Premier League - preview 36. kola

26.04.2019, 07:54, aktualizováno 28.04.2019, 08:31
Previews
Liverpool v pátek podle očekávání neměl problémy s Huddersfieldem a vytvořil tlak na Manchester City, který musí vyhrát v Burnley. Arsenal se o body popere na trávníku Leicesteru, v tradičním souboji si to rozdají Manchester City a Chelsea...
Leicester City - Arsenal FC  (neděle 13:00)
Navzdory dvěma neproměněným šancím má londýnský Arsenal stále šanci na klíčové umístění mezi nejlepší čtyřkou, ovšem k tomu již takřka bezpodmínečně potřebuje zvítězit na půdě Leicesteru. Vzhledem k dlouhodobému trápení na hřištích soupeřů a dvěma prohrám v řadě však Kanonýři před nedělním výkopem v 13:00 rozhodně nebudou oplývat přílišným sebevědomím...

Právě o schopnosti věřit si a nezabývat se ničím jiným než stávajícím zápasem se na předzápasové tiskové konferenci rozhovořil trenér Arsenalu Unai Emery. "Naším prvním cílem je znovu nalézt sebevědomí. Každou minutu, hodinu i den a týden trávíme prací a přípravou na kvalitní výkon, který nám zajistí tři body. Je dle mého velmi důležité být jednotní - pomoci našim příznivcům k udržení pouze však musíme sami, a to odvedením našeho maxima na tréninku i v zápasech. Neděle bude dobrou příležitostí k tomu, abychom ukázali naši sílu a touhu uhrát proti Leicesteru všechny body."

Emeryho protějšek Brendan Rodgers měl pro španělského kouče slova chvály, ovšem zároveň dal najevo, že bude usilovat o vlastní triumf. "Myslím, že Unai s tímto týmem odvádí excelentní práci. Hodláme však přinést do zápasu naši typickou intenzitu a pořádně to Arsenalu ztížit. Zápasy v závěru sezony přichází rychle za sebou a my toho musíme využít."

Oba týmy v posledních kolech výsledkově strádají a jejich šance na ukořistění čtvrtého, respektive sedmého místa se ztenčují. Arsenalu se obzvláště nedaří v defenzivě, která za poslední dvě kola inkasovala hned šestkrát, přičemž právě šest branek již dokázal Kanonýrům nasázet nejlepší střelec Foxes, Jamie Vardy, který k této bilanci potřeboval pouze sedm zápasů.

Zatímco domácí mají k dispozici takřka kompletní kádr s výjimkou dlouhodobě zraněného Daniela Amarteye, Arsenal se musí vypořádat s vyšším počtem absencí, z nichž tou nejcitelnější je zranění Aarona Ramseyho. Do hry by se naopak mohl vrátit Piérre-Emerick Aubameyang, jenž vynechal minulé kolo s Wolverhamptonem vinou drobného zákroku dýchacích cest.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Maguire, Evans, Chilwell - Ndidi - Albrighton, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Mchitarjan, Iwobi - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.61 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Manchester City  (neděle 15:05)
V dalším pokračování v boji o ligový primát vyjíždí parta Pepa Guardioly na horkou půdu Burnley, kde si opět nemůže dovolit zaváhat. Po pátečním vítězství Liverpoolu jsou Reds o dva body před svým konkurentem, jedině vítězství tak Citizens vrátí do čela tabulky. Burnley si naproti tomu remízou na půdě Chelsea zajistilo prvoligovou příslušnost i v příštím ročníku a dosáhlo oné magické hranice 40 bodů.

Zatímco první polovina sezóny byla z pohledu Burnley jedno velké trápení, v té druhé předvedli svěřenci Seana Dycheho odhodlání, bojovnost a disciplínu, která jim v minulé sezóně vynesla senzační 7. místo. V roce 2019 tak vyhráli hned sedmkrát, k tomu si připsali ještě další čtyři body za remízu a odskočili na patnácté místo tabulky.

Naopak s Manchesterem City to v boji o ligový titul nevypadalo po prohře na hřišti Newcastlu vůbec dobře. V té chvíli ztrácela družina Pepa Guardioly na Liverpool propastných 7 bodů a nezdálo se, že by se schylovalo k nějakému dramatickému souboji o titul. Jenže od té doby Citizens vyhráli všech 11 zápasů a najednou jsou to oni, kdo se v případě výhry nad Burnley můžou vrátit do čela ligové tabulky.

Burnley bude postrádat trojici Peter Crouch, Steven Defour a Aaron Lennon. Manchester City bude podrobně monitorovat zdravotní stav Fernandinha, který se zranil v duelu s Mancehsterem United, mimo pak určitě bude Kevin De Bruyne.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Zinčenko - Bernardo Silva, Gündogan, Silva - Sterling, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 17.60 - 8.52 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (neděle 17:30)
Zápas o všechno - tak to aktuálně vnímají asi oba fanouškovské tábory. Chelsea aktuálně drží klíčovou čtvrtou pozici, která jako poslední zaručuje účast v Lize mistrů. Manchester United je šestý se ztrátou tří bodů. Proto jsou pod obrovský tlakem především Red Devils, kteří jednoduše musí. Jejich soupeř si může dovolit ztrátu, a to především zásluhou šokující formy všech celků z "druhé garnitury" anglické špičky...

Je to takřka neuvěřitelné. Dvě kola zpátky byla Chelsea pátá, o skóre za Arsenalem. V oněch dvou kolech nejprve prohrála v Liverpoolu, aby pak doma jen remizovala s Burnley. To všechno při mimořádné konkurenci čtyř klubů bojujících o dvě vstupenky do Ligy mistrů. V normálním světě by byli Blues ze hry venku. V Premier League si ale s tímto prachmizerným počinem dokonce polepšili.

Arsenal totiž dokázal prohrát s Crystal Palace i s Wolves; Manchester United po ostudě s Evertonem podlehl v derby City, no a bez ztráty kytičky to nezvládl ani Tottenham - byť ten má místenku do Champions League i tak poměrně pevně v rukou. I když dneska v Premier League jeden nikdy neví...

Vraťme se ale k nedělnímu šlágru. Nutno říct, že Chelsea má všechno ve svých rukou. Když třikrát vyhraje, je nejhůř čtvrtá bez ohledu na ostatní. Jenže to si člověk těžko představuje. Euforii do žil pak fandovi londýnského celku nevlijí ani střídmá slova kouče Sarriho, který je všechno, jen ne pozitivní motivátor.

Co by ale za podprůměrnou náladu v Chelsea dali u United. Rudým ďáblům vyschla síra, prohráli sedm z posledních devíti soutěžních zápasů a zažívají nejhorší období za 57 let. Ještě hůř to vypadá, když se mrkneme na tři závěrečná klání, z nichž resultovaly tři porážky při skóre 0:9.

Těžko se pak hledají pozitiva, ale zkusme to. Manchester United už šest let doma s Chelsea neprohrál, a to je solidní série. Minulou i předminulou sezónu se navíc radovali z výhry. Ano, i při mistrovském ročníku pod Contem Blues na Old Trafford narazili.

Třetí prohru v řadě by si Chelsea neměla dovolit. Ne, pokud nechce spoléhat v boji o Ligu mistrů na štěstí a další selhání konkurentů. Trápí však zranění Calluma Hudson-Odoie a N’Gola Kantého, byť jeho start vyloučen není. Vrací se alespoň stoper Rüdiger. Solskjaer bude v klíčové bitvě postrádat Antonia Valenciu, v ohrožení je i kvarteto Bailly, Herrera, Jones a McTominay - všichni s otazníkem.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelöf, Smalling, Shaw - Herrera, Fred, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Emerson - Kanté (Kovačić), Jorginho, Loftus-Cheek - Willian, Higuaín, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.41 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - West Ham United  (sobota 13:30)
Sobotní program anglické nejvyšší soutěže odšpuntuje atraktivní londýnské derby mezi Tottenhamem Hotspur a West Hamem United. Spurs jsou zatím na novém stadiónu stoprocentní a tuto bilanci by si vzhledem k boji o první čtyři příčky potřebovali udržet i po tomto klání. Naopak West Ham už může hrát bez většího tlaku, v případě výhry a nedělního zaváhání Leicesteru by se ovšem ještě mohl pokusit o proklouznutí do elitní desítky soutěže.

Tottenham má v posledních týdnech skutečně velmi náročný program. Kane a spol. poprvé ve své historii proklouzli do semifinále Champions League, když v nervydrásajícím dvojzápase přehráli Manchester City. V boji o finále si to rozdají s nizozemským Ajaxem, který však na rozdíl od anglického týmu bude o víkendu kompletně odpočívat. V lize to už však z pohledu Kohoutů v posledních týdnech taková sláva přece jenom nebyla, jízda v milionářské soutěži si společně s množícími se zdravotními problémy vyžádala svou daň. Od poloviny února Tottenham v rámci Premier League zvítězil jen třikrát (a vždy na novém stadiónu), když přehrál Crystal Palace, Huddersfield a Brighton. Krom toho si připsal bod za remízu v severolondýnském derby s Arsenalem, načež hned pětkrát zůstal na straně poražených - naposledy mu celkově již jedenáctou prohru v sezóně uštědřil Manchester City. Spurs na to dokázali okamžitě zareagovat úterní výhrou s Brightonem, která se ale nerodila vůbec lehce. Urputnou defenzivu hostí totiž zlomil až dvě minuty před koncem dalekonosnou ranou Eriksen.

West Ham může pomalu sumírovat svou sezónu, která se jeví jako průměrná. Po dalším nepovedeném startu Kladiváři zabrali a trable se záchranou letos vůbec řešit nemuseli, navzdory tomu si od angažování Manuela Pellegriniho jistě slibovali více. Zatím to nevypadá, že by se Hammers měli probojovat do elitní desítky, což byl jistě předsezónní cíl. K jejich smůle se bohužel od začátku března nepotkali s nejlepší formou - prohráli s Cardiffem, Evertonem, Chelsea a po výborném výkonu na Old Trafford podlehli také Manchesteru United, naopak na své konto si připsali pouze bod za remízu s Leicesterem a vyhrát se jim podařilo jen dvakrát v soubojích s Newcastlem a Huddersfieldem.

Tottenham zůstává bez Harryho Kanea, do utkání by pak neměli zasáhnout ani Erik Lamela, Harry Winks, Moussa Sissoko nebo Serge Aurier. Hosté se budou muset obejít bez Samira Nasriho, drobné zdravotní komplikace pak trápí trojici Hernández, Lanzini a Cresswell
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Foyth, Sanchez, Vertonghen - Walker-Peters, Dier, Alli, Davies - Eriksen - Son, Llorente
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Masuaku - Rice - Antonio, Noble, Snodgrass, Felipe Anderson - Arnautovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.58 - 9.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Everton FC  (sobota 16:00)
Nelehký úkol čeká na Everton poslední dubnovou sobotu. Toffees se chystají vyrazit dobývat Orlí hnízdo a nutno říci, že v momentální formě jsou Eagles jedním z nejméně žádaných soupeřů pro jakýkoliv klub z Premier League. Hodgsonův tým se může pyšnit působivou sérií čtyř výher z posledních pěti zápasů. A nejednalo se o jen tak ledajaké výhry, vždyť Crystal Palace si v těchto zápasech poradil s Manchesterem United, Chelsea a minulý víkend také v přestřelce na Emirates Stadium s Arsenalem.

Everton je bezpochyby nabuzen drtivým vítězstvím nad Man Utd v posledním odehraném zápase. V Goodison Parku přejeli domácí Rudé Ďábly 4:0 a bezpochyby se jednalo o jeden z jejich nejlepších výkonů v této sezóně, ne-li nejlepší.

Dle předzápasových rozhovorů je jasné, že Marco Silva je si vědom hrozeb, kterými disponuje letka Orlů. K nejnebezpečnějším dravcům nepatří pouze ostře sledovaný talisman týmu v podobě Zahy, ale také slušně produktivní Milivojević, který pod Silvou sloužil v řeckém Olympiakosu. Bude tak zajímavé sledovat, zda Silvovy taktické pokyny pro jeho svěřence dokáží hru středního záložníka Eagles eliminovat.

Zranění důležitých hráčů postihla oba týmy. Crystal Palace bude postrádat krom dlouhodobě vyřazeného Sakha také nemůže Hodgson počítat s Tomkinsem, Souarém a Schluppem. Everton bude postrádat Richarlisona, jenž se zranil v utkání s Manchesterem United. Kvůli karetnímu trestu nebude týmu k dispozici také André Gomes.

Eagles jsou ve skvělé formě, ale v zápasech s Evertonem se jim dlouhodobě nedaří. V posledních osmi setkáních s klubem z Liverpoolu nedokázali ani jednou vyhrát. Tentokrát mají velice slušné předpoklady pro zlomení této nepříznivé série, zda se jim to podaří uvidíme v sobotní podvečer.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Van Aanholt - Dann - Kelly - Wan-Bissaka - Meyer - Milivojevič - Kouyaté - McArthur - Benteke - Zaha
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Digne - Zouma - Keane - Coleman - Schneiderlin - Gueye - Bernard - Sigurdsson - Walcott - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.46 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
S blížícím se závěrem anglické Premier League má řada klubů z dolních pater tabulky na dosah definitivní udržení prvoligové příslušnosti. Jedním takovým celkem je Southampton, který s příchodem Ralpha Hasenhüttla více než pookřál a v případě domácí výhry nad Bournemouthem se již v závěrečných kolech nebude mít čeho obávat.

Utržený bod z minulého kola na půdě Watfordu posunul Saints na vzdálenost šesti bodů od první sestupové příčky, přičemž osmnáctý Cardiff má navíc i horší skóre. Sobotní triumf by tak znamenal dokončení úspěšného tažení, které započalo Hasenhüttlovým příchodem v prosinci. Do té chvíle Southampton pod taktovkou Marka Hughese vybojoval pouhé jedno vítězství a vypadalo to s jeho záchranářskými šancemi všelijak, avšak rakouský manažer přinesl takřka okamžité zlepšení a vrátil na stadion St. Mary’s dobrou náladu.

"Kdybych si myslel, že není v našich možnostech se zachránit, tak bych nabídku vůbec nepřijal," prohlásil Hasenhüttl na předzápasové tiskové konferenci. "Jakmile jsem se rozhodl sem přijít, bylo jasné, že svému týmu věřím a dokážeme se v lize udržet. Bylo to velmi náročné, ale hodně jsme do toho investovali, abychom špatné výsledky nechali daleko za sebou. Teď už vnímáme, že jsme na vzestupu a nejdůležitější je, že všichni vidí, jak konečně na naší cestě jdeme správným směrem."

Výsledky Bournemouthu jsou v posledních týdnech jako na houpačce. Po dlouhé sérii devíti venkovních porážek v řadě si Cherries zničehonic výrazně spravili chuť pětigólovým debaklem Brightonu, jenže hned vzápětí překvapivě padli doma s již sestupivším Fulhamem, a tak se tři kola před koncem potácí až na čtrnáctém místě, pouhé čtyři body před svým sobotním soupeřem.

"Bude důležité, abychom do příští sezony nevstupovali ve špatném rozpoložení, a proto myslím, že úspěšnost zakončení té stávající pro nás bude ohromně podstatná," neskrýval manažer Eddie Howe. "Obvykle míváme velmi silné závěry a jsme víc než ochotní to znovu předvést."

Domácí se možná budou muset obejít bez služeb kapitána Ryana Betranda či mladého záložníka Stuarta Armstronga, přičemž jistá je absence stopera Jannika Vestergaarda. Do hry se naopak vrací Betrandův ideální záskok, Matt Targett. Na straně Cherries se přinejmenším na tři měsíce vyřadil ze hry Junior Stanislas, přičemž do Southamptonu neodcestoval ani Adam Smith, pro nějž již sezona pravděpodobně také skončila.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Stephens - Valery, Romeu, Hojbjerg, Targett - Ward-Prowse, Redmond - Long
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Mepham, S. Cook, Simpson, Aké - Brooks, Gosling, Lerma, Fraser - King - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.94 - 4.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Jedním z vůbec nejzajímavějších duelů sobotního programu 35. kola Premier League bude střetnutí Watfordu s Wolverhamptonem. Oba celky se totiž stále uchází o ukořistění sedmé příčky, která v případě výhry Manchesteru City ve finále FA Cupu znamená kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy, přičemž právě v semifinále této pohárové soutěže na sebe tyto celky narazily a svedly mimořádně napínavou bitvu.

Přestože již Wolves ve Wembley drželi dvoubrankový náskok, v samém závěru o něj přišli a jedinečný obrat pak Watford dotáhl výhrou 3:2 v prodloužení. Není tak divu, že manažer Nuno Espírito Santo musel před zápasem odrážet četné dotazy na možnost pomstít se za největší zklamání v jinak veskrze pozitivní sezoně svého týmu, který jakožto nováček směle konkuruje i samotné ligové špičce. "Tohle bude nový zápas, nová výzva. Byla by chyba k tomu přistupovat jinak," prohlásil portugalský stratég. "Odveta či pomsta vás může zaslepit a připravit vás o soustředění a pozornost."

Sebevědoměji mohou před tímto zápasem rozhodně působit watfordští, neboť vedle zmíněného triumfu v FA Cupu dokázali opanovat i ligové střetnutí na stadionu Molineux. Manažer Javi Gracia si však dobře uvědomuje, že jeho svěřence nečeká nic lehkého ani do třetice, byť wolverhamptonská obrana nedokázala udržet čisté konto na půdě soupeře již ve dvanácti po sobě jdoucích zápasech . "V předešlých dvou případech jsme proti nim nastoupili s jinými hráči. Nejprve byli vepředu Isaac (Success) a Gerard (Deulofeu), po druhé Troy (Deeney) a André Gray. Uvidíme, jak to bude vypadat do třetice."

Jelikož si kapitán Deeney stále odpykává karetní trest za vyloučení proti Arsenalu, nejpravděpodobnější variantou do sobotního střetnutí je nová kombinace forvardů v podobě Gray-Deulofeu. Dobrou zprávou pro Hornets je také uzdravení Josého Holebase, Toma Cleverleyho či Adalberta Peňarandy. Na opačné straně lze naopak očekávat minimum změn v sestavě, neboť Wolves si v minulém kole vyšlápli třemi góly na Arsenal a nezaznamenali žádné nové zdravotní potíže.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Holebas - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Deulofeu, Gray
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Gibbs-White, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.22 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
Tady už jde do tuhého. Cardiff zatím nezahájil great escape, ani omylem. Na začátku března výhra s West Hamem? Supr. V půlce dubna výhra na Brightonu? Víc než supr. Jenže kolem toho další čtyři porážky, a co si budem, Velšané se v boji o záchranu drží jen zásluhou nemohoucnosti Seagulls. Teď už vlastně nemají kam uhnout a proti Fulhamu musí navléct na šňůrku vítězství další korálek.

Do konce sezóny zbývají tři zápasy a ztráta na Brighton je tříbodová. K tomu navíc musíme přičíst výrazně horší skóre, což znamená jediné. Cardiff musí do konce sezóny udělat o čtyři body víc než jejich rival. Je pravda, že Brighton vzhledem k losu může udělat maximálně tři body, ale to je pořád sedmičková povinnost pro svěřence Neila Warnocka. Jak teď mrzí ta nespravedlnost s Chelsea...

No, teď je to každopádně Fulham, a Fulham už nemá o co hrát. To však nekoresponduje s tím, že Cottagers v posledních kolech brali všechny body bez inkasované branky. Poradili si s Evertonem i s Bournemouthem, což, jářku, nejsou snadní soupeři. Cardiff jistě neměl radost, když svého sobotního soupeře viděl zvedat ruce nad hlavu.

Hostům bude v zápase chybět záložník Joe Ralls, který si o víkendu s Liverpoolem natrhl stehenní sval. Otazník visí i nad dalším středopolařem Harrym Arterem. Fulham naproti tomu konečně může využít služeb stopera Alfieho Mawsona, který laboruje s kolenem od prosince. Tom Cairney by měl být k dispozici, protože jeho novorozeně už je na světě a on už tudíž nemusí být u porodu. Shodou okolností ale ze stejného důvodu bude absentovat André Schürrle.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.66 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Newcastle United  (sobota 18:30)
Hráči Brightonu mají v poslední době přímo odstrašující výsledky po odstrašujících výkonech, kvůli nimž se namočili do tuhých bojů o záchranu. Velkou pomocí by jim byl úspěch s Newcastlem, který už má jistotu umístění v klidném středu tabulky.

Seagulls šli do reprezentační přestávky se třemi vítězstvími v řadě, od té doby však upadli do krize. V šesti ligových zápasech a jednom pohárovém nedokázali ani jednou skórovat, naopak třináctkrát inkasovali a vytěžili z nich tak jen bod za remízu ve Wolverhamptonu. Příznivci jihoanglického celku budou spoléhat na jednáctigólového kanonýrů Glenna Murrayho, že by mohl toto sucho konečně utnout, nicméně momentálně se trápí i on a na domácím stadionu se neprosadil již desetkrát za sebou. Dalším v tabulce střelců je obránce Duffy s pěti trefami. Komplikací pro Brighton může být absence Pröppera, naopak se do hry po disciplinárním trestu vrací Knockaert.

Chris Hughton svému týmu nadále plně věří. "Není pochyb o tom, že moji hráči mají charakter a odhodlanost, aby zůstali v Premier League. V těchto těžkých časech koukáte kolem sebe a čekáte, kdo povstane a pomůže. V posledních dvou zápasech nemůže nikdo nikoho kritizovat za snahu," říká manažer domácích.

Newcastle v poslední době podává solidní výkony a odměnou mu byla dvě vítězství, a to v Leicesteru a doma se Southamptonem. Všechny čtyři branky v těchto čtyřech utkáních trefil Ayoze Pérez a má tak velký podíl na záchraně Magpies. Nakonec se tak trochu nečekaně stal jejich prvním dvouciferným střelcem, přičemž Salomón Rondón má na kontě o pouhou jednu branku méně. Poprvé po sedmi letech tak černobílí mohou mít dva střelce s deseti a více brankami, naposledy takto řádila dvojice Ba, Cissé. Kvůli nemoci bude hostům chybět Lascelles, do konce sezóny je ze hry Almirón. Naopak minule ze zdravotních důvodů střídaní Schär a Hayden by měli být k dispozici.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Duffy, Dunk, Bong - Knockaert, Gross, Stephens, Bissouma, March - Murray
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Fernandéz, Dummett - Manquillo, Hayden, Ki Sung-yueng, Ritchie - Pérez, Atsu - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.29 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Huddersfield Town  (pátek 21:00)
Po středečních dohrávkách některých utkání Premier League nemusí její příznivci na další akci dlouho čekat. Již při pátečním večeru se utkají týmy z opačných konců tabulky a také pravděpodobně s jiným přístupem. Liverpool je v těsném závěsu za Citizens a bojuje o titul, zato Huddersfield je už dlouho jistým sestupujícím.

Reds neprohráli od lednového zápasu ve Wolverhamptonu osmnáctkrát v řadě, nyní navíc drží sérii devíti utkání se stoprocentní úspěšností - šest jich bylo odehráno v Premier League, tři v Lize mistrů. Desátá výhra může přinést nejdelší šňůru po téměř třinácti letech. Úchvatné je i jejich dubnové skóre, které je v poměru 13:2. Naposledy si jej vylepšili při dvou venkovních utkáních. Na půdě Porta zvítězili jednoznačně o tři branky, příliš se nenadřeli ani minulý týden v Cardiffu, ačkoliv Wijnaldum i Milner skórovali až v druhé půli. O co se bude Liverpool na útočné polovině opírat? O rohové kopy, z nichž letos vstřelili nejvíce branek, o nejlepšího ligového střelce Salaha s devatenácti trefami a o Sadia Maného, jenž má jen o jeden zásah méně. Devět gólů nastřílel v posledních osmi zápasech na Anfieldu. Severoangličanům by se měl do sestavy navrátit Lovren, nejistý je start Fabinha a Lallany.

Pořádnou sérii má rozjetou i Huddersfield. Nyní prohrál sedm utkání v řadě, dlouhodobě uspěl jen jednou ve třiadvaceti utkáních od začátku prosince. Ačkoliv si kromě vítězství nad Wolves připsal i remízu s Cardiffem, více než jednu branku vstřelil jen jednou, a to při porážce 4:3 na půdě West Hamu. Důkazem o bídné produktivitě Terriers je i fakt, že jejich nejlepší střelec, jedenadvacetiletý mladík Karlan Grant, má na kontě čtyři branky, které nastřílel v pouhých deseti zápasech. Pro představu, vícekrát než on se prosadila hned šestice hráčů pátečního soupeře. Návrat do sestavy hlásí Diakhaby, pochyby panují nad startem Mooye a mimo určitě zůstává Depoitre.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Keita - Salah, Firmino, Mané
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Kongolo, Durm, Kachunga, Bacuna, Hogg, Lowe - Mooy - Grant
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 17.30 - 37.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City35292489:2289
2.Liverpool FC35277179:2088
3.Tottenham Hotspur352311165:3570
4.Chelsea FC35207859:3867
5.Arsenal FC35206969:4666
6.Manchester United35197963:5064
7.Wolverhampton Wanderers351491244:4351
8.Watford FC351481350:5050
9.Everton FC351471450:4449
10.Leicester City351461548:4748
11.West Ham United351271644:5443
12.Crystal Palace351261743:4842
13.Newcastle United351181635:4441
14.AFC Bournemouth351251849:6241
15.Burnley FC351171744:6240
16.Southampton FC359101641:5837
17.Brighton & Hove Albion35971932:5434
18.Cardiff City35942230:6531
19.Fulham FC35652433:7623
20.Huddersfield Town35352720:6914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1411)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Burnley

Reagovat
Generalní Gladiator

Ještě ne,ještě vás musí chvilku držet city v šachu.

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný večerný zápas Liverpoolu s Huddersfieldom: http://www.huddersfield.sk/club-news/liverpool-huddersfield-preview/

Reagovat
Bandita_Harry

a vies ze to znamena ze na Barcu pojdu plne bomby ?

Reagovat
Generalní Gladiator

To by šly i tak

Reagovat
technecium

To snad nikdo nemůže myslet vážně, že kdyby City ztratili, tak Liverpool vypustí LM

Reagovat
Bandita_Harry

nevypusti ale minimalne by tu ligu mali v hlave

Reagovat
technecium

Co to je za móresy, že PL přeřazuje zápasy, aby týmy měly víc odpočinku na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Prípadný úspech v LM je aj reklamou PL. Jednoduché však.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 41 na Huddersfield? To je snáď najviac čo som zaregistroval v zápase PL. To len svedčí o tom, aký je momentálne rozdiel medzi TOP6 a chvostom tabuľky. I keď Huddesfield je tento rok asi najslabší mančaft PL histórie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ďuriLFC

Tak to je aj vzhladom na okolnosti ze ano. V strede sezony by az taky nebol.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ve 2. kole na Eithadu měli 37

Reagovat
Mastný Chobot

hm, to by bol hriech neskúsiť

Reagovat
andkoo

a v 15.minute bude hned 3:0

Reagovat
Mastný Chobot

a v 90' 3:4

Reagovat
Diego2

Tak to si pockej na tu 15 minutu a hod tam na livku obrat

Reagovat
AnthonyR

Taky jsem se divil, ale je třeba uznat, že ten kádr Huddersfieldu by měl problém uhrát horní polovinu v Champu.

Reagovat
Counter

Derby bylo horší.

Reagovat
Godwinson

Spíš TOP2

Reagovat
smazaný uživatel

skôr by som napísal, že to len svedčí o rozdiele medzi TOP2 a zvyškom

Reagovat
Miguel19

Ukončil bych ligu. Hned.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Já až v sobotu ráno

Reagovat
KKralik77

Ne ne ne, ještě si dáme nadstavbu.

Reagovat
Gunner14

Polib si prdel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Dnes to smrdi prekvapenim

Reagovat
frank

Nebude náhodou Liverpool šetřit někoho z útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Origiho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Cítím překvapení u dnešního zápasu, 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jedem! Udělejte maximum proto, aby jste měli titul a zastavili tím ty šílené bodové rozdíly a především City. Jinak z toho Pepek udělá úplnou City ligu.

Reagovat
MCFC_8

Uz drz s tym papulu! Naposledy sa podarilo obhajit titul United v sezone 2008/2009, dokonca 3 tituly po sebe, tak sa ukludni...

Reagovat
nani92

Liverpool dostal rovnaký počet gólov ako sa podarilo streliť Huddersfieldu..náhoda?nemyslím si

Reagovat
Mastný Chobot

takže dnes remíza

Reagovat
nani92

Liverpool: Endgame

Reagovat
Mastný Chobot

hehéééj ty kokot to si zabil

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
technecium

Reagovat
Diego2

Reagovat
Cobra

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný večerný zápas Liverpoolu s Huddersfieldom: http://www.huddersfield.sk/club-news/liverpool-huddersfield-preview/

Reagovat
Luc-Luc

dneska je zapas, kdy by bylo vhodne trosku porotovat sestavu a posetrit stezejni hrace na LM, snad se docka vetsi porce minut i Shaq

Reagovat
Whitemedia

#cfc's top four hopes are not the only thing on the line against #mufc – they're also trying to avoid losing away from home to all the other members of the ‚big six‘ in the same season for the first time in the Abramovich era.

Sarriho nezajímají trofeje, on si brousí zuby na další rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Další ukázka skvělé přípravy klubu na sezónu. Bravo.

Reagovat
kylo ren

Manchester city mensi zlo

Reagovat
Bandita_Harry

krasna doba

Reagovat
Taiger

https://www.youtube.com/watch?v=ad26KAM8CEM

Po tomhle jsem na vážkách a nedokážu se rozhodnout, komu ten titul přát do háje, on je fakt sympaťák.

Reagovat
Coutinho10

ještě není pozdě si správně vybrat

Reagovat
technecium

Maska

Reagovat
Bandita_Harry

este ze ho dobre poznas , ty chudak

Reagovat
smazaný uživatel

ved to mas dobre, ak LFC vyhra tak doprajes Kloppovi ak nevyhra tak sa vysmejes Vladovi ci kto ti to vadi

Reagovat
Taiger

No, už tu nepřispívá, takže to je relativně ok

Reagovat
Busby babes

jako kazdej slusnej clovek... nikomu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Remt

To víš, že je to sympaťák, po jeho příchodu jsem se začal o Live více zajímat a víc jim přát

Reagovat
Coutinho10

tak vypadá to, že Firmino je out...takže si Origi přeci jenom asi zahraje

https://twitter.com/AnfieldExpress_/status/1121808494582276097

Reagovat
Taiger

Kurva, před 10 minutama jsem ho dal do fanty místo Higuaína, to asi podtrhává moji sezonu.

Reagovat
Coutinho10

ajajaj

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude na Barcu fit

Reagovat
Busby babes

tak hlavne, ze jsem si ho dneska vymenil do fanty za 4 body.

Reagovat
Coutinho10

když už, tak už

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec Sturridge

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Mane, Salah, Sturridge.

Subs: Mignolet, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Origi, Matip.

Reagovat
Coutinho10

ale Ox už na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Matip asi tiez potesi fanta hracov

Reagovat
Coutinho10

tjn u mě v klasice naštěstí pohoda (Trent a Mane), ale draft s Origim pláče

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

cringe, next

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky cringe

Reagovat
Taiger

no a ty si debil, blocked, next

Reagovat
smazaný uživatel

patnáctileje čůráček co se ve škole naučil slovo cringe mi tu bude něco psát o debilech

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
Busby babes

ja to videl odpoledne a prislo mi to docela vtipny.

Reagovat
Taiger

Tebe mám rád, ty máš pass

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď bude Bobby fit kua, veľmi dôležitý hráč.

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaal Keeeitaaaaa to byla rychlovka

Reagovat
avicii

Paradne zabojoval

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nie o par sekund skor

Reagovat
smazaný uživatel

link niekto?

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééé

Reagovat
Coutinho10

Maaaaaaaaneeeeeeeeeee super hlava

Reagovat
vladis271

Toto budevtak strasne nefer. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Stále bojujeme, tak prosím breč až to bude oficiální...

Reagovat
Taiger

nebreč plačko uplakaný

Reagovat
vladis271

Swarley ukludni sa.

Reagovat
Mastný Chobot

si sa včera najebal s Kuciakovcami a Evelyn že?

Reagovat
Horcmen

Robbo na Maného http://bit.do/eQKT8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Robo je nepredajny a neocenitelny.

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Salaah!! Robbo a Trent teda beru ten svoj suboj v asistenciach vazne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

rovnako ako salah s manem v goloch

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Coutinho10

Saaaaaalaaaaaaaah krasne, zkusene

Reagovat
REPLIKATOR

Alexander-Arnold dostal v prvních 3 zápasech sezony 3 žluté karty. Od té doby ani jednu

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Salah Manéjkum, Manéjkum Salah

Reagovat
ďuriLFC

Ok. Nevzdávam to ale už tak nejak pozerám do ďalšej sezóny. Myslite si že sme schopný zopakovat rovnaku sezónu? Alebo ešte lepšiu? Ja sa fakt bojím že toto bol strop a už vyššie sa veľmi nedá ísť. A aj tak to nebude stačiť, to je neuveriteľne proste .

Reagovat
cubazi

Reagovat
Godwinson

Liverpool to dělá dobře, zopakovat sezónu podle mě v pohodě můžou. Důležitý bude jako vždy léto

Reagovat
smazaný uživatel

Back-up na GK, RB a LB, krídlo ktoré hrá na krídle a utočník aby si oddýchol Firmino a možme ist este vyssie.

Reagovat
vladis271

Budeme musiet. Nejaka topka na AM, nikoho nestratit. City by uz mohol dojst dych. Hlavne to nezabalit. Ak porovnas kadre tak nikto iny okrem nas City nemoze vyzvat.

Reagovat
fenixLFC

tak budeme mat oxa to bude to AM. skor zas bude treba trosu nieco zmenit nech si na nas superi nezvyknu. a hlavne dotiahnut stopera na zaklade, na tych troch vedla VvD sa neda totalne spoalhnut

Reagovat
Bandita_Harry

z Gomeza bude top Matip ako 3 OK a a Lovren ako 4 tiez OK, a nejake Backupy na kraje , Clyne a niekto nalavo a Wilsona na kridlo

Reagovat
fenixLFC

z gomeza bude matip tak amximalne zraneniami nanho sa neda spolahnut. clyne nech ide do prdele, ten na nas nema a ten odide tak ako tak

Reagovat
Bandita_Harry

neviem koho by si chcel ako backup...

Reagovat
avicii

Zas budu sezony ked bude stacit trebars 80 bodov.. Ak sa pod Kloppom stabilizujeme v top prieckach tak sa nam to moze podarit do par rokov

Reagovat
Taiger

Stejná sezóna zopakovat nejde. Duh.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

tezko rict...sice jsme se zlepsili, ale oproti minulym sezonam me trochu stve a asi to bude klicovy, ze jsme nezvladnuli ani jeden vzajemny zapas s City ...uvidime, jestli v Community Shield dokazeme ziskat proti nim aspon nejakou trofej

Reagovat
Bandita_Harry

aha ak vyhraju FA CUP aj ligu hrame CS ? som ani nevedel

Reagovat
Coutinho10

jj v tomto případě by to další místo v tomto superpoháru přebral 2. tým z PL

Reagovat
Bandita_Harry

tak fajn ale okrem toho snad klappne nieco este tuto sezonu

Reagovat
Coutinho10

taky bych si přál ideálně, aby ta účast v tom Community Shieldu byla oprávněná a zasloužená a ne jako tým z 2. místa v lize, který tam půjde jenom díky určitým okolnostem

Reagovat
Bandita_Harry

no budem stastny aj ked vyjde LM a liga nie budeme hrat o Super cup a tie dalsie pohary a aj Community Shield no najlepsie s Watfordom

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nezopakujete. Milner s Hendersonem už lepší nebudou, soupeři si na vás zvyknou a připraví se a TITUL VYHRAJE CHELSEA FC

Reagovat
Bandita_Harry

ty si dobry zabavac

Reagovat
cristiano.K.

bodove urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mane se z angličtiny přeloží jako hříva

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
cristiano.K.

rikam to nerad, ale Lovren dnes hraje dost dobre.

Nasi krajni obranci maji snad vic asistenci nez nasi stredni zaloznici

Reagovat
Jazdec

Reagovat
fenixLFC

tak to nie je nic prekvapujuce, beci su tam od asistencii, zaloha od ziskavania lopty

Reagovat
cristiano.K.

to je sice pravda, ale furt by tam mel byt jeden stredak nejspis Keita, ktery by je mel prohanet v ackach

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo uz pred par zapasmi zacal a dnes pridal dalsiu

Reagovat
Bandita_Harry

nieje to moc skoro ?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kopac

Lovren bol otrasny

Reagovat
cristiano.K.

Prvni puli ne

Reagovat
fenixLFC

snad bude VVD v pohode

Reagovat
Coutinho10

twl Lovren uff

Reagovat
Horcmen

na co Mounie čekal

Reagovat
smazaný uživatel

asi na Keitu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren a Henderson to budou vždycky dřeváci

Reagovat
Coutinho10

neeeeee ofsajd Danny skoda, ale hezky nabeh a Trent mohl mit dalsi acko

Reagovat
Taiger

Snad Liverpool tu sezónu už nezopakuje, protože nacpat hráče z Poolu tuhle sezónu byl celkem průser.

Reagovat
Coutinho10

Sturridge davej to od nohy...

Reagovat
cristiano.K.

ta pozice Firmina pro nej neni, ale gol bych mu pral

Reagovat
Coutinho10

skoda toho neuznanyho

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééé

Reagovat
Coutinho10

Maaaneeeeee ...skoda, to mel bejt cpt

Reagovat
Ondiis

poprvé jsem zapomněl přehodit pásku tento ročník

Reagovat
Taiger

V h2h to bude ještě urputnej boj mezi náma o předposlední místo

Reagovat
Coutinho10

j tjn ja toto kolo jedu bench boost tak snad mi pomuze a Hokaido proti mne s triplem na Redmonda by nemusel bejt tezkej souper a tvuj duel s Busbym, kde oba mate Firmina ma taky svuj naboj

Reagovat
Taiger

Už ať je nová sezóna A doufám, že už budeš v money league, příští sezóna je naše

Reagovat
Coutinho10

jj pujdu do toho (psal jsem to i v jedny reakci ve fanta diskuzi)...tuto premierovou sezonu jsem provahal a z toho hlediska, ze tech bodu nemam tolik, tak to aspon nemrzi tolik, ale zkusil jsem si nejaky varianty a na tu pristi uz pujdu zkusenejsi a zkusim navazat na tu minulou sezonu, ktera byla super a zatim jednoznacne moje nejlepsi

Reagovat
Taiger

Dáme to!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

j to nastve taky

Reagovat
Taiger

V Money league v top10 ho mají všichni, 4 dokonce TCPT:

Reagovat
Coutinho10

j koukal jsem ...ja ho chtel dat, ale pak jsem zjistil, ze Son ma stopku na LM, tak jsem veril vic jemu...od Maneho jsem ocekal max. 1 gol..skoda

Reagovat
Taiger

Tbf, tohle byl asi nejlepší zápas na triple před tímhle kolem, průser je, že už jsem ten chip neměl.

Reagovat
Coutinho10

ja ho hral minule na Aggyho, ale bohuzel jak dobre to zacalo, kdyz mel rychle proti Spurs acko, tak pak uz nic...na United mel tycku a hral cely zapas a byl tam blizko i dalsi asistenci, takze tohle uplne nevyslo...s triplem teda 21 bodu, takze lepsi nez minule sezony, ale i tak asi spatny reseni

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ondiis

Ten Huddersfield je otřesný jeden hráč vedle druhého. S nimi bychom venku i my remizovali

Reagovat
Coutinho10

to bude boj o krale strelcu ...Mane i Salah ted maj 20 kousku

Reagovat
vladis271

Hej toto. Plus dva najlepsi fullbaci v lige, najlepsi stoper aj POTY. A titul vyhra City. Dobre sa opustam.

Reagovat
Taiger

Delusional

Reagovat
vladis271

Vyhrame LM a spachad harakiri.

Reagovat
Taiger

u on acid fam

Reagovat
Coutinho10

Shaq a Ox na plac

Reagovat
Taiger

Lil Shaq měl hrát už od začátku

Reagovat
Taiger

Lil Shaq měl hrát už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Mane, taky hlavickar z neho tuto sezonu

Reagovat
SCELO

OXICEK ako mi ten charizmaticky chlapec chybal, jeho kvalita velmi chybala...

Reagovat
smazaný uživatel

one season star

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson 11. asistencí vyrovnal rekord obránců v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

a niekto si mysli, ze Digne si zasluzi byt v top time sezony miesto Robba

Reagovat
Godwinson

Na úkor Robertsona, to snad nemůže myslet nikdo vážně

Reagovat
cristiano.K.

jeden z toho velkeho stada fandu Evertonu si to opravdu mysli

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

proc pises nekdo, kdyz je to jen Zasch.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Zaschronu este chapem, skor som narazal na Kluiverta ktory dobre, ze ma nevysmial lebo som miesto Digneho tam dal Robertsona

Reagovat
Zaschrona

Taky zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

v Evertone jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

Salaaaaah gol cislo 21 a Mane pred par minutama pouze hlavou tycka a zustava na cisle 20

Reagovat
Remt

aby se jeste nerozhadali Mane mi prislo ze reagoval trochu podrazdene parkrat ted, kazdopadne oba skvely:-) Manemu to tam zaclo krásně padat teď poslední zápasy

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
cristiano.K.

protoze Mane nesobci tolik. V posledni kole az bude penalta a oni budou mit stejne, pujde kopat Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Mane mi praveze pride, ze zacal viac mysliet na tim a nie osobne statistiky. Za to Salah mi pride, ze je tym az posadnuty aby bol najlepsi strelec, ale ak to bude po takychto vykonoch ako dnes tak nech...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

tak aspon Origi nebude za 1 bod

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že žádný tým v lize tuto sezonu neporazil Wolverhampton dvakrát, jen tragický Huddersfield.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě hrají s LFC a Watfordem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Tak z logiky věci je humorný, že se to doteď podařilo suverénně jen nejhoršímu týmu tabulky, to, že šanci mají ještě LFC (už to dali též) a Watford je úplně irelevantní. DUH

Reagovat
Taiger

ta závorka je zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Žádný tým = 1 tým

Reagovat
Nikikrew

Tak snad WHU by konecne mohol byt niekedy aj napomocny a aspon uhrat remizku na Spuds.

Reagovat
Counter

Byls zbytečně skromný.

Reagovat
Nikikrew

No vidis, ale prva prehra na ich stadione potesi

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham v semifinále Ligy mistrů vyzve Ajax, který neohrozí Harry Kane. Pokud by však "Kohouti" postoupili do finále, které je na programu 1. června, mohl by obávaný kanonýr podle slov manažera Mauricia Pochettina nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes pokud vyhrajem, a náši jižní sousedé prohrají tak jsme v top4 a ZASE před arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

*top3

Reagovat
popltak

Trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Foyth, Sanchéz, Toby, Davies - Rose, Dier, Eriksen, Alli - Lucas, Son

Reagovat
Coutinho10

Verts zrovna, kdyz hraju bench boost...

Reagovat
feministka

Neví někdo proč nehraje SuperJan ?

Reagovat
smazaný uživatel

šetření

Reagovat
smazaný uživatel

Prej je "velmi unavený" a bylo byl riziko ho nasadit před LM

Reagovat
jk

Ho! Nemáte nějaky stream na Spurs, nefunguje mi footybite

Reagovat
jk

Dík, měl jsem nějakou ruskou hrůzu

Reagovat
smazaný uživatel

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Bolia oči z toho.

Reagovat
Mates_Matesović

Hlavně z Alliho, ten nevyřeší nic dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A Eriksen, dnes sa snaží vymýšľať prekvapivé riešenia, ale ani raz nenahral presne.

Reagovat
matZz

Tak kromě toho že se Foyth jednou zapomněl, tak vzadu bez chyb, to je hlavní

Reagovat
Cobra

A bez penalty.

Reagovat
Mates_Matesović

Tu bych čekal spíš od Sáncheze

Reagovat
smazaný uživatel

Když nehraje stopera, tak neni špatnej

Reagovat
Taiger

Remíza a následná prohra s Ajaxem

Reagovat
leroy

Ten Anderson to je co za curaka? Neurobí ani hovno a este sa tam prechádza ako taká mrdka. Kole mi cely cas oči. Inak celkovo kraje aj s tym Antoniom su úbohé.

Reagovat
lajka30

Jasná penalta na Sona ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem viděl opakovačku, tak asi jo

Reagovat
matZz

Podle mě tomu Son přidal ale bránit takhle někoho dvouma rukama bylo strašné hloupý, klidně ji písknout mohl

Reagovat
Mato178178

preco nestriealju ?

Reagovat
SpecialOne

Proč není Son na hrotu?

Reagovat
Cobra

Alli je mizerný.

Reagovat
Taiger

Alliiiiiiiiiiiiii jeeeee mizernýýýýýýýýýý.

Reagovat
pingla

antoniooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

aha..zapletka

Reagovat
Taiger

ANTONIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Taiger

Jak chtějí s tímhle postoupit přes Ajax?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepostoupi

Reagovat
Taiger

Reagovat
FCSL

Venku třešně a doma Everton, to by ještě mohli posrat

Reagovat
lajka30

JJ a Arsenal všechno vyhraje nenech se vysmát.

Reagovat
smazaný uživatel

len ci to Arsenal neposere s ich losem

Reagovat
Taiger

My máme na párku, EL je priorita

Reagovat
matZz

V posledním zápase jsme jim dali šest gólů. Nechcete se radši soustředit na zápas s foxes?

Reagovat
FCSL

Klid Já to bral z toho pohledu, že už se soupeří jenom o 1 místo, tekhle to nemusí bejt jen o to 1 místo, proto se divim. Jinak se jasný, že s liškama ztratíme

Reagovat
Taiger

Já nějak cítím v kostech, že vyhrajem.

Reagovat
Taiger

Peréze bych k nám bral zpět hned

Reagovat
Taiger

Antonio je zvíře, toho chci taky

Reagovat
Counter

Anebo můžeš začít místo Arsenalu fandit West Hamu a byli bychom spokojení všichni.

Reagovat
Taiger

A ty Leicesteru

Reagovat
Counter

Já Leicesteru fandil, když to ještě nebylo cool (stačí mrknout do ownysearche).

Reagovat
blade115

Reagovat
Taiger

To taky nikdo neříká, jen by ses mohl přesunout.

Reagovat
Whitemedia

to píšeš jen kvůli tomu, že víš, že ownysearch nejede

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Sissoko nebo aspoň Winks. Dier je slabej a Eriksen zkrátka neni CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o top 4 je fakt jak válka kriplů, to už není možný :D

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Counter

Good guys Spurs, nechtějí konkurenci nechat ve štychu

Reagovat
Taiger

Ti udělají proti Ajaxu jen ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

fabianski

Reagovat
Taiger

Lepší o třídu jak Leno

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

facts niki

Reagovat
Nikikrew

Fakta su take, ze Leno je z mala hracov ktory moze byt spokojny so svojimi vykonnmi

Reagovat
Taiger

Však neříkám že ne, chytá teď fakt super, ale na Flapiho nemá ani zdaleka.

Reagovat
Nikikrew

Odvážne tvrdenie. Kopaciu techniku ma lepšiu, zákroky ma asi lepšie Fabi.

Ja som za Lena meha spokojný. Prva sezóna, viackrát nás podržal. Stačí lepšie vybiehat a bude to super

Reagovat
Nikikrew

Spurs

West ham sper. Diop pan a MOTM, Anderson ako vždy výborný. Je to asi aj tak jedno lebo zajtra to asi opäť poserene

Reagovat
Jackmaker1989

Presne pre toto milujem anglickú ligu. Tímom o nič nejde a oberajú celú top 6 o body.

Reagovat
tulen

Fajne

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužene 3 body,hrali jste dobře

Reagovat
Han střelil první

OT: kdysi velký talent Abdul Razak stále nedal v dospělém fotbale gól

https://int.soccerway.com/players/abdul-razak/175427/

Reagovat
technecium

Jen, co jsi to napsal, tak ho dal

Reagovat
Han střelil první

To je neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
fenixLFC

wtf, wolves pokazi prihravku hrac sa ruti do sance, brankar ho sejme ale gray da gol. a ten faulovany hrac rozhadzuje rukami ze to mala byt penalta

Reagovat
Trand

Palace Everton hroznej fotbal.

Reagovat
Zaschrona

Klasicky máme hrozný problém útočit do plných.

Reagovat
Trand

Ten vítr tomu moc nepomáhá, ale nedá se na to moc koukat, strašně nepřesností z obou stran, ale stejně jste lepší. Já teda rostu z Bentekeho, to je až neuvěřitelný, jak všechno zkazí a stejně je jejich nejlepší útočník pravděpodobně.

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Taky se mi líbí Wan-Bissaka, ten tam u nich moc dlouho nevydrží. U nás tomu chybí hráč typu... Lookman, který by mohl otevřít tu jejich obranu. Zatím hodně frustrující zápas, jestli ale chceme Evropu, skoro povinně to tam nějak musíme dotlačit.

Reagovat
Trand

Zaha je asi jedinej fotbalista, kterej od Palace umí předvádět pravidelně něco dopředu, ale sólista je to teda hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha a Palace jsou prostě taková horší dvojka Hazard - Chelsea.

Reagovat
Trand

Guaita zákrok sezony?

Reagovat
Zaschrona

Coleman a jeho centry

Reagovat
Horcmen

Jasná penalta na Jotu a ten jantar na to čumí

Reagovat
blade115

Maurizio Sarri na otázku, zda to bude pro Chelsea selhání, pokud se nekvalifikují do příštího ročníku Ligy mistrů: "Ne. Letos jsme hráli jedno finále a prohráli na penalty. Jsme v semifinále Evropské ligy a stále bojujeme o umístění v první čtyřce, takže v tuto chvíli je naše sezona pořád dobrá. Samozřejmě, máme dva cíle - chceme v Premier League skončit v první čtyřce a chceme postoupit do finále Evropské ligy. Pokud se do finále dostaneme, pak ho budeme chtít vyhrát. Takže opakuji, je to dobrá sezona, ale pochopitelně velmi složitá."

Reagovat
smazaný uživatel

Načo toľko omáčky okolo toho, keď to povedal hneď na začiatku? Neskončiť v top 4 a nevyhrat EL BUDE pruser a nejaké finále, kde Chelsea prehrala na penalty na tom vôbec nič nezmení.

Reagovat
smazaný uživatel

hele jak ho rád nemám, tak v tomhle má pravdu, ze svého pohledu, ale pořád si stojím na tom, že zůstat Conte, tak ted ukazujeme záda slepicím a proháníme Liverpool s City.

Reagovat
blade115

Ne, nemá pravdu. Teď už není někde v Empoli, každoroční ambicí musí být trofej. A účast v LM by měla být samozřejmostí. Ve chvíli, kdy se klub spokojí s čímkoliv menším, klesne postupně na úroveň Arsenalu, potom třeba i Evertonu. Právě tenhle nedostatek ambicí mě na tom vidlákovi sere nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

A na základe čoho konkrétne si usúdil že našou ambíciou túto sezónu nie je získať trofej? A považovať kvalifikáciu do LM za samozrejmosť v situácii keď náš káder nie je takmer o nič lepší ako káder Arsenalu a Man U v jeho prvej sezóne je slušná zaslepenosť. Sám v tom rozhovore tvrdí že je to naším cieľom a tým pádom aj ambíciou, ale narozdiel od teba si uvedomuje realitu a to že prebral tím ktorý sezónu predtým skončil piaty pod vami poväčšine ospevovaným Contem, ktorý si ho tvoril 2 sezóny a práve pod ním sa do tímu priviedla veľká časť z tej bandy priemerákov ktorú máme v tíme.

Reagovat
blade115

No můžeš si o pár řádků výš přečíst, že podle trenéra je to dobrá sezóna. To by stěží šlo prohlásit, pokud by ambice byly takové, jak jsem je zmínil.

Samozřejmě, že reálně má ten kádr tak na ten boj o top 4. Proto jsem taky nechtěl loni Conteho vyhodit. Je to situace, která se musí strpět, ale v žádném případě se nesmí označovat za dobrou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

No však pokiaľ ambíciou bolo byť v top4 a pokúsiť sa vyhrať nejakú trofej a ten tím je momentálne na 4tom mieste a stále o tú trofej bojuje, tak to nie je v momentálnom stave uspešná sezóna ? To, že to môže dopadnúť akokoľvek je fakt, ale na tom jeho vyjadrení nie je za súčasného stavu na posmech absolútne nič.

Reagovat
blade115

Pokud bylo ambicí skončit v top 4, je to špatně. Cíle si musíš vždy nastavit výš, jinak to nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ale to že je pre túto sezónu ambíciou top 4 nie je chyba Sarriho ale chyba klubu, ktorý ho v posledných sezónach viedol takým štýlom že sme sa dostali do štádia, kedy je aj umiestnenie v top4 samo o sebe úspechom. On nehodnotí tú sezónu z pohľadu toho kde by ten klub mal byť za ideálnych okolností, ale hodnotí to na akej pozícii sa ten tím momentálne nachádza vzhľadom na jeho možnosti.

Reagovat
blade115

Nějak nemám chuť psát ti to samé potřetí.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono na to ani nie je dôvod, keďže si celý čas úplne mimo.

Reagovat
blade115

Přirozeně.

Reagovat
blade115

A za tu poslední část bych po tobě nejradši skočil a něco ti rozbil o hlavu.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že to neboli jeho prvé možnosti neospravedlňuje fakt, že sa jedná o absolútne nepoužiteľných tragédov, ktorí aj v prípade že predstavovali len núdzové riešenia dokazujú Conteho neschopnosť čo sa týka prestupov. Samozrejme že hlavná chyba bola u klubu, ale i tak to aspoň u mňa Conteho neospravedlňuje.

Reagovat
blade115

Jojo, Conte celý druhý rok nadává, že mu nevodili hráče, které chtěl, ale může za současnou skladbu kádru. Geniální, hele. Hned mám chuť s tebou vést nějakou další diskuzi.

Reagovat
blade115

Sarri: "Jsem si jistý, že se do dvou let přiblížíme Man City a Liverpoolu. Nejsem si ale jistý, jestli za ty dva roky budeme lepší než oni. Když jsem přišel do Neapole, v předchozí sezoně ztráceli na Juventus 24 bodů. V první sezoně jsme za Juventusem zaostávali o devět bodů, ve druhé o šest a ve třetí o čtyři. Bylo nemožné zcela smazat tuto ztrátu, ale ve třetí sezoně jsme byli velmi blízko."

Sorry, ale tohle je podle mě prostě špatně... Ty jeho tiskovky jsou festival odporného alibismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna to dobrá rozhodně není. Od boje o titul jsme se propadli na chvost v boji o LM, což je prostě trága. Stačí se podívat na výsledky proti TOP 6, to je hrůzostrašná bilance. Jediné, co to může tak trochu zachránit je trofej z EL, která je v podstatě povinností. Koho zajímá nějaké prohrané finále, trofej není a nic jiného se nepočítá. Do LM se nedostat je selhání jak Brno. Čím víc ho poslouchám, tím víc mám pocit, že ten klub vede k podprůměrnosti, přitom ještě před dvěma roky titul, což je ta pozice, kde by měla být pravidelně a ne 20 bodů za.... To už je průser sám o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je spíš že klub nemá žádné ambice, na tom titulu se mělo stavět a my nikoho nekoupíme. Ten tým je absolutně tragický a konzistenci nemají už roky. Podle mě je úplně jedno kdo to bude momentálně trénovat, protože k průměrnosti to vede sám klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Už jsme prodali toho Pogbu?

Reagovat
Azazelo RD

Ne.

Reagovat
Wazza228

Naštěstí ne

Reagovat
supporter

Videl jsem zabery z polocasovych proslovu mnoha treneru. Nektere az Holywoodsky motivujici, jine zase agresivni a nastvane. Ale tohle je proste pure class.

https://www.youtube.com/watch?v=x0RqHHvL8YU

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.eurofotbal.cz/clanky/chelsea-podle-medii-odvolala-trenera-conteho-403681/?forum=1#post10446229

Celkom som to trafil Dúfam, že v Chelsea zostane, lebo by som ho nerád videl u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Sibyla, škoda, že to nenapadlo i někoho jiného.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Vlastně v té diskuzi není jediný člověk, kdo by Sarrimu vyloženě věřil, s výjimkou zaslepeného olise, když na to tak koukám...

Reagovat
Whitemedia

a tys mi říkal, že jste ty a Svatej byl jediní, kdo byli proti Sarrimu a tenhle článek to hezky vyvrací

Reagovat
blade115

Takhle - vyloženě nikdo ho nepodporoval, nebo alespoň ne někdo seriózní, drtivá většina lidí byla neutrálních, nebo mu spíš nevěřila. Zásadně proti němu zas tolik lidí taky nebylo.

Reagovat
Whitemedia

Jsem si říkal, proč se mi najednou objevily tři reakce u skoro rok starého článku.. každopádně já to netrefil, v březnu nás totiž Blanc nepřevzal a trénuje nás pořád ten komik..

Reagovat
stiflerovamama

Paul Pogba strávil více času chůzí na hřišti v této sezóně než kterýkoliv jiný záložník Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, jak to u nás mají ostatní záložníci. S naším stylem fotbalu bych se nedivil, kdyby to bylo podobně.

Reagovat
nani92

300. pre hochov z Nagána

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už tady sklidili výsměch City tak pojďme pokračovat

https://twitter.com/_UtdJL/status/1122425928771088386

Reagovat
Mastný Chobot

Spurs, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have become everything they used to make fun of:

Changing managers like Chelsea

Spending money like Manchester City

Aiming for the fourth spot like Arsenal

Talking about history like Liverpool

Reagovat
blade115

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Its funny because its true.

Reagovat
supporter

Greatist of English Football!

Reagovat
supporter

*Greatest!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Všetky kluby chceli byť ako my a nikdy sa im to nepodarilo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
avicii

velmi trefne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Kluivert9

Přesný

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska krásná fotbalová neděle, začne to Gunners, pak City a skončí to Devils-Blues

Reagovat
Busby babes

You’ve been here as a player yourself so you’re well versed to know one defeat here and the world caves in. Does it hurt you when a player like Paul Ince, who’s been a captain here, saying you’re not up to the job?

OGS: Do you think I can feel hurt by every single “expert” there is. So, no, it doesn’t bother me at all.

You just block that out?

OGS: I don’t read it. You just told me and if you’d said someone else, maybe.

Reagovat
Liveral

Arsenal have taken just 8pts from their last 10 away game

To je panečku forma

Reagovat
Mastný Chobot

Kola a Ainsley pri hre na 4 obrancov, bez Kosa, s Mustafim... bude divočina asi

Reagovat
smazaný uživatel

jasná prohra, Arsenal stejně na LM nemá, co by tam chtěl dělat, fans se musí smířit s rolí týmu druhého sledu

Reagovat
Mastný Chobot

dobre moj

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Nerozumiem prečo nehráme na 5 obrancov. Koala ani AMN nie sú čisto obrancovia. S Mustafim to dnes bude sranda

Reagovat
Taiger

Copa je s Mesutem?

Reagovat
smazaný uživatel

trošku pošramocená noha

Reagovat
Taiger

dík

Reagovat
smazaný uživatel

snad si aspon trochu zahra nketiah...ine ma az tak nezaujima

Reagovat
Taiger

big lul

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

btw vraj wenger jedna s lyonom

Reagovat
Lacko_Boh

dufam ze vie ze Yoann Gourcuff uz v Lyone nie je

Reagovat
Bandita_Harry

ale nastastie je volny hrac

Reagovat
nani92

Lyon President Aulas on José Mourinho: “I have dreamed about bringing him here. Sometimes you can’t achieve what you want to do because managers are under contract. Now, there is an opportunity to do what we want to do.” (C+)

Znie to tak

Reagovat
Lacko_Boh

4222

Reagovat
masly008

kéž by diamant,ale bude to 4-2-3-1 s iwobim a aubou na křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

v strede Iwobi alebo Miky?

Reagovat
masly008

úplně nahoře asi iwobi,miky střed zálohy.nebo naopak to je jedno,oba umí poctivě dozadu.iwobi ale je schopen jít do většího rizika 1 na 1 takže by asi bylo lepší kdyby hrál víc nahoře.

Reagovat
Nikikrew

vyzera to na 4-4-2

Reagovat
fajdax

Někdo link? Děkuji

Reagovat
Nikikrew

Jebly Oliver, toto na zltu hej

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver kokotko za toto zlutou

Reagovat
masly008

jako v pohodě ať ji dá,ale jsem zvědav jestli je teď bude dávat pořád za takové fauly.

Reagovat
lajka30

Xhaka už ji měl mít taky.

Reagovat
Taiger

Reagovat
lajka30

Držení hráče není za žlutou?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

To jako nebyl faul na Torreiru?

Reagovat
Amos

Oliver za 10 minut už 3 chybný rozhodnutí. To je fakt šašek.

Reagovat
lajka30

TAdy zase někdo brečí že hrajete totální sračku je jedno.

Reagovat
Taiger

Drž hubu

Reagovat
lajka30

Potrefená husa se ozvala.

Reagovat
masly008

no po 15 minutách moc nevím co chceme hrát.určitě nic co UE sliboval před sezonou.

Reagovat
Mastný Chobot

29 prihrávok za 18 minút wow

Reagovat
Nikikrew

to je zas vykon

Reagovat
lajka30

Minulost zápasy nevyhrává.

Reagovat
Taiger

Co to furt meleš za hovna ty idiote

Reagovat
lajka30

To že žijete z minulosti není to snad pravda?

Reagovat
Taiger

blocked

Reagovat
Ondiis

To by mě zajímalo z čeho žiješ ty?

Reagovat
lajka30

Z toho ja se vysmívám prašivejm fanouškům Arsenalu.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

co?

Reagovat
Taiger

Nějak takhle to bude vypadat bez Aarona no

Reagovat
Mastný Chobot

chod už dopiči Mkhi

Reagovat
masly008

miki jako vždy hrůzostrašný,on neudělal ještě nic dobře.

Reagovat
Nikikrew

Mickhy je bez formy

Reagovat
masly008

to není o forme,ale o kvalitě.on už ji prostě nemá.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Už pár let

Reagovat
Thoomas

Tak půl roku no

Reagovat
Nikikrew

to zas nie . Ten mesiac ke sme hrali na Spurs ( as Februar) mal fantasticky. Odvtedy je to ale bida

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nedivim, kdyz hraje porad na kridle, kde je polovicni

Reagovat
Nikikrew

radsej by som ho videl v strede ked nehra Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Víte jaká je výhoda zápasů United s Chelsea?? Výsledek bude za každou cenu prdel.

Reagovat
Mastný Chobot

za Chilwella by som dal veľa peňazí

Reagovat
Taiger

*Maddisona

Reagovat
smazaný uživatel

kolik peňazí bys dal?

Reagovat
smazaný uživatel

veľa, vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nabídl bych jim za něj Alonsa i s Emersonem a oni by nás hezky poslali do pí**

Reagovat
Hokaido

Myslím, že Leicester za něj stanovil cenu 50M. Ale nejspíš po něm půjde Guardiola, takže bez šance pro ostatní kluby.

Reagovat
merlick

V 22 minute 20 prihravok takychto tragedov si nepametam. Zlaty denilson, chamakch, squillaci. Vsak to boli pani futbalisti oproti tomuto

Reagovat
Taiger

Reagovat
lajka30

Reagovat
Taiger

Lenoo!

Reagovat
Whitemedia

Čech by to chytil a nevyrážel...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhlavickoval helmou na pana

Reagovat
Golasso

A to se tu zas na Lena tento týden napíčovalo

Reagovat
Taiger

Tak logicky.

Reagovat
Lacko_Boh

Páni, stream prosím.

Reagovat
Taiger

Iwobi slabý

Reagovat
lajka30

26% držení míče Wenger se otáčí v hrobě

Reagovat
Taiger

Sokratis dneska horší než Mustafi, nechal úplně lehce hlavičkovat Ndidiho + teď mu utekl Vardy

Reagovat
masly008

vardy by utekl každému.

Reagovat
Taiger

Kosc by ho vystavil ofsajdu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ondiis

Od té doby, co jsi to napsal už utekl Mustafimu asi 5x

Reagovat
smazaný uživatel

hm ne..

Reagovat
masly008

Pressing-0,kreativita-0,důraz-0,taktika-0,co jako chceme hrát?a nebo co jako chceme dělat v LM? Ostudu?.

Reagovat
lajka30

Princezny jsou moc unavené.

Reagovat
Nikikrew

nie je to jasne ze hrame zozadu a cakame na brejky?

Reagovat
masly008

ale moc nám to nejde,když měli už dost šanví a tutovek.

Reagovat
Thoomas

Ty ofsajd pasti taky na jedničku, asi potřetí jeden stoper metr za zbytkem obrany během náběhu Vardyho, topka

Reagovat
Taiger

Iwobi je dneska fakt marný

Reagovat
Whitemedia

dneska?

Reagovat
Taiger

Má to na střídačku poslední dobou, jindy hraje celkem fajn

Reagovat
masly008

a to je o třídu lepší než miki dneska

Reagovat
Thoomas

Já nevím, dneska jako jeden z mála aspoň něco dopředu udělal, to že poslední měsíce netrefí Laca/Auba ani vrata od stodoly je věc druhá

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi

Reagovat
Minister

Iwobi ty magor... to by som aj ja dal.

Reagovat
Ondiis

To je šílený, že křídlo na takové úrovni v anglické lize neumí vystřelit

Reagovat
Rohlíček

Iwobi

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdete fakt do pici

Reagovat
Minister

redka hotovo

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Iwobi

Reagovat
Whitemedia

tak čau

Reagovat
Hokaido

Úplně zbytečně.

Reagovat
Mastný Chobot

wow, ok, tak další zápas v piči

Reagovat
lajka30

Reagovat
Mimalu

docela přísná, ale šel tam dost blbě

Reagovat
Tommy the Gunner

AMN

Reagovat
Rohlíček

Bravo AMN, kokote

Reagovat
Nikikrew

Oliver ty spina

Reagovat
Taiger

Však to byla debilita AMN

Reagovat
Mastný Chobot

Oliverova debilita ale bola tá prvá žltá.

Reagovat
Taiger

Když vím, že mám žlutou (i když retardovaně), tak do zákroku nejdu jak vemeno úplně zbytečně.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, ale nič to nemení na tom, že majú na tom podiel obaja

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

ved bola. Ale ten prvy faul na zltu nebol

Reagovat
lajka30

Reagovat
masly008

ono asi ani ten druhý .fakt jsem z opakovačky neviděl ani kontakt.

Reagovat
Kincl

Bože at ten Arsenal nepostoupí do LM to by byla ostuda pro celou soutěž

Reagovat
Tommy the Gunner

:D

Reagovat
PhilipS

AMN na Arsenal nemá. Asi tu ligu mistrů nikdo nechce

Reagovat
Edgewalker

Klasika

Reagovat
lajka30

Emery zase brečí

Reagovat
Counter

Zajímalo by mě, čí jsi multinick.

Reagovat
lajka30

1.Nikoho

2.Jestli jsi viděl zápas na Evertonu tak asi pochopíš nemusím Arsenal.

Reagovat
lajka30

*proč

Reagovat
Counter

Nevěřím.

Reagovat
lajka30

Asi si ho neviděl teda co?

Reagovat
masly008

hm.z opakovačky jsem teda ani kontakt neviděl.ale co už,chyba AMN,oliver píská zatím tragicky,ale to si mohli hráči všimnout.

Reagovat
SpecialOne

První žlutá byla za souboj rameno na rameno, za mě ani faul. Ta druhá asi jo. Jinak žluté unikl Torreira díky poskytnuté výhodě.

Reagovat
Busby babes

me to moc jako rameno na rameno neprislo, strcil do nej rukou u te prvni a kartu dostal spis za to, ze to byl taktickej faul.

Reagovat
nani92

Miki a Oliver zlatíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ted muzu s klidnou dusi napsat, ze dneska to jde na triko Emeryho Hrat na 4 vzadu, kdyz Koala je v tom systemu spatny, pro AMN napodobne. Xhaka s Torreirou dominovat ve stredu pole budou asi tezko, to neni jejich prednost. Mikhy utopeny na kridle a Iwobi bez formy.

Je super mit v utoku Lacu s Aubou, ale kdyz neni kvalita za nema, tak je to kontraproduktivni

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hrac v tom stredu chybel + Leicester nastoupil se zarazenou 3 a my 1

Reagovat
Mastný Chobot

a kto im má tú kvalitu poskytnúť? Elneny s Guendouzim?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Nema hrat nesmyslne 442, ale aspon 4231. Vepredu jsou tam dva uplne k hovnu, kdyz stred zalohy neni ani schopny podrzet chvili balon. Ze kvalita kadru stoji za vyliz je vec druha

Reagovat
FCSL

Kos prej od Wolvesu netrénoval, jinak by asi hrál

Reagovat
Counter

Odehrál teď 5 zápasů za 13 dnů nebo tak nějak, pauza přijít musela.

Reagovat
Nikikrew

Achjaj Iwobi, to sa fakt neda

Reagovat
Tommy the Gunner

Kdy konecne prestane ten kokot hlasit pri kazdy prihravce soupere ofsajd?

Reagovat
masly008

jinak vidět náběhy vardyho a auby je neskutečný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tak snad remíza a výhra United

Reagovat
Busby babes

a 3 tymy na 67 bodech. mimo ty dva prvni tymy je ten zbytek fakt spatnej. S tim, jak bidnou sezonu mame a porad mame sanci byt 3...

Reagovat
Counter

Kdyby byl zbytek tak špatný, asi těžko tři z nich hrají semifinále Ligy mistrů nebo semifinále Evropské ligy.

Reagovat
Busby babes

no v lize tak spatni jsou.

Reagovat
Counter

V lize jedou všichni z širší špičky na 70+ bodů, to je taková každoroční klasika, žádná tragédie. Roli hraje i naprostá dominance top2 + lepší úroveň týmů ze středu.

Reagovat
Taiger

= že jsou špatný, ne?

Reagovat
Counter

Jestli jsou letos kluby ze širší špičky Anglie špatné, tak celý zbylý evropský fotbal je gigatragický.

Reagovat
Taiger

My se tu s Busbym bavíme o lize, proč do toho pleteš evropský soutěže?

Reagovat
Counter

Protože se bavíme o kvalitě těch týmů. Když loni skončil Liverpool čtvrtý se 75 body, není to žádná bomba. Ale když k tomu uhrál finále Ligy mistrů, je to rázem lepší sezona.

A i kdyby ses chtěl bavit čistě jen o výsledcích v lize, tak pořád platí, že to nejsou nijak špatné výsledky, nýbrž přesně takové, jaké se očekávaly od začátku sezony.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

ale dobře vidět že není rozdíl jestli hrajeme v 11 nebo v 10.mačkají nás pořád stejně.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Edgewalker

Nedokážu si představit, že nedostaneme góla. Nedokážu si představit, že dáme góla

Reagovat
Taiger

Leno zatím nejlepší od nás, Mustafi překvapivě hraje relativně fajně, určitě líp než Sokratis. Ve předu to je bída, Iwobi se snaží asi nejvíc, ale taky toho nejvíc posral. Škoda, že to Laca netrefil. Snad remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď to Leucester zvládne a vyhrá. Chelsea totiž na Old Trafford vôbec neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na tomhle MU nic neuhrají, tak nemají v LM stejně co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, hrať ju už potrebujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to aspoň znamenalo top posily, ale v našem případě je v podstatě asi jedno jestli bude EL nebo LM. Bez Hazarda a s tím odpadem co tam máme budem v LM stejně maximálně trapčit a bál bych se vůbec o postup ze skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

To sú také neudržateľné závery, že sa o tom nemá vôbec cenu baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je bohužel realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

tak to sa tam fakt vyslu tri timy? pretoze to hovori o united arsenale aj chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

cervena dost prisna, ale zase hrame sracku, ako takmer kazdy jeden zapas

keby sme mali tuto sezonu v branke cecha miesto lena, tak bojujeme maximalne o europsku ligu

Reagovat
Taiger

Ty si hroznej lol tuhle sezónu

Reagovat
matZz

největší lol celýho EF seš ty

Reagovat
lajka30

Reagovat
Taiger

ty si kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

bazerant tajgr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tebe vyargumentoval bobik ty joudo, lawyered

Reagovat
smazaný uživatel

Klameš a nereaguj na mňa

Reagovat
Taiger

Neunesl

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mňa

Reagovat
Taiger

Neunášíš

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko si mi to opakoval, až mi to nakoniec došlo. Ďakujem.

Reagovat
celeb

To je nejaky premenovany nick, alebo sa len zaktivoval nedavno?

Reagovat
Counter

Téměř každý zápas vyjma těch, kdy ne

Reagovat
smazaný uživatel

ano a tych bolo pocas celeho roka len zopar

Reagovat
Fenri

Ale zase o zopar vic nez loni nebo predloni...

Reagovat
smazaný uživatel

wut, mne pride ze sme hrali pekne tak v 4 zapasoch

Reagovat
Lacko_Boh

to zase ako jo, mas pravdu. Ale ani pod Wengerom to nebolo posledne roky porno. Mas vysoke ocakavanie, toto je este aj tak viac menej Wengerov futbal co hrame, aj v dobrom, aj v zlom.

Reagovat
smazaný uživatel

tento futbal nema absolutne zidnu identitu okrem toho ze to je sracka..s wengerballom to islo dolu vodou ale stale tam boli raz za cas zablesky

Reagovat
Fenri

I kdyby, tak je to vic nez loni Ale ted vazne, ja teda vyraznej posun vpred letos vidim, nehlede na to, ze jsme ted totalne v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nesuhlasim no

Reagovat
Fenri

Ja vim no

Reagovat
Salfovic

Zatímco díky Lenovi tu EL vybojujete v suchém triku.

Reagovat
Kincl

Může Vardyho tým postoupit ještě do EL?

Reagovat
Taiger

Jakej tým myslíš? xD

Reagovat
Kincl

Ježiš může Leicester postoupit do EL? :) když bude za aktuálním MU?

Reagovat
Hokaido

Jop. Boj o sedmý místo je v podstatě boj o EL, pokud Watford neporazí ve finále FA Cupu City.

Reagovat
Kincl

Díky za vysvětlení :)

Reagovat
Golasso

Tady je to zas jak závod v sebemrskačství od fandů Arsenalu. Taky je teprve poločas a už se hledá viník ...

Jako podělali jsme si to solidně, ale tak jebat... Snad to po přestávce zavřeme a místo Iwobiho/Mikiho půjde Nketiah. Ať je aspoň prožene a ukáže se, když už nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja osobne Emerymu viem vyčítať akurát to, že keď vidí, ako hrajú Mkhi s Iwobim, že tam neskúsi dať Saku alebo Nketiaha alebo hocikoho namiesto nich.

Reagovat
Golasso

Snad o poločase dá

Reagovat
Lacko_Boh

že tam neskúsi dať Saku alebo Nketiaha...ked bojujeme o top4

Reagovat
Golasso

Tak Saka je asi blbost, ten by to takticky nedal nejspíš, ale Nketiah by nám teď bodl. Chce to zavřít a prostě rvát míče dopředu na brejky. Žádnou krásu už stejně neuhrajeme a Nketiah by je tam prohnal solidně.

Reagovat
jacobT

To naozaj chceš, aby sme v oslabení mali na ihrisku Lacu, Aubu a ešte aj Nketiaha?

Reagovat
masly008

však nepotřebný auba dolů třeba.

Reagovat
jacobT

Ale tak diskusia je o stiahnutí Iwobi a Mkhitaryana.

Reagovat
Golasso

Vlastně ano ... eventuálně stáhnout třeba Aubu, ale podle mě ta ofenzivní záloha/křídla v podání Iwobiho a Mchitarjana dnes neexistuje tak jako tak. To už radši stáhnout Lacu třeba víc do středu (něco jak dříve hrával Rooney) a dopředu ty dva rychlíky.

Reagovat
jacobT

Mali sme dve šance a pri oboch bol Iwobi. Navyše štandardne je pri vytváraní našich šanci platný, fakt už neviem, z čoho si potom niečo vypracujeme.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Byl u nich, ale posral je, ty šance on nevypracoval.

Reagovat
jacobT

Tú Lacazettovu nevypracoval?

Reagovat
Taiger

Tak 1/2

Reagovat
jacobT

No veď áno. Nikto iný ich nevypracoval viac. Navyše aj v iných zápasoch je v tvorbe šancí aktívny.

Reagovat
Taiger

Podle mě je Laca dneska tvořivější, ale fair enough.

Reagovat
Fenri

Treba ten centr na Lacu taky posral nebo to nebyla jeho zasluha?

Reagovat
Taiger

Opravil jsem se siiigh.

Reagovat
Counter

Příště nepiš vůbec. Nebudeš muset nic opravovat a budeme všichni spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Neunášíš fantu?

Reagovat
Counter

Stačí teď Vardyho hattrick a mám to v suchém triku.

Reagovat
Taiger

Zaprodanec

Reagovat
Whitemedia

nech toho, je to rozumný kluk

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam, bazerant

Reagovat
smazaný uživatel

"a ty jsi kdo?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako ja chapem ze po fiasku na Wolves chcel hrat Emery viac zozadu a nechat supera prebrat iniciativu. Ale pri akejkolvek sanci precislenia Iwobi alebo Mickhy pojebu lahku loptu a mozeme opat branit.

Dnes je to vsetko o Lenovi ci dame tu remizu. Mustafi dnes azda najlepsi z pola .

Tu nam nic ine neostava len branit, branit a branit a mozno Auba by tam cosi mohol vystrielat.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl.. jakou lehkou loptu?? vzdyt nemeli vubec zadny stred zalohy, zadnou podporu nic. to ze vubec nejsme na balonu fakt neni chyba kridel.

Reagovat
pingla

Ozil s Ramseym proč nejsou ani na lavičce? Oba zranění?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
diastan

Dnes nebude o čem

Ederson, Walker, Kompany (C), Laporte, Zinchenko, Gundogan, Bernardo, D Silva, Sterling, Sane, Aguero

Reagovat
MCFC_8

Perfektna zostava od 1.minuty naplno

Reagovat
Lacko_Boh

chalani, ale fakt, stream poprosím

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem

Reagovat
Lacko_Boh

ak to chceme vyhrať..ak chcete aby sme prehrali tak kludne ignorujte..

Reagovat
Taiger

UŽ TI STREAM NIKDY NEPOŠLU

Reagovat
Lacko_Boh

nie je koniec

Reagovat
Mimalu

goooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

GoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoL

Reagovat
Taiger

ban?

Reagovat
Whitemedia

neeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Cobra

Nasraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Reagovat
Taiger

-.-

Reagovat
Mastný Chobot

ok, to je hotovo

Reagovat
Cobra

Reagovat
PP

letos si hrajem na váš závěr sezony no..

Reagovat
Edgewalker

Očekávané se stalo skutečností.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka náš top top záložník opět <3

Reagovat
masly008

jako vysral se na něho pěkně,ale i tak máme tam 3 stopery a dostanem gol hlavou ze středu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tímto může dělat stoper, když ten hráč je v rychlosti a náběhu?

Reagovat
Taiger

Pokrýt jeho náběh? byli tam na něho dva a Kosc to jen proskočil

Reagovat
ernyyyy

Takovej centr a příom do sprintu borce.. spíš bych viděl chybu,že tam přišel takovej balón než u stoperů

Reagovat
Counter

Překvapivě existuje i něco mezi top top a totálním odpadem.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, on není žádný odpad, jen mi tady včera pár lidí psalo, že hraje výborně

Reagovat
Taiger

Svést tenhle gól na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to byl jeho hráč

Reagovat
PP

tak ale náběh se stříleným centrem - takto trefený.. tady bych Xhaku fakt nevinil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si máš hlídat hráče, máš si hlídat hráče, ne se na něj vysrat. Alespoň běžet s ním a dostat ho pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že toto dělá neustále, absolutně neumí bránit, což v systému se dvemi stredaky je velký problém. Kdyby to udělal poprvé... Neřeknu ani popel

Reagovat
PP

když brání čelem k soupeři, tak není špatný.. ale faktem je, že toto jeho nedobíhání - resp když má bránit čelem k naší bráně, tak bývá k hovnu no..

Reagovat
Golasso

Ta obrana je fakt peklo

Reagovat
Nikikrew

Ťažko branitelna situácia. Prudký presný center a super hlavička. Problém bol v tom, že nemôžeme nechať tak veľa priestoru na center

Reagovat
Busby babes

to bylo takove braneni ala my.

Reagovat
matZz

TIELEMAAAAAAAAAAAAAANS

Reagovat
Whitemedia

Dal další jo? Borec

Reagovat
Taiger

On je zpomalenej

Reagovat
Hokaido

Sice hraje Arsenal o deseti, ale i tak je to až nedůstojný výkon.

Reagovat
masly008

takhle jsme hráli i v 11

Reagovat
smazaný uživatel

Na posrání ty jejich výkony.. Ten tým nemá žádnou duši... Chybí mi Giroud, Wilshere, Walcot, Ox, Rosa, Cazorla atd... Sice se taky nebojovalo o titul ale ten tým bojoval a hrál srdcem a dalo se na to dívat...

Reagovat
Counter

Tohle je velká idealizace minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

Za 22 min sme mali 20 prihravok. To sa za wengera nestalo nikdy

Reagovat
Counter

Jasně, dneska to byla tragédie, jen nesouhlasím s tak pozitivním hodnocením toho týmu před lety.

Reagovat
masly008

tak jsem zvědav jestli dá 2 žluté teď.jinak auba ihned dolů.

Reagovat
masly008

takže to oliver dobře dosral.měl dávat 2 žluté lestru a dal 1?skluz ze zadu aby přerušil akci není žlutá?hra ramenem je?

Už je z něj stejný tragéd jako z většiny rozhodčích.

Reagovat
Whitemedia

Emery nezvládajko

Reagovat
Counter

Emery je právěže překvapivě šikovný, až doteď prakticky bez jediného incidentu nebo nějakého blbého kecu na tiskovce.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hokaido

Momentálně má Chelsea 4. místo ve svých rukách i když dnes prohraje na OT. Jak by řekl klasik, tahle bitka retardů mě fakt baví.

Reagovat
Taiger

Teď bych už tam Eddieho dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

mohl tam jít o poločase místo neviditelného auby.

Reagovat
Whitemedia

Barnes mě tak trochu vytáčí..

Reagovat
Taiger

Jen já tam vidím podobnost výrazu s Arsenem?

https://ctrlv.cz/shots/2019/04/28/gl4N.png

Reagovat
masly008

pentle.loket do ksichtu.oliver jede.

Reagovat
Whitemedia

neměl mu na ten loket naběhnout

Reagovat
masly008

Reagovat
Taiger

Guendouzi

Reagovat
Taiger

Leno fenomenální

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole chudák Leno

Reagovat
Nikikrew

Leno je laska

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal baví

Reagovat
Ondiis

Koala je v bránění úplně zbytečný

Reagovat
Dr. Admess

Lester ale hraje parádně.

Reagovat
Taiger

ne

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
Whitemedia

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jen Arsenal hraje moc moc moc špatně

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne teda to, jak nas prehravali v 11 vs 11

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester with more shots on target in 15 seconds than we’ve had in the last two games put together.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon eddie

Reagovat
Taiger

Jak aspoň, však si psal, že tě nic jinýho nezajímá než to, aby hrál ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Leno > De Gea

Reagovat
Whitemedia

Čech > Leno > De Gea

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Guendo tam vyklusává nabíhajícího hráče po lajně, to je kvalitní mladík

Reagovat
Counter

Vardy #fanta

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

boooo

Reagovat
Mimalu

VARDYYYY

Reagovat
Hokaido

VARDYYYYYYYYY

Reagovat
Whitemedia

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

lol obrana

Reagovat
andrew96

Koscielny profík

Reagovat
REPLIKATOR

Komedielny

Reagovat
Cobra

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy Narazil si o břevno jako pán

Reagovat
cubazi

Reagovat
Horcmen

už jsem neunášel, uff

Reagovat
diastan

Proboha

Reagovat
Ranoth

kosc

Reagovat
Hokaido

Škoda, že to nedal rovnou, aby měl Kasper áčko.

A btw. i druhej gól byl Kose.

Reagovat
Taiger

Proti Mustafimu by se tu spustila bouře

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, protože mustafi dělá takové věci neustále, koscielny zřídka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Je to jen hra

Reagovat
9augi9

Zrazu.

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
lajka30

Co to bylo?

Reagovat
nani92

Jedine co ma vie pri našej obrane potešiť je obrana Arsenalu

Reagovat
Counter

nápodobně

Reagovat
Swarley

a budete mít na koncepční překopání alá City?

Reagovat
Hokaido

Tobě vážně mrdá v hlavě.

Reagovat
Swarley

já tu blbost nevymyslel

Reagovat
Mercury

Jsem totiz zblaznena do tebe Jezisi.

Reagovat
Counter

Škoda mluvit no.

Reagovat
diastan

Tomu už mrdlo

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

proč my? Vy máte nákupy a kádr za půl miliardy liber..

Reagovat
Swarley

no vidíš, že by přece jen rozhodovali prachy a ne údajná koncepce...já věděl, že na to společně přijdeme...

Reagovat
Swarley

*rozhodovaly

Reagovat
Kluivert9

Tak proč to u vás není poznat?

Reagovat
Swarley

stačí mi potvrzení toho, že na tuhle údajnou koncepci mají prostředky jen v podstatě dva kluby v Anglii...

Reagovat
Counter

Zbytečný dotaz, normální odpovědi se nedočkáš. Mám to mnohonásobně odzkoušené

Reagovat
PP

viz výše, viz níže, viz neustále..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

už fakt dost...

Reagovat
Whitemedia

počkej dnes na Alonsa s Luizem

Reagovat
Ranoth

najlepsie ako si tam koscileny kracal zatial co stal vardy sam pred branou

Reagovat
REPLIKATOR

tragéd

Reagovat
Busby babes

uplne vidim, jak tenhle vykon nase obrana dneska prekona...

Reagovat
Swarley

úplně na klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, treba vyhrať.

Reagovat
Swarley

kolik šancí ještě chceme

Reagovat
Golasso

Tu obranu v létě střelit třeba v Pawn Shopu třeba by Rick Harrison za ty unikáty něco nabídl

Reagovat
smazaný uživatel

Rick by akorát řekl: Best I can do is 50 bucks

Reagovat
Pesojen

ma to Arsenal takhle u prdele kazdy zapas?

Reagovat
lajka30

Už se nemůžu dočkat AFTV to bude zase jízda.

Reagovat
Horcmen

škoda, že je Barnes tak neefektivní, mohla být assist

Reagovat
Hokaido

Ale v budoucnu bude skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Vardy #fantafanta

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nás ten Lestr hrozně zničí

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom k smíchu, vždyť by to byla ostuda.

Reagovat
Whitemedia

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Haha hihihi. Podle toho to taky vypadá.

Reagovat
Whitemedia

(y)

Reagovat
Taiger

Pokud to není Kincl, ztrácí to hodnotu.

Reagovat
Whitemedia

Neztrácí, tady tomu to trvalo taky dost dlouho, než to pochopil a navíc jsem to už vzdal a reagovat na něj budu jen takhle..

Reagovat
Taiger

Reagovat
doshcz

Ricardo je tam vodí jak malý děti

Reagovat
smazaný uživatel

Good guy Arsenal

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal nechce být v top 4.. koukám že asi tuší že 4 tam bude jen v EL jsem zvědavej kdo bere černého petra..

Reagovat
supporter

To by Tottenhkham musel vyhrat LM ne?

Reagovat
Counter

Hlavně by musel skončit sám mimo top4, což je takřka nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, že je pravdepodobnejšie, že Tottenham vyhrá LM, než skončí mimo TOP 4. Kam sme to došli sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když vyhraje LM tým z top 4 a EL tým z Premier League tak 4 místo v lize bude znamenat EL

Reagovat
Counter

Nebude.

Reagovat
king23

Bude

Reagovat
Counter

To by oba vítězové LM i EL museli skončit na pátém a horším místě.

Reagovat
king23

pravda, jsem si to uvědomil hned jak jsem to odeslal. Moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Loserpool

Reagovat
Golasso

To už ani není k nasrání , fakt nechápu, co nám to tam běhá za nekopy. Jenom ten Tielemans je lepší, než cokoliv tam do zálohy může vůbec Emery dát...

Reagovat
smazaný uživatel

z poslednych piatich zapasoch v lige - everton, crystal palace, watford, wolves, leicester - 3 body s watfordom, pri ultraluckerskom gole a cervenej karte supera v 10 minute a aj tak sme sa bali o vysledok

Reagovat
masly008

Takže měl emery pravdu.jsme konzistentní

Reagovat
Counter

Zranění Ramseyho s rozložením obrany udělalo své. Škoda no, vypadalo to na kvalitní sezonu a závěr ji takhle celou zmrší. Teď už to může zachránit jen EL.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey je aj tak hrac ktoreho daval emery pocas sezony na lavicku na ukor guendouziho..

Reagovat
Counter

njn, možná nevěděl, že ho může nasadit do středu zálohy, možná existovala možnost jeho lednového prodeje...

Na každý pád se to dá zpětně brát i jako pozitivum, protože aspoň Aaron nebyl přehraný - bohužel ani to nestačilo, aby se stejně po pár zápasech za sebou zase klasicky nezranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Ale to nie je len o Ramsey. Toto je na trikot hlavne Emeryho ze ten tim nevie pripravit na tazky away zapas. Ano polka nasho kadra nema co robit u nas ale aj tak sa nemozes takto strapnovat. Emery je vonku taky velky shit ako Wenger, mozno aj vacsi.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, vyhra sa EL

Reagovat
Edgewalker

Ještě že máme tu trpělivost, jak o ní Emery mluvil, a brzy budeme nejlepší tým na světě

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Ty jsi to asi nepochopil, doporučuju přečíst ještě jednou.

Reagovat
Edgewalker

Pochopil, překroutil jsem to schválně

Reagovat
Counter

Tak to je ještě horší

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Smejem sa Arsenalu akysi pokratany ( ako Tottnham od nich daloko neuteka ) ale na druhej strane lutujem Lena pretoze tento zapas odchital velmi nadpriemerne tak musim povedat ze boj o top4 je fakt suboj "kriplu",

hraju sa posledne kola len par bodovy rozdiel medzi tretim a siestym a v pohode si tu tie tymi doma prehravaju s WHamom remizuju s predposlednim Burnley a dostavaju trojku od Leicestru atd.........

Reagovat
Edgewalker

Leno si dost možná jako jediný zaslouží pochvalu.

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Busby babes

lol Leeds vs Villa. Leeds dal gol, kdyz Villa prestala hrat, rpotoze si mysleli, ze Leeds zakopava balon kvuli zranenemu hraci Villy. Jenze Klich ten nakopnutej balon dobehl, vystrelil a dal gol. Strhla se tam docela mela, cervena a tak. A Bielsa pak rval na pul stadionu: let them score, let them score. Takze po rozehrani zas prestal hrat Leeds, teda az na stopera Janssona, kterej zkusil branit. Takze se tam strhla malem dalsi rvacka.

Reagovat
Busby babes

a ten vysledek znamena, ze Sheffield postupuje do PL. ale budou to mit tezky.

Reagovat
Counter

Souhlas, hráli x roků v kuse třetí ligu a najednou hned šup do PL.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Busby babes

tak ja to videl na Digi, nehledal jsem pak na twitteru.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

pak se mrknu na cely usek od zacatku

Reagovat
fenixLFC

maju hrat dalej, neznasam toto polehavanie ked v momente ako sa to zakopne sa ten hrac zdvihne...a este sa tvaria ze to je porusenie rpavidiel...nie je, rovnako ako zvidhnuta ruka neznamena ze je offside

Reagovat
SpecialOne

Když vidím, jak Pepek rezignoval na rotování proti jakýmkoliv soupeřům a dává tam prostě to nejlepší co má, protože jde o všecho, tak vážně nechápu co Pepek vymýšlel v prvním semifinále na WHL

Reagovat
Boban

Co by, jeli všechny soutěže, čekal že to bude stačit a při odvetě, že je převálcuje, no a nestalo se. Ted už pojedou 1 zápas/týden, takže si to klidně může dovolit.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
EL Gringo

A teraz Burnley Xko poprosim

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley jedem!

Reagovat
Han střelil první

Burnley vyhraje a my rupneme s Wolves, už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

pome burnley remizka

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
lajka30

AFTV a popcorn nej kombinace

Reagovat
Gunner14

Pošlu ti litr, pokud mi hned teď vyfotíš, jak se díváš na tu kokotinu a máš popcorn. Troll a ještě k tomu špatnej

Reagovat
lajka30

Proč kokotinu?

Reagovat
Taiger

Protože jseš kokot

Reagovat
lajka30

Jsou to aspoň fanoušci co podporují Arsenal při zápasech? Kolikrát jsi byl ty podporovat Arsenal ty chytráku?

Reagovat
Taiger

Drž už hubu prosím tě

Reagovat
lajka30

Velký hrdina na internetu musím ti pogratulovat.

Reagovat
stiflerovamama

Drevo

Reagovat
MCFC_8

Zatial uspavanka, pomale to je...

Reagovat
iamek

Omg jedem city

Reagovat
Free_player

Arsenal

Reagovat
Swarley

Sterling to ztratí, posere, okamžitě zpět a co nejdřív přerušit...naši hráči jen čumí...

Reagovat
Magic player

To Burnley je sebranka hroznych nekopu, tam neni snad ani jeden zajimavy hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Vydra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpecialOne

McNeil vypadá solidně. Tarkowski by si taky kopl v lepších týmech.

Reagovat
Rybinho85

A samozřejmě Heaton.

Reagovat
pingla

Wood, možná Mee

Reagovat
lajka30

Musíš se odprostit od toho že né každej klub má miliardy na účtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejodpornější tým v PL. Škoda že nesestoupili.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Free_player

Westwood taky někdy zahraje

Reagovat
Generalní Gladiator

link na city?

Reagovat
smazaný uživatel

To stejně nechceš vidět.. strašný trápení zatím..

Reagovat
MCFC_8

1 z najslabsich polcasov v sezone, prvych 25 minut o hovne, pomale, vela strat, najslabsi Zinchenko, snad im Pep cez polcas nalozi a preberu sa...

Reagovat
Han střelil první

Zinchenko je hodně mimo, no. Celkově to na mě působí bez energie, takže čekám win City 1:0.

Reagovat
Free_player

Proč vůbec nehraje Mendy ?

Reagovat
MCFC_8

Zase ma asi nejake problemy, Zinchenko hral dobre, ale na Old Trafford 1.polcas a aj dnes zatial mimo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
vladis271

It is hope that kills you know guys

Reagovat
vladis271

nevadí, idem napísať tej holke z piatka. Bud ona alebo Burnley. Jedno z toho by mohlo vyjsť a bude pekná nedeľa.

Reagovat
Taiger

běž napsat tý 2/10 no

Reagovat
vladis271

až tak zle ako hra Arsenalu určite nevyzerá.

Reagovat
Taiger

pochybuju o tom, že máš dobrej vkus, ale oksi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

City výkon jak kdyby hráli o čtyřku.

Reagovat
vladis271

Pepek ich zjebe a rozmetajú ich. Kým nebude aspon 70. minúta tak ani nechcem začať veriť.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

je jedno, jaká bude minuta, ale Burnley musí pokračovat, hrát zodpovědně a hrozit i z protiútoků...párkrát jsem se celkem bál, když ten obránce nalevo 2x nedokázal dostat míč po lajně a myslim, že Sterling mu to 2x zblokoval a City pak hrozili, ale jinak zatim to neni špatný, ale třeba United taky zvládli poločas 0:0, takže to zatim nic neznamená a musejí pokračovat

Reagovat
t0mmy33MCFC

hlavne Burnley posledni dva zapasy s nama hralo 0,0 polocas a pak 5,0 takze dnes to bylo trochu slabsi no

Reagovat
Coutinho10

me to spis stve z toho pohledu, ze toho hodne prezili a pak dostanou tak debilni gol, kterej by bez technologie nebyl uznanej a otazka, jestli byste ho i tak dali z nejaky dalsi sance, ale ten pocit z toho mam takovej, ze z tech poslednich zapasu tady jsem citil i z pohledu ty hry nejvetsi sanci, ze by vas nekdo mohl obrat...to nejtezsi mate za sebou

Reagovat
MCFC_8

Preco sme tak nehrali aj 1.polcas? Nechapem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to raději ani nekoukam, jen doufam, ze první notifikaci od livesportu, co uslysim, bude konec zápasu

Reagovat
Rybinho85

Proč ne gól Burnley?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Uz to zacina...

Reagovat
niflheim

Pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

ty pokřiky Burnley jsou strašně otravné

Reagovat
Counter

Kuník #fanta

Reagovat
MCFC_8

GOOOOOOL KING KUN!!!

Reagovat
Coutinho10

neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra nastoupí a vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

a City ho okamžitě koupí jako náhradu za Aguera

Reagovat
Kincl

Zaslouženě za ten hnus

Reagovat
iamek

Gooooool

Reagovat
Free_player

a je tam

Reagovat
technecium

goooooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

boj o titul a z Liverpoolu není slyšet žádné Agueroooo, zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

hrozne zajimave

Reagovat
Swarley

tak je to změna, vždy jste se tak bratříčkovali...ještě jednu oslavu s něma určitě zvládnete...

Reagovat
avicii

tento rok to spolu oslavite v ramci mesta

Reagovat
Swarley

jen si je nechte, to je vaše parketa

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
t0mmy33MCFC

neplet si bratrickovani s odporem k Utd

Reagovat
Swarley

samozřejmě, ale nevadil jim ani váš způsob získávání peněz a jaká jste celkově odporná žumpa klub...teď už to zase záhadně začalo vadit...

Reagovat
technecium

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

GOL GOL GOL GOL GOL

Reagovat
niflheim

Technologie

Reagovat
technecium

ty milimetříky ten Liverpool pěkně potápí

Reagovat
t0mmy33MCFC

kolikrat jim zas pomohli kdyz jim to brankari soupere nahravali v posledni minute

Reagovat
Whitemedia

Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Willian, Higuain, Hazard

RIP in peace

Reagovat
iamek

Kante

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic lepšího nemáte, ne?

Reagovat
Hokaido

Emerson a RLCH jsou teď imho v základu lepší. A radši bych viděl i Pedra.

Reagovat
Whitemedia

Emerson má sice úplně stejně marné centry a bránění taky není jeho přednost, ale aspoň je schopný někoho doběhnout... Loftus je o parník jinde než Kovacic.. fakt nerozumím tomu, proč má tolik prostoru hráč, co je u nás jen na hostování a 9/10 hraje absolutní tužku..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, RLC a Emerson jsou lepší

Reagovat
spider_8

Ale tak dneska bych asi dal stejnou sestavu. Kovačič místo Loftuse je v takovém zápase podle mě ok, v těch velkých zápasech to Kovačičovi celkem šlo. A jestli bude hrát Higuain nebo Giroud a Pedro nebo Willian, to je podle mě skoro jedno. Hlavně, že jsou ready Kanté s Rudigerem, to je nejdůležitější zpráva.

Reagovat
Han střelil první

Těsné, no...

Reagovat
diastan

je taaaaaaam yeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
niflheim

de gea, young, lindelof, bailly, shaw, herrera, matic, pogba, mata, lukaku, rashford

romero, darmian, rojo, adreas, mctominay, alexis, martial

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

uff... no

Reagovat
Hokaido

Tohle musíme porazit...

Reagovat
Whitemedia

ehm.. koukal jsi na tu naši sestavu?

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Vždyť to je v podstatě jejich plná palba. Navíc bez Jonesa a Smallinga, tím naše šance dost poklesly

Reagovat
Wazza228

Reagovat
fenixLFC

zas tam nedal toho martiala

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

vsak hraje hovno.

Reagovat
supporter

Reagovat
Tomanatura

uz konec toho jeho obranovani

Reagovat
Swarley

a v tomhle si můžou s Rashfordem podat ruce...u Martiala je to vidět víc, ale oba mají neskutečně nevyrovnané výkony a nemám pocit, že by to bylo formou...umí ty zápasy bez zájmu a bez maximální snahy odchodit...

Reagovat
Swarley

ta nejlepší sestava byla stejně v posledních zápasech o ničem, uvidíme, co tohle...

Reagovat
Busby babes

Herrera zpatky, to je dobre. Mata a Bailly. Bailly bude muset predvest velmi dobrej vykon, coz byl u nej posledni dobou dost problem.

Reagovat
Busby babes

btw ti dva klauni jsou zas zraneni?

Reagovat
Swarley

jako fakt?

Reagovat
Busby babes

nevm, ptam se. Jones teda je, ale Smalling neni ani na lavce...

Reagovat
Swarley

aha, no kdo ví...jako na ručník jsou v poslední době oba, tu tribunu si zaslouží i bez zranění...

Reagovat
Makiii

Ddg young bailly lindelof shaw - matic herrera pogba - mata lukaku rash

Reagovat
Coutinho10

pojd Mateji...je to na tobe

Reagovat
C-M@ster

Vydra je podceňovanej, podle mě tam šoupne áčko a City to budou muset urvat v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

s tím kolikrát Burnley vp osledních zápasech střídalo, si spíš ani nekopne

Reagovat
Coutinho10

hezky Vydra zabojoval pred vapnem

Reagovat
Coutinho10

fuj Jesus...

Reagovat
Salfovic

Vydra žije

Reagovat
Csaplárova past

Ten Arsenal si tu sezonu nakonec solidně dojebal ....

Reagovat
technecium

Úžasnej míč od Walkera

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne sa teraz pozera vsetkym na to City, ze?

Reagovat
Luc-Luc

proc hrajou vsichni, co bojuji o CHL, tak zoufale tragicky ? vc Tottenhamu...to mi hlava nebere

Reagovat
Kincl

Protože ví že v LM není šance vyhrát tak v EL je to lehčí :D

Reagovat
Luc-Luc

pravda

Reagovat
EXoRcIsT

ale to nieje problem len PL ale aj Seria A a La Liga to su fakt suboje dementov

Reagovat
smazaný uživatel

To Burnley je strasne odovzdane.. vsetci stoja

Reagovat
mickey mouse

Burnley jsou strašní dřeváci

Reagovat
Busby babes

sestavy venku, fans United nasrani, fans Chelsea nasrani... ceka nas paradni zapas.

Reagovat
nani92

nominácia bez Smallinga a Jonesa..Všetko bude OK

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, Brendane je to na tobě

Reagovat
9augi9

Presne to som chcel napísať.

Reagovat
Luc-Luc

bez sance, musime vyhrat Ligu mistru

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsme si pomohli

Reagovat
Luc-Luc

nechapu

Reagovat
9augi9

Pri tom ako idú Jurgenovi finále pohárov, no neviem neviem.

Reagovat
Luc-Luc

bude muset prolomit, tento tym si zaslouzi trofej

Reagovat
MCFC_8

Len aby Benitez to neubranil, nam Leicester bude viac vyhovovat ako dnesny zapas

Reagovat
9augi9

Ešte nezapadlo slnko a už alkohol? No pekne.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jak to myslis? Kdyz Newcastle porazil City proc by neporazil Liverpool?

Reagovat
9augi9

A keď remizoval Leicester s Liv prečo by neremizoval s City? Toto mi je logika ale...

Reagovat
MCFC_8

Za to ze vasi boli neschopni, nemusime aj my...

Reagovat
9augi9

Za to že ste vy boli neschopní nad Newcastlom vyhrať nemusíme my prehrať. Sa pozri na Váš december to bolo synonymum neschopnosti.

Reagovat
Kixi Syhimour

co to je za logiku?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MCFC_8

Len skoda ze aj vy sa spoliehate na Leicester, to je podobne...

Reagovat
Kixi Syhimour

však jste dělali totéž

Reagovat
Taiger

tupelo

Reagovat
Kixi Syhimour

Sakra už, nemusíš všude zmiňovat, že můžeme ztratit. My to sakra víme

Reagovat
Coutinho10

melo to vyjit dnes, ale Leicester dnes taky dobry vykon, ale venku to pro ne bude slozitejsi

Reagovat
diastan

suche triko

Reagovat
Sandstorm

Vzhledem k výsledku Arsenalu, se dá říct, že United si to daji s Chelsea o 4.misto.

Reagovat
C-M@ster

Chelsea ma +21 United +13

Ale United lehčí los daleko.

Bude to dost zajímavý... Věčná škoda, že to Spurs vždycky urvali s odřenou prdelí a jsou z obliga.

Reagovat
Sandstorm

Tak dnes musíme bez debat brát 3 body.

Reagovat
LGT

To si děláte prdel...Tak pojďme, Brendan Rodgers, King of the North!!!

Reagovat
MCFC_8

Len aby vas neodrbal Benitez navyse nam bude viac Leicester vyhovovat ako Burnley

Reagovat
Swarley

Liverpool na Newcastlu nevyhraje

Reagovat
9augi9

A United nebude hrať LM v budúcej sezóne, som rád, že sme si vymenili pravdivé prognózy.

Reagovat
Swarley

do toho nejdu, tady se může stát cokoliv

Reagovat
9augi9

Len aby Vás neoddrbal Brighton v poslednom kole a vrátila sa Vám karma za United.

Reagovat
Taiger

Jaká karma? Co to meleš

Reagovat
MCFC_8

Kolo co kolo sa spoliehat na stratu supera pritom si za to sami mozete, nehovoriac o tych trapnych srackach na koncoch zapasu, Mahrez proti vam nedal penaltu, gol s Evertonom na konci taky aky bol, s Tottenhamom vlastny, nehovoriac o simulantovi Salahovi, je toho dost...spoliehajte sa sami na seba...

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne prijde mi ze my jsme nejhorsi ze si dovolime mit vic bodu a ze oni jich "meli mit" o par min to si zadnou karmu nezaslouzi?

Reagovat
t0mmy33MCFC

jeste proti Wolves jim Patricio daroval penaltu

Reagovat
t0mmy33MCFC

teda kecam to byl Rico za Fulham

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tk je normální doufat, dělali jste to samé

Reagovat
9augi9

Ty aj diastan chodíte pravidelne pod preview zápasov Liv a píšete tam výsledky ako 1:1 a podobne tak že vy sa na naše straty nespoliehate? A čo je karma si naštuduj hovorí o kozmickej vyrovnanosti, takže ak sa vtedy ku Vám šťastie priklonilo teraz by sa mohlo odkloniť.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Luc-Luc

uklidni se gloryhuntere, at ti nepraskne zilka

Reagovat
t0mmy33MCFC

hmm gloryhunter kdo fandi tymu ktery (zatim) nema tu velkou glory a history jako Lpool nebo Utd? pro me jsou gloryhunteri spis fanousci techto tymu, protoze jim zacli fandit z duvodu toho ze porad vyhravali, pravda ze se tak da nazvat fanousek City co fandi az posledni 2 roky ale to bych rekl neni muj i jeho pripad

Reagovat
9augi9

Lebo stále vyhrávali. Mňa porazí, ja teraz neviem či máš o kolečko naviac alebo menej.

Reagovat
t0mmy33MCFC

co se ti na tom nezda? proc na svete vetsina lidi fandi Barce a Realu a ne treba Seville a Valencii? protoze s nima nezazijes moc proher... (i kdyz Real letos to uplne nedodrzuje no)

Reagovat
t0mmy33MCFC

samozrejme se nebavim o true fans primo z mesta ale takove ty naplaveniny jako jsme napriklad skoro vsichni zde na tomhle foru ....

Reagovat
9augi9

Tak ja ti poviem kedy som fandil začať Live v roku 2010, keď nas trenoval Hodgson a hrali za nás taki borci ako Konchesky takže tvoja definícia gloryhuntera sa na mňa nevzťahuje a jediná naplavenina si tu ty, pretože ak by do City nevstúpili šejkovia a hrali stred tabuĺky alebo Champ tak im asi nefandíš ani ty.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja ale nerekl ze ty jses gloryhunter , ale ze bych tak nenazyval fanouska City

Reagovat
t0mmy33MCFC

a ano, mas pravdu ze City jsem zacal fandit kolem 08-09 protoze jsem citil ze ten tym bude mit potencial , ale rozhodne to nekolik let nebyla zadna velka glory ale dockal jsem se, a jsem rad, ze jsem tehda na stredni skole nebyl jako ostatni spoluzaci co vsichni fandili Chelsea, Utd, Arsenalu a Liverpoolu a chtel jsem byt nejak originalni

Reagovat
9augi9

Aha, takže keď teraz kúpia šejkovia dáky Legánes v Španielsku tak im mám začať fandiť a budem originálny, dobré vedieť.

Reagovat
fenixLFC

jj fanusikovia liverpoolu na EF su odchovani na uspechoch

Reagovat
t0mmy33MCFC

jasne, ale vis co , aspon se muzou vzdy odkazovat na Istanbul atd

Reagovat
9augi9

Som tu už pár rokov a nikdy som nezachytil, že by sa niekto bil do pŕs za Istanbul.

Reagovat
LGT

Len aby vas neodrbal Vardy Se omlouvám, že stále doufám

Reagovat
celeb

bacha na red redding co na vas chysta king Rafa v Casterly New.

Inak musim uznat, ze tento rok je PL ovela zabavnejsia ako LaLiga. Nie lepsia, ale rozhodne zabavnejsia.

Reagovat
MCFC_8

Tak za 2.polcas zasluzene len ten 1.polcas sa nesmie opakovat...

Reagovat
t0mmy33MCFC

mnohem vetsi nervy s United s tim co jsme vse nedali a Burnley nemelo ani strelu na branku jsem jen cekal kdy tam padne nejakej nakop uff

Reagovat
t0mmy33MCFC

* nez s United

Reagovat
MCFC_8

Uz ma islo porazit z toho a aj ked Jesus nedal

Reagovat
smazaný uživatel

ta bitva o 5. místo ještě bude fuška

Reagovat
smazaný uživatel

ale běhaj 5 minut v kuse, neskutečný

Reagovat
Swarley

hm, to za dalších 5 začnou tahat nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

aspoň to bude vyrovnané, protože pašík s Alonsem se přidají

Reagovat
Swarley

no jo, ale Kanté s Hazardem ne, to jsme pak v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, Lukaku.

Reagovat
Swarley

jak to zaseknul, měl to zkoušet pravou

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně vtipnej moment na tom křídle.. + teda ta Youngova přihrávka přes vápno Davida, ten tam Higuaina podle mě vůbec neviděl

Reagovat
Ligter

ty pičo, jaká kombinace teďka

Reagovat
smazaný uživatel

Chuaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

MATAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Grahf

golasooo

Reagovat
smazaný uživatel

A Shaw hlavně

Reagovat
nani92

BLOGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tolstobik

Shaw krasne, ale soucitim s Chelsea, jejich obrana na tom taky neni az o tolik lip nez ta nase, jak se tak koukam

Reagovat
Whitemedia

o jaké obraně to mluvíš?

Reagovat
Tolstobik

Jakoze porad jsme na tom hur, to nepopiram...

Reagovat
Swarley

parádně Shaw, krásna akce...a sympaťák se chce rozloučit stylově...

Reagovat
Whitemedia

SARRI OOOOUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, zatiaľ v suchom tričku Chelsea 4.

Reagovat
vilp

To je zase vtip, co předvádí Alonslow.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatnonso

Reagovat
fabec1222

lol my vedeme

Reagovat
Ligter

předpokládal bych, že to budeš očekávat

Reagovat
Whitemedia

lol ty fandíš United

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Já myslím, že si tedy Sarri dnes urve další rekord

Reagovat
Whitemedia

to je tempíčko, jak kdybychom vedli o tři fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Bez žluté

Reagovat
Swarley

už i Kanté simuluje?

Reagovat
Whitemedia

bolí ho záda a potřeboval si lehnout

Reagovat
Swarley

záda? Coutinhovsky nebo doopravdy?

Reagovat
Whitemedia

střídal kvůli tomu proti Burnley no..

Reagovat
Swarley

ok, to zní uvěřitelně

Reagovat
niflheim

Lukaku je na křídle ať vyběhá kila?

Reagovat
Tomanatura

Meni si tam pozice vsichni tri aby zmatli stopery

Reagovat
niflheim

Čí?

Reagovat
Tomanatura

Pokud se jde do protiutoku do stredu, tak hraje z kridla super.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se před zápasem hádali, kdo bude hrát na Alonsa

Reagovat
Tomanatura

Doprdele Rash zas u nej konci kazdy balon, to je na tribunu.

Reagovat
Olafek

Jorginho nejsi Alves

Reagovat
Swarley

zase od Younga takovej balon úplně do hajzlu, to je neuvěřitelný....

Reagovat
smazaný uživatel

Minulej týden Young poslal centr na rohovej praporek a komentátor na Digi: Ashley Young nám opět předvedl jeden ze svých klasických centrů

Reagovat
Swarley

jako fakt tomu nerozumím, jak může mít profi fotbalista tak nepřesný centr...

Reagovat
Grahf

neviem prečo sme sa po gole zatiahli a nechali ich hrať

Reagovat
Tolstobik

Alonso Smalling Jones Young, tak to postavim ve fife <3

Reagovat
nani92

Lukaku už nevládze

Reagovat
Swarley

krásně to potáhl a může střídat, super...

Reagovat
Whitemedia

Lukaku vs. Higuain

Reagovat
Whitemedia

Alonso je prostě tak neuvěřitelný hráč, to se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vidím, že obrana s kraji Alonso a Young by měla úspěch...

Reagovat
Tolstobik

Young vs Alonso, Lukaku vs Higuain, jak pise vys White...jakoze fakt mi prijde, ze my i Chelsea sme v hroznych hovnech, jen teda Chelsea to myslim stalo o trochu min penez

Reagovat
Swarley

to jo, ale tak snad už jdeme správným směrem

Reagovat
Tolstobik

In Ole we trust....jako, kdyz nepocitam Everton a Barcu, kterou sem nevidel, tak me ty zapasy aj tak bavi vic nez s Mourinhem, i presto, ze prohravame

Reagovat
Swarley

poslední zápasy jsou samozřejmě hrozný, ale tak pořád pokud z té pozice v zimě uděláme LM, tak to bude obrovký úspěch...pak už bude strašně záležet, co předvedeme na přestupáku v létě...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme angažovali di Mattea "natrvalo", tak jsme byli taky optimističtí..

Reagovat
Swarley

tak já jsem optimistický u každéh nového manažera, to je snad normální...

ale tak Ole je Ole, to je speciální...

Reagovat
Tomanatura

Lukaku hraje super, Higuain neudelal jedinou vec dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dneska hraje výborně

Reagovat
Whitemedia

Alonso, Smalling, Luiz, Young - Jorginho, Fred, Kovacic - Martial/Pedro, Higuain, Willian

ani jeden brankář si ovšem nezaslouží k téhle partě

Reagovat
Tolstobik

Tohle by bylo na sestup z PL

Reagovat
Swarley

DDG možná poločas za poslední zápasy

Reagovat
Swarley

možná celej...

Reagovat
Ondiis

Reagovat
PP

subs Lichsteiner, Mustafi, Elneny, Xhaka..

Reagovat
Matić

Na williana jsem už úplně alergickej. To je tak strašně čitelnej hráč. Navíc poslední dobou když se něco nepovede, tak akorát rozhazuje rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain se hlásí o balon a stojí v offsidu

Reagovat
Ligter

když vidím stav Higauínových vlasů, tak je mi hrozný smutno

Reagovat
niflheim

Jako Kovačič karta nic?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je dopředu totálně impotentní a dozadu hoří. Krása...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme v pozici, abychom mohli prodávat Pogbu. Jediný světový hráč v poli a to ho fakt nemám rád. Navíc střeďáci nejsou k sehnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Rashford drží každý balón o sekundu déle než by měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
Grahf

rashford pokračuje v mizérii

Reagovat
Ligter

vole, Rashford dneska mírně na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

už tak 3 měísce

Reagovat
PP

šílené, jak hloupě řeší situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic

Reagovat
Matić

Rozhodčí měl dát už minimálně 3 žlutý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Nedostal za to Deney červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku výbornej

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vilp

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tolstobik

Chybi mi casy big4

Reagovat
smazaný uživatel

ten Higuain, to je fakt tragikomická postava, ten by měl jít dohrávat do itálie, tam to bude ještě dávat

Reagovat
Matić

Reagovat
Tolstobik

By me zajimalo, o cem tam Herrera diskutoval ted, ta zluta nemohla byt jasnejsi....

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera mrdka

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
diastan

JE táááááám

Reagovat
niflheim

Reagovat
vilp

Co s tím DDG je? To uz přestává být sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší brankář světa se zase předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

.ALONSOOOOOOOOOO

Reagovat
Tolstobik

DDG

Reagovat
Coutinho10

Gea

Reagovat
smazaný uživatel

PRODEJTE HO, ZASE SE ZASTAVEJTE PLS

Reagovat
EXoRcIsT

dement

Reagovat
smazaný uživatel

casto nadavas lidem co maji jiny nazor nez ty? jen na internetu, nebo i v realu?

Reagovat
EXoRcIsT

nie len dementom ako ty co si nic nevazia . Sak kaslat nato ze klubu 7r zachranoval prdel lebo mu to posledne zapasy nejde tak ho hned predame

Reagovat
smazaný uživatel

ano lepsi bude kdyz odejde za rok zadarmo, vid do ty doby nam muze prohrat jeste aspon par dalsich zapasu.

Reagovat
EXoRcIsT

i keby nam prehral vsetky zapasy na dalsi rok i tak si zasluzi kus uznania zato co vsetko za nas odchytal . A premna zamna nech odide aj zadarmo niesu to moje peniaze ani tvoje tak co to riesis Glazerovci maju penazi jak nasrato tak nech investuju

Reagovat
smazaný uživatel

actually mam koupenych par akcii united takze mi uz par korun ztratil anyway podle toho, co jsi napsal o tech penezich uz chapu co jsi zac a debata s tebou nema zadny smysl

Reagovat
EXoRcIsT

napodobne

Reagovat
Swarley

vůbec

Reagovat
iamek

Dement jsi

Reagovat
smazaný uživatel

casto nadavas lidem co maji jiny nazor nez ty? jen na internetu, nebo i v realu?

Reagovat
diastan

Sedět už měl dávno, ale prodávat brankáře, který zase příští sezonu může být nejlepší v PL by byla pořádná kokotina

Reagovat
cr7sux

proč? nepodepíše..

Reagovat
diastan

To by byla věc druhá no

Reagovat
Grahf

wtf david, to už neni možné, jak sa všetko obracia proti nám

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
Whitemedia

Okey..

DDG- Alonso, Smalling, Luiz, Young - Jorginho, Fred, Kovacic - Martial/Pedro, Higuain, Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Misto naseho druheho nejlepsiho stopera tam dej Jonese nebo Christensena

Reagovat
Whitemedia

ne díky, já se spokojím s Luizem

Reagovat
r.mrazik

normalni kokot posledni dobou

Reagovat
Swarley

ty vole DDG...

Reagovat
Kluivert9

De Gea tragéd sezóny PL

Reagovat
PP

wow.. On musí být neštastně zamilovaný, to jinak není možné..

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

cez polčas DDG dole a Romero na ihrisko, to už nie je ani priemerný brankár, ale totálny podpriemer

Reagovat
Dr. Admess

DDG

Reagovat
kiwwi

Normálne ze traged na úrovni Fostera túto sezónu

Reagovat
Tolstobik

*Poslednich 10 zapasu

Reagovat
Salfovic

Už od MS je v hajzlu.

Reagovat
fenixLFC

foste ma zapas co zapas miliardu zakrokov ty traged

Reagovat
kiwwi

ja hovorim o Fosterovi u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
EXoRcIsT

DDG a Bailly tiez pred strelou skusene zacuval dozadu len tak aby nebol Alonso v offside

Reagovat
Ondiis

Nechtěl bych vidět, jak vypadá DDG z formy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Jako Leno ve formě

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole, ten De Gea dělá jeden kiks za druhým poslední dobou

Reagovat
niflheim

Nazvat toho chlapa retardem by byla urážka pro retardy.

Reagovat
EXoRcIsT

to ako DDG ?

Reagovat
Gareth Bale 11

De Gea je fakt úplně mimo. Lukaku a Pogba hrají dobře.

Reagovat
EXoRcIsT

Ach jaj cely polcas sme lepsi hrame dobre a potom takato kktina

Reagovat
Grahf

niekto nech ho objedná k psychologovi, lebo toto neni možné, jak sa môže hráč takto dojebať

Reagovat
cr7sux

prodat

Reagovat
Dr. Admess

Ale ten Higuaín, ty pičo. Bořek stavitel by zahrál líp.

Reagovat
Miguel19

Tragickej výkon.

Remíza je dar z nebes.

A Higuaín ať jde do píči. Totální zoufalec.

Reagovat
Miguel19

Jinak Pogba a Lukaku výborné výkony.

Reagovat
Csaplárova past

Ale notak

Reagovat
spider_8

Zase co tam má dneska dělat? Vždyť nedostane jedinej pořádnej balon.

Reagovat
Whitemedia

Už zase? Tohle si pamatuji z časů Torrese

Reagovat
spider_8

Higuain ale není typ, co by se prosadil silou nebo rychlostí. S tím se prostě musíme smířit. Potřebuje nejdřív slušné balony, pak si pohybem dokáže vytvořit šance.

Reagovat
Kluivert9

Napsat do jedné věty Karius a De Gea je poslední dobou pro Kariuse urážka...

Reagovat
EXoRcIsT

hej urcite je normalne ked porovnavas brankara co bol vzdy len priemer s DDG co patril min 7r medzi absolutnu spicku a az teraz ma pokles formy

Reagovat
Kluivert9

Pokles formy? Vždyť ten poslední zápasy ani neví kde je a co se děje

Reagovat
EXoRcIsT

nieco ako Valdes ked bol v Barce

Reagovat
Kluivert9

De Gea může Valdesovi závidět

Reagovat
EXoRcIsT

jasne DDG moze zavidiet priemerakovi co tazil zo systemu Barcelony .

Reagovat
Kluivert9

Lepší být průměrnák s trofejemi, než bez. De Gea o tom něco ví

Reagovat
EXoRcIsT

DDG tiez vyhral trofeje s MU

Reagovat
Kluivert9

Carabao Cup nikoho nezajímá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liga?

Reagovat
Kluivert9

Kolikrát?

Reagovat
Kixi Syhimour

1, ale neví proč zmiňuješ Carabao Cup. Jinak oproti Valdésovi to je kvalita, letošek je výjimkou

Reagovat
Kluivert9

Bravo, Valdes závidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Remíza potěší... Ale teda DDG vypadá úplně vyklepaný

Reagovat
Cobra

Vůbec. Účka musí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z vaseho pohledu bude remiza o trosicku lepsi, ne?

Reagovat
Cobra

Nechci vidět Chelsea příští rok v LM. To je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
Counter

Vám už to může být jedno.

Reagovat
Cobra

Tak furt můžeme skončit bez LM. A ani by mě to nepřekvapilo. Příští zápas s Bournemouthem musíme vyhrát a budu mít klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Krajní beci zdaleka nejhorší z týmu, ale nevím, jestli kanté hraje se zraněním, protože jeho výkon zatím ani ne 50% toho co dokáže.

Každopádně už se těším na 60 minuta RLC potom pedro a giroud. Jestli už Sarri našel koule, stáhne Kantého a dá tam RLC, je to výhoda už jen z pohledu standartek, kde má MU jasně navrch.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nepřišel Pedro, Barkley a Giroud

Reagovat
Taiger

Remízu berem

Reagovat
spider_8

Absolutně ubohý, trapný výkon. United měli vést tak 2-3 nula, místo toho jsme vyrovnali po střele ze zoufalství. Od přelomu roku jsme prostě neuvěřitelně špatní, nechápu jak ještě můžeme být v boji o LM. Sarri je asi nejhorší trenér-motivátor co znám, opět jsme vůbec nezachytili úvod zápasu, přestože jsme na rozdíl od United čerství a v týdnu jsme nehráli. A i jinak ten náš systém vůbec nefunguje, navíc jsou na hřišti hráči, co tam absolutně nemají co dělat. Alonso, Kovačič, Jorginho, Willian.

Před zápasem jsem doufal v remízu, teď spíš doufám, že si moc nepoděláme skóre, aby nám stačilo vyhrát poslední 2 zápasy. Ale to by byl asi zázrak...

Reagovat
vitasrp

Tohle od nás nemělo s fotbalem nic společnýho, naprostá tragédie. Ten tým je fyzicky slabej jako čaj, v čistý síle nás United totálně melou. A my nemáme nic, čím bychom to vynahrazovali - technicky na tom nejsme dobře, systémově taky ne, zatím jsme ve hře jenom díky štěstí.

Od Higuaina nejhorší výkon, co je u nás, tohleto už se ale vážně nedá.

Jinak ten náš represink po ztrátě míče, to je žrádlo. Tam se všichni bojí, neudělají rychlejší krok, nevyvinou dostatečný tlak na míč, není pak divu, že se United skrz naše linie tak snad o prochází. Na všechno mají čas, mezi liniemi mají volného hráče a když se uchýlí k dlouhému míči, fyzicky jsou na tom stejně lépe.

Vrcholem zoufalství je, že se modlím, ať nedostaneme žádnou rychtu, protože prohra o gól nebo dva nám furt nechává slušnou výhodu ve skóre, kterou bychom při dvou výhrách snad měli udržet. I když samozřejmě nikde není psáno, že dvakrát vyhrajeme...

Reagovat
vitasrp

Jinak Cesar má jsně nejhorší sezónu u nás, dopředu mizerný, ale i dozadu si ho kolikrát soupeři mazali. A Alonso by měl hrát útočníka, on je často šílený, ale výběr místa a zakončení má snad třetí nejlepší z týmu.

Reagovat
vilp

Reagovat
spider_8

S tím Azpim nesouhlasím. To, že je dopředu horší je jasný, přecijen je spíš defenzivní typ krajního obránce. Ale dozadu nás v této sezoně spolu s Luizem a Rudigerem drží, bez nich bychom byli úplně v řiti. Dneska šel sice gól přes něj, ale jinak je v defenzivě celkem solidní a jeden z mála, kdo na United fyzicky stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda trochu ofenzívy očekávam, Moratovi uměl dobře namazat, ale tuto sezonu jde každý centr doprdele.

Defenzivě je průměrný bek v top týmu PL, což je pro něho rozhodně znamená nejhorší sezonu v CFC.

Reagovat
Whitemedia

ani náhodou není letos defenzivně průměrný... jen si od něj holt zvyklý na neuvěřitelný standart..

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso by mohl být dobrý útočník a možná i dobrý hráč celkově nebýt jeho rychlosti hlemýždě

Reagovat
spider_8

Reagovat
r.mrazik

ty kraso...ted ukazujou ty jeho zakroky za posledni dobu a to je psycho,co pousti...s momentalni formou je to normalni traged

Reagovat
Swarley

to je absolutní návrat k počátku...když přišel, dělal podobné šílenosti...

Reagovat
r.mrazik

je to dost podobny...od zapasu s arsenalem je uplne mimo...meli ho na chvili posadit,normalne nam ted prohrava zapasy

Reagovat
Swarley

tak Ole říkal, že mu věří...na druhou stranu, klidně ho mohl posadit, dochytat sezónu mohl Romero (který si o to vždy řekne svým výkonem) a DDG klasicky od začátku sezóny jako jednička...

Reagovat
r.mrazik

ja mu verim taky...ale je mimo...stejne jak posadi jine,tak mel posadit i jeho

Reagovat
kiwwi

otazne je, ci by to bol dobry man management...akoze nikto by nemal byt neposaditelny, ale zrovna u Davida vieme, ze je naprosty world class a co s nim urobi nedostatok dovery mozeme len hadat

ale toto je fakt tragedia

Reagovat
r.mrazik

to mas urcite pravdu...

na druhou stranu mozna i jemu by v hlave prospelo,kdyby nemusel kazdy tyden do branky...takhle se to akorat nakupilo,vsechny ty chyby...

vim jak to myslis,ale treba po treti chybe mel dostat volno na provetrani hlavy a ne to tak tlacit...

ale jasne,ze ted muzeme byt chytry

kazdopadne s tou TOP 4 nam letos moc nepomohl...spis naopak ted s tou formou

Reagovat
kiwwi

taketo chyby na zaciatku nerobil...toto je horsie

Reagovat
Switchback

Davida už mi je celkem líto ...

Reagovat
Kluivert9

Líto? Vždyť je k smíchu...

Reagovat
vilp

Hazard zase až moc přilepený u krajní lajny.

Reagovat
Swarley

jako pokud bylo v plánu, že bude stačit jeden gól a žádný nedostaneme, tak jsme blázni....jedem, přidáme další...

Reagovat
niflheim

Je to ale strašná rána na psychiku... pořádně jsme je k ničemu nepustili a i přes dobrý výkon máme z první půle hovno, navíc ještě kartu pro Andera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

souhlas, ale vždyť to je naše klasika, to už si museli zvyknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Na střely vedem

Reagovat
Counter

https://twitter.com/OptaJoe/status/1122537027084476417

3 - David de Gea has made three errors leading to goals in his last four games in all competitions for Manchester United - as many as in his previous 123 matches combined for the Red Devils. Sloppy.

Busby, ještě že jsi s těmi statistikami o chybách brankářů informoval zavčasu

Reagovat
Mimalu

zase loket od Matice

Reagovat
Hokaido

Matic druhý loket a opět bez faulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Nekdo Fellainiho nahradit musel

Reagovat
vilp

Jak může kokot jako Atkinson pískat takový zápas fakt nepochopím.

Reagovat
Whitemedia

protože kdyby to nepískal on, tak to píská Moss, Taylor, Pawson a vyjde to nastejno

Reagovat
fenixLFC

za slovom piskat mohla veta kludne skoncit

Reagovat
Whitemedia

Higuain won 0% of his duels

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson příšerný, čároví taky, ten loket na Azpiho v 1. je jenom kapka v moři jeho chyb dneska

Reagovat
nani92

čo ak DDG Samson? jeho výkony šli vždy ruka v ruke s jeho účesom..ked k nám prišiel tak to bolo neičo hrozné, vyzeral ako lama, žiadny rešpekt a tak aj chytal..potom ale zmužnel a mal jeden lepší učeš než druhý, aj s copíkom a bradou mu to fakt svedčalo a vzeral ako muž, mal rešpekt, mal super zákroky...a teraz? uplna nuda, účes 15 ročného chlapčeka, od kedy ho má, tak nevie chytať normálne..

Reagovat
smazaný uživatel

Delided

Reagovat
C-M@ster

To spíš Pogba... po Solskjaerovu příchodu si asi 7 týdnů nezměnil účes a sbíral góly a přihrávky...

Od prvního zápasu, kdy zas přišel blond, už dává góly jen z penalt a jen občas...

Reagovat
C-M@ster

Co se týče DDG, ten začal pouštět od doby, co se oznámilo, že bojuje o smlouvu.

Reagovat
nani92

ale pčoas zápasu určite nemyslí na nejakú zmluvu, ale tie vlasy tam jednoducho nie sú

Reagovat
fenixLFC

ked prisiel vyzeral ako lama, neskor ako vlkolak

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Arsenalu Unai Emery se ocitl pod nepříjemným tlakem. Jeho tým v posledních týdnech prohrává jeden ligový zápas za druhým a pořádně hazarduje s účastí v příštím ročníku Ligy mistrů. V neděli padl na půdě Leicesteru jasně 0:3. "Měli jsme plán, který fungoval, dokud to bylo 11 na 11. Červená karta ale byla rozhodujícím okamžikem," řekl Emery...Šak hráli uplnou sračku aj v 11

Reagovat
Matić

Atkinson totálně mimo...

Reagovat
stiflerovamama

Atkinson dnes ale všetko opačne ako má

Reagovat
Hokaido

Jezis, to je fakt mrdka ten Atkinson.

Reagovat
Whitemedia

Atkinson brutální random pískání

Reagovat
spider_8

Jak jsem mohl chtít Kovačiče v základu

Reagovat
Whitemedia

já se tě na to chtěl ptát už po té tvé reakci, ale říkal jsem si, že bude stačit počkat

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

kurva me to vzalo veskerou radost z toho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

to uz Lucas strielal castejsie nez Jorginho

Reagovat
Whitemedia

Jorginho ať se od střelby drží co nejdál

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

divim se, ze to chytil

Reagovat
Grahf

už sme zase odišli fyzicky

Reagovat
smazaný uživatel

něco strašnýho tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Matic s Herrerou jen chodí?

Reagovat
Whitemedia

střídej kurva, Giroud s RLC už tam dávno měli být...

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej Kovačiče, vůbec nezvládá, to bude redka za chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Higuaín je joke

Reagovat
lajka30

Taky siříkám.

Reagovat
Matić

Ať už tam dá Girouda místo toho blba, však to je strašný, jak se ani nehne...

Reagovat
niflheim

Kovačič už mohl být venku.

Reagovat
celeb
Reagovat
Mimalu

to jsme ještě potřebovali aby se Rudiger zase zranil...

Reagovat
Gareth Bale 11

Pogba prvni pulku skvelej, byl vsude a druhou nema nic, furt v chuzi, nechapu.

Reagovat
C-M@ster

Držte hubu s tím Higuaínem... smáli jste se Alonsovi a dal nám hned góla

Reagovat
Swarley

to by měl Young už hattrick

Reagovat
C-M@ster

Však ten nám taky v podstatě furt zařizuje góly, když se mu smějem...

Reagovat
Swarley

no v poslední době nedáváme žádné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něco se od něj odrazit může, ale výkon naprosto tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nádhera, Rudiho návrat se uspěchal.. profíci

Reagovat
Tolstobik

No, my uz gola nedame, tak snad remizka...

Reagovat
Swarley

šupni tam Alexise, další rozlučka

Reagovat
C-M@ster

Pojď Alexis! Ukaž jim, jak se hraje fotbal!

Reagovat
stiflerovamama

Luiz ako to zahral na zranenia aby mohli striedať a ešte im aj vrátiť loptu

Reagovat
lajka30

přesně

Reagovat
EXoRcIsT

tiez som si vsimol

Reagovat
smazaný uživatel

nešlo by všechny ty retardované týmy (United, Chelsea, Arsenal) ze souboje o čtvrtý flek vyloučit a neudělat baráž mezi týmy 7 až 10?

Reagovat
Whitemedia

už se o to místo hlásila Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tohohle bude skvělej gif

Reagovat
Grahf

lol bailly zase jeden zo svojich psycho zárkokov

Reagovat
vilp

Wow, to je od Matea snad první pořádný run středem hřiště po půl roce.

Reagovat
nani92

Bailly > Rosický

Reagovat
Swarley

a to jsem chtěl psát, že dneska stopeři celkem dobré...a on se zraní zase...

Reagovat
EXoRcIsT

Bailly v lete odchod zbytocny hrac co je 75% casu zraneny

Reagovat
Kluivert9

Ten se ani neprodá

Reagovat
Hokaido

Rojo Ještě bude sranda.

Reagovat
nani92

Rojo killer

Reagovat
Tolstobik

Rojo Ja kdyz se na to tak divam, Ole bude mit hrozne moc prace.....

Reagovat
avicii

To ani nestihne a uz budete hladat jeho nastupcu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Tolstobik

Ok sir.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Rojo tvle.. ten tady v té řezničině dnes někoho zabije..

Reagovat
Sandstorm

Bailly na nosítka. To je hrozný. Další hráč, který na to má, ale je tak moc IP, že bude muset hrát na nižší úrovni.

Reagovat
Mimalu

proč tam Higuain pořád smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly pryč. Stejný případ jako Rafael, herně občas fajn, ale chyby a zranění hovoří jasně,

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera pujde ven

Reagovat
vodka

Ach jo, Bailly + Jones = 0,5 stopera na sezonu...

Reagovat
Grahf

na to, že máme vyhrať, tak druhý polčas zase hrajeme hovno

Reagovat
Whitemedia

ty naše centry po zemi na prvního protihráče.. lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná nemoc tohleto nestřídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Ole měl DDG proste posadit. Teď nás to možná bude stát další důležité body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Inzaghi si to zase nepohlídal..

Reagovat
Tolstobik

Rojo, to je fakt dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

hnusnej dobytek

Reagovat
Olafek

Rojovi zas mrdlo??

Reagovat
Grahf

rojo

Reagovat
vilp

Jasná rudá.

Reagovat
vodka

Rojo má prasarnu na redku za sebou

Reagovat
Mimalu

prase Rojo měl být zase venku....

Reagovat
smazaný uživatel

hnusne prase rojo

Reagovat
Hokaido

Jasná rudá tvl, ať už Atkinson fakt jde doprdele.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Cobra

To je klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Roo je prostě debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
Minister

Rojo je strašné hovado

Reagovat
Whitemedia

žlutá ty hovno?

Reagovat
C-M@ster

To je král...

Reagovat
niflheim

Rojo

Reagovat
Miguel19

Rojo jasná rudá.

Reagovat
stiflerovamama

Rojo poločervená a červená za 3 sekundy

Reagovat
Tolstobik

A nejlepsi je, ze Atkinson mu stejne da jenom zlutou

Reagovat
Hokaido

Mu to odečetl.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson úplně v lese, neskutečné

Reagovat
Han střelil první

Jestli za to není redka, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

zrakvěte taky toho vylízance.. kde je Costa, když ho člověk potřebuje

Reagovat
hona.kub

to je piča ten Atkinson, to byla čistá redka!!!

Reagovat
Whitemedia

dobrý no, na neudělené redky 2-1, toho je schopný asi jen Atkinson a Clattenburg

Reagovat
Kluivert9

Rojo

Reagovat
Sandstorm

Rojo měl být venku.

Reagovat
Grahf

my nedáme ani nejaký ušmudlaný, lebo sa nedostaneme k branke

Reagovat
Tolstobik

Ale teda snad budeme hrat s Chelsea casteji, ja se u toho souboje mrzaku bavim, i presto, ze fotbal samotny toho neni duvodem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik hráčů na obou stranách, který na to buď nemaj, nebo to maj v píči, už sem dlouho neviděl.

Reagovat
Tolstobik

Fakt strasny A k tomu klasik Atkinson, zoufalci Young s Alonsem, tlustoch Higuain a dobytek Rojo....ja se nemuzu prestat smat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bereš dobře vzhledem k tomu, že si zainteresovanej

Reagovat
Tolstobik

Rozcilovat kvuli fotbalu sem se prestal ve chvili, kdy odvolali Mourinha, protoze horsi uz to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To je základ Taky to nehrotim, a když mam špatnou náladu, ani si to rači nepustim

Reagovat
Whitemedia

kkt Rojo, teď budu sledovat pašíka do konce..

Reagovat
Grahf

polka hráčov to má normálne v piči

Reagovat
C-M@ster

I diváků

Reagovat
Whitemedia

De Gea hotový, na toho stačilo jen střílet.. a proto jsme ve druhém poločase nevystřelili ani jednou

Reagovat
Sandstorm

Je to komedie z obou stran. Na DDG stačí vystřelit z póza šestnáctky a je to jistý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Higuaín schválně stojí v offsidu, aby nemusel běhat

Reagovat
Sandstorm

Hrajeme hůř než Karviná.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
niflheim

Zoufalství v druhém poločase... ten gól nás odrovnal.

Reagovat
Whitemedia

nás odrovnal úvodní hvizd rozhodčího

Reagovat
Sandstorm

*De Gea nás odrovnal...

Reagovat
niflheim

Atkinson je hrozná píča

Reagovat
r.mrazik

ten rozhodci je traged...

Reagovat
smazaný uživatel

RLC krysa

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Switchback

pořád v offsidu

Reagovat
Mimalu

on je zase v offsidu, to musí dělat naschvál

Reagovat
Whitemedia

aby nemusel běžet za míčem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Atkinson je fakt vyjetý

Reagovat
r.mrazik

pche...ted zakrok na alexise? tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson omg, to tam fakt nemaji nejake mlade nove rozohodci?

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilikueta jasnej red a sudí nepískne ani faul

Reagovat
liquicitizen

No tomuto zápasu dáva korunku na hlavu Atkinson

Reagovat
Grahf

uplne v hajzli sú tí hráči, ani k ich branke sa nedostanú

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce Herrera v tom PSG dělat? Však má fyzičku jak na okresní přebor...

Reagovat
Tomanatura

Dva mesice byl zraneny, co bys cekal? Odbehal toho nejvic

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud nemá fyzičku, tak bych čekal, že nebude hrát.

Reagovat
vilp

Higuaín. To si dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa

Reagovat
Whitemedia

Rojo málem rozhodl, jeblo by mě

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec rozhodl Pedro, ne? Nebo kdo to vyhlavičkoval..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain je strašná sračka

Reagovat
Mimalu

a zase offside

Reagovat
Sandstorm

Rojo

Lukaku se předhani s Higuainem kdo bude víckrát v offsidu.

Reagovat
Dr. Admess

Teda, fotbal jako takový brutální nuda. Ale to většinou v PL už tak bývá. Ale dneska je to teda extrém, kor s Higuaínem, Youngem, Kantém (který prostě na té pozici je moc vtipný, jen běhá s balonem, jak kdyby utíkal z Mexika do USA přes hranici, a nic nevymyslí, vím, je to chyba Sarriho), Alonsem, Rojem, de Geou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

dva kokoti porad v offsidu

Reagovat
Whitemedia

Higuain > Inzaghi

Reagovat
Olafek

Twl Higuain a Lukaku

si muzou podat ruce a jit spolu do prdele

Reagovat
lajka30

Mně by stačilo kdyby se vrátil k nám.

Reagovat
Whitemedia

jeden z nejvtipnějších zápasů letošní sezony, chcípám tu z těch soubojů o to, kdo je větší tragéd, tlusťoch, řezník, nekopa...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

na všechny kategorie je tam víc adeptů

Reagovat
diastan

Reagovat
cr7sux

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

u Chelsea mi ale prislo, ze chcu tu remizu uhrat

Reagovat
Han střelil první

Tam jde vidět ta obrovská zoufalost, jak to všichni přenechávají Hazardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie ked to mal Loftus a seci nabiehali do pasma a on hlada kde je Hazard a aj tak prihravka na neho skonci v oute

Reagovat
Sandstorm

Pogba leader

Reagovat
Switchback

Higuain se divil že nebyl v offsidu

Reagovat
Grahf

ožratý s poblitým

Reagovat
smazaný uživatel

To mi kurva řekni, proč ten roh zahráli nakrátko

Reagovat
smazaný uživatel

a este sa cuduje, ze rozhodca zapiska konec

Reagovat
r.mrazik

tak diky davide

Reagovat
Coutinho10

posledni 2 minuty z nastaveni byly super

Reagovat
Han střelil první

Ten konec cit pro hru

Reagovat
smazaný uživatel

nakrátko, když už je jasné, že je to poslední akce

fakt bych jim nechal změřit IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možné výsledky pro Spurs- jedna výhra z posledních dvou zápasů nam garantuje top 4

Reagovat
Gunner14

Souboj špekáček vs špekáček

Reagovat
Likan7

Fakt by mě zajímalo, jestli, nebýt LETOS Davida, bychom byli výš, nebo níž. Nejsem si totiž fakt vůbec jistej....

Reagovat
EXoRcIsT

Nizsie . On takto nechytal celu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tady fakt chybělo jenom rozhodnutí Higuaína v poslední minutě

Reagovat
Swarley

stoupl by si před kotel Chelsea: "Zůstávám!"

Reagovat
mikelinos

Říkat si může co chce, důležité je až stanovisko Kepy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele