Ligue 1 - preview 8. kola: Marseille si chce upevnit druhé místo

25.09.2021, 08:27, aktualizováno 26.09.2021, 09:03
Previews
Dimitri Payet (© AFP)
Marseille letos hodlá bojovat o Ligu mistrů, vstup se ji podařil a potvrdit to hodlá i proti RC Lens. AS Monaco cestuje do Clermontu, vedle toho jsou na programu ještě další čtyři utkání...
Girondins Bordeaux - Stade Rennes  (neděle 13:00)
Na pobřeží Atlantiku se odehraje další utkání francouzské nejvyšší soutěže a Girondins Bordeaux bude potvrzovat výsledky z předchozích kol. Po mizerném úvodu se začalo blýskat na lepší časy a domácí tým má velkou možnost připsat si třetí zápas bez porážky. Bordeaux přivítá na Matmut Atlantique Stade Rennes.

Do optimální formy má Bordeaux stále daleko, ovšem v minulých dvou kolech se podařilo bodovat a především konečně vyhrát. Tlak na Vladimira Petkoviće se zmírnil, nicméně švýcarský lodivod stále zůstává v ohrožení. Bordeaux by potřebovalo uspět i proti Stade Rennes a šance je velká, protože v minulé sezoně si dvě výhry připsali právě hráči Les Girondins.

Bordeaux prožilo mimořádně povedený týden. Nejprve porazilo 2:1 Saint-Étienne a posléze přivezlo bod ze hřiště Montpellieru za divokou remízu 3:3. Čtyři body zvenčí udělali Petkovićovi velkou radost a ten doufá, že se podaří na výsledky navázat.

Stade Rennes ukončilo třízápasovou sérii porážek přesvědčivou výhrou nad Clermontem. Ve středu večer si v Roazhon parku s chutí zastřílelo a celkem vsítilo šest branek z toho dvakrát se prosadil Kamaldeen Sulemana. Také současné třinácté místo je pro Rennes neuspokojivé a klub má mnohem vyšší ambice. Rád by hrál i v příští sezoně evropské poháry. Letos startuje v nově vzniklé Konferenční lize a po prvním zápase s Tottenhamem má bod. Ve čtvrtek se Rennes střetne s nizozemským Vitesse.

Už bylo řečeno, že domácí v loňské sezoně ovládli oba duely, ale ani to je do role favorita nestaví. Obecně se očekává vyrovnaný průběh hry, ve které by měly rozhodovat maličkosti. Domácímu týmu ještě nebude k dispozici stoper Koscielny i Baysse. Naopak připravena bude nová akvizice Elis. Na straně Stade Rennes zase chybějí Doku a Majer.
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Kwateng, Gregersen, Mexer - Pembele, Onana, Otavio, Mangas - Kalu, Adli; Hwang
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Gomis - Traore, Aguerd, Bade, Meling - Santamaria, Bourigeaud, Tait - Laborde, Terrier, Sulemana
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.70 - 3.41 - 2.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Brestois - FC Metz  (neděle 15:00)
Pouze tři celky dosud v Ligue 1 nezískaly ani jedno vítězství. Kromě St. Étienne svítí nula na kontě tříbodových rezultátů taktéž Brestu a Métám, jež nyní vyzvou samy sebe. A právě tento vzájemný duel pro ně představuje ideální možnost, jak si výrazně napravit svou reputaci. Obě ekipy se nacházejí na chvostu průběžného pořadí a velmi rády by z něho urychleně vybředly.

Třeba domácí lodivod Michel Der Zakarian přiznal, že jeho tým má v současné chvíli potíže nelehkého rázu. "Chybí nám sebevědomí, chybí nám všechno," hlesl. "Děláme teď všechno úplně špatně. Někteří pláčou, že nejsou na hřišti. A když už na něm jsou, musejí odvést svou práci. Jenže někteří třeba vůbec nebrání. Někdy je zapotřebí bojovat. Ale my se vzdáváme."

Méty před pár dny sehrály velmi dobrý zápas proti vysoce favorizovanému PSG. Málem se jim povedlo dosáhnout na plichtu. A celkový výkon by pro ně mohl znamenat vzpruhu. "Ve fotbale není nic jisté, proto je tak okouzlující," uvedl hostující kouč Frédéric Antonetti. "Malé kluby, včetně toho našeho, můžou někdy naštvat takového obra. A ti se neradi rozčilují," řekl.
Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Pierre-Gabriel, Chardonnet, Brassier, Duverne - Belkebla, Agoume, Faivre - Honorat, Cardona, Mounié
FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Niakaté, Kouyaté, Udol - Centonze, Sarr, Pajot, Maïga, Yade - Gueye, Niane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.45 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Reims - FC Nantes  (neděle 15:00)
Od tří hodin se na stadionu Aguste-Delaune utkají Stade Remeš a FC Nantes. Lépe jsou na tom hosté, kterým už se podařilo třikrát zvítězit. Pouze jednu výhru na kontě má Remeš, ale od loňské sezony má s Nantes lepší vzájemnou bilanci.

Po vítězství v Rennes a domácí remíze s Lorientem vyšla Remeš bodově naprázdno. Osudným se stalo utkání na půdě mistrovského Lille, které rozhodli Jonathan David a Benjamin André. Za Remeš pouze snižoval z pokutového kopu Alexis Flips.

Remeš nemá špatné výsledky, vezmeme-li v potaz, že jediné dvě porážky přišly proti Paříži a poslednímu vítězi Ligue 1 Lille.

Špatně si nevede ani FC Nantes, který zaznamenalo dvě výhry v řadě a na východě Francie se pokusí o třetí. Kanárky nepotěšil jen zisk šesti bodů, ale také výborná produkce, vždyť dohromady v obou zápasech nasázely solidních sedm branek.

Co se týče absencí na obou stranách, tak v případě Remeše scházejí Moussa Doumbia, Valon Berisha, Mathieu Cafaro, El Bilal Toure, Aber Zeneli a Fraser Hornby. Méně ztrát hlásí kanárci - hrát nebudou Fabio a Anthony Limbombe.
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Rajković - Foket, Gravillon, Faes, Abdelhamid, Konan - Munetsi, Matusiwa, Cassama - Mbuku, Van Bergen
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Corchia, Castelletto, Pallois, Traore - Blas, Girotto, Chirivella, Simon - Coulibaly, Kolo Muani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.17 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ES Troyes - Angers SCO  (neděle 15:00)
Angers před týdnem trochu překvapivě ztratilo svou sérii pěti klání bez porážky po velkém nezdaru s Nantes, ve vloženém kole si však trochu napravilo svou reputaci a uhrálo cenný bod s Marseille. Stále se nachází nečekaně na předních pozicích Ligue 1 a udržet by je chtělo i po nynějším duelu s Troyes, které by po papírové stránce nemělo být tak obtížnou překážkou.

Domácí se v průběžném pořadí nacházejí pouze těsně nad sestupovým pásmem, naposledy venku nestačili Lyonu, protože zásadně nezvládli druhý poločas. Zatím se jim povedlo uhrát jen jedno vítězství, před vlastními fandy přitom ze tří případů hned dvakrát padli. Mají určitě co zlepšovat, hlavně by se rádi odpoutali od červených příček na daleko bezpečnější rozdíl.

Hosté naopak na cizím hřišti ze tří utkání vždy aspoň bodovali, celkově si na start do tohoto ročníku nemůžou výrazněji stěžovat. V podstatě společně s Lorientem jsou jejich rezultáty těmi nejpřekvapivějšími vůbec, je však otázkou, zda udrží současnou výkonnost i na jakési dlouhodobé úrovni. Připomeňme, že v minulých třech ligových kolech se z výhry neradovali.
ES Troyes - pravděpodobná sestava:
Gallon - El Hajjam, Giraudon, Sandler - Kaboré, Chavalerin, Kouamé, Biancone - Rodrigues, Ripart, Touzghar
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Manceau, Traoré, Thomas - Ebosse, Mangani, Mendy, Fulgini, Doumbia - Cho, Bahoken
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.20 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Clermont Foot - AS Monaco  (neděle 17:00)
Po poměrně cenné remíze v derby s Nice a vítězství nad St. Étienne se fotbalisté Monaca pokusí pokračovat v zlepšujících výkonech také proti Clermontu, nováčkovi Ligue 1, jenž je v tabulce překvapivě výše než knížecí celek. Domácí se ocitají ve středu průběžného pořadí, po velmi slibném začátku do tohoto ročníku ovšem začali ztrácet a propadli se logiky níže.

Ačkoli aktuální umístění je pro celek z Clermontu-Ferrandu tím, jaké by na konci sezóny bral všemi deseti, a v současné chvíli je dostatečně vzdálený od pásma sestupu, pokud se budou opakovat podobná vystoupení jako ve vloženém kole v Rennes, mohl by do větších starostí hodně rychle zabřednout. Šestigólový výprask představoval pořádně tvrdou ránu do obličeje.

Domácí trenér Pascal Gastien bral prakticky všechnu zodpovědnost za finální rezultát pouze na sebe. "Musel jsem změnit část sestavy. Tři dny předtím jsme proti Brestu prakticky celý druhý poločas hráli v oslabení," vysvětloval. "Museli jsme tenhle krok podniknout. Já jsem byl tím, kdo celou situaci způsobil. Někteří nejsou konkurenceschopní, šel jsem do rizika."

Hosté nemůžou být spokojení s nynější pozicí v dolní polovině celého pelotonu francouzské nejvyšší soutěže. Je ale pravda, že především po herní stránce začínají vykazovat zlepšení. I monacký lodivod Niko Kovač musel sáhnout do svého složení kvůli náročnému programu. "Pokud bychom hráli jenom s jednou jedenáctkou, těžko bychom dosáhli svých cílů," mínil.

Duel z vloženého kola proti ASSE mohl Kovač hodnotit vesměs pozitivně. A velmi rád by viděl obdobné představení i proti Clermontu. "Výhra byla pro nás dost důležitá," těšilo ho. "Mám pocit, že největší překážku představujeme my sami sobě. Musíme se vyvarovat všech malých chyb, abychom získali konzistentnost. Už je potřeba se soustředit jen na další týdny."
Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
Desmas - Zedadka, Hountondji, Billong, N'Simba - Gastien, Samed - Dossou, Khaoui, Rashani - Bayo
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Nübel - Aguilar, Disasi, Badiashile, Caio Henrique - Gelson Martins, Jean Lucas, Tchouaméni, Golovin - Ben Yedder, Volland
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 3.75 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Marseille - RC Lens  (neděle 20:45)
Olympique Marseille chce získat ztracené body ze středečního utkání zpátky a bude mít výhodu domácího prostředí. Na Stade Vélodrome zavítá RC Lens, které si dělá pohárové ambice. Marseille je po sedmi kolech stále bez porážky a i RC Lens se může pochlubit podobnou bilancí. Hořkost porážky totiž okusilo teprve před pár dny.

Marseille doma ve středu prováhala možnost přiblížit se vedoucímu PSG a na půdě Angers jenom remizovala 0:0. Svěřenci trenéra Sampaoliho ztratili body teprve podruhé v sezoně, nebudeme-li počítat nerozhodný výsledek na Lokomotivu Moskva v rámci Evropské ligy.

Argentinského kouče Jorgeho Sampaoliho sice bezbranková remíza mrzela, na druhou stranu Marseille uhájila svoji ligovou neporazitelnost. V Ligue 1 existují už jen dva týmy, které ani jednou neprohrály - Marseille a Paris Saint-Germain. Průběžně druhý tým Ligue 1 se bude chtít na vítěznou vlnu vrátit, ale nečeká ho vůbec snadný soupeř. Racing v minulé sezoně s Marseille ani jednou neprohrál.

Senzační výhru na Stade Vélodrome zařídil jedinou brankou Simon Banza a Lensu se dařilo i v odvetě. Marseille sice vedla po první půli o dva góly, ale díky Sotocovi a Medinovi se podařilo výsledek dorovnat na konečných 2:2.

RC Lens vykročil i do této sezony velice dobře a v prvních šesti kolech nenašel přemožitele. Porazit Lens se podařilo až ve středu Štrasburku. Překvapivou výhru hostům vystřelil Ludovic Ajorque.

Hosté mají i letos velké ambice a rádi by se po dlouhých letech vrátili do evropských pohárů. Ty loni díky zpackanému závěru těsně utekly, ale i tak nebyl důvod věšet hlavu. Coby nováček odvedl RC Lens pořádný kus práce a místo záchranářských bojů pokukoval po Evropské či Konferenční lize.

Domácí se budou muset obejít bez Boubacara Camary. Jeho zranění sice není vážné, ale Jorge Sampaoli nehodlá riskovat. Co se týče RC Lens, tady by mělo být všechno v pořádku.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Lopez - Saliba, Balerdi, Peres - Lirola, Guendouzi, Gueye, De la Fuente - Under, Gerson - Dieng
RC Lens - pravděpodobná sestava:
Leca - Medina, Wooh, Gradit - Clauss, Doucoure, Fofana, Frankowski - Kakuta - Sotoca, Ganago
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.58 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - OGC Nice  (sobota 17:00)
Fotbalisté Saint-Étienne stále nevyhráli a po sedmi kolech se propadli až na předposlední místo. Claude Puel nadále zůstává hlavním trenérem, ale židle na které sedí se považlivě rozkývala. Přežije na lavičce ASSE i po zápase se solidně hrajícími Orly?

OGC Nice ve středu okusilo vůbec poprvé pod Christopherem Galtierem hořkost porážky, když nestačilo na Lorient. Jedinou branku zápasu vstřelil Thomas Monconduit. Les Aiglons, jak se týmu z jihu Francie přezdívá měli spoustu šancí, ale žádná neskončila gólem. Tu největší neproměnil z pokutového kopu Gouiri.

Nice se bude chtít znovu vrátit na vítěznou vlnu a na stadionu Geoffroye Guicharda by se to mohlo podařit. V minulé sezoně tam vyhrálo 3:1, ale doma letos v lednu nečekaně padlo. Každopádně forma Saint-Étienne zrovna hrůzu nenahání. Od začátku nové sezony Les Verts ani jednou nevyhráli a nasnadě je otázka, zdali je Claude Puel tím nejvhodnějším trenérem. Pod tlakem se zkušený kouč ocitl už loni, ale letos se situace dramatizuje. Aby jeden z nejúspěšnějších týmů Francie zůstal po sedmi kolech bez vítězství, s tím se nepočítalo. Ve středu Saint-Étienne prohrálo 1:3 v Monaku a stalo se tak po čtvrté v řadě.

"Musíme své chyby opravit a už neinkasovat tolik gólů. Pokud možno, musíme co nejrychleji vstřelit gól, využít situace a ihned přidat další. Musíme být produktivnější," nabádal své svěřence kritizovaný Puel. Hosté jsou favoritem, ale jak už to tak bývá, francouzská soutěž je jedna z nejvyrovnanějších.

Do branky Saint-Étienne se postaví Bajić, jelikož jednička Green byl suspendován. Dalšími ztrátami jsou Sissoko, Moueffek a Macon. Podobná situace panuje i v táboře hostí. Dolberg, Bambu i Claude-Maurice jsou zranění.
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Bajić - Moukoudi, Nade, Kolodziejczak, Trauco - Neyou, Camara - Nordin, Khazri, Bouagna - Krasso
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benitez - Atal, Todibo, Dante, Bard - Stengs, Rosario, Thuram, Kluivert - Delort, Gouiri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.56 - 3.52 - 2.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Strasbourg - Lille OSC  (sobota 19:00)
Možná že by před startem této sezóny těžko někdo předpokládal, že by se Štrasburk mohl po sedmi kolech ocitat v tabulce výše než aktuální obhájce ligového titulu z Lille. Jenže tomu se, možná i kvůli příchodu nového kouče Jocelyna Gourvenneca a jeho stále ještě nezavedeným herním prvkům, zatím nedaří navazovat na loňské senzační a poměrně nečekané úspěchy.

Domácí v úvodních třech kolech měli na svém kontě jen jeden bod. Jenže od té doby výrazně zabrali, urvali z možných dvanácti bodů hned devět a rázem se vyhoupli do klidnějšího středu tabulky. Ve středu navíc připravili vůbec první porážku rozjetému Lens. Nemají tak jediný důvod nevěřit si v nynějším případě, byť proti nim stane úřadující mistr z minulého ročníku.

Také Dogám se mimo jiné povedlo ve vloženém kole zabrat, doma si těsně poradily s Remeší. "Od začátku sezóny mluvím hlavně o kreativitě v útoku. Protože vlivem ní jsme v některých zápasech přišli o body," povídal Gourvennec. "Třeba proti Wolfsburgu v Lize mistrů nebo s Lens se tahle skutečnost projevovala. Jde o malé detaily, díky nim se ovšem nezlepšujeme."

Každopádně minulé utkání už přineslo kýžené ovoce. A trenér LOSC byl velmi rád, že jeho ekipa v tomto ohledu konečně zabrala. "Konečně jsme dokázali být proti Remeši v ofenzívě efektivní," hodnotil. "Když se nám podaří ujmout se vedení, daleko lépe se vžijeme do celého kontextu utkání. Já doufám, že v následujících týdnech budeme v tomto trendu pokračovat."

Štrasburský lodivod Julien Stéphan neměl snadnou úlohu dostat svou družinu do optimální pohody a formy. Zkraje se potýkal i s výběrem správné sestavy, přes letní přestupové období došlo v kádru k několika změnám. Teď je však evidentně většina problémů vyřešena. "Trochu jinak je nyní koncipován herní styl. Pořád ale hraje ve vysokém tempu," varoval Gourvennec.
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Guilbert, Djiku, Nyamsi, Le Marchand, Caci - Sissoko, Prcič - Gameiro - Diallo, Ajorque
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Grbič - Celik, José Fonte, Botman, Gudmundsson - Ikoné, André, Xeka, Weah - David, Yilmaz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.15 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Lyon - FC Lorient  (sobota 21:00)
Lyon si po porážce na pařížské půdě přece jenom zlepšil náladu, a ačkoli proti Troyes neměl utkání zcela pod kontrolou, hlavně v prvním poločase, dokázal nakonec ve středu uzmout tři body. Pokračovat ve sbírání vítězství by měl rozhodně i proti papírově slabšímu Lorientu, ale dávat si pozor by v tomto případě nemělo být od věci. Soupeř je totiž dokonce v tabulce výše.

Sice jen o bod, přece se však hosté mohou pyšnit lepšími statistickými údaji než francouzský gigant, který míní za každou cenu usilovat o nejpřednější pozice. Lorient naopak zatím patří k největším překvapením dosavadního průběhu Ligue 1. Měl především horlivě usilovat o zachování prvoligové příslušnosti jako loni, trochu překvapivě ovšem prohrál dosud jedinkrát.

Naopak přidal na své konto hned tři výhry a tři remízy, skolil přitom před vlastními fanoušky favorizované Monaco, Lille a naposledy i Nice. Na domácím hřišti má stoprocentní úspěšnost, takovou se můžou pyšnit už pouze Pařížané. Možná škoda, že nynějšího soka nepřivítá rovněž doma. Určitě by Les Merlus stouply akcie i šance na urvání dalšího překvapivého rezultátu.

Les Gones musejí zvítězit, aby před svého protivníka mohli v průběžném pořadí poskočit. A dle většiny prognóz se daná skutečnost opravdu očekává. Olympique možná zkraje sezóny nepůsobil nejvábněji, nicméně v posledních týdnech vykazoval zlepšení, vždyť v součtu s Evropskou ligou vyhrál hned čtyřikrát z posledních pěti případů. Rozhodně slušná bilance.

Zatímco hostující stratég Christophe Pélissier může být z aktuálních výkonů svého mužstva nadšený, domácí lodivod Peter Bosz ví, že k splnění nejvyšších ambicí se bude muset jeho družina nadále zlepšovat. "Stále třeba pracujeme na eliminaci gólových příležitostí. Je jasné, že když vysoko napadáte, jste propustnější. Jenže my jim čelíme prakticky pořád," uvedl.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Dubois, Diomandé, Denayer, Emerson - Caqueret, Bruno Guimaraes - Shaqiri, Lucas Paquetá, Aouar - Ekambi
FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Nardi - Hergault, Mendes, Laporte, Fontaine, Le Goff - Monconduit, Abergel, Le Fée - Grbic, Moffi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.21 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Paris Saint-Germain - Montpellier HSC  (sobota 21:00)
Po výsledkové stránce PSG nezaznamenává výrazné problémy. V Ligue 1 v sedmi případech vydolovalo maximální počet bodů, pohodlně se usadilo hned zkraje sezóny do čela tabulky, a to s dostatečným odstupem na své protivníky. Je však potřeba říci, že k herním ideálům má zatím daleko. Zda bude k vidění výrazné zlepšení proti Montpellieru, se dá stěží odhadovat.

Pařížský klub je pod asi historicky největším drobnohledem vůbec. Přes léto přivedl několik opravdu zvučných posil, včetně Lionela Messiho z katalánské Barcelony, ovšem ta očekávání, především pak jakási demolice soupeřů na potkání, se prostě dosud nekoná. Budiž příkladem úvodní klání Ligy mistrů v Bruggách či nedávný mač vloženého kola na půdě posledních Mét.

Podobně jako o minulém víkendu proti Lyonu dolovali Pařížané vítězství na poslední chvíli. A co hůře pro ně, na hřišti nepůsobili nějakým zázračným dojmem, i když je zásadně netrápí absence a mohou nastupovat prakticky vždy ve velmi silném složení. Přehnaná kritika ovšem nemusí být na druhou stranu úplně na místě. Asi bude ještě chvíli trvat, než se ekipa sehraje.

PSG se Montpellier podařilo skolit v pěti předchozích vzájemných střetnutích, včetně toho v květnu letošního roku v rámci semifinále Coupe de France. Hosté nyní nebudou muset čelit obávané hrozbě v podobě Messiho, který stále laboruje s poraněným kolenem. "Doufáme, že bude hrát proti Manchesteru City v Lize mistrů," prozradil domácí kouč Mauricio Pochettino.

V úterý domácí čeká velký šlágr milionářské soutěže. Jestliže Messi by na hrací plochu mohl vstoupit, jelikož se brzy zapojí do tréninku, jeho spoluhráči Marco Verratti a Sergio Ramos si na svůj start ještě počkají. Před kláním s manchesterským výběrem Pochettinova družina míní být v co nejlepší pohodě. A i bez těchto hráčů tedy zaváhání s MHSC nepřipadá v úvahu.

Ačkoli moc pozitivních zpráv z řad mnoha fotbalových odborníků se na adresu PSG zkrátka neodesílá, pařížský stratég věří v lepší zítřky. "Máme tým, který bojuje do konce," připomněl skutečnost, že jeho svěřencům není cizí skórovat například v nastaveném čase. "Všichni mají schopnosti překonávat sami sebe. Musíme opět vyhrát, abychom udrželi nynější sérii," dodal.

Hosté se nebudou moci spolehnout na služby zraněného Mamadoua Sakha, dlouhodobě mimo hru jsou Ambroise Oyongo a Pedro Mendes. "Montpellier už nemá v kádru Andyho Delorta a Gaëtana Labordeho, pod novým trenérem Olivierem Dall'Ogliem se ale etablovali jiní hráči. Mužstvo tvoří dobře, je hlavně velmi nebezpečné v přechodech do útoku," uvedl Pochettino.
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Navas - Hakimí, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Danilo Pereira, Ander Herrera, Wijnaldum - Neymar, Icardi, Mbappé
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Omlin - Sambia, Esteve, Thuler, Ristič - Ferri, Chotard - Mollet, Savanier, Mavididi - Germain
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.90 - 22.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain770020:721
2.Olympique Marseille642012:514
3.Angers SCO733110:612
4.RC Lens733111:812
5.FC Lorient73318:712
6.Olympique Lyon732212:1111
7.OGC Nice632112:310
8.FC Nantes731310:710
9.Racing Strasbourg731311:1110
10.Montpellier HSC723215:139
11.Clermont Foot723210:169
12.Stade Rennes72239:88
13.AS Monaco72238:108
14.Lille OSC72239:138
15.Stade Reims71427:87
16.Girondins Bordeaux713310:166
17.ES Troyes71247:115
18.Stade Brestois70438:144
19.AS Saint-Étienne70347:143
20.FC Metz70347:153
Bodové odečty
OGC Nice-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele