základní část, 3. kolo
20.08.2011 18:45 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - FC Utrecht 2:1

Vitesse zvládlo domácí utkání s De Graafschapem a po devadesáti minutách se mohli hráči žlutočerného celku radovat z vítězství 2:1. Dvěma brankami se zaskvěl exsparťanský miláček Bony Wilfried.

Začátek utkání byl poněkud netrpělivý. Oba celky dělali jednu chybu za druhou a rozehrávka byla spíše kostrbatá. První velká šance však přišla brzy, již v 6. minutě totiž hostující Alexander Gerndt fouloval domácího Alexandera Buttnera v pokutovém území a rozhodčí okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Bony Wilfried a přesnou otevřel skóre.

Utkání bylo poté velmi vyrovnané. Další velká šance přišla až ve 26. minutě. K volnému přímému kopu se postavil hostující Gerndt. Jeho ránu však domácí brankář vyrazit. Bohužel však pro SBV se míč odrazil přímo na kopačky osamoceného Mulengy, který snadno vyrovnal.

Po poločase se hra trošku zrychlila, ale o šance bylo nouze stejně jako v tom prvním. Velká šance pro hostující celek přišla v 64. minutě, kdy se ke střele dostal Gerndt. Jeho pokus však domácí brankář dokázal snadno zneškodnit.

Poté přišla pro hostující celek nešťastná situace. Hostující Marcus Nilsson totiž nevybíravým způsobem fauloval Franka van der Struijka. Rozhodčí neváhal a okamžitě poslal Nilssona do sprch.

Přesilovou hru chtěli domácí využít a vše vrhli do útoku. Zvýšená aktivita se vyplatila a v 89. minutě se druhým zásahem zapsal do tabulky střelců exsparťanský Bony Wilfried, který tak rozhodl o vítězství domácích 2:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrá práce Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál, Bony!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele