Nizozemská Eredivisie - souhrn 3. kola

19.08.2011, 22:08, aktualizováno 21.08.2011, 18:25
Komentáře a souhrny
Eindhoven si bez problémů poradil na hřišti Den Haagu, Twente rozdrtilo Heerenveen 5:1 a je jediným týmem v plným počtem bodů. Ajax si bilanci pokazil remízou ve Venlu, Feyenoord veze jenom bod z Almela. Alkmaar doma nasázel čtyři branky Nijmegenu, Vitesse přehrálo Utrecht. Groningen pouze remizoval v Bredě. V souboji týmů z dolní poloviny tabulky si body rozdělil Excelsior s Graasfschapem.

ADO Den Haag - PSV Eindhoven 0:3

21.08.2011 16:30

Góly: 21. Dries Mertens, 24. Georginio Wijnaldum, 39. Ola Toivonen

PSV zabralo a na půdě ambiciózního Den Haagu vyhrálo vysoko o tři branky.

Utkání začalo opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly, avšak po pár minutách hostující celek převzal iniciativu a domácí Den Haag se na hřiště začal pouze hledat. První velká šance přišla až v 21. minutě. V té se skvěle uvolnil hostující Wijnaldum, který poté přesnou přihrávkou nazpět našel nabíhajícího Mertense, který přesnou ranou otevřel skóre.

Netrvalo však dlouho a v Den Haagu bylo v domácím kotli ještě smutněji. O pouhé tři minuty později se totiž skvěle uvolnil předtím nahrávající Wijnaldum a svou střelou poslal hostující celek již do dvoubrankového vedení.

První poločas jasně ovládli domácí. Celkem nudné utkání ovšem nabídlo i třetí brankovou příležitost. Ve 39. minutě se uvolnil Mertens a parádní střelou protáhl brankáře domácích. Gino Coutinho však míč k jeho smůle vyrazil přímo na kopačky přibíhajícího Toivonena a poločasový výsledek měl podobu 0:3.

Druhý poločas už toho moc nenabídl. Za zmínku stojí akorát střela Wijnalduma ze 75. minuty, když z volného přímého kopu protáhl domácího brankáře. Ten však celou situaci skvěle vyřešil a konečný stav tak zůstal 3:0.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - AFC Ajax 2:2

21.08.2011 14:30

Góly: 47. Ahmed Musa, 60. Ahmed Musa - 68. Theo Janssen, 70. Kolbeinn Sigthórsson

V úvodních dvou kolech Ajax své soupeře pokaždé přejel rozdílem třídy, nyní už ale na půdě Venla tvrdě narazil. Svěřenci trenéra De Boera se protrápili pouze k nečekané remíze 2:2, která je stála vedení v tabulce.

Ajax však do zápasu vstoupil velmi dobře a po většinu první půle měl očividně navrch. Ve výborné šanci se ocitl například Eriksen, který ovšem nakonec z přímého kopu poslal míč těsně okolo tyčky. O moc lépe si zanedlouho nevedl ani Boerrigter. Ten pro změnu nastřelil pouze boční síť. Také další šance hosté využít nedokázali, a proto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Úvodní patnáctiminutovka druhého dějství každopádně hráčům Ajaxu absolutně nevyšla. Hned dvakrát totiž inkasovali a rázem se dostali do nezáviděníhodné situace. První gól Venla přišel už ve 47. minutě. Střelu Ucheba sice gólman Vermeer vyrazil, vzápětí se ale dostal k dorážce talentovaný Ahmed Musa a míč doklep do prázdné brány.

Domácí mladíček ovšem dělal obraně Ajaxu problémy i nadále a přesně po hodině hry způsobil hostujícím fanouškům druhý šok. Tentokrát si na hranici šestnáctky pohrál s velmi laxně bránícím Blindem a následně v poklidu zakončil.

Hosté se ale dokázali poměrně rychle vzpamatovat a už po osmi minutách znovu snížili na rozdíl jediné branky. Eriksen před pokutovým územím přenechal míč Janssenovi, který gólmana Gentenaara překonal nepříjemnou skákavou střelou. Hned vzápětí se povedlo Sigthórssonovi dokonce vyrovnat. Islandský útočník využil centru ze strany a ve skluzu poslal míč neomylně do brány.

Jenže ani nerozhodný stav pochopitelně Ajaxu nevyhovoval, a tak se i v závěrečných minutách snažil přidat ještě minimálně jednu branku. Ta mu ale nebyla přána.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - NEC Nijmegen 4:0

21.08.2011 14:30

Góly: 54. Jozy Altidore, 65. Rasmus Elm (pen.), 73. Jozy Altidore, 85. Niklas Moisander

Alkmaar potvrdil roli favorita a v duelu proti Nijmegenu dokázal svého soka porazit potupným výsledkem 4:0.

Začátek utkání byl velmi opatrný a oba celky se do akcí moc nepouštěly. Byla to spíše vyčkávaná na chybu soupeře, ty však nepřicházely a první poločas skončil tak jak začal. Stav 0:0 a bez šancí.

Druhý poločas ovšem začal velmi dobře. Hned v 54. minutě se totiž do rohového kopu opřel Rasmus Elm a přesným centrem našel osamoceného reprezentanta USA Jozy Altidora, který přesnou hlavičkou otevřel skóre a poslal domácí do vedení.

Radost domácích byla ohromná a netrvalo dlouho a byla ještě větší. V 64. minutě se totiž hostující Cmovs utrhl ze řetězu a nevybíravým faulem poslal k zemi domácího Martense. Rozhodčí okamžitě udělil červenou kartu a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Elm a přesnou ranou zvýšil na 2:0.

O dalších devět minut bylo v Alkmaaru doslova peklo. Adam Maher si párkrát vyměnil míč s Altidorem a parádní střelou poslal domácí již do tříbrankového vedení. V samotném závěru se tak utkání pouze dohrávalo. V 85. minutě se však k přímému kopu postavil Elm. Jeho střelu hostující brankář vyrazil, avšak míč se dostal k osamocenému Moisanderovi, který stanovil konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Feyenoord Rotterdam 1:1

21.08.2011 12:30

Góly: 63. Glynor Plet - 78. Guyon Fernandez

Stoprocentní bilance Feyenoordu je tatam. Na půdě Heraclesu se dnes rotterdamským fotbalistům příliš nedařilo, i proto brali nakonec jen bod za remízu 1:1. Za domácí mířil do černého útočník Glynor Plet, hosté vyrovnali v 78. minutě zásluhou Guyona Fernandeze.

První poločas žádnou branku nepřinesl, a tak diváci museli být rádi za každou zajímavou gólovou příležitost. Těch ale stejně moc nebylo. O poznání nebezpečnější byl každopádně hostující Feyenoord, který mohl jít ve 29. minutě dokonce do vedení. Z hranice vápna střílel nebezpečně Fernandez, byl ovšem vychytán gólmanem Pasveerem.

Těsně před přestávkou dali o sobě svěřenci trenéra Koemana vědět znovu. Nejprve ale také Jerson Cabral narazil na výborného Pasveera, krátce na to naopak pálil z větší vzdálenosti nepřesně obránce Stefan De Vrij.

Po změně stran nastoupil Heracles jako vyměněný a hned v úvodu nepříjemně zahrozil. Do zakončení se prodral útočník Darl Douglas a všechny hostující fanoušky vystrašil zajímavou střelou do rohu brány. Tu se štěstím zlikvidoval Erwin Mulder. V 63. minutě už ale rotterdamský gólman tolik štěstí neměl. Rychlonohý Plet si výborně zpracoval přihrávku od Armenterose a po pár sekundách na hřišti poslal Heracles do vedení.

Až po tomto momentu Feyenoord opět konečně ožil a začal nebezpečně zlobit. Za zmínku stojí především dalekonosný pokus Rona Vlaara, se kterým měl Pasveer obrovské problémy. V 78. minutě nakonec hosté přeci jen udeřili. Z levé strany nacentroval do šestnáctky Schaken, tam se dostal k zakončení Fernandez a pečetil na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

NAC Breda - FC Groningen 2:2

20.08.2011 20:45

Góly: 48. Alex Schalk, 57. Anthony Lurling - 12. Leandro Bacuna, 44. Petter Andersson

Fotbalisté Groningenu rozhodně měli na to, aby si z půdy NAC odvezli všechny body a přiblížili se tak opět horním příčkám. Po minulé výhře nad Den Haagem se hráčům z Euroborgu vydařil na stadionu Rat Verlegh první poločas a do kabin proto šli s dvoubrankovým náskokem. Jenže o přestávce kabinou Bredy prolétl asi velký průvan a po obrátce domácí okamžitě vyrovnali stav, podařilo se jim to během dvanácti minut.

Breda tak dokázala vybojovat první korálek, nachází se sice stále u dna Eredivisie, nicméně zlepšený výkon ve druhém dějství věští lepší zítřky. Naopak Groningen je šestý se čtyřmi body a hned v úvodu sezóny mu uniká boj o ligový primát. Na druhou stranu je ještě brzy na předčasné závěry. Hosté šli do vedení po necelé čtvrthodině hry a druhou trefu přidali minutu před poločasovou pauzou.

Po třech odehraných minutách ve druhém dějství domácí snížili a hned na to bylo v 57. minutě vyrovnáno. Hned při první vážnější akci viděli diváci trefu. Petter Andersson krásně uvolnil Mika Zonnevelda, který našel křížnou přihrávkou ve vápně Leandra Bacunu a ten po zemi pravačkou uklidil do levého rohu - 0:1. Hned na to sice mohli domácí vyrovnat po centru Donnyho Gortera, avšak střelu Robberta Schildera s přehledem zlikvidoval Brian van Loo.

U druhé branky hostů ve 44. minutě byl Tim Matavz, který v předchozím klání s Den Haagem vsítil hattrick. Jeho prudkou střelu sice dokázal gólman Jelle ten Rouwelaar vyrazit před sebe, ale na dorážku Anderssona už nedosáhl. Po přestávce se však karty obrátili a Breda výrazně přidala na tempu, určitě ji pomohl brzký gól znamenající snížení. Po pasu Matthew Amoaha trefil přesně pravý dolní roh Zonneveld.

Za necelých deset minut uvolnil Tim Gilissen přihrávkou Keese Kwakmana, který pasem vyzval ke skórování zkušeného Anthonyho Lurlinga. Ten se opřel do své pravačky a vymetl všechny pavučiny v dolním levém rohu - 2:2. V dalším průběhu domácím narostli křídla a ti byli lepší až do závěrečného hvizdu, nicméně obrana Groningenu pracovala vskutku skvěle a všechny nebezpečné střely dokázala až do závěrečného hvizdu zablokovat.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - BV De Graafschap 1:1

20.08.2011 19:45

Góly: 83. Leen van Steensel - 27. Rydell Poepon

Fotbalisté Excelsioru dokázali konečně vsítit první branku a také získat úvodní bod celé sezóny. V souboji s loňským nováčkem z De Graafschapu to ale dlouho vypadalo, že se bude opakovat stejný scénář jako z předchozích dvou duelů. Domácí totiž dlouhou dobu nemohli vstřelit branku a od prvního poločasu prohrávali, tentokráte však zbraně nesložili a dokázali sedm minut před koncem vybojovat v novém ročníku důležitý bod.

Žádný celek z Eredivisie už nemá na kontě nula bodů a Excelsior v tuto chvíli poskočil na šestnáctou pozici. De Graafschap je na tom přeci jen o něco lépe, má o bod více a patří mu třináctá pozice. De Graafschap tak opět nezvládl závěr zápasu a podruhé v řadě přišel o body až v závěrečné čtvrthodině. Nicméně nyní k nim měl přeci jen blíže, když i jeho herní výkon byl vskutku dobrý.

Hosté zcela ovládli úvodní dějství a po necelé půl hodině hry se tak dočkali zaslouženého vedení. Po centru Rogiera Meijera se dostal do zakončení Michael De Leeuw, avšak z voleje pálil příliš vysoko. De Leeuw byl poté nejaktivnějším mužem na hřišti a ve 27. minutě připravil vedoucí trefu. Svým krásným centrem našel ve vápně osamoceného Rydella Poepona a tento útočník se zabijáckým instinktem nemohl zblízka minout.

Z pohledu domácích se dá snad zmínit pouze pokus z 38. minuty, kdy vypálil Mitchell te Vrede, ovšem jeho rána z patnácti metrů šla příliš vysoko a gólman hostů Joost Terol neměl v prvním poločase žádnou práci. Po obrátce navíc mohli jít hosté do dvoubrankového vedení, když po centru Gregora Breinburga hlavičkoval těsně nad branku De Leeuw. Poté se dostal do hlavičkového pokusu též Poepon, avšak brankář Wesley De Ruiter si připsal pohodlný zákrok.

Domácí ožili v závěrečné dvacetiminutovce a výrazně přidali, zatímco De Graafschap chtěl za každou cenu výsledek ubránit. Což vskutku možná byla chyba. Nejprve v 73. minutě musel Terol zlikvidovat povedenou střelu Rolanda Alberga, jenže o deset minut později už nezmohl nic. Ve vápně se totiž v 83. minutě otočil Leendart van Steensel a přízemní střelou rozvlnil síť. Konec duelu se už jen dohrával a diváci tak mohli alespoň částečně odcházet spokojení.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - FC Twente 1:5

20.08.2011 19:45

Góly: 87. Luciano Narsingh - 27. Luuk de Jong, 30. Willem Janssen, 45. Marc Janko, 66. Emir Bajrami, 88. Marc Janko (pen.)

Fotbalisté Twente jsou i nadále stoprocentní, ve 3. kole pořádným způsobem naložili venku Heerenveenu. Takový debakl, jakým byl konečný výsledek 1:5, asi domácí lodivod Ron Jans nečekal. Jenže hosté prostě jen trestali tvrdými ránami jako bičem soupeřovu laxnost a po právu se zlatí na prvním místě tabulky.

Hosty dostal do varu ve 27. minutě De Jong. Do té doby trochu únavný průběh rozsekl svou dělovkou, se kterou se prostě nemazlil a vymetl s ní pavouky v šibenici Vandenbusscheho brány. Za dvě minuty domácí dostali druhý úder, Ruiz nahrál do dobré pozice Jansenovi, který bez milosti poslal míč znovu do sítě.

A že by se nad svým výkonem měl Heerenveen v kabině pořádně zamyslet, ukázal ještě ve 45. minutě Janko, který podobně jako jeho kolega De Jong svou střelou trefil horní růžek. Domácí si zřejmě opravdu museli o lecčems popovídat a do druhé půle nevstoupili úplně špatně. Avšak Janmaat v největší možnosti hlavou mířil mimo.

Do konce zápasu zbývalo ještě 24 minut, ale Twente ani za svého příjemného stavu soupeře nijak nešetřilo. Bejrami zvyšoval na 4:0 a tři minuty před koncem ještě jednou skóroval Janko z penalty poté, co ho ve vápně srazil El Akchaoui. To už ale předtím alespoň jeden gól nasadili na šňůru i domácí, když v 83. minutě Narsingh překonal brankáře Boschkera z blízkosti.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Utrecht 2:1

20.08.2011 18:45

Góly: 6. Wilfried Bony, 89. Wilfried Bony - 26. Jacob Mulenga

Vitesse zvládlo domácí utkání s De Graafschapem a po devadesáti minutách se mohli hráči žlutočerného celku radovat z vítězství 2:1. Dvěma brankami se zaskvěl exsparťanský miláček Bony Wilfried.

Začátek utkání byl poněkud netrpělivý. Oba celky dělali jednu chybu za druhou a rozehrávka byla spíše kostrbatá. První velká šance však přišla brzy, již v 6. minutě totiž hostující Alexander Gerndt fouloval domácího Alexandera Buttnera v pokutovém území a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Bony Wilfried a přesnou otevřel skóre.

Utkání bylo poté velmi vyrovnané. Další velká šance přišla až ve 26. minutě. K volnému přímému kopu se postavil hostující Gerndt. Jeho ránu však domácí brankář vyrazit. Bohužel však pro SBV se míč odrazil přímo na kopačky osamoceného Mulengy, který snadno vyrovnal.

Po poločase se hra trošku zrychlila, ale o šance bylo nouze stejně jako v tom prvním. Velká šance pro hostující celek přišla v 64. minutě, kdy se ke střele dostal Gerndt. Jeho pokus však domácí brankář dokázal snadno zneškodnit.

Poté přišla pro hostující celek nešťastná situace. Hostující Marcus Nilsson totiž nevybíravým způsobem fauloval Franka van der Struijka. Rozhodčí neváhal a okamžitě poslal Nilssona do sprch.

Přesilovou hru chtěli domácí využít a vše vrhli do útoku. Zvýšená aktivita se vyplatila a v 89. minutě se druhým zásahem zapsal do tabulky střelců exsparťanský Bony Wilfried, který tak rozhodl o vítězství domácích 2:1.

Více informací k zápasu

Roda JC - RKC Waalwijk 0:2

19.08.2011 20:00

Góly: 48. Ard van Peppen, 83. Geoffrey Castillion

Již v úvodních dvou kolech se prezentoval Waalwijk sympatickými výkony, na svou první výhru ale dosáhl až nyní. Do Kerkrade sice rozhodně neodjížděl v roli favorita, i přesto ale nakonec odcházel ze zápasu s Rodou se třemi body v kapse. O dvougólové vítězství se střelecky postarali Castillion a van Peppen.

První vážnější šance zápasu každopádně patřila domácím hráčům. Už ve třetí minutě zaměstnal gólmana Zoeta střelou z hranice šestnáctky Pluim, následně se dostal k dorážce ještě kanonýr Junker, ale z úhlu na hostující brankáře nevyzrál. Zhruba o deset minut později mohl špatného rozehrání gólmana Pruse využít ten Voorde, jenže míč poslal asi metr nad.

Krátce na to neuspěl v zakončení ani jeho útočný parťák Castillion. Waalwijk byl v prvním poločase o poznání nebezpečnější a i v závěru poločasu dal o sobě vědět. Střílejícímu Meijersovi ovšem chyběla větší dávka přesnosti. Hned z protiútoku mohla udeřit Roda, jenže Junkerovi se podařilo nastřelit pouze tyč.

Prvního gólu se tak diváci dočkali až ve 48. minutě. To se míče chopil levý obránce Ard van Peppen, za pokutovým území domácích si udělal prostor ke střele a zhruba z dvaceti metrů krásnou ranou do rohu brány nedal Prusovi šanci. Roda pochopitelně chtěla na nepříznivý stav zareagovat, jenže její snaha k ničemu pořádnému nevedla. Za zmínku snad stojí jen nepřesná hlavička Pluima.

Gólu se svěřenci trenéra van Veldhovena dočkali až v 80. minutě, ten ale nakonec stejně neplatil. Při zakončení stál totiž Malki v ofsajdu. O tři minuty později naopak Waalwijk pojistil své vedení. Sno vedl rychlý protiútok, chytrou přihrávkou do běhu následně přenechal míč Castillionovi, který z hranice šestnáctky úspěšně zakončil a pečetil tak vítězství hostů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente33008:19
2.AFC Ajax321011:47
3.SBV Vitesse32106:17
 Feyenoord Rotterdam32106:17
5.AZ Alkmaar32017:36
6.PSV Eindhoven32015:36
7.Heracles Almelo31205:45
8.FC Groningen31117:64
9.RKC Waalwijk31114:34
10.NEC Nijmegen31114:64
11.Roda JC31022:63
12.FC Utrecht30213:42
13.BV De Graafschap30214:72
14.VVV Venlo30212:62
15.NAC Breda30123:51
16.SBV Excelsior30121:51
17.ADO Den Haag30122:71
18.SC Heerenveen30124:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

Výkony Bonyho jdou, doufám, zápas od zápasu vzhůru

Reagovat
fantomas

Určitě, je to nejlepší útočník Eredivisie.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to myslíš ironicky..

Reagovat
smazaný uživatel

počkát, já už když odcházel tak jsem mu věřil, že to dotáhne za rok do Ajaxu .. tak uvidíme, přece jen, útočníka budem potřebovat

Reagovat
fantomas

Jistěže.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Utrecht kaput

Reagovat
fantomas

Teda Rodo, Rodo...

Reagovat
One-Real

Pěkně Bony, snad mu to tak půjde i dál.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Bony, jsem na Tebe pyšnej!

Reagovat
Josifek

Jestli Bonymu vydrží zdraví, tak by těch nějakých 20 branek mohl dát, po sezoně by mohl třeba do PSV, Toivonen by už mohl odejít..

Reagovat
smazaný uživatel

Bony půjde do Chelsea

Reagovat
exse

Bony, Kucka, Pekhart jen potvrzují že GL má svoji úroveň a hráči co jsou nejlepší v ní můžou patřit k nejlepším i v lepších ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Zas nepřehánět, tohle jsou až moc předčasné soudy. Pekhart má odehrané 3 zápasy, Bonymu to celkem střílí a Kucku taky chválí, ale patřit mezi nejlepší ve svých ligách ? Zas nepřehánějme.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
exse

Ok Pekharta jsem ustřelil, ale Kucka a Bony určitě, Kucku po půl roce chcou nejlepší týmy Italský ligy, takže asi v něm něco bude a Bony nebýt zraněnej tak už taky patří k nejlepším střelcům, což se mu doufám letos povede.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono že každej hrác by měl projít Spartou, kde je nejlepší zázemí u nás a na nejvyší profesionalita, která se blíží tomu jak to chodí v jinejch evropskejch týmech. Ty co byli ve Spartě, tak se většinou neztratí, ale ty co odešli z jinýho českýho týmu tak bylo velký procento že vyhořej a vrátěj se zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně dřív platilo, ale zdá se, že poslední dobou už tomu tak úplně není

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mělo by bejt zas.. protože ty 3 víše zmiňovaní prošli, i když Pekhart jen půl roku, ale i tak..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to jestli někdo projde Spartou nebo ne je úplně jedno

Reagovat
naheCZ

jo ale Pekhartovo působení ve Spartě byla spíš chyba než že by mu to prospělo....

Reagovat
cetto

mhm

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle hráči si taky počkali na výhodnou nabídku(né z hlediska peněz) a neodešli při první nabídce z PODPRŮMĚRNÝCH klubů z Ruska nebo Turecka. I když je to otázka, jestli o ty hráče, co choděj do Rostovů, Manisasporů, nebo Vladikavkazů nějaký takový kluby stojej, ale řekl bych že časem by ta nabídka přišla určitě...

Reagovat
Godwinson

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

dobre jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Bony gratulace,paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Bony výborně přeji mu to :)

Reagovat
fantomas

Další hloupě ztracený vedení..

Reagovat
afc ajax

zajtra si ideme po tri body

Reagovat
Tigerinho

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Twente paráda, Psycho ich musí asi bičom preháňať Skvelá generálka pred vyradením Benfiky , Bajramiho luxusná trefa, Bramov nemenej luxusnejší pas na De Jonga, Janssen takmer zmasakroval brankára domácich pri svojej trefe Pohodička deň. Mimochodom, Vitesse svoj prvý gól síce dosiahlo z penalty, ale ten faul bol minimálne meter pred vápnom, keď ešte faulujúci hráč sa od miesta inkriminovaného momentu nepohol ani centimeter. Rozhodcov by som za takéto vážne chyby rozhodne trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

vic takovych hracu do nasi ligy jedine takovy hraci jako byl Bony posunou ligu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum v PSV, to jsem nějak zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

Bony, paráda I když nejsem sparťan, tak mu rozhodně úspěchy přeji... Ale spíš mě zaujalo FC Twente, respektivě spíše jejich trenér Co Adriaanse... I když jsem neviděl žádný jejich zápas, ale nejspíš je pravda co se o něm povídá: "umí vytáhnout z mužstva to nejlepší"

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne si ešte zachytá aj Boeschker, ktorému Preud'homme prakticky nedával šancu.

Reagovat
Stiksxx

skvělý výkon tři goly a ještě s nulou..už třetí v řadě. Ted potaháme doma Ried a pak v lize Excelsior a Holandsko třes se! Dries je hráč jak kráva! Dneska golík a dvě asistence Wijnaldum taky pecka! Gol a asistence. Oba první goly krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si myslel Mertense ale Dries hrál taky dobře na stoperovi :) O moc lepší než Marcelo!

Reagovat
Stiksxx

To si pleteš. Dries Mertens a Timothy Derijck.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaj omluva! mimochodem jsem zvědav, kdy dostane šanci nový golman :)

Reagovat
Stiksxx

to já taky..ale tak v tuto sezonu zatím není potřeba..Isaksson zatim chytá dobře si myslím. zaklepávám to.

Reagovat
smazaný uživatel

Stiksxx: Nevidel si prvni zapas v Riedu? Jak to vypadalo prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

vydel som druhy polcas,ale bieda..to iste co proti RKC v lige..

Reagovat
Stiksxx

já to taky neviděl, ale co psali kluci na psv na fb, tak to bylo mizerný přesně jak píše romco jako proti RKC..i když dopředu toho Ried moc neudělal..to zas Waalwijk byl nebezpečnější..Ale PSV dalo gol a sudí jim ho neuznali pro ofsajd ale ze záznamu je vidět, že o žádný ofsajd nešlo..takže škoda no..ale stejně si je potaháme doma.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Byste nedali na fotku Bonyho ani kdyby otočil pěti gólama a byl nejlepším střelcem ligy

Reagovat
Losinho

On na fotce byl, to je snad u všech souhrnů / preview, že se fotka průběžně mění.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Carlos Juan Pablo

První půlrok v novém klubu, necelých 7 utkání, tři góly. Nová sezóna 3 zápasy, 3 branky. A neustále tak podceňovanej od místního

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

waalwijk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele