základní část, 29. kolo
02.04.2011 19:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

BV De Graafschap - NAC Breda 1:3

De Graafschap nepotvrdil roli domácího favorita a po bezzubém výkonu podlehl Bredě 1:3.

Začátek utkání patřil jednoznačně hostujícímu celku. Ten si hned od prvních minut stavěl silné základy pro duel a domácí obrana již od začátku mohla tušit, že toto utkání nebude nikterak jednoduché. Uběhlo 29 minut a hostující celek se propracoval do výborné šance na jejímž konci stál Leonardo. Ten si pohrál s obranou a přesnou ranou poslal NAC do vedení.

Tím skončil první poločas. Ten po brance Leonarda nic nenabídl a celý De Graafschap čekal, že se domácí celek požene za vyrovnáním. Druhý poločas ovšem opět ovládla hostující Breda.

Domácí však přesto dokázali srovnat krok. Běžela 74. minuta a perfektní centr do pokutového území vyslal Frankel. Na ten si naběhl a skvěle naskočil Rose. Jeho přímá rána znamenala kýžené vyrovnání. Toho si ovšem De Graafschap dlouho neužil. O pět minut později se totiž skvěle prosadil Lurling a Breda šla opět do vedení.

Na řadu přišla 85. minuta a s ní perfektní možnost pro hostující celek. Breda totiž po faulu Meijnera, který vzápětí uviděl červenou kartu, dostala výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Gorter a technickou střelou poslal Bredu do vedení 1:3. V samotném konci však mohl být výsledek ještě lepší pro hostující celek. Další pokutový kop však již Gorter neproměnil.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele