LaLiga - preview 24. kola

15.02.2019, 08:50, aktualizováno 18.02.2019, 08:35
Previews
Stoupající tendenci mají výkony a výsledky dvou účastníků dohrávky 24. kola. Athletic opustil sestupové pozice a na osmnácté místo má k dobru čtyři body. Huesca je stále poslední, z posledních tří duelů ovšem uhrála sedm bodů a ani jednou neinkasovala...
SD Huesca - Athletic Bilbao  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka 24. kola LaLigy nabídne napínavý duel mezi domácí Huescou a Athleticem. Oba soupeři jsou stále v ohrožení sestupu. Zatímco Huesca je přes zlepšenou formu stále na dně tabulky, Athletic má na sestupové pozice k dobru čtyři body.

Huesca chytla v posledních zápasech velice solidní formu. Tři zápasy v řadě neprohrála a navíc neinkasovala jediný gól. Venkovní remíza v San Sebastianu, domácí výhra nad Valladolidem a venkovní vítězství na půdě Girony však nestačily k tomu, aby se Huesca odpoutala ode dna tabulky. LaLiga je letos velice vyrovnaná a to nejen ve středu tabulky, ale také na jejím chvostu. Huesca ztrácí na první nesestupovou příčku šest bodů, což rozhodně není závratný rozdíl a nedosažitelná meta.

Domácí se v posledních zápasech mohou opřít především o kvalitní defenzívu. Horší už to je s produktivitou v útoku, kde je nejlepším střelcem mužstva Ezequiel Ávila se čtyřmi vstřelenými góly. Huesca bude postrádat trojici zraněných hráčů Luisinha, Gonzala Melera a Pabla Insuu.

Athletic se od prosince probudil ke zlepšeným výsledkům a z posledních devíti ligových duelů prohrál pouze jediný. Čtyři výhry, stejný počet remíz a již zmíněná jediná porážka na půdě San Sebastianu vyhouply Athletic na aktuálně 14. příčku tabulky. Vyrovnanost jednotlivých mužstev dokazují menší bodové rozestupy. Athletic ztrácí osm bodů na pohárové příčky.

Hosté budou v pondělní dohrávce postrádat vykartované duo Dani Garcia a Óscar de Marcos. Zraněný dále zůstává veterán Aritz Aduriz a také Inigo Lekue. Spoléhat se pak budou již tradičně na Inakiho Williamse a Ikera Muiaina, kteří se podíleli na více než 50% ligových gólů Athleticu.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Dieguez, Etxeita, Pulido - Miramón, Herrera, Rivera, Gomez, Galan - Avila, Gallego
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Capa, Alvarez, Martinez, Yuri - Jose, Etxebarria - Gomez, Garcia, Muniain - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.72 - 3.29 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Girona FC  (neděle 12:00)
Na Santiago Bernabeu zavítá trápící se Girona. Domácí Real chytil slušnou formu a aktuálně se vyhoupl už na druhou příčku LaLigy. Girona stále padá tabulkou dolů a její mizerné výkony ji dostaly až do záchranářských problémů.

Bílý Balet v LaLize stoupá tabulkou vzhůru a aktuálně jej dělí šest bodů od vedoucí Barcelony. Tým trenéra Solariho vyhrál již pět ligových utkání v řadě. Real v posledních utkáních smetl například Sevillu, Espanyol, Alavés a především pak v prestižním madridském derby Atlético na jeho vlastním stadionu 3:1. Právě Atletico je jeho nejbližší pronásledovatel, před kterého se Real vyhoupl o jediný bod.

Real má před sebou poměrně náročný program. V nejbližších týdnech jej čeká odveta osmifinále LM. První zápas na půdě Ajaxu nebyl žádnou spanilou jízdou, nicméně přinesl slušnou výchozí pozici do odvety v podobě venkovní výhry 2:1. Dále má Real na programu odvetu semifinále Copy del Rey proti odvěkému rivalovi z Barcelony, se kterou bude ho následně čeká i ligové utkání na domácím hřišti.

Trenérovi Solarimu bude v tomto utkání chybět především vykartovaný Luka Modrič, kterého by ve středu záložní řady měl zastoupit Dani Ceballos. Zraněný dále zůstává Marcos Llorente a do poslední chvíle se čeká, jak na tom po lehké chřipce bude stoper Varane.

Girona se stále trápí a výsledková mizérie ji přivedla až na 17. místo LaLigy. Tento baskický celek prohrál již šest soutěžních utkání v řadě a na ligovou výhru čeká od 25. listopadu loňského roku!

Výběr trenéra Eusebia má v posledních zápasech problém především s ofenzivní fází. Girona v posledních třech ligových kolech nevstřelila jedinou branku, což je pro psychiku celého týmu jistě frustrující.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon - Ceballos, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Vinicius
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Juanpe, Alcala - Porro, Granell, Garcia, Pons, Garcia - Portu - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.62 - 16.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (neděle 16:15)
Stadion Mestalla bude hostit souboj domácích Los Che proti Espanyolu Barcelona. Oba celky dělí v tabulce pět míst a přitom pouhé tři body. To dokazuje, jak moc je střed LaLigy vyrovnaný a každé zaváhání znamená nejen ztrátu bodů, ale povětšinou také ztrátu svého postavení v tabulce.

Valencia z osmého místa doráží na příčky zaručující start v evropských pohárech, přičemž na šestý Alavés ztrácí čtyři body. Letošní remízový král LaLigy neprohrál již šest soutěžních utkání v řadě a navíc zůstává ve hře ve všech třech soutěžích. Náročný program Los Che obstarává Copa del Rey, kde se Betisem svádí bitvu o postup do finále. Ve vyřazovací fázi EL čelí Valencia Celticu, z jehož hřiště si odvezla cennou výhru 2:0.

V domácí LaLize nepoznala Valencia přemožitele již pět utkání v řadě. Jak již bylo zmíněno, Los Che jsou v letošní sezoně králem remíz, jichž si připsali na své konto celkem třináct. Bezpochyby jednou z nejcennějších remíz byla ta ze stadionu Camp Nou, která přišla na začátku února a byla následována i v dalším kole, kdy na Mestallu dorazil Real Sociedad.

Trenér Marcelino v letošní sezoně sází především na výborného Daniho Pareja, který je se šesti góly nejlepším střelcem mužstva. Právě slabší produktivita útočníků je jednou z hlavních příčin, proč Valencia nenasbírala doposud více bodů. Marcelino nebude moci nasadit vykartovaného Mouctara Diakhabyho, zraněného Santiho Minu nebo Cristana Picciniho.

Espanyol stále hledá recept, jak ustálit své výsledky. Sérii nepovedených zápasů se podařilo zastavit remízou 2:2 proti Villarealu a v posledním ligovém kole domácí výhrou 2:1 nad Rayem. To pomohlo menšímu z barcelonských celků především psychicky, když se dostal z dostřelu klubů bojujících o setrvání v lize. Espanyol však stále nemá vyhráno, také jeho soupeři z nižších pater tabulky sbírají pravidelně body a zdá se tak, že boj o udržení se v LaLize bude letos značně vyrovnaný. Hosté se nebudou moci spoléhat na zraněného Nalda, Pabla Piattiho a nejistý start má také Didac Vilá.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Paulista, Garay, Gaya - Soler, Parejo, Coquelin, Guedes - Gameiro, Moreno
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Rosales, Hermoso, Lopez, Vila - Darder, Roca, Melendo - Lei, Iglesias, Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.72 - 4.84
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Villarreal CF - Sevilla FC  (neděle 18:30)
Nedělní podvečer patří ve španělské kopané duelu dvou týmů, které excelovaly v Evropské lize. Mnohem blíž k pohárům na základě tabulky má ale zcela jasně Sevilla, která se snaží udržet 4. místo. Domácí Villarreal se naopak pořád propadá hlouběji.

Je to vlastně dost smutný pohled, když vidíte, jak na tom Villarreal teď je. Tým, který byl vždy velmi ambiciózní, dokázal vyplodit řadu dobrých hráčů a vždycky cílil na evropské poháry, nyní tápe. Předvádí legendární dvojroli z knihy Roberta Louise Stevensona, protože zatímco v Evropské lize se mu daří nad očekávání dobře, jeho působení mezi španělskou elitou by v tomto trendu mohli klidně skončit už po sezoně.

Villarreal totiž nyní sídlí až na předposledním místě tabulky a zatím získal jen 20 bodů! Pokud jde o čísla, tak bychom určitě našli týmy s horší obranou nebo horším útokem, ale to asi fandy Žluté ponorky moc neuklidní. V posledních deseti soutěžních duelech Villarreal vyhrál jen jednou a správně tušíte, že se znovu jednalo o Evropskou ligu.

Po minulém kole LaLigy, ve kterém Villarreal jen remizoval s Realem Valladolid, se ve vyřazovací fázi dokázal vypnout k lepším výkonům a ze hřiště portugalského Sportingu si odvezl těsnou výhru. Postaral se o ni Alfonso Pedraza, který kromě této branky v lize skóroval jen jednou. Otázka, proč se Villarrealu daří v pohárech a v lize ne, je už určena spíš pro psychiatry, neboť ten rozdíl v přístupu i formě je obrovský.

Do zápasu se Sevillou půjdou domácí jen bez jediného hráče, kterým je Bruno Soriano. Hostům bude hodně scházet především záložník Éver Banega, který se do zápasu nezapojí kvůli kartám. Kromě něj nenastoupí ani zraněný Nolito a menší zdravotní problémy musí vyřešit hráči jako Aleix Vidal, Maxime Gonalons nebo Joris Gnagnon.

Přesto je Sevilla jasným favoritem. Potřebuje nyní tři body, díky kterém chce prohánět úvodní trio. O třetí místo nedávno přišla po sérii špatných výsledků. Od nového roku hrála v rámci LaLigy šest zápasů, ale vyhrát se jí povedlo jen jeden. To znamená, že ji neustále pronásledují další zájemci o čtvrté místo a s ním spojenou Ligu mistrů, především pak Getafe a Deportivo Alavés.

V minulém kole je Sevilla nedokázala dostat dál od těla, protože sama remizovala. Po porážce od Celty Vigo totiž zaváhala v duelu s Eibarem a snadno s ním prohrávala o dvě branky. Ke cti jí slouží to, že se nevzdala a nakonec slaví alespoň bod. Další úspěch si naposledy připsala v Evropské lize, když se vrátila z Říma jako vítěz. Ještě než se ale Lazio ukáže na její půdě, musí se Sevilla vyrovnat s Villarrealem.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Llambrich, Alvaro, Funes Mori, Bonera, Pedraza - Fornals, Iborra, Santi Cazorla - Ekambi, Moreno
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kjaer, Carriço, Wober - Promes, Sarabia, Roque, Navas - Vázquez - Ben Yedder, André Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.44 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Deportivo Alavés  (neděle 20:45)
Přímý souboj o šestou příčku LaLigy nabídne nedělní duel mezi domácím Betisem a hostujícím Deportivem Alavés. Zatímco domácí Betis se do pohárů probojoval již letos a úspěšně se pere ve vyřazovací fázi EL, Alavés by se tam rádo probojoval po delší odmlce.

Betis nemá právě oslnivou formu a z posledních sedmi ligových utkáních vyhrál pouze dvakrát. I přes tuto nepříjemnost se nachází na solidním 7. místě a navíc stále bojuje na všech třech frontách. V semifinále Copa del Rey bojuje s Valencií o postup do finále poháru. V EL má Betis dobrou výchozí pozici do odvety, když si z Rennes přivezl remízu 3:3.

Domácí trenér Setien bude postrádat několik opor. Vykartovaný je záložník Javi García a na marodce zůstávají Cristian Tello, Junior Firpo nebo Marc Bartra.

Deportivo Alavés zastavilo v minulém kole sérii smolných výsledků. Tři ligové prohry v řadě a navíc bez jediného vstřeleného gólu byla opravdu mizerná forma, což se podařilo zlomit v domácím utkání proti Levante. Alavés vyhrál 2:0 a pokud by se mu podařilo v neděli vyhrát, může se směle vrátit do boje o Ligu mistrů.

Abelardo sází především na ucelený týmový výkon. Mezi jeho svěřenci není nikdo, kdo by vyloženě vyčníval v jakýchkoliv statistikách. To dokazuje kupříkladu nejlepší střelci mužstva. Hned trojice hráčů rozvlnila sítě soupeřů celkem čtyřikrát a těmi hráči jsou Bastón, Calleri a Jony. Posledně jmenovaný je zároveň se 6 asistencemi nejlepší nahrávač mužstva a jestli se tak Abelardo má v ofenzivě na někoho opravdu spolehnout, je to právě Jony. Hosté se budou moci spolehnout téměř na kompletní kádr, chybět bude jen lehce zraněný Martin Aquirregabiria, jinak má kouč k dispozici kompletní mužstvo.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mandi, Feddal, Sidnei - Barragan, Celso, Guardado, Francis - Canales, Leon, Lainez
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Maripan, Laguardia, Duarte - Brasanac, Pina, Wakaso - Inui, Calleri, Jony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.64 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Levante UD  (sobota 13:00)
Levante mělo s Celtou Vigo vždycky velké problémy a většinu ze vzájemných duelů v poslední době prohrálo. Teď však cítí šanci, protože fanoušci ve Vigu teď sledují své oblíbence v hodně špatném období.

Celta Vigo bývala pohárovým adeptem a vždy patřila přinejhorším do průměru ligy. Z toho zase tak moc často nevybočovala, ale občas se jí povedla vydařená sezona. V té aktuální Celta rovněž vybočuje ze svých standardů, jenže to určitě není takovým způsobem, jakým by si přála. Populární tým z Viga prochází nefalšovanou krizí, která se projevuje v tabulce. Patří mu totiž až 16. místo a na sestupové příčky má náskok jen jednoho bodu.

Za 23 zápasů vyhrála Celta jen šestkrát a největší potíže má v obraně. Dostala už 39 branek, což je mimochodem druhý nejhorší výsledek v lize. A aby bylo v sobotu v poledne o zábavu postaráno, tak dorazí ta úplně nejhorší obrana. Právě Levante totiž dostalo nejvíc branek z ligy (už 42) a vypadá to, že bezbrankové remízy se asi nedočkáme.

On to ostatně není moc obvyklý jev, když na sebe Celta s Levante narazí. Za posledních dvanáct let se to totiž nestalo ani jednou a běžné jsou výsledky se třemi nebo čtyřmi góly. Většinou je ovládá právě Celta, která vyhrála už osm posledních duelů v řadě. Celta navíc aktuálně prohrává téměř každý zápas a v pěti posledních si odnesla body jen jednou. Naposledy jí tři branky nasázelo Getafe, které díky tomu otočilo nepříznivý vývoj.

Hodně mu pomohlo také rychlé vyloučení útočníka Maxiho Gómeze, který jednak oslabil svůj tým v klíčové fázi zápasu a jednak tím pádem přijde o další kolo. A když už jsme u absencí, tak Gómez rozhodně není jedinou. Kromě něj se na straně Celty nepodívá do hry ani obránce Mallo, zatímco Levante přijede bez Postiga, Cabaca a Rochiny, i když posledně jmenovaný by se mohl dát do začátku zápasu do pořádku.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Hugo Mallo, D. Costas, Araujo, Hoedt, Juncà - Brais Méndez, Beltran, Jozabed - Iago Aspas, Boufal
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor - Jason, Coke, Vezo, Rober Pier, Luna - Vukčević, Campana, Bardhi - Morales, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.09 - 4.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Rayo se náhle ocitlo v sestupové oblasti a chce se z ní dostat co nejdřív pryč. Nevybralo si k tomu ale vůbec snadného oponenta, protože v sobotu odpoledne se na Estadio Teresa Rivero představí městský rival u kormidla s trenérem Simeonem.

Před Atléticem stojí v pozadí hrozba turínského Juventusu, se kterým se Colchoneros v rámci prvního utkání vyřazovací fáze Ligy mistrů střetnou už ve středu. Ještě předtím se ale musí naprosto koncentrovat na ligu. A to nebude jednoduché, protože klání s Juventusem bude velká událost a také proto, že je hodně snadné podcenit dalšího soupeře. Rayo Vallecano totiž stojí na hraně sestupové propasti.

Po Levante je to totiž právě Rayo, jehož obranu překonalo nejvíc soupeřů. Tým z Madridu dostal už 40 branek a právě obranná práce je něco, na čem musí trenér Míchel pořádně pracovat. Po výborném lednu, v němž Rayo neprohrálo ani jednou, se mu v poslední době znovu přestalo dařit. Nejprve prohrálo o gól s Leganésem, ačkoli si na hřišti nevedlo vůbec špatně. V minulém kole napodobilo svůj výkon a tentokrát si zase tři body nechal Espanyol.

S Atléticem nemá Rayo moc dobré zkušenosti a za posledních patnáct let ho dokázalo porazit jen jednou. V rámci LaLigy se Atléticu povedlo vyhrát čtyři zápasy z posledních pěti. Rayo navíc trápí několik absencí. Kvůli karetnímu trestu bude v nominaci chybět Emiliano Velázquez, kterého pro zranění doplní ještě Gorka Elustondo. U dvojice Imbula - Embarba panují důvodné pochyby o jejich formě.

Ani Atlético se k utkání nepřipravuje v kompletní sestavě. Zranění jsou Lucas Hernández a Rodrigo, přičemž ani klíčový záložník Koke není úplně fit. Příliš mnoho karet pak nasbíral záložník Thomas Partey, který bude chybět zcela určitě. A to není jediná starost, nad kterou musí trenér Simeone přemýšlet.

Jeho týmu se totiž nedávno přestalo dařit a už dva duely v řadě Atlético prohrálo. Nejprve nedalo ani jeden gól Realu Betis, který se naopak prosadil. V minulém kole už přišlo na řadu derby s Realem a ani to nedopadlo pro Atlético moc dobře. Real totiž v závěru oslabený domácí tým přestřílel zcela jasně a dal mu tři branky, z čehož se Atlético nevzpamatovalo.

Přesto si Atlético pořád drží solidní třetí příčku. Mladý útočník Ángel Correa chce ale od týmu víc. "Hodně nás mrzí ztráta v derby, ta je vždycky dost bolestivá. Na Real jsme nestačili, ale potřebujeme se co nejdřív dostat zase do formy. Bojujeme až do poslední chvíle o první místo, musíme vždycky mířit co nejvýš. Před náročným duelem s Juventusem chceme znovu zažít pocit výhry," dodává kreativní hráč.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Galvez, Abdoulaye Ba, Amat - Advíncula, Imbula, Comesaña, Álex Moreno - Embarba, Trejo - De Tomás
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Giménez, Godìn, Filipe Luis - Koke, Rodrigo, Saùl, Lemar - Griezmann, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.18 - 4.13 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - CD Leganés  (sobota 18:30)
V sobotu večer se na stadionu Anoeta představí Leganés a pro domácí La Real to nebude snadný zápas. Oba soupeře od sebe v tabulce elitní španělské ligy dělí jen dva body a Leganés začal opět sbírat formu.

Anoeta hostí souboj o střed tabulky, který prozatím vyhrávají právě domácí hráči. Ti vděčí za zlepšenou formu především změně trenéra, neboť v prosinci se na lavičku La Realu posadil dobře známý Imanol Alguacil. Ten zatím v klubu působil převážně u béčka a do prvního týmu se dostal vždycky v době, kdy vedení vyhodilo trenéra pro neuspokojivé výsledky. To se stalo také v prosinci a je dobré zmínit, že pod vedením Alguacila se Real Sociedad začíná zvedat.

Už v osmi minulých duelech v rámci všech soutěží La Real neprohrál a po špatném startu do sezony se usadil v polovině tabulky. Minulé kolo pro něj znamenalo hodně důležitou remízu bez branek ve Valencii, odkud se body snadno nevozí. I díky tomu je La Real v této chvíli na solidní deváté příčce a od pohárů ho dělí jen čtyři body, což je velmi příjemný pohled pro jeho fanoušky.

Zkušený trenér bude muset řešit několik absencí a jejich nahrazení. Týká se to především Illarramendiho, Gorosabela a Merquelanze. K tomu všemu je ještě Zaldua mimo hru kvůli kartám. Ani hosté nepřijedou kompletní, neboť jim pro zranění schází dvojice Muňoz a Szymanowski. Nyom se zase nechal vyloučit v utkání s Vallecanem a taktéž nebude k dispozici.

I bez něj ale Leganés zvládl dohrát toto utkání ke svému prospěchu a vyhrál. Stejnou situaci zopakoval také v minulém kole, které se mu povedlo náramně. Leganés doma roztrhalo pohárového účastníka Real Betis a skvělé utkání zažil zejména Youssef En-Nesyri.

Mladý útočník nasázel soupeři tři branky a po utkání nadšeně prohlásil: "Tohle bylo zatím mé nejlepší utkání v sezoně, nemám slov. Jsem hlavně hrozně rád, že jsem mohl svému týmu pomoct. Naším cílem je vyhrát co nejvíc bodů a dokázat našim fanouškům, že hrajeme líbivý fotbal pro ně," dodal En-Nesyri.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Aritz, Llorente, Raùl Navas, Hernández - Zurutuza, Zubeldia, Mikel Merino - Oyarzabal, Willian José, Januzaj
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Moreno, Bustinaza, Omeruo, Siovas, Silva - Recio, Vesga, Óscar Rodríguez - En-Nesyri, Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 2.99 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Valladolid  (sobota 20:45)
Barcelona už ve třech soutěžních duelech nedokázala vyhrát a před důležitým zápasem v Lize mistrů to hodlá změnit. Na slavný stadion Camp Nou přijede soupeř, na kterém by si mohla vylepšit své statistiky - Real Valladolid.

Už v úterý se Barcelona střetne s francouzským Olympiquem Lyon v rámci prvního utkání vyřazovací fáze Ligy mistrů, ale ještě před tím, než se pustí do honu na ušatý pohár, se musí soustředit na LaLigu. V ní čeká Blaugranas na první pohled velmi snadný soupeř, kterému se dlouhodobě nedaří. Jenže i Real Valladolid už ukázal, že své body rozhodně nebude rozdávat zadarmo.

Jenom v posledních deseti soutěžních utkáních se týmy jako Bilbao, Valencia, Getafe nebo Celta Vigo přesvědčily o tom, jak těžko se hraje proti Valladolidu. V minulém kole k nim pak přibyl další tým, Villarreal. Ten si z Valladolidu odvezl jen bod a za ten mohl být ještě hodně rád. Zatímco v útoku má Valladolid na čem pracovat a nedaří se mu (nastřílel zatím jen 19 branek), obrana je jeho pýchou.

Valladolid totiž za 23 zápasů dostal jen 28 branek. Ono to číslo samo o sobě možná tak nevyzní, ale takový Real Madrid dostal jen o jednu branku méně. A Barcelona už má na kontě 23 inkasovaných gólů, takže je vidět, že Valladolid na obranu velmi často a správně spoléhá. Jaký tým si k prověření defenzivy vybrat lépe, než právě Barcelonu? Ostatně když se oba týmy potkaly v sezoně poprvé, byla z toho jen výhra o jednu branku a Barcelona zrovna moc nezářila.

Přesto je Valladolid až na 15. místě s šestadvaceti body na kontě, což opravdu není moc. Od posledních tří příček ho tak dělí jen tři body. Navíc do Katalánska pojede bez zraněného dua Pablo Hervías a Luismi. Karetní trest si teď musí odpykat ještě Oscar Plano.

Lídr LaLigy na své půdě přivítá Valladolid také v trochu okleštěné sestavě. Dobrou zprávou je sice opětovné zapojení do tréninku brankáře Cillessena, ale mimo hru jsou stále ještě záložníci Arthur a Rafinha. K tomu přidejme stopera Samuela Umtitiho, který se teprve vrací po zranění.

Barcelona sice stále vede LaLigu a má na druhý Real Madrid náskok šesti bodů, ale v poslední době zdaleka není tak suverénní, jak jsme bývali zvyklí. V posledních deseti soutěžních duelech vyhrála jen polovinu. Po remíze s Valencií minule nechala dva body v Bilbau.

Stále se ale fanoušci musí bavit fotbalem a Barcelona to dokazuje mimo jiné i vstřelenými góly. Těch má na kontě už 60 jen v rámci první ligy, což je výtečný počin. Její oporou je i Camp Nou, protože zde prohrála jen jednou ve dvanácti utkáních.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Vidal - Messi, L. Suárez, Dembélé
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antoñito, Kiko Olivas, Calero, Martínez - Alcaraz, Borja Fernandez, Michel - Keko, Guardiola, Toni Villa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.85 - 22.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Getafe CF  (pátek 21:00)
Getafe se stále drží na skvělém pátém místě, ale nemůže si dovolit příliš ztrácet. Další tři body do tabulky si bude chtít připsat v pátek večer, kdy se dostaví na Estadio Municipal de Ipurua. Na něm v rámci 24. kola LaLigy vyzve domácí Eibar.

Od roku 2004 se oba soupeři dostali do křížku už několikrát a lepší bilanci má Getafe. Hodně k tomu ale přispívají jeho domácí výkony, protože při výjezdu do Eibaru už to taková sláva není. Z Eibaru se za tu dobu vracelo jako vítěz jen dvakrát. Před Eibarem se ale tentokrát otevírá hodně těžký úkol především proto, že musí překonat druhou nejlepší obranu ligy!

Pouze Atlético Madrid se může pyšnit lepší defenzivní hradbou než Getafe, což je poměrně překvapující zjištění. Getafe zatím dostalo jen 19 branek - téměř polovinu gólů, které inkasoval Eibar. Domácí tým je sice před tímto kolem až na desátém místě, ale náskok Getafe činí pouhých pět bodů, což rozhodně není nepřekonatelná vzdálenost.

V posledních pěti duelech se Eibaru povedlo prohrát jen s Barcelonou, ale kromě toho nadělil tři branky například Espanyolu nebo Gironě. A v minulém kole si taktéž nevedl špatně, i když se z utkání proti Seville dalo rozhodně vytřískat víc. Ještě tři minuty před koncem vedl Eibar na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán o dvě branky, jenže v závěru udělal dvě chyby a favorit zápasu srovnal na konečných 2:2.

Eibar se v domácím utkání nemůže spolehnout na brankáře Dmitroviće, dále na Ramise nebo Calavera. Tým z okolí Madridu je na tom obdobně, neboť mezi zraněné počítá Ndiayeho s Bergarou a pro karetní trest si od fotbalových povinností odpočine González.

Getafe po porážkách od Atlética Madrid a Valencie remizovalo s Levante, ale opravdová zkouška jej čekala v minulém kole. Celta Vigo totiž ve druhé minutě vedla a Getafe muselo otáčet výsledek. Hodně mu pomohlo vyloučení Maxiho Gómeze, čímž se ofenziva Celty otupila. Ke dvěma gólům Maty pak přidal jeden také Molina a Getafe dokázalo zvítězit.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Rubén Peña, Arbilla, Paulo, Cote - Orellana, Diop, Joan Jordán, Cucurella - Charles, Enrich
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Djené, Cabrera, Olivera - Foulquier, Mauro Arambarri, Maksimović, Samu Sáiz - Mata, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.18 - 4.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona23156260:2351
2.Real Madrid23143640:2745
3.Atlético Madrid23128333:1744
4.Sevilla FC23107638:2537
5.Getafe CF2398628:1935
6.Deportivo Alavés23105824:2735
7.Real Betis2395926:2932
8.Valencia CF23613424:2031
9.Real Sociedad2387827:2531
10.SD Eibar2379731:3230
11.CD Leganés2378825:2729
12.Espanyol Barcelona23841127:3728
13.Athletic Bilbao23512623:2827
14.Levante UD23761032:4227
15.Real Valladolid2368919:2826
16.Celta Vigo23661135:3924
17.Girona FC2359923:3324
18.Rayo Vallecano23651227:4023
19.Villarreal CF23311923:3120
20.SD Huesca23461323:3918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (482)

Přidat komentář
roman1978

1. pro barcu

Reagovat
CHONG

V neděli bych rád viděl v základu Keylora, Odriho, Marca a Mariana.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

To by bolo fajn, ale pred tyzdnovou pauzou bez sance. Ale snad to nejak vyvazi. Podstatny nech je oddych Ramosa v Levante, pred dvojzapasom s Barcou

Reagovat
Billy McClane

Nakolko bude musiet Varane odohrat za 6 dni 2x Barcu a 1x Ajax, tak ocakavam, ze v Levante bude oddychovat prave on.

Reagovat
Mercury

Tak Valverde prodlouzil...

Reagovat
roman1978

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
roman1978

a ještě opce na další rok

Reagovat
roman1978

tak ono se není co divit - poslední tři zápasy bez výhry - ideální doba k prodloužení

Reagovat
roman1978

kurva, já mám tak zkažený den

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Hm, bol som určite za to, aby Ernesto dokončil sezónu a nevymýšlali sa blbosti počas roka, ale mohli sa teda zvažovať aj iné možnosti na post trénera na ďaľšiu sezónu

Navyše na základe toho, že sa ani nečakalo na výsledky z LM, mu musí vedenie 100% dôverovať. Tak snáď sa predĺženia nedočkáme aspoň u Raketu

Reagovat
Visca el barca

A co si čekal? Výsledky prostě má,hráči jsou s ním spokojení. Já teda nečekal nic jiného.

Reagovat
Footballer

navíc je otázkou, jestli bychom si s jeho nástupcem polepšili, popř. kdo by to mohl být... Možná tak Setien z Betisu, nikdo jiný mě nenapadá

Reagovat
technecium

Přesně tak. Ernesto je ideální člověk, který to podrží, dokud nebude Xavi připravený

Reagovat
Remt

super, Messiho poslední roky a my máme na lavičce dědka, co je víc zkostnatělej než můj praděda v LDNce, chci někoho emotivního, co do toho vtáhne celej tým a ne tohohle věčnýho alibistu, skvělé, že tam je někdo kdo to "udrží", výborná práce, tleskám vedení

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

Bohužel ale pokud nevyhrajeme ligu, tak podle mě určitě skončí .... LM už ani radši nekomentuju, tam by mě ani průser s Lyonem moc nepřekvapil, jsme schopní u nich rupnout 3:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde je článek? Chtělo by to pořádnou diskusi

Reagovat
technecium

1) Chci v sobotu na hřišti vidět plnou palbu, když už tam jedu

2) Nechci v sobotu na hřišti vidět plnou palbu před ligou mistrů

babo raď

Reagovat
Footballer

Nad tímto zápasech jsem taky přemýšlel, že bych zajel, ale když jsem viděl ten los, tak jsem to přehodnotil. Bude se rotovat, musí se rotovat!!

Reagovat
ADM

Fu, tak ty si si horší zápas ani nemohol vybrať, doma pred LM?

Reagovat
technecium

Já to nevybral, já to dostal

Reagovat
ADM

Niekto ti teda dopraje.....

Reagovat
madridcan

Alebo sa len sekli o mesiac, kedy uz Barcelona v LM nezvykne byt. Chyby sa stavaju...

Reagovat
Visca el barca

Ty seš poslední dobou tak křečovitě trapný, že už to níž klesnout nejde

Reagovat
madridcan

Nie, to tebe len nechuti recept na tvoju polievocku, ktory si praktikoval par rokov dozadu

Reagovat
Switchback

Chtít můžes ale dost pochybuju že bude plná palba ... ale Rakitice si užiješ

Reagovat
CHONG

Takže v lize náhradníci a prohra, v LM plná palba a prohra

Reagovat
2miguel1

Juve si dnes zahra ligu a v stredu LM. Nechapem prečo by sme aj my nemohli hrat uz v piatok ligu ..taky Juve bude mat 5 luxusnych dni pred LM, my 3

Reagovat
sylarko

Hrala dakedy barca v piatok? Ja si nepametam. Viem ze real minimalne raz hral co si pametam

Reagovat
technecium

Zas jsme měli víc času na oddych před ligou

Reagovat
2miguel1

5 dni na ligu, 4 dni na LM by bol ideal...my uz sme ale tak komerčny klub ze si nemozeme dovolit hrat v piatok

Reagovat
Billy McClane

Prave si si odpovedal. Ale toto je skor vec ligy ako klubu.

Reagovat
2miguel1

Dokonca aj Lyon hra dneska

Reagovat
CHONG

Škoda, už to mohl být čtvrtý flek

Reagovat
KKralik77

Zítra atleti ztratí

Reagovat
valloire

Na Camp Nou bude nejlepší fotbalista v hledišti.

Reagovat
technecium

Messi je v nominaci

Reagovat
Visca el barca

To je ten který má stejná čísla v LM jako devatenáctiletý Mbappé?

Reagovat
valloire

Ne. To je ten který měl ve 20 letechv Barceloně o 9 levelů lepší čísla než hráč, který je v nominaci.

Reagovat
ADM

Sa pride pozriet na najlepsieho futbalistu. Máš to špatne

Reagovat
valloire

Nemám. Mistr světa s víc goly na jedinym turnaji než víme kdo, z toho 2 ve finále, by se musel přijít podívat jen a pouze na staříka z Brazílie. A ten na Camp Nou kašle.

Reagovat
Mercury

Pravy Ronaldo. Pravy kral. A dokonce i on sam vidi a rika, ze jej Messi prevysuje.

Reagovat
valloire

Jestli to řekl, o čemž pochybuju, tak byl příliš skromný nebo příliš zdvořilý. Co opravdu řekl, je že Messi je komplexnější než Cristiano, ale že byli lepší hráči. "Pelé a Maradona byli mnohem lepší než všichni". Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Umtitiho chtějí poslat až na Lyon. No byl bych raději kdyby byl v nominaci a odehrál aspoň posledních 10min než aby hrál hned po zranění LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je nesmysl dávat ho hned do sestavy na takový zápas. Nechce se mi věřit, že to budou riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ptali Valverdeho proč není v nominaci, tak řekl že s ním počítá na důležité zápasy. Takzr typuju Lyon bude hrát.

Reagovat
ADM

Na Atlético ho vtedy poslali hneď ... a hneď sa aj zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Bale fakt neumi spanelsky? Jestli to resi nahlas uz i Toshack, tak je Bale fakt trubka ze se dosud nenaucil rec..

Reagovat
Magic player

Proc to kazdeho tak prekvapuje u nekoho, kdo o sobe sam prohlasi, ze jeho nejvetsi slabina je

lenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ti nevim, fotbalova rec je vsude stejna, tam i chapu, ze mu staci par slovicek (v jeho pripadech spis posunku), ale k opravdovymu byti v dane zemi se neco naucit zkratka musis, ne? Spolihat se ve Spanelsku na anglictinu taky neni uplne ono. Kor v jake souvislosti to ten Toshack pouzil, ze to fans muzou brat jako "neuctu" ke klubu, k nim atd..

Reagovat
Magic player

On samozřejmě nějaká slova a jednoduché fráze znát bude, ale v kabině s ním o životě moc nepokecas a vtipy tam taky nebude sázet. Proč taky, jemu stačí rodina a tohle je pro něj jen práce. Nutnost.

Tak na mě působí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu treba doslo ze fotbalove holt nema moc co nabidnout,tak to bere pragmaticky, a urcite ma kolem sebe lidi co mu vsechno zaridej a nemusi mluvit spanelsky

Reagovat
Jerichoo

Bale vie po španielsky

Reagovat
dextroza_m

Messi má více golů, než celý Vallablablabla, tohle by jsme měli vyhrát rozdílem pěti branek a bez Leoše. Tady se snad musí trefit i Couts

Reagovat
ADM

Ak už je Messi 100%, dnes musí dostať aspoň 30 min na zahriatie. Takisto Alba, pretože by v opačnom prípade nehral 2 týždne, čo tiež nie je najlepšie. Zhruba 60minút by mohol dostať Dembélé, ak sa s ním ráta v Lyone, tiež kvôli zápasovému rytmu. Kľúčové je, aby celý zápas sedel Luis. Ak ho Valverde postaví, tak ma fakt naserie.

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Vallablablabla

Reagovat
ciernyribiz

barcelona dnes to vidim na remizku

Reagovat
Malresi

Samozrejme, futbal je nevyspitateľný, ale za stováka som to osolil čisto na Leganes. Socky maju marodku, nam chyba len Nyom. Najviac predpokladane expertami je over 3,5 a naša výhra. Tak snáď 0-4. Treba využiť ofenzívnu formu, ktorá imo nevydrží viac ako tento mesiac.

VIVA LEGANES !

Reagovat
CHONG

Reagovat
Malresi

Hlavne by sme predbehli Betis, ktory neznasam

Reagovat
CHONG

Sice jste největší rival Getafe, ale čím víc madridských klubů bude na špici, tím lépe, pokud teda skončíte až za Getafe

Reagovat
Malresi

Jako, Getafe je predsa len výš, ale nepochybujem, že máme na to vás dobehnúť. Jediný súper, ktorý je nehratelny v ligovej sutazi z Madridu je Real a Atletico.

Reagovat
CHONG

Když Socky porazíte, tak je to o čtyři body, takže možné je všechno, ale věřím, že Getafe si už letos ty pohárové příčky pohlídá.

Reagovat
Malresi

My ak nepodpiseme Braithwaita a nerozsirime kader, tak by to asi aj tak nemalo zmysel. To by sme zbytocne dojebali v lige a mozno aj vypadli na ukor EL.Na to sa vysrat, za to Getafe určite ano. I ked, rozsirenie kadra by ani pre nich nebolo odveci.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Copak, moulo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi vtipnej, teda spíš směšnej, Madridopatriote

Reagovat
Malresi

Nezvládaš ako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to zvládam vždycky.

Reagovat
CHONG

Tak miluju Madrid, a co jako? Ty jsi směšnej i bez toho a taky to respektuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo

Reagovat
CHONG

Tak vidíš, že jsme se domluvili

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, ale co už.

Reagovat
CHONG

OK, já na té ironii teda do příště ještě zapracuju.

Reagovat
smazaný uživatel

To by jsi měl.

Reagovat
CHONG

Jj, nějak jsem zapomněl, že na tebe se musí striktně polopaticky, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně jsi mě teďka zničil, že jsem ztratil slov.

Škoda, že ty to neumíš ani polopatě, natož ironicky.

Reagovat
CHONG

Ty jsi zničený už od narození.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Že vás to baví, zasierať diskusiu pod každým jedným článkom týmito detinskými sračkami.

Reagovat
CHONG

Já se bavil s Malresim a hleděl si svého...

Reagovat
Visca el barca

Zase si musel někoho nazvat moulou at. Od té doby co máte pár výsledků, tak jseš zpět. Arogantní, namyšlený fanda, který ani tak moc fotbalu nerozumí, co má potřebu si do každýho kopnout

Reagovat
CHONG

Možná mě jenom přestala bavit vaše arogance a namyšlenost

Reagovat
CHONG

Jinak slovní obrat "nerozumíš fotbalu" se super vágní, v čem konkrétně se to projevuje?

Reagovat
ADM

Jo, ale v poslednej dobe je to stale nejaky nas fanusik vs ty.

Reagovat
Jordi Alba

Hledá si snadné cíle.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
valloire

že si hledá snadné cíle

Reagovat
smazaný uživatel

Vás dva si tady mažu na chleba, ty máš aspoň znalosti.

Reagovat
valloire

Na chleba si mažeš máslo. Jsem snad máslo či co?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

tak za to ale nemůže, že cules je snadnej cíl no

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě nestačilo to dnešní zničení?

Reagovat
valloire

Jaký zničení? Kde? Mě ještě nikdo nezničil, taková věc je naprosto vyloučená. Ničitel a bořič jsem tu JÁ.

Reagovat
smazaný uživatel

Si už nepamatuješ jak si se nám snažil vnutit “nejlepší gól historie?

Reagovat
valloire

Já? Já vůbec. To Fletcher. Já jsem uváděl věci na pravou míru, ostatně jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že tvrdíš, že je to stoprocentní pravda.

Reagovat
valloire

Tak je. Takovej gol padl. A co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně jsem ti na příkladu Andrádeho ukázal, že dobový Jihoamerický tisk je snůžka mýtů a přemršťování.

Reagovat
valloire

A tys ten gol Andradeho viděl? já můžu tvrdit, že to tak bylo a ty zas že ne....já jsem pozitivní, takový goly padali a viděl jsem na live třeba Carecu jak si nožičkama proběhl Němce jakoby se nechumelilo. Proč by dřív tohle nezvládl Andrade?

Reagovat
smazaný uživatel

Projít s míčem na hlavě 50 metrů a přitom obehrát 5 protihráčů? Tomu ani ty nemůžeš věřit.

Reagovat
valloire

Já jo. Však jsou videa, kde to borci zkoušeli. No nic, jdu na pívo. Možná zkusim nějaký drogy jako ten váš zhulenec. Drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuješ to

Reagovat
KKralik77

Vallecano bojuje. Atletico mizerný. Tak snad výhra domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Malresi

My v plnej sile de facto a Socky značne oslabené. Toto musíme vyhrať, tak ma nesklamte borci. Tento krát sa trafí Braithwaite.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Majk91

Reagovat
ADM

Presne jak som čakal, snáď sa teda Ernesto poučil, do polčasu rozhodneme a Messi s Albom pôjdu po polčase dole

Reagovat
LAM

Alba měl 10 dní pauzu,ale pokuď by to šlo dobře,tak by mohl Leo dolů za Malcoma.Ale už hodně dlouho jsme nerozhodli zápas po poločase,takže nevim.

Reagovat
Coutinho10

dobre posetreno na LM

Reagovat
LAM

Jen doufám,že to neznamená,že bude hrát na Lyonu Coutinho.Pokuď se dneska Dembele představí po zranění dobře,tak je on první volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

to je povinnosť

Reagovat
patas92

Měl posadit i Piqueho. Na co se jako kupoval Murillo, až Pique umře únavou?

Reagovat
ADM

Cital som nieco take, akoze Pique ako jediny z kadru nevykazuje ziadne znaky unavy (asi teda svalove)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Murillo už je v hierarchii stoperů možná i za Todibem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkná, na Prince se těším, snad se předvede a ukáže Ernestovi, že Luisito fakt nemusí hrát úplně všechno.

Reagovat
Footballer

I kdyby dal hattrick, tak Suarez bude hrát 90% času.

Reagovat
technecium

Teď Stegenova rozcvička špica

Reagovat
PP

Zajímavá sestava.. na KPB jsem moc zvědavý. Ten borec mít klidnější hlavu, tak hraje dlouhé roky v top klubu.

Reagovat
ADM

Chalani nejaky stream? Dnes prezmenu vypadáva všetko mne..

Reagovat
ADM

Dik, medzičasom už mi nabehol stabilný, ale dik za ochotu

Reagovat
Switchback

https://www.reddit.com/r/soccerstreams69/ kdyžtak tu, zatím to ještě není zabanovaný

Reagovat
ADM

Čo sa s nimi vlastne stalo? Vždy som sledoval cez reddit a teraz mam problem vobec najsť jeden stream u nich. DNes som tiež nemohol nič najsť a zrazu sa mi ich zobrazilo par, ale az ked uz bol zápas rozbehnutý...

Reagovat
ADM

Dembele dokopy ešte nič nepredviedol, a už to je uplne iná hra ako s Coutinhom

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je nějaký zpomalený..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni až na Dembeleho jsou zpomalený.

Reagovat
Magic player

Hlavne chce porad mice mezi tri branici hrace, zatim je z toho ztrata za ztratou.

Reagovat
ADM

He looks like human

Reagovat
smazaný uživatel

No Boateng je tam zbytečnější než Suarez bez formy, jediná jeho funkce je přijímaní míče zády k brance.

Reagovat
ADM

Slušný výpadok formy v našom obľúbenom období

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle bezduchou hru jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten fotbal je zápas od zápasu horší. Achjo...

Reagovat
PP

Jediný Pique to tam drží, ten je vynikající.. trochu Bus, jinak nikdo ani hovno, nejhorší snad Messi..

Reagovat
Switchback

Hráči očividně rádi že Ernesto prodloužil

Reagovat
X-bano-X

Ako celé zle

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď bylo Leo

Reagovat
Switchback

Leoš ta nahrávka, slušná sabotáž

Reagovat
ADM

asi ho nasralo to predlženie Ernestovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš - dostaneš. Za mňa penalta jasná, podobný zákrok ako na Kroosa proti PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych tohle nepískl teda

Reagovat
CHONG

Na zápas se nedívám, ale jestli to bylo jako Toni proti PSG, tak to teda byl čistý dive

Reagovat
X-bano-X

Des

Reagovat
patas92

Pique to solidně přihrál ale

Reagovat
ADM

No ale nohy, ruky, obranca pouzival všetko..

Reagovat
Switchback

Pique si proto šel a obránce neodmítnul

Reagovat
patas92

Však jo, faul to byl i tak

Reagovat
Magic player

Spadl, až když ho ten borec pustil.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Nečakal som, že to dá, dnes mu nevyšlo nič

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to jsem si taky říkal. Pokazil snad každou věc zatím

Reagovat
ADM

Tá akcia na Dembeleho no, tam prešiel snád cez 4, škoda že to Ous nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku nafilmovaná, ale Michel do toho šel hodně hloupě

Reagovat
smazaný uživatel

penalta ani za nic... a messi hraje nejhorsi zapas v sezone, ta prihravka po rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš vypadá nasraně, nejspíš sám na sebe, to nemůže skončit jinak, než jeho hatrrickem

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatá penalta tvl Všichni jsou absolutně nekoncentrovaní, tuny přihrávek do špeku nebo úplně do hoven, nesladěný pohyb, no každý to viděl Ale dnes je úkolem jakkoliv vyhrát, takže zatím spokojenost

Reagovat
LAM

No takhle hrajem už měsíc,tak nevim proč mluvíš o dnešku.S touhle sračkou můžou na nějaký tituly zapomenout.Teď by naopak měli hrát nejlíp když je tady nejdůležitější část sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle opravdu nehrajem. Je velice jednodoché tohle říct, ale takto blbě a hlavně s tolika chybama jsme doma ještě nehráli. Je jasné, že už všichni myslí na úterý a dnešek mají na párku.

Reagovat
LAM

Aha,takže zápasy na Gironě kdy jsme vyhráli ani nevíme jak,EC,odfláknutej zápas s Valencií a tragédie na Bilbau se asi nestali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom se ti to hodí do tvých předem připravených názorů. Já si počkám, až budeme hrát na 100%. A to by mělo být v úterý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spokojenost? Panebože...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já fakt nebudu řešit výkon, když je zcela očividné, že na to hráči mrdají a chtějí to ukopat klidně na 1:0. Tohle je výkon s nasazením tak na 30%, nechápu, proč bych to měl hodnotit.

Reagovat
LAM

Takhle hrajem 2 zápasy ze 3

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem s týmem s kterým si celá la liga vytírá prdel, v prvním zápase nás přehrávali a dneska k tomu taky není daleko. Tak se modli aby proti Lyonu předvedli nejlepší výkon v sezóně, jinak tohle nebude mít omluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych se modlil? Já na rozdíl od vás, kteří jste pořád vážní jak prdel, dokážu brát fotbal i s nadhledem. Je docela vtipné, vidět takové hráče zkazit každou druhou přihrávku, česká liga na Camp Nou se nevidí každý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Prdel to byla ze začátku, teď už to prdel není hele. No modlit se máš, protože furt nacházíš nějaké alibi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké alibi? Myslet si, že před LM se budou přetrhávat doma proti 15.týmu, aby vyhráli 6:0 a byl jsi spokojený, je fakt naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se už nepřetrhávaji 3 týdny v kuse. To LM mají v hlavě pěkně dopředu s předstihem.

Kdo tu mluví o 6:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Hale, já sleduju skoro každý zápas od roku 2007, takže myslím, že poznám, kdy se kluci opravdu brutálně šetří a kdy to nejde nebo je soupeř opravdu dobrý. Navíc druhý poločas už je o dost lepší, což opět potvrzuje moji tezi, že na to prostě srali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já to sleduji ještě déle než ty a poprvé mě z toho bolí oči. Druhý poločas je lepší, to máš pravdu. Uvidíme to LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nas herny system je priserne neefektivny.

Prvych 30 minut sa mi pacil Alena, potom ale zacal kazit. Kto vie preco....

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bude jak Slovácko, 2 góly kapitána z penalt, jinak to nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Vidal je dnes takový Kordula po pěti pivech a dvou zelených, Alba vypadá jak Reinberk po mrtvici atd

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

presne o tom jsem taky premyslel

Reagovat
Mercury

Reagovat
LAM

Messi dneska pohybem dobrý,ale nic mu ve finální fázi zatim nevychází.Alena se snaží ale dělá hrozně chyb a záloha bez Arthura prostě už hrát moc nemůže.

AspoŇ že Dembele je zpět.Dneska zatim pár chyb ale pohyb parádní.Proti ospalýmu Coutinhovi jak jinej sport.

Reagovat
blaugrana

Leo a Dembas tak 1500 ztrat dokopy.

Reagovat
LAM

Alena

Reagovat
ADM

Dúfam, že lavička pre Semeda znamená základ v LM, pretože Sergi je komickejší a komickejší

Reagovat
patas92

Masip

Reagovat
smazaný uživatel

Masip

Reagovat
Rattlesnake

zákrok sezóny.

Reagovat
ADM

Stegen má 5 lepších

Reagovat
Rattlesnake

ani ten reflex před týdnem proti Iňakimu nebyl lepší, ať mě psi sežerou.

Reagovat
ADM

proti Seville v lige tam vychytal vinkel, hned na to dorazku napr

Toto bolo skvele, ale predsa len to slo celkom blizko brankara a v idealnej vyske..

Reagovat
Rattlesnake

volej z pěti metrů na který regulerně musel reagovat (ne že by byl prostě nastřelen). na druhou stranu stegen má takový zákroky, jako proti seville dva tři na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Princ

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb je lepší, už vidím dokonce zrychlené kroky

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé skvělá skrytá příhra

Reagovat
ADM

Prince posila

Reagovat
smazaný uživatel

Prince špatně, pomalý

Reagovat
ADM

Teda čakal som od Kevina hocičo, ale až takto málo nie. Luis si zjavne nevydýchne tak ľahko.. Malcom na hrote nemôže byť horší, i keď pravidelne nedáva tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem od něj čekal přesně tohle nechápu proč tam je.

Reagovat
PP

Jako by tam byl Fresh Prince..

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné přivítání Luise

Reagovat
smazaný uživatel

Umí Roberto i něco jiného jak příhrávku dozadu?

Reagovat
Rattlesnake

přihrávku protihráči.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

To si už snad dělaj....

Reagovat
Switchback

Tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi kurva

Reagovat
ADM

Tak snáď tento rok nevypadneme už v osemfinále a dáme aspon to štvrť

Reagovat
patas92

Taková kosa

Reagovat
Cizinkx

Barcelona nemá momentálně utočníka, nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Messi vyhecoval diváky ale měl pravdu, faul jasný

Reagovat
Footballer

Ten Suarez zkazí všechno!!! Všechno!!

Reagovat
ADM

Bože vystrel Aleňa, ved to vieš, čo si zasratý

Reagovat
gonzalesl_is_back

Suarez

Reagovat
Rattlesnake

luisito ty si kráva

Reagovat
Cizinkx

Suarez 10 minut na hřišti a zesere všechno na co šáhne

Reagovat
ADM

Prince pre zmenu ani nebol pri lopte... To sú zase sračky, úplne sa zmenil náš pohyb aj ofenzívny výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Sorry ale skvěle jste začali od začátku 2 půle. Měl jsem takový pocit rozhodně to bylo lepší. To co zahodil je do očí bijící. Ale když Vám to stačí že změní pohyb a posere pár tutovek, což Vám muže v důležitějších zápasech spíš uškodit než pomoct, ale tak mě je to jedno :).

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

a taky prinesl silene oziveni...

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se Princovi, jde to na devítce zahrát o dost hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde

Reagovat
smazaný uživatel

V létě to chce nový hrot a né jako backup za Luise, ale jasnou jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsem tady ještě nečetl, zajímavá myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Už se modlíš za úterek?

Reagovat
smazaný uživatel

Modlím se, abych zápas co zápas nečetl stále stejné věty. Každý týden dejá vu, vy ty věty máte snad někde zkopírované ve Wordu a jenom mačkáte crtl+v. Komu tím prospějete tvl? LAM, ty atd. pořád dokola, slovo od slova. Znak lenosti přemýšlet nad věcmi hlouběji, znak lenosti psát nebo znak nízkého intelektu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácaš, ukaž mi kde něco píšu v posledních zápasech. Komu prospíváš ty, neustálými posměšky, které máš zase ty nakopírované ve Wordu? Ty hlubokomysliteli.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho jako bys chtel?? jovice

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Klokanometa, je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

ne fakt koho? nevim snad o nikom dostupnem, kdo by mohl byt na jeho urovni..

Reagovat
smazaný uživatel

Tech tady mluví o Lauratovi, Jovic, Werner.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo (btw je to lautaro a pomalu si nekopl ani v interu.. kandidat na jasnou jednicku jak delany)

Reagovat
Footballer

Od 60.min hrajem o 10... I když ani předtím to s Princem nebylo o moc lepší takže celý zápas v podstatě bez útočníka

Reagovat
ADM

Vy ste blázni

Reagovat
PP

Chudák Dembele dneska.. o parník nad ostatníma (s Piquem), radost sledovat.

Reagovat
2miguel1

Som na 1000% presvečeny, ze to v LM bude uplne ina Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Musí, jinak je to v prdeli

Reagovat
Dr. Admess

Ale tak hlavně že Ernestovi prodloužili smlouvu za tuhle frašku...

Reagovat
ADM

Zdá sa mi alebo Coutinho ešte nebol pri lopte?

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
ADM

Uff tak ale pekne to vynahradil

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ADM

No ked som to písal, tak 10 minut nebol pri lopte..

Reagovat
Jordi Alba

Poslední střelou tomu dal korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sua udělal penaltu hehe

Reagovat
Footballer

já myslel, že to byl faul na Coutinha... Ale pěkná narážečka Suareze, to se musí uznat

Reagovat
Coutinho10

to oni bohuzel nevidej no

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Nemožné aby dal Leo dve penalty v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný, že nedá...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Masip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš zkazil moju předpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to v létě nové pravé křídlo...a nemyslím backup za Messiho, ale někoho lepšího, jasnou jedničku.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Co

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neuvěřitenej pablb to není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

swap za mchitarjana

Reagovat
gonzalesl_is_back

To mi neříkejte, že je možný hrát tak špatně na takový úrovni jako dnes Suarez. Ten musel bejt včera chlastat.

Reagovat
ADM

Suarez čo to dnes vidím od celeho tímu, snád snivam

Reagovat
Rattlesnake

on je regulerně na drogách

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani neni mozne toto. nicmene v druhem polocase o dost zabavne a messi krome zakonceni vyborny

Reagovat
PP

Messi výborný?? Skoro nejhorší na hřišti..

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podivej, kolik vytvoril sanci a v kolika sam byl..

Reagovat
PP

které si sám neskutečným sobčením pokaždé dojebal.. čest této poslední akci..

Reagovat
smazaný uživatel

sobcenim vytvoril ty dalsi asi 4 tutovky? navic o zakonceni jsem psal, takze brecis na spatnem hrobe..

Reagovat
Jordi Alba

Přišlo mi, že byl s Valverdem dohodlej, že za rozhodnutýho bude střídat, tak se to snažil rozhodnout sám co nejdřív.

Reagovat
ADM

Tak to by mal začať chodiť na druhé polčasy, lebo v prvom rozhodujeme jeden z 10 zápasov

Reagovat
valloire

bože, taková zaslepenost

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ten zapas ani nevidel, tak tady nehodnot ostatni demente. v prvnim polocase hral hrozne ve vsem a sam jsem to napsal, ale tvoje selektivni mysl, neni asi ani schopna cist.

Reagovat
valloire

neomarxistickej vodpade, všechny tvoje výplody nečtu

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt vsechno a kazdeho musis onalepkovat, abys mohl.fungovat co? hlupak no a jeste mas tu drzost nekomu rikat, ze vidi svet cernobile

Reagovat
valloire

na tebe mi to stačí a máš tu špatnej smajlík.... ....Lol Manny

Reagovat
ADM

Ak si vypol po prvom polčase, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Lol ty jsi dobrý debil

Reagovat
Murena

To není možný

Reagovat
patas92

4 na 2 a on nahraje Suarezovi

Reagovat
Footballer

asi tak, jasná Messiho chyba

Reagovat
ADM

chlapci, stačí na dnes, mám dosť

Reagovat
patas92

Coutinho tomu dal korunu

Reagovat
Coutinho10

radeji tak, nez nejaky protiutok

Reagovat
Mass

Střílel na holuba?

Reagovat
ADM

Na parkovisko

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec, tohle nemá cenu

Reagovat
Switchback

Leoš dnes jak zfetovanej, nechápu proč to nenahrával na druhou stranu, tam běžel úplně někdo volnej ............

Reagovat
Dr. Admess

To naopak vyřešil moc dobře, všichni čekali, že to právě dá Rakiticovi... Luis byl i v mnohem lepší pozici...

Reagovat
smazaný uživatel

z te strany to bylo blokovane

Reagovat
ADM

Chcel ho naladiť pred LM, naladil nás..

Reagovat
Messiáš

Suarez, omg. Coutinho mě dneska hodně baví

Reagovat
smazaný uživatel

to musija dělat schválně, to jinak neni možné

Reagovat
Coutinho10

vysvobozujici konec

Reagovat
ADM

Tak sme dnes pošetrili teda, kludná výhra

Neuveriteľné ako nás 4. sezónu po sebe úplne zošrotoval nahustený program Copy. Ak sa rýchlo nenaladíme na správnu vlnu, v LM to bude stará pesnička

Reagovat
CHONG

Škoda, že Messi nedojebal i tu první penaltu, ale na základě zdejších komentářů jsem si pustil druhý poločas a musím říct, že taková Barca se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, důležitá výhra v nedůležitém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Už más rozepsanej komentář jak si Valverde povodil hejtry?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, šlo o výhru, čekala se výhra, výhra je tam, nic jiného mě dnes nezajímá. Splněný úkol po špatném výkonu je cennější než splněný úkol po dobrém výkonu. Nebo bys byl spokojenější s remízou?

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu s předposledním týmem? To bych si pro Valverdeho hlavu dojel osobně.

Reagovat
Mass

Splněný úkol po dobrym výkonu je cennější ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem přirovnání k "úkolu", jako něčemu, co je třeba udělat a jedno jakým způsobem. Lepší by bylo samozřejmě vést 3:0 po poločase, ale když to nefungovalo, je taková umaštěná výhra s nesoustředěnými hráči cenná, protože jde hlavně o titul. Fotbal není krasobruslení, jak by řekl valloár.

Reagovat
Mass

Tak to si asi nerozumíme. Proto sem slávista, já sem vždycky měl radši druhý místo po pěkný hře, než titul po dotlačenejch výhrách jako Sparta.

Reagovat
ciernyribiz

Hanba

Reagovat
Visca el barca

Dneska to bylo vcelku vtipný Potěšil mě Couts, byl daleko svižnější. Jen škoda, že mu naši paliči skoro nepřihrávali.

Reagovat
Visca el barca

Pohybově to bylo od nás ok. To je pro mě mnohem duležitější než ty zahozený šance.

Reagovat
smazaný uživatel

My od toho Lyonu dostaneme solidně přes p*ču

Reagovat
smazaný uživatel

Bát se Lyonu...takové fanouškovství miluju Radši budu čekat úžasný výkon a potom budu zklamaný, než předem sýčkovat a potom machrovat, že jsem to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych rád očekával úžasný výkon ale v hloubi duše vím že to bude další bramboračka prostě momentálně hrajeme strašně a je třeba si to přiznat a ve výsledku když od toho zápasu nečekám nic tak na konci nejsem ani zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas vím, že je u nás obrovský rozdíl, když jdeme zápas jenom nějak odkopat a když hrajeme na 100%.

Reagovat
ADM

Ale ťažko sa potom naladuje na 100%, keď sme tak od odvety so Sevillou nehrali.

Reagovat
blaugrana

Tak to si potom libujes v sklamavani sa, kedze 95 % zapasov je totalna bolest pre oci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mě nebaví pořád řešit jestli to teda hezké už je nebo není...mě baví každý zápas Barcy, protože tomu týmu fandím 12 let a mám k němu vztah. Kdybych čuměl na MU, tak mě to samozřejmě bavit nebude a budu zápasy vypínat v půlce, protože mě ten tým nezajímá. Ale tohle je přece něco jiného, ne? Ze zápasu na zápas se stejně nic nezmění, tak proč bych měl pořád dokola brečet? Fakt nechápu vaši mentalitu.

Reagovat
CHONG

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Sni dál.

Reagovat
Visca el barca

Asi tak no

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mass

To zas ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To si tady všichni mysli, že s Lyonem budeme hrát jako s Valladolidem? Koukněte se na zápas s Tottenhamem. Tři zápasy předním jsme nevyhráli a pak jsem přejeli Totáč 4:2. Motivace na LM je v týmu velká. Podle mě to včera prostě odflákli.

Reagovat
TrueCommunist

Já bych se nejvíc obával toho, že Messi bude zase neviditelnej, jako ve většině velkejch zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

Cože

Reagovat
smazaný uživatel

unoboss tvrdí, že jsme hráli na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Já tvrdím, že jsem hráli sračku a já sračky nerad, toť vše.

Reagovat
Anacron

Courtois - Odriozola - Ramos - Varane - Marcelo - Ceballos - Casemiro - Kroos -Lucas - Benzema - Asensio

Pěkná sestava, ale Karim mohl zůstat sedět aby si odpočinul a Mariano se rozehrát. A Isco není ani na lavičce

Reagovat
misinho7

Isco je este zraneny. Zostava dobra Vinco dostane odpocinok tak isto ako Luka a Dani. Taktiez ho mohol dostat aj Karim....snad co najskor rozhodneme a on bude striedat

Reagovat
Anacron

Aha tak to jsem nezaregistroval toho Isca. Ale stejně by nehrál no

Reagovat
Raul=Real

Toho Mariana tam teda mohol dat konecne od zaciatku Karim hraje uplne vsetko

Reagovat
Magic player

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, La Ligu už sledujem nejaký ten rok, ale hlavného rozhodcu v zápase RM - Girona vidím po prvýkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Mallenca za VAR asi netreba predstavovať

Reagovat
Anacron

Pěknej zákrok

Reagovat
r3

Mate niekto dobre odporucanie na HD streams? Kedze soccerstreams na reddite su mrtve

Reagovat
smazaný uživatel

Caseeeeeee

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes by tomu slusal Mariano. Snad ho tam da uz niekedy v 50 min

Reagovat
Mateo16

Real Madrid se údajně pokusí v létě znovu přesvědčit k přestupu Brazilce Neymara z Paris St. Germain, což by potažmo znamenalo, že Real už nebude usilovat o Edena Hazarda z Chelsea. Píše o tom britský deník The Times. (thetimes.co.uk)

Reagovat
misinho7

Reagovat
Anacron

To by bylo horší než odchod Ronalda. Ale nedivil bych se tomu. Pérez je prostě dementní.

Reagovat
Mateo16

Dementne je to hypovanie Edena. Uplne kazdy sudny clovek musi uznat ze Neymar je o mnoho lepsi hrac a to ako sa prezentuje je tragedia ale to bol aj u Cristiana.

Reagovat
Anacron

No a co že je lepší hráč? to mám kvůli fotbalovejm schopnostem přehlížet to, že je to totální odpad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ti taky tak vadil?

Reagovat
misinho7

hypovanie edena su dvaja hraci a to Messi a Cris ..za nimi ide Neymar a tak Hazard ..to ze je Hazard mozno o trosku slabsi nemeni nic na tom ze je pre nas urcite lepsi ako Neymar

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Si pamatuju jak si pod kazdy clanek s nim psal opak a psal jak nejde k vam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To by bylo super, ono nestačí, že bude stát neskutečnou raketu, a že je to totální Simple Jack, kterému stačí, aby fotrovi došly prachy na kurvy a je schopný za rok trucovat o přestup, ale navíc se z něj stává solidní skleněnka, to zase bude kup.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Víš o tom, že Hazard má v Lize mistrů za celou kariéru 8 (slovy osm) gólů? Míň než třeba Piqué nebo zhruba polovinu toho, co má Mbappé ve dvaceti letech. A vzhledem k tomu, že liga je jenom kvalifikací na Ligu mistrů, jak sám říkáš... Kde se stala chyba v tvý teorii, že máš o něj takový zájem?

Reagovat
valloire

Já ho taky neberu jako nějakýho velkýho střelce, ale jako tvůrce hry a excelentního nahrávače.

Reagovat
janinho

Reagovat
Manik...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mateo16

Ak stale Marcos > Casemiro tak ja uz neviem

Reagovat
CR7RONALDO

Casemiro vo forme je lepší, len problém je ten, že túto sezónu často tú formu nemal.

Reagovat
misinho7

dnes udrzba, ale tak vyhravame to je fajn neviem ani koho by som dnes zatial vyzdvihol, mozno Case, Marco sa celkom snazi po tej lavej strane mal celkom pekne kombinacie ale stale mi od neho chyba to take ze zoberiem to na seba a skusim

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo se taky dost snaží

Reagovat
CHONG

Hlavně bych tam hned poslal Mariana.

Reagovat
valloire

Nafilmovaný penaltičky, který genius ani nedá a stejně se třeseme o výhru s Vallablabla. Takhle se ta liga vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

On ji daĺ.

Reagovat
Ranoth

lenze oni aspon udrzali 0, vy ste taky srači ze doma dostanete 2 od GIRONY a prehrate na čele s bezmozgom Ramosom

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

co se tu vysíráš?

Reagovat
db18

10:21 Dům Boatenga navštívili zloději.

13:15: Boatenga vykradli.

Skoro 3 hodiny jsem si myslel, že přišli jenom na kafe.

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle snad musí být jasná červená, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Čo? Kto? Za čo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ramos - zmaření jasný gólový šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Při fotbale vyloučí rozhodčí hráče, pokud se hráč dopustí jednoho z následujících přestupků:[1]

Zabrání soupeřovu družstvu v dosažení branky nebo zmaří jeho zjevnou brankovou příležitost tím, že úmyslně zahraje míč rukou (netýká se brankáře v jeho vlastním pokutovém území).

Myslím, že to byl vyloučen Carvahal minulý rok v Clasicu.

Reagovat
X-bano-X

Pockaj si na Janinha, ten ma pravidla preluskane spredu aj odzadu. Ved to nie je tak hruba kniha, vysvetli ti co a ako

Reagovat
Murena

Nechápu, že ji nedostal. Naprosto jednoznačná.

Reagovat
vilp

Tak přece.

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas

Reagovat
Mateo16

O tych par zapasoch ktore vypadali k svetu sa teraz dostava stara dobra Ancelottiho rovnica.

Ak utavis zakladnu 11stk, ono sa ti to raz vrati. To muzstvo po fyzickej stranke je teraz horsie a horsie Ta liga sa tento rok neda vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
CHONG

Bohužel zaslouženě, hrozně statický výkon a fakt nechápu na co Solari čeká s tím Marianem.

Reagovat
Mateo16

Co ta Girona dnes neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Girona 13 zápasů bez výhry

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně povodil Casemira

Reagovat
Raul=Real

Dementi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánsko drtí Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Ajax neumí zakončovat aspoň jako Girona

Reagovat
smazaný uživatel

"treba len strpiet tuto sezonu, desatrocie dokazujeme ze sme najlepsi. Posledne 4 sezony vsak nemame supera. Sme v druhej tretine sezony a mame celosezonne najvyssi nadskok a pritom hrame na 40% svojich moznosti.

Atletico a Real hraju na 100% svojich moznosti, no ako som spominal, su cajovi - neda sa hrat stale na 1:0 a neda sa hrat kvaltiny futbal bez kvalitnych hracov alebo s hracmi davno za svojim vrcholom."

ako môže byť culé taký ******

Reagovat
smazaný uživatel

Na zákldě zdejších komentářů jsem si pustil druhý poločas a musím říct, že takový Real se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si to pustil asi až v 75. Když jsem tu to četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ale lžeš

Reagovat
smazaný uživatel

za reakci

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Reagovat
Murena

Ramos

Reagovat
Kixi Syhimour

Tu si dal schválně

Reagovat
Raul=Real

Netrafil ho niee

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ani nešlo o to jestli ho trefil nebo ne. Dostal druhou žlutou za nebezpečnou hru ne za faul.

Reagovat
Raul=Real

to mi je jasne, len som nevidel opakovacku

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Girony to kvalitne prihral

Reagovat
Malresi

Jako sorry kamarati z Madridu, ale co je jako tohle? Minuly tyzden hrala s Gironou lepšie aj Huesca a to uz je co povedat. Neskutocne staticky vykon... to je na pokuty. A prave, ked sa zdalo, ze Barcu mozete potrapit.

Reagovat
TrueCommunist

Real je tenhle rok heozně slabej, může být rád, že porazil Ajax, ikdyž to klidně mohlo skončit 4:2 pro Ajax

Reagovat
kaja900

Fanousek arsenalu bude o nekom psat ze je slabej

Reagovat
TrueCommunist

Tak Arsenalu se nedaří už dlouho, ale já si to klidně priznam, kdyz uhrajeme Top 4, tak to bude obrovsky vitezsvi..

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, ale neuhrajete ho

Reagovat
tunkic

nezbyva nez verit

Reagovat
Kixi Syhimour

Marcelo mi poslední dobou připomíná Morena

Reagovat
smazaný uživatel

hehe a má to buzík zase bude říkat, že neměl jinou možnost?

Reagovat
Anacron

No tak alespoň tomu dal Ramos komickou tečku

Reagovat
Kixi Syhimour

Thibouat

Reagovat
20fredy20

To su strasni komici real kazda navsteva v pokutovom uzemi ziadaju penaltu, prefarbeny cigan v 5 metrovom ofsajde ked to odmava zacne protestovat, bale 3 metrovy ofsajd hra akoby sa nechumelilo ked odmava tak sa cuduje , v lige majstrov to prechadza v lige opat po pol sezony 20 bodov bude strata tam rozhodcu nemozu urobit kazdy zapas

Reagovat
Ranoth

Ronaldo a Zidane mali rozum ze vypadli s takej zumpy

Reagovat
kaja900

Zumpa je tvuj liverpool mozna tak

Reagovat
Bastaron

Reagovat
misinho7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak je to s tím útokem na titul? Zvýšili jsme náskok o jeden bod a stejně bude pořád někdo brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde si povodil hejtry a hodil neco do pití hráčům Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, předběhls mě...aspoň, že to přiznáš. Ještě počkám na LAMa, ten před pár dny chválil Solariho jako úžasného trenéra, jehož práce je vidět už po dvou měsících.

Reagovat
Visca el barca

Real

Reagovat
valloire

Nám tu penaltičku nepískne, proti ano, vyloučí Kapitána. Jako jo, ale Barcičce by se to nestalo. Takhle se ta liga vyhrává. Kopeme si tak 40 penalt, proti 1, červený nám nedávaj. Jebat celou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20fredy20

Ligu majstrov date , tam vam 3 metrove ofsajdy budu prechadzat v pohode a aj penalticky budu

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

jako se pískali vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v lize máte stejně penalt jako Barcelona

Reagovat
valloire

tak se koukni na dlouhodobou statističku

Reagovat
loki5

Za posledních 10 let v lize Barca 83 a Real 93.

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 5 sezón, nepočítaje probíhající sezónu, má Barcelona o celý 1 gól z penalt víc než Real.

Za posledních 10 sezón to je 65-66 pro Real.

Reagovat
loki5

Ale v roce 1935 ty bylo naopak :-D

Reagovat
valloire

to určitě ne, 59-51 od sezony 13-14 v lize....no čekal jsem větší rozdíl, žiju v tý sezoně, kdy jste jich kopali pouhých 19

Reagovat
smazaný uživatel

Bral jsem to ze statistik tady na EF tak si to projdi a uvidíš.

A přidávám jeden zajímavý článek:

https://spanelskyfotbal.cz/clanky/real-madrid-dal-v-poslednich-10-letech-nejvice-golu-z-penalt-ze-vsech-tymu-elitnich-lig?mode=reply&parent=174914

Reagovat
valloire

Transfermarket. No ale řekni mi jedinej tým, proti kterýmu se rok nekopala penalta. Můžeš si udělat v podstatě jakejkoliv zákrok, můžeš hrát na hranici pravidel i za ní a nedostaneš ani red ani se neodpíská penalta. Jo, to se to pak hraje. A pak teda prohlásí Shakira, že ví jak to funguje.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak zijes v minulosti a ve tvych hloupych predstavach

Reagovat
valloire

2 roky dozadu kavárno

Reagovat
Anacron

A kolik k tomu těch penalt Barca nedala? Nebo to je statistika i s neproměněnýma penaltama? Hlavně že penaldo a takový a ve výsledku je těch penalt úplně stejně.

Reagovat
valloire

59-51 pro klauny jsou všechny pecky.

Reagovat
smazaný uživatel

A za posledních 10 let je to 91-85 pro Madrid Teď si jenom vybrat komu se co hodí víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A která se ti momentálně hodí? Počet penalt v tomhle kole hádám

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

Jasná věc.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladino10

Reagovat
Diego2

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď už to unobossovi LAMovi navzdory můžu říct: Valverde si opět povodil hejtry

Reagovat
kaja900

Jestli vam staci zase jen liga tak to jo ale myslim ze ostatni chteji i ligu mistru a tam to je s valverdem bez sance, takze chapu ostatni ze ho tam nechteji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale noták stačí jenom Boss...

Jinak Valverde genius, hezky to dneska Realu překazil.

Reagovat
CHONG

Zasloužená prohra. Musím říct, že po derby se mi začala do hlavy vkrádat myšlenka, že jsem možná Solarimu křivdil, že by možná opravdu mohl být slušným trenérem a člověkem schopným Real vést, ale po tomhle týdnu mě ta myšlenka teda zase rychle opustila.

Reagovat
Raul=Real

asi tak

Reagovat
20fredy20

Mal by si trenovat ty

Reagovat
CHONG

Díky za důvěru, ale stačil by mi Max.

Reagovat
X-bano-X

Nj strasidla uz mate, chyba len pehavy Max

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
Ed_Hazard

Bolo to az tak zle herne? Co tam robil Case a Marcelo pri druhom gole? Prvy gol tiez zmatky v obrane

Reagovat
r3

Reagovat
gonzalesl_is_back

Sic to byla druhý poločas tragédie, jsem rád, že zrovna Girona ukořistila body a doufám, že nesestoupí. Hrajou sympatickej fotbal. A my máme o čem přemýšlet ;)

Reagovat
valloire

Jestlipak taky Pique zatleskal Tebasovi včera?

Reagovat
smazaný uživatel

Lo celso bude v létě asi žhavé zboží co ? Kolik muže mít cenu cca ?

Reagovat
Vincent Vegan

Betis má opci na ca. 22m

Reagovat
smazaný uživatel

a je možné , že ho Betis koupí a obratem prodá ?

Reagovat
Vincent Vegan

Tak jasně, že jo, ale to by jim asi někdo musel dát nějakou raketu.

I když pokud nebude aspoň EL, tak kdoví jestli nebude sám chtít jít.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
stas87

Lahoz mohol Laineza kludne vysypat, to bol hnusny faul zozadu bez moznosti trafit loptu.

Reagovat
ADM

Lahoz väčšinou vylučuje, len keď ho slovne urazíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele