LaLiga - preview 24. kola

19.02.2021, 09:16, aktualizováno 22.02.2021, 08:53
Previews
Estadio El Sadar (© AFP)
Osasuna vyhrála dvakrát za sebou a další tři body chce přidat v pondělí večer, proti ní ovšem bude stát soupeř z kategorie nejtěžších. Do Pamplony přijede rozjetá Sevilla, ta je na čtvrtém místě a ještě se může poprat i o mistrovský titul...
CA Osasuna - Sevilla FC  (pondělí 21:00)
Po nezdaru v Lize mistrů čeká Sevillu dohrávka španělské nejvyšší soutěže a v ní překážka jménem Osasuna. Pozice obou celků jsou v tabulce výrazně odlišné. Sevilla bojuje o umístění v první čtyřce, zatímco Osasuna hraje o záchranu, ovšem pozor! Domácí z posledních čtyř kol tři zápasy vyhráli.

Osasuna postupně porazila Granadu, Eibar i Levante a v tabulce si výrazně polepšila skokem na třinácté místo. Boj o záchranu však v žádném případě nekončí. Rozdíl mezi osmnáctým Elche a právě Osasunou činí jen čtyři body, takže prostor na zaváhání prakticky neexistuje.

O to horší je, že na El Sadar zavítá ambiciózní Sevilla. Andalusané se v tuto chvíli přetahují s Barcelonou o třetí příčku, ale mnohem důležitější je skončit v TOP 4. Rojiblancos mají v LaLize skvělou formu. Vyhráli pět kol v řadě a až do středy napříč všemi soutěžemi drželi dokonce devítizápasovou sérii výher.

To všecko skončilo v prvním zápase osmifinále Ligy mistrů proti Borussii Dortmund. Německý tým zvítězil na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán 3:2 a do čtvrtfinále má tedy blíže. Sevilla se určitě ještě nevzdává a ve Vestfálsku se pokusí výsledek zvrátit. Než se tak stane, čekají jí duely s Osasunou, hned dvakrát s Barcelonou a jednou proti Elche, čili hodně nabitý program.

V Pamploně sice bude Sevilla horkým favoritem, ale první vzájemný zápas letošní sezony ukázal, že domácí nebudou jednoduchým soupeřem. Rojiblancos se na tři body řádně nadřeli a zajistil je až proměněnou penaltou Lucas Ocampos.

Osasuna se bude muset obejít bez celé řady hráčů. K dispozici pro nejrůznější zranění stále nejsou Roncaglia, Chimy Ávila, Jony a Rubén Martínez. Kompletní nebude ani Sevilla, které schází Acuňa a Ocampos. Kouč Julen Lopetegui se navíc nechal slyšet, že dá některým hráčům možnost si odpočinout.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Sánchez, David García, Hernández, Vidal - Rubén García, Torró, Moncoyola, Torres - Budimir, Calleri
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Carlos, Escudero - Torres, Gudelj, Jordán - Suso, En-Nesyri, Haddadí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.33 - 3.28 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Cádiz CF  (neděle 14:00)
Fotbalisté Barcelony se v neděli pokusí napravit selhání z Ligy mistrů proti PSG a potvrdit jinak solidní ligovou formu. Blaugranas prohráli naposledy právě s Cádizem, takže svému soupeři mají rozhodně co vracet. Hosté nejsou v optimální formě a na Camp Nou mohou jen překvapit.

Začátek prosince loňského roku přinesl ve španělské LaLize velký šok. Nováček soutěže Cádiz si vyšlápl na slovutnou Barcelonou (2:1) a dal jasně najevo, že nebude jen do počtu. Tehdy však byly formy obou celků diametrálně odlišné. Cádiz se vezl na vlně dobrých výsledků, zatímco Barcelona strádala. Nyní je všechno jinak.

Porážka s Cádizem byla totiž pro Blaugranas poslední. Alespoň co se LaLigy týče. Dvanáct zápasů bez porážky je skvělým počinem, navíc se díky tomu dotáhli na druhý Real Madrid, ale pořád tu zůstává určité "ale". V celkovém kontextu se totiž Barceloně nedaří. Na vedoucí Atlético Madrid ztrácí propastných devět bodů, ve finále Supercopy proti Bilbau prohrála, nezvládla první semifinále Copa del Rey proti Seville a v úterý dostala nařezáno v Lize mistrů od PSG. Vyhlídky na trofej jsou tak hodně mizivé.

Jak už bylo řečeno, Cádiz měl vynikající začátek sezony, ale postupně mu došel dech. Od nového roku vyhrál jen jeden zápas, jinak pravidelně ztrácí a v tabulce už se propadl na patnácté místo. Před týdnem to navíc nováček pořádně schytal od Athleticu, který venku zvítězil 4:0. Mimochodem Cádiz inkasoval čtyři branky potřetí v řadě a rázem se stal týmem s nejvyšším počtem obdržených gólů.

Cádiz sice Barcelonu naposledy porazil, ale jinak se s ní historicky porovnávat nemůže. Barcelona vyhrála drtivou většinu všech vzájemných zápasů a velkým favoritem bude i v neděli na Camp Nou.

Mimo hru zůstávají nadále Ansu Fati, Coutinho a Sergi Roberto. Určitě dobrou zprávou je uzdravení stoperské dvojice Lenglet, Piqué. Ani Cádiz nebude v kompletním složení. Trojice Augusto Fernández, Akapo a Quezada zůstává zraněná, zatímco Cala si odpykává karetní trest.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Alba, Lenglet, Piqué, Dest - de Jong, Busquets, Pedri - Dembélé, Messi, Trincão
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Alcalá, Mauro, Espino - Sánchez, Jonsson, Fali, Perea - Lozano, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.50 - 27.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Deportivo Alavés  (neděle 16:15)
V rámci regionu Baskicka určitě prestižní záležitost. Real Sociedad přivítá v derby Deportivo Alavés a bude si chtít pojistit stávající páté místo v soutěži. La Real utrpěl ve čtvrtek ostudný debakl od Manchesteru United, po kterém se ocitl na pokraji vyřazení z Evropské ligy a derby je tak nejlepší možností, jak zklamané fanoušky trochu povzbudit.

Real Sociedad si na Manchester United věřil, ale utkání se mu vůbec nepovedlo. Rudí ďáblové dominovali a po výhře 4:0 jsou takřka jistě v dalším kole. Nezdar v Evropské lize se domácí pokusí napravit proti regionálnímu rivalovi Deportivu Alavés.

Co se týče ligové formy, tak aktuálně není špatná. Po dvou remízách v závěru ledna se podařilo dvakrát zvítězit. La Real nejprve porazil Cádiz vysoko 4:1 a poté nejtěsnějším rozdílem zdolal Getafe, když gólem rozhodl Alexander Isak.

Pořádný výprask 1:5 utrpělo i Deportivo, které před týdnem vůbec nestačilo na Barcelonu. Hosty to zase nemusí tolik mrzet. Na Camp Nou mohli jenom překvapit a mnohem důležitěji se jeví předchozí zápasy s Getafe a Valladolidem. V Madridu se podařilo uhrát výsledek 0:0 a Valladolid dokonce 1:0 porazit.

V prosincovém derby žádný gól nepadl a to koneckonců dobře vystihuje bilanci vzájemných zápasů, která je vyrovnaná.

Domácí trenér Imanol Alguacil se bude muset obejít bez zraněné čtveřice Elustondo, Sangalli, Moyá, Zaldua a k dispozici nebude ani suspendovaný Barrenetxea. Deportivo má delší dobu kádr pohromadě s výjimkou brazilského obránce Rodriga Elyho.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Normand, Zubeldia, Gorosabel - Merino, Illaramendi, Silva - Oyarzabal, Isak, Portu
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Duarte - Méndez, García, Pina, Rioja - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.07 - 6.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Huesca - Granada CF  (neděle 18:30)
Granadě se přestalo v LaLize dařit, ale čtvrteční výsledek proti Neapoli v Evropské lize je důkazem, že to může jít. Aktuálně devátý tým soutěže nastoupí na půdě poslední Huescy, jejíž výkony se navzdory posledním dvěma porážkám lepší.

Huesca před týdnem těsně nestačila na Sevillu a předtím rovněž rozdílem jedné branky podlehla Realu Madrid. V ani jednom zápase nebyla favoritem, takže jí je těžké cokoliv vyčítat. Naopak, až do konce byla ve hře o body. V neděli už to bude jiné. Huesca přivítá Granadu, které se poslední dobou také nedaří.

Granada sice vstoupila do letošní sezony dobře, ale od nového roku vyhrála v nejvyšší soutěži jen jedno utkání a v tabulce klesla na deváté místo. Před týdnem Andalusané podlehli vedoucímu Atléticu Madrid 1:2, když rozhodující branku vstřelil čtvrthodinu před koncem Ángel Correa. Pokles formy však nebyl ve čtvrtečním zápase Evropské ligy vůbec znát. "Nazaríes" si vyšlápli na italskou Neapol a po výhře 2:0 mají výrazně blíže postupu do další fáze.

Hosté mají s Huescou poměrně vyrovnanou bilanci. Prosincový duel v Andalusii skončil divokou remízou 3:3. Poslední tým tabulky vedl na Nuovo los Cármenes ještě dvě minuty před koncem o dva góly, ale nadějný výsledek neudržel.

Huesce bude chybět Gastón Silva, jinak je zbytek kádru pohromadě. V táboře hostí je situaci o něco horší. Kvůli zranění do hry nezasáhnou Lozano, Quini, Milla, Suárez i zkušený útočník Soldado.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Ínsua, Siovas, Pulido - Galán, Seoane, Rico, Doumbia, Maffeo - Mir, Okazaki
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Díaz, Duarte, Sánchez, Neva - Eteki, Gonalons, Herrera - Puertas, Molina, Soro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.15 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (neděle 21:00)
V neděli večer se na San Mamés v Bilbau střetnou Athletic a Žlutá ponorka z Villarrealu. Domácí před týdnem konečně zabrali a dá se očekávat, že budou pod Marcelinem stoupat tabulkou vzhůru. Tři body ale potřebuje i Villarreal, který naposledy zvítězil na začátku ledna a jemuž se vysněný cíl - umístění v TOP 4, výrazně vzdálil.

Athletic se pod trenérem Marcelinem výrazně zvedl a i když to zatím není v LaLize tolik vidět jako v jiných soutěžích, dá se očekávat, že bude stoupat tabulkou vzhůru. Na triumf v Supercopě a postupu do semifinále Copa del Rey by chtěl navázat i v lize, kde mu patří až jedenáctá příčka. Duel z minulého kola naznačil, že by to mohlo a mělo jít. Athletic zvítězil v Cádizu vysoko 4:0, když se dvěma brankami blýskl Bérenguer a po jednom zásahu přidali Unai López a Iňaki Williams.

Domácí tým by se ještě chtěl zapojit do bojů o evropské poháry a v neděli bude mít naprosto ideální možnost tak učinit, protože přivítá šestý Villarreal. "Mají velmi dobré fotbalisty a jsou dobrým týmem s vlastní identitou poznamenanou jejich trenérem. Měl jsem to štěstí, že jsem s nimi mohl žít. Letos dobře posílili. Myslím, že měli smůlu na zranění, což snížilo jejich potenciál k navázání kontinuity," řekl Marcelino.

Ještě před měsícem se Villarreal držel v kontaktu s Ligou mistrů, ale po sérii zápasů bez vítězství se mu vysněné příčky výrazně vzdálily. V minulém kole Žlutá ponorka nestačila v přímém souboji o poháry na Real Betis a v tabulce s ním má už stejný počet bodů.

Villarreal nevyhrál ligový zápas od 8. ledna, kdy naposledy zvítězil na hřišti Celty Vigo přesvědčivě 4:0. Jenomže od té doby posbíral jen čtyři body za nerozhodné výsledky proti Granadě, Husece, Realu Sociedad a Elche. "Myslíme na každý zápas. Nedíváme se na umístění, díváme se na sebe. Musíme znovu získat pravidelnost, nechat za sebou pochybnosti a dívat se na sebe, abychom mohli růst. Prošli jsme těžkým obdobím, ale jsme v situaci, kdy se můžeme vzchopit a udělat další krok," prohlásil kouč Unai Emery.

Žlutá ponorka se na nedělní duel naladila výhrou v Evropské lize nad Salzburgem 2:0. Postupu do dalšího kola je tak výrazně blíže, než rakouský soupeř.

Marcelino musí oželet starty potrestaných Unaiho Núňeze a Mikela Vesgy. Také Unai Emery hlásí absence, mezi zraněnými totiž zůstávají Francis Coquelin, Alberto Moreno, Vicente Iborra a Mario Gaspar.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Berchiche, Martínez, Álvarez, Capa - Muniain, Dani García, López, Berenguer - Raúl García, Williams
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Peňa, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Capoue, Trigueros - Moreno, Alcácer, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.17 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - SD Eibar  (sobota 14:00)
O záchranu se bude hrát na půdě Elche, kam zavítá Eibar. Hosté nevyhráli v šesti zápasech v řadě, ale ještě delší čekání panuje na domácí straně. Elche vyhrálo naposledy koncem října loňského roku a tuto negativní bilanci odskákal trenér Jorge Almirón.

Vedení Elche už stihlo jmenovat nového trenéra a tím se stal Fran Escríbá. Staronová tvář, neboť pětapadesátiletý rodák z Valencie již v letech 2012-2015 v klubu působil. Nyní bude mít za úkol záchranu. Nováček soutěže sice odstartoval dobře, ale rychle ztratil dech a propadl se až na předposlední místo tabulky. Domácí naposledy nezvládli duel proti Celtě Vigo a jak už bylo řečeno, ještě více natáhli už tak smutnou sérii bez vítězství. Ta trvá od 23. října a čítá šestnáct zápasů v řadě.

Ani Eibar na tom není nejlépe. Ten za šestnáct kol vyhrál jen dvakrát a už má stejně bodů jako osmnáctý Valladolid. Zápas v Elche tedy bude čistě záchranářskou záležitostí. Mimochodem rozdíl mezi oběma kluby je jen tříbodový.

Oba celky se v poslední dekádě příliš často nepotkávaly. Všudy všeho jen třikrát a pokaždé vyhrál hostující tým. Jednou se radoval Eibar a hned dvakrát Elche, které také ovládlo zářijový zápas 4. kola. O jedinou branku se v něm postaral Lucas Boyé.

Vzhledem k důležitosti zápasu se nedají očekávat ofenzivní hody. Utkání samotné nemá jasného favorita. Oba celky také mohou nasadit to nejsilnější, neboť je v tuto chvíli netrápí žádná marodka.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Josema, Verdú, González, Barragán - Rigoni, Marcone, Guti, Josan - Carrillo, Boyé
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Arbilla, Oliveira, Bigas, Soares - Inui, Diop, Expósito, Gil - García, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.82 - 3.33 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Levante UD  (sobota 16:15)
Už v sobotu odpoledne zasáhnou do ligového dění fotbalisté Atlética Madrid, kteří si mohou pojistit náskok a vedoucí příčku v souboji s Levante. S tím se utkali před pár dny v dohrávce odloženého kola a zápas skončil remízou. Pro Los Colchoneros je to zároveň generálka na osmifinále Ligy mistrů proti Chelsea. Očekávaný duel na neutrální půdě v Bukurešti je na programu v úterý.

Atlético si v současné chvíli užívá hodně nahuštěného programu a jen tak si neodpočine. Ve středu sehrálo odložený zápas v Levante a nyní se oba celky proti sobě postaví znovu, ale v Madridu na Wanda Metropolitano. Připomeňme, že středeční zápas skončil překvapivě remízou 1:1.

Pro Atlety to byla teprve pátá bodová ztráta v sezoně a i když se náskok zmenšil, pořád je to pro domácí skvělá výchozí pozice v boji o titul. Navíc Colchoneros teď mohou Levante všechno vrátit i s úroky. Pořád také platí, že Atlético v LaLize válí. Před týdnem zvítězilo v Granadě a na prvním místě má šestibodový náskok na druhý Real Madrid. A mimochodem Atleti mají ještě pořád jedno utkání k dobru.

Pro tým trenéra Diega Simeoneho to je zároveň generálka na úterní zápas Ligy mistrů proti londýnské Chelsea. Tyto týmy se potkají po více než třech letech, přesně před takhle dlouhou dobou na sebe narazily v základní skupině milionářské soutěže a úspěšnější byla Chelsea.

Levante sice necestuje na Wanda Metropolitano v pozici favorita, ale už několikrát dokázalo, že je schopné zvučnější tým venku porazit. Dne 30. ledna Levante zvítězilo na půdě Realu Madrid 2:1 a něco podobného by chtělo zopakovat i proti Atléticu.

Trenér Diego Simeone se musí stále obejít bez potrestaných Trippiera, Ňígueze a Saviće. Trio hráčů postrádá i Levante, jmenovitě se jedná o zraněné Vukčeviće, Campaňu a Melera.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Giménez, Hermoso, Felipe - Carrasco, Llorente, Koke, Kondogbia, Vršaljko - Suárez, Félix
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Miramón, Duarte, Vezo, Clerc - Frutos, Malsa, Pier, Morales - Gómez, Martí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.50 - 8.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Valencia se ještě stále neodrazila k výkonům, jaké by si představovala a dál zůstává pouhé tři body od sestupu. To ji nutí získat proti Celtě Vigo jednoznačně tři body, což se v posledních letech ne vždy podařilo. Celta Vigo jde navíc do zápasu s povzbudivou výhrou z minulého kola nad Elche.

Současné třinácté místo je pro Valencii stále velice nelichotivé, zvláště když je rozdíl mezi třináctým a osmnáctým místem pouze tříbodový. Valencia zkrátka hraje o záchranu, to je třeba si přiznat, a tento boj zatím rozhodně nevyhrává. Los Che sice na konci ledna porazili jiného adepta na sestup Elche 1:0, ale následně brali bod v Bilbau (1:1) a prohráli na Realu Madrid (0:2).

Svěřenci Javiho Gracíi se zatím nemohou ani pořádně opřít o domácí prostředí stadionu Mestalla. V této sezoně vyhráli ve svém svatostánku jen třikrát z jedenácti duelů a to je hodně málo. "Proti Celtě myslím jen na vítězství. Jsme optimista, takže věřím, že nám to dobře půjde," prohlásil Javi Gracía, který mimo jiné svůj tým za přístup v předchozích zápasech kritizoval.

Není to tak dávno, co na tom byla Celta Vigo podobně, nebo dokonce ještě hůře. Galicijský celek zabral především v prosinci a minulý týden si výhrou 3:1 nad Elche upevnil stávající postavení na devátém místě tabulky.

Valencii čeká těžký zápas už proto, že s Celtou Vigo nemá úplně nejlepší bilanci. Celestes doma ve 2. kole nad Valencií zvítězili 2:1 a porážejí ji celkem pravidelně. Na druhou stranu z půdy soupeře si odvezli tři body naposledy v roce 2016 a to už je nějaká doba.

Co se týče absencí na domácí straně, tak kouč Gracía se zřejmě bude muset obejít bez Picciniho. Jeho start totiž zůstává nejistý. O poznání horší to má Celta Vigo, které nepomůže její nejlepší hráč Iago Aspas. Vedle něj si nezahrají ani Álvarez, Juncá a Méndez.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Gayá, Guillamón, Paulista, Correia - Guedes, Soler, Račić, Wass - Gómez, Gameiro
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araújo, Murillo, Martín - Tapia - Solari, Suárez, Nolito - Mina, Ferreyra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.33 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Real Madrid  (sobota 21:00)
V generálce na Atalantu Bergamo se obhájce španělského titulu Real Madrid představí na stadionu Josého Zorrilly ve Valladolidu. Pucelanos porazili Real naposledy v roce 2008 a od té doby uhráli jen dvě remízy. Real Madrid je superfavoritem a jakákoliv ztráta bude považována za velkou senzaci, navzdory všem absencím.

Už ve středu to vypukne. Real Madrid nastoupí v osmifinále Ligy mistrů proti nebezpečné Atalantě Bergamo a než se tak stane, musí si v rámci LaLigy poradit s Valladolidem. Výkony Realu jsou v letošní sezoně hodně za očekáváním a ztráta na vedoucí Atlético Madrid postupně narostla na aktuálních šest bodů. To sice není tolik, ale "Atleti" mají ještě jedno utkání k dobru.

Real každopádně potřebuje v sobotu ve Valladolidu zvítězit, protože jak Barcelona, tak Sevilla se výrazně přibližují. Svěřenci trenéra Zinédina Zidana si v minulém kole poradili s Valencií 2:0, čímž zároveň vyhráli třetí ligový zápas v řadě.

Ve Valladolidu to ale bude mít jeden velký háček. Současný Real totiž decimují zranění klíčových hráčů. Hazard, Ramos, Valverde, Carvajal nebo Benzema jsou členy základní jedenáctky a všichni budou v sobotním zápase chybět. Do toho nemohou hrát ani Rodrygo nebo další ztělesněná zkušenost - obránce Marcelo. To už je pro Zidana solidní prekérka, nicméně Real disponuje širokým kádrem a rozhodně má koho nasadit.

"Je to důležitý zápas a známe jeho obtíže. Valladolid hraje doma, potřebuje body a dá do toho všechno. Chceme ale odehrát vydařené utkání od úvodní minuty do konce," řekl na tiskové konferenci Zidane. "V sázce je ještě 45 bodů a my budeme pokračovat v práci, aniž bychom přemýšleli o jiném klubu," pokračoval kouč Realu.

Valladolid čeká na vítězství od 2. ledna, kdy zvítězil nad Getafe 1:0. Následně už získal jen tři plichty a v tabulce klesl na sestupové osmnácté místo. Pucelanos však zůstávají v kontaktu s nesestupovými příčkami a co nejrychleji se chtějí vyšplhat nahoru.

Byla řeč o absencích Realu Madrid a nutné je zmínit i situaci Valladolidu. Ani domácí totiž nebudou v plné síle, tím spíš, že se musí obejít bez Kika Olivase, Raúla Garcíi, Marcose de Sousu, Pabla Hervíase či potrestaného Lucase Olazy.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho, Fernandez, González, Pérez - Mesa, Alcaraz, Pérez - Orellana - Guardiola, Weissman
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vázquez, Nacho, Varane, Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos - Asensio, Mariano, Júnior
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.18 - 4.19 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Getafe CF  (pátek 21:00)
Už v pátek večer může vyvinout velký tlak na šesté místo Real Betis, který na stadionu Benito Villamarín přivítá madridské Getafe. Svěřenci Manuela Pellegriniho se výrazně přiblížili pohárům po minulém kole, když porazili v přímém souboji Villarreal a nyní mohou ztrátu definitivně smazat.

Je k tomu ideální příležitost, protože soupeři se nedaří. Getafe mělo před sezonou pohárové ambice, ale vzhledem ke katastrofálním výsledkům byly tyto cíle přehodnoceny.

Getafe o víkendu nevyhrálo pátý zápas v řadě a zůstává hluboko ve druhé polovině tabulky. Útok na evropské poháry se takřka s jistotou konat nebude a mnohem více starostí dělá fanouškům záchrana. Není se čemu divit. Azulones už klesli na čtrnácté místo, s náskokem pouhých tří bodů na osmnáctý Valladolid. Že je situace vážná naznačují i určité spekulace ohledně setrvání trenéra Pepeho Bordaláse. Ten se ještě donedávna těšil v klubu velkému renomé, ale současné neúspěchy ho možná budou stát místo. José Bordalás zatím zůstává ve funkci hlavního trenéra a jeho primárním cílem je vytáhnout Getafe z druhé poloviny tabulky.

Tedy něco, co se povedlo Betisu. Sevillský celek letos nezačal dobře a znovu to vypadalo na trápení na místech, kde se nyní pohybuje právě Getafe. Jenomže Manuel Pellegrini nakonec odvedl dobrou práci a Betis znovu vrátil do hry o evropské poháry. Minulý víkend Betis zvítězil ve Villarrealu 2:1 a stáhl manko na svého konkurenta už jen na tři body. Ty může smazat v pátek proti Getafe.

Real Betis si musí dávat velký pozor, protože s Getafe nemá v posledních letech kladnou bilanci. Ve 4. kole prohrál v Madridu celkem jasně 0:3 a prohrál i další tři zápasy ze čtyř duelů. Verdiblancos se z domácí výhry radovali v roce 2016, tedy před pěti lety!

Oba celky jsou na utkání dobře připraveny, přestože zejména domácím bude chybět trio Camarasa, Martin, Bartra, zatímco soupeř nastoupí v kompletním složení.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Miranda, Ruiz, Mandi, Emerson - Rodríguez, Guardado - Fékir, Canales, Ruibal - Iglesias
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Cabaco, Dakonam, Olivera - Nyom, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Mata, Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.08 - 3.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid22174145:1455
2.Real Madrid23154441:1949
3.FC Barcelona22144449:2146
4.Sevilla FC22143532:1645
5.Real Sociedad23108537:2038
6.Villarreal CF23812332:2436
7.Real Betis231031031:3833
8.Granada CF2386927:3830
9.Celta Vigo2378829:3429
10.Athletic Bilbao22841032:2628
11.Levante UD23610732:3328
12.CA Osasuna23671022:3125
13.Valencia CF2359928:3224
14.Getafe CF23661117:2924
15.Cádiz CF23661120:3924
16.Deportivo Alavés23571120:3422
17.SD Eibar23491019:2621
18.Real Valladolid23491022:3421
19.Elche CF2139919:3118
20.SD Huesca232101118:3316

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (211)

Přidat komentář
Israha

Tenhle pohárový týden naplno ukázal, jak šla La Liga strmě dolů. Barcelona a Socky byly proti soupeřům bez šance, Sevilla sice tak strašná nebyla, ale byli zničeni supervýkonem Haalanda, a byť překvapila Granada, proti EL tradičně odbývající Neapoli s půlkou kádru na marodce bych to nepřeceňoval. Jediný Emery s Villarrealem se asi po všech stránkách dá pochválit. Děsím se toho, co předvede za týden Madrid.

Reagovat
Raul=Real

Bohuzial ten upadok je vacsi ako sa asi cakalo a pri financnej sile a marketingu sa premier league bude len a len vzdialovat LaLige

Teraz je to viac o financiach ako dekadu\dve\tri dozadu, takze tvrdenie ze kazda liga vkadne cyklus, dajme tomu 10r bude v tomto pripade anglicanmi vyvrátené...ich uz len tak ostatne ligy nedobehnu...vynimocne samozrejme spicka Real, Barca, Bayern, PSG...mozu konkurovat, ale celok ako liga budu bezkonkurencni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak. Španělské týmy anglické dvacet let drtí, mají nedostižně víc titulů z LM i EL a to oproti jakékoli jiné lize. Teď je jeden rok, kdy jde Španělska liga lehce dolů a už tady jsou ódy na nedostižnou anglickou ligu. Někdy m pocit, že pět lig mistrů týmů ze Španělska se rovná věhlasu jednoho titulů z Anglie.

Reagovat
Raul=Real

Nieco nam uz napovie aj suboj jednoznačného lidra LaLigy so 4. timom premier league...obavam sa ale ze oba Madridy padnú

Reagovat
LAM

Hrajete s Atalantou.To opravdu není tým,kterej by měl Real nějak potrápit v LM

Reagovat
valloire

tak to si nemyslím....

Reagovat
Raul=Real

Nemal by no...realita je ale trochu ina, nielen vzhladom na formu ale hlavne marodku

Reagovat
Anacron

Nás by sundala i Slavia. Jenom protože uměj běhat.

Reagovat
technecium

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gazdo

Tak ono Sevilla a Atletico s tym co hraju mozu byt kludne uspesne pretoze hraju ucelovy destruktivny defenzivny futbal ktory bude uspechy prinasat vzdy bez ohladu na to ci je super futbalovejsi alebo nie. Ale suhlas ak pride nejaky tim z LaLigy ktory chce hrat futbal tak proste skor ci neskor dostane na frak od niekoho lebo ta kvalita isla dole

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou geniální úvahy. Příště můžeš napsat další, uvidíme, co naplno ukáže další pohárový týden.

Reagovat
Israha

Píšu něco v tomto smyslu už druhou sezonu, a výsledkový trend tomu odpovídá. Že to ty čteš poprvé, je tvůj problém, můj názor je v tomto konzistentní a podle toho, co sleduju, odpovídající realitě.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tenhle pohárový týden naplno ukázal, jak šla La Liga strmě dolů."

Tak to příště tak i formuluj, je tvůj problém, že píšeš, co tento pohárový týden ukázal a rozebíráš jednotlivé výsledky tohoto pohárového týdne, dokonce i výjimku z pravidla Granady hodnotíš jako náhodnou, abys dokázal platnost toho "co tento pohárový týden naplno ukázal" a potom se oháníš dvouletým trendem, který podle tebe sleduješ. Opravdu není můj problém, že nečtu všechny příspěvky nějakého israhy, ale když už svůj příspěvek považuješ za tak zásadní, že jej postuješ hned na začátek diskuze a tím pádem asi i očekáváš reakce nebo chceš rozpoutat diskuzi, tak bys jej měl dát i do kontextu a neodkazovat explicitně pouze na "tento pohárový týden", ze kterého dovozuješ úpadek La Ligy.

Reagovat
Israha

Nebuď důležitý jak prdel. Číst mě samozřejmě nemusíš, ale když teda chceš psát, že nemám dělat závěry podle jednoho týdne, asi by bylo dobré se opravdu přesvědčit, jestli to vážně podle jednoho týdne je. Co si teda myslíš ty? Jak si stojí španělský klubový fotbal na pohárové scéně? Chceš tohle téma probrat, nebo máš jen chuť rýpat a místo fotbalu rozebírat mě, i když mě dle tvých slov máš v piči? (to plně chápu, sentiment je to vzájemný...ale já se chci na fotbalovém portálu bavit o fotbale)

Reagovat
LAM

Jinak Atleti dvě ztráty ze 3 zápasů.Kdysby ztratili znovu,tak by to mohlo bejt ještě zajímavý,teda pokuď budeme hrát v lize stejně jako od začátku roku.

Reagovat
LAM

Jinak doufám,že už bude Araujo v pohodě

Stegen-Alba,Umtiti,Araujo,Dest-Pjanic,De Jong,Pedri-Griezmann,Messi,Trincao

Fati už snad začne trénovat a vrátí se na levou stranu.On mě na tý levý straně opravdu chybí,jelikož se nebál něco vymyslet a chodit do zakončení.

Reagovat
patas92

Tak oni ještě poztrácí hodně bodů. Například to klasicky chokenou s Realem. Neumím si ale moc představit, že je i Real porazíme, což je asi zásadní, pokud se chcem ještě bavit o titulu.

Reagovat
Kenneth

Plus mate venku Socky, Villareal a Sevillu. Tam to na 9 bodu take nevidim.

Reagovat
technecium

Venku spíš než doma

Reagovat
valloire

Messi has scored 4 goals in Champions League this season, 4 penalties.

Pessi

Reagovat
technecium

njn, umí zachovat chladnou hlavu v ten správný okamžik

Reagovat
valloire

spíš je s podivem, že je všechny proměnil

Reagovat
CHONG

K tomu už asi není moc co dodat

Reagovat
Eichel

The truth is that Luis Suárez didn't join Atlético Madrid on a free deal last summer. Barça sold him for 5 million euros + another 6 million euros in variables, which aren't too difficult to achieve. [sport]

Tak snáď to bude pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný přímák Suáreze Naštěstí do tyčky

Reagovat
Raul=Real

Tak nakoniec o titul tradične Real vs Barca

Reagovat
sylarko

este nieje konec. ale dufajme. ze to levante vydrzi

Reagovat
Salfovic

Reagovat
sensei25

Zatial sa moju vypocty naplnaju.Do konca marca su bez naskoku.Vyzera to tak ze mozno aj skor

Reagovat
drussbarb

Ta liga ještě MŮŽE být napínavá

Reagovat
Salfovic

Atleti teď pěkná krize Jejich souboj s Chelsea bude opravdová lahůdka

Reagovat
CHONG

Fakt se dají dva nepovedené zápasy v jednom týdnu proti stejnému soupeři brát jako krize?

Reagovat
sensei25

Hned dalsi stratia body.

Reagovat
Salfovic

Tak za poslední čtyři kola jedna výhra, to je pro tým bojující o titul sakra krize.

Reagovat
CHONG

Proti Celtě to byla akorát smůla, pak vyhráli těžký zápas na půdě Granady, akorát ten "dvojzápas" s Levante jim prostě nevyšel, to není krize, krize je třeba to, co předvádí Geta...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Smůla? Celta je v prvním poločase regulérně přehrávala, po změně stran se to otočilo. Na podzim vytěžili spoustu bodů navíc v zápasech, kde nebyli lepším týmem, do toho několik zranění, covid v týmu, LM za rohem, těžký los v následujících zápasech a nervozita z toho, jak rychle se ztenčil “nedostižný” náskok. Každý máme jinou představu o krizi, ale pokud v ní nejsou už teď, během pár týdnů už o tom nemusí být žádných sporů.

Reagovat
CHONG

No jo no, když se týden co týden díváš na současnou Getu, tak máš prostě jinou představu o krizi, než dva (tři) nepovedené zápasy...

Reagovat
Raul=Real

Z poslednych 4 zápasov 3 straty...za krizu sa to už urcite oznacit da, hlavne vzhladom na ich doposial konzistentne vysledky

Reagovat
CHONG

Viz výše

Reagovat
Raul=Real

Akoze daju sa tie vysledky vysvetlit\ospravedlnit tym sposobom ako pises, no uvidime najblizise 3 zapasy, ak tam urobia dalsie 2 straty tak je to jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše 7 zápasů bez čistého konta, 10 inkasovaných gólů. To je brutální krize obrany.

Reagovat
CHONG

Tak nakonec by to mohla být šavlovačka až do konce, snad se v ní udrží i Sevilla.

Reagovat
drussbarb

Teď ještě doufat, že arogantní projevy na adresu Realu od Visca fotbalový bůh nepotrestá. Když si vzpomenu, jak jsem i já nad titulem z LL ohrnoval nos...

Reagovat
smazaný uživatel

Llorentemu bych za to neustálé vztekání už dávno dal žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorentemu bych za to neustálé vztekání už dávno dal žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

hehehe, božské Levante, dvě střely na bránu, 0:2 A Llorente asistence, karma za to neustálé řvaní na rozhodčího

Reagovat
misinho7

Hm...Atleti stracaju ale my s tou nasou marodkou...dnes v utoku Mariano. Ten utok bude asi velka bieda. Snad tam nejaky golik supne nejaky obranca klasicky a bude.

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kokot, to je čo za zostavu a lazaret? Už som videl všetko, ale toto fakt ešte nie.

Reagovat
ADM

Ved hraju celkom štandardní borci

Reagovat
Jackmaker1989

To ano, ale ja myslím skôr ta lavička. Jedine Isco

Reagovat
zasranej malíř

Tahle sestava bude dost možná i proti Atalantě

Reagovat
misinho7

snad sa Karim vrati..mozno aj Eden

Reagovat
Jackmaker1989

Milujem Edena, ale ten ak sa vráti tak na 2 zápasy

Reagovat
herbage

měl někdy Real slabší lavičku?

Reagovat
Jackmaker1989

Nikdy.

Reagovat
misinho7

neviem ci sa niekedy stalo zeby sme na lavicke mali len jedneho hraca z A-timu ak neratam brankara

Reagovat
herbage

a to ještě hráče, který otevřeně říká, že chce jít pryč. Jinak by možná hrál i základ

Reagovat
Kokesh

Kde o tom otevřeně mluvil?

Reagovat
herbage

ok, tak jeho agent

https://www.besoccer.com/new/isco-wants-to-try-another-league-919824

vzhledem k tomu, jak je herně "vytížený", tak je celkem jasné, jak se k samotné situaci staví hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal Morata letos v jednom zapasu Juve 3 goly z ofsajdu? Prekona ho Mariano dneska?

Reagovat
misinho7

Thibo dneska totalne sialeny vykon, tie 2 zakroky

Reagovat
misinho7

Utok tragicky, ked tam uz nie je ani Karim tak to musel klasicky zachranit niekto zo zalohy ci obrany

Reagovat
Raul=Real

Hugo by tam mohol jedného šupnuť

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
misinho7

sak sa ho ani nedotkol..skor nechapem preco nedavaju karty za jasne simulovanie ked to VAR videl..hanba

Reagovat
CHONG

Celkem začínám věřit tomu, že podobnými "super" výkony ten titul zase uhaluzíme a ZZ si tu svoji sračku vesele pojede i v další sezóně

Reagovat
LAM

Je opravdu s podivem, že každoročně tahle sračka tomu ZZ vychází. Pevná obrana, útok totálně na náhodu a vždy tam nějaká Haluza spadne.

Dokonce si myslím, že kdyby to ZZ položil tak půjde Real totálně do hajzlu, protože ten tým už ani jinak hrát neumí.

Jak jsem psal už jindy, tak tipuju, že ZZ z toho týmu vydírání co půjde(rok či dva)a po nás potopa.

Finanční situace teď není na to něco hodně obměnit.

Reagovat
misinho7

co splietas o kazdorocnej? vyslo mu to minuly rok, ked to drzala obrana a utok bol prdeli...predtym sme tam mali Crisa atd to bola ina basen

Reagovat
misinho7

staci kupit nejakeho zabijaka ako Halland a bude to v utoku znova ine, ta zaloha slape ako hodinky tam je to parada, len potom obmenit Luku za Martina..obrana to iste tam zas vymena za Ramosa...len ten utok ale ak a podari Mbappe ci Halland ( dokonca pisu ze Real chce obidvoch, prve Halland a tak zadarmo Mbappe) tak to moze byt znova parada aj v utoku

Reagovat
Visca el barca

To si dost naivní.

Reagovat
misinho7

Papa Perez dokáže zazraky

Reagovat
Visca el barca

Jo to vidíme pár let no. Zaspal si dobu.

Reagovat
Raul=Real

Ako píše Visca, take jednoduché to nebude

Reagovat
Kenneth

Nemame narok. To uz spis ta Barcelona.

Reagovat
vilp

https://youtu.be/euP0RpuxDiA?t=45

Nejlepší centr Mendyho v sezoně, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když jsem to viděl, tak mě napadla stejná myšlenka .

Reagovat
Raul=Real

nechapem ako toto moze nejaky spickovy hrac urobit

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Dest, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé, Messi and Griezmann .

Reagovat
Visca el barca

Místo Busiho už bych hrál jiné hráče. On to v LM už vůbec nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti PSG pohybem stíhal jenom Griezmann a dejme tomu De Jong, v pár situacích Pedri, ale jinak taky ne. Jinak nikdo. Takže bychom měli vyměnit celý základ?

Reagovat
Visca el barca

Jeden stoper. DM a 9. Musíme se zbavit tak 5-7 hráčů.

Reagovat
Visca el barca

Umtiti, Lenglet, Bus, Coutinho, ta parodie na 9 a počítám, že odejde Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už začíná docházet trpělivost i s Dembélém a to jsem se ho vždycky zastával. Proti PSG měl ideální příležitost to zkusit trhat i sám, ukázat se před kámošem Kylianem, ale on se posral a neudělal vůbec nic, skoro se ani pořádně nerozběhl.

Reagovat
Visca el barca

Souhlas

Reagovat
Visca el barca

* u Dembelého by byl ideální útočník Halland. Aby hrál přímočaře a centroval na něj jeden balon za druhým. Jinak souhlas, že mi pil také krev.

Reagovat
sensei25

Vidim Busquetsa v zostave a uz grcam.

Reagovat
roman1978

Nejpomalejší tricatnik / záložník na světě opět v základu.

Reagovat
sensei25

Ja ho uz 3 sezony nemozem vystat.Sa tam pluzi ako curak a ked nestiha tak spadn3 a chyti sa za hlavu.Filmar skurveny spomaleny

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Pedri

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam něco mohlo spadnout, tlačíme dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Pedrito!

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
2miguel1

Ten Busquets je ultra tragicky. Tak uboheho biedneho zaloznika mat, to je nonsens

Reagovat
smazaný uživatel

dnes má dobré momenty

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
LAM

Momenty

Reagovat
Phillipinho

Uf, kdyby dal gol Barce uz i Sobrino, tak to muzou zabalit...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to byl ofsajd tak o 2 milimetry ne?

Reagovat
Banikovec7

Tam šlo o to Griezmannovo sklepnutí na Desta ne? A ten byl v ofsajdu tak o metr.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
LAM

Míč se nakonec odrazil o gólmana.

Reagovat
Banikovec7

Je to možné, ale to na tom nic nemění, Dest tam určitě byl už při té střele De Jonga.

Reagovat
sensei25

Boha aj celym varom.A dembele ty si zbal kufre spolu s Busim.Neskutocne polena.

Reagovat
LAM

Hodně kvalitní autobus. To se už v LL tak často nevidí. Dneska nám to do toho betonu moc nejde, takže nesmíme dostat gól. Těžko bychom dávali další.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Strašná nuda. Takhle pasivní tým jako Cádiz už se v Evropě jen tak nevidí, od nás žádný pohyb (možná Frenkie s Pedrim) a všichni chtějí míč do nohy. Ideální zápas na rotaci, zvlášť po ostudě s PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Bus

Reagovat
alcantara

Ta Dembeleho koncovka... To je nieco strasidelne a rokmi sa to zial memeni.

Reagovat
dextroza_m

Pohřbil už několik zápasů... s Liverpoolem mohl dávat na 4:0, s PSG na 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to jeho zakončování...je obounohý, což by měla být obrovská výhoda, navíc má hodně tvrdou střelu, když chce...ale stejně v šancích většinou buď narve míč na tribunu nebo pošle přihrávku brankáři a nejčastěji to překombinuje s kličkama a střílí pozdě.

Reagovat
alcantara

Bohuzial, 90% zakonceni uplna sialenost. Pritom priprava zakoncenia vacsinou fajn, castokrat urobi kuzelky zo superov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes aspoň zkouší různé věci, proniká, střílí...ale v LM nezkusil vůbec nic a jenom vracel míče, to mě štve nejvíc.

Reagovat
2miguel1

No sme my chuďáci slabí. 5 rokov sme pre Messiho nevedeli urobiť tím, 5 rokov sme nevedeli doviesť trénera.

Reagovat
dextroza_m

Pedri je prostě boží..

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláte prdel kurva

Reagovat
Jordi Alba

lol

Reagovat
roman1978

Reagovat
Rattlesnake

dement z dementova

Reagovat
smazaný uživatel

Lenglet má opravdu pohyb jak Pinocchio vole, celý ze dřeva Ach jo.

Reagovat
Visca el barca

Vyhoďte toho kripla už. Já toho Lengleta úplně nesnášim.

Reagovat
drussbarb

Ty se radši kousni do jazyka za ty řeči, jak Real nemůže skončit za námi

Reagovat
Visca el barca

Nebudu se nikam kousat. Toto koště tu nemá co dělat.

Reagovat
drussbarb

Řeším, jak jsi tu arogantně shazovat Real a přitom nám hrají v týmu intergalaktičtí kopáči z Francie

Reagovat
Visca el barca

Tak Real není lepší. Kvalita obou týmů je strašná.

Reagovat
drussbarb

Kdyby místo toho ČURÁKA Lengleta bránil Puig, horší by to nebyl. PÍČUS

Reagovat
Banikovec7

A možná kdyby místo Puiga útočil Lenglet, tak to mohlo být už 5 minut 2:0.

Reagovat
Dr. Admess

Tak to těžko.

Reagovat
Banikovec7

No ten brejk tam pojebal neskutečně

Reagovat
Dr. Admess

Jj, jeden brejk, kterej si sám vybojoval, by fakt Lenglet vyřešil líp, no.

Reagovat
Banikovec7

No měl tam dnes minimálně 2 dobré průnikové přihrávky, tak třeba jo

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda

Reagovat
Dr. Admess

Tyvole, ten Lenglet je úplně vymetenej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam v 89. minutě strká ty svoje lopatoidní nohy, proč...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
dextroza_m

To je prostě jen k smíchu

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kejza

achjo... to fakt nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje na boj o titul trvala jeden den

Reagovat
Kejza

Pique měl stejnak rameno v ofsajdu

Reagovat
2miguel1

To je banda labilnych hracov, bez motivacie, vymente uz konecne polku z toho timu.

Reagovat
Kejza

Fje to o motivaci? Mně přijdou bezradný, zašlapaný, hrající pod tlakem obrovskejch očekávání bez opodstatnění. Furt se mluví o nejvyšších cílích, i když se zabudovávaj nový hráči a tým sotva přetlačí Granadu. Si pamatuju, že když přišel Pep, bylo cílem čtvrtfinále LM. Čtvrtfinále, v nakonec treblový sezóně. Teď furt bejvá cílem úplně všechno, i když nejsou peníze, hráči, posily ani nějakej účinnej herní koncept..

Reagovat
dextroza_m

Sezonu dohrát nějak do 4. fleku s mladochama a okamžitě vyhodit Lengleta, Busqa, Albu, Umtitiho, Pikáče, Coutinha...vole nezapomněl jsem na někoho?

Reagovat
Visca el barca

Na toho lempla s číslem 9.

Reagovat
Tombull

Zapomněl , ještě Pjanič,Braithwaite,Firpo,Neto,Griez,...

Reagovat
drussbarb

Neto jako dvojka proč ne, jinak všechny ven a hrát v mladíky. Toto je neskutečně smutné a odporné

Reagovat
Tombull

Dvojka mu moc nevoní + chce odejít, zpeněžit ho a někoho sehnat,nebo dát šanci Peńovi.

Reagovat
drussbarb

Griez v prvém sledu

Reagovat
LeonardoUžoa

Na Kevina

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Teoretik

Koemana

Reagovat
sensei25

To bol zakrok na penaltu od Lengleta:-)rozhodcovia a var urobia z futbalu hru pre teplosov

Reagovat
sensei25

Messi ak neodides tak zostanes za jebnuteho.Posledne roky kariery sa zakopat s takymi drevakmi.

Reagovat
valloire

Vejprnice

Reagovat
remeslnik

Souboj Barcy s Realem o to, kdo bude v tabulce nakonec výš, mi kolikrát připadá jak závod jednonohého s epileptikem.

Reagovat
valloire

před pár lety nemyslitelný remizovat s Cadizem a spol.

Reagovat
dextroza_m

Já si myslím, že až se vrátí Fati, trochu víc se rozehraje Trincao, který mi poslední zápasy přijde lepší než Bembelé, tak by to mohlo jít. Griezz je dobrý hráč, ale není to devítka, kterou my potřebujeme (ovšem pokud odejde Leo, tak musí zůstat). Trincao je horší oproti Bembelému snad jen rychlostí ve sprintu, dribling má lepší a zakončení taky, ovšem Bembelé je jak rakeťák.

Reagovat
roman1978

Naprosto tragická sestava a zatím i hrozná hra.

Reagovat
patas92

Co přesně je na ni tragického?

Reagovat
roman1978

Pique, Pjanic, Trincao, Brait.

Místo nich můžou hrát mladí.

Dest za Minguezu, Ming za Piqueho, Riqui za Pjanice, a k Leovi Dembs a Konrad .

Horší by to nebylo.

Reagovat
patas92

Dest je poslední dobou špatný a Dembele tragický, naprosto v pořádku, že sedí. Naprosto v pořádku, že Trincao hraje.

Reagovat
roman1978

Z mého pohledu rozhodně ne. Je to Destovo místo a má hrát a získávat jistotu. Bus a Pjanic jsou špatní stále a stále jeden z nich hraje. Trincao je špatný celou sezónu a když už, tak má dostávat minuty postupně.

Reagovat
Tombull

Dest není špatný,proti PSG ho nechali vymáchat,proti Cadizu hrál velmi aktivně.Je mladej a potřebuje sbírat zkušenosti,rozhodně by měl hrát na beku a Mingueza na stoperu.

Reagovat
Kejza

Trincao se rozehrál.. ale smůla jak deka prostě

Reagovat
smazaný uživatel

To není smůla, jeho střely jsou pořád stejné, placíry které nejdou úplně přesně k tyči a brankáři na to čekají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle dokonce nebyla umístěná vůbec a šla přímo do brankáře, z toho druhého záběru to bylo krásně vidět.

Reagovat
Kejza

jooo, já vim, byla umístěná úplně blbě. dokonce dal skoro gól proto, že to blbě umístil a brankář byl napřed. ale prostě...lepší pozici na střelu mít nemůžeš, tohle přece musí končit gólem, i kdyby tam byl Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, když je levák a takhle pěkně se uvolní, tak to prostě musí trefit líp...

Reagovat
smazaný uživatel

to čo tam spia?

Reagovat
blaugrana

Mat jednu sancu za 32 minut doma proti Elche? To je smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jaké už bychom chtěli soupeře...tohle prostě v zápase, který je nutný vyhrát, musíme rozbít do poločasu

Reagovat
LAM

Od začátku roku do zápasu s PSG jsme hráli dobře a ve velkym pohybu.Ten zápas,ale vzal snad všem vítr z plachet nikdo si nevěří a všichni vypadají unaveně.Tohle vypadá hodně čpatně a jako velká deka

Reagovat
LAM

Jinak s Pjaničem,Braitwaitem a Minguezou na RB moc v útoku neuděláme.Ti jsou hrozní hlemíždi.

Reagovat
LAM

Ze hry Pjanič,Braitwaite a Mingueza.Do hry Puig,Dembele a Dest

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímtě, podívej se, kolik zápasů jsme vyhráli se štěstím o gól. Výsledky byly, ale herně to žádná sláva nebyla a nejlepší demontstrací toho bylo trápení v Copě a superpoháru.

Reagovat
2miguel1

Nemat zapas s Parizom kde sme prehrali 1:4, tak teraz vyhravame 3:0 do polcasu. To je cele. Psychika hracov je hlboko, hlboko pod bodom mrazu

Reagovat
smazaný uživatel

315 minut bez gólu ze hry, z toho 225 minut doma. Brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo si picu robia? Snáď ich trenerko cez prestavku zjebe a urobí zmeny... nie sú hodní nosiť barcelonsky dres...

Reagovat
LAM

Psychika dělá divy.Jsme teď hodně dole a i když už máme nějakou 100% šanci,tak jí klasicky doje.em.

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, ale sak v odvete s PSG dostanú koľko? 10?

Reagovat
LAM

Asi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukáš na ty zápasy? Vždyť to je naprosto odchozený zápas. Nebál bych se říct, že máme snad nejhorší presink v Evropě, jestli se to presinkem vůbec dá nazvat.

Reagovat
LAM

Jinak někdo kvalitní stream na mobil?Dnes se všechno seká nebo vůbec nejede.

Reagovat
Rattlesnake

brai patička svět se zbláznil.

Reagovat
Kejza

Reagovat
roman1978

Stačí se rozběhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Braith maže hejtry na chleba. Fakt nevím, co tady někteří od hráče úrovně spodku tabulky čekají On na to nemá, ale nemůže za to a hraje, co mu bylo dáno.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď hned pridajú aj druhý, alebo sa opäť poseru?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej dvakrát. Nevyhrát ani tohle, to by bylo na okamžitou rezignaci.

Reagovat
smazaný uživatel

koleduju si, čas ide a je to stále iba o gól... o našej obrannej hre ani nehovorím...

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele tiež išiel dole, a pritom sa sľubne rozbiehal..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho vůbec nechápu. Od gólu Granadě je strašný.

Reagovat
roman1978

Je to potřeba zrychlit. Bus na plac.

Reagovat
Rattlesnake

DJ je bestie.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Tak tohle už snad udržíme tvl

Reagovat
roman1978

To by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT vy mrtky!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad půjde Messi po hattricku, už ho potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aspon jeden golik, nech si spravia chuť, snáď ho dá Dembele...

Reagovat
smazaný uživatel

Braith dvě asistence Během jednoho zápasu dokázal to, co mistr Semedo střádal první dvě sezony.

Reagovat
celeb

Krasne porovnanie beka s hrotom.

Reagovat
ADM

Som Vám to hovoril minuly tyzden. Na Sevillu doma vieme. Teraz Bayern

Reagovat
ADM

Mohol som sa pozrieť s kým sme hrali, nie len výsledok

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

Dembele a Griezmann ... ked si clovek uvedomi, ze nas stali takmer 300 milionov

Ako zablesky geniality tam su od oboch. Obcas daju gol, potom su zas niekolko zapasov mimo. Stale to vyzera, zeby sa aj mohli niekedy konecne dostat do formy a zacat splacat nieco z penazi a dovery do nich investovanych ... ale oni nic.

Dembele - fantasticky fyzicky a aj technicky vybaceny chalan, ktory mal vsak problemy s 1. sekundou. Akoby musel prezit hard reset vsetkych systemov a az potom zacat hrat. Navyse jeho klinickost v zakonceni je niekde na urovni britskej mutacie kovidu - stale malo.

Griezmann - tomu som najviac veril z nasich 100+ milionovych nakupov, viac krat dal uz aj u nas dolezite goly, aj ked sa mu golovo nedarilo hraval obetavo, behal po celom ihrisku, teraz vyzera biedne, uplne vyhorety. Zakoncenie mu vobec nejde a uz aj v kombinacii zacina byt do poctu. Asi uz len rata dni, kedy sa vrati Fati a on ostane na ocot.

Trincao ... uvidime, posledne zapasy mi prijde lepsi ako Dembele a ked uz nic ine, tak aspon cenovo stal zlomok z neho.

Braithwaite - nesikovna peticka nakoniec so stastim presla az k Messimu, presna hlavicka na Albu bola vsak bezchybna. Kazdopadne predchadzajuce pobyty na ihrisku fakt nic moc.

Do dalsej sezony snad pojdeme s lepsim hrotom.

DM - problem od zaciatku sezony. Busq moze byt najlepsim vyhladavacom Messiho z hlbky pola a ponukat obcas az fantasticke kolmice presne na majstra ... ale smerom dozadu trpel aj proti zostupujucim timom. Na dlhe obliehania je fajn, lenze proti kvalitnejsim timom ako Huesca/Elche je deravy. Proti PSG doslova svietil. Ak ma kvalitny super casto loptu a kombinuje proti nam, je takmer nepouzitelny.

Ak sa nestane zazrak, tak tato sezona bude zas bez trofeji, ale aspon s nadejou zlepsenia do buducnosti.

Pedri, Fati, DeJong, Araujo, Mingueza, Dest - mlada buducnost Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa niekomu chce fandit Barcelone. By ma nebavili vyhry proti zostupujucim tymom a vyprask od najlepsich.

Reagovat
remeslnik

No vy to máte obráceně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele