Ligue 1 - preview 16. kola: Souboj prvního se třetím

01.12.2021, 09:37, aktualizováno 01.12.2021, 11:40
Previews
Park princů (© AFP)
Francouzská Ligue 1 nabízí v polovině týdne kompletní 16. kolo. Paris Saint Germain přivítá třetí Nice. Očekávaného vítězství favorita budou chtít k vylepšení pozice využít další pronásledovatelé. Marseille hraje v Nantes. Racing Lens se představí v Clermontu. Druhé Rennes hostí posledního ligového šampiona z Lille, kterému se ale moc nedaří. Lyon přivítá Remeš.
Angers SCO - AS Monaco  (středa 19:00)
Oba celky si doposud vedly vlastně hodně obdobně, v průběžném pořadí je dělí jen dva body. Angers si přitom počíná až nad očekávání dobře, atakuje příčky zaručující účast v evropských pohárech pro příští sezónu, byť tenhle cíl pro něj není prvořadý, zatímco Monaco samozřejmě o takové pozice hodlá usilovat dlouhodobě, akorát že natěsno přiblížené jim aktuálně není.

Knížecí výběr čeká na vítězství v Ligue 1 už čtyři kola v řadě, naposledy uhrál třetí plichtu za sebou, a to v domácím duelu se Štrasburkem. Ne že by od předních míst byl vyloženě daleko, potřeboval by přesto možná uhrát nějakou delší šňůru výher, aby je atakoval vážně napřímo. "Víme o naší nelichotivé bilanci z posledních zápasů," není spokojený ani kouč Niko Kovač.

Angers představuje pro ASM soka, na něhož umělo v minulých případech zahrát, a třikrát už se mu ho povedlo skolit od února roku 2020. "Momentálně se mu daří. A to i když má nového trenéra, který implementoval do jeho hry svou filosofii se skvělými nápady," chválil hostující šéf lavičky svého soupeře na opačné straně Géralda Baticla. "My ale prostě musíme vyhrát."

Pro Monaco bude asi vůbec nejdůležitější srovnat se s náročným programem. Od listopadové reprezentační přestávky sehrálo včetně Evropské ligy již tři klání a čtvrté ho nyní čeká během pouhých třinácti dnů. "Musíme sestavu prostřídat," přitkával Kovač. "Je potřeba najít čerstvé síly. Nemůžeme vydržet hrát v obvyklém tempu každé tři dny, aniž bych někoho nevyměnil."
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Petkovič - Thomas, Traoré, Manceau - Capelle, Fulgini, Mangani, Ounahi, Cabot - Bahoken, Boufal
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Nübel - Aguilar, Disasi, Maripán, Jakobs - Fofana, Tchouaméni - Golovin, Gelson Martins, Diop - Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.29 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Brestois - AS Saint-Étienne  (středa 19:00)
V úvodních jedenácti kolech Brest nezískal na své konto jediný tříbodový rezultát. Jenže na konci října skolil doma nečekaně Monaco a od té doby se dostal do pořádné fazóny. Aktuálně má z celého pelotonu Ligue 1 jednu z nejlepších forem, vyhrál už čtyřikrát za sebou, a nemíní ztrácet nic ze své pohody ani ve vloženém kole ve střetnutí s doposud posledním St. Étienne.

Ještě před pár týdny se Piráti nacházeli pouze na spodních patrech průběžného pořadí, během relativně krátké chvíle se ovšem vyhoupli do středu tabulky. "Všichni jsme především zvýšili svou úroveň," těšilo domácího stratéga Michela Der Zakariana. "Tým funguje daleko lépe po kolektivní stránce. Individuality zároveň prokazují své kvality a jsou též daleko efektivnější."

Rozhodně by však domácí neměli usínat na vavřínech. Zimní pauza se kvapem blíží a před ní Brest určitě nechce nic ztrácet ze svého elánu, aby prožil poklidné vánoční svátky. "Musíme pokračovat ve sbírání bodů," uvědomoval si Der Zakarian. "Stejně jako minulou neděli proti Bordeaux nás čeká důležitý duel. Předpokládám, že o záchranu budeme bojovat až do konce."

Ani hosté neprožívají úplně mizerné chvíle, ačkoli nynější postavení na samém dně ligového uskupení je určitě neuspokojuje. V minulých pěti kolech uzmuli slušných osm bodů, zapsali si jedinou prohru, a to s PSG. "Chceme pryč ze sestupového pásma. Ale i kdybychom se dostali mimo něj, nesmíme si pak myslet, že vše bude v pořádku," uvedl Claude Puel, trenér ASSE.
Stade Brestois - pravděpodobná sestava:
Bizot - Duverne, Hérelle, Chardonnet, Uronen - Agoumé, Belkebla - Honorat, Faivre, Del Castillo - Le Douaron
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Bajic - Macon, Nadé, Moukoudi, Trauco - Gourna-Douath, Aouchiche - Bouanga, Boudebouz, Krasso - Chazrí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.71 - 3.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Metz - Montpellier HSC  (středa 19:00)
FC Mety o víkendu senzačně zvítězily na jihu Francie v Nice a potvrdit to budou chtít v domácím souboji s Montpellierem. Ten naopak nestačil na Lyon a zůstal ve středu tabulky. Mety navzdory prvotřídní senzaci zůstávají na předposledním místě tabulky.

Utkání nebude mít jednoznačného favorita, byť oba týmy od sebe odděluje sedm příček. Mety se za poslední měsíc zvedly a po třech remízách v řadě si vyšláply na Nice. Jedinou branku na Allianz Riviéře vstřelil Fabien Centonze.

Příznivci Met doufají, že výhra nastartuje delší bodovou sérii, která jejich tým popožene tabulkou vzhůru. Mety mají z posledních dvou sezon s Montpellierem lepší vzájemnou bilanci a ve čtyřech zápasech v řadě s ním neprohrály. Letos v únoru skončil zápas na Saint-Symphoriem dělbou bodů.

Montpellier takové štěstí o víkendu neměl a favorizovanému Lyonu podlehl 0:2. Byla to už druhá porážka za sebou, která "přikovala" HSC na jedenácté místo. Je složité říci, co se dá od Montpellieru ve středečním zápase očekávat. Tým působí dosti nevyzpytatelným dojmem, je schopný obrat o body každého, stejně jako s každým prohrát.

Kvůli svalovým problémům bude nadále absentovat Niakate a scházet bude i Matthieu Udol. Kouč Antonetti má ale na výběr z řady jiných hráčů. Na druhé straně bude chybět pouze Jordan Ferri.
FC Metz - pravděpodobná sestava:
Oukidja - Jemerson, Kouyate, Bronn - Delaine, N'Doram, Sarr, Centonze - Traore, De Preville - Niane
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Omlin - Sambia, Cozza, Sakho, Ristić - Leroy - Gioacchini, Ferri, Mollet, Mavididi - Germain
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.43 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Strasbourg - Girondins Bordeaux  (středa 19:00)
Na Stade de la Meinau přivítá Racing hráče Bordeaux a po třech remízách v řadě touží po vítězství. Bordeaux se od začátku sezony nedaří a stále balancuje na sestupové hranici.

Alsasané se pohybují v klidných patrech první poloviny tabulky a zatím naplňují předsezonní očekávání. O víkendu přivezli cenný bod z Monaka (1:1) a neprohráli ve čtvrtém utkání v řadě. Jinými slovy na východě Francie panuje spokojenost. Francouzská nejvyšší soutěž je ale tradičně hodně vyrovnaná a série špatných výsledků může okamžitě zapříčinit pád do rozbouřených vod. Dokáže Racing udržet vysoko nasazenou laťku?

Proti Bordeaux ho čeká zajímavá zkouška. Hostům se stále nedaří najít optimální tempo a navzdory špatným výsledkům se u kormidla drží švýcarský lodivod Vladimir Petković. Girondins naposledy nezvládli zápas s Brestem a po porážce 1:2 jim patří až šestnácté místo. Navíc se stejným počtem bodů jako má osmnáctý Clermont.

Bordeaux potřebuje výrazně přidat a v Alsasku by se mu to mohlo povést. Loňský zápas na Stade de la Meinau skončil výhrou "Les Girondins" 2:0, když se trefili Pablo a Otávio. Štrasburk zase dokázal vyhrát přestřelku v Bordeaux.

Racing bude bez dvojice hráčů Le Marchand, Mothiba a podobná situace panuje i v táboře hostí. Vladimir Petković nemůže počítat s Majou a zkušeným stoperem Koscielnym, mimo hru je i Kalu.
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
Sels - Perrin, Djiku, Nyamsi - Guilbert, Sissoko, Bellegarde, Thomasson, Caci - Ajorque, Diallo
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
Costil - Pembele, Mexer, Gregersen, Mangas - Otavio, Onana - Dilrosun, Adli, Oudin - Elis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.99 - 4.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ES Troyes - FC Lorient  (středa 19:00)
Troyes ani Lorient aktuálně nejsou v dobrém rozpoložení. Domácí mají na svém kontě tři porážky v řadě, hosté dokonce čtyři. Po patnácti odehraných kolech se nacházeli jen těsně nad sestupovým pásmem a ve vzájemném zápase budou hledat cestu za oddálením se od něj na co největší rozdíl. Hledat favorita v tomto souboji dvou tápajících celků můžeme opravdu stěží.

Doposud si o něco lépe vedli svěřenci trenéra Christopha Pélissiera, kteří získali o dva body více. Nicméně na výhru čekají déle než jejich protivník, konkrétně v září se jim povedlo skolit Nice. Lorient přitom prožíval velmi slušný start do této sezóny, dokonce se po devíti kolech mohl pyšnit bilancí jediné prohry za toto období. Jenže od půlky září poté urval jediný bod.

ESTAC naposledy padlo venku s Marseille, protáhlo zároveň svou šňůru bez vstřeleného gólu už na tři utkání za sebou. "Pokusíme se Lorient dostat do potíží, a dosáhnout tak na pozitivní výsledek," burcoval domácí stratég Laurent Batlles. "Nečeká nás zlomový duel, bude ovšem důležitý. Náš soupeř je, stejně jako my, v problémech, každopádně neodvádí špatnou práci."
ES Troyes - pravděpodobná sestava:
Gallon - Rami, Giraudon, Salmier - Kaboré, Kouamé, Tardieu, Biancone - Rodrigues, Touzghar, Mama Baldé
FC Lorient - pravděpodobná sestava:
Nardi - Mendes, Laporte, Pétrot - Igor Silva, Monconduit, Abergel, Le Fée, Bourlés - Grbic, Laurienté
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.25 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Clermont Foot - RC Lens  (středa 21:00)
Clermont chytl krizi, ta je jednoduše vidět na jeho posledních výsledcích. Už v pěti případech za sebou prohrál, a spadl tak až na osmnáctou příčku tabulky. Vylepšovat si svou situaci proti Lens pro něj bude bezpochyby hodně složité, a ačkoli jeho soupeř v uplynulých týdnech také vyloženě nezářil, bude plnit v Puy-de-Dome roli favorita, neboť si doposud vedl o dost lépe.

Les Lanciers měli famózní start do této sezóny. Jako by se svezli, tak říkajíc, na nováčkovské vlně euforie. Jenže postupně jim docházel dech. Výkonnostně začali ztrácet víc a víc. "Pro nás navíc tohle klání nepřichází na řadu ve správnou chvíli. Máme totiž hned několik zranění, náš rival hrál naposledy v pátek, my až v neděli," uvedl před vloženým kolem Pascal Gastien.

Domácí trenér musí své mužstvo co nejrychleji nabudit, pokud nechce, aby prožívalo blížící se vánoční svátky ve velké nepohodě. "Rozdíl mezi dvěma a čtyřmi dny na rekonvalescenci je obrovský," postěžoval si Gastien. "Čeká nás jeden z nejlepších týmů ve Francii. Uvidíme, jak budeme schopni takový duel zvládnout. Body nám nikdo nenechá, obzvláště ne právě Lens."

Hosté narazí o příštím víkendu na PSG. A rádi by se před tímto prestižním utkáním co nejlépe navnadili. "Víme, že kádr není úplně široký. Máme v něm také některé mladé hráče, kteří se stále ještě učí," povídal Franck Haise, kouč Les Sang et Or. "Naší prioritou je pokaždé podat dobrý výkon. Musíme myslet na program, na formu každého. Ale nemám problém si vybírat."
Clermont Foot - pravděpodobná sestava:
Djoco - Zedadka, Billong, Ogier, N'Simba - Samed, Gastien - Dossou, Berthomier, Allevinah - Bayo
RC Lens - pravděpodobná sestava:
Leca - Gradit, Danso, Medina - Clauss, Doucouré, Fofana, Frankowski - Kakuta - Sotoca, Kalimuendo-Muinga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.50 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Lyon - Stade Reims  (středa 21:00)
Lyon se po reprezentační přestávce vrátil do dalšího dění v dobrém rozmaru. Ačkoli první mač po ní proti Marseille ho prověřit nemohl, neboť byl předčasně ukončený již v samém zárodku, v Evropské lize si následně poradil s Bröndby a poté v Ligue 1 také na půdě Montpellieru. Ve vloženém kole nyní narazí na Remeš, která v posledních třech střetnutích v řadě neprohrála.

Olympique je blízko příčkám zajišťujícím evropské poháry pro příští sezónu, rozhodně by chtěl ovšem pomýšlet ještě výše, konkrétně na top trojku. A pokud opravdu chce zaútočit na tuhle metu, měl by právě takové zápasy, jakým je ten současný, zvládat bez obtíží. Byť hosté, kteří letos zatím vyhráli jen třikrát, umějí mnohdy působit urputným dojmem především v obraně.

Poslední vystoupení v Montpellieru představovalo pro Les Gones náročnou zkoušku, a to po všech stránkách. "Mohli jsme být spokojeni, protože jindy jsme po duelech na evropské scéně nepůsobili dobře," hodnotil lyonský útočník Karl Toko Ekambi. "Jestli jsme v předchozích utkáních dělali chyby, teď jsme se je snažili neopakovat. Závěry takových bitev jsou klíčové."

Tohle klání se odehraje bez diváků. Ne však vlivem opatření spjatých s pandemií koronaviru, ale jakožto trest za chování diváka, který v derby s OM vhodil plastovou lahev na soupeřova útočníka Dimitriho Payeta. "Bohužel se budeme muset obejít bez nich," hlesl domácí stratég Peter Bosz. "Musíme být ještě lepší a více stvrzovat své kvality," dodal po souboji s MHSC.

Remeš se na Groupama Stadium musí vypořádat s dost nepříjemnou skutečností. Kouč Óscar García spolu s asistentem Rubénem Martínezem museli zamířit do karantény a nezjeví se jak v tomto měření sil, tak v tom dalším s Angers. Dočasně kabinu převzali druhý z asistentů Joao Nuno Fonseca, trenér brankářů Sébastien Hamel a člen realizačního týmu Mickaël D'Amore.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Gusto, Boateng, Denayer, Emerson - Bruno Guimaraes, Caqueret - Toko Ekambi, Lucas Paquetá, Aouar - Dembélé
Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Rajkovič - Gravillon, Faes, Abdelhamid, Konan - Berisha, Lopy, Moreto Cassamá - Kebbal, Ekitike, Touré
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.26 - 6.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Nantes - Olympique Marseille  (středa 21:00)
Těžký úkol čeká na fotbalisty Olympique Marseille, kteří potřebují bodovat na půdě FC Nantes. Jihofrancouzský celek bojuje o nejvyšší příčky a návrat do Ligy mistrů a formu má obstojnou. Neprohrál šest ligových zápasů v řadě, zatímco Nantes od konce října nezvítězilo.

Nantes si naposledy poradilo s Clermontem (23. října), od té doby ale nevyhrálo. Nicméně o víkendu mělo složitý úkol na půdě obhájců z Lille a ten splnilo úspěšnou remízou 1:1. Kanárky nepoložila ani rychlá branka Buraka Yilmaze, na kterou celkem rychle zareagoval Ludovic Blas. Kanárci si ziskem bodu pojistili střed tabulky, ale v případě vítězství nad Marseille si mohou ještě výrazně polepšit.

Jen ty nejvyšší cíle si dává v této sezoně Olympique Marseille. Tradiční klub Ligue 1 se chce vrátit do Ligy mistrů a to by znamenalo obsadit první až třetí místo. Hosté jsou aktuálně čtvrtí vinou horšího skóre, ale na druhou stranu mají o jedno odehrané utkání méně.

Svěřenci argentinského trenéra Jorgeho Sampaoliho porazili v minulém kole ES Troyes 1:0 a celkově neprohráli v šesti ligových zápasech po sobě. Kaňkou je určitě brzké vyřazení z Evropské ligy. Po porážce 2:4 s Galatasarayem už nemůže Marseille skončit na lepší, jak třetí pozici. V posledním zápase doma s Lokomotivem Moskva tak bude hájit třetí příčku a tím pádem možnost zahrát si ještě Konferenční ligu.

Marseille naposledy na Stade de la Beaujoire remizovala a jednoduchá práce ji nečeká ani teď. Kanárci se umějí proti OM vybičovat a koneckonců vzájemná bilance to jen potvrzuje.

Červená karta nepustí do hry Fabia a k dispozici nebudou ani Charles Traoré, Sebastien Corchia, Renaud Emond a Pereira de Sa. Olympique Marseille hlásí jen jednu absenci a tou je turecký ofenzivní útočník Cenzig Ünder.
FC Nantes - pravděpodobná sestava:
Lafont - Merlin, Girotto, Pallois, Appiah - Cyprien, Chirivella - Kolo Muani, Blas, Simon - Coulibaly
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Lopez - Peres, Saliba, Gonzalez, Rongier - Gueye - Guendouzi, Gerson, Lirola, Payet - Milik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.45 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Paris Saint-Germain - OGC Nice  (středa 21:00)
Za šlágr vloženého šestnáctého kola se dá označit střetnutí aktuálně vedoucího PSG a třetího Nice. Domácí se budou muset vypořádat čerstvě s jednou velkou nepříjemností, a to nejen na krátkou chvíli, ale minimálně až do konce roku, neboť chybět jim bude kvůli zranění Neymar. Pařížský stratég Mauricio Pochettino se po téhle špatné zprávě snažil především nepanikařit.

Poraněné vazy v kotníku, to je resumé zdravotních neduhů brazilského forvarda, který minulé utkání se St. Étienne dohrát nemohl. "Vždy je smutné vidět takového hráče mimo hru několik týdnů," hlesl Pochettino. "Jako trenér musím vždy hledat řešení. Je jasné, že úplně zastoupit ho nemůže nikdo, on je totiž nenahraditelný. Spíše se tedy pokusíme najít za něj alternativu."

I nadále se jinak nacházejí Pařížanům na marodce Ander Herrera, Georginio Wijnaldum a též Julian Draxler, je pak otázkou, jestli do hry zasáhnou Lionel Messi a Leandro Paredes, jež oba mají shodně žaludeční potíže. Naopak k dispozici by měli být Marco Verratti i Mauro Icardi, kteří jsou již zdraví. Neočekává se jinak nástup Sergia Ramose, který měl dostat cílené volno.

PSG je na čele Ligue 1 s dostatečným dvanáctibodovým odstupem od druhého Rennes, chybí mu tak jen krůček od udělení jakési ceny podzimního půlmistra. Pokud uhraje alespoň remízu, do vánočních svátků ho o první pozici nikdo nepřipraví. "Souhlasím, že Christophe Galtier je skvělým koučem. A v minulé sezóně byl tím nejlepším," chválil svého protivníka Pochettino.

Hostující šéf lavičky, který loni dovedl Lille k titulu, zatím moc dobře naplňuje svou misi také při svém novém angažmá na jihu Francie. Atakuje s Nice nejpřednější příčky. Chybět mu teď bude vykartovaný Pablo Rosario, v nominaci na duel chybějí rovněž zranění Robson Bambu a Evann Guessand, naopak k dispozici má již Youcefa Atala, jenž je fit po svalových potížích.

Naposledy Nice senzačně padlo v klání proti Métám. A Galtier nemohl být spokojený. "Dost zpackaný zápas," čertil se. "Ztížili jsme si svou situaci sami. Vyrobili jsme velkou chybu a inkasovali. A v klání s takto fyzicky zdatným soupeřem je vůbec nejhorší, když prohrajete po prvním dějství. Musíte riskovat a čelit brejkům. Navíc nás logicky čekal hustý obranný blok."
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Hakimí, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Gueye, Danilo Pereira, Verratti - Di María, Messi, Mbappé
OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Benítez - Lotomba, Todibo, Dante, Bard - Stengs, Lemina, Thuram-Ulien, Gouiri - Delort, Dolberg
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.15 - 7.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Rennes - Lille OSC  (středa 21:00)
Už třináctkrát za sebou Rennes v rámci Ligue 1 a Konferenční ligy neprohrálo. Samozřejmě že protahovat tuhle úctyhodnou sérii hodlá i nadále, a to i přesto, že proti němu stane obhájce titulu z domácí soutěže. Lille se sice poměrně slušně daří v Lize mistrů, jenže na francouzské scéně zatím píše trochu jiný příběh. Jeho ligová šňůra činí celkem šest zápasů bez vítězství.

Bretaňský výběr neporazil svého soupeře už čtyřikrát v řadě. Aktuálně má nicméně opravdu velkou možnost tuhle bilanci změnit k lepšímu, neboť oplývá vážně moc dobrou formou. A aby si udržel svou nynější druhou pozici v průběžném pořadí a nemusel se ohlížet na ostatní výsledky, bezpodmínečně musí získat tři body. Před vlastními fanoušky se mu náramně daří.

Utrpěl před nimi jedinou porážku, každopádně hned šestkrát své protivníky v Roazhon Parku dokázal skolit. "Lille je jedním z týmů, které má být v tabulce určitě výše. Mělo mít o nějaké ty body navíc," povídal domácí stratég Bruno Génésio. "Má moc dobré mužstvo, a to jak po individuální stránce, tak po kolektivní. Nic na tomhle faktu nemění jeho nepohoda v Ligue 1."

Dogy narazí během krátké chvíle již na druhého rivala z Bretaně, naposledy vyzvaly doma Nantes a uhrály pouze plichtu. Jednoduše nenavázaly na své solidní vystoupení z milionářské soutěže proti Salzburgu. "Důležitá utkání, třeba právě ty v Lize mistrů, zvládá. I proto vím, že nás čeká celek, který dosahuje rozhodně na úroveň této evropské soutěže," podotkl Génésio.

I jeho protějšek na druhé straně chválil současné rozpoložení toho, proti komu jeho svěřenci nastoupí. "Rennes má velmi rozmanité družstvo s mnoha možnostmi," uvedl hostující lodivod Jocelyn Gourvennec. "Génésio už své hráče zná moc dobře. Vylepšil mnohé. A jeho družina našla správný balanc a rovnováhu. Opravdu dost oceňuji jeho práci v klubu, my o ní víme."
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Gomis - Truffert, Aguerd, Omari, Traoré - Bourigeaud, Martin, Sulemana - Doku, Terrier, Laborde
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Grbič - Tiago Djaló, José Fonte, Botman, Reinildo - Bamba, André, Xeka, Ikoné - Yilmaz, David
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.56 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain15131135:1540
2.Stade Rennes1584326:1228
3.OGC Nice1583425:1226
4.Olympique Marseille1475221:1226
5.RC Lens1574427:2025
6.Angers SCO1557322:1822
7.Olympique Lyon1464422:2122
8.Racing Strasbourg1555526:2020
9.AS Monaco1555520:1920
10.FC Nantes1554620:2019
11.Montpellier HSC1554621:2219
12.Stade Brestois1546522:2218
13.Lille OSC1546519:2218
14.Stade Reims1537516:1816
15.FC Lorient1536613:2315
16.Girondins Bordeaux1527622:3213
17.ES Troyes1534813:2313
18.Clermont Foot1534817:2913
19.FC Metz1526717:3012
20.AS Saint-Étienne1526717:3112
Bodové odečty
OGC Nice-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
ADM

Och bože to je úbohý futbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele