Nizozemská Eredivisie - souhrn 29. kola

02.04.2011, 20:43, aktualizováno 03.04.2011, 16:25
Komentáře a souhrny
Twente zvládlo šlágr kola na výbornou, dvěma brankami Janssena porazilo PSV a předskočilo ho v tabulce. Jeho náskok je na prvním místě dvoubodový. Ajax porazil Venlo, tři body si připsal i Groningen a uspěl i Alkmaar. V Tilburgu padlo devět branek a nakonec se radovala Roda, druhou trefu za Vitesse si připsal Bony Wilfried...

AFC Ajax - Heracles Almelo 3:0

03.04.2011 14:30

Góly: 58. Oleguer, 65. Siem de Jong, 81. Aras Özbiliz

Žádná procházka růžovou zahradou to sice nebyla, svůj úkol ale dokázal Ajax splnit. Proti rozjetému Heraclesu se nemohl dlouhou dobu prosadit, nakonec ale zasadil svému soupeři tři údery a slaví přesvědčivou výhru. I přesto ale stále ztrácí na čelo tabulky pět bodů.

Zápas mohl začít pro domácí borce hodně špatně. Po pár minutách totiž předvedl gólman Kenneth Vermeer obrovskou hrubku, když nedokázal zkrotit centr Fledderuse. Naštěstí to ale pro něj dobře dopadlo. Zanedlouho si už však amsterdamská brankářská jednička napravila svou reputaci, a to když dokázala zlikvidovat ránu Darla Douglase.

Heracles byl ovšem i nadále při chuti a zadáci Ajaxu se místy skutečně nenudili. Perné chvilky zažil především velezkušený André Ooijer, který musel ránu Overtooma vykopávat až z brankové čáry. Svěřenci trenéra De Boera poté ale přebrali otěže zápasů a začali nebezpečně hrozit. Jenže jak hlavička El Hamdaouiho, tak i střela Ebecilia se s úspěchem nesetkaly, a proto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

První změnu stavu přinesla až 58. minuta. Hostující gólman Remko Pasveer podcenil centr Sulejmaniho a míč vyrazil pouze za sebe, kde se zjevil obránce Oleguer a pohodlně skóroval do prázdné brány. Ajax se tak dostal na koně a už za dalších sedm minut přidal druhý zásah. Do šestnáctky Almela poslal přesný centr Christian Eriksen, čehož okamžitě využil Siem De Jong a se štěstím propasíroval míč do sítě.

Tato branka jakýkoliv odpor Heraclesu zlomila, a tak Ajax bez větších potíží dokráčel k povinným třem bodům. V závěru navíc přidal ještě třetí branku. V šestnáctce se míč odrazil k úplně volnému Ozbilizovi, který jej bez problémů napálil do brány.

Více informací k zápasu

FC Groningen - VVV Venlo 3:2

03.04.2011 14:30

Góly: 16. Dušan Tadić, 22. Andreas Granqvist, 45. Nicklas Pedersen - 41. Dario Vujicević, 59. Robert Cullen

Groningen zvládl roli favorita a na domácí půdě zdolal Venlo těsně 3:2.

Začátek utkání zachytil lépe domácí celek. Netrvalo dlouho a diváci se dočkali i první branky. Ta přišla v běžící 16. minutě, když se po pravé straně perfektně uvolnil Thomas Enevoldsen a přesným centrem našel nabíhajícího Tadiče. Ten se zavěsil do vzduchu a přesným zásahem poslal domácí do vedení.

Netrvalo dlouho a v Groningenu bylo mnohem veseleji a byl u toho opět Tadič. Ten totiž ve 22. minutě zahrával rohový kop, jehož provedení bylo natolik povedené, že tvrdé zakončení nabíhajícího Granqvista bylo už jen třešničkou na dortu.

První poločas se chýlil ke konci a zdálo se, že se za stavu 2:0 půjde i do kabin. Proti však byli hráči hostujícího VVV. Psala se totiž 41. minuta a ze vzdálenosti dobrých 25ti metrů napřáhl ke střele Vujičevič. Jeho ránu nakonec zastavila až síť domácí branky a Venlo se v tu ránu ocitlo v kontaktu s Groningenem.

Jakékoliv pochyby o domácí snaze vyhrát však vyvrátil Nicklas Pedersen. Ten se totiž ještě do poločasu zasloužil o navrácení dvoubrankového vedení na domácí stranu, když se po výborné spolupráci s Enevoldsenem v nastaveném čase prvního dějství skvěle trefil a stanovil tak poločasový výsledek 3:1.

Druhá půle začala hodně opatrně. Domácí celek nechtěl rychle inkasovat, avšak právě to se stalo. V běžící 59. minutě se uvolnil Ahmed Musa a skvělou přihrávkou našel Cullena, který tvrdou ranou snížil na 3:2. Bohužel pro hostující celek zatáhl Groningen svou obranu natolik, že VVV nemohlo najít cestu jak ji překonat. Utkání se tak poklidně dohrálo a skončilo výsledkem 3:2.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - NEC Nijmegen 2:1

03.04.2011 12:30

Góly: 12. Wilfried Bony, 80. Marcus Pedersen - 66. John Goossens

Vitesse i nadále směřuje k záchraně a na sobotní vítězství svého konkurenta Excelsirou odpovědělo tou samou notou, když doma skolilo Nijmegen 2:1. Lví podíl měl na výhře i Bony Wilfried, čerstvá posila domácího celku, který zařídil první branku. Hosté sice snížili Goossensem, ale v 80. minutě dokázal ještě změnit výsledek Pedersen.

Zdá se, že bývalý útočník Sparty Wilfried se v Nizozemsku pomaluje a jistě zabydluje. Už v 11. minutě totiž poslal svůj nový klub do vedení a vsítil již svou druhou branku v teprve druhém utkání, do kterého nastoupil. Přitom naposledy si Bony zahrál jen druhou půli 20. února proti De Graafschapu, kde otevíral skóre a Vitesse tehdy nakonec zvítězilo 2:0.

Obrovskou hrubku v tomto utkání vyrobil ve vápně bek Nuytinck a rodák z Pobřeží slonoviny neměl problémy zacílit. Hostující Schone sice mohl vyrovnat, ale jeho střela z přímého kopu zamířila jen do připravené zdi. V 66. minutě se již NEC přece jenom podařilo srovnat. A prsty v tom měl opět Schone.

Ten totiž vyslal do velké šance spoluhráče Goossense, který jí v žádném případě nepohrdl a fantastickou ranou zamířil do šibenice. Na druhé straně musel čarovat gólman Cillessen, jenž polapil pokus Yasudy. Domácí jinak ve zbytku zápasu soupeře tlačili a nakonec se zásluhou své aktivní hry dočkali i zasloužené trefy.

Domácí brankář Room se sice musel činit vůči Vleminckxovi, jenž svou dělovkou pořádně vystrašil domácí fandy, ti se ale nakonec radovali deset minut před koncem z rozhodujícího gólu utkání, který zařídil jejich miláčkům konečné tři body. Aissati našel svým centrem náhradníka Pedersena a ten měl z blízkosti již snadnou úlohu, jak rozvlnit síť.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - ADO Den Haag 2:3

03.04.2011 12:30

Góly: 33. Édouard Duplan, 77. Kevin Strootman - 39. Charlton Vicento, 63. Alexandar Radosavljević, 66. Dmitrij Bulykin (pen.)

O evropské poháry bojující Utrecht zaznamenal v nejnevhodnější dobu porážku 2:3 s Den Haagem, a protože sedmá Roda v sobotu dokázala divoce zvítězit 5:4 na půdě Willem II, ztrácí domácí celek na tohoto soupeře již šest bodů. Hosté přitom hráli posledních patnáct minut o deseti, i tak se mu však nepříznivý stav obrátit nepodařilo.

Ve 24. minutě musel domácí brankář Vorm vytěsňovat povedenou střelu Bulykina do zámezí, až šest minut poté si také Utrecht vytvořil vůbec svou první šanci v utkání, jenže Asare pálil z voleje jen vedle brány. Ve 33. minutě přišla na řadu druhá příležitost domácího celku a ta již skončila brankou.

Zařídil jí Duplan, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a poprvé překonal hostujícího gólmana Coutinha. Ovšem za dalších pět minut bylo již srovnáno. Toornstraova přihrávka našla Vicenta a ten našel místo u levé tyčky Vormovy brány. Domácí následně nezachytili úvodní čtvrthodinu ve druhé půli a soupeř se radoval ze dvou rychlých gólů.

Ten první si v 62. minutě na své konto připsal úplně volný Radosavljevič, který hlavou pohodlně usměrnil do brány centr Verhoeka. A o čtyři minuty později skóroval chladnokrevně z penalty Bulykin poté, co rozhodčí Braamhaar nařídil rozehrání z bílého puntíku za faul Cornelisseho na Vicenta, jehož držel za dres.

Aktivní Vicento si bohužel pokazil dobře odehraný zápas vyloučením ze 75. minuty. Přitom červenou kartu obdržel naprosto zbytečně, něco si horlivě vyřizoval s protihráčem Schutem, oba do sebe dokonce narazili rameny a došlo k potyčce. Protože už však hostující forvard jednu žlutou měl, proměnila se ta druhá v rudou barvu.

Naštěstí pro Den Haag nemělo oslabení vliv na konečném faktu zisku tří bodů. Utrecht totiž dvoubrankové manko dokázal jenom stáhnout snižujícím gólem ze 77. minuty, tedy jen chviličku po červené kartě. Jenže Strootmanova přesná střela byla vlastně k ničemu, domácí totiž ve zbytku zápasu již síť nerozvlnili.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - AZ Alkmaar 0:1

02.04.2011 20:45

Góly: 44. Charlison Benschop

Alkmaar oživil svou naději na třetí místo v tabulce a vzhledem k situaci ještě může pět kol před koncem s přehledem bojovat s Ajaxem, který sehraje svůj duel v neděli. Feyenoord naopak klesl na třináctou pozici a prohrál podruhé v řadě, jeho ambice na účast v kvalifikaci o evropskou ligu výrazně poklesly. Nyní se už zřejmě bude soustředit, aby se prokousal do horní poloviny tabulky, tedy alespoň na deváté místo.

Alkmaar si navíc pojistil se ziskem dvaapadesáti bodů čtvrté místo a má na ostatní soupeře k dobru čtyři body, což je v tuto chvíli celkem solidní náskok. Hosté rozhodli o svém vítězství těsně před poločasem, když se ve vyrovnaném klání trefil Charlison Benschop. Feyenoord pohřbil své naděje na bodový zisk v 60. minutě, když Gill Swerts šel předčasně do sprch. Kuriózní je, že to byla jediná karta udělena domácímu celku.

V dresu Alkmaaru se už mezi třem tyčemi objevil hvězdný gólman Sergio Romero a určitě svému výběru pomohl. Poprvé vážněji zahrozili domácí, když Romera prověřil Diego Biseswar, jenže s dalekonosnou střelou si hostující brankář s přehledem poradil. Alkmaar vážněji pohrozil až deset minut před přestávkou, když po pasu Maartena Martense střílel Pontus Wernbloom, ovšem brankář Rob van Dijk na brankové čáře zachránil.

Hned na to na levé straně unikl Benshop a poslal ránu pod tělo van Dijka, jenže jeho pokus branku o malý kousek minul. Ve 44. minutě se AZ už dočkalo. Po centru Martense z levé strany velmi svižně vypálil právě aktivní Benshop a překvapil van Dijka, balón skončil v dolním rohu. Po pauze se domácí snažili v úvodní čtvrthodině srovnat. Dobrou střelu vyslal Luc Castagnios, Romero ale předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil mimo.

V 60. minutě udělal Swerts naprosto nepochopitelný brutální zákrok na Martense, který byl zraněn a zřejmě na určitou dobu bude mimo hru. Sudí o Swertsově vyloučení ani na vteřinku nepochyboval a Alkmaaru už stačilo v poklidu dohrát závěrečnou půlhodinu proti oslabenému soupeři. Rotterdamský celek si nic vážnějšího již nevypracoval. V příštím kole bude moci Feyenoord složit reparát v Utrechtu, Alkmaar přivítá Bredu.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - NAC Breda 1:3

02.04.2011 19:45

Góly: 74. Yuri Rose - 29. Leonardo, 79. Anthony Lurling, 85. Donny Gorter (pen.)

De Graafschap nepotvrdil roli domácího favorita a po bezzubém výkonu podlehl Bredě 1:3.

Začátek utkání patřil jednoznačně hostujícímu celku. Ten si hned od prvních minut stavěl silné základy pro duel a domácí obrana již od začátku mohla tušit, že toto utkání nebude nikterak jednoduché. Uběhlo 29 minut a hostující celek se propracoval do výborné šance na jejímž konci stál Leonardo. Ten si pohrál s obranou a přesnou ranou poslal NAC do vedení.

Tím skončil první poločas. Ten po brance Leonarda nic nenabídl a celý De Graafschap čekal, že se domácí celek požene za vyrovnáním. Druhý poločas ovšem opět ovládla hostující Breda.

Domácí však přesto dokázali srovnat krok. Běžela 74. minuta a perfektní centr do pokutového území vyslal Frankel. Na ten si naběhl a skvěle naskočil Rose. Jeho přímá rána znamenala kýžené vyrovnání. Toho si ovšem De Graafschap dlouho neužil. O pět minut později se totiž skvěle prosadil Lurling a Breda šla opět do vedení.

Na řadu přišla 85. minuta a s ní perfektní možnost pro hostující celek. Breda totiž po faulu Meijnera, který vzápětí uviděl červenou kartu, dostala výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Gorter a technickou střelou poslal Bredu do vedení 1:3. V samotném konci však mohl být výsledek ještě lepší pro hostující celek. Další pokutový kop však již Gorter neproměnil.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - SBV Excelsior 2:3

02.04.2011 19:45

Góly: 2. Michel Breuer, 31. Bas Dost - 76. Geert-Arend Roorda, 81. Geert-Arend Roorda, 90. Nayib Lagouireh

Velké věci se děly na stánku v Heernveenu, a i když to ještě čtvrthodiny před koncem vypadalo na jasné vítězství domácího celku, tak nováček z Excelsioru dokázal duel dokonce otočit a nasázet soupeři hned tři branky. Díky zisku tří bodů proto oživil naději na záchranu, nyní ztrácí na patnáctý Arnhem čtyři body. Nicméně na Vitesse ještě čeká domácí dohrávka s Nijmegenem. Heerenveen se v jarní části stále trápí.

Nejenže prohrává jedno utkání za druhým, ale nedokáže si už ani pohlídat jasné tři body a během čtvrthodiny ztratí vyhraný duel. Díky tomu domácí klesli na dvanáctou příčku v Eredivisii a jejich naděje prokousat se do předkola Evropské ligy výrazně klesly. Heerenveen získal v jarní části sezóny pouze pět bodů, což j nejméně z celé soutěže. A proto nyní paběrkuje v dolní polovině tabulky, času na zlepšení už je opravdu velmi málo.

Domácí šli do vedení už ve druhé minutě a výsledek pojistili po půl hodině hry. Avšak hosté během pěti minut srovnali, když se v rozmezí 76. až 81. minuty trefil Geert Arend Roorda. Hned za další čtyři minuty musel jít po zbytečném faulu předčasně do sprch záložník Heerenveenu Christian Grindheim a aby toho pro domácí příznivce nebylo málo, tak v nastaveném čase otočil průběh střídající Nayib Lagouireh.

Heerenveen využil hned první vážnější akci zápasu, po rohovém kopu Oussama Assaidiho dokázal balón mezi tři tyče usměrnit Michel Breuer. Na druhé straně to v podobné situaci zkoušeli hosté, v 19. minutě po rohovém kopu Ryana Koolwijka střílel Daan Bovenberg, jenže trefil pouze rameno gólmana Kevina Stuhra-Ellegaarda Ve 31. minutě udělal Assaidi ve vápně prostor Dostovi a ten zamířil přímo do dolního rohu - 2:0.

Ve druhé půli se hra vyrovnala a závěr patřil Excelsioru. Po rohovém kopu Koolwijka dokázal Roorda umístit balón podél gólmana Ellegaarda. Za dalších pět minut vyslal excelentní přihrávku Tim Vinckem a Roorda silnou střelou nedal Ellegaardovi šanci podruhé. Hned na to Grindheim neprofesionálně fauloval ve vápně Leena van Steensela sudí ho správně poslal předčasně do sprch. Na závěr utkání po přihrávce Koolwijka otočil na konečných 3:2 pro Excelsior kroucenou střelou mladíček Lagouireh.

Více informací k zápasu

Willem II - Roda JC 4:5

02.04.2011 19:45

Góly: 30. Andreas Lasnik (pen.), 57. Bart Biemans, 80. Andreas Lasnik, 90. Maceo Rigters - 49. Pa-Modou Kah, 62. Morten Skoubo, 64. Ruud Vormer, 75. Davy De Fauw, 83. Ruud Vormer

Na domácím stadionu Willem II přivítal domácí celek Rodu. Utkání nabídlo devět branek a jednu červenou kartu. Diváci tak po devadesáti minutách odcházeli rozhodně spokojení.

Začátek utkání byl opatrný. Obě mužstva se spíše oťukávala. Po půlhodině hry ovšem hostující celek nezvládl obranou fázi své hry a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Andreas Lasnik a přesnou ranou poslal domácí do vedení.

Tím však účet prvního poločasu skončil. Prvních 45 minut přinesly pouze jednu branku a minimum šancí. Druhé dějství však bylo protipólem toho prvního. Hned od začátku začal hostující celek kousat a domácí byli nuceni se bránit.

Běžela 49. minuta a parádní akcí se blýskl Martin Skoubo. Ten se proháčkoval skrze obranu a perfektním pasem našel volného Pa-Modou Kaha, který přesnou ranou srovnal stav utkání. Radost Rody však netrvala dlouho. O osm minut později se zpoza hostujícího vápna vynořil domácí Bart Biemans. Jeho parádní trefa strhla vedení opět na domácí stranu.

Po hodině hry však přišly velké chvíle Rody. Nejprve se v 62. minutě po parádním uvolnění trefil Skoubo. Oběhly pouhé dvě minuty a do další skvělé akce se dostal Vormer. Ten si našel místo v pokutovém území a po perfektní přihrávce ze strany skvěle umístil míč za záda domácího brankáře.

Psala se 75. minuta a hosté znovu útočili. Tentokrát skvělou akci zužitkoval De Fauw, který perfektní přízemní střelou poslal Rodu již do dvoubrankového vedení. Domácí ovšem nepadli do kolen a za necelých pět minut se vrátili do zápasu a nebyl to nikdo jiný než Lasnik, který perfektně zakroutil volný přímý kop a snížil na rozdíl jedné branky.

O tři minuty později však hosté opět drželi všechny trumfy v ruce. Míše se zmocnil Wormer a šikovnou střelou v těsné blízkosti domácí branky vsítil pátou branku Rody. Domácí již v samotném závěru ztráceli půdu pod nohama a vše vyústilo ve vyloučení Swinkelse. V nastaveném čase tak další brankou domácích korigoval výsledek na konečných 4:5 Rigter.

Více informací k zápasu

FC Twente - PSV Eindhoven 2:0

02.04.2011 18:45

Góly: 64. Theo Janssen (pen.), 82. Theo Janssen

Hned první zápas 29. kola připravil divákům opravdový šlágr. Proti sobě se totiž postavily Twente s Eindhovenem a bojovaly o velmi důležité tři body. Ty si nakonec na své konto připíše domácí tým, který po dvou gólech Janssena vyhrál 2:0.

Fanoušci věřili, že oba celky na to vletí ve velkém stylu hned od začátku a oni budou svědky prvotřídní podívané. V úvodních minutách se ale hrál především opatrný fotbal, který žádným velkým gólovým šancím nepřál. Za zmínku snad stojí jen hlavička Engelaara, se kterou si ale stejně nakonec bez problémů poradil gólman Michajlov.

Až jedenáctá minuta přinesla do hry konečně pořádnou dávku vzruchu. Na centr od rohového praporku si naskočil Luuk de Jong a míč poslal výborně k tyčce, kde na něj gólman Isaksson nedosáhl, a proto musel zakročit hostující útočník Lens. Ten jej sice dokázal odvrátit, ale očividně si při svém zákroku pomohl rukou. Penalta se ovšem nepískala.

Na druhé straně mohl naopak vstřelit první gól utkání Otman Bakkal, jenže z voleje nemířil přesně. Ještě větší šanci měl zanedlouho Marcus Berg, jenž si zpracoval míč na prsa a z mírného úhlu se snažil překonat připraveného Michajlova. Nakonec ale vybojoval jen rohový kop. Ke konfrontaci těchto dvou hráčů došlo i v 38. minutě a opět z ní vítězně vyšel bulharský gólman. V závěru hrozilo Twente, avšak gól vstřelit nedokázalo.

Po většinu času byl první poločas skutečně maximálně vyrovnaný a ani jeden tým si nebyl schopný vytvořit nějaký intenzivnější tlak. Není tedy divu, že se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ihned po změně stran mělo Twente jasnou gólovku. Bajrami si na hranici šestnáctky udělal dostatek prostoru k zakončení a levačkou vyslal na hostující bránu skutečně nebezpečný pokus. Z gólu se však domácí fanoušci opět radovat nemohli, jelikož míč orazítkoval tyčku a do bezpečí jej následně odkopl Marcelo.

Vytoužená branka nakonec padla v 64. minutě. Ruiz se protáhl okolo Marcela a ten jej v pokutovém území stáhnul k zemi. Píšťalka rozhodčího Blooma tentokrát nezůstal němá a Twente zahrávalo penaltu. Tu s velkým přehledem proměnil nizozemský reprezentant Theo Janssen. Vedení mohl zanedlouho pojistit zkušený Denny Landzaat, jenže nakonec se mu povedlo nastřelit pouze tyč.

Eindhoven se sice následně vrhl do útočení, to se mu ale nakonec vymstilo. Po rychlém protiútoku totiž přidalo Twente druhý gól. Všichni očekávali, že Theo Janssen bude centrovat před bránu na nabíhajícího de Jonga, ten však nakonec překvapil a gólmana Isakssona z velkého úhlu ukázkově přeloboval. Domácí borci už žádné problémy nedovolili a dokráčeli k nesmírně důležité výhře, která je posílá do čela tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente29196456:2863
2.PSV Eindhoven29187472:2861
3.AFC Ajax29177559:2658
4.AZ Alkmaar29157744:3452
5.ADO Den Haag29156858:4351
6.FC Groningen29155957:4550
7.Roda JC291211654:4147
8.FC Utrecht291181045:3841
9.Heracles Almelo291071252:5137
10.NAC Breda291141439:5037
11.NEC Nijmegen29812945:4936
12.SC Heerenveen29981252:4835
13.Feyenoord Rotterdam29971337:4834
14.BV De Graafschap29891228:4833
15.SBV Vitesse29881336:4932
16.SBV Excelsior29741835:5925
17.VVV Venlo29522226:6217
18.Willem II29262132:8012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
Virtuos

Twente to je klub

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Prvé miesto si už Twente nenechá ujsť, dnes dokázal, že je momentálne najlepšie holandské mužstvo. Majstri

Reagovat
smazaný uživatel

to těžko, se podívej jaký mají los..ještě ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde, zdecimovaný Ajax už len šteká, dávno nekúše, Haagu forma večne nevydrží Vy taky hrajete ešte so švábmi a hlavne s Groningenom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už mě prosímtě víc nedráždi sakra...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi ty ten retardovaný slovák Desperado jak byl vonehdá v nějaké TV hovadině o vaření? Tvý kule jsou zdecimovaný a nekoušou Jinač Twente si za to co předvádí v ev. pohárech titul pokud ho získá zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Jn,my jsme si to prosrali sami.Mounir jde do hry,až už je sezoná v prdeli

Reagovat
Stiksxx

Tak jestli nezískáme titul, tak si za to můžeme taky sami..my a nikdo jiný ..ale ještě neni konec.

Reagovat
AjaxFans

Tak u nás bylo tento rok víc problémů než u vás.Suarez @ Urby fuč,náhrada žádná,zkraty u Mounira a těd Cruijff a spol X vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že nechali Luise jít v tu nejnevhodnější dobu bych je vyházel všechny! Teď se strašně diví co že se to děje. Demence

Reagovat
Stiksxx

což to jo, ale my doplacíme na nekvalitní defenzivu, která si nechá několikrát dát gol 5 minut před koncem prodali Afellaye, protože byli v pasti, protože po sezoně by jim už nikdo žádný peníze nedal. Zranil se Reis do konce sezony . Berg ukázal, že je k hovnu. Jako taky žádná náhrada do ofenzivy..Jedinej kdo dokáže tvořit tak je Balazs, ale z lajny se to těžko dělá a hra po stranách a centry do vápna..to se taky lehce předvídá. Navíc, když tam neni žádná věž. Je to celý takový nedodělaný. Doufám, že po sezoně odejde Berg a Kovermans a příjdou alespon nějací ofenzivní a tvořivý hráči na střed a do utoku..a hlavně někoho na stopera pak bych vyměnil i golmana.

Reagovat
Stiksxx

Nezbývá nic jiného než šlapat na 200% a doufat, že Twente klopýtne příležitostí k tomu bude víc než dost..příště doma s Rodou, v Haagu a poslední kolo na Ajaxu..takže nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

neříkej hop, dokud nepřeskočíš.

Reagovat
AjaxFans

Podme Utrecht srovnat

Reagovat
Aldeano

Bony

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bony pán je ho tam škoda

Reagovat
fantomas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jen neřikej, že nemohl jít ještě výš. O tom, že je to kvalitnější liga a jsou zde hlavní skauti, nemá cenu spekulovat. Ale přece jenom, aby hrál největší objev český ligy a jeden z nejlepších střelců EL v celku hrající o sestup...

Reagovat
fantomas

Kolikrát vám mám řikat, že Vitesse fakticky o sestup nehraje...? Náskok maj pořád obrovskej, bylo jasný, že pudou nahoru a já osobně nepochybuju o tom, že budou ještě stoupat/případně že se v klidu zachráněj. Ambice maj slušný, momentálně přece jen plus mínus úměrný Bonyho kvalitám (máte furt tendence ho šíleně přeceňovat) - i když postavení v tabulce ještě vzhledem k nevyvedenýmu startu není adekvátní. Že je snad Arnhem na sestupu, může říct fakt jen nizozemskej analfabet. Nevim, co všechno by se muselo stát, aby šel dolů.

Reagovat
AjaxFans

Se závorkama plně souhlasím.Stím středem a spodekm jsou každý rok výsledky jiné.Kde byl loni Haag a kde je těd?Dá se říct,že si prohodil pozice se švábama.Na Arnhem jsem pár let zpět vsázel,sice to byla asi jedna z mála jejich podařených sezón,ale solidní kurzy.A těd mají silného majitele,tak pujdou navrch,jsou tam jiné týmy ve srajdách...

Reagovat
fantomas

Závorka je tam jen jedna. Jinak jo, Arnhem sice pojede příští rok kvůli hostovačkám z velký části odznova, ale tohleto bylo stejně jen dočasný řešení, aby ten skok od zadluženýho ke zbohatlýmu týmu nebyl tak rychlej jako v jiných případech. Podle mě to tam Jordania zatim vede slušnou cestou, snad se v budoucnu nijak nezblázní.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ok

Reagovat
Filipow

Bony je efektivní frajer, dát gól každých 67,5min. je něco, co nedokáže každý.

Reagovat
AjaxFans

Ze dvou zápasů bych ztoho zázrak nedělal.On mě jako persona nevadí,spíš ty medálná srance a spol kolem něj

Reagovat
Filipow

Já to myslel s mírnou ironií.

Reagovat
Stiksxx

klobouček dolu před Haagem

Reagovat
doNny

ještě pár kol a vyrojí se tu desítky fanoušků Vitesse

Reagovat
EmC

jn "fanousku"

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bony válec

Reagovat
fantomas

Tyhle těžký zápasy Groningen zase proberou! Ale to Play-off stejně nevěstí nic dobrýho zase..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt máte tendenciu komplikovať už trojbodovo našlapnuté zápasy, keď u vás často prichádza po vedení uspokojenie. Inak , Tadič sa javí slušne, ale tú penaltu mu z minula neodpustím

Reagovat
fantomas

Jakou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nepremenenú z minulého kola, ale Granqvist to napravil

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Já právě a vzpomínal, kdy z ní odstřelil Twente...nevěděl sem, že takle Groningenu přeješ.

Reagovat
doNny

Bony střík, střík střík!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele