Ligue 1 - preview 8. kola: PSG se představí v Lyonu

16.09.2022, 09:39, aktualizováno 18.09.2022, 09:11
Previews
Peter Bosz (© AFP)
Osmé kolo Ligue 1 stylově zakončí souboj těžkých vah mezi Olympique Lyon a PSG, které usiluje o setrvání na prvním místě. Marseille čeká těžký souboj se Stade Rennes, zatímco RC Lens vyběhne na hřišti Nantes. AS Monaco potvrzuje formu v Remeši...
Stade Reims - AS Monaco  (neděle 13:00)
Od začátku sezóny získala Remeš na své konto jediné vítězství, a i proto se nachází jen těsně nad sestupovým pásmem. Ani Monaco nicméně nemůže být spokojené se současným výkony, v Ligue 1 by si představovalo určitě pohybovat se blíže příčkám zajišťující minimálně účast v pohárové Evropě. Především si pak hodlá napravit reputaci po vystoupení v Evropské lize.

Knížecí celek vstupoval do duelu s Ferencvárosem v roli favorita, po třech vítězstvích v řadě v derby s Nice, na evropské scéně nad Crvenou Zvezdou a Lyonem před týdnem prakticky nic nenasvědčovalo nějakému výpadku, jaký by se měl proti maďarskému outsiderovi konat. Ale ASM opravdu nehrálo dobře. "Jsou tu noví hráči, kteří si na sebe na hřišti stále potřebují lépe zvyknout," povídal monacký kouč Philippe Clement. "Na trénincích vidím, že se tento proces pořád děje. Vždy je těžké hrát s tou samou sestavou, pokud máte takový kalendář, jaký máme my. Na druhou stranu se vytvářejí automatismy, čím více utkání podstupujeme," pokračoval.

Hosté pocestují do Grand Est v roli mírného favorita, přece rozhodně vykazují lepší výsledky než jejich soupeř, jenž dosud skolil jen Angers. Před týdnem svěřenci trenéra Óscara Garcíy nestačili venku na Toulouse, vůbec poprvé v tomto ročníku neskórovali. Především by chtěli konečně po třech domácích střetnutích urvat tři body před vlastními fanoušky. "Nebyli jsme dostatečně efektivní jak v obraně, tak v ofenzívě," hodnotil po minulém nezdaru asistent Will Still, který nahradil svého suspendovaného šéfa. "Byli jsme velmi frustrovaní. Protože právě takové zápasy bychom neměli v žádném případě prohrávat. Příliš jsme plýtvali," zakončoval.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.65 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Clermont Foot - ES Troyes  (neděle 15:00)
Hlavní cíl se u obou celků točí kolem jednoho jediného tématu, a tím je záchrana Ligue 1. Od začátku sezóny se Clermont i Troyes perou s úkolem velmi slušně, před reprezentační pauzou by se přitom chtěly ještě více odpoutat od pásma sestupu. A protože po papírové stránce jsou obě ekipy vyrovnanými rivaly, šance na toužebné vítězství se pohybuje v reálných hodnotách.

Především pro svěřence kouče Bruna Irlese se jedná o poměrně důležitý zápas. Pokud by totiž prohráli, jejich soupeř by se jim vzdálil na rozdíl šesti bodů. Přitom právě takového by chtěli z dlouhodobého hlediska držet v tabulce pod sebou. Troyes v úvodních třech kolech úspěšný výsledek na své konto neuzmulo, pak ovšem třikrát v řadě neprohrálo. A naposledy ESTAC nesehrálo špatnou partii v Lens, byť se nakonec před favorizovaným sokem muselo sklonit.

Domácí čekají v následujících třech střetech, myšleno včetně tohoto, možná klíčové souboje minimálně pro tento podzim. Duely s Troyes, avšak i ty další proti Ajacciu a Auxerre můžou rázně určit, zda Clermont bude či nebude mít klidnější spaní během první poloviny ročníku. "Víme, jak důležité momenty nás mohou čekat," přiznal Pascal Gastien, trenér Les Lanciers.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.39 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
OGC Nice - Angers SCO  (neděle 15:00)
V Ligue 1 se zatím Nice pohybuje v průběžném středu tabulky, rozhodně by se chtělo dostat na vyšší pozice, přičemž souboj s trápícím se Angers by mu měl nabízet solidní možnost, jak tyto ambice naplnit. Na druhou stranu by nemělo soupeře, který se nachází na předposledním místě, podcenit, protože ten může být dost povzbuzený o minulou výhru nad Montpellierem.

Pro domácí bude nejdůležitější zmobilizovat síly po pořádně náročném programu. Od startu sezóny prakticky neměli volný termín během týdne, v kontextu Konferenční ligy sehráli za ani ne měsíc a půl jedenáct utkání. To dvanácté v pořadí přichází na řadu před reprezentační přestávkou, toužebnou pro některé hráče, kteří si tak budou moci odpočinout či doléčit menší bolístky a jiná drobná bebíčka. Svěřenci kouče Géralda Baticleho mají oproti OGC opravdu velkou výhodu, že se mohou soustředit plně na ligovou scénu. A sil by měli mít daleko více.

Papírová kvalita by každopádně měla stát na straně celku z jihu Francie, který ve čtvrtek na poli evropské fronty uhrál bod na půdě Partizanu. "Musíme být mnohem lepší, pokud jde o kontrolu, kdo bude a nebude hrát," povídal domácí trenér Lucien Favre. "Cestování, kalendář, všechny tyhle záležitosti rozhodují o tom, kdo nastoupí. Mnohdy je těžké odhadovat, zda se vyplatí pravidelně rotovat se sestavou nebo jít do všeho po hlavě. Ale je za námi vidět práce."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.02 - 5.52
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Olympique Marseille - Stade Rennes  (neděle 15:00)
Minimálně do večera mohou do čela nejvyšší francouzské soutěže fotbalisté Olympique Marseille. V Ligue 1 zatím jejich výkony převyšují ty z Ligy mistrů a po sedmi kolech jsou společně s PSG a RC Lens jediným týmem bez porážky. V neděli od tří hodin hostí Les Phocéens těžkého soupeře, kterému se rovněž daří - Stade Rennes.

Pro Olympique bude utkání se Stade Rennes těžkou zkouškou. Hostům se v posledních letech daří a krom toho tým sbírá zkušenosti i v evropských pohárech. Marseille ale doma s Rennes neprohrála od roku 2017 a domácí sérii by ráda udržela i tentokrát. Navíc vítězství posune Marseille do čela, a to minimálně do večerního zápasu PSG.

Jihofrancouzský celek má letos skvěle našlápnuto a pod Igorem Tudorem se mu v domácí soutěži náramně daří. Jedinou ztrátu zaznamenal ve druhém kole remízou v Brestu, jinak pořád vyhrává. Zcela opačná je pak situace v Lize mistrů, kde OM ve dvou kolech nezískalo ani bod. Proti Tottenhamu (0:2) a doma Eintrachtu Frankfurt (0:1) dokonce nevstřelilo gól.

Marseille bude doma proti Rennes favoritem, byť hosté klidně mohou překvapit. Kvalitu na to mají, stejně jako formu. Rennes neprohrálo tři ligové zápasy v řadě a před týdnem deklasovalo nováčka AJ Auxerre 5:0. Daří se i v Evropské lize a po úvodní výhře nad AEK Larnaca (3:0) remizovalo s tureckým Fenerbahçe 2:2.

Bylo už řečeno, že Rennes na Stade Vélodrome pět let nevyhrálo, na druhou stranu je posledním vítězem vzájemného utkání, které se odehrálo v Roazhon Parku letos v květnu. Vítězství Les Rennais zařídili brankami Benjamin Bourigeaud a Lovro Majer.

Trenér Igor Tudor okysličí tým změnami. Jako jednu z příčin porážky v Lize mistrů totiž označil únavu. Do nedělního zápasu s Rennes ale určitě nepostaví Erica Baillyho, který laboruje se zraněným stehnem. Stade Rennes zase bude bez Santamarii, Arnauda Kalimuenda a Warmeda Omariho. V brance však nebude chybět Steve Mandanda, jenž dlouhá léta hájil barvy Marseille.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Lopez - Balerdi, Gigot, Mbemba - Kabore, Rongier, Guendouzi, Tavares - Ünder, Sánchez - Suárez
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Traore, Rodon, Theate, Meling - Bourigeaud, Majer, Ugochukwu, Sulemana - Terrier, Gouiri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.69 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Brestois - AC Ajaccio  (neděle 15:00)
V neděli v rámci Ligue 1 dojde i na záchranářský souboj mezi Brestem a nováčkem z Ajaccia. O trochu lépe jsou na tom domácí, i když pouhých pět bodů rozhodně není důvodem k radosti. Ajaccio má dokonce jen jeden a zisk na Stade Francis-Le Blé by se mu hodil.

Bitva osmnáctého týmu s posledním je na programu od tří hodin a papírovým favoritem budou domácí. Jejich forma sice není optimální, ale stále jde o jedenáctý tým loňské tabulky, který má s nejvyšší soutěží větší zkušenosti. Navíc důvod k optimismu mají fanoušci i po zápase s hvězdným PSG, který skončil ve prospěch Pařížanů jen o jeden gól, který dal Neymar už po půlhodině hry.

Něco jiného je usilovně bránit hvězdy Paříže a něco jiného zase útočit do plných. Dá se očekávat, že Ajaccio to v Brestu zahustí a bude hrát na brejky, což by domácím nemuselo vonět. Problémem hostů je ale produktivita, která je jedním slovem žalostná. Za sedm kol vstřelil tým pouhé tři branky a s takovou pomýšlet na tři body je prakticky nemožné. Ajaccio před týdnem doma podlehlo Nice 0:1 a zaznamenalo už šestou porážku.

Záložník Youcef Belaili si odpykává jednozápasový trest a proti Ajacciu tak nebude k dispozici, stejně jako zranění Jeremy Le Douaron, Steve Mounie a Romain Del Castillo. Bez absencí se neobejde ani nováček a v neděli bude bez Kevina Spadanudy, Yanise Cimignaniho a Fernanda Mayemba.
Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Fadiga, Dari, Chardonnet, Brassier - Belkebla, Camara, Lees-Melou - Honorat, Slimani, Lage
AC Ajaccio - pravděpodobná sestava:
Leroy - Youssouf, Gonzalez, Vidal, Ismael - Bayala, Mangani, Marchetti, Spadanuda - El Idrissy, Hamouma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.19 - 3.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Nantes - RC Lens  (neděle 17:05)
Jako by neúspěšné derby z minulého víkendu proti Lorientu trochu předznamenalo, že na poli Evropské ligy na půdě Karabachu se Nantes nemusí ocitat v tom nejlepším rozpoložení. Ony černé myšlenky se v dalekém Ázerbájdžánu potvrdily, a spravit si náladu tak hodlá v souboji s Lens. Tenhle duel každopádně Kanárky bude zřejmě bolet, hosté totiž doposud neprohráli.

Les Sang et Or od začátku sezóny potvrzují, že jejich solidní vystoupení během uplynulých dvou ročníků nepředstavovaly jen souhru náhodných okolností. Drží se v popředí, zdárně se po bodové stránce měří s PSG nebo Marseille. A nemají jediný důvod si nevěřit na Nantes, které bude bezpochyby vyčerpané po posledním klání na evropském poli. Vzájemná bilance však loni vyzněla lépe pro Nantes, které Lens doma skolilo a na jeho hřišti pak uhrálo plichtu.

Domácí stratég Antoine Kombouaré je moc rád, že se jeho mužstvo může revanšovat ihned jen pár dnů po střetu s Karabachem. "Už se nemůžu dočkat, až uvidím úplně jiné představení mého týmu. Bylo by pro nás dobré, kdybychom jako první porazili Lens. Přijede sem kvalitní soupeř, čeká nás tvrdý test," uvědomoval si. "Práce, kterou v Lens odvedl kouč Franck Haise, je úžasná. V posledních dvou letech se náš protivník výtečně ukazoval. Je silnější a silnější."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.62 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Lyon - Paris Saint-Germain  (neděle 20:45)
Pokud Marseille a Lens v neděli odpoledne uspějí, bude muset PSG zareagovat, aby se před reprezentační přestávkou ocitalo na čele tabulky Ligue 1. Jenže před sebou nebude mít vůbec snadnou překážku, ukáže se totiž na půdě jiného francouzského giganta z Lyonu. Ten však nemusí být v tom úplně nejlepším rozpoložení poté, co hned dvakrát za sebou venku prohrál.

V dohrávce na půdě Lorientu se Les Gones museli smířit dokonce s dvougólovou porážkou, o minulém víkendu padli s Monacem o gól. Tak jako tak samozřejmě nemohla u OL zavládnout žádná spokojenost. Po slušném zisku třinácti bodů v úvodních pěti kolech je najednou pohoda pryč, k napravení reputace proti PSG bude zajisté zapotřebí vážně daleko, daleko lepší výkon. "Slýcháváme kritiku. A rozumíme jí," povídal Vincent Ponsot, technický ředitel Olympiqueu.

Bylo možná trochu s podivem, když loni lyonský soubor uzmul na ligové scéně jenom osmé místo, že se u kormidla udržel kouč Peter Bosz. Ne že by po výsledkové stránce jeho družina zásadně strádala, herně ovšem není vidět nějaké výrazné zlepšení oproti minulému ročníku. A kdyby nyní nestačil na PSG, rozdíl mezi oběma celky by se navýšil již na devět bodů. A zase by rozhodně vyvstaly spekulace, zda se nemá vedení klubu pohlédnout po jiném jméně. "Naše cíle musíme rozdělit na střednědobé a dlouhodobé," pokračoval Ponsot. "Navzdory průběhu minulé sezóny jsme se rozhodli, po podrobné analýze, že si Bosze necháme. My jsme o téhle volbě naplno přesvědčeni. Jsou na něj nicméně nyní kladeny požadavky, aby dosáhl určitých výsledků. Pozměnili jsme kádr, celkovou mentalitu týmu, mnoho kroků jsme podnikli s jeho souhlasem. A myslíme si, že máme všechno připravené, abychom situaci zvládli," vzkázal.

PSG sice bude plnit roli favorita, a ačkoli ve všech dosavadních čtyřech venkovních utkáních dokázalo vždy vyhrát, dobýt Groupama Stadium představuje minimálně velkou výzvu. Lyon sice před vlastními fandy ve čtyřech případech nevyzval vlivem papírově jednoduššího losu žádného slovutného konkurenta, na druhou stranu ani jednou nezaváhal! Navíc Les Parisiens možná nejsou v tak famózní formě, jaká je zdobila na samém startu. Před týdnem se pořádně natrápili na povinné vítězství nad Brestem, v Lize mistrů nijak nezářili v Izraeli proti Maccabi Haifa. "Náš výkon neměl nic společného s únavou," upozorňoval hostující stratég Christophe Galtier, že jeho ekipa je po fyzické stránce nachystaná. "Jen proti nám mužstva začínají více a více pracovat na způsobu, jak na nás vyzrát. A my ho vlastně hledáme také. Musíme i nadále pracovat na našem nastavení, na našem systému, abychom mnohdy netápali jako s Brestem."
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Gusto, Thiago Mendes, Lukeba, Tagliafico - Tolisso, Lepenant, Caqueret - Tete, Lacazette, Toko Ekambi
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Sergio Ramos, Marquinhos, Danilo Pereira - Hakimí, Vitinha, Verratti, Juan Bernat - Messi - Mbappé, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.03 - 4.93 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Montpellier HSC - Racing Strasbourg  (sobota 17:00)
Buď výhra nebo porážka. Taková je aktuální bilance Montpellieru, kterému zatím patří střed tabulky. Vedle tří vítězství zaznamenal čtyři porážky a srovnat počty se pokusí doma proti Racingu Štrasburk. Alsasané stále nedokázali vyhrát a v sestupovém pásmu bijí na poplach.

Jako na horské dráze jsou zatím výsledky Montpellieru, který se v sobotu utká s Racingem Štrasburk. Domácí minulá dvě kola výsledkově nezvládli a naopak před tím ve dvou zápasech získali šest bodů a dohromady nastříleli devět branek. Výkonnostní rozdíly jsou tedy velké a na tom je potřeba zapracovat.

Mnohem hůře si v letošním ročníku Ligue 1 vede Štrasburk a po sedmi kolech je jedním ze dvou týmů, který ještě nevyhrál. Alsasany může jen těžko těšit pět nerozhodných výsledků, na druhou stranu je to důkaz, že porazit Racing je také velmi obtížné. Vlastně se to podařilo jen Monaku a Auxerre.

Štrasburk v minulé sezoně v Montpellieru remizoval a doma potom vyhrál, k čemuž by se rád v sobotu upínal. Loňská sezona pak nabídla ještě jedno vzájemné měření sil v Coupe de France a tam bylo pro změnu úspěšnější MHSC.

Jednou z příčin proč se Racingu Štrasburk tolik nedaří je rozsáhlá marodka. V sobotu bude chybět až sedm hráčů, mezi nimi Sanjin Prcić, Maxime Le Marchand, Eiji Kawashima, Thomas Delaine, Dimitri Lienard, Gerzino Nyamsi a Karol Fila.

Montpellier je na tom sice lépe, ale ani on nebude kompletní. Schází mu totiž trio Faitout Maouassa, Théo Sainte-Luce a Dimitry Bertaud.
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Omlin - Sacko, Jullien, Cozza, Sakho - Chotard, Ferri - Khazri, Savanier, Nordin - Wahi
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Doukouré, Djiku, Perrin - Pierre-Gabriel, Aholou, Thomasson, Bellegarde, Dagba - Diallo, Ajorque
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.46 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lille OSC - Toulouse FC  (sobota 21:00)
Na stadionu Pierra-Mauroye v Lille se domácí "Dogy" utkají s nováčkem z Toulouse a očekává se vítězství. Lille se po porážce dokázalo vždy zmátořit, ale na dvě slepené výhry stále čeká. V sobotu může položit další základ a zopakovat přes dva roky staré vítězství proti stejnému soupeři.

Výsledky domácích jsou zatím hodně nevyzpytatelné, o čemž svědčí vyrovnaný počet výher i porážek. A také fakt, že se dosud nepodařilo vyhrát dva zápasy po sobě. Nepovede se to ani v sobotu, protože v minulém kole "Dogy" prohrály v Marseille 1:2.

Lille letos v evropských pohárech neúčinkuje a i z tohoto pohledu jsou dosavadní výsledky zklamáním. Trenér Paulo Fonseca má i nadále důvěru vedení, ovšem jeho pozice není neotřesitelná a případné zaváhání s Toulouse může spekulace o změně trenéra rozvířit.

Nevyzpytatelně působí při svém návratu do Ligue 1 i Toulouse. Nováček první tři zápasy neprohrál, aby v dalších třech nezískal ani bod. Teprve minulý víkend se vrátil na vítěznou vlnu, když porazil nejtěsnějším rozdílem Remeš. Toulouse tak může být zatím spokojeno, nicméně body potřebuje získávat dál.

A nikde není psáno, že se mu to v Lille nepodaří. Koneckonců před necelými čtyřmi lety tam vyhrálo 2:1. V sezoně, kdy sestupovalo o ligu níž ale prohrálo jasně 0:3.

Tiago Djaló uviděl v minulém kole červenou kartu a sobotní zápas se ho týkat nebude. S velkou pravděpodobností do zápasu nezasáhnou ani zranění Timothy Weah, Edon Zhegrova a Rémy Cabella. Celkem tři hráče zase postrádá TFC, jmenovitě Theocharise Tsingarase, Rafaela Ratãa a Rhyse Healeyho.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Diakité, Fonte, Ribeiro, Ismaily - Andre, Zedadka - Ounas, Gomes, Bamba - David
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Dupe - Desler, Rouault, Nicolaisen, Sylla - Spierings, van Den - Aboukhlal, Chaibi, Diarra - Dallinga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.08 - 4.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AJ Auxerre - FC Lorient  (pátek 21:00)
Zatím je vážně velmi působivé sledovat dosavadní výkony Lorientu, který se měl dle většiny předsezónních prognóz starat hlavně o holé přežití v Ligue 1, avšak aktuálně se drží mezi těmi nejlepšími vůbec. A po tomto klání může dokonce dojít, aspoň dočasně, na poměrně kuriózní situaci, tedy za předpokladu, že v téhle páteční předehrávce bodově uspěje naplno v Auxerre.

V ten moment by se totiž srovnali Les Merlus s úrovní vedoucího PSG i druhé Marseille, ač je třeba připomenout, že oba francouzští velikáni by měli ještě v neděli svůj zápas k dispozici k dobru. I kdyby se každopádně na tuhle metu dosáhnout nepodařilo, v táboře Lorientu musí vládnout nadšení ze současných výkonů. "Jsem velmi šťastný, že sbíráme body pravidelně," těšilo na poli Ligue 1 stále ještě velmi nezkušeného trenéra Régise Le Brise, jenž po skončení loňské sezóny nahradil svého předchůdce Christopheho Pélissiera. "Rád sleduji, jakou máme vášeň. Pro nás se jedná o výjimečné okamžiky, kterými všichni žijeme. Je nám všem super."

Auxerre nevstoupilo od postupu mezi domácí elitu do tohoto ročníku vůbec zle, jednu dobu se mu zdařilo souvisle bodovat ve třech ligových utkáních po sobě, jenže v posledních týdnech optimální pohodu nenachází. Těžký los nezvládlo, postupně padlo s Lyonem, Marseille a také s Rennes. "Možná jsme od prvních dvou jmenovaných inkasovali dvě branky, naposledy jsme si ovšem mohli za všechny obdržené úplně sami díky individuálním chybám," soptil domácí lodivod Jean-Marc Furlan. "Musíme zvednout hlavy vzhůru, sezóna bude ještě dlouhá," mínil.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.33 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain761025:419
2.Olympique Marseille761015:419
3.RC Lens752016:717
4.FC Lorient751114:1116
5.Olympique Lyon741216:913
6.Stade Rennes732213:711
7.AS Monaco732210:1211
8.Lille OSC731314:1510
9.Clermont Foot73138:1010
10.Montpellier HSC730417:149
11.Toulouse FC72238:118
12.OGC Nice72235:88
13.ES Troyes721411:157
14.AJ Auxerre72147:167
15.FC Nantes71338:116
16.Stade Reims713310:146
17.Racing Strasbourg70525:75
18.Stade Brestois71248:175
19.Angers SCO71248:185
20.AC Ajaccio70163:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
ADM

Verratti a Messi, to je cheat na lopte

Reagovat
ADM

Samozrejme, Verratti sa už zas stihol zraniť

Reagovat
Gazdo

Si sa nejako preorientoval na PSG nie?

Reagovat
ADM

Tak hrajú fakt dobre, radosť pozerať

Reagovat
Gazdo

Je to dost mozne ja posledne dva roky proste nic mimo Barcelony a obcas nejakeho zapasu ked zena s deckom nie je doma, nestiham

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele