LaLiga - preview 2. kola

19.09.2020, 08:49, aktualizováno 20.09.2020, 09:25
Previews
Real Madrid měl minulý týden volno, vstup do sezony ho čeká až dnes a představí se přitom v San Sebastianu. V souboji nováčků poměří síly Huesca a Cádiz, Granada přivítá Deportivo Alavés...
SD Huesca - Cádiz CF  (neděle 16:00)
Na první ryze nováčkovský souboj jsme nemuseli čekat moc dlouho. Jeho hlavními aktéry se stanou týmy Huescy a hostí z Cádizu. Huesca v prvním kole příjemně překvapila a na domácí půdě Estadio El Alcoraz to v neděli odpoledne bude chtít potvrdit.

Pomoci jim v tom může i statistika, která jednoznačně hovoří ve prospěch domácího týmu. A je jedno, kdo tím domácím týmem zrovna je. Tradičně v souboji těchto dvou mužstev vítězí domácí tým, popřípadě maximálně remizuje. Za posledních deset let celkem pravidelných střetů mezi oběma tábory totiž hosté nevyhráli ani jednou. A upřímně, favoritem není hostující Cádiz ani nyní.

První kolo sehrály oba týmy a jednoznačně lépe z něj vyšla Huesca. Ta si totiž rozdělila body s Villarrealem, nad nímž ještě po pětadvacet minut před koncem vedla o jednu branku. Jenže pak se stejný hráč, který ji poslal do vedení, dopustil faulu ve vlastním vápně a následně nařízenou penaltu už střelec formátu Gerarda Morena bezpečně proměnil. Hůř ale nováček rozhodně nehrál a na svůj výkon mohl být hrdý.

A zkušený brankář Andrés Fernández si to dobře uvědomuje. "Myslím, že jsme v prvním kole odehráli velmi dobré utkání, vzhledem k tomu, že jsme nováček a hned na úvod jsme narazili na tak těžkého soupeře. Ale nezalekli jsme se ho a hráli přesně tak, jak jsme si řekli před zápasem. Mám z našeho týmu velmi dobrý pocit a pokud se příště vyvarujeme několika menších chyb v osobních soubojích, mohli bychom si odnést tři body. Což by se proti dalšímu nováčkovi určitě hodilo."

Huesce se povedlo odehrát utkání bez zranění, takže kádr je kompletní. Ani Cádiz nehlásí žádného nakaženého nebo zraněného. Ještě počátkem září měl nakažené tři, ale všichni tři už jsou testováni negativně.

Cádizu se vstup mezi španělskou elitu rozhodně nepovedl tak, jak by si přál. S Osasunou často ztrácel a po celou dobu byl horším týmem. Nakonec se jeho pasivita odrazila i na výsledku, neboť tým z Pamplony vyhrál 2:0. Cádiz je v neúplné tabulce zatím až na předposledním místě.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Penaloza, Pulido, Insua, Galan - Mikel Rico, Mosquera, Juan Carlos - Rafa Mir, Okazaki, Ferreiro
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Cifuentes - Iza, Cala, Mauro, Pacha - José Mari, Augusto - Salvi, Fernández, Nano Mesa - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.01 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Deportivo Alavés  (neděle 18:30)
Už je to několik let od doby, kdy se Deportivu Alavés povedlo nad Granadou vyhrát. Poslední dobou se navíc nenachází ve zrovna ideální formě. Granada naopak navázala přesně tam, kde skončila v minulé sezoně a první kolo zvládla.

Granada skončila v minulém ročníku na skvělém sedmém místě, které jí zaručilo předkolo Evropské ligy. To byl bezprecedentní úspěch, který v okolí klubu čekal opravdu málokdo. A tahle cesta pokračuje, protože ve čtvrtečním duelu Granada sehrála utkání s Teuta Durrës. S domácím týmem neměla slitování - nasázela mu pohodlně čtyři branky.

V rámci ligy začala Granada velmi dobře a možná až překvapivě snadno získala tři body i proti týmu, který byl favoritem. Baskického Bilbaa se ale Granada nezalekla a nasázela mu dvě branky, aniž by její obrana byla jedinkrát pokořena. O góly se postaralo duo Herrera a Milla, na což Baskové, ačkoli byli lepším týmem, nedokázali reagovat. I proto Granadě v neúplné tabulce po jednom odehraném utkání patří skvělé druhé místo.

Do domácího utkání na Estadio Nuevo Los Cármenes proto míří s optimismem. Mladý kolumbijský záložník Yangel Herrera k zápasu proti Alavésu poznamenal: "První kolo se nám povedlo možná ještě víc, než jsme čekali. S Bilbaem se rozhodně nehraje snadno, ale nezalekli jsme se toho a praktikovali to, co umíme nejlépe. Alavés pro nás bude další velkou zkouškou, protože hraje velmi tvrdě a sebevědomě. Musíme se dobře připravit a vyvarovat se individuálních chyb, pokud chceme vyhrát," dodal kmenový hráč Manchesteru City.

V novém tisíciletí se Granada s Deportivem utkala čtyřikrát a prohrála jen to první střetnutí z roku 2016, jinak se jí daří pravidelně brát tři body. Stále se však musí obejít bez zraněného Foulquiera. Deportivo postrádá pouze Xima Navarra.

Alavés plynule navázal na minulou sezonu, kterou zakončil depresivním debaklem 5:0 od Barcelony. V prvním kole měl výhodu domácí půdy a ještě v 90. minutě by bral bod, jenže v nastavení během poslední akce utkání rozhodl o třech bodech pro Real Betis Cristian Tello. Za deset posledních soutěžních utkání v rámci ligy vyhrál Depor jen jednou.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Carlos Neva, Duarte, Germán, Foulquier - Herrera, Angel Montoro, Milla - Machís, Soldado, Puertas
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ely, Laguardia, Lejuene - Edgar, Pina, Rioja, Battaglia, Pere Pons - Lucas Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.15 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Real Madrid  (neděle 21:00)
Těžkou premiéru v novém ročníku bude mít obhájce mistrovského titulu Real Madrid. První zápas ho zavede na horkou půdu Realu Sociedad. Bílý balet má opět ty nejvyšší ambice, cílí na všechny možné trofeje, a tak by si měl na Anoetě poradit.

"Tým je velmi rád, že se zase hraje a navíc se začíná proti dobrému týmu, kterým Real (Sociedad) je. Vždy víme, o co nám každý rok jde - to se nemění. Je to součást tohoto skvělého klubu," netajil se nejvyššími ambicemi Zidane. Real Madrid chce obhájit mistrovský titul, což se mu naposledy podařilo v letech 2007 a 2008. Královský klub je zároveň se 34 ligovými tituly nejúspěšnější.

Real Madrid ustálil kádr a navíc se konečně zbavil Garetha Balea, kterého pustil na hostování do Tottenhamu. Stejnou adresu zvolil i Sergio Reguilón, ten naposledy hostoval v Seville. Madridský gigant spoléhá na stávající sílu kádru i um Zinedina Zidana, který s milovaným klubem nepřestává sbírat trofeje.

Španělský mistr začne obhajobu na složité půdě stadionu Anoeta. Real Sociedad zažil úspěšnou sezonu, byť se do Ligy mistrů nakonec neprobojoval. Baskové budou hrát Evropskou ligu. Velkým úspěchem loňské sezony bylo stále ještě neodehrané finále Copa del Rey. Real Sociedad tam mimo jiné postoupil i přes Real Madrid, který dokonce zdolal na Santiago Bernabeu. "Každý rok je velmi těžkým protivníkem, neustále nám to ukazuje. Umí hrát fotbal, nepřestávají běhat a pokaždé chtějí být lepší," varoval kouč Madridu.

Real Sociedad už stihl odehrát první kolo a v něm si rozdělit body s Valladolidem za remízu 1:1. Valladolid v domácím prostředí vyhrál první poločas, ale Baskové prostřednictvím Roberta Lópeze vyrovnali.

Domácím bude chybět čtveřice Illarramendi, Sangalli, Merquelanz a Zubimendi. Kompletní nebude ani soupeř. Zidane ani na startu nové sezony nebude moci využít Edena Hazarda. Muž, který měl nahradit Cristiana Ronalda, stále laboruje se zraněním. Krom něho zůstávají na marodce Vázquez, Asensio, Isco a Mariano.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Llorente, Elustondo, Gorosabel - Merino, Guevara, López - Oyarzabal, Isak, Portu
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrić - Rodrygo, Benzema, Júnior
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 3.94 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - SD Eibar  (sobota 16:00)
Slavný a oceňovaný trenér Unai Emery nevykročil do angažmá ve Villarrealu zrovna ideálně, protože v úvodním kole si jeho celek neporadil s nováčkem. Na stadionu de la Cerámica ale budou mít jeho svěřenci další šanci už v sobotu, kdy hostí Eibar.

Emery se určitě těšil na to, že se v duelu s Huescou ukáže v tom nejlepším možném světle a že se jeho hráči budou fotbalem bavit. Jenže to tak nebylo. Proti nováčkovi ligy se Villarreal poměrně trápil a ani jeho hra nebyla zrovna nějak elektrizující. Aspoň bod nakonec Villarreal urval až ve druhém poločase díky penaltě Gerarda Morena. A trenér Emery dobře věděl, že jeho tým mohl odvést lepší práci.

V rozhovoru pro klubové stránky zmínil: "Nevedli jsme si úplně dobře. Některé situace jsme mohli řešit mnohem lépe a je škoda, že jsme se místy nechali soupeřem zatlačit. Klub jako Villarreal chce v zápasech dominovat a udávat tempo, ale teď tomu tak nebylo. Na druhou stranu je teprve začátek sezony a myslím, že i po fyzické stránce se teprve dostáváme do tempa. Věřím, že když několik maličkostí zpracujeme lépe, příště už vyhrajeme."

Ve výrazně nedokončené tabulce po prvním, neúplném kole, patří Villarrealu průběžná pátá příčka, což je umístění, které by na konci sezony nebylo zrovna negativní. Cílem Villarrealu i nadále zůstávají poháry a trenér Emery jako sebevědomý a ambiciózní trenér by určitě rád promluvil i do bojů o Ligu mistrů. V utkání s Eibarem by se mu mohlo povést získání prvních tří bodů, protože je fakt, že Eibaru se ve Villarrealu moc nedaří. Za posledních dvacet let zde vyhrál jen dvakrát.

Villarreal není kompletní a ještě nějakou dobu bude trvat, než se ukáže v plné síle. Mimo hru jsou Funes Mori, Moreno nebo Bacca. Eibar postrádá Arbillu s Ángelem. Papakouli Diop nesmí hrát kvůli kartám.

Ani Eibar v prvním kole nezískal tři body. Dokonce se mu nepovedlo dát ani jednu branku, takže si s Celtou Vigo jen rozdělil body. Utkání se neslo v hodně ospalém duchu a v 87. minutě byl vyloučen právě Diop.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Estupiñán - Chukwueze, Coquelin, Parejo, Gómez - Moreno, Alcácer
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Correa, Álvarez, Oliveira, Bigas - Leon, Recio, Edu, Kadzior - Kike, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.72 - 5.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - CA Osasuna  (sobota 18:30)
I druhé kolo nejvyšší španělské ligy bude značně omezené v počtu utkání. Čeká nás jen sedm duelů a druhý z nich proti sobě postaví Getafe s Osasunou. Zatímco hosté první kolo zvládli velmi dobře, pro domácí se právě nyní bude jednat o ligovou premiéru.

Getafe mělo hned na úvod hrát duel s Realem Madrid, jenže tento zápas byl odložen. To je ostatně něco, na co si zřejmě fanoušci i hráči budou muset zvyknout. Premiérové utkání pro Getafe tedy nastane až nyní. Výhodu domácího prostředí nevelikého stadionu Coliseum Alfonso Perez bude mužstvo z Getafe chtít využít už v sobotu od 18:30. A rozhodně bude mít co napravovat.

Mužstvo vedené trenérem Josém Bordalásem v minulé sezoně několikrát příjemně překvapilo a vypadalo to, že se mu povede udržet pohárové příčky. Jenže ten konec to celé zkazil. V posledních devíti ligových duelech dokázalo Getafe vyhrát jen jednou, kompletně ztratilo dech a také naději na poháry. Poslední dvě porážky, především nečekaná prohra s Levante, jej stála hodně draho, takže Getafe nakonec zakončilo sezonu až na osmém místě, o dva body za sedmou Granadou.

A trenér Bordalás věří, že tentokrát se jeho týmu povede lépe. "Moc nás mrzí, jak dopadla liga. Poté, co se soutěž dohrávala kvůli pandemii, jsme už nebyli ten tým, jaký jsme vybudovali na začátku sezony. Nic se nám nedařilo, psychicky ani fyzicky jsme na tom nebyli dobře a poháry zůstaly jen snem. Teď je tu ale nová sezona, posílili jsme a věřím, že je v našich možnostech uhrát lepší výsledky než v minulé sezoně."

Getafe se povedlo udržet Marca Cucurellu a navíc přivedlo útočníky Póvedu, Ünala a Camila Hernándeze. Navíc aktuálně nemá žádné zraněné. Osasuna na tohle naopak dost trpí. Mimo hru má hráče jako Ávila, Brandon, Cardona, Brašanac nebo García.

Přesto první duel nového ročníku Osasuna zvládla velmi dobře. Poradila si totiž s nováčkem z Cádizu, kterému dala dvě branky a nedostala ani jednu. Teď však bude stát proti nelichotivé bilanci, neboť v Getafe vyhrála jen jednou za posledních dvacet let.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Etxeita, Djené, Damiano - Arambarri, Maksimović, Nyom, Cucurella - Mata, Cucho
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Juan Cruz, Aridane, David Garcia, Nacho Vidal - Oier, Moncayola, Ruben Garcia, Roberto Torres - Adrian, Gallego
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.09 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Valencia CF  (sobota 21:00)
Celta Vigo i Valencia mohou být po prvních kolech spokojeny. Celestes remízou v Eibaru určitě získali a Los Che doma zvládli derby s Levante. Tentokrát se v sobotu postaví proti sobě a očekává se vyrovnaný průběh.

Oba celky skládají reparát za nepovedenou loňskou sezonu a minimálně s úvodním kolem mohou být spokojeny. Celta Vigo sice vyšla střelecky naprázdno v Eibaru, ale tolik jí to mrzet nemusí, má bod za výsledek 0:0. Ještě spokojenější jsou ve Valencii, protože Netopýři porazili v prestižním derby Levante 4:2.

Přitom budoucnost Valencie je v této sezoně nejistá. Klub oslabil, ovšem svých ambicí se nevzdává. "Tým jako Valencia musí bojovat o evropská místa. Toto je velmi speciální sezona, my se musíme zvednout, protože minulý rok byl pro nás velmi obtížný," prohlásil na stránkách klubu obránce Diakhaby. Tým před sezonou převzal trenér Javi Gracia a výhrou v derby si naklonil fanoušky na svojí stranu. Ti stále těžce kousají, že vedení propustilo trenéra Marcelina, kterého nahradil neúspěšný Albert Celades.

Celta Vigo se minulou sezonu zachraňovala a skončila na sedmnácté, tedy poslední nesestupové pozici. Podobnou sezonu ale nechtějí na Balaídos opakovat a rádi by hráli alespoň klidný střed. Vedení se podařilo udržet klíčové hráče v čele s Iagem Aspasem.

Celestes loni doma Valencii porazili 1:0 a stejným výsledkem skončil i duel na Mestalle, tentokrát ve prospěch Los Che. Vzájemná bilance z posledních let je vyrovnaná a zápas nemá jednoznačného favorita.

Domácí se budou muset obejít bez dua Sergio Álvarez, Rubén Blanco, oba mají zdravotní potíže. Kompletní nebudou ani Los Che, trenér Javi Gracia musí oželet starty Eliaquima Mangaly, Jaspera Cillessena a Carlose Solera.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Olaza, Araújo, Aidoo, Mallo - Yokuslu, Tapia - Nolito, Méndez, Mor - Aspas
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Wass, Paulista, Diakhaby, Gayá - Račić, Kondogbia - Musah, Kang-In, Vallejo - Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.37 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Valencia CF11004:23
2.Granada CF11002:03
 CA Osasuna11002:03
4.Real Betis11001:03
5.Villarreal CF10101:11
 Real Sociedad10101:11
 Real Valladolid10101:11
 SD Huesca10101:11
9.Celta Vigo10100:01
 SD Eibar10100:01
11.Real Madrid00000:00
 Getafe CF00000:00
 Elche CF00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Sevilla FC00000:00
 Atlético Madrid00000:00
17.Deportivo Alavés10010:10
18.Levante UD10012:40
19.Cádiz CF10010:20
 Athletic Bilbao10010:20
Zbývající zápasy
20.09. 17:00Levante UD - Atlético Madrid (zápas odložen)
20.09. 17:00Sevilla FC - Elche CF (zápas odložen)
21.09. 21:00Real Betis - Real Valladolid
06.01. 00:00Athletic Bilbao - FC Barcelona

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (170)

Přidat komentář
Visca el barca

Jak moc reálný je prodej Semeda? Za něj by mohl přijít Garcia i Dest.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám v to doufat. Mendesovi Wolves mají peníze i místo, tak snad nám jednou udělá službu, když už máme zapotřebí s ním držet dobrý vztahy. Na oplátku mu můžeme udělat nový kontrakt pro jeho jedinýho klienta, který by mu u nás zbyl .

Reagovat
el Principito

a to je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ansu Fati, ačkoliv to ještě asi není ofiko, tak už se kolem něj dost motá a podle všeho bude jeho novým agentem.

Reagovat
el Principito

aha, díky

Reagovat
valloire

výborně, nick pravdivý máš charakter nedohodli jsme se na délce používání....celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Realnejsi by bylo, ze prodame Semeda a obratem koupíme Wijnalduma. Dest kejvne Bayernu (celkem pochopitelně) a Garcia přijde až příští rok

Reagovat
Tombull

Vidim to podobně,jen s tím rozdílem,že Garcia nakonec prodlouží. A my skončíme s nějakým brazilským supertalentem ala Gustavo Maia,který mimochodem nemám dle vyjádření Pimienty ani na béčko a stál 4,5 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/culesofkerala/status/1305179832159031296?s=21

Tady je celkem pěkný shrnutí těch “talentů” .

Reagovat
blaugrana

Pre zaujimavost....na tieto brazilske klenoty sa od roku 2012 minulo 500 milionov. Jedine Neymar sa ukazal ako trefa do cierneho. Zvysnych 400 mega do vzduchu....to, ako sa plytva prachmi v Barce, to sa len tak nevidi.

Reagovat
blaugrana

tak som sa ojebal...:D

Reagovat
valloire

za autosex se nestyď

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho jsme měli dávat nabídky na Aaronse z Norwiche, takže to bude mezi ním a Destem, pokud se teda podaří udat Semeda. Wijnaldum je snad pasé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nasledovanýho ani jednoho z nich ale pokud se nepletu tak se Bayern motal i kolem Aaronse a jejich skautingu celkem věřím Tak jak tak povazuju krajní beky za prioritu..

Reagovat
el Principito

Riqui neni v nominaci na Gamper

Reagovat
blaugrana

nechapem...

Reagovat
Tombull

Možná má nějaký drobný svalový problém a nechtěli riskovat,uvidíme jak se vyjádří Koeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman ho prý odepsal.

Reagovat
Tombull

Co to je zase blbost s Riquim,oni ho chtěji fakt vyhnat......

Reagovat
Tombull

Contamos en

@rac1

en el

@vialliure

vialliure

Ronald Koeman ha comunicado a Riqui Puig que no cuenta con él.

Lo mejor buscar una salida para el de Matadepera

Koeman nepočítá s Riquim....... To je snad nějaká sranda,natěšení na novou sezonu pomalu vyprchává.

Reagovat
Messiáš

Tohle je katastofa. Bylo mi jasne, ze Pjanice budou chtit co nejdrive zaclenit, ale vlastne vubec nechapu, proc se ukazalo na nej...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkám ještě na potvrzení z nějakýho dalšího a důvěryhodnějšího zdroje, ale pokud je to pravda, tak je Koeman absolutní idiot .

Reagovat
patas92

Jestli to je pravda, tak snad ty blbečky nenapadne poslat ho pryč natrvalo

Reagovat
Messiáš

Za rok mu končí smlouva... Tímhle jednáním si jej k prodloužení určitě nepřibližujeme. Béčko je ve třetí lize.. i z prodeje (panebože ) by nebylo nic závratného. Podle mě má potenciál být nejlepším záložníkem na světě, jestli tohle nevidí Koeman, tak je to fakt smutný

Reagovat
valloire

co to? nejlepší záložník světa?

Reagovat
Messiáš

Má potenciál na to být, momentálně není , byť bych se nebál říct, že naším nejlepším už dost možná je

Reagovat
valloire

trochu se prober, to že občas hraje za barcu a je mladej, z něho nedělá budoucího nej záložníka

Reagovat
technecium

Ty senilní jelito, chápeš, že on ten potenciál má, protoze je v porovnání s dnešní nudnou generaci hráčů geniální?

Reagovat
valloire

Kdo je u tebe senilní jelito ty kundále vod moře? Geniálního hráče si představuju jinak než nějakýho Puiga co vyšel z Masie a proto ty vole to je bůh...

Reagovat
smazaný uživatel

lmao

Reagovat
LAM

Velká blbost.Hr8l v obouch zápasech a včéra se fotil vedle Kemana s titulkem Koemanúv projekt,abz mu potom oznámil,že s nim nepočítá.Asi i sám musí tušit,že bz si to u fans hodnê posral.

Reagovat
Majk91

budem dúfať, že Riqui má len nejaké menšie zranenie kvôli ktorému nie je nominovaný a média to začali klasicky zbytočne nafukovať. Ale pri súčasnej Barcelone ma už absolútne nič neprekvapí.

Reagovat
Gazdo

Ved je to logicke nie je to holandan nema tam co hladat

Reagovat
Gazdo

Ale nie zarty bokom pockajme si radsej na nieco ofiko pretoze toto je dost mozno velka kacica

Reagovat
Tombull

Koeman told Puig that he will have few minutes. He does not see him in the double pivot and he has other players. If he stays, Barça will give him 1st team number. For now, he doesn't want to leave. Interest came from a club but Barça believe he will stay per

@SiqueRodriguez

Reagovat
ADM

Som to hovoril. Nulová koncepcia. Manažment hasicov.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman už se vybarvuje. I slepý musel vidět, že ve druhé půlce sezony byl nejlepších záložníkem ve většině zápasů, kdy nastoupil...ale ne, raději si necháme zbytečné hráče jako sklo Rafinhu nebo Vidala, který bude už jenom horší

Reagovat
blaugrana

v 4231 prenho nema miesto, lebo sa dotiahol Pjanic, vedla neho bude davat De Jonga a na pohrote je Leos, Coutinho a teagicky Griezmann. Ak to skonci jeho odchodom, tak to bude hodne smutne.

Reagovat
CHONG

Jsem na nás hodně zvědavý, v rámci přestupáku se povedlo vše, co bylo potřeba - překopal se útok a zbytek týmu včetně Bordaláse se podařilo udržet, tak uvidíme, jak to bude večer vypadat. Vamos Geta!

Reagovat
smazaný uživatel

James hned golaso za Everton.

Reagovat
CHONG

Nečekaně, on je top, teda když ho trenér neignoruje.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

1+1 dnes nakoniec. Everton bude vierny kon ligy. Nebojim sa povedat ze budu robit prievam v boji o 4 miesto..

Reagovat
Ed_Hazard

*čierny kôň

Reagovat
smazaný uživatel

Mají slušný tým, ale ta zadní osa (gólman + stopeři) je úplně průměrná, to je bude stát spoustu bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

AS claims Koeman proritized Alena over Puig.

Pred cca 2 rokmi som tu vyjadril podobny nazor, tak mozno budem mat nakoniec pravdu...

Reagovat
Messiáš

Jen blázen může dát přednost průměrakovi Aleňovi před Riquim.

Reagovat
el Principito

někdo stream na gamper?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
el Principito

díky

Reagovat
el Principito

díky

Reagovat
Ed_Hazard

Fati je borec.

Reagovat
Ed_Hazard

Bale ofiko na ročné hosťovanie. Regui bol potvrdený tak hodinu dozadu.

Reagovat
blaugrana

takze revolucia je 4231...nuz, riadna je....Busquets a Roberto budu hrat zaklad...toto bude tragicka sezona

Reagovat
roman1978

Taky nechápu, proč hrají.

Reagovat
blaugrana

na to sa neda divat...proste nech tam da arauja, semeda, todiba, riquiho, trincaa...oni sa budu bit, nechaju tam dusu...hento sa fakt neda kukat....ved to je AC, ci United styl par rokov dozadu.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Visca el barca

Semeda fakt ne

Reagovat
blaugrana

urcite radsej on, nez sergi

Reagovat
Visca el barca

A nebreč furt. Seš hrozně negativní.

Reagovat
blaugrana

hrame uzasne, roberto, busquets a griezmann budu nasi tahuni a svet je uzasne miesto

Reagovat
Tombull

Ani jeden.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

mohol by tam skusit busquetsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Sergia bych vyhodil hned.S ním se moderní fotbal hrát prostě nedá.Sergiho bych bral jako dvojku na RB,základ ani náhodou.

Celkově pohyb zas o ničem,i když Koeman říkal jak makají na kondičce.Kdo se mě ale líbí je Coutinho.

Když vemu že tam máme do útoku jště Dembeleho a Trincaa,tak se dle mě dá ta ofenzíva poskládat dost slušně,horší je to směrem do zadu.

Reagovat
blaugrana

lenze on vidi griezmanna ako lidera, messi ma lavicu nepôjde a bus je ocividne jeho dalsi stavebny kamen...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho k mému velkému překvapení vypadá, že opravdu začal makat. Abych to ale nezakřikl.

Reagovat
2miguel1

Tam musi byt pohyb pohyb pohyb.

Takze Roberto Busquets Messi out

Reagovat
Messiáš

Achjooo, potrebuji jeste 2 goly. Makejte sakra

Reagovat
Messiáš

Dembele nezpracuje jedinej mic

Reagovat
blaugrana

druhy polcas zatial jedna basen...

Reagovat
Visca el barca

Já teda nevim, ale nedali jsme spíš dost šancí.

Reagovat
Majk91

Coutinho jediné pozitívum zápasu

Reagovat
Messiáš

Pjanic s Dembelem zatim tezce mimo

Reagovat
blaugrana

ked si clovek pozrie zaznam z ganperu zo sezony 08/09 a potom vidi toto, tak to je ako kybel studdnej vody z balkona

Reagovat
Tombull

První trofej už je doma.

Reagovat
roman1978

A mi se Dembele líbí. Trincao dneska nic moc. Pjanic, nikdy jsem ho moc nemusel. Pedri, skoro nebyl u balónu Roberto, klasika - nejhorší. Leo, bez zájmu. Griez, lepší se. Couts, nejlepší. Frenkie, zase nic moc. Bus, takove starobylé . Lenglet, horší než Araujo. Pique, nic moc. Alba, pije mi krev, ale asist. Neto, výborný. Ansu, zatím nemá na základ.

Reagovat
patas92

Leo, bez zájmu. Griez, lepší se

Reagovat
valloire

Leo má čas

Reagovat
LAM

Plusy

Zdá se mi,že se snažíme dostat rychleji do zakončení,hlavně ve druhý půli to vypadalo dobře.

Dneska jsme si vypracovali hromadu golovejch šancí,bohužel ale bez golů

Konečně máme hráče schopný hrát na křídlech,což by mohla bejt dobrá změna

Coutinho by v tomhle systému mohl bejt velmi platnej hráč.

Mínusy

Stále chvílema hrajeme hrozně pěší fotbal a přes Koemanovi projevy o kondičce zatim není nic vidět

Griezmann na hrotu není žádná výhra a hodně nám tenhle post habruje

Sergio nemůže hrát vedle De Jonga,protože pak je záloha pomalá a statická(zatim asi nejlepší na tomhle postě Alena)

Messi místa dost bez zájmu o hru.Snad v normálních zápasech bude hrát líp

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman: "I told Riqui that it would be difficult for him to get consistent minutes at Barça. Youngsters need to play continuously in order to improve. He has a huge future at Barcelona, so a loan deal might work for him."

Reagovat
LAM

Věechno bude záležet jak nakonec dopadne přestupák

Pokuď vemu jen zálohu a útok

De Jong(Sergio),Pjanic(Alena)Coutinho(Posila)-Dembele(Fati),Griezmann(Někdo),Messi(Trincao)

Zbývají Puig,Konrad,Pedri.Místo bude tak maximálně pro jednoho z nich.Jedině v případě,že by nakonec odešel Suarez,Rafinha,Vidal a nikdo nepřišel by tu jich mohlo zůstat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Vidal hotovo.

Reagovat
LAM

Odkuď je tahle informace?

Reagovat
smazaný uživatel

Je hotovo, zejtra snad ofiko, celou dobu se čekalo, až se Inter vypořádá s Godínem, jehož kontraktu se potřebovali zbavit. Ten už by měl být v Cagliari, takže cesta volná.

Reagovat
blaugrana

hej hej, uz je hotovo 3 tyzdne

Reagovat
blaugrana

hej hej, uz je hotovo 3 tyzdne

Reagovat
Tombull

Dostanem 1 mega Spolu s tím co jsme vidělali na Rakitičovi si můžem koupit leda tak Destovu pravou nohu.

Reagovat
Visca el barca

Furt lepší než Semedo

Reagovat
Ed_Hazard

Normálne som po dlhšej dobe natešený na večer. Dúfam ale, že to neopadne po zverejnení základnej jedenástky. A chcelo by to aspoň 15-20 min pre Odegaarda.

Reagovat
Raul=Real

Ziadne zmeny neocakavaj Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema Vinicius Jr.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim no. Akorat Mendy misto Marcela.

Reagovat
misinho7

na Martina sa strasne tesim..aj celkovo na zapas ale bojím sa ze to bude katastrofa

Reagovat
valloire

takový defetistický řeči se nebudou trpět soudruhu

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves are ‘one step away’ from signing Nelson Semedo. New bid submitted yesterday and Barça are now ready to accept.

Work in progress also on personal terms to be agreed.

On the next hours Barça are gonna sell Semedo to Wolves and Vidal to Inter Milan.

[Fabrizio Romano]

Částka by měla bejt neco kolem 40 mega euro, teď jenom ty prachy dobře investovat

Reagovat
Kluivert9

Což u Barcy nehrozí...

Reagovat
smazaný uživatel

No údajně by měla prodejem Semeda začít přetahovaná s Bayernem o Desta tak uvidíme..

Reagovat
patas92

Dest snad bude priorita. Po něm pak Garcia. Na Depaye vydělat prodeji Rafinhi, Todiba a Braithwaita

Reagovat
blaugrana

to by bolo pekne...este keby sa zakomponoval umtiti...

Reagovat
Petrinho17

Osobne si myslím, že Aarons by bola lepšia voľba ako Dest. Cena približne rovnaká (ak teda si informácie o záujme o Aaronsa pravdivé)

Reagovat
patas92

Ani jednoho jsem moc neviděl, takže nemůžu srovnat.

Reagovat
Tombull

Prodat Semeda a koupit Desta s Garciou, to je až moc dokonalý na tohle vedení,já mám obavu aby jsme neskončili s nějakym de Scigliem nebo podobným výmyslem. Todibovi bych dal šanci,je to univerzál a mohl by se hodit,ale vzhledem k tomu,že se s nim asi nepočítá,tak to jsou zbytečný starosti. Depay mě moc nebere,pokud se podaří střelit nepotřebný hráče,investoval bych do nějaký mladý devítky .

Reagovat
jitrnica

Dest ide do Bayerna.

Reagovat
Petrinho17

To vôbec nie je isté. Dest prijal podmienky Bayernu ale samotný Bayern nedojednal prestup s Ajaxom

Reagovat
loki5

Lol Wolves bude Portugalský tým už kompletně.

Reagovat
Rox

Tak Barcelona zatím neskutečná přestavba kádru, přesně jak vedení slibovalo. Odchody hráčů buď za nic nebo se to s nima ještě táhne. Odepsání Puiga. Změna formace, která by znamenala proti Bayernu už opravdu jasnou desítku. Posily teda nebudou, protože jednoduše nejsou prachy, ale na co umožnit Leovi odchod a přispět do kasy 160 mil na změnu kádru. Radši ze sebe udělat opět totální kretény .

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Case, Kroos, Modric, Odegaard, Rodrygo, Benzema

Reagovat
zasranej malíř

Místo Caseho je Vincek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, tak dokonce bez Casemira. Misto neho Vinicius.

Reagovat
Ed_Hazard

Odkial si to vyčítal? Až pred pár sekundami dal RM na oficiálnych stránkach zostavu.

Reagovat
Jordi Alba

Očividně někde jinde, když tam má toho Casemira.

Reagovat
Mateo16

Preco hra na LCM ,, snad iba preto že Case nie je na 100 fit

Reagovat
misinho7

sak to je pecka, sice case by mohol byt napr miesto Luku ale takto by to sedelo na 4-2-3-1

Reagovat
Ed_Hazard

Nuda celkom. Len neviem identifikvoať, či to je nevyhranosťou, či je to inpotenciou niečo vymyslieť, alebo niečim iným

Reagovat
misinho7

mne pride skor ta nevyhratost..skor je to take velmi slabe z oboch stran, taka otukavacka...snad sa to v druhom polcase rozbehne

Reagovat
blaugrana

Aspon je tsm energia a pohyb....Ramos to rozhodne.

Reagovat
Ed_Hazard

Ruka jasná, pecku by som ale za toto nepískal. Takže fajn, dáme ho tam z hry

Reagovat
Mateo16

To je bolehlav na to pozerať

Reagovat
teenz

Byt misto Karima Lewa, tak jsou tam dva goly a necekal bych, ze to nekdy povim, ale Kurtoa je naprostej frajer. Martin solidne nudnej.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, Marvin na plac.

Reagovat
misinho7

kto to je?

Reagovat
madridcan

zasielka od Raula

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem, iba machrujem. Meno som si prečítal na drese.

Reagovat
teenz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 deset minut do konce, penalta pro Real Zkurvrid uz se připravuje.................

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Hazard pokracovat ve vykonech z lonska tak nevidim nejmensi duvod proc mel startovat na ukor Viniciuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste, ze tvuj nazor je k ničemu, ozvi se, az budes mit trenérskou licenci.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Visca el barca

Vždyť byl hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Udajne nejlepší liga se zase ukazala Maximálně padlo v jednom zapase 3 goly v PL padlo trikrat 7 golu, jednou 6 golu, a pouze jednou min, nez tri goly Španělsko pojebane has dostalo ve vsem na frak Jeste chybi ta penalticka pro Real Zkurvrid

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

to je idiot

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Ses ztratil na Antarktidě v roce 2015 a teď tě vytáhli z ledu? Dnes už jen málokdo sebevědomě řekne o La Lize, že je nejlepší soutěží na světě. Ty soutěže se vyrovnaly. Ale v tom období mezi 2009-2018 jasně dominovala La Liga.

Reagovat
Rattlesnake

La Liga je nejlepší soutěž na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Necítím z té věty sebevědomí.

Reagovat
Rattlesnake

LA LIGA JE NEJLEPŠÍ SOUTĚŽ NA SVĚTĚ!!

už?

Reagovat
smazaný uživatel

To sis určitě nacvičil. Se nepočítá.

Reagovat
Rattlesnake

na faktu to ovšem nic nemění.

Reagovat
valloire

La Liga je nejlepší soutěž na světě. Možná je to tím kdo to prohlásil, ale ode mě to je jasný sebevědomí, ty podělanej vyjebanej zkurvysynu.

Reagovat
technecium

Reagovat
ttopi

A co z toho vlastně plyne? Fotbal má 2 důležité části - útok a obranu. Pokud někde padá hodně branek, je horší obrana, která nestačí na kvalitní útok. Pokud padá málo branek, je horší útok, na který dobrá obrana dobře reaguje.

Co z toho je lepší je otázkou vkusu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm takze dva typci z Castilly se dostanou na hriste pred Jovicem. Poslete ho nekam na hostovani, to nema cenu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Solidni skolka tam behala.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Robbie

Vinicius, Rodrygo na Real nemají, jenže oni tam nikoho jinýho nemají, útok to nefunguje,Benzema se strašně stahuje do křídla, on prostě nemá instinkt zabijáka kterýho Real potřebuje, nechápu ignorování Jovice na úkor Benzema,Říkejte si co chcete, ale Zidane dokud bude mít svoje koně tak se nikam nedostanou, střídání, Odegaard, Modric jdou ze hřiště a nahradí je Casemiro,Valvarde hráči který nevymyslí přihrávku, ty jsou možná tak dobrý na ten jeho zasranej beton

Reagovat
Phillipinho

Ten Zidane fakt obcas dela divny stridani

Reagovat
Ed_Hazard

Mám pocit, že zabudli ZZ povedať, že nehrajú priatelák. Riadne wtf dnes. Tie striedania doteraz nechápem.

Reagovat
valloire

Vítěz hattricku LM si může dělat jaký střídání chce

Reagovat
CHONG

Nakonec jsem dal přednost přípravě správní žaloby, ale jak tak čtu, tak jsem asi o nic nepřišel, co?

Reagovat
valloire

votrok práce

Reagovat
CHONG
Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Ne každý si může žít jak prase v důchodu za peníze ostatních

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Já dal po prvním poločase( ) přednost spánku a jsem si jistý, že jsem o nic nepřišel.

Reagovat
teenz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele