Názory a komentáře

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Chceme název fotbalové ligy i přenosy zápasů, říká Maco z Betana

Nová epizoda podcastu Livesport Daily je o sázkách, ale nejen o nich. Řeč v ní je i o sponzoringu ve sportu nebo třeba o tom, jestli česká nejvyšší fotbalová soutěž v brzké budoucnosti změní název. O tom všem jsme se bavili s country managerem firmy Betano pro Česko Romanem Macem.

Doku nade všemi a blázinec v Londýně: 11. kolo Premier League v kostce

Nejmladším hráčem v historii soutěže, který v jediném utkání zaznamenal pět "kanadských bodů", se v sobotu stal Jérémy Doku z Manchesteru City. Během demolice Bournemouthu zazářil bilancí 1+4 a příznivce na Etihad Stadium zvedal ze sedadel také famózním driblinkem s míčem. Dlouho se bude vzpomínat i na pondělní dohrávku mezi Tottenhamem a Chelsea, v níž padlo pět branek a dalších pět nebylo po kontrole VARu uznáno.

Koubek na Slavii umí aneb Události 14. kola FORTUNA:LIGY

Ve 14. kole FORTUNA:LIGY došlo k jednomu ze soubojů velké trojky, tentokrát Slavia hostila Viktorii Plzeň. A Západočeši v Edenu po devíti letech vyhráli, díky trefám Erika Jirky 2:1. Toho využila k návratu do čela ligy Sparta, která v malém pražském derby porazila Bohemians 2:0.

Ozvěny z Bundesligy: Nezajímavý šlágr? Pouze na hřišti. Tribuny totiž podnítily diskusi

Hra kočky s myší. Opět. Dortmund od Bayernu zase jednou dostal solidně nařezáno. Už delší dobu to není zábava, alespoň z pohledu podporovatelů BVB. Avšak i tak přinesl víkendový šlágr Bundesligy něco zajímavého. Stačilo jen zvednout oči nad trávník, směrem k tribunám...

Udělal krok výš, zvyká si dobře, říkal o Černém krajan Morávek

Chvíli to trvalo, ale už se rozjel. Český reprezentant Václav Černý začíná pálit i v Německu ostrými. Nejprve premiérovým gólem vyřadil z pohárové soutěže obhájce z Lipska a další zásah na sebe nenechal dlouho čekat. Bombarďák Wolfsburgu, který přesídlil do Bundesligy z nizozemského Twente, pomohl novému zaměstnavateli k remíze 2:2 s Brémami.

Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo

Nastal čas prodat Erlinga Haalanda? To byla otázka, která po říjnové reprezentační pauze vrtala hlavou FPL manažerům. Více než 700 tisíc z nich se k riskantnímu kroku odhodlalo a nejlepší střelec Premier League je v manchesterském derby poprvé od té chvíle potrestal. Náročného losu se naopak neobával Michal Ďuriš, který Norovi "navlékl" kapitánskou pásku i na Old Trafford. Výsledek? Celkový zisk 97 bodů a triumf v konkurenci 751 stratégů v minilize našeho webu.

Nketiah a Haaland v záři reflektorů: 10. kolo Premier League v kostce

V čele soutěže se po 10. kole nic nezměnilo. Nejlepších pět celků totiž ustálo roli favoritů a zapsalo další vítězství. O to více se na Ostrovech honorovali jednotlivci - konkrétně Eddie Nketiah a Erling Haaland. Čtyřiadvacetiletý snajpr Arsenalu zazářil prvním hattrickem mezi anglickou elitou v duelu se Sheffieldem United, norský "goleador" rozhodl bilancí 2+1 prestižní manchesterské derby.

Ozvěny z Bundesligy: Fotbal v Lipsku? Hrůza. Kam pojedeme příště?

Po výhře v derby nad Mönchengladbachem schytal Köln ostudný debakl. Stalo se tak v Lipsku, čemuž jsem osobně přihlížel. Z výkonu hostů skutečně bolely oči, o to víc se však těším na nápravu. Nejlépe někde, kde se bude pořádně fandit. V Lipsku to ze zjevných důvodů nejde.

Priskeho orchestr se rozladil aneb Události 13. kola FORTUNA:LIGY

Třinácté kolo FORTUNA:LIGY přineslo hned dvě překvapení. Asi to největší se zrodilo ve Štruncových sadech, kde pohárový účastník Viktoria Plzeň prohrála 0:1 s Karvinou. O první příčku přišla Sparta Praha, která na půdě rozjeté Mladé Boleslavi padla i přes pětasedmdesáti procentní držení míče 1:3.

Případ Ajax: Poslední místo a pátý kouč od Ten Haga. Fandové ale byli za Madura rádi

Připomíná to noční můru. Fanoušci Ajaxu prožívají frustraci, která nebere konce. Nizozemský velkoklub se totiž vůbec poprvé v historii propadl na úplné dno tabulky nejvyšší domácí soutěže. Po posledním výprasku, který dostal historicky nejúspěšnější celek v zemi od PSV (2:5), se na slavné adrese znovu mění kouč. Od odchodu Erika ten Haga (53) už popáté za posledních 16 měsíců.

Fantasy Boost: Klapzubovka řádila i bez Haalanda. Na koho vsadit v 10. kole?

Hráči i fanoušci Tottenhamu zažívají snový začátek ročníku a po vítězství nad Fulhamem se nadále drží v čele Premier League. Pondělnímu výkonu Spurs, zejména gólům Son Heung-mina a Jamese Maddisona, tleskal i příznivec konkurenční Chelsea Petr Musil. Všichni členové jeho Fantasy týmu Klapzubovka se totiž zapsali do statistik 9. kola. Zisk 115 bodů a triumf v konkurenci 746 stratégů v minilize našeho webu mimo jiné ukázal, jak může WildCard restartovat mátožnou FPL sezonu.

Ozvěny z Bundesligy: Dobrá zpráva, Mainz nezná bázeň

Za osm zápasů v nejvyšší německé soutěži posbíral Mainz jen dva body za stejný počet remíz. Čas na paniku a klepání se o vlastní osud? Ale kdeže. Tým z Porýní-Falce dál setrvává na stezce, kterou si sám prošlapal. A nehodlá z ní uhnout, jak ukázalo poslední odehrané klání.

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Přestřelka ve Zlíně stála Pavla Vrbu místo aneb Události 12. kola FORTUNA:LIGY

Dvanácté kolo FORTUNA:LIGY zažilo nejgólovější zápas v historii soutěže. Postaraly se o něj Zlín a Mladá Boleslav, Středočeši zvítězili na půdě svého soka 9:5. Dařilo se i Spartě Praha, která hostila České Budějovice a před vyprodanou Epet arénou vyhrála pohodlně 4:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele