základní část, 3. kolo
21.08.2011 12:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - Feyenoord Rotterdam 1:1

Stoprocentní bilance Feyenoordu je tatam. Na půdě Heraclesu se dnes rotterdamským fotbalistům příliš nedařilo, i proto brali nakonec jen bod za remízu 1:1. Za domácí mířil do černého útočník Glynor Plet, hosté vyrovnali v 78. minutě zásluhou Guyona Fernandeze.

První poločas žádnou branku nepřinesl, a tak diváci museli být rádi za každou zajímavou gólovou příležitost. Těch ale stejně moc nebylo. O poznání nebezpečnější byl každopádně hostující Feyenoord, který mohl jít ve 29. minutě dokonce do vedení. Z hranice vápna střílel nebezpečně Fernandez, byl ovšem vychytán gólmanem Pasveerem.

Těsně před přestávkou dali o sobě svěřenci trenéra Koemana vědět znovu. Nejprve ale také Jerson Cabral narazil na výborného Pasveera, krátce na to naopak pálil z větší vzdálenosti nepřesně obránce Stefan De Vrij.

Po změně stran nastoupil Heracles jako vyměněný a hned v úvodu nepříjemně zahrozil. Do zakončení se prodral útočník Darl Douglas a všechny hostující fanoušky vystrašil zajímavou střelou do rohu brány. Tu se štěstím zlikvidoval Erwin Mulder. V 63. minutě už ale rotterdamský gólman tolik štěstí neměl. Rychlonohý Plet si výborně zpracoval přihrávku od Armenterose a po pár sekundách na hřišti poslal Heracles do vedení.

Až po tomto momentu Feyenoord opět konečně ožil a začal nebezpečně zlobit. Za zmínku stojí především dalekonosný pokus Rona Vlaara, se kterým měl Pasveer obrovské problémy. V 78. minutě nakonec hosté přeci jen udeřili. Z levé strany nacentroval do šestnáctky Schaken, tam se dostal k zakončení Fernandez a pečetil na konečných 1:1.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele