LaLiga - preview 25. kola

22.02.2019, 08:36, aktualizováno 25.02.2019, 09:06
Previews
Ve večerních hodinách přinese dohrávku probíhajícího 25. kola rovněž LaLiga. Girona naposledy ukončila sérii porážek a o body obrala Real Madrid, přičemž nyní se pokusí zaskočit ve formě hrající Real Sociedad...
Girona FC - Real Sociedad  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku 25. kola LaLigy obstará duel mezi domácí Gironou a hosty ze San Sebastianu. Domácí mají za sebou vydařené utkání a nečekanou výhru na Santiago Bernabeu z minulého kola, což jim zajisté pomůže především psychicky v boji o udržení v lize. Real Sociedad má oproti tomu zcela jiné starosti. Aktuálně sedmý celek LaLigy má senzační formu a směle tak může pošilhávat po pohárových příčkách.

Girona zastavila sérii šesti proher v řadě senzační výhrou 1:2 na Realu Madrid. Katalánský klub potřeboval bodovat jako sůl a zastavit tak strmý pád tabulkou dolů, aby se nenamočil do záchranářských bojů. Nyní musí na tomto výkonu stavět a potvrdit venkovní výhru v domácím utkání. Nečeká je však nic lehkého a i nadále platí, že tým trenéra Eusebia musí zapracovat na ofenzivní fázi hry. Eusebio bude v pondělí postrádat Johana Mojica, Adaye Beniteze nebo Carlese Planase.

San Sebastian si v kalendářním roce 2019 drží stále svou neporazitelnost. Čtyři soutěžní výhry a pět remíz je skvělá vizitka týmu, který se dere tabulkou opět směrem vzhůru. Aktuálně sedmý celek staví především na zodpovědném týmovém výkonu a navíc se může spolehnout na svou defenzivu. V posledních čtyřech duelech obdržel gólman Rulli pouze jednu branku a celý tým se může spolehnout na jeho výkony.

Trenér Alguacil bude v Gironě postrádat především svého nejproduktivnějšího hráče Williana Josého. Tento brazilský útočník v letošní sezoně nastřílel 9 gólů a k tomu přidal 3 asistence a nebude moci nastoupit kvůli karetnímu trestu. Dalším vykartovaným hráčem je mladý Theo Hernandéz. Na marodce pak zůstávají Martin Merquelanz, Andoni Gorosabel a Asier Illarramendi.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Espinosa, Juanpe, Alcala - Porro, Luiz, Granell, Garcia - Portu, Stuani, Garcia
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, Llorente, Munoz - Merino, Zubeldia, Zurutuza - Januzaj, Ramirez, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.31 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Valencia CF  (neděle 12:00)
Valencia má za sebou náročné utkání Evropské ligy, které nakonec výborně zvládla. V LaLize už to ale taková paráda není a Netopýři se trápí ve středu tabulky. Podaří se jim zlepšit své postavení po zápase s domácím Leganésem?

Skotský Celtic nebyl pro Valencii rozhodně snadným soupeřem, ale i s ním si Netopýři poradili. Zvládli oba dva duely a především ten první, venkovní, se jim hodně povedl. Španělský celek se tak může vesele těšit na prodloužené jaro v evropských pohárech. Aby se do nich dostal i v příští sezoně, bude muset ještě pořádně zabrat. Jeho aktuální stav totiž vůbec není dobrý.

Valencia tráví konec února až na devátém místě, což je pro klub s jeho tradicí a ambicemi téměř nepřípustné. Valencia sice neprodukuje špatný fotbal, ale dobře rozehrané duely často nedokáže dotáhnout do úspěšného konce a inkasuje. Ostatně, nikdo jiný tým v LaLize nenasbíral tolik remíz jako Valencia, která se dostala celkem už na číslo 14.

V rámci LaLigy má za sebou už 3 remízy v řadě a dvakrát z toho zápas skončil bez branek. Ještě štěstí, že s Leganésem má tak dobré výsledky. Sehrála s ním zatím sedm zápasů a šest z nich vyhrála, což rozhodně není špatná bilance. Los che se teď čerstvě musí potýkat se zraněním klíčového obránce Ezequiela Garaye, který bude zřejmě delší dobu chybět. Menší zdravotní potíže trápí Gabriela s Piccinim.

To domácí v tomto ohledu rozhodně nestrádají a trenér Mauricio Pellegrino postrádá jen lehce zraněného obránce Silvu. Po odpykání karetního trestu z předchozích zápasů se do hry naopak vrací Allan Nyom, což bude vítaná posila. S formou domácích už to taková paráda není - Leganés je až na 13. místě v tabulce a teď se vzpamatovává z těžké porážky 3:0, kterou utrpěl od hráčů Realu Sociedad.

Osobně jsem zvědav především na útok obou soupeřů, protože na Estadio Municipal de Butarque se střetne čtvrtý nejhorší ofenziva soutěže (Leganés) se třetí nejhorší (Valencia).
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Nyom, Bustinaza, Omeruo, Dimitrios Siovas, Silva - Recio, Vesga, Óscar Rodríguez - En-Nesyri, Braithwaite
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Garay, Roncaglia, Gayá - C. Soler, Kondogbia, Parejo, Guedes - Santi Mina, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.19 - 3.03 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Villarreal CF  (neděle 16:15)
Atraktivní a vyrovnaný souboj by měl nabídnout zápas mezi domácím Atléticem a Villarealem. Oba soupeři mají za sebou úspěšný týden v evropských pohárech. Zatímco Atlético si doma v prvním osmifinále LM poradilo nečekaně snadno s Juventusem, Villareal vyprovodil z EL Sporting a v osmifinále této soutěže vyzve petrohradský Zenit.

Atlético v domácí LaLize drží druhou příčku, na kterou se vrátilo po nečekaném zaváhání svého městského rivala Realu, jenž na svém stadionu padl s Gironou. Atléti v minulém kole utnuli bilanci dvou porážek v řadě, které utrpěli na Betisu a doma s již zmiňovaným Realem. Především domácí porážka 1:3 od Realu vyhoupla Real před Atletico, což se změnilo v minulém kole, kdy Atlético vyhrálo na Vallecanu 0:1 a pozice obou madridských celků se opět prohodila.

Domácí celek má za sebou středeční bitvu v LM s italským Juventusem, který doma porazil 2:0 a má tak více než solidní pozici do odvety. V tomto utkání došlo ke kontroverznímu gestu od trenéra Simeoneho, který se k němu ještě vracel na předzápasové tiskové konferenci: "Chci se znovu omluvit lidem, kteří byli uraženi mým gestem. Bylo to zjevně špatné vyjádření pocitů pro mé hráče a nikoliv směrem k Juventusu." Simeone bude mít pro utkání s Villarealem k dispozici kompletní tým, pouze Lucas Hernandéz se stále zotavuje a není jistý jeho start.

Villarreal v EL úspěšně postoupil do osmifinále a rozhodně to pro něho nemusí být konečná. Zcela opačné problémy má však v domácí lize, kde je namočen do záchranářských bojů. Žlutá ponorka vyhrála v minulém kole na domácí půdě proti Seville 3:0. Jednalo se přitom o první ligovou výhru od 25. listopadu loňského roku, kdy porazili Betis. Tyto dva zápasy však dělí 10 utkání, během nichž přišlo hned 6 remíz a 4 porážky. Pokud se má Villarreal vyhnout sestupu, bude muset začít opět pravidelně vyhrávat, zvláště když se ohlédneme na vyrovnanost dolní poloviny LaLigy.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Gimenez, Godin, Luis - Koke, Rodrigo, Niguez, Lemar - Morata, Griezmann
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mori, Gonzales, Ruiz - Gaspar, Fornals, Cazorla, Iborra, Pedraza - Bacca, Ekambi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 3.98 - 7.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Real Betis  (neděle 18:30)
Na Estadio José Zorrilla zavítá Betis, aby poměřil síly s domácím Valladolidem. Ani jeden ze soupeřů neoplývá zrovna oslnivou formou. Zatímco domácí jsou stále namočeni do záchranářských bojů, tak hosté ze Sevilly dotírají na příčky, zaručující start v evropských pohárech pro příští rok.

Valladolid nevyhrál již 3 utkání v řadě. Vysoká prohra 4:0 v Huesce, domácí remíza 0:0 s Villarealem a porážka 1:0 na Camp Nou znamenají nejen zisk pouhého bodu do tabulky, ale především odhalují potíže v ofenzivě mužstva. Pokud pohlédneme na letošní statistiky, tak zjistíme, že 19 vstřelených gólů ve 24 uplynulých kolech LaLigy je nejhorší týmový počin. Z individuálních statistik vyplývá, že nejlepší střelci mužstva Unal a Plano vstřelili shodně po 3 ligových gólech. Pokud má Valladolid opravdu pomýšlet na záchranu v LaLize, bude muset tuto žalostnou bilanci vylepšit.

Hostující Betis má zcela jiné starosti. V tomto týdnu sice vypadl s francouzským Rennes z Evropské ligy, avšak již samotný postup ze skupiny lze považovat za pěkný úspěch. Pokud přihlédneme k náročnosti programu sevillského mužstva a faktu, že se drží na dosah evropských pohárů i letos, může na letošních úspěších stavět i v budoucnosti.

Trenér Setién se v letošní sezoně může spolehnout především na Sergia Canalese, který je zároveň nejlepším střelcem mužstva se 6 ligovými góly. Skvělými výkony se rovněž prezentuje celá záložní řada, především pak její střed v podání Lo Celsa a Williama Carvalha. Setién se ve Valladolidu bude muset obejít bez několika svých opor. S určitostí by neměli nastoupit Cristian Tello, Jesé, Junior Firpo nebo Francis.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Calero, Nacho - Keko, Michel, Alcaraz, Hervias - Guardiola, Plano
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragan, Celso, Carvalho, Guardado - Canales, Leon, Lainez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.26 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Levante UD - Real Madrid  (neděle 20:45)
Levante přivítá doma slavný Real Madrid. Bílý balet bude chtít odčinit nečekané zaváhání, které přišlo v domácím zápase s Gironou a Levante se naopak bude snažit potvrdit zisk tří bodů z Viga.

Domácí celek měl v posledních kolech problémy s ofenzivní fází hry, což si do jisté míry vynahradil v minulém kole. Sérii tří zápasů bez vstřeleného gólu se podařilo utnout drtivou výhrou 1:4 na půdě Celty Vigo a především přineslo tolik potřebné 3 body za výhru. Levante se tak i nadále drží ve středu tabulky LaLigy, která je letos značně vyrovnaná. Pokud pohlédneme do tabulky, tak zjistíme, že Levante má náskok 7 bodů na sestupové příčky a zároveň ztrácí 7 bodů na evropské poháry.

Bílý balet se na dálku bude přetahovat o druhou příčku s městských rivalem Atléticem. Oba zmínění rivalové si v minulém kole prohodili pozice v lize a Real se bude chtít opět přiblížit vedoucí Barceloně. Již zmíněná domácí porážka 1:2 od Girony přerušila sérii pěti ligových výher v řadě, které Real katapultovaly tabulkou výše. Pokud však existuje nějaké příznačné slovo pro letošní Real, pak je to nevyzpytatelnost.

Real ale zůstává stále ve hře ve všech svých soutěžích. Před týdnem odehrál první osmifinálové utkání Ligy mistrů v Amsterdamu, kde nepřesvědčivě vyhrál 2:1, což mu však dalo do odvety slušný výsledek. V domácím poháru Copa del Rey se v semifinálové odvetě utká s Barcelonou. V lize Bílý balet ztrácí na soupeře 12 bodů.

Trenérovi Solarimu se do sestavy vrací Luka Modric, což je nejen pro něj povzbudivá zpráva. Naopak se bude muset obejít bez vykartovaného kapitána Sergia Ramose, kterého ve středu obrany zastoupí Nacho. Real má Levante co vracet. Nečeká podzimní prohra na Santiago Bernabeu byla již třetím utkáním v řadě, kdy Real nedokázal Levante porazit!
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pier, Cabaco, Vezo - Coke, Bardhi, Campana, Luna - Rochina - Morales, Marti
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Nacho, Reguilon - Modric, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.57 - 5.37 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Rayo Vallecano  (sobota 13:00)
Rayo Vallecano už třikrát v řadě prohrálo a opustilo pohodlnější místa, protože výkonností propad znamenal pád tabulkou do sestupové propasti. Z ní chce Rayo okamžitě ven, ale nebude to mít snadné, protože jej v sobotu hostí Getafe.

Leden v tomto roce byl z hlediska Raya naprosto úžasný měsíc. Klub v pěti soutěžních duelech neprohrál ani jednou a čtyřikrát se radoval ze tří bodů. To mělo logicky za následek úlevu spojenou s lepším místem v tabulce. Jenže únor znamenal návrat do starých a hodně špatných kolejí. Rayo totiž už ve třech duelech v řadě prohrálo, když nestačilo na Leganés, Espanyol a naposledy ani na Atlético Madrid.

To se samozřejmě dalo očekávat a Rayo vůbec nepředvedlo špatný výkon, ale po třetí porážce se dostalo zase do ohrožení sestupu. Je totiž až na předposledním místě a má o bod méně než sedmnáctá Celta Vigo. Brankář Stole Dimitrievski byl po brance Antoinea Griezmanna z konce utkání hodně zklamaný.

"Myslím, že po našem výkonu a obětavosti všech hráčů jsme si zasloužili víc. Paradoxně byl tohle ten nejtěžší zápas v posledních týdnech a mám pocit, že jsme jej odehráli nejlépe. To bude klíčové, pokud se chceme zachránit. Pro nás musí být každý zápas jako finále, do něhož půjdeme naplno. Musíme zlepšit svou obranu a na tom mám samozřejmě také velký podíl. Jsem si ale jistý, že znovu začneme sbírat body," přeje si mladý Makedonec.

S Getafe už Rayo odehrálo leccos a nemá s ním vyloženě špatnou bilanci. Především to platí na jeho půdě, protože tři body zůstaly na Coliseum Alfonso Perez za posledních patnáct let jen třikrát. Getafe má ale nyní jasně lepší formu a dokonce to vypadá, že by se mohlo až do konce udržovat v blízkosti pohárů!

Celek z okolí Madridu totiž sídlí na skvělé páté příčce a posbíral už 36 bodů. Zdobí ho především obrana, která inkasovala jen 21 branek. V minulém kole ale Getafe jen remizovalo s rovněž ambiciózním Eibarem.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damián Suárez, Djené, Cabrera, Antunes - Foulquier, Arambarri, Maksimović, Samu Sáiz - Mata, Jorge Molina
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrijevski - Velázquez, Abdoulaye Ba, Amat - Tito, Imbula, Comesaña, Álex Moreno - Embarba, Trejo - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.40 - 4.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - FC Barcelona  (sobota 16:15)
Šlágrem 25. kola LaLigy bude bez jakýchkoli pochyb sobotní duel domácí Sevilly s Barcelonou. Lídr tabulky z Katalánska neprožívá úplně snadné chvíle, i když jeho ofenzivní síla je ohromující. Sevilla doma cítí šanci ukázat, že boj o vyšší příčky ještě zdaleka nevzdává.

V sobotu se krátce po čtvrté hodině do sebe pustí první a čtvrtý tým tabulky a fanoušci nečekají nic jiného než skvělý fotbal. A nejspíš můžeme počítat s větším množstvím branek, protože ofenziva je na obou stranách více než solidní. Koneckonců to potvrzují i vzájemné duely. Bez branek se oba soupeři naposledy rozešli před téměř osmi lety a jinak jejich souboje patří mezi gólově velmi atraktivní.

Přesně před měsícem se oba týmy utkaly v Seville a tento pohárový zápas měl jednoznačně lepší vyústění pro Sevillu. Ta svému soupeři nasázela dvě branky a sama neinkasovala ani jednou, což se zvlášť v pohárové matematice počítá. Odveta ale patřila Barceloně zcela jasným způsobem, Katalánci si poradili se Sevillou a jejich obranu zesměšnili šesti góly!

Sevilla se chystá na šlágr kola už delší dobu a jistá nesoustředěnost je na ní vidět. Především v rámci LaLigy se Seville nedaří tak, jak by si její fanoušci přáli. Tým trenéra Pabla Machína už ve třech posledních zápasech nevyhrál a v současné době jeho manko na třetí Real Madrid činí už osm bodů, což není nezanedbatelné číslo. Hodně překvapující bylo i poslední kolo, ve kterém Sevilla dostala tři branky od potápějícího se Villarrealu.

K tomu ještě Sevilla hraje Evropskou ligu a vypadá to, že se v ní ještě zdrží. Delší čas v ní strávený zaručil Seville jednak dobrý výsledek v Římě proti Laziu a především pak domácí odveta. Nadšení fanoušci opět viděli, že Sevilla má Evropskou ligu v krvi a že se její výkony v ní liší od těch ligových. Dvě branky domácím bohatě stačily na neškodné Lazio i přesto, že Sevilla hrála od 60. minuty v oslabení.

A za postup byl trenér Machín hodně rád. "Měli jsme hodně těžkého soupeře, ale ušili jsme mu taktiku na míru. Dobře jsme věděli, jaké jsou jeho slabiny i silné stránky a toho jsme se drželi. Bylo důležité nespoléhat se doma na výsledek z prvního utkání. Teď už můžeme myslet jen na Barcelonu. To pro nás bude hodně prestižní a důležitý duel, protože musíme napravit naše nedávné výsledky z ligy," dodává Machín.

Tomu v duelu s Blaugranas nepomohou hráči jako Escudero, Nolito nebo Maxime Gonalons, přičemž menší zdravotní potíže mají i Gnagnon s Navasem. Ani Barcelona nepřijede do Sevilly kompletní, neboť jí chybí například záložníci Arthur s Rafinhou a brankář Cillessen.

I Barcelona v týdnu odehrála pohárové utkání, ale nedařilo se jí tak dobře jako Seville. S Lyonem v Lize mistrů totiž hrála nerozhodně a bez branek. To ale vzhledem k domácí odvetě na Camp Nou není nijak špatná zpráva.

Po dvou remízách v řadě si Barcelona spravila v minulém kole chuť a porazila Real Valladolid. O jedinou branku utkání se postaral Lionel Messi, který se prosadil z penalty před koncem první půle. I díky tomu má Barcelona na druhé Atlético náskok sedmi bodů a k tomu nejlepší ofenzivu ligy, neboť nastřílela už 61 gólů.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kjaer, Wöber, Sergi Gómez - Navas, Sarabia, Banega, Vázquez, Escudero - Ben Yedder, Silva
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Vidal - Messi, Luis Suárez, Dembelè
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 4.23 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Celta Vigo se musí rychle vzpamatovat z debaklu, který jí v minulém kole uštědřilo Levante. Dříve tým s pohárovými ambicemi se totiž stále potácí kolem pásma pro sestupující, což se v sobotu večer pokusí změnit v Alavésu.

Pro fanoušky je to hodně smutný pohled, když se podívají na to, kde až se nachází Celta Vigo. Tým, který bychom dříve hledali v první desítce a pokud možno bojujíc o pohárové příčky, se nyní nachází až na 17. místě! Tradiční španělský tým má obrovské potíže s výkonem a marně hledá ve svém kádru dřívější tahouny. Zatím mu jeho snažení vyneslo jen 24 bodů, což je o jeden víc, než kolik jich má předposlední Rayo Vallecano.

Opravdu dost tristní bilanci podtrhuje především špatná obrana. Celta totiž dostala už 43 branek a v celé první lize není tým, který by na tom v tomto směru byl hůř. Fanoušci si možná mysleli, že po třech gólech od Getafe už nic horší nepřijde, ale mýlili se. V minulém kole se totiž Celtě povedlo dostat ještě o jednu branku víc a katem se tentokrát stalo Levante.

Velký podíl na tom mělo vyloučení Ryada Boudebouze, který logicky nenastoupí ani nyní, podobně jako Vázquez nebo Aspas. Sám se spoluhráčům po zápase omlouval. "Vím, že můj výkon nebyl dobrý a mrzí mě, jak moc jsem ovlivnil náš tým. Když prohráváte a musíte dotahovat skóre, je to hodně těžké. Vím, že jsem to měl řešit jinak a doufám, že příště ukážeme jako tým lepší výkon."

Jenže tentokrát nebude soupeřem žádný nováček. Deportivo Alavés vyhrálo čtyři z posledních pěti vzájemných duelů a jeho forma ho zatím vynesla na skvělé šesté místo v LaLize. Nemůže ale polevit, protože na jeho příčku se tlačí Real Sociedad nebo Real Betis, kterým chybí málo. Jejich nápor Depor trochu odrazil v posledních dvou kolech, z nichž získal čtyři body. Jinak je ale jeho forma hodně nestálá - Deportivo si připsalo jen tři výhry v minulých deseti zápasech.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ximo Navarro, Guillermo Maripán, Laguardia, Rubén Duarte - Brašanac, Pina, Wakaso - Jony, Jonathan Calleri, Inui
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - D. Costas, Hoedt, Araujo - Hugo Mallo, Jozabed, Okay, Juncà - Brais Méndez, Boufal - Maxi Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.06 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - SD Eibar  (sobota 20:45)
Athletic Bilbao znovu v minulém kole vyhrál a může vesele šplhat tabulkou. Při tom mu přijde vhod právě sobotní utkání 25. kola LaLigy, protože tým bezprostředně před ním je právě Eibar. A tomu se v Bilbau nikdy moc nedařilo.

Eibar už jezdí do Bilbaa nějakou dobu a prakticky pravidelně se s domácími Basky utkává. Nikdy se mu ale moc nedařilo dovážet si domů dobrý výsledek. Za dlouhých 13 let si Eibar z Bilbaa nepřivezl domů tři body ani jednou a právem má stadion San Mamés v kolonce hodně neoblíbených míst. Celkově to s Bilbaem pro Eibar nedopadá dobře častěji a ve stejně dlouhé době registrujeme jen jednu výhru Eibaru.

Eibar navíc nyní není v úplně optimální formě, protože v posledních deseti soutěžních duelech se mu povedlo vyhrát jen dvakrát a v obou případech to bylo na domácí půdě. Výjezdy Eibaru obecně moc nesedí a v tomto ohledu je druhým nejhorším týmem v lize. V jedenácti duelech venku vyhrál jen jedno jediné a dal jen devět branek. Přesto se ale jeho sezona neodvíjí špatně a v minulých deseti utkáních na něj vyzrála jen Barcelona.

Naposledy si po velmi zajímavém duelu rozdělil body s Getafe a patří mu desátá příčka. Menší zdravotní potíže svalového charakteru trápí dvojici Ivan Ramis a Jordi Calavera, nad jejichž starty se vznáší otazníky. Brankář Dmitrović je naopak v pořádku a měl by dokonce startovat od první minuty.

Krajní záložník Fabian Orellana k duelu v Baskicku poznamenal: "Víme, že máme velké problémy bodovat na San Mamés, že je to takové naše prokletí. Ale i to se jednou musí zlomit, tak proč ne teď? Daří se nám neprohrávat a já věřím, že když ukážeme bojovného ducha a budeme mít trochu štěstí, že se nám povede přivézt domů dobrý výsledek. Bilbao je doma hodně silné a nehraje se s ním snadno, ale uděláme maximum," slibuje Orellana fanouškům.

Bilbao po sympatické remíze s Barcelonou v minulém kole bodovalo naplno, o což se proti domácí Huesce postaral především penaltový střelec Raúl García. Hosté navíc ustrážili čisté konto a díky tomu se dostali k Eibaru hodně blízko. Mezi oběma týmy je rozdíl jediného bodu, což dodává souboji ještě víc emocí.

Pokud musí Bilbao na něčem pracovat, pak je to především jeho schopnost střílet branky. Bilbao jich totiž zatím dalo jen 24 a patří k ligovému podprůměru. Moc mu neprospívá ani to, že do hry nemohou nastoupit zranění Aduriz s Lekuém. Dani Garcia a Oscar de Marcos si naopak odpykali své tresty a oba budou připraveni do utkání zasáhnout.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Capa, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri - Dani Garcia, Benat - Ibai, Raul García, Munian - Williams
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Rubén Peña, Arbilla, Paulo, Cote - Orellana, Diop, Joan Jordán, Cucurella - Charles, Sergi Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.21 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - SD Huesca  (pátek 21:00)
Espanyol by se moc rád posunul do první poloviny tabulky z míst, která mu aktuálně vůbec nevyhovují. Velkou šanci cítí při domácím utkání v páteční předehrávce 25. kola LaLigy. Na Estadi Cornellà-El Prat totiž zavítá poslední Huesca.

Huesca je stále až na posledním místě a její naděje na záchranu jsou kolo od kola menší a menší. Zatím se zdá, že se jí nedaří vůbec nic. Její útočníci dali zatím jen 23 branek, což je druhý nejhorší výsledek ligy. A v obraně to také není zrovna slavné, protože Huesca dostala už 40 branek, což odpovídá třetí nejhorší obraně LaLigy, takže je jasné, že se záchranou to v tomto případě vypadá bledě.

I když se nováček soutěže dokáže občas vzepnout k dobrému výkonu, jako se to stalo například v počátku tohoto měsíce proti Realu Valladolid nebo Gironě, jedná se spíš o ojedinělé vlaštovky. A ty, jak víme, jaro nedělají. Jinak Huesca pokračuje v matných až smutných výkonech a není divu, že má na kontě zatím jen 18 bodů. Na záchranu ztrácí šest bodů a bude to ještě velký boj.

Ani v minulém kole se Huesce moc nedařilo. Po dvou úspěších si totiž připsala opět špatný výkon a prohrála s Bilbaem, kterému ke třem bodům stačila jediná trefa penaltového střelce Raúla Garcíi. Pro Huescu to přirozeně bylo zklamání a od inkasované branky v 19. minutě se nikdy do zápasu naplno nedostala.

Espanyol je v odlišné pozici, ale že by si mohl nějak zvlášť pískat, to se taky říct nedá. Aktuálně sídlí až na 14. místě tabulky s pouhými 29 body na kontě. To je dost daleko od pohárových příček, po kterých Espanyol ještě nedávno pošilhával.

V minulém kole se mu nepovedl dobrý výsledek, protože proti Valencii měl dostatek šancí. Jenže neproměnil ani jedinou a diváci odešli z fotbalu zklamaní, neb gól neviděli ani jeden. První duel s Huescou Espanyol vyhrál o dvě branky a favoritem je i nyní.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Rosales, D. Lopez, Hermoso, Pedrosa - Marc Roca, Melendo - Granero, Darder, Wu Lei - B. Iglesias
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Ferreira, Etxeita, Pulido, Diéguez, Javi Galan - Herrera, Rivera, Moi Gomez - Enric Gallego, Avila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.73 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona24166261:2354
2.Atlético Madrid24138334:1747
3.Real Madrid24143741:2945
4.Sevilla FC24107738:2837
5.Getafe CF2499630:2136
6.Deportivo Alavés24106825:2836
7.Real Sociedad2497830:2534
8.Real Betis2496927:3033
9.Valencia CF24614424:2032
10.SD Eibar24710733:3431
11.Athletic Bilbao24612624:2830
12.Levante UD24861036:4330
13.CD Leganés2478925:3029
14.Espanyol Barcelona24851127:3729
15.Girona FC2469925:3427
16.Real Valladolid24681019:2926
17.Celta Vigo24661236:4324
18.Villarreal CF24411926:3123
19.Rayo Vallecano24651327:4123
20.SD Huesca24461423:4018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (826)

Přidat komentář
technecium

1. Pro výhru Barcy na Seville

Reagovat
ADM

2. Pre prehru Atletica a Realu, a barcelonské béčko na ihrisku Sevilly

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Murillo, Miranda - Alena, Rakitič, Vidal - Malcom, Boateng, Coutinho

Vzhledem k tomu, jaká to ale minule byla bramboračka i s Arthurem, to vidím na plnou palbu

Reagovat
technecium

Tak Miranda a Boateng mimo nominaci

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš bych využil zaváhání Realu s Gironou a dal odpočinout některým klíčovým hráčům, zejména Messimu. V tý brutální kombinaci venkovních zápasů je ten zítřejší podle mě nejmíň důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to nás asi bude mrzet ta Girona

Reagovat
roman1978

Tak, snad se barva udrží i po tomto kole na prvním místě

Reagovat
roman1978

Barca

Reagovat
ADM

No tak Coutinho za Hazarda nepojde

Reagovat
technecium

Coutinho se do toho dostane

Reagovat
ADM

Este jeden zapas a zlomis sa podobne ako s Luisom po Lyone

Reagovat
technecium

Poslední dva zápasy na sobě viditelně zaapracoval. I když teda hrál jen 2x30 minut

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až pod jiným trenérem, který ho nechá hrát v záloze.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pujde za 40M do evertonu

Reagovat
CHONG

Getafe - Rayo, zápas kola

Reagovat
Malresi

Ha, pre teba chutovka. Nevadilo by ti keby Rayo vylúpi Getafe?

Reagovat
CHONG

Pozdě Dneska by mi výhra Raya nevadila, body potřebují jako sůl, kdežto Getafe už tu Evropu snad ukope, ale dopadlo to, jak to dopadlo, takže Getafe nejen do Evropy, ale do LM

Reagovat
Malresi

No, to mi hovor ! Musíme vyhrať s Barcou, aby sme sa dostali naspäť na 4. flek. Tak snáď !

Reagovat
CHONG

Chtě nechtě vám tu výhru taky musím přát

Reagovat
Malresi

Tak, či tak bude boj o LM ešte otvorený a chápem, že prehra Barcy poteší vždy za každých okolností každého Madridistu.

Reagovat
CHONG

To nepochybně, navíc pokud by Barcelona dnes prohrála a my to zítra neposereme ve Valencii, tak ještě boj o titul není úplně ztracený.

Reagovat
Malresi

Trošku si ma zmiatol, keďže s Vale hráme doma my (Leganes) ale chápem Tak ako tak by ste ale bezpodmienečne museli vyhrať clássico

Reagovat
misinho7

skoda tej prehry s gironou...zajtrajsi zapas barci mohol byt pre nas celkom zaujimavy..v pripade zavahania by to dalsie El Clasico nabralo velky naboj

Reagovat
Mateo16

Ved je to 9 bodov aj keby sa vyhralo EC muselo by sa do konca sezony vyhrat vsetko a to je nerealne

Reagovat
Kokesh

Umis cist?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

Aj keby to bolo iba 6 bodov

Reagovat
Anacron

Reagovat
vacin

Potřetí to snad zvládneš...

Reagovat
Mateo16

moja pointa ....... prakokoti madridisticky

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Barca taky bude ztrácet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

OT: Máte někdo nějaké hlubší povědomí o Cádizu?

Reagovat
torcida

jeho fanúšikovia milujú cherysheva

Reagovat
Xavi

Akorát, že je to ta pravá Žlutá ponorka

Reagovat
LAM

Jsem zvědavej na sestavu proti Seville(ani ta neměla poslední tejdny čas na odpočinek)možná bych nasadil Malcoma na pravaj kraj a Messiho bych dal do hry na celej druhej poločas jako rozhodující faktor a pošetřilo by se na ty dvě EC.Dál čekám v základu Coutinha,Alenu a Roberta.

Stegen-Roberto,Lenglet,Pique,Semedo-Sergio,Rakitič,Alena-Coutinho,Suarez,Malcom.

Messi,Alba na druhej poločas.

Reagovat
Generalní Gladiator

ty tři zápasy suareze mohou úplně dodělat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už úplně dodělaný bohužel je

Reagovat
Generalní Gladiator

potřebuje nutně odpočnout, něco musí vypustit

Reagovat
Gazdo

Napr zvysok sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekám v Levante lehký 3 body.. ale snad to ubojujem.

Reagovat
Kokesh

Zrovna dnes byl vyborny cas se podivat na Militao (a nase legionare) a typek je mimo kadr pro dnesni zapas, protoze pry paril do 5AM na diskotece.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už se musí Benzema těšit

Reagovat
Mateo16

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/02/23/5c703e66ca4741df3f8b4584.html

Tak ahoj Eden Jak to Flore da na Viniciusa a Rodryga tak mu treba zagratulovat

Reagovat
misinho7

to ze to da na Viniciusa sa da pochopit, ale ako mozu tak ratat s Rodrygom ktory este za nas ani nehral a nikto nevie ci sa chyti ako Vinco. A k tomu Hazard sa ku nam pyta, nestal by az taku palku je to world-class hrac toho musime brat i kebyze to nemame ako cele poskladat ja verim ze by dokazali hrat obidvaja on aj Vinco nara. Ak ho nekupime tak to bude velka chyba

Reagovat
Malresi

Najsilnejší súper v rámci ligy. Našťastie hráme doma, vidím to otvorené.Veľa bude záležať na disciplíne a taktike, ktorú nastavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

setrili se nekteri hraci v zapase s neapoli?

Reagovat
smazaný uživatel

*s laziem

Reagovat
Malresi

Vôbec. Akurát skoro striedal Escudero kvoli zraneniu, oddychol si Banega kvoli kartovemu trestu a to je vsetko. Hrali sme vo fullke.

Reagovat
Mateo16

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/02/23/5c71327d268e3ea42a8b467b.html

Konecne na toto som cakal presne ako sme hovorili. Konecne sa k tomu vyjadril Ancelotti.

Zrkadlo aj pre inych hracov ktory su v klube 6/5+ rokov podporu od vedenia nemaju. Nech sa na tento titanic Liverpool 2006 vykaslu.

Reagovat
misinho7

uz sa na to vyjeb Carlo mal pravdu a urobil dobre ale tie tvoje postoje su strasne zle.

Nenarazam na tento clanok ale celkovo kazdy tvoj prisepvok je negativna sracka o tom ako je vsetko zle. Ty musis tieto nase uspechy asi zle prezivat po tom ako su uz roky tvrdis ako je vsetko v prdeli ako to vsetko dosral Floro a neviem kto akoze co je toto za fandenie, tesis sa aspon na dajaky zapas? uzivas si vobec nejaky uspech? ja mam pocit ze ty len proste musis vsetko skritizovat, vsetko je na pi.u a tym to hasne

Reagovat
Mateo16

Ja nekritizujem

Tento clanok som tu pridal pre inych ludi....

Reagovat
ADM

A Flo z toho vyšiel ako král, pretože so ZZ vyhral 3x LM ..

Reagovat
smazaný uživatel

Getfe do Lm

Reagovat
smazaný uživatel

Oficial el 11 del Barça en Sevilla: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Arturo Vidal, Rakitic; Messi, Suárez y Coutinho

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Messi na stred, Dembele napravo, Suarez dole.

Umtiti sa dufam nezrani zas.

Reagovat
Coutinho10

konečně základ, ale Luise možná mohl nechat sedět, když mu to posledně moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha v tomhle složení je absolutně tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

V obdovi decembra sme s touto zalohou vyhrali 6 po sebe iducich zapasov. Zaznamenali sme i vyssie vyhry 5:0, 4:0. Asi to je skor otazkou formy.

Reagovat
LAM

Ta záloha v tomhle složení je naprosto tragická když má něco vytvořit.Tragédie co teď běhá za hráče u nás v záloze.

Jsem zvědavej jak si příští rok poradí ten mág na lavičce,když bude mít k Arthurovi i De Jonga.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som hladal slabinu aj v hernom systeme. Aj Xaviho sme oznacovali ako posuvaca lopt, ked sme posledne dve sezony Rijkaardovej ery hrali neefektivny a davno precitany herny system.

Naopak, Guardiolov Bayern dokazal i so zalohou Xabi, Vidal, Muller hrat paradny futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

...v sezone 2015-16

Reagovat
technecium

Reagovat
messi80

Áno pamätám si tu kritiku xaviho,ale tak je jasné že sa nedá porovnávať xavi a rakitic.ako ja mám Ivana rád ale.pre barcu a možno aj pre neho by bolo lepšie keby v lete odišiel.odovzdaval tri ,štyri roky skvelé služby,posledný je to slabšie.ved nikto nechce od neho aby tvoril hru ale stačí si porovnať rakitica 2015 a rakitica 2019. Obrovský rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně s touhle zálohou se do středu musí stahovat jak Messi tak Couts a pak hodně záleží na Suarezovi, který je poslední dobou úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

klic je v pohybu/nabezich

Reagovat
smazaný uživatel

Právě u téhle zálohy záleží hlavně na tom útočném triu před nimi a pokud ti najednou vypadne třeba Suaréz tak to přestává fungovat. Snad se co nejdříve uzdraví Arthur, který té záloze pak dodává to co téhle chybí.

Reagovat
Kluivert9

Zbytečný zapínat.

Reagovat
LAM

Z posledních 5 zápasů 4 remízy a 2 goly ze hry.Tohle nevypadá moc jinak.Posunte dnes Suarez svůj level ještě dál?

Reagovat
Footballer

Z toho (ze zálohy a Suareze) zase budou bolet oči... ach jo

Reagovat
CHONG

Rayo bude muset na záchranu ještě hodně máknout Na druhou stranu Getafe v LM

Reagovat
Majk91

V poslednych 5 zapasoch sme dali len 2 goly z hry (ak nepocitam penalty) Nepamatam si taku mizeriu v utoku. Dnes by som to postavil Dembele - Messi - Malcom.

Reagovat
technecium

Bramboračka s plnou palbou

Reagovat
Malresi

My dnes v základe bez Roqueho a SIlvu, taktiež chýba Escudero, ktorý nie je ani na lavičke. Miesto Roqueho je tam Rog a miesto Silvu Promes, ktorý sa predviedol proti Laziu. Za mna fajn, bude mať aspon kto ozivit hru, ak budeme prehravat.

O 4. flek bude ešte tuhý boj a aj keď mám pred Barcou rešpekt a bral by som aj bod, verím vo výhru.

Reagovat
Mercury

Valverde je fakt blazen, trochu nad nim lamu hul. Opet ta stejna hruza v zaloze a tragicky Suarez, ktereho nema koule posadit. Mel hrat Alena a Malcom. Tohle je i s ohledem na stredu fakt desna sestava.

Reagovat
LAM

Nechápu že tam pořád cpe tu tragédní zálohu(Jsem zvědavej jak bude příští rok hrát s Arthurem a De Jongem)

Navíc nechápu že hrajou všichni včetně Messiho a Alby.Že by někoho pošetřil v poháru a kašlal na CDR?Těžko může dát po sobě 4x plnou palbu během 10 dní.

Reagovat
Anacron

Myslím že v klidu může

Reagovat
Ed_Hazard

Aj da

Reagovat
technecium

Alena s Malcomem budou hrát ve středu imho. Priorita je liga, na CdR se asi letos nebere takový důraz

Reagovat
LAM

A nedávalo by větší smysl tam dát Malcoma za Lea a Roberta za Albu s tim že ve druhym poločase by šli do hry?

Reagovat
rave

Máme 7 bodů náskok proboha! Neříkej mi, že je zápas se Sevillou důležitější, než El Clasico v odvetě poháru.

Reagovat
YNWA__MSN

Konecne Umtiti.... Lenglet uz nebude hrat jeeeeeeesssss

Reagovat
LAM

Tak to určitě ne.

Reagovat
YNWA__MSN

Chybuje... Oba goly proti Seville v CDR... Proti RM v CDR(to davam priklad jen z nedavnych zapasu) ... Lepsi jak Vermaelen, ale zatim nic moc... Kdyz ho porovnas treba s Gomezem, Hernandezem, Gimenezem, Kimpembe atd

Reagovat
messi80

Tak vermaelen keď je zdravý tak top,je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

To že se vrátil Umtiti snad přidá trochu odpočinku Piquemu, který má největší minutáž z týmu.

Reagovat
Mercury

Lenglet snad hraje spatne

Reagovat
ADM

Podľa niektorých áno, tiež tomu celkom nerozumiem.

Reagovat
LAM

Na první sezonu hraje velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nevycniva. To je asi pro mnohé málo. Ale je spolehlivý

Reagovat
YNWA__MSN

Podle tebe je schopny jednou nahradit Piqueho jo?

Reagovat
ADM

Hrá prvú sezonu v Barcelone, druhú v LL. Nehovorím, že to bude talent ako Piqué, ale svoje si určite odohrá a čím viac skúseností naberie, tým bude lepší, hlavne na pozícií stopéra, ktorý nevyniká rýchlosťou.

Reagovat
Generalní Gladiator

není špatnej,ale má viditelný limity,který nepůjde odstranit

Reagovat
rave

například?

Reagovat
ADM

Konkrétne?

Má 23 rokov, nedávno ešte kopal u rybárov v Ligue 1, túto sezónu takmer celú v základe Barcelony

Reagovat
Generalní Gladiator

rychlost,síla v osobních soubojích

Reagovat
ADM

Tak rychlosť moc nezlepší, ale silu v subojoch samozrejme ano

Reagovat
YNWA__MSN

Dost casto chybuje... Napr mohl za oba goly proti Seville v CDR a za gol proti Realu v CDR taktez... Ale tech chyb je vic... Moc se mi nelibi a ty kecy typu ze je mu jenom 23...co takovej Hernandez a Gimenez, kteri jsou stejne stari...

Reagovat
patas92

Někdo acestream?

Reagovat
rave

9d421b1d4773cd20d12a4c030b14f79f21047a2e

Reagovat
patas92

Díky, zatím jede fajn. Kde je hledáš?

Reagovat
rave

www.footybite.com

Jsou tam teď linky od všech streamerů co byli na redditu.

Reagovat
Magic player
Reagovat
rave

Zvláštní pocit vedět už podle sestav, že budu z toho zápasu otrávený bez ohledu na výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak couts tragickej a ty jeho useless "coffee tricks" mi oteviraj kudlu v kapse

Reagovat
Magic player

To je kokot ten Lahoz.

Reagovat
Ed_Hazard

?

Reagovat
Magic player

Mel nechat vyhodu, hraci Sevilly byli pekne nasrani. Jedna se o ten uprk Ben Yedera Piquemu.

Reagovat
Malresi

Yedder bol faulovany Piquem pri rohu 16tky, ale pokračoval dalej, mohla z toho byť proste výhoda a on po 5 sekundách odpíska štandartku.

Reagovat
ADM

Fu tak toto Umtiti dosť nezvládol

Reagovat
rave

Strašně jim to usnadnil.

Reagovat
Magic player

Leos ty protiutoky posledni dobou zaklada s prehledem.

Reagovat
ADM

Kto iný, keď všetci ostatní okrem Dembeleho su zasratý vôbec aspon prihrať smerom k superovej brane

Reagovat
smazaný uživatel

všichni v té době jenom stáli a koukali. Suarez se alespoň dokázal odlepit od země.

Příliš slabý útok

Reagovat
Magic player

To je druha vec no. Ten alibismus druhych ho k tomu riskovani tlaci.

Reagovat
Malresi

Pre toto fandím Seville, LFC, Leganes, BVB... smrtiace brejky. Krása, ako z učebnice. Ježiš

Reagovat
Coutinho10

Messi

Reagovat
Salfovic

Jak je ten fotbal jednoduchej.

Reagovat
rave

Messi unavený, Suarez totálně neškodný, záloha statická. S tím se těžko obrací zápas.

Reagovat
ADM

Leo dnes vyzerá práveže dosť ostrý

Reagovat
rave

Tohle bylo ostré no.

Reagovat
Kixi Syhimour

De Gea by to měl.

Reagovat
Kixi Syhimour

ten gól Sevilly

Reagovat
Kixi Syhimour

i ten gól FCB

Reagovat
ADM

LEOOOOOOOO

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
Kixi Syhimour

Rakitic už to sype

Reagovat
Majk91

Messi je strasny v poslednej dobe. Cely ten utok je mimo..

Reagovat
Rox

Reagovat
ADM

Ved tam nedal oddýchnuť obrane od začiatku keď mal loptu na kopačke, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopím

Reagovat
Majk91

a co ako? okrem zalozenia protiutoku Seville nic

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co Valverde prodloužil

Reagovat
Majk91

ani nedopisem a on zabije taky gol

Reagovat
kiwwi

len hattrick vonku proti Seville...mal by sa uz konecne spamatat

Reagovat
kiwwi

a este si bude mysliet, ze tento strasny vykon prekryje asistenciou

Reagovat
Majk91

asi to zacnem pisat pri kazdom zapase

Reagovat
roberos

Messi je nejlepší na světě vole jeden

Reagovat
Majk91

fakt? to mi hovorit nemusis vole jeden

Reagovat
Malresi

Pekný gól...

Reagovat
smazaný uživatel

TO je ďááábel

Reagovat
dextroza_m

Ty vole takový banán D10S

Reagovat
Coutinho10

tak trochu Messi odcinil

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ono je snazsi nic nedelat a schovat se vid coutsi

Reagovat
ADM

Reagovat
Coutinho10

tak oba goly jeho...bejt ta chyba od Coutse, tak ho zase ukamenujete

Reagovat
smazaný uživatel

V čem byl ten druhý jeho?

Reagovat
Coutinho10

spatne to vyznelo, protoze jsem myslel 1. gol jejich a pak ten jeho gol na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi 1+1

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš

Reagovat
Mercury

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Leo parádní.

Reagovat
kaja900

Achjo, jak dlouho je ten messi bude zachranovat jinak paradni volej

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH (Raketa samozřejmě)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rox

Piqué Víc náběhů než Suaréz

Reagovat
Malresi

Aj technicky sú na tom rovnako podla tohto

Reagovat
rave

Pique

Reagovat
Dayman

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz

Reagovat
ADM

Coutinho ani v zálohe, ani v útoku, to už je umenie

Reagovat
Malresi

Nanho, ked sa clovek pozera, tak fakt nerozumie, aka by mala byt jeho uloha na hrisku. Pritom v LFC bol kráľ.

Reagovat
Magic player

Ben Yedder dneska Shakiru pekne toci.

Reagovat
ADM

Yedder točí hocikoho, ten mohol dávno byť v nejakom top klube.

Reagovat
smazaný uživatel

vidal a suarez zebraci

Reagovat
Rox

Messi ja na všechno úplně sám, jedině že by si sám naběhl a přihrál.

Reagovat
Malresi

Golaaaaaasooooooo ! Zasluzene, sme lepší

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOLLLLLLLLL

Reagovat
patas92

Kdyby Pique radši hrál místo mávání rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Vyborne ted rozhodci nechal pokracovat hru a spolehnul se na pripadny VAR, pochvala.

Reagovat
ADM

No, takto to dopadne, ked tam Umtitiho hodíš po takej dlhej dobe. Mal striedať na 30-40 minut, oba góly veľké chyby od neho..

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem nepochopitelné, proč se ho rozhodl dát do tak těžkého zápasu, po takové pauze.

Reagovat
Diego2

Reagovat
LAM

Kdyby Pique místo bránění nemával,tak u něho byl.

Reagovat
ADM

Keby Umtiti bránil, tak nestojí 2 metre mimo offsajdovej pasce

Reagovat
celeb

Reagovat
celeb

uplny suhlas. Lenglet je v poriadku rozohrany, sice kvalitou na zdraveho Umtitiho nema, ale zas davat nerozohraneho hraca po dlhodobom vypadku sa rozohrat zrovna na stadione jednoho z najtazsich moznych superov ... nechapem.

Ocakaval by som standardne striedanie v 65. minute, ako sa to zvykne robit a postupne zvysovat zapasovu zatazenie. Niekedy Ernestovi vobec nerozumiem, a to sa nechcem pridavat k lyncujucemu davu, ktory uz brusi vidle a zapaluje fakle.

Reagovat
REPLIKATOR

Piqué Místo aby si hlídal hráče, tak máchá rukou nad hlavou

Reagovat
celeb

njn, ten, ktory si skor uvedomi, ze tam maju volneho hraca je na vine. Ze stal vedla Umtitiho, ktory si to ani neuvedomil a pritom to bola jeho strana ...??

Reagovat
smazaný uživatel

Takové díry v obraně. Pique brání a ostatní mu fandí.

Reagovat
celeb

a fans mu este nadavaju. Ze sa Umtiti vyhrieva na slniecku, sa po tej pauze tak nejak cakalo, ale preco si to za nho ma zliznut Pique netusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre tempo. Nasi sa miestami nechytaju. Chce to na nich poriadny bic na treningu.

Reagovat
Malresi

Zatial sme lepší, resp. nebezpečnejší a hráme s väčším nasadením. Snáď Leo opäť nepredvedie záblesk geniality, inak si neviem predstaviť, ako by to Barca mohla zvrátiť.

Reagovat
Murena

Reagovat
Malresi

Som to privolal no..

Reagovat
DrQQ

Štyri záblesky a bolo to vybavené. :-)

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebehaj, vidal potrebuje 3 doteky na zpracovani, couts neni, umtiti v lese, a kraje nemame..valverde OUT

Reagovat
Rox

Reagovat
marke7

Reagovat
REPLIKATOR

Umtiti je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale zaloha obrane moc nepomaha, vsechno pomaly

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo teď horší první dotyk než Suarez? Couts mu tam pošle krásnou nahrávku dopředu z které by šel sám na bránu a on to zpracuje na protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je úplně vyhořelý.

Reagovat
Magic player

Z toho bude skvely zaber do jeho nove kompilace failu.

Reagovat
Majk91

kompilace? ved to za chvilu bude celovecerny film ked to takto bude pokracovat.

Reagovat
Gazdo

Wtf ved netflix to ohlasil ako prvu seriu noveho serialu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hmmm zbytečnej šatňák...Pique

Reagovat
Rox

3 záložníci který jsou dopředu nulový a stejnak obrana hoří jako prase.

Reagovat
marke7

Na to se nedá dívat. Je ten Valverde vůbec normální? Coutinho, Suarez.. proč je tam nechává se trápit? Proč postaví do tak těžkého zápasu Umtitiho od začátku. Magor prostě, jednu věc udělá dobře (Semedo místo Roberta), ale X dalších posere. Všichni to vidí, jen on ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouvu už podepsal. Zarobené má. NA co by se dál snažil? Nejlépe se nechat vyhodit jak Mourinho s pořádným balíkem.

Reagovat
marke7

Je to přizdisráč. Hrajem, jak impotenti se třemi DM.

Reagovat
marke7

Reagovat
LAM

Nasazení jsme nechali v Lyonu.

Coutinho opět skoro neviditelnej a Suarez je tam jen do počtu.Takle tragickej hráč(podle formy)za nás v útoku ještě nehrál.S nim nemáme šanci.Messiho gol

Je zvláštní že takhle defenzivní záloha nedokáže nejenom útočit,ale i bránit. No nic,v Seville to bejvaj nejtěžší zápasy v lize,ale dneska hrajem jako když se nám nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že Valverde staví sestavu hlavně defenzivně a tím trpí útok, tak i ta obrana nic moc.

Reagovat
Majk91

dalsi letargicky vykon. Normalne si zacnem aj zvykat.

Reagovat
technecium

Lenglet, Dembele in

Otočíme

Reagovat
ADM

Roberto miesto Semeda

Reagovat
dextroza_m

S tím ani nestraš. Couts místo Rakety, Ous na plac a Malcom místo toho kkta na CF.

Reagovat
ADM

Ja to ale mám cez digi, takze hovorim fakty

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Coutinho v zálohe

Reagovat
ADM

4-2-4 shieeeeeeet

Reagovat
Rattlesnake

442

Reagovat
ADM

Bus a Rakitič dvaja pivoti, Coutinho a Dembele ovela vyššie

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Hristo Stoichkov

Opravdu “nečekaně” hrajeme tak, jako když máme za sebou důležitý zápas v Lyonu a před sebou dvě Clásica, tohle je “pouze” obyčejný zápas ligy, kterou vedeme o sedm bodů. Tohle jde za Valverdem, na lavičce nechal několik hráčů s dobrým pohybem, jsme absolutně statičtí. Suárez potřebuje fyzicky a hlavně psychicky odpočinout, navíc by tím pádem Messi mohl odpočívat na devítce. Sevilla je hratelná, Dembouz by je větral.

Reagovat
Remt

tuším, že mu teď někdy prodloužili smlouvu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde nad sebou zlomil hůl. Začíná útočit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi ve středu

Reagovat
marke7

To jako vážně stáhnul Semeda a dal tam Roberta?

Reagovat
2miguel1

Dufam ze Semeda uz setri na EC

Reagovat
Magic player

To si dela Dembele prdel. Takhle pozde sebou placnout.

Reagovat
kaja900

Suarez ho to spatne uci asi

Reagovat
smazaný uživatel

dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Debilembele

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasná

Reagovat
lajka30

Simulace?

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta

Reagovat
lajka30

Ne simulace.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať sem někdo hodí link, toto je o ničem

Reagovat
2miguel1

Var???????!!!!!!!!????????!!!!

Reagovat
kaja900

Suarez

Reagovat
Kixi Syhimour

jasná pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Coutinho10

se divim, ze se nepouzil VAR..

Reagovat
marke7

Tak obránce se ani nedotkl a je to roh místo pentle. VAR opět o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bylo čistý, hrál míč do Suareze se spíš jen opřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Míč hrál Luis.

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě tam šel nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě zajímalo, proč tohle nebyla pentle. Var

Reagovat
kaja900

Protoze suarez pada vzdycky jak svetska ze stromu

Reagovat
smazaný uživatel

A proto na videu neviděli jasnou pentli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Suarez poslat pryč zadarmo nebo vyměnit za jednonohého fotbalistu, vyjde to na stejno a uděláme dobrou věc, Couts prodat taky, ten je prostě mimo....

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá taktika, když se nechytaj, tak se dostat do vápna a dřevěná noha nebo jakejkoliv kontakt :) ubohý, tak ještě, že je tam ten zachránce messi… tohle už si můžem prohrát jen sami. (samozřejmě pencle na suareze měla být)

Reagovat
smazaný uživatel

ted o tom mluvím tvle

Reagovat
Magic player

Suarez

Reagovat
dextroza_m

Ať tam dá Malcoma dpč, toto hrajeme o devíti

Reagovat
ADM

LEOOOOOOOOO, ešte hlavou

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
patas92

GOAT

Reagovat
Kixi Syhimour

Vaclík

Reagovat
Coutinho10

chudak Vaclik...tohle slusne podelal....Messi

Reagovat
Magic player

Tak tohle Vaclos posral neskutecne...

Reagovat
Rox

Bůh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík, ty si jelito Btw Messi zasa zachraňuje Valverdemu prdel.

Reagovat
kaja900

Zachranuje mu ji kazdej zapas.. celymu tymu, fakt nevim co by bez nej delali tyjo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

hm vaclikuv gol

Reagovat
Rattlesnake

ale Pelé říkal....

Reagovat
dextroza_m

D10S

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě že máme toho Messiho

Reagovat
kaja900

Ten messi je bude proste porad zachranovat uz at zkonci a je sranda jinak vaclik tohle mohl mit mozna

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
kaja900

Nebrec, jeste par let vas messi bude zachranovat

Reagovat
dextroza_m

Jediný, kdo tady pláče jsi ty negramoto

Reagovat
dextroza_m

mj, tolik hrubek v pár slovech, to je umění...

Reagovat
Sali5

Nemohl, každopádně brejk založil slušně no

Reagovat
Kixi Syhimour

Špatně stál, měl by to kdyby byl v brance víc, ale povystoupil vcelku logicky

Reagovat
smazaný uživatel

tu strelu mit nemohl... kdyby byl zalezly, tak mu to leo posle po zemi na druhou stranu

Reagovat
Majk91

Leo GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Promes měl jít naproti

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí Messi náhodou jen levou nohou?

Reagovat
dextroza_m

Doufám, že Valverde vidí, že goly dáváme hlavně při přečíslení, tak by jim mohl říct, že jakmile máme míč, tak nestojíme, ale mažeme na bránu.

Reagovat
ADM

Dembele v extremnom lese po zranení

Reagovat
dextroza_m

Ale narozdíl od Fildy z toho lesa umí i vyjít ven...

Reagovat
Ed_Hazard

Prijebaby hobbit. Uz mi leze na nervy cely tento impotenty system Barcelony kedy su proste hotovi pokial ich zase po 471 krat nespasi jeden a ten isty clovek. Snad Sevilla vyhra a mohol by sa ten deges rovno aj zranit Toto absolutne neukazuje schopnosti Barcelony, to su schopnosti Lajonela..

Reagovat
dextroza_m

Rozbily se Ti hračky?

Reagovat
dextroza_m

btw. bůra Realu dáme i bez něj

Reagovat
kaja900

Jojo, jednou kdyz sme nebyli vzpamatovany z odchodu ronalda a byli nejslabsi asi za poslednich 10 let a trenoval nas jeden z nejhorsich treneru uvidime ve stredu

Reagovat
dextroza_m

Výhovorky, jak typicky Madridistické Co tam máš dál?

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Ed_Hazard

A zasluzene, taku porazku beriem. Ale neustale zachranovanie prdele Messim by mi ako fanusikovi Barcelony prislo uz fakt trapne, nakolko to trva uz sezony. Sucasna Barcelona totizto nie je o nicom inom, ako o naprostej zavislosti na jednej osobe. A to uz viac nedavam

Vlastne sa uz ani necudujem tym megalomanskym prachom, mtore mu pravidelne davate za podpisy novych kontraktov. Vedenie vie, ze ak by odisiel, tak skoncite okamzite dalsiu sezonu na 4 priecke (prinajlepsom).

Reagovat
Kixi Syhimour

A nesestoupili by třeba?

Reagovat
Kixi Syhimour

opravdu obtížné fandit Realu, že. Jinak vcelku podobným způsobem jste vyhráli LM.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

? A kto bol ten nas nepostradatelny hrac?

Reagovat
dextroza_m

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady je ten rozdíl. Mohu jsem zařadit třeba Ramose, Ronalda, Modrice (i ten Navas)...atd. Ale narážím na to, že jste si sami stěžovali, že se hraje tužka, ale vždycky jste přivezli domů nějakou výhru a 2. kolo pak odehráli, prostě ta hra taky nebyla mnohdy ideální + jste měli i štěstí třeba verdikty rozhodčích, nicméně to se holt někdy stane, za to vás neviním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tebe musi fotr doma znasilnovat a k tomu se ti vsichni na stredni smat , nemit kamarady a matka se za tebe musi stydět... jinak si nedovedu vysvetlit tak neprejici a závistive uvazovani vubec

Reagovat
Ed_Hazard

Jebem na to, idem si pre lieky.

Reagovat
valloire

Klid....jde vo hovno.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

Kedysi si bol fajn ale poslednou dobou ides akosi dole

Reagovat
Ed_Hazard

Nesúhlasím. Už dlhšie to ide so mnou dole vodou.

Reagovat
sylarko

Pana take laxne branenie od piqueho a roberta. A taky laxny pohyb busquetsa..ako keby spali

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude farca delat az steroidama vyhnanej zakrnelej trpaslici skret skonci?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že ví, že existuješ

Reagovat
dextroza_m

Počkej, minule něco říkal v rozhovoru o debilovi, třeba myslel jeho..?!

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je hodnej, takhle by o děcku z pomocný školy nemluvil...

Reagovat
dextroza_m

Válcovat Real jako když nehraje, dík za optání

Reagovat
Kluivert9

Nakoupí nějaký děcka z Brazílie...

Reagovat
misinho7

snad sa vam podari nakupit tak jak nam

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur lepší kauf než Vincek

Reagovat
dextroza_m

To se teprve ukáže...

Reagovat
misinho7

porovnavat po pol roku, ked ma vinco 18.r a uz teraz ukazuje aky je to velky talent ... artur tiez vyzera ze bude skvely hrac ale taketo porovnania po pol roku su na picu ..

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kluivert9

Snad o dost líp

Reagovat
dextroza_m

Suarez zapomněl i běhat, nebo mu začíná obrna, jinak fakt nevím

Reagovat
ADM

Skôr všetko naraz

Reagovat
smazaný uživatel

A Valverde prý že je Suarez ve výborné fyzické kondici

Reagovat
dextroza_m

Ale musí ležet, jinak je to špaténka.

Reagovat
ADM

LEOOOOOOOO JE BOOOOOOOOOOOOOOH

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa Buuuuuh

Reagovat
patas92

GOAT

Reagovat
2miguel1

E S P E C T A C U L A R !!!!! Messi

Reagovat
SaianSupaCrew

Hovado

Reagovat
dextroza_m

Leo je prostě BŮH!

Reagovat
Rox

Tohle je magor prostě

Reagovat
vilp

Ten Messi fakt není normální.

Reagovat
misinho7

tak dalsie ligove el clasico sa ani nemusi hrat zbytocny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě neskutečnej… škoda

Reagovat
Magic player

Marne, Goat je Goat, uz aby fakt skoncil a byl klid.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Je to fakt frajer, toto nebol schopný dlhodobo robiť ani Ronaldo. Uplne to vyvracia teóriu, že futbal nie je nikdy o jednom človeku. Houby, na TOP úrovni to krásne dokazuje Lajonel.

Reagovat
valloire

jak zapomínaj....

Reagovat
Ed_Hazard

Ano, aj Cris mal také obdobia. Ale s Messim to proste nemôžeš porovnávať. To je proste permanencia..

Reagovat
valloire

Asi se sejde ideologická komise. Zatemnil se ti mozek po povedenym zápase M. Jako terapii doporučuju loňský !!! leden, únor, březen, duben, květen v podání Krále.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Och, krásne, že na mňa myslíš so svojou kinder bandou

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo myšlený, že ti asi praskla cévka po tom výlevu, když dal druhej, nijak zle. Ale jak chceš, jsi dement. Spoko?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

GOAT

Reagovat
sylarko

Sevilla vs messi 2:3

Reagovat
Salfovic

Prostě král

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclíku Vaclíku..

Reagovat
dextroza_m

Jinak Aleňa je dobrý boost, ne jak Couts

Reagovat
Rox

Škoda že Leo není krysa a nejde třeba do City . Současná Barca je prostě jen o Messim.

Reagovat
dextroza_m
Reagovat
Coutinho10

Messi dobrej cich, ze tam ten zblokovanej pokus sel..pak uz easy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zapasy se Sevillou prostě zboznuju

Reagovat
vilp

Bale + Benzema + Lucas + Vinícius + Asensio + Mariano + Isco = 22 gólů v lize, Messi 25. A pak chceš bojovat i titul...

Reagovat
Mateo16

Problem hladaj v tom kto sklada zakladnu zostavu, Tam hra Lucas a Vinicius co maju neuveritelne 2 goly v lige

Reagovat
vilp

Spíš kdo skládá tým. Santi vaří z toho, co má, v tom musím souhlasit s Calderónem. Smutný je, že kdyby Eden přišel po MS, tak ten tým o titul asi i bojuje.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Mateo16

Mal jednoduchu ulohu dostat top hracov do formy a zlyhal. Bale a Isca. Alebo by Eden sedel a hral Vinicius pretoze by mal lepsiu kondicku

Reagovat
vilp

Tak jednoduchou, achjo... Ale dostal do formy další, vhodnější pro jeho systém, který očividně funguje.

Barcelona 33 bodů

Real Madrid 31

Atlético 28

4. nejlepší 21

Body od té doby, co Solari přišel. A asi nejsem jediný, kdo si myslí, že čím víc minut pro Balea a Isca v základu, tím míň bodů pro Real. Po Ajaxu snad Gareth v LM skončil.

Reagovat
Mateo16

Este raz prave som napisal ze v zostave hraju Lucas a Vinicius co maju spolu 2 goly v lige. Co moze byt horsie ? Alebo si myslis ze kondicka je viac ako skills ?

Hraci vyhrali 4x LM za posledne roky ak ti to pride normalne to co si napisal A asi nejsem jediný, kdo si myslí, že čím víc minut pro Balea a Isca v základu, tím míň bodů pro Real. tak uz neviem. Niaku kratkodobu tabulku si nechaj

Hlavne taky Lucas a Vincius co su neni rozdelovy hraci a ani nepoznaju pocit rozhodnut dolezity zapas. 2 goly v lige je totalne zufalstvo.

Este k Edenovi niak zabudas co momentalne predvadza v Chelsea hodne nevyrovnane vykony aby sme s nim hrali o titul a zabudas na to ze tu bude hrat s Karimom. Ktory pred par mesiacmi bol odpisany doslova. Eden by nam nepomohol k titulu

Reagovat
vilp

Řešíme pořád to samý dokola... ty tady budeš evidentně ještě měsíce žít z historie, tak jen do toho. Já se jen budu opakovat... s Lucasem a Viníciusem jakžtakž funguje systém, s Iscem a Garethem nefungovalo nic, ačkoliv culíček by mohl být slušný žolík z lavičky, ale něco víc jen těžko. Asensio s Girounou další tragédie.

A nezabúdam, jen tu Chelsea pravidelně sleduji, a tak o ní něco vím. Strašný tým, strašný systém, strašná půlka základu, strašná nekreativita, čistá hrůza... chtěl bych tam vidět toho tvýho Neymara, jak by se s tím každý týden pral on. Jinak jsme na tom pořád o dost líp a Benzema je oproti Moratovi nebo Giroudovi skoro jak Pelé. A hlavně těch 12 gólů a 10 asistencí by nás v tabulce dost posunulo.

Reagovat
Mateo16

a ? Komu sa niekedy podarilo vyhrat 4 x LM za 5 rokov ? Aby sa tu odpisovali klucovy hraci a celkovo 4 hraci zo zakladnej zostave po par mesiacoch ? Uvidime ako bude fungovat system s Lucasom a Viniciusom teraz proti FCB a v LM.

Co dosiahol Solari ? Zlepisil kondicku hracov skvele a dopalati na nerotaciu muzstva a jeho neskusenost a rosype sa mu kader. To by nikdy nikdy trochu lepsi trener nedovolil ist do LM s 18rocnym hracom, ktory tazko rozhodne niaky zapas.

Co sa tyka Karima ja mu neverim. Rok co rok to takto hra. Jesen 0 ale uplna 0 a na jar chyti formu co samozrejme neprejavi v dolezitych zapasoch ale proti Celte , Valenci atd. Floremu to staci a Icardi posilni konkurenciu prave teraz ked je pohadany s vedenim.

Ja si myslim ze kader Realu je dost priemerny a 2x nasobne priemernejsi ak odide Marcelo, Isco , Bale atd a posily budu maximalne Odegaard, Rodrygo a Jovic. To bude mat rovnaku situaciu Eden ako v Chelsea.

Reagovat
vilp

Nikomu, ale ten tým byl během té doby mladší a měl Cristiana, už loni to dost haprovalo. Díky úspěchům se vlastně odložila přestavba a teď na to doplácíme. Taky je vidět, že se plno hráčů jen vezlo, ale na to táhnout tým teď prostě nemají a ani nebudou. Plus chybí motivace, šampionům už se prostě nechce. To jsou jednoduchý fakty a počty. I proto jsem rád, že Solari nestaví za zásluhy a nehrají tragédi, to si může dovolit třeba Sarri v Chelsea a zatím to po vzoru Lopeteguiho dotáhl na krásný šestý místo.

Reagovat
Mateo16

Mal Cristiana ale ta hra Cristiana bola tragedia po hernej stranke to VZDY tahali ti hraci ktorych oznacujes ze sa iba viezlii pretoze nerozhodovali zapasy.. Cristiano bol lider ako nikdo a strelec ktory daval dolezite zapasy ale po hernej stranke tomu muzstvu nedaval nic.

Motivacia je problem ale od toho tu je trener. Co ocakavas ze dosiahne Solari ? ak prehra EC s FCB tak je to KO a tomu budem rad. Liga krasne 3 miesto a LM pride lepsi super a adios. Skvely rozdiel oproti Sarrimu a Lopemu ako bonus mu pol mustva ujde ale to tam uz nebude.

Uplne rovnake problemy mal ZZ po Benitezovi ten to vyriesil dobrymi vztahmi s hracmi, na ktore Solari kasle. Proti hracom nesmies bojovat. Zakladna vec ktoru Solari nepochopil a jeho vyhadzov je jasny.

Ked sme pri tom tahunovi tak prave tam vidim slabimu Edena. Chelsea sa velmi vela krat nedari a pokial sa Chelsea nedari tak sa nedari aj Edenovi. Fakt si myslis ze to bude v RM ine ? Prave tuto vidim rozdiel s Neymarom ktory to rozhodnut vie aj ked sa muzstvu nedari.

Reagovat
vilp

https://youtu.be/rlAx01gXs4M

S tím nesouhlasím, že se mu nedaří, když se nedaří Chelsea. Jasně, občas to platí, ale není to žádný pravidlo. Já třeba za poslední roky snad ani jednou nezažil dobrou Chelsea a zároveň špatnýho Edena. Neymar toho dokázal samozřejmě mnohem víc a rozhodl víc zápasů, ale pořád měl kolem sebe daleko lepší tým a spoluhráče, to se ti pak prostě hraje stejně mnohem líp. Když se podíváš na Chelsea, koho bys tam za poslední roky označil za naprostou špičku a koho v Barce nebo PSG? Neporovnatelný podmínky.

Pořád srovnáváš situaci ZZ a Solariho, ale to je podle mě nesmysl. Budu se opakovat, ale Zizou měl Cristiana, o tři roky mladší a o tři ušatný trofeje motivačně míň zdeformovaný tým... je rok 2019, ne 2016. Solari samozřejmě se štěstím udělá max Copu, ale nemyslím si, že by z toho týmu někdo vytáhl lepší výsledky.

Reagovat
Anacron

Gareth snad skončil v Realu úplně.

Reagovat
valloire

už aby vypad, jde mi na nervy s tim, jak na to kašle

Reagovat
Anacron

Těma bodama chceš demonstrovat co? Že i přes hroznou hru i nijak oslnivé výsledky Barcy, dokázal ztratit o 2 body víc než oni?

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

nj radsej nech hraje gareth ktory spravi picu za 90 minut a len tam pochoduje ..

Reagovat
dextroza_m

Ten Mesa vypadá jak mladší verze herce co hrál v Narcos Pabla

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde si zase vodí hejtry génius.

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Ale tak Sevilla v druhom polčase dokopy nič..

Reagovat
Magic player

Od te chyby Tomase byli psychicky dole a zacali kazit kazdy protiutok, tak nejak jsem cekal, ze to jeste proserou uplne...

Reagovat
Kixi Syhimour

S tímhle nebude mít Slavie žádnej problém

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

GOAT

Reagovat
Coutinho10

Luis uz to taky potreboval

Reagovat
Murena

Luis konečně , Messi 3+1

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapil, myslel som ze prekopne

Reagovat
ADM

Čakal som, že si vykopne zuby, ale gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Reagovat
dextroza_m

Ty vole nepište to sem hned, já si čtu a najednou vidím, že nemehlo nespadlo, ale dalo gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Preto nikdy nečítam preview, ked sledujem len cez stream

Reagovat
smazaný uživatel

PISTOLERO SOLÍ!!!!!!!!!!!!!!§§

Reagovat
Salfovic

A Suarez má na dalších deset zápasů vystaráno

Reagovat
kiwwi

so 16+5 je 8. najproduktivnejsi hrac skrz 5 najlepsich lig v europe za Messim, Aguerom, Hazardom, Mbappem, Peppem, Ronaldom a Quagliarellom

ja chapem, ze naroky su vysoke a samotne body niesu vsetko, ale neprehanate to trochu? A to som asi ten posledny clovek na zemeguli co by chcel obhajovat krivaka Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháníme, on posere 95% všeho čeho se dotkne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Posledne tri zapasy sa nie je comu cudovat, z priameho kopu by pravdepodobne trafil nespravnu branu

Reagovat
smazaný uživatel

u nich klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

chtěli by pořád vyhrávat ligu se 100+ bodama a mít kádr top hráčů v nej formě

Reagovat
Anacron

Chápu že Lukaku nastavuje nízké nároky, ale v La Lize jsou trochu vyšší ambice.

Reagovat
technecium

Spíš to je o tom, že Suarez v prvních dvou sezónách nastavil tak vysoký standart, že lidi si na to prostě zvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to, že hraje úplné dno je náš vysoký standart?

Reagovat
technecium

Nauč se číst

Reagovat
smazaný uživatel

Umím dokonce i psát.

Reagovat
dextroza_m

Nakonec velmi dobrý match, sice to byly nervy, ale dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře rozehraný zápas posere Vaclik..

Reagovat
marke7

Messi opět zachránil Valverdemu prdel.

Reagovat
REPLIKATOR

Vaclík je potopil. Nebude trvat dlouho a půjde na lavku.

Reagovat
Jackmaker1989

Fakt je ten, že ako fanúšik Realu je veľmi frustrujúce čakať na to že Barcelona zakopne. Potom príde Messi, urobí si srandu úplne z každého. Je suverénne najlepší na svete a v histórii a nikdy sa mu nikdy nevyrovná. Budem rád, keď skončí aby mal Real na vrch ale tento fenomén už nikdy nikto nezopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipe..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
Jackmaker1989

Je mi ľúto, ja chápem, že sa tomu smeješ ale ani ja som to nechcel nikdy uznať ale proste byť slepý kvôli tomu, že hrá za Barcu nemôžem. U Suareza a Neymara som cítil vždy nenávisť ale keď dá Messi gol (alebo 3 ako dnes) tak cítim proste nervy, že to zase otočil ale fakt je ten, že sa na neho neskutočne dobre díva a ak cítim niečo, tak je to bezmoc.

Strašne som zvedavý ako to bude vyzerať keď raz odíde alebo skončí.

Reagovat
valloire

No bude to podobný jako když odešel Ronaldo. Dneska z tebe hovoří frustrace, ale tolikrát to zase neotáčí. Těžký, když mu obrana Sevilly dovolí bejt úplně sám při přebírání přihrávky. Hráli to strašně naivně, což nechápu. Srát na to, liga je od začátku sezony ztracená pro Real, tak nevim proč bych měl mít nervy na hattrick Messiho. Ať si zastřílí, pak v LM zase někde nebude vidět. Anebo se tak namotivoval tim našim Zlatym hattrickem, že dá konečně po letech v závěrečnejch bojích gol a oni to vyhrajou. Zlatej hattrick ale v životě nezařídí, tak ať si to užije v zápase, kde jde o hovno.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

čemu se tlemíš Opaváku?

Reagovat
Infi

tohle je strašně hloupý příspěvek

Reagovat
Remt

To je aspoň názor

(podle mě teda naprosto pochopitelnej, jen málokterej Madridista toto přizná )

Reagovat
PP

Reagovat
drussbarb

Asi tak

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

wow, hezky.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Ross Geller

Nejlepší fotbalista historie je Cristiano Ronaldo.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

čemu se směješ klaune?

Reagovat
roberos

Dobrej fór Ronaldo nepatří ani do top 5 . Messi.Pelé, Maradona,Cruyff, Zidane,Platini, Ronaldo ( brazilec) Zico - to jsou nejlepší hráči historie

Reagovat
Ross Geller

1. Cristiano Ronaldo

2. Pelé

3. Zidane

4. Ronaldo (Brazilec)

5. Cruijff

6. Beckenbauer

7. Di Stéfano

8. Maradona

9. Puskás

10. Platini

11. Messi

Reagovat
Gazdo

A davaju vam aj nejake zlavive karticky alebo ine benefity?

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle prznit tak dobrou postavu...

Reagovat
valloire

Že jo....11. místo. A kde je Eusebio, Best a hlavně...kde je kurva Zico?

Reagovat
pingla

Reagovat
valloire

máš štěstí, žes tam dal Zica

Reagovat
Ross Geller

Já to sestavoval podle oficiálního žebříčku FIFY, jenom jsem doplnil Ronalda, Zidana a Messiho - https://cs.wikipedia.org/wiki/Nejlep%C5%A1%C3%AD_fotbalista_20._stolet%C3%AD

Reagovat
valloire

Zicovo umístění je skandál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
CHONG

Souhlasím s tím, že je nejlepší na světě a v historii, nesouhlasím s tím, že suverénně a s tím, že se mu nikdy nikdo nevyrovná, to prostě nemůžeme vědět.

Reagovat
Magic player

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Mne hlavne časom začalo byť uplne jedno, či je alebo nie je najlepší v histórií a ani to o ňom netvrdím. Je to proste s prehľadom najlepší futbalista, akého som kedy videl a nedá sa nijak objektívne zhodnotiť, či Di Stéfano, Pelé alebo Maradona boli lepší, pretože nemali rovnaké podmienky..

A keď o 30 rokov náhodou príde niekto lepší, opäť sa to nebude dať porovnať...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
technecium

Pravěže se to bude dát porovnat. Protože už budou k dispozici odpovídající statistiky, které podrobně hodnotí jejich hru.

Reagovat
ADM

Ale podmienky budu opat ine, budu opat posunute ludske limity, opat pokrok v medicine, ktory zaruci lepsiu opateru pre hracov, lepsiu regeneraciu, treningove metody atd. Dajme tomu ze keby som miesto 30 rokov napisal 50, tak v takom horizonte nemozeme ani pochybovat o markantnom progrese vo vsetkom.

Je Usaint Bolt najlepsi sprinter historie? Podla mna je len najlepsi sprinter svojej doby, pretoze sutazi s rovnocennymi. Kludne mohli byt vacsie talenty v historii, ale nemali vsetky kryokomory a podobne nastroje, ktore jeho telo posunuli na inu uroven..

Reagovat
valloire

no a o tom já celou dobu mluvím....Jde o talent.

Reagovat
ADM

Nie, ty celú dobu staviaš Messiho hlboko pod ostatných hráčov zatiaľ čo ja niekoľko futbalistov staviam na tú istú úroveň a je mi v podstate jedno, kto z nich je najlepší, lebo to nie je nijak objektívne kvantifikovateľné v takom časovom horizonte (wau, aké komplikované slová, už som ako Andy)

Reagovat
valloire

Objektívne kvantifikovateľné Já ho nestavím hluboko pod ostatní, to je hluboký omyl, jenž jste patrně takhle pochopili. Já z něj pouze střízlivě nedělám podle jednoho hattricku největšího hráče všech dob. Já si ho porovnávám podle jeho schopnosti vést tým v nej zápasech, čtení hry, nápady jak překonat obranu, techniku a ten talent. Pomíjím fyzičku a rychlost. To jsou ty tvoje kryokomory, doktoři, strava...Bolt.

Reagovat
valloire

No nepůjde to ne? Za 30 let to přece bude úplně jiná hra, hráči budou lepší, rychlejší, silnější a dnešní Messi by si v tý době nezahrál ani za Vejprnice.

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť jo kdy už to pochopíš, že lidstvo je s každou generací silnější, rychlejší a chytřejší. U Peleho to je vidět na té chytrosti.

Reagovat
valloire

Chytřejší jo? Nečteš zprávy? Kolikátý jsi pohlaví?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tou chytrostí bych brzdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Infi

Reagovat
stas87

Preco teda potom nikde nevidim Gerda Müllera medzi top utocnikmi historie? Ved golov dal mraky, takze cisto statisticky je na tom skvele a ako utocnik dal gol takmer zo vsetkeho.

Reagovat
valloire

Protože si to pan technik vykládá po svym Gerd je samozřejmě jeden z nejlepších útočníků historie a z dnešním treninkem a doktory by dneska byl zvíře jako tehdy.

Reagovat
stas87

Skor nam taky pocit, ze musi pouzit uja googla aby vobec vedel kto Gerd Müller bol. Keby som napisal len Müller, tak by si myslel ze pisem o Thomasovi. Ten vitazny Bayern v 70. rokoch mal len malo skvelych individualit a skor hrali timovo, ze?

Reagovat
valloire

On má klapky a nic neví. Dalo by se říct, že jeho představa o tehdejším fotbalu je ta, že po škvárovym hřišti chodí páni v letech s břichem a kopu do hadráku v systému 2-1-7. Okolo plácku stojí nejvýš 1000 lidí a těm co na zápase nebyli, výsledek hlásí obecní ponocný ráno, když jdou na pole. Ňákej Muller, Messipyčo !!!

Bayern měl samozřejmě samé individuality a je to jeden z nejlepších týmů historie plně srovnatelnej třeba s Pepkovo Barcelonou, jejich modlou dneška, teda technikovo řečí pravěku fotbalu.

Reagovat
stas87

No ale historicky ludia vnimaju prave asi len Müllera, Beckenbauera a v branke Maiera. O takom Schwarzenbeckovi sa prilis nehovori. To iste he Ajax z tej doby...to je len Johan, ale kto tam bol spolocne s nim a vycnieval? Mne nieco hovori len Kaizer.

A nemozem si pomoct, ale dnes je doba Messiho a Ronalda. Nikto sa im nepriblizuje, zvysok je daleko za nimi a ten futbal je taky...silovy a upracovany. Ja som mlady, ale mna v zaciatkoch bavil Ronaldinho, potom Deco, zral som priamaky Juninha, skvely hrac bol Zidane. Ale ked sa pozriem este viac do minulosti, tak tych hracov muselo byt podstatne viacej. Clovek mal takych hracov vo viacero timoch a nie ako dnes. Rijkaard, Gullit ci Van Basten, Platini...ti museli zabavat ludi kazdy tyzden. Dneska sa na tolko hracov pozerat nemozem.

Reagovat
valloire

Bayern tam měl i Breitnera, Hoenesse, ale ta osa je jasná. Ajax Neeskense, Haana, Keizera, Krola, Repa....To se ti zdá, těch hráčů je víc. Jenže novináři zbulvárněli. Co si pamatuješ, tak Zidane, Figo, Henry, Maldini, Veron, Ronaldo, Batistuta, Nedvěd, Beckham, Rivaldo...no bylo jich dost to jo. A dřív když byli povolený nejvýš 2-3 cizinci, tak je jasný, že v každým týmu byl rozdílovej hráč. Tenkrát to byl sport, dneska je to souboj allstar v pár týmech.

Reagovat
stas87

Ako som mohol zabudnut na Neeskensa. Prave, hracov co bavili a clovek sa na nich tesil, tak tych bolo fakt dost a neboli koncentrovani do par klubov. Dnes mi pride, ze ked da v tyzdni Sane gol z priamaku, tak o tom ludia rozpravaju este polroka potom co ho dal. Lenze takych golov padlo sest za vikend a uz bol problem spomenut si. A suhlasim v tom, ze novinari dnes vynasaju do nebies jazdeho, kto trochu vycnieva. Zijem v tejto dobe, ale prestava ma to bavit.

Reagovat
valloire

Mě to třeba tolik nebaví. Jedu si jenom Real x Barcelona, to ještě dává smysl. Ale koukat na atlety co sprintujou celej zápas jak blázni a míč jim dělá problém, se mi moc nechce. Aspoň ta La liga je dobrá. Bosman a EU to pohřbili, do tý doby to mělo smysl a byl to sport. Dřív si zajela Barcelona do Rakouska, tam je vyřadili a byl klid. Dneska hraje s Lyonem a je to jak s Vejprnicema, takovej je favorit. Vyřadí ji AS a je z toho senzace na 10 let. V 80 letech, kdyby přijela na AS, tak je Falcao zcela sám zesměšní a pošle domů s brekem. Dneska by hrál Falcao za ně a nadávali by na něj jako na Coutinha.

Reagovat
stas87

Ajax vs Bayern v 70kach...rovnake timy alebo bol jeden o chlp lepsi ako ten druhy? A maju pre teba vyhry Ajaxu a Bayernu rovnaku hodnotu ako teraz tie vyhry Realu po sebe v CL?

Reagovat
valloire

Ajax byl lepší. Nebejt toho, že Cruyff odešel, vyhráli by to víckrát. Ale je to těsný, základ Bayernu vyhrál i ME a MS. Těžká volba. Beru to tedy tak, že Ajax měl smůlu, že mu odešel nejlepší hráč, protože s ním by to vyhráli víckrát než Bayern. Co se týče srovnání s Realem, tak je to stejný. Když dáš LM 3x za sebou, jsi legenda.

Reagovat
valloire

jinak samozřejmě sám Zico to tam z přímáku pověsil každej týden v Itálii, Platini s Maradonou detto

Reagovat
smazaný uživatel

8 golu z přímáku = každý týden.

Reagovat
DrQQ

8 týždňov dával góly z priamych kopov a potom ho to už prestalo baviť. :-)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Co mě vopravuješ? Tak holt ne každe tejden a co? Je nejlepčí v historii na fríkiky? Je. Umí fšchno? No umí. Umí todle Messi?

https://www.youtube.com/watch?v=GsbK0fw0oIw

No neumí. Tak co mě vopravuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff tohle umí Zlatan.

Reagovat
valloire

A ten Zlatan, umí taky tohle?

https://youtu.be/2NbIHRuyFg0?t=24

jinak Zlatan taky ví....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle umí Leo.

Reagovat
valloire

dejme tomu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Vždyť teprve nedávno překonal Messi jeho rekord v gólech za jeden klub. A byl to taky on kdo měl rekord gólů za kalendářní rok. Dnes hodně nedoceněný hráč. Nebo spíš než nedoceněný se o něm tolik nemluví.

Reagovat
technecium

Müller byl skvělej hráč. Takovej Cristiano pravěku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

I Messi je skvělej hráč. Takovej poloviční Jairzinho z pravěku.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč já tam nevidím Fernanda Peyoretoa, který svým goal ratio strčí všechny do zadní kapsy svých starých kalhot?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Reggie

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Diego2

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to chtěl Suarez zpracovat a omylem to zalétlo do brány.

Reagovat
ADM

Teraz uz sa mozu stať len dve veci - tento obrat nás nakopne do najbližšieho mesiaca alebo odídeme fyzicky uplne v najbližších zápasoch.

Reagovat
SIRBRANIKE

Asi to druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je "blázon"

Reagovat
Malresi

Z nasimulovaneho priamaku.... kurva

Reagovat
Gazdo

Btw keby niekto hladal streamy tak soccerstreams sa tusim prestahovali na superstreams na reddite

Reagovat
Gazdo

Sledujete inak niekto tuto sezonu Betis? Ako sa dari Lainezovi zatial?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Velmi slibný úvod, roste z něj parádní fotbalista.

Reagovat
Gazdo

diki

Reagovat
misinho7

Courtois; Carvajal, Nacho, Varane, Reguilón; Modrić, Casemiro, Kroos; Lucas Vázquez, Benzema, Vinícius

Klasika, tak snad vitazne

Reagovat
LAM

Vás je tu nějak málo.Kde jsou všichni?

Reagovat
misinho7

asi je to tym ze liga je uz dost nepodstatna teda bolo by pekne uhrat 2 miesto ale uz to nema taky ten smrnc jak CdR ci LM

Reagovat
Anacron

A ještě ke všemu se na to nedá dívat

Reagovat
misinho7

nemate niekto link an tu stranku kde sa presunuli streamy z redditu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

dik

Reagovat
gonzalesl_is_back

To, co zatím předvádí Casemiro dnes, to je fakt k zamyšlení. Lucas taky komedie. Hřiště mokré jak cyp, ale to se poddá. Jedem.

Reagovat
misinho7

Case zatial kazda prihravka na ich polovicu zla Lucas tie zatial chyby ...

Reagovat
CHONG

Tak Mariano a Keylor zase nic

Reagovat
CHONG

Jinak jak vidíte levou stranu na příští rok, Marcelo, Theo nebo Hakimi?

Reagovat
misinho7

akoze mozno ma Marcelu zlu formu ale ja si neviem predstavit ho predat po jednej zlej sezone...je to nasa legenda a symbol tak isto ako Ramos ale Hakimi vyzera vyborne, ten si ten nas kraj obsadi na par rokov

Reagovat
CHONG

Já to spíš myslím v případě, že Marcelo bude chtít odejít sám, pokud ne, tak je to jasné, pokud jo, tak bych stáhl Thea a Hakimiho bych nechal ještě rok v Německu.

Reagovat
misinho7

ako vlastne hraje Theo na hostovani? Mne sa vobec u nas nepacil

Reagovat
CHONG

Já viděl Socky letos jenom dvakrát, proti nám nehrál a proti Getafe si ho nevybavuju, ale ohlasy jsou na něj vesměs dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

taky že Hakimi je u nás na dva roky

Reagovat
technecium

Jasná penalta

Reagovat
CHONG

Bohužel jo, no

Reagovat
Anacron

Vždyť tam padal jak Suarez prosim tě

Reagovat
technecium

Carvajal vůbec nehrál míč, akorát do něj zezadu naběhl. Podívej se na opakovačku

Reagovat
Anacron

Ten hráč se zastavil a akorát čekal až do něj zezadu někdo strčí a už půl hodiny předem zvedal ruce.

Reagovat
technecium

To Vazquez proti Juventusu taky, ale tam to penalta byla jasná, viď

Reagovat
Anacron

No tak ta byla trochu jiná, i když asi taky né úplně jasná to klidně uznám, ale samozřejmě nebudu předstírat že mi to tenkrát vadilo. Ale tam mi to nepřišlo tak evidentní od Lucase, on čekal na míč a chtěl si ho zpracovat hrudí. Jinak být ta situace v běžném ligovém zápase tak to každej přejde jako normální, možná trochu přísnou penaltu ale určitě ne jako nějaký zářez.

Reagovat
misinho7

dnes horime neskutocne...vzdy jak sa dostanu na nasu polku hrozi to sancou

Reagovat
Magic player

No jo, proste je mu porad jen 18 a je to zbrkle ucho obcas.

Reagovat
Mateo16

Toto Vinicius musi davat inak je ten utok sialeny.

Reagovat
misinho7

co tam mal davat? sak sa snazil nahravat, posmyklo sa

Reagovat
gonzalesl_is_back

Benzema dneska imituje Suaréze. Jde mu to dobře.

Reagovat
Mateo16

Toto je ale ako fraska aby sa 3 minuty po akcii isiel poradit s VAR.

Reagovat
Mateo16

To je zase sporne. V poslednych zapasoch to je fakt sialene ako nam VAR pomaha

Ajax, Atletico, Levante

Reagovat
Anacron

Neřeším penaltu ale jak jinak to mají dělat? To mají pokaždé sporné situaci zastavovat hru a řešit něco? Takhle se na to podívají a když tak při přerušení dají vědět hlavnímu. To je snad dobrý řešení.

Reagovat
Mateo16

Tych spornych situacii je poslednych tyzdnov velmi vela. Keby to bolo iba dnes nemam stym problem

Reagovat
Anacron

V každém zápase každého týmu najdeš spornou situaci

Reagovat
2miguel1

Vysvetli mi niekto, preco vcera pri Suarezovom pade sa VAR nepouzil a teraz po 5 minutach ano ?

Reagovat
Ed_Hazard

Ani boh netuší. Celý VAR je v podaní španielskych rozhodcov len riadna fraška

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ještě pár takových momentů a VAR Madrid meme nám zůstane napořád.

Reagovat
misinho7

ako sa maju tieto situacie riesit? je to smiesne ze to prislo po par minutach ale tak, zastavovat to vtedy nema zmysel ... takto nato pozreli sotatni uvideli daco a bolo ..

Reagovat
Anacron

Jak to mohl písknout když si kryl hlavu snad ne?

Jinak hezký že dal penaltu ale jinak je to od něj opět katastrofa a zdá se, že definitivně našel ztracenou formu.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je naprosto marný dnes (i poslední zápasy).

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nacho je dobře v prdeli. Ramosova absense neskutečně znát.

Reagovat
misinho7

ale je to cele katastrofa... Levante uz dve tycky

Reagovat
misinho7

inac nebyt Vinca tak snad to nikto ani nepotiahne do ich sestnasky ..to je strasne

Reagovat
CHONG

Dobrý hnus, třetí tragikomický výkon v řadě

Reagovat
One-Real

Já letos viděl úplný minimum, jednak málo času, druhak mě to pod Solarim vůbec neláká. Akorát tu LM přetrpím.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
CHONG

Já viděl skoro všechno, mám to místo bičování.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře že to pískl...až tu zase budou real madrid fans vyplakávat nad protěžováním Barcelony, tak se zasmejeme

Reagovat
CHONG

Čau kámo, pořád mi ještě dlužíš návštěvu v Praze, aby ses mohl kouknout na průkaz

Reagovat
Mateo16

Ta zakladna 11stka za sebou taha nohy a za 3 dni EC. Hmm holt s 11stimi hracmi tazko vyhras nieco.

Netusim preco dnes nerotoval

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

lebo sa bal zeby to dopadlo ako proti girone

Reagovat
Ed_Hazard

No a?

Reagovat
Magic player

A vsiml sis, ze mit Levante trochu kliku v zakonceni, mohlo na to byt zadelano uz v prvnim polocase? Nemluve o penalte, kterou jim nepiskl a nam zase jednu spornou uznal.

Reagovat
misinho7

sak ja to neobhajujem len hovorim preco to asi Solari neurobil to ze je Levante lepsie a malo vyhravat je jasna vec

Reagovat
Mateo16

Tak Levante je nebezpecne a tlaci + 2 zrde. To je uplne zapas ako proti Girone

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s varem stalo?

Reagovat
Ed_Hazard

Hristo ti potvrdí, že vôbec nič.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vy si od tý vaší kampaně rozhodně nemůžete stěžovat, ba naopak

Reagovat
Ed_Hazard

Veď práve, javí sa to ako pokrok

Reagovat
Mateo16

On je iba zdrveny ze Norsky Messi za 2 mega je 3 x lepsi ako hrac za 80 mega

Reagovat
Hristo Stoichkov

Matematika evidentně nebude tvůj kamarád.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Anacron

To bude souboj kryplů ve středu fakt (Benzema vs Suarez). S tím rozdílem, že ten náš krypl má být nejlepší hráč a střelec týmu .

Reagovat
misinho7

.. mozno v El Clasicu znova pocity dotyk Boha..raz za cas to pride teraz to dlhsie nebolo tak snad ....

Reagovat
Anacron

No to pocítí až mu dá Messi jesle...

Reagovat
Magic player

Dal bych dolu Caseho a snazil se vic ovladnout hru, dneska ma zase den, kdy zkazi na co sahne a dozadu to stoji taky za vylis prdel. Tohle je jinak pouze cekani na to, nez jim tam neco zacne padat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný fotbal od Levante, snad z toho něco vytěží a budou Real trápit na těžkým terénu až do konce zápasu. Real absolutně bez pohybu, podobně jako my včera v prvním poločase. Nacho po těch zraněních solidně upadnul, není to poprvý, co vůbec nestíhá...

Reagovat
Mateo16

Este aj casovo to vide ako proti Girone

Reagovat
Magic player

Zaslouzene. ted at aspon strida a pochopi, ze se to takhle dohrat neda.

Reagovat
CHONG

Naprosto zaslouženě

Reagovat
misinho7

Nacho je vazne po zraneny dost mimo ... chce to toho dalsieho stopera a to surne

Reagovat
Anacron

No ono to chce snad na každou pozici nového hráče...takže můžeme očekávat příchod brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš v tých i/y slušný zmätok.

Reagovat
gonzalesl_is_back

To zakončení, klobouček. Naprosto zaslouženě za tu holomajznu nechutnou, co předvádíme.

Reagovat
Mateo16

Vinicius to hodne bere na seba. To tam Benzema a Modric mozu vykricat aj dusu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapl proč sakra hraje Real v plné palbě? Však ve středu hrajou mnohem důležitější zápas v rámci kterého si Solari stěžuje na 1 den odpočinku který má Barca k dobru a pak tam pošle nejsilnější 11 která už vláčí nohy?

Reagovat
Raul=Real

Solari je dement

Reagovat
gonzalesl_is_back

Valverde, to mi ho vyndej. A ještě tam určitě dá golfistu.

Reagovat
One-Real

Lingvista rozhodne

Reagovat
One-Real

Reagovat
Raul=Real

Lingvista, golfista...dpc dobre mu davate

Reagovat
Anacron

Tak už se nemusím dívat na Karima tak místo toho přijde Bale

Reagovat
Raul=Real

Casemiro

Reagovat
Jackmaker1989

Ako fanúšik Realu, tak toto nemyslí vážne, ak som to dobre videl Žltá Casemiro

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
One-Real

Co ten smích, ti rozhodčí jsou beztak placení od vás, aby tam Solari vydržel co nejdéle..

Reagovat
Jordi Alba

Jasná věc

Reagovat
Mateo16

Ach jo Casemiro to bol dive

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Real

Reagovat
Anacron

To snad ne

Reagovat
Raul=Real

Bale co tam predvadzal po tom gole?!

Reagovat
stas87

Nezasiahol ho, nie?

Reagovat
CHONG

Jděte do prdele

Reagovat
Jackmaker1989

Bale, ty skurvený utrucovaný fracek, zbal si veci a vypadni ty zmrd. Keď hráš, tak hráš piču a ešte budeš trucovať, že nehrávaš.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tohle zrovna v pohodě. Kdo hrál fotbal ví, že když tě někdo lízne takhle z blízka, bolí to a je to normální faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen když tě lízne. Takhle to fakt vypadá, že Solariho udrží i na další sezónu VAR

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Neuveritelne ze nesiel pozret ani na VAR.

Reagovat
2miguel1

Ako moze toto po VAR uznat ?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jednoduše. Když někdo netrefí balon a lízne tě kolíkama, nemusí to být na kameře vidět jako extra faul. Ale prostě to faul je.

Reagovat
smazaný uživatel

opacne bys to taky rikal?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemám s tím prpblém. Třeba první penaltu pro nás bych já osobně nepískal. Bránil si obličej. Ale chápu, že to nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal to i komentátor, že dle pravidel to je penalta, ale s přihlédnutím jak to Casemiro přihrál by to posoudil jako simulaci nebo nějak tak.

Reagovat
Magic player

Tohle je hnus. Levante je mi líto, jsou lepší a tohle si nezasloužili.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Anacron

Co to tam zas předvedl ten autista? Lucas ho poplácá za gól a on se tam ohání jak magor ať už táhne.

Reagovat
Ed_Hazard

Možno ho trafil, možno aj bolestivo. Mne sa tomu ale moc veriť nechce

Čo to je dnes za deň? Kepovi zajebalo v carabao cupe, Gareth taktiež reakcia jak kokot. Ja byť tréner, už si nezahrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

To byla komedie. Kapitán o měl chytit za flígr a odtáhnout ze hřiště.

Reagovat
Anacron

Přesně fracek totální. Být tam Terry tak bych tomu i věřil že ho srovná.

Reagovat
misinho7

Ble nech uz ide do pice.... strasny magor..urazeny na cely svet ale to ze hraje hovno je ok. Odkedy mu Perez negarantuje zaklad tak je v prdeli

Reagovat
technecium

Co udělal?

Reagovat
stas87

To video je k nicomu. Pride mi, ze video spravne posudi situaciu akurat v zapase timov, co hraju stred tabulky alebo ked hra spodok proti sebe. Co z toho ten rozhodca ma, ked odpiska taky nezmysel? Realu moze byt jedno, ci bude druhy alebo treti. Oni nepotrebuju pomahat. Toto je fakt smutne na dnesnom futbale.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Někdy jsou lidi příliš paranoidní. Co někdy zvážit to, že rozhodčí to tak opravdu vidí ze svojí perspektivy a s velikostí klubu to nemá co dělat?

Reagovat
stas87

Tak poprve, je to dost pochybna jedenastka. A podruhe, ten rozhodca musel mat velke gule, ked to posudil ako jedenastku a nevyziadal si pomoc. Toto je skratka moc za hranou, odpisjat takto nejasny suboj. V tomto budu mat simulanti potom vzdy vyhodu.

Reagovat
gonzalesl_is_back

To třeba není pravda. Ano, kule cením, ale u obou si vyslechl VAR, takže si vyjasnění vyžádal.

Reagovat
Mateo16

Ja neviem co sa cudujete na tom co spravil Bale tie vztahy momentalne su na hovno. To nie je ziadne tajomstvo.

Reagovat
Jackmaker1989

On má výkony na to, aby mohol toto robiť? Alebo štatistiky? Alebo niečo za tie roky v Reale také ukázal?

Reagovat
dextroza_m

Ne, ale prej mluvi vyborne anglicky, tak si to muze dovolit..

Reagovat
misinho7

ake vztahy? podla vsetkeho vztahy hracov su ok az na nasho milovaneho Garetha .... a toto ma akoze spravit?

Reagovat
Anacron

Nacho dovršil svůj perfektní výkon

Reagovat
Visca el barca

Co udělal Bale?

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
CHONG

Dal gól, Lucas ho plácal po zádech a on se po něm ohnal, debil, no.

Reagovat
Visca el barca

To je hrozný vřed.

Reagovat
Jerichoo

https://youtu.be/M8vTZtJ4kvo

Zachoval sa po góle ako zmrd k Lucasovi

Reagovat
ADM

Dnes krásny futbalový deň. Najprv MU skoro hádžu uterák do ihriska po polčase, potom Kepa so Sarrim pobavia celý svet a nakoniec tu máme ešte zdutého Balea a dve zatmenia od VARu

Reagovat
Visca el barca

A to ještě vymyšlená penalta v 96 minutě ve Florencii

Reagovat
ADM

A Marca tak nejak nažnačuje, či Messi zámerne nekopíroval Pelého oslavu gólu ... dneska je snáď 1. apríl

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Messim si dělají prdel ne?

Reagovat
Visca el barca

mazec.

Reagovat
valloire

to je jasný že jo

Reagovat
Anacron

Nezapomeň na druhou žlutou hráčovi co je na lavičce, taky celkem sranda

Reagovat
Raul=Real

Tipek na lavicke druha zlta a ani nehral dnesny den dobra komedia

Reagovat
pingla

vyloucit hrace na lavce to se snad muze stat jen tady v te spadni lize

Reagovat
smazaný uživatel

V Polsku myslím vyloučil rozhodčí hráče 2 žlutýma pak ho z kabiny zavolal zpátky a dal mu rovnou červenou ve Španělsku to tak špatné ještě nebude

Reagovat
CHONG

Ušopleskovi to vypadne z těch gramlavých pracek a oni pisknou faul

Reagovat
ADM

Slušné penaltičky

Reagovat
CHONG

Z tohohle je mi fakt stydno, otřesný výkon, Caseho dive, tlačenka od rozhodčího, debil Bale, s tímhle běžte do prdele

Reagovat
Ed_Hazard

To neni tlačenka. To je neschopnosť a amaterizmus rozhodcov (tohoto predovšetkým, už dlhodobo). Nabudúce nás zareže rovnakým spôsobom, ako nám dnes daroval 3 body. Špinavé 3 body..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím... Neschopný v minulosti vypadal dost, ale když to otáčí celý zápas na jednu stranu, tak je to divný. Možná není tak úplně neschopný, jen měl na nás vsazeno a umí si to zařídit.

Reagovat
drussbarb

Viděl jsem jen druhý penaltový zákrok, ale nic si z toho nedělej, i my máme zápasy, kde jsem se styděl, že fandím vítězi.

Spíš mi fakt zarazilo, že sudí nepotřeboval VAR, to je k posrání, chudák fotbal

Reagovat
Magic player

Radši prohrát se cti, než vyhrát takhle. Perez ven.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Taktika na EC jasna, pipraveny sme dokonalo. VAR pripraveny. V satni uz iba chyba aby Gareth poslal Solariho do prdele ako Isco.

To nemoze skoncit inak ako postupom

Reagovat
Magic player

Bale je curak a doufam, ze po tomhle ma prestup zpet do kopac ligy jisty.

Reagovat
technecium

Dneska tam tomu Realu ty tři body prostě dotlačili

Reagovat
smazaný uživatel

Karim Penzema a Gareth Pale

Reagovat
alcantara

Oproti Casemirovi je nas Sergio Rocky gratulacia ludom od VARu Ja len dufam, ze uz nikto nebude plakat, ze sa tomu druhemu pomaha/nadbieha.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je dost bláhové

Reagovat
loki5

To tu bylo pláče kvůli penaltám tak dneska asi rovnají skóre.

Reagovat
Phillipinho

Kdyby to bylo opacne, tak to penalta neni. Hnus

Reagovat
CHONG

OT: Jardim je bůh, to jsme prosrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Toho jsme chtel k nam, kdyby sel Valverde. Ani jedno se nekona. Ale je to urcite borec.

Reagovat
smazaný uživatel

První penalta ano. Druhá diskutabilní. Výkon opět špatný, ale ubojované 3 body.

Reagovat
El Cid z City

diskutabilní? Neuvěřitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš, tak profesionální rozhodčí na té nejvyšší úrovni ji uznal.. takže ano, je diskutabilní.

Reagovat
drussbarb

Ach jo, to slůvko asi obhájíš, stejně jako sudí obhájí penaltu bez konzultace s VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak člověk je rád, že zavedou video a stejně to ty dohady nevyřeší.. Tak je chyba jinde..

Reagovat
Masi

Fotbal zase jednou pláče.

Reagovat
janinho

akoze nech ten bale taha do p*ce cim skor. za hento by som ho jebol schladit do rezervy a v lete nech si ide kludne do Ciny.

za 6 rokov sa nedokaze naucit spanielsky tak mu modric musi v kabine tlmocit jak retardovi a este bude v kabine robit rozbroje????? dufam, ze ho po tomto perez nezabudol pohladkat aby sa chlapci pomerili dpc... pol zapasu si naprava copiky aby sa nahodou svet nedozvedel ze ma plesinu a hento si dovoli.

akoze od CR sme boli zvyknuti na rozne veci, ale toto som este asi nevidel.

nemozem pochopit ze som hentomu chlapcovi niekedy fandil a bol som rad ked siel do Realu.

Reagovat
Raul=Real

snad ho Solari necha na lavicke do konca sezony

Reagovat
CHONG

Hned ve středu základ

Reagovat
Raul=Real

Lucas odohral plnu minutaz takze presne tak to bude jedine ze Solari prekvapi napriklad so 4-4-2 a posilni zalohu s Danim

Reagovat
valloire

Výhra ala Barca V suchym prej.

Reagovat
valloire

Kepa prej tzv. na Lea.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ne.

Reagovat
valloire

to samý

Reagovat
smazaný uživatel

Co to samý? O čem to zase mluvíš šumaváku.

Reagovat
valloire

tak Messi taky odmítl jít střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Byla udáná žádost o střidání čísla 10 čtvrtému rozhodčímu? Ne. Takže nic neodmítl.

Reagovat
valloire

no jistě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Prostě je to malej zmetek. Z Enriqueho udělal blbečka. Jaký to rozdíl od Krále, který šel dolů za Carla i ZZ a byl v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ZZ by dostal vypínáka hlavou jestli by nešel dolů, jnak by samozřejmě udělal divadlo. Jinak tvoje poslednost Lajonelem nabírá větších rozměrů.

Reagovat
valloire

Nelíbí co? Chápu. Ale ve světle toho Kepy je to zcela na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
valloire

ale ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
valloire

ale ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
valloire

ale ano

Reagovat
valloire

A CR ví co má dělat, když je střídanej.

Reagovat
smazaný uživatel

To ví i Messi.

Reagovat
valloire

fakt jo? proč nestřídal? bleje se na Kepu, ale pan nedotknutelný je něco jinýho? pokrytče

Reagovat
smazaný uživatel

co to. Co já mam společnýho s Kepou? Pokud vím, tak u Kepy svítilo jeho číslo oficiálně na tabuli rozhodčího, u Lea nikoli.

Reagovat
valloire

Ten rozdíl je pouze v tom, že z toho Lucho neudělal kovbojku jako Sarri. Ale škemral podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ten rozdíl je v tom, že Kepy střídání bylo zadáno rozhodčímu, ale u Lea ne. Jak ti to mám ještě vysvětlit?

Reagovat
valloire

oba hráči nerespektovali trenéra, jak ti mám ještě vysvětlit? Nějaký zadání u sudího je mi u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti seru na to, že srovnáváš nesrovnatelný, no ostatně jako vždy.

Reagovat
valloire

A ty jako obvykle v tom nic srovnatelnýho nevidíš. Vodhoď si ty červenomodrý brejle, pak to uvidíš slepejši. Točíš se na tom, že za a/ mi musíš neustále vodporovat, i když víš, že mam vždycky pravdu a za b/ na naprosto nepodstatný věci, že to neměl sudí na tabuli. Je úplně jedno, jestli to někdo měl na nějaký tabuli, Messi prostě odmítl střídat a musel to Lucho předělat na Neymara. Takže slovy PP, okamžitě do Béčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ještě jednou vosle, Messi střídán nebyl. Kepa byl. Už to chápeš? Dochází ti to?

Reagovat
valloire

a furt si jede to svoje neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Za a) být střídanej a odmítnou a být ptanej a odmítnou jsou dvě odlišné věci. Což ty nevidíš a nedokážeš pochopit, , protože máš na hlavě tu svojí ku klux bílou kapuci.

Za b) pravdu mám vždycky já.

Za c) Messi > Ronaldo

Za d) Messi > Pele

Za e) Messi > Maradona

Za f) Messi > Zico

Za g) Messi > Garincha, Pirri, Eusebio, Zidan, Fenomeno, Hazard, Neymar, Romario, Puskas, Muller, Strelcov, Bican, Di Stefano, Andrade, Rivaldo, Baggio, Zlatan...atd atd

C

Reagovat
valloire

tolik písmenek a všechny jsou falešný jak heslo tvýho klupu

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny jsou pravdivý jako nášich 6 trofejí za sezónu.

Reagovat
valloire

takže falešný jako výkon sudího v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že se tu dost často tvrdilo, že Barcelonu trénuje Messi ne? Takže na tomhle nebylo nic neobvyklého.

Reagovat
Anacron

Leo to geniálně zatrhl ještě v zárodku, když se ho chudák trenér, celej rozklepanej, ptal jestli by ho mohl vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ta chyba, žádnej hráč by neřekl ano střídej mě. Kdyby Leo uviděl svoje číslo na tabuli tak by šel dolů. Jen šumavák se z toho snaží udělat senzaci.

Reagovat
valloire

no a ty se to snažíš zlehčit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nic zlehčovat napotřebuji. To ty jsi začal tuhle sračku.

Reagovat
Anacron

Já vím, si dělám jenom srandu. Vždyť to je jasný že pokorný, hodný a bezchybný Messi by nic takového neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co neudělal? odmítl střídat na otázku jestli chce střídat? Ano odmítl.

Odmítl střídat, když byl střídán? Ne neodmítl.

Hotovo dvacet, třicet, čtyřicet.

Reagovat
valloire

Vždyť to je jasný že pokorný, hodný a bezchybný Messi by nic takového neudělal. Si tě jenom dobíráme....

Reagovat
smazaný uživatel

Co neudělal? odmítl střídat na otázku jestli chce střídat? Ano odmítl.

Odmítl střídat, když byl střídán? Ne neodmítl.

Hotovo dvacet, třicet, čtyřicet.

Reagovat
valloire

ani padesát ti nepomůže, škoda že Lucho neměl ty koule a nedal to na tabuli

Reagovat
smazaný uživatel

Co neudělal? odmítl střídat na otázku jestli chce střídat? Ano odmítl.

Odmítl střídat, když byl střídán? Ne neodmítl.

Hotovo dvacet, třicet, čtyřicet.

Reagovat
valloire

byl by zajímavý sledovat vaše reakce

Reagovat
valloire

diskuze v článku u Kepy : "tréner Barcelony Messiho rozhodnutie počas zápasu akceptoval"

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt ano a nestřídal ho, Kepa byl střídán, ty vole to je jak do zdi

Reagovat
valloire

Ta zeď má nasprejováno unoboss. To není můj argument, ale pobavil a shrnul to přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou...

Co neudělal? odmítl střídat na otázku jestli chce střídat? Ano odmítl.

Odmítl střídat, když byl střídán? Ne neodmítl.

Hotovo dvacet, třicet, čtyřicet.

Reagovat
valloire

zeď má nasprejováno unoboss

Reagovat
LAM

Ty jseš hroznej mentál

Reagovat
valloire

Když tě tu mám ty génie. Vysvětli mi rozdíl mezi tímhle : https://www.youtube.com/watch?v=8l5Ok_S4_ik a tímhle : https://www.youtube.com/watch?v=IzYOyAOf6is.

Nepochybuju o tom, že něco najdeš, stejně jako ten falešnej boss.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je takovej, že Alvej je v Juventusu a Casemiro je váš hrdej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo už v PSG vlastně

Reagovat
Anacron

A co to s tím má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

to, že u nás zůstal jen Suaréz a někdy Alba, ale u vás je to celej tým, úplně ale úplně celej. toť je rozdíl.

Reagovat
valloire

no vy to umíte i hromadně

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě dva maličký rozdíly, po Alvesovi nebyla penalta, a faul to byl. protože se jako faul počítá nebezpečná hra i bez zasažení soupeře. a pro zeď jako ty opakuji, že Alves simuloval.

Reagovat
valloire

Po Alvesovi byl red, ale to je fuk. Takže na Casemira to nebyla nebezpečná hra jo? Protože já vidim, že kdyby ho trefil naplno, tak mu ukopne nohu. Takže mi popiš ten rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to mohla být na Casemira nebezpečná hra, když to byl obyčejný kop po míčí (i když se netrefil)? na Alvese tam Pepe skoči šlapákem jako Cantona a ano to byla regulérni červená i bez zásahu. Valle pravidla ti jsou k dispozici.

Reagovat
valloire

Pepe šel taky po míči a trefil ho. A jestli tenhle lempl šel po míči, tak ten míč byl ale dva metry jinde...Zato Caseho noha ne. No nezklamals. Jsi cule jak vyšitej.

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle ti povím jen jediný, takže dobře poslouchej, kup si brejle a potom se na ty videa podívej znovu.

Reagovat
valloire

Brejlí netřeba, já vidim jedinej rozdíl a to ten, že Case se po zákroku odpíchl, ale neudělal trojitýho ritbergera a nenechal se odnést na nosítkách by za minutu už čile běhal po place. Správně?

Reagovat
smazaný uživatel

no špatně, jak obvyklé u tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně si ty videa dej pod nějakou živou diskuzi a uvidíme kdo ti na to co odpoví.

Reagovat
valloire

takže Alves správně, Case skandál...chápu to dobře že?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš.

Alves simuloval? ano.

Casemiro simulaval? ano.

Byla nebezpečná hra na Alvese? Ano.

Byla nebezpečná hra na Casemira? Ne.

Byla penalta pro Barcu? Ne.

Byla penalta pro Real? Ano.

Šel tam Pepe šlapákem? Ano.

Šel tam hráč Levante šlapákem? Ne.

Byl to teoreticky nebezpečný faul na Alvese, který se trestá červenou? Ano,

Byl to teoreticky nebezpečný faul na Casemira, který se tresta červenou? Ne.

stačí? už chápeš rozdíly?

Reagovat
valloire

Aha. Mohl jsi skončit u 4. Tak jinak. Chtěl bys bejt trefenej tím řezníkem z Levante do lejtka jako Case? Nebezpečný to nebylo ne? Určitě bys běhal jako srnka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ještě jednou, co považujeme za úmyslně nebezpečnou hru? když hráč netrefí míč, který chtěl trefit, nebo když tam vletí skokem a šlapákem? Já vím, že je to těžké, ale zkusme zapřemýšlet. Jak vůbec můžeš srovnávat tohle? jak? vysvětli mi mě to hlava nebere prostě.

Reagovat
valloire

Samozřejmě když se hráč rozpřáhne, kopne vší silou a otočí se u toho o 180 st., tak chce trefit míč a není to nebezpečná hra, protože má na sobě červenomodrej dres a takový hráč nebezpečně nehraje. Naproti tomu vrah v bílým, i když trefí míč, už jen z podstaty toho bílýho dresu, je prostě nebezpečnej a vrah. Je to dobře ty zaslepená vráno vod moře?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vosle, tohle už snad nemůžeš myslet vážně, schoď už tu svojí ku klux masku a podívej se na ty videa pořádně, nebo je ukaž někomu kdo rozumí fotbalu a vysvětlí ti co a jak.

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=IzYOyAOf6is

opravdu bys chtěl aby tě zasáhl naplno? no tos železnej muž

Reagovat
smazaný uživatel

hádám se snad, že by to nebolelo, kdyby ho opravu trefil?

ty máš jenom problém chápat psaný text.

Reagovat
valloire

Prostě jsi cule, jeden zákrok je vražda a druhej...ho netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, a teď si vymýšlej něco co jsem nikdy neřekl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

velká blbá tupá zeď mám dost.

Reagovat
valloire

já taky

Reagovat
valloire

to neřeš, je v koutě a pláče tam stejně jako každej rok v květnu při finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

pro tobe jenom Boss.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatně pochopené. Enrique: Leo mám střídat? Leo:Jo pošli tam Munira. (ukazujíc palec nahoru jako souhlas) Enrique: Vážně Munira? Proč? Leo: Jo jeho.

Enrique střídá Neymara za Munira.

Jen se ho ptal co má dělat.

Reagovat
valloire

Já myslim že dobře. Leo, Leo tak pojď, střídáš. Jsem ok, palec. Tak Leoooo, Jsem ok, palec. Hele, tak tam napiš Neymara, on nechce....Respekt.

Reagovat
valloire

to bylo boží, jak ho přemlouval, aby šel dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá smysl to řešit, někdo tak zamindrákovaný se jen tak nevidí

Reagovat
valloire

húúúúúúúúúúúúúú

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
drussbarb

Ty jsi uzlík negací, u nás je terčem posměchu Zert, baleťáci mají tebe.

Reagovat
valloire

Copak? Jde o Lea co? Ty jsi tak pokryteckej parchant, že nedokážeš uznat, že to Leo udělal stejně tak jako Kepa. To už není ani směšný, ale vůbec mě to nepřekvapuje. A srovnávat mě s nějakym troubou bez mozku...hmmmm, to tě asi dost seru co?

Reagovat
drussbarb

To bych musel při každé simulaci ve fotbale začít prudit o CR7, ale to bych si připadal jako kretén.

Tady je diskuze o španělské lize, zrovna Messi ukázal slušný výkon a ty tady jedeš Kepu.

Rozšiřuješ osvětu nebo co jako? Skutečně smutné čtení, jako pokaždé

Hlavně, že víš, co je pokrytec, že?

Čau

Reagovat
valloire

Proč bych nejel hlavní událost víkendu ve španělský sekci, ve který figuruje španělskej hráč a týká se, jak si všimli konečně i novináři, 2.nejlepšího hráče v Lalize? Tak si toho nevšímej, když tě to nezajímá.

Reagovat
drussbarb

Protože by ses mohl pro jednou nechovat jako debil, teď jsem si tě v místní diskuzi proklikal, opět jsi se účastnil flamu, jako vždy šíříš své moudra ostatním.

Nebudu s tebou ztrácet už čas, měj se.

PS.: Jestli jsi stejně pěkný, jako jsi moudrý, potěš koště

Reagovat
valloire

už kličkuješ

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Mateo16
Reagovat
smazaný uživatel

neverim, ze tem moderatorum pri tom komentovani neni trapne

Reagovat
valloire

A když se tu řeší Case a že se ho nedotkl a přesto to byl faul....Mám pocit, že jsem to už někde viděl, ale za boha si nemůžu vzpomenout kde? Kde to jen mohlo být. Volám pomoc, pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

to není ono, teď se ukaž, že něco víš

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/DGGEqSwFq6U

No je toho strašně moc, který jeho pád máš na mysli?

Reagovat
valloire

to je falešný směr

Reagovat
smazaný uživatel

No jo máš pravdu, úplně jsem se zapomněl. Sorrri

https://youtu.be/Wv1laDeTyWQ

Reagovat
valloire

jasnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

na červenou normálně.

Reagovat
valloire

plus penaltička

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

taky ne, to jsem měl vědět, že ten materiál tady si nic nepamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=K_zcef-wot4

Tak tohle? Nevím.

Nebo možná myslíš Suaréze proti PSG, Realu a ...

Reagovat
valloire

Taky ne, ale úplně to vidim, jenom nevim kde to hledat. No to se mi ještě nestalo. Asi stárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

no protože se ti to jenom zdálo. to se stává..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

výborně kolego, to je ono, velké díky za odměnu tě jmenuji Velkým Vezírem

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co to děláš....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

to se jen tak nevidí, aby byl každý hráč v klubu simulantem

Reagovat
valloire

no to máš pravdu

Reagovat
valloire

to je jinej level

Reagovat
CHONG

Potopena

Reagovat
drussbarb

Zase?

Takže za tebe ok?

Reagovat
valloire

Ty víš naprosto jistě, za co vůbec tu penaltu nařídil? Co se týče mýho názoru, tak mně se nelíbil Alves a ani teď Case. Jenže jestliže dal Pepemu red tenkrát, tak nevidím důvod, proč by nenařídil penaltu teď.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Nezávislá anglická tlač to hodnotí nasledovne:

"Real Madrid beat Levante thanks to VAR and referee Ignacio Iglesias Villanueva."

Aby to nevyznelo že sme tu na tejto stránke všetci zatrpknutí voči Madridu.

Objektívna realita sa nedá zahovoriť tak ako sa nedá zahovoriť prd v aute.

Reagovat
Dayman

Ta "Nezávislá anglická tlač" je katalánský Sport...

Reagovat
valloire

jak jinak, takhle si genius představuje nezávislý tisk

Reagovat
fefo

Nejak tu nevidi od teba sebareflexiu, po tom hnoji, ktorym naposledy vyhral Real. Chong ma aspon gule priznat, ze tentokrat to bolo dost cez ciaru. Ty si to klasicky obratil na Barcelonu, ako taky kokotko....

Reagovat
valloire

Hráli jsme hovno. Šetřili se na Clasico. A jestli ti jde o tu penaltu, tak tenhle názor nesdílím. Pakliže cules mohli obhajovat do roztrhání těla Alvese s Pepem jako nebezpečnou hru, i když ho netrefil, tak tohle je naprosto stejná situace. Oba to přihráli, jenže Case se aspoň nenechal teatrálně odnést na nosítkách. Takže o jaký čáře je přesně řeč? Barcelona tenkrát nešla přes čáru? Prej ne, takže? A toho kokotka si nech nebo se teda můžem bavit jinak. Jak budeš chtít.

Reagovat
fefo

O ciare, ze ani jedna penata byt nemala a ty nie si schopny to priznat. A zase len spominas Barcelonu. Je taky problem napisat: "hrali sme tradicne hovno a vyhrali sme len vdaka rozhodcovi, ako obvykle"?

Reagovat
valloire

pak kdo si jede svoje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele