základní část, 29. kolo
03.04.2011 14:30 CET
3 : 2
(3:1)

Reportáž

FC Groningen - VVV Venlo 3:2

Groningen zvládl roli favorita a na domácí půdě zdolal Venlo těsně 3:2.

Začátek utkání zachytil lépe domácí celek. Netrvalo dlouho a diváci se dočkali i první branky. Ta přišla v běžící 16. minutě, když se po pravé straně perfektně uvolnil Thomas Enevoldsen a přesným centrem našel nabíhajícího Tadiče. Ten se zavěsil do vzduchu a přesným zásahem poslal domácí do vedení.

Netrvalo dlouho a v Groningenu bylo mnohem veseleji a byl u toho opět Tadič. Ten totiž ve 22. minutě zahrával rohový kop, jehož provedení bylo natolik povedené, že tvrdé zakončení nabíhajícího Granqvista bylo už jen třešničkou na dortu.

První poločas se chýlil ke konci a zdálo se, že se za stavu 2:0 půjde i do kabin. Proti však byli hráči hostujícího VVV. Psala se totiž 41. minuta a ze vzdálenosti dobrých 25ti metrů napřáhl ke střele Vujičevič. Jeho ránu nakonec zastavila až síť domácí branky a Venlo se v tu ránu ocitlo v kontaktu s Groningenem.

Jakékoliv pochyby o domácí snaze vyhrát však vyvrátil Nicklas Pedersen. Ten se totiž ještě do poločasu zasloužil o navrácení dvoubrankového vedení na domácí stranu, když se po výborné spolupráci s Enevoldsenem v nastaveném čase prvního dějství skvěle trefil a stanovil tak poločasový výsledek 3:1.

Druhá půle začala hodně opatrně. Domácí celek nechtěl rychle inkasovat, avšak právě to se stalo. V běžící 59. minutě se uvolnil Ahmed Musa a skvělou přihrávkou našel Cullena, který tvrdou ranou snížil na 3:2. Bohužel pro hostující celek zatáhl Groningen svou obranu natolik, že VVV nemohlo najít cestu jak ji překonat. Utkání se tak poklidně dohrálo a skončilo výsledkem 3:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele