Premier League - preview 18. kola

21.12.2019, 08:30, aktualizováno 22.12.2019, 08:28
Previews
Nejostřeji sledovanou postavou dnešního dne anglické scény bude José Mourinho - ten v minulosti dvakrát vedl Chelsea a nyní se proti londýnskému celku v derby postaví jako manažer Tottenhamu. Manchester United hraje s Watfordem a v případě výhry se posune na pátou příčku...
Watford FC - Manchester United  (neděle 15:00)
Vydařené období mají za sebou fotbalisté Manchesteru United a s dobrou náladou by si rádi rozbalili i vánoční dárky. Naopak v táboře Watfordu dobrá nálada nepanuje a jen zázrak by je zachránil od strávení Štědrého dne na dně tabulky.

Hornets za celý dosavadní průběh sezóny vyhráli jedinkrát, když na začátku listopadu vyloupili Norwich. Od té doby v pěti zápasech získali jen jeden bod a stejněkrát skórovali - přitom nešlo o nějak přetěžký los, hned tři z těchto soupeřů patří do nižších pater tabulky.

Hlavním problémem Sršňů je ofenziva, která je naprosto suverénně nejhorší v celé soutěži. Na kontě mají devět gólů, což dokázalo napříč ligou hned jedenáct hráčů. Z Watfordu jsou na tom nejlépe Deulofeu a Gray, kteří se prosadili dvakrát.

Red Devils na domácí scéně prohráli naposledy 2. listopadu. Od té doby sehráli sedm soutěžních zápasů, v nichž třikrát remizovali a čtyřikrát zvítězili. Minulý víkend díky Greenwoodovi remizovali s Evertonem, v týdnu vyřadili z Ligového poháru Colchester.

Na útočné polovině je jednoznačným tahounem Solskjaerovy družiny Marcus Rashford, jenž desetkrát skóroval a na další čtyři góly nahrál, má tedy podíl na více než polovině všech branek týmu.

Domácím v duelu nepomůžou Holebas, Prödl, Janmmat a bývalí hráči United Cleverley s Welbeckem. Na straně soupeře by se vedle Baillyho, Gomese a Mensaha neměli objevit ani Pogba s Dalotem.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Masina - Doucouré, Capoue, Hughes - Sarr, Deeney, Deulofeu
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - James, Lingard, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.82 - 3.89 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (neděle 17:30)
Pikantní souboj bude v neděli odpoledne k vidění v Londýně, kde se na novém stadiónu Tottenhamu poprvé představí londýnská Chelsea. Tradičně ostře sledovaný duel se letos může pyšnit ještě jednou zajímavostí - poprvé v Premier League totiž svedou trenérský souboj Jose Mourinho, který je od listopadu koučem Spurs, a Frank Lampard, který od léta vede Chelsea. Ačkoliv oba trenéři na předzápasové tiskovce o svém protějšku mluvili s absolutním respektem, dá se čekat, že v neděli odpoledne nebude po jakémkoliv přátelství ani stopy. Přece jen oba celky body potřebují jako sůl.

S Tottenhamem to v polovině listopadu vypadalo opravdu zle, nedobře. Po herní stránce se tým trápil, nedával branky, potýkal se s výpadkem formy klíčových hráčů a po sérii výsledkových nezdarů mu čelo tabulky rychle utíkalo. Majitel Daniel Levy se tak odhodlal k neotřelé trenérské rošádě, když hrdinu posledních pěti let Mauricia Pochettina nahradil kontroverzním Jose Mourinhem. Ten sice ještě pár let zpět prohlašoval, že by Tottenham kvůli respektu k fanouškům Chelsea trénovat jednoduše nemohl, ale jak už to ve fotbale chodí, časy se rychle mění. Navíc se zdá, že léčba portugalským stratégem zabírá - Tottenham se nyní častěji uchyluje k rychlejšímu přechodu vpřed, v rámci své rozehrávky se pokouší o větší množství dlouhých míčů směrem vpřed a toto určité zjednodušení herního projevu zatím nese výsledky. Od nástupu Mourinha Spurs nastříleli v pěti ligových duelech hned čtrnáct branek a navíc si připsali hned čtyři výhry. Jediný neúspěch ovšem přišel proti dalšímu z bývalých zaměstnavatelů portugalského kouče, Manchesteru United - fanoušci hostujícího týmu budou jistě doufat, že se podobný kousek podaří i Chelsea.

Jestliže Tottenham po poslední reprezentační pauze našel svou formu, pak Chelsea ji ztratila. Tak trochu to vypadá, jako kdyby si oba týmy prohodily role. Chelsea prohrála 4 z posledních 5 ligových duelů, když nejprve po dobrém výkonu nestačila na Manchester City, na což navázala šokující domácí prohrou s West Hamem United. Tu se sice podařilo odčinit vítězstvím nad Aston Villou, pak ale následovalo tragické představení obranné čtyřky na hřišti Evertonu, které přineslo prohru 3:1, a sterilní ofenzivní snažení proti Bournemouthu, který díky brance ze závěru vyloupil Stamford Bridge. Frank Lampard má tak před nabitým vánočním programem o čem přemýšlet a nutně potřebuje své ovečky dostat zpátky do formy, jinak riskuje, že se na dobrou podzimní formu velmi, velmi rychle zapomene. Pokud by Chelsea prohrála, vypadne ještě před Štědrým dnem z první čtyřky, což si ještě před třemi týdny dokázal představit jen málokdo.

Domácí tým bude do poslední chvíle monitorovat zdravotní stav Ndombeleho, zcela mimo pak zůstává trojice Hugo Lloris, Erik Lamela a Ben Davies. Naopak Chelsea má k dispozici takřka kompletní kádr, z marodky hlásí návrat Fikayo Tomori společně s Rossem Barkleym a Olivierem Giroudem. Jediným marodem tak zůstává Ruben Loftus-Cheek, který by se na zelené trávníky mohl vrátit koncem ledna.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.73 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Nanejvýš nezvyklý souboj nabídne předehrávka osmnáctého kola mezi Evertonem a Arsenalem. Oba celky totiž shodně prožívají katastrofální vstup do sezony, který odnesli vyhazovem jak Marco Silva, tak Unai Emery, a po několika týdnech hledání jejich nástupců jsou již noví trenéři těchto klubů se vším všudy potvrzeni, ovšem na lavičce ještě v sobotu neusednou. Carlo Ancelotti s Mikelem Artetou tak budou moci na vlastní oči zhlédnout, v jakém rozpoložení se jejich zaměstnavatel nachází.

Zatímco Arsenalu Emeryho odvolání nepomohlo, a i pod vedením Freddieho Ljungberga výsledkově tápe, o čemž svědčí stávající bilance jediného vítězství z posledních dvanácti zápasů napříč všemi soutěžemi, Everton se s nástupem Duncana Fergusona přece jen dokázal pozvednout. Na vlastní kůži se o tom porážkou přesvědčila Chelsea, z Old Trafford Toffees v minulém kole vyvezli bod a v ligovém poháru se dokázali vyrovnat i rozjetému Leicesteru, který nakonec postoupil až na penalty.

Oba celky mají společnou i četnou marodku. O něco lépe jsou na tom domácí, jimž se po drobných potížích mohou vrátit do hry Lucas Digne, Djibril Sidibé, Gylfi Sigurdsson a Fabian Delph, ovšem kvartet Walcott, Schneiderlin, Gbamin a Gomes zůstává mimo hru.

Arsenal řeší největší potíže s kraji obrany, neboť oba leví obránci Tierney s Kolašinacem si přivodili vážná zranění ramene, resp. kotníku, a nahradit je tak bude muset nejspíše mladičký Bukayo Saka, jenž doposud nastupoval na postu útočného křídelníka. Nejistý je rovněž start Bellerína, Holdinga, Özila a teprve v příštím týdnu se vrátí do tréninkového procesu Dani Ceballos. Aby toho pro Ljungbergovu družinu nebylo málo, karetní trest znemožní start v Goodison Parku i Sokratisi Papastathopoulosovi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.92 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Burnley FC  (sobota 16:00)
Bournemouth před týdnem nečekaně skolil Chelasea a zastavil svou sérii pěti porážek v řadě. Rád by v tomhle trendu pokračoval i nadále, aby se co nejdříve odpoutal od příček znamenající sestup, a výjimkou by pro něj nemělo být ani střetnutí s Burnley. Také jemu se naposledy podařilo uzmout tři body a bodovalo vůbec poprvé po třech kolech.

V minulé sezóny vyzníval tenhle souboj jednoznačně ve prospěch hostujícího mužstva. To svému sokovi ve dvou případech nasázelo dohromady sedm branek a pouze jednou inkasovalo. Co se formy týče, aktuálně jsou na tom oba celky vlastně dost obdobně. A v podstatě ne nadarmo je v průběžném pořadí dělí jen dvoubodová ztráta.

Domácí manažer Eddie Howe si po poslední výhře opravdu hodně ulevil. Poslední jeho bodový úspěch se totiž datoval na začátek listopadu proti Manchesteru United. "Když se vyhraje, přirozeně vás to nakopne," mnul si ruce. "Hráči se cítí daleko lépe, stejné je to pro fanoušky, kteří jsou najednou nabuzeni. Teď je klíčové získat dobrý výsledek s Burnley."

Howe má dlouhodobě velké potíže s marodkou. Na ní má až dvanáct hráčů, nově na ní přibyl Joshua King, jenž si přivodil z mače v Londýně poranění kotníku, kvůli osobním problémům nenastoupí Junior Stanislas, nejistý je start u Andrewa Surmana. "Čeká nás soupeř, který pracuje velmi tvrdě a je velmi efektivní," upozorňoval bournemouthský kouč.

Hosté od půlky října neprožívají úplně povedené období. Z devíti ligových zápasů vydolovali jen devět bodů, včetně těch třech nejčerstvějších z utkání s Newcastlem, přesto jim nynější postavení ve středu tabulky nemůže vyloženě vadit. Rozhodně přitom nemají daleko pozice zaručující evropské poháry pro příští sezónu. Potřebují však konstantněji bodovat.

V Bournemouthu si nezahrají Chris Wood ani Ashley Westwood, které trápí určitě zdravotní potíže, otazník visí nad startem Bena Gibsona, na druhou stranu vrátit na hřiště by se mohli Charlie Taylor i Kevin Long. "Každý manažer, jakým je Eddie Howe, si zaslouží být respektován. Myslím, že respektuje i on mě," povídal hostující stratég Sean Dyche.

Jeho tým měl v uplynulých týdnech poměrně velké potíže v defenzívě. Po porážkách s Crystalem Palace, Manchesterem City a Tottenhamem však přece zabral a naposledy udržel klíčové čisté konto. "Do Bournemouthu se investovalo zřejmě přiměřené množností peněz. Myslím, že v tomto klubu existuje víra v to, co celkově dělá," zakončoval Dyche.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.40 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (sobota 16:00)
Oba dva sobotní protivníci zatím neprožívají příliš povedený letošní ročník Premier League a nacházejí se v blízkosti sestupového pásma, nyní tak spolu sehrají vzájemný duel o záchranu. Aston Villa i Southampton doposud posbírali patnáct bodů, díky lepšímu skóre na tom prozatím jsou lépe Villains, kterým patří sedmnáctá pozice. Sainst se nacházejí na osmnáctém místě a před devatenáctým Norwichem City mají náskok tři bodů.

Domácí výběr nastoupil v úterý ke čtvrtfinále národního poháru proti Liverpoolu a radoval se z vysokého vítězství v poměru 5:0. Proti Reds měl značně ulehčenou úlohu, neboť jasný lídr anglické nejvyšší soutěže odjel se všemi hvězdami na MS klubů a nastoupila tak juniorská sestava, jejíž průměrný věk nepřesahoval dvacet let. Předtím však svěřenci trenéra Deana Smithe získali ze čtyř střetnutí na ligové scéně jediný bod.

Po překvapivé remíze 2:2 v Manchesteru s místnímu United nedokázali najít recept na londýnskou Chelsea (1:2), po domácím debaklu s druhým Leicesterem (1:4) podlehli před týdnem také konkurenčnímu Sheffieldu United (0:2). "Nedávno jsme narazili na velmi těžké protivníky a teď se dostáváme do okruhu týmů, které se nacházejí kolem nás. Kromě Leicesteru nebyl nikdo, kdo by to u nás měl jednoduché," prohlásil Smith.

Osmačtyřicetiletý rodák z West Bromwiche doufá, že klub tentokráte využije vlastního prostředí. "Naši příznivci jsou fantastičtí a já věřím, že společně můžeme Southampton porazit. Jsou našim dvanáctým hráčem a jejich podpora může hrát klíčovou úlohu právě v těchto zápasech." Smith stále bude postrádat Steera (potíže s lýtkem) a Mingse (poraněný stehenní sval), otazník visí také nad startem McGinna či Davise.

Hostující výběr se lehce zvedl na konci listopadu, kdy po nerozhodném výsledku s Arsenalem (2:2) porazil ve shodném poměru 2:1 Watford i Norwich. V následujících dvou případech však podlehl Newcastlu (1:2) i West Hamu (0:1). Kouč Ralph Hasenhüttl nenasadí křídleníky Djenepa (problémy se stehenním svalem) a Boufala (poraněný prst), kvůli nemoci se na trávník nepodívají ani obránci Valery s Dansem.

"Je to bez pochyby důležitá bitva proti soupeři se shodným počtem bodů. V naší hře je přes sedmdesát procent věcí, které děláme dobře, ale na Premier League to stále nestačí. Hlavním cílem je soustředit se na obranný plán po celých 90 minut, o body budeme bojovat za každou cenu," vyjádřil se Hasenhüttl s odhodláním v hlase.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Hause, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Grealish, Wesley, El Ghazi
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Stephens, Bendarek, Bertrand - Romeu, Ward-Prowse, Hojbjerg - Redmond, Ings, Djenepo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.62 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Sheffield United  (sobota 16:00)
Jedno z nejpříjemnějších překvapení ligy Sheffield nepolevuje v tempu ani těsně před Vánoci a v Brightonu bude útočit na další cenný skalp. Obě mužstva na sebe v historii Premier League narazí vůbec poprvé.

Brighton zatím v posledním měsíci kalendářního roku 2019 neprohrál jediný zápas. Seagulls si nejprve vyšlápli na londýnský Arsenal a poté dvakrát remizovali - doma s Wolverhamptonem a v posledním kole v derby na půdě Crystal Palace. Přesto se Racci nezmohli na větší vzestup tabulkou. V nabité konkurenci by totiž potřebovali získat více výher, takto však s dvaceti body na kontě sídlí "jen" na třináctém místě.

Sheffield je v prosinci bodově zatím úspěšný, byť už stihl doma prohrát s Newcastlem. Následně se však Blades utkaly s další dvěma nováčky právě probíhajícího ročníku v Premier League, přičemž v obou případech braly tři body. Nejprve United uspěli v Norwichi, následně tento skalp potvrdili i doma proti Aston Ville. Mužstvo z města oceli tak pokračuje v sympatických výkonech, díky nimž drží skvělou sedmou pozici v tabulce.

K poslednímu střetnutí Brightonu se Sheffieldem došlo před dlouhými třinácti lety v Championship. Tehdy byli úspěšnější United, kteří krátce poté na chvíli nakoukli do Premier League. Od té doby se oba kluby pohybovaly v různých soutěžích, avšak ani jednou na sebe nenarazily. To se ovšem 21. prosince 2019 změní.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Pröpper, Stephens, Mooy - Groß, Maupay, Trossard
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
D. Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Mousset
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.40 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Hráči Newcastlu United v rámci osmnáctého kola Premier League hostí Crystal Palace. Oba celky od sebe dělí pouhý bod, mezi ně se ještě vtěsnal desátý Arsenal. Střed tabulky je v anglické lize celkově velmi vyrovnaný, třináctý ztrácí na pátého jen šest bodů.

"Magpies" mají v letošní sezoně hodně kolísavé výkony. Naposledy těsně prohráli 0:1 na Burnley, před tím však doma po brankách Shelveyho a Fernandeze porazili 2:1 Southampton. Newcastle trápí poměrně rozsáhlá marodka, do zápasu proti Crystal Palace nezasáhne až sedm hráčů, včetně nejlepšího střelce týmu Jonja Shelveyho, jehož start je zatím nejistý. "Včera už trénoval, takže tomu dávám šanci. Ale nechci nic riskovat, takže kdo nebude připravený na sto procent, hrát nebude. Máme dost široký kádr na to, abych indisponované nahradili a budeme bojovat o výhru," řekl pro klubové stránky manažer Steve Bruce.

Crystal Palace má za sebou sérii dvou remíz. První z nich byla bezbranková ve Watfordu, druhá na domácí půdě proti Brightonu, kdy na 1:1 srovnal Wilfried Zaha. Poslední výhru "Glaziers" slavili na začátku prosince proti Bournemouthu, kdy vyhráli 1:0 po gólu Jeffreyho Schluppa 1:0, ačkoliv hráli skoro celé utkání bez vyloučeného Sakha. Stejně jako jejich nynějšího soupeře, i Crystal Palace trápí početný seznam zraněných, včetně stopera Garyho Cahilla. "Patrick van Aanholt už s námi začal trénovat, což je velmi pozitivní. Uvidíme, jestli bude zítra hrát. Ale pokud to vyjde, bude to pro nás velké posílení, protože jeho absence nám na jeho postu způsobila komplikace," uvedl manažer Crystal Palace Roy Hodgson pro klubový web.

Poslední vzájemný souboj Crystal Palace vyhrál na stadionu Newcastle 1:0 po brance Luky Milivojeviče z penalty.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka . Manquillo, Schär, Fernández, Dummett, Willems - Almirón, Shelvey, Hayden, Joelinton - Carroll.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Dann, McArthur - Kouyaté, McCarthy, Milivojevic - Jordan Ayew, Benteke, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.15 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Předposlední Norwich City před týdnem uhrál velmi cenný bod v Leicesteru, přesto je pořád jeho postavení v Premier League na úrovni, jakou si celý klub bezpochyby nepředstavuje. Tentokráte ho čeká znovu další nepříjemný protivník. Dobře působící Wolverhampton navíc za každou cenu chce napravit poslední domácí nezdar s londýnským Tottenhamem.

The Canaries utrpěli v tomto ročníku již jedenáct porážek, vůbec nejvíce z celé ligy. Paradoxně většinu bodů vydolovali proti ostříleným anglickým soupeřům, skolili například Manchester City nebo remizovali s Arsenalem. V ostatních případech ale výsledkově strádali. A v podstatě se není čemu divit, že se nacházejí jen těsně nad posledním Watfordem.

Domácí manažer Daniel Farke si moc dobře uvědomuje, že jeho nynější sok bude rozhodně těžko k poražení. "Vlci jsou velmi nebezpeční v protiútocích. Často brání v rozestavení 5-4-1," mínil. "Jejich přechod do útoku je velmi dobrý. Je tedy důležité, abychom drželi často míč na svých kopačkách. Nesmíme ho naopak v žádném případě lacino ztrácet," dodal.

Aktuálně se Norwich bude muset vypořádat s absencí v podobě stopera Bena Godfreyho, který si přivodil zranění kolene a nejdříve se vrátí na trávníky v únoru. I přes určitě zdravotní potíže by měl hrát Teemu Pukki, klíčová postava ofenzívy. Návrat naopak hlásí Grant Hanley, jenž se na hřišti naposledy představil v srpnu v klání proti londýnské Chelsea.

Ačkoli na tom domácí nejsou před důležitým obdobím vánočních svátků nejlépe, Farke nevidí situaci tak černě. "Ve všech zápasech, do kterých jsme nastoupili, jsme hráli dobře. Musíme teď sbírat body, ať už hrajeme kdekoliv, nebo proti komukoli. A v příštích dvou týdnech máme hned tři šance na to, jak svých cílů dosáhnout," burcoval své svěřence.

Wolverhampton se pohybuje v horní polovině tabulky, zvládl na podzim úspěšně i Evropskou ligu, i proto by pro něj byla velká škoda, kdyby kolem vánočních svátků nějakým způsobem ztrácel. Po tomto mači ho však čekají dva těžcí protivníci. Nejprve přivítá Manchester City, následně zavítá na půdu vedoucího Liverpoolu. Na Nový rok ho pak čeká Watford.

Hostům i nadále zůstává na marodce Morgan Gibbs-White, trpící bolestmi zad, k dispozici by ovšem měl být Adama Traoré, jenž měl nedávno vykloubené rameno. "Norwich má dobrý tým. Už ve druhé lize jsme spolu působili, jeho manažer má kladné představy o fotbale," říkal kouč Nuno Espírito Santo. "Musíme být soustředění a organizovaní," zakončil.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.19 - 3.81 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Leicester City  (sobota 18:30)
Manchester City přivítá v rámci 18. kola Premier League na svém stadionu druhý Leicester, na který ztrácí ze třetí pozice čtyři body. Pokud "Lišky" dokáží vyhrát, vybudují si tak poměrně pohodlný náskok na zbytek tabulky a budou moci nadále pronásledovat suverénní Liverpool. "Citizens" naopak musí zabrat, aby jim čelo neodskočilo. Etihad Stadium uvidí zajímavý souboj.

City od prohry 1:2 v derby s United zase získávají zpět svou formu. V lize naposledy zametli s trápícím se Arsenalem na jeho půdě 3:0, když se už v prvním poločase trefili dvakrát Kevin De Bruyne a Raheem Sterling. V posledním utkání jeli svěřenci Pepa Guardioly v rámci EFL Cupu do Oxfordu a proti místním United zvítězili 3:1, když skóroval João Cancelo a dvakrát Raheem Sterling. V semifinále se utkají s městskými rivaly - United. Proti Leicesteru budou chybět Aymeric Laporte a Leroy Sané, nejistý je start u trojice Sergio Agüero, Davis Silva a John Stones. "Agüero a Stones už trénovali, Silva zatím bohužel ne. Důležité je, aby se všichni zranění vrátili co nejdříve zpět do zápasového režimu," uvedl na tiskové konferenci manažer City Pep Guardiola.

Leicester zažívá zatím nejlepší sezonu od svého titulu v roce 2016. "Lišky" si užijí Vánoce na druhé příčce. V posledním ligovém zápase se jim však nedařilo. Norwich si odvezl remízu 1:1, s čímž určitě manažer Brandon Rogers spokojený nebyl. V týdnu však Leicester dokázal na penalty vyzrát na Everton a v EFL Cupu si v semifinále zahraje proti Aston Ville. Proti City by měl chybět pouze záložní Matthew James. "Oba týmy postoupily v poháru do semifinále, což svědčí o jejich síle. Mám mančaft, který myslí na výhru proti každému. Věřím, že zvítězíme i nyní," podpořil své svěřence na klubovém webu Rodgers.

Poslední vzájemné utkání City s Leicesterem vyhrál domácí celek 1:0 po trefě Vincenta Kompanyho.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, Güngogan - Bernardo Silva, Jesus, Sterling.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ricardo Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Ayoze Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.59 - 7.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC17161042:1449
2.Leicester City17123240:1139
3.Manchester City17112447:1935
4.Chelsea FC1792631:2529
5.Tottenham Hotspur1775532:2426
6.Manchester United1767426:2025
7.Sheffield United1767421:1625
8.Wolverhampton Wanderers1759324:2124
9.Crystal Palace1765615:1923
10.Arsenal FC1757524:2722
11.Newcastle United1764717:2422
12.Burnley FC1763822:2921
13.Brighton & Hove Albion1755721:2520
14.AFC Bournemouth1754819:2419
15.West Ham United1754819:2819
16.Everton FC1753920:2918
17.Aston Villa17431023:3015
18.Southampton FC17431018:3615
19.Norwich City17331118:3512
20.Watford FC1716109:329
Zbývající zápasy
21.12. 16:00West Ham United - Liverpool FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1047)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Tottenham Hotspur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Malresi

2. pre výhru Man City

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC

Wtf. Remíza by bola jasne najlepšia.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

asi jo a vyhra Leicesteru by taky nebyla spatna, ale to si nedokazu predstavit

Reagovat
vladis271

výhra Lestru je práveže najhorší možný scenár.

Reagovat
Coutinho10

tak jako v tabulce by se naskok LFC na Leicester snizil, ale asi zapominas, ceho jsou Man City schopni a navic v momente, kdy se jim vrati Kun a Laporte a ze maji chut ukazali i minule na Arsenalu, kde tech golu mohlo bejt daleko vic a i loni v teto fazi neco na nas ztraceli a jak to pak v 2. polovine sezony vypadalo asi nemusim pripominat

Reagovat
vladis271

neverím, že nás môžu City chytiť. Už len Leicester. Z 10 bodov môžu byť 4 ak tam prehráme.

Reagovat
Coutinho10

dnesni zapas asi hodne ukaze o kvalite a sile obou konkurentu, ale fakt bych ty City nepodcenoval a uvedomuju si, ze i Leicester se muze zase nastartovat, ze pak nas ma doma, ale i tak oni obcas ztrati jako minule s Norwichem, takze si myslim, ze na konci neskonci na 2. miste, takze za me je porad Man City nebezpecnejsi souper, ale jak jsem zminil, tak dnes to uvidime

Reagovat
Remt

Já to teda neuvidím, já budu v ten samej čas jako správnej fanda koukat na lfc, co je mi po tom jak hrajou konkurenti

Reagovat
Coutinho10

ja budu chtit sledovat oboje...nas v tv a PL na notesu

Reagovat
cristiano.K.

nemůže nejlepší tým světa být posraný z Lišek

Reagovat
Malresi

Môže byť

Reagovat
oli9

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší možný scénář. Lestr bude ztrácet, ale City můžou udělat šňůru 10-15 výher za sebou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Navíc, kdy se jim má vrátit Laporte?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale takovej Sané už trénuje. City se marodka vyprazdňuje nám se naopak furt rozrůstá.

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte + Sané přelom leden/únor a Kun už může hrát tohle kolo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mickey mouse

vůbec, plichta ideál

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Kto dnes povedie tím? Fredie ci uz Mikel?

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta prý přebírá tým v neděli

Reagovat
iamek

Tak Herrera není spokojený v PSG jo? . Tak to bude nadšený z příchodu Cana.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

Dobre mu tak blbeckovi

Reagovat
Benzema

Can sa musí byť po hlave, že odišiel z LFC

Reagovat
Bandita_Harry

Ja som rád, nikdy mi nejak sympatický nebol, hráč to bol dobrý, no Fabinho je lepší

Reagovat
Coutinho10

pro Artetu teda hodne specificky debut v roli hlavniho trenera

Reagovat
Hachim Mastour

Bude na tribúne

Reagovat
Coutinho10

tak to je celkem velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

A komu tím prospějete?

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Hachim Mastour

I will be in the stands at Everton. I want you to know that I will be watching your attitude, your efforts and body language. I will see what you do when you lose the ball, what your attitude is and what you do when you have the ball.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad si vsimne iwobiho a privede ho zpet

Reagovat
Hachim Mastour

Saka, Martinelli, Nelson, Pepe, hovorí sa o Zarzanovi, či kúpe iného lepšieho krídla a my sa budeme srať s Iwobim lmao

Reagovat
smazaný uživatel

je to lepší hráč než půlka zmiňovaných

Reagovat
smazaný uživatel

je lepsi nez vsichni, cos vyjmenoval.. takovy nelson je proti nemu uplny vtip

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Období screenerů právě začalo... jsem zvědavý, co dál vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

co je screener?

Reagovat
protiproudu

co je screener?

Reagovat
Whitemedia

co je screener?

Reagovat
Liveral

Fakt nechápu jak se někdo na takovou (ne)kvalitu obrazu může dívat

Reagovat
iamek

Taky nechápu jak x desítek tisíc lidi na to kouka a pak ti stejní rozhodují o oscarech

Reagovat
Whitemedia

Na Bayovinu bych určitě v takové kvalitě nekoukl, ale na nějaké to dráma, které si dělá zálusk na Oscara, klidně..

Reagovat
Liveral

Jako chápu no, ale já když to pustím na 65 palcový TV a chci na to koukat ze 3 metrů, tak mi je z toho tak na blití že to raději vypnu

Reagovat
iamek

Tak nějak. Dramata úplně v pohode, ale filmy ve stylu pan prstenu asi těžko

Reagovat
iamek

Vyšel jojo rabbit a Portrét dívky v plamenech. Ještě něco?

Reagovat
Whitemedia

já právě objevil to jojo, ale očekávám, že toho zase vyjde víc..

https://whereyouwatch.com/articles/2020-oscar-screeners/

Reagovat
Whitemedia

Teď na ten seznam koukám pořádně a jako bych ho tu neposlal..

Reagovat
iamek

The Lighthouse jsem viděl včera. Vyšel klasicky HD rip. Naprostá artova pecka. Oblíbeny režisér a dva oblíbeni herci. Idealni kombinace. Už Čarodějnice byla morda.

Reagovat
Whitemedia

Četl jsem o tom, ale černobílé psycho asi nebude nic pro mě.

Reagovat
iamek

Film pro náročnější festivalové fans no.

Reagovat
iamek

Hodně tech filmu jsem už viděl v kině. Joker, La Mans ... Cats nechci vidět nikdy . 1917 musím v kině. Od Ryana prý nejlepší válečný film.

Reagovat
Whitemedia

Je v tom seznamu hlavně Joker, který už je delší dobu venku i v lepší kvalitě a proto už na to raději nespoléhám

Reagovat
iamek

Letos hodně Oscarovek bylo buď brzo v kině nebo na různých festivalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Uncut Gems.

Reagovat
patas92

To je kde? Na RARBG nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem vcera konecne dal Parazita. Neskutecnej film.

+ na iTunes vysel Lighthouse. Na nej se taky dost tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

parazit mi prijde jako hype, jako je to dobry, ale chybelo mi tam neco navic - presah, pricemz jako cistokrevna komedie to neni zas dost vtipne. tak nejak na puli cesty

Reagovat
joshua

Vždyť ten film je právě zajimavej tím přesahem a komediální prvky ten film hlavně suprove doplňují

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim teda jaky jakoze tridni system v koreji? ok, ale vzdyt to bylo strasne prvoplanovite a nektere postavy byly docista karikatury.

tam kde to chtelo nejak utocit na emoce, tak to se mnou ani nehlo, imo by tomu filmu urcite pomohlo zkraceni aspon o pul hodky

Reagovat
Nikikrew

Dnes zevraj hrame prevazne s mladikmi? wtf

Reagovat
SunFells

Freddie četl, že Arteta chce vidět snahu. Tak vybral ty, co se ještě budou snažit ..

Reagovat
Nikikrew

Aha takto no, potom mozme ist smelo bojovat naozaj o tu zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se radši vykašlal na moderní rozestavení, co mu stejně nefungujou a nasadil dva nejlepší hráče kádru najednou ve 4-4-2.

Leno - Saka/AMN, Luiz, Sokratis, Chambers - Xhaka, Toreira, Guendouzi, Pepe - Laca, Auba

Horší než do teď to být nemůže.

Reagovat
Golasso

Toto nefunguje kvůli té naší záloze, nemáme schopné CM

Reagovat
Nikikrew

akoze Xhaka na kraji?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, kdo jinej u vás? Klasický LM z devadesátek, kdy se tolik nehrálo na křídla. Levá strana spíš defenzivní a pravá ofenzivní s Pepém. Ideál to není, ale pořád mi to přijde vyváženější než to co stavíte teď a ta výmluva proč nestavět Lacu - nevyváženost, sakra hrát na dva hroťáky není nic tak neobvyklýho, ačkoli se momentálně hraje spíš jinak.

Reagovat
Nikikrew

Pozri sa, ja by som nebol proti ale mame fakt slabe CM ktore nevedia poriadne branit, to by bol u nas priechodak ako svina. Xhaka je moc pomaly aby bol na kraji a neobratny, ten skor v tej zalohe, nikde inde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Guendouzi nalevo a Xhaka uprostřed no. Stejně je to jen fatasmagorie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to fakt těžko pochopit, že ten tým koupí 2 world class strikery a pak nevědí co s nima, ale v obraně mají takový hnůj.

Reagovat
Golasso

Máme celkem hafo zraněných, třeba Saka podle mě dnes bude na LB/LWB podle rozestavení, takže před ním možná dostane šanci Nelson. Otázka je, co Auba a jestli bude na hrotu on nebo Laca. Jinak ESR místo Ozila by taky mohl hrát. Jestli budeme hrát na 3 stopery, připadlo by místo nejspíš taky nějakému mlaďasovi.

Reagovat
Nikikrew

Ozil ze ma zranenie tak necestoval. Fakt som zvedavy, ako sa to posklada

Reagovat
Golasso

Jj teď taky čtu, že Xhaka, Ozil a Bellerin s otazníkem nebo mimo. Ono teda asi nic moc kromě mlaďasů nezbývá

Reagovat
Mates_Matesović

Spurs want to sign West Ham centre back Issa Diop. José Mourinho singled him out for praise when he was in charge at Man United. Diop hasn’t played for almost a month. West Ham don’t want to sell the 22-year-old. In today’s market he would be valued at more than £50m.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý na lopte. Jedného Davinsona za 50 mega už máme. Stopérov máme slušných, si myslím. Alderweireld, Vertonghen, Davinson, Foyth a v zálohe mladý Tanganga. Rád by som videl viac minút pre Foytha a práve na CB, nie na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by Foyth docela zajimal na DM. Me pripada na CB hrozne hubeny. 1,87m 69kg. Na PL by potreboval tak 10kg navic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kilá ešte môže nabrať,narozdiel od výšky

Reagovat
Bandita_Harry

1,87 je v pohode výška na stopéra

Reagovat
smazaný uživatel

Veď hej na stopéra alebo brankára priemerná výška

Reagovat
smazaný uživatel

10kg je veľa. Pár kilo by ale mohol nabrať v hornej časti tela, možno by mohol brnknúť Traorému do Wolverhamptonu.

Reagovat
Salfovic

Co to je za anorektickou děvku

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

The fuck? 50mega? Nijak jsem nezaznamenal, ze by meli WHU v obrane nejake delo...

Reagovat
Nikikrew

Pepe, Lacca Guendo na lavicke co do pici to poslali dnes?

Reagovat
Hachim Mastour

Freddie trollí no

Reagovat
Maresma

To je neskutečný, že u váš Laca nemá jistej základ. Zas tak nabušenej tým teda nemáte.

Reagovat
Hachim Mastour

Neskutočné bude ak bude Lacazette odísť kvôli diletantstvu interim trénera.

Reagovat
Hachim Mastour

chcieť

Reagovat
Hachim Mastour

Lacazette na lavičke . Ljunberg jebe???

Reagovat
J0EL

Deluded Freddie out!

Reagovat
Hachim Mastour

no konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ani na lavičke? Je zranený alebo fakt na odchode z klubu?

Reagovat
jacobT

Zranený. Bol otázny už počas týždňa.

Reagovat
Hokaido

Je to lidský odpad, proto.

Reagovat
Minister

Čo to je za zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ancelotti novým trenérem Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

mega zaujimava zostava

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak na 5-0 pro Everton

Reagovat
jacobT

#afc Ljungberg tells BT Sport Ozil is injured but he wouldn’t have picked him in the squad anyway...

Lol

Reagovat
Hokaido

Vždyť on je ale fakt už delší dobu úplně k ničemu. Jeho tempo je dobrý pro nějaký exhibiční zápasy, ale v těch soutěžních je mimo.

Reagovat
Golasso

Taky to teď čtu, asi nějaký incident...

Freddie Ljungberg: “Özil je zraněný, ale i kdyby byl fit, tak bych ho nezapsal na soupisku, vzhledem k tomu, co se stalo minulý týden.”

Co zas provedl ten vocas...

Reagovat
Hachim Mastour

kopol do rukavíc

Reagovat
Golasso

To muselo mít asi ještě nějakou dohru nebo přídavek.

Reagovat
Nikikrew

Ved je jasne, ze mieri na to striedanie.

Nechapem, comu sa tak vsetci cudujete. Robil to v Reali, v Nemecku u nas. Robi to ked sa vyhrava, remizuje, prehrava proste neznasa byt vystriedany a taka je povaha. To ze to nie je spravne je vec druha

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že toho bylo víc, že se minimálně ještě porafali v šatně nebo něco. Každopádně ten Ozil si to dose*e fakt u každého, to není chyba trenéra. Pochybuju, že by Freddie jen tak opakoval Emeryho faily.

Reagovat
Nikikrew

Tazko povedat. S Wengerom nemal vobec problem pokial viem

Reagovat
Hachim Mastour

Ešte, že už ide preč. Za ten krátky čas si stihol poštvať Lacazetta a Ozila.

Reagovat
Coutinho10

ze se neboji na rovinu

Reagovat
Greny

kdybych koncil tak natru klidne celej mancaft

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale on je specifickej v tom, ze tam je skoro jako legenda a ne obycejny zaskok, takze ty slova maji vetsi vahu, protoze Arsenal urcite ma v srdci, pokud ho ted teda nevytocili a nezmenili jeho pohled na ne o 360 °C

Reagovat
Ligter

beztak ho v tý Číně nevykopli z FIFy kvůli Ujgurům, ale kvůli tomu, že by se ta hra s ním jen lagovala

Reagovat
Hokaido

Freddie taková těžká rotace... Jen Xhaka po zranění hned do základu.

Reagovat
Greny

What is this? sabotejž?

Reagovat
Neon

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hachim Mastour

asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Co to jako Ljungberg postavil ? to je docela drsny doufam ze dostanou petku

Reagovat
j_mrazik

Nechápu, co jste čekali za sestavu. Freddie to pojal jako klasický zaměstnanec, který je ve výpovědní lhůtě, tak to prcá. Hráčům to může být jedno, takže čekám výhru 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

jediné rozumné vysvetlenie

Reagovat
Greny

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
jacobT

Reagovat
Neon

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne 4 odchovanci v zaklade, dalsi na lavicke, dalsi z everton

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Kalamity Luiz, nechapu, co sem na nem videl

Reagovat
Nikikrew

Nemate niekto stream? sice sa nato neda pozerat ale aj tak by sa mi nieco hodilo pretoze ten co ma seka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

ESR achjo

Reagovat
SunFells

To je jak marní a marnější ...a my jsme ti marnější.

Reagovat
smazaný uživatel

taky je to sestava jak na League Cup.

Reagovat
adoxx

I na League Cup by byla lepší sestava, než tahle

Reagovat
J0EL

ESR strasne kazi. Snazi sa, ale nic viac.

Reagovat
smazaný uživatel

debut, nervozita

Reagovat
adoxx

Pokud tohle dokáže Arteta zachránit tak je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu je mi líto, ale Auby ještě víc. Nedostane jedinej balón.

Reagovat
masly008

tak a že si o ně říká svou hrou.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

A co má dělat? Je vepředu úplně sám. Když se bude stahovat pro balóny tak už tam nebude vůbec nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je snad najhorsi polcas v Pl za poslednych aspon takych 5 rokov ne

Reagovat
SunFells

B-třída

Reagovat
Nikikrew

Asi ano, my sme neboli dat schopny jeden center. Dnes mohol mat Everton fakt prazdnu branu

Reagovat
Minister

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Serg!o

Přesně tohle mě napadlo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Nuda. Jediný klad je nula vzadu.

Reagovat
fenixLFC

ved par nul vam vzadu nastupuje zapas co zapas

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi ešte príšernejší účes ako v Arsenale.

Reagovat
Hachim Mastour

Emery by v polčase striedal Lacu, uvidíme čo urobí bald fraud.

Reagovat
SunFells

Bald fraud by tam měl poslat Pepého, protože s touhle hrou mu tam udělá body jenom nějaká individuální akce.

Reagovat
Nikikrew

Wau, tak to bolo co diki Fredie, aj som rad ze tam ide Arteta pretoze toto je uplny hnus co dnes pripravil.

Mladici sa snazia ale kvalitu este nemaju, na nejaku top4 ani zdaleka. To ze drzime nulu hlavne tym, ze Everton je bezzuby vpredu

Reagovat
SunFells

Ten Artetův výraz

Ale já bych z toho na jeho místě nebyl sklíčený ...Sice vidí, že naráz bude muset vést šmatláky s poloviční technikou oproti borcům z Man City takže o zápase ve kterém by jeho tým diktoval hru si může nechat zdát, ale pokud je aspoň trochu donutí nabízet se do volného prostoru (při hře směrem dopředu) a nestát jak bandaska u protihráče, tak nás zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

zas na druhou stranu hraje dnes hodne mladejch, ale plnou palbu mohl videt minulej tyden a o moc to herne nevypadalo lip

Reagovat
smazaný uživatel

#freeLacazette

Reagovat
smazaný uživatel

zas na druhou stranu hraje dnes hodne mladejch, ale plnou palbu mohl videt minulej tyden a o moc to herne nevypadalo lip

Reagovat
adoxx

Ty vole lepší než tohle by bylo i útočný trio Mustafi - Özil - David Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, normalne pri tomhle dnes fyzicky trpim, to je des ta hra. 3 prihravky po sobe si nedame, podpora kraju nic, Saka mel byt uz venku, Auba asi 2x u mice...

Reagovat
ajouki

Pro soupeře hrozně nefér, že Arteta přebírát tým, který Freddie už několik týdnů učí hrát fotbal, a ne tu holomajznu po Emerym.

Ne, konec srandy, do mrtvol se nekope. Tady jsem ale musel. Hned při těch prvním výkřicích mi to připomnělo fanoušky Chelsea po nástupu Sarriho. Na Internet unikaly z přípravy videa, jak si 6 útočných hráčů přihrává rychle mezi sebou (bez protivníků, jen stojící kužely), pak Sarri písknul, přišla kolmá přihrávka a 3 šli sami na brankáře. Na Internetu se radostně neslo Sarriball, Sarriball. V zápase ho pak nikdo neviděl.

Snad Arteta přinese alespoň pěkný fotbal. Pohledná hra a podobné výsledky jako nyní by bylo skvělé. Všichni by byli spokojení. Co čtu fanoušky Arsenalu, tak i oni.

Reagovat
SunFells

O_o

Reagovat
blade115

Wtf...

Reagovat
ajouki

Všechno doložitelné komentáři fanoušků Arsenalu. Doteď mi rezonuje v uších, jak tu v září/říjnu po slušném startu do sezony byly komentáře, že raději hrát pěkný fotbal a prohrát, než po průměrných výkonech být na 3. místě.

Reagovat
Nikikrew

to sme ako fakt nestriedali?

Reagovat
SunFells

Byl by to faul, kdyby před tím rohem někdo Pickfordovi plácl do kšiltovky aby neviděl?

Reagovat
Kincl

Neříkejte mi že Laca nebo Auba nemají chuť radši hrát LM než se do ní třeba ještě tři roky nepodívat

Reagovat
Hokaido

To ho jako vážně nevyhodi za tohle?

Reagovat
SunFells

To je trochu přehnané ne? Pořád máme Freddieho rádi.

Reagovat
jacobT

Reagovat
adoxx

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

tak kartu mu nedal ... a pak uz to zmenit nemohl na cervenou to asi nebylo

Reagovat
adoxx

Počítám s tím že Lacu a Pépého tam pošleme v nastavení, že?

Reagovat
Nikikrew

Fredie je nabko no

Reagovat
smazaný uživatel

On je tam vubec neposle, inteligent.,..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vidím že Laca a Pepé sedia ako odtiaľ potiaľ....

Reagovat
jacobT

Tá nabídka na prihrávku pre hráča s loptou je ale v strede poľa veľmi slabá.

Reagovat
adoxx

A co dneska není slabý?

Reagovat
jacobT

To je druhá vec. Ale zrovna zlepšiť pohyb bez lopty mi príde ako niečo, čo sa dá zlepšiť aj keď sa ináč tímu vôbec nedarí.

Reagovat
Greny

on tam da Willocka

Reagovat
j_mrazik

Prdele Willock... takže žádná změna. Další zmatený posránek.

Reagovat
Nikikrew

Willock hej? Fredie chod uz niekam pls

Reagovat
adoxx

Willock...Freddie ty jsi bůh

Reagovat
J0EL

djorou divas sa? Ako s tymto Freddie fakt nech ide doprdele Laca a Pepe na plac!

Reagovat
Nikikrew

Fredie to uz dojebal so zapasom so City, s tou taktikou

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Greny

proc nepiskli penaltu?

Reagovat
Hokaido

To jako nebyla ruka?

Reagovat
Greny

podle me uplne jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

VARsenal

Reagovat
adoxx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

a hned na to druha

Reagovat
Hokaido

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych videt jeste ten torreiruv blok jednou, jestli to tecnul rukou tak jasna. a tu willockovu bych taky pisknul

Reagovat
Front hell

Od willocka jo,ale od torreiry asi né. Viděl jsem jen jeden záběr

Reagovat
PP

Sleduju to 25 minut a to je hrůza z obou stran. Proč nezkusíme jiné rozestavení dopiče, když už sedí Laca i Pepe? Vždyt ta díra ve středu zálohy jde vidět i z vesmíru. Kraje utopené, když jim nikdo neseběhne ze středu, tak to stejně musí dát jenom dozadu..

Reagovat
J0EL

To ako vazne toto nechceme vyhrat?

Reagovat
Kincl

plichta je pro Vás zlatá si myslím s takovým soupeřem

Reagovat
J0EL

Nie je prave. A kym sa toto nezmeni, tak nemame sancu nieco zmenit. Aktualne ci je to 0b alebo 1b nam moze byt jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

bodík po bodíku tu záchranu ukopete

Reagovat
Front hell

Tak nevyhrál s nima ani United,slepice a Chelsea dostala napraskano,ale zápas strašný

Reagovat
adoxx

Reagovat
Nikikrew

Lol preco dole Auba? Nelson je uplne mimo dnes

Reagovat
masly008

protože je Auba mimo ještě více a ještě jenom poklusává.dneska byl tragický

Reagovat
J0EL

Reagovat
adoxx

Reagovat
Nikikrew

Auba apson vie dat gol a je nebezpecnejsi. Nelson dnes docela neviditelny

Reagovat
masly008

no dnes ho dát nedokázal

Reagovat
Nebelung

Reagovat
adoxx

Měli jít oba

Reagovat
jacobT

Tak aký zmysel tam má mať 2 útočníkov, keď ten servis od zálohy je takmer nulový? Akurát by mal prísť aj Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt strašný souboj kriplů

Reagovat
Front hell

Ale vy nehrajete

Reagovat
Remt

to bude souboj kriplů č.2 Watford - United

Reagovat
PP

Ale Keane taky co nastoupil tak jede slušně.. Jak borec z okresu.

Reagovat
Hokaido

To je strašnej egoista ten Ferguson.

Reagovat
Golasso

Mikel vypadá, že se chystá někoho zavraždit.

Reagovat
masly008

a nebo zrušit smlouvu

Reagovat
Golasso

Tak zatím působí spíš Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

kean ma stesti, ze uz ho nemuze stahnout

Reagovat
smazaný uživatel

nechcu byt uplne negativni a hejtovat tu hrace, ale dnes to je fakt vrchol. Jedinej pokus 1vs1 v nejakym nebezpecnejsim prostoru sem proste nevidel, bez toho nevznikaji precisleni a nasledna sance...Kombinacne se do zakonceni nedostanem, protoze prvni dotek nekterych hracu je tragickej nebo prihravka jde alibisticky nekomu na jistotu a to taky ne vzdy, kolikrat. Nejvetsim souperem Arsenalu je samotnej Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dnesni zapas neco artetovi ukazal, tak to, ze ljunberga by si za asistenta vybrat nemel..

Reagovat
PP

dneska to musel udělat naschvál.. a proti City vlastně taky.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Třeba Arteta ukáže, že i špatný kouč může být dobrý asistent

Reagovat
Shottack

Anebo ukáže, že dobrý asistent může být špatný kouč...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

aneb jak projebat dve hodiny zivota

Reagovat
masly008

asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ciste konto no

Reagovat
REPLIKATOR

Nejhorší zápas v historii Premier League

Reagovat
Salfovic

To byla krása

Reagovat
merlick

S osou luiz-xhaka-willock by hral aj real o zachranu

Reagovat
SunFells

Xhaka byl dnes o třídu náš nejlepší hráč no.

Reagovat
J0EL

jediny, ktory to chcel hrat dopredu. Mozno este Lucas. Zvysok absolutne na istotu. Hlane nic nezkurvit.

Reagovat
merlick

Jeho pasivne ponukanie sa je jeden z najvacsich problemov preco je nasa obrana sialene pretazena a odkazana na odkopavanie. To ze dal dva prenesenia dnes a jeden dobry tackle to nezachrani, aj ked ostatni maju uspesnost prihravok 10%

Reagovat
SunFells

Ocenil bych čisté konto, především při tomto složení obrany ...Takže poklona Evertonu.

Reagovat
j_mrazik

Tak čekal jsem, že Freddie se na to takhle vysere, ale on úplně pálí mosty a kurví si ten status našeho oblíbence/legendy. Přitom vypadal jako rozumnej kluk, ale ti hráči hráli snad hůř než za Emeryho. Hlavně neztratit balon a opovažte se být odvážní dopředu. Xhaka dneska odehrál solidní zápas, Torreira taky, ale fotbal to byl šílenej on všech celkově.

Ztracené 2 hodiny života pro tolik lidí, co se na to koukali.... Chybí mi čím dál víc Wenger. U něj jsem měl aspoň naději, že on z těch juniorů uměl něco vymáčknout, dostat je na nějakou dobrou úroveň, i když úplný top to byl málokdy. Snad tuhle dovednost bude mít i Arteta. Jako hráče jsem ho vnímal jako počátek úpadku našeho klubu, ale budu mu držet palce. Vypadá jako sympaťák.

Reagovat
Minister

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Seydou Doumbia

Everton sice neschopný v zakončení, ale nasazení skvělé. Tuším že pod Carlem takhle bojovně hrát nebudou. Škoda Fergusona.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som to kedže pracujem o veľa som prišieL?

Reagovat
Nikikrew

o velmi malo si prisiel

Reagovat
smazaný uživatel

zevraj o 2 nezapiskane penalty

Reagovat
Coutinho10

straky vs orli = ptačí derby...Radotinsky nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Neni divu, ze Almiron nema asistence, kdyz jeho spoluhraci radsi zakopnou o vlastni nohy nez aby vystrelili na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Cantwell pod mii, este Zaha aspon hattrick, ved ma proti sebe len Dubravku

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus a děs ten zápas Everton vs Arsenal To i zápas Zlín vs Karviná má lepší úroveň To i zápasy v Premiership mají lepší úroveň . Hlavně ,že v každém mužstsvu tolik černých nekopů , kterým dělá problém zpracování i přihrávka na pár metrů Hlavně , že v premiership mají dost svojich a daleko lepších hráče než předražené barevné hráče jedno odkud jsou .Hnus kde to angláni dotáhli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Příště si místo registrace na EF jdi radši zahajlovat někam do Poruby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Ings se slušně rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu to nejde neprat. Škoda těch zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
ondris

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem si říkal že jsme Ingse prodali dobře tak to na za něj bude ještě málo

Reagovat
Busby babes

Almiron dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

A pěknej

Reagovat
salami

Reagovat
Coutinho10

a ted ho budou vsichni kupovat do fanty

Reagovat
diastan

to už měl být minimálně 1 gól...teď zas nějaký jeden protiútok a bude po srandě

Reagovat
smazaný uživatel

Sibyla

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

no ba !!!

Reagovat
Coutinho10

Vaaardy

Reagovat
vladis271

Be careful what you wish... Omg

Reagovat
Coutinho10

porad si stojim za svym...Man. City uz to zacinaji otacet, takze muzes bejt v klidu

Reagovat
Kixi Syhimour

A tohle sis přál?

Reagovat
vladis271

radšej než víťazstvo Lestru.

Reagovat
Bandita_Harry

Nje

Reagovat
diastan

Nezasloužený, ale krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Vaaaaaaaaaaaaaaaaardy je proste pan

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten týpek je fakt neuvěřitelný

Reagovat
jk

Vardy

Reagovat
tweek

Vardy něco zobe, to jinak není možné

Reagovat
Lembju

Neskutečnej Vardy. Ale Sterling je teda v týmu City fakt jak pěst na oko, kopyto je ještě pochvala.

Reagovat
diastan

ne není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
Ranoth

som zvedavi kolko daju city v zime za stopera

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Gareth Bale 11

Sterling.

Reagovat
Coutinho10

lol

Reagovat
JessePinkman

Tam byl dotek?

Reagovat
Pipo123

Ked isiel Pep do PL tak vela ludi aj odborníkov neverilo ze bude hrat ten svoj futbal, priznám sa ze ja som tomu tiez neveril, no ta hra je neskutocna, neustale maju loptu, hraju rychlo, skvele akcie, hraju najzábavnejši futbal v ramci TOP súťaži

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje daleko rychleji a navic hezci fotbal Je o level jinde nez Ciy

Reagovat
Pipo123

Nemam ten pocit, aj ked vela zapasov som nevidel, skor mi pride ze LFC hraje casto na protiútoky, napr doma proti Watfordu hrali strasne pasívne

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
PP

blbost.. Na tebe asi škoda reagovat, ale jediný, co drží Pool nad City je neskutečná obranná čtveřice.

Reagovat
Luc-Luc

blbost, mrkni se na nejake zapasy Liverpoolu, hrajem dynamictejsi modernejsi fotbal, jak na City zapresuje kvalitni tym, tak maji problem, proto v CHL vzdycky shori

Reagovat
PP

no, zrovna poslední měsíc nehrajete nic extra a zachraňují vás beci + křídla. Máte specifickou taktiku, kdy vyklidíte střed, vše hrajete po krajích a skvěle přenášíte hru.

Pep a LM je historie sama o sobě, to je fakt.

Reagovat
fenixLFC

my vacsinou na jesen nehrame nic extra, rozbehneme sa prave az na jar

Reagovat
xjert02

Reagovat
Setwo

Ale tak Pereira mu prislapol nohu nie?

Reagovat
patas92

Reagovat
Lembju

City hrajou dneska naprosto fantasticky, Chilwell se o poločase pobleje.

Reagovat
Pipo123

Hlavne ten presing po strate lopty je super, hraci hostí nemaju cas na nic

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak tohle muze VAR schvalit nepochopim. Okey, lehky kontakt, ale to jak sebou placne o dve sekundy dyl o zem je humus a proste bych to nepiskal. Odpornost.

Reagovat
mimi_united

Keď si niekto zaslúži vyhrať ligu tak sú to City. Dúfam že do konca sezóny ešte liverpool predbehnú, určite na to majú kvality

Reagovat
Malresi

Že ťa to stále baví

Reagovat
Riviera Kid

Dokud budou reakce, bude ho to bavit.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mimi_united

Podľa Wikipedie posledný titul 1989–90

United 20 titulov a liverpool 18

Reagovat
Malresi

2024 keď bude Klopp končiť 21:20 pre nás.

Reagovat
Infernoqt

To je celkem odvážný tohle napsat po 30 letech bez titulu

Reagovat
Malresi

Veď som to aj písal s nadsázkou Tak či onak, nič nereálne ani ťažko predstaviteľné pri našej súčasnej sile to nie je. Prvý krok býva najťažší, čo je v tomto prípade ten prvý titul, ktorým sa prekoná tá dlhá "kliatba" a obdobie bez titulu, z tímu opadne všetok ten tlak a v ďalších 4 sezónach môžeme pokojne ešte 2 tituly pridať. Navyše ak Pepek opustí City po tejto, či tej nasledujúcej sezóne, je to o to pravdepodobnejšie.

Viem, môže prísť pokles formy v ďalších sezónach, možno odchod jedného z kľúčových hráčov a nedostatočná náhrada, zranenia atď. Kedy inokedy si ale v tomto veriť, ak nie teraz? Lepší tím sme mali naposledy snáď koncom 80. rokov kedy sme domácu scénu valcovali ako na bežiacom páse.

Reagovat
fenixLFC

to si nemyslim. najskro sa jednak chcem sustredit na tuto sezonu a necakat ze to vyhrame kazdy rok a najma bude musiet klopp prist aj s niecim novym pretoze toto uz pomaly ale isto super precita

Reagovat
diastan

Reagovat
Luc-Luc

kde je diskuse k LFC ? co to tam piska za curaka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu článek. Hůř sem ještě pískat neviděl.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Teoretik

Bernardo by potřeboval strávit tak měsíc v lázních a Sterling na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Misto aby dal Sterlingovi zlutou za filmovani za ten artisticky jump,tak po VAR piskne penaltu ,arabske prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje rychlejsi, atraktivnejsi a jednodussi fotbal .Je o level jinde nez to TIKY TAKA

Reagovat
MCFC_8

Uplne zasluzene vedenie, mohlo byt kludne vyssie, Lester az na 2 brejky o nicom

Reagovat
Banikovec7

Jeden lepší koment než druhý tu přidáváš.

Reagovat
diastan

Neskutečná náplava

Reagovat
bbbauch

Tahle liverpoolska naplavenina co nas jeste ceka, jestli to vyhrajou, bude jeste horsi nez kdyz sem po Conteho titulu nabehlo cely chelsea-fc.cz

Reagovat
jk

doufám, že ti nějaký imigrant zasedne místo u počítače...

Reagovat
Malresi

Hráme rýchlejšie a jednoduchšie a v tejto sezóne aj účelovejšie, ale atraktívnejšie ako City? To určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

co to ted dean pisknul de bruynemu?

Reagovat
patas92

Jak je možné, že tohle není faul na Barnese?

Reagovat
SpecialOne

Faul v pokutovém území v nepřerušené hře s míčem na hrací ploše = penalta.

Reagovat
Teoretik

Walker, tyhle pozdní reakce má furt

Reagovat
diastan

No konecně, Kevin krásně

Reagovat
Teoretik

Kevin je zvíře

Reagovat
Melda

Liverpool je plamen jenž hřeje mé srdce a balzám pro mou duši.Ale někteří fans, kteří se tu teď rojí jsou picky.Pokora pánové

Reagovat
Remt

Já třeba Liverpoolu fandím, ale osobně si myslím, že City hrají krásnej a koukatelnej fotbal + mají naprosto fantastický některý hráče - Bernardo Silva co jsem viděl několik zápasů s ním dřív.. byl vždy skvělej.. Neřekl bych, že jsou horší nebo hrají horší fotbal než LFC, nevypadnout jim stopeři teď na podzim, tak by měli ztrátu o dost menší

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

V klidu. Ja zazival to stejne na Guardianu kdyz jsem si loni a predloni cetl o City jaka jsou masina a tym z jineho sveta. Preji vsem normalnim fans Live at se jim ten jejich 30 let trvajici sen splni a nam at se splni CHL Pak budou spokojeny vsichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Honza Matoušek

Jak zahrál Gomez včera?

Reagovat
Malresi

Úplne s prehľadom to zvládal s VVD. Niekoľko krát hasil za TAA, podľa mňa celkovo podal výborný výkon.

Reagovat
redyyz

Suhlas, zahral vyborne, mne to pride, akoby mal takticky prikazane od Kloppa to zdvojovanie pri TAA. Pri Robovi ho vidiet minimalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pres Gomeze vcera neslo nic. VvD mel docela volny vecer.

Vykon super. Skluzem zabranil vylozenou sance, ciste a s prehledem.

VvD byl obcas nejisty pri odkopech. Dost zahraval do rohu, hlavou na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: výborný dokument mapující Ozila a jeho kontroverzi. Proč právě on dokáže tak hýbat celým fotbalovým světem a rozdělovat ho na dva tábory?

https://www.youtube.com/watch?v=i6MV_LHWUSs

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho wants Jan Vertonghen and Christian Eriksen to follow Toby Alderweireld in committing their futures to Tottenham.

https://www.skysports.com/football/news/11675/11891604/jose-mourinho-urges-jan-vertonghen-and-christian-eriksen-to-sign-new-tottenham-contracts

This is the way.

Reagovat
smazaný uživatel

U Jana tomu dost věřím, Eriksen no chance. Ale on to nakonec nebude takový průser, jestli ho Gio dokaze aspon trochu nahradit. Pokud ted vyuzijeme tu opci v zime, tak je to 50m eur. To neni zas takova hruza (v bulvaru se psalo o 70-75m liber).

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky to tak vidím, že Jan je pravděpodobnější, jestli ho GLC nahradí je ve otázka, musí, nikdo jiný kreativní v týmu není

Reagovat
smazaný uživatel

Jana bychom měli prodloužit, ale už má roky, tak by měli dostávat minuty Davidson s Foythem. Tanganga se jeví taky dobře. S Chrisem se to doufám v lednu vyřeší, tato situace neprospívá žádné straně. Fio potřebuje hrát, aby ukázal co v něm je.

Reagovat
Front hell

Tak aby ho dokázal nahradit,tak by musel začít hrát. Kolik toho odehrál za ten půlrok? Bylo tam i nějaké zranění,ale i tak je využívány minimálně. Taky jsem myslel že je to víc. I když využít opcí za 50 za hráče který se tak málo ukázal je docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

16 sme už zaplatili za hosťovanie. Za prestup v Januári 34mil.

Reagovat
Front hell

Jo to jsem věděl, akorát jsem nevěděl jestli ještě k tomu 50 a nebo to je i stou hostovackou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že si v tomhle José nějak nepostaví hlavu a začne Gia stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

10:59 James bude znovu hrát až příští rok

Je fakt nutný to 10 dní před koncem roku napsat takhle dramaticky?

Reagovat
Remt

to ale u každého zraněného hráče teď takto píšou

Reagovat
Busby babes

MUFC XI vs Watford: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw, McTominay, Fred, James, Lingard, Rashford, Martial

Subs: Romero, Young, Matic, Pogba, Mata, Andreas, Greenwood

Reagovat
Swarley

Konečně Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby někdo chtěl kouknout na Lampardovo analýzu jak porazí Spurs.

http://livesoccers.tv/soccer-streams/watford-vs-manchester-united/

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to skončilo dřív než jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

-ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu -ovu

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych chtěl napsat ovu, tak to napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Jižní Čechy?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Třicetiletý útočník Andy Carroll se po téměř deseti letech znovu objevuje v dresu Magpies. Laso mu hodil kouč jeho domovského klubu Steve Bruce. Po protrápeném angažmá ve West Hamu má tak Carroll znovu radost ze hry. V dresu Kladivářů nastoupil k 84 ligovým zápasům za 7 ročníků, což odpovídá pouze 12 zápasům za sezónu. Tragická bilance.

Ani v jeho předchozím klubu, Liverpoolu, to však nebylo ono. Do něj odcházel v roce 2011 za tehdy obrovskou sumu 35 milionů liber. Že se mu do červeného dresu nechtělo, je z následujících slov více než zřejmé.

“Řeknu Vám to, jak to je. Tehdy jsem byl věčně zraněný, a tak jsem si říkal: Kéž bych neprošel zdravotní prohlídkou a nemusel odcházet do Liverpoolu,” uvedl hned v úvodu rozhovoru. “Hned jak jsem nastoupil do helikoptéry, kterou jsem odlétal podepsat smlouvu, věděl jsem, že chci jednoho dne zpět.“

“Pamatuji si, že jsem tréninkové centrum opouštěl v autě Kevina Nolana, jeli jsme k němu domů. Tam jsem mu říkal, že neodejdu, že jsem si zrovna koupil o den dříve nový dům a auto!”

Pak však uznal, že přece jen přesun byl v něčem dobrý: “Zformovalo mě to jak jako hráče, tak jako osobu. Asi jsem musel z města pryč, abych se osobnostně vyvinul, abych vyrostl.”

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
wild

proti Evertonu to bol horsi faul na DDG ako teraz

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som si povedal

Reagovat
wild

proti Evertonu to bol horsi faul na DDG ako teraz

Reagovat
iamek

Lingard hraje?

Reagovat
wild

pred minutou som si ho prvykrat vsimol ked dojebal prihravku

Reagovat
iamek

Teď jak zajebal to obléhání

Reagovat
Tolstobik

Hroznej je

Reagovat
iamek

Lingard je naprostá parodie. Šílené.

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne kopa subojov alebo sprintov kde keby pridal tak ma loptu ale on furt na konci zvolni lebo sa boji ze ho super kopne

Reagovat
wild

za 30min sme si nic nevypracovali. Pogba tam musi ist v 2.polcase co najskor

Reagovat
iamek

Lingard . Ty vole vyhodit toho kašpara

Reagovat
Pigeon

Nebuď dement.

Reagovat
Poll Hamm

Reagovat
Hokaido

Však má nemocnou mámu, nemůžeš po něm přece chtít, aby nestál úplně za hovno ve své práci.

Reagovat
iamek

Tohle beru. Jak já měl nějaké problémy doma, tak jsem nebyl schopny běhat ani průměrně. Čas na 1km šel dolu i o minutu, takže mu fakt rozumim, ale pokud má takové Problémy, tak ať si raději veme volno

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt idiot.

Reagovat
Hokaido

♥ To jsem stejně napsal jen kvůli tobě.

Reagovat
Pinturicchio

* Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

hodne trapny

Reagovat
bbbauch

Reagovat
EXoRcIsT

no to je debil

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek
Reagovat
Grahf

Proti nám aj keby nastúpili Horné Orešany a zaparkovali bus, tak máme problémy

Reagovat
iamek

S Lingardem na AM? Souhlas.

Reagovat
Grahf

teraz som videl dobrý koment na našu hru

This team resets after every game. They never seem to learn anything

Reagovat
Cantona

Tiež mám taky pocit občas, viac ako by som si prial.

Reagovat
mikelinos

To je popiči fotbal toto

Reagovat
iamek

Větší úroveň má zápas Opava - Karviná. Šílené. Kromě 30 minut Freda naprosto šílený výkon od všech. Shaw a Bissaka mají zákaz útočit? Pohyb nula. Lingard očividně trojsky kůň. Ten ať je rad, ze je odchovanec. 2x trosku akce rychlejší a ve vapne jeden hráč. Hnus. Pogba a Mason na plac.

Reagovat
Busby babes

jen byl teda Lingard u vseho aspon trochu nebezpecneho z nasi strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Další souboj kriplů, navíc s připos*anou taktikou, resp. s hráči bez sebevědomí... Zatim obstojně konkuruje vcerejšímu Goodisonu...

Reagovat
supporter

Uspavacka na uz tak ospalou nedeli.

Reagovat
Busby babes

ach jo, to je zas reklama na fotbal. Proti zalezlymu souperi to proste neumime. a kdyz dneska Scott neda navic snad jedinou dobrou prihravku, tak je to jeste horsi.

Reagovat
mimi_united

Nedarí sa ale my to zlomíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Lingarde, lingarde Ja chapu, ze toho udela hodne bez mice a smerem dozadu, ale to proste nejde mit na AM takhle neproduktivniho hrace Straslive se na nejake sance nadrem, tohle proste musi davat

Zas proste hrozne kruty navrat do reality po tech dvou super vyhrach - fakt uz sem ztratil veskerou viru v to, ze se to muze jakkoliv zlepsit, neni tam absolutne zadny progress. Pokud hrajeme proti top tymum zalezli na brejky, tak to funguje, ale pokud mame tvorit, tak sme zoufali...a to bohuzel plati bez vyjimek neustale pod Olem.

Reagovat
supporter

A co ma hrat s tim tymem co tam ma?

Reagovat
Dawon

Hele zaloha je spatna, ale v te ofenzive proste kvalita je a melo by to vypadat lip...uz me tady ty vymluvy fakt unavujou...ten tym samozrejme nema na titul, ale zas se doufam nebudeme bavit o tom, ze je dost kvalitni na to, aby prehraval posledni tym tabulky - a tohle neni zdaleka ojedinely ukaz.

Reagovat
Mimalu

golaso

Reagovat
Kluivert9

De Gea klasik

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

ako nemal by som ale DDG

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea to by chytil i Kepa po obrne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooolll

Reagovat
iamek

Henderson > De gea. Watford letos nedal gól ze standartky doma, nikdy doma nevedl a nevyhrál. Proti komu jinému prolomit tyhle statistiky?

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaal Saaaarr = MU nebude mit cisty konto

Reagovat
Kluivert9

Tak to se dalo celkem čekat

Reagovat
Coutinho10

ale i tak...trochu jsem se bal, ze to bude 0:0 jako Arsenal

Reagovat
Gareth Bale 11

De Gea. To je hrozná díra poslední dobou.

Reagovat
Kluivert9

*roky

Reagovat
iamek

Reagovat
Gareth Bale 11

To zase fakt ne.

Reagovat
Kluivert9

Od MS je šílenej...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je rok a půl

Reagovat
Spejbl

Reagovat
wild

DDG

Reagovat
Kincl

Pitomci potřebuji neprohru a oni tečou s Watfordem :D

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn taky sem si vsadil po dlouhe dobe protoze mi sazkabet poslal 100Kc k vanocum a ja dokonce veril na vyhru United

Reagovat
popltak

kurz 1.15

Reagovat
Swarley

co to zase je

Reagovat
Mimalu

a jedééééééém

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Nabudúce už musí ísť Romero, DDG potrebuje impulz..hyckania a opatery mal už dosť

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Oleout!

Reagovat
Tolstobik

De Gea nas dva zapasy po sobe bude stat body, to je nadhera

Reagovat
Kluivert9

Olééé Olééé

Reagovat
Swarley

A tohle je pro zmenu co? Oni včera měli vánoční večírek?

Reagovat
iamek

I kdyby ano, tak by se tohle nemělo stát. Poche cmon pls

Reagovat
Swarley

Vsak já bych z většiny udělal abstinenty, dokud nebude titul, žádný alkohol...

Reagovat
Kixi Syhimour

Penaltu udělal de Gea?

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
blade115

MU ve své nejsympatičtější podobě.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

A to jsi nás nejvic respektoval, když jsme vyhrávali tituly...to ti nějak neštýmuje...

Reagovat
mikelinos

respekt != sympatie

Reagovat
Swarley

V jeho podání je blbost oboje, pak to mas jedno

Reagovat
Gareth Bale 11

To byl táááák zbytečnej faul ale.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooool

Reagovat
wild

Reality check

Reagovat
Grahf

Uplne v piči toto

Reagovat
Kincl

vyrovnat ManU jinak táhněte někam na sestup

Reagovat
iamek

Nevadí. Lingard zapne na jiný rychlostní stupeň a prejedeme je. Ještě Perreiru na AM

Reagovat
Free_player

hezky pěkně

Reagovat
Grahf

dostať 2 kusy od mužstva, čo v tejto sezony dalo doma 4g dokopy

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
wild

Tie vyhry nad Spurs a City boli asi to najhorsie, co sa nam mohlo stat. Toto absolutne nikam nevedie, nas prehrava kazde muzstvo, absolutne sa nevieme presadit a nic vymysliet smerom dopredu

Reagovat
iamek

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn jde videt ze to byl od City opravdu katastrofalni zapas

Reagovat
pingla

a kdyz jsem to tady psal, tak jste se mi vsichni smali

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay tam má úplně volnýho Martiala a on radši levačkou z voleje pálí za stadion

Reagovat
iamek

Jsi neviděl zákrok Fostera?

Reagovat
iamek

Super střídání

Reagovat
iamek

Lingard

Reagovat
REPLIKATOR

mezitím v Turecku - ofsajd systém

https://imgur.com/a/bQDQiK0

Reagovat
blade115

Jak může dát dolů Lingarda? Bez něj se žádný velkoklub neobejde...

Reagovat
Swarley

Protože Pogbičkaaa

Reagovat
bbbauch

Krec

Reagovat
Switchback

Tihle United se fakt umí hecnout jen proti dobrýmu soupeři

Reagovat
mimi_united

Problém je, že tí slabší súperi proti nám zalezú ako korytnačka do panciera. Proti tomu sa hrá fakt ťažko, keď súper vlastne ani nechce hrať futbal

Reagovat
Erdovec

hrůza, to se ostatním týmům nestává

Reagovat
bartlu

souper co nechce hrat fotbal vede 2-0 a prehrava vas...ale fotbal hrat nechce..

Reagovat
avicii

No a proti lepším ste ta koritnacka vy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

a za gramatiku

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to chybějící kreativitou, např. City nebo Leicester to hlavně díky De Bruynemu, resp. Maddisonovi většinou zvládají o dost líp...

Reagovat
Svatej

Však to proti silným děláte taky

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
leroy

Ako Ole moze byt sympatak ako chce ale toto ide na jeho vrub. Rovnako ospaty profesorsky futbal ako s Evertonom. Bez nabehov, opatrné, nedoplnovane. Premrhany prvý polcas a potom pruser.

Reagovat
Mimalu

#Chelsea XI v Spurs - Kepa, Rudiger, Tomori, Zouma, Azpilicueta, Kante, Kovacic, Alonso, Willian, Abraham, Mount

#Chelsea Substitutes v Spurs - Caballero, Christensen, James, Jorginho, Hudson-Odoi, Batshuayi

Reagovat
blade115

Je super, že je Lampard dost flexibilní v tom rozestavení a nebojí se to změnit, když to očividně nefunguje. Na 3 vzadu jsem zvědav, s Rüdigerem by to i mohlo být organizované a smysluplné. Ale Azpi na wingbacku, před sebou bude mít navíc Mounta, co se stahuje do středu - to pravá strana v podstatě nebude existovat a Vertonghen asi nebude mít vzadu moc práce.

Reagovat
Mimalu

ale zas by konzervativnější sestava nemusela být na škodu, vždycky tam může dát Jamese + Pulisice/Odoie

Reagovat
spider_8

Tak Azpi bude klasicky na Willianově straně, se kterým tu spolupráci nemá úplně špatnou. Ale je fakt, že víc očekávám od té levé strany.

Reagovat
blade115

Aha, já to z té sestavy na Twitteru pochopil tak, že Mount bude zprava. Tak to jo.

Reagovat
Mimalu

+Pulisic je na lavce

Reagovat
spider_8

Konečně změna Byli jsme v poslední době hrozně čitelní, ve velkých zápasech obzvlášť, takže za tohle Lampse chválím.

Reagovat
Talker

Nevím, Lampard to občas vybírá trošku nesmyslně na těch krajních becích. Ve chvíli, kdy potřebujeme krajní beky, kteří to odehrají dozadu i dopředu, tak tam nacpeme Alonsa, který je dozadu marný a Azpiho, který je marný dopředu. Když hrajeme proti slabému soupeři, tak je tam na LB Azpi nebo Emerson, když Alonso by se do těch zápasů hodil více. Dneska by mi tam seděli Emerson a James.

Každopádně doufám, že ta trojice vzadu bude fungovat - konečně zpátky Rudiger i s Tomorim, snad si to dokážou pokrýt.

Reagovat
spider_8

Problém je, že v podstatě nemáme beka, který umí dopředu i dozadu. Jinak celkem souhlas, Alonso se mnohem víc hodí proti slabším soupeřům, ale dneska jsem za něj rád. Za prvé, v tomhle rozestavení obvykle zahraje výborně a slabší defenziva tolik nevadí. A za druhé, Emerson nám v poslední době absolutně nic nepřinášel a dozadu hoří taky.

Reagovat
leroy

A ten Lindelof s Maguirom su tiež bohužiaľ trochu komička dvojka

Reagovat
r.mrazik

uz ho vyhodili?

Reagovat
iamek

Glazer by v zimě neměl dat ani libru.

Reagovat
r.mrazik

mel...na odstupny

Reagovat
iamek

Za co odstupné? Je to přece klubová legenda. Vzdá se peněz

Reagovat
r.mrazik

tak to jo...je to srdcar

a vubec...Poche na plac...tohle je silenost

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

jinak je dobre,ze jsme v poharu usetrili sily tech utocnych hracu na narocne vanocni obdobi...

Reagovat
iamek

Tak snad dneska Jose aspoň nezklame

Reagovat
Swarley

Jsem si říkal, ze větší sračku než Star Wars dlouho neuvidim...to jsem dlouho čekat nemusel...

Reagovat
EXoRcIsT

fakt je to az taky hrozny film ? este som nebol v kine a popravde sa mi uz ani velmi nechce

Reagovat
smazaný uživatel

není, ale slízne si to za celou novou sračkoidní trilogii

Reagovat
Swarley

Jako většinou mi ani ty horší filmy nevadí, mám prostě klid, nemusím nic řešit, tak at je to klidně slabší a já si u toho odpočinu...

Ale tohle mi i jako beckovy film nepřišlo vůbec dobré...jako budeš to mít určitě stejně jako já, četl jsem, ze to je kravina a stejně jsem šel...ale jako radši od toho fakt moc necekej, uvidis...

Reagovat
Gazdo

Katastrofa

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně zas tak špatné nepřišly

Reagovat
Swarley

Tak to už záleží, pokud fandis Watfordu nebo marným filmům, tak jsi v pohodě

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako žádný mastepiece a bylo teda vidět, že neměli moc šajna jak to dobře ukončit, ale třeba Last Jedi mně naštval a zklamal o dost více (leč teda největší zklamání bylo u toho nového Jurského světa)

Reagovat
Swarley

Mi přijde, ze už si všichni zvykli na to, ze drtivé většině diváků stačí tyhle průměrné sračky...Marvelovky, Star Wars a podobně...a když už to ma trochu nápad (Joker), ale absolutně se to nedotahne a porad je to sracka, tak se to totálně vynáší do nebes...ta laťka šla neskutečně dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
mul

s tym, ze latka sla dolu suhlasim a aj Joker je podla mna nadhodnoteny. K samotnemu Star Wars IX, ako samotny film nepovazujem az za taku katastrofu, ale v kontexte celej trilogie, je to fakt zle. Keby v dnesnej dobe vysiel napr. Revenge of Sith, tak by to bol pomaly pasovany za najlepsi film historie. Na druhu stranu napr. Ritchieho Artus zozal vacsiu kritiku ako by si zasluzil. A este k tomu, ze teraz priemierne komiksovky valcuju kina. Mne to pride uplne bezne (podobne ako s hubou), su to filmy urcene co najsirsiemu spektru ludi, dej je jendoduchy, akcie vela, humor prizemny, netreba sa nijak extra nad tym zamyslat. A naprikald v situacii, ked mi praca uz prerasta cez hlavu, si radsej pozriem marvelovku ako nejaky prepracovensi film od Finchera.

Reagovat
Swarley

já to tak taky psal, nevadí mi béčkové filmy, ale některé tyhle filmy už mi ani jako béčko nepřijdou dobré...v případě Marvelovek všechno stejné tisíckrát dokola a v případě toho posledního Star Wars to bylo prostě strašně nezajímavé...zápletky, snaha zachránit to nějakýma hláškama + jakoby vtipnýma stvůrkama...šíleně na sílu multi kulti genderově vyvážené obsazení a podobně...

celé to na mě v tu chvíli působilo neuvěřitelně lacině...

Reagovat
Hokaido

Ale nešla. Tohle je spíš taková nostalgie. Dalo by se to takhle říct i opačně, kultovní filmy jako Groundhog Day nebo třeba Back to the Future by kritika nejspíš slušně roznesla, kdyby vyšly v dnešní době.

Reagovat
Swarley

jako jo, je to podobné i u fotbalu, ta nostalgie hraje nějakou roli...ale nevím, i tak mi to přijde slaboučké a to nejsem nijak náročný filmový fanda...

Reagovat
r.mrazik

osobne bych nerekl,ze sla latka dolu...behem roku mas kopu skvelych filmu

spis bych rekl,ze je chyba v tom,jak se do kin tlaci hlavne sracky a ze cely ten filmovy prostor je pak nimi presyceny

ale kdyz si pak vezmes netflix a jejich trojici Irishman, The KIng (!!!!) a Marriage story,tak se to pak zacina dost vyrovnavat...plus pak Tenet, 1917 a dalsi skvele filmy

kazdopadne az divaci prestanou chodit na ty marvelovsky sracky a az financne propadne i star wars se srackoidnim mandalorianem,tak se treba disney chytne za rypak a neco zmeni...a nebo bude dal tocit remake svych pohadek porad dokola...hrozne debilni spolecnost

Reagovat
Swarley

souhlas, to je pravda a to jsem napsal špatně...ty filmy skvělé samozřejmě i teď jsou, ale přesně jak píšeš, propagují se primárně tyhle opakující se kraviny...

Reagovat
Hokaido

A my na to pořád koukáme, takže se dál točí... Začarovanej kruh.

Reagovat
Swarley

jako tak nějak, nemůžu říct, že tomu nějak pomáhám, když na drtivou většinu těch filmů chodím taky...

Reagovat
Hokaido

Já to mám stejně. Nejsem žádnej fanda marvelovek, ale viděl jsem jich většinu.

Reagovat
r.mrazik

jestli na to chodite do kina,tak jste blazni

Reagovat
Swarley

ale to je to, co jsem psal na začátku...já rád u takového filmu vypnu, trošku se to tam pomlátí, nemusíš nic řešit...ale jako včera u těch Star Wars jsem si říkal, jestli už jako mají ty lidi fakt za úplné dementy, co jim sežerou úplně cokoliv, co vypotí...

Reagovat
r.mrazik

evidentne jo,kdyz na to chodite!!

Reagovat
Swarley

tak včera jsem měl pocit, že jsem měl jít radši na to ledový králoství 2

Reagovat
r.mrazik

no nevim,jestli by sis pomohl..zas disneyovska tahacka prachu z penezenek chudaku rodicu

Reagovat
Swarley

ale tak tam nemáš žádné očekávání, to tě nemůže zklamat...

co ten Zaklínač? je to dobrý?

Reagovat
r.mrazik

pro me v pohode...nekteri samozvani skalni fanousci prskaji....ale nasrat na ne

cetl jsem knizky,hral hry a serial se mi libi...samozrejme si najdes urcity veci,ktery te nastvou,ale ja to dal behem patku komplet....takze asi tak

Reagovat
Swarley

jasný, tak to je klasika, že to ultratvrdý jádro bude prskat...

já žádnej skalní fanda rozhodně nejsem, vím o co jde, ale spíš se mi to bohužel většinou vyhýbalo a neměl jsem na to čas...tak snad to bude v pohodě i když nemám úplně pořádnej základ...

Reagovat
r.mrazik

mozna budes zezacatku trochu zmateny z tech vice dejovych rovin,ale staci davat trochu pozor a clovek to pochopi...teda mel by

Reagovat
Swarley

a jo, to rozhodně půjde...předpokládám, že mě to dost chytne a nebudu u toho usínat...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Občas i jo. Člověk u toho vypne alespoň. Jinak teďka u nás dávají na Štědrý den od 22:00 Život Briana, tak možná půjdeme. Škoda, že tyhle filmy nedávají častěji.

Reagovat
r.mrazik

tak to je povinnost...jedna z nejlepsich komedii

Reagovat
r.mrazik

disney je hrozne srackoidni filmova spolecnost

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, všichni už víme, že jsi starý.. Nemusíš o tom furt mluvit.

Reagovat
Swarley

no rozhodně nejsem starší než tahle hláška...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad ani nejde, když tyhle ublizene kecy, jak je tedka všechno horší než za našich casu, jsou tu od nepameti

Reagovat
Swarley

Super, ale na to jsem nereagoval

Reagovat
Trand

Reagovat
Coutinho10

Deulofeu jak to nabombil k lavickam nahradniku

Reagovat
Switchback

On je dokonce Watford poslední se suverénně nejhorší ofensivou(17zápasů/9gólů) tak to je fakt moc

Reagovat
Setwo

pod novým trénerom hrajú ovela lepšie.. aj na Anfielde mohli dať 2-3 keby to ich hráči lepšie zakončia

Reagovat
masly008

kde je ten komik co po city říkal jak jsou skoro v top 4.né vůbec se proti slabším utd netrápí.

Reagovat
iamek

A stejně ztrácíme stejně bodu na Top4

Reagovat
masly008

ale jde o to že si borec myslel že to dáte ( já myslím že ne) a když jsem mu psal že proti slabším jste špatní protože vá jdou jen brejky tak se divil.a hle.

Reagovat
iamek

4 body jsou v pohode pokud přijde na lavičku někdo, kdo bude vědět co děla.

Reagovat
masly008

to je možné ale olemu se věří ne?

Reagovat
iamek

Busby asi jen

Reagovat
iamek

Pogba za tech par minut nejlepší na hristi

Reagovat
Swarley

Nečekaně

Reagovat
iamek

Ať utíká co nejrychleji v zimě. Jinak mi ho bude líto.

Reagovat
Swarley

Vůbec, musí zůstat

Reagovat
Svatej

Reagovat
pingla

tak doufám, že konečně někteří experti pochopí, proč ten dement měl vyletěl už dávno... škoda každého zápasu, která koučuje

Reagovat
pingla

*vyletět *který

Reagovat
Big Virgil

United slaboucky...

podpora obrancu v utoku = 0

Presing otoku a zalohy velmi spatny..

Pohyb bez balonu v drzeni mice slaby..

Celkove jsou daleko od sebe a nedokazou si kolikrat pomoci..

Reagovat
masly008

jako bych četl charakteristiku arsenalu

Reagovat
Big Virgil

Bohužel...

z PL se stala La Liga..

Reagovat
smazaný uživatel

Watford se ještě zachrání, věřím tomu

Reagovat
EXoRcIsT

tak muzstvo nemaju zle

Reagovat
smazaný uživatel

to by museli hrat proti ManU kazdy tyzden

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mimalu

a ke smůle United se Foster snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tymum ktery maji nasazeni, jsou pripraveni fyzicky a takticky, musi United vladnout fotbalove. Na to bohuzel nemame. Muzeme porazet favority nasazenim, ale to ze neumime vyhrat normalni ligovej zapas je ostuda a ukazuje to ze Ole neni dobrej trener. Nedokazat tym nahecovat na zapasy Premier League je k smichu.

Reagovat
Svatej

Střídání Greenwoda solidně zabilo Rashe, ten se od tý doby vůbec nedostal do hry..

Reagovat
Svatej

klasika

Reagovat
Swarley

to ma jako jakou souvislost?

Reagovat
Svatej

Nebyl by jsi stejně schopnej to zpracovat, tak budu šetřit energii.

Reagovat
Swarley

chápu, pořád jste s bladem na útěku od reality

Reagovat
Svatej

kecej si co chceš, jseš mi u prdele

Reagovat
Swarley

kecejte si co chcete, ale kdybych té vaší supr čupr dvojce byl u prdele, tak mě nepřímo nezmiňujete v každé diskuzi...

Reagovat
Svatej

Předpokládám, že jseš ochotnej tohle tvrzení podpořit faktama, aby jsi nebyl za ulhanýho pokrytce, tak se do toho rovnou pusť.

Reagovat
Swarley

vole, vy jste fakt dokonalá dvojka

Reagovat
Svatej

Radši příště drž hubu a nepiš něco, co nejses schopnej ani dokázat a vyhneš se tomuhle trapasu.

Reagovat
Swarley

jako ty nervy ti v tomhle nepomůžou, děláte to pravidelně a je to pochopitelně i tady v diskuzi...jen nesmíš dělat blbýho...

Reagovat
Svatej

Máš teda něco konkrétního, nebo budeš jen zvatlat do prázdna jako vždycky?

Reagovat
Swarley

tak pokud si fakt nevidíš za špičku nosu, tak to pro tebe bude dlouhý hledání...ale třeba se na to někdy podíváš s klidem, ne s tou svou zaslepeností a uvidíš to...když ne, tak to pak fakt nemá smysl...

Reagovat
Svatej

Dodej už nejaky ty konkrétní příklady a dokaz, že nejses takovej ubozak, nebo s tím prostě sekni. Něco jsi napsal a máš si za svýma slovama stát. To, jak se z toho snažíš jen vykrucovat obecnýma kydama, jenom potvrzuje, že jses hloupej lhář.

Reagovat
Swarley

jako naposledy, pokud si to sám neuvědomuješ, tak pak fakt nemáme co řešit...pak si s bladem založte klub nezvladajku a jeďte si dál svoje...

Reagovat
Svatej

Ty snad musíš při psaní i brečet, je z tebe ta zoufalost pro tom vykrucovani úplně cítit.

Já si nic uvědomovat nepotřebuju, já tu nejsem ten, kdo píše lži bez schopnosti si za tím stát. Pokud chceš tohle vlákno vést tímhle tempem dal, tak ti rovnou dopředu říkám, že tě z toho vykroutit nenechám, lhari.

Reagovat
Swarley

je až neuvěřitelný, co si dokážeš sám sobě nalhat...a ještě někomu říkat lháři...

až budete mít koule si to přiznat, můžeme se normálně pobavit...

Reagovat
Svatej

Dodej ty důkazy, lhari.

Reagovat
Swarley

najdi ty koule

Reagovat
Svatej

Nevytancis z toho, dodej co máš

Reagovat
Swarley

tady není z čeho tančit, já už jsem ti to i dřív na konkrétní příspěvky psal...jako blbýho můžeš dělat dál, ale moc ti platný nebude...

Reagovat
Svatej

Se mnou nehnes. Okecavej si co chceš, ale dokud nedodas ty příspěvky, tak jses furt ubohej lhář.

Reagovat
Swarley

můžeš to udělat jen a jen pro sebe, já nepotřebuji tu vaši rádoby pozéřinu, že nebudete reagovat a pak tady budete psát sračky nepřímo...klidně mi to napiš rovnou, nemusíte to schovávat, já s tím problém fakt nemám...jen se netvařte, že se to neděje...

Reagovat
Svatej

Nemel furt nějaký nezajímavý hovna a dodej ty důkazy.

Reagovat
Swarley

že je to pro tebe nepříjemný ještě neznamená, že to není zajímavý...proto jste pořád uražení...

Reagovat
Svatej

Uz jsi ty články našel, ulhanku?

Reagovat
Swarley

pevně věřím, že najdeš koule a dohledáš si je sám...

Reagovat
Svatej

Zůstanem u toho, že jses ten ubohej lhář a nebudem tu tvou agonii prodlužovat. Kdyby ses rozhodl, že pro změnu svy koule konečně nahmatas ty a články dodas, tak si všimnu upozornění.

Reagovat
Swarley

samozřejmě to je pro tebe jednodušší řešení, než se chytnout za nos...jako je to fakt docela nebezpečný se udržovat v takovým sebeklamu, ale jako ok, je to tvůj boj...

Reagovat
Swarley

a navíc tolik asi k tomu, jak jsem ti u prdele...ty lháři !

Reagovat
Swarley

a nedělej už blbýho

Reagovat
smazaný uživatel

jemu hraje Chelsea a venuje se radeji takovymu nesmyslnymu vlaknu, kde ani naoko nechce jakoze diskutovat Fanousek jak vino

Reagovat
Svatej

Stíhám v klidu obojí, není to náročný psani

Reagovat
Swarley

a už stačilo, fakt jsi už otravnej jak blade...začni vždy u sebe a pak začni rozdávat moudra...

Reagovat
Svatej

Takže nemáš nic.

Reagovat
Swarley

fakt už stačilo

Reagovat
r.mrazik

nastesti...dneska byl sileny

Reagovat
Chazy

Do píči co je tohle za vlákno

Reagovat
vladis271

a ja som si vravel, že to ani nemá cenu zapínať. Boleli by z toho oči z oboch strán a MU by ich nakoniec tak, či tak kvalitou zlomilo. A kukaj ho.

Reagovat
oli9

vzdyt United ale už douho neprohráli berte to z té lepší stránky

Reagovat
MCFC_8

BZZZ BZZZ

Reagovat
Ranoth

zruste ten paklub

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Čaute, hodíte někdo prosím nějaký AceStream link na Chelski? Díkyyyy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tahle obrana by mohla být trefa do černého, uvidíme.

Reagovat
John Obi Mikel

Aby ti to nesmazali jako rasismus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslí to nějak zle, ale když představovali tu zadní řadu Chelsea, tak vypadali všichni fakt dost podobně , to jsem ještě neviděl takhle 3 vedle sebe

Reagovat
jk

Trošku jsem si vzpomněl na toho týpka co tu včera brečel, že na hřišti jsou to samý černoši

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, ze nemam Premier Sport, tam by je pletli jedna radost.

Reagovat
masly008

ale ten staďák fakt vypadá jak hajzl.

Reagovat
jk

Sissoko je s tím balónem fakt kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju

Reagovat
Hokaido

Ale normálně jsem si ho kvůli tomu oblíbil. To je jak když vidíš vrh třeba osmi štěňat a jedno z nich je nejmenší a neumí ještě pořádně chodit...

Reagovat
jk

Reagovat
off-olda

Proč se bučí na Alonsa?

Reagovat
Svatej

Taky jsem si nebyl jistej, ale on mám dojem někoho zprasil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Alonsa se bučí na všech stadionech, někde jsem četl, že měl nějakou dopravní nehodu. Přesně nevim.

Reagovat
Hokaido

Je to tak. Alonso je vrah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tottenham zase bez Ndombelého?

Reagovat
Mimalu

Wilda

Reagovat
Hokaido

Teď jsem chtěl napsat, že můžeme v klidu vyhrát a Willian dá určitě gol.

Reagovat
off-olda

Nazdááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááár

Reagovat
Miguel19

W I L D A !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
Coutinho10

Willian...Brazilie

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso

Reagovat
smazaný uživatel

AND HE HATES TOTTENHAM

Reagovat
hitZor

Alli Mám pocit, že kdyby chtěl, tak tu střelu úplně bez problému zblokuje

Reagovat
Hokaido

Ono to tak vypadalo ze zpomaleného záběru, ale byla fakt hodně prudká a neměl skoro žádnej čas reagovat.

Reagovat
Svatej

Wildaaaaaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je slabý letos že nehraje základ? Se říkalo jednu dobu že půjde do Realu a pod Mourinhem nehraje ani základ...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

takový šlapák a on se ještě diví

Reagovat
Front hell

ten dier je strašna mrdka. jěště se diví

Reagovat
off-olda

Dier To je taková kunda.

Reagovat
Whitemedia

Diera fakt nesnáším..

Reagovat
smazaný uživatel

Dier by zaslouzil dostat vic...

Reagovat
Front hell

pěkně mu to vratil

Reagovat
Nikikrew

Preco je Dier taky kkt? Evidentny slapak a este sa stazuje, Kane detto

Reagovat
Talker

Někdo link? spadlo mi to.

Reagovat
off-olda
Reagovat
Svatej

Moc pěkné si to Mount vyřídil s tím Dierem

Reagovat
off-olda

Máš to jen 7 minut pozadu.

Reagovat
Svatej

Nemám, jen jsem odpovídal na jinej komentar

Reagovat
Svatej

Celkem čumím, jsme zatím o dost lepší..

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs moc neví

Reagovat
Whitemedia

Tottenham nehraje vůbec nic, takže očekávám obrat..

Reagovat
Coutinho10

Abraham zpracovani zubama

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino by to dal

Reagovat
kvasha16

ale od pekla, nemozme nechat takto zakoncovat Kanea..

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy Son

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Son to neměl jednoduché to zakončení si myslím.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hitZor

Za to, co teď udělal Alli, by automaticky měla být žlutá

Reagovat
Mimalu

co? Mi přišlo že se tam Rudiger vztekal na Kepu...

Reagovat
hitZor

No on právě Rudiho dokonce dvakrát přistrčil směrem ke Kepovi. Z tohohle bývaj dost ošklivé srážky, když to ten obránce neustojí. To samé by mělo být u autové lajny, když jsou blízko bannery.

Reagovat
Mimalu

ok, musel bych to vidět znovu, přišlo mi že ty ruky od Alliho byly spíš, aby si přibrzdil a nevletěl do něj tělem a Toniho spíš namíchlo to, že tělem poměrně dlouho vykrýval prostor než se Kepa uračil ten míč sebrat

Reagovat
spider_8

Přesně

Reagovat
Detective

Tak ted je to soutez ve zvedani rukou.

Reagovat
off-olda

Ty vole, au..

Reagovat
Hokaido

Ještě že tu nohu stáhnul, jinak by měl Kepa tu svojí zlomenou.

Reagovat
hitZor

A to jako nebylo ani za žlutou? Hlavně že jí Zouma dostal za basolutní blbost.

Reagovat
kvasha16

uz to zacina

Reagovat
Coutinho10

Alli zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Jose, koukám ve starých kolejích za 41 minut NULA střel na bránu, NULA rohů

Reagovat
RKBoy

Alli je hrozne nesympatická mrdka.. toho na škole určite bili.

Reagovat
off-olda

Nejhorší na tom je, že v tom jejich sranda klubu jsou i horší.

Reagovat
Hokaido

Já ho mám v draftu ve fantě a stejně mu každej zápas přeju červenou.

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

A s Mountem chodili ke stejnému terapeutovi

Reagovat
Mimalu

lol, však to byl faul gólmana

Reagovat
RKBoy

jasná penalta tvl.

Reagovat
blade115

Pěkně, chlapci. Stačí ty špíny trochu frustrovat, pak se budou klasicky víc soustředit na to svoje prasení než fotbal.

Reagovat
Kluivert9

Penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak VAR nechť se ukáže, ale teda toto mohl Taylor vidět

Reagovat
Hokaido

Jak je tohle kurva faul na brankáře?

Reagovat
Coutinho10

bud rad ne

Reagovat
Miguel19

Wtf to je snad penalta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Coutinho10

Gaza

Reagovat
Mimalu

yes

Reagovat
Generalní Gladiator

Pentle kua

Reagovat
Svatej

To se zbláznil!?!?!

Reagovat
blade115

VAR

Reagovat
Hokaido

Jasná penalta...

Reagovat
off-olda

Pískej toooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gaza to co bolo

Reagovat
Talker

WTF? Jak je tohle faul na golmana

Reagovat
RKBoy

VAR ale že Taylor nedal hned penaltu.

Reagovat
Mimalu

Wilda

Reagovat
blade115

Do piči, Csaplar ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel bych ted byt v kuzi rozhodciho. Je todle faul? Na jedne starne nesikovnost Gazadiry a na druhou stranu Alonso uz od zacatku nemel narok ten mic dostihnout...Sofiina volba, ale spis faul za me

Reagovat
off-olda

Reagovat
spider_8

Však ten míč se pomalu šoural za čáru, Alonso by ho v plném běhu v pohodě stihnul.

Reagovat
hitZor

I když neměl moc šanci na to ten balon mít, tak do něho prostě gólman vletěl jak utržený vagon. Tohle je jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, taky sem se priklanel spis k faulu, ale bral sem v potaz, ze by to nemel narok stihnout. Nepripadlo mi to tak jednoznacny, takovy haluzovy situace se moc nevyskytujou

Reagovat
hitZor

Takže kdybych někoho sestřelil půl hřiště od balonu šlapákem, tak je to čisté, protože nemohl hrát balon?

Reagovat
kvasha16

"Gazadira"

Reagovat
Hokaido

Představ si, že by se to stalo normálnímu hráči Spurs na půlce... A nemůžeš snad nikdy říct, že to není faul.

Reagovat
Error

Normalni hrac Spurs, lol. Dobry oxymoron.

Reagovat
masly008

faul jasný, alonso šel po míči neměnil směr, golman po té co minul mu překazil možnost jít po míči,jestli by stihl nebo ne si myslím že v tomto případě nehraje roli

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se tu chtěl smát Llorisovi a koukám on to je Gazzaniga.

Reagovat
Talker

Ty vole, oni to zkoumají 2 minuty Vždyť to bylo naprosto jasný, alespon to opravili.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

Taylor klasik.. nula, co na tohle potřebuje video...

Reagovat
spider_8

On to chtěl původně písknout jako Alonsův faul

Reagovat
Svatej

Yeeees!!!!!

Reagovat
jk

Udělat takovou pičovinu v nastaveném čase... Gazza

Reagovat
kvasha16

hlavne nechapem preco to neskusil boxovat, podla mna by to mal istejsie rukou

Reagovat
jk

Ten balón mohl klidně nechat nebo tam skočit rukama. To kung fu jsem vůbec nepochopil.

Reagovat
Svatej

Uff, dikybohu za VAR pro jednou...

Reagovat
Mates_Matesović

Dier, Gazzaniga a Morinho snad už sedaj na autobus na letiště.

Reagovat
Mates_Matesović

Jo a samozřejmě Aurier, brání hůř jak jak Chiriches a Fazio dohromady.

Reagovat
PhilipS

Chelsea agresivní. Překvapuje mě jak dobře hraje. Skvělý napádání, úžasný bránění. Nedokážu si představit, že by takhle dokázal zahrát Arsenal

Reagovat
ajouki

Ještěže existuje VAR. Na tyhle podplacené zmrdy je potřeba dohlídnout. Sissoko prasácky do Kepy a nic. U penalty naštěstí VAR nedal šanci ovlivnit zápas, protože to musel vidět i slepý. Borec má ale během sekundy jasno a píská faul Alonsa.

Reagovat
PhilipS

Sissoko brzdil a podjela mu ta noha. Tam bylo vidět, že se tomu snaží zabránít a zas tak nebezpečný to nebylo. Ta penalta je zas hrozně těžká posoudit. Kdyby to gólman škrtnul tak je to faul na druhou stranu. Ale jinak jsem za VAR samozřejmě rád. Dělá fotbal spravedlivější

Reagovat
hitZor

I kdyby balon trefil, tak by to musel být faul na Alonsa. Gólman prostě nemůže nalítnout kolenem soupeři do hrudníku, i kdyby hrál balon.

Reagovat
ajouki

Proč brzdil? No protože v tom souboji byl pozdě. To mluví za vše. Absolutně neměl právo míč získat a že podklouznul ho nemůže ospravedlnit. Penalta jasná jako facka. Od kdy je hra nohou na úrovni hlavy povolená? Zvlášť, když zároveň skáče rovnou proti útočícímu hráči.

Reagovat
vitasrp

To bylo úplně, úplně nepochopitelný rozhodnutí. Jak dospěl k tomu svému verdiktu, to snad nikdy nepochopím.

Reagovat
hitZor

Byl s nima přímo v jedné lajně, takže netušil, kde je balon a asi si myslel, že ve chvíli, kdy se srazili, byl ještě před gólmanem. To je tak jediné logické vysvětlení, co mě napadá

Reagovat
ajouki

To si jako nedal 1+1 dohromady, kdy vidět míč letět za brankovou čáru a že brankář musí na poslední chvíli nohou napřed proti soupeři?

Reagovat
SpecialOne

To právě ne, tohle byl totální alibismus, radši než, abych zápas ovlivnil penaltou, tak to písknu opačně..

Reagovat
jk

Teda ten Sissoko sice na první pohled vypadal hrozně ale z těch opakovaček bylo vidět, že se tam nic moc vlastně nestalo, akorát se Kepa pořádně bouchl o trávník do hlavy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs moc netuší, měli sice dvě slušné šance, ale jinak Lampard Chelsea velmi dobře připravil a nasazení od Chelsea taky velmi dobré.

Jinak tohle by měl rozhodčí na této úrovni vidět rovnou.

Reagovat
Hokaido

Willian fakt dement všech dementů. Ten asi o Csapim neslyšel nebo fakt nevím, proč to neposlal na rohový praporek.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

tak to vypada, ze boj o top 4 bude mene zajimavy nez by mohl bejt, ale nevadi

Reagovat
Generalní Gladiator

v porovnání s bojem o titul to je horor

Reagovat
Coutinho10

pro me to zajimavy je, ikdyz kdyby Leicester vcera neprohral, tak to mohlo bejt zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že má Mou svojí sestavu a tu si pojede. Tři kreativnější hráči na lávce... Potvrzujou se moje obavy, že proti silnějším soupeřům to bude těžká bída.

Reagovat
Trapper

Přijde mi, že Spurs to ani neprožívají, pořádně neběhají, nehádaj se s rozhodčim a celkově je to od nich takový exhibiční tempo.

Reagovat
hitZor

Nehádaj se s rozhodčím?

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrajeme naprosto otresne, zaslouzene prohravame.

Reagovat
Greny

ty vole .. Wildo 45+4 ... vedeme 1:0 penalta.. tak tu penaltu proste urvu na tribunu a vubec toho Csaplara neprivolavam

Reagovat
smazaný uživatel

tak je vidiet, ze tymto hracom su timove uspechy u prdele a su radi, ze maju dalsi gol na konte

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteri jedni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham veľmi chabý polčas. Čo tam stváral Gazzaniga? Prečo do toho nešiel rukami?

Aurier, Dier dolu, Ndombelé a Eriksen na plac. Sissoko na RB. Lucas je tiež k ničomu. Jedine Sissoko prišiel dnes hrať futbal.

Reagovat
jk

To je zas popiči analýza. Takže když si to tam Wilian vodí po křídle tak sundáš RB, DM a vytvoříš tam díru jak do ovčí prdele

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko na RB, Ndombelé a Eriksen do stredu.

Reagovat
Svatej

Spurs jsou pěkné nasrani a má to na ně opačnej vliv, než by mělo. Lampard ten tým připravil fakt ukázkove, ale i tak stačilo málo a Spurs mohli vyrovnat. Výkon fakt dobrej, tak to snad uhrajem nejzkusenejc, jak to jenom jde a ty body pohlidame.

Alli se nezmění už, to je hroznej hajzlik.

Reagovat
spider_8

Přijde mi, že jsme je dost rozhodili tím rozestavením. Podle mě vůbec neví, jak proti tomu hrát, wingbeci mají zatím mraky místa. Akorát se bojím, že to Mourinho do druhé půlky napraví.

Reagovat
Svatej

Mám z toho úplně stejnej pocit. Fakt mě Lamps udělal radost. Kaaaždopádně druhej poločas bude dost bolet, José ty takticky úpravy umí dělat na koleni jak nikdo jinej..

Reagovat
Svatej

Jako bych to neříkal no, José na nic nečeká a hned tam soupnul Eriksena, kterej nás vždycky dost trhá.. Snad si udrží formu ze sezóny..

Reagovat
Detective

Penalta jasná, ale vbíhání hráčů do vápna se s varem dá řešit jednoduše. Je to drobnost, ale když už řešej každou blbinu tak maj i tohle.

Reagovat
matZz

já moc nechápu s jakým plánem jdeme do zápasu. ten střed hřiště je šíleně nekreativní. 4 hráči vedle sebe, kteří mají radius přesné přihrávky jeden metr. Dierovo herní inteligence je tak mínus 10 - po každé jeho přihrávce následuje ztráta míče. Dívat se na nákopy na Lucase, to je fakt za trest.

Reagovat
frank

Ta penalta byla fakt komedie. Co to kurva Gazza predvedl? Mohl to chytit, mohl to pustit do autu a on se rozhodne pro karate. A jestli by tohle rozhodci bez VAR posoudil opacne, tak je to fakt ostuda od Taylora.

Reagovat
SpecialOne

Taylor je ostuda celý.

Reagovat
Svatej

Ten Sanchezuv pohled při faulu Gazzy je bozskej

Reagovat
Svatej

Tohle vyřešili špatně oba... To měl mít Willian..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

strašná chyba,ale william měl mít větší tah do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle meli Mount a Tammy vyresit lepe

Reagovat
hitZor

Fakt nechápu, proč to Mount dával Abrahamovi

Reagovat
Coutinho10

neeeeee Tammy offsajd

Reagovat
Svatej

Smodaaa, krásně ale

Reagovat
Talker

Tammyyyyy

Reagovat
Svatej

Doufám, že máš jen hodně popredu stream

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Není otázka, zda začnou kohouti prasit, ale jak moc

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
jk

Každému podle zásluh

Reagovat
Svatej

Azpi je fakt šíleně dřevěnej a neohebnej Já ho snad neviděl odehrát míč jinak, než když ho měl naprosto přesně ve správný pozici před pravackou, jinak absolutně není schopnej s ním fungovat

Reagovat
off-olda

Dobytek Sissoko

Reagovat
Mimalu

a nezvládání....

Reagovat
smazaný uživatel

Rüdiger

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
Coutinho10

Son jeste ze ho konkurent ma taky

Reagovat
Horcmen

červená

Reagovat
RKBoy

Reagovat
off-olda

Čurák šikmovokej.

Reagovat
Whitemedia

Jako Son debílek, ale tady to Rudigerovo filmování hnus..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Reagovat
Trapper

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Seydou Doumbia

Pravda...já v jeho kůži bych mu tu kopačku zul, hodil mu ji do obličeje a plivl na něj...popřípadě kdyby mu nešla sundat kopačka tak bych ho kopl do žeber

Reagovat
Svatej

Klasika...

Reagovat
Trapper

To se Son posral ne?

Reagovat
RKBoy

už sa teším na Jožka po zápase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako úmysl tam byl zcela jasný, ale teda tomu Rüdiger strašně přidal. Červenou bych nedal.

Reagovat
iamek

Son agresivní prase. Láme nohy s kope do hrudníku. Budou slzicky pro tisk?

Reagovat
Svatej

i simulantskej parchant. Fakt nevím kde se vzala ta aura sympataka

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle tymu vazne snad neni jedinyho sympataka.. mozna Eriksen

Reagovat
icka

Reagovat
liquicitizen

Tak čo kto mu dal pašku

Reagovat
blade115

Son tam udělal zbytečný pohyb, to druhé kopnutí bylo už vypadalo úmyslně. Ale Rüdiger se držel úplně na špatném místě, kde se ho Son ani nedotkl, a to divadlo na zemi už bylo jen k smíchu. Tohle spíš neměla být červená.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle ruda?

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz prasi i Sony, Mourinho efekt dokonan

Reagovat
iamek

Jose nezvládá. Prohrát s Fat Frankem je na rezignaci. Toho si maže i Ole a to je co říct.

Reagovat
Malresi

Ole si namazal Franka, Pepka, Rodgersa aj Kloppa. Na druhú stranu Oleho si namazali Pearson, Bruce, Smith, Ferguson

Reagovat
RKBoy

a už začínajú rasistické urážky, ja by som dával doživotné zákazy za to.

Reagovat
Minister

červená prísna, ale prečo to Son robil?

Reagovat
Riviera Kid

Nevím, možná že nesedí doma na gauči a má v ruce pivko, ale teče doma 2:0 a chtěl by asi vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale že někoho kopneš do břicha, ti k výhře moc nepomůže

Reagovat
Riviera Kid

Já to samozřejmě neobhajuji. Jen to dokážu pochopit. Frustrace, lezis na zemi atd.

Reagovat
blade115

Reagovat
Gareth Bale 11

Rudiger.

Reagovat
salm0n

,,Son nepatří mezi zákeřně hráče..." akorát dostal 2 červený během ani ne 2 měsíců

Reagovat
Greny

Hlavně nechápu co se diví... Tou nohou se jasně ohnal...

Reagovat
frank

No, akorát mu první byla zrušená a u téhle komentátoři na mém streamu s verdiktem také nesouhlasí.

Reagovat
pospec7

tak ještě že komentátoři na tvym streamu o tom nerozhodují

Reagovat
frank

Tak za mě je to červená. Je to prostě oplácení, nehledě na to jak ho trefil. Ale Rudiger si žlutou taky zasloužil.

Reagovat
frank

Jen mi prostě přijde nesmysl dělat ze Sona zákeřného hráče a ještě vytahovat červenou, která mu byla zrušena.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prva mu bola zrusena a tato bola podla mna prisna.

Reagovat
Counter

V závěru minulé sezony dostal červenou taky.

Reagovat
Greny

Son nechápu tu komedii co kolem toho dělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tym se snad nikdy nezmeni... totalni nezvladaci

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Thelvin

Son ho prostě chtěl kopnout, červená správně... Že je Rudiger herec je úplně jiný příběh.

Reagovat
iamek

Reagovat
salm0n

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, Rudiger mohl dostat zlutou ze to prihral, ale kdyby ho son trefil do hlavy tak je to pruser.. Akorat ho proste poradne netrefil, ale to ho prece neomlouva

Reagovat
hitZor

Son po zásluze redka, Rudi měl dostat žlutou.

Reagovat
pospec7

Reagovat
Thelvin

jojo, asi tak

Reagovat
Svatej

za tyhle simulace bych se nebál dávat karty i navzdory potrestání hráče soupeře za faul.

Reagovat
bbbauch

netrefil ho do hlavy, ale mohl by

Reagovat
Svatej

asi jo

Reagovat
Seydou Doumbia

Z jeho pohledu lepší spadnout na zem a válet se tam jako troska než kdyby mu to oplátil tím že ho kopne do hlavy, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Talker

Son je zmrdeček, cíleně přejet kolíkama soupeři po žebrech. Rudiger tomu přidal hodně, ten pohled po zapískání byl jasnej. To nic moc nemění ale na tom, že to byla sviňárna.

Reagovat
hefy

Pohyb směrem nahoru tam Son nohama určitě udělal, ale je absolutně neprokazatelný, zda to byl faul, nebo se jen chtěl odpíchnout od země a zvednout. Červená neobhajitelná.

Reagovat
iamek

Top

Reagovat
Talker

Zvednout se nohama nahoru napřed do soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

asi chtel vstavat jak v break dance

Reagovat
ajouki

Určitě to nejkomplikovanější vysvětlení bude správné.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Strop

Reagovat
pospec7

lol

Reagovat
Mimalu

chtěl udělat salto

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy
Reagovat
Thelvin

Jenže tenhle pohyb vypadá úplně jinak než do Sonovo vykopnutí

Reagovat
hefy

To neznamená, že se o to nemohl pokusit. Je to neprokazatelný, pokud to je neprokazatelný, je třeba v pochybnostech postupovat ve prospěch údajného viníka.

Reagovat
Thelvin

Ono je celkem fuk, o co se chtěl pokus, když protihráči přejedeš kolíkama po hrudi, tak je to prostě červená. Obhájí si to úplně v pohodě. Max. tady Son nedostane nějakej extra velkej dodatečnej trest

Reagovat
hefy

Pokud VAR hodnotí "violent conduct", tak by neměl vylučovat hráče za jednání, při kterým existuje důvodná pochybnost, že se chtěl jen zvednout ze země, tedy udělat neco absolutně non-violent.

Reagovat
Talker

Jenže pochybnost je prakticky vždycky. Když dáš někomu dělo, tak můžeš říct, že jsi dostal křeč nebo nějaký záchvat - sice je to absolutní blbost, ale teoreticky je to možné.

Reagovat
Svatej

Reagovat
hefy

To rozpoznáš docela snadno z rotace celýho těla a z místa, kam ta údajná "křečovitá" rána zamířila, případně z výrazu v tváři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas dost

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

https://youtu.be/RjoQ4grdPs4?t=353

Pár měsíců zpátky se taky jen tak odpichoval, výjimečně rukama. Vyloženě to není ten typ hráče, co by nedokázal udržet emoce po zákroku soupeře a hloupě v návalu emocí neoplácel.

Reagovat
hefy

Proč ta ironie? Nemam problém uznat, že tady to bylo oprávněné. Necháváte se moc unášet emocema. Já pouze poukazuju na to, že je zde teorie, která není vůbec nesmyslná a nevylučitelná. A ačkoliv zde je, tak byl hráč vyloučen. Jsem toho názoru, že existuje-li příznivá teorie, je třeba se jí držet, není-li možné prokázat, co se vlastně stalo.

Reagovat
Talker

V tom videu je jasně vidět, že aby ses o to pokusil, tak se složíš do klubíčka, dát ruce za sebe a zapřít o zem a z nich se odrazit a nohy skládat pod sebe.

Son neudělal nic z toho, ruce měl před tělem a akorát nohama přejel po žebrech soupeři. Pokud by udělal předchozí kroky nebo alespon jeden z nich, tak by se to dalo teoreticky brát jako pokus. Takhle to je zcela jasně violent conduct.

Reagovat
Counter

Son se moc nechává unášet emocema. Nezvládá opakovaně a tady tomu nebylo jinak. I kdyby se skutečně snažil odpíchnout a zvednout (čemuž absolutně nevěřím), tak prokazatelně musel vidět, že Rüdiger je přímo nad ním. Udělat to i v takovém případě je hovadina, která si červenou zaslouží stejně tak.

Kdyby to samé předvedl Alonso, jsem přesvědčený, že téhle "příznivé teorie" se nedržíš ani omylem.

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Top

Reagovat
Svatej

Že padne redka jsem si byl skoro jistej, ale teda čekal jsem nejakou Dierovinku a ne tohle.

Na hovno je, že to udělal úmyslně a bez trestu odejít nesměl, ale ta žlutá by byla spravnejsi.

Reagovat
kvasha16

redka prisna no, z jedneho pohladu to vyzeralo ako pohladkanie, z jedneho ako celkom prasaren no... kazdopadne tymto mrdkam to patri, za tie prasarne co im neboli priznane

Reagovat
Mates_Matesović

Doufám, že je píčus Rudiger spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi urcite je co si jako myslis

Reagovat
Greny

A já doufám že Son bude spokojen ... Zakernej hráč je to

Reagovat
smazaný uživatel

no slnecnica to nie je, ale ani nejaky zakerak

Reagovat
jk

Reagovat
off-olda

Reagovat
mimi_united

Žiak porazil učiteľa

Reagovat
MCFC_8

Umysel tam bol, jasna cervena bohuzial, ale aj zltu pre Rudigera by som dal...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, jestli je vůbec možné

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

Ukončí to když se neumí chovat

Reagovat
smazaný uživatel

Lol VAR kdyby se za tohle měla dávat redka tak Ramos nedohraje dokonce jediny zápas...

Reagovat
Detective

Co nejvíc zpomalit, udělat z toho smyčku a po padesátym zopakování bude vypadat úmyslně skoro všechno. Vítejte ve fotbale, kde dotyk je zločin.

Reagovat
Svatej

Wow, to jsou fakt zmrdi.. To byl hrnek?

Reagovat
jk

Kovadlina tpčo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ty kraso, tohle je bozi

Reagovat
Busby babes

ten komentator Digi je uplne magor. Uplne jasna cervena. Prej chtel se zvednout? jo, kdyz lezim na zadech, tak se zvedam tak, ze kopnu nohama nahoru.

Reagovat
Greny

Chtěl podat Rudigerovi nohu ať ho zvedne

Reagovat
Busby babes

jedine tak no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek
Reagovat
fenixLFC

presne to mi napadlo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

a ted se jeste jednou koukni na to, co udelal Son. S tim gifem to nema spolecneho vubec nic.

Reagovat
Nikikrew

komentatori na Digi Sport, jedna velka tragedia

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Whitemedia

Kova obvázaná ruka od momentu, kdy ji podával Terrymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Hele, viděl dneska někdo Kanea?

Reagovat
Thelvin

Sudí mu tam něco říkal po tom předmětu z hlediště, jinak ne

Reagovat
smazaný uživatel

jop, ked tu niekto plakal ze ho nemozu nechavat sameho v takej sanci aku mal

Reagovat
kvasha16

neplakal som

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier musí v zimě pryč naprosto useless - každý zápas vyrobí nějakou minelu... a Dier se Sissokem společně na hřišti to nikdy nemůže fungovat... Musí hrát bud Ndombele nebo Lo Celso případně Winks ale ne nikdy tyhle dva dohromady...

Reagovat
Thelvin

Rose to jde zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas by uz nezachranil ani Ibra tak to je jedno

Reagovat
Gareth Bale 11

Na Auriera se v klidu dala pisknout a video nic, super.

Reagovat
blade115

Ale no tak...

Reagovat
Gareth Bale 11

Mne je to ve vysledku jedno, hrajeme otresne a bod si nezaslouzime, ale kdyz se ten zapas jde na video kouknout x krat, s klidnym svedomim mohl i na tohle. Ale piska asi tak, jak my hrajeme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

jeste Aurier redka pls, souper ho ma proti mne v poharu a vede o bod

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, to je fakt neskutečná banda čuráků neuvěřitelné, jaká individua se tam sešla

Reagovat
hitZor

Okej, jako faul asi jo, ale ŽLUTÁ?! Ten Taylor je fakt v lese

Reagovat
Greny

Hlavne si to zde obhajte fanoušci Tottenhamu

Reagovat
jk

No, že by si tu někdo zrovna před tebou potřeboval cokoli obhajovat si nemyslím

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Son taková pitomost

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Chelsea ale super, Totáč úplně v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Abraham sice gol proti "vetsimu klubu" (ano, pocitam tam i Valencii, Spurs a United) opet nedal, ale dnes mi to teda vubec nevadi. Protrhne to jindy a dnes řádil Wilda.

Reagovat
hitZor

Ony ty góly přijdou, herně je vždycky super, dneska několikrát podržel dost těžké nákopy.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Willian si s nima slušně vytírá prdel

Reagovat
jk

Sissoko na RB by ho vymazal... sám.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrý kokot.

Reagovat
jk

Nezvládáš..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládam kokota, ako si ty.

Reagovat
jk

S tím ti neviem pomoci bro.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze preco ma Chelsea zatial ciste konto a ono slepice snad este ani nevystrelili na branu

Reagovat
Svatej

Cítím průser

Reagovat
Coutinho10

ake ofsajd ne ?

Reagovat
Coutinho10

*ale....takze nemela bejt standartka

Reagovat
Raylan

Reagovat
Raylan

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebylo by jednodušší se jako první zaměřit na to, že byl v postavení mimo hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd

Reagovat
off-olda

Tak mu kreténi u videa řekněte, že to byl offside ne?

Reagovat
pingla

takže když to bude penalta, tak to odvolají kvůli offsidu?

Reagovat
Nikikrew

Mate niekto link na cervenu Sona?

Reagovat
Counter
Reagovat
Nikikrew

jasna, Son je magor

Reagovat
icka

Reagovat
protiproudu

To je dobrý odkaz, videjíčka s golama pod každým zapasema + redtky, díky.

Reagovat
Side

WTF takže oni kontrolují jestli neměla být penalta ale ten půl metrovej ofsajd nikdo neřeší? To je vtip?

Reagovat
off-olda

Ty vole Kantíku....

Reagovat
Counter

Aspoň trošku opadne Sonovo blahořečení, jaký je to nejmilejší hráč pod sluncem.

Reagovat
mojmira

nechápu co se z něj dělá za slušňáka, přitom je stejnej jako ostatní slepice

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Golasso

je to zm*d

Reagovat
Svatej

Konečně nastavili minuty tak, jak mají. Snad to neodserem

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

wow wow wow Willian asi top hrac PL, kdyz mu to vychazi

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho po tomhle zápase rozkope všechno co mu přijde do cesty v šatně... první gól totálně nekoncentrovany na bránění rohu a pak Gazzaniga zavini penaltu a Son dostane redku - porazili jsme se sami

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit.

Reagovat
Raylan

Willian nepamatuju, takhle z hlavy, tak dobrej zapas od něj. Možná proti barce.

Reagovat
Svatej

Willian je naprosto šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

Willian dneska parádní

Reagovat
off-olda

Willian je tam cvičí jak Cibulka medvědy.

Reagovat
blade115

Nádhera. Takticky fakt skvěle zvládnutý zápas.

Reagovat
jk

Až mě překvapilo jak může Mourinho klesnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super výkon.

Reagovat
matZz

první poločas otřesnej. to jde za Mourinhem. po tom vyloučení ten zápas mohl skončit. Sonovo kopnutí - rozhodčí asi neměl na výběr, ale jako upřímně, i kdyby to bylo v opačným gardu, neměl bych radost z toho, soupeř jde do desíti po takovým hereckým výkonu jakej předvedl Rüdiger

Reagovat
Counter

Rüdiger mohl/měl klidně dostat žlutou, ale na samotném zákroku Sona to nic nemění.

Reagovat
icka

Omlouvat redku hereckym vykonem Rudigera

Reagovat
jk

Ježíši vždyť takových požduchování kdy se po faulu dva válej po zemi a pak si navzájem strčí pracky do ksichtu je každý zápas několik. Rozdaj se žlutý a jede se dál. Tady ucítil ten černej Mirek Dušín šanci pochcat soupeře tak zahrál to svoje divadlo.

Reagovat
Front hell

Reagovat
jk

Ty bys s tím tikem měl něco dělat

Reagovat
Front hell

Stačí když tu nebudeš psát takové hovna. To fandění totenhamu je u některých fakt diagnóza

Reagovat
jk

Bože

Reagovat
icka

Ty vole. Kdybys nefandil Spurs tak tohle v zivote nevypotis.

Reagovat
vodka

rudiger tam hlavne sonovi nalozil loktem, ale oplaceni jasne..

Reagovat
Nikikrew

Chelsea paradny vykon, najma po taktickej stranke. Snad sa Arteta dival, takto sa ma hrat proti top6

Reagovat
protiproudu

jj zrovna arteta tohle nikdy z lavičky neviděl :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele