Premier League - preview 34. kola: Dohrávka v Selhurst Parku

23.04.2022, 08:44, aktualizováno 25.04.2022, 08:58
Previews
Selhurst Park (© AFP)
Opačné rozpoložení mají před pondělní dohrávkou Crystal Palace a Leeds United. Zatímco domácí ve třech soutěžních zápasech v řadě prohráli, Whites od poloviny března nenašli přemožitele, stále však nemají jistotu záchrany...
Crystal Palace - Leeds United  (pondělí 21:00)
Crystal Palace hostí v duelu 34. kola Premier League Leeds United. Domácí celek je aktuálně na čtrnáctém místě, na rozdíl od soupeře by se jej už boj o záchranu týkat neměl. Hosté jsou šestnáctí a na záchranu mají náskok jen čtyři body.

Crystal Palace už může být téměř jistě v klidu a užívat si dostatečný náskok na sestupové příčky, ačkoliv ba ještě neměl usínat na vavřínech. V posledních dvou ligových zápasech totiž prohrál, i když to tedy byly venkovní střety, a to na půdě Leicesteru 1:2 a Newcastlu 0:1. Za úspěch určitě Eagles můžou považovat své letošní počínaní v FA Cupu, ve kterém se dostali až do semifinále, kde po porážce 0:2 vypadli s Chelsea.

Leeds v posledních čtyřech utkáních získal deset bodů, díky čemuž vykročil za záchranou, ačkoliv ještě bude muset zabojovat. Naposledy vyhrál a Watfordu 3:0, čímž svého soka pravděpodobně odsoudil k sestupu. Bodovat proti slabším je však základem úspěchu, což potvrdila i výhra s Norwichem 2:1. Leeds si musí dávat pozor v defenzivě, s 68 brankami jsou druhý nejvíce inkasující celek soutěže hned po posledních Canaries, kteří dostali o jednu branku více.

Poslední vzájemný souboj Crystal Palace s Leeds skončil na konci listopadu výhrou druhého jmenovaného 1:0, v nastaveném čase rozhodl Raphinha.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Kouyaté, McArthur - Ayew, Eze, Zaha - Mateta.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Dallas - Klich, Phillips - Raphinha, Rodrigo, Harrison - James.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.58 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Southampton FC  (neděle 15:00)
Brighton hostí v utkání 34. kola Premier League Southampton. Domácí jsou v průběžné tabulce na třináctém místě jen o bod před svém sokem, oba už mají záchranu téměř jistou.

Brighton v posledním duelu padl s Manchesterem City 0:3, před tím si však připsal dva velmi cenné skalpy. Nejprve vyhrál na půdě Arsenalu 2:1 a poté nedaleko na nové stadionu Spurs 1:0. Seagulls mohou skončit na nejlepší příčce v historii klubu, tento rekord je zatím na metě třinácté pozice ze sezony 1981/82. Doma na Amex Stadium se však "Rackům" příliš nedaří, z posledních třinácti duelů zde vyhráli pouze jediný. Brighton je navíc nejméně produktivní domácí tým soutěže a střelecky se před vlastními fanoušky neprosadil už pětkrát v řadě.

Southampton v minulém klání nestačil na Burnley, na jehož hřišti prohrál 0:2. Před tím se ale také stal týmem, který vyloupil Emirates Stadium, když Arsenal porazil 1:0. Svěřenci Ralpha Hasenhüttla ale vyhráli jediné z posledních sedmi ligových utkání, což jim moc velký příslib do konce ročníku nedává. Povedený závěr sezóny při tom může ještě Southamptonu přinést první umístění v lepší polovině tabulky od ročníku 2016/17. Zabrat tak na půdě Brightonu, vybojovat tři body a předskočit jej v tabulce by tak mělo být hlavní motivací Saints.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - Gross, Mwepu, Caicedo, Mac Alliester, Cucurella - Maupay, Trossard.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters - Ward-Prowse, Romeu - S. Armstrong, Redmond - Adams, A. Armstrong.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.38 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Důležitý zápas v neděli čeká také na Burnley, které posilněné čtvrteční výhrou nad Southamptonem bude usilovat o druhé ligové vítězství v řadě, které by ho minimálně dočasně mohlo posunout mimo sestupové příčky před Everton. Jednoduché to ale mít nebude, postaví se totiž proti velmi solidní obraně Wolverhamptonu, která letos mnoho branek nedostává.

Burnley letos neprožívá dobrou sezónu, což před osmi dny odnesl manažer Sean Dyche, který byl po deseti letech u kormidla tohoto celku překvapivě odvolán. Zatím se ale zdá, že tento tah navzdory očekáváním přináší krátkodobé ovoce - Burnley totiž před týdnem v prvním klání bez dlouholetého kormidelníka uhrálo bod na hřišti silného West Hamu, načež v týdnu díky brankám Robertse a Collinse přehrálo Southampton 2:0. Pokud by tak v neděli dokázalo porazit i Wolverhampton, načež by Everton dle očekávání podlehl Liverpoolu, pak by Burnley po dlouhé době dokonce opustilo sestupové příčky.

Wolverhampton s takovým plánem ale určitě nebude souhlasit. Svěřenci Bruna Laga prožívají velmi dobrou sezónu, šest kol před koncem sezóny se nachází na osmém místě se ziskem 49 bodů a jsou na dostřel i šestému Manchesteru United. Wolverhampton v rámci posledních pěti ligových duelů třikrát zvítězil, když se mu podařilo přehrát Watford, Everton a Aston Villu, zároveň ale také dvakrát prohrál, když nestačil na Leeds United a podlehl také rozjetému Newcastlu United.

Burnley bude chybět zraněná čtveřice Ashley Westwood, Erik Pieters, Ben Mee a Johann Berg Gudmundsson. Wolverhamptonu se po disciplinárním trestu vrací útočník Raul Jiménez, chybět ale bude Daniel Podence či Max Kilman, stejně tak se v sestavě neobjeví ani záložník Rúben Neves.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.08 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (neděle 15:00)
Londýnské derby v neděli čeká na fotbalisty Chelsea a West Hamu United. The Blues v posledních týdnech prožívají sérii nekonzistentních výkonů - po blamáži s Brentfordem a špatném domácím vystoupení proti Realu Madrid svěřenci Thomase Tuchela zabrali, rozstříleli Southamptonem, málem otočili dvojzápas s Realem Madrid a poměrně pohodlně postoupili do finále FA Cupu. V týdnu ale v domácím klání s Arsenalem opět selhali a díky sérii individuálních chyb odešli poraženi po výsledku 2:4. Thomas Tuchel tak bude určitě chtít špatnou domácí formu zvrátit, proti ale bude stát parta Davida Moyese, která svou kůži rozhodně nedá zadarmo.

Chelsea ve zbývajících ligových zápasech už příliš nemá, o co hrát. Umístění v první čtyřce tedy ještě nemá stoprocentně zaručeno, náskok na Arsenal a Tottenham by však měl být dostačující na to, aby se svěřenci Thomase Tuchela o účast v Lize mistrů nemuseli obávat až do posledních zápasů. Horší situace je ale pro The Blues v zákulisí - odchod Andrease Christensena je už nějaký ten týden veřejným tajemstvím, v týdnu ale prosákly na povrch důvěrné informace, dle kterých se odejít rozhodl i Antonio Rudiger. Thomas Tuchel tak bude před novou sezónou muset značně obměnit obrannou pětici a vzhledem k nejistotě s ohledem na nové majitele tak nikdo neví, jak na tom vlastně Chelsea v srpnu bude.

West Hamu se v letošní sezóně mimořádně daří na evropské scéně, kde díky vysoké výhře na hřišti Lyonu postoupil do semifinále Evropské ligy, kde se utká s Eintrachtem Frankfurt. V Premier League to v posledních týdnech ale taková sláva není a svěřenci Davida Moyese střídají dobré výkony s těmi nevýraznými. Z posledních šesti duelů vyhráli jen dva, když se jim podařilo zdolat Aston Villu a Everton. Jen bod si připsali z domácího klání se zachraňujícím se Burnley, načež ze soubojů s Brentfordem, Liverpoolem a Tottenhamem pak Kladiváři nevytěžili ani jeden jediný bod. V neděli se každopádně pokusí navázat na podzimní souboj se svým rivalem z Londýna, který svěřenci Davida Moyese díky pozdnímu gólu Masuaka překvapivě vyhráli 3:2.

Chelsea se i pro tento zápas musí obejít bez zraněného stopera Rudigera, mimo hru je také záložník Kovačič, křídelník Hudson-Odoi a dlouhodobě zraněný Ben Chilwell. West Ham naproti tomu řeší pořádné trable ve středu obrany, kde by s největší pravděpodobností měl postrádat Kurta Zoumu, Issu Diopa a Angela Ogbonnu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.75 - 8.43
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (neděle 17:30)
Liverpool přivítá v duelu 34. kola Premier League v městském derby Everton. Každý z týmů má však v závěru sezony úplně jiné starosti. Zatím co domácí Reds nahání první Citizens v boji o titul, Toffees jsou sedmnáctí a na záchranu mají náskok jediný bod.

Reds jsou v závěsu za prvním Manchesterem City, který už má svůj duel za sebou, o čtyři body a potřebují nutně navázat na svou vítěznou sérii, aby svého soka nenechali nebezpečně odskočit. Na Anfield Road se Liverpoolu obzvlášť daří, posledních jedenáct soupeřů odsud v Premier League odjelo s celkovým skóre 33:2 poté, co Liverpool nedostal v devíti případech ani jeden gól. Naposledy sílu party kolem Salaha a Maného poznal Manchester United, který si ze zápasu s velkým rivalem odvezl potupnou porážku 0:4, když se za Reds trefil Luis Díaz, Sadio Mané a dvakrát Mohamed Salah.

Everton je na úplně opačné straně barikády. Jeho fanoušci musí doufat, že se jejich tým v posledních týdnech soutěže zmátoří a získá tolik potřebné body. Sestup si snad žádný z nich zatím nepřipouští. A vypadá to, že svěřenci manažera Franka Lamparda jsou na dobré cestě, jelikož z minulých dvou klání získali čtyři body. S Leicesterem remizovali 1:1 díky Richarlisonovi, který srovnal v 92. minutě. Před tím Toffes porazili 1:0 Manchester United díky trefě Anthonyho Gordona.

Hosté sice na Anfield Road vloni vyhráli 2:0, ale jednalo se o jediné z posledních 25 vzájemných měření sil, kdy se jim to povedlo. Nyní však v posledních šesti venkovních utkáních odešli jako poražení, obzvlášť bolela prohra na hřišti konkurenta v boji o záchranu Burnley, které o svém vítězství 3:2 rozhodlo pět minut před koncem.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Thiago - Salah, Jota, Mane.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Godfrey, Mykolenko - Allan, Delph, Doucouré - Iwobi, Richarlison, Gordon.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.42 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (sobota 13:30)
Arsenal v týdnu značně pozvedl své šance na umístění v první čtyřce, když překvapivě vyloupil Stamford Bridge, kde Chelsea nasázel hned čtyři branky. V sobotu krátce po obědě však na svěřence Mikela Artety čeká další těžký oříšek, tentokrát totiž na vlastním stadiónu přivítají Manchesteru United. Ten ještě také není ze hry o účast v Lize mistrů, ovšem bylo by velkým překvapením, kdyby ještě dokázal Arsenal a Tottenham nějakým výraznějším způsobem ohrozit. "Rudí ďáblové" totiž v úterý předvedli proti Liverpoolu ostudný výkon a těžko čekat, že by se jejich forma mohla nějak výrazně zlepšit.

Arsenal si na začátku dubna prošel výsledkovou krizí, když podlehl postupně Crystal Palace, Brightonu a Southamptonu a prohospodařil tak svůj náskok, který měl na dotírající Tottenham. Výhra na Stamford Bridge však Gunners bodově staví přesně na úroveň svého odvěkého rivala a zdá se, že o osudu obou celků velmi pravděpodobně rozhodne vzájemný souboj, který je na programu na začátku května.

Na Arsenal každopádně nečeká lehká série zápasů, po duelu s Man United se "Kanonýři" utkají s West Hamem, Leedsem a Tottenhamem a nemohou si dovolit žádná laciná zaváhání, prostor na chyby tu už prostě a jednoduše není. Mikel Arteta bude každopádně doufat, že jeho celek konečně chytl ofenzivní slinu - před duelem na Chelsea totiž Gunners v pěti zápasech nasázeli jen dvě branky, což prostě mnoho bodů přinést ani nemohlo.

To Manchester United už netrpělivě vyhlíží konec letošní sezóny. Red Devils sice ještě mají teoretickou možnost na první čtyřku, ale že by se jim to skutečně povedlo, tomu pravděpodobně nevěří ani většina jejich fanoušků. Tým z Old Trafford čerstvě oznámil nového manažera pro nadcházející ročník, kterým bude Erik ten Hag z Ajaxu, na kterého tedy čeká pořádná porce práce. Fanoušci budou jistě doufat, že tento nizozemský kouč tým výrazně zvedne a výkony jako ty proti Evertonu či Liverpoolu už se nebudou opakovat.

Samotná forma Manchesteru United rozhodně není dobrá, "Rudí ďáblové" totiž z posledních pěti klání porazili jen Tottenham a poslední Norwich, naopak vyfasovali debakl s Liverpoolem, po trapném výkonu podlehli Evertonu a alespoň bod vyválčili z domácího klání s Leicesterem City.

Arsenalu se konečně vrací obránce Tomiyasu, který již doléčil své zranění. Manchester United naproti tomu již může počítat s Cristianem Ronaldem, Scottem McTominayem a Raphaëlem Varanem, sezóna však pravděpodobně skončila pro Paula Pogbu, který se zranil v klání s Liverpoolem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.71 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Leicester City hostí v duelu 34. kola Premier League Aston Villu. Domácí už hrají jen o umístění v první polovině tabulky, ve které jim momentálně patří deváté místo. Hosté na ně sice ztrácí jen pět bodů, ale jsou až patnáctí, což vůbec líbivě nevypadá.

Leicester v poslední době provází hodně kolísavé výsledky a obzvlášť na venkovních stadionech se mu příliš nedaří. V posledním duelu na půdě Evertonu uhráli Foxes remízu 1:1, kterou jim zařídil svým gólem Harvey Barnes. Za domácí při tom až v 92. minutě srovnal Richarlison. Lišky jsou určitě rády, že je čeká klání na jejich vlastním hřišti, protože před karamelkami hrály v Newcastlu, kde padly 1:2. Leicester aktuálně hraje o čtvrtou domácí výhru v řadě, což se mu v Premier League povedlo naposledy v sezoně 2019/20, a zároveň o páté umístění v první polovině prvoligové tabulky za sebou, což se v historii klubu, která sahá až do roku 1884, nikdy nepovedlo.

Aston Villa tápe a je v nejhorší formě pod vedením Stevena Gerrarda. Villans už prohráli čtyři ligové duely v řadě a naposledy doma schytali debakl od Tottenhamu, který vyhrál 4:0. Celek z Birminghamu se tak nebezpečně propadl tabulkou a momentálně má na záchranu osm bodů náskok. To by sice stačit mělo, ale legenda Liverpoolu a kouč Villans v jedné osobě by určitě nerad řešil v posledních kolech tyto problémy. V posledních šesti duelech, ve kterých Aston Villa inkasovala jako první, nedokázala získat ani bod, a proto by se proti Leicesteru ze začátku měla zaměřit na kvalitní obranou práci. Navíc, když v šedesáti procentech letošních domácích duelů Foxes letos v prvních poločasech padly alespoň dvě branky, což je nevyšší takovýto průměr v celé soutěži.

Poslední vzájemný duel Foxes s Villans se odehrál na začátku prosince a domácí Aston Villa vyhrála těsně 2:1. Skóre při tom otevřel Harvey Barnes, poté jej však dvěma přesnými zásahy otočil Ezri Konsa.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Scheichel - Pereira, Fofana, Evans, Castagne - Tielemans, Mendy - Albrighton, Maddison, Barnes - Iheanacho.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Chambers, Mings, Young . McGinn, Nakamba, Ramsey - Buendía, Coutinho - Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.31 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Watford FC  (sobota 16:00)
Manchester City se v duelu 34. kola Premier League utká s Watfordem. Domácí celek stále o jeden bod vede soutěž před Liverpoolem, každé zaváhání však může znamenat ztrátu titulu. Hosté naopak bojují o záchranu, která se jim však vzdaluje, nyní jsou devatenáctí.

City v minulém utkání v dohrávce uprostřed týdne v klidu porazili na domácí půdě Brighton 3:0, když se trefili Riyad Mahrez, Phil Foden a Bernardo Silva. V posledních šesti zápasech však potřebují být stoprocentní, aby měli zisk ligového titulu jistý. Watford jim zcela jistě nedá nic zadarmo, protože se rve o setrvání v nejvyšší soutěži, ačkoliv nyní budou Citizens velkými favority. City ve všech předchozích pěti domácích ligových vystoupeních dali minimálně dvě branky, a to samé se dá očekávat i proti Hornets. Manchester ještě letos doma proti posledním pěti týmům nedostal ani jeden gól a celkově má nejlepší defenzivu v soutěži se dvaceti inkasovanými brankami. Reds jich dostali o dvě více. Guardiolův tým navíc letos dal už šestnáct gólů ze standardních situací, díky čemuž se v této statistici řadí na první místo v lize.

Watford pomalu míří k návratu do druhé ligy, čemuž napomohla i poslední porážka s Brentfordem 1:2. Druhou branku Hornets inkasovali až v 95. minutě, což jim na sebevědomí také zrovna nepřidá. Jediným vítězstvím z poslední doby tak zůstává to ze Southamptonu, kde Watford vyhrál 2:1, ale to už je více než měsíc. Hornets se potýkají se žalostnou formou hlavně na svém stadionu, 68 procent bodů totiž získali ve venkovních zápasech, kde v posledních pěti případech dvakrát vyhráli a jednou remizovali. Nyní však stojí proti soupeři jiné kategorie, se kterým budou muset doufat v zázrak, i s ohledem na to, že na půdě Manchesteru City prohráli už sedmkrát v řadě a inkasovali dohromady 25 branek.

Poslední vzájemný střet Citizens s Watfordem skončil v prosinci výhrou favorita 4:1.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Sterling, Jesus, Grealish.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Samir, Kamara - Sissoko, Louza, Kucka - Sarr, Pedro, Dennis.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.80 - 29.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Dost možná poslední šance, jak ještě udržet šanci na zachování prvoligové příslušnosti i pro příští ročník, čeká v sobotu na Norwiche. Ten na svém stánku přivítá rozjetý Newcastle United a nutně potřebuje získat všechny tři body. Hosté však v roce 2022 patří mezi nejlepší celky Premier League a svou kůži tak rozhodně nedají lacino. Eddie Howe může být zatím se svým angažmá spokojený, v listopadu se totiž Newcastle topil na samém chvostu tabulky a nebylo vůbec jasné, zda udrží prvoligovou příslušnost, momentálně však okupuje jedenáctou příčku tabulky a dosáhl magické hranice 40 bodů, která znamená jistotu záchrany.

Forma Norwiche City každopádně není dobrá. "Kanárci" z posledních devíti ligových duelů bodovali jen ve dvou případech a bylo by tak velkým překvapením, kdyby v posledních týdnech ligové sezóny ještě měli o co hrát. Norwich postupně prohrál s Manchesterem City, Liverpoolem, Southamptonem, Brentfordem, Chelsea a Leedsem United. Pak sice přišla vybojovaná bezbranková remíza s Brightonem a vydřená výhra proti Burnley, minulý týden už ale zase vyšel bodově naprázdno, když kvůli hattricku Cristiana Ronalda nestačil na Manchester United.

To Newcastle sice měl v druhé polovině března sérii tří proher za sebou, když postupně podlehl Chelsea, Evertonu a Tottenhamu, jinak si však Eddie Howe na formu svých svěřenců nemůže stěžovat. V posledních 9 ligových kláních totiž Newcastle hned šestkrát odcházel ze hřiště jako vítěz, když se mu podařilo zdolat Brentford, Brighton, Southampton a v dubnu pak Wolverhampton, Leicester a Crystal Palace. Čtyřicet bodů a jedenáctá příčka v tabulce tak znamená klid do závěrečných ligových kol.

Norwich může počítat s Kennym McLeanem, který navzdory zlomenině prstu na noze bude k dispozici. Mimo však zůstává Lukas Rupp a Josh Sargent. Newcastle nemá žádné nové marody, mimo hru však zůstávají dlouhodobě zranění Isaac Hayden, Ryan Fraser, Kieran Trippier a Callum Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.45 - 3.34 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brentford FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Tottenham si minulý týden trochu zkomplikoval cestu za čtvrtým místem, když na domácím stadiónu po bezkrevném výkonu podlehl Brightonu. Náladě družině Antonia Conteho nepřidala ani středeční výhra konkurenčního Arsenalu na půdě Chelsea, díky které se "Kanonýři" bodově dotáhli na svého soka ze severního Londýna. V sobotu večer navíc na svěřence italského kouče nečeká jednoduchý duel - vyráží sice na půdu nováčka, Brentford ovšem v téhle sezóně už několikrát ukázal, že favoritům umí pořádně zatopit. V posledních týdnech se navíc tento londýnský klub dostal do velmi solidní formy.

Brentford může posledních pět ligových duelů odehrát v relativním klidu. Současný zisk 39 bodů by měl takřka stoprocentně stačit na zachování prvoligové příslušnosti a svěřenci Thomase Franka tak budou bojovat pouze o to, na jaké to příčce se vlastně na konci ročníku umístí. Brentford se od začátku března dostal do vynikající formy a z posledních šesti ligových klání hned pětkrát vyhrál, nebodoval pouze proti Leicesteru City, kterému podlehl těsně. Jinak si ale připsal skalpy Norwiche, Burnley, Chelsea, West Hamu a Watfordu - na Tottenham tak rozhodně nečeká nic lehkého.

Na Conteho svěřence čeká tvrdý boj až do posledního ligového zápasu. Přitom ještě před nějakými čtyřmi týdny to se šancemi "Kohoutů" na čtvrté místo nevypadalo příliš nadějně - Arsenal si držel slušný odstup a měl před sebou sérii jednodušších zápasů. Tottenham se ovšem dostal do výborné formy, Gunners naopak překvapivě třikrát za sebou prohráli a karty byly najednou rozdány úplně jinak.

Tottenham od březnové porážky na Old Trafford vyhrál čtyři klání v řadě, když zdolal postupně Brighton, West Ham, Newcastle a Aston Villu. Minulý víkend však Spurs svou dobrou práci trochu znehodnotili, když po bídném výkonu prohráli doma s Brightonem a dali tak příležitost Arsenalu, aby se na ně bodově dotáhl.

Brentfordu bude kvůli svalovému zranění chybět obránce Ethan Pinnock, k dispozici nebude ani Mathias Jørgensen a mimo hru zůstávají i zranění Sergi Canos a Frank Onyeka. Antonio Conte nemá žádné čerstvé marody, nemůže tak počítat jen s dlouhodobě zraněnou trojicí Matt Doherty, Oliver Skipp a Japhet Tanganga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.73 - 4.09 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32245375:2077
2.Liverpool FC32237283:2276
3.Chelsea FC31188566:2762
4.Tottenham Hotspur321831156:3857
5.Arsenal FC321831149:3957
6.Manchester United33159952:4854
7.West Ham United331571152:4352
8.Wolverhampton Wanderers321541333:2849
9.Leicester City311181247:5141
10.Brighton & Hove Albion339131129:4040
11.Newcastle United3310101337:5540
12.Brentford FC331161641:4939
13.Southampton FC339121238:5439
14.Crystal Palace328131143:4137
15.Aston Villa311131742:4636
16.Leeds United32891538:6833
17.Everton FC31851834:5329
18.Burnley FC325131428:4528
19.Watford FC32642230:6222
20.Norwich City32562122:6621

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1374)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele