LaLiga - preview 6. kola

17.10.2020, 08:52, aktualizováno 18.10.2020, 08:57
Previews
Šesti zápasy bude dnes dohráno šesté kolo španělské nejvyšší soutěže, Betis v tom posledním přivítá Real Sociedad a v případě výhry se posune do čela. Villarreal nastoupí v derby proti Valencii a mírně vřít to bude i v baskickém regionu, tam se proti sobě postaví Eibar a Osasuna...
SD Eibar - CA Osasuna  (neděle 12:00)
Osasuna orámovala své dosavadní učinkování v nové sezoně dvěma výhrami v prvním a pátém kole a po reprezentační přestávce se těší na duel v Eibaru. I domácí tým před pauzou zvítězil a na utkání před na vlastním hřišti je optimisticky naladěn.

Eibar se po bezbrankové remíze s Celtou Vigo dostal do nepříjemné situace, když tři následující duely prohrál vždy o jeden gól. Naštěstí se před přestávkou stihl nabudit a tentokrát to byl on, kdo těsným výsledkem vyzrál na svého soupeře - konkrétně Valladolid. Výhra je o to cennější, že přišla na půdě soupeře a brankou Kévina Rodriguese v 90. minutě.

Los Armeros sice tři duely prohráli, ovšem herně to zas tak špatné není. Proti Osasuně je na čem stavět. Domácí by také rádi vylepšili pochmurnou vzájemnou bilanci, protože nad soupeřem z Pamplony zvítězili naposledy před třemi lety v Copa del Rey. Vítězství na ligové scéně je o poznání starší a datuje se k listopadu 1999. Má to ale háček, oba týmy tehdy hrály nižší soutěž. Na prvoligové scéně Eibar Osasunu nikdy neporazil.

Osasuna je ale zranitelná a dosavadní výsledky to potvrzují. Porazit jí dokázaly Getafe i Levante. V minulém kole ale hosté porazili Celtu Vigo 2:0 a po přestávce věří, že na výkon naváží.

Domácí strana nemůže využít služeb zraněného Coteho a k dispozici jí nebude ani suspendovaný Diop. Ještě o jednu ztrátu více hlásí Osasuna, která se musí obejít bez Ávily, Brašanaće a Brandona.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Soares, Burgos, Oliveira, Correa - Rodrigues, Álvarez, Expósito, Inui - García, Muto
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Roncaglia, García, Hernández, Cruz - García, Moncayola, Sanjurjo, Jony - Gallego, Calleri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.02 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Levante UD  (neděle 14:00)
Nedělní odpoledne zavede fanoušky LaLigy na stadion San Mamés v baskické metropoli Bilbau, kde se domácí jedenáctka postaví proti Levante. A "Lvi" jsou ve velmi dobré náladě, protože právě s Levante se jim až neobvykle daří.

Povedlo se jim vyhrát hned devět z posledních dvanácti utkání, aktuálně s ním pokaždé vyhráli už v posledních třech po sobě jdoucích utkáních. Pokaždé to bylo drama, pokaždé Bilbao vyhrálo jen o jeden jediný gól. I proto se na tohle utkání těší, neboť právě teď potřebuje body jako sůl. To Bilbao, které bojovalo o evropské poháry, je totiž hodně daleko. Aktuálně se mu vůbec nedaří a dlí v současnosti až na předposledním místě!

Doposud se "Lvi" dostali do čtyř duelů, ale jen jednou se jim povedlo vyhrát. Ve všech ostatních případech se museli potupně obejít bez bodů. O body je obral třeba Cádiz nebo před pauzou také Deportivo Alavés. Takže je jasné, že hráči teď nejsou úplně spokojení.

Útočník Álex Berenguer, který dorazil do Baskicka teprve před sezonou z Turína, před zápasem zmínil: "Současná situace nás velmi mrzí, protože máme kvalitní tým, který má skvělého kouče a věříme ve své schopnosti. Rozhodně máme na víc, než jak to ukazuje tabulka. Ale je odpovědností každého z nás, aby odváděl co nejlepší výkony. Věřím, že až se víc sehrajeme, výhry se brzy dostaví. A doufám, že budeme naplno bodovat už proti Levante.

Levante na tom teď taky není nejlépe, i když valencijský klub nemá takové ambice jako jeho nedělní soupeř. Rovněž on ale ve čtyřech utkáních třikrát prohrál a jeho největší slabinou je obrana. Ta totiž dostala už osm branek, což je mimochodem nejvyšší číslo v celé lize.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Unai Simón - Balenziaga, Iñigo, Yeray, Capa - Unai López, Dani Garcia - Muniain, Berenguer, Williams - Raul García
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor - Clerc, Postigo, Vezo, Miramon - Radoja, Melero, Rochina, Campaña - Morales, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.38 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Valencia CF  (neděle 16:00)
Villarreal se usadil na prozatímní páté příčce a ideálně by na ní moc rád zůstal ještě dlouho. Poslední dva duely před reprezentační pauzou mu vyšly na výbornou, takže by na ně rád navázal i v domácím utkání proti Valencii.

A proti ní by se to Žluté ponorce mohlo podařit. Valencia se na stadionu de la Cerámica docela trápí. Nevyhrála zde v rámci ligy už více než tři a půl roku. Villarreal navíc v této sezoně jasně ukazuje, že není žádné ořezávátko a že se naopak velmi těžko poráží. Ostatně za prvních pět kol jej dokázala pokořit jen Barcelona, což rozhodně není špatná vizitka. Na poměrně krutou porážku o čtyři góly ale tým trenéra Emeryho reagoval výtečně.

Tři branky nadělil Alavésu a v minulém kole těsně před reprezentační pauzou remizoval s Atléticem Madrid, jehož střelce udržel na uzdě a zároveň sám několikrát nebezpečně zahrozil. Teď mu i díky tomu patří solidní pátá příčka, která by byla vstupenkou Evropské ligy. A zkušený záložník Manuel Trigueros dobře ví, že jeho tým nečeká proti Valencii nic snadného.

"Valencia je jeden z našich hlavních konkurentů v boji o evropské poháry a je to velmi ambiciózní tým plný znamenitých hráčů. Hrají velmi ofenzivně, vysoko napadají a jsou v neustálém pohybu. Čeká nás skvělé utkání, do něhož musíme vstoupit odhodlaní a sebejistí. Určitě to nebude snadné, ale uděláme maximum pro to, abychom vybojovali tři body."

Jednu potíž ale trenér Emery musí řešit a není to nic zanedbatelného. Absence. Pro utkání s Netopýry mu schází Ramiro Guerra, Alberto Moreno, Pervis Estupiñán a především reprezentační útočník Gerard Moreno, což je velký problém.

Valencia naopak tak vážné absence nemá, i když obránce Mangala není fit a menší pochybnosti panují také ohledně Kondogbii. V rámci všech soutěží ale Valencia vyhrála pět z posledních šesti duelů proti Villarrealu. V pěti z nich vstřelila vždy alespoň dvě branky.

Právě tolik ale naposledy dostala, když se utkala s Realem Betis. Tahle porážka ji odeslala až na současné deváté místo a Valencia hodlá postupovat výš. Zatím má vyrovnané skóre 7:7 a čisté konto udržela jen jednou z pěti úvodních duelů. Celkově se jí zatím nedaří pracovat na určité stabilitě, vyváženosti výkonů. Je to zatím jako na horské dráze a situaci moc nevylepšuje ani evidentně zklamaný trenér Gracia.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza - Iborra, Parejo, Trigueros - Chukwueze, Alcácer, Gómez
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá - Wass, Kondogbia - Soler, Kang-In, Guedes - Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.13 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - Real Valladolid  (neděle 18:30)
V letošní sezoně existují už jen dva týmy, které ještě nedokázaly v LaLize vyhrát a právě ty se utkají v neděli v podvečer na El Alcorazu. Domácí Huesca čtyři zápasy z pěti zremizovala a je na tom přeci jenom o trochu lépe, než Valladolid. Pucelanos jsou totiž po pěti kolech na posledním místě.

Huesca má po pěti kolech sice jen čtyři body, ale podíváme-li se na to, jaké soupeře měla, není to vůbec špatná bilance. Vždyť Huesca si přivezla bod z Villarrealu, Valencie i Elche a doma oloupila i silné Atlético Madrid. Jedinou porážku utrpěli domácí trochu překvapivě doma s Cádizem 0:2. V rámci 6. kola se Huesca střetne s Valladolidem a to je soupeř, na kterého má dobré vzpomínky. V minulé sezoně nad ním vyhrála drtivě 4:0.

Favoritem bude i tentokrát, přestože v nové sezoně ještě nevyhrála. Valladolid také nezvítězil, dva body sice urval doma, ale venku vyšel vždy naprázdno. Měl přitom i dost smůly, protože na Realu Madrid rozhodla jediná branka Viníciuse Júniora a domácí duel s Eibarem až trefa Kévina Rodriguese v 90. minutě.

Pro Huescu je poměrně důležité, zdali bude k dispozici japonský útočník Okazaki. Vyloučeno to není, nicméně jeho start zůstává nejistý. Valladolid počítá dvě ztráty, konkrétně Kika Olivase a Javiho Sáncheze.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Galán, Siovas, Pulido, Maffeo - Mosquera, Rico, Real - Ferreira, Mir, García
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Pérez, González, Yamiq, Nacho - Hervías, Alcaraz, Pérez, Villa - Plaňo, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 2.97 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Elche CF  (neděle 18:30)
Na Mendizzorrotze se utkají v tabulce níže položené celky Alavésu a Elche. Papírovým favoritem bude domácí Depor, byť jeho forma z úvodu sezony není nikterak oslnivá. Nováček soutěže zatím stihl zasáhnout do třech duelů a připsat si všechny varianty výsledků - výhru, remízu i porážku.

Nepovedený vstup Alavésu do ligového ročníku se alespoň částečně podařilo napravit výhrou v 5. kole nad Athleticem Bilbao. Depor zvítězil po jediném gólu Rodriga Elyho 1:0 a jeho kouč doufá v lepší zítřky. Zápas s nováčkem z Elche je v tomto směru velmi důležitý, protože případné dvě výhry v řadě mohou tým výrazně povzbudit do dalších bodů. Nic lehkého ale na domácí nečeká.

Elche sehrálo jen tři duely a nevedlo si v nich špatně. Úvodní porážka se San Sebastianem byla jakousi nováčkovskou daní, ve druhém kole už svěřenci Jorgeho Almiróna bodovali na plno, když vyhráli v Eibaru 1:0. Další domácí zápas, tentokrát s Huescou skončil bez branek. Alespoň na první pohled z toho lze vyčíst zlepšení v obranné fázi, na kolik hostující defenzivu Alavés prověří zůstává otázkou.

V nejvyšší soutěži se tyto dva celky nikdy neutkaly, ovšem nejde o neznámé týmy. Ještě v roce 2016 se potkávaly společně v rámci druhé nejvyšší soutěže a pokaždé šlo o vyrovnaná střetnutí.

Oba tábory hlásí jen jednu absenci. Na straně Alavésu je to potrestaný Rubén Duarte a Elche zase nepomůže Josema.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ely, Navarro, Lejeune - Rioja, Pina, Battaglia, Pons, Méndez - Pérez, Joselu
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Barragán, Verdú, Calvo, Miňo - Marcone, Guti - Josan, Morente, Fidel - Boyé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.37 - 5.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Sociedad  (neděle 21:00)
Na Estadio Benito Villamarín se utkají Real Betis a Real Sociedad. Oba celky se pohybují v popředí, byť jim k tomu nahrává i neúplná tabulka. Vzájemné souboje přinášejí vždy zajímavou podívanou a i tentokrát by to nemusela být žádná nuda. Před reprezentační přestávkou se obě strany posílily tříbodovým ziskem.

Betis se oklepal z dvou po sobě jdoucích porážek a před reprezentační přestávkou zvítězil ve Valencii 2:0. V neúplné tabulce se před víkendem držel na druhém místě o bod za Realem Madrid. V neděli večer ho čeká další těžký soupeř - Real Sociedad. "Myslím, že je to vynikající tým a jsem si jistý, že zopakuje to, co v minulé sezoně," nechal se slyšet kouč Manuel Pellegrini. "Z toho co jsem viděl po pěti odehraných zápasech usuzuji, že Real Sociedad je tým, který hraje velmi dobrý fotbal a má hráče s technickou přesností, jakými jsou Merino nebo Silva. Doufáme, že se ukážeme jako velmi obtížný soupeř," dodal trenér Betisu. Od zkušeného Chilana se na trenérské lavici hodně očekává a to minimálně návrat do bojů o evropské poháry.

Real Sociedad je hned v těsném závěsu třetí, ale i tady platí, že má odehráno více zápasů, než některé týmy. Během pěti kol prohrál jen jednou a to ve Valencii. Naposledy si bez problému poradil s Getafe 3:0.

Před třemi lety se odehrál mezi oběma soupeři skvělý zápas a celkem nabídl osm branek a spravedlivou remízu 4:4. V následujících období už sice tolik gólů nepadlo, pořád ale platí, že jde o celky, které si libují v ofenzivním pojetí a vidět by to mělo být i v neděli.

Hrát se bude bez Daniho Martina, Víctora Camarasy nebo Francise. Všichni tři laborují se zraněním. Baskové jsou na tom stejně a do hry nezasáhnou Asier Illarramendi, Luca Sangalli a Martín Merquelanz.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Moreno, Bartra, Mandi, Emerson - Rodríguez, Carvalho - Joaquín, Canales, Fékir - Iglesias
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Normand, Monreal - Silva, Zubimendi, Merino - Portu, Isak, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.51 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Sevilla zatím odehrála jen tři zápasy, ale vůbec si v nich nevedla špatně. Aktuálně jí patří šesté místo, které po dohrání všech kol určitě ještě zlepší. Ani Granada ale není snadným sokem, což v této sezoně dokázala už několikrát.

Granada se poprvé v historii úspěšně prokousala až do základní skupiny Evropské ligy a může se těšit na obrovský svátek, který v jejím městě neměl obdoby. Navíc bude působit ve skupině, z níž by podle předpokladů mohla i postoupit. Teď se ale musí soustředit jen na ligu, kde trochu ubrala nohu z plynu. A v sobotu ji nečeká nic snadného.

Aktuálně desátý tým LaLigy má za sebou čtyři odehrané zápasy a v nich prohrál jen jednou. A nebylo to nic příjemného, protože ve třetím kole dostala Granada od Atlética Madrid dokonce potupných šest branek. Ostatně minulé kolo mohla také určitě zvládnout mnohem lépe. Nováček z Cádizu sice brzy prohrával a Granada směřovala minimálně v první půli za třemi body, ale nakonec se jich kvůli brance domácího Aleja nedočkala.

Ve vzájemných soubojích se Sevillou si Granada vedla výtečně v roce 2016, kdy svého soka překvapivě hned třikrát v řadě porazila. Celkově se ale přirozeně daří mnohem víc Seville. Což by Granada podle obránce Carlose Nevy chtěla nyní přerušit.

"Jsme si velmi dobře vědomi síly našeho soupeře, Sevilla patří k předním španělským a potažmo i evropským klubům. Hraje velmi aktivně, vysoko napadá a má v kádru hodně technických hráčů. Budeme si muset dávat velmi dobrý pozor a musíme se pokusit maximálně využívat šance, které si vytvoříme. Sevilla by zaváhání hned potrestala. Důležité bude, abychom nepolevili a hráli opět s vysokým nasazením jako dosud."

Seville se daří o poznání lépe. A to i proti Granadě, s níž ve třech posledních duelech vyhrála a dokonce nedostala ani v jednom gól. V LaLize odehrála Sevilla zatím jen tři duely, první dva vyhrála a ani v tom minulém se neztratila. Dokázala totiž o dva body obrat Barcelonu, které toho na Camp Nou zas tak moc nedovolila.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Neva, Duarte, German, Foulquier - Montoro, Luis Milla, Herrera - Machis, Soldado, Puertas
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Navas, Diego Carlos, Koundé, Escudero - Reges, Jordan, Rakitić - Suso, De Jong, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.83 - 3.25 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
Jedním z týmů, které se momentálně nacházejí hodně hluboko pod svými možnostmi, je bezesporu Atlético Madrid. Zčásti za to může menší počet odehraných utkání, zčásti nepřesvědčivé výkony. Povede se Colchoneros vyloupit stadion Balaídos ve Vigu?

Celta na tom není o nic lépe, i když v jejím případě se tak nějak počítá spíš s bojem o záchranu než s tím, že by se týmu z Viga povedlo vyzvat soupeře o Evropskou ligu. Oba týmy od sebe dělí jen skóre, mají totiž shodný počet bodů. To pro Celtu samozřejmě není úspěch, protože ona je jedním z týmů, které už mají odehráno všech pět kol. Vyhrát se jí ale zatím povedlo jen jednou, když si poradila trochu nečekaně s Valencií.

Jinak je to bída s nouzí, Celta především špatně brání. Právě obrana jí dělá největší starosti, neboť Celta dostala už sedm branek. Pro srovnání, jen dva týmy v LaLize jsou na tom hůř. Proti Barceloně moc nepočítala s bodovým ziskem, takže tady ji prohra 0:3 rozhodit nemohla. Ale minulé kolo, od něj si Celta určitě slibovala víc. Po velmi špatném výkonu ale prohrála s Osasunou na její půdě o dvě branky a znovu si připsala ztrátu.

Té by se domácí tým moc ráda vyhnula proti Atléticu. I když si zkušený záložník Denis Suárez uvědomuje, že to nebude snadné. "Atlético podává dlouhodobě skvělé výkony a myslím, že před touto sezonou ještě hodně posílilo. S Luisem Suárezem na hrotu bude opravdu nebezpečné a my musíme ukázat životní zápas, abychom měli vůbec nějakou šanci na body. Bude to chtít od každého obrovské nasazení a pozornost. A ani to nemusí stačit."

Rojiblancos vstoupili do sezony ukázkově, když hned v prvním utkání rozmetali Granadu šesti góly. Jenže teď to vypadá, že si střelecké štěstí vybrali na delší dobu. Proti Huesce a naposledy ani proti Villarrealu se totiž tým trenéra Simeoneho netrefil ani jednou a byly z toho jen dvě remízy. Tedy výsledek, který se mimochodem zrodil i v posledních dvou zápasech s Celtou.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Olaza, Murillo, Aidoo, Araujo - Beltrán, Tapia - Emre Mor, Denis Suárez, Nolito - Aspas
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Felipe, Savić, Lodi - Correa, Saúl, Koke, Carrasco - Luis Suárez, Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.20 - 3.51 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Cádiz CF  (sobota 18:30)
Real Madrid sice odehrál jen čtyři duely, ale i tento handicap mu stačil na to, aby se usadil na prvním místě. A rozhodně to není náhodou, protože v posledních týdnech opět kráčí za výhrami. Co s tím udělá nováček z Cádizu?

Zatím se samozřejmě postavení v tabulce nedá ve Španělsku brát úplně vážně a směrodatně, protože tabulka je značně nekompletní. Několik jistot z ní ale vyčteme snadno. Například, že Real opět plánuje útok na mistrovský titul a zatím jde v jeho případě všechno podle plánu. Královský celek dosud odehrál čtyři duely, jednou remizoval a od prvního zápasu ve třech dalších vždy vyhrál. Navíc mu v posledních dvou duelech soupeři nedokázali dát ani jednu branku.

Naposledy před reprezentační pauzou se o to pokoušelo Levante, jemuž se to samozřejmě vůbec nepovedlo. Real si zkušeně hlídal utkání a nakonec se spokojil se dvěma góly v síti soupeře, byť jich mohlo být daleko víc. Historické statistiky nejsou zrovna na straně nováčka, přeci jen Real vyhrál třináct ze svých patnácti posledních duelů.

A dařilo se mu i proti Cádizu, s nímž se za posledních víc než 30 let setkal dvanáctkrát. Padl ale jen jednou, v roce 1991. Pravda, teď trenér Zinédine Zidane nemá úplně kompletní kádr a chybí mu zranění Hazard, Carvajal nebo Odriozola, přičemž o nasazení Mariana s Militãem se rozhodne až před utkáním, protože ani jejich zdravotní stav není optimální.

Zkušený záložník Casemiro je přesvědčen, že se jeho týmu podaří soupeře porazit. "Víme, že do většiny zápasů vstupujeme v roli jasného favorita a že to nebude jiné ani teď. Ale je pravda, že nic nesmíme podcenit. Podobné zápasy jsou hodně ošidné a bylo by snadné selhat. Chceme odvést maximální možný výkon."

Cádiz si zatím nevede vyloženě špatně, protože z pěti odehraných zápasů odcházel pokořen jen dvakrát. Vyhrál nad Huescou a překvapivě také nad Bilbaem, naposledy si se zkušenější Granadou jen rozdělil body. V duelu s "Bílým baletem" mu navíc budou scházet zranění hráči Luismi a Iza.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Marcelo - Isco, Casemiro, Kroos - Júnior, Benzema, Asensio
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Akapo, Mauro, Cala, Espino - Mari, Jonsson - Sánchez, Fernández, Pombo - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.17 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Fotbalisté Getafe dávno nepatří k outsiderům soutěže, naopak každou sezonu vystrkují růžky a pod vedením Josého Bordaláse umí zaskočit větší soupeře. Proti Barceloně se to však dlouhodobě nedaří, Katalánci vyhráli oba loňské duely a horkým favoritem jsou i tentokrát.

A to navzdory poslednímu výsledku 1:1 v domácím zápase se Sevillou. Barcelona podala herně horší výkon, než v předchozích vystoupení s Villarrealem a Celtou Vigo a poprvé v sezoně ztratila body. Kritici vytýkali bezradnost před šestnáctkou soupeře a na tom by měl nizozemský kouč Ronald Koeman určitě zapracovat. Přesto ale můžeme říci, že si Barca vede nad očekávání dobře. Po rozhádaném létě a nástupu nového kouče se to upřímně čekalo horší a ehjle, zatím to jde.

Velký podíl na tom má sám Koeman, který se nebojí od začátku sázet na mladíčka Ansu Fatiho. Španělský talent není ve fotbalovém světě žádným novým pojmem, ale přeci jenom je jeho forma ze začátku sezony skvělá. Nezapomínejme, že jde stále o sedmnáctiletého klučinu, který navíc nastupuje po boku superstar Lionela Messiho. Nizozemský kouč nezanevřel ani na Griezmanna s Coutinhem, jejichž role po odchodu Luise Suáreze stoupla.

Barcelona se v sobotu večer představí v Madridu na horké půdě Colisea Alfonsa Péreze proti Getafe. Azulones uhráli ze čtyř kol sedm bodů, nicméně v tom posledním kole utržili od Realu Sociedad pořádnou facku. Baskové totiž zvítězili 3:0. A právě sjednání nápravy si žádá kouč José Bordalás. Getafe není proti Barceloně favoritem, ale překvapit může a dokonce to chce. Letos v únoru sehrálo na Camp Nou vyrovnanou partii a nakonec prohrálo těsně 1:2. Připomeňme, že výhra nad Barcou je stará takřka devět let. Getafe v listopadu 2011 udolalo Blaugranas gólem Juana Valery.

Kataláncům bude nadále chybět brankařská jednička Marc-André ter Stegen a zranění jsou i Jordi Alba a Samuel Umtiti. Getafe má v domácím prostředí ještě jednu výhodu a tou je kompletní kádr.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Olivera, Etxeita, Dakonam, Suárez - Cucurella, Arambarri, Maksimović, Nyom - Hernández, Mata
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Neto - Roberto, Piqué, Lenglet, Dest - Busquets, Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.01 - 3.81 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid43106:210
2.Real Betis53027:69
3.Real Sociedad52217:28
4.Villarreal CF52216:78
5.FC Barcelona32108:17
6.Sevilla FC32105:27
7.Getafe CF42114:37
8.Valencia CF52127:77
9.Cádiz CF52125:67
10.Granada CF42116:87
11.CA Osasuna42025:46
12.Atlético Madrid31206:15
13.Celta Vigo51223:75
14.SD Eibar51134:64
15.SD Huesca50412:44
16.Elche CF31111:34
17.Deportivo Alavés51133:64
18.Levante UD41035:83
19.Athletic Bilbao41032:53
20.Real Valladolid50233:72

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (195)

Přidat komentář
CHONG

No, větší soupeře teda moc zaskočit neumíme

Reagovat
madridcan

Chcel by si byt dnes v Madride že?

Reagovat
CHONG

Ani mi nemluv

Reagovat
Gazdo

Konecne skoncili tie repre pauzy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blaugrana

premudrena, udristana pipka miesto Hudsona...precooooo

Reagovat
Ed_Hazard

premúdrelá sa hovorí

Reagovat
smazaný uživatel

Sua A ten Sánchez, co mu přihrával, je odchovanec? Udělal to pěkně, skvělé zpracování.

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Marcelo, Varane, Ramos, Nacho - Modrič, Kroos, Isco - Vinicius, Benzema, Lucas

Zostava jak z pred piatich rokov. Nebiť Thiba a Vinicia myslím si že som sa vrátil v čase

Reagovat
CHONG

Aspoň nemusím vypínat PlayStation

Reagovat
patas92

Co hraješ?

Reagovat
CHONG

Mafia Trilogy - akorát dohrávám dvojku.

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

Nebyť*

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Israha

Že tato sestava hraje doma proti Cádizu s tím, že je ve středu LM a pak Clásico, je spíš dobré znamení. Mohl tam sice být místo Ramose či Varanea Militao, ale otázka je, jak je na tom po zranění.

Reagovat
misinho7

Reagovat
zasranej malíř

Ten útok Taky mohl nechat chytat Lunina, kdy jindy než dnes?

Reagovat
Ed_Hazard

Bol v karantene kvoli COVIDu. A nechytil ho, tak sa ZZ boji ze by to podobne dopadlo aj so strelami.

Reagovat
zasranej malíř

Co to má jako znamenat? Vždyť to je něco šíleného co hrajeme

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Děs

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý nick

Reagovat
Anacron

Hra na blití, dresy na blití, stadion bez lidí na blití. Jedinou nadějí je, že s přibývajícím alkoholem to snad bude zábavnější

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, akurát sa pobliješ aj ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Reagovat
smazaný uživatel

CÁDIZ DO ÚTOKU!!!

Reagovat
Israha

Zidane a hráči se šetří na LM a Clásico, a mezitím si nevšimli, že Cádiz se neporazí sám. Nápad s ofenzivní záložní trojicí a kontrolou míče na papíře dobrý, ale nikdo ho na tom hřišti nerealizuje. No bude to dřina, ten druhý poločas.

Reagovat
Ed_Hazard

wtf Vini, čo ešte chceš. Pázdna brána a on to dá hlavou vedla..

Reagovat
2miguel1

Premier League cez 1200 komentarov na Preview kola a tu 28.

Reagovat
ADM

Kvantum užívateľov tu prešlo do fázy, kedy už nemajú potrebu rozoberať každé kolo do detailov a noví nejak neprišli La Liga upadá hlavne marketingovo.

Reagovat
remeslnik

A taky v předních klubech PD byli hráči už dost probraní o ohledění, významné trejdy tam nebyly ( nebyly groše), tak vcelku nebylo co komentovat, snad jen co by se mělo udělat a neudělalo. To v PL, to je jiná, svěží krev ve spoustě mančaftů, je se na co dívat. Skvělé přístupy od všech zúčastněných. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel Valverde, Suá a Raketa, culés nemají koho hejtit

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Ale pockaj ako nam este bude zdvihat Griezmann tlak pocas sezony tak sa to rozbehne

Reagovat
patas92

nejvíc je ten marketingovyt úpadek vidět právě na Eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
Xaviercreus

Taky jsem se dneska přistihl při tom, že Real udělá ostudu a je mi to fuk. A když prohrajeme na Getafe, bude mi to jedno taky. Dokonale nás managementy velkoklubů odradily, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to je ostuda.

Reagovat
zasranej malíř

Připomíná mi to loňský rok, když jsme v tuto dobu taky rupli 1:0 na Mallorce

Reagovat
smazaný uživatel

rupnout doma s Cadizem to je jinej level.

Reagovat
ADM

Doma / vonku, nie je to teraz jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Doma je to potupný

Reagovat
Inter Eterno Amore

Zidane out ?

Reagovat
CHONG

Kéž by, ale pochybuju.

Reagovat
Jackmaker1989

Tu sa niekto čuduje? Však ten tím je smerom dopredu absolútne tragický a nemá čím prekvapiť. Absolútne nezvládnuté prestupové obdobie a tragédia z min. roka bez ohľadu na titul pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky vejprnice! vitr vane vod more a zkusenej tym vi kolik ma dat golu na vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

neser

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
zasranej malíř

Ať už je repre pauza

Reagovat
LAM

Cadiz Jinak od nás sestava dobrá, až na Messiho. Někdy odpočívat musí a zrovna po zápasu v Bolívii nemusel hrát v základu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Xavi

Neto Dest Lenglet Pique Roberto Sergio De Jong Pedri Messi Griez Dembele

Reagovat
Rattlesnake

Neto; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Dest; Busquets, De Jong; Messi, Pedri, Dembélé; Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jen Vamos Getafe!

Reagovat
CHONG

Tak soudě dle výsledku a komentářů na předvedenou hru vidím, že mé rozhodnutí zabalit sezónu po zápase s Valladolidem bylo správné, ty tři dokončené kapitoly v Mafii II. byly myslím lépe využitým časem

Reagovat
roman1978

Nechápu tu sestavu. Máme tam mladé pušky do zálohy a všechno odehraje bus. Pedri ještě nic neukázal a hraje a Riki s Alenou ani minutu. Araujo výborný výkon, takze ho posadim. Leo se vrací z tramtarie, Takže mu naložim další minuty bez odpočinku. No nevím, zatím z něj teda nemám dobrý pocit.

Reagovat
remeslnik

tak tak

Reagovat
LAM

Tak třeba teď v U21 hrál Puig první poločas a Pedri druhej a Pedri byl fakt skvělej.On je prostě prní volba na post Coutinha když nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bych to tolik nedramatizoval. Leo stejně zahraje jak bude chtít a Bus se mi zase začíná líbit. Snad nedoplatí na dynamiku soupeře. Rikiho bych ale rád viděl místo Pedriho. Hlavně držme palce Dembičovi, ať to přežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml sis doufám, že v záloze jsou ročníky 1997 a 2002?

Reagovat
Gazdo

No Koeman je osobnost ale to ze je tvrdohlavy sa vie. On si jednoducho pojde svoje zostavu cca, svoji taktiku bez ohladu na vysledky. Ak to bude fungovat tak sa bude ticho ale akonahle to zacne skripat tak sa mu to bude vycitat a myslim ze mu to bude jedno. Uvidime snad ti asistenti ktorych Hristo opisal vcelku pozitivne mu budu schopni v tomto pomoct lebo zatial sa mi zda ze Koeman si bude presadzovat svoje aj tu. On nech sa radsej stara o respekt hracov a ich motivaciu co by mu mohlo vzhladom na jeho minulost, povahu a status ist a ostatne nech necha na kompetentnejsich

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri? Tak na toho jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembíčko se snad předvede.

Reagovat
bartlu

Konečně Dembouz, minimálně asistenci dá. Mám tušení, že i góla. Prostě zahraje skvěle. Nechápu Busiho, ten bude hrát základ dokud tam nepadne.

Někdo stream? Díky.

Reagovat
Jackmaker1989

To vážne ta kombinácia dresov Barcy? Ešte dresy ok, ale tie štucky...

Reagovat
blaugrana

Dembele sa dnes s Grizzom pobije o trageda meču...

Reagovat
Mercury

Zatim nerozhodně.

Reagovat
roman1978

Roberto se nehodí ani do polívky

Reagovat
smazaný uživatel

15 minut a ještě jsme nebyli u brány tvl

Reagovat
patas92

Nějaký cancer free stream na mobil?

Reagovat
smazaný uživatel

http://hockeynews.site/events/2020/bein-la-liga/ nevim jestli na mobil, ale v posledni dobe mi tento provider prijde nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

rozehrávka uplně v piči, takhle to asi nepujde

Reagovat
ADM

Dembele jak z tretej cenovej

Reagovat
blaugrana

bud ide do piatich, alebo skurvi prihravku na 2 metre...sen...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo skvělé od Pedriho

Reagovat
roman1978

Buse dolů a k Pedrimu dat Riquiho. Grieze dolů a na jeho místo Trincaa

Reagovat
blaugrana

Bus hra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Brzdí hru a s takovou nebudeme hrát rychleji nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Zrovna dnes su tam ini adepti. Brzdi hru Griez napr. Dembs kazi ale aspon sa snazi ist dopredu a 1 na 1 aj ked mu to nejde tak on sa do toho dostane a pojde to. Ale aspon to konecne niekto mimo Messiho skusa

Reagovat
bartlu

Dembouz teda šilený. Pořád jde do x hráčů, nebo obyčejné ztráty, tohle je fakt bída zatím.

Reagovat
Dr. Admess

Dembele tragéd teda.

Reagovat
blaugrana

ked clovek vidi dnesdne gala francuzskeho dua za 230 mega, tak sa mu chce revať

Reagovat
roman1978

Na Dembsovi je ta herní pauza teda dost vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé se snad posral? Už má za těch 20 minut tak 6 ztrát.

Reagovat
roman1978

Madridské buzny zkurvene.

Reagovat
Dr. Admess

Griezz, ty seš fakt normální pi*a ale už.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe nestíhá a prasí

Reagovat
blaugrana

chod dopice ...toto je fakt ...

Reagovat
roman1978

Griez

Reagovat
Rattlesnake

griez

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmanne, vzpamatuj se už tyvole...ale Pedri zatím skvělý

Reagovat
dextroza_m

až v jiném týmu

Reagovat
dextroza_m

naše dresy... ta kombinace barev , odstřelit návrháře

Reagovat
roman1978

Přesně

Reagovat
Gazdo

Je to Nike mozeme byt za tohtosezonne este radi a dufat ze sa uz minuly rok nikdy nezopakuje

Reagovat
Anacron

Asi jako ta naše růžová úchylárna.

Reagovat
blaugrana

nyom slusna mr...

Reagovat
bartlu

cerna tvar

Reagovat
LAM

huba

Reagovat
smazaný uživatel

ten Nyom je taková buzna...stejný typ jak Pepe a Ramos, zákeřný zmrd náchylný k simulování a brečení

Reagovat
PP

Zakázal bych striktně přístup k rozhodčímu.. max 1 hráč, ideálně kapitán. Jinak jak v mariáši..

Nyom neohrabaně, Leo už neměl šanci na balon, ale trefil ho slušně.. Byla žlutá vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

uplně jasná

Reagovat
PP

já si jen nevšimnul.. jo, za mě taky..

Reagovat
Gazdo

Ja by som to kludne zltil a ak neustupia tak posielal do sprch

Reagovat
dextroza_m

Mám ten pocit, nebo se Dembele obehraje vždy sám??

Reagovat
blaugrana

cou, fati, trincao in, noman, dembele, de jong off

Reagovat
CHONG

Zatím bohužel taková naše klasika proti top týmům, převážně destruktivní styl s určitou rezignací na pořádnou hru. Úplně nerozumím tomu, proč to Pepe pořád praktikuje, jasně většinou je to vyrovnané a nedostáváme v těchto zápasech žádné velké kotle, ale o ten gól nakonec většinou stejně prohrajeme

Reagovat
Gazdo

Je to proste nechutne povedz to uprimne

Reagovat
CHONG

Tak ostrý bych nebyl, nechutnost se teď předvádí v jiné části Madridu.

Reagovat
Gazdo

Tak to je sposobene tym ze od Realu mas asi ine ocakavania ako od Getafe ale to nic nemeni na tom ze to co predvadza Getafe alebo Atletico v kazdom trochu vacsom zapase je totalne destrukcia a nie futbal

Reagovat
CHONG

Možná jo, ale i na tu destrukci od Gety proti Barceloně se pořád dívá o kus líp než na to, co Real předvádí proti týmům typu Cádizu či Valladolidu.

Reagovat
Gazdo

Tak tu je aspon vidno ze ti hraci chcu aj ked to vyzera hrozne tak aspon ta snaha. Kdezto u Realu (aj Barcy) proste nula bodov takze to chapem

Reagovat
CHONG

To jsi trefil přesně, to jsou přesně ty rozdílové faktory, proč u Gety sleduju každý zápas a sledování Realu jsem po zápase s Valladolidem pro tuhle sezónu už vzdal - snaha, chuť a nasazení.

Reagovat
LAM

Pedri v 17 letech Může se v klidu střídat s Coutinhem.

Dembelemu vše utíá od nohy,ale v základu je po 8 měsících,takže asi tak.Snad už bude zdravej.

Griezmann tohle prostě musí proměňovat.Na co je mu pohyb,když pak zazdí každou šanci

Jinak ale zápas v parádním ,tempu.Na to že je to po repre pauze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně light výkon, ale po repre přestávce, na Getafe a v podstatě s třemi novými hráči v základu lze těžko čekat výkony bohů. Pedri každopádně debut jak hovado, hromada sebevědomých dotyků s míčem, přihrávky dopředu a s nápadem...v 17 letech si to takhle dávat v prvním zápase v sestavě Dest se taky nebojí něco udělat s míčem a Nymoa trochu okopal, slušné Ve druhém poločase to bude ale chtít hodně přidat a hlavně vyliskat Griezmanna, protože spálil gólovku a jinak o něm člověk na hřišti zase neví.

Reagovat
celeb

Dest vyzera byt fakt super!

Roberto prekvapivo dobry vykon

Pedri - zo zaciatku na facku, potom sa vsak velmi dobre rozohral.

Dembele biedny, ale narozdiel od Griezmanna sa to da vysvetlit nedostatkom zapasovej praxe. Anatoán je zda sa zakliaty. Nieco ako Couts pocas nasej 1. anabazy.

Stred pola slaby.

Reagovat
Gazdo

Lenze Couts vyzeral aspon tu polsezonu ze to v sebe ma Griez je totalne mrtvy

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong korunuje svůj výkon

Reagovat
Gazdo

Tak ja zatial na jeho posobeni u nas este stale nevidim tu nejaku nadstavbu co mal priniest a stale mi pride ako dynamickejsi Rakitic

Reagovat
smazaný uživatel

mívá i hodně dobré zápasy, ale dnes je opravdu slabý

Reagovat
Gazdo

Tak jeden zapas z desiatich ma vazne nezaujima. Za hraca za ktoreho vyplaznes 75 je to trosku malo. Ked sa kritizoval Couts, Dembele a Griez mal by sa aj De Jong lebo zatial dost zaostava. Minulu sezonu mu kludne odpustim nove prostredie, vacsi klub, tlak atd plus ho hravali mimo poziciu ale tuto sezonu uz hra tam kde ma, dostal trenera ktoreho ma rad a uz tu nie je prvy den a zatial hra horsie ako minulu sezonu coz je proste zle

Reagovat
smazaný uživatel

Já zcela souhlasím, stejně jako ty si ho nijak neidealizuju jako většina ostatních culés.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych doplnil - po té obří chvále a hypu jsem očekával, že bude tu hru jako zataženější CM trochu režírovat, což se zatím moc neděje a ani mi nepřijde, že by se do té role chtěl stavět.

Reagovat
Gazdo

ako mna neuchvatil uz v Ajaxe a uz vtedy som bol nazoru ze ak po niekom z dvojice Ligt-Jong tak sa ma ist po Ligtovi ale Frenkie ma aj napriek tomu ze som od neho mal minimalne ocakavania dost sklamava

Reagovat
PP

tak on by šel s týmem nahoru, ale za sebou už dlouho nestíhajícího Buse, Griezmanovi prakticky nejde nahrát jak je schovaný, Dembele se obehraje sám.. Bus je (logicky) stínem toho dřívějšího.

Reagovat
Gazdo

No Bus ktory je za zenitom podla mnohych (ja medzi nimi) si s nim dnes docela vytiera prdel

Reagovat
smazaný uživatel

jasna, kolenem takto zezadu, to zaboli

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně stupidní zákrok, co jako myslel, když do něho tak naběhne?

Reagovat
dextroza_m

Couts <-> Jong

Reagovat
smazaný uživatel

už by to chtělo začít trochu agresivněji útočit kua

Reagovat
roman1978

Zase za to může Roberto. Mohl pustit čistý balón za čáru, ale debilne hlavičkoval a takto to dopadlo. Vůbec k rohu nemuselo dojít.

Reagovat
ADM

Presne to napadlo aj mna a aj hraci na neho vycitavo pozerali ked to tam hlavičkoval zbytočne..

Reagovat
smazaný uživatel

no a predtim tam delal komedie dembouz

Reagovat
Gazdo

Reagovat
roman1978

Začínám mít na trenéra zase averzi. Zatím malou, ale 100 dni asi nevydržím.

Reagovat
Gazdo

Koeman ma este cas dokazat nieco. Dostal klub ktory bol totalne v rozklade, posily v podstate len Dest, nasrany Messi atd. Zatial som kludny. Tie obavy ktore z Koemana mam som mal uz predtym ako sa odohral prvy zapas ale dam mu sancu aby mi moje obavy vymlatil z hlavy. A k tomu je to nasa legenda takze trosku prizmurit oci mozem

Reagovat
drussbarb

Tak letos už druhý zajímavý zákrok v pokutovém území, rozhodčí ovšem VAR nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je, ten druhý poločas? Chceme vůbec dát gól?

Reagovat
dextroza_m

ne... dáváme Realu šanci

Reagovat
dextroza_m

Místo Toníka Xixao a jedem

Reagovat
roman1978

Ten Nyom už měl být dávno venku. Hrozná mrdka

Reagovat
Gazdo

Ja som cely cas bol v tom ze on uz zltu mal a teraz dostane druhu a no dostal iba prvu

Reagovat
dextroza_m

Nyom už měl pouštět teplou vodu ve sprše...

Reagovat
smazaný uživatel

Nyom už měl mít rudou

Reagovat
Frantszek

Ty krááááááávo, to je taková nuda ta Barca.

Reagovat
roman1978

Roberto,

To je traged

Reagovat
2miguel1

Moze mi niekto vysvetlit preco hrame henten prijebany futbal na 1000 prihravok?!!! Pretoze ja tam vyznam okrem toho ze sa super zorganizuje v obrane a my utocime do 10 ludoch nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

ten znechucenej ksicht griezze je fakt na pest

Reagovat
smazaný uživatel

2 střely na bránu ...no furt o jedna víc než Real

Reagovat
Gazdo

Inak ja by som sa dnes nebal ani kritiky Messiho. Jeho styl vsetci pozname a kym je v dobrej nalade a vali sancu za sancou a ma loptu tak mu odpustim ze nebrani uplne s kludom lebo viem ze tu energiu on vyuziva inak. Ale ked tu loptu cely zapas v podstate nema, dal dohromady 3 sprinty na 20 metrov tak by moho ukazat trochu snahy pomoct tomu timu, trosku hecnut ten vykon a ukazat preco ma tu pasku na tej ruke. Ja od neho nepotrebujem presing ala Suarez v prvej sezone u nas ale aspon ukazku ze mu na tom zalezi lebo on to ma ocividne v prdeli

Reagovat
roman1978

Neměl vůbec hrát. Hrál v Bolívii, což je samo o sobě zahul, pak milion hodin v letadle a rovnou zase 90 minut. Chyba trenéra.

Reagovat
Gazdo

Jasne ze nie. Uz ma svoje roky ci chceme ci nie a odpocivat potrebuje aj on zvlast po takom tripe aky absolvoval

Reagovat
smazaný uživatel

v prvni puli dal tycku, assis griezzovy do tutovky a jeste primak pro lengleta, jak na zlatym podnose..z toho vseho mel bejt aspon gol

Reagovat
Gazdo

Nenahraval to Griezovi Pedri? Aspon sa mi tak zdalo

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny ...ale pedrimu teda messi

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Pedrimu Dembelé. Si mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Geta bojuje za Madrid. Aspoň někdo!

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann výkon na 1/10. I nejhorší Suárezovy zápasy byly tak dvakrát lepší, tohle už nevypadá vůbec dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A Leoš snad ve druhém poločase ani není na hřišti. Doufejme že ten hnůj ve druhé půlce je způsoben repre syndromem a ne reálnou aktuální formou týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao a Fati otřesné střídání. Oba dva dojebali snad uplně všechno

Reagovat
dextroza_m

Ten Puig vypadá, že má dres a treny po dědovi

Reagovat
Gazdo

Len on ho tam fakt posle na poslednych 5 min ten tam mal uz pol hodinu lietat za Frenkieho a hrat to na vabank lebo inak sa proti tomu bloku ktory vyhrava o gol nepresadime proste

Reagovat
smazaný uživatel

kučis dobry odkop

Reagovat
herbage

tzv. na "Griezmanna"

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo snad jeste horsi

Reagovat
herbage

njn., holt nestál 120 mega, tak to provedení bylo trochu horší

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal bych, že je to šílená nuda. Ale to se tady po Valverdem už nepíše, takže nic

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe už mohlo vést 3:0

Reagovat
dextroza_m

na plac jde Jaab Stam???

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Collina

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

jr...

Reagovat
smazaný uživatel

pritom je to noho hank

Reagovat
smazaný uživatel

Collina hadr

Reagovat
Messiáš

Ansu ty vole.. to je sobceni a padani dneska akorat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se snad zbláznil...opravdu od nástupu na hřiště jenom neustále padá jak piča. Nasral mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň chtěl za každou cenu změnit průběh utkání...

Reagovat
Frantszek

wow....wow. Viděli jste dn fotbalu. Za tohle by se mělo strhávat z platu.

Reagovat
patas92

Za Getafe hraje NoHo Hank

Reagovat
Gazdo

No nic. Zapas po repre pauze, proti neprijemnemu superovi na jeho ihrisku. Zavrem oci a budem dufat ze uz to bude len lepsie a dnesok odpustim

Reagovat
marke7

Trincao je zatím takový Dembele, akorát v bílém provedení.

Reagovat
Coutinho10

slusna tragedie, ktera malem stacila na bod

Reagovat
DreamTeam

Barča ani Real už na to nemají.

Španělsko teď pár let bude v útlumu,tak jako před pár lety Anglie.

Ty týmy nemají nic, žádnou energií, rychlost, napadání...

To se nezmění za rok, za dva,kor s tím koronavir nesmyslem.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit, co Lopategui furt vidi na Jordanovi? Vsak ten hrac je pomalej, nic dopredu nevymysli. Akorat zakryva misto v zakladu nejakym kreativnejsimu hraci,.

Reagovat
Visca el barca

Socky s Betisem parádní zápas. David Silva je božský.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele