt ne proti brejkovym hracum a Stones asi jeste neni ready...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Otamendi neni do takového zapasu. Stones by byl, ale Nico uz ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi na tom něco bude, ale ani Fernandiho nehrál proti Wolves nějak dobře ne (?), nicméně Walker zraněný? Protože tohle hraje v reprezentaci a Cancelo taky nic moc výkon proti Wolves.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Cancelo se proti Wolves prave celkem snazil, ale tak resit kdo jak hral proti Wolves :D to hrali vsichni spatne... a na livesportu je ted zajimava formace 3-1-4-2 neco takovyho kdyz zkousim ve FIFE tak to vzdy dopadne hrozne

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky to teď čtu

Reagovat
avicii

Reagovat
technecium
Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to bylo spíš B tým, co jste hráli, ne?

Reagovat
technecium

V tý sezóně tam několikrát, pokud se dobře pamatuju, nastoupili stopeři Busquets s Mascheranem a pak jsme taky ztratili ligu. Mascherano se pak sice stal stoperem, ale noční můry z toho mám doteď.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tady je zraněn Laporte, Otamendi bez formy a Stones po zranění (nicméně i tak jsem překvapen), u vás to bylo taky z těchto důvodů?

Reagovat
technecium

Puyol býval tu poslední sezónu hodně zraněný, Pique občas nehrával, Bartra a Fontás velmi mizerní... Předpokládám, že pro něj je u stopera důležitější hra nohama než obranný predispozice a proto mu tam nedělá problém dát záložníka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne smazaných uzivatelu v te diskuzi

Reagovat
Whitemedia

EF promazával uživatele..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Díky

Reagovat
Hokaido

Já myslím, že je to kvůli GDPR. Neaktivní účty se musí všechny smazat.

Reagovat
Whitemedia

Já tu měl druhý účet a jednou za čas jsem na něj zašel.. měl jsem ho tu někdy od roku 2008 a když jsem na něj chtěl nedávno jít, tak už byl pryč.. ale pokud je to kvůli GDPR, tak ok..

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze jsem si v draftu vzal Cancela zpet

Reagovat
Kixi Syhimour

Foster

Reagovat
Kixi Syhimour

A nevim, proč se rozčiluje na Kika , prostě do toho měl jít

Reagovat
BaggioRoberto

Chelsea a Totáč bum ho tam z posledního útoku. Ať je tady trochu veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
spider_8

No, nastavit se mělo tak 5 minut, ale čert to vem. Celý zápas byl odřízený dost podivně. Jinak ale tomuhle říkám poctivě vydřené 3 body, Newcastle z toho udělal sakra těžký zápas. Je dobře, že už zvládáme vyhrávat i takovéhle zápasy.

Reagovat
masina_LFC

Spurs bavia túto sezónu

Reagovat
Kixi Syhimour

Poměrně riskantní psát to před zápasem s náma

Reagovat
j_mrazik

Foster ty vole!!!! A to ten Kiko neumí anglicky, aby mu aspoň trochu uhnul?

Tottenham neskutečně marnej, línej, bez náboje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím s tím Kikem, Foster do toho měl jít hlava nehlava.Navíc si nemyslím, že by mu tam až tak překážel.

Reagovat
j_mrazik

Takhle to mám Foster na koho svést, i když máš pravdu, že to měl mít on.

Gól z úplnýho hovna a že by to Alli hrál ramenem, se mi taky nezdálo. Škoda.

Reagovat
j_mrazik

Ale Watford měl přidat druhý gól a bylo by hotovo, šancí měli dost, Tottenham kromě střely Sona vůbec nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Neukazoval tam VAR pri tom góle Spurs "No goal"?

Reagovat
Gunner14

Jo https://twitter.com/invinciblog/status/1185583510708461572

Hlavní rozhodčí zkušeně podržel Tottenham, jebat VAR

Reagovat
Mastný Chobot

čiže to, čo povie VAR, nie je záväzné, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne smazaných uzivatelu v te diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Mela byt reakce na ten clanek o Barce

Reagovat
castelL

pozeral som ten gól Spurs, ale akosi som si nevšimol prečo by nemal platiť?

Reagovat
Mastný Chobot

to Alliho spracovanie bolo ramenom. Akože podľa mňa tiež mal platiť, len ma prekvapilo, že platil, aj keď VAR povedal nie

Reagovat
Hokaido

Možná hrál rukou. Rameno je přeci jen o kousek výš, on to hrál spíš bicepsem. Ale je to sporný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude tak zabavny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

no bol by zabavnejsi, keby Zaha nie je tak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, obrovske zklamani. Cely CP velke zklamani.

Reagovat
Luc-Luc

takhle zranitelny City vzadu, to se musi vyuzit, cmon eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy City

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky rikal, ze to je v barvách tropického ovoce, a uvidime tedy, jestli bude mit hra City stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

Ružové bombarďáky vytiahnuté až pod pazuchy. :-)

Reagovat
Coutinho10

to je presne on no

Reagovat
Mastný Chobot

im tam pekne jebe v tej Pume

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem vetsi drajv. Snad padne brzy gol, aby se do odspuntovalo.

Reagovat
castelL

Crystsal.. dôchodcovia, veď ani hráčom sa behať nechce..

Reagovat
castelL

Crystal*

Reagovat
masly008

tvl,má někdo sračkojidnější dresy než tyhle od city?to je buzna style jak prase

Reagovat
Taiger

no a

Reagovat
masly008

zajímavá odpověď na otázku.

Reagovat
Taiger

Tak na tak zajímavou otázku se musí takhle

Reagovat
Luc-Luc

CP jsou vepredu hrozne bezradni, Zaha je jak zpomalenej film, nemyslim, ze tam neco padne z brejku, jsou moc pomali

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Luc-Luc

tak jo, muzu to vypnout ten Jesus je fakt divnej, on da gol a tvari se furt tak utrapene, neni divu, ze ho Firmino vytlacil ze sestavy narodaku

Reagovat
Taiger

To nedává žádnej smysl, zkus to znova

Reagovat
t0mmy33MCFC

Firmino ho vytlacil ze sestavy? vzdyt hraji vetsinou spolu a navzajem si prihravaji na goly

Reagovat
Mimalu

tak to bylo rychlé...

Reagovat
diastan

ufff a další...zrovna jsem si říkal, že to zase začíná smrdět

Reagovat
smazaný uživatel

Super futbal od City. Balzam na moju dušu.

Reagovat
Mastný Chobot

krásne góly

tá Jesusova oldschoolová rybička to už človek často nevidí

Reagovat
t0mmy33MCFC

rozbor v tužce

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt obrovsky provar od CP. Tam, kde to je pro kazdy klub big 4 vzdycky hrozne tezke, si City bez jedineho stopera a s Fernandinhem na CB delaji, co chteji. Nechapu, jak je v tomto defenzivnim slozeni CP nedokazalo jeste ani jednou ohrozit. A Zaha? Slusne mimo. Stejne jako moje predikce nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Kto čakal niečo iné ako výhru City po pokazenom zápase doma proti Wolves je snílek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě zas nějak skvěle nehrají, jen Crystal mi přijde prostě špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec je nezatlacili. Neproverili je.

Reagovat
Luc-Luc

presne tak, tohle city je nejslabsi za dlouhou dobu, staci na ne trochu presovat a oni budou delat chyby, CP jsou strasne pasivni, vubec nevi, co chcou hrat

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja spis premyslel nad tim, jak muze ten dnesni zapas vypadat herne, nez vysledkove. A rozhodne me nenapadlo, ze CP proti takove ,,obrane" nic nedokaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani ťuk

Reagovat
Teoretik

Pořád silnější složení než s Otamendim na stoperu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Crystal dopředu absolutně bezradný dnes, to není ani na bod

Reagovat
Luc-Luc

De Bruyne takovy karate, to bude bez karty ?

Reagovat
Whitemedia

Zahu měli prodat dokud za něj lítaly takové nabídky..

Reagovat
Kixi Syhimour

City asi hrají, co jim bude stačit na vítězství, nic hvězdného to není, ale účel to splní. Crystal do útoku absolutně bezradný, záloha moc nepomáhá a na křídelních prostorech nikdo není.

Reagovat
smazaný uživatel

takze city sa dotiahne, uvidime ci na 5 bodov alebo 6

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude blba taktika od RH. Je z toho poznat, ze chteli prvni polocas zmrazit a ve druhem neco soupnout z kontru. Pritom proti defenzive v tomto slozeni meli pressovat, vytvaret tlak na mic, zvlast, kdyz jsou vzadu City vzadu tri, a jeste absolutne nesehrani a s Dinhem na CB. Kazda ztrata pri rozehravce City by v podstate znamenala sanci a velmi nebezpečný kontr do otevrene obrany. Je tam videt az moc velky respekt. Na to nejsme v Selhurst proti big 4 absolutne zvykli. Paradoxne zrovna dneska proti takovemu City.

Reagovat
Taiger

Zítra remíza s hattrickem Maného, blankem Salaha a bude to ok

Reagovat
t0mmy33MCFC

VAR

Reagovat
diastan

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja furt cekam kdy prijde nejake rozhodnuti pro nas, jako dulezite rozhodnuti ... tady zas o tolik nejde snad no..

Reagovat
PP

no čumím no.. teď jsem to zapl a Zahu moc balon nezajímal no.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jesus to je ale kokot

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze CP nedali gol, je videt, ze kdyz se na City zapresuje, tak ti najednou vubec netusi...proto se jim nedari dlouhodobe v CHL, tam jsou kvalitni tymy a tuhle slabinu City dokazi vyuzit

Reagovat
t0mmy33MCFC

Sterling ale Cancelo dnes top

Reagovat
diastan

Extrémně suché triko ..

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Reagovat
nani92

Liverpoolček dostane tak napiču

Reagovat
smazaný uživatel

asio

Reagovat
smazaný uživatel

manure v srackach, trener naivny a hlupy, nevie co ma a ako hrat, babrak utocnik si zapyta 200 litrov a potom sa sa necudujme, ked senior hrac po niekolkych rokoch chce aspon 400, zavist funguje vsade, ega hracov prerastajuce kabinu, zla prestupova politika a chybne nakupy, Chevrolet uz ani nechce predlzit zmluvu, lebo kto spoji svoje dobre meno s looserom, skoncia platnosti zmluv ostatnym spolocnostiam a utekajme rychlo prec... jedina cesta je masivna investicia 600-700 milion, lebo inac sa to zosype ako domcek z karat, bez LM, menej lukrativne zmluvy, este aj to pocasie je tam napi*u

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska čmuchám velkej debakl myslim ze účka těch 5,6 fíků budou lovit. Škoda že nebude chytat cedník DDG ten by potřeboval podběrák na balóny jak by nestíhal lovit i když romero si dostkrat taky vyloví

Reagovat
smazaný uživatel

uz si otravnejsi nez Brit

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník

Reagovat
Malresi

Naposledy sme na OT vyhrali v 2014, je na čase vyhrať tam znovu. Kedy ak nie teraz? Áno, je to derby a stať sa môže čokoľvek, ale v súčasnom rozpoložení klubov, forme, zraneniam United bude proste všetko iné ako výhra pre mňa sklamaním. Účka to imo od začiatku zatvoria a budú hrať na 0:0 ako na jar, tak snáď sa nám podarí streliť rýchly gól a rozbiť im ten koncept od začiatku.

Reagovat
Coutinho10

uz to jenom ukazuje, ze to bude tezky, ale musime uz jenom kvuli tomu, jak to zatim v te sezone bodove vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Ano, před pěti lety 0:3 po gólech Gerrarda a Suáreze. A pět let předtím 1:4 (s tím slavným Stevieho polibkem do kamery). Vždy po pěti letech velké vítězství Reds na OT a vždy ve velkém stylu. Takže dnes do třetice všeho dobrého!

Reagovat
Malresi

To by bolo skvelé, verme že to tak dopadne

Reagovat
jenage

Stalo se to jednou a prej vždy.

Reagovat
eder

Každá tradice vždy musela nějak začít.

Reagovat
r.mrazik

Nominácia Manchestru United na dnešný zápas proti Liverpoolu. #manutdczsk

De Gea, Romero, Grant

Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Tuanzebe, Jones, Rojo, Young, Williams

Garner, McTominay, Pereira, Fred, Mata, Chong, Gomes, James

Rashford, Martial, Greenwood

Ta záloha...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, že jste prodali toho Herreru?

Reagovat
smazaný uživatel

neprodali, ci?

Reagovat
r.mrazik

Utekl sám...buď nechali jednání o smlouvě na poslední chvíli a nebo ho nechtěli...a nebo chtěli ale až ke konci

Těžko říct

Návrh dostal, ale nepodepsal..takže utekl zadarmo do PSG,kde dostal dobrý plat a tučný podpisovy bonus

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohhh, takže chytá de Gea

Reagovat
Kixi Syhimour

To je za mě ten hráč, který může vše zlomit. Můžete být v sebevětších problémech, ale když de Gea zachytá, tak je to vždy problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Imho je teda mnohem důležitější, aby hrál Martial na hrotu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, jak to chcete poskládat, ale ve výsledku vám chybí pouze Pogba se Shawem. Ta obrana s brankářem se mi zdá dost silná a de Gea proti nám pravidelně chytá skvěle, on mi přijde, že dokáže sám ten zápas minimálně neprohrát, nehledě na ostatní. Mané vs. wan Bissaka to jsem taky zvědav, na druhé straně Young, který tradičně proti těžším soupeřům je dozadu spolehlivý.

Otázka je jestli bude Martial vůbec hrát, nevím jestli se uzdravil nějak nově, ale třeba přijde jako střídající hráč.

Reagovat
bbbauch

Vlevo snad Rojo a ne Young

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně přijde Young docela dobrý proti kvalitnějším soupeřům, minimálně směrem dozadu, i proto nedal Salah stále United gól.

Reagovat
vladis271

Romero je schopný zachytať skvele. Podľa mna je podstatnejšie, že nehrá Pogba, lebo ak by sa on dobre vyspal mohol by ten zápas dosť ovplyvniť.

Reagovat
iamek

Nejhorší záloha v lize tohle

Reagovat
r.mrazik

takový průměr druhé kigy

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

To je sialene dpc, tu aj keby sme dnes chceli nieco hrat, tak je to nerealne v podstate.

Reagovat
EXoRcIsT

i keby sa chlapci vyhecovali tak ani bod nieje realny s takym stredom pola . Sak tam je len McTerminator a ostatny su hraci tak pre Burnley

Reagovat
Mato178178

aj mcterminator je hrac pre burnley

Reagovat
Tomanatura

Jeden kurva 1:0 United

Reagovat
masina_LFC

jeden kurva dva kurva tri kurva

Reagovat
eder

Ani jeden kurva United

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je ako na tom??

Reagovat
Kixi Syhimour

"Mohamed Salah has recovered from the ankle knock that forced him off against Leicester, meaning he should start alongside Sadio Mane and Roberto Firmino."

Mimo by měl být jenom Clyne a Shaqiri.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Han střelil první

YNWA!

Reagovat
Euphael

Snad ten Alison uz v brane no.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jinak od 13:15 na Premier Sport Hearts - Rangers

Reagovat
Coutinho10

+ Ojo v základu

Reagovat
mimi_united

Dnes zvíťazíme, doma sa nebojíme nikoho a už vôbec nie liverpoolu

2:0 a povinné tri body

Goly Martial + Rash

Reagovat
Hokaido

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/10/19/ole-gunnar-solskjaer-makes-sly-dig-liverpool-will-not-take-manchester/amp/?__twitter_impression=true

Ole je docela odvážný.

“We have good, experienced leaders – David (De Gea), Paul (Pogba), Harry (Maguire), Victor (Lindelof). But they are leaders in a different way to Roy Keane and Bryan Robson and all those warriors.”

Tohle je imo strašně deluded. Pogba není leader, Lindelof už tuplem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vies, ci Lindelof je lider alebo nie

Reagovat
Hokaido

Protože jsem ho viděl několikrát hrát? Minimálně na hřišti to prostě leader není.

Reagovat
mimi_united

Nechaj ho, on vidí do kabíny lepšie ako Ole

Reagovat
masina_LFC

zatial to vam to Oleho videnie do kabiny prinieslo uz neuveritelnych 9 bodov

Reagovat
asenagio

OT je tu někde diskuze k MS v ragby?

Reagovat
smazaný uživatel

A k NHL?

Reagovat
avicii

V zálohe ich proste musíme predčit..ale som zvedavý ako budeme prekonavať ich zatiahnutu obranu.. Dnes je ale veľká šanca ich poraziť konečne na traforde..

Reagovat
vladis271

musíme ich zrušiť na každom poste. Aj keby sa vyhecovali. Jestli tam zas pojdeme po bod nech ide Jurgen do riti. Minulý rok sme si tam prehrali titul. Dúfam, že nebudeme opakovať rovnakú chybu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Reagovat
eder

Taky si myslím, že zrovna tam se ztratil titul. Snad ani Jürgen nevstoupí dvakrát do stejné řeky...

Reagovat
Kopac

minule sa to tu rozoberalo ze ta fraza znamena uplne nieco ine

Reagovat
jenage

Dvakrát do stejné řeky se nedá vstoupit i kdyby chtěl.

Reagovat
Luc-Luc

tak tak

Reagovat
eder

Já jsem vzletný filozof, nikoliv chemik, lojzo...

Reagovat
Taiger

Dneska remízka ideální

Reagovat
Euphael

Reagovat
eder

Copak pánové, snad se nebojíte pronásledovatelů?

Reagovat
Taiger

ty si co za cringe kida?

Reagovat
Nihilister

cringe kid .. takhle by většina označila tebe

Reagovat
PP

určitě ne.. Jen ať vyhraje Liverpool, na který nemáme a MU spadne ještě hloub do bažiny.

Reagovat
Taiger

City ftw

Reagovat
mikelinos

0:0

Reagovat
Taiger

3:3, Mané 3 góly bez asistencí a Salah 2 neproměněný penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick Origi, vse asistovane Hendersonem. Vsechno ostatni mi ublizi.

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Manchester United have refused to show players' footage of Liverpool games in case it 'frightens them to death.'

Liverpool have won their first eight Premier League games while Manchester United have made their worst start to a season in 30 years.

Manchester United's assistant manager Mike Phelan told The Sun: 'We got the whole team together from the internationals.

'Some players have come back in better moods than others because they have qualified, so we've brought them together and shown them a few things.

'We've tried not to show them too much of Liverpool. It is more about who we are because if you go down that road you'd frighten them to death.'

He added: 'We have come back in good nick. We are reduced in numbers but it will be an interesting game.'

Manchester United will be hoping to break Liverpool's 100% winning record in the league this season.

Reagovat
kiwwi

jak jednoduchy musis byt aby si tomuto veril?

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, je tu nejaka diskuze k NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc, patas

Reagovat
patas92

Za málo, Magnetic board

Reagovat
Mastný Chobot

bol už niekedy v histórii PL kurz 4,5+ na MU doma?

Reagovat
Tolstobik

Dnes doufam jen v odvahu, bojovnost a snahu hrat fotbal, to ze je Liverpool jasny favorit je snad ocividne....

Reagovat
Kopac

Origi namiesto Salaha to vyzera

Reagovat
Ligter

tady je nějaký divný mrtvo

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

tak kdyz se nic nehraje a Hearts - Rangers nikoho nezajima, tak se nemuzes divit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fans United se boji debaklu a fans Liverpoolu se boji ze nam ho nedaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak bych to viděl ale upřímně mám z toho zápasu obavy, protože když vás neporazime budeme k smíchu a na OT se nám to už hezký dlouho nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mozny je vsechno.. ja spis ale myslim, ze dneska se tady ty "v derby se muze stat cokoliv" tradice uz nevyplni a ze dneska uz to bude demolice

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Mane, Origi, Firmino.

Subs: Adrian, Lovren, Milner, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana.

Bez Salaha

Reagovat
Kixi Syhimour

To je pěkně v háji, jestli bude mimo delší dobu

Co United?

Reagovat
nani92

ani sa nepýtaj

Reagovat
Kixi Syhimour

Lavička bez útočníka

Reagovat
nani92

tak tento Liverpool musíme poraziť

Reagovat
nani92

aha ved hráme vlastne my, nie City..tak nič

Reagovat
EL Gringo

ale tak dame to aj bez neho

Reagovat
Luc-Luc

Barcu jsme taky vyridili bez Salaha, Origi sice neni tak agilni a technickej, ale mam pocit, ze kdyz se dostane do zakonceni, tak promenuje s vetsi jistotou

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsme ale hráli doma

Reagovat
Luc-Luc

to nevadi, obraz hry bude podobnej, jako kdybychom hrali doma a Origi je do vapna silnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Salah bude chybět moc

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč.......

Skurvenec ten Chadoury... z Lestru, či ako sa volá..

Reagovat
Taiger

Tak se mi to líbí, klidně vyhrajte, ale Mané musí bodovat s 3 bonusy

Nechtěl bych mít Salaha ve fantě

Reagovat
oli9

hlavně že je fit Mané ... přece jen Mo není takové zvíře jaké byl minulou sezonu.. nepostradatelný....ale určitě bych ho rád viděl v sestavě

Reagovat
Coutinho10

Allison je zpet

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Mane, Origi, Firmino.

Subs: Adrian, Lovren, Milner, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

ale v zostave mas Alissona

Reagovat
Coutinho10

tesne vedle no

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Malresi

To je fakt mid-table zostava stejne mám ale predtuchu, že to dnes ubetónujú

Reagovat
Luc-Luc

utok Pereira, Rashford, James, jestli tahle trojka nam da gola, tak by se nasi zadaci meli nad sebou hodne zamyslet

Reagovat
r.mrazik

No...spíš je to 532...axel v záloze nejspíš nebude?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na tom asi něco bude, to jsem přehlédl

Reagovat
oli9

nedokážu si představit ,že tahle sestava může útočit a hrát na balonu... tam už cybí jen aby místo rashforda naskočil rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira toto Ole uz nema ako vysvetlit, ze tam stale postavi toho trageda

Reagovat
Tomanatura

A misto neho garner nebo greenwood nebo polomrtvy martial? Nemuze za to ze nema material, z tohoto by ani klopp nic nevytriskal.

Reagovat
fenixLFC

Ole evidentne prisiel s rovnakou taktikou ako minule-rozkuskovat hru zraneniami, tentokrat de geu a bissaku

Reagovat
oli9

V derby je možné všechno a pokud to neovlivní nějaká červená karta...tak tyhle United musíme porazit

Reagovat
Taiger

Maneeeeeee, hoď tam hattrick

Reagovat
Coutinho10

to je spravny nazor na dnesni zapas

Reagovat
Taiger

Při tom, jak kotel lidí má Salaha, tak je dneska ideální den na to, aby je všechny potrestal

Reagovat
Coutinho10

j, taky me to po tom zraneni prekvapilo

Reagovat
R22

Vždyť Maného už má skoro stejně lidí jak Salaha, TSB rozdíl 2 %...hrozně lidí udělalo výměnu Salah -> Mané v poslední době

Reagovat
Taiger

No a dnešek je ideální, aby ty, co zbývají, ještě víc potrestal a mně to pomůže v manažerovi měsíce

Reagovat
Taiger

A koukám, že ty ho máš

Reagovat
R22

jj já si ho nechám, věřím, že ti co v něj ztratili důvěru ještě zalitují

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda bych si myslil, že Salah je mimo jen preventivně, ale kdyby to tak bylo, tak by ho snad dal na lavičku

Reagovat
Coutinho10

posledni dobou uz mi neprisel tak suprovej, takze mozna naopak nam to muze pomoct, ale zase se oni muzou zamerit vic na jiny hrace, takze jsem na to zvedavej

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně nepřijde suprovej už delší dobu, stále mě štve to jeho zakončení , ale i tak to je prostě ztráta, Origi není do mezihry dobrý. Možná tohle Solskjaer ani nečekal, že by nehrál. Klopp jede mindgames na mindgames

Reagovat
Coutinho10

j, jako na MU by to mohlo platit

Reagovat
eder

Tam by ale zabíral místo Lallanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava United Tohle bude tak 1:4 a sacked in the morning.

Reagovat
Whitemedia

Šílenost, co se sešlo v sestavě United za průměrnost..

Reagovat
Infernoqt

15:43 Man United zvažuje prodloužení Matiče

Máme moc malý tým, tak jsme se rozhodli prodloužit Matiče

Reagovat
PanAu

TA sestava United kdyby nebyl v bráně De Gea , tak to vypadá jak nejaka sestava Swansea za 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

MU se de facto vrátilo tam, kam patří. Působení sira Alexe byla anomálie... pravda.. až výjimečně dlouhá anomálie.

Reagovat
Infernoqt

Dobrý trolling

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, pakliže si dáš dohromady souvislosti i z historického hlediska, a vezmeš do úvahy, jak naprosto výjimečný manager a trenér Ferguson byl (doufám, že to nechceš popírat), tak dojdeš k závěru, že mám pravdu já.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to nějaký trotl. Evidentne jeste se zbytkacem ze vcerejska.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že absence Salaha Liverpoolu může jenom pomoct. Mo je ve velikých zápasech přemotivovaný a často hraje úplně debilně... když má nahrát, tak nenahraje ... když nahraje tak na hovno. Je to dobrý fotbalista, ale když nebude na hřišti, tak Mané půjde ještě více nahoru. Asalami alejkum byl nebezpečný hlavně v sezoně 2017/2018... to byla jeho sezona.... ale v současnosti .... statisticky dobrý... herně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, ta studia na Premier Sport jsou snad jeste horsi, nez na ČT. To je fakt amaterina a kecani jen o tom, co vime. Studio jen na vylneni casu pred zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vle .... místo toho, abys byl rád, že se můžeš podívat na tak veliký zápas v pohodlí své pohovky v tv, tak budeš pičovat na studio, které stejně nikoho nezajímá. Máš všechen luxus, ale co ti lidé, kteří budou sledovat zápas přes streamy? Tak oni jsou na tom možná i líp než ty chudinky, co budou koukat v HD, ale mají tam to hrozné tragické české studium, že jo?? Okamžitě bych ti odpojill talíř. Pakliže chceš rozbory, tak se dívej na Sky Sport na streamu. Toto věčné stěžování si nad českými sportovními studii je k ničemu. Pakliže chceš, aby se něco změnilo, tak přestaň odebírat kabelovku. OMFG.... LOL.... ROFL ROFLMAO.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy dlouhy komentar, a pritom to stacilo napsat do 4 vet Chce to lepsi leky, jo? Zitra si je hned zajdi vymenit. A kdyz chces hrat trotla, tak si zjisti, jak to prijimam Pres talir ani kabelovku ne, ale ty mas v mozku poškozený kabel evidentne

Reagovat
Horcmen

Rojo is coming in. Tuanzebe injured in the warm up

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

teď je to teprve vítězná

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
blade115

Zprasí Maneho a Liverpool bude úplně v hajzlu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Pome do nich!

!!! YNWA !!!

Reagovat
cubazi

Reagovat
Swarley

Odjezdit, porvat se, pořádně je okopat a dat do toho prostě maximum...alespoň tohle tam musí Oleho tym dneska predvest, jinak bude mít obrovsky problém...zadupat a oni se klasicky poserou, poďme...

Reagovat
ajouki

Nutno říct, že na ten materiál je to od Solskjaera velmi dobře připravené. Zatím ten systém má hlavu a patu. Hlavní bude, aby to nikdo nenarušil individuální chybou.

Reagovat
cr7sux

firminho

Reagovat
icka

Andreas

Reagovat
Swarley

Andreas at nestřílí

Reagovat
doocetung

Wan-bissaka vypada jak segra od Semenayove

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je hrozná krysa .... nenápadně se snaží připískávat pro MU, polofauly .. fauly .... nefauly, vše ve prospěch MU.

Reagovat
Swarley

Reagovat
diastan

United

Reagovat
Manik...

Stream někdo pls.?!

Reagovat
Chazy
Reagovat
Manik...

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

V Salahovi nám nechýba len skvelý strelec, ale je to cítiť aj v pohybe, v natlačení sa do vápna... Chýba nám pohyblivé krídlo na lavičke...

Reagovat
EXoRcIsT

ci bohynu Pereira za totu peticku by som ti nohy polamal najdebilnejsie riesenie

Reagovat
icka

Ten Andreas ma ten uvod hodne spatnej.

Reagovat
EXoRcIsT

Ten Andreas ma taku celu sezonu kazdy zapas kazdu minutu

Reagovat
Whitemedia

To není jen o tomhle úvodu.. ten má tak maximálně na nějaký Huddersfield..

Reagovat
Infernoqt

Pereira neudělal ještě nic dobře

Reagovat
Swarley

A ze už tech zápasů hrál

Reagovat
Swarley

2 na 2 a Rash to tak zadrbe, on ma to rozhodování někdy fakt strašně špatný

Reagovat
EXoRcIsT

Pereira : Hold my beer

Reagovat
Swarley

tak tam to není překvapivé

Reagovat
smazaný uživatel

pritom tu prvotni fazi udelal dobre, kdyz se zbavil vvd a dostal se s micem do dobre pozice, ale pka ta trapna prihravka primo na nohu matipovi...

Reagovat
Swarley

I ted, super uvolnění, ale ta finální fáze u něj v posledních zápasech fakt pokulhava

Reagovat
mimi_united

Zatiaľ sme lepší, Rash si ide minimálne po jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp by mě přesunout Maného nalevo... jako pravák zleva hraje nejlépe. To dost možná může rozhodnout o 3 bodech pro Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Rash

Reagovat
smazaný uživatel

uz podruhe jen stacilo posunout mic na uplne volneho jamese, ktery byl me hromadu casu na zakonceni..

Reagovat
smazaný uživatel

myslim pereiru a mctominaye

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Miguel19

To je bramboračka tvl..

Reagovat
oli9

bohužel náš klasický zápas na OT

Reagovat
r.mrazik

Andreas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten velký zapas? Lepsi zapas byl dneska i Alaves se Celtou Vigo.

Reagovat
r.mrazik

Tak na to wé necum

Reagovat
oli9

to je děs .. united dpč 2 minuty než hodí aut

Reagovat
r.mrazik

Ten Fred je šílený hráč...když hrajou spolu s Andreasem, tak je to slušný psycho

Reagovat
EXoRcIsT

ako nechcem sa chvalit ale ked ich vidim tak ja z kamosom z teamu co chodime hrat raz za mesiac by sme nezahrali horsie

Reagovat
r.mrazik

To já tomu věřím..taky bych tam udělal víc jak Andreas

Reagovat
fenixLFC

Bobby

Reagovat
diastan

goooool

Reagovat
EXoRcIsT

gooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Luc-Luc

Atkinson at zkape na mor

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca zas pomáha mancs. Omg čistý faul na Divocka.

Reagovat
Luc-Luc

jasnej faul

Reagovat
diastan

rozhodci si to maze na chleba

Reagovat
pingla

jooooooooooooooooooooo

Reagovat
icka

Atkinson jasny faul.

Reagovat
oli9

já nechápu , že tyhle zápasy on pořád píská.vždyt on už nestačí 5 let

Reagovat
oli9

hoši sorry ale tohle je faul

Reagovat
Swarley

Luxus

Reagovat
EXoRcIsT

tak je to gol ci ne

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil v lese?

Reagovat
Swarley

Simulant jak se tam válí a ještě budou brecet

Reagovat
Swarley

Kloppik klasicky nezvladajko, vyhod ho na tribunu

Reagovat
bbbauch

jak brecej

Reagovat
Taiger

Tohle a faul? Jak moc do minulosti chcete jít a použít VAR?

Reagovat
oli9

když to je asi 10 vteřin předtím a založí to útočnou akci ??

Reagovat
Taiger

Víš, kolik okolností pak by se dalo vzít v úvahu?

Reagovat
oli9

no vidím, že se na to nedíváš objektivně tak nemá smysl dál debatovat....

Reagovat
Taiger

Já vám přeju i výhru Tady hodnotím zcela objektivně

Reagovat
Detective

Všechny přestupky od posledního přerušení hry, podle pravidel.

Reagovat
janinho

v tomto prípade snáď tých 7-8 sekúnd nevadí... splietas jak keby riešili situáciu spred 10 minút.

chlapcom pri VAR asi práve doniesli pizzu

Reagovat
Svatej

Však nám takhle neuznali Mountuv offside asi 10 vteřin předtím, než se vůbec začala rozjíždět útočná akce

Reagovat
spider_8

Však tohle byla situace, která přímo vedla k založení brejku

Reagovat
Hokaido

Na tyhle kokotiny na druhý straně hřiště bych to vůbec nepoužíval.

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
EL Gringo

Akoze VAR je načo?

Reagovat
Pipo123

VAR je k hovnu

Reagovat
EXoRcIsT

bol to faul no treba si to priznat

Reagovat
nani92

plačko Klopp

Reagovat
niflheim

Pošlete toho trotla na tribunu

Reagovat
Whitemedia

Atkinson klasik, prostě zmrd neschopný..

Reagovat
Coutinho10

i VAR k nicemu..jako v cesky lize

Reagovat
bbbauch

Faul na origiho, vzdyt uplne prestal po kontaktu citit nohy jak padl

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsem říkal, Atkinson je podplacený..... evidentní faul. Mám pravdu ve všem.

Reagovat
fenixLFC

Typicky atkinson toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne. Ted se to rozjede. A ne, ze zas United zaleze nebo udela dve ind. chyby a bude to 1:2. Lol, Klopp uz zas neunasi. Stava se z nej stejny pakos jak treba z Mourinha. Origi to prihral.

Reagovat
oli9

no ted se to rozjede tka ze united nebudou bránit v 8 ale v 10

Reagovat
Hokaido

Ty seš kterejpak?

Reagovat
diastan

lehce brnkl, ale brutalne tomu pridal

Reagovat
mimi_united

Tak im treba, trápny LiVARpool nič iné nevie len vyťahovať video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Van Nistelrooy, Van Persie, Van Vaaaaar

Reagovat
Chazy

VAR je fakt zbytečnost padne prostě gól po jasným faulu, ale je to fuk

Reagovat
Taiger

chazoune

Reagovat
Chazy

Tak však tohle by měl bejt benefit toho systému, že takovej gól nebude platit

Reagovat
diastan

Sorry ale spíš bych mu dal žlutou za to divadlo

Reagovat
Chazy

To je ideální řešení faulu

Reagovat
diastan

to co předvedl Ori ? Víc takových rozhodnutí, ať si ty komedie každý rozmyslí

Reagovat
Taiger

Jak moc chceš jít do minulosti kvůli VAR? Víš kolik okolností a situací tomu přichází?

Navíc ten faul nebyl nějak extra obvious

Reagovat
Chazy

Na začátek tý akce, ze který pad gól? WTF

Reagovat
Taiger

Nebyl obvious faul

Reagovat
Chazy

To je jiná debata, ale tvoje naznačování, že se chodí moc do minulosti, když ten faul vytvořil danou šanci, tje fakt koncentovaná tupost

Reagovat
Taiger

už reaguješ jak swarley tvl

Reagovat
Chazy

Tak třeba je problém v tobě

Reagovat
Taiger

Ještě, že jsem nešel k Elitářům

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

VAR

Reagovat
Side

Myslím si že v první minutě tam byl špatně odpiskanej faul proti live, VAR by se mohl podívat ještě na to

Reagovat
hrundy

Hodně smutnej pokus o vtip

Reagovat
Side

Reagovat
oli9

očividně to nechápeš..

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
oli9

no nic... musíme těm mrdkám nasypat ze 3 branky zatím hrajeme hovno , ale tfaul jasný no...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe....origi je dobrej komik

Reagovat
Svatej

Taky bych takovej faul nepisknul. To je fakt hrůza, jak málo stačí hráčům pro to, aby se svalili k zemi. Pool zatím fakt nevýraznej, ale otočky jim jdou jako nikomu jinými, takže si stejně myslím, že to urvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Stačí prosím. Už takhle jsou hráči bez kouli na hristi, není je třeba mít ještě v hledišti a na fóru.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to přece není o žádných koulích. Nevím co tu zase zkoušíte s tím, že by se neměli pískat jasný fauly. Chápu, že máte obrovský koule a jste asi největší drsňáci, ale to nic nemění na pravidlech fotbalu, že ho prostě kopl do lýtka.

Reagovat
r.mrazik

Do lýtka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak přece tu nebudeme slovíčkařit kam ho kopl.

Reagovat
r.mrazik

Když ho nekopl...to je fakt

Reagovat
Svatej

Kopl .. Tady je i slovo kontakt dost přísný slovo, však o něj sotva zavadil... Jasně že jsme drsnáci, však vedle tohohle to ani není vůbec těžký, člověk se za ty hráče stydí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady je to zbytečný no.

Reagovat
Svatej

Já se svým postojem vůči tomuhle buznickovani prostě nic nesvedu. Fandím v tom zápase vám, ale ani u svýho týmu bych nechtěl, aby body získával pomocí takových sraček, vždyť to je regulérní urážka mužský důstojnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to já chápu, ale problém je v tom, že pokud ten hráč nespadne, tak mu rozhodčí často ten faul nepískne.

Reagovat
Svatej

Naprosto souhlasim. Já do jistý míry rozumím tomu, proč to hráči dělají, jenze od doby, co toho začali v podstatě v každým případě zneužívat a způsobili tak, že jsem uz obrovský množství zápasu se vztekem vypínal, jim na to seru. Ať si to vyzerou i z druhý strany, je to v mých očích pěkný vyrovnání karmy, ať už to ode mě jakkoliv ubohý...

Reagovat
cristiano.K.

kontakt tam byl a jak moc velký ani video neukáže no

Reagovat
r.mrazik

takze na chramostu?

Reagovat
Svatej

Tak přirozeně soudím z toho kontaktu, kterej byl k dispozici.. Kdyby se ta Origiho noha alespoň pod tíhou kontaktu výrazně hnula, tak to na mě bude působit jiným dojmem, ale z těch záběru si moc neumím představit, pod jakým úhlem by se kontakt musel stát, aby to bylo zároveň bolestivý a zároveň vypadalo takhle no..

Reagovat
cristiano.K.

strasne zvlastni situace, kontakt tam byl evidentni, jak moc velkej vi jen sam Origi. Neni to zadny simulant,ackoliv mam pocit, ze tomu trochu pridal. Ja bych faul pisknul, ale jsem zaujatej.

Atkinson piskal strasne, minimalne dva zakroky na zlutou a on v derby neda jedinou kartu Mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Van Dijk brani jak ma nedoslo by ku golu

Reagovat
Salfovic

Odkdy tohle řeší VAR

Reagovat
Kluivert9

zbytečnost

Reagovat
CHONG

VAR

Reagovat
lajka30

To je tak když starý dědové pískaj fotbal.

Reagovat
Swarley

A to jako VAR ted bude na základě vybreceni? S tím bezte taky do prdele

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna kdyby Origi nespadl jak curak tak by ten faul piskl.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Taiger

Dáme palcovanou, palec nahoru faul, palec dolu nefaul

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
mimi_united

King Ole, Princ James, Warrior Rash

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je černoch bojovník? Si rasista zajo?

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvený sráč Atkinson zas stráca kontrolu nad zápasom... Paráda. Kkt píska pocitovo ako vždy, dedo skurvený

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

A co simulant origi? Na vase simulanty se nepicuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak tohle může být simulace? Vy jste se už úplně posrali, ne?

Reagovat
EXoRcIsT

tak je to simulacia trochu ho trafil ale zase sa nema hodit na zem jak dement ale to nieje len Origim ale aj od nas napr James

Reagovat
smazaný uživatel

A co to na tom mění? To, že takhle padnout nemusel je asi všem jasné, ale to nic nemění na tom, že je to prostě jasný faul.

Reagovat
EXoRcIsT

keby sa nehodil na zem tak loptu nestrati a nedostanete gola a klopp mini infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice možné, ale pořád to prostě nic nemění na tom, že je to faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nebol.

Reagovat
bbbauch

a na jamese tu picujem

Reagovat
bbbauch

Jasne, kdyz te nekdo nenuplne hodne kopne do lytka, tak se ti podlomi obe nohy

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to, že přidal tomu pádu je každému jasné. Píšu to i hned nad tebou, ale to přece nic nemění na tom, že je to faul. Stačí se podívat na situaci Brahima ze zápasu Realu. Pokud hráči nepadnou, tak ve většině případů ten faul nedostanou.

Reagovat
bbbauch

No proste to prifilmoval a to hodne okate, tak nevim kdo se tu posral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se neshodneme, nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to bolo? faul to urcite nebol

Reagovat
Swarley

Tak vyhorel ten údajně nejlepší stoper historie vesmíru, na něco se to svést musí

Reagovat
smazaný uživatel

By si si zasluzil špičkou kopačky kopnúť do lýtka, Tomi .

Reagovat
Swarley

Stalo se mi to hodnekrat a nezaložil jsem si divadelní sbor jako Klopp, po odchodu Mourinha největší plačka široko daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže simulant

Reagovat
bbbauch

A co ten pad byl? Odpovidajici kontaktu kterej tam byl?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Harakan

Reagovat
t0mmy33MCFC

Co tam brečí ten Klopp, faul ani nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Si stěžujere na var, si stěžujte na dmnta Origiho, ktery to prihral, jak kdyby mu dak Chara v NHL koscek. Proste demence fotbalova simulantska. Se měl ještě zatocit na zemi jak Neymar petkrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi inteligentní člověk, spíše příliš jednoduchý, když porovnáváš neporovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ty ses tu vzal a co jsi za nedomrda to je nehorazny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
Nikikrew

Ved to bol jasny faul tvl

Reagovat
Taiger

Nebyl, Origi tomu dost přihrál a zas tak jasnej nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

mal by striedat, tazky zakrok prekonal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Thoomas

Sotva se ho dotkl a hodil tam kotrmelec na Neymara, správně, že takovou sračku nepískl uznal to, příště si to rozmyslí

Reagovat
oli9

kdes viděl kotrmelec ty vagíne ?

Reagovat
Thoomas

Vagín je tvoje máma ty nezvladajko

Reagovat
Nikikrew

ved tam bolo evidentne kopnutie do litka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

vyhoď toho pičuska německého na tribunu, ať je klid

Reagovat
smazaný uživatel

Neunasi opet

Reagovat
mimi_united

Jurgen Kloppen - cry me a river

Reagovat
mimi_united

Liverpool zase komplexyyyy

Reagovat
EXoRcIsT

ako Atkinson ma fakt zvlastne meritko na faul co by som ja piskol tak nepiskne a naopak co by nemal piskat tak piskne

Reagovat
t0mmy33MCFC

Nj Origi dostává školu od největších diveru v lize Maneho a Salaha

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
diastan

Reagovat
Luc-Luc

ja jsem se taky smal, kdyz jste hrali 2x s Tottenhamem

Reagovat
Taiger

Reagovat
diastan

nepovídej, proto jsem nereagoval

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Luc-Luc

tak to je v pici, ruka

Reagovat
Infernoqt

Ten Pereira... pokud nezkazí rozehrávku, tak ji zabrání spoluhráči

Reagovat
Taiger

MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Taiger

kurva

Reagovat
Hokaido

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klopp nezvladajko

Reagovat
nani92

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
diastan

Reagovat
oli9

ty pičo děte d hajzlu

Reagovat
Swarley

Ruka, není co řešit

Reagovat
mimi_united

To sú zúfalci proste

Reagovat
r.mrazik

Výhod toho pitomce už na tribunu..šašek Liverpoolskej voe

Reagovat
Coutinho10

hmmmm....

Reagovat
smazaný uživatel

A Klopp zas prej sympataky uz mel byt dávno na tribune

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten je sympaťák, jen dokud se vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

zase nerobte jak keby to robil len Klopp kazdy jeden trener by bol nasraty

Reagovat
cokoliv

Přesně tak, pokrytectví mufanu co si dokázali i z mourinha udělat sympaťáka je vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Side

To je show

Reagovat
oli9

jako ruka byla, neuznáno správně...ale stejně tak to mělo být posouzeno naopak při faulu na Origiho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byl Atkinson smutný, když dal Mané gol.... haha to je komedie korupční. Šejkové nasypali.

Reagovat
Luc-Luc

hrajem hovno, ale ten zapas je vedenej tendencne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka je do pici ruka. Nazdar. Ale Lindelof dost na picu braneni.

Reagovat
oli9

stejně tak faul je faul

Reagovat
Swarley

Klopp

Reagovat
pingla

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak aspoň když ne nám že sousedům pomůže Var

Reagovat
diastan

Var není s Liverpoolem Ok ti to ještě zajebou

Reagovat
bbbauch

Klopp i kdybysme dostali, na ty nezvladace se diva krasne

Reagovat
Trapper

Já si myslim, že by to takhle nezvládalo 90% trenérů.

Reagovat
Svatej

Moment, použili ten var jen teď, nebo i při prvním gólu?

Reagovat
Salfovic

A teď Kloppa klepne.

Reagovat
fenixLFC

Uz len kvoli tym kurvam na tribune ich to chce sejmut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
PP

Jako, přeju Poolu, ale za mě obě rozhodnutí správně..

Reagovat
vrabejka

ZKURVENE VAR!!!!!

Reagovat
Taiger

Tvl, to měli Manému uznat

Reagovat
blade115

No já bych teda oba góly pustil, ani u jednoho nešlo jednoznačně rozhodnout o porušení pravidel. Faul tak 50/50, Origi tomu hooodně přidal, ruka zas z toho jediného úhlu/záběru ani nešla jednoznačně poznat. Takhle to je vůči Liverpoolu docela nefér, ale zas ne tak, aby Klopp tak ukrutně nezvládal.

Reagovat
Taiger

2. situace je naprosto jasná ruka v pokutovým území, ten faul byl 50/50

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Pokutový území je irelevantní. A nevyvracím, že to ruka nebyla, jen že jeden záběr mi přijde neprůkazný a oproti prvnímu gólu to rozhodování dost odbyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka nesla poznat, tak to ok teda.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

klasicky mimo, co po něm chceš

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Z toho jednoho záběru ne no. Však padlo rozhodnutí během pár sekund, první gól posuzovali daleko pečlivěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Ruka byla jasná..co to zas zkusíš

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

Pls, netrapči.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
spider_8

Ta ruka byla jasná, však si s ní zpracoval míč. U toho prvního souhlas, tak 50 na 50. Jako kontakt tam byl jasný, otázka je jak moc velký a jestli to stačilo k tomu, aby hráč upadl. To už ani VAR nedokáže posoudit.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, to byl snad faul na Origiho, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Origi kvůli tomu nemohl hrát, za mě faul, ruka posouzena správně, gól bych když už tak připsal Matipovi než Virgilovi, ten k němu měl daleko.

Reagovat
r.mrazik

origi nemohl hrat,protoze sebou placl...to je pak tezky

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak když mu kopl do nohy, za mě jasný faul, být toto v šestnáctce, tak to pískne podle mě.

Reagovat
cr7sux

Prd, nebyl to žádný hrozný kopanec

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím souhlas, ale podle mě to tu situaci značně ovlivnilo.

Reagovat
r.mrazik

za me to faul nebyl...stejne jako pro me neni faul,kdyz vystrci obrance prdel a pak skoci dopredu

tohle nebylo na to,aby tam takhle skocil

Reagovat
Luc-Luc

jasnej faul, nevidet to OK, ale nevidet to s VARem ? saskarna

Reagovat
diastan

Reagovat
oli9

hele obhájit první branku a obhajit i neuznaní druhé může jen zaslepený fans united...

Reagovat
bbbauch

vy dneska jedete

Reagovat
oli9

ty vole faul na origiho stejně jako ruka maneho..

Reagovat
fff

Ta ruka tam jednoznačne bola, tam nie je čo riešiť.

Reagovat
C-M@ster

K

Reagovat
Luc-Luc

hrajem spatne, ok, ale Atkinson je curak a preju mu do zivota to nejhorsi

Reagovat
fenixLFC

to som mu prial ale uz pred zapasom bez ohladu na to co predvadza, on bol curak vzdy

Reagovat
Luc-Luc

prave

Reagovat
oli9

ale rozhodnutí už nikdo nezmění no... oba hrají hovno...my musíme zapnout .

Reagovat
EXoRcIsT

Toto nechapem Liverpool si valcuje celu ligu a pride hrat na Old Trafford a je to zase slabota od nich ako nic v zlom ale toto je proste zaujimave jak proti nam nikdy nehrate to najlepsie

Reagovat
Kixi Syhimour

hráči se zase pos*ali, Klopp tomu moc nepomáhá

Reagovat
Gunner14

Však to samé aj Arsenal na Old Trafford. Doma si vás už vodíme, ale Old Trafford je zakletý.

Reagovat
fff

1. Hráme hrozne.

2. Gól MU jasné nemal platiť, keď už sa to kontroloval, tak nevidieť ten faul je absolútne nepochopiteľné.

3. Maneho gól správne neuznany.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Chazy

ale na konci dne je ta jednička hlavní, hrajete fakt příšerně

Reagovat
fff

Samozrejme, to úplne súhlasím. Chyby sa stávajú, raz pomôžu a raz poškodenia a ja som vždy vravel, že v dlhodobej súťaží sa to podľa mňa vždy plus mínus pre všetky tímy vyrovná, takže nejako extra sa na to sťažovať asi nemá vyznám. O pár týždňov možno príde situácia, kedy sa nepochopiteľne pomôže nám. Ale ta hra je obrovské sklamanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
R22

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Agent z Melmacu

VAR má místo srdce odpadkový kôš

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ještě více vtipné než zkorumpovaný klaun Kokotnson, je kvalita trávníku. Na první pohled sice vypadá hezky, ale realná kvalita je na úrovni Stoke City. Proč? Je střižený přesně tak, aby kombinace Liverpoolu byly pomalejší, což hraje do karet MU. Toto se praktikovalo už za Fergusona, když tam přijel Arsenal, tak všechny kombinace byly pomalé a utahané. Na druhou stranu je to taktika, Arsenal na Highbury rovněž těžil z toho, že měl menší rozměry hřiště... a soupeře tam doslova utavil na malém prostoru.

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne uzasny liverpool hrajici proti fredovi a andreasovi a breci tu jak decka...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta záloha hraje úplnou tužku, chybí spojka s útokem, Fabinho solidně bez formy poslední zápasy, Firminovi se nedaří, nedaří se nám, křídla vypojené ze hry, u vás skvělé nasazení, zatímco znovu u nás tragédie.

Reagovat
fff

Hlavne je dosť vidieť, že Origi ako prvý náhradnik do utoku, aspoň podľa mňa, nie je dosť. Z lavičky ok, na celý zápas... Podľa mňa malo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dneska ale opravdu není chyba v Origim, zase dojíždíme na zálohu, stačí nasazení od United a naši králové ve středu jsou kompletně v háji.

Reagovat
fff

Nevravím sa samozrejme, že je to iba o ňom. No je vidieť obrovský rozdiel medzi ním a Manem, ktorý s rovnakou zálohovou hra úplne iný zápas.

Reagovat
cokoliv

To je snad úplně jasné, Origi vstřelil pár důležitých gólů, ale absolutně nemá kvalitou ani na lavičku týmu, který má ambice být jedním z nejlepších na světě. Celkově je naše lavička směšná, jakmile vypadne někdo ze základu tak kvalita jde rapidně dolů. To ani nemluvím o tom, že milner je 1. náhradník asi na 4 posty

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím s Origim, on má podle mě dobrý výběr místa a v zakončování není zas tak špatný, vázne to v mezihře.

Reagovat
r.mrazik

tak ale ono se proste dalo cekat,ze s nicim jinym,nez s bojovnosti sanci nemame

nedokazete prodat kvalitu...to 532 byl dobry tah

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím to je od vás překvapení, klasicky jste se na nás hecli a funguje to. Ono se vás dá porazit i když máte to nasazení podle mě, ale to bychom nesměli hrát jako králové vesmíru.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze se dame porazit...ono to skonci remizou

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodne úvod 2. půle podle mě

Reagovat
r.mrazik

tojo...pokud rychle vyrovnate,tak to jeste vyhrajete

mame tam moc mlady kluky,na ty to dolehne,pokud k tomu dojde

Reagovat
fff

To, že hráme zlý zápas zatiaľ ma čo presne spoločné s tým, že rozhodca urobil chybu, ktorá viedla ku gólu?

Reagovat
r.mrazik

spolocne to ma hlavni s tym,ze to faul nebyl

Reagovat
oli9

ManU a Sparta... už chápu to že to nedokážeš přiznat nebo dokonce vidět

Reagovat
r.mrazik

mas tam malo smajliku k ty pitomy argumentaci

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fff

Ok .

Reagovat
C-M@ster

Vsak tu ruku zpetne uznal a gol zrusil.

Zatim piska na obe strany stejne

Reagovat
R22

Reagovat
Whitemedia

Atkinson si to utkání prostě zase ukradne pro sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Fandove Liverpoolu se dostavaji na uroven fandu Realu Madrid A to uz je teda totalni dno. Kazdy normalni clovek videl lehke kopnuti, ktere nestalo za to divadlo, co udelal Origi. Jeste se mel otocit na te zemi petkrat a odvalet se za lajnu. Tady těmto lidem bych naridil po takove show, aby si stoupli aspon na jednu tretinu do nějakého zapasu NHL. Dostali by kroscek a museli by je odnaset na nosítkachm

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

Zatim je celkem meleme.

Chce to po polocase dva, tri pridat, at je klid

Reagovat
avicii

Hráme zle.. United veľmi bojovný výkon, niečo takéto som čakal vyzerá to ako zápas niekde na Shefielde kde sa favoritovi nedari a nevieme si dat rady

Reagovat
Hokaido

Já si teda ani nejsem jistej, jestli to byl faul. Spíš bych řekl, že to Origi zbytečně přihrál a rozhodně padat nemusel. A jto dlouhodobě nepřeju United nic dobrého a mám TAA ve fantě, ale tohle bych prostě nechal běžet.

Reagovat
oli9

tak nikdo s tím už nic nenadělá..... ale spíš mě zaráží to že někdo ruku vidí jasně ale faul ne..přitom tam i tam to prostě bylo proti pravidlům když už se oháníme videem... kdyby video nebylo..tak je to 1:1

Reagovat
Hokaido

Mě teda spíš zaráží, že to někdo vidí úplně stejně. Ta ruka je úplně bez diskuzí, faul je minimálně spornej.

Jinak video je kokotina, tuhle podobu bych zrušil a používal bych jen goal line a offside technology.

Reagovat
smazaný uživatel

Origi tomu přidal ale jasně ho kopnul. Nechápu..prohrávat proti takovejm tragédům ale hrajem ale mělo to bejt 0:0..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól bol Virgilov, to co bolo za bránenie vraj najlepšieho hráča na svete

Reagovat
Kixi Syhimour

Virgil podle mě není v ideální formě, hráči se přes jeho prostor dostanou docela snadno.

Reagovat
Swarley

ještě musíme přidat v důrazu, tvrdě do hráčů, pořádně je pokopat a někomu z nich ujedou nervy...snad to nebude první Rojo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fandy United a hatery Kloppa a LFC: Uzijte si toto vedeni v polocase nad budoucim mistrem. Mozna to je nejsvetlejsi okamzik vasi sezony.

Reagovat
Swarley

a možná to je klasický zlom, kdy to začnete srát a ukončíme to u klasického next year...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite. Tenhle tym se fakt neslozi za stavu 1:0 o polocase.

Reagovat
Swarley

tak to bude jiný poločas, to máš jedno...

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem toto neni Liverpool s pred 4 rokov

Reagovat
Swarley

ale jsou to pořád stejný nezvladajka v čele s Kloppem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ten moment, kdy ze zoufalství nad vlastním týmem začneš nejvíc fandit soupeřům týmu, co nesnášíš a žít jeho případným neúspěchem

Reagovat
Swarley

Ten moment, když vymyslis příběh a úplně to nevyjde...

Reagovat
Chazy

Ono to vychází, vyjadřuješ se k LFC víc jak k MU

Reagovat
Swarley

ach jo, zkus to fakt jinde

Reagovat
smazaný uživatel

už roky je nezvládajko

Reagovat
Swarley

az to bude level Klopp, tak to fakt zabalim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Já bych tohle těm simulantskejm kurvám nepískal, ale dnes je bohužel trend: kontak tam byl = faul, takže se divím, že to nepískli.

Reagovat
C-M@ster

Predtim nepiskl dva nebo tri podobny. Jen drzel metr

Reagovat
Hokaido

Jo a druhej nejlepší stoper galaxie - Matip - se u toho zachoval jak v žáčkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle čekání na jakoukoliv chybu je strašně vtipný.

Reagovat
fff

Reagovat
Hokaido

Jen na to poukazuju, abyste spadli z hrušky zpátky na zem a přestali přehánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na tý svý hrušce klidně budu dál, protože ho vidím hrát celkem často. Nějaké video s chybou by se možná dalo najít na každého dobrého stopera v lize.

Reagovat
Hokaido

Však nikdo nepíše, že není dobrej. Je, to vidí každej.

To akorát vaše fanbase z něj dělá druhýho nejlepšího stopera v PL, k čemuž má pořád daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

No to podle mě právě nemá, ale to je jedno.

Reagovat
mikelinos

dobry rozhodnutí smazat účet

Reagovat
Hokaido

F

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

cože ? Vždyt první je Škriniar a druhý Škrtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych dal do pravidel, ze pokud to neni totalni faul, cili stoprocentní a hrac tomu prida, tak bych to nepiskal. Polofaul + simulace = nic. Takhle by se to vynulovalo a ti hraci by se to snad odnaucili a prestali spolehat na pistalku.

Reagovat
mikelinos

Totální faul, polofaul

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni faul = napr. skluz zezadu bez mice. Polofaul = tohle.

Reagovat
mikelinos

Jj tím by se celá situace naprosto vyjasnila

Reagovat
Luc-Luc

to byl jasnej faul, ono to sice tak nemusi vypadat, ale muze to byt i docela bolestive takove nakopnuti, zkus si zahrat fotbal nekdy

Reagovat
Salfovic

Jj, div že mu tu nohu nezlomil.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Lamelu by určitě souhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se to jako penalta písklo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Piskat bude porad stejna banda, ktera jednou piskne spornou penaltu a jindy nepiskne jasnou a to i ted za VAR. Neresitelne.

Reagovat
avicii

Dnes by bol bod asi zlatý.. Najhoršie je ze City si na traforde zoberú ľahké 3 bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak... Liverpool je venku skoro vzdycky polovicni, dominovat umi vetsinou jen doma, zato City je schopny zahrat skoro stejne doma i venku

Reagovat
Luc-Luc

Milnera do hry co nejdriv

Reagovat
oli9

No tak fanoušci United se to rozvášnili, vysmáli, plácají po zádech... já doufám že si uvědomili že je po poločase o to sladší by byla výhra....

Reagovat
cubazi

Origi a Hendo von... to čo ukazuju je nehodné profesionálneho futbalistu.

Reagovat
SCELO

ja neviem co cakas.....

Reagovat
ajouki

Palec nahoru pro OGS, který při vymýšlení taktiky přemýšlel hodně mimo základní konvence. Běžně je volná role využitá pro technického ofenzivního hráče, aby nemusel tolik bránit. Ole to postavil na hlavu a volnou roli přisoudil krajnímu obránci, který je zároveň nejlepším obranářem. Wan Bissaka tak může využívat naplno své přednosti a při postupném útoku zajistit pravou stranu, jindy narušovat rozehrávku obránců stoperů.

Reagovat
Luc-Luc

uz se zdrzuje

Reagovat
nani92

som rád, že James nezomrel

Reagovat
EXoRcIsT

nechcel by som od VVD dostat taky hit

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mně dneska příjde Fred docela ok. Dobře napadá i odebírá míče. Co bychom od něj víc v týhle záloze chtěli?

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc dobře maká

Reagovat
Swarley

dneska to není špatný, čekal jsem, ze v tom středu nás totálně prejedou

Reagovat
cokoliv

Kvůli tady té simulantske mrdce bych z principu zakázal přerušovat hru.

Reagovat
REPLIKATOR

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd James si pôjde svoje

Reagovat
EXoRcIsT

ale dostal tam to mu verim ze ho zabolelo ked samotna rit VVD je vacsie ako cely trup Jamesa

Reagovat
cokoliv

Čůrák co dovedl simulovani na nový level předstíráním smrti zaslouží akorát šlapat po hlavě když na té zemi leží.

Reagovat
bbbauch

ty ses dobrej picus

Reagovat
cokoliv

Nezvládám když sem ho viděl znova vypouštět duši tak sem musel vypustit frustraci

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prišlo jak od Bosquetsa.

Reagovat
bbbauch

Prizpusobil se vasi hre

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Swarley

a ty už to taky klasicky nezvladas

Reagovat
Taiger

wtf

Reagovat
oli9

Hendo uplně k ničemu tam dnes

Reagovat
pingla

tady je řádně nablito nojo, prostě se prohrává, to se taky občas stává

Reagovat
Kluivert9

Ten Liverpool je dneska šílenej

Reagovat
castelL

Takto hráme azda každý jeden zápas s tým rozdielom, že inokedy máme aj útok..

Reagovat
Kluivert9

To není pravda, dnes vám chybí i to pověstné napadání.

Reagovat
castelL

Veď nemám hráčov, som nečakal že SALAH bude tak v ofenzíve chýbať a pritom je to sebec. Stále nám treba svetové krídlo/záložníka ktorý vie naskočiť.

Reagovat
oli9

Dnes absolutně nepresujeme ...

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
r.mrazik

ten james me zacina slusne srat

Reagovat
EXoRcIsT

sak dostal ranu . nebol to faul ale on ma tak 40kg takze prenho to su riadne bomby

Reagovat
r.mrazik

jj,viz niz...on je hroznej lezak a placka

Reagovat
oli9

ale letí tam uplně zbytečně vždycky..co čeká když vletí do chlapa o 30 a 20 kg težšího

Reagovat
EXoRcIsT

tak bojuje tak sa to ma robit nie ? dava do toho vsetko a vasi hraci mu riadne nakladaju

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne rana to byla asi slusna...jenze porad po tom lezet...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
r.mrazik

psal jsem to pred opakovackou...ale princip zustava...je to lezak

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Tak ted s tím zrovna dvakrát nemohl moc dělat

Reagovat
Luc-Luc

normalne ho utratit toho Jamese, takovej kokotek

Reagovat
EXoRcIsT

wtf sak i od VVD aj od Fabinha dostal dobre rany nehovorim ze to boli fauly ale zase sa mu necudujem pri jeho 40 kg ze to rozdychava

Reagovat
cr7sux

Reagovat
oli9

ten solidně dostává

Reagovat
Kluivert9

James už to celkem přehání

Reagovat
avicii

Akože ten Jamse ten musí mať juzanske korene taky zmrd

Reagovat
EXoRcIsT

wtf

Reagovat
mickey mouse

Fab

Reagovat
smazaný uživatel

lol James.... nic nevydrží vypadá jako takovej maminčin mazánek.

Reagovat
nani92

James

Reagovat
fenixLFC

Nalozte tej malej mrdke co sa donho vojde. Ale preco nakoniec zakopli loptu nechapem, nech vstava a neplace

Reagovat
Taiger

Neunášíme mooooc?

Reagovat
fenixLFC

Neznasam ked hrac zostane lezat a caka na zakopnutie lopty. Nehovoriac o tom ze james lezi furt. Nech to prerusi rozhodca alebo nech hraju dalej

Reagovat
r.mrazik

tak to musis po dnesku milovat origiho,kterej tam taky slusne skace

Reagovat
oli9

já spíš nechápu proč lidi pískali..když United měli míč 3x na kopačce a Young to radši jebne dopředu než aby hru přerušil on

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Trapper

Reagovat
Luc-Luc

fans United = dementi, klasika

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

fans lfc se ukazujou v pravym svetle, krasa ale origimu se po tom mocnym faulu podlomily nohy samy

Reagovat
blade115

"Fans lfc" ... Krása. Když jsem pár týdnů zpátky napsal "mufani", tak ses mohl posrat, že jsem si dovolil takhle generalizovat.

Reagovat
bbbauch

Podle me je trochu neco jinyho to psat primo v clanku, kteryho se to tyka a ne to tahat z prdele nekde, kde se to neda overit, ale whatever

Reagovat
blade115

Áha, za určitých podmínek je to přípustné. Je mi to jasný.

Reagovat
bbbauch

Rika se tomu kontext no

Reagovat
blade115

Samozřejmě, v pořádku.

Reagovat
Swarley

James přidá druhej gol, to ani jinak dopadnout nemůže

Reagovat
Kincl

Poprvé ztratí body a jak jsou agresivní tady hned fanoušci Litrpoolu Snad zvítězí City

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Ox, dotlač ho tam.ty

Reagovat
Chazy

LFC je fakt strašný tje úplná ztráta času na to koukat

Reagovat
nani92

ty vole, nechajme ten Liverpool vyhrať, lebo sa tam Klopp rozplače

Reagovat
Luc-Luc

to je hrozne sterilni vepredu, bez napadu, do zavrene kvalitni obrany neumime

Reagovat
Luc-Luc

Lallana se vyslika neee

Reagovat
castelL

Bohužiaľ je to rozprávka zápas čo zápas s jediným rozdielom, že inokedy máme fungujúci útok. ORIGI je proste vtip, svoje momenty má, ale inak je to solídna brzda, je to hráč na max. posledných 20-30 minút. Henderson tiež brzdí azda každú akciu ktorý by cez neho mala ísť. Navyše dneska okrem Maneho nie je nik, kto by bol schopný niečo v útoku urobiť, nikdy by som nepovedal a nepomyslel si, že sebec Salah bude tak chýbať, pressing neexistuje. Treba konečne otvoriť oči a ak stratíme, bude to zaslúžená strata, ktorá mala prísť už ďaleko skôr ako v tomto stretnutí. Cez zimu musí prísť niekto TOP, niekto vážne TOP inak sa budeme čoskoro pozerať City na chrbát.

Reagovat
oli9

Hendo dnes jen máchá rukama a pičuje ..ale to že hraje hovno

Reagovat
Swarley

asi je celkem jedno, jak to ještě dopadne, ale dneska to Ole vymyslel s tou sestavou a hlavně s rozestavenim výborně... Andreas je k hovnu, ale tam už fakt pomalu ani není kde brát...

Reagovat
cr7sux

Právě mi přijde, že andreas dneska super

Reagovat
Swarley

Tak ted tam třeba zrovna mel par momentu, ale jako celkově nemůže takový hráč ani náhodou hrát základ United...a to snad ani v poháru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Perreiru tam máme na kraj jako defenzivního krajního záložníka fakt 0 alternativ. Možná Lingard, kdyby mohl.

Reagovat
Swarley

Jj, dneska jako fakt ani není jiná možnost..

Reagovat
castelL

Lallana, to je proste ďalší vtip..

Reagovat
EXoRcIsT

ani nevedel ze u vas stale hraje

Reagovat
oli9

vždyt na lavce nikdo není

Reagovat
castelL

Keita.. veď preboha, Lallana vôbec nehráva. A koho je to problém, že nemáme kvalitných hráčov ani na lavičke? ...

Reagovat
cubazi

Panebože ja som Lallanu nevidel dať presnu prihravku už 3 sezonu po sebe...tak snad sa ukaže...

Reagovat
hrundy

Jako prohrat si zaslouzime, ale ten rozhodci je solidni vtipek...

Reagovat
pingla

no to asi měla být karta

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp to slušně posral dneska, Solskjaer si ho v pohodě převezl, střídání vtipné, plán B žádný a zase nás doběhla ta podělaná záloha.

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam byla úplně situace jak dělaná pro červenou Roja. 3 skluzy, fanoušci řvou a Rojo běží do souboje...

Reagovat
Swarley

čekal jsem kosu

Reagovat
Swarley

Ale jako zatím jsme bez jediné žluté

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
PP

Ty voleeee, aspon remíza bohajeho.. Kdo to tady pak s Mufana vydrží..

Reagovat
oli9

jasný žolík pro Younga

Reagovat
hrundy

Young takova prasarna a zase bez karty...

Reagovat
Side

Rojo tvl, teď ho mohl klidně zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nedostal Young žltú?

Reagovat
oli9

protože Atkinson... jednou dá podruhé ne .... on je mimo výsledek na něj svádět nechci , hraje hovno...ale to jeho posuzování faulů je tragédie

Reagovat
Trapper

Tvl ten Atkinson je fakt kkt ale.. :D

Faul zezadu za kterej dal předtim žlutou fabinhovi nic, Rojo dvakrát jasně po písknutí napálí míč pryč a nic

Reagovat
REPLIKATOR

Začni dávat karty, ty zm*de

Reagovat
fenixLFC

Zlte im nebudes davat ty pica staraa??

Reagovat
EXoRcIsT

klopp ma zuby rovne jak podla pravitka ako keby na nich mal chranic

Reagovat
cubazi

Atkinson je kkot mastný

Reagovat
pingla

zase bez karty?

Reagovat
Svatej

Rash hraje úžasnej zapas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kris_kros

Neviem ci existuje viac nesympaticky trener ako Klopp

Reagovat
EXoRcIsT

guardiola hned z fleku

Reagovat
t0mmy33MCFC

prave sem chtel napsat ze jsem rad jak se Pep chova na stridacce, vetsinou v klidu, kdyz se nedari tak spis jen krouti hlavou, ale to co predvadi Klopp je strasna saskarna

Reagovat
PP

samozřejmě Mourinho..

Reagovat
Free_player

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se říká, šikovný rozhodčí dotlačí svého koně aniž by udělal nějaký zásadní rozhodnutí

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
castelL

prestaň plakať ako malé decko. Nehráme absolútne nič.

Reagovat
Luc-Luc

to je pravda, ale ze Atkinson piska tendencne je taky pravda

Reagovat
Swarley

Reagovat
Luc-Luc

jediny pozitivum bude, ze to zachrani Solskjaera a budou hrat stejnou holomajznu dalsiho pul roku

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme střídat třeba? Však Rashford už toho má dost

Reagovat
castelL

Goooooooooooooooooooolassooooo

Reagovat
Luc-Luc

jooooooooooooooooooooooooo promin Adame !!!!

Reagovat
EL Gringo

Lallana dal gol no mna jebne ale pekne este jeden rychlo

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaal koneeecneeeeeeeeeeeee

Reagovat
oli9

Lalana

Reagovat
diastan

oni ještě prohrají..

Reagovat
mickey mouse

\Adamkoooooooooooooooooo

Reagovat
Trapper

Lallanaaaaaaaaaa

Zaslouženě

Reagovat
r.mrazik

rojo a young komici

Reagovat
smazaný uživatel

*rojo, r.mrazik a young komici

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a žer Atkinson, ty ubožáčik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

pojdme jeste jeden pojdme do nich !!!

Reagovat
oli9

Reagovat
castelL

Akože prepáčte, ale LALLANA dal gól, mňa jebn*.

Reagovat
Swarley

Young se tam jako hlásí ještě ted, ne?

Reagovat
Coutinho10

malo casu, ale podme je jeste vic poslat do kolen

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
oli9

Brutání bránění united

Reagovat
J0EL

*klasicke

Reagovat
cr7sux

Ashley

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
PP

Aspon že tak.. Ale ta nekreativita United je strašlivá. Boření jim jde, ale to je tak vše.

Reagovat
Luc-Luc

aaaa skoda Ox

Reagovat
Coutinho10

Oxi twl tref too

Reagovat
PP

Nastupovat se žvýkačkou.. Hned mu ji měl rozhodčí rozmáznout ve vlasech.. jako zamlada ve škole.

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsem tu plichtu dat, mes jsem svrbeni v mozku

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze jsme ten gol nedali driv, domaci se uplne sesypali

Reagovat
forrest

To je pravda. Ale zase kdy chces dat driv gol, kdyz prvni sanci mas v 85. minute?

Reagovat
Kixi Syhimour

Byla to 2. šance, ale v zásadě souhlasím

Reagovat
oli9

bramboračka.... po vystřídaní zálohy to bylo už lepší...škoda že hráli 10 minut

Reagovat
r.mrazik

hah...takovy Mourkovsky bod

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Atkinson opet potvrdil, ze je curak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
R22

Reagovat
maraynwa

Reagovat
blade115

V čem? Druhou půli jsem neviděl, ale v první dělal všechna klíčová rozhodnutí VAR.

Reagovat
oli9

to jako vážně ? Vždyt nezvládá už 4 roky co ho vidím pískat zápasy..jako včera... jeden faul pustí, uplně stejný za dvě minuty pískne... pak dá žlutou a o chvilku později za stejný zákrok nedá nic dokonce nepískne ani ful prostě ten jeho metr nechápu snad ani hráči na place, natož tak diváci ...

Reagovat
blade115

Dlouhodobě chápu, zajímalo mě, co udělal včera. Viděl jsem právě jen první půli a nepřišlo mi to nějak neobvykle špatné - rozhodčí v PL obecně moc kvalitní nejsou a tohle je bohužel takový standard no.

Reagovat
fenixLFC

ako pise oli vyssie, on daval karty ulne random, rovnake situacie posudzoval uplne odlisne atd

Reagovat
oli9

Reagovat
KingMaster13

Yeeeeeeeeeeeees První tým v PL co letos neprohrál s Liverpoolem A to byly dokonce blízko všechny 3 body

Reagovat
REPLIKATOR

Zbytečná ztráta s podprůměrným týmem

Reagovat
castelL

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
KingMaster13

A začíná každoroční ztráta titulu

Reagovat
t0mmy33MCFC

lol spis zachranenej bod ne?

Reagovat
REPLIKATOR

United neměli nic. Jedinej gól po neodpískaným faulu a pár brejků ve 2. poločase.

Reagovat
forrest

Pořád to ale bylo víc, než co předvedl Liverpool. Za ten bod můžete být opravdu rádi, vždyť ten míč k Lalanovi doputoval že ani neví jak...

Reagovat
fenixLFC

ved liverpool mal viac vylozenych sanci preboha, vy ste okrem golu nemali nic

Reagovat
t0mmy33MCFC

vzdyt jste zacli hrat az uplne na konci... a to predtim mohl ten Pereira nebo kdo davat na 2,0 a ten vyrovnavaci gol to sam musis uznat ze bylo zas stesti jak se Sheffieldem

Reagovat
Kixi Syhimour

To bych tak mohl označit i gól United

Reagovat
r.mrazik

to je fakt,dneska jsme dva body ztratili takovou cuchtou na konci zapasu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Reagovat
ManUnited

Na to jak se tady z Matipa dělal druhej nejlepší stoper v PL tak mi dneska přišel celkem slabej

Reagovat
avicii

Na to ze Megauier je najdrahší stopér planéty tak nič moc

Reagovat
ManUnited

tyhle reakce mám nejradši Maguire dovolil prvnímu týmu tabulky jednu šanci za celej zápas

Reagovat
t0mmy33MCFC

Diky kluci rudi ze jste udrzeli rekord v poctu vitezstvi v Manchesteru

Reagovat
KingMaster13

To chceme jako dodatek na vašem poháru Děkujeme sousedům z OT

Reagovat
t0mmy33MCFC

to by jste jim museli sebrat i ten bod a pak jeste vyhrat na Anfieldu

Reagovat
KingMaster13

Však na ně máte 6 bodů a díky nám už to máte ve svých rukou. To jsou 2 výhry ve vzájemných. Nemáte zač

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak ale zas snad nepocitas s tim ze nam darujete obe derby?

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě ale já bych to viděl že budeme vzdorovat ale nevydržíme to

Reagovat
smazaný uživatel

No, musím konstatovat, že veliké uznání a respekt si zaslouží Rashford... dovedu si představit, že tento hráč by do Liverpoolu skvěle zapadl (třeba i místo Salaha), Klopp by maximalizoval jeho potenciál. Třeba se jednoho dne dočkáme tohoto přestupu, je to výborný striker. A Marcus by šel sám proti sobě, kdyby setrval ve svém klubu a nepřestoupil.

Na druhou stranu pohrdání si zaslouží Atkinson (12. hráč MU), mamánek James a další zamindrákovaní chcípáci jako r.mrazik nebo magnetic board. Pro Liverpool nebylo snadné hrát proti 12 ... hlavně nejde jen o uznaný gól Rashforda, ale i o ten konstantní tlak, kdy věděli, že jde rozhodčí proti nim, MU si může natahovat čas a dále. Nakonec dobrý bod. Samozřejmě pakliže by se pískala rovina a trávník byl v odpovídajícím stavu, tak bere Liverpool i přes svůj slabší výkon easy 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som zvedavý na akej výkonnostnej úrovni by boli Rashford s Martialom keby hrali trebárs pod Pepom.

Reagovat
Infernoqt

Z Rashe to můžeš vytřesat, ale Martial dříč nebyl a nebude. U Pepka by byl maximálně náhradník, kterej by po každém zápase dostával pravidelně zjeba za sníženou aktivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je či by sa pod Pepom Martial nezmenil. V Barcelone by vedeli rozprávať ako sa po jeho príchode zmenila tréningová intenzita.

Reagovat
Infernoqt

Já bych řekl, že to je povahou. A Martial to v povaze nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne práve príde že Sterling bol pred príchodom Pepa na podobnej úrovni ako Martial a povahovo mi prídu tiež podobný. Tak keď to dostal zo Sterlinga tak by to možno dostal aj z Martiala, ale je to len názor.

Reagovat
j_mrazik

Asi jako se změnil Ibra...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ibra je trošku extrém v tomto.

Reagovat
r.mrazik

Na co si hraješ?

Reagovat
Kincl

Už jen šest bodů :)

Reagovat
Infernoqt

Nenechte se tím bodem unést. Hrajeme strašně. Furt maximálně gól na zápas... 8 vstřelených branek z posledních 11 utkání... Jako horní polovina tabulky z toho tímto tempem určitě nebude. Já si stojím za svým názorem a jsem pro odvolat Olého co nejdřív.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska jste nedávali mistrům Evropy možnost dostat se do vápna dost dlouhou dobu.

Reagovat
vladis271

Za túto sracku je bod zlatý. Klasická sračka na OT.

Reagovat
r.mrazik

Je to stejný, jak když my přijeli k vám ještě za Alexe a měli jsme super tým

Taky to bylo vždy náročný...je to prostě derby venku, ty body nejsou zadarmo za žádné situace

Reagovat
avicii

je to tak no

Reagovat
Malresi

Uplny suhlas pri dnesnom zapase som si zaspominal na tie zapasy, kde sme proti vam dokazali vyhrat s Ngogom alebo inymi tragedmi v zostave, nech ste boli akokolvek naslapani.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
niflheim

1000. za Manchester United

Reagovat
Gunner14

Jaká sestava dnes? Leno- Chambers, Holding, Luiz, Tierney - Torreira, Guendouzi, Ceballos- Saka, Auba, Pepe za mě. V realitě tam bude Sokratis, Xhaka a možná i Kolasinač.

Reagovat
Mastný Chobot

Sokratis ani Kola by nemuseli ani možno, Xhaka je istotka.

Reagovat
Lacko_Boh

ono je to asi jedno...

Reagovat
Lacko_Boh

Ale Pepeeeeeemu by to tam mohlu padnut, ak viete co tym myslim

Reagovat
Mastný Chobot

Čo?

Reagovat
Lacko_Boh

poriadne sa vyskakat na pohode

Reagovat
Mastný Chobot

3:-)

Reagovat
mr.Silver

Leno - Chambers, Sokratis, Luiz, Tierney - Guendo, Xhaka, Ceballos - Pepe, Lca, Auba pls

Reagovat
Gunner14

Laca půjde z lavičky, dost by mě překvapilo kdyby šel hned do základu.

Reagovat
Ondiis

Leno - Chambo, Luiz, Sokratis, Tierney - Xhaka, Guendo, Willock - Ozil, Auba, Pepe .. mark my words Jediný otazník vidím u Willocka.

Xhaka dnes dostane žlutou kartu, která ho vyřadí na další zápas, tak snad Torreira na DM příští zápas

Reagovat
Gunner14

By měl trest proti Liverpoolu v Ligovým poháru, tam čekám že Emery pošle mladochy.

Reagovat
PP

fakt? To se propisuje i do pohárů? Kurvafix.. tak snad nějakým zázrakem nebude žlutit. Ale to už dřív vyjde slunce na západě.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Liveral

Jakože když dostane dneska tak to nestihnou na neděli na Palace zprocesovat? A když dneska nedostane a dostane až proti Palace tak to zase nezprocesujou do středy na Pool ale až na Wolves?

Reagovat
Gunner14

Aha

Já měl za to že ten pohár hrajeme ještě před ligou. Tak platí co napsal Ondis

Reagovat
Kincl

Tak snad dneska Arsenal zavaha moc se mi na tom tretim miste nehodi, nesedí mi to k takovému týmu

Reagovat
Front hell

Tak mě taky né,ale momentálně na live ani na city nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tiskovky to vypada nadejne, ze by Tierney mel hrat zaklad, bo Kolasinac se vracel pozdeji

z repre

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
nani92

komu dnes vlastne fandíme? Sheffieldu alebo Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

jistěže nám.. Narozdíl od Sheffieldu nejsme pro vás konkurence..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky, že jsi ten vtip vysvětil

Reagovat
PP

vtip?

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Prvotřídní humor

Reagovat
smazaný uživatel

To není vtip ale krutá realita... tak už to pochopte

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
bbbauch

thanks captain

Reagovat
forrest

No. Já bych to hodnotil až na konci sezóny...

Reagovat
Nikikrew

Takmer full zostava na dnes, som zvedavy ci konecne vonku predviedieme slubny vykon, pretoze zatial to bola bieda nad biedou.

Laca urcite nezacne, Auba na hrote, Pepe napravo a na lavo asi Saka. Dufam, ze Tierney dnes nastupi, tak isto aj Holding. K Xhakovi a Ozilovi sa nevyjadrujem radsej

Reagovat
Mastný Chobot

If Pierre-Emerick Aubameyang scores tonight, he’ll officially be the fastest player to reach 50 goals in Arsenal's history.

heh, blázon. Si pamätám, aká show bola z toho, keď RvP dal za nás 100. A to u nás bol tak 4x toľko, čo Auba.

Reagovat
Nikikrew

Neskutocne cisla, kebyze je mladsi mozno by trhol aj Henryho. A to niektori fans ho chceli po zapase s Chelsea vyhodit, tupci

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

najlepší kauf od Lacazetteho

Reagovat
Trand

Tak já si pamatuju, když byl RvP považovanej za IP hráče, co se každej rok zraní a spousta lidí psala, že bychom to s ním měli vzdát. A pak když byl konečně delší dobu zdravej, tak jsme stejně asi všichni čekali, kdy se zase zraní. Ale souhlas, Auba je neskutečnej.

Reagovat
Error

RvP lize chybi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Přání

Leno - Bellé - Holding - Chambers - Tiernyy - Torreira - Guendo - Mesut (Willock) - Pepe - Auba - Laca

Realita

Leno - Chambers - Luiz - Sokratis - Tiernyy - Xhaka - Guendo - Torreira - Saka - Pepe - Auba

Hlavně pls ne s 3dm v záloze a ideálně, aby jeden z tý uzdravený defenzivní trojice hrál, Laca ať klidně naskočí později

Reagovat
Taiger

Trefil až na Willocka

Reagovat
Taiger

A Tierney vlastně, tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nejake doporuceni na fajn hospodu Žižkov/Vinohrady, kde dávají Ligu Mistrů?

Reagovat
Liveral

Určitě budou davat v Becketts Irish pub

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Ozil is not in squad. Alexandre Lacazette has travelled, though.

no nič, Mesut je hotový

Reagovat
Counter

Já třeba naivně čekám, že teď v domácích zápasech bude nastupovat

Reagovat
nani92

to je až tak lenivý, že už sa mu nechce chodiť na Away zápasy?

Reagovat
Counter

To v minulých letech pod Wengerem platilo akorát pro Newcastle, ten byl moc daleko na sever

Reagovat
Taiger

Na co ten Tierney zůstaval v Londýně ty vole? Snad nejhorší možná sestava, se poseru, aspoň ten Willock, bude hroznej fotbal, snad se pletu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ajouki

To jeden nebo dva hráči udělají takový rozdíl ve fotbale, co předvádíte? To se mi zdá jako naivní představa, že to Tierney bez zkušeností s PL urve. V sestavě máte 5 změn oproti loňsku a s výkony to nepohlo. Ta jedna další to fakt otočí o 180 stupňů?

Reagovat
Taiger

ok

Reagovat
Nikikrew

Emery ty hlupak hlúpy. Opäť žiadne zmeny. Nič snáď Auba zahaluzi

Reagovat
Gunner14

To bylo úplně jasný překvapil akorát Willock v základu

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem vydretu remizku 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

a luiz urobi penaltu

Reagovat
Counter

nah, dneska Xhaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tipujem, že nás zachrání Pepe, dneska je jeho den

Reagovat
Counter

Bellerína ještě chápu, ale proč nehraje Tierney? Kdyby byl zraněný, tak není na lavičce...

Reagovat
jacobT

Je to úplne smiešne, ešte s ohľadom na to, že Kola toho po návrate z repre až tak veľa nenatrénoval.

Reagovat
J0EL

Kde je dpc Mesut uz

Reagovat
jacobT

Emery ho už asi kompletne odpísal. I keď potom nechápem tie jeho posledné vyjadrenia.

Reagovat
smazaný uživatel

emeryho vyjadrenia su este vacsie sracky ako jeho futbal

Reagovat
jacobT

A Emeryho zostavy sú na tejto škále kde?

Reagovat
Counter

Je blbé, že se leckdy neumí v angličtině pořádně vyjádřit, ale obecně je ve vyjádřeních pro média v pohodě, bezkonfliktní, nebrečí... Po Arsénovi samozřejmě sešup, ale to by byl každý.

Reagovat
Nikikrew

Tie jeho tlacovky su o hovne. Nic konkretne sa clovek nedozvie, stale je to len o tom ze je focus na najblizsi zapas a ze chce vyhrat. Su velmi rozsiahle a v konecnom dosledku ti nic nepovedia. Ja som ich prestal citavat pretoze je to stale o tom istom.

Reagovat
smazaný uživatel

rozprava jak zena

Reagovat
J0EL

Ved prave. Vyjadroval sa akokeby ho chcel postavit. Ak Mesut nema aspon soplik, tak nech ide Unai uz fakt dpce.

Reagovat
Nikikrew

To uz nema moc vyznam ani riesit. Proste je na nom asi zasadnuty. Hral dvakrat kde zahral lepsie ako zvysok, aj tak uz nehra asi 4 zapas po sebe ci kolko.

Reagovat
tweek

Arsneal fans panikaaaaaa

Reagovat
Side

Reagovat
jacobT

Už ma to fakt nebaví, tieto Emeryho zostavy. Aspoň, že je v štvrtok EL.

Reagovat
Counter

Nejvyšší čas pustit si Watchmen, prý je to pecka.

Reagovat
jacobT

Film či už seriál myslíš?

Reagovat
Counter

Seriál, teď to zrovna začíná vycházet.

Reagovat
jacobT

Som si ani nevšimol, že už to beží, kým si to nenapísal. Ale najprv musím doraziť poslednú sériu Peaky Blinders.

Reagovat
Whitemedia

Jsou dvě skupiny, podle jedné pecka, podle druhé totální odpad, nikdo není mezi.. holt klasika u Lindelofa, stejné to bylo u The Leftovers

Reagovat
Counter

hm, tak já jako velký fanoušek komiksu (i filmu) počítám s tím, že půjdu do té pozitivní polovičky.

Reagovat
Whitemedia

Já na ten film prostě musím znova mrknout., před lety se mi to nelíbilo a pak ještě Snyder vydal tolik šíleností, že se pro mě stal patlalem číslo 1, ale když jde na ten film tolik chvály..

Reagovat
Counter

jn, takové BvS se mi nelíbilo vůbec, ale Watchmen mi v kině přišli dost dobří. Tehdy jsme byl ještě komiksem nepolíbený, nevěděl, co od toho čekat, a udělalo to na mě dojem. A taky už delší dobu plánuju kouknout na to znova, konkrétně tu rozšířenou verzi. Mám naopak obavu, že se mi to už tolik líbit nebude

Reagovat
Godwinson

Raději The Boys, mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

nadprumer max

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

bojuje to proti klise jeste vetsim klisem imo slusny namet, ale scenar to nedrzi a nakonec to vyzniva jen jako otocena marvelovka.. nevim no, a jeste mi vadilo, ze to strasne vypadalo jako by to rovnou kopirovali z komixu

aspon, ze je tam ten homelander, aspon nekdo zajimavy

Reagovat
Godwinson

Tak za mě je to super, samozřejmě bych to nedal nad Hvězdnou bránu nebo Smallville, ale rozumím ti

Reagovat
sunakashi

The Boys jsou pecka! Fakt se mi to líbilo i díky nepřístupnosti=brutalitě. Stejně tak mě teď dostal Preacher. Obojí skvělé seriály...Watchmen film mě kdysi vůbec nebavil,tak jsem zvědav ,zda mě chytne seriál... Já teď zkusím doom patrol,ale po pilotu mě to moc nezaujalo...Nějaký tip na podobný seriál...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička nadupanejsi nez základ

Reagovat
Taiger

Která bude hrát jen v EL

Reagovat
Minister

Reagovat
masly008

Emery pořád potřebuje čas.Ještě nenasral všechny fanoušky.

Reagovat
Taiger

Nasírá nás všechny, ale výsledky má víc než obstojný, dneska zase nějak vyhraje, ale stěžovat si budeme stejně

Reagovat
masly008

Už jsem to psal několikrát,záleží co od Arsenalu čekáš.Já bych radši pěkný fotbal bez uhaluzené LM, než tuto tragédii a plácání se po zádech že můžeme být 3.

Reagovat
Taiger

Čekám od toho, že budeme teďkonc hrát sračku, ale očekávám zároveň i dobrý výsledky (vzhledem k našemu losu). Pokud tu sračku budeme hrát i nadále a hráči, co by měli hrát (Holdini, Tiernyy, Bellé, Torreira nebo i ten Mesut) nastupovat v základu stále nebudou, tak budu píčovat ještě víc.

Reagovat
masly008

takže budeš pičovat až za měsíc no

Reagovat
Taiger

Jsem rád, že tu je někdo, kdo vidí do budoucnosti

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mistr129

Na tuhle rozehrávku jsem se celý dva týdny těšil

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz tpč

Reagovat
PhilipS

Cejtím, že Pepe se dneska konečně unlockne

Reagovat
Taiger

Dobrá rozehrávka teď

Reagovat
Taiger

Granit teď krásně přenesl hru a vyslal Aubu, pěkné

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš to, čo išlo do autu alebo to, čo odkopol stopér Sheffieldu?

Reagovat
Taiger

To co odkopl stoper Sheffu, balón to byl skvělej. Bejt to AMN nebo Nelson, tak tu stříkáš už.

Reagovat
Mastný Chobot

nezvyknem striekať nad pokazenými prihrávkami, v tom si asi sám tu evidentne

Reagovat
Taiger

Pokažená přihrávka, ok mate, u do u

Reagovat
Mastný Chobot

ak by si potreboval vysvetliť, čo je to pokazená prihrávka, tak kľudne - keď prihrávaš a prihrávka sa dostane k stopérovi, ktorý odkopne loptu, tak je to pokazená prihrávka

Reagovat
Taiger

A pak kdo tu vyhledává za každou cenu konflikt A ještě tímhle způsobem, vyser se na to

Reagovat
Nikikrew

preboha to je zas co

Reagovat
masly008

emery style přece ne? to nepoznáš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

chambers je bergkamp nemotornych krajnych bekov

Reagovat
Mastný Chobot

to sedí

Reagovat
Taiger

Pepe zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
mistr129

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

kdyby to dal, tak mam jeho gol + acko u Kolasinace

takto nebude ani clean sheet, ale ze se divim

Reagovat
smazaný uživatel

davno som nevidel v pl tak zachovalo tradicne/staroanglicky posobiaci tim ako sheffield

Reagovat
smazaný uživatel

ten sokratis

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči Gervinho revival

Reagovat
Nikikrew

Jaj skoda Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

ciboa pepe je oficialne novy gervinho

Reagovat
PP

ale zase tu akci založil výborně..

Reagovat
Trand

Pepe pls

Reagovat
Taiger

Jsem to zakřikl asi co, ale i tak, vytvořil to on

Reagovat
smazaný uživatel

vytvorilo to, ze jsme se pohli ve velkem poctu dopredu, takze nebyli obsazeni hraci pri rozehravce

Reagovat
Taiger

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

ale kola pekny mic

Reagovat
pingla

bez Mustafiho, Ozila

Reagovat
Taiger

Bojujem o 3. místo, co vy?

Reagovat
pingla

nemáme 2 mistry světa z roku 2014 mimo sestavu/lavičku proti Sheffieldu

Reagovat
Whitemedia

ten Mustafi je hrozný úlet od Emeryho

Reagovat
tweek

Xhaka uz zas jede

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers pôsobí strašne sebavedomo a isto

Reagovat
mr.Silver

Xhaka

Reagovat
Ondiis

Pepe a Chambo jediní, co něco hrajou

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mastný Chobot

(a predsa mám pocit, že to je jeden z tých lepších polčasov tento rok )

Reagovat
Taiger

Dnešní zápas úplně brečí po Mesutovi

Reagovat
lajka30

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

necakane

Reagovat
pingla

Lyyyyyyyyyyyyyyyyys

Reagovat
Minister

Reagovat
Whitemedia

eeeeeeeej

Reagovat
Taiger

wow

Reagovat
jacobT

Keď nám dá gól už aj Mousset...

Reagovat
Mimalu

golaso

Reagovat
Nikikrew

Guedno vyborne .

Reagovat
formic81

ja bych to zrusil ten klub.. vsem by se nam ulevilo

Reagovat
Trand

Reagovat
Free_player

Reagovat
PP

Akorát jsem měl rozepsané, jak se mi dnes líbí naše obrana.. byť stane se. Pojdme, času je dost..

Reagovat
nani92

ten Arsenal je fakt k ničomu

Reagovat
Trand

Guendo bránil Chamberse?

Reagovat
smazaný uživatel

vela golov dostavame kvoli nemu

Reagovat
Side

na tuhle mrdku se dívat nebudu, Emery out, okamžitě po zápase

Reagovat
mistr129

tzv na Origiho

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodte ho uz niekto

Reagovat
Side

Reagovat
Mastný Chobot

Saka

Reagovat
Nikikrew

Dean ty chuj plesaty

Reagovat
lajka30

Reagovat
Taiger

Proč jako?

Reagovat
Nikikrew

pretoze nemal Saka dostat zltu. Bol tam kontakt a v tej rychlosti to neustal

Reagovat
Mastný Chobot

simuloval a úplne správne za to dostal kartu...

Reagovat
Nikikrew

Ved tam bol kontakt. Netvrdim, ze to bolo penalta ale v tej rychlosti to neustal. Ak by sa mali takto posudzovat kazdy suboj v 16tke, zlte karty by museli byt pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze za me to byl urcite vetsi "faul" nez to vcerejsi na origiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

tak z realu bych mu to sezral, ale z opakovacky jasny dive...dobre rozhodci

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Saka Dean

Reagovat
Mimalu

takový skok plavmo

Reagovat
Trand

Saka ale krásně

Reagovat
Mastný Chobot

Freddie radšej ide hrať fuit ninju

Reagovat
Whitemedia

Dean se s tím nemaže

Reagovat
PP

Za mě obě situace ve vápně vyřešeny správně..

Reagovat
xjert02

Ty woe, to je ostuda a zoufalost. Uz simulujeme jak Slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Nas s takovým kadrem přehrává i Burnley se Sheffieldem

Zlatý Wenger oproti tomuhle prumerakovy, co je schopny vyhrat leda Intercoco cup

Reagovat
PP

ale zase nepřeháněj.. Nepřehrávají nás ani náhodou.. Jsou zatažení a hrají na brejky. Pomohl jim ten gol ze standardky, aby vytvořili ještě větší beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Je smůla, že ten Pépé fakt nemá štěstí... Saka by měl místo toho aby se házel v šestnáctce více bojovat. Zatím se více hádá než hraje.

Reagovat
Whitemedia

to co tam zajebal nebylo o štěstí..

Reagovat
Gunner14

Ljungberg žlutá hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

a co ze emery uz nikdy nebude po nas trenovat velkoklub

Reagovat
formic81

a my jsme velkoklub? hrajeme jak zkurvena Valencie

Reagovat
Swarley

*Garyho Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi co je velkoklub..

Reagovat
J0EL

Myslis tak ako Mourinho po tych jeho vyhadzovoch? Zas neprehanaj.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze kazdemu pricetnemu bude jasne ze je to trener max pre valencie a sevilly

Reagovat
kuRRri

Já se těším až bude po repre pauze abych viděl todle ?? Na todle seru :D ..dostaneme se sotva na půlku a tím to končí ..totálně bez náběhu jenom okopávaná a pak zpátky k Lenovi. Saka,Koala a Willock hrůza ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield bude doma neprijemny, potrapil aj nas ale nastastie ma dieru v brane

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se dost těšil a zatím bída. Jak jsem mladíky vždycky chválil tak dneska dost bída. A kolasinace už ani nemá cenu komentovat

Reagovat
kuRRri

Už jsem to tu někde četl, že se nedokážeme nahecovat a kluci to nechtějí. Kdo nám to primárně hecuje ? Čekal bych od granita , ale moc ho nevidím to dělat. Když někdo něco posere nebo se nevrací , tak by Emery mohl zařvat nebo projevit něco co je hecne , protože to věčný povzbuzování typu: dobrý nic se neděje jedeme dál. Si hráči berou tak, že se nám nemůže nic stát a máj to u zadku :D

Reagovat
lajka30

Nádherný fotbal od Arsenalu to se musí ocenit.

Reagovat
Nikikrew

Willock aj hra?

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha je katastrofa

Reagovat
lajka30

God ebenin let me essplain..........................

Reagovat
PP

Guendo bez pohybu, Willock neviditelný, levá strana taky neexistuje, vše to táhne Chambers a Pepe. Čekají na svojí půlce v 10ti lidech a mají dost síly se přesouvat a dostupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

what? vzdyt nase nejvetsi sance sly pres levou stranu, pres kolu, chambers nemel vubec nic dopredu.

Reagovat
PP

ok, beru ten jeden brejk, ten se táhnul zleva.. byť počátek udělal Pepe napravo. Ať nekřivdím, Kola taky slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers? To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

pekna strelka a zarkok

Reagovat
formic81

my nepotrebujem dalsiho CB nebo hrace do zalohy ale trenera, kterej je nauci pouzivat tu vec co maj v trenkach.. proste je trosku zmagorit a jit si pro to od prvni minuty. Oni proste nechtej, ja to tam nevidim

Reagovat
Whitemedia

Hugo Lloris has been nominated for the 2019 #BallondOr!

Reagovat
Golasso

tvl, tak to leda že by mu ho předali zabalenej v síti ...

Reagovat
sunakashi

dobře ty! To se ti povedlo...

Reagovat
Nikikrew

Wau pekne Xhaka, evidujeme prvu strelu na branu... v 46 minute

Reagovat
smazaný uživatel

statisticky podla tejto sezony mame este tak jednu sancu na vyrovnanie

Reagovat
Nikikrew

no uvidime ci pride domaci nas zaklincuju 2 golom a hotovo

Reagovat
Mastný Chobot

Napriek tomu, že prehrávame, nebol to zďaleka najhorší polčas tento rok, dokonca by som povedal, že to bol jeden z lepších. Škoda toho záveru a tej Xhakovej strely, ale už sme získali body aj z väčších sračiek, dnes to kľudne môžeme ešte otočiť. Pépé a Chambers výborní.

Reagovat
Mastný Chobot

*tým rozhodne nechválim výkon, je to sračka a Emery je mamlas, ale z tých tragikomických výkonov tento rok bolo toto ešte z toho lepšieho súdka

Reagovat
Golasso

Chambers se mi právě dnes moc nelíbí . Přes jeho stranu šlo hodně nebezpečných akcí soupeře a on naopak několikrát úplně odignoroval náběhy našich útočníků.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Súhlas. Ale je smutné, že na jeden z našich lepších polčasov stačí jedna strela na bránu, aj to z 30 metrov.

Reagovat
Taiger

Saka a Willock out

Laca a Ceba in

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
tweek

pepe az na tu zpackanou sanci pekny vykon.. jinak se neda na vykonu arsenalu co hodnotit. bida..

Reagovat
PhilipS

Willock hraje? Totálně v lese. Musí o půli dolů. V Pepekovi dříve obrovskej potenciál. Takhle dobrej dribler v Arsenalu ještě nebyl. Něco je tam ale špatně systémově. Takovýhle týmy musíme aspoň přehrávat. Kéž by v tomhle týmu byl Rósa. Tomu středu chybí energie a kreativita

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi kola (dozadu jisty + dve prihravky do nasich nejvetsich sanci) a pepe (o parnik v tom utoku, ale mel dat ten gol...)

willock nehraje a guendovi se nedari

Reagovat
Nikikrew

Absolutne dno, nema cenu tento vykon ani komentovat. Jedine koho chvalim je Pepe a Chambers, zvysok otras. Kolko lopt mal dnes Auba?

Reagovat
Ondiis

Mi to dnes ani taková hrůza nepřijde tbh asi jsi namlsaný z našich předchozích výkonů v sezóně

Reagovat
Nikikrew

Coze? Ved my sme neboli schopni (az na jednu akciu) si nieco vyvorit. Zaloha neexistuje, Auba bez lopty. A to hrame proti Sheffieldu nepoviem keby proti City alebo Poolu, ale Shefield?

Reagovat
Ondiis

Dát Pepe tu tutovku, tak je to z jeho strany dokonalý poločas. Holt nedal ale dnes hraje přesně to, co jsem si od něj sliboval - s chutí, nebezpečný a technicky o pět levelů před kýmkoliv na hřišti. Jediný, kdo se na něj u nás v týmu chytá v "rozumění si s míčem" je Mesut. COYG .. vyhrajeme

Jo a Saku bych dal dolů.

Reagovat
Coutinho10

Saka by mohl dat spise gol nez dolu

Reagovat
Gunner14

Pepe si tam z nich dělá dobrý kužele, už by to tam mohlo začít padat. Klidně bych ho ted dával aj do pohárů, než se rozstřílí.

Reagovat
Hokaido

Guendo bude jednou top, top hráč. Kdo to nevidí, ten nerozumí fotbalu.

Reagovat
Taiger

Si ho dej do fanty

Reagovat
Hokaido

Měl jsem ho loni a mám ho od začátku i letos, ty lopato.

Reagovat
Taiger

Prej lopata, zase jsem na tebe stáhnul body Manažer měsíce taky za dvěřma

Reagovat
Gunner14

docela by mu pomohlo, kdyby vedle sebe měl nějakou topku která mu k tomu pomůže a ne Xhaku

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Seydou Doumbia

Ndidiho

Reagovat
PhilipS

On už je top.

Reagovat
Nikikrew

nie este nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

a co je jeho slabina? Díky němu jsme tam kde jsme. Je výbornej

Reagovat
Nikikrew

Osobne suboje, malo kreativny, malo striel. Ak ti toto pride TOP tak neviem co mas za meritko.

Aby som to upresnil, preziva vybornu sezonu a je zatial nas najlepsi zaloznik (co vypoveda o nasej biede v strede), potencial ma velky ale potrebuje este viac skusenosti

Reagovat
PhilipS

V soubojích je výbornej. Málo kreativní určitě ne. Příhrávku má skvělou a hraje presně to, co má. Střely nemá v popisu práce. Hodnocení úplně mimo

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

bude.. byť dnes je zatím jeden z nejslabších.

Reagovat
Mastný Chobot

čo ti ja viem, neviem sa zbaviť dojmu, že bez neho by sme sa nikdy nedostali ani cez polku

Reagovat
Greny

Vedle Xhaky by vypadal i Barkley jako král....ne teď vážně možná časem ... Zatím má pořád ještě na čem pracovat aby se vyrovnal tě světové spicce

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

a btw ten hrac, ktery hlavickoval u golu byl chamba, ne guenda..

Reagovat
mr.Silver

Saka dolu, to je jako hrat v 10.

Reagovat
Taiger
Reagovat
Hachim Mastour

Chambers slušný ignor Pepeho. A celkovo nič dopredu nepredviedol. Záloha tragická

Reagovat
Golasso

Reagovat
jacobT
Reagovat
Taiger

Chambers už podruhý měl vyslat Pepeho a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude nějaká zlá krev... jinak to už není možný

Reagovat
Taiger

Lenova rozehrávka je naprosto příšerná

Reagovat
Trand

Leno dneska tragická rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ted by se hodil Ozil

Reagovat
Thoomas

Ty rozehrávky sou geniální. Buď se nahraje soupeři do protiútoku, nebo po 3 přihrávkách přijde stejně nákop někam na náhodu do hajzlu.Od začátku sezóny stejná sračka a pořád se to tak hraje. Emeryho majstrštyk

Reagovat
Trand

Už druhej rok se to tak hraje.

Reagovat
PhilipS

Čas na Lacu

Reagovat
smazaný uživatel

saka je neuveritelne vyspely

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vies?

Reagovat
Taiger

Willock k hovnu, Ceba k hovnu a když to chce Mesuta tvl, tak tam není, se poseru

Reagovat
Taiger

Leno už mi těma rozehrávkama leze na nervy ty vole

Reagovat
PP

Guendo dozadu vůbec nestíhá.. Do toho statický Xhaka.. to je průser ten střed dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika. pritom to je nasa zakladna zostava

Reagovat
PP

na 3 záložníky by musel hrát Torreira, Ceballos a Guendo. Jednoho Emery z nějakého důvodu předělává z luxusního DM na CM, Ceba je hostovačka a Guendo mladý.

Reagovat
Taiger

Guendo úplně debilně

Reagovat
Mervin

takový dive

Reagovat
PP

Guendo nevinně... ještě mu uhýbal a stejně hodil šipku.

Reagovat
Mastný Chobot

ty kkt, kde bola teraz tá záloha akože?

Reagovat
smazaný uživatel

prve odvazne emeryho striedanie u nas

Reagovat
Mastný Chobot

taká wengerovinka, no

Reagovat
PhilipS

Jakmile se ta hra roztáhne tak Xhaka tam vypadá jak divizní fotbalista. Pohyb má jak Horváth ve 40. Je tam Úplně k hovnu. Ale to bych se jenom opakoval

Reagovat
PP

wow.. tak ted jsem zvědavý, jak se to uprostřed poskládá..

Reagovat
Whitemedia

Nechte to kopat Luize sakra, chci se pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

saka hra podhrot s aubom na kridle?

Reagovat
Taiger

Guendouzi úplně mimo, to bylo co ty vole?

Reagovat
PP

tak on především nemůže hrát DMko.. Nemá na to parametry, hlavu, sílu, nic. Je to takový vabank + ted ten Martinelli.

Reagovat
Taiger

Tak tady nebránil, posral přihrávku, kde pak pustil Sheff do protiútoku

Reagovat
PP

jo, to jsem viděl, stane se.. Ale odlétává od soubojů, nestíhá.. bodejt. Je vyštavený ze zakládání útoku a to nejde být sprintem zpět a ještě odstavovat hráče.

Reagovat
formic81

pepe za 8petek steal, ale ne z nasi strany bohuzel

Reagovat
jacobT

No stiahol by som radšej Saku ako Pepeho.

Reagovat
Nikikrew

Namiesto najlepsieho creative hraca posielame na ihrisku neskuseneho Martinelliho nice job Unai

Reagovat
Taiger

Guendo nejhorší na place

Reagovat
mistr129

(snad teď dá gól)

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem to hype okolo neho, on je len posuvac lopty co lieta po ihrisku bez hlavy a paty

Reagovat
jacobT

Tak to futbalu moc nerozumieš.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

sa tvaril ako big boss pritom doebal co mohol

Reagovat
Ondiis

A ten Sokratis mě tež už sere. Příště už snad Holding

Reagovat
Mikesh

V klidu kucíí, ve čvrtek dají doma zase 5ku gumídkům a budete spoko.

Reagovat
Nikikrew

a potom doma rupneme s CP

Reagovat
Mikesh

Jinší scénář ani nečekám..

Reagovat
jacobT

Tak štvrtky hrávame v lepšej zostave ako v PL.

Reagovat
Mikesh

To se ti zdá, spíš to vypadá na oko líp, protože drtíme podprůměrné týmy.

Reagovat
jacobT

No neviem. Regulérne si myslím, že obranu aj zálohu sme v tých "béčkových" zápasoch mali poskladanú lepšie...

Reagovat
Coutinho10

takze plan do LM mate jasne narysovany a to pres EL

Reagovat
jacobT

Bohužiaľ, na vyraďovacie zápasy čakám viac hráčov z "áčka".

Reagovat
Mastný Chobot

to je unikátne, čo predvádzame teraz

Reagovat
Nikikrew

Ceballos

Reagovat
Mervin

kokot, bych zabil spoluhráče, kdyby toto vyrobil....

Reagovat
Whitemedia

Jsem zatím neměl štěstí na Ceballosův lepší výkon..

Reagovat
jacobT

Na to ti stačilo nevidieť zápas s Burnley.

Reagovat
Nikikrew

ved po Burnley ho vacsina chcela podpisat pernamentne akoze nehra zle ale nie je to zase ze nieco wau

Reagovat
PP

Jinak naše klasika.. Kdykoliv můžeme odskočit našim hlavním soupeřům, tak to vždycky dojebeme.. i kdyby proti nám hrál Zlín nebo kdokoliv.. kurvafix. Přitom Sheffield hraje hovno.

Reagovat
madlucas

na toto sa mam kukat celu sezonu? to je cosi strasne ten nas "futbal" .. emery vobec netusi

Reagovat
Hokaido

Ceballos má tu hlavu nějakou divnou, ne? Jak kdyby narazil ve velký rychlosti do něčeho velkýho a už mu zůstal ten výraz.

Reagovat
fenixLFC

guendouzi je tam taaak zbytocny teraz....

Reagovat
Mastný Chobot

to skôr ten Saka na CM

Reagovat
mistr129

ta jeho rozehrávka trestňáku, kdy to málem namazal soupeři na vlastním vápně

Reagovat
Taiger

Nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
Hokaido

Byl Saka nebo Chambers.

Reagovat
Taiger

Saka makal, snažil se

Chambers dozadu výbornej, dopředu bída

Guendo posral věci jak dozadu tak dopředu

Reagovat
Nikikrew

to zas nebol

Reagovat
mr.Silver

No nic, asi budu koukat jenom na EL a pohary, na toto fakt nemam silu

Reagovat
pingla

Ale Laca je zlato

Reagovat
Trand

Jsme si snad nevytvořili žádnou šanci za ten poločas.

Reagovat
PP

Guendo je sice špatný, ale 2.poločas je všude a tahá nám útoky on.. 5 chlapů stojí na lajně a čumí, co s tím vymyslím. Takového Aubu jsem si dnes všiml tak jednou.

Nejlepší hráči snad Chambers a Koala.

Reagovat
Mervin

ať jde Emery do piče....fakt nechápu, jak někdo může být takový dement...

Reagovat
jacobT

Ale už ani nie som naštvaný a ani ma to neprekvapuje. Apatia, vitaj späť.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Londýnský hnůj v plné parádě

Reagovat
Coutinho10

aspon mi pujde do fanty ciste konto za Lundstrama

Reagovat
tweek

jsem zvedavy, co zas bude Emery mektat na tiskovce

Reagovat
spider_8

Ten závěr musel být pro fans Arsenalu hrozně frustrující, až je mi jich trochu líto. Sheffield to hrál parádně, Arsenal úplně na hovno a ještě Dean pískal většinu těch drobných situací situací v jejich neprospěch

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhsom case som si pozrel zapas arsenalu, byvali casy ked sa na nich bola radost pozerat, dnes to bolo strasne, neviem ci je to emerym ale snad takto tragicky nehraju pravidelne, skoda lebo taku sancu dostat sa do top 4 uz mat mozno nebudu, na druhu stranu domaci to konecne ukopali, tam bolo srdiecko

Reagovat
masly008

Ano je to Emerym.

Reagovat
gazza62

dobre ,ze dal cernouskovi zlutou Hnus to simulovani Bohuzel to za stare dobre anglie nebylo To sem zatahl multi kulti system a specielne hraci tmavsi pleti Doufam ,ze rozhodci nebude popotahovan z rasismu

Reagovat
sunakashi

tak tak...svatá pravda,moje řeč...bohužel ty časy už se asi nikdy nevrátí...jooo stará dobrá anglie je bohužel pryč a to nejen ve fotbale...

Reagovat
kuRRri

Pohrávám si s myšlenkou EMERY OUT. Kdo by ho teoreticky mohl nahradit ? Moc jmen mě nenapadá momentálně.

Reagovat
masly008

Tvl ty si teprve pohráváš s myšlenkou Emery OUT ?

Blanc, Freddie možná Arteta, Jardim.

Reagovat
Lacko_Boh

barzgdo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele