Premier League - preview 11. kola: Liverpool - Manchester City

14.10.2022, 08:35, aktualizováno 16.10.2022, 09:05
Previews
Mohamed Salah (© AFP)
Anglická liga má na programu pět utkání a nejatraktivnější bude jednoznačně to poslední - Liverpool v něm hostí Manchester City. Manchester United změří síly s Newcastlem, Arsenal cestuje do Leedsu, West Ham do Southamptonu a Chelsea nastoupí na půdě Aston Villy...
Aston Villa - Chelsea FC  (neděle 15:00)
Aston Villa se v domácím zápase pokusí prodloužit sérii čtyř zápasů bez prohry. Na její stadion ovšem přijede Chelsea, která již měsíc neprohrála zápas ve všech soutěžích a v poslední době podává výborné výkony.

Aston Villa se nachází až na 16. pozici se ziskem 9 bodů, ale v posledních čtyřech zápasech Premier League neprohrála. Villans se v minulém kole představili v Nottinghamu a po vyrovnaném zápase odjížděli s bodem. Domácí zdobí velmi dobrá obrana, nicméně problém mají se střílením branek. V právě probíhající sezóně dali pouze 7 gólů a v této disciplíně patří k druhému nejhoršímu týmu nejvyšší anglické ligy.

"Jsme si vědomi, že nestřílíme mnoho gólů a chceme na tom zapracovat. Na druhou stranu, jde zde také spousta věcí, které jsme zlepšili, vidím to já a vidí to i sami hráči. Zapracovali jsme na defenzivě a poslední 4 zápasy v řadě jsme neprohráli. Samozřejmě nás čeká těžký soupeř. Všechno nasvědčuje tomu, že Chelsea půjde do utkání jako favorit, ale tohle je Villa Park. Jsme trochu frustrovaní z toho, že jsme zde poslední dva zápasy nevyhráli, ale pokusíme se tu frustraci využít správným způsobem," řekl na předzápasové konferenci manažer Steven Gerrard.

Spoluhráčům určitě v utkání nepomůžou zranění Augustinsson, Diego Carlos, Digne a Kamara. V minulé sezóně Aston Villa oba zápasy s Chelsea prohrála a vždy dostala 3 góly.

Hosté se nachází na 4. místě se ziskem 16 bodů a v posledních 5 zápasech ve všech soutěžích neprohráli. Naposled si poradili na domácím hřišti s Wolves, které jednoznačně porazili 3-0, když se trefili Havertz, Pulišič a Broja. Blues ještě v úterý v rámci Ligy mistrů odehráli zápas v Miláně. AC hrálo od 18. minuty v deseti a Chelsea po gólech Jorginha a Aubameyanga vyhrála 2-0, čímž potvrdila formu a navázala na výborné výkony z poslední doby. Graham Potter tak ještě jako manažer Blues neprohrál a z pěti zápasů čtyři vyhrál a jednou remizoval.

Hosté budou chtít zlepšit výkony na cizích hřištích, jelikož ze čtyř zápasů se jim podařilo vyhrát jenom dva a ve dvou případech prohráli. S ohledem na úterní zápas Champions League lze v sestavě Chelsea čekat několik změn.

Do zápasu určitě nenastoupí Fofana, James a Kanté.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Young - McGinn, Luiz, Ramsey - Bailey, Ings, Buendía
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Silva, Koulibaly, Cucurella - Loftus-Cheek, Jorginho - Havertz, Mount, Sterling - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.31 - 3.51 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Udržet se v čele tabulky a vzhledem k náročnému zápasu Manchesteru City možná i navýšit náskok chtějí hráči Arsenalu. Ti míří na hřiště Leedsu, který na vítězství čeká už pěkně dlouho.

Whites naposledy poznali pocit vítězství ještě v srpnu, kdy zdolali Chelsea a následně v poháru Barnsley. Od té doby i přes ne zrovna těžký los výrazně klopýtají a z pěti duelů získali pouhé dva body za domácí remízy s Evertonem a Aston Villou. Venku se třikrát poroučeli s prázdnou, když nestačili na Brighton, Brentford ani naposledy Crystal Palace. V Selhurst Parku přitom po Struijkově zásahu vedli, pak však Édouard s Ezem otočili na konečných 2:1.

Naopak Gunners se pyšní skvostnou formou a napříč soutěžemi zvítězili už šestkrát v řadě. V Evropské lize to nebyly nejtěžší zápasy, v lize ale skolili zvučné soupeře. V říjnu zatím uspěli na domácí půdě jak proti Tottenhamu, tak před týdnem s Liverpoolem. Na Martinelliho trefu reagoval Núñez a na Sakovu Firmino, druhá branka Saky z penalty ovšem zůstala bez odezvy.

I s přihlédnutím ke vzájemným zápasům se Kanonýři soupeře nemusí bát, vyhráli totiž čtyřikrát v řadě. V minulé sezoně venku uspěli poměrem 1:4, na čemž se dvěma góly podílel zejména Martinelli. V květnu vyhráli sice jen 2:1, zápas ale poměrně s přehledem kontrolovali, když už po deseti minutách vedli o dva góly a více než hodinu měli přesilovku, snížení skóre je tak nemuselo výrazněji trápit.

Arsenal se v ofenzivě spoléhá zejména na trio Jesus, Martinelli, Saka. Tito tři dohromady nastřádali dvanáct gólů a devět asistencí. Leeds táhne Rodrigo, jenž vstřelil více než třetinu týmových gólů, konkrétně čtyři.

Domácí již mají k dispozici Luise Sinisterru, jenž si minule odpykával trest za červenou kartu. Nastoupit může rovněž Junior Firpo, naopak Leo Hjelde ještě tento týden zůstane na tribuně. Mikel Arteta se stále nemůže spolehnout na dlouhodobě zraněné Oleksandra Zinchenka, Emila Smith-Rowea a Mohameda Elnenyho.

Utkání na Elland Road má naplánovaný úvodní výkop na nedělní patnáctou hodinu, jako hlavní rozhodčí na něj přitom bude dohlížet Chris Kavanagh.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Cooper, Struijk - Adams, Roca - Sinisterra, Aaronson, Harrison - Rodrigo
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.91 - 4.44 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Newcastle United  (neděle 15:00)
Na Old Trafford se utkají sousedé v tabulce. Pátý Manchester United se bude chtít bodově dotáhnout na Chelsea, zatímco Newcastle bude usilovat o třetí výhru v řadě.

United se od ostudného derby se City zvedli a poslední tři zápasy ve všech soutěžích vyhráli. Naposled se Manchester představil na půdě Evertonu a i když po pěti minutách prohrával, tak zápas po gólech Antonyho a Ronalda otočil a získal tři body. Cristiano Ronaldo si v zápase připsal neuvěřitelný 700. gól v klubovém fotbale a v Premier League se v této sezóně prosadil vůbec poprvé. Ve čtvrtek ještě Rudí ďáblové sehráli na Old Trafford duel Evropské ligy s Omonií. United celý zápas soupeře tlačili a spálili několik tutovek. Obrovskou střeleckou převahu přetavil Manchester v jediný gól, který vstřelil až v 93. minutě McTominay.

Domácí se před zápasem nachází na páté příčce se ziskem 15 bodů a skóre 13:15. V posledních 5 domácích zápasech United nad Newcastlem vždy vyhráli, v minulém ročníku to bylo poměrem 4-1.

Nizozemský trenér Erik ten Hag ví, že jeho svěřence nečeká lehký úkol. "Newcastlu se opravdu daří. Dokáží hrát ve vysoké intenzitě se spoustou energie, takže to pro nás to bude nesmírně těžký soupeř. Moc dobře víme, že budeme muset hrát co nejlépe, abychom dosáhli dobrého výsledku. Vždy musíme postupovat zápas od zápasu, týmu to dá nový impuls, aby si věřil a posílí to našeho týmového ducha. Věřím, že pokud budeme hrát naši hru, tak uspějeme," řekl před zápasem manažer United.

Na straně domácích budou chybět Dúbravka, McTominay (žluté karty), Wan-Bissaka, Williams a van de Beek. Otazník visí i nad starty Maguiera a Martiala.

Newcastle zatím zažívá povedenou sezónu a po devíti odehraných zápasech je na skvělém šestém místě se 14 body. Hosté v posledním utkání rozstříleli Brentford, kterému dali na domácím hřišti pět branek. V právě probíhající sezóně se jednalo o nejvyšší výhru Magpies. Newcastle se může pochlubit pevnou defenzivou, jelikož obdržel pouze devět branek, což je společně s Manchesterem City ze všech týmů nejméně.

Manažer Eddie Howe na tiskové konferenci nešetřil chválou na nedělního soupeře. "Myslím si, že mají vynikající individuality a velmi, velmi dobrého manažera, který tam podle mě odvede skvělou práci. Musíme jít do každého zápasu beze strachu a s vírou, že můžeme vyhrát. Naše dosavadní výkony byly na vysoké úrovni a to samé se pokusíme potvrdit v neděli," prohlásil trenér Newcastlu.

Na straně hostů budou v nedělním zápase chybět Darlow, Krafth a Ritchie. Nejisté starty jsou i u Saint-Maximina, Isaka a Shelveyho.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Lindelöf, Martínez, Shaw - Fernandes, Casemiro, Eriksen - Antony, Ronaldo, Rashford
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Guimarães, Willock - Almirón, Wilsom, Saint-Maximin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.82 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - West Ham United  (neděle 15:00)
V rámci nedělního programu anglické Premier League zavítá na jih Anglie londýnský West Ham. Southampton se v letošní sezóně zatím trápí a pozice manažera Ralpha Hassenhüttla je tak nejistá. Naproti tomu West Ham se po slabším startu konečně dostal do provozní teploty a v posledních dvou ligových kláních zapsal dvě výhry.

Na jihu Anglie zatím s průběhem ročníku nemohou být vůbec spokojení. Southampton nepodává dobré výkony a po devíti kolech se krčí na sestupové osmnácté příčce. Svatí sezónu zahájili vysokou prohrou 1:4 na půdě Tottenhamu, následovala vydřená remíza s Leedsem a překvapivá výhra na půdě Leicesteru.

Na Southampton pak čekali dva těžké zápasy - proti Manchesteru United po dobrém výkonu odcházel poražen těsně 0:1, náladu si ale vylepšil v klání s Chelsea, kterou překvapivě zdolal 2:1. To byla ale poslední světlý bod v dosavadním snažení domácího celku, od té doby totiž následovaly souboje s Wolverhamptonem, Aston Villou, Evertonem a Manchesterem City, ze kterých Saints nevytěžili ani jeden jediný bod.

Naproti tomu West Ham do ročníku vstoupil příšerně, když ji zahájil porážkami s Manchesterm City, Nottinghamem Forrest a Brightonem. Pak už se ale začalo svítat na lepší časy - "Kladiváři" nejprve vykradli Villa Park, následně uhráli domácí remízu v souboji s Tottenhamem, načež kontroverzně podlehli na Stamford Bridge domácí Chelsea.

West Ham pak ještě nestačil v Goodison Parku na Everton, v posledních 14 dnech už ale Hammers konečně zaznamenali po sobě jdoucí vítězství, když zdolali Wolverhampton a Fulham. V Konferenční lize má pak tento londýnský celek skvělou bilanci čtyř zápasů a čtyř výher, díky které má zajištěný postup do vyřazovacích bojů.

Southampton možná kvůli nemoci přijde o záložníka Djenepa, k dispozici ještě nebude ani Romeo Lavia a mimo hru je také dlouhodobě zraněný Timo Livramento. V táboře hostí se otazník vznáší nad stavem Craiga Dawsona a Angela Ogbonny. Do hry pak ještě stoprocentně nezasáhne zraněný Maxwel Cornet.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.44 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 17:30)
Liverpool vyzve v utkání jedenáctého kola Premier League Manchester City. Věční soupeři o titul mají v letošním ročníku každý úplně jiné problémy. Zatím co Reds jsou až jedenáctí a prochází si krizí, Citizens jsou jen od bod druzí za Arsenalem. A Erling Haaland trhá střelecké rekordy.

Liverpool začátek letošní sezony nezastihl v úplně nejlepším rozpoložení. Tým okolo trenéra Jürgena Kloppa opustila dlouholetá opora Sadio Mané, který přestoupil do Bayernu Mnichov, a jeho parťákům v útoku jako by došel střelný prach. Do toho se zranil Luiz Díaz, který ale není jediný na seznamu marodů. Mimo hru jsou i Naby Keita, Arthur, Joel Matip či Alex Oxlade-Chamberlain, otazník visí ještě nad Trentem Alexanderem-Arnoldem a Curtisem Jonesem. V posledních třech ligových kláních Reds získali pouhé dva body za remízy 0:0 s Evertonem a 3:3 s Brightonem. V minulém duelu Liverpool podlehl 2:3 Arsenalu, když se trefili Darwin Núñez a Roberto Firmino, ale na rozjetého lídra soutěže to nestačilo.

To v Lize mistrů to jde o poznání lépe, kromě úvodní prohry 1:4 s Neapolí Kloppovi svěřenci zbylá utkání zvládli a jsou druzí za svým italským sokem. Naposledy si přitom smlsli na Rangers, které v Glasgow porazili vysoko 7:1. "Čeká nás úplně odlišný zápas, než jsme v týdnu sehráli v Lize mistrů. Proti Rangers jsme se opravdu pozitivně naladili, nyní je ale na řadě snad nejtěžší možný duel, který můžete v Premier League odehrát. Musíme se pokusit udržet pod kontrolou Haalanda, jenže u City je problém, že jej může nahradit několik dalších hráčů. Bude to náročné," uvedl trenér Liverpoolu Jürgen Klopp.

Manchester jako jediný tým v soutěži ještě letos neprohrál, ale dvakrát remizoval, díky čemuž je až druhý za Arsenalem. V posledních třech ligových kolech si City připsali impozantní skóre 13:3, přičemž stihli 6:3 vyřídit městského soka United či naposledy 4:0 Southampton. Tomu všemu napomáhá obrovská střelecká forma letní posily Erlinga Haalanda, který už za devět klání stihl nasázet neuvěřitelných patnáct gólů, což je více, než dalo třináct klubů z Premier League. Navíc si připsal i tři asistence. Dalším rozjetým mladíkem je anglický reprezentant Phil Foden, který má momentálně bilanci šesti branek a tří přihrávek. Mezi střelci mu patří dělená čtvrtá příčka s liverpoolským Firminem.

I Pep Guardiola si musí poradit bez některých členů kádru, které nemůže povolat kvůli zdravotním potížím. Problémy s ramenem má Kalvin Phillips, stehno trápí Johna Stonese a svalové zranění postihlo Kylea Walkera. V Lize mistrů mají Citizens už jistotu postupu, v týdnu však překvapivě ztratili v Kodani, kde bezbrankově remizovali, od 30. minuty navíc hráli bez vyloučeného Sergia Gomeze. "Jsem opravdu spokojený s tím, jak to kluci odehráli, a to bez ohledu na remízový výsledek. Hrát v Evropě hodinu v oslabení chce opravdu velké fyzické sebezapření. Nyní se musíme zotavit a připravit na Anfield, kde nás nečeká nic snadného. Jim se moc nedaří a proti nám se budou chtít vytáhnout, my se na to musíme připravit. Pořád je to ten výborný kádr, který bojoval proti nám o titul," řekl trenér Manchesteru City Pep Guardiola.

Poslední vzájemný ligový souboj Liverpoolu s Manchesterem City skončil v dubnu na Etihad Stadium remízou 2:2, trefili se Kevin De Bruyne, Gabriel Jesus, Diogo Jota a Sadio Mané.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Gomez, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Firmino, Jota.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Akanji, Dias, Aké, Cancelo - Rodri, Silva - Foden, De Bruyne, Grealish - Haaland.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.61 - 4.21 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Crystal Palace  (sobota 13:30)
Leicester City se bude v sobotu snažit odlepit ode dna tabulky Premier League, na King Power Stadium přivítá Crystal Palace. Lišky mají po devíti zápasech této sezóny na kontě pouhé tři body, Eagles se s osmi body nacházejí na 15. místě.

Příznivci Leicesteru doufali, že domácí vysoké vítězství 4:0 nad Nottinghamem Forest poslouží jako odrazový můstek, minulý víkend nicméně prohráli venku 2:1 s jiným nováčkem, a to s Bournemouthem. Mnoho fanoušků proti nyní volá po odvolání trenéra Brendana Rodgerse.

Leicesteru se v této sezóně zatím nedaří udržet vedení a prohrál již čtyři utkání, ve kterých skóroval jako první. Od začátku loňské sezóny žádný tým v Premier League neztratil více bodů ze zápasů, ve kterých vedl, než právě Foxes (35 bodů).

Leicester však proti Crystal Palace vyhrál poslední tří domácí ligová střetnutí, naposledy ho v minulé sezóně na King Power Stadium porazil 2:1.

Crystal Palace ukončilo čtyřzápasovou sérii bez vítězství v Premier League, minulý víkend v Selhurst Parku totiž dokázalo porazit Leeds United 2:1. Pokud budou chtít Orli v sobotu zvítězit, budou se pravděpodobně spoléhat na služby hvězdného útočníka Wilfrieda Zahy, který proti Leicesteru vstřelil (sedm) a přímo se podílel na více gólech v anglické nejvyšší soutěži (devět) než proti kterémukoli jinému soupeři.

Domácí trenér Rodgers bude nucen udělat minimálně jednu změnu v základní jedenáctce poté, co si Timothy Castagne v minulém duelu poranil oko, a tak by se do sestavy mohl dostat Luke Thomas. Mimo hru je také Wilfred Ndidi, Ricardo Pereira a Ryan Bertrand, nejistý je také start Nampalyse Mendyho.



Také hosty trápí velká absence. Na hrací plochu nenastoupí Nathaniel Clyne, James McArthur, Jack Butland, Nathan Ferguson a ani Chris Richards.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Justin, Evans, Faes, Thomas - Soumaré - Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall, Barnes - Vardy
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guéhi, Schlupp - Olise, Doucouré, Eze - Ayew, Edouard, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.58 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
V sobotu se v Premier League utkají dva nejlepší týmy loňské sezóny Championship, Fulham hostí na Craven Cottage Bournemouth. Oba týmy mají za sebou slušný vstup do nejvyšší soutěže a v současné době se nacházejí v horní polovině tabulky. Cherries jsou osmí, Cottagers jen o bod za nimi na deváté příčce.

Svěřenci Marca Silvy se v posledních týdnech potýkají s poklesem formy, po vysoké domácí porážce 1:4 s Newcastlem United podlehli i West Hamu na jeho hřišti 1:3. Při absenci zraněného útočníka Aleksandara Mitroviče poslal Fulham na London Stadium do brzkého vedení Andreas Pereira, ale Kladiváři otočili zápas góly Jarroda Bowena, Gianlucy Scamaccy a Michaila Antonia. Západolondýnský celek se navíc v posledních letech proti Bournemouthu trápí, z posledních deseti ligových střetnutí nad ním vyhrál pouze jednou, a to v dubnu roku 2019.

Od odchodu trenéra Scotta Parkera po ostudné porážce 0:9 proti Liverpoolu zaznamenal Bournemouth pod dočasným trenérem Garym O'Neilem pětizápasovou šňůru neporazitelnosti, naposledy si doma proti Leicesteru City připsal třetí výhru v sezoně.

Fulham doufá v návrat Aleksandara Mitroviče, který se zranil dva týdny zpátky v utkání s Newcastlem. Do utkání pravděpodobně nenastoupí ani Kenny Tete, na hřišti se pak určitě neobjeví zdravotně indisponovaní Manor Salomon, Willian a Layvin Kurzawa. Kvůli karetnímu trestu je mimo hru i Nathaniel Chalobah.

I Bournemouth trápí mnohé absence, poraněný kotník nepustí do hry kapitána Lloyda Kellyho. O'Neil nebude moci využít ani služeb Davida Brookse a Juniora Stanislase.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Decordova-Reid, Adarabioyo, Ream, Robinson - Palhinha, Reed - James, Pereira, Kebano - Carlos Vinícius
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Senesi, Zemura - Christie, Cook, Lerma, Tavernier - Billing - Solanke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.66 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Nottingham Forest  (sobota 16:00)
Dva ze tří nejhorších týmů anglické Premier League na sebe narazí v rámci jedenáctého kola ve Wolverhamptonu. Domácí Vlci přivítají Nottingham, přičemž na soupeře mají pouhý bod k dobru.

Wolves po nezdaru s West Hamem na začátku října odvolali manažera Lageho, ani to jim ale nepomohlo a v posledním kole podlehli Chelsea 3:0, když se prosadili Havertz, Pulisic a Broja. Natáhli tak svou sérii bez bodu a vstřeleného gólu na tři zápasy, které zakončili s celkovým skóre 0:8. S pouhými třemi brankami na kontě navíc mají suverénně nejhorší ofenzivu soutěže.

Ani hráči Nottinghamu na tom nejsou vůbec dobře, byť před týdnem alespoň ukončili svou šňůru pěti nezdarů v řadě, během níž obdrželi osmnáct gólů. V pondělní dohrávce s Aston Villou remizovali 1:1, když o vedení získané Dennisem velmi brzy přišli poté, co srovnal Young.

Tito soupeři na sebe v nedávné minulosti pravidelně naráželi v Championship, přičemž z posledních osmi utkání Forrest vyhrál jen v jediném. Vedle ligových duelů došlo před rokem i na střet v Ligovém poháru, který zvládli Vlci jasně 0:4 - brankami se o to zasloužili Saïss, Podence, Trincao a Gibbs-White.

Dočasný lodivod domácích Steve Davis už má po vypršení trestu k dispozici Rubena Nevese, stále potrestaný je naopak Nathan Collins. Mimo hru zůstávají i Jiménez, Chiquinho, Kalajdžić a Neto, v ohrožení je i start Traorého. Na straně hostí zůstanou za postranní čarou Niakhaté, Richards a Colback.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Kilman, Toti, Ait Nouri - Nunes, Neves, Moutinho - Traoré, Costa, Podence
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Aurier, Cook, McKenna, Toffolo - Yates, Freuler, Kouyaté - Johnson, Dennis, Gibbs-White
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.76 - 5.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Everton FC  (sobota 18:30)
Družina Antonia Conteho se minulý týden vrátila na vítěznou vlnu, když po prohře v severolondýnském derby zvládla další těžký výlet na půdu Brightonu, odkud díky brance Harryho Kanea přivezla výhru 1:0. To svěřenci Franka Lamparda v neděli po 6 zápasech poprvé prohráli, když na vlastním hřišti nestačili na zvedající se Manchester United. Bývalý záložník Chelsea ale bude jistě doufat, že jeho ovečky v Londýně předvedou lepší výkon než při posledním klání na Tottenham Stadium, kdy Karamelky utrpěly debakl 5:1.

Tottenham se stále drží na dostřel prvních příček tabulky, když na vedoucí Arsenal ztrácí jen čtyři body. Spurs v lize zatím ztratili body jen třikrát - a pokaždé to bylo v Londýně. Po remíze na Chelsea a West Hamu následovala prohra v souboji s Arsenalem, ve zbylých zápasech jsou ovšem hráči Antonia Conteho stoprocentní. V týdnu si připsali důležitou výhru v Lize mistrů, kde navzdory divokému závěru porazili Frankfurt 3:2 a dvě kola před koncem základních skupin tak drží postupovou pozici. Dobrou zprávou pro trenéra Conteho je také to, že se po slabším startu do velmi dobré pohody dostává útočník Son.

Frank Lampard může být zatím s výsledky svého celku víceméně spokojen - Everton před minulým týdnem držel šestizápasovou šňůru bez porážky, ze které se mu podařilo vytěžit slušných deset bodů po remízách s Nottinhamem, Brentfordem, Leedsem a Liverpoolem a výhrách nad West Hamem a Southamptonem. Jestliže s výsledky může být anglický trenér spokojen, pak s předváděnou hrou už je to horší. Everton totiž sází převážně na pevnou defenzivu a rychlé protiútoky, pokud by Frank Lampard chtěl své ovečky posunout v tabulce do vyšších pater, pak bude muset nepochybně zlepšit ofenzivní fázi, protože celek z Liverpoolu nasázel v 9 kolech pouhých 8 branek.

Útočník Tottenhamu Richarlison si sice ze středečního zápasu odnesl lehce pošramocené koleno, v sobotu večer by ale měl být připraven nastoupit. Chybět však bude Kulusevski a druhý z třízápasového trestu si odpyká obránce Emerson Royal. Everton bude postrádat křídelníka Anthonyho Gordona, který má stopku na jeden zápas za pět nasbíraných žlutých karet. K dispozici pak nebude ani Yerry Mina, Mason Holgate či Nathan Patterson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.69 - 7.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Brighton & Hove Albion  (pátek 21:00)
Brentford a Brighton & Hove Albion se budou snažit vrátit na vítěznou vlnu, v pátek večer se utkají na Gtech Community Stadium. Včely nedokázaly vyhrát žádný z posledních tří zápasů, Seagulls pod vedením nového trenéra Roberta De Zerbiho ještě nevyhráli.

Po domácí prohře 0:3 s Arsenalem a bezbrankové remíze s Bournemouthem utrpěl Brentford minulý víkend nejvyšší porážku v Premier League, když prohrál venku 5:1 na hřišti Newcastlu United.

Trenér Frank očekává od svých svěřenců, kteří vyhráli pouze jeden z posledních sedmi zápasů, zlepšený výkon a posun v ligové tabulce, ve které jim patří 11. místo.

Z posledních šesti domácích ligových střetnutí s Brightonem však Včely vyhrály pouze jednou, a to v září 2014, kdy oba celky působily v Championship, kdy zvítězily 3:2.

De Zerbimu se nepodařilo svůj první zápas na Amex Stadium vyhrát, jeho Brighton podlehl 1:0 Tottenhamu Hotspur. Ve své premiéře na lavičce Seagulls však dovedl svůj tým k remíze 3:3 proti Liverpoolu, hattrick zaznamenal Leandro Trossard.

De Zerbiho tým tak vypadl z první čtyřky, ale vítězstvím nad Brentfordem se může na místa zaručující Ligu mistrů vrátit, protože na čtvrtou Chelsea ztrácí pouhé dva body.

Pontus Jansson, Christian Norgaard a Keane Lewis-Potter nedohráli pro svá zranění zápas proti Newcastlu a očekává se, že nenastoupí ani v pátečním zápase.

Brighton v pondělí oznámil, že záložník Enock Mwepu byl nucen ve svých pouhých 24 letech ukončit svou kariéru poté, co mu byla diagnostikována dědičná srdeční choroba. Mimo hru s dlouhodobým zraněním kolena zůstává Polák Jakub Moder.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Ajer, Mee, Jorgensen - Hickey, Jensen, Janelt, Dasilva, Henry - Mbeumo, Toney
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Veltman, Dunk, Webster - March, Mac Allister, Caicedo, Estupiñán - Groß, Welbeck, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.57 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC980123:1024
2.Manchester City972033:923
3.Tottenham Hotspur962120:1020
4.Chelsea FC851213:1016
5.Manchester United850313:1515
6.Newcastle United935117:914
7.Brighton & Hove Albion842214:914
8.AFC Bournemouth93338:2012
9.Fulham FC932414:1811
10.Liverpool FC824220:1210
11.Brentford FC924316:1710
12.Everton FC92438:910
13.West Ham United93158:1010
14.Leeds United823311:129
15.Crystal Palace823310:129
16.Aston Villa92347:119
17.Southampton FC92168:177
18.Wolverhampton Wanderers91353:126
19.Nottingham Forest91267:225
20.Leicester City911715:244

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1062)

Přidat komentář
Rostyg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nevráti, lebo sa tam vrátime my

Reagovat
Seagulls

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé názory výše. Totální vyprázdněnost...

Reagovat
kissak

what the fuck

Reagovat
Taiger

EXC: Growing fears Reece James will miss the World Cup. Damage to knee more serious than first feared. Surgery a possibility. More shortly on

Pro Chelsea a Anglie hrozně v piči

Reagovat
Coutinho10

a i pro fantu ikdyž ho má (měl) stejně každý, ale raději bych řešil u transferu jiný hráče než jeho zvlášť před blankem Arsenalu se City

Reagovat
fenixLFC

reprezentacii to mzoe byt fuk, aj tak by nehral zaklad

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
Bayern +

Kieran Trippier je jasná voľba

Reagovat
fenixLFC

a to ani nezminujem zraneneho walkera

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Vždyť hral vsechny zápasy teď

Reagovat
mistr129

James zraněný, Walker jestli, tak po zranění, Arnold v lese... to se anglánům ta nejlíp obsazená pozice dost rozpadla

Reagovat
Agent z Melmacu

angličania zhoria jak fakľa mieru

Reagovat
penepi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Reece James bude možná muset na operaci, stopro do World Cupu out, luxus. Úplně stejný jako loni, když začneme hrát solidně, tak to celý zas půjde doprdele.

Reagovat
Taiger

Fofana, Reece, jakože to je pro Chelsea fakt dost v prdeli no

Cucurella asi teď bude hrát furt viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Květák hraje LWB. Místo Reece asi bude muset hrát Azpi. Už tam hrál i RLC nebo Chalobah.

Nasrat, opakuje se loňská sezóna, kdy jsme půl sezóny hráli s backupy.

Reagovat
vitasrp

Letos jsme aspoň dobře vyřešili obsazení LWB, tak se pro změnu zraní na dlouho pravý

křídelní obránce, to je sen.

Takže ve čtyřčlenné obraně tam bude Azpi, na wing backu jinak asi Loftus, takže to zase bude muset trenér stavět tak, aby kompenzoval nedostatky těch náhrad, to je prostě sen.

Reagovat
smazaný uživatel

taky možnost

Reagovat
Taiger

Jj, spíš jsem to myslel tak, že může hrát LWB i LCB, takže z tý zadní řady bude hrát nejčastějc? Možná ještě ten Kundibály

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi šlo...uvidíme, co vymyslí Potter.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
M0rb1D4S

Loni proti Juve, letos proti AC. Jestli bychom se na ty zápasy proti Italům neměli vysrat.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Odkoupit zpátky Lampteyho a bude to. Ten je k dispozici 2 mesice do roka, Reece si zas tretinku sezony vždycky neco provede, tak stačí jen fajn načasování a budeme to mít pokrytý...

A teď vážně.. jsem nasranej, my se k nějakýmu úspěchu takhle prostě nedokopem..

Reagovat
M0rb1D4S

Sestoupí Southampton a my si zpátky koupíme Livramenta

Reagovat
Talker

Je to strašná škoda. Náš nejlepší hráč letos, dominantní, ale zranění ho pronásledují.

Jako pokud je zraněný a je možnost, že místo WC se bude léčit, tak alespon tak. Lepší než aby se zranil na WC a pak nám chyběl čtvrt roku v zimě a na jaře.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

tak Rings of Power done. Pokud to budu brat, ze to mela byt jedna z udalosti sezony, tak je to spis zklamani. Jinak proste prumerny serial no. Defakto jen takove intro k tomu, co ma prijit. Jine serialy to zvladnou za par dilu, tady na to padla cela serie.

Ale jako to intro, rozestaveni a predstaveni postav, to celkem slo. Lepsi scenar by nebyl spatnej, o tom zadna. Sauron vs Galadriel ok linka, Gandalf divna, ale nakonec to pomrknuti potesilo... zklamani je mozna ta Numenorska linka, i kdyz Elendil je dobrej. na dalsi serii jsem zvedavej a budu se tesit.

Reagovat
Taiger

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k reakcim a klesajici sledovanosti jsem zvedav, jestli a kolik dalsich rad vubec bude...

Reagovat
Busby babes

tak druhou uz nataci.

a teda 100 milionu lidi je malo?

Reagovat
r.mrazik

klesajici sledovanost je porad klesajici...

buzz to ma cim dal mensi

jak rikam,uvidi se,kolik tech rad jeste vubec bude...

Reagovat
r.mrazik

jinak...podobny to ma tech Witcher,ktery po druhe rade sere mraky lidi a ze by se tesili na dalsi se rict moct neda...

a jestli poserou i tu treti,tak na to koukat snad uz nikdo nebude

Reagovat
Busby babes

bubliny. jsem zvedavej pak na cisla. navic u spousty lidi je to strasna poza a pak si to stejne pusti.

Reagovat
Trand

Já si Witchera pustím, ale druhá série byla fakt špatná. Byl tam dobrý první díl a pak to celé přestalo dávat smysl, postavy se chovaly nelogicky atd.

Reagovat
Busby babes

byla. ta hlavni linka s tou pernikovou chaloupkou nebo co to melo byt, byla fakt divna.

Reagovat
Mato178178

mne prisla ovela lepsia ako prva prvu som len horko tazko dopozeral jednym ockom tak ma to nebavilo ale druha aspon co si pamatam bola OK

Reagovat
AlevsakNevadi

witchera som ako hardcore fan nedal, nadherna story s nivellenom a oni tam najebu ciri, tam to u mna skoncilo a nikdy som to nedopozeral. zatial

Reagovat
Golasso

Ani se nesnaž dokoukat, jestli nechceš být nasranej. Já dal ještě pár dílů a ten díl s Nivellenem byl, oproti tomu co přijde dál, zlatý. Fakt strašná slátanina

Reagovat
Gazdo

Ja som dal prvu seriu a uz nikdy viac. A druhu ani nezacnem. RoP detto to ani nepustim

Reagovat
Čenda

naprosto přesně. První díl s Nivellenem i přes Ciri skvelej, ale to, co následovalo, následovat nemělo.

Reagovat
r.mrazik

urcite bubliny samozrejme jsou

ale vzhledem k tomu masivnimu kontentu vsude okolo proste neni cas na sledovani spatnych veci...a showrunner witchera je nejspis kreten,takze...

jen rikam,ze jak lidi na RoP postupne upadaji,tak bych se nedivil,kdyby nakonec skoncili druhou,pripadne treti radou,kde by to pak financne dost oklestili,aby se jim to nejak "vyplatilo"

vlastne neznam nikoho,kdo na to kouka...bublina no

Reagovat
patas92

A nebude to tím, že u nás má Amazon v porovnání s Netflixem naprosté minimum lidí?

Reagovat
r.mrazik

Bych ty lidi nepodcenoval, jestli si umí sehnat nějaký kontent

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Trand

Myslím že koupili práva na 5 řad.

Reagovat
Busby babes

tak oni koupili prava na latku a muzou s tim udelat, co chteji, ne? jen meli plan na 5 rad, coz se muze zmenit, pokud na to lidi nebudou koukat... ale hledal jsem ted sledovanost a ta cisla nejsou spatny...

Reagovat
r.mrazik

jj,chteli by 5 rad...ale fakt dost pochybuju, pripadne s dost osekanym budgetem a ostudou

Reagovat
patas92

Možná bys na začátku příspěvku mohl upozornit na poměrně zásadní spoilery

Úplný průser to není, ale zklamání poměrně jo. I když to vypadá pěkně, tak ty miliardy tam vidět nejsou imho. Elrond a trpaslíci fajn, ostatní linky jsou hrozně nezajímavé. Celkově je to hrozně nekonzistentní, ale poslední díl je povedený....Lidi budou klasicky remcat na černé elfy a že to není věrné Tolkienovi atd., ale to je ten úplně poslední problém toho seriálu.

Reagovat
Busby babes

shit... tohle mi nedoslo. zasadni, ale asi jo, sorry. fakt to tu chce edit button.

Reagovat
Talker

Asi tak, jediná linka povedená jsou trpaslíci a elfové. Kdyby tam ta linka nebyla, tak jsem to asi vzdal.

Reagovat
Čenda

presne, průser určitě ne, ale zklamání ano. Ale jak píše Busby, ještě pořád to může bejt fajn předehra k ostatním řadám. Jen trda předehra za pul miliardy, no

Reagovat
patas92

Každopádně Rod Draka si s tím vytírá prdel a kdo na to ještě nezačal koukat, tak by měl rychle začít.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Talker

To rozhodně, no. Ten se rozjel hodně hezky oproti prstenům.

Reagovat
diastan

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Ten měl taky start na hovno ale už se rozjel pěkně

Reagovat
Gazdo

Reagovat
chicuita

Já teda ještě dnešní díl neviděl, nicméně asi zásadní spoiler tu u tebe nečtu tak ok (Gandalf ) Obecně ale seriál zatím hodnotím spíš kladně než negativně, ano dokonaly to není, ale přijde mi, že v diskuzích a recenzích se až příšerně jede hate a masírka Tolkien ultras a hledaní chyb v každém záběru za každou cenu. Ano dialogy tam nemají takovou hloubku jako třeba v HoD a GoT, ale nijak si u sledování vlasy nervu a že si něco upravili podle svého beru, když to není autentické 1 ku 1.

Nejvíc mě asi bavila linka Erlond s Durinem + Hallbrand zajímavá postava a už se rojí spousta spekulací k ní

Reagovat
Busby babes

jo, mam to podobne. Trpasliky jsem uplne hodnotit nechtel, vypada to fajn, ale cekam, co s tim udelaj v te dalsi serii. tady je to takove nedokoncene...

Reagovat
chicuita

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

úplně se odpoutat, ze to ma co dělat s panem prstenu, pak je to fakt odpad. Ale jinak nadprůměrnej fantasy seriál, pokud člověk moc nepřemýšlí. Navíc spoustu zajímavých nápadů, ten vizual je proste skvelej, hudba asi to nejlepší. Zadnej průser, docela fajn pokoukani.

Reagovat
r.mrazik

Čtu recap poslední epizody na tvzone a tedy to spíš vypadá jako scénáristicky peklo

Reagovat
Čenda

To je, a ne jen poslední epizoda. To spadá pod poznámku, že by člověk nemwl moc přemýšlet, nejlépe vůbec, a jen pasivně přijímat, pak je to hezkej zážitek coz samozřejmě není dost.

Reagovat
r.mrazik

Zatím mi stačí o tom jen číst. Viděl jsem jsem první epizodu...

Reagovat
Busby babes

ted jsem si to precetl a to je hrozna sracka ten clanek, takovej hejt za kazdou cenu.

Reagovat
Busby babes

ale taky nazor no. to jsou fakt horzny kecy, ze to nema nic spolecneho s LOTR.

Reagovat
Swarley

Ja to zatim nevidel, ale neni to jak s Hobitem? Na to se taky vsude nadavalo, ze to je sracka a s odstupem casu se to hodnotilo kladne... I ja to tak mel..

Reagovat
Busby babes

na Hobitta se imho nadava furt. ale na Jacksonuv LOTR tady tolkien ultras nadavali no. dneska tim argumentujou.

Reagovat
chicuita

jo to je dobrý paradox

Reagovat
Swarley

Ok, pak je to marny

Reagovat
Gazdo

Knihy>filmovy Lotr (s viacerymi vyhradami)>dlha pauza -Hobbit

Reagovat
chicuita

Ono hodně i těch odpadních komentářů od těch stejných dokola začíná i tím že ,,nevím proč koukám na další díl,, . Prostě plno keců a stejně si to ti samí znova a znova zapnou a stejně na to čumí. Mám trochu dojem, že kdyby v dnešní době startoval GoT jako novinka a bezezměny první série jak ji známe, tak se bude taky hejtovat a že se tam vlastně nic moc neděje...

Reagovat
Talker

Hobit mě sral, byl strašně roztahaný, to měly být fakt maximálně 2 filmy.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak keď spravíš tri trojhodinové filmy z knihy, ktorá má 200 strán, čo iné sa dá čakať, no

Reagovat
r.mrazik

Hobit sracka ale je...i s odstupem i bez odstupu

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Taiger

Hobit, StarWars, všechno sracka

Reagovat
Gazdo

A teda na hobbita nadavam do dnes

Reagovat
Talker

Nevím, no. Dost mě srala linka hobitů, ta mi přišla strašně nudná, ale tak teď už víme, proč tam byla alespoň, představení jedné z hlavní postav.

Co se týče toho zbytku, tak ta linka Elronda/Elfů a trpaslíků bylo dobrý, jinak...

Reagovat
EXoRcIsT

tak 3/10. Mna vobec netrapia ziadny cierny elfovia alebo trpaslici ale uprimne cela ta sezona bola blbost. Najlepsi Elrond a Durin Galadriel podla mna uplne otrasna a nesympaticka a ta hobbitia linka bola o nicom. Hlavne ma hnevali tie uplne nelogicnosti ako napr. jak mozu ist numenorcania na troch malych lodkach do stredozeme mat tam 300-500 vojakov a dalsich 200 koni Alebo akoze elfovia v tej ich straznej vezi nevideli taky obrovsky zakop. A ked ten maly zasran( uz som zabudol jeho meno) ukaze ten carovny mec ci co to bolo tak elf hned meter od neho strhne ten pavinic a tam je hned na stene zobrazeny ten isty mec wauuu Dalej tie somariny akoze Isildur zomrel akoze to je mi zvrat a budem dufat ze prezije bo potom nebude mat kto useknut prsten alebo koniec casti ako Galadriel pohlti ten dym po vybuchu no ci pana dufam ze prezije( i ked vlastne tam skoro kazdy prezil i ked mali vsetci zomriet lebo elfovia su akoze silnejsi ale nie nezranitelny). Dalsia vec ze Celeborn je mrtvy to su take hovadiny ze to snad nemozu mysliet vazne( a jasne ze sa v dalsich sezonach objavy) lebo ked je to pravda ze ho zabili tak potom ziadna Celebrian ziadne manzelstvo s Elrondom a ziadna Arwen. Hobbiti sa ku svojim vlastnym chovaju horsie jak orkovia medzi sebou a clovek normalne fandil Sauronovy bo bol asi najsypatickejsia postava.

Vizual 8.5/10 ale dialogy a celkovo scenar 0

Reagovat
smazaný uživatel

Isildurova smrt nemela byt zadna napinacka pro divaky, ale spis jen prostredek jak prozkoumat emocionalni dopad takovy tragedie na Elendila. Vsak v tom dile tu smrt neudelali nijak emocionalni. Proste na nej spadla strecha a v dalsi scene rekli, ze je mrtvej. Zadna smutna hudba ani nic. Bylo naopak prave evidentni, ze z toho nejaky dojak delat nechteli, protoze vsem je jasny, ze Isildur prezije.

Vsichni meli umrit po vybuchu ty sopky? A co Frodo se Samem v Navratu krale? Tam to nevadi? Je to fantasy proboha. Suspend your disbelief.

Nikde nerekli, ze Celeborn je mrtvy. Jen, ze odesel do valky a uz se nevratil. Galadriel si mysli, ze je mrtvy, ale je vic nez jasny, ze neni.

Harfooti nejsou Hobiti. Teda alespon ne ty Hobiti, ktery zname z LOTR. Jsou primitivni kmen nomadu a podle toho se chovaji. To je proste asi jako kdybys srovnaval dnesni civilizaci s neandrtalcema.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lodě jsou ,,bigger from the inside" . Známá věc že Númenor má technologií Pánů času

Reagovat
mr.Silver

Zabalil jsem to po třetím dílu, hrozný sranec.

Reagovat
smazaný uživatel

HotD lepsi snad ve vsem, ale to bylo i ocekavany, HBO narozdil od Amazonu nemusi nic budovat od nuly. Kazdopadne me to celkem bavilo. Urcite to neni takova katastrofa jak by si clovek po precteni veskeryho internetovyho diskurzu myslel.

Reagovat
Trand

Reagovat
Wazza228

Hezky se na to kouká, ale působí to jen jako teaser ke všem událostem, který se měl vejít do pár prvních dílů. Uvidíme, co druhá řada, jestli se nepovede, tak to bude velkej průšvih. Každopádně mi to zatím přijde lepší, jak Witcher. HoD jsem zatím neviděl, ale mám to určitě v plánu.

Reagovat
Čenda

Spis lepší než horší. Nadprůměrný fantasy seriál, tot vše. Adaptace pána prstenů to ani byt nemůže, a tak se na to musi koukat. Jak píše nekdo nade mnou, černej element je tam ten nejmenší problém. Scénář, motivy postav a prazvlastni nektery scény jsou ten hlavni problém. Nádherný vizual, spousta velmi pěkných momentů a nápadů.

Hromada pomrknuti a odkazu na film, všechny fajn a citlivé udělaný.

Rozhodne lepší než druhá řada witchera.

Reagovat
patas92

V čem to nemůže být adaptace? (nic od Tolkiena jsem nikdy nečetl)... Ti dva showrunneři seriálu prý tu práci dostali na základě toho, že to jsou fanboyové, kdy jeden z nich na nějakém meetingu začal na producenty mluvit elfsky, a druhý jim nakreslil podrobnou mapu středozemě. Bohužel to je taky jejich první tvorba a taky to podle toho vypadá, no.

Reagovat
fenixLFC

nemoze to byt adaptacia pretoze Pan prstenov je v inom obdobi a iny pribeh, ktory uz bol prerozpravany. AKA pan prstenov je len nazov jednej "kapitoly" historie stredozeme, toto je zsadene v inom o ktorom pritom az tolko informacii v knihach Pan prstenov nie je (Kniha pan prstenov ma v zavere nieco ako strucny prehlad a dodatky s tym ze o prvom veku hovori SIlmarillion a druhemu sa venuje na niekolkych strankach pricom vacsina je tusim o Numenore. Ale tu si teraz uplne isty nie som, nemam tu knihu teraz pri sebe)

Reagovat
patas92

Reagovat
Čenda

Viz výše, nemyslel jsem přímo dobu pana prstenu, spis svet jako takovej. Jakoze seriál hodně volne na motivy možná ok, ale adaptaci chceš přeci co nejvěrnější.

Reagovat
fenixLFC

lenze to nie je adaptacia a najma ako chces byt co najpresnejsi ked mas k tomu par stranok a vlastne ziadne dialogy....povodny LOTR tiez nie je uplne presnou adaptaciou knih

Reagovat
Čenda

Vlastně se shodneme, tak tu neplytvej citrony. A to, ge mají oar stránek a žádné dialogy není moje vina ani můj problém, ale jejich

Reagovat
fenixLFC

lenze tvoj problem je ze nadavas ze to nie je verna adaptacia ked to vlastne nema predlohu

Reagovat
Čenda

Opět se mylis, ja psal pouze, že to tak byt brano nemůže. A psal jsem to na obranu toho seriálu.

Reagovat
Čenda

Blbe jsem to napsal, nemůže to být adaptace ničeho z Tolkienova světa, logicky kvůli právům. Když automaticky musíš měnit věci, který bys jinak třeba neměl, tak je to divný.

Reagovat
Frony

Nadprůměrný fantasy seriál to opravdu není.

Reagovat
Čenda

Myšleno tak 6/10 určitě to není a nebude zadnej kult, scenaristicky je to fakt peklo, ale je dobre, ze vznikl. Dobře to napsal busby, pokud to mela bejt událost seriálový sezony, tak velký zklamání, pokud braný jako jedno z mnoha, tak lehce nadprumernej kousek, především tedy kvůli vizualu, hudbě, a par scenam.

Reagovat
Frony

5-6/10 se dá souhlasit. Já četl nadprůměr a hned si to přebral jako 9/10

Reagovat
Čenda

to měly Hry o truny 1. až 4.řada. to je úplně jinej sport.

Reagovat
Frony

Reagovat
fenixLFC

GoT teda prva rada 9/10 nebola ved ten serial bol zaujimavy len v tom ze tam bolo kopec sexu a kazdy mohol zomriet, ale vypravou alebo dialogmi atd to bol fakt priemer...obecne je GoT hrozne vyhypovane no

Reagovat
Čenda

Prvni řada ok, ale desítku zaslouží právě za tu adaptaci, protože ve většině veci byla přesná dokonce i v rozhovorech. A navíc první radu posuzuješ z hlediska tech dalších tri, kdy tempo, dej, překvapení, scény, byly úplně jinde. Třeba se prsteny rozjedou podobne, ale sám bych na to teda nesazel.

Reagovat
Čenda

Ne desítku, devitku jsem chtěl napsat. A i to jen taktak, osmička by ji slusela více. Ale v kontextu seriálu a seriálů jsou první řady jednoznacnej top.

Reagovat
Svatej

Janprvni řadu nenavidel, kvuli ni jsem to rozkoukaval snad na čtyřikrát behem x let

Reagovat
Talker

Za mě je to teda 9-10/10 jako super, 7-8 nadprůměr/kvalita, 4-6 průměr/lehký nad/podprůměr a pak zrcadlově (tragédie, mizérie).

Takže nějakých 4-6 mi přijde jako rozumné skore, pokud bych se nedíval na zdroj, finance, které do toho narvali a podobně... V tu chvíli se to nebezpečně blíží 8. seriii GoT.

Reagovat
Frony

V 8. sérii GoT šel ten rozpočet aspoň vidět, ikdyž byl teda podstatně menší než tady. RoP občas hezky vypadá, ale ten rozpočet tam prostě vidět není. já se snažím vidět nějaký pozitiva, ale je jich fakt žalostně málo a nedokážu úplně pochopit, že se najde spousta lidí co to hodnotí jako kvalitní dílo.

Reagovat
Čenda

tak, GoT pohořely jen a pouze na scénáři, vse ostatní byla A kvalita. A prsteny určitě nejsou kvalitní dílo, to koneckonců nebyla ani první řada zaklinace. Ale taky to není žádná hrůza, promarnena šance s pár hezkými nadejemi do dalších řad.

Reagovat
Čenda

Souhlas, ja zas beru 5 jako průměr a 6 uz jako lehkej nadprumer, což je pro mě přesná definice tohodle serialu. A jiny řady GoT nez prvnj čtyři neexistujou, prosím, nemuč mě

Reagovat
Talker

Spíš průměrný fantasy seriál a kdyby okolo toho nebyl hype díky LotR, tak by to pravděpodobně shodili po pilotu si myslím (nebo se to vůbec nenatočilo).

Spád to moc nemá, scény s "hobity" jsem přeskakoval, linka Southlands byla taky nudná, Galadriel průměr, jediné, co mě drželo to sledovat byli trpaslíci a elfové. Vizuálně super, ale to prostě nezachrání to, že 2/3 seriálu to je fakt o ničem.

To říkám jako někdo, kdo tu historii nečetl a jako někdo, komu je u prdele, jestli je trpaslík bílý, asiat nebo černý.

Takže za mě tak 5/10.

Reagovat
Neon

a hromada nelogičnosti, postavy mají každý díl úplně jinou osobnost (elendil a jeho otočky sea is always right - Mel jsem ji v té vodě nechat - jsem věrný a přijímám vše, co mi přijde do cesty; hobiti, kteří nikoho nenechávají pozadu, jen dokud se někdo nezraní a ještě jim chtěj sebrat kola, ne-gandalfa nastridacku zavrhujou a žádají o pomoc atd.)

Reagovat
Čenda

jop, ty charakterovy otočky a wtf momenty, toho tam bylo až moc. A nebylo to jediný sprasený, to by se ani nedalo napocitat. Nesmí se to brát jako obohacení tolkienova světa, ale jako fantasy seriál.

Reagovat
Talker

Hele pokud je to zábava a člověka to fakt vtáhne, tak nelogičnosti a protimluvy prostě zkousnu.

Třeba i v HoD člověk najde spoustu nelogičností, problémů a podobně, ale ve výsledku to člověka pohltí a všechny příběhové linie jsou zajímavé. V tu chvíli na nelogičnosti seru a užívám si to a nemůžu se dočkat dalšího dílu.

U RoP ale je to o hovně a jediná příběhová linie, která je vyloženě zajímavá zabírá třeba 20% času, což je fakt na hovno, když zbytek je fakt vyloženě "filler" kvalitou.

Reagovat
Čenda

prvni dva odstavce, amen.

Reagovat
patas92

Vizuál je fajn, ale nejdražší seriál historie v tom třeba úplně nevidím. No name herci, jediná bitva tam je mezi 50 skřetama (i když ti jsou povedení) a 50 vesničanama, pár statických záběrů na Numeron (zbytek malé kulisy), dvě lodě...Žádné velké epické nebo trikově náročné scény.

Reagovat
Čenda

Souhlas, čekal jsem třeba aspoň nějaký zajímavý herecky jména, i když nejsem vyloženě nespokojenej s castingem. Krom teda osklivych elfů, to me dost drtí. A pokud většina rozpoctu padla na vizuál, tak to asi dělal ruskej důstojník, pač se dost milionů někam odklonilo, zda se. Ale pěkný to je.

Reagovat
Čenda

A perfektni hudba! Seriál přinesl vic pozitiv, než negativ, obohatil fantasy scénu, za mě dobrý.

Btw co scena Balroga s listem, jen wow efekt nebo hlubší smysl?

A už jsi nasel černou trpaslici v predloze? Protože podle tvoji logiky dříve tam pak mohli dát třeba bojový helikoptéry, jelikož výslovně zakázány nejsou, Ilmater je mohl stvořit a je to fantasy, takže logika neexistuje.

Reagovat
fenixLFC

s balrogem dufam ze to bol len wow efekt a scenaristi si nepomylili jednotivych Durinov ked sa hovori o Durinovej skaze nepredpokladam ze by mal nejaky vacsi vplyv pretoze by sa k nemu museli prekopavat dalsie tisice rokov

Reagovat
Čenda

No myslím, že i kdyby, tak by to byl ještě z tech menších odklonů uz v průběhu jsem pochyboval, ale po konci první série je jasný, že LotR ultras budou trpět jak nikdy, je to holt seriál s pár pujcenymi věcmi, nema to se světem nic společného.

Reagovat
fenixLFC

ultra LOTR museli trpeit aj pri povodnej verzii lotra....a sotva budu trpiet ked vacsina z toho co sa jedna je v knihach prinajlepsom v naznakoch a to som este optimista

Reagovat
Čenda

To zas jo, ale zároveň ta trilogie byla i pocta knihám a bylo to vidět a cítit. Ale pokud uz jen z nastavení práv a smluv musi udělat většinu věcí, postav a zapletek jinak, tak je to prostě wtf. A tím pádem každý, kdo na to kouká, musi být připravený na cokoli a brat to jako nové fantasy, jakékoli srovnávání je nesmyslný.

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt dement no.

Reagovat
Čenda

Pohoda, libi se mi jak posuzujes svoji logiku, konečně se shodneme

Reagovat
Mike Litoris

Sleduju to jen kvůli přítelkyni, která je skalní fanda Pána prstenů. A musím říct, že jakékoliv vizuální vjemy, kterými se to snaží zaujmout a ohromit, naprosto zabíjí dialogy s takovým množstvím patosu, že mi vyloženě lezou krkem. Tam by dokázali i debatu o počasí pronášet zařouceným hlsem podkresleným tklivou hudbou, aby i ten největší blbec věděl, jak se u toho má cítit.

SPOILER ALERT - co se jim povedlo byl plot twist u Halbranda, když si člověk zpětně vzpomene na jeho dialogy, tak se v podstatě pousměje, že jo, konečně zajímavý. Gandalf byl jasný asi od prvního okamžiku coby Istari.

Reagovat
fenixLFC

tak ono kopec patetickych dialogov mal aj povodny pan prstenov ale suhlas niektore boli fakt na facku. a inak gandalf od zaciatku jasny nebol, najma ked zabijal svetlusky a bol nepriatelsky...ved este aj ti carodejnici (nech to bol ktokolvek preboha) si mysleli ze je sauron a spekulovalo sa ze to tak naozaj je. co som mal ale vacsi problem bolo ze to ze je dobry si uvoedmil vdaka tej krpatej Katy Perry a bolo to pomerne divne ale Halbrant suhlas, to bol zaujimavy vyvoj, ktory by ale bol napadny a jasny keby neexistuju dalsie dve moznosti kto by to mohol byt co som ale ocenoval v jeho pripade bolo ze bol podobny ako bolo uvadzane v knihach- ocarujuci, vedel sa votriet do priazne ako ludi v numenore tak aj elfom v eregione

Reagovat
Mike Litoris

Jo, tak já ho bral jako Gandalfa od začátku, světlušky a vše okolo jsem bral, jako že prostě musí teprve pochopit a naučit se, jak to na tomhle světě chodí Trochu jsme doufali, že třeba ne, ale už jen to spojení s těmi, co později budou hobiti, ho prozrazovala.

Jop, jak říkám, Halbrandem si jako jediným ode mě scénáristi vysloužili pochvalu, poskládalo se to do jeho charakteristiky výborně. I když samozřejmě je zvláštní, že zrovna tak senzibilní a citlivé bytosti, jako elfové, v něm nevycítí arcipadoucha

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějaký kontakt na Vitaspr kromě tady na EF? Chtěl bych vyjet na fotbal do Anglie a vím, že to nějak zajišťuje. Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitasrp

Reagovat
Hlahart

vitasrp@centrum.cz dříve sem postoval tenhle kontakt

Reagovat
Taiger

https://shop.nufc.co.uk/collections/anniversary/products/mens-replica-4th-shirt-black

Newcastle vydali limitovaný dresy k jejich 130letýmu výročí. Za mě naprosto neskutečný a beru.

Reagovat
Liveral

Castore má celkově ty věci super. Třeba ta mikina co nosí Bruno Lage na lavičku je skvělá.

Reagovat
Taiger

Reagovat
kissak

Reagovat
J0EL

Reagovat
Beros

Reagovat
cubazi

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Bayern +

Vypadá to jak tapeta z whatsapp ale inak sú krásne, samozrejme.

Reagovat
avicii

Krása, pre fanúšikov must have

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitný komentátor na Canal+. Cením. Konečne nejaká nová krv, žiadny Bosák prosím.

Reagovat
Taiger

Toney je 2. nejlepší útočník Anglie momentálně a dost těsně za Kanem

Snad nebude debil, vezme ho a bude ho hrát, dříč a ještě góly k tomu

Reagovat
Seydou Doumbia

Celkem o tom pochybuju. Trenéři neberou moc hráče, které nemají nějak více vyzkoušený v repre. Kdo je před ním? Kejn, Rešford a kdo další? Ebrehem, miliardu let zraněný Lewit nebo?

Reagovat
SunFells

Jen Abraham. V poslední nominaci byl, má určitě šanci jet, ale vše záleží na tom kolik pravých beků bude k dispozici. Southgate klidně vezme 8 pravých beků a jen 2 útočníky

Reagovat
Seydou Doumbia

právě no...southgate faktor

Reagovat
PH8

Já se nedivím, že ho nedá ani jednou do základu s tím jaké ofenzivní možnosti má. A může se stát, že za celý turnaj odehraje třeba 60 minut. Ale i tak by měl bez pochyby jet.

Reagovat
PH8

Tak furt tam je Foden, Grealish, Sterling, Saka, Mount a Rashford, kteří sice nejsou stejný typ hráče jako Ivan, ale trenér radši bude chtít vymyslet sestavu, kde zapojí 3-4 z nich. Ale že by tam měl jet je bez pochyby. Vardy bez formy, Greenwood v lochu, Bamford nevyšel, Lewit nevyšel a Abraham určitě není lepší.

Reagovat
Salfovic

Zajímavé, fanoušci AS ho letos dost kritizují.

Reagovat
SunFells

To jsou hovada, co jim je po něm.

Reagovat
Gunner14

Rest in peace Hagrid

Reagovat
SunFells

Jsem narazil u roztržky Franka s Veltmanem na tohle, to je fakt kanón

https://www.youtube.com/watch?v=EFZhrREF2l4

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

to je tupec

Reagovat
Seydou Doumbia

dobře on...mi to připomíná Chalobaha nebo kdo to byl, jak křičel na protihráče že má a dával gol

Reagovat
Neutron

RIP in piece Hagrid

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Maximm9

Ja nechapu, ze v takove situaci mu United stale plati chapu, smlouva je platna, ale on z nejakeho duvodu nemuze vykonavat svoji praci a ma problemy se zakonem. Tak by mela byt pozastavena nebo neco takoveho.

Reagovat
r.mrazik

Tak odsouzený není. Takže ani vinný.

Teoreticky po odsouzení by ty peníze mohli po něm vymáhat

Reagovat
Kinky7

To je stejně jako u Mendyho. Dokud ho neodsoudi tak ho nemůžeš jen ta k vyhodit

Reagovat
Mastný Chobot

on ju môže vykonávať (viď Partey), United ho suspendoval.

Reagovat
Maximm9

Rikam, chapu to. Ale pokud se nad tim clovek zamysli, tak aspon mne to nedava smysl, proc by za jeho chovani jeste k tomu mel klub platit 75k liber tydne.

A nejsem si ted jisty, jak funguje propusteni na kauci, ale aspon ve filmech to je vetsinou, ze nemuzes opustit mesto a stat uz vubec ne (evropske pohary). Asi to tak v realu nefunguje no, nemam zadne zkusenosti z propustenim na kauci

Reagovat
Kinky7

No tak on podle BBC šel za tou bývalou která je předmětem žaloby

což je porušení kauce jak prase.

Reagovat
Busby babes

protoze klub PL muze hrace suspendovat jen na 14 dni bez vyplaty.

Reagovat
Busby babes

proc i ona?

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison > Jesus

Reagovat
Front hell

Hovno > Owny

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to naopak.

Reagovat
Nikikrew

Ozil > Richarlidson

Reagovat
eder

Whozil?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdyby někoho zajímalo i tady, jako že asi ne.

4.10. Bayern Mnichov – Viktoria Plzen 5:0 (Sané 2, Mané, Gnabry, Choupo Motting)

Zhruba rok se snažím vyrazit na Bayern do Allianz Arény, ale jednou mi plány zhatila nemoc, poté byl covid a omezení. Teď se to konečně podařilo. Byl jsem jeden z desítek zájemců, který chtěl jet s fanklubem Red Dogs do Allianz Arény. Naštěstí se na mě dostalo, tak jsem vyrazil. Ve 4:00 vstávat, v 5:00 z baráku, v 7:00 v Plzni a v 8:00 na místě odjezdu. Hodinu jsem čekal na fanklub Bayernu, který ve výše zmíněném čase teprve vyjížděl z Prahy. Já radši vyrazil dřív, kdyby se nějaký hovado chtělo přivázat ke kolejím nebo něco takového. Po příjezdu jsme prohodili pár vět a vyrazili na krátkou cestu do Mnichova, která trvala z Plzně i s pauzami zhruba 3,5 hodiny.

V autobuse jsme probírali pozici Nagelsmana v Bayernu, kdo by se nám hodil na post hrotového útočníka a už jsme byli na místě. Dojeli jsme okolo 13. hodiny a po fotografií s vlajkou fanklubu jsme měli volný program. Za zmínku ještě stojí jedna věc, po příjezdu před stadion jsme chtěli zaparkovat na parkovišti pro domácí autobusy, díky české SPZ nás ochranka chtěla poslat na parkoviště pro hostující fanoušky, ale vysvětlili jsme jím, že tu jsme kvůli mnichovskému velkoklubu a ne nějaké Plzni. :D

Někdo šel do města, já spolu s dalšími vyrazil ihned před útroby Allianz Arény. Brány mnichovského chrámu se otevřely s odbitím druhé hodiny odpolední, cca 4,5 hodiny před výkopem. Po vstupu do areálu jsme ihned zamířili do muzea, kde jsme si za 12€ koupili lístek na prohlídku. Prošli jsme mega dlouhým muzeem, kde bylo úplně všechno od bundesligových trofejí, DFB Pokalů, trofejí pro vítěze Champions League přes historické dresy, míče, kvízy, prostě celá historie. V 15:00 dokonce bylo krátké, patnáctiminutové kino. Pokud by vás zajímalo cokoli z historie Bayernu Mnichov, zde to bylo k nalezení. Pro fanouška, který je v tomto chrámu poprvé je ideální přijít takhle brzy před utkáním, zakoupit si lístek do muzea a v klidu si nakoupit ve fanshopu, který na muzeum plynule navazuje. Kdo by nechtěl platit za prohlídku muzea, tak vstup zadarmo je 2,5 hodiny před zápasem, ale to se tam nahrne 75 tisíc lidí a už nemáš klid na nákup suvenýru. Po bohatý prohlídce muzea a fanshopu další část objektu vedla do takového menšího bistra a dále do velké hospody, kde jsme zabrali celý stůl. Hráli nám tam typické německé písničky a lá „Tuc Tuc skákačky“, a jelikož to bylo dostatečně nahlas, tak se to dalo i poslouchat. :D Někteří si objednávali první pivo, jiní svlékali trika a byli napůl nepřítomní. Našeho šéfa v té době bolela po pár panácích hlava, ale jak by řekl klasik - „chlast řeší problémy“ - takže když se napil bylo vše v naprostém pořádku. Paulaner Weissbier opravdu chutnalo. (y)

Lehce po páté hodině jsme se přesunuli do kotle Bayernu, který se začíná plnit vždy dříve. Lístek do pravého kotle stál 19€. Bylo to poprvé, kdy jsem byl v pravém kotli nějakého týmu, přímo na tribuně Südkurve. Nebudu tvrdit, že atmosféra byla nejlepší na světě, jednak nebyla a druhák prostě z kotle to nelze úplně objektivně posoudit. Každopádně Plzeňaku bylo na stadioně asi 7 tisíc, domácí vraceli lístky a nebyl o tento zápas takový zájem. Atmosféra byla podle dalších cestujících elektrizující proti Barceloně, Plzeň nikoho nezajímala. Přesto nakonec bylo plno - 75 000 zaplněných míst.

Zápas asi není třeba nějak dlouze rozebírat, viděli jste to sami. Co se mi na Bayernu však líbí je to, že všichni hráči hrají s obrovským nasazením, nevypustí jediný míč a rychle chtějí hrát nahoru. Sotva ubránili útok Plzně, už to Neuer nebo Davies posílali nahoru a během dvou, tři vteřin se valil útok na soupeřovou branku. Plzeň absolutně nestíhala, a proto dostala tolik gólů. Ve 23. minutě byl náš fanklub dokonce zmíněný komentátorem na Premier Sport. (y) Individuální kvalita je jasně na straně Bayernu, Plzeň se na to však opět vysrala stejně jako s Interem. Žádná chuť a iniciativa presovat, bojovat v soubojích nebo se rvát o volný míče, nic Inu Plzeň je stále takový až příliš moc domácky český klub. První gól se dal chytat, kdyby tam byl Staněk, při druhém se vysrali na návrat, třetí nedůraz a „mamvpičismus“, čtvrtý cedník gólman, pátý nechytatelný. A to Bayern nehrál ani na 100 %. :D Budiž ke cti plzeňským fanouškům, slyšet je bylo. Co se týče Bayernu, fandili hlavně tribuny za oběma brankami, zbytek se přidával spíše zřídka. Ale pořád je to asi nejméně atraktivní duel celé sezony v AA, věřím že příště, když tam pojedu bude atmosféra na jiném levelu. :)

Jediná černá kaňka nastala u našeho člena Radovana, který si mimo fotbalu odnesl i jeden nepříjemný zážitek. Byl pro piva a klobásu, najednou přiběhl pes a už ležel. Prý je to feťák a má u sebe drogy. Hodili s ním o zem, nasadili pouta, všechno mu vzali z kapes a 20-30 minut ho tam nechali v pivu a kečupu ležet na zemi. Pak mu všechny věci pohodili na zem, sundali pouta, a to je vše. Samozřejmě u sebe nic neměl. Když šel za někým dalším, že by chtěl vysvětlení, vůbec nikdo se s ním nebavil. Neumíš německy, vypadni. První poločas tedy vůbec neviděl. Myslete si o tom, co chcete, psát jsem to tady nemusel. Ale zase autenticita a pravda je pro mě důležitá, nebudu všem mazat med kolem huby, že je Bayern dokonalý a vše na něm perfektní...ještě jsem si všiml v našem kotli LGBT vlajky, kterou nesnáším asi jako 0,0 promile v krvi

Po zápase jsme ještě čekali na hráče, nakonec byl od nás na pět metrů Nagelsmann a Ballack, kteří dělali rozhovor. Po odchodu ze stadionu jsem potkal Franze Straku, tak jsem se musel nechat zvěčnit s nejlepším českým trenérem a nejznámějším fanouškem Bayernu Mnichov u nás. Největší šéf a splněný sen pro mě. (y) Jiný náš člen zase má fotku s Limberským.

Ještě asi hodinu a půl po utkání to žilo v hospodě, kde teklo pivo proudem, do toho hrála Německa hudba, lidí tančili a sledovali další utkání LM na obrazovkách. Poté se areál začal postupně vyklízet.

Hlavně se mi na Bayernu líbí, že i když to je velký tým, pořád to není typická komerční sračka s miliardami cizinců na tribunách jako třeba v případě Chelsea. Byl jsem na nich a mimo eufórie z návštěvy prvního velkého týmu tam ve mě nezůstal žádný silný zážitek spojený s fanoušky a to jsem byl hned vedle kotle.

Jo a taky výjezd s jediným českým, oficiálně registrovaném fanklubem z České republiky, který podporuje Bayern je něco jiného. Tady máš pocit, že se reálné můžeš dotknout něčeho hmatatelného a patříš do nějaké užší komunity spjaté s tvým týmem, než kdyby si na svůj klub vyrazil sám. Každý jsme úplně z jiného koutu republiky, měli jsme tu lidi z Prahy, Plzně, Šumavy, Ostravy, Brna... A pak už jen posloucháš příběhy a přidáváš ty své do celkové historie a mozaiky Red Dogs. Když mi jeden z nás vyprávěl svůj příběh, jak se k Bayernu dostal, měl jsem husí kůži a slzy v očích. Zkrátka tohle je přesně to, co chceš jako fanda nějakého klubu slyšet a zažít. Těžko se to dá srovnat s jízdou sám na sebe na nějaký tým do zahraničí.

Cca před 23:00 jsme vyrazili zpátky, kde jsme postupně vystupovali v Rozvadově, Plzni a Praze. Ve 3 jsem vystoupil v Plzni, počkal do 5 na první MHD, v 6 vlakem domu a v 8 jsem konečně spal, záda totálně v prdeli, ale stálo to za to. MIA SAN MIA

Reagovat
Neutron

parada

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Bandita_Harry

super report, tiez sa chystame s kamosmi na futbal v novembri a Bayern bola jedna z moznosti, ale nakoniec vyhralo Milano a pozreme si AC - Fiorentina. Do Mnichova vybehneme asi na Audi Cup dalsie leto snad uz bude

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky pak taky napiš a dej někde report, většinu diskuzi letem svěrem proletím tak snad to najdu

Reagovat
Bandita_Harry

Jasne pokusim sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
janinho

kto pozera zapasy fulhamu ... to je ten leno až taky sympaťák ze aj keď tam o čistom konte ani nesníva tak vždy bude mať pred rodákom prednosť? dnes zase zatiaľ 2 strely, 2 goly

Reagovat
fenixLFC

pretoze s rodakom by to bolo ciste konto urcite...leno je stokrat lepsi golman preboha, nehovoriac o tom ze tie goly su chyba obrany ktora necha volneho hraca v malom aj velkom vapne...s tym nemal co spravit a keby to chyti tak je to skor prekvapenie

Reagovat
Taiger

hrozná agenda od slepičáka

Reagovat
janinho

vy dvaja kokoti ste sa nasli

nikde nehovorim ze s rodakom by hrali o titul, ale on odchytal 2 zapasy a ma 1 ciste konto (druhy zapas proti LFC), leno 8 zapasov a 20 golov, takze az take tragicke by to asi nebolo a mozno by si rodak zasluzil aspon obcas sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Leno rozhodne nie je stokrat lepsi golman..

Reagovat
Front hell

Přesně. Fenix je ještě zbytečně skromný

Reagovat
SunFells

Podíváš se aspoň na ty střely než napíšeš kokotinu?

Reagovat
janinho

ja hovorim dlhodobo. to je uzasne ze na rodaka vzdy asi sli chytatelne strely a proti lenovi vsetci zakocuju do prazdnej... 8 zapasov a leno dostal 20 golov, neviem co tu z neho niektori robia reinkarnovaneho jasina.

Reagovat
EZ

ja som pocul ze Silva nechce stavat Rodaka lebo je vraj slovak, udajne to mal dohodnut vaclik cez prezidenta olympiakosu, lebo si chce udrzat status cesko-slovenskej jednotky

Reagovat
fenixLFC

plus teda je tu dohoda s UEFA ako dalej poskodzovat krajiny zo strednej a vychodnej europy

Reagovat
O.Giroud

zas radsej hodili peniaze brankarovi nez aby poriesilli rozumne obranu, ale psst lebo urazis par ludi

Reagovat
janinho

nevadi, potom im zase bude rodak dobry aby ich tahal z champsu. ja dufam, ze v zime si vypyta odchod inak ma riadne sklame.

Reagovat
fenixLFC

on je ako vydra- na champ dobry, na top uroven nema

Reagovat
janinho

iste

Reagovat
O.Giroud

by ma zaujimalo kde si ho videl chytat ked repre asi nesledujes a Champ asi tiez ne. Ci ides hodnotit na zaklade 4 ci kolko zapasov v PL?

Reagovat
fenixLFC

ten rozdiel medzi PL a Champom je prose obrovsky, to ze nieco stacilo na druhu ligu neznamena ze to staci na prvu-ako dokaz mas uz aj to ze vsetci traja novacikovia priviedli nove brankarske jednotky- Neta z barcelony, Hendersona z United a Lena z Arsenalu. ked ho nahradilo uz niekolko trenerov ktori s nim pracuju dlhodobo tak to tiez o niecom vypoveda. plus poznam brankarov v PL a ako Areola, tak aj Leno su hraci s hromadou skusenosti na najvyssej urovni

Reagovat
O.Giroud

Tak dobre priviedli zaujimavejsie mena, ale kde beries tu istotu a porovnavat k Vydrovi? Dokazem pochopit, ze proste 2x sa im kvoli PL naskytla moznost ziskat kvalitnejsieho/skusenejsieho brankara, ale fakt neviem odkial beries tu istotu, ze na PL nema. Mozno aj ti treneri si nepovedali, ze Rodak na to nema, ale naskytla sa nam prilezitost k zisku kvalitneho brankara tak ho zobrali. Ono zas mas aj dost timov, ktore si brankarov nechali a vacsinou aj hned zostupili ale asi problem nebol v brankarovi. Ale pozicia brankara je dost nestastna no

Reagovat
Chazy

Jestli fotbalová kvalita je definovaná slovenskou národností, tak by měl Leno sedět, ale v žádným jiným parametru kvality lepší není.

A uvědom si jednu věc, ty jsi v chápání kontextu nula, jen gaučovej fanoušek, nevidíš ani jeden trénink, nevidíš ani jednu taktickou přípravu, nevidíš ani jeden fyzickej trénink, nevidíš nic, co vidí trenér. A podle všeho nevidíš ani ten zápas a jdeš podle livesportu.

Ten trenér, kterej tomu btw rozumí zhruba 58454x víc jak ty nebo já, to vidí každej den, každej den má to srovnání a proto staví Lena. Kdyby byl Rodák lepší v tréninku, chytá v zápase. Dokud je horší, tak nechytá. Tak jednoduchá logika ve sportu je.

Stejné je to s juniory, když lidi fňukají, že nehrají a nedostávafjí šanci. Prostě nejsou dost dobří, neukáží v tréninku, že si ji zaslouží, ten talent neprokáží. A že fanouškům se ti hráči stávají hvězdama ve football manageru nebo fifě, prostě pro toho trenéra není důležité.

Reagovat
vilp

To píšeš, jak kdyby žádný trenér neměl nikdy wtf momenty, co se týče preferencí hráčů v sestavě.

Reagovat
Chazy

Jenže ty wtf preference právě bývají motivovaný věcma, který ty prostě nevidíš a proto to nechápeš. Ta snaha diváků tyhle věci soudit je vždycky strašně naivní. Samozřejmě to taky dělám ale je vysoká pravděpodobnost, že na místě toho kouče bych to dělal stejně, kdybych měl všechny informace

Reagovat
vilp

S tím moc nesouhlasím, ti fanoušci (někteří) tím týmem žijí a věnují mu strašný množství času, tím pádem se můžou vyznat dost. Navíc se pak počítá hlavně to, co se děje na zápasech, že je někdo příkladný na tréninku je podle mě vedlejší. Samozřejmě záleží na konkrétním případu. A ti trenéři jsou taky očividně jen lidi, mají svoje oblíbence (což nemusí mít nic společnýho se samotným fotbalem) apod. Sám jsem fotbal hrál a potkal jsem kouče, co byli neschopní kokoti. V Realu byl na wtf kroky expert Rafa Benítez, který vymýšlel úplný debility s Baleem a Danilem a vzhledem k jeho předchůdcům a těm, co přišli po něm, se dá dost snadno vyvodit závěr, že byl ten člověk naprosto mimo.

Reagovat
Chazy

Nojo, ale zrovna Silva ukázal s Hullem, že je kompetentní a s Fulhamem taky. Samozřejmě chyby dělat může, ale když jde o hodnocení brankáře, kterej chytá pořád a brankáře, kterej nechytá vůbec, moc ti nezbývá než tomu trenérovi věřiit.

A samozřejmě trenéři maj svoje oblíbence, ale pořád řeší věci jako to, jak se mu hodí do systému, chápe ty herní koncepty atp. Ty jako fanoušek můžeš mít pocit, že ten hráč je super, ale trenéra ten hráč na hřišti sere, protože nedělá to, co dělat má a vyniká v něčem, co je sice užitečný, ale má dělat někdo jinej a on to prostě rozmrdává. Nejde o příkladnost na tréninku, jde o výkony, co se tam podají.

A ať tomu rozumíš jakkoliv a sleduješ to jakkoliv, ty prostě nevíš, co od těch hráčů trenér chce a jak to plní, jaký úkoly mají. Podle mě je to jen o tom, že lidi jsou egomaniaci a prostě si nechtějí přiznat, že jejich názory jsou čistě amatérský a v principu založený na ničem, potřebují ten pocit, že by to mohli trénovat sami.

Reagovat
vilp

Upřímně mi o toho Rodáka vůbec nešlo, ten tým nesleduji. Ale ten poslední odstavec můžeš napsat i o těch trenérech, prohodit to, oni mají taky velký ega a nechtějí si přiznat selhání, nebo ne? Na prvním místě by měl být tým, jeho funkčnost, výsledky... v případě, že si tam trenér rozdá pokyny, který nefungují, systém taky ne, mančaft hraje pod svoje možnosti, přece neznamená, že fanoušek nemůže mít pravdu v tom, co trenér dělá špatně, ne? Já si o profesionalismu a schopnostech některých trenérů, ale i celkovýho vedení velkých klubů, zas nedělám takový iluze.

Reagovat
Chazy

To jo, to máš jak v každým oboru, máš kompetentní a nekompetentní manažery. Ale i tak jsem vždycky kolem sebe viděl lidi, co do tý manažerský práce mluví, furt jen kritizují a přitom na nich vidím, že by nedokázali tu práci dělat ani den a všechno by se jim to rozsypalo, protože nemají tušení, o čem ta práce je a kolik rozhodnutí musíš dělat, jak složitý je právě opustit nějaký postupy a koncepci, kterým věříš a který ti jinde fungovaly.

Podle mě prostě většina manažerů má právě ten svůj systém, který jim někde přinesl úspěch, kterýmu věří a snaží se do toho ty hráče našroubovat. To se týká všeho, přestupů, složení týmu, komunikace s hráčema, strategie, nějakých adjustmentů v zápase i během sezony. A holt někdy to nevychází no, vlivem prostředí, klubový kultury, složení hráčů, ligou. A není tak snadný to překopat a začít dělat něco, cos nikdy nedělal, protože fanoušek si to vyzkoušel ve fifě a jemu to funguje. Jedna věc je ego, druhá věc je, že máš taky nějaký intelektuální limitace a ne každej dokáže furt něco dokola vymýšlet. Ale ta pravděpodobnost, že fanoušek ví, co tam nefunguje a mělo by se dělat jinak, se dle mě limitně blíží nule.

Podle mě kdybys většinu tady těch myslitelů hodil do tý role a nechal je to něco změnit, tak se to posere úplně.

Reagovat
vilp

S tím souhlasím, je ty procenta bych trochu změnil. Abys dnes udělal kariéru trenéra (na té nejvyšší úrovni), musíš mít za sebou kariéru hráče, jinak se k tomu dostaneš těžko (ty procenta vypadají docela jasně). Ale v jiných oborech to tak nefunguje, můžeš vystudovat a na základě svýho titulu a talentu se pak prosadit. Tím chci říct, že tady může být x lidí, co by ten talent na trenéra mohli mít, jen nikdy nebyli ani blízko u šance ho uplatit. Ta cesta je prostě skoro nemožná (je pravda, že na internetu je samozřejmě chytrej úplně každej, kdo k němu má přístup, takže ti ta čísla ve finále možná sedí ). Stejně tak si nemyslím, že fakt, že si dřív někdo vydělával kopáním do míč a šlo mu to dobře, z něj automaticky dělá experta na samotnou hru.

Reagovat
Chazy

No, to upřímně nedokážu posoudit. Jestli se přes nějakou datovou analýzu nedá k tomu dostat a nebo prostě nemůžeš fakt zkusit nastoupit jako nějaká pomocná síla v klubu, vypracovat se na člena trenérskýho týmu a pak na manažera

Asi není moc lidí, co to takhle vůbec zkusí. Ale nemám ponětí, jak moc to jde. Ale třeba AVB fakt absolutně do míče nekopl a nakonec trénoval Chelsea

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Tak ono co si povídat, v tu chvíli nemá smysl vůbec diskutovat o fotbale.

Ve fotbale máš spoustu questionable kroků, kdy třeba má trenér nějakou vizi, kterou od hráče očekává a prostě fanoušci to nevidí. Je otázka, jestli ji plní, jestli má vliv na ten zápas a podobně.

Ale kdybys mi pár let zpátky řekl, že už nemůžu hejtit Williana, co z toho fotbalu člověk má?

Reagovat
Chazy

Ale já vím já se prostě snažím trenéry hodnotit podle toho, jak ten fotbal vypadá jako celek a co přináší za výsledky, protože to fakt není problém zanalyzovat. Ta hra jako celek nějak vypadá, je nějak efektivní, nějak se přizpůsobuje soupeři atd. a to fakt je naprosto transparentní.

Ale jak zabředneš do toho, jaký konkrétní tahy dělá špatně a co by měl dělat jinak, jak změnit rozestavení a koho postavit kam, aby se to změnilo, tak už podle mě se dostáváš do světa, kde víš hovno

Ale samozřejmě když pak vidíš zápasy, kde hraje Willian a ten fotbal ti přijde lepší, zas je to něčím podložený. Ale tady mluvíš o brankáři, co chytal druhou ligu a nikdo ho nevytáh do PL, takže to jde brát jako konsenzus všech manažerů napříč všema top ligama, že do top ligy nepatří.

Reagovat
Chazy

* kde nehraje Willian

Reagovat
Talker

Hele to je otázka, no. Třeba Chelsea pod Tuchelem prakticky vůbec nefungovala ofenziva (rozuměj ofenzivní trojice), Pulisic když už hrál v ofenzivě, tak hrál neustále napravo, kde byl vždycky k hovnu. Možná byl defenzivně lepší na té straně, možná to pomohlo držení míče, ale na druhou stranu náš systém "modleme se, že sebou někdo plácne ve vápně nebo dá nějaký obránce gol" byl i díky těmto přehmatům naprosto úchylný a drtivou většinu času nekoukatelný.

Stejně tak systém "zatlučeme soupeře k vápnu, takže se z něj nedostane při protiútoku, ale když získáme míč, soupeř bude stejně ve svým vápně, takže se nic nemění" byl šíleně otravný.

Jediný, kdo tam fungoval nějakou dobu v dobré formě byl Mount, který je univerzální a zahraje ti prakticky cokoliv kromě hrota a i ten šel s nejnovější změnou v této sezoně "ofenzivní trojice bude rotovat tak, aby byl na hrotu vždycky Sterling a náš nejkreativnější hráč se dostával na míč ideálně co nejméně, protože bude trčet obklopený 3-4 hráči" naprosto do hajzlu a teď pod Potterem měl během posledních 3 zápasů podíl na 3 golech a našel prakticky okamžitě formu, kterou měl naposledy X měsíců zpátky. Instantně.

Já chápu, že manažeři mají nějakou vizi, do které hráči sednou lépe, ale to neznamená, že třeba fanoušci tu vizi chápu a že jí věří. A byť z toho za oponou vidí jen zlomek, tak si můžou vytvořit názor na základě toho, co se děje během zápasů, protože to je vlastně to, co rozhoduje.

Můžeš na treninku vypadat jako Messi v nejlepší formě, ale pokud ti v zápase utíká míč, tak je to úplně jedno.

Reagovat
Talker

Byť teda souhlasím, že v porovnání s trenérem nějakého českého třetiligového týmu vím hovno, takže kritizovat Tuchela (nebo Mourinha) je vlastně naprosto šílený.

Reagovat
Chazy

Říkám, taky to dělám já ti fakt rozumím, rozumím i vilpovi. Fakt i věřím, že tomu rozumíš a máš to nasledovaný a máš dobrou představu, jak to dělat jinak. Ale ve finále fakt víme hovno, no, takovej Tuchel by tě v argumentačním duelu ohledně těch rozhodnutí ponížil během 120 sekund a odešel bys z tý diskuze jak tupej čůrák. Aspoň teda to předpokládám, třeba jen ve svý naivitě ohledně odboronsti těch lidí

Reagovat
vitasrp

Ty napíšeš první odstavec a hned ten se prostě zakládá na něčem, co není pravda.

Když přišel Tuchel, tak Pulišiče často používal v systému split strikers společně s Wernerem, přičemž Pulišič větišnou byl ten víc vlevo.

Když jsme pak začali loňskou sezónu zápasem s Crystal Palace, tak hrál Pulišič normálně levýho podhrota, však vpravo v základní sestavě ve většině duelů operoval Mount.

Jakmile se nám pak v listopadu/prosinci zranili všichni útočníci, tak hrál Pulišič dokonce středního útočníka. Což sice rozhodně nebyla jeho oblíbená pozice, jenže my jsme tam v tu chvíli nikoho jinýho neměli.

Pak máš třeba ligový zápas s Liverpoolem, kdy hrál Pulišič zase vlevo a byl úplně katastrofální, zápas v FA Cupu na Middlesbrough, kde dokonce nehrál podhrotovýho levýho hráče, ale normálně levého křídelního hráče přímo od lajny a byl zase bohužel dost špatnej.

Pulišič hrál pod Tuchelem často zleva, ale vůbec mu neseděla ta pozice víc uprostřed a celkově ten styl hry, proto byl tak špatný. Ne protože tu a tam nastoupil víc zprava.

Reagovat
janinho

ten rozdiel medzi nimi asi nebude az taky velky aby si rodak nezasluzil obcas sancu. rodak 2 zapasy, 1 ciste konto (druhy zapas hrali proti LFC) a leno 8 zapasov, 20 golov.

podla toho co hovori klopp tak na treningoch je nunez napr. kandidat na zlatu loptu ale v zapasoch je zatial vzhladom na cenovku tragicky. presne toto iste fulham urobil pred 2 rokmi a ako to dopadlo. aj areola bol od rodaka asi 58454x lepsi a pomohlo im to akurat do 2.ligy.

ty si uz v 1.vete dokazal ze tvoja objektivita sa zacina a konci pri tom ci pisem po slovensky alebo cesky.

Reagovat
fenixLFC

je pekne ako argumentujes zapasom bez cisteho konta tym ze to bolo proti liverpoolu ale neupozornis ze to ciste konto je proti wolves ktori dali za 10 zapasov 4 goly, z toho jeden z penalty a poukazovat na pocet inkasovanch golov je strasna hovadina pretoze to predpokalda ze za kazdy moze on, co asi sotva. leno je v lige 4. co sa tyka zabranenych golov a 4. v celkovom pocte zakrokov. Leno ma 35 zakrokov a 18 inkasovanych golov (nie 20, goly co inkasoval Rodak sa nerataju Lenovi), Rodak ma 4 striel 2 inkasovane goly...uchvatne

to ze uz pred dvomi rokmi dali sancu inemu golmanovi neznamena ze keby zostane chytat rodak tak ze sa zachrania to je podbony nezmysel ako ked sa pinda na nottingham ze nakupovali a aj tak su dole. v oboch priapdoch sa s tym snazili neico robit, najst lepsich hracov ale nestaci(lo) to...s tymi povodnymi hracm/bez prestupov by to vyzeralo pravdepodobne este horsie

Reagovat
janinho

robis to co vzdy... vkladas mi do ust nieco co som nepovedal. napr. som nepovedal, ze keby odchytal pred 2 rokmi celu seoznu tak sa zachrania. len som pisal to co teraz, ze keby dostal sancu tak mohol nieco ukazat a ze medzi nim a areaolom a nim a lenom nie je az taky rozdiel aby mal celu sezonu s vynimkou mozno prvych kol v poharoch presediet na lavicke.

pises ze ciste konto mal proti wolves... leno odchytal 8 zapasov proti timom ako brighton, nottingham, whu, bournemouth... zeby toto boli timy kvoli ktorym mal z 8 zapasov dostat raz gol a potom 2 a viac... aby som ti to povedal uplne jasne a zrozumitelne aj pre teba... ja proti lenovi nemam absolutne nic a naopak drzal som mu palce aj v arsenale lebo viem o tom ze je sympatak, ale tvrdim ze rodak by si obcas sancu zasluzil. ale z nejakeho dovodu tu niektori bratia cesi budu hned splietat o tom ze rodakovi fandim len preto ze je slovak. ale ked niekto 2 krat vyrazne prispeje k postupu do PL tak si myslim ze si zasluzi sance aj v PL.

Reagovat
fenixLFC

a prave ta posledna veta je problem- nemyslim si ze to ze vybojuje postup je dostatocny argument na to aby chytal ligu. ked bol k dispozicii kvlaitativne lepsi golman s hromadou skusenosti v PL, navyse za skvelu cenu, boli by hlupi aby kvoli nejakej nostalgii po nom neskocili. predpokladm ze ked im pomohol k postupu a kvoli tomu hrat by znamenal ze by zaiden postupujuci klub neprivadzal novych hracov pretoze to predsa vykopali ini. nie, kazdy klub sa snazi mat co najlepsich hracov. rodak sancu dostal ale nie je dovod aby manazer rozbijal zlzoenie timu a aku taku zohranost kvoli tomu aby si zachytali obaja. pretoze proste leno aj ked tie goly dostava (dostaval by ich aj rodak) tak toho kopec pochyta. z tych zapasov co uvadzas tak proti brightonu mal 2 zakroky a 2 goly (ako rodak za oba zapasy v sucte btw), proti nottinghamu jeden zakrok (asi najhorsi zapas sezony), proti west hamu 5 zakrokov a proti bournemouthu 4. a to ani neuvadzam zapasy proti arsenalu, tottenhamu a newcastlu, v ktorych dostal 8 golov, ale mal dalsich 20 zakrokov...

a BTW (viem ze sa tohto chytis v prvom rade, pricom podstatnejsie je to vyssie) ale ano, chces aby chytal lebo je to slovak (minimalne podvedome). nebyt slovak tak to neriesis tak isto ako to neriesis u Bournemouthu kde Traversa nahradil Neto alebo Nottinghamu kde prisiel Henderson, pricom ako bournemouth, tak nottingham inaksoali este menej golov ako Rodak. nemam rad whataboutizmus ale v tomto pripade vyzdvihujes Rodaka len kvoli narodnosti pricom vsetci traja novacikovia priviedli nove jednotky

Reagovat
janinho

pretoze proste leno aj ked tie goly dostava (dostaval by ich aj rodak) tak toho kopec pochyta... co je toto za prepodklad? odkial mozes vediet ze by toho nepochytal viac? teraz neviem ci ten pocet zakrokov... to si myslel ako argument v prospech lena? pochopil by som keby v kazdom zapase pochytal aspon 6-7 striel, ale hento pre mna nie su cisla ktore by z neho mali urobit neohrozenu jednotku.

jasne, ze chcem aby chytal aj preto, ze je slovak, niekde som povedal ze to tak nie je? ale urcite ho nevyzdvihujem LEN kvoli narodnosti. ak si to myslis, je to tvoja vec ale ja viem ze to tak nie je. ale opakovat sa mi nechce, uz som tu jasne povedal preco si myslim ze by mal dostat viac sanci.

ale ok, ja som sa sem neprisiel hadat... ich zapasy nepozeram, akurat ked hraju s niekym zaujimavym a videl som tusim len 3, preto som v tom prvom prispevku chcel trochu podpichnut ci je ten leno az taky dobry, lebo ja ten pocit nemam. z akeho dovodu to akurat teba takto musi nadvihnut (okrem toho ze si rad kopnes do kazdeho mojho prispevku) fakt netusim. pochopim to este u jebnuteho taigera, kedze leno dlho chytal v arsenale aj u mentalov spoza moravy ktori si tu proste riesia komplexy voci slovakom. ale to musis vediet ty.

Reagovat
Gazdo

No to ze treneri stavaju casto svojich oblubencov velakrat aj na ukor kvality je tak nejako vseobecne znama vec. Kazfy futbalista sa s tym niekedy stretne ak nie si vylozene Messi alebo nieco na ten styl ze si fakt uz trener nema ako odovodnit hraca posadit. Ja sam som si tym presiel (hoci uznavam uroven PL to nebola) a nic prijemne to nie je

Reagovat
Taiger

Mohli dát nějakej zajímavější zápas na tu sobotu

Reagovat
Salfovic

Ve všech ligách to stojí za hovno, takhle nudnej ligovej den už dlouho nepamatuji.

Reagovat
oli9

taky jsem se díval..

Anglie nic, Německo, Itálie, Španělsko ani u nás...

Reagovat
Coutinho10

a zítra člověk nebude vědět, co sledovat dřív

Reagovat
jenage

Greenwood.

Reagovat
VasAFC

Neuveritelny, slipky nejsou zalezle a maji drzeni mice. Ja si to snad zapnu

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nedoporučuju. Pokud teda nechceš u toho usnout.

Reagovat
Zaschrona

Maupay teda zatím bohužel nevypadá jako moc dobrý nákup. Skoro jak hrát v deseti - a jako bonus teda s tím jak hraje, tak aby tu druhou žlutou brzo nedostal.

Reagovat
Mastný Chobot

Maupay je ukážkový podpriemerák, ten je do 2 rokov v Turecku

Reagovat
Hachim Mastour

Maupay je podvodník

Reagovat
avicii

Toto sa fakt dalo čakať, ved v Brightone len zahadzoval šance

Reagovat
matZz

ne, prostě 3-4-3 a ještě k tomu bez Kulusevskiho nefunguje, 3-5-2 těm hráčům sedí víc, Kane by se pak mohl víc stahovat níž, Højbjerg by mohl hrát výš a být míň nebezpečný pro vlastní tým...

Reagovat
smazaný uživatel

ja Richarlisonovi zatiaľ nemôžem prísť na chuť. Proti Marseille krásne góly, inak nič moc.

Reagovat
matZz

hlavně na začátku, když přicházel jako střídající hráč místo Sona byl výbornej. Jinak on je mnohem mnohem lepší, když hraje zleva a to je věc, co se s ním táhne už z Evertonu. Moc nechápu, proč si někdy se Sonem nevymění strany, vždyť i tomu Sonovi by to mohlo pomoct. Jinak podle mě je to hodně kvalitní hráč a ta cena za něj byla adekvátní. Jenom bych čekal, že dostane víc prostoru tam, kde mu to vyhovuje, tzn. vlevo nebo na středu. Conte sice pořád mluví o rotaci, ale Son a Kane jsou evidentně pořád nedotknutelní. Jo a ten Richarlisonův centr na gól proti Nottinghamu je jeden z mých nejoblíbenějších momentů této sezony

Reagovat
Gareth Bale 11

Noha smer koleno kolikama napred a zluta, nooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson bol už vonku

Reagovat
vitasrp

Ježiš ten Pickford

Reagovat
Gareth Bale 11

Harry.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý faul

Reagovat
acko_bez_naflusu

Ten tottenham je tak marnej, že vždycky potřebuje penaltu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z něčeho Kane musí ty góly dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal od Lamparda velký špatný....do Chelsea vletěl s hurá fotbalem a teď otočil o 180° a hraje fotbal, kterým se roky prezentovalo Burnley. Ať začne někde od píky, kde nebude takový tlak na výsledek. Oni ve finále kolem toho 14.-15. místa budou, ale ta sezona bude odbráněné utrpení

Reagovat
Zaschrona

1. S naším kádrem hurá fotbal fakt hrát nejde

2. Lampard pod žádným výrazným tlakem není

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi fakt, ale odvážnější fotbal se dá hrát vždy. Vím, že na tom nejste dobře, ale je to škoda i pro jeho kariéru, jestli se identifikuje jako betonář, tak už těžko pak přejde k nějakému modernímu progresivnímu fotbalu.

Reagovat
Eichel

Hlavne mi teda príde, že sa zlepšujete oproti tým prvým zápasom sezóny. A po dlhej dobe sa mi páči váš prestupák, taký Onana vyzerá veľmi dobre.

Reagovat
Whitemedia

Tottenham je teda ale ukrutně nudnej..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Remt

Tak ale to byl vždycky ne? Nebo to myslis tak ze je to teď novinka?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Pochem hráli jednu dobu pěkný fotbal. To musím přiznat i jako fanda Gunners.

Reagovat
Front hell

Už od založení

Reagovat
Golasso

a smrdí

Reagovat
Gareth Bale 11

Pekna akce a PEH.

Reagovat
Bayern +

OT: kto máte Digi tv, máte v zozname staníc aj tie ďalšie Canal sporty 3,4,5 resp. dajú sa tam naladiť? Alebo len tie prvé dva? Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Naši majú doma totožné Magio. Na TV máš k dispozícií len Canal sport 1 a 2. Na Magio GO (internetová TV) máš i 3,4,5.

Reagovat
FCSL

United @ 2,18 už je docela přepal ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Kludne sa mi smejte, ale forma neforma, stari, zraneni ci prekuknuti, stale sme to my kto moze zastavit City nikto iny. Krasna prilezitost sa dostat trocha hore ci uz v tabulke, ale hlavne psychicky tak ako sa chytil na nas United sa mozme dnes chytit my, samozrejme to moze skoncit aj opacne a dostaneme vilagos, treba verit. Alleeez!

Reagovat
avicii

Tiež si myslím, City idú ako mašina ale Anfield bude dnes hlučný

Reagovat
MCFC_8

Zapasy na Anfielde nemam rad, kedze z dlhodobeho hladiska sa nam tam nedari...kazdopadne posledne 2 sezony ukazali ze vieme aj tam zahrat (ano, 20/21 covidova sezona, bez divakov)...proste mam pocit, ze budeme musiet strelit 2 goly, aby sme vyhrali, ciste konto by bol bonus, ale to by som chcel vela, neprehru tiez beriem, ale tipujem 1:2

Reagovat
Diskostu

Live dnes dostane debakel 1:5 Halaand Hattrick

Reagovat
Whitemedia

MCity dnes dostane debakel 5:1 Andy Carroll Hattrick

Reagovat
Maximm9

Reagovat
fenixLFC

myslim ze je to prvykrat po prichode kloppa alebo minimalne prvykrat po x rokoch nepocitam s tym ze mame vobec sancu vyhrat, kedy fakt cakam ze budeme totalne prevalcovani a skonci to hanbou....jedinou iskričkou nadeje je ze hrame na anfielde ale pri nasich vykonnoch sa bojim ze ani to nie je dost...

Reagovat
fenixLFC

myslim ze je to prvykrat po prichode kloppa alebo minimalne prvykrat po x rokoch nepocitam s tym ze mame vobec sancu vyhrat, kedy fakt cakam ze budeme totalne prevalcovani a skonci to hanbou....jedinou iskričkou nadeje je ze hrame na anfielde ale pri nasich vykonnoch sa bojim ze ani to nie je dost...

Reagovat
fsada

Těším se co převede Haaland

Reagovat
Horcmen

Tak prej Kepa - Cucurella, Silva, Chalobah, Chilwell, Mount, Kovacic, RLC, Sterling, Havertz, Auba

Reagovat
Talker

Nelíbí se mi riskování Mounta, radši bych tam dal Gallaghera.

Jinak to vypadá na to, že jeden z dvojice cucu chilwell bude přes nohu?

Reagovat
Greny

Podle mě 3 vzadu zprava : Chalobah, Silva, Cucurella a RLC zprava a Chilwell zleva na kraji

Reagovat
kissak

Sakra, co se děje v Newcastlu, že si Isak s ASM obnovili zranění?

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Aston Villa: Kepa; Chalobah, Thiago Silva, Cucurella; Loftus-Cheek, Mount, Kovacic, Chilwell; Havertz, Aubameyang, Sterling. #CFC #AVLCHE

Reagovat
blade115

Na Cucurellu s Chilwellem vedle sebe se docela těším. Chalobah je super, že si konečně našel místo v sestavě. Ale trochu jen pochybuju nad tím středem Mount - Kova, ten by šlo jednoduše přehrát. Snad AV nebude mít zrovna výjimečně den. A hlavně že nehraje Azpilicueta.

Reagovat
iamek

De Gea, Dalot, Varane, Martínez, Shaw, Casemiro, Fred, Bruno Fernandes Antony, Sancho, Cristiano Ronaldo

Lavička velká zoufalost

Reagovat
iamek

subs bench today: Heaton, Lindelof, Rashford, Malacia, Pellistri, Elanga, Garnacho, Iqbal, Mainoo

Reagovat
Busby babes

krasa

Reagovat
iamek

A to je Rash ještě nemocný

Reagovat
Wazza228

a stejně bude jedinej, kdo z tý lavičky nastoupí

Reagovat
neyto

Reagovat
Likan7

Teda.. přiznávám, že od mých zlatých let, kdy jsem díky FM znal každý dítě, jsou nenávratně pryč, ale i tak se divím... kdo to kurva je Mainoo??

Reagovat
iamek

Jeden z největších talentu v akademii. Většinou hraje na CM, ale zvládne i AM.

Reagovat
Likan7

Fakt? Ten hype byl na Garnacha, Pellistriho i Iqbala, ale o tomhle jsem zatím neslyšel, díky

Reagovat
iamek

Garnacho je dělo, ale potřebuje hrát. Pellistri půjde v lednu na hostovani a konečně mu snad vybereme hostovani, kde bude hrát. Iqbal se mi v mládeži nikdy extra nelíbil, ale přípravu neměl špatnou. Nechápu, že nešel na hostovani :/

Reagovat
Likan7

Když je dělo, proč nedostává víc prstoru?

Reagovat
iamek

Netuším. Jsem čekal, ze v EL prostor dostane . Ve svém věku už byl v nominaci Argentiny a motá se kolem neho Real i Barcelona, tak řešíme novou smlouvu u nej.

Reagovat
Wazza228

No ETH zatím moc nerotuje, protože nejsme v herní pohodě. Doufám, že další zápasy v EL už nějací mladíci a hráči širšího kádru šanci dostanou.

Reagovat
Wazza228

Co je s Eriksenem

Reagovat
iamek

Christian Eriksen is missing from today's #mufc squad due to illness

Reagovat
Wazza228

Tak snad nic vážného.

Reagovat
LaVolpe

Eriksen out se může ukázat jako neřešitelný problém ve hře dopředu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Ramsdale, White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Partey, Xhaka, Saka, Odegaard, Martinelli, Jesus.

Reagovat
Mastný Chobot

Takze Tierney uz je aj za Tomiyasuom. To je dost zle prenho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase těžko posadit Tomiho..

Reagovat
Mastný Chobot

Jasné, pre nás je to super, že máme po rokoch poriadnu konkurenciu aj na krajoch, mne je len ľúto Tierneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. On to hlavně sám těžko kouše. Myslím, že v létě odejde..

Reagovat
Svatej

snad

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea s kurzem 2, to je hřích nevsadit.

Reagovat
Busby babes

ten Dubravka prisel fakt jen proto abychom meli dost golmanu na treninku.

Reagovat
aramaki

neodchadza na hostovacku?

Reagovat
O.Giroud

tak dnes hrate proti Newcastle, ale inak to tak vyzera no

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jenage

Čekal snad, kromě něj, někdo něco jiného?

Reagovat
PH8

Reagovat
Mastný Chobot

však hráte proti Newcastlu

Reagovat
avicii

Nepochopiteľné ze nehral proti provincnej Omonii

Reagovat
Coutinho10

a to někdo veřejně říkal, kdo je s ním v bližším spojení, že mu bylo slíbeno, že šanci dostane...ne teda v PL, ale v pohárech jo, takže celkem velký překvapení, že ani v EL nemá minutu

Reagovat
Talker

Tak dostane prostor v LC a FA Cupu. Klasika pro 2. golmana.

Reagovat
Coutinho10

j, upřímně jsem ale čekal aspoň něco i v EL

Reagovat
smazaný uživatel

tesil som sa ze by mohol hrat eddie, on zatial musi byt sklamany z porcie minut. hadam zacneme viac rotovat, pride mi ze mikel s tym ma problem. u tiernyho by ma neprekvapilo keby sme ho v lete predali

Reagovat
aramaki

ja sa trochu obavam chvile, ked sa zrani Jesus a na hrote bude startovat Nketiah. Momentalne mu musi stacit EL a pohare.

Reagovat
mithro

dresy newcastle krasne

Reagovat
Salfovic

Doufám, že využili množstevní slevu a objednali je společně s repre dresy Saúdské Arábie.

Reagovat
Miguel19

Tak na RWB Sterling.

Reagovat
Svatej

Popravdě to se mi dost líbí, asi nejlepší možný ofenzivní varianta tam

Reagovat
Talker

Mně se teda Sterling celkově moc nelíbí pod Potterem, přijde mi úplně mimo v posledních zápasech.

Každopádně je prdel, že přišel, hrál pod Tuchelem čistého hrota a teď pobíhá na WB až někde na vlastní třetině

Reagovat
Miguel19

M O N T Í K !!!

Mings

Reagovat
Swarley

Fred musi nahrat maximalne na dva metry chlapovi vedle sebe, jak zacne vymyslet, je konec

Reagovat
Svatej

Loool Mooount

Reagovat
Talker

Mountííííík

Reagovat
fenixLFC

leeds preruseny?

Reagovat
Frony

Čas normálně běží, ale rozhodčí si furt klepe na mikrofon a něco tam řeší. Tak snad to nezruší kvůli nějaké pičovině

Reagovat
Svatej

Tutovka a my ji proměnili, navíc z hovna. Sním?!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Navíc klinické zakončení bez šance golmanovi.

Mount se vrací do beastmode

Reagovat
Gunner14

Super zacatek ubehlo pres 6 minut a Leeds se jeste poradne nedotkli mice

Reagovat
J0EL

Kvoli comu sa to prerusilo? Prisiel som neskor ale nimto o tom nevravel nic...

Reagovat
Frony

Vypadá to, že sudí má nějaký technický problém

Reagovat
Swarley

Jestli nefunguje VAR tak se ma jet dal, stejne je k hovnu

Reagovat
Frony

Už poslal hráče do kabin

Reagovat
Svatej

Reagovat
Frony

Asi nefunguje komunikace s VAR nebo nějaká podobná píčovina.

Reagovat
Swarley

Wtf

Reagovat
Trand

Podle mě jim nefunguje goal line technology nebo něco takového, prost technický problémy.

Reagovat
Hachim Mastour

to čo sa deje

Reagovat
Gunner14

FA se nas snazi rozhodit

Reagovat
Hlahart

Martinez po tacklu a Shaw tam stojí a čumí i když má 10 vteřin se přesunout. Na pěst..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Bruuuuuuuuuuuuuh

Reagovat
Hachim Mastour

KURVA!!! Nech už nikdy nehráme v nedeľu.

Reagovat
Mastný Chobot

To nemajú druhú sadu slúchatiek? To je komédia...

Reagovat
Talker

Ale nevím, proč přihráváme na střelu Kovačičovi, u něj je téměř jistota, že to skončí v Temži (byť se hraje v Birminghamu).

Reagovat
vitasrp

Ten Havertz je zas a znova pomalý a hrůzostrašný

Reagovat
Taiger

Leeds zapomněl zaplatit elektřinu?

Reagovat
vitasrp

A Sterling na RWB zatím tak nějak vůbec neví, co má hrát, to vůbec nefunguje.

Reagovat
Talker

Sterling mi přijde mimo celkově v posledních zápasech, ne?

Reagovat
Svatej

jemu Potter zatím neprospívá, je bídnej

Reagovat
Talker

Ani Havertzovi zatím nepomohl, ale u toho nevím, co by ho probudilo, možná kdyby hrál Mountovu pozici...?

Jenže on je na to prostě pomalej, kde Mount je schopný hrát na 1, max 2 doteky tam Havertz potřebuje 2-4.

Reagovat
Swarley

Kdo nema fleka, hraje beka?

Reagovat
Agent z Melmacu

HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA

Reagovat
Talker

Tak on hraje beka pod Potterem ve většině zápasů (mi přijde). Byť u nás je jeden wingback na úrovni křídla, když máme míč.

Reagovat
Swarley

Jasny, ale celkove je silenost ho tam hrat... To bude tezko fungovat..

Reagovat
Talker

Jak říkám, on tam hraje prakticky křídlo, má volnost jít do útoku.

Každopádně on je k hovnu, i když hraje na křídle.

Reagovat
Taiger

Comedy gold

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

Idealni situace po EL pico, hrat 2 minuty a pak preruseni, vubec to pak nesmrdi vic zranenim

Reagovat
Svatej

Snad 4 hráči v řadě projeli svůj souboj ted...

Reagovat
Swarley

Fred jako hraje co? Ten je vsude a nikde

Reagovat
Gunner14

Drake curse is real

Reagovat
Taiger

Ten tam vsadil dobrý drobný co

Reagovat
Gunner14

Pocket change

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Loftus se tou alibističností dostává do zóny, kde na něj začnu mít hodně brzo alergi.. a to z pozice dřív nejoblíbenějšího hráče

Reagovat
Taiger

Co na to Gallagher?

Reagovat
Svatej

CO s ním?

Reagovat
Taiger

Idk, nudím se, náš zápas budou nejspíš kontumovat

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
jk
Reagovat
Talker

Mě přijde, jako kdybychom měli na hřišti o hráče míň Mount by měl dropnout níže a pomoci s buildupem.

Reagovat
Svatej

Protože CHeek stojí na místě, nabízí se pomalu a v podstatě uprostřed není, dokonce ani neodtahuje hráče

Reagovat
Golasso

Furt lepší než sledovat Slepice - Everton včera

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
hitZor

Hráči Villy jsou docela gentlemani. Ztratíme balon nějakou blbou přihrávkou a oni nám ho do pěti sekund vrátí

Reagovat
Maximm9

Cemu se ten West Ham divil ? Nema hrat jako zenska a jit do toho poradne i rozhodciho zbourat

Reagovat
DieFohlenBMG

špatně hozený out

Reagovat
Miguel19

Kepa

Reagovat
vitasrp

Chápu, že ofsajd, který je 5 metrů, je potřeba nechat dohrát. Ti sudí jsou v něčem fakt úplně mimo.

Reagovat
hitZor

Reagovat
vitasrp

A jinak teda hrajeme fakt špatně, ta Villa je regulérně nebezpečnější.

Reagovat
Svatej

KEPAAA!!!

Reagovat
Svatej

Ten druhej zákrok uplně brutální, rychlá střela po zemi jako prase

Reagovat
Talker

Keoa se teda vyznamenal, že by z něj konečně vyrůstal slušný golman?

Reagovat
Svatej

to bych zas brzdil, on to zas posere a vrátí se kde byl, golman musí časem dojít prostě

Reagovat
Busby babes

lol, tohle byl uzasnej moment.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ale akože David mal tú prvú hlavu chytať tam prešlapoval na mieste namiesto toho aby cuvol dozadu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/FfManIpXoAAykCu?format=jpg&name=900x900

Ani elektřina naši jízdu za titulem nezastaví

Reagovat
Frony

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
Azza

Reagovat
Neon

Reagovat
oddy

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Havertz mi pije krev každým dotekem s míčem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Frony

Tak to vypadá na problém s goal line technologií, protože sudí stojí u tyčky a strká balón za čáru

Reagovat
Talker

Má leeds nějakého údržbáře nebo to bude zkoušet nakopnout sudí?

Reagovat
Frony

Jako vypadá to na variantu b, protože to chvilku zkoušel s tím balónem u tyčky, pak se šel zase schovat a od té doby se nic neděje

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, to by som čakal, že sa stane na APN

Reagovat
Frony

Jako dobrý no sudí tam chodí s balónem kolem brány a fanoušci mu zpívají Fuck VAR.

Reagovat
Swarley

Idealni stav, jak travit nedelni odpoledne

Reagovat
Frony

U nás jsou hody a já dal přednost tomuhle

Reagovat
Swarley

Myslel jsem toho rozhodciho, ale ok, tohle neno taky nic moc

Reagovat
Frony

Ajo

Reagovat
Salfovic

Fuck goal line technology se blbě skanduje.

Reagovat
Csaplárova past

Co tam ta Chelsea dělá ty vole. Takové pasivní bych je nečekal ...

Reagovat
Maximm9

Neni James, tak hrajeme na 0:1

Reagovat
Taiger

Odložil bych náš zápas s Leeds upřímně

Reagovat
Čenda

Ze nejsou kvalitní sudí jsem si zvykl, ale ze kurva PL kupuje sluchátka od větví bych nečekal, co se to tam děje? Dohraje se ro dnes?

Reagovat
Taiger

rasisto

Reagovat
Maximm9

Kepaa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vole Kepa

Reagovat
Miguel19

To je příšernost tvl. Kepa už chytil třetí fík.

Reagovat
vitasrp

To si ten Kepa dělá prdel ne? To je neskutečnej výkon.

A Potter s tím musí něco dělat, protože to, co vymyslel, šíleně nefunguje.

Reagovat
Csaplárova past

Prdel si asi děláš ty, s tím, jak jsi hrozně "překvapený". Kepa neměl v minulosti víc chyb než jiní gólmani, takže ten lynč na něj jsem ne vždy chápal.

Reagovat
vitasrp

Kepa měl úplně šílenou sezónu 19/20 a začátek 20/21, tam ve všem vycházel příšerně.

Od příchodu Tuchela byl v pohodě, a když chytal, podával dobrý výkony, což jsem tady několikrát psal.

Dneska je neuvěřitelnej, Čech v nejlepší formě, tak je logický, že čumím.

Reagovat
Talker

No první sezonu to byl průměr/podprůměr PL, ale tak byla to první sezona mladého golmana v PL.

Další sezona byla absolutní tragédie, statisticky nejhorší golman v PL.

Další už jsme měli Mendyho, takže měl těch zápasů díkybohu méně.

Poslední dobou je to dobrý, ale jako po té tragédii člověk prostě neočekává výkon, kdy chytí tak 6-7 střel, ze kterých mohou být goly.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
off-olda

Kepa???

Reagovat
Svatej

Okamžitý změny to chce, tohle Kepa neudrží..

Reagovat
Liveral

Tvl Kepa má víc dobrejch zákroku než tak za poslední 3 roky dohromady ne?

Reagovat
SpecialOne

Cucurella na stoperu prosím ne, to je na infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa masterclass, ale zbytek tam dělá co???

Reagovat
Talker

Potter doufá, že to doklepeme do půlky a pak střídání? Protože tohle fakt zoufale nefunguje. Potřebujeme tam přidat hráče, tohle je fakt zoufalost.

Klidně bych střídal Havertze nebo Sterlinga okamžitě, ti jsou na hřišti fakt úplně k hovnu. Případně RLC, ale my potřebujeme posílit zálohu.

Reagovat
Talker

Tvl Kepa se nenudí

Reagovat
dantetomas

Tak ale ten center mal Kepa mat

Reagovat
vitasrp

Havertz musí po sezóně pryč, on neudělá jeden normální kontakt s balónem prostě.

Reagovat
Hachim Mastour

Pepe > Havertz

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Ten kluk vůbec netuší, to je šílený.

Na hrotu se to alespoň trošku schová, ale kdekoliv jinde je úplně useless.

Reagovat
spider_8

Ja uz delsi dobu doufam, ze nas Bayern zachrani

Reagovat
PanAu

Též doufám, ze hodí nějaký 50 a čau. Mám ho rad, ale hraje snad hůře na pod Lampardem.

Reagovat
M0rb1D4S

Než on nemůže být horší ani Pulisic. To je totální tragédie co předvádí.

Reagovat
Svatej

to zas ne, Pulišič je furt to nejhorší, co máme... Kai svede předvést aspoň průměrný výkony, Pulišič dodal jeden průměrnej na zbytek absurdně trapných za poslední půl rok..

Reagovat
Talker

No nevím, na hrotu vypadal Havertz relativně rozumně, protože nároky byly minimální, prakticky jen bod, o který si může někdo přihrát zpátky a pak chodit do hlavičkových soubojů.

Jakmile je hlouběji, tak je absolutně k hovnu. On než si zpracuje míč, tak potřebuje několik dotyků, kreativní není, golů moc nedává, prostě nic.

Puli alespon má čuch na goly a dokáže si stoupnout, když už nic jiného. Když má formu, tak navíc umí i chodit do 1v1.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně ho haníte. Problém je v našem nekreativním středu.

Reagovat
Talker

Je úplně k hovnu, Tuchel ho schoval na hrotu, kde nebyly velké nároky, ale jinak vlastně nikde jinde hrát nemůže.

Reagovat
PanAu

Kepa nejlepší zapas u nás, Cheek se schovává, Havertz tragédie, Cucu tragédie, Sterling tragédie a zbytek průměr….cheek musí na beka, Sterling na křídlo a Haverz střídat za stredaka.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Tí hráči Newcastlu sa válajú po každom kontakte, nie sú náhodou zo španielskej ligy?

Reagovat
C0br

proper brexit sekvence

Reagovat
Mastný Chobot

to bola reklama na premier league pre chlapov

Reagovat
r.mrazik

tyvoe to si delaji prdel ne? ho skrabne o nos a vysetreni jak na otres mozku...

Reagovat
hitZor

Teď může být Chilly rád jen za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zatím příjemně pouští. Jen čároví zbytečně nechávají dohrávat jasné ofsajdy.

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole v té Chelsea hraje jenom Kepa. Kromě Kovačiče, který zkusil pár pasů tam není koho vypíchnout. Hnus výkon

Reagovat
Miguel19

Už posunul Loftuse na RWB.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

hned je to lepší

Reagovat
DieFohlenBMG

Scamacca už mohl dát zas 3 goly s trochou štěstí

Reagovat
DieFohlenBMG

a áčko

Reagovat
kvasha16

Havertz sa konecne trochu pochlapil

Reagovat
Swarley

Fred

Reagovat
hona.kub

Už to pískni a netrap nás

Reagovat
Talker

Očekávám v poločase změny. Jeden z dvojice Sterling-Havertz nesmí nastoupit do druhého poločasu. Klidně ještě Jorginho místo RLC a brutální fén.

Fakt jsem nečekal, že Kepa vytáhne několik skvělých zákroků a zachrání nám prdel, abychom nebyli několik golů pozadu

Reagovat
Talker

Osobně bych byl pro to tam hodit Gallaghera, ať tam přidáme energii místo jednoho z těch dvou ofenzivních sráčů, když už nic jiného, tak tam přidá energii a trošku síly.

Reagovat
Likan7

Mám co dělat abych u United nesnul

Reagovat
Mato178178

Furt to kope na ronceka a br7no uplne volny

Reagovat
Busby babes

No, meli jsme kliku u te dvojite sance, ale jinak je to ok. Skoda, ze tak blbe resime situace okolo vapna, tohle musime v druhe puli hodne zlepsit. Antonymu by mel nekdo rict, ze jsou na hristi i jini spoluhraci nez Ronaldo.

Reagovat
Hlahart

Ten Antony z Ronalda hrozně teče...

Reagovat
Mike Litoris

Kepa dnes neuvěřitelný, bohužel spolu s Mountovým gólem je to jediný pozitivum dneška. Přesně tady chybí v rozehrávce jeden hráč, Potter do toho musí říznout co nejdřív, zbytečně čeká a sleduje, jak nás točí Villa. Cuccurellu napravo, Koulibalyho na stopera, do středu Gallagherovu energii a Havertzovi říct, že mu doma hoří, ať to jede zkontrolovat. Pak mu vyměnit klíče na skříňce.

Reagovat
r.mrazik

Ronaldo by si mel jit sednout uz jen proto,aby to antony nehral porad na nej...

Reagovat
Busby babes

fakt strasny, jak to na nej porad cpem v uplne nesmyslnych situacich

Reagovat
r.mrazik

hlavne on je fakt uz mimo, porad u hrace, neodstoupi si, jen ceka na idealni balon

a ten antony mu to tam porad cpe,i kdyz ma vedle sebe volnyho bruna...kterej za ronalda zase pressuje...

achjo...

Reagovat
Grahf

to je to, prečo ronaldo musí odísť, všetci mu prihrávajú, je ako magnet na prihrávky.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
PanAu

Horsi poločas jak za Tuchela, Kepa famózní, mám ale pocit ze to ukopeme a vyhrajem.

Reagovat
Miguel19

Nejhorší poločas pod Potterem. Naprostá příšernost.

Sice víme, kde byl ten problém, ale ofenzivní hráči Auba, Havertz a Sterling jsou zápas od zápasu horší a horší.

Tam musí přijít okamžitá reakce. Villa nás totálně přehrává.

Reagovat
Taiger

To ale jen proto, že máme Sona cap ne?

Reagovat
Miguel19

Co?

Reagovat
Taiger

Nevím, musel jsem si na FPL nějak postěžovat

Reagovat
Miguel19

Já se ze dna posunul někam k 10. místu, takže dobrý.

Reagovat
Taiger

Foden slušně potahal

Reagovat
Talker

Škoda, že nemůžeme o poločase vystřídat půlku týmu.

Cucu, Havertz, Sterling, Auba, RLC out, Broja, Gallagher, Jorginho, Pulisic, K2 in.

Reagovat
Miguel19

Můžeš ne? AKorát už ti pak nic nezbude...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají servis...to je vše. Vůbec nám nefunguje střed a ani wingbeci necentrují.

Kova, nebo Mount musí dolů. Gallagher in.

No a možná pustit Broju místu Auby.

Reagovat
Svatej

Stihne Odoi doletět do Birminghamu behem přestávky?

Reagovat
Taiger

Vedete a klasická přeháňka od tebe

Reagovat
Talker

Jako sice vedeme, ale být tam průměrný výkon golmana a neposrat to Mings, tak je to tak 3:0 cca

Reagovat
iamek

Prvních 10 minut slušne tempo a tlak do branky, ale pak teda meeeh. Ronaldo a hlavně Fred tam jsou jako pěst na oko.

Reagovat
Wazza228

Eriksen hrozně chybí. Zatím to není nejhorší, ale ta naše finální fáze je hrozná

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší z Chelsea jednoznačně Kepa a Mings, nejhorší asi Cucu. Auba opět na procházce, má na háku.

Reagovat
Miguel19

Ta levá strana Chilwell - Kukuřice je hrozná no. Chilwell má pohyb jak důchodce a Kukuřice vůbec neví, která bije. Navíc by se měl ostříhat, furt mu to afro lítá do očí a musí si to upravovat. Pak se tam motá jak špína v kýblu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds pěkně namotivovanej.

Reagovat
Hlahart

Antonyho zklidnit, Freda vyhodit a jedem (Fredy prohrál podle všeho 6/7 soubojů).

Reagovat
Busby babes

31 touches

8 final third passes

4 ball recoveries

2 key passes

zas je celkem aktivni vepredu

Reagovat
Swarley

Vyrovnany zapas, bliz ke golu Newcastle a celkove mi prijde takovy kompaktnejsi, nedavaji moc prostoru a prijde mi, ze nam tam chybi trosku zrychleni te hry ze stredu hriste, co dela Eriksen... Fred se nabizi, beha, ale je to oproti Eriksenovi oslabeni...

Sance je pres kridla, tam jsme nebezpecni, ale nedostavaji moc dobrych nahravek...

Reagovat
Busby babes

me teda prislo, ze nam prostoru v te prechodove fazi davali docela hodne. Nekolikrat tam byla situace, kdy se nam otevrelo prakticky cely hriste. bohuzel pak u vapna to zadrbem no.

Reagovat
Swarley

Spis kdyz to je do plnych, tak mame problem, z brejku tam sance jsou...

Uvidime no, ale na nas je tech sanci malo, kdyz jich na gok potrebujeme dvacet..

Reagovat
Salfovic

Derby United sleduji jen na půl oka, ale událo se tam něco zajímavého? Tedy krom pádu v Taxisově příkopu.

Reagovat
Busby babes

Newcastle mohl kopat penaltu plus behem jedne akce nastrelili brevno a tycku. Ale herne je to vyrovnany, spatne resime situace okolo vapna.

Reagovat
vitasrp

Zatím je pod Potterem dobrý, že krom zápasu se Salzburgem máme plnou prdel štěstí. Ty klíčový momenty v utkáních jdou většinou naším směrem, nicméně takhle to dlouhodobě nebude a zrovna dneska máme vyloženě jenom štěstí, protože jsme po týhle půli mohli úplně v klidu prohrávat 0:2.

A Potter tohle teda vůbec nezvládl, to zranění Jamese bude zase průser jako vrata, ach jo. Jedna věc je, že ztratíme jeho kvalitu, jenže my tam nemáme přirozenou náhradu a například dnešní tah trenéra v podstatě rozhodil strukturu celýho týmu.

Začali jsme klasicky ve formaci 3-4-3 se Sterlingem na pozici RWB. Jenže Raheem tam byl děsně utopený, tam bylo vidět, že vůbec netuší, jak se popasovat s rozehrávkou, dostával se do situací, který nikdy předtím neřešil.

Po nějakých 20 minutách tak došlo k úpravě rozestavení, Sterling se posunul výš do pozice pravýho křídla a hru jsme zakládali daleko více ve čtyřobráncovém rozestavení (Chalobah vpravo, Chilwell zůstal vlevo, ale posunul se o trochu níže. Jenže kdykoliv jsme ztratili balón, tak jsme takhle byli hrozně otevření, měli jsme stoperskou dvojici Cucurella - Thiago Silva a okolo Chalobaha bylo moře prostoru, kterého mohli pohybliví útočníci soupeře využívat. Takže to nefungovalo a bylo to naopak pasáž, kdy měla Villa největší šance v utkání.

No a pak se to vyřešilo zatáhnutím Mounta do středu zálohy, posunutím Loftuse doprava, vytažením Sterlinga na podhrota a díky odkopávání míčů dohráním zápasu do poločasu.

Fakt se mi to vůbec nelíbí, je potřeba tomu dát jinou strukturu, která bude hlavně v defenzivě těm hráčům dneska vyhovovat, protože jinak dostaneme tak tři branky. Vůbec bych se nebál to předělat na 3 střední záložníky a nechat nahoře třeba Sterlinga a Aubu, druhej takovej poločas nemám šanci uhrát.

Reagovat
Neon

No to štěstí máte, protože Potter má Felix felicis, nejspíš rovnou na kapačce před každým zápasem.

Reagovat
Talker

Vtipy na HP přestaly být zábavné už asi tak 2 hodiny po oznámení přestupu...

Please stop...

Reagovat
hitZor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Ale s tim Jamesem to bylo jasny uz pred sezonou, ze tam absolutne nemame nahradu. Backup napravo jsme meli privest uz v zime, nejpozdeji v lete. Misto toho jsme zbytecne koupili Cucurellu na levou stranu, kterou mame pokrytou dobre.

Nechapu teda moc proc tam dneska nehraje Azpi, ktery je alespon na tu pozici zvykly, ale tohle bude proste pruser pokazdy kdyz se Reece zrani (a ze byva zraneny celkem casto).

Reagovat
Talker

Tak Azpi ti tam neodehraje 9 zápasů během měsíce, tam je potřeba další hráč.

Reagovat
spider_8

Vsak toho v posledni dobe moc neodehral Navic on je drzak.

Reagovat
Talker

Tak držák co se týče zdraví, ale úplně mu nevěřím, že uběhá prostě 9 zápasů za měsíc.

Reagovat
spider_8

Ubeha no, ale v ty jeho kvalite

Reagovat
Vlkoslav

Tomiyasu se mi nelibi dneska, snad tam neco s Gabrielem neposerou

Reagovat
Vlkoslav

Celkove to smrdi golem dneska, bychom se meli vzpamatovat

Reagovat
norton

niekto stream na arsenal ? nic mi nechce ist

Reagovat
norton

diki chalani :)

Reagovat
Taiger

Ode mizérie

Reagovat
Talker

2 změny o poločase, byť bych teda chtěl vidět ještě záložníka (Gallagher/Jorginho).

Reagovat
smazaný uživatel

Podle změn budeme bránit 0:1

Reagovat
Talker

Podle změn jsme potřebovali zkonsolidovat obranu, která hořela.

Potter stáhl dolů 2 nejhorší hráče 1. poločasu, za mě rozumné řešení.

Reagovat
r.mrazik

jak to ted de gea muze hrat takhle??!!!

Reagovat
r.mrazik

ten nez z toho offsidu VYJDE

Reagovat
mithro

ronaldo dnes asi 10x v ofsajde, on tam je fakt len na pritaz

Reagovat
Swarley

on je tam porad

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus sa posledné minúty stiahol nižšie a hneď nám to funguje, teraz krásna akcia

Reagovat
Manchestersky Krocan

Načo púšťa 5-metrovy offside?

Reagovat
Petr Keš

Boha ten komentátor, kde toho vypotili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý prenos?

Reagovat
Petr Keš

Canal+5

Reagovat
mithro

to mal byt gol nie? pisklo sa, rozohral a pope tam cakal na zazrak

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

jako taky mi prijde

Reagovat
mithro

a sudi mu da kartu, zato ze z neho spravil vola, ze nevedel co sa mu deje na ihrisku. to je hanba

Reagovat
wild

VAR to nemohol pozret?

Reagovat
LFC182

až na to že nepísknul...

Reagovat
Talker

Tady ale golman musí na míč sáhnout

Reagovat
Mastný Chobot

SAKA <3 nádhera

Reagovat
iamek

To nebyl faul?

Reagovat
r.mrazik

kdyz nebyl v prvnim polocase na wilsona,tak tohle taky ne

Reagovat
Swarley

Byl

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Golasso

Saka krásný přenesení hry od Leedsu

Reagovat
SunFells

Rodrigo se na okamžik zasnil o spoluhráčích.

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je chuj ten Rodrigo nepochopíš toto...

Reagovat
Golasso

Já si vzpomněl na OG Xhaku. Když u nás začínal, tak razil heslo, že když nevíš, tak to pošli kolem svýho vápna a on se toho někdo ujme

Reagovat
Tommy the Gunner

BUKAYOOOOOOOO

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Taiger

To jak zajebal

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo sú futbalové pravidlá, štyria rozhodcovia na ihrisku a VAR, keď neuznajú regulérny gól Ronaldovi a ešte mu dajú žltú kartu?

Reagovat
Vlkoslav

Nespoutany Bukayooo

Reagovat
Mike Litoris

Jinak naprosto šílená organizace obrany v okamžiku, kdy si jejich křídlo Aston Villy navádí míč na střed, tam není vůbec žádný zastoupení ani na jedné straně.

Reagovat
LaVolpe

Saliba naprosto neskutečnej hráč. S jakým přehledem ten míč podrží.

Reagovat
Talker

Díky bohu. Byť bych teda stáhl spíš Sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta?

Reagovat
Maximm9

To bylo pisknutelne na Sancha ne ?

Reagovat
Registrujisejenproto

Milner dnes rozhodne z penalty anebo dostane v prvni puli redku a tak rozhodne

Reagovat
mithro

a teraz ho kopne a nic podla mna v tom leedse mali zacat normalne, VAR to nijak neriesi.

Reagovat
vitasrp

To jsou tak neuvěřitelný chyby tyvole, dva hráči je najednou pošlou do brejku

Reagovat
EXoRcIsT

tak toto podla mna jednoznacna penalta na Sancha sak ho normalne skopol bez lopty v 16tke a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mato178178

Ty vole filmuju az je to trapne uz

Reagovat
Busby babes

jak tohle nebyla penalta fakt nechapu. Co je teda ocividna chyba?

Reagovat
Talker

Co tam dvojice Kova-Mount prováděla omg...

Se všichni brutálně ožrali po cestě do Birminghamu do sraček a Kepa byl dedikovaný řidič nebo jak to mám chápat?

Reagovat
iamek

VAR jede

Reagovat
Coutinho10

Declan nádherně

Reagovat
Manchestersky Krocan

Daj tam Iqbala, však Fred tam dnes iba behá, horšie to nebude

Reagovat
Mato178178

Karta nic ? ... cisty faul na zltu plus zastavil protiutok

Reagovat
r.mrazik

nejlepsi jen ten rozdil,jak wilson sebou placne a rozhodci to piskne a pak o mnoho vetsi zakroky na penaltu nepiskne...na obou stranach...

Reagovat
Miguel19

M O N T Í K !!!

Reagovat
Vlkoslav

Neskutecne! Zrovna jsem chelsku nachvilku pustil, kdyz jsem tady cetl to breceni a on tam zrovna zasere takovej primak

Reagovat
Mimalu

M O U N T

Reagovat
Talker

Mountííííík

Reagovat
Miguel19

Wtf Martinez, však to šlo doprostřed brány

Reagovat
Mastný Chobot

Leeds veľmi dobre zhusťuje stred a do nejakej 30. minúty nám to robilo veľké problémy. Potom sa Jesus začal sťahovať až pod Odegaarda, aby pomohol rozohrávke a odvtedy to funguje oveľa lepšie, snáď v tom bude pokračovať. Gól bol trochu šťastný.

Tomiyasu je dozadu a pozične v podstate bezchybný, ale dopredu a pri rozohrávke mi príde trocha neistý a dopredu Gabimu nepomáha prakticky vôbec. Tierney by mi tam dnes sedel viac.

Saliba ďalší dokonalý polčas.

Reagovat
vitasrp

No, přímák skoro přímo doprostřed končí brankou, proč ne

Reagovat
Talker

Mountík, no

Reagovat
NathanD

Nevím kdo to píská, ale horší výkon jsem dlouho neviděl

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně schopný rozhodčí, který nekouskuje a nedělá pičoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez

Reagovat
Gunner14

Odegaard hraje neskutecne dobre

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

ale to zakončenie musí zlepšiť

Reagovat
LaVolpe

No, prvních 30 minut byl mimo.

Reagovat
Grahf

ešteže to nepozerám, to musí byť zas riadna nuda a to za newcastle nehraje ich najlepší hráč

Reagovat
Vlkoslav

Mount i Saka goly kola

Reagovat
Mastný Chobot

Casemiro už prasí

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Casemiro.. to bylo na zlomení nohy

Reagovat
mithro

tak ma vyzerat faul na zltu

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Gomez, Milner - Jota, Fabinho, Thiago, Elliott - Salah, Firmino

Subs: Kelleher, Henderson, Jones, Tsimikas, Nunez, Carvalho, Bajcetic, Phillips, Arnold

Reagovat
frezi

Som zvedavy, ci bude horat jak fakla Gomez alebo Milner alebo obaja

Reagovat
avicii

Kombo Gomez Milner mi tak trochu naháňa hrôzu

Reagovat
Mato178178

Komecne ide dole .. snad ani nemal loptu za cely zapas

Reagovat
Manchestersky Krocan

Konečne sa nebude hrať na jedného hráča a mohlo by to vyzerať lepšie

Reagovat
Likan7

On tu kabinu fakt rozvrátí

Reagovat
Taiger

Kurz 1.9 na City je steal?

Reagovat
O.Giroud

co ja vim, remizovali aj s Aston Villou

Reagovat
Taiger

Tvůj nick je hrozně hot

Reagovat
vitasrp

Chilwell tam dneska hoří jako prase, ten mohl dvakrát líbat prdel Gallagherovi, že se za něj vrátil, a tak třikrát fotbalistům Aston Villy, že to jsou řepáci a ty šance nedali.

Reagovat
Frony

Ronaldo je dobrej komik, při střídání 50krát zakroutí hlavou, po dvou minutách ho zaberou na střídačce jak pořád kroutí hlavou.

Reagovat
Mastný Chobot

vie, kedy má screen time

Reagovat
Frony

Reagovat
Azza

Reagovat
fenixLFC

este furt kontroluje ci je zase v ofsajde

Reagovat
Miguel19

Koulibaly tu defenzivu zklidnil. Výborný je. Rozehrávka levou, pravou. K tomu hodně rychlej.

Reagovat
kissak

Teď jsem dorazil, přišel jsem o něco?

Reagovat
Talker

Kepa vypadá jako world class golman a Mount se dostává do svého beast mode.

You are welcome.

Reagovat
kissak

Tak to mě mrzí, že jsem jej neviděl ve formě ve které jste ho tenkrát kupovali. Takže Mendy má hotovo?

Reagovat
Talker

Pokud by měl chytal takhle, tak určitě jo.

Reagovat
Likan7

Nespokojenýho Ronalda. 2 tyčky Joelintona během 5 sekund a ňůďo

Reagovat
kissak

Takže remíza spravedlivá? Viděl jsem jen konec a to byla slušná trága od nás.

Reagovat
Likan7

United po vápno dobrý, tak to byla čistá tragédie...Straky dali 2 tyčky, takže mohli v klidu vyhrát. Po příchodu Rashe jsme se zlepšili..ale jinak čistě remízovej, nudnej zápas...

Reagovat
kissak

díky

Reagovat
Miguel19

Chilwell je ale zoufale pomalej. Jak pohybově, tak i myšlením tvl..

Reagovat
r.mrazik

ten jantar jim piskne kazdy spadnuti na zem...

Reagovat
Vlkoslav

Wtf ten gol neuznanej proti nam? Zdalo se mi to, nebo nam zase docela pripiskli, to bylo prinejmensim sporny, ale mozna jsem nevidel poradnej zaber te ruky, kazdopadne, stezovat si asi nebudu...

Reagovat
SunFells

Jaké ruky? Bylo to žduchnutí.

Reagovat
Vlkoslav

aha

Reagovat
Liveral

Asi pískal faul na Gabriela, kterej byl teda dost prisnej. V build upu mi to ještě připadalo na offside Struika, ale kdyby to neuznali kvůli tomu, asi by ukázali čáry...

Reagovat
Vlkoslav

napoprve mi to taky tak prislo, ale offside tam podle me nebyl, ale asi ten faul, ja teprve sel se divat, tak jsem to nevidel a neslysel cely

Reagovat
Nizzie

Vnímám to stejně, poslední dobou máme na rozhodnutí sudích minimálně z prdele kliku.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ten Hag je tuším ďalší tréner, ktorý namiesto toho aby tam poslal nejakého mladíka, tak radšej bude dohrávať na náhodu aspoň na to krídlo namiesto Sancha mohol cca od 75. minúty nastúpiť Garnacho alebo Pellistri

Reagovat
mithro

bezne tie vykony sudi za moc nestoja ale tento panacik dnes je extra luxusny

Reagovat
Swarley

Delate si prdel

Reagovat
Swarley

To mel Rashford zkouset do brany

Reagovat
mithro

Fred

Reagovat
EXoRcIsT

Fred ako vzdy absolutny odpad vykon len prihravky na 3m vela stratenych lopt a prehratych subojov

Reagovat
Mastný Chobot

Hm, som ho prechválil

Reagovat
Mastný Chobot

HALO BUDICEK DPC

Reagovat
Hlahart

Rashford poslední týdny jediný příčetný. ETH ať střídá proboha

Reagovat
Talker

Snad to není nic vážného, protože přijít během týdne o 3 obránce je fakt na hovno.

Přitom kdyby někdo přelámal nohy Sterlingovi nebo Havertzovi, tak to pro nás má snad i pozitivní efekt (Hyperbola).

Reagovat
vitasrp

Jj, Sterlingovi určitě, jemu se nepovedly tři zápasy a hned tu píšeš tohle.

Reagovat
blade115

Reagovat
Talker

Tak proto je to hyperbola...

Reagovat
mr.Silver

Prvních 15 minut druhé půle tedy solidní tragédie.

Reagovat
mithro

Dalot, tam musis strielat

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
Busby babes

omg, tohle nedat.

Reagovat
mithro

Rash

Reagovat
mithro

casemiro taky bochanek. krasne.

Reagovat
Swarley

Kurva Rashford ma teda tyden dojebanych tutovek

Reagovat
Maximm9

Dopadlo to nejlepe jako mohlo, Chelsea vyhra a United vs Newcastle remiza

Kazdopadne hra Chelsea stale tragicka, ale budeme se s tim muset smirit bez Jamese. Ten je proste nenahraditelny

Reagovat
wild

Rashford

Reagovat
Liveral

Takze penalta, vypadalo to na ní no

Reagovat
r.mrazik

ou...takova skoda...

ale velka skoda...skoda,ze Rash nehral od zacatku,tech sanci bychom meli mnohem vice

Reagovat
Mato178178

Snad sa buduci tyzden vrati roncek na lavicku

Reagovat
r.mrazik

snad jo a uz tam zustane

Reagovat
r.mrazik

skoda octavia, skoda superb...a dalsi skoda ...

Reagovat
LaVolpe

Piče

Reagovat
mr.Silver

No jako imho toto penalta nebyla, ale ok.

Reagovat
Mimalu

ofsajd, ne?

Reagovat
LaVolpe

Ofsajd kurva

Reagovat
Liveral

Lol ale to offside Leedsu jako nic jo. Místo aby rozhodčí zvedl praporek za dvoumetrovek offside tak to nechá dohrad a gól padne pozne na to aby už se to dalo vrátit na offside

Reagovat
mr.Silver

Bamford

Reagovat
LaVolpe

Spravedlnost

Reagovat
SunFells

Toto byl ofsajd ale kurva

Reagovat
Golasso

Spravedlnooooooooooooooost

Reagovat
Nizzie

Při nás dnes stojí všichni svatí.

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
masly008

Takže jasná penalta, ale před tím zase jasný ofide.

Reagovat
Taiger

Jasný

Reagovat
Edgewalker

Uf, výkon to chce ale každopádně zlepšit, dost nás melou

Reagovat
kissak

Remíza zasloužená?

Reagovat
Busby babes

v druhy puli jste byli marni, ale my proste nebyli schopni promenit dve obri sance no. plus teda mela byt pro nas penalta, ale co uz

Reagovat
kissak

Díky

Reagovat
Taiger

BUMFORD

Reagovat
Acquanni

Každopádně je vážně vtipné, že tu penaltu pískli i přes jasný offside chvilku předtím

Reagovat
Taiger

Ani komentátoři si toho nevšimli

Reagovat
masly008

A to má být jako měřítko? Slepí komentátoři?

Reagovat
Taiger

To není měřítko máslo, jen výsměch

Reagovat
Acquanni

Srát komentátory Neskutečný, že si toho nevšimne VAR, když tam právě od toho je. A bylo to chvilku před tou situaci, ne dvě minuty.. šílenost

Reagovat
PH8

Všimli

Reagovat
Tommy the Gunner

Bamford solidarne vedle, respekt

Reagovat
mr.Silver

Nketiah do hry, ten to dnes rozhodne.

Reagovat
REPLIKATOR

Milner na RB, Klopp je nepoučitelný

Reagovat
Nizzie

Rozhodčí v Anglii v tom se prostě nikdo absolutně nemůže vyznat, ani oni..

Reagovat
masly008

A další ofside pustí.On je slepý?

Reagovat
Taiger

GABRIEL VÝBORNĚ

Reagovat
Nikikrew

Neda sa nato divat

Reagovat
Taiger

Jsem rád, že nemáme ligovej zápas jak ostatní a máme PSV

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy během 11 dnů celkem masakr

Reagovat
Taiger

Jj, bláznovství

Reagovat
Vlkoslav

Druhej polocas uplne v lese a to uz jsem kroutil hlavu u toho prvniho...

Reagovat
mr.Silver

Saliba je úplně mimo dneska.

Reagovat
SunFells

Arteta spí nebo co

Reagovat
Taiger

Martinelli dnes úplně neviditelnej

Reagovat
LaVolpe

White dolů, je vidět, že toho má plný zuby.

Reagovat
vitasrp

Tak jsem teda viděl tu penaltu proti Arsenalu, to je totální vtip, že tohle VAR jako penaltu nařídí, když v akci, která přímo předchází té penaltové ruce, je jasný ofsajd.

Reagovat
masly008

Když něco chceš tak se nedíváš vlevo vpravo.

Reagovat
SunFells

To vidím jako velkou nevýhodu VARu, pomezní přestali mávat, aby náhodou neodmávali něco co nebylo a pak po akci už se k tomu kolikrát nevrátí.

Reagovat
Liveral

Naprostej souhlas, od ty doby tam byly mho ještě další 2 jasný ofdsidy a prostě se hrálo dal. Obecně, když z ty akce není zakončení bezprostřední, ale jen tlak tak už se k tomu nikdo nevrátí

Reagovat
aither

Reagovat
Busby babes

fakt uzasni, co letos rozhodci predvadi....

Reagovat
Nikikrew

Konecne Odegard dole, to trvalo

Reagovat
masly008

dneska špatenka.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nestíhá. To bude remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to blíží

Reagovat
masly008

Ale jako jsou o dost lepší, chtělo by to s tím něco udělat.

Reagovat
captain18

Udržať

Reagovat
Čenda

Ale Leeds drsný tempo, furt si říkám kdy kurva odpadnou a nějak se jim nechce.

Reagovat
Golasso

Jsou jak na drogách

Reagovat
masly008

už se to pomalu sklidňuje

Reagovat
Liveral

Lol jak za tohle může nedat kristensenovi žlutou

Reagovat
LaVolpe

6 minut

Reagovat
Luc-Luc

To bude nejspis do polocasu hotovo

Reagovat
SunFells

6 minut za co?

Reagovat
mr.Silver

To je kokot

Reagovat
Liveral

No do píce

Reagovat
mr.Silver

Gabriel je naprostý nezmozek

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Euphael

Co to do piči Gabriel udelal? Za to ho normalne vyradit kokota z tymu

Reagovat
Golasso

Tvl za co?

Reagovat
Liveral

Jak tohle může odpiskat bez varu když nic neviděl?

Reagovat
Coutinho10

Arsenal a jeho disciplina je zpet

Reagovat
aramaki

To si sa nacakal, kym si toto mohol napisat a aj tak ti to nevyslo. Tak snad nabuduce

Reagovat
Coutinho10

mně to je volný, ale nedisciplína tam byla tak či tak...jenom luck pro vás, že to naražení od Bamforda vyhodnotil jako dřívější faul, ale problém s tím nemám...aspoň někdo může Man City prohánět, když my ne....nechci aby bylo rozhodnuto o titulu už před WC

Reagovat
aramaki

Ak dnes vyhrate, tak to bude nadhera

Reagovat
Coutinho10

done

Reagovat
Nizzie

Tady jsou koko*i úplně všichni od dementa Gabriela po rozhodčí...

Reagovat
SunFells

Jak za to může dát penaltu?

Reagovat
masly008

Proč nepískl ofenzívní faul?

Reagovat
mr.Silver

Lol, máme luck jako prase

Reagovat
SunFells

Ten rozhodčí je na něčem hodně silném

Reagovat
Nizzie

To je strašné divadlo dnes.

Reagovat
Golasso

Ještě, že tak ...

Reagovat
Liveral

Pěkně VAR

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool dostane 1. gól tutovka za barák

Reagovat
fenixLFC

otazka ci to bude do 10. minuty

Reagovat
Edgewalker

Jsem zvědavý co skončí dříve, naše prodloužení nebo zápas Poolu?

Reagovat
J0EL

VAR dnes ukazal aky velky zmysel ma. Aj ked pri tej penalte to mal byt ofsajd. Necahpem, ze to neskontrolovali.

Reagovat
LaVolpe

VAR smysl má, ale potřebuje "vylepšit".

Reagovat
PH8

Tak bez VARu by na nás kopali v 93. minutě penaltu.

Reagovat
masly008

Vždyť to byl úplně jasný ofenzívní faul, tak nevím co se diví.Ale redka asi zůstanene?

Reagovat
Golasso

Jako tady v tomhle byl Gabriel nevinně.

Reagovat
Nizzie

No nevinně, taky tam nemusel stát jako tupelo a provokovat zbytečně.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Stál tam úplně normálně, takto hráči zastupují před gólmana běžně. Špína Bumford si šel na sílu něco vymodlit akorát.

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

Zvedl tu nohu jako naprostý bezmozek, to si nemůže dovolit.

Reagovat
Nizzie

Jako já ti rozumím, ale jak se po něm ohnal, to prostě ven jít měl, navíc měl Ramsdale míč jasně pod kontrolou takže to imho bylo zbytečné a Bamford tam mohl tak max hoňkat pipika.

Reagovat
Golasso

Nepřišlo mi, že by se tam po někom ohnal. Měl zvedlou nohu, ale co mu s ní udělal? Úplný hovno. To divadlo, co tam Cumford předvedl, bylo něco neskutečného a bylo vidět, že si přišel pro pecku. Kdyby nespadl kvůli "zvednuté noze", tak to sehraje na něco jinýho.

Reagovat
Nizzie

Tak to máme rozdílný názor tu nohu proti Bamfordovi vystrčil záměrně a dávají se za to běžně redky.

Reagovat
Nikikrew

A ta zdvihnuta noha smerom na hraca Leedsu? Mal stastie ze bol dalej. Fakt tupelo ten Gabriel

Reagovat
mistr129

Reagovat
SunFells

Fakt nechápu jak mohl nařídit penaltu. I kdyby dal Gabrielovi redku, tak je to za nesportovní chování a ne za faul.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
Petr Keš

Řekl mu to pomezní přece

Reagovat
vitasrp

Pokud nebyla přerušená hra a asistent mu řekl, že tam bylo kopnutí Gabriela do protihráče, tak je to jednak červená za violent conduct a zároveň taky faul v pokutovém území, takže penalta.

Akorát to celý byla blbost, protože tam žádný kopnutí nebylo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Kdyby Gabriel soupeře kopnul, aniž by bylo přerušeno, tak to penalta je.

Reagovat
Vlkoslav

Fakt komedie dneska, jak rozhodci, tak Arsenal a Gabriel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mr.Silver

Zlaté tři body

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nizzie

Tak to bylo takzvané slepičí vítězství.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
VasAFC

Reagovat
jk

Spurs vyhrávaj i bez rozhodčích

Reagovat
Nizzie

Jsi roztomilej

Reagovat
J0EL

Vdaka penaltam

Reagovat
LaVolpe

Co si budeme povídat, loni bychom tenhle zápas prohráli.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

100 minut

Reagovat
Tommy the Gunner

Uff

Reagovat
Gunner14

Uuf, nevim jakym zpusobem jsme s tama odjeli s cistym kontem, ale neskutecne dulezita vyhra.

Gabriel je kalamita

Reagovat
Gunner14

z tama*

Reagovat
Petr Keš

Muž na správném místě. Kurva to tady nikdo svoji fotbalovou kariéru neodehrál s číslem 6?

Reagovat
Gunner14

Ne

Reagovat
Nizzie

No na tenhle zápas hodně rychle zapomenout

Reagovat
Petr Keš

Já bych řekl že dneska byl právě Gabriel ten hráč, který rozhodl v náš prospěch. Partey kdyby každej získanej míč neodevzdal tak úplně bomba výkon. Leeds nás přehrál jen na počet rohů. A Martinelli si z toho dělal srandu ve chvíli kdy jsem rozdejchaval třetí infarkt.

Reagovat
EL Gringo

Firmino, jak nemohol vidieť tu ulicu na Eliota

Reagovat
cubazi

firmino dnes stratený

Reagovat
oli9

Ale dá gól

Reagovat
Csaplárova past

Uz se tesim na rozbor od FenixLFC

Reagovat
fenixLFC

asi by som mal azcat platit najom za to jak zijek v tvojej hlave

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
Csaplárova past

Nezdá se ti ta pravá strana lepší bez TAA?

Reagovat
fenixLFC

najma je uplne ina, s inym rozdelenim uloh a protihracom co hra na milnera/trenta...ale to by som chce, od teba vela aby si vnimal viac ako jednu poziciu

Reagovat
Csaplárova past

Stačilo napsat "Bez TAA je to lepší" ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Csaplárova past

Ještě chvilku a budu si normálně myslet, že mě bereš vážně

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
oli9

Má někdo normální strým?

Reagovat
FKVZLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Pico svetovi fotbalisti a pak vidis jak ma Foden nality na penalte balon po zemi proti noze ale ma to na pravou tak to seka a cely to zkazi jak totalni curak Vim ze je to top svetovej talent, ale za toto bych toho picusa sundal.

Reagovat
Sales

Se uklidne prosimtě haaland mu to dál špatně.

Reagovat
vitasrp

Výborně Taylor, už jsem úplně čekal, že klasicky po neodpískaném úplně jasném faulu padne v jeho zápase branka.

Reagovat
avicii

Kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dva mantak tymy vymrda v LM Real i Bayern strasne do prdele bez lubrikantu.

Reagovat
REPLIKATOR

To se United stát nemůže

Reagovat
Luc-Luc

Zatim herne dobry, Gomez s Milnerem az na tu Halandovu hlavu zvladaji dobre. U tok nic moc, ale tam se zazraky cekat nedaly.

Reagovat
REPLIKATOR

Haaland není ve své kůži, jinak by tam minimálně jednoho fouknul.

Reagovat
avicii

Hmm slušné zatiaľ od nás, vzhľadom na našu nepohodu.. Neviem ci niečo uhrame len je škoda ze borci nemôžu takto bojovať smerom dozadu proti každému súperovy, to by sme nedostávali také smiešny góly

Reagovat
Coutinho10

Šmíca ve studiu na Canal+ Sportu, tak by dnes mohlo vyjít

Reagovat
Coutinho10

twl Mo

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
dantetomas

Sebec

Reagovat
cubazi

ako vždy

Reagovat
Csaplárova past

Dobře ti tak, žebráku. Měl jsi přihrát

Reagovat
Coutinho10

každopádně Ederson top save

Reagovat
smazaný uživatel

Dias Salah

Reagovat
BaggioRoberto

Tvl, co se stalo s Liverpoolem? Pred tydnem hrali jako herky na sestup a ted hrajou jako v minule sezone.

Reagovat
fenixLFC

salah to musi byt gol

Reagovat
REPLIKATOR

Salah sobec Zase nenahrál před prázdnou bránu...

Reagovat
Coutinho10

počkat jaktože to není roh

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Csaplárova past

Poděkujte Salahovi

Reagovat
REPLIKATOR

Právě proto Mané odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

On to zase nefoukl? to je takovej kretén ach jo

Reagovat
vitasrp

Fakt naprostej tragéd, co ve velkém zápase neudělá nikdy nic nic dobře.

Reagovat
Luc-Luc

Salah neda, mame mit roh a dostanem

Reagovat
Coutinho10

ať jde do rozhodčí do prdele měl bejt roh kua

Reagovat
Svatej

Tam je tak pět věcí k přezkoumání ne?

Reagovat
Coutinho10

hlavně měl bejt roh

Reagovat
vitasrp

Oni vezmou tohle jako faul?

Já nemám slov, co sudí letos předvádí? Beru faul na Alissona, protože on měl fakt míč v rukách, ale tohle

Reagovat
Miguel19

Však to byl jasný faul.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

To, co zkoumali, určitě není clear and obvious na to, abys za to odvolával branku, protože takovejch soubojů najdeš v tom zápase desítky.

Ale měl to zrušit kvůli faulu na Alissona, mě jenom fascinuje, že si našli tohle.

Reagovat
Svatej

hlavně díky tomu, že byl v setrvačnosti a v otočce měl stabilitu uplně na hovno, takhle by ho složila i 9letá holka taháním, na ti nebyla potřeba žádná síla..Hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, že ve fotbale nemůžeš tahat za dres ať už je jakoukoliv silou, tak by to mělo být celkem jedno, ne?

Reagovat
Svatej

VZhledem k tomu, že je v tomhle ohledu nastavená dost jasná tolerance, je potřeba to vzít v potaz

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslím si, že by měl VAR brát v potaz nějaké tolerance, když to jasně ovlivní gólovou situaci, ale každý to asi může vidět jinak. Já bych pískal zákrok na Alissona, to byl podle mě jasnější faul.

Reagovat
Svatej

To se bere vcelku bežně, však se tahá za dres v určitý fázi gólový akce prakticky pokaždý, je to cena za to, že se dostáváš k bráně

TO já asi ne, ale spíš kvůli tomu, že to vnímám jako když ti i obránce skočí pod nohy a ty o něj zakopneš, čímž ho třeba i poraníš - dostal se do toho sám... něco jako náš Mendy, kterej vymodlil faul z něčeho, co nemělo ve hře vůbec bejt..

Reagovat
Miguel19

Nevyznám se v tom, jestli to kvůli tomu měli zrušit nebo ne. Ale faul to byl podle mě jasný. Však ho Haaland zatáhl evidentně za dres.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Svatej

Já jenom doufám, že takhle připosranej náhled na věc, kdy stačí už dokonce i slabě zatáhnout za dres, na to aby se odvolal gól, nehledě na to že Fabinho by to líp stejně v otočce nezahrál.

Reagovat
Svandik68

Hledali, jak napravit tu chybu s neodpískaným rohem, tak to vzali pěkně od podlahy

Reagovat
Luc-Luc

Vzdyt to byl jasnej faul, co zkousis

Reagovat
Svatej

Reagovat
Csaplárova past

jasně, tahat hráče za dres je úplně normální v situaci, kdy nemáš míč a nestíháš ani hráče

Reagovat
Svatej

Jistě, pokaždý když je ve hře tahání ze dres v celým buildupu, ruší se gól, bez výjímky!

Reagovat
Csaplárova past

Právě tohle je jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

wtf vole faul bylo tohle i to na alissona, chill

Reagovat
PP

vždyt ho stáhl, Fabinho byl před ním, míč pod kontrolou.. Ale to vykopnutí Alissonovi z ruk bylo jasnější.

Reagovat
Svatej

to je teda fakt zajímavá kontrola, kterou měl Fabinho

Reagovat
Luc-Luc

VAR Taylor je slepej kokot

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň takto trochu spravedlivost

Reagovat
Golasso

V 16. minutě bylo taky něco potřeba přezkoumat, ne?

Reagovat
avicii

Taylor slepý kkt.. VAR teraz

Reagovat
Busby babes

lol, to je fakt neuveritelny, co VAR a rozhodci predvadi. Tohle nemuze byt duvod pro odvolani golu.

Reagovat
avicii

Prečo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole prober se jasnej faul a na alissona pak nejspis taky dost na hrane...

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
avicii

Chlape ty si stratený prípad, toto sa stať united tak to hodnotis úplne inak

Reagovat
Busby babes

stat se to vam, tak to taky hodnotis jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale sám musíš uznat, že tobě objektivita fakt moc neříká.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jollae

Reagovat
J0EL

Ty si dalsi zabrzdeny mufan v tomto, takze neviem co sa tu vychechtavas

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo. aty ses tu nejakej arbitr pres objektivitu nebo co?

Reagovat
J0EL

na to naozaj nepotrebujes byt arbiter pri tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Já? Já ne, já jen vyjádřil svůj názor. Arbitři mohou být lidé na EF, těžko říct komu z nás dvou by dali za pravdu.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sancha byla taky dnes penalta, kterou měl rozhodčí odpískat. Tohle jasnej faul od Haalanda.

Reagovat
Busby babes

ale bavi me, jak si mel potrebu rict to se Sanchem, abys ukazal tu objektivitu.

Reagovat
mr.Silver

Aha, ale když Martinelli "fauloval" Eriksena, tak to samozřejmě faul a důvod pro odvolání gólu byl, ty jsi ztracený případ

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

Vždyť je to naprosto totožná situace.

Reagovat
Svatej

To je kretén tohle jako je faul jo?

Reagovat
avicii

A není preboha?

Reagovat
Svatej

tobě jedinýmu tu z toho výčtu odpovím - není to faul, při takhle narušený stabilitě, kterou si Fabinho pohybem vytvořil sám, je hlavním viníkem pádu on, složil by ho každej sebemenším kontaktem, to na faul nemůže stačit..

Reagovat
Taiger

Trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo nemáš pravdu, tak se tu nedohaduj.

Reagovat
Svatej

Fakt nechci aby se fotbal proměnil v respektování čím dál menších zásahů na těle soupeře jen kvůli tomu, že je "faulovaný" v blbý pozici, za kterou si může on a tak to stačí na pád

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on z toho monitoru viděl zatažení za dres a tomu prostě stačilo na odvolání gólu. Já to nový pravidlo moc nechápu, protože je to v každym zápase jiný.

Reagovat
Svatej

To je strašně smutný herdek

Reagovat
avicii

Heh

Reagovat
Svatej

Resp to vnímám jak kdybych stát na špičce jedný nohy - zkrátka v takovej moment jsem si stoupnul do pozice, kde mě vykolejí každej, tohle je stejná logika, jinej pohyb

Reagovat
Giwdul

Takže dle tvé logiky: kdyby Fabinhovi Haaland projel skluzem kotníky, nebyl by to faul, protože Fabinho beztak neměl stabilitu? Vždyť to vůbec nedává smysl. Byl to normální faul, tahání za dres. To, co píšeš, vůbec není podstatné při posuzování té situace.

Reagovat
Svatej

Tohle není vůbec dle mojí logiky, ta naprosto jasně zdůrazňuje sílu zákroku na člověka, co je mimo balanc, tak si to zas pěkně srovnej, než přijdeš s něčím podobným

Reagovat
Giwdul

A jak ty můžeš posoudit, zda to táhání bylo dostatečně silné či nikoli? Podstatné je, že byl kontakt, na tom se shodnou všichni, zbytek jsou dohady a vata. Navíc následně vykopnutí míče z držení brankáře, takže nevím, co řešíš.

Reagovat
Svatej

Na některý situace Newton metr nepotřebuješ. Máš dva podobně těžký hráče a zatáhnutí za loket, který hráče složí k zemi. Buď je faulující auto a síla zatáhnutí odpovídá takový síle, nebo je bránící hráč simulant, nebo má 45 kilo (nemá) a nebo byl v pozici, kdy měl výrazně narušenou stabilitu a stačilo tak naprostý minimum na to, aby šel k zemi. 2 možnosti můžeme vyloučit bezpečně, třetí udělá z Fabinha malou piču, čtvrtá je ta, o který mluvim já. Vyber si.

Brankář mu pod ty nohy skočil, tomu se těžko vyhneš jako útočník, to by jako faul odpískal jenom idiot.

Reagovat
Giwdul

V první řadě to nebylo tahání za loket, prohlédni si to pořádně. https://www.youtube.com/watch?v=pdqIXmjUQaw&ab_channel=footballhome006

A tím se vracíme k předešlému příkladu. To, že mohlo jít o dostatečně silný faul a současně o ztrátu stability Fabinha, se nijak nevylučuje. Jen to, že neměl Fabinho stabilitu, není přece důvodem, proč na něj neodpískat evidentní faul. Zbytek jsou tvé dohady. Bylo to úplně normální, klasické tahání za dres. Stát se to ve vápně, je penalta. Tam jediné, o co jde, že se v té akci ten zákrok úplně ztratil, proto rozhodčí zkoumal VARem.

Reagovat
Svatej

Za kozu, platí furt to samý, navíc koukám že Fabinho odehrál míč dřív než ho stihl faul nějak výrazně poškodit, reálně by ke gólu došlo tak jako tak, což jen nahrává tomu, že to nemělo být odvoláno

Nebyl to evidentní faul, platí stejnej příklad co nahoře, když by Fabinho stál na jedný noze, tak stačilo o něj jen zavadit minimální silou, která se běžně nepíská a bere za standardní fyzickou hru i na současný poměry a spadl by uplně stějně.

Nejen že neměl stabilitu, ale míč posral i bez toho zatáhání, žádnej faul.

Reagovat
Giwdul

No Fabinho ten míč neodehrál v první řadě kvůli Haalandově držení; nemohl už se k němu vrátit. Ten míč vůbec nebyl mimo herní situaci, kterou faul ovlivnil, takže netřep kraviny.

Ve tvém vesmíru tahání za dres není faul? Že se některé fauly pouští (což si nemyslím, že je tento případ), neznamená, že to nejsou fauly.

Reagovat
Svatej

Ten první odstavec je tak debilně napsanej, že absolutně nechápu, co ses tím snažil říct.

V tom vesmíru, kde se tahání za dres v zápase nepíská 50x? V tom současným, ve kterým žijeme. Jo takhle, takže věřím, že od tebe teď pod každýou diskuzí uvidím horlivej boj za to, že před každým gólem bylo nějaký tahání za dres. Nebudeš mít zase pravdu, ale aspoň budeš konzistentní.

Reagovat
Giwdul

Ty to budeš mít nejspíš obecně s chápáním jistých pojmů komplikovanější...

Psát pod každou diskuzi určitě nebudu. Jen mě zaujal ten tvůj nesmysl, že když někdo nemá stabilitu a druhý ho zfauluje, intenzita faulu se tím vlastně eliminuje :D To mě vážně zaujalo, tak jsem se ozval.

Ano, 50x se nejrůznější drobné zákroky neodpískají, ale to zaprvé neznamená, že to nejsou fauly, takže si udělej pořádek v pojmech, a zadruhé 50x z těchto zákroků taky není gólová situace, proto se přecházejí. Jinak by se to možná řešilo a právě proto je tady var, smiř se s tím. Například penalty se teď už pískají za daleko, daleko mírnější zákroky. Třeba u hry tělem neřeknu, ale tohle byl zcela evidentní faul, Tahání za dres zcela neoddiskutovatelné, Že bys to ty nepísknul je v pořádku, je to tvůj cit pro hru, stejně tak se ale nemůžeš divit, že to skutečný rozhodčí pískl, protože kontakt byl naprosto evidentní.

Reagovat
Svatej

Naštěstí mám tyhle problémy jen s textama od lidí, kteří neumí vyjádřit myšlenky jako normální lidi.

TO jsi sice hezky vytvořil větu, kterou jsem nenapsal, čímž znovu obdivuju tvoji schopnost plácat nesmysly, ale znova upozorním, že jsi mimo. Nepsal jsem o faulu při nestabilitě, ale při kontaktu během nestability, to je naprosto zásadní rozdíl. Možná to takhlep olopaticky svedeš pochopit, i když každým tvým dalším komentářem u mě rostou pochybnosti.

TOhle nebyla gólová situace taky, takže i v tomhle si srovnej fakta, čumáčku. Skutečný rozhodčí tyhle situace pravidelně nepískají a nepoužívám je jako predecens, znova mizernej argument.

Reagovat
Giwdul

Já naopak píšu velmi srozumitelně, i čárky používám na rozdíl od tebe správně. Že něčemu nerozumíš, nemusí být nutně můj problém.

V čem se rozcházíme, je definice pojmu "faul". Za mě je faul každé tahání. Jistá tolerance některých zákroků je věc druhá a to je předmět k diskuzi. Nemá přece smysl být hned agresivní.

Byla to situace, která bezprostředně vedla ke gólu. Není pravda, že by se podobné situace běžně pouštěly. Pouští se různé popotahování ve vápně (často vzájemné) a podobně, ale určitě ne zatahání, které předchází gólové akci. Jak už jsem psal: tohle se stát ve vápně a být Fabinho útočící hráč, je velmi pravděpodobně penalta.

Na rozdíl od uživatele SCELO tvůj názor nerespektuji, protože jej podáváš jako buran a obhroublé hovado bez kousku nějaké slušnosti. Já jsem přišel diskutovat o fotbalové situaci, přičemž ty jsi mě stačil už tak 10x úplně zbytečně napadnout. Tohle je poslední, co k tomu píšu.

Reagovat
Svatej

Uz jsem skroo začal mit starosti, ze s timhle klasickým figlem nedorazis. https://i.imgflip.com/6evb88.jpg

Ano, napristo perfektně jsi vysvetlil, ze existuje i druhá možná příčina toho, když nedojde k porozumění v diskuzi, jseš fakt myslitel

Je hezký tu navic pak kázat o agresivitě, když se ji sam ucastnis, jses fakt ten nejtrapnější typ pokryteckyho diskutera

Po stopadesátý, takovych situaci bezprostředně pred golem je plna prdel a pouští se, proto očekávám stejnej přístup k nim vždy. Rovnou tím odpovídám na komentář dole, kde jsem akorát zaměnil termín " se piskal" za termín " byl faul" , coz ti kontextově mohlo dojít, ale neměl jsem to napsat špatně.

Narozdil od uživatele SCELO je mi tvůj respekt naprosto u prdele, má pro mě asi stejnou hodnotu jako respekt dítěte, který oceňuje mou práci a ví kulový o tom, v cem všechno spočívá, takže si ho klidně strč za klobouk.

to srovnání s dítětem fakt sedí perfektně, pokrytče mrnavej

Reagovat
Giwdul

S jakým fíglem? Já se bavil o fotbale, ty jsi byl tím, kdo začal napadat, jak píšu apod. Jinými slovy: kdo začal být osobní. Přirozeně jsem se pak začal bránit.

Tu "plnou prdel" takových situací před gólem bych chtěl vážně někdy vidět. To je prostě argument úplně o ničem - a jestli máš pocit, že díky němu nějak argumentačně vyhráváš, tak je mi tě vážně líto. V konkrétní situaci došlo k jasně viditelnému stažení a jediné, co k tomu dokážeš říct, abys obhájil svůj názor, že k podobným situacím dochází běžně a pouští se. Klidně to můžeš napsat i sto padesát jednou, pravdu z toho stejně neuděláš. Ale budiž. Já tedy říkám, že nedochází a jde-li o situace před gólem, nepouští se. Vyvrať mi to... Tímhle stylem ty vedeš něco, co máš ještě navíc odvahu nazývat diskuzí a argumenty.

A stále jsi mi neodpověděl na tu váhu Haalanda, chytráku.

Reagovat
Svatej

No tyvole, odmítám věřit tomu, ze je možný tohle nepochopit, to fakt gradujes to představení schvalne?

Už jsi ji viděl, ale měl jsi vypnutej filtr, když to neslo v neprospěch tvýho týmu a navíc i obecně jseš celkem nechapavej k souvislostem, takže i tuhle záhadu nás vyřešenou, fakturu za tohle posílat nebudu..

To, že uz ani nedas dokupy, na cem jsem celou obhajobu stavěl jen podrthuje důvod, proč je nemožný s tebou nekam dojít, protože stejně polovinu věci ani neregistrujes.

Takže ty jsi sam dodal úplný hovno, sam se točíš ještě na větší kravine s kontaktem = faulem a mas odvahu to otáčet, tak to miluju

Haaland ma na netu v podstatě dve cifry, většina z nich píše 88, dve zminky našly 94, takže uz určitě oba vime,.kterou z tech vah si vybereš.

Reagovat
Giwdul

Jsi mimo, akorát urážíš a považuješ to za argumentaci, to nemá smysl, taková forma "diskuze" mě nebaví a nic mi neříká. Za sebe to uzavřu tím, čím jsem začal: jediné, co lze říct se stoprocentní jistotou, že došlo ke kontaktu, zbytek jsou dohady, v tvém případě spíš urážky.

Sám mám 195cm a cca 80kg, přičemž jsem extrémně hubený ektomorfní typ, takže bych se vážně hodně divil, kdyby měl Haaland o "pouhých" 8kg víc. Ale možné to je. Chytil ses toho nicméně úplně zbytečně: podstatné je, že ve srovnání s Fabinhem je vyšší i urostlejší.

Reagovat
Svatej

Sám urazis celou dobu a zase to musim opakovat. Jses jenom ufnukanej krehkej pokrytec, kterej rad rozdává a neumi přijímat.

Se zbytkem prvního odstavce v tyhle podobe nemam problem souhlasit. Neřeší to nic, jsou to čistý fakt, ale s tim problém fakt nemám.

Ja jsem opak. 180, 94 kilo a v životě by jsi neřekl, že vážím víc než 80, hubenej a těžkej. Tohle zjednodušení úplně nefunguje v srovnání s tim jak kdo na oko vypadá.

Reagovat
Giwdul

To není pravda, začal jsi s tím ty. Můžeš si to kdykoli najít. A já tě celou dobu rozhodně neurážím.

Reagovat
Svatej

A on tu nekdo zapírá začínaní? Tvoje prispevky byly agresivní i bez toho, tak jsem přešel hranu, nemam s tim problém. Ty ses rad.pridal a jeste se tu uz třikrát rozbrecel, ze je to ppny osobnich urážek, kterým jsi moc rád sám přidal. Fakt jsi dokazal najit dokonalou rovnovahu mezi tim, kdy je na tebe legrační a smutnej pohled zároveň.

Reagovat
Giwdul

Moje první příspěvky byly agresivní? Tak to pak jo. Možná to nakonec nejsem já, kdo je přecitlivělý. Mně jde jen o to, se normálně bavit a argumentovat, i kdybych neměl mít pravdu, ty jsi to ovšem posunul do roviny pouhého urážení a hledání cest, jak na základě pár příspěvků toho druhého zbagatelizovat, což už je samo o sobě směšné. A mně to nic neříká. Já se tady s tebou nepotřebuju přebíjet, kdo z nás je větší čůrák, vůbec tě neznám. Vyjádřil jsem nesouhlas s tvým názorem, co ti na tom připadalo agresivní vážně netuším, celou dobu jsem se držel tématu a tebe (co jsi zač) vůbec neřešil. Myslím, že se shodneme, že tohle už je ztráta času.

Reagovat
Svatej

"netřep kraviny", " nevím co na tom nechápeš" jsou naprosto standardní agresivní formule, to ti doufám vysvětlovat nemusim. Tady o zadnou citlivost nejde, naopak přesně přejímám text, jak byl psanej..

Přeskočim ke konci, akorát bychom se tocili v kruhu, protože zjevně oba si stojime za tim, že jsme přidali pár vlastních pohledu na věc bez opravdu věcných dat (nejbliz jsme tomu byli u váhy a to je málo), takže jo, shodnem se. Ve výsledku bychom se už jenom uráželi dal, oba.

Reagovat
Svatej

teď čtu to tvoje boží kouzlo Já jen dohaduju, ale ty ne, to je neskutečně objektivní pohled na věc, to ti povím

Reagovat
Giwdul

Kontakt a faul jasný, prokazatelný z opakovaček. To není otázka diskuze. Intenzita toho zákroku je tím, co se tady řeší. Nevím, co na tom nechápeš. Jedno je zcela evidentní, druhé diskutabilní.

Reagovat
Svatej

Kontakt je jasný a to, jeslti jde o faul a že to není otázka diskuze, jSoU jEn TvOjE dOhAdY.

Reagovat
Giwdul

Kontakt = tahání = faul. To je jednoduché jako facka. Ty prakticky argumentuješ, že to měl rozhodčí pustit. Moje dohady to nejsou, protože z opakovačky je stoprocentně prokazatelné, že Haalanad Fabinha tahal za dres, tedy fauloval.

Reagovat
Svatej

tzn fakticky říkáš, že kontakt = faul

Skončils, nebo plánuješ gradovat a ještě to proložit větší hovadinou?

Reagovat
Giwdul

Ano, říkám, že tahání za dres je prostě faul. Ty nemáš nic. Dohaduješ se o nějaké intenzitě. Přitom to jediné, co se dá ze záznamu prokázat skutečně s jistotou, je, že dvoumetrové stokilové hovado Fabinha tahalo za dres. Zbytek? Tvoje křeč.

Reagovat
Svatej

Tahání za dres není za všech okolností faul. Můžeš hráče chytit za dres a nenatáhnout ho dál než je jeho pitomá roztažnost, tím na hráče nepřenášíš energii a není co pískat. Kdyby to bylo takhle exaktní jak píšeš, přesně podobně debilní situace vzniknou. Dokonce i v dalším extrému, kde by i dotyk ruky s dresem byl faulem a už jen jak to píšu, cítím tu absruditu, fakt obdivuju to, že ty to celou tuhle konverzaci tak dobře snášíš.

Haaland 100 kilo zdaleko nemá, píšeš hovadiny, znova.

Reagovat
Giwdul

Tahání za dres je faul úplně za všech okolností. Někdy se to nepískne, ale faul to je vždy. Jinak tady je snad úplně jasně vidět, že Haaland Fabinha stáhl směrem k sobě.

Haaland má téměř dva metry, kolik by podle tebe měla být jeho optimální váha? V každém případě, že nechápeš princip hyperboly (byť sám ji používáš), mě vzhledem k tvému způsobu vedení diskuze vůbec nepřekvapuje.

Reagovat
Svatej

Kdyby se.piskal vzdy, hraje se 30 minut, proto existuje používaná tolerance, která se ma uplatnovat pokaždý a ne jen pri gólový akci a to ještě jen v některých, v tom cela tva argumentace nestíhá.

Jo, ze ty pouzivas princip Hypyerboly u hráčů, u kterých je váhová vychýlka pod 9% a pak o ni poucujes, nepřekvapuje zase mě, ale vzhledem k tomu, že tu poucujes o necem, o cem nemas ani paru celou dobu, je od tebe hezký, ze jsi me na to postupně připravoval.

Reagovat
Giwdul

Hele, promiň, ale nejsi natvrdlý? Já přece netvrdím, že se píská vždy, naopak jasně píšu, že se vždy nepíská. Tvrdím však, že je to vždy faul. Že se někdy nepískne a hra se pustí, je věc jiná. Tady se to písklo a zkoumalo, protože to bezprostředně vedlo ke gólové situaci. Je to tak těžké?

Odpovíš mi tedy? Kolik má podle tebe Haaland kg? A hyperbola se nepíše s velkým H, není to jméno nebo tak něco. Nikoho nepoučuji. Napsal jsem s nadsázkou dvoumetrové stokilové hovado. Pro nechápavé se však omlouvám a upravuji na to: 194cm měřící a 93kg vážící hovado.

Reagovat
SCELO

ako svatej ja ta mam velice rad, ale z toho videa jasne vidim faul na fabinha, az sam som prekvapeny, ze je to az take jasne, som myslel, ze ked tu o tom tak debatujete, ze to bude controversy, ale teda moc nie...

Reagovat
Svatej

Díky

Jak píšu, pro mě je nesmírně důležitej fakt to, že Fabinho se do tý nestability dostal a silově takovýhle tahání za dres odpovídá desítkám dalších kontaktů, který jsou spolehlivě tolerovaný a téměř neviditelný. Obecně navíc fandim tomu, aby fotbal dál nesměroval do tý bezkontaktní zóny sportu..

+ Skutečnost, že Fabinho tu přihrávku posral ještě předtím, než ho tahání sundalo a ztráta by to byla i tak. Není to u mě 100% nefaul a 0% faul, ale solidních 70-30, to mi na výběr strany stačí..

Reagovat
SCELO

mas svoj nazor ktory povazujes za dost objektivny, ja nemam dovod hovorit ci to bolo tak alebo opak, aj ked som to spravil v prispevku vyssie , kazdopadne tvoj nazor akceptujem a beriem ja mam trochu iny

Reagovat
Svatej

Nejsem si jistej, jestli ho považuju za objektivní, asi bych zvolil termín, ze tomu postoji, co ho podporuje, dost osobně věřím, takže ta forma psaní tomu tak může odpovidat

To úplně respektuju

Reagovat
Gunner91

ano, tohle je jako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe mrda ne

Reagovat
PP

to + vykopnutí brankáři.. A za mě ho tou rukou stáhnul.

Reagovat
REPLIKATOR

kretén je tu jenom jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Dva, jeste Busby

Reagovat
smazaný uživatel

To je jejich kral btw

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se posmej, za par dni vam nasekame a budes brecet

Reagovat
jk

A přitom jste od nich dostali 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Od koho?

Reagovat
Taiger

Wtf

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

Jota Mo super pass

Reagovat
smazaný uživatel

Zatáhnul ho za dres

Reagovat
REPLIKATOR

VAR Guardiola

Reagovat
cubazi

Reagovat
Taiger

Jako sorry ale tohle je jasnej faul in the build up

Kdo tvrdí, že ne, tak by se nad sebou měl zamyslet

Reagovat
Salfovic

Jde o to, jestli je drobné bezvýznamné zatáhnutí dostatečným pochybením rozhodčího.

Reagovat
avicii

Tu som myslel ze sa nenájde nikto kto by to spochybnil ale klasika od tých dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Svatej je úplně v pohodě. Má prostě na fotbal trochu odlišný pohled, ale měří stejným metrem i hráčům Chelsea. Busby je trošku zaslepený, no.

Reagovat
Svatej

díky

Reagovat
avicii

Jo to je fakt, ten lezie na nervy aj svojim Busby klasik

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mass

Spíš se zeptám, to se můžou proVARovat i běžný souboje (ať s faulem nebo ne) mezi Haalandem a Fabinhem?

Reagovat
Svatej

Jen tyhle super duper clear and obvious errory

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nejhorší City za poslední 4 roky, ale mají Haalanda... takže vlastně nejlepší.

Reagovat
cubazi

stiedaj toho jotu dpdc

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl kdybych věděl, že to v 70 bude 0-0, tak na to seru.Čekal jsem lepší fotbal.

Reagovat
Luc-Luc

Mo uz by mohl zacit zase palit ostryma

Reagovat
Svatej

Hádky stranou - ten zápas se teď krásně rozjel, pěkně nahoru dolu

Reagovat
Taiger

Jak se snaží zakecat, že nemá pravdu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jak se snaží zamaskovat, že se bojí opravdový diskuze, troll.

Reagovat
smazaný uživatel

Být Jota tak toho Salaha nakopnu. Kdyby frajer přihrával, tak vedou 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

To je silene spatnej zapas Liverpool - City... zlaty El Clasico

Reagovat
cubazi

Salah

Reagovat
REPLIKATOR

Salah dá 3 góly dřevákům ze Skotska a tak si zase myslím, že mu tam dnes všechno spadne

Reagovat
REPLIKATOR

*myslí

Reagovat
Taiger

Hraje mnohem líp, než neviditelnej Jota

Reagovat
REPLIKATOR

Neviditelnej, protože mu dvakrát nenahrál před prázdnou.

Reagovat
Taiger

Nahrál mu jednou na tutovku a neproměnil

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Cancelo

Reagovat
Salfovic

Tomu asi jeblo

Reagovat
Luc-Luc

Mòooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeees Mooooooooooo konečně

Reagovat
Luc-Luc

Konecneeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisssssssssssssooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
cubazi

ALAH AGBAR

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Nacvičená věc...

Reagovat
REPLIKATOR

Zázrak

Reagovat
fenixLFC

proste.....wow

Reagovat
Taiger

Salah > Haaland?

Reagovat
Gunner14

Salah wow, na Bergkampa

Reagovat
Svatej

Cancelo umí moc pěkně bránit

Reagovat
pingla

takhle dobrého Salaha jsem neviděl v PL snad od začátku sezóny

Reagovat
LaVolpe

Atmosféra

Reagovat
Miguel19

No to je rudá ale...

Reagovat
fenixLFC

ani nahodou

Reagovat
Mimalu

co ten Thiago šaškuje? Za žlutou může být rád

Reagovat
PP

jako, podjelo mu to, ale šel tam kokotsky..

Reagovat
SCELO

Reagovat
PP

Ale začínají je tam hezky zavírat..

Reagovat
smazaný uživatel

Redka

Reagovat
Svatej

Thiagův ubulenej ksicht pokaždý když někoho fauluje je u mě na stejný úrovni s JEsusem.

Reagovat
Svatej

a mimochodem redka

Reagovat
vitasrp

Bernardo Silva v podstatě naskočí na Salaha a on to zase jako není faul? Wtf úplný?

Reagovat
Mimalu

bože, ten Taylor je p*čus

Reagovat
vitasrp

Fakt otřesnej, otřesnej, otřesnej sudí

Reagovat
Maximm9

Ten Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Na Salaha jasnej faul

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
VasAFC

Kloppko nezvladajko

Reagovat
Thoomas

Tady se mu nedivím ale zrovna, rozhodčí je fakt totální kokot

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Luc-Luc

Taylor je uplna pica

Reagovat
fenixLFC

jurgen

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Taylor

Reagovat
LaVolpe

Diaz

Reagovat
Manik...

Nunez je fakt dement

Reagovat
Luc-Luc

Darwinko davej

Reagovat
Maximm9

Nunez

Reagovat
Mimalu

takto zadrbat 3vs1

Reagovat
fenixLFC

darwin ty si kokot

Reagovat
Kixi Syhimour

Nunez

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Darwin je taky úplnej magor, proč nepřihrál?

Reagovat
cubazi

NUNEZ je kokot bodka

Reagovat
FKVZLFC

Ale ten Taylor se )plně zbláznil ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Núňez je normální nebo ne?

Reagovat
Gunner14

Nunez wtf

Reagovat
Ranoth

Nunez

Reagovat
Csaplárova past

Ze strany Liverpoolu to je festival solo akci, sobectvi a slendrianu.

Reagovat
M0rb1D4S

Minulý týden jsem Nuneze bránil, ale tohle vyřešil úplně tím nejhorším způsobem

Reagovat
cubazi

nuneza odjebat preč

Reagovat
Manik...

Taylor zase nezvládá..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze Darwin je tezkej spastic ale mel mu tam jit borec do tandemu kolem nej a ne mu natahnout stopera jeho smerem...

Reagovat
PP

To je na pokutu pro Nuneze.. Jinak moc hezké tempo a nasazení..

Reagovat
REPLIKATOR

Proto gól padl z přihrávky od golmana. Protože ti sobečci v útoku si nejsou schopní nahrát

Reagovat
Maximm9

Mam rad zapasy, kde rozhodci nepiska kazdou blbost, ale tady to Taylor vubec nezvlada

Reagovat
LaVolpe

Chápu, že to chtěl vzít na sebe, ale v tomhle momentě to tam musí Salahovi poslat.

Reagovat
J0EL

Akoze Pool ma strasnych sebcov v tom utoku. To je neuveritelne

Reagovat
Luc-Luc

Proc to nedal Carvalhovi

Reagovat
O.Giroud

on je uplne vymeteny

Reagovat
forrest

To je sebranka teda.

Oba dva tabory. Klopp je jako co, ze muze jebat rozhodciho jako svyho fracka? Par zapasu z tribuny, na blbce arognatniho nemeckyho.

Reagovat
Bandita_Harry

Sa cudujes ze mu v takej situacii vytecu nervy ?

Reagovat
cubazi

Nunez ty si utočnik? kokot si

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak složitě Darwine

Reagovat
cubazi

Ten Nunez to je naše prekliatie

Reagovat
Wazza228

Letos to zatím vypadá na zajímavou sezónu.

Reagovat
Luc-Luc

To je fakt Carroll

Reagovat
cubazi

proste zly nakup

Reagovat
Luc-Luc

Jako mel tam pekny momenty, ale pod tlakem se nerozhoduje dobre a pri te posledni sanci to vypadalo az komicky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LaVolpe

Nunez

Reagovat
Svatej

Cancelo hroznej

Reagovat
Luc-Luc

Ten Darwin bude nervove dost labilni

Reagovat
avicii

On ma furt roztrasené kolená

Reagovat
Svatej

Ještě že to nepřerušili, tohle zasraný zdržování ležením na zemi naprosto nenávidim.

Snad nastaví aspoň 3 minuty, už jen kvůli těm dvěma lehačkám.

Reagovat
fenixLFC

suhlas, presne preto mam rd ked na to sereme a hrame dalej...dnes tam tak bol foden a pep sa mohol zblaznit jak bol tri metre v ihrisku

Reagovat
Svatej

DOkud nejde o hlavu nebo o srdce, má se prostě hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

no nic dalsi zapas Cannonier ak je fit

Reagovat
cubazi

Nunez je zly resp nočná mora...

Reagovat
Bandita_Harry

Rozohra sa, najlepsie po 2 mesiacoch niekoho odpisat

Reagovat
fenixLFC

vobec tam nemame dvoch stoperov a 4 krajnych bekov

Reagovat
REPLIKATOR

Jota

Reagovat
ondris

Akože nikto mu neprihrá do 100percentnej gólovky a ešte si do*ebe hamstring

Reagovat
FKVZLFC

Ovšem Joe Gomez dnes Haalanda strčil hluboko do kapsy

Reagovat
Luc-Luc

Nehraje Trent a hned mame nulu vzadu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SCELO

Reagovat
ondris

Najlepší zápas sezóny od nás zatiaľ.

Reagovat
Maximm9

Dobry zapas, bavil me Taylor jako vzdy

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooooo. Překvapivě, ale zaslouženě.

Reagovat
fenixLFC

famozny zapas...teda az na rozhodcu

Reagovat
avicii

konečne emócie od našich

Reagovat
EL Gringo

Výkon ako z minulej sezóny, ďakujem chlapci, spravili ste mi pekný červený deň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele