Premier League - preview 18. kola

21.12.2019, 08:30, aktualizováno 22.12.2019, 08:28
Previews
Nejostřeji sledovanou postavou dnešního dne anglické scény bude José Mourinho - ten v minulosti dvakrát vedl Chelsea a nyní se proti londýnskému celku v derby postaví jako manažer Tottenhamu. Manchester United hraje s Watfordem a v případě výhry se posune na pátou příčku...
Watford FC - Manchester United  (neděle 15:00)
Vydařené období mají za sebou fotbalisté Manchesteru United a s dobrou náladou by si rádi rozbalili i vánoční dárky. Naopak v táboře Watfordu dobrá nálada nepanuje a jen zázrak by je zachránil od strávení Štědrého dne na dně tabulky.

Hornets za celý dosavadní průběh sezóny vyhráli jedinkrát, když na začátku listopadu vyloupili Norwich. Od té doby v pěti zápasech získali jen jeden bod a stejněkrát skórovali - přitom nešlo o nějak přetěžký los, hned tři z těchto soupeřů patří do nižších pater tabulky.

Hlavním problémem Sršňů je ofenziva, která je naprosto suverénně nejhorší v celé soutěži. Na kontě mají devět gólů, což dokázalo napříč ligou hned jedenáct hráčů. Z Watfordu jsou na tom nejlépe Deulofeu a Gray, kteří se prosadili dvakrát.

Red Devils na domácí scéně prohráli naposledy 2. listopadu. Od té doby sehráli sedm soutěžních zápasů, v nichž třikrát remizovali a čtyřikrát zvítězili. Minulý víkend díky Greenwoodovi remizovali s Evertonem, v týdnu vyřadili z Ligového poháru Colchester.

Na útočné polovině je jednoznačným tahounem Solskjaerovy družiny Marcus Rashford, jenž desetkrát skóroval a na další čtyři góly nahrál, má tedy podíl na více než polovině všech branek týmu.

Domácím v duelu nepomůžou Holebas, Prödl, Janmmat a bývalí hráči United Cleverley s Welbeckem. Na straně soupeře by se vedle Baillyho, Gomese a Mensaha neměli objevit ani Pogba s Dalotem.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Masina - Doucouré, Capoue, Hughes - Sarr, Deeney, Deulofeu
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - James, Lingard, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.82 - 3.89 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (neděle 17:30)
Pikantní souboj bude v neděli odpoledne k vidění v Londýně, kde se na novém stadiónu Tottenhamu poprvé představí londýnská Chelsea. Tradičně ostře sledovaný duel se letos může pyšnit ještě jednou zajímavostí - poprvé v Premier League totiž svedou trenérský souboj Jose Mourinho, který je od listopadu koučem Spurs, a Frank Lampard, který od léta vede Chelsea. Ačkoliv oba trenéři na předzápasové tiskovce o svém protějšku mluvili s absolutním respektem, dá se čekat, že v neděli odpoledne nebude po jakémkoliv přátelství ani stopy. Přece jen oba celky body potřebují jako sůl.

S Tottenhamem to v polovině listopadu vypadalo opravdu zle, nedobře. Po herní stránce se tým trápil, nedával branky, potýkal se s výpadkem formy klíčových hráčů a po sérii výsledkových nezdarů mu čelo tabulky rychle utíkalo. Majitel Daniel Levy se tak odhodlal k neotřelé trenérské rošádě, když hrdinu posledních pěti let Mauricia Pochettina nahradil kontroverzním Jose Mourinhem. Ten sice ještě pár let zpět prohlašoval, že by Tottenham kvůli respektu k fanouškům Chelsea trénovat jednoduše nemohl, ale jak už to ve fotbale chodí, časy se rychle mění. Navíc se zdá, že léčba portugalským stratégem zabírá - Tottenham se nyní častěji uchyluje k rychlejšímu přechodu vpřed, v rámci své rozehrávky se pokouší o větší množství dlouhých míčů směrem vpřed a toto určité zjednodušení herního projevu zatím nese výsledky. Od nástupu Mourinha Spurs nastříleli v pěti ligových duelech hned čtrnáct branek a navíc si připsali hned čtyři výhry. Jediný neúspěch ovšem přišel proti dalšímu z bývalých zaměstnavatelů portugalského kouče, Manchesteru United - fanoušci hostujícího týmu budou jistě doufat, že se podobný kousek podaří i Chelsea.

Jestliže Tottenham po poslední reprezentační pauze našel svou formu, pak Chelsea ji ztratila. Tak trochu to vypadá, jako kdyby si oba týmy prohodily role. Chelsea prohrála 4 z posledních 5 ligových duelů, když nejprve po dobrém výkonu nestačila na Manchester City, na což navázala šokující domácí prohrou s West Hamem United. Tu se sice podařilo odčinit vítězstvím nad Aston Villou, pak ale následovalo tragické představení obranné čtyřky na hřišti Evertonu, které přineslo prohru 3:1, a sterilní ofenzivní snažení proti Bournemouthu, který díky brance ze závěru vyloupil Stamford Bridge. Frank Lampard má tak před nabitým vánočním programem o čem přemýšlet a nutně potřebuje své ovečky dostat zpátky do formy, jinak riskuje, že se na dobrou podzimní formu velmi, velmi rychle zapomene. Pokud by Chelsea prohrála, vypadne ještě před Štědrým dnem z první čtyřky, což si ještě před třemi týdny dokázal představit jen málokdo.

Domácí tým bude do poslední chvíle monitorovat zdravotní stav Ndombeleho, zcela mimo pak zůstává trojice Hugo Lloris, Erik Lamela a Ben Davies. Naopak Chelsea má k dispozici takřka kompletní kádr, z marodky hlásí návrat Fikayo Tomori společně s Rossem Barkleym a Olivierem Giroudem. Jediným marodem tak zůstává Ruben Loftus-Cheek, který by se na zelené trávníky mohl vrátit koncem ledna.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.73 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Nanejvýš nezvyklý souboj nabídne předehrávka osmnáctého kola mezi Evertonem a Arsenalem. Oba celky totiž shodně prožívají katastrofální vstup do sezony, který odnesli vyhazovem jak Marco Silva, tak Unai Emery, a po několika týdnech hledání jejich nástupců jsou již noví trenéři těchto klubů se vším všudy potvrzeni, ovšem na lavičce ještě v sobotu neusednou. Carlo Ancelotti s Mikelem Artetou tak budou moci na vlastní oči zhlédnout, v jakém rozpoložení se jejich zaměstnavatel nachází.

Zatímco Arsenalu Emeryho odvolání nepomohlo, a i pod vedením Freddieho Ljungberga výsledkově tápe, o čemž svědčí stávající bilance jediného vítězství z posledních dvanácti zápasů napříč všemi soutěžemi, Everton se s nástupem Duncana Fergusona přece jen dokázal pozvednout. Na vlastní kůži se o tom porážkou přesvědčila Chelsea, z Old Trafford Toffees v minulém kole vyvezli bod a v ligovém poháru se dokázali vyrovnat i rozjetému Leicesteru, který nakonec postoupil až na penalty.

Oba celky mají společnou i četnou marodku. O něco lépe jsou na tom domácí, jimž se po drobných potížích mohou vrátit do hry Lucas Digne, Djibril Sidibé, Gylfi Sigurdsson a Fabian Delph, ovšem kvartet Walcott, Schneiderlin, Gbamin a Gomes zůstává mimo hru.

Arsenal řeší největší potíže s kraji obrany, neboť oba leví obránci Tierney s Kolašinacem si přivodili vážná zranění ramene, resp. kotníku, a nahradit je tak bude muset nejspíše mladičký Bukayo Saka, jenž doposud nastupoval na postu útočného křídelníka. Nejistý je rovněž start Bellerína, Holdinga, Özila a teprve v příštím týdnu se vrátí do tréninkového procesu Dani Ceballos. Aby toho pro Ljungbergovu družinu nebylo málo, karetní trest znemožní start v Goodison Parku i Sokratisi Papastathopoulosovi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.92 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Burnley FC  (sobota 16:00)
Bournemouth před týdnem nečekaně skolil Chelasea a zastavil svou sérii pěti porážek v řadě. Rád by v tomhle trendu pokračoval i nadále, aby se co nejdříve odpoutal od příček znamenající sestup, a výjimkou by pro něj nemělo být ani střetnutí s Burnley. Také jemu se naposledy podařilo uzmout tři body a bodovalo vůbec poprvé po třech kolech.

V minulé sezóny vyzníval tenhle souboj jednoznačně ve prospěch hostujícího mužstva. To svému sokovi ve dvou případech nasázelo dohromady sedm branek a pouze jednou inkasovalo. Co se formy týče, aktuálně jsou na tom oba celky vlastně dost obdobně. A v podstatě ne nadarmo je v průběžném pořadí dělí jen dvoubodová ztráta.

Domácí manažer Eddie Howe si po poslední výhře opravdu hodně ulevil. Poslední jeho bodový úspěch se totiž datoval na začátek listopadu proti Manchesteru United. "Když se vyhraje, přirozeně vás to nakopne," mnul si ruce. "Hráči se cítí daleko lépe, stejné je to pro fanoušky, kteří jsou najednou nabuzeni. Teď je klíčové získat dobrý výsledek s Burnley."

Howe má dlouhodobě velké potíže s marodkou. Na ní má až dvanáct hráčů, nově na ní přibyl Joshua King, jenž si přivodil z mače v Londýně poranění kotníku, kvůli osobním problémům nenastoupí Junior Stanislas, nejistý je start u Andrewa Surmana. "Čeká nás soupeř, který pracuje velmi tvrdě a je velmi efektivní," upozorňoval bournemouthský kouč.

Hosté od půlky října neprožívají úplně povedené období. Z devíti ligových zápasů vydolovali jen devět bodů, včetně těch třech nejčerstvějších z utkání s Newcastlem, přesto jim nynější postavení ve středu tabulky nemůže vyloženě vadit. Rozhodně přitom nemají daleko pozice zaručující evropské poháry pro příští sezónu. Potřebují však konstantněji bodovat.

V Bournemouthu si nezahrají Chris Wood ani Ashley Westwood, které trápí určitě zdravotní potíže, otazník visí nad startem Bena Gibsona, na druhou stranu vrátit na hřiště by se mohli Charlie Taylor i Kevin Long. "Každý manažer, jakým je Eddie Howe, si zaslouží být respektován. Myslím, že respektuje i on mě," povídal hostující stratég Sean Dyche.

Jeho tým měl v uplynulých týdnech poměrně velké potíže v defenzívě. Po porážkách s Crystalem Palace, Manchesterem City a Tottenhamem však přece zabral a naposledy udržel klíčové čisté konto. "Do Bournemouthu se investovalo zřejmě přiměřené množností peněz. Myslím, že v tomto klubu existuje víra v to, co celkově dělá," zakončoval Dyche.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.40 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (sobota 16:00)
Oba dva sobotní protivníci zatím neprožívají příliš povedený letošní ročník Premier League a nacházejí se v blízkosti sestupového pásma, nyní tak spolu sehrají vzájemný duel o záchranu. Aston Villa i Southampton doposud posbírali patnáct bodů, díky lepšímu skóre na tom prozatím jsou lépe Villains, kterým patří sedmnáctá pozice. Sainst se nacházejí na osmnáctém místě a před devatenáctým Norwichem City mají náskok tři bodů.

Domácí výběr nastoupil v úterý ke čtvrtfinále národního poháru proti Liverpoolu a radoval se z vysokého vítězství v poměru 5:0. Proti Reds měl značně ulehčenou úlohu, neboť jasný lídr anglické nejvyšší soutěže odjel se všemi hvězdami na MS klubů a nastoupila tak juniorská sestava, jejíž průměrný věk nepřesahoval dvacet let. Předtím však svěřenci trenéra Deana Smithe získali ze čtyř střetnutí na ligové scéně jediný bod.

Po překvapivé remíze 2:2 v Manchesteru s místnímu United nedokázali najít recept na londýnskou Chelsea (1:2), po domácím debaklu s druhým Leicesterem (1:4) podlehli před týdnem také konkurenčnímu Sheffieldu United (0:2). "Nedávno jsme narazili na velmi těžké protivníky a teď se dostáváme do okruhu týmů, které se nacházejí kolem nás. Kromě Leicesteru nebyl nikdo, kdo by to u nás měl jednoduché," prohlásil Smith.

Osmačtyřicetiletý rodák z West Bromwiche doufá, že klub tentokráte využije vlastního prostředí. "Naši příznivci jsou fantastičtí a já věřím, že společně můžeme Southampton porazit. Jsou našim dvanáctým hráčem a jejich podpora může hrát klíčovou úlohu právě v těchto zápasech." Smith stále bude postrádat Steera (potíže s lýtkem) a Mingse (poraněný stehenní sval), otazník visí také nad startem McGinna či Davise.

Hostující výběr se lehce zvedl na konci listopadu, kdy po nerozhodném výsledku s Arsenalem (2:2) porazil ve shodném poměru 2:1 Watford i Norwich. V následujících dvou případech však podlehl Newcastlu (1:2) i West Hamu (0:1). Kouč Ralph Hasenhüttl nenasadí křídleníky Djenepa (problémy se stehenním svalem) a Boufala (poraněný prst), kvůli nemoci se na trávník nepodívají ani obránci Valery s Dansem.

"Je to bez pochyby důležitá bitva proti soupeři se shodným počtem bodů. V naší hře je přes sedmdesát procent věcí, které děláme dobře, ale na Premier League to stále nestačí. Hlavním cílem je soustředit se na obranný plán po celých 90 minut, o body budeme bojovat za každou cenu," vyjádřil se Hasenhüttl s odhodláním v hlase.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Hause, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Grealish, Wesley, El Ghazi
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Stephens, Bendarek, Bertrand - Romeu, Ward-Prowse, Hojbjerg - Redmond, Ings, Djenepo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.62 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Sheffield United  (sobota 16:00)
Jedno z nejpříjemnějších překvapení ligy Sheffield nepolevuje v tempu ani těsně před Vánoci a v Brightonu bude útočit na další cenný skalp. Obě mužstva na sebe v historii Premier League narazí vůbec poprvé.

Brighton zatím v posledním měsíci kalendářního roku 2019 neprohrál jediný zápas. Seagulls si nejprve vyšlápli na londýnský Arsenal a poté dvakrát remizovali - doma s Wolverhamptonem a v posledním kole v derby na půdě Crystal Palace. Přesto se Racci nezmohli na větší vzestup tabulkou. V nabité konkurenci by totiž potřebovali získat více výher, takto však s dvaceti body na kontě sídlí "jen" na třináctém místě.

Sheffield je v prosinci bodově zatím úspěšný, byť už stihl doma prohrát s Newcastlem. Následně se však Blades utkaly s další dvěma nováčky právě probíhajícího ročníku v Premier League, přičemž v obou případech braly tři body. Nejprve United uspěli v Norwichi, následně tento skalp potvrdili i doma proti Aston Ville. Mužstvo z města oceli tak pokračuje v sympatických výkonech, díky nimž drží skvělou sedmou pozici v tabulce.

K poslednímu střetnutí Brightonu se Sheffieldem došlo před dlouhými třinácti lety v Championship. Tehdy byli úspěšnější United, kteří krátce poté na chvíli nakoukli do Premier League. Od té doby se oba kluby pohybovaly v různých soutěžích, avšak ani jednou na sebe nenarazily. To se ovšem 21. prosince 2019 změní.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Pröpper, Stephens, Mooy - Groß, Maupay, Trossard
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
D. Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Mousset
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.40 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Hráči Newcastlu United v rámci osmnáctého kola Premier League hostí Crystal Palace. Oba celky od sebe dělí pouhý bod, mezi ně se ještě vtěsnal desátý Arsenal. Střed tabulky je v anglické lize celkově velmi vyrovnaný, třináctý ztrácí na pátého jen šest bodů.

"Magpies" mají v letošní sezoně hodně kolísavé výkony. Naposledy těsně prohráli 0:1 na Burnley, před tím však doma po brankách Shelveyho a Fernandeze porazili 2:1 Southampton. Newcastle trápí poměrně rozsáhlá marodka, do zápasu proti Crystal Palace nezasáhne až sedm hráčů, včetně nejlepšího střelce týmu Jonja Shelveyho, jehož start je zatím nejistý. "Včera už trénoval, takže tomu dávám šanci. Ale nechci nic riskovat, takže kdo nebude připravený na sto procent, hrát nebude. Máme dost široký kádr na to, abych indisponované nahradili a budeme bojovat o výhru," řekl pro klubové stránky manažer Steve Bruce.

Crystal Palace má za sebou sérii dvou remíz. První z nich byla bezbranková ve Watfordu, druhá na domácí půdě proti Brightonu, kdy na 1:1 srovnal Wilfried Zaha. Poslední výhru "Glaziers" slavili na začátku prosince proti Bournemouthu, kdy vyhráli 1:0 po gólu Jeffreyho Schluppa 1:0, ačkoliv hráli skoro celé utkání bez vyloučeného Sakha. Stejně jako jejich nynějšího soupeře, i Crystal Palace trápí početný seznam zraněných, včetně stopera Garyho Cahilla. "Patrick van Aanholt už s námi začal trénovat, což je velmi pozitivní. Uvidíme, jestli bude zítra hrát. Ale pokud to vyjde, bude to pro nás velké posílení, protože jeho absence nám na jeho postu způsobila komplikace," uvedl manažer Crystal Palace Roy Hodgson pro klubový web.

Poslední vzájemný souboj Crystal Palace vyhrál na stadionu Newcastle 1:0 po brance Luky Milivojeviče z penalty.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka . Manquillo, Schär, Fernández, Dummett, Willems - Almirón, Shelvey, Hayden, Joelinton - Carroll.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Dann, McArthur - Kouyaté, McCarthy, Milivojevic - Jordan Ayew, Benteke, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.15 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Předposlední Norwich City před týdnem uhrál velmi cenný bod v Leicesteru, přesto je pořád jeho postavení v Premier League na úrovni, jakou si celý klub bezpochyby nepředstavuje. Tentokráte ho čeká znovu další nepříjemný protivník. Dobře působící Wolverhampton navíc za každou cenu chce napravit poslední domácí nezdar s londýnským Tottenhamem.

The Canaries utrpěli v tomto ročníku již jedenáct porážek, vůbec nejvíce z celé ligy. Paradoxně většinu bodů vydolovali proti ostříleným anglickým soupeřům, skolili například Manchester City nebo remizovali s Arsenalem. V ostatních případech ale výsledkově strádali. A v podstatě se není čemu divit, že se nacházejí jen těsně nad posledním Watfordem.

Domácí manažer Daniel Farke si moc dobře uvědomuje, že jeho nynější sok bude rozhodně těžko k poražení. "Vlci jsou velmi nebezpeční v protiútocích. Často brání v rozestavení 5-4-1," mínil. "Jejich přechod do útoku je velmi dobrý. Je tedy důležité, abychom drželi často míč na svých kopačkách. Nesmíme ho naopak v žádném případě lacino ztrácet," dodal.

Aktuálně se Norwich bude muset vypořádat s absencí v podobě stopera Bena Godfreyho, který si přivodil zranění kolene a nejdříve se vrátí na trávníky v únoru. I přes určitě zdravotní potíže by měl hrát Teemu Pukki, klíčová postava ofenzívy. Návrat naopak hlásí Grant Hanley, jenž se na hřišti naposledy představil v srpnu v klání proti londýnské Chelsea.

Ačkoli na tom domácí nejsou před důležitým obdobím vánočních svátků nejlépe, Farke nevidí situaci tak černě. "Ve všech zápasech, do kterých jsme nastoupili, jsme hráli dobře. Musíme teď sbírat body, ať už hrajeme kdekoliv, nebo proti komukoli. A v příštích dvou týdnech máme hned tři šance na to, jak svých cílů dosáhnout," burcoval své svěřence.

Wolverhampton se pohybuje v horní polovině tabulky, zvládl na podzim úspěšně i Evropskou ligu, i proto by pro něj byla velká škoda, kdyby kolem vánočních svátků nějakým způsobem ztrácel. Po tomto mači ho však čekají dva těžcí protivníci. Nejprve přivítá Manchester City, následně zavítá na půdu vedoucího Liverpoolu. Na Nový rok ho pak čeká Watford.

Hostům i nadále zůstává na marodce Morgan Gibbs-White, trpící bolestmi zad, k dispozici by ovšem měl být Adama Traoré, jenž měl nedávno vykloubené rameno. "Norwich má dobrý tým. Už ve druhé lize jsme spolu působili, jeho manažer má kladné představy o fotbale," říkal kouč Nuno Espírito Santo. "Musíme být soustředění a organizovaní," zakončil.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.19 - 3.81 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Leicester City  (sobota 18:30)
Manchester City přivítá v rámci 18. kola Premier League na svém stadionu druhý Leicester, na který ztrácí ze třetí pozice čtyři body. Pokud "Lišky" dokáží vyhrát, vybudují si tak poměrně pohodlný náskok na zbytek tabulky a budou moci nadále pronásledovat suverénní Liverpool. "Citizens" naopak musí zabrat, aby jim čelo neodskočilo. Etihad Stadium uvidí zajímavý souboj.

City od prohry 1:2 v derby s United zase získávají zpět svou formu. V lize naposledy zametli s trápícím se Arsenalem na jeho půdě 3:0, když se už v prvním poločase trefili dvakrát Kevin De Bruyne a Raheem Sterling. V posledním utkání jeli svěřenci Pepa Guardioly v rámci EFL Cupu do Oxfordu a proti místním United zvítězili 3:1, když skóroval João Cancelo a dvakrát Raheem Sterling. V semifinále se utkají s městskými rivaly - United. Proti Leicesteru budou chybět Aymeric Laporte a Leroy Sané, nejistý je start u trojice Sergio Agüero, Davis Silva a John Stones. "Agüero a Stones už trénovali, Silva zatím bohužel ne. Důležité je, aby se všichni zranění vrátili co nejdříve zpět do zápasového režimu," uvedl na tiskové konferenci manažer City Pep Guardiola.

Leicester zažívá zatím nejlepší sezonu od svého titulu v roce 2016. "Lišky" si užijí Vánoce na druhé příčce. V posledním ligovém zápase se jim však nedařilo. Norwich si odvezl remízu 1:1, s čímž určitě manažer Brandon Rogers spokojený nebyl. V týdnu však Leicester dokázal na penalty vyzrát na Everton a v EFL Cupu si v semifinále zahraje proti Aston Ville. Proti City by měl chybět pouze záložní Matthew James. "Oba týmy postoupily v poháru do semifinále, což svědčí o jejich síle. Mám mančaft, který myslí na výhru proti každému. Věřím, že zvítězíme i nyní," podpořil své svěřence na klubovém webu Rodgers.

Poslední vzájemné utkání City s Leicesterem vyhrál domácí celek 1:0 po trefě Vincenta Kompanyho.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, Güngogan - Bernardo Silva, Jesus, Sterling.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ricardo Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Ayoze Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.59 - 7.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC17161042:1449
2.Leicester City17123240:1139
3.Manchester City17112447:1935
4.Chelsea FC1792631:2529
5.Tottenham Hotspur1775532:2426
6.Manchester United1767426:2025
7.Sheffield United1767421:1625
8.Wolverhampton Wanderers1759324:2124
9.Crystal Palace1765615:1923
10.Arsenal FC1757524:2722
11.Newcastle United1764717:2422
12.Burnley FC1763822:2921
13.Brighton & Hove Albion1755721:2520
14.AFC Bournemouth1754819:2419
15.West Ham United1754819:2819
16.Everton FC1753920:2918
17.Aston Villa17431023:3015
18.Southampton FC17431018:3615
19.Norwich City17331118:3512
20.Watford FC1716109:329
Zbývající zápasy
21.12. 16:00West Ham United - Liverpool FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1047)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele