Premier League - preview 37. kola

18.07.2020, 08:40, aktualizováno 22.07.2020, 08:36
Previews
Na odměnu za letošní ligové výkony se těší hráči Liverpoolu, po utkání s Chelsea totiž Reds po třiceti letech převezmou mistrovský pohár. Manchester United se dnes může posunout až na třetí místo tabulky, proti bude West Ham United...
Manchester United - West Ham United  (středa 19:00)
Manchester United bude mít v tomto utkání možnost posunout se dokonce na třetí pozici v tabulce. Tedy za předpokladu, že na Old Trafford zvládne měření sil s o záchranu usilujícím West Hamem a že Chelsea ve večerním souboji s Liverpoolem naopak neuspěje. Bezpochyby chce také co nejrychleji zapomenout na minulou porážku v rámci domácího poháru.

Protože The Red Devils už do své vitríny cennou trofej z anglické fronty nepřidá, neboť minulou neděli se jim nevydařilo semifinálové klání FA Cupu proti Chelsea, zaměří se v závěrečných dvou kolech Premier League na jeden jediný cíl. A to poskočit v tabulce ze současné páté příčky aspoň na čtvrtou, aby se na podzim probojovali do Ligy mistrů.

Potřebují přitom dostat situaci do vlastních rukou. A mají k tomu nyní příležitost, neboť jeden z jeho z rivalů, a to Leicester, padl v rámci sedmatřicátého kola s Tottenhamem. Aktuálně jsou v průběžném pořadí horší než Lišky jenom vlivem horšího skóre. Čili i získaný bod z nynějšího střetnutí proti The Hammers by jim k posunutí vpřed matematicky vystačil.

Celkem devatenáctkrát v řadě napříč všemi soutěžemi svěřenci manažera Oleho Gunnara Solskjaera neprohráli, než našli naposledy přemožitele v podobě Chelsea. "Musíme si pamatovat pozitiva té série," uvedl norský stratég. "Po restartu soutěže jsme byli ve fantastické formě. To je fakt, o kterém musíme přemýšlet a vrátit se rychle zpátky."

V samotném finále ligového ročníku čeká na Manchester ještě další velká výzva. Představí se právě na půdě Leicesteru. A až tahle bitva definitivně rozhodne o tom, kdo vezme zavděk Evropskou ligu a kdo urve toužebnou Ligu mistrů. Zatím má z tohoto trojlístku nejlepší výchozí pozici Chelsea. "Je potřeba po FA Cupu zareagovat," uvědomoval si Solskjaer.

Domácí setnula jedna nová absence, kvůli bolestem hlavy nenastoupí Eric Bailly, přičemž mimo hru jsou i nadále Axel Tuanzebe i Phil Jones. Údajně se aspoň brzy chystá návrat Luka Shawa. "Kromě toho, že jsme byli po minulé porážce zklamaní a utrpěla naše pýcha, nemáme opravdu žádné další problémy. Jsme připraveni jít dál," ujišťoval manchesterský kouč.

Pokud jeho mužstvo dokáže potvrdit roli favorita a skolit svého aktuálního soupeře, možná bude mít před finálním kolem nejlepší startovní postavení. "Čekají nás teď vlastně dvě pohárová finále. Tak ta utkání bereme," uvedl Solskjaer. "Už předem jsme mohli kalkulovat s tím, že zápas s Leicesterem může být klíčový. Nyní se ale soustředíme jen na West Ham."

Londýňané by samozřejmě rádi napodobili svého městského kolegu, jenž přes Manchester proklouzl předchozí víkend do finále FA Cupu. V podstatě však nemusejí mít tak vysoké ambice a nutně urvat tři body. Ke splněních svých hlavních ambicí, čili ke stoprocentní záchraně, je totiž nasměruje i plichta. Malý, zároveň ovšem pořád hodně velký krok.

Kladiváři každopádně nemají důvod nevěřit si. Zvládli totiž minulé zásadní duely proti Norwichi i Watfordu, dostali se do optimální pohody. A disponují tak tříbodovým náskokem na sestupové pásmo. Do karet jim pochopitelně nenahrál úterní triumf Aston Villy nad Arsenalem. Právě celek z Birminghamu a ještě Watford je můžou v tabulce předehnat.

Není i nadále úplně jasné, zda hostům bude moci nastoupit Ryan Fredericks, zraněný je již delší dobu Robert Snodgrass. "Po koronavirové pauze se West Hamu dařilo dobře. Je to fyzicky vyspělý tým, silný během standardních situací. Spoléhá také na brejky," upozorňoval své hráče Solskjaer. "Museli jsme se připravit důkladně. Víme ale, co máme dělat."
Manchester United - pravděpodobná sestava:
David de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Fosu-Mensah - Pogba, McTominay - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Johnson, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Noble, Pablo Fornals - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.77 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (středa 21:15)
Liverpool přišel o možnost překonat rekord v Premier League v počtu získaných bodů na jednu sezónu, má ovšem šanci urvat své celkové jednatřicáté vítězství, které by bylo osobním maximem pro klub. A určitě rád by ho získal i proti třetí Chelsea, neboť akt předávání cenného poháru za dlouho očekávaný triumf si takový výsledek zajisté zaslouží.

Když se domácí radovali z prvenství v anglické nejvyšší soutěži naposledy, psal se rok 1990. Po dlouhých třiceti letech se na Anfield vrátila sláva opětovně, a nutno podotknout, že zcela po právu. I když po koronavirové přestávce nepůsobí svěřenci trenéra Jürgena Kloppa tak suverénním dojmem jako třeba před pandemií, neměli letos v lize konkurenci.

Hlavně jejich domácí bilance je úctyhodná. Z dosavadních osmnácti duelů hned sedmnáctkrát vyhráli, pouze jednou remizovali, a to v nedávném měření sil s Burnley. "Samozřejmě nevím, jaké emoce prožiji, ale snažím se na ně připravit. Je to pro mě docela složitá situace, jakási výzva," těšil se na utkání se zvláštními pocity liverpoolský stratég Jürgen Klopp.

Sám si moc dobře uvědomuje, jak těžké je na titul dosáhnout. Už během svého předchozího působení v Dortmundu se o tom každý rok v Německu přesvědčoval: "Pokaždé, když jsme byli s Borussií v tabulce druzí, v Bundeslize dominoval Bayern. A od toho momentu, co se stal matematicky mistrem, začal ztrácet v zápasech, které předtím vždycky zvládal."

Chelsea mají The Reds rozhodně co oplácet, právě londýnský klub jim totiž zkraje března vystavil stopku v FA Cupu. "Já jsem opravdu spokojený s tím, jak jsme se po celou dobu prezentovali," uvedl domácí manažer. "Třeba naposledy proti Arsenalu jsme byli lepším týmem. Vyzkoušeli jsme všechno. Nemůžu tu porážku úplně vysvětlit," pokračoval.

Bude pochopitelně trochu zvláštní, že ligový triumf nebude moci Liverpool oslavovat s fanoušky přímo na stadionu. Každopádně Klopp si rozhodně nenechá pokazit radost touto skutečností. "Bude to stoprocentně jeden z mých největších okamžiků kariéry," potvrzoval. "Nikdo si nemyslel před třemi lety, že bychom mohli něco takového dokázat," dodal.

Ačkoli se na hřišti vlivem zranění neobjeví Jordan Henderson, jehož do konce sezóny vyřadilo ze hry bolavé koleno, měl by to být on, kdo jako první zvedne pohár za první místo nad hlavu. Dále je pak mimo hru kvůli zdravotním problémům Joël Matip, otazník stále ještě visí nad startem Dejana Lovrena, naopak zcela zdravý by již měl být James Milner.

Chelsea se bude snažit Liverpoolu mistrovské radovánky co nejvíce znepříjemnit, neboť body potřebuje určitě více než jeho protivník, jenž má otázku umístění v průběžném pořadí vyřešenou. Rád by si s definitivou pojistil současnou třetí příčku, o kterou vehementně bojuje s Leicesterem a Manchesterem United. Zatím má svůj osud pevně ve svých rukou.

Pokud by se nepodařilo hostům udržet současné postavení, vůbec by se nezlobili aspoň za čtvrté místo. To jako poslední zaručuje účast v Lize mistrů pro příští ročník. "Je to pro celý klub nesmírně důležitá soutěž, a to nejen z hlediska prestiže," uvedl londýnský lodivod Frank Lampard. "Chceme totiž soutěžit na nejvyšší úrovni. A dostat hráče na top úroveň."

The Blues si po restartu Premier League vedou dle vlastních představ. Až na výsledkové výpadky s West Hamem a Sheffieldem zvládají náročný program velmi dobře, přičemž naposledy proklouzli díky výhře nad Manchesterem United do finále FA Cupu. "Pokud se do Ligy mistrů kvalifikujeme, budeme spokojeni. Je to náš zásadní cíl," mínil Lampard.

Londýňané nehlásí nové absence. Billy Gilmour, Fikayo Tomori ani N'Golo Kanté na plac nevběhnou, poněvadž nejsou fit, určité potíže s bolístkami hlásil Christian Pulisic, ale měl by být připravený. "Všichni věříme v to, na čem tu pracujeme. Chceme, aby hráči drželi při sobě, aby pochopili, že v téhle těžké době hodláme naplnit svoje ambice," zakončil Lampard.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Keïta - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Mané
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Marcos Alonso - Mount, Jorginho, Kovačič - Willian, Giroud, Pulisic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.76 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Manchester City  (úterý 19:00)
Zásadní změnu podnikl Watford před zbývajícími dvěma koly. Rozhodl se totiž odvolat manažera Nigela Pearsona proto, aby mužstvo dostalo nový impuls a definitivně si zajistilo záchranu v Premier League, kterou stále nemá jistou. Pod dočasným vedením Haydena Mullinse v posledním domácím zápase sezóny přivítá vicemistra z Manchesteru City.

The Hornets mají situaci ohledně ligového udržení pořád ve svých rukou. Před osmnáctou Aston Villou a devatenáctým Bournemouthem jsou o tři body vepředu, nutno však podotknout, že v kontextu toho, jaký mají na závěr ročníku los, se nezdá být tento náskok vážně nikterak dostačující. Kromě nynějšího střetnutí změří síly ještě s Arsenalem.

Opravdu nelehký úkol v podobě zachování prvoligové příslušnosti čeká na Mullinse, který byl tak trochu nepříjemně hozen do vody. Je třeba říci, že už v prosinci loňského roku zastával funkci dočasného manažera na dvě utkání, než tehdy dorazil Pearson. Watford teď potřeboval udělat rozhodnutí narychlo, a tak bylo jeho zvolení v podstatě nejlogičtější volbou.

Naposledy domácí svedli klíčovou bitvu na půdě West Hamu. A nezvládli jí. Zatímco jejich sok se velmi přiblížil záchraně, oni budou muset ještě tvrdě bojovat. A bránit se hned dvěma vlčákům číhajícím zezadu. "Absolvovali jsme dva dobré tréninky. Máme solidní mužstvo, už od prosince ukazuje, že v lize může naplno konkurovat," nebojí se velké výzvy Mullins.

Watford by určitě rád zavzpomínal na únorový zápas s Liverpoolem. Tehdy porazil aktuálního lídra senzačně hned o tři branky a ukončil jeho sérii čtyřiceti čtyř ligových neproher. "Ten zápas si chceme připomenout," mínil Mullins. "Tehdy jsme hráli vynikajícně. Měli jsme spoustu energie, byli disciplinovaní. Taková pozitiva se nám budou hodit."

Zápas proti Manchesteru City představuje v podstatě stejně těžkou překážku, jakou tehdy byl Liverpool. Teď ovšem v možná ještě důležitějších souvislostech. "Máme v kabině hodně vůdčích typů. A potřebujeme každého z nich," burcoval watfordský stratég. "Není to jen boj jedenácti hráčů na hřišti, ale celého kádru. Musíme táhnout za jeden provaz," dodal.

Domácí se možná budou muset smířit s faktem, že na plac nevběhne jak nejlepší střelec mančaftu Troy Deeney, tak Adam Masina, jež v posledním duelu odcházeli do kabin předčasně, přičemž otazník stále visí také nad startem Étienna Capoueho. Daryl Janmaat, Gerard Deulofeu a Isaac Success se jinak na hrací ploše kvůli zranění jistojistě neobjeví.

Ačkoli jednačtyřicetiletý Mullins nemůže mít tolik zkušeností jako jeho starší kolegové, věří, že jeho svěřenci pod jeho velením nesestoupí. "Necítím se nervózně," potvrzoval. "Ba naopak, těším se. Zaměřuji se pouze na mé hráče a na úspěch. V posledních dvou zápasech musíme udělat to, co musíme, být maximálně efektivní a tvrdě zapracovat," zakončil.

Manchester City skončí v ligové tabulce druhý. V posledních dvou utkáních se svěřenci manažera Pepa Guardioly budou hlavně snažit o to dostat se do optimální pohody před srpnovým dohráním Ligy mistrů a zároveň co nejrychleji zapomenout na nedávné nepovedené vystoupení v FA Cupu. Chybět teď hostům budou Sergio Agüero a Claudio Bravo.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Chalobah - Sarr, Doucouré, Welbeck - Deeney
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson Moraes - Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, David Silva - Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.54 - 6.12 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Arsenal FC  (úterý 21:15)
Fotbalový program po koronavirové pauze v Anglii je neúprosný a sotva tři dny po semifinálové euforii v FA Cupu čeká na londýnský Arsenal další náročný duel, byť se zcela odlišným soupeřem. Zatímco ve Wembley tým Mikela Artety měřil síly s obhájcem trofeje a loňským ligovým šampionem Manchesterem City, tentokráte zavítá do Birminghamu na půdu Aston Villy, která bojuje o holé prvoligové přežití.

Villans se z osmnácté příčky mohou v závěrečných dvou kolech dostat jedině ziskem přinejmenším tří bodů a zlepšením stávajícího skóre oproti sedmnáctému Watfordu o čtyři branky. Potenciální výhodou pro svěřence Deana Smithe je los jejich zmíněného protivníka v boji o záchranu, neboť watfordští nejprve zavítají na hřiště Manchesteru City a poté se rovněž venku utkají právě s Arsenalem. Aby však Kanonýři měli i v posledním kole o co hrát vyjma vlastní cti, potřebují ve Villa Parku nutně zvítězit. Jedině tříbodový triumf udrží Artetovu družinu v boji o pohárové příčky, byť i v takovém případě by v posledním kole museli soupeři jako Tottenham či Wolverhampton kapitulovat.

Po extrémním vypětí sil a vydřené výhře 2:0 nad Manchesterem City lze od Mikela Artety očekávat jistou obměnu základní sestavy, kam by se mohli znovu podívat např. Cédric Soares, Lucas Torreira, Reiss Nelson nebo Bukayo Saka. Po vypršení třízápasového karetního trestu navíc vrací do hry i forvard Eddie Nketiah. Mimo hru naopak najisto zůstane Shkodran Mustafi, jenž si v sobotu přivodil svalové zranění. Na straně domácích hlásí návrat na hřiště Kortney Hause, jenž se vypořádal se zraněním žeber, chybět pak budou Neil Taylor a Bjorn Engels.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Elmohamady, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Trézeguet, Davis, Grealish
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Holding, Luiz, Kolašinac - Cédric, Torreira, Xhaka, Saka - Nelson, Nketiah, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.74 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Newcastle United  (pondělí 19:00)
Brighton sice v posledních třech kolech nikterak nezazářil, přesto nemusí panikařit a sezónu může dohrát v relativním klidu. Potřebuje k jistotě definitivní záchrany uhrát aspoň bod a ani ten ve finále nemusí být nutností, pakliže Aston Villa neporazí příští úterý Arsenal. V posledním domácím zápase sezóny přivítá ve středu tabulky hrající Newcastle.

Osud ohledně ligového udržení mají svěřenci manažera Grahama Pottera pevně ve svých rukou. Určitě je potěšila nedělní porážka Bournemouthu, který je tak už nemůže v průběžném pořadí matematicky předskočit, a čekat vlastně může už jen na neúspěch birminghamského soka. Byť je samozřejmě nabíledni, že otázku možného sestupu hodlá vyřešit už teď.

Newcastle určitě není papírově vyloženě složitým soupeřem. Obzvláště připomene-li fakt, že The Magpies padli už třikrát za sebou, přičemž v uplynulých čtyřech kolech urvali pouhý bod. "V tuto chvíli jsme velmi frustrovaní. Chybí nám sedm, možná i osm hráčů," hlesl hostující manažer Steve Bruce. "Jde ovšem vždycky jen o to pokračovat v práci," dodával.

United na samém začátku července zvítězili vysoko v Bournemouthu a vypadalo to, že by v případě zisku dalších solidních rezultátů dokonce mohli zabojovat aspoň o příčky v horní polovině tabulky. Postihlo je ale nespočet zranění. Bruce zkrátka mnohdy neměl tolik na výběr zvolit jinou sestavu, správně rotovat. A lepší pozici nebude mít ani v Brightonu.

Fabian Schär, Allan Saint-Maximin, Andrew Carroll, Ciaran Clark, Isaac Hayden, Jamaal Lascelles, Sean Longstaff a Florian Lejeune mají různé zdravotní potíže. Vůbec není jasné, kdo z nich se na hřišti objeví, u některých je start přitom předem vyloučený. "Čekali jsme, že potíže mohou nastat. Tahle situace je ale pro nás vážně dost krutá," postěžoval si Bruce.

Ten si uvědomuje, že jeho tým má daleko od pohodlného dohrání tohoto ročníku. Přitom by ho určitě nechtěl dokončit nějakou delší šňůrou porážek. "Bylo fascinující sledovat, jak se Brighton pod Potterem začal vyvíjet," vyjadřoval se k soupeři Bruce. "Jeho předchůdce Chris Hughton tam odvedl za několik let skvělou práci. Nyní je však vidět úplně jiný přístup."

Protože sezóna se neúprosně blíží po koronavirovém maratónu ke svému úspěšnému konci, řešil domácí klub poměry ve své kabině. A třeba Ezequiel Schelotto novou smlouvu nedostane. "Když sem dorazil, potýkal se se zraněním. Ale tvrdě na sobě dřel, aby se mohl vrátit. Můžu mu zatleskat a také poděkovat, že tu s námi mohl být," říkal Potter.

Na druhou stranu The Seagulls naplno počítají s Benem Whitem, který letošní ročník strávil na hostování v druholigovém Leedsu, jemuž dopomohl k postupu do Premier League. "Je absolutně součástí našich plánů," vysvětloval Potter. "Prožil v Leedsu fantastický rok. Získal tam hodně zkušeností. Všichni ho máme rádi, máme štěstí, že je to zrovna náš hráč."

K dispozici proti Newcastlu, jenž od roku 2017 svého soka v pěti ligových případech ještě nikdy neporazil, zřejmě nebudou mít domácí Adama Webstera, který si naposledy proti Southamptonu poranil kyčel, těžko odhadovat, jestli plně fit bude rovněž jeho spoluhráč Alírezá Džahánbachš. I nadále jsou pak mimo hru José Izquierdo a Steven Alzate.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Lamptey, Duffy, Dunk, Burn - Bissouma, Stephens, Pröpper - Mooy, Trossard - Maupay
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Watts, Fernández, Rose - Saint-Maximin, Shelvey, Bentaleb, Joelinton - Almirón - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.57 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sheffield United - Everton FC  (pondělí 19:00)
Sheffield naposledy prohrál na půdě Leicesteru, a přišel tak o svou sérii čtyř zápasů bez porážky. Zkomplikoval si tak situaci ohledně bojů o postup do Evropské ligy pro následující ročník, pořád ale nemusí nikterak zoufat. Nemá totiž v posledních dvou kolech vyloženě složitý los a navrátit se na silnou vlnu bezpochyby bude chtít hned proti Evertonu.

Zatím ke kvalifikaci do evropských pohárů slouží šestá příčka, neboť v sobotu Arsenal postoupil do finále FA Cupu. Londýnský celek tak do nich může proklouznout právě přes triumf v domácím poháru, a v takovém případě by ostrouhaly kluby v Premier League. Mezi nimi i The Blades, kteří by však určitě měli kalkulovat i s umístěním na sedmé pozici.

Pakliže by Arsenal v FA Cupu neuspěl, připadlo by aspoň předkolo druhé nejprestižnější klubové soutěže Evropy právě na finálně umístěný sedmý tým. A i od téhle mety je výběr manažera Chrise Wildera vzdálený jen na nepatrný rozdíl. "Musíme předvést velký výkon. Dlužíme za vše našemu trenérovi a fanouškům," říkal domácí bek Jack O'Connell.

Tottenham a Wolverhampton, to jsou soupeři, kterých se bitva o šesté, případně sedmé místo, týká. Oproti nim má Sheffield papírově poněkud lehčí program. Zatímco prvně jmenovaný narazí například na Leicester, druhý na Chelsea. Naopak Wilderův výběr čeká po Evertonu ještě Southampton. Tedy celky, které se pohybují jen ve středu průběžného pořadí.

O'Connell si moc dobře uvědomuje, že se svými spoluhráči naplno napravit minulý výsledkový nezdar. "Nedokázali jsme na Leicester žádným způsobem vyzrát. Byli jsme vážně zklamaní," přiznával. "Nechápu, že jsme proti němu neuměli zahrát lépe. Soustředíme se však už jen na tohle utkání. Budeme tvrdí a neústupní. Pořád je v sázce hodně," pokračoval.

Dobrou zprávou pro domácí je fakt, že se jim na závěr sezóny uzdravila prakticky celá marodka. Fit by měli být na devadesát devět procent John Fleck, John Lundstram i Lys Mousset, otazník visí pouze nad startem Luka Freemana a Leona Clarka. Je možné, že Wilder udělá nějaké zásadní změny v sestavě po nedávném hodně nepovedeném vystoupení.

Hosté se zkraje července po výhře nad Leicesterem nenápadně nasměrovali na cestu, jakou teď kvůli evropským pohárům podstupuje jejich nynější sok, jenže pak získali z možných dvanácti bodů jen dva, a rázem z téhle pěšinky sešli opět dolů. A usilovat budou ve zbývajících dvou kolech jen o to, aby v tabulce zůstali aspoň celkově jedenáctí.

Carlo Ancelotti, manažer The Toffees, ví, že jeho mužstvo čeká velmi náročná zkouška. "Vždyť Sheffield v tomto měsíci doma porazil Tottenham, Chelsea a také Wolverhampton," připomínal úspěchy svého soka. "Hraje ve vysokém tempu, na hřišti je opravdu agresivní. My hodláme být lepší hlavně v ofenzívě. Ta nám totiž nyní dělá určité problémy," podotkl.

Kromě zraněného Jeana-Philippeho Gbamina a Cenka Tosuna se italský stratég možná nebude moci spolehnout na Fabiana Delpha, Masona Holgata a Yerryho Minu. Údajně by se tak vůbec poprvé ve své kariéře mohl objevit v lize již od úvodních minut teprve osmnáctiletý Jarrad Branthwaite, jenž by mohl utvořit stoperskou dvojici s Michaelem Keanem.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Fleck, Norwood, Lundstram, Stevens - McBurnie, Mousset
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Branthwaite, Keane, Digne - Walcott, Davies, André Gomes, Gordon - Richarlison, Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.44 - 4.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace  (pondělí 21:15)
Souboj s tristní formou hrajícího Crystal Palace proti solidně se prezentujícím a o poháry bojujícím Wolves je v programu na závěr pondělního programu. Pro domácí "Vlky" je vítězství v boji o Evropu nutností.

Wolves po koronavirové přestávce prohráli jen dvakrát, nezdary však byly bolestivé - byly totiž s tabulkovými rivaly Arsenalem a Sheffieldem United, stejně jako poslední remíza v Burnley. Tam po Jiménezem zajištěném vedení přišli o tři body v šesté minutě nastavení. Nenavázali tak na poslední domácí úspěch s Evertonem, který před týdnem zdolali 3:0.

Na straně Eagles je jediné štěstí, že si záchranu zajistili už v předchozím průběhu sezóny. Do obnovené Premier League sice ještě vstoupili nadějně, když zvítězili v Bournemouthu, od té doby ovšem šestkrát v řadě prohráli - v pěti těchto zápasech navíc vyšli gólově naprázdno, jako například v tom posledním s Red Devils.

Od doby, co se tato dvě mužstva pravidelně potkávají v Premier League, ještě nedokázal zvítězit domácí tým. Jedno vítězství si připsali "Vlci", jedno "Orli" a poslední podzimní utkání skončilo nerozhodně - remízu zařídil až v nastavení Jota.

Nuno Espírito Santo by měl mít k dispozici kompletní kádr, naopak Crystal Palace sčítá ztráty. Zraněné Cahilla a Tomkinse doplnil za postranní čarou Van Aanholt, zdravotní problémy navíc ohrožují i start Milivojeviće. Kvůli karetnímu trestu nenastoupí ani Benteke.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Neves, Jonny - Podence, Jiménez, Neto
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Sakho, Riedewald - McCarthy, Milivojević, McArthur - Townsend, Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.40 - 8.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Southampton FC  (neděle 15:00)
Po čtvrtečním vítězství West Hamu se obraz na spodku tabulky Premier League rozostřil do ještě zřetelnějších obrysů. O jedno jediné bezpečné místo, to sedmnácté, se poperou s největší pravděpodobností hned tři kluby. A mezi nimi je taktéž Bournemouth, který v předposledním kole přivítá na Dean Court ve středu průběžného pořadí a v klidu hrající Southampton.

Do bojů o udržení se v nejvyšší soutěži jsou sice ještě matematicky zamotáni jak Kladiváři, jenž nedávno skolili v důležitém střetnutí Watford, tak též Brighton & Hove Albion, nutno ale podotknout, že jejich náskok je v podstatě více než dostačující. Aston Villa, watfordští Sršni a právě Bournemouth, to je trojice, která si to zřejmě natvrdo rozdá o konečný úspěch.

Situace není pro The Cherries tak bezvýchodná, jak by se například zkraje července mohlo zdát. Na to, aby se vymanili ze sestupového pásma, potřebují ve zbývajících dvou zápasech stáhnout manko tří bodů. V takovém případě je záchrana možná, tedy za toho předpokladu, že by v případě finálního shodného počtu bodů disponovali také klíčovým lepším skóre.

Pokud se domácím nyní podaří skolit svého aktuálního protivníka, a to o dvě branky, mohli by se až do úterního večera posunout před Watford. "Řekl bych, že únava na mém týmu není znát. Nebo aspoň takový mám pocit já," uvedl bournemouthský manažer Eddie Howe. "Zejména když si představím utkání v Manchesteru City, úbytek sil nebyl znát."

Po koronavirové pauze se jeho mužstvu opravdu hrubě nedařilo. V prvních čtyřech případech nezískalo ani bod, pak však přece přišlo na řadu světýlko na konci tunelu. Remíza s Tottenhamem, vysoká výhra nad Leicesterem City. A ačkoli naposledy přece padlo na půdě nynějšího vicemistra, nebylo to z jeho strany v žádném případě vůbec špatné vystoupení.

Howe měl dobré pocity z minulého duelu. Nutně potřebují jeho svěřenci zahrát podobným způsobem i proti Southamptonu, aby urvali tři body. "Ve skutečnosti jsme se proti Citizens cítili s postupujícím časem fyzicky silnější," říkal. "Snažíme se co nejvíce střídat, abychom udrželi v kabině čerstvost. Je potřeba, aby hráči v určitých fázích odpočívali," tvrdil.

Charlie Daniels, Simon Francis a Chris Mepham by měli domácím zůstat mimo hru. Otázkou pak je, jestli se do hry již budou moci zapojit Nathan Aké a Adam Smith. "Nemyslím si, že Nathan bude k dispozici. Ale třeba stihne utkání s Evertonem. Bude to natěsno," prozrazoval Howe. "U Adama se rozhodneme na poslední chvíli. Cítí se lépe, takže šance existuje."

Byť Southampton, jenž bude ve zbytku sezóny usilovat jen o co nejvyšší umístění v tabulce, neboť záchranu má vyřešenou a k příčkám zajišťujícím evropské poháry má daleko, by neměl představovat pro Bournemouth nejjednoduššího protivníka. V lize neprohrál už pětkrát v řadě, porazil nedávno například Manchester City, remizoval taktéž s Manchesterem United.

The Saints netrápí žádné nové absence, až do konce ročníku jsou mimo hru Sofiane Boufal, Moussa Djenepo a Yan Valery. "Soupeř má kvalitní tým i manažera, je vyrovnaný a organizovaný," uvedl hostující lodivod Ralph Hasenhüttl. "Nikdy nevíte, co se stane a proč potřebujete pak takhle bojovat. I my jsme byli v této situaci. Zápasit jsme museli," mínil.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, S. Cook, Kelly, Diego Rico - Brooks, Gosling, Lerma, Stanislas - King - C. Wilson
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Oriol Romeu, Redmond - Ings, Long
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.78 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Leicester City  (neděle 17:00)
Udržet se v první čtyřce, to bude pro Leicester určitě složitý úkol ve zbývajících dvou kolech. Přitom jen setrvání v top čtyřce mu s jistotou zajistí, že si zahraje v příští sezoně Ligu mistrů. Ještě předtím, než na samotný závěr přivítá svého úhlavního rivala, a to pátý Manchester United, se představí na půdě Tottenhamu. A ten chce také naplnit své hlavní ambice.

Ačkoli domácí, tedy do této chvíle, zatím prožili méně úspěšnější sezónu než jejich protivník, nemají jediný důvod, proč být před tímhle utkáním skeptičtí. Zabrali totiž v pravý čas, vyhoupli se v tabulce na strategické sedmé místo, a pokud se na něm udrží i po posledním střetnutí na hřišti Crystalu Palace, mohli by si zahrát v příštím ročníku Evropskou ligu.

Dodejme, že za jednoho zásadního předpokladu. O tom, jestli se do druhé nejprestižnější klubové soutěže Evropy bude moci proklouznout i z tohoto umístění v tabulce, rozhodne fakt, kdo nakonec vyhraje FA Cup. V zásadě půjde Tottenhamu jen o jedno. Nesmí triumfovat jeho úhlavní městský rival Arsenal, jenž se aktuálně pohybuje ve středu průběžného pořadí.

Nutno však podotknout, že před samotným startem této sezóny měl londýnský klub poněkud jiné plány. Chtěl se prát právě o tu metu, na kterou chce mimochodem doběhnout jeho nynější sok. Po odmlce způsobené pandemií si sepisoval náčrty, jak ještě dosáhnout na čtvrté místo, jenže poté, co v úvodních třech zápasech získal jen čtyři body, se šance výrazně ztenčily.

Na jeho postavení se nic moc nezměnilo i přesto, že v současné chvíli drží velmi slušnou sérii čtyř mačů bez porážky. Z možných dvanácti bodů urval hned deset. "Nálada v kabině je po výhře nad Newcastlem dobrá," ujišťoval tottenhamský stratég José Mourinho. "Narazíme na jeden z nejlepších týmů Premier League. Víme, co nás čeká, a to obtížné klání," dodal.

Situaci ohledně postupu do evropských pohárů mají The Lilywhites ve svých rukou. Potřebují udržet na uzdě hlavně osmý Sheffield a devátý Arsenal, přičemž útočit můžou i na místo šesté. V takovém případě by totiž mohli projít přímo do základních skupin Evropské ligy a nemuseli by do předkola. Tuhle pozici teď okupuje Wolverhampton, jenž má o bod více.

Portugalského lodivoda mrzí skutečnost, že jeho tým se bude rvát maximálně o šestý flek. "Čísla napovídají hodně. Byli bychom na pozicích zaručující Ligu mistrů, pokud by liga začala v době, kdy jsem mužstvo přebíral já," říkal. "Nevěřím, že další sezónu budeme mít takové problémy jako letos. Myslím si, že je to nemožné. Mám totiž pozitivní pocity."

Tanguy Ndombélé, Juan Foyth a vykartovaný Eric Dier, to jsou známé absence, ke kterým přibyl opětovně i Dele Alli, ačkoli se očekávalo, že by se brzy mohl vrátit na trávníky. Lehký šrám utrpěl nedávno Lucas Moura, jehož start je tak v ohrožení, není pak úplně jasné, zda bude k dispozici Serge Aurier, jenž truchlí po smrti svého bratra, a také Troy Parrott.

Leicester po koronavirové přestávce jaksi ubral nohu z plynu, přišel záhy o třetí příčku, a najednou se strachuje o to, aby vůbec urval čtvrtou. Naposledy si aspoň zlepšil náladu skalpem Sheffieldu. Chybět mu teď budou jistojistě James Maddison, Ben Chilwell, Christian Fuchs, Ricardo Pereira, Daniel Amartey a rovněž stále suspendovaný Caglar Söyüncü.

Loni v listopadu sice Lišky na Tottenham vyzrály, předtím ovšem ve třech případech v řadě padly. "Vážně to bude velký zápas," pokračoval José Mourinho. "Od prvních dnů je Leicester v tabulce tam, kde je nyní. Sezónu začal dobře, byl třetí, pak čtvrtý, poté třetí, a tak dále. Nebude chtít rozhodně ztratit na konci to, co pracně budoval celou dobu," zakončil.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Sánchez, Alderweireld, Davies - Sissoko, Winks - Lucas Moura, Lo Celso, Son - Kane
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Bennett, Morgan, Evans - Justin, Tielemans, Ndidi, Thomas - Ayoze Pérez, Vardy, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.43 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Burnley FC  (sobota 18:30)
Burnley ještě může ve zbývajících dvou kolech zabojovat o sedmé místo, a tudíž o účast v Evropské lize na příští sezónu, nicméně matematicky není téma tak žhavou záležitostí. Spíše mu tak půjde zakončit tento ročník co nejlepším výsledkem a překonat vlastní klubový počin v počtu získaných bodů. Teď se představí na půdě posledního, již sestupujícího Norwiche.

Už šestkrát v řadě se The Clarets podařilo uhrát v Premier League minimálně remízu. I přesto, že naposledy urvali cenný bod v Liverpoolu nebo proti Wolverhamptonu, ve finále na evropské poháry mohou už jen stěží dosáhnout. Radost jim neudělal ani nedávný verdikt Sportovního arbitrážního soudu o tom, že Manchester City může hrát Ligu mistrů.

V tu chvíli se totiž poměry v tabulce změnily, umístění na osmé pozici kvalifikaci do Evropské ligy neznamená, nýbrž se do ní dá proklouznout už jen přes příčku sedmou. A na tu ztrácejí svěřenci manažera Seana Dycheho čtyři body. "Myslím si, že můj tým si zaslouží pochválit. Podstoupili jsme opravdu velmi složitou sezónu," říkal hostující stratég.

V žádném případě by Burnley nechtělo brát poslední dvě klání na lehkou váhu. Třeba brankář Nick Pope drží na svém kontě čtrnáct čistých kont, tolik, kolik se v klubu naposledy někomu povedlo udržet v padesátých letech minulého století. Stejného čísla se ze všech ligových mužstev může pyšnit už pouze brazilský gólman Ederson z Manchesteru City.

Být v tomto ohledu nejlepší, překonat rekordních padesát čtyři získaných bodů z roku 2018, to jsou ambice, o které mohou hosté stále usilovat. "Řešili jsme ke konci tohoto ročníku mnoho problémů. Utrpěli jsme několik zranění, měli jsme potíže s podepisováním nových smluv. I přesto se tým natvrdo soustředil pouze na svou práci," připomínal Dyche.

Ashley Barnes, Ben Mee, Ben Gibson, Matthew Lowton, Jack Cork i Charlie Taylor, to by mělo být uskupení hráčů, které se v Norwichi nepředstaví vlivem zdravotních potíží. Otazník pak visí nad startem Jaye Rodrigueze. "Těší mě, že jsme klub, který se snaží zachovat si vlastní balanc. Nemáme vysoké nároky, jsme jaksi nízkonákladoví," dodal Dyche.

Domácí si letos rozhodně nemůžou vesele hvízdat. Poté, co se tvrdě probojovávali mezi anglickou fotbalovou smetánku, míří opětovně o patro níže. Období po koronavirové přestávce s sebou přineslo pouze velkou krizi, vždyť svěřenci kouče Daniela Farkeho prohráli od půlky června ve všech případech, a to včetně čtvrtfinálového klání FA Cupu.

Celkem tak mají na svém kontě devět porážek v řadě, o šanci zachránit se přišli definitivně už v pětatřicátém kole. A nic nezmění ani na své poslední pozici v průběžném pořadí, ostatní soupeři jsou jim již příliš vzdáleni. K dispozici The Canaries nebudou Sam Byram, Grant Hanley a Moritz Leitner, nejistý je jinak nástup Christopha Zimmermanna.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Klose, Godfrey, Lewis - Tettey, McLean - Cantwell, Stiepermann, Hernández - Pukki
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Long, Tarkowski, Pieters - Gudmunds­son, Westwood, Brady, McNeil - Vydra, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.47 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC36303377:2993
2.Manchester City36243993:3575
3.Chelsea FC361961164:4963
4.Leicester City361881067:3662
5.Manchester United361711863:3562
6.Wolverhampton Wanderers361414849:3856
7.Tottenham Hotspur3615101157:4655
8.Sheffield United3614121038:3554
9.Arsenal FC361314953:4553
10.Burnley FC361491340:4851
11.Everton FC3612101442:5346
12.Southampton FC361371646:5946
13.Newcastle United3611101537:5543
14.Crystal Palace361191630:4742
15.West Ham United361071947:6037
16.Brighton & Hove Albion368131537:5337
17.Watford FC368101834:5734
18.AFC Bournemouth36872137:6231
19.Aston Villa36872139:6631
20.Norwich City36562526:6821

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (892)

Přidat komentář
smazaný uživatel

První ze série článku o Leeds. V tomto jsem vybral několik důležitých jmen, které se pod postup podepsaly

https://bielsistablog.blogspot.com/2020/07/kdo-stoji-za-vzestupem-leeds-united.html

Reagovat
spider_8

A zvlastni palec nahoru mas za vetu 'spekulovalo se o zajmu top tymu ci Tottenhamu'

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
krisa

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Reagovat
Andis

O čem všem prosím tě píšeš? Vyznáš se a dokáže dělat odhady na jednolivé zápasy, např. ligy kterou sleduješ? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hele v nějakým sázení zas tak úspěšný nejsem

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
iamek

Bruno v sestavě kola. Mraziku?

Reagovat
r.mrazik

co? kde?

Reagovat
Horcmen

za toto červená

Reagovat
Steve Stifler

Se zbláznil, za tohle redku

Reagovat
stiflerovamama

PL rozhodcovia

Reagovat
diastan

To je zápas A gol

Reagovat
Wazza228

Wow, Norwich v Burnley. Viděl jsem až konec prvního poločasu, gól pěknej, ten Vydra se asi do základu už nedostane. Druhá redka podle mě jasná. Sice smolně projel po tom míči, ale bylo to dost nebezpečný. Teď jsem ale viděl opakovaný záznam tý první redky a nevim nevim. Co jsem viděl, tak rozhodčí měl u videa puštěnou jen dohru toho sporu (ten loket), ale přitom tam šli oba hráči do sebe celou dobu... Za mě pro oba žlutá, i když ten loket byl zbytečnej.

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich skóruje v 9 lidech

Reagovat
davered

Pearson vyhazov

Reagovat
MCFC_8

Chore

Reagovat
Coutinho10

Ings ma slitovani

Reagovat
Vincent Vegan

jeho slitovani me stalo 12b ve fante

Reagovat
vladis271

Cmon Brena. Ukáž, že dokážeš dotiahnuť veci dokonca.

Reagovat
smazaný uživatel

nedokaze

Reagovat
smazaný uživatel

Krása kohoutii

Reagovat
Greny

Nebyl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

ta přihrávka na Sona ne klasická taková lindelofkovina kde lindelof stojí za maguirem 4 metry

Reagovat
Greny

Mě totiž přišlo že Son už vybíhal z útočné půlky..ale asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne si to na livesport dávej pomalu a v té době přihrávky byl o dost za nim

Reagovat
janinho

bolo to tesne ale bol ešte na svojej polke

Reagovat
Whitemedia

GOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

ale Leicester hra dobre, to musia otocit

Reagovat
Thelvin

Justina ten vlastňák dost rozhodil, zatim kupí chyby.

Sem zvědavej, jestli to ustojíme. Lester má na to tu naší zataženou hru prorazit a vyhrát

Reagovat
Mimalu

gooooooooool

Reagovat
Miguel19

Pěkně židé

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
jk

Wow tohle je fakt art of counter

Reagovat
Mimalu

gooooooooooool

Reagovat
KnoxXx

Luke Thomas a s nim cely Leicester na uterak

Reagovat
Miguel19

Wow

Reagovat
Thelvin

wow

Skoro jak mourinhův brejkující real

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, Rodgers

Reagovat
Miguel19

Tyhle střely má Kane nejlepší na světě..

Reagovat
Coutinho10

Leicester tragickej

Reagovat
fenixLFC

Leicester sa prave pripravil o LM...

Reagovat
Kixi Syhimour

To už se připravil dřív, prohrát na Spurs není zas tak hrozné, City tam padli, United tam taky nevyhráli.

Nicméně když uhráli pouhý bod s Norwichem, nedávná remíza s Brightonem a Watfordem, ztrapnění od Bournemouthu

Reagovat
vladis271

asi tento zápas prehrali v hlavách ešte pred výkopom. Ale ja verím, že ak by dnes vyhrali, proti MU to xko ukopú a sú v LM.

Reagovat
fenixLFC

Skor narazam na to ze si znicia skore

Reagovat
vladis271

akurát ma to napadlo. Po tomto MU zostrelia kladivárov tak aby si nahnali skóre a je dosť možné, že ani prípadná výhra Lestru v poslednom kole nič nezmení, pretože by museli vyhrať viacgólovým rozdielom. Ak im nebude stačiť obyčajné 1:0 tak môžu dať LM papá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to malo ist nizsie

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester

Reagovat
Ranoth

Rodgers slusne deja vu aneb ako si znova dojebat sezonu na konci

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Whitemedia

Dojebává ji už od ledna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dojebava.. Predevsim takhle vysoko vubec byt nemeli.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
matZz

tyjo, my bychom ještě mohli dát i to šestý místo!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme schopny prohrat s CP, nebo dokonce dneska nevyhrat.

Reagovat
jk

A jestli united půjdou do CHL tak by sem šli i do EL.

Reagovat
matZz

však šestý místo už je jistota EL, nebo se pletu?

Reagovat
jk

Já myslel, že je jen páté a šesté bude když vítěz FA Cupu půjde do CHL.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nakonec by po tom všem ta klasická šestka mohla doznat jenom jedné změny

Reagovat
John Obi Mikel

Mourinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda Spurs budou mít s tímhle zápasem hned 4 vítězství z posledních 5 duelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel ta jedna remiza na Bournu je muze stat LM..

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď mě teda překvapilo, že ta LM pro vás tak daleko nebyla, každopádně ani výhra nad Bournemouthem by dle mého nestačila. United by i tak stačil bod z toho dvojzápasu West Ham/Leicester a nepředpokládám, že by Chelsea padla v obou zápasech. Nicméně před Leicester bych vám i věřil.

Reagovat
Kixi Syhimour

A i kdyby vlastně Chelsea dvakrát padla, tak pořád by prohráli s Wolves a těm by stačilo vyhrát tohle kolo, aby byli před váma.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda ne vlastně, o bod byste byli před nima , pardon

Reagovat
RKBoy

ja si myslím ,že tie 3 body proti Wolves nejak ukopeme, domácu formu máme posledné zápasy dobrú.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak si myslím, Wolves navíc zrovna nejsou v ideální formě. Nicméně to ani my, takže můžete uhrát klidně něco už tohle kolo.

Reagovat
Luc-Luc

Jose si maze vsechny haters na chleba

Reagovat
jk

Jinak teda kdyby Winksy hrál takhle každý zápas tak nemusíme kupovat žádného Hojbjerga

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris je po pauze úžasnej

Reagovat
FUnk

Reagovat
Remt

Schovava Kane pod tim čírem plesku stejne jako Bale?

Reagovat
Miguel19

Každej má pod čírem plešku.

Reagovat
Remt

Doufám, že nikdy nebudu muset nosit číro

Reagovat
jk

Mám Sissoka rád ale fakt doufám, že si ho někdo v létě koupí

Reagovat
iamek

Tak Havertz do Chelsea prý hotovo. 80 míčů.

Reagovat
Whitemedia

Sources have indicated it will most probably be about €80 million after add-ons, whether that takes the form of €65 million plus €15 million, €70 million plus €10 million or a similar arrangement around that region. The Blues would naturally favour a lower initial outlay.

Reagovat
Whitemedia

čekal jsem to horší

Reagovat
iamek

Co horšího? Nikdo jiný podle Orsteina nechtěl dat tuhle částku. Tahle částka je od začátku nějak nastavena a vy tu dardu zaplatíte. Každopádně to Fat Frank děla dobre. Teď se ukazuje jak je důležité mít široký kádr.

Reagovat
Miguel19

Tak chtěli 100 mega.

Reagovat
iamek

Což nikdy snad žádný Tier 1 nepsal.

Reagovat
Whitemedia

"Nemůžeme Havertze po sezóně udržet," řekl Bosz. "Zřejmě půjde o přestup v hodnotě přes 100 milionů eur," dodal nizozemský kouč, jehož svěřenec má smlouvu do roku 2022.

Tier 1 ne, ale trenér ano a z toho jsem prostě vycházel..

Reagovat
iamek

Tohle teď dával Romano - Havertz is still pushing to leave Bayer Leverkusen and he’d like to join Chelsea, confirmed.

During this week Chelsea board will decide also about their final budget for transfers (after signing Werner).

Bayer want around €80/90m for Havertz - it’s up to Chelsea

Reagovat
Kovi81

tohle je teda super

Reagovat
slavex

nestačím se divit, jak ty přestupy letos řešíme docela s předstihem a ke všemu se jedná o zajímavá jména.

Jsem zvědavý na odchody a hlavně, zda někdo příjde do obrany. Ale ofenziva vapadá na papíře opravdu dobře. Snad si to sedne i na hřišti.

Reagovat
blade115

Příjemná změna po letech, kdy se čekalo do poslední chvíle a pak přišli Djilobodji nebo Zappacosta...

Reagovat
slavex

Reagovat
janinho

ofenziva vyhrava zapasy, defenziva vyhrava tituly

v prvom rade by mali riesit brankara (ak teda frank nezmenil nazor a nepocita s kepom)

Reagovat
Miguel19

Ale když ti ofenzíva v lize vyhraje 38 zápasů, tak máš titul i bez obrany.

Reagovat
Busby babes

oufam, ze mame taky uz neco rozjednanyho a ceka se jen na tu LM jestli bude nebo ne...

Reagovat
iamek

U Sancha prý roli LM nehraje, ale kdo vi. Mluvilo se o 120 mega. Teď už o 90+10 bonusy. Dle logiky Whitemedia by to byl pecka přestup, protože půjde za min, než psal bulvar.

Jinak myslím, ze Edo i dost čeká, co bude s hraci jako Smalling, Sanchez, Rojo, Jones nebo Lingard.

Reagovat
Busby babes

asi jo no. na druhou stranu, liga zacne az v zari... i kdyz teda celej srpen budem jete hrat tu EL... ale nejakej cas mame.

Reagovat
Svatej

Však 90 mega za Sancha by bylo dobrý

Reagovat
Whitemedia

Kai by byl pecka přestup i za sto míčů

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupy povolily, mladíci půjdou do prdele. Sranda klub

Reagovat
M0rb1D4S

To je strašně roztomilé, jak tady všichni fanoušci ostatních klubů ví, že mladíci nebudou od příští sezony dostávat šanci

Reagovat
smazaný uživatel

jesus, už si ani nemůžu kopnout do rivala, když závidím přestupy :(

Reagovat
M0rb1D4S

Ale to si klidně kopej Mě to právě příjde vtipné, když minimálně Mount je jasný Lampardův kůň a pro Jamese je místo na pravé obraně rezervováno.

Reagovat
icka

Reagovat
kissak

Alespoň, že zase v něčem máme primát.

Reagovat
iamek

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/afrocech-kabongo-miri-ze-sparty-do-hvezdneho-imperia-city-group-112937 . Tohle bych uvítal i u nás. Mít jeden klub, kde se budou mladi talentovani stahovat.

Reagovat
Busby babes

btw..

David De Gea save % by season in all comps (+cleansheet %)

09/10 67% (22%)

10/11 73% (28%)

11/12 74% (41%)

12/13 75% (34%)

13/14 69% (36%)

14/15 72% (33%)

15/16 73% (39%)

16/17 73% (36%)

17/18 81% (49%)

18/19 71% (21%)

19/20 73% (36%)

Reagovat
Miguel19

Vyměníme za Kepu.

Reagovat
Busby babes

vsak ja to sem nedavam jako kritiku. spis co se tyka procentualni uspesnosti, je na tom velmi obdobne jako defakto v prubehu cele kariery u nas z vyjimkou zacatku, kdy byl horsi a sezony 17/18 kdy byl neskutecne dobrej.

Reagovat
Mastný Chobot

Predáme Martíneza za 130

Reagovat
Svatej

160 + Kepa

Reagovat
Busby babes

tak si je vymente mezi sebou.

Reagovat
Svatej

Ona to byla reakce na Yunga, akorát díky tobě te´d vidím, že se na to dalo nahlížet i takhle.

Reagovat
Svatej

resp nabídka na Martinéze, to je fuk..

Reagovat
Dawon

Tak ono samozrejme kdyz jednou za tri zapasy pusti totalni smudlu, tak to v celkove procentualni uspesnosti tak dramaticky dopad mit nebude, kdyz i takhle z formy tam porad dokaze vystrihnout skvele zakroky, bohuzel ve finale ta jedna smudla nas stoji cenne body.

Navic tyhle statistiky taky budou dycky strasne ovlivnene obranou a celkove tim, jak ten dany tym hral.

Reagovat
Pigeon

Je to tak. Ta obrana mu fakt moc nepomáhá. Maguire, který by měl být základním stavebním kamenem, je poslední zápasy neskutečně mimo. Potřebujeme world class stopera, protože Maguire bohužel dokazuje, že by neměl být tím dominantním z dvojce.

Reagovat
Busby babes

hele koukni kolik golu jsme dostali celkove a kolik golu jsme dostali v te vitezne snure nebo proste za poslednich 19 zapasu... To cislo je strasne male. Rict, ze obrana nepomaha... no nevim.

Reagovat
Pigeon

Já to psal s ohledem na včerejšek, kde byl byl Lidelof, Maguire a Williams hrůzostrašní. Pokud dominujeme hře a jsme v ofenzívě, pak je to ok, nicméně pokud nastoupíme proti ofenzivně dobrému mužstvu, tak pod tlakem se tam dost projevují nedostatky, a hlavně Maguire není schopen být vůdcovskou postavou.

Reagovat
Busby babes

no psal jsi to hodne obecne a proto jsem podle toho reagoval. Vsak ani to druhe, co pises neni uplne pravda. Dlouhodobe jsme meli lepsi vysledky proti tymum, co hrali fotbal a my hrali na brejky... Tam jsme preci byli spis pod tlakem my. ale ta obrana (coz ale taky nejsou jen obranci) to zvladala dobre. A celkovy pocet golu to naznacuje.

Tyden zpatky jsme videl nejakou statistiku, ze od restartu jsme povolili 7 prihravek uvnitr naseho vapna... nebo do 20 metru od nasi branky.

https://twitter.com/HemmenKees/status/1282405941909114880

Reagovat
iamek

To víš. Někdo vyhori dva zápasy z 50 a už stojí za hovno. Druhá nejlepší obrana v lize, obrana standartek je úplně někde jinde ( skoda toho posledního zápasu doma ), slušne hodnocení Harryho a pořad se bude rýpat. Problem je ten, ze se celou sezónu obrana téměř nerotovala a proste je unavená = delaji teď víc chyb.

Reagovat
Busby babes

zas zrovna stoperi malokdy rotuji. Viz treba ten VVD nebo driv taky se ustalila nejaka stoperska dvojice a ta odehrala vetsinu zapasu... v tomhle bych problem nevidel.

jinak souhlasim, ta kritika je vzhledem k tomu, jak malo letos dostavame golu zvlastni.

Reagovat
iamek

Podle whoscored je Harry čtvrtý nejlip hodnocen stoper. Beru hráče 20+ zápasu. Má hodnocení 7.13. Předním je jen VVD, Boly( 20 zápasu ) a Tarkowski. VVD, Harry a Tarkowski plna palba zápasu.

Reagovat
kilobyte

Druhý nejmenší počet inkasovaných gólů v lize za Liverpoolem (který někteří označují za nejlepší tým v historii PL), ale naše obrana je tragická a gólman je na odpis.

Reagovat
Swarley

Jak píše busby, ono to celkem fungovalo, ale včera byla ta obrana úplně k smíchu a ještě kupa smůly (nesikovnosti), kdy se tam srazeli hlavama a já nevím co všechno.. Ale ani otřes mozku neomlouvá to, že nezvládnou uskakat Girouda... A když už ne uskakat, tak nezachytit jeho nabehy, tak už nevím koho chcou chytat... A to už byl i ten ofsajd neofsajd v minulém zápase, dva hráči na našich šest a je z toho gól... To se nemůže stávat a oni proti Chelsea předvedou úplně to samé...

Jestli v tomhle chcou pokračovat, tak to budou sakra těžké zápasy... Antonio ve formě a pak Vardy, tak to se s takovou máme fakt na co těšit...

Reagovat
Busby babes

WHU porazilo marnej Norwich a marnej Watford, z toho si uplne obrazek neudelas. A Leicester je ted uplne marnej. Rozhodne ten los mame super, takze pokud tohle zkurvime, tak jsme pitomci, co do LM stejne nepatri.

Reagovat
iamek

Přesně. Pokud nedáme LM, tak si ji nezaslouzime. Úplně jednoduché.

Reagovat
Swarley

Tak s takovým bráněním nás vyklepne i Norwich nebo Watford

Reagovat
spider_8

Hele Norwich s Watfordem nedali gól ani nám, co chceš víc

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, nam dal Watford trojku

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Tvl tak to je slusnej bizar

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

stejne jsme ho nechteli.

Reagovat
Mastný Chobot

Ceballos: "But the truth is I'm very happy at Arsenal. It's a club in which I already have a year of experience, so it would be very easy to return. I wouldn't have to adapt to a new league or new club with a different manager and players."

To isté platí aj o nás voči nemu, nemuseli by sme zas hľadať balans s novým hráčom, tak snáď Real nebude robiť drahoty. Kľudne nech si tam dajú nejaký buy back za 80m.

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

já bych se vůbec nedivil, kdyby tam začal hrát jako z partesu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

no po korona pauze má prý 7 áček

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

V MU ho zmrvili a teď se mu budou ještě smát, jaký je tragéd. V Itálii se mu celkem daří a jinde by mohlo taky.

Reagovat
Busby babes

jj, my jsme ho zmrvili. a kde se mu tady nekdo smeje, ze je traged?

Reagovat
Golasso

Tak předtím hrál dobře, teď hraje taky dobře... kde bude asi chyba? Tak ten smajl pod komentářem? Další vyjádření tady, když nastoupil a hrál blbě? Jako úplně jste si ho neoblíbili

Reagovat
Busby babes

jako super, po pul roce zacal v Interu hrat dobre. u nas taky odehral par dobrych zapasu, jen na to nikdy nedokazal navazat. Ale jasny no, vsechno nase vina.

Reagovat
kilobyte

V první sezóně měl v lize 9+6, druhý nejlepší v týmu a to přišel až v zimě. V následující sezóně kvůli zraněním vynechal 20 zápasů kvůli 4 zraněním.

Takže ho spíše zmrvila zranění.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
iamek

Teď to chci tady dat. To si ho radši nechat . Tak blbej snad Edo není.

Reagovat
Busby babes

aspon se Inter lekne a vysoli rychle prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno he výbornej fotbalista, ale strašná simulantská pička - https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1284907831322443777?s=19

Reagovat
kilobyte

Tohle je strašně smutné, přitom ta klička byla výborná. Jako kdybys našel pětitisícovku, ale byla nalepená na hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry prirovnani

Reagovat
iamek

Tohle se mi stalo ve Varech. Vidím na zemi 10kc, zvednu ji a ona prilepena

Reagovat
jk

Reagovat
krisa

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tolstobik

Portugalci

Reagovat
Svatej

Hnusák

Reagovat
ajouki

Od příští sezony by měl přijít jasný pokyn pískat penalty jen až po potvrzení ze strany VAR. Dostal půlroku hájení, ale teď je třeba na něj pohlížet úplně jinak. Nebude první ani poslední hráč, který si tímto projde. Bude mít výhodu, že VAR může situaci zvrátit a penaltu nařídit. Ne jako když rozhodčí jednu chvíli pouštěli fauly na Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem co sa stalo s tym trestanim za simulovanie. Pamatam si Niasseho ako za simulovanie dostal myslim, ze 3 zapasy a dnes? Uz rozhodca nedava poriadne ani zltu kartu.

Reagovat
ajouki

Dobrá poznámka, na kterou nemám odpověď.

Reagovat
jk

Někdo tu onehdá psal, že pokud o té pentli rozhoduje VAR a nejde o faul, nejde potrestat na hřišti žlutou kartou ani tu simulaci. Jak je to dodatečně nevím.

Reagovat
cristiano.K.

zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

stejná kategorie jako salah

Reagovat
cristiano.K.

souhlas, já fakt Salaha neobhajuji.

Reagovat
kiwwi

nie zeby som mal potrebu ho obhajovat, vidim, ze si rad pyta fauly, co je aj tento pripad, ale niektore situacie sa zdaju uplne inac ako v reali...kolko krat sa mi stala nejaka haluz, ze super mi jemnucko kopol kamsi do paty, ale preto som zle dostupil a mozno som sa aj zrubal...bol to faul? No skoro sa ma ani nedotkol ale keby sa ma vobec nedotkol, tak sa to nestane...pytal by som si to ako faul? Nie - a to je ten rozdiel.

Proste aj tu vidis, ze vo velkej rychlosti urobil klucku, hodil si loptu, na to potrebujes vyborny odhad, balanc a popri tom vyhodnocujes 2-3 situacie, ktore uz mas pred sebou...no a do toho pride kontakt, ktory nemusi byt velky, ale rozhodi ta a vsetko je v cudu...

Reagovat
Lynx

nechcem obhajovat, ale.....a pak takovej sloh úplně k hovnu on věděl, že si předkopl balon moc dopředu a že už ho nestihne, tak se svalil na zem a začal brečet. Ten obránce se ho ani nedotkl

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

aha, tak potom by si mal zajst k ocnemu

Reagovat
Front hell

Kontakt tam byl,ale ruku na srdce opravdu to byl takový kontakt aby se dospělý chlap začal válet po zemi s grimasou jako kdyby ho pobodali? Nehledě na to že tyhle jeho simulace tady obhajujete je vy, fanoušci United. Opravdu chceš mít v týmu takovou simulující děvku a pak být tady ještě za hlupáka,který takovou sracku obhajuje. tohle mi fakt hlava nebere.

Reagovat
kiwwi

Bol to kontakt, ktory mohol sposobit pad? Kludne. Bol to kontakt, po ktorom sa mal valat po zemi s grimasou? Nie

a tym by som to uzavrel (koniec koncov je to presne to, co som napisal na zaciatku)

Reagovat
Front hell

A proto ještě udělal v pohodě tři další kroky. Raději to uzavři. Je to výborný fotbalista, ale simulující devka. Osobně doufám,že se to začne buď dodatečně trestat,nebo mu někdo tu holeň pořádně prebrousi, ať má aspoň důvod si lehnout.

Reagovat
Busby babes

"A proto ještě udělal v pohodě tři další kroky." ano, to se obcas stava...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

btw ani ty kroky nejsou rozhodne v pohode... ale to je jedno, faul to nebyl.

Reagovat
Front hell

Tak jsme se nakonec shodli

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, máš pravdu. Je novej v lize, musí se adaptovat, taky zkouší, co může a co ne. Beru to. Ale tady u Bruna reálně hrozí, že se z něj stane simulant jako Salah, což by byla škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"rad pyta fauly, co je aj tento pripad"

ne, to fakt není

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Jo... Obecně to možná může platit, ale tady ten kontakt ani nemohl být bolestivej nebo rozhozující.

Doslova mu to jen přejelo po holeni, kde se běžně nachází chránič ( i bez něj tenhel kontakt nemohl bolet, pokud fakt nemá nějak extrémně posunutej práh ).

Ostatně Kovačič ho za to dost sjel, pokud se dobře pamatuju. Oba dobře věděli, jak moc velkej důvod měl Bruno k pádu. Nehledě na ty jeho další dva kroky.

Reagovat
kiwwi

holen na holen bez chranicov by nemal boliet?

kazdopadne, ano, prihravanie je nieco, co Bruno robi, ale nesuhlasim s tym, ze to nemohol byt dovod k padu - to moze byt aj sebemensi kontakt - zalezi od rychlosti, pozicie tela v danom momente a pod...proste sa to jednoznacne povedat neda

Reagovat
Svatej

Kdyz do sebe vzájemně kopnou, tak je to bolest jako prase, ale tady vidim spis skrtnuti pri mijeni se, nez nejakej primej konfrontacni naraz...

Fakt bych zase nerad z chlapu delal 11lety holky, ktery si odrely koleno při slézání z houpačky, nejsme zas z porcelánu. Dost hnusnych zákroku i na svou osobu jsem uz zažil/videl ze zaznamu a takovejhle zákrok by me nedonutil se ani podivat za sebe, kdybych tomu unikl, pritom nejsem žádnej zbytečně zapalenej tvrďák

Reagovat
kiwwi

ja som len reagoval na to, ze bez chanicov by to nemalo boliet...bez chranicov by aj skrt holen na holen bolel...

treba prihliadat na to, ze ten prah bolesti je individualny, ja som na niektore veci obzvlast citlivy a niektore pohode

a dalsia vec je, ze niekedy mozes mat nieco narazene a aj maly kontakt ta boli jak slak...super na teba pozera, ze sa ta skoro ani nedotkol a ty sa ides posrat od bolesti (nehovorim, ze toto s Brunom je ten pripad, len ze od telky tazko dokazes posudit niektore veci)

Reagovat
Svatej

Fair point, já to beru... Uplně jsem paušalizovat ani nechtěl, jen jsem nevěděl, jak jinak to napsat.

Co se týká fotbalistů obecně, tam už asi můj postoj znáš. Já jsem k nim v tomhle ohledu prostě nekompromisní a jsem ochotnej se párkrát splést a někomu svým postojem křivdit, nicméně pokud naopak přestaneme mluvit obecně a zaměřim se na Bruna, tak tak já to simulanství prostě vidim (ten názor je hlavně ovlivněnej tím, že tohle není první incident... Doteď jsem nerozchodil tu penaltu, která klidně penaltou být pro mě za mě mohla, ale tu bolestivou reakci nedokážu pochopit ani s chladnou hlavou po takový době ).

Alespoň se vám v mých očích vyvažuje rovnováha sympatií, Rash je sympatickej za dva a James s Brunem to rovnají na nulu.

Reagovat
avicii

Presne.. Ved aj náš Luisito Suarez si tie fauli len pýtal... Škoda ze vtedy nemal také pochopenie

Reagovat
Hai

Reagovat
iamek

Zmrd, ale nás zmrd <3. Naprostá láska <3

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Davies takova kosa na pulce dobrej blazen

Reagovat
Liquid

tasil bych červenou

Reagovat
Infernoqt

Jadon Sancho is pushing for a move away from Dortmund this summer to Manchester United. (Source: Sky Germany and RMC Sport)

Fakt by mi za poslední léta neudělal žádný přestup takovou radost. A to je Bruno jinak výborná posila.

Reagovat
ajouki

Sakho si poraní koleno/sval a oni ho nechají ještě vyskákat 30 schodů po jedné noze. Jak někde na vesnici

Reagovat
iamek

Tak pristi týden začínáme jednat s Hendersonem a ten podepsat chce a taky chce bojovat o post jednicky .

Reagovat
Busby babes

ja teda ctu spis, ze ma zajem jen v pripade, ze bude jednicka a ne backup za DDG...

Reagovat
Dawon

Ja bych se asi vubec nebranil situaci, kdy budou nejakym zpusobem rotovat pohar/liga nebo klidne obzapas se stridat a at proste tu pozici ziska ten lepsi.

Sebevedomi je samozrejme super, ale zas snad jako realisticky nemuze cekat, ze nejak bez prace a zasluh posadi DDG okamzite, jakkoliv je ted na zabiti

Idealni by asi bylo DDG prodat, ale to v tuhle chvili vidim jako totalni scifi

Reagovat
Busby babes

DDG je v tuhle chvili neprodejnej. Pokud nechceme dopadnout jak s Alexisem, ze budeme platit par mega za to, ze hraje nekde jinde...

Reagovat
kiwwi

btw. solidny post na porovnanie oboch brankarov...nie je to take jednoznacne ako by sa mohlo zdat (plus navyse treba zohladnit tlak, pod akym je brankar v Man United a pod akym v Sheffielde)

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/huurzt/oc_a_comparison_of_all_goals_conceded_by_david_de/

rozhodne to nie je ciernobiele a idealne by pre nas bolo, keby na zaciatku sezony dostali rovnocenne postavenie a kto ten suboj nezvladne, ide z kola von po dalsej sezone a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bolo pre vas idealne - otazka je ake su povahy aby zase nejako nenarobili problemy v kabine - svojho casu sa to u nas riesilo ked Cecha posadil Courtios - ale Cech je zase povahovo co sa tyka tohto uplne okej

Reagovat
iamek

On mi ještě Dean přijde takový trosku plasan. Idealni podepsat a nechat rok na hostování ať potvrdí tuhle formu. Přece jen pořad to je první sezóna a ta obrana jim funguje dobre. Tohle už pristi rok neocekavam a bude na nej pravdepodobne více střel a bude celkově pod větším tlakem.

Reagovat
kiwwi

myslel som tlak fanusikov, medii a pod.

Reagovat
Cantona

Pekný článok, ďakujem dobré čítanie, tiež si myslím že Henderson má ešte čas, je rozdiel chytať M.United a Shefielde. Mnoho brankárov nezvláda tlak po prechode do väčšieho klubu. Taktiež vyzerá, za tie roky zatiaľ najlepšie s tých čo by mohli byť v budúcnosti jednotkou. De Gea potrebuje, asi lepšiu konkurenciu a možno niečo v tréningu zmeniť a netreba zabúdať, stále je mladý, 29 Brankári sa vedia na vrchole udržať aj do 35-40 rokov. Svoje kvality už ukázal a stále ich má, viac mi robí starosti slabá obrana a nevidím tam nič také ako kedysi Vidič Ferdinand Stam a podobne. Aj posledné zápasy ukázali, že smerom do zad, to je chvíľami strašné, či už ofsajdova línia alebo bránenie rohov, štandardiek a hlavne nerotovanie, načo je ten káder tak široký, keď hráči nehrajú, či na to majú je vec druhá.

Reagovat
srandamač
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to může být hodně zajímavé pokud Watford prohraje třeba o tři góly. Villu by případné vítězství hodně přiblížilo záchraně. Osobně bych radši v PL viděl je než Watford.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
mul

Watford musí padnúť, každoročne menia N trénerov, to je už paródia.

Reagovat
diastan

Steeeeerl

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo je tragický

Reagovat
diastan

Kopl to ale parádně

Reagovat
Horcmen

Foster a Raheemko to dobře vymysleli

Reagovat
smazaný uživatel

hype Foden, clovek ho da do fanty a zrazu nevie dat asistenciu ani gol

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
eder

Sterling je nutná letecká...

Reagovat
diastan

Foden

Reagovat
diastan

Další Áčko..

Reagovat
smazaný uživatel

Vila dneska výhra a Watford půjde

Reagovat
El Cid z City

Foden a Garcia 90 minut mladí odchovanci na klíčových postech,jsem za

Reagovat
Kixi Syhimour

García je ale odchovanec Barcelony, ne?

Reagovat
El Cid z City

Někde jsem našel,že pokud hráč mezi 15-21 rokem odehraje v týmu 3sezony,je odchovancem.Takže za rok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně nevím, jak to je, takže je to možné

Reagovat
El Cid z City

Nevím no, logičtější je Barcelona.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky bych ale řekl

Reagovat
Raylan

To je homegrown kritérium ne? Jako odchovance bych ho bral spis, kdyby přišel třeba před 15. rokem.

Reagovat
El Cid z City

Fakt nevím, klidně by jeden hráč podle mě mohl být odchovancem dvou klubů.

Reagovat
negrles

Reagovat
El Cid z City

Jo,je to blbost,ale když bude hráč od 5-16 vychován Baníkem a pak šup do Sparty, je odchovancem Sparty, no a co Baník jako?

Reagovat
Nikikrew

Mame si problem prihrat na 3 metre zatial...

Reagovat
PP

tolik zbytečných ztrát..

Reagovat
Nikikrew

Klasika.

Ked mame cosi vymysliet sme marni

Reagovat
M0rb1D4S

Mohla by to dneska Villa udržet, aby šel dolů Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Nikikrew

Kua to som tu fakt jediny gunner na fore?

Reagovat
PP

já taky, ale krapet se mi to seká a navíc se na to nedá dívat. Obrannou hru nám Arteta pozvedl asi o 300%, ale s tou útočnou hrou bude mít práce snad ještě víc..

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
PP

Reagovat
J0EL

ale je pravda, ze dneska je to uz zbytocne zapas pre nas.

Reagovat
Nikikrew

to je ale tak vykon by mohol byt kvalitnejsi ze

Reagovat
havrys99

já tak po očku efpětkuju dneska je jasný, že to Ville necháme za sud a pytel brambor

Reagovat
smazaný uživatel

za Grealisha alebo Luiza

Reagovat
Nikikrew

radsej ako Watforf

Reagovat
jacobT

To nie, len sa zatiaľ není moc k čomu vyjadrovať.

Reagovat
Nikikrew

njn to je tiez pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

no xhaka, no party.

Reagovat
jacobT

46% of the goals Arsenal have conceded this season have come from set pieces - the highest proportion in the Premier League.

Reagovat
Nikikrew

Nato sa neda pozerat

Reagovat
Liveral

V takovém zápase je hra na 3 stopery dost k ničemu. Kola je tam úplně zbytečně. V rozehrávce nepomáhá s dozadu taky nic. Zmenit formaci na 4 vzadu o poločase

Reagovat
Nikikrew

Lol to sa Emery vratil do kabiny?

Hroza. Auba ty vole nevie poriadne prihrat, Lacca uplne tragiky, Torreira nic.

Uplne zbytocne hrat 3-4-3 proti takemu timu ffs. Zmenit formaciu a hotovo. Toto by bol vhodny zapas pre Mesuta, avsak na lavicke musi sediet Mathew Smith nemam slov

Reagovat
Golasso

To je hrozný zápas. Zatím to zase vypadá na zbytečnou prohru/remízu. Tohle jsou ty body, které nám v sezoně chybí...

Sestava je divná. Hrajeme 3 hroty a dva z toho jsou na křídle. Levá strana je strašný průchoďák. Přechodová fáze je mizerná, milion nepřesností. Standardky taky mizerné...

Nevím, jak moc potřebují šetřit, ale ideálně dolů Nketiah a Torreira. Místo nich Xhaka a Pepe

Reagovat
PP

Torreira není sehraný s Ceballosem a jde to vidět. Pepe mě neskutečně baví poslední zápasy, jeho snadné procházení 1vs1 je skvělé.

Nketiah špatný, Saka se mi nelíbí, celé je to nějaké dojebané, jakoby spolu takto hráli poprvé..

Reagovat
aramaki

Ja neviem, ale ako sa tu zmieňujú stále tie mená na predaj, ja by som tam z mladíkov asi najskôr pridal aj Nketiaha. Dostáva dosť príležitostí, ale mňa osobne nepresvedčil nejako. Saka, Willock, Martinelli, každý z nich niečo ukázal. Neviem či by sa to vyplatilo z ekonomického hľadiska, lebo na plate asi toho veľa z klubovej kasy nevyžerie, ale ak by bol niekto ochotný za ňho vymrdať 10-12 m prečo nie?

Reagovat
Golasso

U Nketiaha bude hodně záležet na tom, jestli podepíše Auba/Laca, případně oba. Abychom na tom hrotu vůbec někoho měli.

Saka a Martinelli jsou super, ale Willock mě teda taky nijak nepřesvědčil. Arteta ho tam posílá v průběhu zápasu jenom jako zbytečnou výplň.

Reagovat
aramaki

Aj Giroud by bol 10x platnejší na tom hrote ako Nketiah. Ako mladícka dravosť sa mu uprieť nedá, ale inštinkt strelca nemá. Dúfam,že sa v ňom mýlim. Ten Willock je hneď za ním.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
J0EL

Co tam bolo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Jestli tenhle moment rozhodne boj o záchranu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
stiflerovamama

Čo tam bolo?

Reagovat
Shottack

Čo tam bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pomeee Villa nechceme Watford a Aston Villa mi hrozně chyběla

Reagovat
nani92

Ani si neviem predstaviť ako by AV porazila City a Liverpool

Reagovat
KnoxXx

Snad Arsenal spravodlivo pusti vyhru aj Watfordu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Grealish je uzasny

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gunner91

On a Mings do PL patri, ostatni ani nahodou. Tolik drevaku pohromade jsem dlouho nevidel

Reagovat
Kapřík

A jak hrál Luiz? Zápas jsem dneska nestíhal.

Reagovat
pingla

no třeba El Ghazi nebo McGinn jsou zajímaví hráči, ti by se v ostatních týmem PL též uplatnili

Reagovat
bbbauch

Porazí Liverpool a City a hned si myslí, že maj na Aston Villu

Reagovat
gazza62

Grealish famózní.Super Villa.Doufám ,že se Villa zachrání a Watford konečně spadne .Nyní ještě dostane anál ve finále f.a. Cup a jsou ,kde patří a bez pohárů.

Reagovat
vanGomm

Proč se v PL nehrají poslední 2.kola ve stejný den a čas,jako u nás?

Reagovat
bbbauch

Vzdycky se tak hralo akorat posledni kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dneska musíme urvat minimálně bod..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
jk

Aspoň tři

Reagovat
mul

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nejradši bych přeskočil těch 90 minut před předáváním, ale tak snad Anfield odolá

Reagovat
Svatej

Na rekord ser a nekaz si radost stresem z rekordu, kterej se stejne zas překoná

Reagovat
El Cid z City

Hlavní dva rekordy nezdolány, tohle je prkotina.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tedy mi o rekord nejde (ani nevím kolik je), jenom prostě nechci přijít o tu sérii.

Reagovat
Miguel19

Tak nenastupujte.

Reagovat
Luc-Luc

kvuli koronaviru to je nejtezsi titul, ktery kdy kdo v Anglii ziskal, LFC !!!

Reagovat
Front hell

Tak určitě, že.

Reagovat
El Cid z City

Stačí jít třeba jen rok zpátky, z takového titulu byste se posrali.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Setwo

Caute, kde v Bratislave sa dá dnes pozerať futbal? lokalita Staré Mesto, Ružinov, Petržalka

nejaký podnik kde majú fajn pivo a budú tam aj fanúšikovia LFC vopred dík za tipy

Reagovat
kiwwi

scouseri chodia do Bricku pri zimaku...ale videl som ich uz aj v Tribuna Pub jak sa ide na Kramare

Reagovat
Setwo

diky za tip ten Brick pub vyzera fajn

Reagovat
stiflerovamama

Ty špiceľ.

Reagovat
nani92

však niekde vaše výhry oslavovať musíme

Reagovat
mul

niekedy zvyknú premietať LFC aj v Don Qujite na račianskej, ďalej ešte u Deda prípadne Bokovka a ako je vyššie spomentú. tribúna

Reagovat
Busby babes

Transfermarkt ok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

tak Sport pise, ze o nej mame zajem i my.

Reagovat
Front hell

asi tak no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Losinho

Ruik je největší špína

Reagovat
r.mrazik

vsak ano..ale prdel to je i tak

Reagovat
Lacko_Boh

cechom sa v Arsenalu darilo

Reagovat
PhilipS

To čtou moje komenty ne? Teď už je na arsenal drahej

Reagovat
r.mrazik

a brzy dokument od netflixu o Anelkovi...

https://www.youtube.com/watch?v=lnPxHu6Sx5s

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Busby babes

podle reportera z Telegraphu:

There is a £20m gap between #mufc's valuation of Jadon Sancho and Borussia Dortmund's asking price of £100m. Sporting director Michael Zorc is making plans for Sancho to leave and expects negotiations to go on throughout the summer

Takze budem cele leto vyjednavat a pak jim zaplatime 100 mega a Sancho prijde v po 5. kole.

Reagovat
r.mrazik

jak je to vubec s hraci? muzou hrat EL,kdyz prestoupi do te doby?

Reagovat
Greny

ne

Reagovat
Busby babes

ne. EL muzou hrat jen ti, co byli zapsani v lednu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Jako u Bruna? Akorát ten přišel o pul roku později no

Reagovat
EXoRcIsT

nakoniec este zaplatime o 10 mega viac ako si pytaju

Reagovat
Busby babes

coz se stalo rekneme jednou a to jeste v hodne volnem vykladu u Fellainiho.

Reagovat
Dawon

Ja to fakt nechapu, tohle muze byt potencialne hvezda a zakladni stavebni kamen toho tymu na dalsich 10 let, to sme se s Brunem nepoucili, ze handrkovat se takhle o relativni drobne nema smysl?

Reagovat
Busby babes

zatim nepanikar. Treba se jen ceka jestli budem nebo nebudem hrat LM.

Reagovat
smazaný uživatel

*Příjde v pátým týdnu zimního přestupního období za 100m

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by se nám hodilo bodovat.

Kepa - James, Rudi, Zouma, Azpi - Kovačič - Willian, Barkley, Mount, Pulišič - Giroud

Reagovat
Mimalu

nedivil bych se, kdybychom hráli dneska zase na tři vzadu: Azpi, Zouma, Rudiger- James, Kovacic, Jorginho(Mount), Alonso - Willian, Pulisic - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost možné.

Reagovat
Busby babes

Koho byste dneska dali do brany? Davida nebo Romera? Osobne bych asi nechal DDG... klicovej zapas, riskovat noveho golmana, co dlouho nechytal... Ole ma necekane dilema.

Reagovat
kiwwi

Romero - uz do konca sezony...David nech si zresetuje hlavu pred novou sezonou. Jeho dalsie chyby by nas mohli stat postup do LM

Reagovat
Busby babes

Telegraph pise, ze se ceka, ze bude chytat DDG..

Reagovat
Dawon

Tezka otazka no...je vubec Romero fit, kdyz nechytal ani v poharu, kde ho jinak stavel cely rok?

Reagovat
Busby babes

hehe, tohle je vtipnej paradox:

Man United are guaranteed top 4 if they get 2 points out of their last two games, but not if they get 3 points.

Reagovat
Busby babes

neco pro nas spolek ekonometru a fandu teorie her.

Reagovat
Svatej

To je boží

Reagovat
Busby babes

dvakrat 0:0!!! #FDF

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
DieFohlenBMG

Dobrý, dej ještě něco

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
TopinB

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přeci jen David

Reagovat
smazaný uživatel

Wan-Bissaka sedí. Mluvilo se o tom, že to má být kvůli Součkovi a celkově aerial threats. Nepřišlo mi ale, že by v tomto ohledu nějak ztrácel..

Reagovat
Busby babes

spis bude nejak pomlacenej...

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI vs. West Ham (4-2-3-1): De Gea; Fosu-Mensah, Lindelöf, Maguire, Williams; Matic, Pogba; Greenwood, Fernandes, Rashford; Martial.

Dobra.

Reagovat
wild

Taka ako stale od restartu ligy

Reagovat
Busby babes

no, obrana je jina, naposledy taky hrali jini...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dawon

No sem hrozne zvedavy na Matice a Bruna, oba uz vypadaji silene hotovi...snad jim nasypem a budou moct jit brzo dolu, ale moc tomu aktualne neverim

Reagovat
icka

McTom je na tom jak? Moc ted nehraje ne?

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Suku, dnes očekávám góla

Reagovat
čutalista

Pánové, tak nějaké info pro nás co se nemohou dívat? Doufám, že West Ham válí...

Reagovat
kolouch

ManU tlaci, meli dve dobre strely. WHU jedna standardka, jeden roh ale nic z toho

Reagovat
čutalista

Díky, konečně to tu už někdo komentuje.

Reagovat
Grahf

Pogba to musí zobrať viac na seba a tlačiť sa dopredu, spraviť pár klučiek, zatial hraje velmi na istotu.

Reagovat
Whitemedia

Vzal to na sebe no

Reagovat
Grahf

ta rozohrávka od golmana je strašná

Reagovat
jk

Suk je fakt všude kde má být

Reagovat
Greny

Reagovat
Grahf

betonári skurvení

Reagovat
Greny

Bruno si stezoval na co ted ?

Reagovat
jk
Reagovat
Greny

Penalta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Antonio

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
Grahf

pogba tyvole

Reagovat
Tuard.MUTD

Parádička

Reagovat
EXoRcIsT

ako beriem ze penalta ale nedaval by som to Pogbovi za vinu proste instinkt a chranil si hlavu

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bandwagoner

Ale pak se tvaril, jako ze dostal micem primo do ksichtu i kdyz si oblicej zjevne uchranil rukama

Reagovat
pingla

směšnější než ten pád Bruna

Reagovat
Greny

What a save Brankare ma United poresenyho

Reagovat
Grahf

jak o niečo ide tak sme sa zase posrali

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL

Reagovat
diastan

Reagovat
Riviera Kid

Jako ruka jasná, ale byl to instinkt. To by asi udělal každý.

Reagovat
wild

Lol..ale nehrame absolutne nic, totalne bez energie. Ten FA cup nas este vyjde velmi draho..

a DDG penaltu snad nikdy v kariere nechytil

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Grahf

však tuším hneď prvú proti city chytil, čo sme otočili z 0:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Z hlavy si vybavím proti Evertonu

Reagovat
kiwwi

Chytil Persiemu a myslím ze aj Bainesovi

Reagovat
Likan7

Při tom 8:2 s Asenalem jí chytil Robinovi

Reagovat
Greny

Mel ju jit chytat Pogba

Reagovat
CR7RONALDO

Chytil van Persiemu, keď hral ešte za Arsenal, Bainesovi a Lukakuovi, keď hral ešte za Everton. Viac ma už napadne a aj tieto tri už boli celkom dávno.

Reagovat
masina_LFC

Pogbest

Reagovat
Dawon

Totalne mdly vykon bez jakekoliv energie, zadna vetsi sance krom par strel z dalky, WHU postupem casu cim dal nebezpecnejsi, asi se neda rict, ze by to bylo nezaslouzene vedeni

Bohuzel nic moc jineho sem necekal, ti hraci uz 4. zapas nemuzou a Ole je bohuzel slepy a nevidi to...ale tak v EL bude za rok taky hezky, uz sme si zvykli

Reagovat
Grahf

to je chujovina, však ide o všetko, teraz proste musia hrať najlepší. Celý zápas sme skoro pred ich brankou, len sa málo striela.

Reagovat
kiwwi

Mame 7 striel z toho 3 na bránu... To nie je úplne márna štatistika

Reagovat
Dawon

Skoro pred jejich brankou? To se teda asi koukame na jiny zapas...jedine ze bys pocital bezzube oblehani vapna jakoze sme pred jejich brankou...malo se strili, protoze nejsou zadne pozice na strelu, jinak naopak strilime pokazde, kdy se to jen trosicku uvolni, coz je zatim jen mimo vapno z relativne neskodnych pozic

O vikendu o vsechno neslo a stejne hrali vsichni

Reagovat
kiwwi

Ako co mal Pogba robiť.... Na hlavu ti letí bomba jak z kanona, ten inštinkt proste nezastavis.

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ligter

Reagovat
Dawon

Je to divne pravidlo no, hlavne proste mici v ceste do brany jakoby nezabranil, kdyby mu to netrefilo ruce, tak mu to trefi hlavu...ale jestli to tak v pravidlech je, tak se holt neda nic delat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Poll Hamm

Reagovat
Infernoqt

Však broděj vodu, jsou totálně vyštaveni posledních pár zápasů. Remízu snad ukopeme, stejně víc nepotřebujeme.

Reagovat
Grahf

to by sme ale museli vyhrať s líškami

Reagovat
Jollae

Stačia dve remízy.

Reagovat
icka

staci remiza

Reagovat
Mimalu

nestačí, teď máte skóre +27, Lišky + 28

Reagovat
Dawon

Ony ale body maji prednost pred skore

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale s remízou jsou o bod před Leicesterem

Reagovat
Mimalu

*jejda, špatně jsem si přečetl Infernoqtův příspěvek... remíza stačí

Reagovat
Infernoqt

Stačí remíza, ale i ten Lestr jsme schopni porazit, když vezmu v potaz, že jim chybí několik hráčů ze základní sestavy. Věřím, že k tomu tak ti hráči přistoupí, ale určitě bych byl spokojenější, kdybychom do toho zápasu šli po nějakém bodovém zisku dneska.

Reagovat
Dawon

Ja teda naopak nemam duveru ani v to, ze budeme schopni tam remizovat s tim jak hrajeme posledni zapasy...lisky samy samozrejme nemaji moc formu, ale proti Slepicim byli o parnik lepsi, "jen" nedavali goly...ted k tomu prictu tyden tri dny odpocinku navic a najednou mas pred sebou extremne tezky zapas

Reagovat
To som ja

Pýtam sa,ako kurwa sa máš chrániť,keď ti ide delovka na hlavu.Také penalty môže pískať v Hornej-Dolnej

Reagovat
kiwwi

Nové pravidlá sú proste také ale je to paradox že na jednej strane sa prerušuje hra po úraze hlavy a na druhej strane piskne penaltu keď si hlavu chráni

Reagovat
Likan7

Tak technicky to ruka prostě je, byť se mi to jako MUfanovi příčí..ale to je stejný jako když jdeš do skluzu, ruka ti plápolá někde v za zádama a blbeček se ukopne a nastřelí ti jí...

Reagovat
Andis

Tak to potom ma smysl pro tymy tohle trenovat. Je lehci mirit z primaku borcovi na kebuli a pak dat pencli nez to zavesit rovnou pod viko

Reagovat
jenage

To není to stejné.

Reagovat
Hokaido

Účes zachránil

Reagovat
vodka

Za mě tohle penalta není, jasný reflex a chránění hlavy, jako výkon slabý, ale toto mi přišlo dost přísné...

Reagovat
Big Virgil

Odpiskano podle pravidel. Takze jasna

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cristiano.K.

jde to na bránu, není o čem.

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, ze to islo na branu a po druhe VAR ani nic take neskumal

Reagovat
cristiano.K.

mělo by se brát do úvahy, že to neřešili je věc druhá. Pogba rovněž věděl, že to bude penalta.

Reagovat
kiwwi

tak vedel, pretoze mal ruku...logicke

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vím, že už toho tady Suka je dost.. ale.. jak zatím hraje? Stíhám právě až teď 2.pol.

Reagovat
Andis

Reagovat
KnoxXx

rozdiel medzi vyhrou o 2 goly a remizou je skoro ziadny, takze ak uhraju aspon tu remizu, nic take strasne sa nestane

Reagovat
Dawon

Ten rozdil tam neni jen vzhledem k liskam...vzhledem k Chelsea ten rozdil mezi remizou a vyhrou porad muze byt obrovsky

Reagovat
KnoxXx

som napisal "skoro ziadny" ... obrovsky nie je, ale urcita pomoc by to bola (a la Chelsea by na MU nestacili ani 2 remizy apod.)

Reagovat
Dawon

Tak vzhledem k losu Chelsea vnimam jako obrovsky rozdil, jestli pred ne dnes skocime nebo ne...je to proste rozdil mezi tim, jestli si to musis urvat sam, nebo ti k tomu muze jeste nekdo dalsi pomoct, otevira ti to jednu dalsi cestu do te LM, to vnimam jako celkem zasadni

Reagovat
KnoxXx

ja som bol pred zapasom zvedavy, co by robil Ole, keby bolo 2:0 cca 10-15 minut pred koncom ..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mason je poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek

Reagovat
Ligter

GREEENWOOOOD

Reagovat
Infernoqt

To zase byla jeba

Reagovat
vodka

Btw., existuje někde statistika, o kolik bodů whu přišlo kvůli tomu Španělovi s deravyma rukama v bráně?

Mason je fakt zab

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako kvůli Adriánovi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo Roberto Jimenez

Reagovat
vodka

nejhorší gólman, co v lize pamatuju,

Reagovat
vodka

* co dostal víc jak tři zápasy, nechápu, mobil mi to napíše celé a odešle se půlka...

Reagovat
TopinB

Ehm, Kepa

Reagovat
vodka

na Roberta nemá

Reagovat
Busby babes

a tohle mel podle tebe chytit?

Reagovat
vodka

sak ted chyta uz Fabianski. Podle mě by totiž nebýt toho, že "chytal" Rodrigo, nebyli vůbec kolem sestupového pásma...

V PL chytal 8 zápasů, dostal 18 gólů, některé totální komedie...

Reagovat
Busby babes

s tim problem nemam, ale prislo mi, ze to rika jako reakci na ten gol Greenwooda s tim, ze to mel chytit...

Reagovat
KnoxXx

ten chlapec nevie vystrielat inak nez bombu

Reagovat
numeromis

Máte prosím někdo link na stream MU-WHU? Díky moc.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
numeromis

Díky.

Reagovat
Grahf

jooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Nutno uznat, že to bylo hezky zahrané

Reagovat
bandwagoner

Ty vole ten Greenwood fakt strili neskutecny bomby

Reagovat
Tolstobik

Mason je poklad tvl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hej!

Reagovat
mimi_united

Greenwood je mladšia verzia Mbappeho

Reagovat
Luc-Luc

lol

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Rash jinak dneska je zralý na střídání...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, tak West Ham začíná slušně vynechávat, to asi nepůjde.

Reagovat
Mato178178

tu mate toho williamsa nech mi nikto nehovori ze je lepsi ako shaw

Reagovat
Likan7

Je mu 19...

Reagovat
KnoxXx

ale rozhodne nie je ani horsi ...

Reagovat
Mato178178

Je oveľa horší ...poslal by som ho na hosťovanie do champu

Reagovat
Likan7

Reagovat
Luc-Luc

jedem hammers

Reagovat
Tolstobik

Strasne me serou s tim simulovanim

Reagovat
Dawon

Proc toto neni zluta pro Williamse? Naprosto smesny pokus vymodlit penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

videl som po restarte uz x horsich situacii, kde nebola zlta. Ja si fakt myslim, ze to museli zrusit inak si to neviem vysvetlit

Reagovat
Mimalu

#Chelsea XI v Liverpool - Kepa, James, Azpilicueta, Zouma, Rudiger, Alonso, Jorginho, Kovacic, Willian, Giroud, Mount

CHELSEA Subs: Caballero, Christensen, Tomori, Emerson, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Pedro, Pulisic, Abraham. #cfc

Reagovat
icka

Pulda

Reagovat
Raylan

Do tohohle systému se Mount a Willian hodí víc no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Keita; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Adrian, Lovren, Milner, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Minamino, Jones, Elliott, Origi

Reagovat
Coutinho10

nenechat nic nahode a at se o LM strachujou do posledniho kola

Reagovat
Ligter

výborný zákrok

Reagovat
Infernoqt

Klasicky došly síly už.

Reagovat
KnoxXx

skor festival laxnosti a lacnych strat

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to z toho bude pramenit, teďka jste fakt strašně odešli

Reagovat
KnoxXx

alebo naopak ... tym zbytocne dalsie sily stracame (ktorych, logicky, nie je mnoho), pricom WHU tiez uz riadne taha nohy

Reagovat
Dawon

je to smutne no, drzenei mice za poslednich 10 minut 73:27 pro WHU...furt to muzem nejak urvat, ale je to hrozna bolest na to koukat

Reagovat
Big Virgil

Cresswell střídá aby nezmeskal oslavy/zapas v Liverpoolu?

Reagovat
jk

United by měli hrát nějaký pohár třeba se Stoke aby toho Fernandese trochu srovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabší manU za posledních 20 let, ale co je nejsmutnější, že tam není ani jeden zajímavej hráč a to maj v kádru borce, kteří stáli 100m+ e

Reagovat
Whitemedia

Greenwood

Reagovat
smazaný uživatel

Talent, kterých jsou stovky pro nestranyho fanouška nic zajímavého

Reagovat
Whitemedia

Tak to máš smůlu, že jsi nestranný.. já naštěstí nejsem a tak se můžu rozplývat i nadále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Likan7

Ty hráči jsou zatavený. Jinak je to naopak nejsilnější United za poslední roky..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zataveny? Slabej trenér, co neumí připravit mancaft na systém evropský pohary/ligu ?

Reagovat
Likan7

Takovým systémem se hraje, ale ne tak dlouho a tak v kuse. Opravdu není normální hrát nevím. Měsíc? 2?skoro co 3 dny. A ten kádr je tak extrémně úzký, že hrají jen ti samý. Ale tím neříkám že to neměl Ole víc prostřídat

Reagovat
Kixi Syhimour

Rashford teda co se dívám asi od 30. minuty fakt nebyl vůbec vidět.

Reagovat
janinho

pozerám 5 minút.a matic za ten čas stihol 3 zbytočne fauly daleko od brány. výborne kuskuje hru. najlepsi hrac whu!

bola tu debata o souckovi, že pre top tím nie je dosť futbalový ale ten matic uz moze ist naspat do košíc asi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ale jako za mně West Ham má potenciál hrát lepší střed, boj o poháry. Doufám, že se do příští sezóny zvednou.

Reagovat
spider_8

Super, takže nám stačí remíza k jistotě LM

Reagovat
smazaný uživatel

to s Wolves date, ti su vonku otrasni

Reagovat
spider_8

Já jsem myslel dneska

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime ale ked uz tak snad len remiza

Reagovat
Swarley

Prohrajete oba

Reagovat
Greny

Pěkná remizka.. za takový výsledek bych se nezlobil ani večer po zápase Chelsea

Reagovat
Miguel19

To je fakt rvačka kriplů ta boj o LM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kovi81

Reagovat
martin1

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

Ole je slušně utavil...

Reagovat
Likan7

Nemají v sobě už vůbec nic no... jedou na krev od 20. minuty.

Reagovat
iamek

Podle očekávání. Zápas jsem sice neviděl, ale je mi jasne jak to vypadalo. On má zakázáno střídat? On vůbec těm hráčům na lavičce nevěří. Tohle je na něm strašný proste. Ighalo měl formu a od te doby leští lavičku. Hnus tohle.

Reagovat
r.mrazik

Potřeboval by facku

Reagovat
Busby babes

Ighalo mel formu v poharech. V lize ne. Ale jinak mas pravdu. Absolutne tem hracum z lavicky neveri... je otazka, zda je to chyba no... vzhledem k tomu, ze tady jim neverime nikdo taky,

Reagovat
r.mrazik

ale verime...

trener je tam od toho,aby dokazal vymacknout ze vsech hracu maximum

ighalo toho v lize odehral minumum...

Ole je v tomhle totalne tragicky

Reagovat
Busby babes

jj, zrovna ty jsi svou duverou v Matu a Lingarda velmi znamej no.

Reagovat
r.mrazik

a jestli by hrali misto neho v tom poharu,tak bych byl urcite pro...

nebo kdyby Ole stridal driv za stavu 2:0 a nenechal ho tam vystavit uplne

na konec zapasu a pohar tem hracum dost verim...a vubec...od toho tam ten nouma na lavici je,aby to nejak rozvrhl

Reagovat
REPLIKATOR

Ztracené 2 body... pro West Ham.

Reagovat
Infernoqt

N, bylo to remízové utkání. Na šance i předvedenou hru.

Reagovat
vladis271

ako ja budem veriť do konca. Lestru fakt stačí doma nejaká haluz.

Ale realisticky by tam MU malo vyhrať ak by museli. Strašne sa im to rozpadlo.

Reagovat
Infernoqt

Pojedem tam betonovat, ale neprohrajeme.

Reagovat
spider_8

Tak nejsou ve špatné pozici, stačí jim doma vyhrát a mají oproti United týden volna. Je to jenom na nich, jestli si to uhrají.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

proti Spurs hrali dobre, ale tam Lloris ukazal, ze po restarte je fakt vo forme a druha vec su kraje obrany. To je velke oslabenie

Reagovat
Dawon

Hrozna zoufalost ten zaver, celkove nesmirne bidny vykon, mimo ten gol tam snad nebyla zadna poradna sance, za druhy polocas 1 strela na branu

Proti liskam uz to bude boj na vypary, ale moc nam neverim, fakt hrajeme strasne spatne a bojim se, ze nedostatek sil rozhodne

Reagovat
vladis271

Chcem to pozret na Digi, len ma desí jedna vec. Je reálne, že by boli takí čúrací a uťali prenos pred zdvihnutím trofeje?

Reagovat
smazaný uživatel

pre istotu by som si po zapase zapol nejaky stream

Reagovat
Kixi Syhimour

Poslední dobou docela perlí, poločas FA Cupu zapnou pozdě, uličku proti City ukáží až ve studiu

Reagovat
avicii

Je potvrdené že to budú davat

Reagovat
nani92

YNWA!

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Reagovat
Cobra

ať se modráci musí snažit v posledním zápase

Reagovat
jk

Taky mě to napadlo.

Reagovat
PP

jaký je to pocit fandit Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hele dá se DIGI objednat jen na online vysílání? Tzn. registrace -> zaplacení kartou -> koukám a čus A nebo musím jet přes smlouvu, volat s něma, atp?

Reagovat
Mates_Matesović

V Champu o postup slušná rvačka kriplů.

Reagovat
spider_8

Co mají furt s tím Willianem, že mu to teď pálí? Vždyť dává góly akorát z penalt

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To říkali o Olim, ne?

Reagovat
spider_8

Na O2 o Willianovi. Nebo už jsem hluchej

Reagovat
rave

Virgil od příchodu do LFC vynechal v PL dohromady jenom 35 minut.

Reagovat
QooBo

"Boj" o druhé miesto v Championship

Reagovat
Greny

Toto se musí davat

Reagovat
hitZor

Tyvole, ten vrtulník už mi pěkně leze na nervy

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
Raylan

Reece už měl mít po restartu tak 5 asistenci z těch centrů

Reagovat
Miguel19

Salah je strašně ubrečená plačka.

Reagovat
rave

Tohle by tě taky nasralo. Kdekoliv jinde na hřišti by to pískl.

Reagovat
Whitemedia

Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

No, přišlo mi, že mu tam Rudiger docela vkročil, ale rád se podívám na opakovaný záběr.

Reagovat
Pigeon

Tak tak, šel do něj navíc i s rukama.

Reagovat
JessePinkman

Mně to připadá, že Salahovi nepísknou už vůbec nic.

Reagovat
JessePinkman

Ti rozhodčí jsou na Liverpool jak psi. Ještě, že už je konec sezóny.

Reagovat
pingla

Zouma = časovaná bomba, která udělá nějakou krpu

Reagovat
PP

Ale ten tlak na balon od Poolu je neskutečný. Nejlepší pohyb bez balonu od Guardiolovi Barcelony..

Reagovat
jack_donaghy

Guardiolova Barcelona bez balonu skoro vobec nebola

Reagovat
PP

a když, tak ho do pár vteřin získala zpět.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pospec7

Nabyyyyy

Reagovat
Luc-Luc

goooooooool Naby

Reagovat
JessePinkman

Keitaaaaaaa

Reagovat
KnoxXx

pekny gol, ale este krajsia prihravka Williana

Reagovat
mickey mouse

Keitič

Reagovat
Greny

Willian fakt dement nechápu co tam vymýšlí. Na středu hřiště před vapnem

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ti soupeři už vědí, že můžou střílet ze všech pozic a bude gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle už nemohl, ale tam je fakt reálný problém, že nedosáhne ke břevnu, ono to letělo relativně ke středu brány, ale on byl tak strašně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil to dobře, ale třeba takovej Kolář by to letos chytil.

Reagovat
Infernoqt

Tak to máme společné...

Reagovat
REPLIKATOR

Keitaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
monty25

Keita To byl banán!

Reagovat
avicii

Toto čakám od Nabyho častejšie

Reagovat
Matić

Mít Pepa o 10cm víc, tak to má...

Reagovat
smazaný uživatel

Umět skákat, tak to má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Milé rádio, chtěl bych nechat zahrát pro Kepu písničku od Hanky Zagorové "Proč nejsi větší aspoň o pár cenťásků"..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech už vytáčí Havertze (nebo Oblaka)

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrák Willian je zpět.

Reagovat
Kovi81

Ještě dva zápasy to musíme vydržet

Reagovat
spider_8

Ty vole to je zase bránění

Reagovat
Greny

Co to teď piskl?

Reagovat
Matić

Mané pěkná herečka

Reagovat
Remt

Hele z opakovaného bylo vidět že mu skočil na nohu. Naopak z toho opakovaného bylo vidět že to nebyla vůbec simulace.

Reagovat
JessePinkman

Čemu se teď diví Chelski? Faul na žlutou

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Remt

Ne asi, skočí mu na lýtko a vzteká se

Reagovat
JessePinkman

Zezadu do lýtka a dělaj, jak kdyby nic...

Reagovat
hitZor

Do jakého lýtka? Kromě toho, že mu Keita naběhl nártem pod nohu ve chvíli, kdy už byl balon odehraný, se ho Kova ani nedotkl

Reagovat
Remt

Tak především to nebyl Keita

Reagovat
hitZor

Tak Mané, no. To na tom, že to bylo úplně čisté odebrání balonu nic nemění.

Reagovat
Remt

Tak se na to podivej ještě 5x třeba. Žádná simulace to nebyla. Kdyby mu skocil na nohu plnou vahou bylo by to o zranění. Tahle mu skočil na nohu jen z casti a může být rád že to nebylo na žlutou

Reagovat
hitZor

A kde doprdele píšu o simulování?

Reagovat
JessePinkman

Ze záběrů bylo vidět, že ho skluzem zajel do lýtka. Faul, žlutá, gól a čus.

Reagovat
Pigeon

Naběhl nártem pod nohu...ty vole l lol

Reagovat
hona.kub

Ten Mané je pěkná piča, padá tam od začátku jak blbá kunda...

Reagovat
Remt

Zas klídek jo, trochu úcty jo, trochu úcty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

bum !

Reagovat
JessePinkman

A žerte mrdky z Londýna

Reagovat
kvasha16

aha, tak ty si len kokot.. OK

Reagovat
JessePinkman

Nadávat můžeš jen těm modrým kriplům a zelenýmu trpajzlíkovi v bráně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Peknej primak.

Reagovat
Kixi Syhimour

to si nechám líbit

Reagovat
pospec7

Nadhera

Reagovat
Greny

V poločase dolů Willian a Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa je uplná mrdka ne???

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už sis asi zvykl, že je tam jenom kužel místo golmana, je mi to jasné.

Reagovat
kvasha16

tak toto islo k tycke, to fakt bola krasna strela... Kepa mal vela failov ale toto by som tam asi neradil

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl kdyby aspoň skočil

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
hona.kub

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

král

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mělo být pane gólman?

Reagovat
monty25

Trent Dneska budou padat jenom hezký góly.

Reagovat
avicii

Naaadhera tie góly

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Brewster, Keitic a Arnold dnes zatial slusne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Brewster by sa mohol presadiť, Wilson nahradí Ahaaa.

TAA kopacia technika alá Beckham. Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradí Shaqa*

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, mne sa Wilson vobec nepozdava. A este po tej traposine co spravil proti ManCity. Ale zrejme sancu dostane ked nebudeme nakupovat tak sa uvidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Shaqiri nebol až na 4-5 zápasov žiadny svetoborný hráč, chcelo by to lepšie krídlo, ale nikto nepríde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Shaq moc tych zapasov ani neodohral, ale s jeho odchodom som zmiereny je zbytocne si ho nechavat ked ho Klopp nechce.

Reagovat
Remt

Brew minimalne v Superstar by byl top podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

To 5-4-1 byl špatnej nápad.

Reagovat
rave

Na tom, že je Kepa malá pička se shodneme všichni. Ale vyčítat mu zrovna tyto góly je trošku mimo.

Reagovat
Greny

Vždyť ten druhej byl z dálky jak svina

Reagovat
Remt

Tak hele to byl i ten od Messiho který dostal Alisson. To bylo ještě z větší dálky myslím ale také lépe umístěné. Je fakt že Alisson aspoň skocil

Reagovat
rave

Přesně na to jsem si vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

40-tý naprosto nechytatelný gol v jedné sezoně, jak on to děla, že se u poloviny střel ani nepohne, ani snaha, nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

si zavesil

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka Salaha

Reagovat
Remt

Já tam viděl asi 2 nebo 3 ruce hráče Chelsea pokud to šlo i do ruky Salaha, tak první do ruky hráče Chelsea, ergo penalta. Lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa umí když už nic jiného chytat penalty, takže klidně

Reagovat
Remt

Jj a žlutou k tomu. S tím jak v obraně nestíhají tak na zacatku druhého poločasu červenou a můžou to zabalit rovnou

Reagovat
Greny

samozřejmě že pokud byla první ruka hráče Chelsea tak penalta ale gol uznat nemůže pokud hrál i Salah

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

ropakum z londyna se moc do Ligy mistru nechce

Reagovat
PP

Hmmm, ta prohra s náma musela Liverpool ale pěkně nasrat..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Modrák přihrávka jak ve volejbale a Gini smeč.

Reagovat
kvasha16

OK, dneska si asi body domov nevezieme

Reagovat
Remt

To jako vážně ve vlastním vápně hraje s míčem basketbal a pak se ještě hlásí jakože Heej to byla ruka?

Reagovat
JessePinkman

nechápu

Reagovat
PP

dyt to byla ruka Alonsa nee? Proto přestal i na moment hrát..

Reagovat
Remt

No minimálně jeden ne-li dva hráči Chelsea tam ve svým vápně zahráli rukou

Reagovat
PP

já se lekl, že jsi fanda Chelsea a že to rozporuješ.. Tuším že Alonsa to trefilo do obou ruk.

Reagovat
KnoxXx

Chelsea vyucuje

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Zas laxnosť v bránení.

Reagovat
JessePinkman

Hrozná ale, na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud Zkusme druhy Ajax.

Reagovat
rave

Firmino ať se kurva probudí ale do příští sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je prostě přesně ta střela Williana, u které by Kepa stál jak dřevo a všichni by říkali, jak to bylo nechytatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Koubic_

Reagovat
hona.kub

Reagovat
icemike

Will trefil gólman, kepovi to lítá pod břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno.

Reagovat
avicii

Skoda.. Alisson ten zákrok výborný, škoda že to neslo už za branu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak obrana je fakt špatná v poslední době, například poziční hra stoperů se mi dnes vůbec nelíbí.

Reagovat
Setwo

No Alisson už zlatú rukavicu neobhaji

Reagovat
Koubic_

Oliva

Reagovat
vitasrp

Není normální, aby náš brankář měl prostě zápas co zápas úspěšnost zákroků pod 50 procent, to je neuvěřitelný. Však tohle až na gól Wijnalduma nebyly žádný vyložený šance, ale ten chlap je prostě brutálně k ničemu.

Kdyby se to stalo jednou za čas, že dostane branky ze střední vzdálenosti, tak oka, ale ono je to od restartu prakticky zápas co zápas. To nemůže být jenom o štěstí/smůle, tam to musí být o nějakém technickém nedostatku, pomalých reakcích atd.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Aji Turnbull by chytal líp...

Reagovat
Nikikrew

No neviem, podla mna vsetky 3 goly boli krasne a pre brankara velmi tazke situacie. Proste mal smolu ze to hraci Liverpoolu tak perfektne vsetko trafili

Reagovat
PP

ten první by top brankář vytáhnul.. Ten druhý a třetí bych mu taky nevyčítal, od TAA to byla rána jak prase, zakroucená, skvěle kopnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Čech v 2004/5, jinak by nikdo neměl šanci na vzdálenou tyč přesně pod břevno, mnohem větší šanci při druhém golu kdyby riskl a byl více vlevo.

Reagovat
PP

Ani Kepovi nechybělo moc. Výška či dřívější reakce a měl byto. Stegen, Oblak, Courtois na jaře, nejspíš i Allison či náš Leno by to vyškrábli..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla vzdálenější tyč ani náhodou.

Reagovat
Talker

No pod břevno to nebylo, přinejlepším ve výšce hlavy Kepy, spíš ještě níž, je u toho dost pokrčený. K tyči o taky nebylo úplně, tak půl metru od ní.

Reagovat
smazaný uživatel

mozne to je, prve dva goly som videl iba z nekvalitneho replayu. Ale necudoval by som sa keby to su goly nechytatelne pre NEHO. Ci uz kvoli vyske alebo rychlosti zareagovania. Lebo sa m i nechce verit, ze pri jeho uspesnosti zakrokov to je o nechytatelnych golov nech je obrana Chelsea aka chce. Pri slabych obranach brankari praveze zbieraju zakroky jedna radost, vid Dubravka

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle říkáme pomalu po každém zápase a golu. To prostě není smůla, sorry.

Reagovat
vitasrp

Liverpool má xG po poločase 0.2 podle Infogolu. To je fakt nový dno tohleto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska nám tam padá všechno, naopak proti Burnley a Arsenalu prostě nic

Reagovat
vitasrp

Tak Burnley a Arsenal taky mají brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Takova strela z dalky vzdycky bude mit nizke xG, to ale nema nic spolecneho s tim, jak byla chytatelna

Reagovat
vitasrp

Jasně, ale když za sezónu inkasuješ takových gólů 10, tak buď máš smůlu jako prase, nebo děláš chybu někde jinde.

Reagovat
Dawon

Ja samozrejme chapu tvoje nasrani a dokazu se do toho v posledni dobe i dost vzit Jen zrovna xG jako argument tady moc nedava smysl...top golman by ty strely asi mohl chytit, ale zas to nebyla zadna katastrofa...ikdyz u toho primaku se mohl zkusit aspon pro efekt pohnout no

Reagovat
Talker

Tak ono když se koukneš na tu šaškárnu u čtvrtého golu, co předvedl.

Jde dopředu, zjistí, že to nepůjde a couvá na patách, takže fakt nemůže nic udělat? Žádná rovnováha, fakt tam byl jako panák.

Reagovat
Dawon

Ja to o polocasu vypl no Kepa je samozrejme trotl, to ja vubec nijak nezpochybnuju

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to pro někoho, kdo ho nevídá každý týden vypadá zvláštně, když se tu na něho plive po takovýhle golech, ale to je celou sezonu, jakákoliv střela co jde jen trochu k tyči skončí v bráně. U přímáku to vypadá, jakoby se jen modlil ať to jde vedle a nebo přímo na něho. On fakt většinou jen stojí za zdí a krok udělá až je ten balon na půli cesty.

Reagovat
Koubic_

První šel doprostřed, tohle běžně chytají brankáři xkrát za zápas. Druhej mi taky nepřišel nechytatelnej, udělá dva pomalý kroky bez výskoku a tohle dělá zápas co zápas, prostě nevyskočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to je tím že záloha obrana nechává střílet protihráče bez snahy jim to aspon znepříjemnit? Reálně dnes by i nejlepší brankář měl minimální šanci.

Podme vše hodit na brankáře, když je vidět že standartky jsou jasně mnohem větší problém, o kterém nejde mluvit o ničem jiném než neschopnosti.

Proč jsou na přední tyči 2 záložníci co jsou skoro nejmenší z týmu to mi hlava nebere.

Rudiger se tam taky nechává koupat a může být rád že mu nepískl žádný blok na začátku. Za letošek je to právě on kdo má nejslabší sezonu v už tak slabé konkurenci.

Reagovat
Talker

No nevím, minimálně první gol by měl kvalitní golman mít. Zapadlo to pod břevno, ale sotva metr od místa, kde Kepa stál. S jeho centimetry to vypadá možná nechytatelně, ale když si tam představím Čecha nebo Courtoise, tak je to hezký zákrok. Druhý gol byl z velké dálky, nebyla to šibenice... Jakto, že takové goly padají proti nám neustále? Co trošku přesnější střela, to gol.

Standartky jsou obrovský problém - jenže opět, je to i díky tomu, že golman stojí na čáře a nehne se z ní. V tu chvíli jakýkoliv míč na bránu smrdí golem. Mimochodem tu hlavičku pryč posral tuším Giroud, což je po Zoumovi náš nejlepší hlavičkář...

Reagovat
oli9

Čecha tu po každém zápase co chelsea dostala gol čekalo lynčování

Reagovat
PP

Allison výborný zákrok ale. Akorát když si vzpomenu, že my Chelsea Girouda, oni nám Luize, tak jsem hrozně nasraný a nenávidím je za to.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Ještě bychom mohli udělat vymenu Kepa - Saka

Reagovat
PP

to tak.. svině.. Ale v útoku máte poměrně přetlak, byť nezahrál špatně ani na beku. Každopádně naše brankářská dvojka je o třídu výš než vaše jednička. O to hůř, že byl Kepa jeden z nejdražších přestupů brankáře co kdy byl..

Reagovat
smazaný uživatel

*nejdrazsi

Reagovat
aramaki

Ale veď celá ta šaráda nebola o Luizovi, ale Aubovi. Ale Oli by sa nám aj tak teraz hodil, namiesto Nketiaha

Reagovat
Godwinson

Kurva, to musi vyjit. Dnes plichta a na zaver Leicester za tri body.

Reagovat
Miguel19

Nervíčky až do posledního kola, tak to má být.

Začátek docela dobrej, pak klasicky střela na bránu a jdeme do prdele. Na naší komplet obranu stačí samotnej Mané. Ten hraje výborně. Skvělý hráč. Podle mě jasný faul na něj před gólem.

A to Liverpool hraje v 10, protože Firmino je fakt tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som sa chcel spytat na Firmina ako hraje. Tak ten uz gol na Anfielde neda, ked mu nestaci ani Kepa.

Reagovat
rave

Těch odfláknutých a nekoncentrovaných výkonů už je prostě moc od něj. On snad od těch 3 áček proti Saints neměl dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší hrát v 10 bez útočníka než v 10 bez golmana...

Reagovat
Greny

My hrajeme taky v desíti protože kdyby tam místo Kepy byla popelnice tak je výsledek stejnej plus William dnes neudělal snad nic dobre

Reagovat
spider_8

Do první gólu jsme hráli celkem dobře, ale potom už nás Liverpool přejel. To je právě ten moment, který bychom třeba s top brankářem ustáli. Přitom dneska se Kepa z žádného gólu přímo vinit nedá, ale ta pachuť tam stejně zůstává. Už aby byl pryč.

Reagovat
Talker

Už tak 5-10 minut před prvním golem jsme prakticky nedrželi míč, takže to nebylo vyloženě od golu.

A přejel... Měli 2 parádní střely a jeden roh - xG mají za první poločas 0.2 Já si furt myslím, že takový Čech nebo Courtois by tu první střelu měli a možná i ten přímák - i když obě střely byly výborné.

Reagovat
stiflerovamama

Skoda zbyocneho golu, Keita je super

Reagovat
DenisLaw

Reagovat
Whitemedia

Poslední přednost Kepy je v trapu, letos zvládal chytat jen proti Liverpoolu. Prodat, nějaký třetiligový tým se třeba chytne.

Reagovat
REPLIKATOR

Skalák gól

Reagovat
Greny

OT : Luton - Blackburn tak se hraje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ten tiez potrebuje uz koniec sezony, takto sa zlaknut prazdnej brany

Reagovat
KnoxXx

Salah

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
Taiger

To asi k tomu, že se proti nám Liverpool nesnažil

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa něco chytil

Reagovat
Taiger

Giroud > Firmino

A to jakože vážně

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

vážně vtipný

Reagovat
Ranoth

to vazne nottingham prisiel o play off kvoli tomu poslednemu golu co dostali ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie uz pri 3-1 tusim boli za Swansea ked dala na 4-1

Reagovat
Ranoth

neviem no ja som na liversporte videl nottingham v play off a po tom gole co dostali tak padli o priecku nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

aha lebo ja som videl Swansea hore ked dali na 4-1, ale mozno som si zle vsimol nepocital som ten rozdiel

Reagovat
REPLIKATOR

Mít náskok 3 body a skóre +5 gólů a projet tohle je fakt umění

Reagovat
JessePinkman

To jsou blbci, ale za ten závěr sezóny si to nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

pekny center Arnold

Reagovat
Kixi Syhimour

Fesak se dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

radsej keby dal ten Salah uz nieco

Reagovat
Mimalu

přesně centr na chycení/vyboxování....

Reagovat
rave

*na gól

Reagovat
rave

Děkuju.

Reagovat
REPLIKATOR

Firminoooooooooooo finally

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Ten Kepa je neskutečný stožár.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nechápu, proč Lampard nezměnil rozestavení.

Reagovat
monty25

Trent parádní centr

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso to co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Stále můžem zopakovat Ajax

Reagovat
KnoxXx

Tecl hadr

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Kde běžel Zouma tvl? Ten ma vsazeno

Reagovat
YNWA__MSN

FIRMINOOOOOOOO

Reagovat
Taiger

Traore je neskutečně roztrhá

Reagovat
Remt

Stream co funguje? Teď mi všechny na Totalsportek spadly a nejedou mi. Díky

Reagovat
Mimalu

hmm Pulisic

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já že reaguješ na střídání

Reagovat
smazaný uživatel

to je hanba ta obrana

Reagovat
KnoxXx

obrana ako namalovana

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál od začátku? Frank

Reagovat
Greny

Mě nějaký problémy zdravotní ne? Třeba to není na celej zápas nebo ho chtěl posetrit na víkend

Reagovat
REPLIKATOR

Pulišič

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac zaslúžený gól dal Bobby. Robbo a hlavne TAA ukázali svoju dominanciu a top svetovú úroveň. Joe bez formy, ale nevadí.

Keita snáď "nová" posila do novej sezóny a zostane zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Pojď sem kam děs tam to neni

Reagovat
Talker

Pulisic Willian měl 3-4 dobré výkon po restartu, ale poslední 4 zápasy byl absolutně k hovnu .Pulišič výborný, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti United byl dobrý

Reagovat
Taiger

My jsme dali pool 2:1 a pool je dává 4:2, finále FA Cupu bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Mít obráceně brankáře, taky je 2:1 dáváme

Reagovat
smazaný uživatel

*3:2, abych nepřeháněl

Reagovat
Mato178178

Čiže s dobrým brankárom a obrancom by ste dali o gól viac?

Reagovat
smazaný uživatel

5:3 jsme prohráli nakonec

Reagovat
PP

tyyy jo.. já vím, že je to ironie, ale radši drž prsty..

Reagovat
rave

V posledním kole lester výhra, chelsea remíza a svět bude v pořádku.

Reagovat
YNWA__MSN

Reklama na fotbal

Reagovat
Talker

James luxusní centr. Na prsa, na hranu vápna... Škoda zakončení.

Reagovat
Mimalu

Puldaaaaaaaaaaaaaaaaaa a pojdmeeeeeee

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Jak za dob Lovrena, do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooool

Reagovat
Whitemedia

Pulisic je šíleně jinde

Reagovat
VALEN

Pulišič kurva

Reagovat
spider_8

Ty voole ten Pulda, já ho miluju

Reagovat
Talker

Pulííí

Reagovat
Talker

A Tammy taky parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Puli

Reagovat
Talker

Pulííí

Reagovat
WienArsch

Parádní zápas! Kloppův výraz po téhle brance vypadal, jako by litoval Pulisicova "nepříchodu" do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz trenuje svoj vyraz po tom co mu ukaze Werner

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez, vzpamatuj se

Reagovat
JessePinkman

To je obrana, jak v okrese

Reagovat
rave

Ty vole co tam dělal zas Gomez.

Reagovat
mickey mouse

ta obrana ach jo

Reagovat
KnoxXx

uz sa tesim na Pool v buducej sezone bez posil

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné zápasy sú veľká ostuda pre najlepšiu obranu PL. Titul po 30. rokoch hráčov neskutočným spôsobom rozptýlil a nevedia sa sústrediť celých 90 min.

Reagovat
Greny

Ono se to dramatizovat bude a ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

ako chapem, ze titul je uz isty ale nemuseli by obranci a Salah robit zo seba sasov

Reagovat
PP

Livepoolská obrana dneska aka Chelsea..

Reagovat
Taiger

a fenixko psal, že v porovnání s Invincibles, by se do tohodle liverpoolskýho týmu dostal jen Viera a Henry

Reagovat
avicii

Hej hej a co ta tvoja zostava kombinovaná zo začiatku sezóny to bol slušný bizar tiež

Reagovat
YNWA__MSN

Tvl ta obrana hlavně teda Gomez úplně mimo... Škoda, že je Matip out, ale Matip je prostě z cukru na něj se nedá spoléhat jaojako na dvojku

Reagovat
YNWA__MSN

Pls Gomez že hry a na stopera Fabinho a do hry Ox

Reagovat
Talker

Kovačič má fakt strašně špatný dotek, jakmile dojde do útočné třetiny.

Reagovat
PP

Proč je tam pořád třeba Firminho??

Reagovat
Taiger

Strašně vyhypovanej hráč, není ani v top5 útočníků PL

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
PP

tak pro jejich hru je celkem důležitý, krásně váže obránce např., ale ta golová nadstavba mu hrozně chybí.

Reagovat
Taiger

Tak to umí i Giroud že jo

Reagovat
Taiger

A jak se na něho nadává, přitom to je lepší hráč

Reagovat
PP

nadávat na Girouda? Leda hňup..

Reagovat
Taiger

Reagovat
ajouki

Zouma dnes rozdává diagonální pasy jako Beckenbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo je masina

Reagovat
Taiger

Tierney je ještě lepší ale

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Mimalu

tak nic

Reagovat
spider_8

Ten Jorginho

Reagovat
Squinty

Jorginho nech už de taky do prdele s tím jeho bráněním

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Odoi se vracel docela pomalu, ne?

Reagovat
Svatej

Achjo, to ten Pool nemusel tak tryhardit, dementi..

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, s Wolves to bude easy peasy

Reagovat
Remt

Ještě Mane gola

Reagovat
REPLIKATOR

Oxlade-Chamberlain 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho

Reagovat
monty25

Ox

Reagovat
Nikikrew

Jorginho a jeho branenie

Reagovat
smazaný uživatel

Doprial by som zápas na Anfielde Adamovi, ale Klopp mu ukázal, že je minulosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Divocka som cakal, ze tam da Lallanu

Reagovat
Remt

Ano, přesně tak. To mohl..

Reagovat
Raylan

Alonso taky vybornej na ty zadní tyči

Reagovat
PP

je hrozně pomalý, ale má snad nejlepší první dotyk v celé PL. Hlava nahoře, balon z téměř jakékoliv pozice hned u nohy..

Reagovat
Talker

Hmm, střela ostrá, ale metr od golmana a není schopní to vytáhnout nebo vyrazit. Já fakt nevím, v čem je Kepa dobrý.

Reagovat
Svatej

Z ty site to neumi nikdo vytáhnout tak, jako on

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Trénink dělá Mistra

Reagovat
WienArsch

Lallana si zasloužil tam alespoň na chvilku jít... Ale tak medaili dostane i tak...

Reagovat
WienArsch

Když nad tím tak přemýšlím, tak JK vlastně říkal, že ho nechce stavět, aby se nezranil a nepřišel tak o šanci si najít nového zaměstnavatele.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dáva zmysel.

Reagovat
Remt

Tak pak to beru

Reagovat
Greny

Tak ho tam měl dát třeba v 90.

Reagovat
mickey mouse

Mohl tam jít úplně v klidu místo Minamina.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat se s divakama, tak verim ze by ho tam dal

Reagovat
gazza62

Rasově nevyvážený zápas .Mělo by se protestovat za stejný počet .

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
spider_8

Kepa si nedojde pro centr ani když letí přímo na něj

Reagovat
KnoxXx

Rudiger a Kepa bez zaujmu o hru

Reagovat
kiwwi

Rudiger tam akože na koho kričal?

Reagovat
Raylan

Jak teď vyřvali toho Kepu

Reagovat
Squinty

Kepa se prostě od té čáry neodlepí

Reagovat
Greny

Kepa v klidu přikované na čáře pomalé se ani otočit nestihl

Reagovat
YNWA__MSN

Víte někdo, kde budou vysílat predavani trofeje? Pls strram

Reagovat
Greny

Na o2

Reagovat
PP

No nic, tak snad umí Havertz nebo Werner dobře chytat..

Reagovat
Remt

A hele uz lakaji Pulisice do LFC

Reagovat
avicii

Taky hráč by sa nám strašne hodil

Reagovat
Kowe

Reagovat
Melda

Krásný zápas.A Pulisic parádní, smekám a závidím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele