LaLiga - preview 11. kola

03.11.2018, 09:05, aktualizováno 05.11.2018, 08:39
Previews
Závěrečným zápasem 11. kola LaLigy bude střetnutí Espanyolu Barcelona s Athleticem Bilbao. Zatímco domácí se mohou případným vítězstvím posunout na průběžnou druhou pozici, baskická družina se drží těsně nad sestupovým pásmem...
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao  (pondělí 21:00)
Jedenácté kolo La Ligy uzavře pondělní souboj domácího Espanyolu Barcelona s Athleticem Bilbao. Domácí Espanyol hraje ve výtečné formě a doposud prohrál pouhá dvě ligová utkání. Jeho soupeř z Bilbaa má také dvě porážky v lize, avšak sedm remíz a jediná výhra je pro tento ambiciózní celek málo.

Menší z barcelonských týmů je již pět utkání v řadě neporažen a směle tak útočí na nejlepší čtyřku. Tým trenéra Rubiho udělal letos z domácího stadionu neporazitelnou pevnost, kde ho k výkonům žene plný dům. Ve všech domácích utkáních tu dokázal zvítězit a navíc obdržel pouze jediný gól. Rubi bude v tomto utkání postrádat pouze záložníka Hernána Péreze, který si v minulém kole přivodil svalové zranění a měl by chybět dva týdny. Od domácího trenéra se tak očekává, že nebude se sestavou experimentovat a naopak vsadí na svá osvědčená jména.

Baskický tým má v probíhající sezóně problém s dotáhnutím zápasů do vítězného konce. Jak již bylo zmíněno, Bilbao letos remizovalo v sedmi utkáních La Ligy a jeho jedinou výhru bychom hledali v prvním kole, kdy doma porazilo CD Leganés 2:1. Hosté mají problémy především v koncovce, kde se budou spoléhat především na Ikera Muniaina a velezkušeného Aritze Adurize. O Muniaina měl nedávno projevit zájem anglický Liverpool a pak také FC Barcelona. Zůstává tak otázkou, jak dlouho dokáže baskický celek svůj klenot ještě udržet.

Trenér Eduardo Berizzo se rozhodl v pár posledních zápasech rotovat sestavou, což mu však kýženou výhru stále nepřineslo. Chybět mu bude i nadále obránce Iñigo Lekue, který se však zapojil alespoň do tréninku prvního mužstva.

Utkání obou zmiňovaných soupeřů povětšinou nepřináší žádnou gólovou přestřelku. Navíc při současné formě hostujícího Bilbaa lze očekávat, že ani nyní nebude padat příliš branek a na straně vítězů by měl skončit domácí celek z Barcelony.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - J. López, D. López, Hermoso, Vilá - Darder, Roca, Granero - Piatti, Iglesias, Garcia
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Marcos, Álvarez, Martínez, Yuri - R. Garia, D. Garcia, Susaeta - Muniain, Aduriz, Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.49 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Deportivo Alavés  (neděle 12:00)
Deportivo Alavés pokračuje v parádních výkonech a drží se dost překvapivě v těsném závěsu za první Barcelonou. Eibar prožívá úplně odlišnou sezonu, protože se mu vůbec nedaří a tráví začátek listopadu až na 15. příčce.

Bývá to tak každou sezonu. Nějaký tým se vzepne ke skvělému začátku, vše se mu daří a dostane se po několika kolech opravdu vysoko. Postupem času ale začne ztrácet, nevydrží narůstající tlak a dojdou mu síly. Teď je velkým překvapením LaLigy Deportivo Alavés. Senzace podzimní části španělské elitní ligy se zatím pořád drží a udržuje správné tempo proti menším i větším soupeřům.

Alavés prohrál jen dvě utkání z deseti kol a nezaváhal ani v minulém kole. Možná proti Villarrealu nepředváděl tak opulentní podívanou, což je ostatně takový jeho trademark. Ale neudělal téměř žádné chyby a ačkoli brzo prohrával, ukázal obrovskou vnitřní sílu. Vybičoval se ke skvělému druhému poločasu a nakonec díky brankám Calleriho s Bastónem zvítězil gólem z nastavení.

O atmosféře v týmu hovořil brankář Fernando Pacheco. "Na našem posledním zápase bylo vidět, proč se nám daří. Nikdy se totiž nevzdáváme. Mohli jsme to zabalit už po první půli, kdy se nám nedařilo a Villarreal vedl, ale my jsme naplno zapnuli. Trenér nás v šatně namotivoval a my jsme byli odhodlaní nechat na hřišti i duši. Body jsme si zasloužili, protože jsme prostě víc chtěli. Stejnou touhu vyhrávat musíme předvádět v každém kole, ať hrajeme proti komukoli," míní zkušený brankář.

Alavés se v neděli v poledne bude muset obejít minimálně bez dvou hráčů. Zraněni totiž jsou Rodrigo Ely a Mubarak Wakaso, přičemž úplně fit není ani Ximo Navarro. I domácí mají nějaké absence, konkrétně brankáře Dmitroviće či záložníky Escalanteho s Leónem. Dost možná se do formy včas nedostane ani Sergi Enrich.

Alavés přeci jen zaváhal, konkrétně při posledním utkání Copa del Rey, když s Gironou doma uhrál jen remízu 2:2. Eibar ale dopadl ještě hůř, protože v rámci stejné soutěže narazil na Sporting Gijón a nestačil na něj! Na jeho půdě prohrál o dvě branky a sám nedal ani jeden gól, což může být v pohárové matematice dost velký problém. A není jediný.

Eibar má potíže prakticky od začátku letošní sezony a vůbec se mu nedaří. Z půdy soupeřů si přivezl tři body zatím jen jednou a doma to není o moc lepší. Doposud nasbíral jen 11 bodů, což mu stačí až na patnácté místo. V rámci minulého kola předvedl hodně smutný výkon na půdě Celty Vigo, která mu nasázela dokonce čtyři branky! Jeho obrana celkově nepatří mezi silné stránky a dostala už 17 gólů.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Ruben Pena, Arbilla, Ramis, Cote - De Blasis, Diop, Sergio Alvarez, Joan Jordan, Orellana - Charles
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Maripian, Laguardia, Duarte - Jony, Pina, Brašanac, Ibai - Calleri, Bastón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.46 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Levante UD  (neděle 16:15)
Jedenácté kolo španělské La Ligy přinese souboj domácího Villarrealu CF s Levante UD. Oba týmy se nacházejí ve zcela rozdílné formě. Zatímco domácí Žlutá ponorka se nachází až na nelichotivém 17. místě tabulky, její vyzyvatel z nedaleké Valencie má šňůru čtyřech vítězství v řadě a drží se o deset pater výše.

Na domácí mužstvo doléhá náročnost jeho programu z Evropské ligy a v domácí soutěži má rozkolísané výsledky. Z posledních čtyřech utkání La Ligy vytěžil Villarreal pouhý jeden bod a proto se bude snažit před domácími fanoušky tuto šňůru utnout.

Trenér domácího výběru Javier Calleja bude stále postrádat svou útočnou hvězdu Carlose Baccu. Dále nemůže počítat s Javim Fuegem, Brunem Sorianem nebo Karlem Ekambim. Hráči jako Santi Cazorla, Gerard Moreno nebo Sergio Asenjo se budou muset semknout a nastartovat Žlutou ponorku, aby se konečně odrazila ode dna soutěže. Tým má především potíže s koncovkou, když se mu v prvních deseti kolech podařilo vstřelit pouhých 8 gólů. Pokud bude chtít Villarreal v tomto utkání pomýšlet na 3 body, bude muset zapracovat především na kvalitě své koncovky.

Celek Levante nezachytil začátek La Ligy, z čehož se velice rychle oklepal a nyní hraje ve znamenité formě. Může se pochlubit mimo jiné skalpem Realu Madrid, který dokázal porazit na jeho vlastním stadionu Santiago Bernabeu. Trenér Paco López bude v tomto utkání postrádat především Nikolu Vukčeviče, Erika Cabaca a Emmanuela Boatenga. Oproti svému dnešnímu soupeři nemá celek Levante takový problém se střílením gólů, jelikož se mu podařilo skórovat celkem v 16 případech.

Pokud jde o vzájemné zápasy těchto dvou mužstev, v pěti posledních případech zvítězilo vždy domácí družstvo. Lze proto očekávat velice těsný výsledek s ohledem na formu a rozpoložení obou soupeřů.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Gonzalés, Mori, Costa - Trigueros, Cáseres - Cazorla, Fornals, Pedraza - Moreno
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Postigo, Rodriguez, Pier - Jason, Rochina, Campana, Bardhi, Tono - Martí, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.06 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Sociedad - Sevilla FC  (neděle 18:30)
Sevilla se pohybuje na třetím místě a stále drží krok s čelem tabulky LaLigy. Další body si chce připsat na hřišti Realu Sociedad. Baskický celek poslední dobou hraje hodně pod svými možnostmi a ani domácí prostředí mu moc nepomáhá.

Stadion Anoeta v San Sebastiánu dříve platil za pevnost, z níž se body příliš často nevozí. Domácí La Real na podporu svých fanoušků hodně spoléhal a atmosféra na stadionu nebyla pro hostující soupeře nikdy snadná. Real doma hrál velmi solidně a nejeden favorit si na jeho výkonu v domácí prostředí vylámal zuby. V poslední době ale tohle kouzlo, zdá se, pominulo.

Real Sociedad ani doma nehraje moc dobře a jeho výsledky se nelepší. V této sezoně hráli Baskové doma čtyři duely a na první výhru stále čekají. Připsali si na své konto jen dvě remízy a dvakrát si soupeř odvezl všechny tři body. Minulé kolo LaLigy jim moc nevyšlo, protože se La Real představil na půdě Atlética Madrid. V útoku se mu nedařilo, Atlético mu nenechávalo prostor a naopak samo vsítilo dvě branky díky zásahům Godína s Luisem.

Aktuálně je Real Sociead až na dvanácté příčce a to na ambiciózní tým není úplně dobrá vizitka. Navíc se domácí musí obejít bez několika hráčů. Zraněni jsou Luca Sangalli, Martín Merquelanz, Raúl Navas a Mikel Merino, což nejsou zanedbatelné absence. Real Sociedad tak může mít dobrý pocit snad jen z toho, že se Sevillou z posledních pěti domácích utkání prohrál jen jednou.

Sevillu rovněž čekají napínavé chvíle, především v obraně. Zraněni totiž jsou Simon Kjaer, Maxime Gonalons a Gabriel Mercado. Menší problémy svalového rázu má ostrostřelec André Silva, ale podle všeho by měl být minimálně na lavičce připraven. Sevilla v minulém klání Copa del Rey remizovala stejně jako Real Sociedad a překvapením bylo zejména to, že se proti CF Villanovense neprosadila ani jednou.

To u Sevilly není zase tak obvyklé, protože se pyšní druhou nejlepší ofenzivou v celé soutěži. Nastřádala už 22 branek, jen o šest méně než suverénní Barcelona. Za ní Sevilla zaostává také bodově a také v tomto případě to není nic hrozného. Barcelona na první místě drží náskok dvou bodů na třetí Sevillu a to především díky lépe zvládnutému vzájemnému střetnutí. V minulém kole si Sevilla dokázala poradit s Huescou.

Trenér Pablo Machín ale po remízovém utkání v poháru nemohl mít radost. "Věděli jsme, že ani proti Villanovense nás nečeká snadný zápas. Ale nebyli jsme dostatečně soustředění a chybělo nám v zakončení víc důrazu. Zapomněli jsme, že nám soupeř nedá nic zadarmo. Proti Realu Sociedad si takový postoj nesmíme dovolit. Naším cílem jsou tři body," dodal Machín.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyà - Gorosabel, Aritz, Navas, Theo Hernandez - Illaramendi, Zubeldia - Ramírez, Ruben Pardo, Oyarzabal - Willian José
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Mercado, Kjaer, Sergi Gomez - Navas, Banega, Vazquez, Arana - Sarabia - Ben Yeddder, André Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.50 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Huesca - Getafe CF  (neděle 18:30)
Getafe se dostalo do velmi dobré a především stálé formy, kterou bude chtít využít k dalším bodům. V neděli odpoledne čeká madridský celek výjezd do Huescy, kde na něj čeká trápící se domácí ekipa.

Huesca stojí před hodně náročným problémem. Absolutně se jí totiž nedaří, ze všech nováčků v LaLize nasbírala nejméně bodů a zatím se jeví jako nejvážnější adept na rychlý návrat do Segundy. Za deset odehraných zápasů v první lize dokázala posbírat jen pouhých pět bodů a hned sedmkrát už prohrála.

Naposledy ji o všechny body připravila Sevilla, které se povedlo těsně vyhrát po dvou trefách, jež si na své konto připsal Pablo Sarabia. Nejslabším článkem v týmu nováčka je defenzivní fáze, zejména obranná čtveřice. Často dělá chyby, platí za svou nezkušenost a dosud inkasovala dokonce už 22 branek, tedy nejvíc ze všech týmů.

Teď se Huesca na Estadio El Alcoraz pokusí porazit tým, se kterým se velmi často dostávala do křížku v druhé nejvyšší soutěži. Nad Getafe ale ještě nikdy nedokázala vyhrát a naposledy od něj dostala tři branky. V týdnu bylo na programu utkání Copa del Rey, které ale Huesca neodehrála. Její zápas s Bilbaem byl odložen, takže hráči mohli mít víc času na regeneraci. Getafe se naposledy postavilo proti Córdobě a bylo úspěšné, takže má lepší vyhlídky do odvetného zápasu v prosinci.

Getafe tím navázalo na velmi dobrou formu z posledních týdnů. Tým z předměstí Madridu vyhrál nad Ryaem Vallecano a v minulém kole se mu povedl ještě lepší výkon. Jeho soupeřem byl Real Betis, čerstvý účastník Evropské ligy. Na Getafe ale nestačil a dvojice Molina - Foulquier se postarala o to, že tři body bralo právě Getafe.

A trenér José Bordalás z toho byl samozřejmě nadšen. "Když uvážím, že jsme před sezonou neměli moc dobré vyhlídky a hodně lidí nám nevěřilo, tak si v těchto dnech můžeme za své výkony opravdu gratulovat. Je skvělé, že jsme dokázali navázat na výhry a doufám, že v tomto trendu budeme pokračovat také proti Huesce."
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Jovanović - Miramon, Pulido, Ruben Semedo, Akapo - Melero, Musto - Gurler, Moi Gomez, Ferreiro - Cucho Hernandez
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Djené, Cabrera, Antunes - Foulquier, Maksimović, Arambarri, Amath - Rodriguez, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.25 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Celta Vigo  (neděle 20:45)
Atraktivní utkání slibuje nedělní souboj Realu Betis s celkem Celta Vigo. Oba týmy se nachází uprostřed tabulky, ačkoliv patří mezi ty ambicióznější kluby, které by chtěly do pohárové Evropy. Zatímco domácí celek bojuje v Evropské lize letos, jejich soupeř se naposledy do Evropy probojoval před dvěma lety, kdy došel až do semifinále soutěže.

Real Betis rozhodně nemá důvod k jakýmkoliv oslavám. V domácí soutěži prohrál poslední tři utkání v řadě, přičemž se mu nepodařilo vstřelit ani jediný gól! Pět vstřelených branek v deseti uplynulých kolech je opravdu žalostně málo, což se alespoň částečně snaží zachránit obrana týmu, která pustila pouhých devět gólů. Druhá polovina tabulky je velice vyrovnaná a svěřenci trenéra Setiéna se budou muset více snažit, aby se nenamočili do záchranářských bojů.

Sevillský tým může alespoň počítat s návratem zkušeného středopolaře Andrése Guardada, který si doléčil drobné svalové zranění. Týmu by tak měl chybět pouze defenzivní záložník Javi Garcia, který laboruje s natrženým stehenním svalem. Real Betis by potřeboval nutně bodovat, aby se mohl již plně soustředit na blížící se čtvrteční utkání Evropské ligy, kdy na svém trávníku přivítá slavný AC Milán.

Jestliže Betis trápí v letošní sezoně ofenziva, Celta Vigo je se sedmnácti vstřelenými góly třetím nejlépe střílejícím mužstvem v lize. Trenér Antonio Mohamed může opět počítat s mladým útočníkem Maxi Gomézem, který by měl táhnout útok společně se zkušeným Iago Aspasem. Oba jmenovaní nastříleli 12 ze 17 ligových gólů svého týmu a jsou pro něj tak zcela nepostradatelní. O přínosu Iaga Aspase se před zápasem vyjádřil také trenér Mohamed: ,,Přináší mnoho věcí, nejen góly. Je příkladem pro mnoho hráčů".

Celta Vigo vyhrála v minulém kole 4:0 proti Eibaru a čekala na vítězství 5 předešlých zápasů. Zůstává tak otázkou, zda trenér Mohamed dokáže navázat na tento výkon i v tomto zápase, nebo se vrátí k nevyrovnaným výsledkům, které jeho tým provázely od začátku sezony.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopéz - Mandi, Bartra, Sidnei - Francis, Guardado, Celso, Firpo - Joaquín, Morón, Canales
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Roncaglia, Junca - Beltrán, Lobotka - Aspas, Méndez, Boufal - Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.81 - 4.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Atlético Madrid  (sobota 13:00)
Atlético Madrid se snaží dostat se na vyšší místo v tabulce LaLigy a stále se mu daří udržovat kontakt s čelem tabulky. Další šanci cítí tým trenéra Diega Simeoneho v sobotním utkání na půdě trápícího se Leganésu.

Úvodní výkop 11. kola LaLigy budou mít na starosti dva týmy v naprosto odlišném postavení. Zatímco Atlético Madrid chce bojovat o první místo a zatím k němu nemá zase tak daleko, Leganés spíš doufá v záchranu. Jeho snaha ale není zatím moc úspěšná. Rozdíl mezi oběma soupeři činí propastných jedenáct bodů a Atlético se bude chtít pokusit ještě zvýšit tento rozdíl.

V sobotu hraje jako první proto, že jej již v úterý čeká náročný souboj v Lize mistrů. Proti Borussii Dortmund bude Atlético hrát o první místo ve skupině, kterou nyní ovládá právě německý celek. To i proto, že právě Dortmund naposledy uštědřil Atléticu poměrně potupný debakl. Na domácí půdě si s Atléticem pohrál jako kočka s myší a výsledkem byly čtyři góly v síti brankáře Jana Oblaka. Na tak špatný výsledek se Atléticu povedlo poměrně rychle reagovat v duelu španělské ligy.

Proti Realu Sociedad San Sebastian se Atléticu povedlo nejen udržet čisté konto, ale i vyhrát. O tři body se proti Baskům postarali Diego Godín a Filipe Luis, takže Colchoneros si spravili náladu a udrželi kontakt s čelem tabulky. Následovalo ještě pohárové utkání v Copa del Rey, ve kterém Atlético v pohodovém tempo vyhrálo nad Sant Andreu.

A trenér Simeone byl po zápase velmi spokojen. "Jsem rád za to, že se nám povedlo vyhrát a ukázali jsme, že nepodceňujeme žádného soupeře. Na tento duel jsme se dobře připravili a já věřím, že se nám povede také odveta. Některé věci bychom samozřejmě mohli zlepšit, ale já chci být hlavně pozitivní. Doufám, že podobně dobře zvládneme také utkání proti Leganésu, které pro nás nebude jednoduché," míní Simeone.

Dobrou zprávou pro argentinského kouče je marodka, která se neustále vyprazdňuje. Uzdravil se Stefan Savić, což je velkým plusem. Menší potíže má ale Costa s Kokem. Leganés v tomto ohledu trápí snad jen forma Alexandera Szymanowskiho, který ještě stále není fit. Oba týmy se utkaly zatím jen čtyřikrát v rámci první ligy a Leganés ještě ani jednou Atlético nepřemohl.

A na nějak slavný výsledek to nevypadá ani nyní, protože Leganés se trápí herně i výsledkově. Aktuálně sídlí až na 18. místě, což je příčka sestupová. Leganés vyhrál zatím jen dva duely a inkasoval celkem už 15 branek. Naposledy v lize prohrál s Levante, které mu dalo dvě branky. I Leganés má za sebou duel Copa del Rey, který mu přinesl nepříliš povedenou remízu s Rayem Vallecano.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Moreno, Omeruo, Siovas, Silva - Recio, Perez, Vesga - El Zhar, Carrillo, Rodriguez
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Hernandez, Filipe Luis - Correa, Rodrigo, Saùl, Lemar - Griezmann, Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.24 - 3.35 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Real Valladolid  (sobota 16:15)
Krátce po čtvrté hodině odpolední se na stadionu Santiaga Bernabéua objeví zajímavý soupeř. Ačkoli se to zdá být neuvěřitelné, Real Valladolid sídlí o tři příčky nad Bílým baletem! Udrží si tuto vzdálenost i po přímé konfrontaci?

Real Madrid je vždycky velké téma. Slavný španělský velikán v poslední době opanoval Ligu mistrů a připisoval si jeden skvělý výsledek za druhým. Mnoho stránek sportovních deníků a webů zaplnil také přestup Cristiana Ronalda do Juventusu Turín nebo jmenování nového trenéra po Zinedinu Zidanovi v podobě Julena Lopeteguiho. A teď se Real postaral o další rozruch, protože už v říjnu Lopeteguiho vyhodil!

O Realu se obecně hodně mluví a nejvíc samozřejmě v době, kdy se královskému klubu nedaří. Jako třeba teď. Real Madrid okupuje až devátou příčku LaLigy a před sebou má takové týmy jako Getafe, Levante nebo Deportivo Alavés! Hrdí fanoušci se s tím jen těžko vyrovnávají, ale současná situace prostě není ideální. Trochu vylepšit ji může nový trenér, kterým byl jmenován někdejší hráč Realu Santiago Solari.

Nezačal úplně špatně, protože ve svém prvním oficiálním vystoupení dokázal i s okleštěnou sestavou zničit Melillu v rámci Copa del Rey a maličkému soupeři nasázel čtyři pohodlné branky. Gólem k tomu přispěl i mladík Marco Asensio, který po utkání prohlásil: "Tohle vítězství jsme teď nutně potřebovali, protože poslední týdny pro nikoho z nás nebyly snadné. Nedařilo se nám a nakonec přišel nový trenér. Věřím, že pokud každý z nás odevzdá maximum, můžeme se razantně zlepšit."

Realu teď budou chybět Marcelo, Mariano, Varane nebo Carvajal. Proti Realu Valladolid se Real nikdy moc nedržel zpátky a utkání s ním jasně vyhrával. Ve čtyřech z posledních šesti duelů dokonce Realu Valladolid nasázel vždycky čtyři góly a moc rád by v tomto trendu pokračoval. Real Valladolid svého slavného soupeře porazil naposledy v roce 2008 a od té doby se mu vůbec nedaří.

Real Valladolid byl jedním ze tří nováčků v soutěži, ale zatím působí jako ostřílený matador, kterého máloco zaskočí. Kromě Deportiva Alavés je právě Valladolid nejpříjemnějším překvapením ročníku, protože mu patří dokonce šestá příčka. Pokud by ji udržel, dočkali bychom se ho v pohárech!

Po čtyřech výhrách v řadě Real Valladolid v minulém kole jen remizoval. A měl namále, protože ještě v 89. minutě s Espanyolem prohrával. Pak se ale výstavní ranou trefil Daniele Verde a bod byl pro domácí příjemným výsledkem.

Zkušený záložník Míchel Herrero se už na slavného soka těší. "Bude to pro nás velká událost, protože po zápasech druhé ligy sehrajeme utkání s Realem Madrid. Celé město tím bude žít. Realu se sice možná nedaří, ale změna trenéra vždycky dodá týmu nový impuls. A pořád je to Real. Ale nebojíme se a chceme si zápas užít."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Casemiro, Sergio Ramos, Nacho - Modric, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Asensio
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Martinez - Plano, Michel, Alcaraz, Toni Villa - Unai, Leo Suarez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.67 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Girona FC  (sobota 18:30)
Valencia stále tápe a nedaří se jí rozhodovat zápasy ve svůj prospěch. Remízový král LaLigy se pokusí načerpat odhodlání z poslední výhry v rámci poháru a zopakovat dobrý výkon proti Gironě nacházející se rovněž ve středu tabulky.

Valencii jsme samozřejmě zvyklí vídat daleko výš. Pohárový účastník, který zdatně bojuje v Lize mistrů, má na domácí scéně první španělské ligy velké problémy. Žádný celek v aktuálním ročníku LaLigy nenasbíral víc remíz (8). Los Che navíc vyhráli jen v jednom případě a ani herně to není žádná sláva. Výsledkem je jen jedenáct bodů a 14. místo, dost blízko k sestupové propasti.

Čerstvě má Valencia za sebou ligové dostaveníčko s Bilbaem, dalším expertem na remízy. Tou samozřejmě jejich střetnutí také skončilo. O chlup lepší představení Valencia dopřála svým fanouškům v Copa del Rey. Postavila se proti CD Ebro a ačkoli to čekal málokdo, prohrávala. Jenže pak se do několika šancí dostal Santi Mina a dvěma svými góly zaručil Netopýrům lepší výchozí postavení do odvety.

A trenér Marcelino Toral si svého hráče samozřejmě vážil. "Santi Mina je pro nás velmi důležitý hráč, protože pracuje pro tým. I jako útočník dobře plní defenzivní povinnosti a jeho přínos obsahuje mnohem víc než jen střílení branek. Myslím, že tohle vítězství nám dodá víc optimismu. Zvlášť proto, že jsme prohrávali a museli udělat víc, abychom vyhráli. Před klíčovým utkáním s Gironou to pro nás hodně znamená."

S Gironou se Valencia už párkrát utkala. V novodobé historii pak dvakrát a obě střetnutí se jí povedlo vyhrát. Vždy to bylo o jednu branku, takže hodně napínavých situací můžeme očekávat také nyní. Velké problémy pro trenéra Marcelina představuje čerstvá ztráta kapitána Daniho Pareja, který má problémy s břišním svalem a mimo hru bude asi čtyři týdny. Do hry zřejmě nenastoupí ani Denis Čeryšev.

Hodně absencí má také Girona, která už v tomto kalendářním roce nemůže počítat s Adayem. Zkušený záložník má zraněný meniskus a nemine ho operace. Přetržené kolenní vazy má také obránce Johan Mojica, který rovněž bude Gironě ještě hodně dlouho scházet. A do hry nenastoupí ani hlavní postava týmu, střelec Cristian Portu, kterého pro změnu trápí svalové zranění už od minulého kola.

V něm Girona právě díky dvěma brankám tohoto domácího hrdiny vyhrála nad Rayem Vallecano a připsala si hodně důležitou výhru. Díky ní se nachází na solidní jedenácté příčce a i když už nepřekvapuje tak jako v minulém roce, pořád je to pro ni dobrý výsledek. V zápase s přeci jen favorizovanými Los Che bude Girona postrádat také Anthonyho Lozana, který byl v minulém kole vyloučen.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Gabriel Paulista, Garay, Diakhaby, Gayà - Coquelin, Soler, Kondogbia, Guedes - Rodrigo, Gameiro
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Bernardo, Alcalà - Pedro Porro, Douglas Luiz, Pere Pons, Planas - Roberts, Borja Garcia - Doumbia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.40 - 7.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - FC Barcelona  (sobota 20:45)
Na Estadio Teresa Rivero přijede obhájce titulu FC Barcelona. Domácí celek bude čelit soupeři, který tam přijíždí ve výborné formě. Barcelonští si budou chtít nejen upevnit místo na čele tabulky, ale také prodloužit svou šňůru 4 vítězných utkání v řadě.

Rayo se krčí na předposledním místě tabulky, se ztrátou tří bodů na první nesestupovou příčku. Tým trenéra Míchela nevyhrál již 8 utkání v řadě, proto bude jakýkoliv jiný výsledek než výhra barcelonských brán za velké překvapení. "Nemáme co ztratit a můžeme jen získat... Musíme jim to znepříjemnit, Messi tam není, ale mají mnoho možností, takže ze sebe musíme vydat to nejlepší," prohlásil domácí trenér před sobotním utkáním.

Ačkoliv tým Vallecana nedokáže plně bodovat, zatížil soupeřovu bránu alespoň jedním gólem v 8 z 9 posledních utkání. Z toho vyplývá, že mužstvo má problémy spíše s kvalitou obranné fáze, na čemž bude muset hodně zapracovat, pokud se chtějí postavit ofenzivě soupeře. Domácí tým stále postrádá obránce Tita, který je po operaci menisku a bude chybět několik týdnů. Mezi dalšími zraněnými jsou pak Gorka Elustondo a Santi Comesana.

Jak již bylo zmíněno, katalánský celek se bude muset i nadále vypořádat s absencí své největší hvězdy Lionela Messiho. "Je to pouze dva týdny od zranění. Je příliš brzo, musíme počkat. Jsme opatrní, protože chceme, aby se zcela uzdravil, bez jakékoliv problému," řekl trenér Valverde na tiskové konferenci. Toho na marodce týmu doplňují obránci Samuel Umtiti a Thomas Vermaelen.

Posledních 11 vzájemných duelů ovládla vždy Barcelona a k tomu dokázala nasázet Vallecanu neuvěřitelných 50 gólů. Sama pak od svého sobotního soupeře inkasovala jen 5 branek. Barcelonu čeká v týdnu důležité utkání Ligy Mistrů v Miláně, kde je bude čekat tamní Inter a i proto si Katalánci budou chtít udržet svou herní pohodu i v sobotním utkání, směřujíc pomalu k důležitému pohárovému souboji.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
García - Advíncula, Amat, Gálvez, Moreno - Imbula, Comesana, Trejo - Kakuta, Tomás, Embarba
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitič, Busquets, Arthur - Rafinha, Suarez, Coutinho.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.50 - 6.95 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1063128:1221
2.Deportivo Alavés1062214:920
3.Sevilla FC1061322:1319
4.Atlético Madrid1054112:519
5.Espanyol Barcelona1053214:818
6.Real Valladolid104429:716
7.Levante UD1051416:1516
8.Getafe CF1043310:815
9.Real Madrid1042414:1414
10.Celta Vigo1034317:1313
11.Girona FC1034312:1413
12.Real Sociedad1033412:1312
13.Real Betis103345:912
14.Valencia CF101817:811
15.SD Eibar1032510:1711
16.Athletic Bilbao1017211:1510
17.Villarreal CF102358:109
18.CD Leganés102268:158
19.Rayo Vallecano1013610:206
20.SD Huesca101278:225

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (470)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ot: bude aspoň express zpráva ohledně těch nově zjištěných informaci, kdy Inflantino radil soukromě majitelům PSG a City jak obejít fairplay?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný kurz na Vallecano, pri takej zostave by som osolil 1

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Že ty si si nevšimol že hore sú prehodené zostavy

Reagovat
valloire

Já vidim všechno.

Reagovat
ADM

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:

García - Advíncula, Amat, Gálvez, Moreno - Imbula, Comesana, Trejo - Kakuta, Tomás, Embarba

Konecne poriadna ROTÁCIA

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Anacron

Navas - Odriozola - Nacho - Ramos - Reguilón - Modric - Kroos - Ceballos - Isco - Vinicius - Bale

Kéž by...

Reagovat
misinho7

no chance

Reagovat
misinho7

Karim musi hrat ale mohlo by to ist aj takto ... Navas - Odriozola - Nacho - Ramos - Reguilón - Modric - Kroos - Isco - Vini - Karim - Bale ...ale tiez musi hrat aj Case cize takto to asi nebude

Na 99.9 to bude takto

Navas/Thibo- Odriozola - Nacho - Ramos - Reguilón - Modric - Kroos - Case - Isco - Karim - Bale

Reagovat
misinho7

Btw Marca od stredy milion clankov o Vincovi bola aj anketa ze ci by mal hrat v zakalde teraz a jednoznacne vsetci za ano na miesto Garetha ... v stredu podal uzasny vykon, sice to bol tretoligista ale aj tak ...a kedze ten nas utok je biedny tak myslim si ze Vinco si zasluzi uz dostavat viac minut, mozno este zakald dnes nie ale takych 20-30 by mohol ..hlavne jeho styl je to co potrebujeme, priamociara hra rovno na branu. drzost a vie aj pobavit divakov co nam neskutocne chyba, verim ze Solari mu da viac sanci a on si vybojuje minuty na miesto Lucasa ci niekoho dalsieho

Reagovat
Phillipinho

Madridsky deniky z nej maji erekci uz od zacatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že my nepotřebujeme bavit diváky, my potřebujeme střílet góly a vyhrávat. Mě osobně navíc nějaká rabona, nebo něco podobného vůbec nenadchne.

Reagovat
misinho7

tak pri tom ako hrozne hrajeme mna taketo veci bavia a celkoo ma vzdy bavili ked vie aj nejakou fintou pobavit divakov ..celkovo ma serie ze mame teraz x hracov co si vedia len nahravat ale ziaden zabavac vyslovene dribler ako maju v barce( okrem Isca teda dajme tomu)

Reagovat
Kenneth

Super po Asensiovi budeme mit dalsiho vyhajpovance.

Reagovat
misinho7

nikto ho nehypuje, ale po tych vykonoch v Castille a pohari proste nastava uz cas dat mu viac minut nech sa ukaze a este obzvlast pri nasej situacii ked ten utok je katastrofalny

Reagovat
Atlético de Madrid

Jj nejlepsi je vrazit osmnactiletyho kluka do nefunkcniho tymu, kde nedava goly ani hrac za 100 milionu. To je hodne bezpecny prostredi pro praci s talentama :)

Reagovat
misinho7

lenze ten chalan je velky talent a teraz ma obrovsku sancu, ked cely utok je out ..ci akoze sancu ma dostat az ked vsetci budu vo forme alebo az ked nakupime novych hracov ? nemake nikoho poriadneho v tom utoku preto sa upiera zrak nanho..je pravda ze to moze byt obrovsky tlak ale verim ze vedia co v madride robia

Reagovat
Atlético de Madrid

To jsi asi sam, kdyz veris, ze v Madride vedi, co robi

Ne, ja si myslim, ze v 18 letech je pripravenej na roli v A tymu formatu Realu Madrid tak jeden hrac z milionu. Treba jako byl Messi. Fans casto delaji to, ze kdyz se nedari, tak vytahnou nekoho z juniorky a daji mu sanci s vidinou uspechu. Jenze mnohem pravdepodobnejsi je, ze to nezvladne a nepomuze to ani jemu, ani Realu. Ten tym by se mel nejdriv konsolidovat a zacit vyhravat, a az pak zacit postupne zapracovavat mlady hrace. Nemuzes ho hodit do vody a postavit ho do role "spasitele", ktery by s tim mel neco udelat.

Reagovat
misinho7

ako na jednej strane mas pravdu ...ale tak to nie je len tak hocikto z juniorky, je to obrovsky talent a do buducna to moze byt velka hviezda ale je pravda ze hadzanie a viera v to ze nas spasi moze uskodit ale co ine nam zostava, Bale hraje keket, Karim tiez, Asensio tiez, Lucas tiez...tak preco nedat sancu mladikovi ktory nam moze vytriet zrak a momentalne by lepsi ako oni

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja si predne myslim, ze Bale, Benzema, Asensio, Lucas, Isco, Modrič a další, kteří tam mají tahat útok, hrají teď tak na 30 % svých možností a není důvod si myslet, že zapomněli od léta hrát fotbal. Tudíž by se práce trenérů měla soustředit na to, aby z nich vymačkala zase nějak vypadající fotbal, a ne cpát do základu osmnáctiletýho talenta...

Reagovat
Mateo16

Pritom ale najvacsi problem je ze nema kto davat goly. Tie sance si RM vytvara tak ci onak a je ich dost

Reagovat
Kenneth

Hlavne Asensio, Modric a Isco velka bida. Od tech zbyvajicich 2 lenochu se nic uz cekat neda.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

peken sis vytah jenom to, co se ti hodi.. co to napsat takto: proc tam nepostavit fotbalistu misto atleta?

Reagovat
Kenneth

Hypuje ho po internetu vsude dost lidi. Hlavne na nejaky vykony ve 3. lize sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire
Reagovat
loki5

Loni měl Ronaldo po 10 kolech vstřelený už jeden celý gól

Reagovat
valloire

jo ale ze začátku jaksi 4 kola nehrál, to je nějaká diagnoza bejt cule

Reagovat
loki5

Po 14 měl 2 :-D

Reagovat
valloire

takže diagnoza

Reagovat
loki5

Ano

Reagovat
CHONG

Malé OT: Když máme první ligový zápas pod novým trenérem, tak si dejme takovou malou anketku. Madridisti (a koneckonců klidně i culés) jaký je váš nejoblíbenější trenér, který vedl Real (Barcelonu), za dobu, co sledujete fotbal? Jsem zvědavý jestli (nebo možná spíš jak drtivě) to ovládne ZZ a Pepek. Já to teda odšpuntuju a možná půjdu hned trošičku proti proudu, za mě je to Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zinédine Zidane, jednoznačně

Reagovat
remeslnik

Reagovat
misinho7

Zizu bez debaty, tak dosiahol s nami nieco co nedosiahol nikto a k tomu je obrovsy sympatak

Reagovat
Mateo16

Carlo , najkrajsi futbal

Reagovat
Xavi

Rijkaard byl největší sympaťák.

Reagovat
ADM

Pep je samozrejmost akoze Messi je GOAT, takze poviem Rijkaard, ktory nas tak troska nastartoval

Reagovat
Kenneth

Nejoblibenejsi urcite Zizou. Nejhezci fotbal hral ale Real na par vyjimek pod Mourkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažká voľba, bavil ma aj Mourinho, ZZ mal trofeje, ale jednoznačne najkrajší futbal sme hrali pod Carlom a to najmä na jeseň v sezóne 14/15 v rozostavení 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to uplne stejne.

Reagovat
MadMrJacky

Lucho, hlavně teda kvůli jeho první sezóně, která měla všechno. Nejdřív prohra v clásicu a klasicky na Anoetě a pak naprostá dominance ve druhé půlce sezóny, kdy jsem si nedokázal představit, že bychom prohráli nějaký zápas.

Pepka mám samozřejmě radši, ale přijde mi, že Lucho není doceněný tak jak by si zasloužil.

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Tak pepek nie je o com. Ale mal som rad aj rijkaarda a za pracu ktoru u nas odviedol je najvyssie asi cruyff. Ale toho som nezazil takze mu len vdacim za to co vyvtoril

Reagovat
technecium

Pep, Ernesto, Van Gaal

Reagovat
ADM

Hodne rozlicny vyber

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Sám jsi na citron, troubo

Reagovat
valloire

to je něco tihle mladoši, viděli pár sezon a myslí si, že už viděli všechno

Reagovat
technecium

Zalez starče

Reagovat
Leo Rekordman

Rijkaard jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově určitě Zizou. Čistě herně nejspíš Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne dvojice Juup Heynckes a Jose Mourinho

Reagovat
valloire

ZZ překonal Del Bosqueho. U Barcy Herrera 80.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pep, Tito, Rijkaard

Reagovat
Baronne

Za mě taky Rijky

Reagovat
roman1978

jednoznačně johan a u realu toshack

Reagovat
X-bano-X

Pep, Tito, Rijkaard, Van Gaal, Cruyff každý z nich mal niečo čím bol jedinečný a výnimočný.

Reagovat
SIRBRANIKE

Pep a Rafa.

Reagovat
smazaný uživatel

Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilón - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Isco

Dnes to bude doufám takto, to nejlepší, co momentálně můžeme postavit.

Reagovat
alcantara

Rakitic uz musi nastupovat povinne aj za Rayo

Reagovat
Mateo16

Nova aleternativa Jardim. Vsetko ukazuje ze Bob to ako Conte odmietol, zrejme ho Ramos neschvalil

Ono je to uplne jedno ktokolvek pride bude o par mesiacov vyhodeny. Iba samovrah by sem siel.

McMammenam Chce Pochettina a Mbappeho

Reagovat
Mateo16

McManaman

Reagovat
Mateo16

Poziadavky Conteho : Icardi a Otamendi no nezober ho

Reagovat
misinho7

Ten Mbappe to je hrac, neskutocny naozaj.. snad PSG a City vylucia z LM po tom skandale, daju im sankcia a uchmatneme Kyliana

Reagovat
Robbie

Ja chci Jardima, povazuju ho za inteligentniho trenera, protoze kdyz prisel do Monaca tak hral hodne defenzivne protoze nato nemel hrace ale potom uz vedel ze nato ten tym ma tak zacal hrat offenzivne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Phillipinho

Gelsoooon v utoku s Griezmannem

Reagovat
DrQQ

Takže nehrá Costa?

Reagovat
Phillipinho

Zranenej

Reagovat
ADM

Ako vobec hodnotis ten jeho rok u vas?

Reagovat
Robbie

Lidi sleduje nekdo Castillu ? Podle statistik vypada hodne dobre Cristo Gonzales, ale uz mu je 21

Reagovat
Ross Geller

To je ještě mladej, v české lize se talenti pohybují ve věku 24-25 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas Leganes Atletico absolutne nepozeratelny futbal.

Reagovat
technecium

Plná palba.

V 60. minute Dembele, Alena in Coutinho, Arthur out.

1:3

Reagovat
Raul=Real

Simeone by sa uz mal pakovat z toho Atletica... S takym kadrom hrat taku sracku

Reagovat
Dayman

Courtois; Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilón; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Asensio

Reagovat
misinho7

Vinco snad v druhom polcase dostane priestor a mohol posadit Caseho a dat Isca ale ocakvana ... teda az na Marca skor sa cakal Isco kedze v pohari nehral a Marco hej

Reagovat
Mateo16

Wow to je zmena

Reagovat
smazaný uživatel

hned je videt treneruv rukopis

Reagovat
Ross Geller

Škoda, že nechytá Navas. Nový trenér, tak mohl určit jasnou jedničku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Však jí určil.

Reagovat
Ross Geller

A jak? Ve středu chytal Navas a dnes Courtouis.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Po reprezentacni pauze tam uz Solari stejne nebude.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Tvl ten útok furt dokola

Reagovat
Mateo16

Modric to je este horsie ako v EC

Reagovat
Anacron

No jedinej kdo něco dělá je Reguilón, ostatní hrajou úplně stejně jako x zápasů předtím.

Reagovat
Mateo16

Reguilon hra dobre.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Regy je výbornej talent do budoucna.

Reagovat
Mateo16

Center do vapna To je samovrazdu

Reagovat
Kenneth

To je zase vykon. A to sem myslel ze pod Benitezem to bylo absolutni dno.

Reagovat
misinho7

Snáď to nejak ukopeme a po zápase to chce Jardima alebo Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspon remiza

Reagovat
Anacron

Solari out!

Reagovat
Mateo16

Ok. Solari out.

Jedine ako vedel zaregovat na zly vykon proti FCB bol ze vymenil Asensia za Isca. Woow. napr taky Modric . Bale , Benzema tam nemaju ani co robit.

Zostava s Marcom na AM je uplna blbost ked aj tak jediny jeho prinos je pri trapnom centrovani do vapna. Bale neexistuje a toto je snad najhorsi vykon Modrica ktory som videl. Benzema klasicky 2 zahodene sance za zapas.

Este ze sme vyhodili Julena teraz smer EL

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Solari netrénoval Real proti FCB, tak proč by musel dělat změny?

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa najviac zaráža neochota Lopeho a teraz Solariho čokoľvek zmeniť. Casemirov pobyt v zostave nemá od začiatku sezóny žiaden zmysel a aj tak stále hrá, Asensio nemôže hrať výlučne iba na ľavom krídle pretože je tam úplne obmedzený jeho potenciál a to že si to dá len na center je každému jasné, aj tak ho na to ľavé krídlo neustále dávajú, a najväčšiu dôveru ma Benzema, na ktorého prebudenie sa čaká už asi 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid do útoku!!!

Reagovat
misinho7

Chill chalani Ronaldo to vybavi.. Dôjde do šatne a povie im nech nám ten jeden golik pustia a bude vybavené

Reagovat
Mateo16

Hlavne ked je majitelom muzstva

Reagovat
Anacron

Věřím že by na tom hřišti pořád předvedl větší věci než Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Bez stridani hm.

Reagovat
Robbie

Rikam Asensio nic nema vcem by vynikal, takovej hrac ma na becko

Reagovat
Anacron

Radši se dívejte na Djok vs Federer než na tohle.

Reagovat
misinho7

Daj tam Vinca horšie to už nebude

Reagovat
Mateo16

Benzema takeho hraca proste tazko najdes

Reagovat
Kixi Syhimour

škoda

Reagovat
Kixi Syhimour

krásná rána od VLL

Reagovat
smazaný uživatel

A hned za chvíli další škoda. Snad je to nebude mrzet.

Reagovat
Mateo16

aby striedal BBA da dole Casemira to nevymyslis

Reagovat
smazaný uživatel

Real to vzadu hraje na stejný riziko, jak v clasicu. Vsachno je to jen na jednotlivcich.

Reagovat
Anacron

Myslíš že na to hrajou schválně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nulový systém a neexistující záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Solari ven

Reagovat
smazaný uživatel

A znovu. Ti mají smůlu jak svina.

Reagovat
Raul=Real

Vinco sa uz chystaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bale opet uplne mimo celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec si ani neprodá ruku s koučem.

Reagovat
Raul=Real

Nepodal?? to som nepostrehol

Reagovat
Kixi Syhimour

Nepodal

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. picus

Reagovat
Kenneth

Opicak by si mohl dneska po zapase sbalit kufry a zmizet.

Reagovat
Anacron

A Benzema tam prostě bude a bude ten musí kouřit péro úplně každýmu v tom klubu to snad není pravda

Reagovat
Kenneth

A koho misto nej?

Reagovat
Anacron

No měl tam zůstat Bale nebo Asensio ti alespoň sem tam popoběhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Verde tam dobre vyucuje.

Reagovat
Murena

Reagovat
sensei25

Reagovat
smazaný uživatel

Calculated.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný pribeh

Reagovat
Mateo16

taka picovina ze uz ked to videl brankar tak to musel pustit

Reagovat
smazaný uživatel

komentator na bein sports je mocnej

Reagovat
misinho7

Nie nedávajme tam 18 r. Chlapca.. Preco nie? Spravi viac ako celý náš hviezdni utok

Reagovat
smazaný uživatel

Nastřelil obránce. Nic víc.

Reagovat
misinho7

Bále a spol nedokážu ani to

Reagovat
smazaný uživatel

prokazal pohyb smerem k brane a zajem o hru a slusnou technickou vybavenost, za me to momentalne staci na zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nepředvedl. Začínám být na ty tvé komentáře o něm docela alergický. Benzema i Bale jsou platnější.

Reagovat
misinho7

A zas ďalšia akcia penalta a on v tom prsty

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda, možná štěstí

Reagovat
Kenneth

Jak muzes vedet Ze jsou platnejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky v tyhle sezone ti davaji za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

S Viníciusem by ty výsledky byly úplně stejné. Ještě vůbec nic nepředvedl, není to rozdílový hráč. Mnohem radši uvidím v základu Lucase, který sice taky není rozdílový, ale odmaká to a není to protekční fracek.

Reagovat
Anacron

Ne jenom jeho aktivita rozhodla zápas no, ale jinak nic nepředvedl.

Reagovat
CHONG

A v čem? Misinho samozřejmě Bubbu solidně hypuje, ale Bale i Benzema jsou úplně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to bude tím, že ho nesnáším. Něco jako s Courtoisem.

Reagovat
misinho7

Ako ho môžeš neznášat? Teda na základe čoho sak ešte ani za nás nehral poriadne?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Cena za jakou přišel. 61m je opravdu hodně. Kdybychom k tomu ještě trochu přidali, tak bychom už mohli mít kvalitního hotového útočníka.

2. Je mi velmi nesympatický.

3. Vadí mi, jak ho neustále všichni dávají do základu, mají ho pomalu za nejlepšího hráče apod. To stejné Mariano. Já budu radši pořád obhajovat Benzemu a Lucase.

Reagovat
misinho7

1. On za to nemoze

2. Tak nevyzerá ako model abo neviem co ale pôsobí ako typek

3. Kto hovorí ze je najlepší? Len to chce zmenu preto chcú fanusici aby hrali hráči ako on aj Mariano aj keď ešte kvalitatívne nie sú ako oni ale môžno sa viac po snažia a prinesú niečo nové.

Reagovat
smazaný uživatel

Působí na mě strašně arogantně. Nesnáším extroverty.

Reagovat
Anacron

Nesnášíš extroverty? Tak jak se můžeš dívat na fotbal Takovej je každá druhá hvězdička.

Reagovat
Kenneth

Myslím že příspěvkem ze 17:58 jasně dokázal že fotbal nesleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Moji oblíbení hráči z Realu jsou Keylor, Nacho, Casemiro, Lucas a Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

1. jak muzes fandit Realu a pritom resit vyse prestupovejch castek ?

2. to me mrzi

3. srovnavat Mariana a Viniciuse.. to dokazes asi jenom ty. kvalitou i potencialem jsou uplne nekde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

1.

2. díky

3. Mariano je momentálně kvalitnější než Vinícius, Vinícius má zase větši potenciál.

Reagovat
Anacron

A to je jako argument pro to že nemá hrát místo těch lemplů ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se čekat. Z hovna.

Reagovat
Kenneth

Vazquez to je proste komicka figurka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaky klub takovy figurky

Reagovat
smazaný uživatel

nejkomičtější byl při pádu proti Juventusu

Reagovat
Robbie

Hlavne Vincovi neprakazi mic, coz se neda rict o BBA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Anacron

Názorná ukázka našich obránců

Reagovat
DreamTeam

Vini musí hrávat základ. To je bez debat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem jediný, kdo tady vidí, že ten kluk je zatím tak max na lávku? V CdR ať nastupuje v základu, ale v zápasech, kde potřebujeme bodovat musí hrát jiní...

Reagovat
misinho7

ale prečo iní sak hrajú sračku.. Sak kebyže dnes nenastupi tak nebodujeme naplno

Reagovat
DreamTeam

No vždyť nebýt jeho,tak zadne body nemáme.

Na něm jde vidět chuť a přímočarost jít a dostávat se fo šanci.

Proč pořád zkoušet něco co evidentně nefunguje,je čas na změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vicemene souhlasim. Chtel bych ho nekdy videt uz od zacatku, ale to co predvedl dneska je presne ta role, kterou bych ho letos nechal hrat. Hrac z lavky, ktery tam vlitne jak vitr a ozivi to. Dneska to splnil na jednicku. Vazquez proti nemu predvedl uplny hovno.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
misinho7

Vasquez len stále dokazuje že na Real už nemá.. Tragédia každý zapas

Reagovat
smazaný uživatel

nemel na nej nikdy.. nektery prichody fakt nepochopim

Reagovat
Kenneth

Měl zápasy kdy to rozhejbal. Dneska ale třeba ztratil snad každý balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Za normální situace by to byla samozřejmě pravda, ale momentálně při téhle soupisce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Nic nemam proti tomu, aby si nekdy zkusil zaklad. Ale myslim si, ze cim dyl by hral, tak tim vic by klesala jeho efektivita.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Morata souhlasí.

Reagovat
Mateo16

Naviac on nas z biedy nevytrhne , keby hral od zaciatku , 100 percent zapadne do tej biedy a pri tej kritike strati to skvele sebavedomie

Reagovat
Kenneth

A kdo říká že má z nás vytrhnout z bídy? Pro začátek stačí, že tam bude aspon někdo kdo to nemá úplně u řiti jako opičák který se na to zase vysral, pak si s trenérem ani nepodá ruku a nakonec se do 2 zápasů stejně zase zraní.

Reagovat
Mateo16

Situacia je obrovky kriticka. Netusim

Reagovat
vilp

Reagovat
Kenneth

Já bych ho tam třeba klidně od začátku dal. Může to bejt ještě horší než dnešní výkon útočný trojky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

Fakt nepodal Bale ruku Solarimu?...já byl zrovna v lednici

Reagovat
misinho7

Vinco pri dvoch góloch... Stále bude hrať miesto neho Bále ci Asensio? 18.r chalan sa aspoň nebojí a ide do toho priamo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale jo, aspoň dokáže dostat na hřiště pohyb, trochu překvapení do finální fáze a hlavně není zatížen po psychický stránce jako zbytek kádru. Do základu bych ho nedával, ale 20-30 minut v každým zápase by prospělo oběma stranám. Jinak teda z vaší strany absolutní šílenost. Ale ty Ramosovy penalty jsou opravdu TOPka.

Reagovat
misinho7

tak samozrejme základ ani nebude hneď ale z lavičky a pripadne aj niekedy do základu by nebolo zle

Reagovat
X-bano-X

no Topka......pred penaltou som doma povedal, že toto dá na panenku, kvôli tomu aby ukázal že je psychicky stále hore a ajhľa Panenka....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle jednoduchý to fakt není, má výjimečný provedení. Než kopne do míče, tak už se mu 80% brankářů válí u tyče a s přehledem dává do volnýho prostoru. To fakt není o tom, že si před penaltou zvolí Panenku, zavře oči a pošle to tam... Ale časem brankáři samozřejmě ten jeho rozběh a provedení budou líp číst.

Reagovat
X-bano-X

Ale to že si brankár vyberie stranu je predsa skoro pravidlom pri akomkoľvek hráčovi. Málokedy brankár ostane stáť.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Brankáři se spíš přizpůsobují jednotlivým střelcům, mají podrobně nastudovaný všechny exekutory. Ramos má unikátní rozběh (v rámci pravidel), hodně těžko se odhaduje moment, kdy vystřelí a díky tomu vypadal většina brankářů u jeho penalt tak “komicky”, jestli se to tak dá vůbec nazvat.

Reagovat
X-bano-X

To je jasné, brankár si strelca naštuduje aby vedel kam to vykne dávať. Práve preto nerozumiem že keď kaźdá tretia Ramosova penalta ide ala Panenka, ako je možné źe na to ešte nikto nevyzrel. Kór v dôleźitých zápasoch to dáva takto.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to videl, navic proti masipovi jsem si rikal, ze se bude chtit ukazat

Reagovat
Ross Geller

Tak ale si videl Solariho, že Balea stáhnul. A Bale nasranej mu ani ruku nepodal.

Reagovat
misinho7

Bále nech už letí do riti.. Bol to môj veľký obľúbenéc, bránil som ho tu jak neviem co ale proste nič a veľké nič.. Aspoň keby snaha... Ešte mu aj odide Cristiano že ma konečne šancu sa ukázať a hraje ešte horšie

Reagovat
Ross Geller

Mne se líbil možná první sezonu. Pak už ne, pak bylo období, kdy hodně soloval a nikomu nepřihrával. Pak zase přišlo období, že byl furt zraněnej, hrál špatně, v té době byl i Lucas Vazquéz lepší jak on. Po jendom tom zranění se zase dostal do formy, což předvedl na ME. Ted mu odešel Ronaldo a Bale toho nevyužil a hraje hovno. Mel by odejít.

Reagovat
LAM

Jenže všechny prodat nemůžete.Odešel Ronadlo,chcete prodat Benzemu a Balea a navíc Modrič taky asi půjde a to už je velkej zásah do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec vysledek v suchým, ale škoda - mohlo to dopadnout úplně jinak.

Reagovat
Kenneth

Naprosta odpornost. Horsi jak za Beniteze.

Reagovat
Mateo16

Najsmutnejsie je ze toto mozno pomoze Solarimu. Taktika ziadna ,

Reagovat
Robbie

Proc by ted meli hrat Bale,Asensio a Benzema ? Jen ze hrali drive v minulosti ? Proc by nemohl Vini byt klicovym hracem i v 18 letech ? Klasixky cesi nebo slovaci, je mu jen 18 tak proto

Reagovat
CHONG

Stejná sračka jako pod Lopem, akorát místo smůly jsme měli štěstí. Ani z toho nemám moc radost, protože ten starý senila je schopný nabít dojmu, že je Solari super trenér a kádr je dostatečný a nechat to tak.

Reagovat
Mateo16

Netusim kto toto dokaze poskladat ale nech sa jedna co najrychlejsie.

Reagovat
valloire

nemáme trenéra

Reagovat
Switchback

Koho chceš ty?

Reagovat
valloire

Zidana

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nechápu, proč to všichni neustále svádí na trenéra. Mně se jeho vystupování a přístup naopak (mimo hřiště zatím) moc líbilo.

Všichni rychle zapomínáte, že krize byla i pod ZZ v poslední době a právě mnoho štěstí ve finálkách nebo zachraňoval CR7.

Jsme psychicky na dně a z toho se zase oklepeme. O ničem jiném to není. Skvělý tým i bez trenéra s takovými zkušenostmi přeci jen tak nezapomene, jak hrát fotbal a kde stát a jak číst hru. Hloupost.

Hala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

Zostava úplne klasika, Roberto RB, Rafinga LW

Reagovat
LAM

Nechápu proč tam pořád tlačí toho Rafinhu.V EC možná nejhorší hráč od nás,ale i tak tam bude místo pořádnýho křídla.Valverde je prostě strašnej s rozvíjením mladejch hráčů.

Reagovat
ADM

On je strašný v tom, že nemá rád v zostave hráčov, ktorí nedokážu hrať na istotu a strácajú veľa lôpt. Už je tam v podstate Coutinho, zo začiatku sezony toleroval aj Dembeleho ale už ho to prešlo ... a úprimne sa mu ani nečudujem, Dembelemu bolo treba ukázať, že základ nemá istý, dnes som ale čakal jeho nasadenie

Ešte viac ma ale žerie ten Semedo, bol naozaj dobrý, mohlo sa to prerotovať.

Reagovat
ADM

Síce úplne som zabudol že Semedo hral v pohári a nie veľmi dobre, takže vlastne

Reagovat
LAM

Tam nehrál dobře skoro nikdo.Domácí hráli jak o život na 200% a s tim se naši dost těžko vypořádávali.

Reagovat
LAM

On má základ do předu jistej ať kdo hraje jak hraje.

Dembele je mladej a hraje dost na risk.Když nebude hrát pravidelně,tak se ani zlepšit nemůže.Malcom je kapitola sama-hrál skvěle ve Francii a je mladej.On ho nechá 2 měsíce sedět a pak se má v jednom zápase předvést.S takovou by většina mladejch talentovanejch hráčů nikdy ten krok dopředu neudělalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale Alenovi se to třeba povedlo i Chumimu.

Reagovat
Gazdo

Lenze ti mali aspon zapasovu prax. Malcom len trenoval tri mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

Je špatné, že má raději alibisty, viz Rakitic, Gomes.

Na druhou stranu, Semedi byl v poháru příšerny dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha se mi v clásicu naopak líbil. Podle mě hraje naprosto oprávněně.

Reagovat
patas92

Mně se nelíbil ani v EC ani proti Interu teda

Reagovat
ADM

Jedine, že hrá zodpovedne a maká dozadu, inak je to bohužial alibista

Reagovat
smazaný uživatel

klidně tam mohl dát Malcoma nebo aspoň na střídačku.

Reagovat
blaugrana

Takze Semedo v januari prec no.

Reagovat
LAM

Důvod?

Sice by hrát mohl,ale letos dostává aspoň daleko víc minut než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl, je to zdrava konkurence, oba se musi snazit..netreba videt certa za kazdym rohem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Valverde přečtenej jak včerejší noviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Myslite ze Malcom sa aj ernesta pytal ci by mohol dostat nejake minuty a preco ich nedostava? A ked ano ako na to asi ernesto zareagoval? Taky rozhovor by som si rad pozrel. Len tak ze ci mu dal jasnu chlapsku odpoved alebo na to odpovedal ako na tlacovke

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vypadá na tréninku stejně jako v zápase, tak sám musí dobře vědět, proč nehraje

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Inak zda sa to len mne alebo sua trochu schudol?

Reagovat
ADM

Však aj bolo z čoho Sa pozri ako vyzeral v Poole, ešte stále by mal z čoho

Reagovat
Gazdo

No bol taky na higuaina na zaciatku sezony trosku schudne a uz zase hra normalne

Reagovat
alcantara

Vzdy je v lete vyzraty a potom to postupne zhadzuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude vypadat jak Ronaldo, až skončí s fotbalem.

Reagovat
Coutinho10

Luis pokracuje tam, kde minule skoncil

Reagovat
ADM

Rakitič neskutočne vyrástol pri Arthurovi. To čumím. Prihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si je tam teď pěkně vychutnali. Ti obránci netušili.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito si teď jede svoji ligu.

Alba nejvysunutejsi hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

rafinha na to nema,mel by dostat sanci neko jinej na jeho misto, ackoliv messi se vraci

Reagovat
ADM

Mohol tam hrať Roberto a Semedo kludne vzadu, ale zbytočne riskovať dvoch RB v jednom zápase..

Reagovat
Gazdo

Rafinha mi pride taky ztuhnuty. Nie je tam ta lahkost a hravost aku maval. Asi az prilis vela od seba chce a zabudol sa futbalom bavit

Reagovat
ADM

Komentátor na Digi má dosť. Valverde vraj priniesol do našej hry priamočiarosť

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.

Reagovat
smazaný uživatel

I když... To přinesl už Lucho.

Reagovat
ADM

Práve si tak 10 minut prihrávame bez zakončenia...

Reagovat
Gazdo

oni tam obcas idu ine bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu Luisituv pohyb. Hraje na obrovským prostoru a skvěle.

Reagovat
Coutinho10

uff...obrana celkem zaspala

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se na to Rafinha hnusně vyprdl.

Reagovat
ADM

To je zase výkon. Radšej si idem pustiť to Rýchlo a zbesilo na markíze

Reagovat
Coutinho10

koledovali si o to

Reagovat
ADM

Ty už radšej začni konečne niečo hrať.

Reagovat
Coutinho10

zatim se to hraje spis pres jiny hrace, ale nejaky sance jeste prijdou, takze bych se nebal

Reagovat
ADM

To je jasné, ked nie si schopny udrzať loptu na kopačke

Reagovat
Gazdo

Len mu daj

Reagovat
Coutinho10

musi bejt vetsi podpora, nabeh

Reagovat
ADM

Však si tam presne od dvoch vecí. Nábehov a striel. Ani jedno nie si schopný.. wtf

Reagovat
Coutinho10

zatim nebyla uplne prilezitost uvidime 2. polocas

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Presne tak uplne na to series ale budes mudrovat. Uz aj cosi hraj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Koled Ali jsme si slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tam chrápou ne tvl to je zase hra. Rayo by měli rozsápat na kusy a né hrát takhle posraně.

Reagovat
patas92

Taková sračka i proti Rayu, to už je vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

alibista couts a smatlinha, zadny pohyb, zadnej souboj 1vs1

Reagovat
remeslnik

A ukaž mi někoho v Barce ( kromě LM), kdo se snaží a nebojí jít aktivně do souboje 1 vs 1 ? Vyjmečně jen Alba, Ous, Couts a Sua. Z ostatních nikdo, všichni to řeší nahrávkou do někam. Technici jako bývali Don a Xavi, popř. Ney, kteří to pravidelně spolehlivě dělali, tam nejsou.

Reagovat
Gazdo

Prestan prosim ta to je vysoko takticky vykon. Vsetko je sucastou planu ktory je nad tvoje obmedzene chapanie. Futbal sa nehra na krasu. Uvidis valverde vytvori dynastiu ktora prekona celu nasu historiu

Reagovat
valloire

to by neměl bejt úplně problém.

Reagovat
Gazdo

Ale no poslednych 10 rokov sme fajn

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Couts hraje?!!

Reagovat
SIRBRANIKE

Však odpisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločase ať tam hodí Vidala. Je to potřeba oživit. Rafinha hodně špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

nadavame na rafinhu (opravnene) ale vetsi ocekavani jsem mel od coutse, to vidim jako hodne velky spatny

Reagovat
smazaný uživatel

On a Rafinha střídat. A Vidal s Dembelém na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts patří do zálohy, ne na křídlo. Valverde ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej ty dřeváky do pi#e. Dneska je to extrémně nudný fotbal.

Reagovat
ADM

Ach dočkať sa tohto po tvom skvelom Clasicu. Rafinha, Coutinho okamžite out, polčas aj ďalší zápas dať opäť šancu Dembelemu na úkor.

Reagovat
Gazdo

Tak ale na druhu stranu v clasicu sme hrali len proti realu. Tu proti nam nabehli chalani ktori to sice nevedia hrat ale beru to vazne

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze uz ady nekdo videl titul v suchym

Reagovat
LAM

Proti Realu a takovým se dokážem kousnout,ale jinak jedna velká tragédie v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je absolutně tragický...ještěže dává aspoň góly. Rayo se postupně hodně rozehrálo, lehké to nebude.

Reagovat
LAM

Rozehrálo protože jsme je nechali.Rafinha dřevák,Coutinho tragédie a špatnej pohyb.Po EC jsou asi všichni machři.

Reagovat
smazaný uživatel

Sua hraje dobře

Reagovat
LAM

Po prvních 15 minutách jsme přestali hrát a Rayo jasně lepší.Asi namachrovanost po EC,ale dneska z toho nemám dobrej dojem.

Rafinha nulovej(ať už je Leo zpátky,dneska tam mezi liniema hodně chybí).Coutinho hodně špatnej a taky by mu měl Valverde říct že nemá základ jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

dembouz, vidal in a pome to vyhrat

Reagovat
alcantara

Jediny, kto nabieha, je Alba, obohrata pesnicka. A tak ta hra aj vyzera. Rayu s jeho defenzivou by sme mali dat aspon stvorku. Coutinho tribuna, slabucky hrac.

Reagovat
Gazdo

Krute ze jediny hrac od nas ktory robi nabehy je lavy obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 20 minut v pořádku. Pak domácí utahli šrouby v agresivite a šli jsme do kopru. Nejhorší obě křídla. Couts jakoby vůbec nehrál. Rafinha je vidět dost, ale nedaří se mu ani dopředu ani dozadu. Tady to bude chtít oživit.

Domácí velmi dobri, ale uvidí se, jak dlouho vydrží tuhle vysokou úroveň agresivity a jaké bude v tu dobu skóre.

Je hrozná škoda té tyčky. Dalo by nám to o dost více klidu a domácí by to zmrazilo.

Reagovat
LAM

Za tenhle poločas jsme si vést nezasloužili.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je úplně ideální zápas pro Dembouze, Rayo má v jeho nejsilnějších prostorech spoustu místa. Musí tam jít hned a je úplně jedno, jestli za Rafinhu či Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych stáhl oba a poslal na pláč i Artura.

Reagovat
culé

Aj tak si to určite odnese i Arthur.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic out, Vidal in, Rafinha out a Couts na CM pod Suareze s Dembelen. Nemusí tak bránit, hlavně tvořit. Dávat přímočare přihrávky na ty dva. Podporu z boku od Arthura s Arturem.

Klidně bych to mohl z fleku trénovat za Ernesta. Nehrál bych tak priposrane a zlepšil chemii v týmu.

Reagovat
Coutinho10

CM by bylo lepsi misto

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Na křídle je nulový a pak ho Ernesto odpali.

Reagovat
technecium

Vůbec nevíš

Reagovat
patas92

Rafinha

Reagovat
Coutinho10

Rafinha neprihraje na gol a pak malem 1:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tohle bych Rafinhu vystřelil na Měsíc.

Reagovat
ADM

Skuste vratiť Coutinhovi 14. Tá 7 ho zničila

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Couts prostě nezabere. To je tak líný hrac

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
ADM

Už mal sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

V posilovně. A valit minimálně 14 dní fyzičku a sílu.

Reagovat
ADM

V lietadle do Poolu na vrátenie peňazí az chybný tovar

Reagovat
smazaný uživatel

A opačným směrem Mane.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dáme vám 40, ale hodil by se nám

Reagovat
valloire

Má čas. Jaro je daleko.

Reagovat
Coutinho10

hmmm....hezky

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

A to som po Clasicu tvrdil, že si kúpil mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

přeju hezký večer

Reagovat
Kluivert9

Vidím, že na mě někdo reaguje, ale nevím kdo a jak. Že by Valverdeho řitní alpinista Klokanomet? Blacklist funguje

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně funguje Valverde

Reagovat
valloire

proč ho máš na nějaký blokaci? nesneseš odlišnej názor? no vlastně nesneseš

Reagovat
Kluivert9

Fakt je to on? Už mě nebaví číst ty jeho hovna. S tebou mám ještě trpělivost

Reagovat
valloire

Je to on. Moje vytříbené komenty nemůžeš blokovat, i když s nimi nesouhlasíš. Někdy tě obohatí.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už smrdí.

Reagovat
ADM

Počet inkasovaných gólov v lige od ligového debutu Virgila Van Dijka v drese #LFC:

• Liverpool FC - 15

• Barcelona - 34

Ale nám ide tá defenzíva tento rok Messi musí pri tej telke isto sledovať aj job offers

Reagovat
Gazdo

Messi na profesii

Reagovat
smazaný uživatel

Zareaguje Valverde? Ne, jen stojí a čumí.

Reagovat
Kluivert9

Dělá co umí nejlíp, nic. Ale brzo tam určitě pošle Semeda jako vrchol ofenzivního oživení

Reagovat
Rattlesnake

artur dolů ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrál něco? nehrál

Reagovat
Rattlesnake

byli tam podstatně žhavější kandidáti na vystřídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jak dělaný pro Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na pytel, aby rozhodovali zápas individuality. Chci vidět týmovou výhru. Celá tato sezóna je bez nějakého systemu postavena na alibistach.

Reagovat
technecium

Hovno leda

Reagovat
smazaný uživatel

17:5 na fauly. Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo hraje jak nejjednodušeji to jde. Hlavně na straně sergi Roberta mají ohromne místa. Ten dnes hoří mocným plamenem.

Couts dolů už prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthura sunda, ale vyjebaneho Rakitice tam nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

I Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Vonku hrame katastrofalne.KATASTROFALNE!!!!

Reagovat
Gazdo

Uz to vidim. Arthur dole v 73 min. Vidal namiesto neho. 89 coutinho a namiesto neho munir

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
Gazdo

On si to isto precital a preto to tak uponahlal

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

tohle rayo je velka skola pro nas

Reagovat
RKBoy

táto sezona LL je hotová paralympiáda.

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

rayo ve vsem lepsi

Reagovat
ADM

Prečo ani raz nezaútočíme do otvorenenj obrany? Prečo vždy musíme počkať, kým sa súper sformuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika dělana pro alibisty a drevaky. Aby nešlo vidět jak zbyteční jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dembouz zatím funguje.

Reagovat
valloire

Jedem Rayo..... nějakej Madrid ty klauny sundat musí

Reagovat
ADM

Dejte mi Hazarda

Reagovat
valloire

jasná věc....do Madridu

Reagovat
ADM

Tak ja chcem naspať Neymara čo sú toto za krídla.

Reagovat
valloire

Reagovat
ttopi

Reagovat
valloire

ještě bych fandil CSKA

Reagovat
Rattlesnake

přihrál dneska vůbec ivan dopředu alespoň jednou? za posledních dvacet minut ani jednou a to ho sleduju dost pozorně.

Reagovat
smazaný uživatel

Svým otvirakem udělal gol

Reagovat
Rattlesnake

čili jedna přihrávka (klišovitka na jordiho) za cca 80 min. na CMko v barce ok číslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ta zaloha fakt horor, raketa az na genialni pas na albu v prvni puli taky bida a arthur taky nebyl, ted je to total chaos

Reagovat
smazaný uživatel

Že fakt raději nezmizel do PSG.

Reagovat
patas92

Vidal místo Arthura byl vážně mistrovský tah, je tam úplně k ničemu. O Dembelem se ani nemá cenu bavit

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Btw Dembele dnes jediný hráč na ihrisku v druhom polčase, od ktoreho som čakal že niečo vymysli a tak aj je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Gooooool aspon dačo.

Reagovat
Rattlesnake

nespojluj furt

Reagovat
Messiáš

Dembouuuuuzz

Reagovat
Coutinho10

Dembele...kudy to tam procpal

Reagovat
valloire

lukeří

Reagovat
ADM

Blbosť, je to celoplošný moderný nátlakový futbal ... od Raya

Reagovat
valloire

jakého formátu?

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
Coutinho10

ha Luis

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOOOOL dajte nám súpera.

Reagovat
Messiáš

Naprosto nezaslouzene

Reagovat
ADM

Pravda, ale bodovať nezávisle na hru vyhráva tituly.

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
Gazdo

stale som za aj ked sa vyhrava

Reagovat
valloire

do riti

Reagovat
Jacks11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

suarez

Reagovat
Rattlesnake

v suchým.

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo vystridat

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým....

Ale s hnědejma

Reagovat
remeslnik

tak to sedí !!!

Reagovat
Jacks11

v suchym triku

Reagovat
valloire

Takhle se vyhrává titul. Ligu bych uzavřel.

Reagovat
loki5

Bylo to na Zidana.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde si opět povodil hejtry jak psy Mimojiné Rakitič a Roberto (a Suárez) opět rozhodujícími faktory, tedy hráči, kteří podle zdejších trenérů nemají být na hřišti.

Jinak výkon až na prvních 15 minut hodně tragický, ale trošku haluzácky to s pomocí mighty Pistolera dnes vyšlo.

Reagovat
Rattlesnake

s rakitičem to nemůžeš myslet vážně...

Reagovat
LAM

Pod Valverdem jsou venkovní zápasy naprosto strašný a to dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde si málem povodil sám sebe. Každý další záběr na něj vypadal bezradnější a bezradnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, rozhodující faktory, že ta hra vypadá ještě více na vylizprdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič rozhodující faktor? Však poslal jednu přihrávku dopředu za celý zápas, která k jeho štěstí vedla ke gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy i tak málo stačí, když se kolem tebe motají hráči, kteří jsou na tom ještě hůř a nedokážou dát ani něco podle tebe tak primitivního, jako je přesný předfinální řemen na 40 metrů.

Reagovat
Eichel

ty musíš byť fakt platený troll, inak si to neviem vysvetliť..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vidal hodně špatný, odskakovaly mu míče jak školákovi. Na to, že měl dle zdejších trenérů hrát základ místo Rakitiče, nic moc.

Reagovat
ADM

Bez diskusií dnes asi najhorší hráč druhého polčasu, ale tvoja klasika, vybrať si najhorší zápas daného jedinca (väčšinou teda tvojho neobľúbenca) a dramaticky ho zhodnotiť na základe neho, úplne odignorovať, že niekoľko zápasov predtým sa ukazoval fakt nádejne. Pri Malcomovi ti stačil dokonca jediný zápas u nás.. Ale keď sa minulú sezónu Dembele rozbehol, skákal si meter dvadsať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neberte toho mongola vážně, on už tohle píše jen z principu, vždyť každý jeho příspěvek je chvala na Rakitice na Valverdeho.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
technecium

On chválí Raketu stejně trapně, jako vy hájite Malcoma. Fifty fifty

Reagovat
smazaný uživatel

Co máme hájit? Jeho 109 minut za 3 měsíce? Vy dva jste strašně vtipný.

Reagovat
technecium

Malcom je je hype, lůzr, lempl. Trenér to na trénincích vidí.

Reagovat
roman1978

nepopisuj tady sebe a toho druhého dementa

Reagovat
technecium

Zalez šašku a běž si brečet do kouta, že si tady z tebe utahujem

Reagovat
roman1978

tímhle tu vaši demenci nezastíníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Blacklist a máte klid

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem náctiletej abych si někoho dával do blacklistu pro jeho jinej názor.

Reagovat
Gazdo

ty palcohonic

Reagovat
valloire

Už se perou, už se perou.

Reagovat
Ed_Hazard

Nas cas prichadza

Reagovat
valloire

ten už pominul, ale aspoň se nehádáme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky je vás tady 5 a půl, takže se nemáte s kým hádat.

Reagovat
valloire

nejsme cules a je nás víc

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
valloire

je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

ale ano....a nehádej se furt, vždyť víš, že mam vždycky pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

ale jo

Reagovat
remeslnik

bossáku, nehádej se seniorem nebo ho budeš mít na svědomí a to bys přece nechtěl !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se nebál, ten páprda nás všechny ještě přežije.

Reagovat
remeslnik

No když se všichni budete nervovat, rozčilovat a hádat se s ním ( to mu právě dodává životadárnou sílu), tak určitě. On mi někdy připomíná tu pohádku Nesmrtelná teta. Dokud budete nervní, bude si lebedit. Ho by zabila pouze nereakce z vaší strany.

Reagovat
valloire

Reagovat
Diego2

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele