Premier League - preview 34. kola: Dohrávka v Selhurst Parku

23.04.2022, 08:44, aktualizováno 25.04.2022, 08:58
Previews
Selhurst Park (© AFP)
Opačné rozpoložení mají před pondělní dohrávkou Crystal Palace a Leeds United. Zatímco domácí ve třech soutěžních zápasech v řadě prohráli, Whites od poloviny března nenašli přemožitele, stále však nemají jistotu záchrany...
Crystal Palace - Leeds United  (pondělí 21:00)
Crystal Palace hostí v duelu 34. kola Premier League Leeds United. Domácí celek je aktuálně na čtrnáctém místě, na rozdíl od soupeře by se jej už boj o záchranu týkat neměl. Hosté jsou šestnáctí a na záchranu mají náskok jen čtyři body.

Crystal Palace už může být téměř jistě v klidu a užívat si dostatečný náskok na sestupové příčky, ačkoliv ba ještě neměl usínat na vavřínech. V posledních dvou ligových zápasech totiž prohrál, i když to tedy byly venkovní střety, a to na půdě Leicesteru 1:2 a Newcastlu 0:1. Za úspěch určitě Eagles můžou považovat své letošní počínaní v FA Cupu, ve kterém se dostali až do semifinále, kde po porážce 0:2 vypadli s Chelsea.

Leeds v posledních čtyřech utkáních získal deset bodů, díky čemuž vykročil za záchranou, ačkoliv ještě bude muset zabojovat. Naposledy vyhrál a Watfordu 3:0, čímž svého soka pravděpodobně odsoudil k sestupu. Bodovat proti slabším je však základem úspěchu, což potvrdila i výhra s Norwichem 2:1. Leeds si musí dávat pozor v defenzivě, s 68 brankami jsou druhý nejvíce inkasující celek soutěže hned po posledních Canaries, kteří dostali o jednu branku více.

Poslední vzájemný souboj Crystal Palace s Leeds skončil na konci listopadu výhrou druhého jmenovaného 1:0, v nastaveném čase rozhodl Raphinha.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Kouyaté, McArthur - Ayew, Eze, Zaha - Mateta.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Dallas - Klich, Phillips - Raphinha, Rodrigo, Harrison - James.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.58 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Southampton FC  (neděle 15:00)
Brighton hostí v utkání 34. kola Premier League Southampton. Domácí jsou v průběžné tabulce na třináctém místě jen o bod před svém sokem, oba už mají záchranu téměř jistou.

Brighton v posledním duelu padl s Manchesterem City 0:3, před tím si však připsal dva velmi cenné skalpy. Nejprve vyhrál na půdě Arsenalu 2:1 a poté nedaleko na nové stadionu Spurs 1:0. Seagulls mohou skončit na nejlepší příčce v historii klubu, tento rekord je zatím na metě třinácté pozice ze sezony 1981/82. Doma na Amex Stadium se však "Rackům" příliš nedaří, z posledních třinácti duelů zde vyhráli pouze jediný. Brighton je navíc nejméně produktivní domácí tým soutěže a střelecky se před vlastními fanoušky neprosadil už pětkrát v řadě.

Southampton v minulém klání nestačil na Burnley, na jehož hřišti prohrál 0:2. Před tím se ale také stal týmem, který vyloupil Emirates Stadium, když Arsenal porazil 1:0. Svěřenci Ralpha Hasenhüttla ale vyhráli jediné z posledních sedmi ligových utkání, což jim moc velký příslib do konce ročníku nedává. Povedený závěr sezóny při tom může ještě Southamptonu přinést první umístění v lepší polovině tabulky od ročníku 2016/17. Zabrat tak na půdě Brightonu, vybojovat tři body a předskočit jej v tabulce by tak mělo být hlavní motivací Saints.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - Gross, Mwepu, Caicedo, Mac Alliester, Cucurella - Maupay, Trossard.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters - Ward-Prowse, Romeu - S. Armstrong, Redmond - Adams, A. Armstrong.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.38 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Důležitý zápas v neděli čeká také na Burnley, které posilněné čtvrteční výhrou nad Southamptonem bude usilovat o druhé ligové vítězství v řadě, které by ho minimálně dočasně mohlo posunout mimo sestupové příčky před Everton. Jednoduché to ale mít nebude, postaví se totiž proti velmi solidní obraně Wolverhamptonu, která letos mnoho branek nedostává.

Burnley letos neprožívá dobrou sezónu, což před osmi dny odnesl manažer Sean Dyche, který byl po deseti letech u kormidla tohoto celku překvapivě odvolán. Zatím se ale zdá, že tento tah navzdory očekáváním přináší krátkodobé ovoce - Burnley totiž před týdnem v prvním klání bez dlouholetého kormidelníka uhrálo bod na hřišti silného West Hamu, načež v týdnu díky brankám Robertse a Collinse přehrálo Southampton 2:0. Pokud by tak v neděli dokázalo porazit i Wolverhampton, načež by Everton dle očekávání podlehl Liverpoolu, pak by Burnley po dlouhé době dokonce opustilo sestupové příčky.

Wolverhampton s takovým plánem ale určitě nebude souhlasit. Svěřenci Bruna Laga prožívají velmi dobrou sezónu, šest kol před koncem sezóny se nachází na osmém místě se ziskem 49 bodů a jsou na dostřel i šestému Manchesteru United. Wolverhampton v rámci posledních pěti ligových duelů třikrát zvítězil, když se mu podařilo přehrát Watford, Everton a Aston Villu, zároveň ale také dvakrát prohrál, když nestačil na Leeds United a podlehl také rozjetému Newcastlu United.

Burnley bude chybět zraněná čtveřice Ashley Westwood, Erik Pieters, Ben Mee a Johann Berg Gudmundsson. Wolverhamptonu se po disciplinárním trestu vrací útočník Raul Jiménez, chybět ale bude Daniel Podence či Max Kilman, stejně tak se v sestavě neobjeví ani záložník Rúben Neves.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.08 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (neděle 15:00)
Londýnské derby v neděli čeká na fotbalisty Chelsea a West Hamu United. The Blues v posledních týdnech prožívají sérii nekonzistentních výkonů - po blamáži s Brentfordem a špatném domácím vystoupení proti Realu Madrid svěřenci Thomase Tuchela zabrali, rozstříleli Southamptonem, málem otočili dvojzápas s Realem Madrid a poměrně pohodlně postoupili do finále FA Cupu. V týdnu ale v domácím klání s Arsenalem opět selhali a díky sérii individuálních chyb odešli poraženi po výsledku 2:4. Thomas Tuchel tak bude určitě chtít špatnou domácí formu zvrátit, proti ale bude stát parta Davida Moyese, která svou kůži rozhodně nedá zadarmo.

Chelsea ve zbývajících ligových zápasech už příliš nemá, o co hrát. Umístění v první čtyřce tedy ještě nemá stoprocentně zaručeno, náskok na Arsenal a Tottenham by však měl být dostačující na to, aby se svěřenci Thomase Tuchela o účast v Lize mistrů nemuseli obávat až do posledních zápasů. Horší situace je ale pro The Blues v zákulisí - odchod Andrease Christensena je už nějaký ten týden veřejným tajemstvím, v týdnu ale prosákly na povrch důvěrné informace, dle kterých se odejít rozhodl i Antonio Rudiger. Thomas Tuchel tak bude před novou sezónou muset značně obměnit obrannou pětici a vzhledem k nejistotě s ohledem na nové majitele tak nikdo neví, jak na tom vlastně Chelsea v srpnu bude.

West Hamu se v letošní sezóně mimořádně daří na evropské scéně, kde díky vysoké výhře na hřišti Lyonu postoupil do semifinále Evropské ligy, kde se utká s Eintrachtem Frankfurt. V Premier League to v posledních týdnech ale taková sláva není a svěřenci Davida Moyese střídají dobré výkony s těmi nevýraznými. Z posledních šesti duelů vyhráli jen dva, když se jim podařilo zdolat Aston Villu a Everton. Jen bod si připsali z domácího klání se zachraňujícím se Burnley, načež ze soubojů s Brentfordem, Liverpoolem a Tottenhamem pak Kladiváři nevytěžili ani jeden jediný bod. V neděli se každopádně pokusí navázat na podzimní souboj se svým rivalem z Londýna, který svěřenci Davida Moyese díky pozdnímu gólu Masuaka překvapivě vyhráli 3:2.

Chelsea se i pro tento zápas musí obejít bez zraněného stopera Rudigera, mimo hru je také záložník Kovačič, křídelník Hudson-Odoi a dlouhodobě zraněný Ben Chilwell. West Ham naproti tomu řeší pořádné trable ve středu obrany, kde by s největší pravděpodobností měl postrádat Kurta Zoumu, Issu Diopa a Angela Ogbonnu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.75 - 8.43
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (neděle 17:30)
Liverpool přivítá v duelu 34. kola Premier League v městském derby Everton. Každý z týmů má však v závěru sezony úplně jiné starosti. Zatím co domácí Reds nahání první Citizens v boji o titul, Toffees jsou sedmnáctí a na záchranu mají náskok jediný bod.

Reds jsou v závěsu za prvním Manchesterem City, který už má svůj duel za sebou, o čtyři body a potřebují nutně navázat na svou vítěznou sérii, aby svého soka nenechali nebezpečně odskočit. Na Anfield Road se Liverpoolu obzvlášť daří, posledních jedenáct soupeřů odsud v Premier League odjelo s celkovým skóre 33:2 poté, co Liverpool nedostal v devíti případech ani jeden gól. Naposledy sílu party kolem Salaha a Maného poznal Manchester United, který si ze zápasu s velkým rivalem odvezl potupnou porážku 0:4, když se za Reds trefil Luis Díaz, Sadio Mané a dvakrát Mohamed Salah.

Everton je na úplně opačné straně barikády. Jeho fanoušci musí doufat, že se jejich tým v posledních týdnech soutěže zmátoří a získá tolik potřebné body. Sestup si snad žádný z nich zatím nepřipouští. A vypadá to, že svěřenci manažera Franka Lamparda jsou na dobré cestě, jelikož z minulých dvou klání získali čtyři body. S Leicesterem remizovali 1:1 díky Richarlisonovi, který srovnal v 92. minutě. Před tím Toffes porazili 1:0 Manchester United díky trefě Anthonyho Gordona.

Hosté sice na Anfield Road vloni vyhráli 2:0, ale jednalo se o jediné z posledních 25 vzájemných měření sil, kdy se jim to povedlo. Nyní však v posledních šesti venkovních utkáních odešli jako poražení, obzvlášť bolela prohra na hřišti konkurenta v boji o záchranu Burnley, které o svém vítězství 3:2 rozhodlo pět minut před koncem.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Thiago - Salah, Jota, Mane.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Godfrey, Mykolenko - Allan, Delph, Doucouré - Iwobi, Richarlison, Gordon.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.42 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (sobota 13:30)
Arsenal v týdnu značně pozvedl své šance na umístění v první čtyřce, když překvapivě vyloupil Stamford Bridge, kde Chelsea nasázel hned čtyři branky. V sobotu krátce po obědě však na svěřence Mikela Artety čeká další těžký oříšek, tentokrát totiž na vlastním stadiónu přivítají Manchesteru United. Ten ještě také není ze hry o účast v Lize mistrů, ovšem bylo by velkým překvapením, kdyby ještě dokázal Arsenal a Tottenham nějakým výraznějším způsobem ohrozit. "Rudí ďáblové" totiž v úterý předvedli proti Liverpoolu ostudný výkon a těžko čekat, že by se jejich forma mohla nějak výrazně zlepšit.

Arsenal si na začátku dubna prošel výsledkovou krizí, když podlehl postupně Crystal Palace, Brightonu a Southamptonu a prohospodařil tak svůj náskok, který měl na dotírající Tottenham. Výhra na Stamford Bridge však Gunners bodově staví přesně na úroveň svého odvěkého rivala a zdá se, že o osudu obou celků velmi pravděpodobně rozhodne vzájemný souboj, který je na programu na začátku května.

Na Arsenal každopádně nečeká lehká série zápasů, po duelu s Man United se "Kanonýři" utkají s West Hamem, Leedsem a Tottenhamem a nemohou si dovolit žádná laciná zaváhání, prostor na chyby tu už prostě a jednoduše není. Mikel Arteta bude každopádně doufat, že jeho celek konečně chytl ofenzivní slinu - před duelem na Chelsea totiž Gunners v pěti zápasech nasázeli jen dvě branky, což prostě mnoho bodů přinést ani nemohlo.

To Manchester United už netrpělivě vyhlíží konec letošní sezóny. Red Devils sice ještě mají teoretickou možnost na první čtyřku, ale že by se jim to skutečně povedlo, tomu pravděpodobně nevěří ani většina jejich fanoušků. Tým z Old Trafford čerstvě oznámil nového manažera pro nadcházející ročník, kterým bude Erik ten Hag z Ajaxu, na kterého tedy čeká pořádná porce práce. Fanoušci budou jistě doufat, že tento nizozemský kouč tým výrazně zvedne a výkony jako ty proti Evertonu či Liverpoolu už se nebudou opakovat.

Samotná forma Manchesteru United rozhodně není dobrá, "Rudí ďáblové" totiž z posledních pěti klání porazili jen Tottenham a poslední Norwich, naopak vyfasovali debakl s Liverpoolem, po trapném výkonu podlehli Evertonu a alespoň bod vyválčili z domácího klání s Leicesterem City.

Arsenalu se konečně vrací obránce Tomiyasu, který již doléčil své zranění. Manchester United naproti tomu již může počítat s Cristianem Ronaldem, Scottem McTominayem a Raphaëlem Varanem, sezóna však pravděpodobně skončila pro Paula Pogbu, který se zranil v klání s Liverpoolem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.71 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Leicester City hostí v duelu 34. kola Premier League Aston Villu. Domácí už hrají jen o umístění v první polovině tabulky, ve které jim momentálně patří deváté místo. Hosté na ně sice ztrácí jen pět bodů, ale jsou až patnáctí, což vůbec líbivě nevypadá.

Leicester v poslední době provází hodně kolísavé výsledky a obzvlášť na venkovních stadionech se mu příliš nedaří. V posledním duelu na půdě Evertonu uhráli Foxes remízu 1:1, kterou jim zařídil svým gólem Harvey Barnes. Za domácí při tom až v 92. minutě srovnal Richarlison. Lišky jsou určitě rády, že je čeká klání na jejich vlastním hřišti, protože před karamelkami hrály v Newcastlu, kde padly 1:2. Leicester aktuálně hraje o čtvrtou domácí výhru v řadě, což se mu v Premier League povedlo naposledy v sezoně 2019/20, a zároveň o páté umístění v první polovině prvoligové tabulky za sebou, což se v historii klubu, která sahá až do roku 1884, nikdy nepovedlo.

Aston Villa tápe a je v nejhorší formě pod vedením Stevena Gerrarda. Villans už prohráli čtyři ligové duely v řadě a naposledy doma schytali debakl od Tottenhamu, který vyhrál 4:0. Celek z Birminghamu se tak nebezpečně propadl tabulkou a momentálně má na záchranu osm bodů náskok. To by sice stačit mělo, ale legenda Liverpoolu a kouč Villans v jedné osobě by určitě nerad řešil v posledních kolech tyto problémy. V posledních šesti duelech, ve kterých Aston Villa inkasovala jako první, nedokázala získat ani bod, a proto by se proti Leicesteru ze začátku měla zaměřit na kvalitní obranou práci. Navíc, když v šedesáti procentech letošních domácích duelů Foxes letos v prvních poločasech padly alespoň dvě branky, což je nevyšší takovýto průměr v celé soutěži.

Poslední vzájemný duel Foxes s Villans se odehrál na začátku prosince a domácí Aston Villa vyhrála těsně 2:1. Skóre při tom otevřel Harvey Barnes, poté jej však dvěma přesnými zásahy otočil Ezri Konsa.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Scheichel - Pereira, Fofana, Evans, Castagne - Tielemans, Mendy - Albrighton, Maddison, Barnes - Iheanacho.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Chambers, Mings, Young . McGinn, Nakamba, Ramsey - Buendía, Coutinho - Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.31 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Watford FC  (sobota 16:00)
Manchester City se v duelu 34. kola Premier League utká s Watfordem. Domácí celek stále o jeden bod vede soutěž před Liverpoolem, každé zaváhání však může znamenat ztrátu titulu. Hosté naopak bojují o záchranu, která se jim však vzdaluje, nyní jsou devatenáctí.

City v minulém utkání v dohrávce uprostřed týdne v klidu porazili na domácí půdě Brighton 3:0, když se trefili Riyad Mahrez, Phil Foden a Bernardo Silva. V posledních šesti zápasech však potřebují být stoprocentní, aby měli zisk ligového titulu jistý. Watford jim zcela jistě nedá nic zadarmo, protože se rve o setrvání v nejvyšší soutěži, ačkoliv nyní budou Citizens velkými favority. City ve všech předchozích pěti domácích ligových vystoupeních dali minimálně dvě branky, a to samé se dá očekávat i proti Hornets. Manchester ještě letos doma proti posledním pěti týmům nedostal ani jeden gól a celkově má nejlepší defenzivu v soutěži se dvaceti inkasovanými brankami. Reds jich dostali o dvě více. Guardiolův tým navíc letos dal už šestnáct gólů ze standardních situací, díky čemuž se v této statistici řadí na první místo v lize.

Watford pomalu míří k návratu do druhé ligy, čemuž napomohla i poslední porážka s Brentfordem 1:2. Druhou branku Hornets inkasovali až v 95. minutě, což jim na sebevědomí také zrovna nepřidá. Jediným vítězstvím z poslední doby tak zůstává to ze Southamptonu, kde Watford vyhrál 2:1, ale to už je více než měsíc. Hornets se potýkají se žalostnou formou hlavně na svém stadionu, 68 procent bodů totiž získali ve venkovních zápasech, kde v posledních pěti případech dvakrát vyhráli a jednou remizovali. Nyní však stojí proti soupeři jiné kategorie, se kterým budou muset doufat v zázrak, i s ohledem na to, že na půdě Manchesteru City prohráli už sedmkrát v řadě a inkasovali dohromady 25 branek.

Poslední vzájemný střet Citizens s Watfordem skončil v prosinci výhrou favorita 4:1.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Sterling, Jesus, Grealish.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Samir, Kamara - Sissoko, Louza, Kucka - Sarr, Pedro, Dennis.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.80 - 29.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Dost možná poslední šance, jak ještě udržet šanci na zachování prvoligové příslušnosti i pro příští ročník, čeká v sobotu na Norwiche. Ten na svém stánku přivítá rozjetý Newcastle United a nutně potřebuje získat všechny tři body. Hosté však v roce 2022 patří mezi nejlepší celky Premier League a svou kůži tak rozhodně nedají lacino. Eddie Howe může být zatím se svým angažmá spokojený, v listopadu se totiž Newcastle topil na samém chvostu tabulky a nebylo vůbec jasné, zda udrží prvoligovou příslušnost, momentálně však okupuje jedenáctou příčku tabulky a dosáhl magické hranice 40 bodů, která znamená jistotu záchrany.

Forma Norwiche City každopádně není dobrá. "Kanárci" z posledních devíti ligových duelů bodovali jen ve dvou případech a bylo by tak velkým překvapením, kdyby v posledních týdnech ligové sezóny ještě měli o co hrát. Norwich postupně prohrál s Manchesterem City, Liverpoolem, Southamptonem, Brentfordem, Chelsea a Leedsem United. Pak sice přišla vybojovaná bezbranková remíza s Brightonem a vydřená výhra proti Burnley, minulý týden už ale zase vyšel bodově naprázdno, když kvůli hattricku Cristiana Ronalda nestačil na Manchester United.

To Newcastle sice měl v druhé polovině března sérii tří proher za sebou, když postupně podlehl Chelsea, Evertonu a Tottenhamu, jinak si však Eddie Howe na formu svých svěřenců nemůže stěžovat. V posledních 9 ligových kláních totiž Newcastle hned šestkrát odcházel ze hřiště jako vítěz, když se mu podařilo zdolat Brentford, Brighton, Southampton a v dubnu pak Wolverhampton, Leicester a Crystal Palace. Čtyřicet bodů a jedenáctá příčka v tabulce tak znamená klid do závěrečných ligových kol.

Norwich může počítat s Kennym McLeanem, který navzdory zlomenině prstu na noze bude k dispozici. Mimo však zůstává Lukas Rupp a Josh Sargent. Newcastle nemá žádné nové marody, mimo hru však zůstávají dlouhodobě zranění Isaac Hayden, Ryan Fraser, Kieran Trippier a Callum Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.45 - 3.34 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brentford FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Tottenham si minulý týden trochu zkomplikoval cestu za čtvrtým místem, když na domácím stadiónu po bezkrevném výkonu podlehl Brightonu. Náladě družině Antonia Conteho nepřidala ani středeční výhra konkurenčního Arsenalu na půdě Chelsea, díky které se "Kanonýři" bodově dotáhli na svého soka ze severního Londýna. V sobotu večer navíc na svěřence italského kouče nečeká jednoduchý duel - vyráží sice na půdu nováčka, Brentford ovšem v téhle sezóně už několikrát ukázal, že favoritům umí pořádně zatopit. V posledních týdnech se navíc tento londýnský klub dostal do velmi solidní formy.

Brentford může posledních pět ligových duelů odehrát v relativním klidu. Současný zisk 39 bodů by měl takřka stoprocentně stačit na zachování prvoligové příslušnosti a svěřenci Thomase Franka tak budou bojovat pouze o to, na jaké to příčce se vlastně na konci ročníku umístí. Brentford se od začátku března dostal do vynikající formy a z posledních šesti ligových klání hned pětkrát vyhrál, nebodoval pouze proti Leicesteru City, kterému podlehl těsně. Jinak si ale připsal skalpy Norwiche, Burnley, Chelsea, West Hamu a Watfordu - na Tottenham tak rozhodně nečeká nic lehkého.

Na Conteho svěřence čeká tvrdý boj až do posledního ligového zápasu. Přitom ještě před nějakými čtyřmi týdny to se šancemi "Kohoutů" na čtvrté místo nevypadalo příliš nadějně - Arsenal si držel slušný odstup a měl před sebou sérii jednodušších zápasů. Tottenham se ovšem dostal do výborné formy, Gunners naopak překvapivě třikrát za sebou prohráli a karty byly najednou rozdány úplně jinak.

Tottenham od březnové porážky na Old Trafford vyhrál čtyři klání v řadě, když zdolal postupně Brighton, West Ham, Newcastle a Aston Villu. Minulý víkend však Spurs svou dobrou práci trochu znehodnotili, když po bídném výkonu prohráli doma s Brightonem a dali tak příležitost Arsenalu, aby se na ně bodově dotáhl.

Brentfordu bude kvůli svalovému zranění chybět obránce Ethan Pinnock, k dispozici nebude ani Mathias Jørgensen a mimo hru zůstávají i zranění Sergi Canos a Frank Onyeka. Antonio Conte nemá žádné čerstvé marody, nemůže tak počítat jen s dlouhodobě zraněnou trojicí Matt Doherty, Oliver Skipp a Japhet Tanganga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.73 - 4.09 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32245375:2077
2.Liverpool FC32237283:2276
3.Chelsea FC31188566:2762
4.Tottenham Hotspur321831156:3857
5.Arsenal FC321831149:3957
6.Manchester United33159952:4854
7.West Ham United331571152:4352
8.Wolverhampton Wanderers321541333:2849
9.Leicester City311181247:5141
10.Brighton & Hove Albion339131129:4040
11.Newcastle United3310101337:5540
12.Brentford FC331161641:4939
13.Southampton FC339121238:5439
14.Crystal Palace328131143:4137
15.Aston Villa311131742:4636
16.Leeds United32891538:6833
17.Everton FC31851834:5329
18.Burnley FC325131428:4528
19.Watford FC32642230:6222
20.Norwich City32562122:6621

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1374)

Přidat komentář
Higi

Gabriel Jesus do Arsenalu? To by byla bomba, rok do konce smlouvy, za nějakých 40-50 mega striker zvyklý na PL, to by bylo hodně super... Kdyby City získali Haalanda tak bych tomu možná i věřil že ta šance by byla..

Reagovat
masly008

Jakých 40? To jim nikdo nedá. Kolem 20-25 max dle mě.

Reagovat
El Cid z City

30.

Reagovat
Remt

Za 30 bych po něm šel hned být Arsenalem teda..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mistr129

Reagovat
Eichel

Skvelá cena. Snáď sa Barcelona miesto Haalanda a Lewandovskeho, na ktorých aj tak nemajú prachy, zamerá na neho.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gunner14

Pod 40 to bude super nákup.

Reagovat
PH8

20-25, pro Arsenal 50.

Reagovat
aramaki

Arteta ho pozná. Ale aj tak ďalší malý útočník. Predstavoval by som si skôr niekoho, kto dokáže zakončovať aj hlavou, typovo niečo na spôsob Benzema, Vlahovič, Ronaldo.

Reagovat
Nizzie

Tak ono je dost možné, že budeme potřebovat koupit dva útočníky, takže pokud by to byl Jesus a hráč typově odpovídající Tvému návrhu, tak by to mohlo fungovat, byla by tam jistá variabilita.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

nee

Reagovat
Čenda

Dobra volba, 25 let, ozkoušenej, žádný problemy s přístupem, Brazilec co se zabydlel v PL, za mě určitě dobrý. Za předpokladu, že dojde na hrot ještě nějaký kladivo.

Reagovat
Čenda

A muze hrát nejen na hrotu, do rotace i do zakladu muze byt velmi platnej. Bude záležet na ceně a platu, v City asi nebude mít málo. Tak do 35mil a 150-200k měsíčně bych ho bral ale vsema deseti.

Reagovat
Front hell

píšou 90 týdně. Těch 130 by mu klidně mohlo stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když ho vidím hrát, tak je tragickej, dává smysl, že by se ho chtěli v City zbavit.

Reagovat
Agent z Melmacu

dnes si pozeral

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Kurva, kdo se pak má v těch Gabrielech vyznat? Ještě se vrátí Paulista ne?

Reagovat
dantetomas

aby z toho nakoniec nebol Petr Gabriel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic
Reagovat
smazaný uživatel

Tady by se hodilo takové to meme přijímacího rozhovoru. Řekněte něco o sobě: Jmenuji se Gabriel a jsem z Brazílie. Blahopřeji ste přijat.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Miguel19

To v létě budeme potřebovat 3 nový stopery. To jsem zvedavej

Reagovat
Kenneth

Jaky ma Rüdiger platovy pozadavky?

Reagovat
O.Giroud

400k tyzdenne, 100k tyzdenne ak sa jedna o Barcelonu

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Front hell

Tolik? vždyť Aubameyang tam hraje za 5000,- tydně

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Miguel19

Vůbec netuším

Reagovat
Whitemedia

Rudiger has decided to leave Chelsea & will make a decision on where he’ll go next week. Chelsea offered a 4-year deal that would make him one of their best paid players but still less than what other clubs were prepared to pay with offers worth more than £290,000/week (Athletic)

Solidní darda, nechtěl bych ho.

Reagovat
blade115

Jesltli nám mají zbýt Thiago, Azpi, Chalobah a Sarr ... Tak 3 letos, 2 další za rok...

Reagovat
Miguel19

Nevypadá to dobře.

Reagovat
Maximm9

Porad se Chelsea zajima o toho Koundeho nebo to vsechno padlo, protoze nikdo nevi co bude dal ?

Reagovat
Miguel19

Tak teďka nikdo neví co bude no

Reagovat
icka

Colwill postupne pujde do zakladu do 2 let.

Reagovat
SunFells

Crystal Palace?

Reagovat
John Obi Mikel

Sleduje někdo Ampadua v Itálii?

Reagovat
FC Porto FC

Vůbec, Christensena nahradí Colwill a Rudiger zůstane

Reagovat
Gunner14

Snad stejná sestava jak proti Chelsea. Musíme vyhrát, Brentford má na to potrápit slepice.

Reagovat
aramaki

Uvidíme. Za mna by mohol byt v zaklade Laca a Nketiah z lavičky. Tomi už trénuje, ale od začiatku asi nenastúpi.

Reagovat
Busby babes

nevim, co by se muselo stat, abychom dneska neco uhrali.

Reagovat
El Cid z City

Klasický Arsenal by stačil.

Reagovat
Front hell

Takže vyhrajete. Ono to bude takové klasicky arsenalovské

Reagovat
mithro

Reagovat
O.Giroud

posadit Maguirea, hattrick Ronalda, Tavares one man show, Xhaka redka, Arsenal

Reagovat
aramaki

začínaš s mágiou? Ja si myslím, že tak ako ste vypustili zápas s Reds a ušetrili sily, tak dnes sa vaši hráči hecnú a budú hrať ako o život. A naopak, hráči Ars budú trošku v oblakoch z výhry zo SB. 1:2 (0:2).

Reagovat
mithro

oni vypustaju viac nez zapas s Reds. netusim preco a aka motivacia by mala stat za tym aby sa dnes snazili viac ako obycajne

Reagovat
aramaki

Možno z ich pohľadu prijateľný súper. Samozrejme budem rád, ak to bude inak a Ars bude mať celý zápas navrch, ale myslím, že to bude vyrovnané a boj až do konca.

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale - Soares, White, Gabriel, Tavares - Xhaka, Elneny - Martinelli, Odegaard, Saka - Nketiah

3:0, lets gooool!

Reagovat
Hachim Mastour

Arteta place na tlačovke, že nemé 4-5 world class hráčov a potom chce kúpiť City reject Jesusa pri našej hre, kde hráme na centrálne lopty

Reagovat
Hachim Mastour

Centre

Reagovat
SunFells

Si vylepšil

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

Jesuse ale ze City zná. Sám hráč včetně Pepka se na jeho stranu vyjadřovali, že on ho připravil na PL. Navíc Jesus může hrát na vícero postech takže super do rotace. Za mě velký upgrade Lacy a neznamená to, že ještě nikdo další na hrot nepřijde.

Reagovat
Hachim Mastour

Ak kúpime ešte niekoho do základu, tak je to ok

Reagovat
wesleyborland

Jasně, kdyby to měl být ten náš top hrot tak zklamání, ale nemá a jako křídlo do rotace, nebo do některých zápasu jako hrot why not. Zná Artetu, zná PL, nebude mu tak dlouho trvat se přizpůsobit stylu Artety.

Reagovat
Taiger

Jako back up Gabi může bejt ok, k němu Toneyho a je to solid za mě

Reagovat
Hachim Mastour

môže byť. plus vie zahrať napravo aj zlava by asi vedel

Reagovat
Taiger

tak tak

Reagovat
VasAFC

Chce mit nejlepsi sbirku Gabrielu v PL se mu nediv. Potrebuje ho do sady.

Reagovat
vrabejka

Watford Roy nám to za otřesné angažmá v LFC dluží.......

Reagovat
Čenda

Dnes na Emirates specialni choreo, není tam někdo z EF? Uz před zápasem to bude něco prej, tak kdo bude koukat, zapnout dlouho před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dnes nevsadí na Brentford s kurzem 4, tak je absolutní blázen. Mají teď největší formu v sezóně, včetně výhry rozdílem třídy na Stamford Bridge před pár týdny, zatímco Spurs poslední zápas ani nevystřelili na bránu. Nevím, co by se muselo stát, aby Spurs vyhráli, tady ty peníze leží vyloženě na ulici a stačí je zvednout.

Reagovat
Salfovic

Jak ty jseš vůbec na tom, přeješ si pragmaticky plichtu nebo vítězí srdíčko a přeješ si výhru ManU ?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i pragmaticky výhru pro MU, na konci může rozhodovat skóre, které máme nejlepší. Bodík pro Arsenal by znamenal, že si nemůžeme dovolit jednu další ztrátu. A MU je pro nás teď menší hrozba.

Reagovat
Taiger

takhle to nefunguje

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Salfovic

Jen nekecej, tobě to s Chelsea vyšlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
Infi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
O.Giroud

radsi ferove sazeni

Reagovat
Čenda

Jinak teda prohrát ty tři zápasy a pak smaznout Chelsea, to je trochu Emeryesque. Tak snad to dnes potvrdíme a Eriksen obere slépky.

Reagovat
Čenda

https://twitter.com/David_Ornstein/status/

Jesuse potvrdil i Ornstein a Jesus je přístupnej.

Reagovat
mimi_united

TOP 4 volá

0:2 Chris, Bruno

Reagovat
Salfovic

Asi už to tu bylo, ale fakt by mě zajímalo, co se DdG honilo hlavou

https://streamgg.com/v/4btrs26t

Reagovat
Infernoqt

Magor konečně na lavičce.

Reagovat
Salfovic

Stačilo jen pohrozit bombou. Proč to ty fanoušky ManU nenapadlo dřív.

Reagovat
Euphael

on vydal Lorda Harryho

Reagovat
SunFells

Good

Reagovat
masly008

Tak to snižuje naše šance na výhru. Takový Christensen v účkach. Škoda.

Reagovat
blaugrana

Vsetci hraci United si oddychli, ze Harry sedi.

Reagovat
pingla

Lodr Harry na lavičce McTominay zpět v základu, tak snad se chytí, Dalot místo Wan-Bissaky taky snad nezklame

Reagovat
Front hell

Dřívko je na lavičce, tak to jsme v háji

Reagovat
Vlkoslav

Souboj kriplu konecne tady! Netroufam si tipovat, kdo dneska utrpi vitezstvi, ale vzhledem k necekanemu vitezstvi na Stamford Bridge se spise priklanim k vyhre ManU, v lepsim pripade plichte

Reagovat
Kaspar

Kde sledujete fotbalovy streamy? co jsem sledoval, tak uz nejde

Reagovat
DreamTeam

Z jakého důvodu vůbec pořád sledujete ty streamy a raději si nekoupíte nějakou tv?

Reagovat
Gunner14

Zabere to pár vteřin, můžu sledovat úplně každý zápas bez ohledu na program, anglický komentátor a nemusím nic platit?

Reagovat
Coutinho10

no jak kdy pár vteřin a když člověk narazí ještě na nějaký, který nejsou stabilní, tak kolikrát to je dost o nervy

Reagovat
Gunner14

To máš zas pravdu, ale taky máš těch streamů v dnešní době 2 prdele, dřív když se to sralo, tak jsem se spokojil s 360p kvalitou co se neseká, dnes máš těch kvalitních streamů spoustu

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky streamům si najdeš na EF kámoše

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Reagovat
masly008

Jako že si každý rok nebo co 2 roky budu kupovat pokaždé jinou TV? Jo to dává smysl.A ještě u toho poslouchat ty komentátory ( až teď to myslím na O2 jde vypnout, ale tam to zase končí)

Kdyby šlo u nás sehnat Sky sport nebo BT sport tak bych do toho šel jen kvůli PL.

Nebo kdyby to měla PL jako NHL kdy si můžeš koupit jen ten jeden zápas třeba.

Reagovat
Coutinho10

s ohledem na PL to je komplikace na příští sezonu, ale O2TV kvůli tomu rušit nebudu...pořád mají všechno ostatní, co člověk chce sledovat mimo teda Sport 1 a Sport 2

Reagovat
Freedo

Já už PL na O2 nechytám. Premier Sport 1 mi zrušili a mám jen dvojku, kde to přestali dávat. Máme ten tarif pro víc lidí.

Reagovat
Coutinho10

aha, tak to je na nic...na Premier Sport 2 občas nějaký zápas je, když jsou 2 souběžně, ale to je málo no...aspoň LM u nich taky vidíš

Reagovat
Freedo

Tak já to mám hlavně kvůli český lize. Jinak mám ještě kabelovku od UPC, kde chytám všechny ty Nova Sporty.

Mám takový sen, že jednou bude něco jako Netflix, kde chytneš živě všechny ligy, LM. Klidně bych si připlatil. Ale to je velká utopie.

Reagovat
Coutinho10

UPC (teď Vodafone) taky mám jako hlavní, O2TV právě taky kvůli naší lize, ale i PL a LM...zbytek je bonus

j, to by se mi taky hodně líbilo...ideálně i dostupnost zahraničních kanálů, ale právě...toho se asi nedočkáme...jedině nějak, aby to někdo obešel...něco na způsob te IPTV, jak níže zmiňuje dantetomas

Reagovat
Nizzie

A kde sledovat PL příští rok?. O2 taky rušit nebudu.

Reagovat
Coutinho10

bude to mít Skylink....já určitě se nebudu vracet ke sledování streamů, takže počkám, jak s tím Skylink naloží, zda někomu třeba něco poskytne nějakýmu jinýmu poskytovateli např. právě O2 s Premier Sportem, ale vypadá to, že ikdyž by Skylink někomu něco poskytnul, tak to bude nějaká část, jako to je třeba u LM, že Premier Sport má pouze úterní zápas, takže pokud by Skylink postupoval stejně, tak třeba na Premier Sportu uvidíme 1-2 zápasy za kolo, což je pro mě nevyhovující, takže asi člověk do té Skylink bude muset jít...má tam být i Hošek asi jako nějaký expert, tak to může bejt zajímavý , takže počkám, jaký balíčky Skylink nabídne a pokud bude něco mezi 2-3 kily měsíčně, jako má O2TV (teď tedy 3 kila měsíčně), tak do toho půjdu, určitě budu chtít nějaký ten balíček čistě na způsob O2TV, žádný zlouhavý registrace se setopboxem atd.

Reagovat
Nizzie

Díky!

Reagovat
Coutinho10

jasný, nemáš zač

Reagovat
Jordi Alba

PL už nebude na o2 ?

Reagovat
Coutinho10

možná nějak částečně, od příští sezony jí má Skylink, takže leda, kdyby Skylink třeba nějaký poskytovateli jí za něco dal, ale když už, tak třeba max. 1-2 zápasy za kolo jako to má Premier Sport 2 s LM

Reagovat
Jordi Alba

Sakra..Nesleduju to teda nějak pravidelně, spíš většinou nějaký ty vzájemný zápasy TOP6, když je čas, ale tak to všechno sežere předpokládám ten Skylink. Streamy to fakt ne.

Reagovat
Coutinho10

j pravděpodobně jo tam by to měla bejt jistota, mají práva zatím na 3 sezony, můžeme počkat, jestli něco poskytnou O2TV, ale asi bych neočekával zrovna nějaký ty větší šlágry, to by šli proti sobě

Reagovat
Jordi Alba

LL a LM předpokládám zůstávají, aby to všechno bylo zase pokaždý někde jinde ?

Reagovat
Coutinho10

Novasport to má teprve 1 sezonu, určitě to kupovali navíc let než na 1 rok

tady to je dobře napsaný...ještě na pár sezon to mají, takže dobrý

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_majitel%C5%AF_televizn%C3%ADch_pr%C3%A1v_na_sportovn%C3%AD_p%C5%99enosy_v_%C4%8Cesku

ikdyž třeba tu PL tam mají špatně

Reagovat
dantetomas

Skus IPTV. Zijem v UK, za sky a bt sport tu chcu nehorazne peniaze, co odmietam platit. Navyse zapasy v sobotu o 15:00 uk casu nevysielaju. Momentalne platin £45 na rok za iptv, mam to na firesticku, pristup v obyvacke aj v spalni, spustim to na laptope. Kvalita velmi slusna a uz rok a po mam iptv na ktoru je spolah. Jedine minus je absencia ceskych a slovenskych tv, ale myslim, ze existuju provideri, ktori ich ponukaju.

Hlavny problem v cesku a na slovensku ani nie je cena, ale fakt, ze aa rok co rok menia majitelia prav na jednotlive ligy. Vdaka iptv ale ma clovek pristup ku vsetkym

Reagovat
Gunner14

COYG! Pokud nebude výhra, tak velké zklamání.

Reagovat
masly008

Tvl Rowly zemřel , v manageru top scout

Reagovat
masly008

* Rowley,

Reagovat
patas92

Reagovat
Nikikrew

Tavareeeees

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hachim Mastour

Nuno

Reagovat
Trand

Nunoooooooo

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

to je material na silvester

Reagovat
Swarley

Běžte do prdele

Reagovat
diastan

dejte jim 7:0

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
masina_LFC

Opálený Maguire tiež nič moc

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak Maguirem to asi taky uplne nebylo.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Tommy the Gunner

Nunooooo

Reagovat
Maximm9

Harry na plac !

Reagovat
Wazza228

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

nunooo milacik

Reagovat
Front hell

Tavaraes

Reagovat
Edgewalker

jooooooooo

Reagovat
stiflerovamama

komici

Reagovat
mithro

zase budu najlepsi hraci united ti co sedia na lavicke

Reagovat
Gareth Bale 11

Mi prijde smesny vzdycky, ze kdyby tohle nekdo posral v okresu, tak je za debila a tady tohle delaji hraci v prvni anglicky.

Reagovat
Swarley

Opakovaně, zápas co zápas

Reagovat
Salfovic

Ufff, nemusíme se bát, že by obrana ManU bez největšího klauna nudila. To dvojité promáchnutí bylo luxusní

Reagovat
Kixi Syhimour

Ramsdale

PS1 docela posunutý zvuk

Reagovat
masly008

To je boží ta opakovačka s těma stoperama

Reagovat
Hachim Mastour

Ramsdale

Reagovat
mithro

Bruno ani take darecky neberieme?

Reagovat
Manchestersky Krocan

Z Bruna sa stal strašný palič

Reagovat
Tommy the Gunner

Wtf Ramsdale

Reagovat
SpecialOne

Gabriel

Reagovat
Trand

Gabriel Zachránil gól.

Reagovat
Freedo

To byla chyba Bruna. Měl tam o dotyk míč, kdy naznačil, i když už mohl lobovat. Byl by to gól, nebýt jeho blbosti.

Reagovat
Freedo

*o dotyk víc

Reagovat
Nikikrew

Ramsdale poslednou dobou technika ako Almunia

Reagovat
Kixi Syhimour

Tavares podruhé vůbec nestíhá

Reagovat
Miguel19

Penaltička ne? Sáhl na něj

Reagovat
Frony

Reagovat
Svatej

Drzel ho skoro 5 vterin

Reagovat
Ligter

Elanga dá dneska gól

Reagovat
smazaný uživatel

ramsdale isiel dost dole

Reagovat
Manchestersky Krocan

Penalta nič? najprv ho ťahá a potom ho ešte obijme za rameno

Reagovat
Zdechlina

Taky bych to pískal. Šel tam do toho jak kkt

Reagovat
smazaný uživatel

mohl to pisknout,ale var s tim uz nic neudela, kdyz to neni obvious error

Reagovat
Salfovic

A podle čeho se to jako posuzuje ?

Reagovat
Nizzie

Hodí si mincí, nebo výklad z karet.

Reagovat
smazaný uživatel

podle rozhodnuti rozhodcich

Reagovat
John Obi Mikel

Bruno dneska velká kvalita

Reagovat
masly008

hm pískatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To je souboj kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nketiah je taky dobrá simulantská pička

Reagovat
Vlkoslav

dyt nesimuloval, proste si zakopl o nohu

Reagovat
smazaný uživatel

super, škoda že to sudí neviděl

Reagovat
Nizzie

Wut?

Reagovat
Trand

Však ho Elanga nechtěně trefil a kvůli tomu si kopnul do nohy.

Reagovat
masly008

a ty slepá slepice no

Reagovat
dantetomas

Aky simulant? Ved zakopol sam o seba

Reagovat
smazaný uživatel

zakopl, ale skácel se k zemi až moc snadno

Reagovat
Nizzie

A ty si pořád děsnej debil, nemáš mu co vyčítat.

Btw nesimuloval dumbo.

Reagovat
Taiger

Nejde ti to jak na Tinderu

Reagovat
Nikikrew

Od golu nehrame nic.

Reagovat
Frony

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta za ruku

Reagovat
Manchestersky Krocan

Sudí a VAR dnes trápnejší ako výkony Manchestru v tejto sezóne

Reagovat
Nizzie

Tvle pěkná...

Reagovat
Nikikrew

Podla mna teda ruka, teraz Cedric

Reagovat
Frony

Úplně jasná

Reagovat
Trand

No, United jsou lepší

Reagovat
Taiger

Cedric je mimo, Holding in a White RB pls

Reagovat
mithro

dnes maju sudi asi jasne karticky. este, ze mi je to vlastne jedno

Reagovat
Vlkoslav

kurva uz by sme se meli probrat, jinak brzo srovnaji

Reagovat
Vlkoslav

strasne laciny ztraty

Reagovat
smazaný uživatel

VARsenal

Reagovat
Nizzie

Poserowny

Reagovat
mistr129

Eddie

Reagovat
Kixi Syhimour

Dalot , ofsajd linie přímo skvělá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

Boha Eddieee

Reagovat
Gunner14

Co to je teď za rozehrávku do piče, jim chceme ten gol darovat nebo co?

Reagovat
John Obi Mikel

Tominay

Reagovat
pingla

nehrajeme špatně, ale prostě to chce gól no

Reagovat
mithro

Dalot ty si obranca

Reagovat
kaja900

Co nedaji na obou stranách

Reagovat
Tommy the Gunner

Nketiah omg

Reagovat
Gunner14

Eddie

Reagovat
Euphael

Nkettiah

Reagovat
Euphael

Nkettiah

Reagovat
Vlkoslav

omggggg proc strilel se zavrenejma ocima?? To mohl krasne zakoncit, Eddie

Reagovat
Remt

brankář se ani nehnul, měl na to čas, nechápu jak to může takhle nahulit do brankáře

Reagovat
Minister

Eddie dpc ved to stačilo len tak jemne po zemi... ale on zavre oči a napali to

Reagovat
Nizzie

Na druhý pokus dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, být to jinej tým, tak už inkasoval 2 penalty...

Reagovat
Nizzie

Jo jo jasně prosím Tě. Už se vrať do kanálu.

Nerozporuju tu první pecku, dle středy měla být. Ruku Cedrica jsem neviděl, takže nechci soudit.

Reagovat
tweek

První byla, ale ruka byla mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Hm, tak nebyla no, to je ještě lepší

Reagovat
Front hell

to je vůl

Reagovat
Swarley

To bránění je prostě neuvěřitelný, pořád někam ustupují a pak mají stejně hovno rozebráno, amatéři

Reagovat
Swarley

To je neuvěřitelný, neskutečný

Reagovat
Remt

Zeptám se - chápu že s Ronaldem moc presovat nejde ale přesto - toto po nich trenér/trenéři chtějí aby takhle hráli? Vždyť to je supersnadný přehrát rozehrávkou první 4-5 hráčů. Stačí jedna dvě přihrávky a jsou u vašeho vápna. Mi přijde že tam na to polovina týmu úplně kašle

Reagovat
Swarley

Hrají tak každý zápas, tak je to asi tak v plánu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Óde vyborne

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

eddie stacilo to uklidit jak proti chelsea, akorat tady mel jeste vic casu a prostoru..

Reagovat
mistr129

Eddie

Reagovat
tunkic

Tohle musi davat

Reagovat
Euphael

Edoslav vyborne

Reagovat
mithro

s takou obranou mozes hrat dopredu aj dobre a nema to vyznam.

Reagovat
Tommy the Gunner

Nketiaaaaaah

Reagovat
Taiger

eddieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Euphael

ofsajd

Reagovat
mr.Silver

To byl ofsajd ne? Krásně Odegaard.

Reagovat
Vlkoslav

ofsajd?

Reagovat
EXoRcIsT

to je obrana dpc vsetkych do jedneho vyhadzat a v lete len kupovat obrancov

Reagovat
mistr129

ofsajd a penalta

Reagovat
PP

jedno nebo druhé, ale gol ne..

Reagovat
PP

To musel být ofsajd přece..

Reagovat
Ligter

Ludva vole, dává vedle do Excelu ty pokuty, a to budou takový pokuty vole, že se z toho poserete...

Reagovat
Minister

Penalta

Reagovat
Taiger

Tak nic :(

Reagovat
Vlkoslav

skoda dohajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

imo gol, diky tomu jak byl ohnuty

Reagovat
mithro

a toto na penaltu pozeraju. lol.

Reagovat
mr.Silver

No ale penalta jasná

Reagovat
pingla

ti jebe

Reagovat
mistr129

to ti nevyšlo

Reagovat
pingla

však to nebyla penalta ani omylem, Saka okamžitě padal smutné rozhodnutí

Reagovat
mistr129

Padal okamžitě potom co ho bránící hráč naremploval

Reagovat
pingla

toto je kontaktní sport, Telles do něj zezadu strčil, ale určitě ne tak, aby sebou mrskl na zem a byla z toho penalta

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Frony

To jako schválně vynecháváš ten úplně jasný šlapák?

Reagovat
mithro

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
aileroan

penalta přísná takhle posouzeno měla být i na Elangu, ale za mě nebyla ani jedna. Jinak, ale fakt netuším co vyváděli s tou rukou ta byla podle mě fakt jasná a to nevím, jak obhájí.Jenom nám řeknou, že to byla chyba a že jsme jí měli mít a to už bude k prdu

Reagovat
Kixi Syhimour

A ta ruka před 5 minutami?

Reagovat
masly008

byla mimo 16

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

ale nejaku opakovacku z toho by mohli aspon ukazat

Reagovat
John Obi Mikel

Asi.

Reagovat
Miguel19

Bylo ve vápně.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ne

Reagovat
Frony

Asi mimo vápno jinak by to byla penalta

Reagovat
merlick

pundits hovorili volake pravidlo ze ked pada hrac a padne na loptu tak sa nepiska

Reagovat
Gareth Bale 11

Za me bych ji piskl.

Reagovat
Gunner14

jasná pencka

Reagovat
John Obi Mikel

Za tohle penalta

Reagovat
mistr129

vždyť ho tam jasně podrazil

Reagovat
John Obi Mikel

Owny trhej

Reagovat
Minister

Celkom jasná vole

Reagovat
masly008

tak jako vletěl do něho dřív než tam byl balon

Reagovat
John Obi Mikel

A Saka padal ještě před tím

Reagovat
PP

jako byla to nemehlovost hráče, ale podrazil ho..

Reagovat
SpecialOne

Za mě taky byla.

Reagovat
mithro

to je komedia ako nas vykon

Reagovat
smazaný uživatel

eddie si tam mal tu liniu postrazit

Reagovat
aramaki

Reagovat
kaja900

Zajímavý že najednou video je

Reagovat
Salfovic

VARsenal

Reagovat
vitasrp

Rozhodčí zatím prvotřídní výkon

Reagovat
vitasrp

I když, prvotřídní směrem na jednu stranu v podstatě jo.

Reagovat
masly008

co odpískal špatně?ten souboj na elangu měl řešit buď pomezní nebo VAR ne?A tohle asi pentle byla

Reagovat
vitasrp

Faul na Elangu se dal pískat, ruka byla úplně jasná, tam nechápu, co VAR a sudí dělali. Ta ruka byla určitě víc clear and obvious než penalta pro Arsenal, byť ta se taky určitě odpískat dala.

Já jenom furt nechápu tu hranici, kdy opravujeme a kde ne, nedává mi to smysl prostě.

Reagovat
Swarley

Reagovat
masly008

s těma opravama to neví ani oni, u toho elangy to rozhodčí moc vidět nemohl asi,ale VAR měl

Reagovat
Trand

Vysvětloval teď expert na pravidla že když hráč padá a míč je mezi jeho rukou a tělem a dotkne se ruky, tak to ruka není. Nebo něco v tom smyslu.

Reagovat
vitasrp

Si vezmi ale, že to je stejně dost slušná píčovina, útočník si obhodí obránce, ten ztratí rovnováhu, spadne a míč takhle omylem zastaví rukou, čímž zmaří nadějnou šanci pro soupeře. A penalta není? to prostě nedává smysl

Reagovat
Trand

Já jenom píšu co říkal Walton a ten i říkal že to byl správný verdikt. Dante to níže hodil v přesnějším znění než já

Reagovat
vitasrp

Jasně no, ta pravidla jsou občas postavená úplně na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je jedna věc to, že to pravidlo nedává smysl, ale druhá věc je to, že to pravidlo prostě existuje. Problém je, že většina lidí ty pravidla ani nezná a snaží se tu něco hodnotit a říkat, kdo co dělá špatně.

Ano, pravidla o hraní rukou jsou hodně nejasný a mnohdy nedávají smysl, ale to nic nemění na tom, že se podle nich musí pískat.

Penalta na Elangu podle mého taky spíše ne, ikdyž bych se samozřejmě nedivil kdyby to někdy nějaký rozhodčí písknul. Penalta na Saku podle mě jasnější.

Takže celkově rozhodčí nepíská nějak zle (aspoň tyhle tři momenty).

Reagovat
merlick

Reagovat
Godwinson

Naprosta silenost

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

to je komedie tohle

Reagovat
mithro

hlavne ked predtym na druhej strane hluchy a slepy. ked uz toto piska, musi aj na druhu stranu. to je na tom horsie ako to, ze to odpiskal.

Reagovat
vceradnesazitra

Ty vole za tohle dát penaltu

Reagovat
Jollae

Nechuťák Arteta...to je taká odporná papula...lego panáčik pojebaný

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
PH8

Reagovat
Front hell

Jiná křeč

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaa ♥

Reagovat
mistr129

Saka

Reagovat
Maximm9

Telles v dnesnim zapase 100% nahrazuje Harryho vykon

Reagovat
Diskostu

Elanga no Faul a toto ano United su tragédi ale takyto zárez

Reagovat
Tommy the Gunner

Sakaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

jooooooooo

Reagovat
Manchestersky Krocan

VAR sa zobudil v nesprávnu chvíľu..na posraneho aj hajzel padne

Reagovat
Nikikrew

Penalta podla mna bola, ta ale aj na druhej strane mala byt

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Coutinho10

tak United pokračují, kde skončili v úterý

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Sakaaaaa, ta penalta na Euru z něj udělala ještě většího pána, věděl jsem že to dá. Mufani nevím co brečí

Reagovat
smazaný uživatel

zduchl ho zezadu, ale na obvious error.. no nevim, kdyby to piskl rovnou, tak ano, ale takhle to overrulnout, divne.

ale faul to byl, kdyby ten mic po eddiem neprevzal, tak by to imo vypadalo jeste jednoznacneji, protoze by mu tim faulem prerusil golovou sanci. tkhlae to s tou prihravkou vypadalo, ze se nic moc nestalo

Reagovat
Kixi Syhimour

za obvious error

Reagovat
Maximm9

Tam mozna ani neslo o to mirne postrceni, ale rozhodujici byl ten slapak pri tom

Reagovat
vitasrp

On ho nežďuchl zezadu, on mu přišlápl kotník, zřejmě kvůli tomu to nakonec odpískali no, to už mi dává aspoň trochu větší smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si nevsiml v tom pripade to trochu dava smysl.

ale zduchl ho, vzdyt to bylo to hlavni co ho rozhodilo a privodilo pad. https://v.fodder.gg/v/a5y4y3

v 9. s tam jde jasne videt, jak se o nej opre a sakovo telo jde diky tomu dopredu

Reagovat
mistr129

Reagovat
EXoRcIsT

CR7 ale obranci arsenalu tiez

Reagovat
Kixi Syhimour

to je zápas, třetina a už nemůžu

Reagovat
diastan

Reagovat
dantetomas

Nieco ako Liverpool pred prichodom Kloppa

Reagovat
Zdechlina

Sudí vynikající

Reagovat
Vlkoslav

to je show

Reagovat
Diskostu

Penalta dajme tomu ale prečo nebola aj na druhej strane + Tavares RED ?

Reagovat
mr.Silver

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

ramsdale siel potom zastal

Reagovat
Tommy the Gunner

Dementi

Reagovat
Minister

To čo bola za bránenie... a Ramsdale idem nejdem

Reagovat
forrest

Takze jasna penalta na Elangu nic, za ruku ve vapne taky nic… a za tenhle uplne normalni souboj, kdy spis faulová utocici hrac, tak penaltu.

Mrdky ten VAR a dnesni rozhodci…

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
merlick

Otazka ale je, prezije toto Svatej?

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš owny

Reagovat
Nizzie

Svatej už vymýšlí nadkategorii pro zmrdovství Saky a owny nemůže oddělat poklop od kanálu, takže smůla.

Reagovat
mithro

konecne poriadny gol

Reagovat
Swarley

Kdo jiný, nádherně

Reagovat
Vlkoslav

Roncek krasna 100ka

Reagovat
pingla

problémový Ronaldo zase dává gól

Reagovat
Gunner14

Co tam dělali obránci wtf?

Reagovat
Gunner14

Aj Ramsdale je mrdlej v poslední době

Reagovat
Gareth Bale 11

Co to je za obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

rasmsdale uz by si fakt mel sednout gabriel taky parada

Reagovat
Ondiis

Ramsdale by si zasloužil na chvíli sednout. Poslední zápasy hrůza

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Euphael

Reagovat
PH8

Vždyť dnes předvedl fantastické zákroky.

Reagovat
EXoRcIsT

dpc teraz opakovacka hrac Arsenalu cista ruka v 16tke

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Freedo

SIUUUUUUUUU

Reagovat
Diskostu

El Fenomeno Cristiano

Reagovat
Nikikrew

Naco tam kurva je VAR fakt nechapem. Docela chapem frustraciu fans United

Reagovat
Nizzie

Hrůza, jak ty rozhodčí kurví zápasy.

Reagovat
patas92

E. Garcia - Lenglet by byla asi tak třetí nejlepší stoperská dvojka v Anglii.

Reagovat
SpecialOne

Tak to bylo uvnitř, jasná penalta a karta.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

ako ukazali replay tej ruky. ako toto nemohli pisknut

Reagovat
EXoRcIsT

lebo sa dlho hralo bez predlzenia a kkti na to zabudli

Reagovat
mithro

to je ale jak vyhovorky na zakladke

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nizzie

však to mohl v klidu VAR přerušit, oni nemusí čekat ani na přerušení ne? Když VAR usoudí, že je to pecka, může sám dát rozhodčímu signál k přerušení, ne?

Reagovat
Dawon

Ty vole dyt ta ruka cedrica byla ve vápně, teď to ukázali wtf var?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné čo zas ti rozhodcovia robia, fakt neuveriteľné

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Maximm9

Klid oni na to mrknou o polocasu a budete ji kopat ve 46min

Reagovat
Front hell

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ramsdale

Reagovat
smazaný uživatel

ta nasa obrana a ramsdale su dnes sialeni

Reagovat
Diskostu

Opakovačka a čista ruka Cedrica Pekny hnoj zatiaľ Arsenal tvrdo tlačeny

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska trochu VARsenal

Reagovat
Nizzie

Nezapomeň napsat, že je to zaplacené.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ta ruka, to nemohlo byt jasnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezejte ty mrdky

Reagovat
Edgewalker

Díky owny, snažíme se!!!

Reagovat
Nizzie

Kdo ti má jít nařezat?

Reagovat
aramaki

United mali kopat jednu pen asi tiez.

Reagovat
masly008

nemyslím si že by to někdo rozporoval ,ale zase to asi moc lidem vadit nebude, jsme menší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

2 a červená pro Tavarese

Reagovat
PP

a kurva.. dolar tady.. už chybí jen poslední pitomec do party - liquid..

Reagovat
aramaki

3 a 4 červené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

dolar hotovo

Reagovat
PH8

Reagovat
Front hell

Nefňukej veverko

Reagovat
Gunner14

Pojďme normálně hrát konečně v klidu jim můžeme nasázet další goly, ale s takovou rozehrávkou ze zadu je tak max dostaneme do hry nebo něco vymyslí Roncek, který je dneska při chuti.

Reagovat
Vlkoslav

stejne tak nam oni muzou nasazet dalsi goly taky, je to joke na obe strany v obrane

Reagovat
fellaininho

Telles katastrofální dnes, VAR hned v závěsu a hra United takový ten standard. Takže Roncek hattrick.

Reagovat
mistr129

Elneny

Reagovat
Taiger

Elnenyho střela nebezpečnější než všechny Parteyho za celou sezónu

Reagovat
aramaki

Ale to aj prihrávky v našom obrannom pásme

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ramsdale chyta posle obdobie tak ako sme si mysleli ze asi bude chytat

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

ale zase nedělejme z toho vědu. Každý hráč má slabší období. Leno taky chytal rok a půl jak bůh, stačilo pár zápasů a už jste ho vyhazovali.

Reagovat
Diskostu

Dufam že po polčase ked si sudi prebehne tie momenty začne kompenzovať...

Reagovat
aramaki

Dúfam, že nie, lebo sa z toho stane guláš.

Reagovat
dantetomas

There will be no penalty if:

a player is falling and the ball touches their hand/arm when it is between their body and the ground (but not extended to make the body bigger).

Sedi to na tu Cedricovu ruku? Lebo sa mi zdalo, ze to zahral aj trochu s umyslom

Reagovat
masly008

co?vždyť spadl,zase nepřehánějme.

Reagovat
Taiger

určitě nechtěl

Reagovat
SpecialOne

Bylo to podobné jako De Ligt na EURU, za mě jasná. Spíš ten míč zahrál, než že by na něj spadl.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna nesedi. A najma tou rukou zmaril sancu United, pre mna jasna penalta

Reagovat
ashburtongrove

Na BT maji byvale rozhodci co komentuji tyto momenty a vpodstate tam to obhajil diky tomuto, ze to pencka nebyla

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

ale pri Waltonovi plati vzdy opak. ak povie, ze to je penalta, tak nie je.

Reagovat
dantetomas

Viem, presne preto som to vyhladal a skopiroval sem. A popravde, som ho potom pravidle prestal pocuvat, ale mam pocit, ze dodal, ze to aj tak bolo "a bit harsh against United"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
aramaki

No minimalne sa to malo skúmať.

Reagovat
smazaný uživatel

jak vis, ze se to nezkoumalo?

Reagovat
mistr129

Reagovat
ashburtongrove

Vsak se to zkoumalo, alespon na BT to rikali, ono se dost casto stava ze to VAR kontroluje kdyz je hra v behu

Reagovat
dantetomas

Ale ono sa to skumalo pocas hry a var evidentne uplatnil to pravidlo hore, tak nemal hlavny dovod prerusovat hru a ist sledovat opakovacku.

Reagovat
aramaki

Reagovat
merlick

checkovali to, hovorili komentatori

Reagovat
aramaki

Tak fajn. Ale bolo to na hrane, mali sme trochu stastie. Na druhej strane vo viacerých zápasoch predtým šli takéto rozhodnutia proti Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo na bt tot takhle nejak popisovali proc pencka ne

Reagovat
Manchestersky Krocan

Takže keď bude hráč v situácii kedy nemôže zabrániť gólu inak ako len sa natiahnuť a vyboxovat loptu, stačí iba spadnúť cool

Reagovat
aramaki

Teoreticky áno. Prakticky je nemožné v tom zlomku sekundy a dynamike taký uveriteľný pád zrealizovať.

Reagovat
Nizzie

Ježíš, tak nám VAR jednou taky pomohl (nerozporuju že kurevsky), tak se z toho zase neposerte.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Docela komedie co tam dneska Dawsin a spol predvadi. Horsi uz jsou jen obe obrany. Nevidum moc rozdil mezi penaltovym zakrokem a tim na Elangu. Obte ruce ani nemluve.

Reagovat
Taiger

Reagovat
mithro

ale sedi to k tomu zapasu, kvalita na kazdej strane

Reagovat
Busby babes

presne docela se tu smeju

Reagovat
vitasrp

Jsem rád, že bude pískat finále FA Cupu, to bude taky krásná podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

faul nohou od dalota, prislapl ho, navic tam pribehl z druhe strany, takze ty ruce saku vic rozhodily

Reagovat
tweek

Rozdíl byl v tom, že Telles tam Saku přišlápl. V tom momentě to rozhodčímu taky nejvíce zpomalovali. O to přistrčení ani tak nešlo.

Reagovat
tweek

* Dalot

Reagovat
Taiger

Nketiah je ale dobrej, rychlej, hodí se do toho systému a link up play má taky solidní, Laca snad do konce sezóny sedět bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ty na mě vůbec nereaguj, jseš Laca stan = stupid donut

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi soucin tech nejhrosich klise soucasne doby

Reagovat
Taiger

A ty jseš knobhead

Reagovat
norton

mne sa tiez zacina pacit. vidim tam potencial, ktory som doteraz nevidel

Reagovat
Taiger

Reaguješ na někoho, kdo chce v základu hráče, kterej letos nedal gól

Reagovat
norton

reakcia na taigera

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ale zatim se mu podarily tak 2 zapasy za sezonu, navic nedava smysl odstrihnou lacu, ktery v prumeru hur nez on rozhodne nehraje (a je pravdepodobne, ze eddie zase spadne do prumer, i dnes mel dat jednoznacne gol a nema nic)

Reagovat
Taiger

Kolik těch gólů měl už dát Laca?

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomujes si, ze se tu bavime ze eddie vse a laca uz nikdy? eddie hral uplne tragicky v podstate vse krome posledniho zapasu (a jednoho zapasu v efl), kde zahral velmi dobre a i tady mel hlavne hromadu stesti na odrazy. krome tohoto zapasu nema zadny gol v pl -> vetsinou hraje spatne a ani nedava goly

Reagovat
Taiger

A kolik má gólů Laca? Nketiah v podstatě nedostal run of games, Laca hraje furt a kromě toho jeho "link up" playe nenabízí naprosto nic, z Nketiaha aspoň čiší nebezpečí a má rychlost, Laca by nedal ani jeden gól proti Chelsea, páč by se jí svou na kkt rychlostí a nemotorností nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

proboha muj boze z nketiaha cisi nebzepeci tak mozna pro neho samotneho. tohle je fakt absurdni, hracovi se podari trochu jeden zapas a ty zapomenes uplne na vse, coho provazi, bez radsi na mirai pls

Reagovat
Taiger

Souhlasí tu se mnou další 2 uživatelé, to že tvůj názor není majoritní neznamená, že je správný donut

Reagovat
smazaný uživatel

"souhlasi se mnou 2 lidi, takze mam pravdu"

Reagovat
Taiger

"Všichni jsou retardi jenom já jsem letadlo"

Reagovat
smazaný uživatel

uz dost ale, bez si sikanovat nekoho jineho

Reagovat
aramaki

Laca omnoho lepšie napadá a príde mi o dosť bojovnejší. Tiež nemá toľko strát ako Eddie. Na druhej strane, ja tu dravosť a chladnokrvnosť útočníka nevidím. Ok, Chelsea mu vyšla (aj s veľkým šťastím pri odrazoch), ale inak je to palič. Čo potvrdil aj v zapase s Manu. V takej šanci musí chladnokrvne premeniť. V zápase dal gol z ofsajdu a pri 3 gole hrozilo, že ho neuznajú opat kvoli jeho ofsajdu. Budem sa rád mýliť, ale nemá to v sebe. Základ určite nie, to vyhorí rýchlo a na lavičku sa necíti, je mladý, chce hrať, to je pochopiteľné. Ale je pravda, že u nho vidno zlepšenie ako hráva pravidelnejšie. Moc na vyber aj tak nemáme, takže do konca už bude hrať jeden alebo druhý.

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš do toho systému, který spoléhá na luck a VAR?

Reagovat
Taiger

Dneska se mintuje super projekt, můžu dát echo ať zbohatneš

Reagovat
Taiger

Gabriel je poslední dobou dost mimo, snad ho nahradí co nejdřív Saliba

Reagovat
Nikikrew

Cedric je dnes totalne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze cedric

Reagovat
Zdechlina

Už jenom kvůli ownymu a tomu, co tu dnes předvádí doufám, že vyhrajeme

Reagovat
Nizzie

Reagovat
tweek

Čekal, že oba zápasy prohrajem, tak začíná neunášet

Reagovat
Hachim Mastour

Cedric

Reagovat
SpecialOne

Cedric teď

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsdale

Reagovat
Tommy the Gunner

Cedric

Reagovat
PP

Cedric je zhulený nebo co ten předvádí dnes?

Reagovat
mistr129

Tolik střel na bránu z víc jak dvaceti metrů jsme neměli za celou sezonu

Reagovat
mr.Silver

Odegaard je super, ESR teď fajn, ale jinak nic moc. Dal bych tam Martinelliho

Reagovat
Taiger

Gabi je poslední dobou mizernej

Reagovat
mr.Silver

Není

Reagovat
Taiger

Od zápasu, kde točil TAA tak nezahrál jedinej dobrej zápas, vím, že to je sympaťák ale ne

Reagovat
Ranoth

na akom mieste by boli United bez Ronalda ?

Reagovat
El Cid z City

Minulej rok druhý.

Reagovat
mistr129

Nevím, kouknul bych třeba na loňskou tabulku nebo tak něco

Reagovat
Nizzie

Logicky asi myslí, kde by byli letos bez Ronalda. Nebo si vážně myslíš, že letos bez Roncka by přeskočili Pool či City?

Reagovat
DreamTeam

Někde uprostřed tabulky.

Reagovat
Salfovic

Třetí.

Reagovat
EXoRcIsT

Sranda zapas zatial aspon sa je na co pozerat rozhodca a vsetci obrancovia ci Arsenalu alebo MU

Reagovat
Gunner14

Tavares je strašně chaos hráč, fyzicky je na tom super, ale ty jeho rozhodnutí někdy jsou totálně mimo, naštěstí je ještě mladej a je to jeho první rok v PL, takže soudit ho ještě úplně nebudu. Za to takový Cedric, který je už nějaký pátek v PL, je prostě na facku, škoda Tomiho zastupoval poměrně slušně na jeho poměry, dnes už je to zase klasickej Cedric

Reagovat
Nikikrew

Zabavny zapas ktory len podtrhuje ze obrany oboch timov su slabiny. U nas je Cedric velmi slabucky. Zavinil ,penaltu" (podla mna), je nervoyzny a Sancho si z neho robi dobry den. Tavares na druhej strane lepsi ale elenga mu tiez slusne zatapa. Stoperi mi tiez nepridu isty. Ramsdale by si mal sadnut, kazdy nakop na hraca United pri gole zavahal.

Naopak stred zlaohy velmi slusny. El neny opat super vykon, Odegard je dnes vyborny. Saka a Eddie docela nebezpecny, naopak ESR opat neviditelny a dal by som ho dole ak bude takto pokracovat v 2 polcase.

Penalta na strane United mala byt urcite, mozno aj 2. Sudi a Var to nezvladaju

Reagovat
Taiger

Nechce někdo lístek na Majáles? Dneska až moc dobrý zápasy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

Line up nic moc Stein27, Calin a Sheen, jinak nic co by mě nějak bralo To radši Colours kde to pokryje Garrix

Reagovat
SunFells

Nic mi ani jeden neříká, ale tady ty Mirai festivaly jsou bašta přesně těch rádio umělců co si tu hřejeme. Coloursy budou skvělé i díky mnoha dalším

Reagovat
Taiger

Teď toho lituju, Mirai je taky fajn, oh well tak příští rok

Reagovat
SunFells

co? Vždyť já se Majálesu a Miraiům směju

Reagovat
Taiger

Ah well, nepochopil jsem, navazoval jsem na ten výsměch původní

Reagovat
smazaný uživatel

cedric dole, snad tomi pripadne holding. ramsdale sa musi spamatat

Reagovat
SunFells

Fuu, Ramsdale včera chlastal. Takový snadný zápas, soupeř nás do poslední třetiny v podstatě zve a my se s utřepanýma nohama snažíme hlavně udržet míč, prostě hrajme protože z té defenzivní pětky je nějaká větší jistota že neudělá šaškárnu jen u Whitea.

Reagovat
Taiger

Toney by už ten zápas rozhodl

Reagovat
SunFells

Ten zápas by byl dnes s Lenem a Holdingem rozhodnutý. Vepředu si v těch jejich mezerách poradíme i bez Toneyho.

Reagovat
Taiger

Ten Cedric je mimo a Leno mi taky chybí

Reagovat
SunFells

Mně chybí až dnes když vidím, jak Ramsdale svou nejistotu přenáší na celou obranu Ale klidně bych Holdinga nechal hrát i místo Gabriela než Cedrica, u toho gólu byl brazilec zase hlupákem a jen čekám, kdy udělá klasicky kokotinu v build-upu.

Reagovat
Taiger

S tím souhlas no, Holding byl náš nejlepší stoper i minulej zápas, od nových vlasů jede naprostý bomby

Reagovat
mr.Silver

Gabriel je šílený.

Reagovat
Swarley

Jsme ve strašných hovnech ale tenhle nový Arsenal na tom není o moc líp

Reagovat
masly008

Tak chybí nám oba kraje obrany a stěžejní záložník a u vás nehraje Harry což by nám taky pomohlo

Reagovat
Swarley

Nám chybí 10 hráčů, jak říkal trenér

Reagovat
hodoňa

Nám hlavně chybí trenér.

Reagovat
Swarley

Ten taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
EXoRcIsT

sak len v obrane Lindelof Bailly Maguire Telles Dalot AWB nemaju kvalitu nato hrat za MU to mas hned 6 co by trebalo nahradit

Reagovat
Gunner14

Jestli si viděl jen tenhle náš zápas, tak ok. Hrajeme jak dementi dneska.

Reagovat
tweek

Není to ještě moc dobré, no, ale jsme v té přestavbě a zlepšování rozhodně dál než vy...

Reagovat
Swarley

ok, to mi teda moc nepřijde, to je podobná bída a u nás to horší být už ani nemůže

Reagovat
Ranoth

kolko utratili za prestupy oni a kolko vy ?

Reagovat
Swarley

Nevím, ale i Norwich byl lepší a ten asi víc neutratil než oni

Reagovat
Čenda

Pure panic

Emile nejmíň viditelnej, jinak dobrý, Ramsdale naopak nejvic viditelnej. Udržet, do boha.

A Sancho si nas pěkně vodí, ten kluk je moc dobrej. De Gea držák.

Pravidlově vse docela spravne, penalta na Elangu určitě ne, ruka Cedrica byla, ale jak psáno výše, komentátoři to tam vysvětlili, proč ne. Penalta na Saku přísnější, no.

Reagovat
Gunner14

Snad se vzpamatujeme, tohle se musí vyhrát, takový slabý United a my hrajeme ze zadu jak totální šašci

Reagovat
Nizzie

Zápas super. Vedeme zaslouženě (herně), ale kliku teda máme neskutečnou jak proti Chelsea, tak dnes. Rozhodčí bohužel drží trend nejtragičtějšího aspektu Premier League. Bohužel, pravidla jsou nastavené jak jsou, teda nesmyslně, ale za mě rozhodně faul na Elangu pecka, ruka Cedrica taky pecka (pravidlo o pádu na míč je v tomto případě špatně, Cedric, byť nevědomky, zmařil jednoznačnou šanci United) a faul na Saku taky pecka.

No, budu teď trochu alibistický, ale s ohledem na to, jak nás většinou VAR řeže, tak si stěžovat nebudu, a pravidla jsou nastavené tak, že v rukou to rozhodnutí má vždy rozhodčí, takže to přijmu, stejně jako vždy akceptuju, když nás řežou, ale chápu frustraci fans United, tohle si oni nezaslouží.

Owny, jak se ti zápas zatím líbí? Jsi nějak ticho od té pecky.

Reagovat
masly008

Můžeš mi říct kdy jsme s chelsea měli štěstí? Při tom co mohl dostat Sarr 2 žlutou? Nebo Mount přímo redku? Jo ty myslíš tu penaltu která byla už na 4:2

Reagovat
Nizzie

No při penaltě Saky, na nic jiného nenarážím. Za mě ta pecka nebyla. Jinak samozřejmě, Sarr druhou žlutou dostat měl, Mount tak dvě červený.

Reagovat
masly008

Tak ale to ten zápas nerozhodlo,bylo to před koncem na 4:2

Reagovat
Nizzie

To ani netvrdím.

Reagovat
merlick

1 gol - chyba Christensena, nas luck

2 gol - pekna akcia, vsetko v cajku

3 gol - 500 odrazov na Eddieho kopacku

4 gol - penalta piskatelna nepiskatelna

Chelsea mala miestami 80% drzanie lopty, kludne to mohli vyhrat, mali sme luck, nic ine.

Reagovat
Gunner14

"ale chápu frustraci fans United, tohle si oni nezaslouží."

Si nesledoval fotbal za SAFa ne?

Reagovat
Nizzie

Sledoval, ale United jsem vždycky respektoval, byť to bylo vyhrocené. A toto si přiznejme je fakt hodně, jakékoliv rozhodnutí jde proti nim, to si zaslouží jen slepice a owny.

Reagovat
Freedo

Já si teda nemyslím, že by Arsenal byl lepší. Po úvodní brance United byli tak dlouho lepší, potom se to vyrovnalo a šance byly na obou stranách. Ale už jen, když si vezmeš gólovky - Elanga šel sám z úhlu, Bruno mohl lobnout do prázdný, Dalot břevno, pak další střely. Arsenal až na góly toho tolik neměl, jen 2 střely za vápnem, co se sice schovaly za hráče, ale De Gea je vyrazil a Nketiahovu šanci, kterou napálil do brankáře.

Reagovat
Nizzie

Asi jo hele, máš pravdu.

Reagovat
merlick

tak tu logiku o zmarenych sanciach mozes teda aplikovat na vsetko, nech sa piska akakolvek ruka vnutri 16. A nech sa vymazu vsetky tieto pravidla kedy za to hrac "nemoze", a aj nastrelena ruka pri tele nech sa piska.

Reagovat
Nizzie

Já bych to bral naopak, je to trochu extrémní, ale aby se pískala jen ruka s viditelný úmyslem chytit míč nebo mu zabránit v cestě, podobně, jako když tehda proti Chelsea Ox "vychytal" tu střelu. Ale tu se zase nabízí otázka, kdo posoudí hranici, že to chtěl chytit a nebo nechtěl. Každopádně teď je to nastavené jak to nastavené je.

Reagovat
merlick

pritom by vznikalo prave najviac tych kontroverzii

Reagovat
Nizzie

Kdyby se to správně nastavilo, tak si to nemyslím.

Reagovat
Freedo

Bez Rashforda ta ofenzivní část vypadá o dost líp. Sancho se snaží a líbí se mi, i když ještě potřebuje přidat čísla. Telles ho dobře doplňuje, ale dozadu je příšernej a může za oba góly. Shaw by teda nebyl lepší, takže je to asi fuk. Mohla se víc ale zapojit i pravá strana.

Reagovat
Gunner14

Only Meslier (118) has had to make more saves in the Premier League this season than David de Gea (116)

Reagovat
masly008

dneska ho překoná

Reagovat
mr.Silver

Tavares to je šílené, ty jeho střely...

Reagovat
Hachim Mastour

To je kokot

Reagovat
Minister

Ten Tavares je strašne jednoduchý chlapec... on pri tom futbale snáď vôbec nerozmýšľa.

Reagovat
Trand

Náhodou tu kličku udělal super.. Akorát asi zapomněl že pravou neumí kopat no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

tyhlety soudy jsou uplne netrapnejsi. hra nema v podstate nic spolecneho s inteligenci, protoze to hromada jinych faktoru ovlivnuje mnohem vice.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tavares omg

Reagovat
Trand

Nunovy střely jsou parádní Jako by byl Partey na hřišti

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Swarley

Super skluz od Dalota, to fakt dávalo smysl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Ale tak délka byla na světový rekord

Reagovat
Nikikrew

To je v prdeli

Reagovat
mr.Silver

Tavares

Reagovat
mistr129

Nuno

Reagovat
Nizzie

Ten Tavares

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka

Reagovat
mithro

tavares

Reagovat
Tommy the Gunner

Tavares dement

Reagovat
Gareth Bale 11

A tuhle ruku piska okamžitě.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tu by videl i Stevie Wonder

Reagovat
Manchestersky Krocan

Zrovna takéto ruky sa za penaltove nepovažujú či?

Reagovat
smazaný uživatel

tragedi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ronaldo nekope?

Reagovat
John Obi Mikel

Vždy si s Brunem před zápasem hodí korunou

Reagovat
Salfovic

Jen přímáky

Reagovat
Diskostu

A Kartu nič ????

Reagovat
Gunner14

Tavares je totálně hloupej ...fakt nulový myšlení ten kluk..

Reagovat
Ondiis

Proč tam šel tak hloupě s tou rukou napřed? To nemohlo dopadnou jinak

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

protože si mo matič přidržel

Reagovat
mithro

Bruno, ty mas tiez formu

Reagovat
mithro

ale trafil presne

Reagovat
Wazza228

Dneska rozhodčí jede.

Reagovat
mistr129

Bruno

Reagovat
Kixi Syhimour

Bruneček zadupal

Reagovat
Manchestersky Krocan

Bruno chod si už sadnúť prosím ťa

Reagovat
mr.Silver

HAHAHAHAHA to je kokot

Reagovat
John Obi Mikel

Bruno

Reagovat
Diskostu

nedal dement

Reagovat
Wazza228

Bruno je poslední zápasy hrozně mimo.

Reagovat
Tommy the Gunner

Brunoooooo

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Yeeeeees Fernandes

Reagovat
Gareth Bale 11

Hlavne ze u toho hopsa jak idiot.

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
avicii

Zapol som pred koncom prvého polčasu ale čo tu čítam a co vidím asi sranda bola a bude

Reagovat
Taiger

LOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
John Obi Mikel

Brunovi to nejde nepřát

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale vážně, oni si tu exekuci penalt zase prohodili?

Reagovat
John Obi Mikel

Po tomhle zase CR7

Reagovat
Swarley

to už je fakt masakr

Reagovat
Edgewalker

Tpč to je zápas

Reagovat
Nizzie

My máme dneska štěstí jako nikdo, když dneska nevyhraje tak jsme trapáci na úrovni slipek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle nemám nervy, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
tweek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

čus čus

Reagovat
Cobra

Reagovat
Čenda

Reagovat
Ranoth

vecer si ich napravis az vyfasujete od Brentfordu

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nizzie

konečně, dík a čau

Reagovat
Gunner14

dneska máš odkoukáno

Reagovat
PH8

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
Diskostu

ubožiak... Pri Arsenalu stoja všetci svätý

Reagovat
FC Porto FC

A penalty nekope Ronaldo proč?

Reagovat
Edgewalker

No myslím že příště už kopat bude

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vlkoslav

Zkratka nefalsovany souboj kriplu

Reagovat
Nikikrew

Daj dole toho Cedrica prosim

Reagovat
kaja900

Hlavně že ji jde kopat blbec..

Reagovat
Skalda29

Proč i v také situaci musí poskočit několik kol se jenom trápí hrají bídu, tak to má snad vyřešit co nejjednodušeji.... A nebo povolat Maguira na pencku

Reagovat
Ondiis

Mířil až moc přesně ale tohle je dar z nebes pro Tavarese, takhle nepotrestaná chyba

Reagovat
smazaný uživatel

thx bruno

ale stejne je to smesne ty pravidla, cedricova ruka mi prisla jednozance horsi poruseni proti hre, tohle je nestastny odraz, cedric bylo preruseni slibne sance

Reagovat
mithro

nema co davat ruku takto do vzduchu. tam si koledujes.

Reagovat
Zdechlina

Bruno top jako vždy

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Edgewalker

Ale Ramsdale super oslava, úplně jako by tu penaltu vytáhnul škorpionem

Reagovat
Nikikrew

lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda United opravdu docela smůla dnes

Reagovat
SpecialOne

Uf uf, Ronaldo je výbornej.

Reagovat
mithro

to vyzeralo ako metrovy ofsajd a oni z toho spravili taku tesnotku

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zdechlina

Metrový fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

tohle je pro mě zvláštní chápání offside v těchto situacích no reálně byl ve "zvýhodňující pozici" o metr, ale podle pravidel jen o cenťák

Reagovat
Taiger

Chce to střídat, osvěžit, Arteta musí reagovat

Reagovat
forrest

To uz fakt neni mozny. Tenhle zapas zkratka nemuzeme vyhrat, kdyz ze 3 jasnejch penalt foukne jednu, tak ji dame do tyce. A kdyz uz dame gol, je tam 5 cm ofsajd…

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Ech mozme zacat hrat

Reagovat
smazaný uživatel

striedajme uz prosim

Reagovat
mistr129

Ramsdale

Reagovat
Minister

Ramsdale toto je ale bez šance udržať

Reagovat
forrest

Do pici. To neni mozny. Dalsi tyc…

Reagovat
EXoRcIsT

Dalot dpc ako mal si smolu ale na druhej strane bol Sancho sam

Reagovat
Tommy the Gunner

Twl horime

Reagovat
Tommy the Gunner

Ale Ramsdale

Reagovat
Nizzie

Tavares dolů proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

jj nuno muze za to, ze jdou proti nemu 2 hraci najednou a maji hromadu prostoru

Reagovat
Nizzie

Hey začni přemýšlet, než něco napíšeš, hoří kompletně celý zápas. Tedy měl běžet u Ronalda a nebyl by přečíslen, nevím, co se tam sral někde do středu. A to je situace, kterou bych mu z jeho dnešních chyb vyčetl nejméně.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mluvim o situaci, kdy zakoncoval dalot, tam nebylo nic jeho chyba

Reagovat
Nizzie

Byla, odkryl celou svou stranu, když se nesmyslně stáhl od Ronalda do středu.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? byla tam tak obrovska dira, ze tam musel jit, to byla chyba navracejicih se hraci a i gabriela, ktery se nemel nechat tak strhnout na stranu. nemuzes nechat volny prostor pred vapnem omg

Reagovat
Nizzie

Ano, ale zase nemůžeš nechat za sebou nabíhat hráče, u kterého si byl. Seběhl do středu až moc, tak odrkyl celou polovinu pro přihrávku na Ronalda.

Jak říkám, toto je jeho nejmenší chyba ze všech, přesto to nemění nic na faktu, že i toto je i jeho chyba. Že se měli vracet rychleji a lépe i ostatní nerozporuju.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ale uplna blblost co ty pises. on musel jit na stred prave kvuli ronaldovi, kdyby ho branil nejak vedle nej, tak je tam takova dira, ze ronaldovi staci jedina vec a to rozbehnout se do ni, lehky pas a sel by sam na branku. bek si musi nechat nejaky prostor a naskok, aby ubranil co nejvic prostoru. a pripadny nabeh, protoze z logiky veci trva nejaky cas, nez zareaguje na utocnikuv pohyb

Reagovat
SpecialOne

Krásně Ramsdale

Reagovat
kaja900

Arsenal pěkný štěstí dneska

Reagovat
Diskostu

Preboha Dalot zas žrd...

Reagovat
John Obi Mikel

Tyč Arsenal si nemůže stěžovat na nepřízeň štěstí

Reagovat
Minister

Veď to bol skvelý zákrok

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
John Obi Mikel

Pravda. Ramsdale vytáhl

Reagovat
Manchestersky Krocan

Chudák Elanga jemu snáď nič neodpiska

Reagovat
Minister

Ach bože.. Tierney chýba neskutočne

Reagovat
Kixi Syhimour

Zápas Arsenal vs. United na Emirates snad vždy přisoudí jednomu z týmu kupu smůly, býval to Arsenal a de Geových 16 zákroků za zápas, poslední dobou se to ale otáčí

Reagovat
Diskostu

United to je tak zly tak úbohý team take dačo som dlho nevidel

Reagovat
Swarley

Ten tým na druhé straně na tom není o moc líp

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten rozhodci je teda silene tragickej.

Reagovat
mithro

a toto ako nebol faul od toho komika tavaresa?

Reagovat
Dawon

Do piči a toto taky není faul to je dneska komedie fakt

Reagovat
EXoRcIsT

Tavares dalsi uplne jasny faul na hrane 16tky a ten retard rozhodca zase nic

Reagovat
Freedo

wtf, tohle jasnej faul na Elangu. To je v píči. Ruka kolem stehna a stáhne ho

Reagovat
forrest

Ten sudi je fakt mrdka. Pokud uz ani tohle neni faul…

Reagovat
hodoňa

Má nějaká top liga horší rozhodčí?

Reagovat
EXoRcIsT

kazda jedna

Reagovat
Busby babes

Spanelsko

Reagovat
John Obi Mikel

Trošku faul na Elangu

Reagovat
Trand

Nuno musí být prostě u všeho

Reagovat
Taiger

Tavares

Reagovat
fellaininho

Vždyť to samé udělal Telles ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Jasnej faul

Reagovat
Diskostu

WTF no Faul Tavaresa ?? :DDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

nunovi fandim ale teraz je fakt sialeny

Reagovat
Vlkoslav

Tavares at jde do pice uz

Reagovat
mr.Silver

McTominay wtf

Reagovat
Tommy the Gunner

Tavares

Reagovat
Taiger

Mctom je dobrá pička

Reagovat
John Obi Mikel

Tominay

Reagovat
Swarley

McTom

Reagovat
Diskostu

Ukončit zápas prehra oboch tímov...

Reagovat
Busby babes

Jako wtf, asi venku ale porad faul na Elangu ne?

Reagovat
Vlkoslav

Jak se tam po sobe vali a zrovna vyskoci reklama na Fury vs Whyte

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
John Obi Mikel

Xhaka

Reagovat
Freedo

Xhaka se nechá vyloučit ne

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo Nuno

Reagovat
Taiger

Cedric a Tavares

Neskutečný combo

Reagovat
Taiger

Granite

Reagovat
Čenda

Ty píčo to je zápas

Reagovat
Nizzie

Úplně.

Reagovat
Nikikrew

Ti moj boze Tavares

Reagovat
C0br

hrozně divnej zápas

Reagovat
mr.Silver

Sundej už toho Tavarese, co tam dělá proboha

Reagovat
smazaný uživatel

cedric alebu nuno alebo obaja okamzite dole

Reagovat
Manchestersky Krocan

Tavares je strašne mimo, cez neho ten gól musí padnúť

Reagovat
pingla

xhakovinku bychom měli

Reagovat
Vlkoslav

jsem to minul, co provedl?

Reagovat
pingla

3 metry před rozhodčím po odpískání odpálil míč na tribunu, za žlutou

Reagovat
Mervin

Vystřídej toho Tavarese už. To je taková piča dementní neschopná...

Reagovat
mithro

Tavares uz mal mat po zapase ale aspon karta

Reagovat
masina_LFC

Xhaka a Tavares musia mať dokopy IQ len tesne nad hranicou retardácie

Reagovat
Nizzie

Jistě. Jestli si jim IQ test dělal ty, tak chápu, že nevyšel valně.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tavares zase, kde jsme ho vyhrabali proboha

Reagovat
Ondiis

Brutálně nám hoří střed. Propadají u každé akce

Reagovat
Nikikrew

Boze my sme tak slaby tim

Reagovat
Diskostu

na United to stači ty gol nedajú ani keby sa hralo do rana...

Reagovat
Diskostu

Tavares je top ten už mal byt druhykrat vylučeny

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho sundej, at tam jde na beka xhaka nebo nekdo, kdo neztrati kazdy balon

Reagovat
Trand

Teprve 70.minuta? Mám pocit že už hrajeme prodloužení

Reagovat
Nizzie

Kdyby byl owny rozhodčí, zaručeně je to Pawson, takovou čubk* jsem už dlouho neviděl.

Btw Xhaka booom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Nikikrew

Xhakaaaaaaaaa

Reagovat
mistr129

Xhakaa

Reagovat
Mervin

tam už chybí jenom Maguire

Reagovat
mr.Silver

Xhakaaaaa ♥ ♥ ♥

Reagovat
John Obi Mikel

Xhaka

Reagovat
Mervin

Xhakaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mithro

top je zapas

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hachim Mastour

Gool

Reagovat
Trand

Xhakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

dost nezasluzene

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhakaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
tunkic

nazdaaaaaar

Reagovat
kaja900

Arsenal hrozný luckeři teda dnes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Vlkoslav

Je to nas tyden!!! I s Chelsea to byla spis z prdele klika musim uznat..

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Taiger

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁČEK

Reagovat
smazaný uživatel

Smolnej zápas pro United.

Reagovat
Edgewalker

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Diskostu

UNITED :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to su ubožiaci :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu už chybí jen aby při oslavě sundal dres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

ani by mě to nepřekvapilo dneska

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Reagovat
krisa

Reagovat
Nizzie

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

XHAK

Reagovat
Gunner14

Xhakaaaaaaaa nádherný gol

Reagovat
CHONG

Cristiana je v těch hovnech škoda

Reagovat
avicii

A čo taký Varan

Reagovat
CHONG

Cristiana omlouvá aspoň nostalgie, Varane ať si to vyžere

Reagovat
pa3ce

Inak co hovoris na Odeho, mozte banovat ci vam nechyba vobec? Za mna asi najlepsi nas prestup za hodne dlhu dobu

Reagovat
CHONG

No, jeho přestup mě mrzel, ale je pravda, že nám asi moc nechybí... Každopádně jsem rád, že se mu daří

Reagovat
El Cid z City

Voskovou figurínu není třeba litovat, hlavu vzhůru.

Reagovat
Ondiis

Jaký screamer

Reagovat
dantetomas

Ale Nketiah v ofsajde, nie?

Reagovat
PP

taky mi přišlo..

Reagovat
Freedo

Dnes se nepíská nic

Reagovat
vitasrp

Jo a bylo vidět, že přes něj De Gea nevidí. Překvapilo mě, že se to vůbec vůbec neřešilo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
dantetomas

Podla BT to var preskumal a o ofsajd udajne neslo. Tie pravidla su uz strasna bramboracka

Reagovat
vitasrp

Jakože obecně vzato jsou ti rozhodčí dneska úplně šílení, já fakt nechápu, že tenhle chlap bude pískat to finále FA Cupu.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď to bylo dost vidět z opakovačky

Reagovat
PP

on byl ale ještě jeden hráč MU napravo od něj, tak možná byl víc vzadu..

Reagovat
Nizzie

A teď si představte, kdyby nastoupil Maguire.. to už by Putin ani nemusel přemýšlet nad jaderným útokem, při tom by vybuchl vesmír.

Reagovat
Skalda29

Ráno hráči United nevstali pravou nohou, ale rovnou spadli z postele.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Nejlepší na tom je, že to trefil z kroku, takovou mordu. WOW. To jsem nečekal

Reagovat
Diskostu

Tie Hovna Ked hrajú Dobre góly dávať nevedia a keď hrajú zle tak dostanú 4 rozpustiť klub...

Reagovat
forrest

Ty mas nejakej docela velkej mindrak z United, co?

Reagovat
EXoRcIsT

len sa hra na vtipneho ale je to skor smutne nereaguj nanho

Reagovat
Taiger

Xhaka je prostě MY CAPTAIN

Reagovat
Salfovic

Kdo to tam tak krásně ztratil míč ?

Reagovat
Nikikrew

Krysar Bruno

Reagovat
Taiger

Bruno je sympaťák

Reagovat
PH8

Co?

Reagovat
Taiger

Mám ho rád celkem

Reagovat
EL Gringo

Inak Arsenal je dost na tom zle, kedze takyto smiesny United ich doma drti a len cisto so stastim vyhravaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

Drti ?? vsak United je ponížený totálne viac jak keby prehrali 5:0 z poolom ...radšej nech sa prehra debaklom bo odovzdanom výkone ako takto...

Reagovat
Freedo

Tak to vůbec. Já mám z našeho výkonu radost a zápas si užívám. S Liverpoolem to bylo na kulku do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt v prdeli keď aj takto tragický tím nám dá 3 góly..

Reagovat
Ranoth

tragicky tym dal 3 goly este tragickejsiemu tymu

Reagovat
Minister

Tak ono tragický tím je aj ten v modrom vieš

Reagovat
Front hell

Logicky ještě víc tragicky

Reagovat
El Cid z City

Loni druhy+Varane,Sancho,Ronaldo a nedaj ani top 4, neuvěřitelný.

Reagovat
chavi.27

Nedaj ani pohary

Reagovat
Muffi

Ani ne.

Druhé místo nebylo nijak přesvědčivé, 74 bodů je docela málo a s posilami vzrostlo očekáván a s tím spojený tlak, který nejspíš hráči jako Rashford a Maguire neunesli. K tomu problémy Greenwooda, půlroční aklimatizace Sancha a to na co narážíš je výsledek.

Reagovat
kaja900

Můžou poděkovat Brunovi, tam skáče u ty penalty jak blbec místo aby ji normálně dal nebo ji nechal aspoň Ronaldovi když už ji neumí kopat

Reagovat
smazaný uživatel

a egyptian prince asistence

Reagovat
VasAFC

Pyramids Pirlo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Kroenke dnes rozhodcom poslal lepsi darkovy kos ako Glazer. ale inac prekvapivo nie tak hrozny vykon united.

Reagovat
Taiger

@owny where are you?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
John Obi Mikel

owny23.04.2022 14:48#

Tak na tohle nemám nervy, čau.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Nikikrew

Bruno ty kurva

Reagovat
mr.Silver

Fernandes

Reagovat
Kixi Syhimour

Rudá jasná, však míč mimo a Fernandes kouká kam zamíří těmi kolíky

Reagovat
Taiger

Tavares zatím MOTM, nevím jak u vás

Reagovat
O.Giroud

mozno tak ten v Toronte

Reagovat
Miguel19

Lol, tohle je jasná rudá pro mrdku Bruna.

Reagovat
Diskostu

ani nie Mouth to spravil ešte horšie a nedostal ju ...

Reagovat
Freedo

Kdo?

Reagovat
Diskostu

Mount

Reagovat
Minister

Po tolkych smolných zápasoch a zápasoch kedy bol VAR proti nám konečne trocha šťastia na našej strane.

Reagovat
Nizzie

Trochu? To je tak na dvě sezóny.

Reagovat
pa3ce

Brun je najvacsia pica vo futbalovom svete

Reagovat
avicii

Bruno veľké stasticko teraz

Reagovat
Trand

Bruno klasik

Reagovat
Gareth Bale 11

Bruno dement, vylil bych ho klidne. To byla doba co byl mic pryc.

Reagovat
John Obi Mikel

Bruno zase nezvládá

Reagovat
PP

to je vymrdanec ten Fernandes..

Reagovat
Tommy the Gunner

Bruno dokonalej vykon dneska

Reagovat
smazaný uživatel

curacky zmrd nezvladajici

Reagovat
Swarley

Bruno dneska úplně mimo

Reagovat
Zdechlina

Kartička nic? Sudí se zhoršil...

Reagovat
tunkic

Tady se taky dalo cervenat..

Reagovat
krisa

Reagovat
EL Gringo

Bruno neskutocny nezvladac a nesympatak

Reagovat
Ligter

já nevím, dostaneš čtyřku od rivala, prohráváš 1:3 s týmem, který je kousek od tebe v tabulce, nedáš penaltu. jako diví se ještě někdo, že nezvládá? já bych v klidu nebyl ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená!

Reagovat
EXoRcIsT

no toto mala byt cervena pre Bruna

Reagovat
Gareth Bale 11

Elneny jak Bruno. Tak aspon, ze maji zluty oba a nepojebal ten zapas jeste vic.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

jo uplne stejne

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ondiis

Reagovat
PP

cože??

Reagovat
Nizzie

Zase máš pravdu man.

Reagovat
Gareth Bale 11

Presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Při představě, že se budu muset dalších 5 let koukat na tu zubatou mrdku, ze který - nevím proč - všichni dělaj poloboha, jdou na mě pěkný mrákoty

Reagovat
Trand

Nuno naběhal dnes tak 20 kilometrů ne?

Reagovat
masina_LFC

tak okrem behania nič nevie

Reagovat
Trand

Dal gól a je pravděpodobně hlavním důvodem proč je dnešní zápas tak bizarní a vysloužil si 800 komentářů, za mě dobrý

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masina_LFC

tak on je atleticky skvelý, čo sa na kraji obrany hodí... ešte občas zapojiť hlavu a mohlo by to byť fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Odegaard MOTM, ale jinak teda opět skvělý výkon Elnenyho.. S Xhakou jim tyto dva zápasy hezky sedly.

Reagovat
Swarley

Na co tam dávají ty hráče, kteří tu za rok stejně nebudou?

Reagovat
Ligter

kvůli atmosféře, tohle jen tak nezažijí

Reagovat
Swarley

To je všechno od nás tak úplně mimo, to ani není už možný

Reagovat
masina_LFC

tiež tomu nerozumiem

Reagovat
mr.Silver

Elneny famozní dneska

Reagovat
Trand

Odegaard dnes skvělý výkon

Reagovat
Taiger

Martinelli jinak neviditelnej od tý doby co přišel

Je to sympaťák, ale musí se zkritizovat, ESR správně je momentálně před ním

Reagovat
Trand

ESR byl dnes u míče asi tak 3x

Reagovat
Taiger

Přišel mi mnohem aktivnější teda

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

Reagovat
El Cid z City

3:1 a jedinej se bije Bruno, Varane,Ronaldo,nič.United úplně vodešli.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, tady to chtělo plichtu. Večer by mohl zahrát Brentford.

Reagovat
Svatej

Dobrá, skutečně je Bruno vlastní úroveň zmrda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Koukám, že jsem jedinej, kdo ho má celkem rád z táborů ostatních klubů

Reagovat
El Cid z City

Je hnusnej,ale kéž by měl jeho povahu třeba Gundogan.

Reagovat
PP

upgrade to level Velezmrd..

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Remt

Je někde co udělal? Musel jsem si odbehnout a jen čtu desítky nenávistných komentářů

Reagovat
J0EL

Reagovat
PH8

Reagovat
Minister

Ronaldo tiež mrdka

Reagovat
Zdechlina

Zasloužil by pěstí do toho ohryzku

Reagovat
Edgewalker

Jooooo!!!! Zaslouženě!!

Reagovat
Freedo

Reagovat
Nikikrew

No to je na debatu. Skor remizovy zapas

Reagovat
Edgewalker

Však jasný, beru to srdcem

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

Super, teď ještě kdyby Brentford porazil slepice. Zápas z naší strany nic moc, ale na United to stačilo. Nuno Tavares je ztělesněním slova "chaos", nabízím svoje zdravé nohy Tierneymu, protože jestli bude hrát Nuno i NLD, tak budu potřebovat nové srdce.

Reagovat
Gunner14

Nejlepší od nás Xhaka, Ode a El Neny. Z United jen Roncek

Reagovat
PP

Mě se líbil i Sancho, ale přijde mi, že mimo Crise si to nemá absolutně s kým dát..

Reagovat
Gunner14

takovej Saka pro chudé

Reagovat
masina_LFC

Arsenal snáď tú top 4 už nejak ukopú

Reagovat
Swarley

Doslova

Reagovat
Freedo

United super výkon, skoro celý zápas lepší na Arsenalu. To jsem nečekal. Bohužel špatně kopnutá penalta a celkově koncovka nás stála body. Ale o třídu lepší než s Liverpoolem. Nedivil bych se, kdyby se vyhrálo proti Chelsea, ale ztratilo další zápasy s Brightonem, nebo co to tam je.

Reagovat
Gunner14

Tohle byl Váš super výkon? Tak to potěš koště

Reagovat
Freedo

Tak na poměry United tuhle sezónu ano. Minulý zápas byl strašně odfláknutý. Dnes spoustu šancí a lepší přístup. Pořád jde hrát lépe, hlavně vzadu, ale stejně to stačilo na herní dominanci proti Arsenalu.

A nemusíš mi vykat.

Reagovat
Remt

Zřejmě nemáš ponětí o tom co je to herní dominance. Pomůžu ti - mrkni na první poločas proti Poolu

Reagovat
Freedo

Tak to byl ještě jiný level dominance a rád to uznám. Hra kočky s myší.

Ale United dneska byli lepší tým - neproměněná penalta, tyčka, břevno, další šance. Arsenal měl štěstí, že se ukopl Xhaka, a to ještě ten gól neměl platit. A ani tu penaltu proti nám bych nepískal.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Herní dominance to mi ho vyndej, kam až šli United dolů, že tohle jejich fans berou jako dominanci

Reagovat
J0EL

ty si ten zapas nevidel vsak? Druhy polcas (okrem uvodu) uplne trapny vykon od vas.

Suche triko, United do koncerencnej ligy

Reagovat
Freedo

Ok. Co měl Arsenal za šance druhou půli? Nedivím se ownymu, že z vás má prdel, protože takhle deluded nejsou ani scouseři.

Reagovat
Gunner14

Druhý poločas statistiky:

Držení míče: 48% - 52%

Střely: 3 - 3

V celkovým zápase všechny statistiky kromě rohů měl Arsenal lepší, ale United odehráli super dominantní výkon, fakt směšný že tohle píše fanoušek United, chudák SAF

Reagovat
PP

Ano, my jsme jako na houpačce, ale jako první jsi vykopnul blbost ty. Toto nebyla herní dominance přece. Herní dominanci předvádí např. Liverpool proti oběma našim týmům.. ne toto..

Reagovat
J0EL

Prvy polcas drzianie 62% : 38%

Strely: 11:11

Na branu: 6:3.

Neboli ste lepsi ani v jednom polcase

Reagovat
Nikikrew

Ved v prvom polcasne sme boli väčšinou úplne mimo. Herne boli United určite lepší, či tebe sa to ako páčilo?

Reagovat
J0EL

Lepsi neboli urcite. Robili sme vela chyb v obrane ale prvy polcas sme urcite nehrali horsie ako oni. Mali sme aj viac z hry. Druhy polcas sme zacali nahovno (klasicky), po gole (resp. uz pred nim) sme ich uz takmer k nicomu nepustili. Nebolo to nic extra, ale napisat ze United boli skoro cely zapas lepsi je strasna hovadina proste.

Reagovat
Nikikrew

Mali sme viac z hry v prvom polcase? urcite teda nie. United mali vacsie sance, boli nebezpecnejsi. Ved medzi 1 a 2 golom bola hlucha pasaz od nas. Vela nepresnosti a strat lahkych lopt. Navyse mali United cistejsie sance ako Bruno alebo to brvno + 2 diskutabilne penalty.

Reagovat
J0EL

J0EL23.04.2022 19:09#

Prvy polcas drzianie 62% : 38%

Strely: 11:11

Na branu: 6:3.

Ano mali sme viac z hry

Reagovat
Nikikrew

Odkedy drzanie lopty znamena ze sme boli na tom herne lepsie? To iste aj co sa tyka striel na branu. To ze Odegard 2krat strelil do stredu brany je urcite mensia sanca na gol ako ich brvno alebo co mal Bruno. Plus United tam mohli mat minimalne 1 penaltu za tu ruku. A ja stale hovorim o 1 polcase mimochodom, nie cely zapas

Reagovat
J0EL

Eddie tam bol sam pred DDG. United proste cely zapas lepsi neboli akokolvek sa na to pozries. Nehovoriac o tom, ze Bruno mal byt von.

Reagovat
J0EL

xG

Arsenal (2.81) 3-1 (1.98) Man Utd

Este na doplnenie. Uplne zasluzena vyhra. End od story.

Reagovat
Taiger

Ty jedeš co za bomby poslední dobou?

Reagovat
J0EL

ved je to tak.

Reagovat
Remt

To nemyslíš vážně že ne? O poločase jsem si odběhl na záchod a i tak jsem toho za ten zápas odběhal víc než ti kašpaři. Vždyť to tam přišli odchodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manchestersky Krocan

Bruno by si tiež po vzore kapitána mohol sadnúť..kazí všetko čo sa dá a ešte nezvláda

Reagovat
SunFells

Na Eddieho se těším až bude pravidelně hrát PL (snad teda nepůjde do zahraničí). Velká škoda, že Brighton si v zimě už pořídil útočníka od sestry, hlavně ať to není Newcastle.

Reagovat
VasAFC

Ja proti nemu nic nemam, a vicemene jako dvojka je super. Takovej cernej Lafata.

Reagovat
diastan

No ještě druhý a je zas klid

Reagovat
mimi_united

Plne zaslúžený titul Guardiola najlepší tréner od Fergusona

Reagovat
MCFC_8

Jedine co mrzi je inkasovany gol...inak krasa, Raheem mal dat 2 goly...

Reagovat
diastan

hattriček

Reagovat
FCSL

Jesus se lekl, že by musel do Arsenalu, tak začal makat

Reagovat
Kincl

přesně ten sešup by nedal tak začal makat

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

Přeskočil tak ukřižování a rovnou si střihl zmrtvýchvstání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Taky jsem si říkal, ocas si už zvyšuje cenu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Neutron

Reagovat
icka

Reagovat
Kincl

Ty Slepice to je tragédie, fakt tým s vítěznou mentalitou

Reagovat
Nizzie

owny už hrajete, všiml sis?

Reagovat
Gunner14

Ownyho tým hrál už o půl 2

Reagovat
Nizzie

no jo, já vůl.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Zdechlina

Čeká jestli vyhrají.

Reagovat
Cobra

Začínám pochybovat o Conteho superschopnostech.

Herně nás přijíždí týmy jako Villa, Brighton a Brentford.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nehraji beci a ten system pak nefunguje. Furt dokola no.

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson je doslova trápny.

Reagovat
Gareth Bale 11

On Sess taky, klicka doleva a centr na hovno.

Reagovat
Cobra

Tak má vymyslet systém, který není závislý na bekách.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Hroza z našej strany. Na to sa nedá pozerať.

Reagovat
eder

Nedá, no.

Reagovat
Kincl

Chudák Kane a Son

Reagovat
eder

Kane's son.

Reagovat
VasAFC

To jsou smolaři ten brentford…

Reagovat
Mimalu

Brentford

Reagovat
SunFells

Toney Škoda Brentford, to měli utrhnout.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Miguel19

Tuchel se posral s tím Christensenem ne?

Reagovat
Svatej

Ta sestava je příšerná, úplně celá az na utok

Reagovat
vitasrp

Nechápu, proč nehraje místo Christensena Chalobah, jinak se to ale prakticky nedá poskládat jinak.

Reagovat
Mimalu

možná místo něj bude, na twitteru teď jede informace, že zveřejněná sestava je špatně

Chelsea have put out the wrong team.

Trevoh Chalobah does in fact start!

https://twitter.com/CarefreeYouth/status/1518203416815837184

Reagovat
John Obi Mikel

Už to potvrdili na twitteru

Reagovat
TopinB

Aspoň se nemusím rozhodovat, jestli čumět na fotbal nebo F1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PhilipS

Podle sestavy West Ham ligu definitivně vzdává, což je dobře. Jenom Souček by mohl dostat taky volno. To ale chápu, že by zavánělo ostudou

Reagovat
Svatej

My taky

Reagovat
Bayern +

Reagovat
eder

Jestli jste "The Iron Hammers" a ne padavky, tak zabojujete o účast v prestižní Konferenční lize...

Reagovat
SunFells

Wtf. Tak to budu fandit Freiburgu, aby si odvezli slušný výsledek a Moyesey to pak potopil i proti Arsenalu.

Reagovat
Salfovic

Souček chtěl hrát, a s tím žádnej trenér nic neudělá.

Reagovat
Remt

To asi oba chápeme jinak definici slova trenér.

Reagovat
Kinky7

Kepa?

Reagovat
SpecialOne

Tak v PL kdysi platila (ne)psaná povinnost, že musíš nasadit nejlepší možnou sestavu. Tenkrát to jednou Wolves totálně skrečoval proti Man U, aby byli čerství na záchranářské boje. Bojím se, že kdyby David nasadil střed Noble-Král, zkontumují to

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to tenkrát Stoke?

Reagovat
Coutinho10

šetření Bowena a Antonia na EL

West Ham: Fabianski, Coufal, Dawson, Cresswell, Johnson, Soucek, Noble, Masuaku, Fornals, Benrahma, Yarmolenko.

Subs: Areola, Antonio, Lanzini, Vlasic, Bowen, Fredericks, Kral, Rice, Alese.

Reagovat
Bayern +

Miesto Fornalsa mohol hrať Vlasić.

Reagovat
Coutinho10

j asi to nechtěl až tak moc rozbít, protože vlastně i Rice odpočívá

Reagovat
El Cid z City

Rice do City V plánech Chelsea a mufanů už není?

Reagovat
eder

Asi je, ale Mansúra nepřeplatí...

Reagovat
El Cid z City

Příklady jako fred,sánchéz,maquire muví o něčem jiném.

Reagovat
eder

Tak asi v tom bude hrát nějakou roli i vůle toho dotyčného. Takový Declan si nejspíš raději zahraje Ligu Mistrů než Konferenční Ligu...

Reagovat
Talker

Tak k United nemá moc důvod jít, tam si nepolepší. U nás je otázka, kdo bude majitel a jaké budou možnosti v létě...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Remt

Proč ten smajlík? Vždyť má pravdu. United je sice velkoklub ale kdo ví kdy bude schopný hrát zase o nejvyšší příčky. A na to se každému hráči čekat nechce.

Reagovat
Bandita_Harry

No ide o to že Rice môže byť pre nich niekto ako bol pre nás VVD, jeden hráč ktorý zlepší celý tím, výsledky, všetko....

Reagovat
Talker

To jo, ale Liverpool několik let systematicky budoval pod jedním trenérem s vizí. Pokud byste byli jediní, kdo dají nabídku, tak asi fair game, ale jinak to pro něj nemá smysl.

Reagovat
Salfovic

To je jasný, že radši půjde do City než do U, možná i za menší plat.

Reagovat
SunFells

Ne, nemá. On by tam nepodepsal smlouvu na 21/22, podepsal by ji na budoucích 5 let a strávil tam patrně víc. Očekáváš, že v té periodě bude WHU stejně dobrým klubem jak MU?

Rice by mohl být nejdůležitější hráč ve velice slibném projektu, možnosti jako MU nemá skoro nikdo, stačí to dobře vést.

Mmochodem jenom tím, že bys z dobře vedeného WHU oddělal Rice a přidal ho do aktuálně komicky vedeného MU, tak bys ty misky vah převážil na stranu MU.

A to jsou jen výsledky klubů, osobně by si v životě polepšil téměř ve všem.

Reagovat
Coutinho10

a Burnley na 3 útočníky i s Vydrou

Burnley XI: Pope, Roberts, Collins, Taylor, Tarkowski(c), Brownhill, McNeil, Cork, Vydra, Weghorst, Rodriguez

Subs: Lennon, Hennessey, Stephens, Bardsley, Thomas, Costelloe, Lowton, Long, Barnes

Reagovat
Pan.Antonin

V sestavě je Christensen (facebook, insta, apka, livesport), ale četl jsem, že je to chyba a naskočí Chalo. Nicméně tu případnou chybu ještě furt neopravili. No nic, uvidím až kdo vyběhne na hřiště

Reagovat
John Obi Mikel

There's been a change to the Chelsea line-up today.

Trevoh Chalobah now starts in place of Andreas Christensen.

#CheWhu

Reagovat
vitasrp

Zranil se asi na rozcvičce, proto ta změna.

Reagovat
Svatej

On ho !

...anyway

Reagovat
Svatej

Azpi poprve na LCB ne? Uz si vyzkousel vyjma stredu a utoku snad vsechny posty v sestavě

Reagovat
John Obi Mikel

Azpi

Reagovat
Svatej

Tohle vidim snad úplně prvně

Reagovat
Miguel19

To jsou Adidas ne? Klasickej shit no..

Reagovat
Svatej

V,svetli mi nekdo, proc pri takovy solichanici se zo stejne pisja obranci? Prdele, vždyť tam do toho vsichni slinstejne, Timo mozna naopak nejmin durazne

Reagovat
Kixi Syhimour

z mobilu?

Reagovat
Svatej

Yes

Reagovat
Svatej

Dobra minutka

Reagovat
John Obi Mikel

Azpi a Chalo Aspoň že to oba tak nějak napravili

Reagovat
Miguel19

Pičo ať si to ti stopeři rovnou narvou do branky. Neuvěřitelný, co dokáží vytvořit.

Jak jsem psal, v létě to bode chtít 2 stopery do základu.

Reagovat
PhilipS

Škoda, že se Benhrama vrátil do šedivýho průměru. Čekal jsem, že tuhle sezónu bude dominovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Willian nám dělá securiťáka?

Reagovat
vitasrp

Loftus zatím hrůůůza.

Reagovat
Svatej

Na nem je hrozně vidět jak uz nevi, co na ty lajně dělat, navic jeho slabsi noha je dost k nicemu..

Reagovat
PhilipS

No zatím je to asi zbytečný hodnotit. Nikdo se toho zápasu moc neúčastní. Má to menší náboj než kdejakej přátelák

Reagovat
Miguel19

Šmarjá Kanté na co čekáš

Reagovat
SunFells

Kurva, to zapnu a Livramenta odnáší na nosítkách

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná bramboračka.

Reagovat
vitasrp

Dneska je podle mě nemožný v souboji získat balón, úplně všechno je totiž u Olivera automaticky faul.

Reagovat
Nikikrew

1000 pre AFC v LM

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Salisu krásně k tyči, nedal Forsterovi šanci. Dat guy

Reagovat
Miguel19

Příšernej zápas. Tam není ani jeden kvalitní výkon.

Reagovat
Svatej

Silva je super

Reagovat
John Obi Mikel

Územní převahu máme, v druhé půli bych zkusil vystřelit na branku a pak to možná půjde.

Reagovat
vitasrp

Strašnej fotbal, úplně stejný jako proti Newcastlu, kdy jsme na hřišti měli čtyři stopery a neměli jak zrychlit hru. Dneska je tam teda alespoň vlevo Alonso, jenže jakmile se dostane balón napravo, tak to tam končí. Loftus logicky nechce držet lajnu a hraje tak napůl wing-backa a napůl středního záložníka, problém ale je, že za ním ten prostor nedoplňuje James, ale Chalobah, kde ta ofenzivní hrozba je samozřejmě taky daleko nižší.

Ve finále tak třeba hezkou kolmicí projdem přes záložní blok Hammers, míč se dostane k Mountovi na hranici vápna, jenže ten buď nemá komu dát dál doprava, nebo to dá Loftusovi, který to tam pak ale zasekne a nic extra z toho neudělá, poněvadž to prostě není křídelní obránce.

Ty absence jsou zkrátka a jednoduše dost znát, když to soupeř takhle zavře, tak je to v tomhle složení těžké. Alespoň že ty dvě, tři hrubky stoperů, co dneska přišly, tentokráte nebyly potrestány.

Reagovat
PhilipS

Takovej fotbálek na žízeň, hlavně se nezranit. Jedinej Kanté tam pumpuje nějaký solidní množství energie. Toho by mohl stáhnout, ať to zbytečně nečeří.

Neville se musel až smát, jak je to dneska špatný

Reagovat
SunFells

JWP další přimáček To už možná bude rekord v sezóně

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl všechno zablokujou

Reagovat
Svatej

Konečně zámek

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda taky to nemohli tečovat jinak

Reagovat
John Obi Mikel

Chalo hezká střela

Reagovat
Svatej

Azpiho neschopnost s micem nahrat jinam nez dopredu je neuvěřitelně frustrujici a nasiraci

Reagovat
Svatej

Lol.. tak možná lepší kdyz nahrává dopředu

Reagovat
vitasrp

Kanté tam má katastrofální věci, to fakt není normální některý ty přihrávky

Reagovat
Svatej

Silva jak predbehl Benrahmu

Reagovat
DieFohlenBMG

nepochopil jsem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Vydra gól. On ten Everton fakt spadne.

Reagovat
SpecialOne

Matěěěěěj

Reagovat
Coutinho10

Vydra bravo

Reagovat
O.Giroud

takze dnes Everton boduje alebo zrakvi hracov

Reagovat
DieFohlenBMG

Masuaku, Binrahma, Noble, Yarmolenko dolu okamžitě pls

Reagovat
Svatej

Jak z tohohle je faul Havertze?

Reagovat
John Obi Mikel

Vystvětlení se jmenuje Oliver.

Reagovat
vitasrp

On vhazuje minutu a půl, ale stejně nedostane kartu. Naopak to sudí konverzací o dalších 30 sekund protáhne, geniální.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Stridej uz ffs

Reagovat
John Obi Mikel

TT střídej

Reagovat
John Obi Mikel

Werner

Reagovat
vitasrp

Werner klasika

Reagovat
John Obi Mikel

Tpč Dawson všechno zablokuje

Reagovat
Svatej

Bez do haje..

Reagovat
Miguel19

Tvl kopněte už toho Dawsona do brány i s míčem..

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Matip, Arnold - Fabinho, Keita, Thiago - Mané, Jota, Salah

Subs: Kelleher, Milner, Gomez, Diaz, Origi, Tsimikas, Konaté, Henderson, Jones

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita a Thiago proti těm agresorům?

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago a Keita proti těm agresorům?

Reagovat
avicii

No snáď budu skôr odovzdaný ako dobytok na porážke, väčšinou to tak na Anfielde býva posledné roky

Reagovat
Remt

Ani jednoho bych do startovní jedenáctky nepostavil proti těm bezmozkům.

Reagovat
John Obi Mikel

Dawson

Reagovat
Svatej

Dawson se uplne posral, ten ma proste zlatej den..

Reagovat
John Obi Mikel

Timo zase nic

Reagovat
Greny

Stridej sakra...a už by to chtělo gol teď tam byli tři šance za sebou během pár minut

Reagovat
John Obi Mikel

Jak ve Fifě. Ho to nebaví, tak vystřídá všechno najednou.

Reagovat
Svatej

Wernera bych tam zrovna nechal, hraje slušně... Kante dolu, Mount za nej a byl bych spokojenejsi

Reagovat
vitasrp

To posuzování faul od Olivera je neskutečný, píská to jak úplný kokot. Souček asi ve vzduchu nemůže faulovat zřejmě.

Reagovat
Kinky7

tsk zrovna tady mu dal alonso loktem jak fik.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jasně, ale o souboj před tím byl faul na Alonsa.

Reagovat
Kinky7

to jsem jeste nevidel- ted jsem to zapl

Reagovat
John Obi Mikel

Oliver dpč pískej ty stoličky

Reagovat
Svatej

Oliver nas fakt nenavidi

Reagovat
vitasrp

A tohle je faul To je kašpar ach jo.

Reagovat
vitasrp

myslím to jak se Dawson postavil do cesty Mountovi a Mount skočil

Reagovat
vitasrp

To je žlutá jo? Snad červená ne tyvole?

Reagovat
Kinky7

to bude redka

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy skvělý výkop

Reagovat
John Obi Mikel

A Dawson snad červená, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Lukaku výborně

Reagovat
Svatej

Tak ne... Tohle mohl ustat, tyhle.pady nesnasim

Reagovat
Svatej

Faul, stihl by ten mic jen kdyby ho Dawson nezpomalil, ale zas to neni prostr na pad na zem

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel kdyby nespadl, tak by to nepísk

Reagovat
Svatej

Jj.. přesně ta šedá zona pravidla (ne seda zona pádu, ta neexistuje), kdy proste faul je, ale bez pádu se to nepiskne..to se musi zmenit

Reagovat
hitZor

Souhlas s oběma, na pád to fakt nebylo, ale faul to prostě byl.

Reagovat
Coutinho10

Dawson

Reagovat
vitasrp

Oliver úplně špatně, to je fakt hrozný.

Reagovat
Svatej

Tpc Oliver, to se to děje

Reagovat
Minister

Loooool

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho

Reagovat
Hyrax

Fabiiii

Reagovat
Coutinho10

Faaaaaabiiii

Reagovat
thewall

Malá domů

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Svatej

Jorginho genius

Reagovat
Svatej

Ja nejak tentokrát vedel, ze nedá prostě...

Reagovat
Nuno čomes

Nechápu, jak jo někdo muže nechat pořad kopat? Tam je už tak 80% sance, že nedá

Reagovat
Svatej

Ono se to zda, protože jich par zahodul za Italii, ale u nas zatim nedal za cely ty roky jen asi 3

Reagovat
Salfovic

Vždyť měl nějakou dost dlouhou šňůru proměněných, ne? Až o konce loňska je začal srát.

Reagovat
Nuno čomes

To je možné, ale s tím jeho stylem v tom bude akorát pokračovat. Protože když gólman zůstane stát dyl, tak ji v pohodě chytne on nemá razanci, umístění, nic.

Reagovat
Greny

Bez fakt do pice s takovou penaltou... To to nemůže nechat Mountovi nebo poslat Luka ať to prorve.... Nebo to aspoň kopnout normalne

Reagovat
Minister

Celkom jasná penalta aj redka.

Reagovat
vitasrp

Jako my reálně budeme mít problémy dohrát to čtvrté místo, ten Jorginho je neuvěřitelný kretén.

Reagovat
Error

to prcam

Reagovat
kovi610

Nejimbecilněji kopnuta penalta v historii slneční soustavy...

Reagovat
Golasso

Faul před penaltou byl, ale stejně je směšný vidět chlapisko jako Lukaku se takto proletět

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Puldaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Svatej

Ty vole, to je s tebou furt... Nebloknul jsem si ani exoty jako Klokanometa, ale nad tebou normálne uvazuju

Reagovat
John Obi Mikel

Počkej, tady se dá blokovat uživatel?

Reagovat
Svatej

Jj, smazaný ownživatel ho nedavno upravoval

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mimalu

uffff, to bych se polepšil, ale mi neříkej, že s těmi tvými zpožděnými streamy ti většinu věcí nevyspoileruje půlka diskuze

Reagovat
Svatej

Už jsem změnil poskytovatele tv a o dobrou půl minutku jsem poskocil směrem vpřed, ale díky tý tvojí magii si rikam, ze by jsi mi to dovedl vyspoilovat, i kdybych byl osobně na SB

Reagovat
Mimalu

ok, v rámci kolegiality si od teďka dám 30 sekund pauzu než to odešlu

Reagovat
Svatej

❤️ jsi poklad

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Pulišiiiiiiiiiiiiič

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Reagovat
Coutinho10

omggggggg

Reagovat
ACSeRw!n

Pulisik

Reagovat
John Obi Mikel

A teď doufat, že nebyl u našeho vápna za čarou

Reagovat
Svatej

Jezisi nevysirej, ja si uprimne zarval, protoze jsem si zadnyho fuckupu nevsiml

Reagovat
John Obi Mikel

Je to cajk

Reagovat
vitasrp

Jooooooooooooooooo

Reagovat
Svatej

No nene, dokonce i ty? Sis musel fakt zařvat ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

To jsem nemohl, čumím na to na notebooku v obchoďáku, takže jsem jenom zapumpoval rukama.

Reagovat
Freedo

Koukáš na nějakém v Alze, co si může zákazník vyzkoušet?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Miguel19

Alonsa jsem snad v životě neviděl spoceného...

Reagovat
John Obi Mikel

Přitom třeba proti Realu měl nejvíc km

Reagovat
DieFohlenBMG

já s nim byl jednou v sauně

Reagovat
John Obi Mikel

Super

Reagovat
Coutinho10

pojďme uzemnit Everton v sestupovým pásmu

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Keita, Thiago, Jota, Salah, Mane.

Subs: Kelleher, Konate, Milner, Gomez, Henderson, Jones, Tsimikas, Diaz, Origi.

Reagovat
kovi610

Pán buh zaplat za Hendersona na lavičce...

Reagovat
SCELO

Reagovat
Svatej

Richarlison rovnou redku prosim, chcipak

Reagovat
O.Giroud

snad si ho po sezone zobere nejake Atletico alebo niekto mimo Anglicka

Reagovat
Chittak_LFC

Nekdo Link pls?

Reagovat
Remt

Nechápu jak toto může být od Salaha faul vždyť do sebe navzájem tlačili a jeden upadl. Jasný roh

Reagovat
O.Giroud

Gordon aj nieco ustoji?

Reagovat
Svatej

Tak tohle je ale za me faul, vsak ho strčil uz vic ze zadu nez z boku ne?

Reagovat
Svatej

A ted spadne jak cubka a naopak piskne, ok

Reagovat
Miguel19

Lol, to je jasnej faul od Arnolda. V takové rychlosti stačí i malé strčení

Reagovat
Minister

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl uplne jasny faul na gordona

Reagovat
O.Giroud

tak jasny, ze si to musel napisat az po opakovacke

Reagovat
smazaný uživatel

spis jsem kvuli tomu musel nacist ef a najit diskuzi..

Reagovat
O.Giroud

urcite

Reagovat
Chittak_LFC

Nedávno jsem psal, že by mi Everton v PL v případě sestupu chyběl. Stačí mi je vidět 20 minut a měním názor. Mohli by si založit nějakou shit ligu, s Atleticem, apod.

Reagovat
Registrujisejenproto

Jj, musi spadnout

Reagovat
Kixi Syhimour

To udělal i na podzim, ne?

Reagovat
Svatej

Yeeees!!!! Seudi je kapo

Reagovat
Svatej

Jak se hnusak drzel za koleno

Reagovat
Svatej

Nejspíš mu tam sklouzla páteř

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý skokan

Reagovat
Svatej

To je redka pro Jotu ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Minimálně žlutou to chtělo

Reagovat
Svatej

Aha, tak z orvniho pohledu jsem myslel, ze mu napalil tou pravou, ale on ji hned zastavil

Reagovat
Taiger

Ty chceš redku pro každýho každej zápas

Reagovat
Svatej

Jen pro zmrdy, lháře a pokrytce, klud

Reagovat
Svatej

Pice, to jsem si nabehl, kdyz jsem uznal, ze mel Mount dostat redku

Reagovat
Registrujisejenproto

Idiot

Reagovat
John Obi Mikel

Jota trochu na kartu

Reagovat
Remt

Vy jste nějací nabroušení:D co udělal Jota nevšiml jsem si, koukal jsem na ten zákrok. Něco po odpískání?

Reagovat
Kinky7

Ohnal se loktem po odpiskani

Reagovat
El Cid z City

to smrdělo redkou.

Reagovat
Remt

Jen tak mimochodem - toho Gordona vidím asi ve třetím zápase nebo čtvrtém a viděl jsem ho nasimulovat asi 3 penalty. Kluk, který tím bude asi docela známý ze to dost rád zkouší.

Tím nechci říct že ten zákrok od Trenta před tím nebyl faul. Za mě ano.

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

on je snad viac na zemi ako Richarlison

Reagovat
Kinky7

Žlutá pro Gordona v pořádku ale prosím dávejte je i když to udělá Sterling či Salah.....

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Souhlasím

Reagovat
Chittak_LFC

trestat bez rozddílu, naprostý souhlas.

Akorát bych jim zpětně, za zcela evidentní simulaci dával pořádnej flastr. Poprvé 5x stop, pak 10.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

zrovna ten Gordon to taky zkousi, takze bych z neho nedelal nekoho nevinnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gordon je jednoznačně větší simulant než tebou jmenovaní. Jediná jeho výhoda je to, že na zápasy Evertonu kouká mnohem méně lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem skoro zapomnel, ze se nekdy davaji karty za simulovani. tohle je jesna z nejtrapnejsich veci na rozhodovani vefotbale, ze se vybere jeden zakrok ze 100 spadnuti

Reagovat
Salfovic

To je asi jako dostat pokutu za přecházení silnice mimo přechod.

Reagovat
Chittak_LFC

Toho Pigforda už taky vyžluť za to zdržování!

Reagovat
Svatej

On to za poslední riky dovedl k absolutní dokonalosti v nejhorším smyslu slova, vsimam si toho uz dýl.

Reagovat
Setwo

Pickford zdržuje od 18.minuty..

Reagovat
O.Giroud

akoze Gordon ma gule uz 2x takto odkopnut loptu so zltou

Reagovat
Remt

Ten si jde pro redku ve druhém poločase:D tomu to curactvi kouká z očí :D

Jinak prvních 45 minut a pickford už takový 3-4 minuty nazdrzoval ne? Proč mu nedá žlutou hned v prvním kretenovi?

Reagovat
O.Giroud

Mozne to je, mna skor sere ze hrame jak dementi nez ako hra Everton ak nepocitam Gordona s Richarlisonom

Reagovat
Kejza

Lamps si vzpomněl na starej dobrej Chelsea autobus, ale chápu, hraje se o sestup.

Reagovat
Registrujisejenproto

Stejne spadnou a tento pseudotrener muze jit trenovat tak Spartu

Reagovat
Kixi Syhimour

Richarlison

Reagovat
Svatej

On je fakt nefalsovana bukvice. Z hlavicky ho boli hlava, jeste k tomu to nebyla zadna mrda... Ti hráči fakt vydrží úplný hovno

Reagovat
Svatej

Aaa, uz je vcajku

Reagovat
Kejza

jj, vleže točil rukama, že bude střídat, a za pár vteřin už lítá jak čamrda

Reagovat
masly008

Tzv na Azapliho?

Reagovat
Whitemedia

6 - There have been 12 bookings for simulation in the Premier League this season, with six of them being for Everton players, including three alone in matches against Liverpool. Edge.

Přistupují k tomu jak čuráci, tohle nemá smysl..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Tak to Everton slušně řežou

Reagovat
Whitemedia

To teda, ale šlo mi spíš o to, že 12 simulací letos zvládl určitě i Sterling samotný a pokud ne, tak kamarád ve skoku Grealish pomohl. Ale karet je 12 za skoro celou sezonu v celé lize..

Reagovat
smazaný uživatel

No jak píšu výše, tak Gordon je daleko horší než Sterling. Jediný rozdíl je v tom, že Everton většinu lidí nezajímá.

Reagovat
Whitemedia

A Grealish je největší chcanka ve vesmíru a místo simulací odpískají fauly na něj. Nenaděláme nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Gordonovi se to samozřejmě taky jako fauly na něj píská (v 99 % případů). Jediný rozdíl je, že jeden hraje za nejlepší tým v Anglii, tak to každého sere a druhý za Everton.

Reagovat
Whitemedia

Grealishe jsem tu nejvíc hrotil, když hrál za AV a rozhodčí mu baštili úplně všechno, takže to ti tam trochu nezapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

No i tak zapadá, protože Grealish už byl loni hvězda ligy a když si k tomu ještě přidám jeho chování a vzhled, tak je úplně jasné, že každá jeho simulace bude daleko víc viditelnější než u Gordona.

Reagovat
O.Giroud

hrozny polcas, viac casu som stravil refreshovanim diskusie nez pozeranim

Reagovat
kovi610

Reagovat
Setwo

To dnes skončí 0:0, z toho polčasu sa hrali max 25. Minút

Reagovat
Svatej

Cisty cas je reseni

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Proč by se přerušovalo

Doucouré jak ho sestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

protoze richarlison je kreten

Reagovat
Miguel19

Pickford ten sprint

Reagovat
avicii

Z Richarlisona musí byť na grcanie aj jeho matke

Reagovat
vitasrp

Teďka si ten kotník ale fakt nepěkně zvrtnul, tohle může bolet jako prase.

Reagovat
avicii

Tak nech ho Lampard stiahne si oddýchnuť

Reagovat
Svatej

jsem si jistej, že mění téma, kdyz se ji na nej nekdo zeptá

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Pool za to, ze nezakopli

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
avicii

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SpecialOne

za nezakopávání míče. za frustrační prásárny při těchto situacích

Reagovat
Registrujisejenproto

To je fakt skoda ze nedali gol v dobe kdy se ten curak valel

Reagovat
Kixi Syhimour

2 minuty?

Reagovat
Svatej

To stihl nabrat Richarlison jen jednim pádem

Reagovat
Svatej

Nebo Pickford trema odkopama

Reagovat
Remt

No.. spíš dvěma Vždycky si u toho pěkně lehne nebo klekne a minutka v piči, to je fakt nádhera zápasy s nimi

Reagovat
O.Giroud

Holgate tiez dobra mrdka, ale to uz ukazal aj davnejsie

Reagovat
Tommy the Gunner

Everton at ten tym klidne sestoupi, zlaty Burnley

Reagovat
avicii

Každopádne strašný zápas zatiaľ tak snad v druhom polčase sa nakopneme už len preto proti akým zmrdom hráme

Reagovat
Kejza

já si nemůžu pomoct, ale ty čůráci sem přijeli jenom provokovat a hledat záminky k tomu, proč nehrát fotbal. pro tohle nemám pochopení

Reagovat
O.Giroud

asi stastie, ze hraju o zachranu a potrebuju body inak by miesto zdrzovania skor rakvili

Reagovat
Luc-Luc

To je hrozna chcanka ten richarlison, zlomte mu uz nekdo nohu, at se ma proc valet kokot...Everton at tahne do champu chcanky

Reagovat
eder

Ale no tak, postavme se k tomu férově a sportovně. Nebudeme přeci jako oni. Zlámat hnáty je potřeba jen tomu zrzavýmu zmrdovi Pigfordovi...

Reagovat
Luc-Luc

Tomu taky, hroznej debil

Reagovat
martin.b

Ještě, že se nedívám, nic jinýho než ubohej (leč platnej) přístup jsem od těch chudáků nečekal

Reagovat
Svatej

Pickford dopici

Reagovat
John Obi Mikel

Jak si ještě lehnul

Reagovat
Registrujisejenproto

ZLUT TOHO PICKFORDA

Reagovat
SpecialOne

To by musel odpískat NVK a ani tak by žlutou dle pravidel nedával.

Reagovat
EL Gringo

Bodaj by spadli tie modre kurvy

Reagovat
Chittak_LFC

To sou čuráci

Reagovat
O.Giroud

a to v strede mame Villareal, no mna jebne

Reagovat
avicii

Ani nehovor

Reagovat
SpecialOne

Tak buď rád, že ne Atlety

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

To je fantazie ty zápasy s nima. Přestupem do Evertonu se z tebe zřejmě stává nesympatická věčně ukřivděná pička

Reagovat
John Obi Mikel

Klopp teď jak Simeone na konci zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

pickford

ale liverpool zatim dost priserny a neni to rozhodne jen hrou evertonu, kolikrat oni ztrati mic ledabylou prihravkou nekde na pulce..

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Ranoth

uz nech je ten odporny Everton v druhej lige

Reagovat
Miguel19

Dpč škoda poločasu. Snad se to neuklidní a dají si pořádně do držky

Reagovat
Orlandiiik

Everton

Reagovat
John Obi Mikel

Everton Zatím slabota, dark arts po vzoru Atletica mohli předvést daleko víc.

Reagovat
Svatej

Jako je to jen pokocas a ledacos se ještě může změnit, ale zatím teda naprosto miluju sudího.

Asistent nastaví 2 a i navzdory běžným zvyklostem ten chlap nařídí správně 3 další. Vyzluti Gordona, necha Richarlisona se válet na zemi (kotnik nekotnik, o život nebo hlavu nešlo, mohl odskakat), protože už to udělal několikrát.

Jasne, mel pisknout faul Arnolda na startu a možná dát zlutou Jotovi, krom toho je to ale nejlepší vykon sudiho za doouhou dobu pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám ještě trochu problém s tím zdržováním Pickforda (kromě toho, co už jsi zmínil ty).

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem to dopsal navic

Reagovat
Svatej

Jo, ještě vyzlutit Pickforda, pochopitelně. Jen za zapas s nama a ted s Poolem podle me uz stihl nastradat dobrych 15 minut, to je snad svetovej unikat, kterej neni trestanej. Buhvi, kolik dalsich minut udělá jinde, ale on normálně musi ke konci sezony nastřádat celej zápas..

Reagovat
O.Giroud

ten faul Arnolda by som mu nevycital, ten si vacsina z nas vsimla aj tak az z opakovacky, ale Jota mal mat kartu. K dokonalosti este chybala zlta pre Pickforda

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehledě na Everton je to teda dost slabý výkon. RIcharlison naprosté dno, Gordon je snad nejméně sympatický mladík v PL, nicméně i tak je kreativita v záporných číslech, přehrávají nás v důraznosti, nejsme schopni si opravdu přesně přihrát, takhle tam dáme gól maximálně ze standardky. Tohle bude ještě slušná bitva.

Reagovat
Svatej

To je vec druha..oni maji snad vic naznaku nez vy ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Po nějaké 30. minutě jsme se dostali alespoň k vápnu, ale jinak je naše záloha k ničemu. Pořád má člověk pocit, že mají více hráčů na hřišti, konec konců jsou všichni pod míčem, tohle se silně podobá jistému Samovi.

Reagovat
Remt

Řekl bych že možná ano. Takhle z toho tři body budou jen ztezi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tady čtu, tak to abych se aspoň na druhý poločas kouknul

Reagovat
Miguel19

Ta úspěšnost přihrávek hráčů Evertonu je parádní

Reagovat
O.Giroud

Chce to dat par goolov a potom poslat na Richarlisona Milnera.

Reagovat
kovi610

Neskutečnej humus co predvádí tihle top fotbalisti na top úrovni..Asi se na to vyseru a prejdu na motorsport.. Tohle už pomaly ale jiste nedávám..

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika zabíjí fotbal.

Reagovat
Whitemedia

Dobrá volba ten motorsport

Reagovat
Remt

Chce to vykašlat se na to co oni předvádí a hrát svou hru, dát gól a pak už se vyčerveni nějakou prasarnou z frustrace

Reagovat
O.Giroud

ale zas nemusime hrat ako keby prehravame v 85 min 0:1

Reagovat
mimi_united

Lampard a Gerrard vzhľadom k možnostiam ktoré majú jednoznačne najhorší tréneri v lige

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
eder

Gerrard >>> Lampard. Ostatně jako na hřišti...

Reagovat
John Obi Mikel

Trent tmavě oranžová

Reagovat
Kejza

notojo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kovi610

prej "klúčová postava toffies"

Reagovat
vrabejka

Škoda že neriznul toho simulanta víc

Reagovat
Kejza

Gordon se vykupuje, v druhý půli je zatim nejlepší na hřišti

Reagovat
Svatej

Vždyť se ho Arnold nedotkl nakonec ne?!

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
O.Giroud

skoda

Reagovat
Coutinho10

Origi, to je zapas pro nej

Reagovat
Kixi Syhimour

Origi

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooooooooooooooooolllll

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaal Rooooooooooobbooooooo

Reagovat
Registrujisejenproto

ORIGIIII pomohl v akci

Reagovat
Tommy the Gunner

Konecne

Reagovat
avicii

Origi efekt

Reagovat
John Obi Mikel

Hezká akce

Reagovat
Kejza

tak, a teď ukažte, jestli umíte i něco jinýho než autobus!

Reagovat
ondris

Divoká pri góle

Reagovat
Registrujisejenproto

87:13 possession snad spadnou ta prasata

Reagovat
Chittak_LFC

A ted si Pickford na tom mici muze treba ustlat.

Reagovat
O.Giroud

Diaz spracovanie ako ja v mojich snoch

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Remt

vlhkych snoch

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

ouuuuu Mo skodaaaa

Reagovat
Registrujisejenproto

Pigford čtvrtá žlutá...

Reagovat
O.Giroud

este Konate in nech nieco dame aj z rohu

Reagovat
Kejza

ten Pickford je divnej

Reagovat
eder

Divnej? Swině a mérdka prašivá je to...

Reagovat
Kejza

to nevíš, určitě je to dobrý člověk

Reagovat
Chittak_LFC

VVD nesouhlasí

Reagovat
Kejza

optikou Roye Keana je to baletka

Reagovat
eder

Člověk? Ty ses dneska musel vtipné kaše přímo přežrat...

Reagovat
Kejza

inu, měl jsem k snídani i k obědu, to se nastřádá

Reagovat
kovi610

Reagovat
Remt

Diaz by měl takto chodit častěji a zkoušet to. Je rychlý jak prase a vychází mu to ale zkouší to na můj vkus málo

Reagovat
Kejza

Divoch to měl na nůžky

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty rohy jsou příšerné

Reagovat
Remt

Salah ukázkový návrat teď. Je potřeba toho Gordona pohlídat aby ho nemusel chytat Trent sám

Reagovat
smazaný uživatel

Jota v druhé půli neviditelný. Až při střídání jsem si všiml, že vlastně hraje.

Reagovat
Kixi Syhimour

neuvěřitelné Divocku, Diaz fantastická asistence

Reagovat
Luc-Luc

Divocek <3

Reagovat
Svatej

Krásný áčko

Reagovat
Coutinho10

Divoooooooooooooock buuuuuuuuuuuuh

Reagovat
Kejza

prostě tu musel bejt Divock!!

Reagovat
ondris

Legendary

Reagovat
smazaný uživatel

Diaz slušně

Reagovat
eder

Tumáš a voloupej si ho, swině křivá zákeřná zrzavá...

Reagovat
Chittak_LFC

ubulená...

Reagovat
Remt

Myslíte si že to Diaz takto chtěl?

Reagovat
eder

Chtěl dát góla rovnou, ale nasraney asi nebude...

Reagovat
Ranoth

nasa legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lampard byl asi nejhorší přešlap v PL za dlouhé roky.

Reagovat
Svatej

ten rozdil mezi ním a jeho predchudcem je propastnej!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mul

nástupcom

Reagovat
Busby babes

tak to dopada, kdyz ty joby dostavas jen diky jmenu a stryckovi a ne diky svym schopnostem.

Reagovat
mimi_united

Úplný mimoň

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Je naprosto otřesný. Měl by toho hned nechat a přestat si kazit svoji pověst hráče.

Reagovat
FC Porto FC

Pěkná picovina, beztak everton záchrani

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Doucoré hrdina

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson, boží

Reagovat
Svatej

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
avicii

Reagovat
HalaMadrid_Flx

TOP

Reagovat
Registrujisejenproto

ze ta zkurvena brazilska blondata cubka ma vubec naturu tohle delat po tom, co zrakvil minule Thiaga fakt kentusáci

Reagovat
EL Gringo

Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford vždycky veškeré balóny odkopává co nejdál? Žádná konstruktivní rozehrávka...

Reagovat
Svatej

Hendo, ty jses taky kripl, vid?

Reagovat
Liveral

Reagovat
Kejza

zbytečný, no, už jenom oplatky za první půli

Reagovat
Edgewalker

Richarlison také nesympaťák vylízaný

Reagovat
Tommy the Gunner

Allison

Reagovat
Kejza

Alisson

Reagovat
eden_h

Alisson na pana a mas to ty zmetku Pickfordackej

Reagovat
Remt

tak tohle bylo perfektní

Reagovat
Minister

Čo urobil?

Reagovat
Remt

To co Pickford celý zápas. Čapnul míč a úplně nesmyslně si na nej lehnul. Pak si stoupnul a tlemil se

Reagovat
Remt

Tak ne nesmál se, ale smáli se všichni okolo, protože to bylo v tu chvíli fakt dost trefný, Pickford to za zápas udělal v nesmyslnych situacích asi 5x 6x

https://m.youtube.com/shorts/R1AFdlVITqE

Reagovat
Melda

To nemá chybu

Reagovat
mikelinos

Reagovat
wesleyborland

Hrozně nesympatický zmrd ten Pickford

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Geniální

Reagovat
kovi610

Tvl dej buh aby Everton vypadl..Už jen kvuli tem odporním hnusním pyskum Richarlisona a Pickfasingera...

Reagovat
O.Giroud

tak oni by asi aj tak odisli, ale ten rok v champe by mi nevadili

Reagovat
Chittak_LFC

Přesně tohle mě napadlo, že by mohl udělat už po prvním gólu :D

Reagovat
smazaný uživatel

richarlison a pickford, sialena dvojka sympatii

Reagovat
SunFells

Alisson královsky

Reagovat
Remt

Rozhodčí to ale zvládl za mě dobře. Těžký zápas a zvládl to v rámci možností ok

Reagovat
eder

Rozhodně, a neměl to jednoduché. Dosud jsem karamelkám sestup nepřál, ale dnes se to změnilo...

Reagovat
Chittak_LFC

Na druhou stranu, Pickforda měl vyžlutit v 10. minutě a byl by od něj pokoj. Nechápu, jak mohl dohrát bez karty.

Reagovat
O.Giroud

ako keby ste videli zapasy proti Evertonu prvykrat

Reagovat
O.Giroud

inak prave pre toto som sa cudoval pred par mesiacmi ako fans Liverpoolu pisali, ze Everton snad nezostupi, ze by im v lige chybal

Reagovat
eder

Tak když se oprostím od charakterů momentálního kádru, tak by mi městský rival v lize chyběl. Ale když pak vidíš ten hnus v reálu, tak to naopak fakt nechceš...

Reagovat
O.Giroud

Ved kazdy rok je taky zapas, tak neviem preco je vacsina tak prekvapena akurat ze teraz viac simuluju nez rakvia

Reagovat
eder

Co já si vzpomínám, tak to bylo vždy vypjaté a "na krev" Stevie a jeho sbírka red cards by mohli vyprávět. Ale nikdy to nebyl takový hnus jako poslední dobou...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele