LaLiga - preview 10. kola

26.10.2018, 08:42, aktualizováno 28.10.2018, 08:55
Previews
Nejen celé Španělsko netrpělivě vyhlíží dnešní odpoledne, v 16:15 se proti sobě znovu postaví Barcelona a Real Madrid. Vedle toho se hrají ještě tři ligové zápasy, Getafe hostí Betis, Deportivo Alavés přivítá Villarreal a Sevilla je velkým favoritem souboje s Huescou...
Getafe CF - Real Betis  (neděle 12:00)
Real Betis v letošní sezoně doposud platí za tým dvou tváří. Zatímco ve španělské lize se tým Quiqueho Setiéna trápí a s pěti vstřelenými góly po devíti kolech mu náleží nelichotivý titul nejhorší ofenzivy ze všech dvaceti prvoligových klubů, v Evropské lize je to zcela jiná písnička. Betis totiž zde za tři odehrané zápasy stihl nasázet tentýž počet pěti branek a po čtvrtečním triumfu na slavném San Siru proti milánskému AC s přehledem vévodí své skupině. Nyní se však sevillský klub musí přeorientovat zpět na domácí soutěž, kde se v Madridu utká s Getafe.

Jestli lze z dosavadního průběhu sezony o kolísavé hře Betisu něco dedukovat, jsou to lepší výsledky proti papírově silnějším soupeřům, kteří jsou ochotní svést se zelenobílými otevřenou partii. Jakmile se ale soupeř prezentuje agresivním herním stylem a důrazem na defenzivu, má Setiénova družina vážný problém. Proto bude zajímavé sledovat, jak si Betis poradí s Getafe, jemuž je ostré napadání vlastní jako málokomu. Madridští ostatně platí za nejméně disciplinovaný klub La Ligy s bilancí dvaatřiceti žlutých a dvou červených karet.

Oba celky mají v La Lize rozhodně co napravovat. Střelecké trápení Betisu mělo v minulém kole za následek překvapivou prohru s Valladolidem, zatímco Getafe na domácí půdě nedokázalo zvítězit už celé dva měsíce, a to rovněž bez jediného vstřeleného gólu.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damián, Djené, Bruno, Antunes - Foulquier, Arambarri, Maksimović, Amath - Ángel, Molina
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Barragán, Mandi, Bartra, Sidnei, Junior - Canales, Carvalho, Lo Celso - Tello, Loren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.09 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (neděle 16:15)
Všechny víkendové zápasy napříč evropskými ligami zastiňuje jedno utkání a sice slavné El Clásico mezi Barcelonou a Realem Madrid! Tentokrát budou fanoušci obou táborů postrádat ikony posledních let Cristiana Ronalda, který odešel do Juventusu i Lionela Messiho, jenž si pro změnu zlomil ruku. Barcelona jde do prestižního zápasu jako vedoucí tým, Real Madrid je až sedmý.

El Clásico, to je vždycky velký svátek. Dva fotbaloví giganti se utkají na Camp Nou před téměř stotisícovou návštěvou, ale bez Lionela Messiho, jenž si v utkání se Sevillou zlomil ruku a Cristiana Ronalda, jenž madridský celek opustil a přestoupil do Juventusu. "Každý ví, jaký byl Ronaldo hráč, ale tým vždycky stojí nad jménem. V Madridu jsou i jíní, kteří dělají rozdíl. Chceme vyhrát pro fanoušky a zůstat na špici," nechal se slyšet útočník Luis Suárez, po Messim druhá nejzářivější hvězda Katalánců.

Barcelona jde do derby z pozice vedoucího týmu, kdežto Real je po černé sérii zápasů až na sedmém místě. Pro trenéra Barcelony Ernesta Valverdeho to však vůbec nic neznamená. "Čím více je Real zraněný, tím je nebezpečnější. Mají dobré hráče a silnou obranu, je to skvělý tým. My musíme hrát svojí hru, protože to nás dělá silnými," řekl Ernesto Valverde. Barcelona před týdnem zvládla souboj o první místo se Sevillou, když vyhrála 4:2, ovšem radost ze tří bodů jí pokazilo zranění Lionela Messiho. Argentinská superstar chyběla už v zápase Ligy mistrů s Interem, který Katalánci ovládli 2:0.

Až v úterním zápase Ligy mistrů dokázal Real Madrid utnout nelichotivou sérii zápasů bez vítězství, když porazil Viktorii Plzeň 2:1 a alespoň prozatím si na trenérské lavičce ponechal Julena Lopeteguiho. Dle spekulací měl být španělský kouč po utkání s Viktorií Plzeň vyhozen, ale zatím se tak nestalo. Každopádně o odvolání Lopeteguiho se mluví neustále a seznam potencionálních nástupců se rozšiřuje. V úvahu připadají nejrůznější varianty a tady je jen výčet z nich: Wenger, Pocchettino, Conte, Guti, Solari nebo návrat Josého Mourinha.

"Budeme se snažit tuto situaci změnit. Nejsme tak špatní, ale chceme být lepší. Lopetegui dělá všechno možné, aby byl Real tam, kde má být, tedy na vrcholu," zastával se trenéra obránce Marcelo, který utkání s Plzní sice nedohrál, ale na Clásico bude fit. "El Clásico? V tomto zápase zvítězí ten, kdo udělá méně chyb. Musíme být v pohotovosti, známe kvalitu Barcelony i její důležité hráče," dodal brazilský obránce. Real v minulém kole podlehl Levante 1:2 a spadl na sedmou pozici.

El Clásico má pochopitelně obrovskou historii, ale pokud se podíváme jen na ligové zápasy, zjistíme, že Real nad Barcelonou přes dva a půl roku nevyhrál. Barcelona ze čtyř vzájemných zápasů dvakrát vyhrála a pokaždé na Santiago Bernabéu. Na druhou stranu na Camp Nou naposledy porazila nenáviděného rivala v roce 2015.

Vedle Messiho bude Barceloně chybět stoperská dvojice Umtiti, Vermaelen, zatímco Julen Lopetegui nemůže počítat se službami Daniho Carvajala a nejspíše i Mariana.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Lenglet, Piqué, Roberto - Arthur, Busquets, Rakitič - Coutinho, Suárez, Rafinha
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Isco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.96 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Před začátkem by jen málokdo tipoval, že v zápase desátého kola mezi Deportivem Alavés a Villarrealem půjde o souboj dvou celků z opačného koutu tabulky, přičemž po prvním místě pomrkává Alavés, zatímco Villarreal se bude nacházet na samé hraně sestupu. Realita La Ligy je však neúprosná a Žlutá ponorka se může utěšovat pouze solidním vystoupením v Evropské lize, kde si ve čtvrtek vysokou výhrou nad vídeňským Rapidem alespoň trochu spravila chuť z jinak nepovedeného vstupu do nové sezony.

S příchodem nového kouče Abelarda prožívá Alavés snové stoupání na vrchol, neboť po sobotních zápasech s vlastním utkáním k dobru ztrácí na vedoucí Atlético Madrid pouhé dva body. Postaraly se o to především nedávné dva duely s Realem Madrid a Celtou Vigo, jež baskický celek překvapivě oba vyhrál shodným skóre 1:0 a místo očekávaného boje o záchranu se tak pohybuje na příčkách zajišťujících účast v Lize mistrů. Jestliže značí jistotu záchrany čtyřicetibodová hranice, mají modrobílí se sedmnácti body na kontě již cíl splněn takřka z poloviny. Dobrou zprávou je navíc uzdravení brankáře Pacheca, jenž celý týden netrénoval kvůli poraněnému kotníku, stejně jako návrat stopera Maripána.

Hosté přijížději do Vitórie s cílem uštědřit Alavési vůbec první porážku na jeho domácí půdě na stadionu Mendizorroza. Obzvláště speciální zápas zde prožije Alfonso Pedraza, jenž loni válel na hostování právě v alavéském dresu, čímž si vydobyl letošní setrvání ve svém mateřském klubu. Mladý křídelník přiznal, že letošní forma jeho někdejšího zaměstnavatele jej zaskočila. "Pravdou je, že jde o překvapení, nečekal jsem, že začnou tak dobře, ale přeju jim to. Tahle skupina si to zaslouží. Doufám, že v tom budou pokračovat a dosáhnou co nejdříve svého cíle, ale až od příštího kola, protože v neděli si Villarreal jede do Vitórie pro vítězství."

Nedávné výsledky skutečně svědčí o zlepšené formě Žluté ponorky, která nejprve po výtečném výkonu sahala po všech bodech v remízovém duelu s Atléticem a poté ve čtvrtek zcela rozdrtila Rapid Vídeň 5:0, přestože druhou půli dohrávala v deseti po vyloučení Jaumeho Costy.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Maripán, Duarte - Ibai, Pina, García, Jony - Sobrino, Calleri
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Álvaro, Mori, Jaume - Trigueros, Caseres - Cazorla, Fornals, Pedraza - Gerard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.26 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - SD Huesca  (neděle 20:45)
Sevilla má za sebou výtečně sehrané utkání Evropské ligy, které jí dodalo sebevědomí. To bylo zapotřebí především po nedávné porážce od Barcelony, na kterou bude Sevilla chtít reagovat doma proti Huesce.

Obr proti trpaslíkovi. Toto přirovnání není v případě duelu Sevilly s Huescou nadsázkou, ale spíše krutou pravdou. Stačí se podívat na tabulku a je jasné, jak hodně rozdílné jsou vyhlídky obou soupeřů. Sevilla zatím dlí na 4. místě LaLigy a na jejím kontě je 16 bodů. Není to tak dávno, co okupovala první místo a na něj ostatně i teď ztrácí jen dva body.

Sevilla totiž naposledy v LaLize prohrála a přerušila tím svou skvostnou sérii. V boji o čelo tabulky nestačila na domácí Barcelonu, která se dokázala vybičovat ke skvělému výkonu a nebezpečného uchazeče o tři body porazila jasně 4:2. Tým trenéra Pabla Machína proto potřeboval co nejdřív uspět a ideální šancí pro něj bylo utkání Evropské ligy, v němž se Sevilla doma utkala s tureckým Akhisar Belediyespor. Přesně takový zápas potřebovala, protože za 70 minut dokázala vsítit hned šest branek!

Trenér Machín mohl být velmi spokojený. "Samozřejmě jsme moc rádi za to, jak utkání dopadlo. V tuto chvíli jsme potřebovali získat body a znovu se dostat do tempa. Z výsledku by se to mohlo zdát nepravděpodobné, ale museli jsme hodně pracovat, soupeř nám nedal nic zadarmo. Teď už je ale čas soustředit se jen na další utkání v lize. Ani tady nesmíme soupeře podcenit, protože v tu chvíli bychom mohli selhat," míní trenér Machín.

Do kádru Sevilly se vrací obránce Ibrahim Amadou, přičemž stále není fit Simon Kjaer. Huesca má sice k dispozici téměř všechny hráče, snad s výjimkou dvojice Luisinho a Brezančić. Ale především má zcela jiné problémy a starosti. V polovině měsíce skončil na lavičce trenér Leo Franco, který byl odvolán kvůli špatným výsledkům. A není se čemu divit, protože výkony, které Huesca podávala, opravdu nebyly hodné první ligy.

Aktuálně je Huesca až na posledním místě žebříčku a za devět odehraných utkání vybojovala jen pět bodů! Největší problémy pak má v obraně, která inkasovala nejvíc branek z celé ligy - 20. Dvě z nich naposledy doma dostala od katalánského Espanyolu Barcelona, jemuž nedala ani jeden gól a logicky tak prohrála.

Obránce Jorge Pulido se ale nevzdává. "Nesmíme se vzdávat, to nikam nevede. Jedinou cestou pro zlepšení je ještě víc tvrdé práce a soustředěnosti, protože v tom byl velký problém. Často jsme platili za svou nezkušenost v první lize. Přesto jsme optimisty, v kádru je hodně kvalitních hráčů. Náš cíl v podobě záchrany se nemění," dodává zkušený stoper ligového nováčka.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Sergi Gómez, Amadou, Carriço - Arana, Navas, Banega, Sarabia - Vázquez, Ben Yedder - André Silva
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Jovanović - Akapo, Semedo, Pulido, Miramón - Aguilera, Melero - Moi Gómez, Gallar, Ávila - Cucho Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.18 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Rayo Vallecano  (sobota 13:00)
Rayo Vallecano se v první španělské lize stále hodně trápí a na jeho delší pobyt mezi elitou to nevypadá. Další hřebíček do rakve mu může přidělat Girona, která svého soupeře uvítá již v sobotu odpoledne.

Estadio Municipal de Montilivi se již v sobotu v jednu hodinu stane dějištěm dalšího zajímavého klání Girony, která se chce co nejdříve zvednout. Loňské překvapení LaLigy totiž v porovnání s minulým rokem jen nevýrazně paběrkuje a sbírá body po jednom. Jeho forma z minulého ročníku, zdá se, odešla s trenérem Machínem, jelikož téměř nic z jeho práce současná Girona nepředvádí.

Aktuálně se nachází až na patnáctém místě, což jí samozřejmě nemůže stačit. Girona už pět zápasů v řadě nedokázala vyhrát a naplno nebodovala ani minule. Ze stadionu Anoeta v San Sebatianu se ale vrátila s bodem a především s čistým kontem po remíze s Basky. A to je dobrá zpráva, protože právě obrana jí dělá potíže. I o tom mluvil na tiskové konferenci před zápasem zkušený obránce Bernardo Espinosa.

"Samozřejmě nás hodně mrzí, když nedokážeme vyhrát, ale není to proto, že bychom se nesnažili. Každý tady odevzdává sto procent a z našich zápasů je vidět, že se snažíme. Nehrajeme vůbec špatně, ale často nás sráží vlastní nezkušenost. Víme, že dlužíme našim fanouškům lepší podívanou a věřím, že se nám to brzy povede. Teď je před námi klíčové utkání s Rayem, které by mohlo hodně napovědět o tom, jak na tom opravdu jsme."

Girona ale nemá moc dobré zkušenosti, pokud jde o Rayo. Za posledních deset let se s ním utkala osmkrát, ale tři body si dokázala vzít jen jednou! Čtyři poslední vzájemné souboje pak vyhrálo právě Rayo.

Současné Rayo umí překvapit, o čemž by mohli vyprávět soupeři jako Bilbao nebo Espanyol, ale dlouhodobě se mu v první lize nedaří. Zatím má na kontě jen jedinou výhru z devíti duelů a to mu stačí až na předposlední příčku. Rayo Vallecano musí zlepšit především svou obranu, která dostala už 18 branek!
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Porro, Bernardo, Juanpe - Aday, Pere Pons, Douglas Luiz, Granell - Portu, Borja García - Stuani
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
A. García - Advincula, Ba, Amat, Álex Moreno - Comesaña, Imbula - Trejo, Embarba, Bebé - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.50 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Valencia CF  (sobota 16:15)
Valencia stále strádá a v tabulce se pohybuje úplně jinde, než kde by si ji fanoušci přáli vidět. Náročný program vzhledem k její aktivitě v pohárech pokračuje v sobotu, kdy se Netopýři vydají do Bilbaa. Domácí Baskové však už zoufale potřebují tři body.

Kdybyste si měli vsadit na výsledek utkání mezi Bilbaem a Valencií, pak by asi nejlogičtějším výsledkem byla remíza. V sobotu odpoledne se totiž do sebe pustí dva týmy, které mají na svém kontě nejvyšší počet remíz v lize. V jejich zápasech za tento ročník se body dělily dohromady už třináctkrát! Remíza by ale tentokrát nevyhovovala ani jednomu týmu.

Bilbao je nyní až na 17. příčce, tedy jen o jedno místo nad pásmem sestupu. Vyhrát dokázalo zatím jen jednou, hned na úvod nového ročníku. Od té doby ale ani jednou nebralo tři body a poslední dva duely skončily rovněž remízou. Po Eibaru obralo Basky o body také v dohrávce Rayo Vallecano, které v zápase s ním dokonce vedlo! Basky ale nakonec spasil křídelník Iker Muniain.

A ten po zápase rozhodně neměl radost. "Mysleli jsme si, že tentokrát už konečně zvítězíme. Opět jsme ale zaspali úvod zápasu a to nás pronásleduje už hodně dlouho. Máme sice kvalitní a skvělý tým, vycházíme spolu výborně, ale na hřišti nám něco chybí. Přitom šancí jsme proti Rayu měli dostatek, jenže jsme je neproměnili. V zakončení jsme hodně ledabylí, to musíme co nejdřív napravit. Výhru už opravdu potřebujeme."

Jenže proti Valencii to nebude vůbec snadné. Remízový král se umí nadchnout pro velká utkání, což dokázal proti Barceloně nebo proti Manchesteru United v rámci Ligy mistrů. Právě náročný program a množství absencí jsou hlavními důvody, proč se Valencii nedaří rozhodovat utkání častěji. Stejné to bylo také naposledy proti Young Boys Bern. Valencia vedla díky brance Batshuayie, ale vedení nedokázala udržet a odjížděla ze Švýcarska jen s bodem.

Dobrou zprávou pro trenéra Marcelina je návrat portugalského šikuly Guedese, který začal trénovat s týmem. Tím ale výčet pozitiv končí. Poslední utkání v LaLize proti Leaganésu Valencii také moc nevyšlo a po další remíze se mužstvo trápí na průběžném 14. místě tabulky.

Mladík Carlos Soler ale nadále zůstává optimistou. "My jsme Valencia, jsme zvyklí bojovat o mnohem vyšší příčky. Trápí nás, když se nám nedaří a tento rok opravdu není povedený. Ale není to chyba trenéra, na hřiště nastupujeme my jako hráči. Jsem přesvědčen, že si časem zvykneme na náročnost více soutěží a chytíme své tempo. Třeba se nám to povede už proti Bilbau, přeje si mladý záložník Los Che.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri - D. García, Susaeta, Raúl García - Muniain, Aduriz, Williams
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Gabriel Paulista, Garay, Gayá - Kondogbia, Carlos Soler, Parejo, Guedes - Rodrigo, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.26 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - SD Eibar  (sobota 18:30)
Souboj dvou tabulkových sousedů začne v sobotu odpoledne na slavném stadionu Balaídos. Domácí Celta Vigo se pokusí vyhrát poprvé od začátku září, což se ale kříží s plány hostujícího Eibaru.

Celta Vigo se sice může soustředit jen na své působení v LaLize a není rozptylována náročným programem účastníků evropských pohárů, ale v její výkonnosti jí to moc nepomáhá. Celta vyhrála naposledy ve třetím kole, když si poradila s Atléticem Madrid. Od té doby se jí ale nedaří a kromě tří remíz si připsala jen tři porážky. Bez bodů se musela obejít také v minulém kole, když nad ní vyhrálo Deportivo Alavés. Hostům ve Vigu stačila jediná branka, o kterou se postaral Tomás Pina.

Ani zprávy z marodky nejsou úplně ideální, protože velmi schopný střelec Maxi Gómez bude stále chybět. Talentovaný hráč utrpěl při plnění reprezentačních povinností zranění kolenních vazů a i když se doba jeho absence oproti původním předpokladům zkrátila, do utkání s Eibarem nezasáhne. Menší útěchu nalézá Celta alespoň v tom, že proti Eibaru se jí právě velmi daří.

Vyhrála nad ním poslední čtyři duely v řadě a kromě výsledků má také tradičně dobrý herní projev. Teď by další body potřebovala, což si uvědomuje i mladý talent Fran Beltrán. "Máme za sebou hodně nepovedené utkání proti Alavésu, ve kterém jsme nehráli podle našich představ. Bylo to takové to utkání, ve kterém vám nevychází vůbec nic, ani ty nejzákladnější věci. Nicméně z toho ale nechceme být skleslí, protože s pozitivním smýšlením se pracuje daleko lépe. Věřím, že se nám brzy povede vyhrát," plánuje mladík.

Celta je aktuálně až na 13. místě LaLigy a na jejím kontě je jen 10 bodů. Eibar má o bod víc, třebaže nastřílel o tři branky méně a dostal jich stejně jako Celta. Po porážkách od Espanyolu se Sevillou si Eibar napravil náladu, když porazil Gironu. V minulém kole bral alespoň jeden bod, protože na branku Charlese odpovídal za Athletic Bilbao útočník Iñaki Williams.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Sergio - Juncá, Cabral, Araujo, Roncaglia - Mallo, Beltrán - Lobotka, Boufal, Aspas - Eckert
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - José Ángel, Arbilla, Peña, Oliveira - Jordán, Diop, De Blasis, Orellana - Enrich, Kike García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.51 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - CD Leganés  (sobota 18:30)
Na Ciutat de Valéncia bude v rámci 9. kola španělské nejvyšší soutěže hostit Levante aktuálně až osmnáctý tým ligy Leganés. Domácí mají výbornou formu, třikrát v řadě zvítězili a před týdnem dokonce přivezli všechny body ze hřiště Realu Madrid.

Utkání s Leganésem ale bude jiné. Přeci jenom na Realu od valencijského celku nikdo nic nečekal, v tomto zápase to bude přesně naopak. Levante je favoritem a proti osmnáctému týmu by nemělo zaváhat. Alespoň papírově. "Leganés bude od nás hodně očekávat, takže my musíme pokračovat v té myšlence, že do zápasu musíme vyvinout maximální úsilí," nechal se slyšet domácí kouč Paco López. Levante v minulé sezoně doma Leganés porazit nedokázalo, ve Valencii se totiž hrálo 0:0. Lópezovým svěřencům se povedla až odveta v Leganésu, kde zvítězili hladce 3:0.

Leganés už ve Valencii letos bodoval. Městského konkurenta Levante obral o body minulý týden díky remíze 1:1 a něco podobného by rád zopakoval. Ačkoliv je Leganés až osmnáctý, v posledních čtyřech zápasech si vedl obstojně a získal sedm bodů. Mimochodem pokud Levante zvítězilo na Realu, tak Leganés doma zase dokázal porazit Barcelonu.

"Tři body z tohoto zápasu by byly pro nás skvělým krokem kupředu. Levante je velmi silný protivník, změnili systém a dva nebo tři zápasy hráli s pěti obránci vzadu a vedli si velmi dobře. Mají velmi rychlé hráče," varoval před protivníkem hostující záložník Gerard Gumbau.

Domácí strana bude postrádat trojici klíčových hráčů, jmenovitě Cokeho, Sadikua a Vukčeviće, Také Leganés necestuje v kompletním stavu, neboť Szymanowski a Muňoz jsou zranění.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Pier, Cabaco, Postigo - Toňo, Bardhi, Campaňa, Rochina, Jason - Morales, Martí
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellár - Juanfran, Bustinza, Siovas, Silva - Vesga, Pérez, Gumbau - Zhar, Carrillo, Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.41 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Sociedad  (sobota 20:45)
Atlético Madrid má za sebou debakl od Borussie Dortmund v rámci Ligy mistrů a potřebuje si co nejrychleji udobřit vlastní fanoušky. Ideální šancí k tomu pro něj je domácí duel s Realem Sociedad, který se potácí kolem středu tabulky.

Trenér Diego Simeone musí co nejrychleji přijít na recept, jak své hráče znovu dostat do formy. Colchoneros totiž mají za sebou obrovský šok, který by mohl na delší dobu negativně ovlivnit jejich herní projev a výsledky. V rámci Ligy mistrů bylo Atlético Madrid jasným favoritem skupiny A na postup z prvního místa, ale tento předpoklad se v posledním utkání nenaplnil. Atlético Madrid totiž naprosto nezvládlo konfrontaci s německou Borussií Dortmund a dostalo od ní čtyři branky!

Po takovém debaklu v kabině nevládla moc dobrá nálada. Obávaný útok Atlética domácí bryskně zneutralizovali a jeho trápení pokračuje. V rámci LaLigy to také není úplně nejlepší a tým, který je zvyklý figurovat hodně nahoře a svádět souboje o čelo s Realem či Barcelonou, se nachází až na průběžné páté příčce.

Na tu ho odeslala série několika špatných výkonů, mezi které se dá zařadit šokující porážka od Celty Vigo nebo nečekané remízy s Villarrealem a Eibarem. Právě Villarreal obral Atlético o dva body naposled. Nutnost zlepšení a změny si uvědomuje i kapitán mužstva Diego Godín.

V rozhovoru pro klubové stránky Godín uvedl: "Na tento nepovedený zápas musíme co nejdříve zapomenout. Potřebujeme se co nejdřív markantně zlepšit, jako jednotlivci a především jako celý tým. Až do první branky jsme hráli velmi dobře, stejně tak krátce po změně stran, ale když jsme dostali góly, úplně jsme se sesypali. Na tom musíme pracovat. Teď je před námi další náročné utkání a my jej chceme zvládnout," nabádal zkušený obránce.

Real Sociedad nemá na Atlético moc dobré vzpomínky, ačkoliv poslední vzájemné klání vyhrál. Na půdě Colchoneros se mu ale vůbec nedaří a za posledních 18 let zde vyhrál jen dvakrát. Tým, který má občas pohárové ambice, zatím v letošním ročníku opět příliš nezáří. Kromě množství absencí, které jej postihují, má potíže sbírat body doma. Ani v minulém kole se mu nepovedlo vyhrát a s Gironou si jen rozdělil body po bezbrankové remíze. Na druhou stranu žádný tým v LaLize letos nenasbíral na hřištích soupeřů víc bodů než Real Sociedad.

V zápase s Atlétikem se Real Sociedad musí obejít bez trojice Marquelanz, Zaldua a Merino. Atlético postrádá zkušeného obránce Juanfrana, který pro změnu pyká za karty.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Filipe, Godín, Lucas, Arias - Koke, Rodri, Saúl, Lemar - Griezmann, Diego Costa
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Theo, Gorosabel, Aritz, Navas - Illarramendi, Zubeldia, Pardo - Sandro, Willian José, Oyarzábal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.12 - 8.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Espanyol Barcelona  (pátek 21:00)
Real Valladolid chytil od konce září fantastickou formu a rád by v ní pokračoval také díky páteční předehrávce 10. kola LaLigy. V něm jej ale nečeká nic snadného, protože na vizitu se dostaví druhý tým tabulky, Espanyol Barcelona.

Že bude na druhém místě tabulky LaLigy tým z Barcelony, to by se asi dalo čekat a nikomu by to nepřišlo divné. Ale že to místo tradičního FC bude jeho městský rival, to už je hodně velké překvapení. Právě Espanyol totiž patří mezi největší překvapení LaLigy a po devíti odehraných kolech se fanoušci stále nemohou probudit ze snu. Espanyol vyhrál už pět zápasů a na své konto si připsal jen pouhé dvě porážky.

Také v posledních kolech se mu dařilo velmi dobře, možná až nad očekávání. Nejprve doma rozebral Villarreal třemi góly a naposled vyloupil Huescu, o což se dvěma góly postaral Borja Iglesias. I díky tomu Espanyol získal už 17 bodů a jen jeden bod ztrácí na první Barcelonu. Je jasné, že trenér Rubi musel své svěřence hodně chválit za předvedený výkon.

"Chci pochválit své hráče za to, jak zodpovědně přistoupili k utkání. Samozřejmě bychom mohli najít pár věcí, které by šly udělat lépe a na kterých chceme dál pracovat. Ale to je dlouhý proces a my se musíme zlepšovat pořád. Pro tuto chvíli nemohu být spokojenější a jsem rád, jak celou sezonu zvládáme. Je úžasné vidět, co s týmem pár dobrých výkonů udělá. Klíčové bude se dobře připravit na Real Valladolid, protože v pátek to nebude vůbec jednoduché," uvědomuje si trenér Rubi.

Pravdu má i proto, že jeho týmu se ve Valladolidu zase tak moc nedaří. Za posledních 18 let už se Espanyol do Valladolidu několikrát vydal, ale se zlou se potázal. Tři body si z Estadio José Zorrilla odvezl jen dvakrát. Poslední návštěva Valladolidu se mu také moc nepovedla a domácí vyhráli těsným rozdílem 1:0.

Real Valladolid navíc v posledních zápasech chytil fantastickou formu a jen těžko se najde tým, který by jej dokázal porazit. Už v pěti posledních duelech neprohrál a čtyři z nich dokonce vyhrál. Opírá se při tom zejména o skvělou obranu, neboť ve třech posledních kolech nedostal ani jeden gól. Naposledy se proti němu neprosadil ani pohárový účastník Real Betis.

K utkání s Espanyolem se vyjádřil i veterán Borja Fernández. "V týmu vládne skvělá atmosféra a je vidět, jak moc dokážeme, když se nám daří. Máme pocit, že můžeme porazit kohokoli. Zároveň ale myslíme na to, že to chce trochu štěstí a kupu práce, abychom se do takové pohody dostali. Nesmíme Espanyol podcenit, protože ukázal, jak silným týmem je. Klíčová bude podpora našich fanoušků," myslí si Borja.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho, Calero, Olivas, Moyano - Borja Fernández, Alcaraz, Plano, Leo Suárez - Toni Villa, Ünal
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - David López, Didac, J. López, Hermoso - Roca, Granero, Darder - Sergio García, Hernán, Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.24 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona953123:1118
2.Espanyol Barcelona952213:717
3.Deportivo Alavés952212:817
4.Sevilla FC951320:1216
5.Atlético Madrid944110:516
6.Real Valladolid94328:615
7.Real Madrid942313:914
8.Levante UD941414:1513
9.Real Sociedad933312:1112
10.Getafe CF93338:812
11.Real Betis93335:712
12.SD Eibar932410:1311
13.Celta Vigo924313:1310
14.Valencia CF91717:810
15.Girona FC924310:1310
16.Villarreal CF92347:89
17.Athletic Bilbao916211:159
18.CD Leganés92258:138
19.Rayo Vallecano91359:186
20.SD Huesca91267:205

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1032)

Přidat komentář
Kluivert9

1. pro výhru Barcy

Reagovat
DonAndres

Jak symbolické pro Real, že je zrovna na 7.místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle kole bude 9.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
Ed_Hazard

Som len taký pesimista, či aj bod proti Barce mi príde teraz ako megaúspech? Ja som skoro presvedčený, že nás Culés prejdu v klude v hcp. Ak by bol Messi, tak by to boli jatka.

Reagovat
CHONG

Vlastně vůbec nevím proč, ale nějak si myslím, že to dáme a vyhrajeme

Reagovat
misinho7

mam podobny pocit .. podla mna to vyhrajeme nejak v pohode a potom rupneme v CdR s tym tretoligistom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím teda, jestli vyhrajete, ale Barca se favorizuje naprosto nesmyslně, s Messim by to byl úplně jiný zápas. Otázka ale je, co se u vás vlastně děje a jestli to není “ideální” možnost odstřelit Lopeteguiho...

Reagovat
CHONG

Každopádně Lope to má za pár, tak jako tak, ale po jeho odvolání dojde na má slova, že problémem není on, ale Pérez a jeho nesmyslná škudlivost, hrozně rád bych viděl jeho ksicht, až bude Lopemu posílat těch 18 mega

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch 18 beztak nedostane, dohodnou se na nějakým kompromisu s tím, že Florentino ho nebude špinit přes média, Lopetegui nebude vyprávět o tom, co se v klubu dělo a bude mít ještě možnost si někde zatrénovat. Mě by docela zajímalo, o kolik se snížily příjmy klubu po odchodu Cristiana - od prodeje suvenýrů, snížení návštěvnosti přes sponzory, kterým takový hráč musí chybět. Je pro mě udivující, že ani v tomhle směru Florentino nehledal/nenašel náhradu.

Reagovat
CHONG

Ona je otázka, jak moc příjmy plynoucí z Crise srazí ta jeho slavná kauza. Každopádně Pérez už je úplně mimo, ten chlap je den ode dne větší amatér, buď už je senilní nebo se z něj stal na stará kolena culé, protože ty jeho kroky už jsou fakt over the top. Jinak doufám, že Lope kdyžtak necouvne a pořádně Péreze podojí.

Reagovat
technecium

Ty bys Lopatu i vykouřil, kdyby to šlo, že?

Reagovat
CHONG

To je nějaká kratochvíle, kterou si krátíte čas s kluky u výkopu?

Reagovat
technecium

Neříkej, že právníkovi, co pije růžový víno, musím vysvětlovat, co to znamená někoho vykouřit. To ti nevěřím.

Reagovat
CHONG

Tak evidentně s tím máš víc zkušeností než já, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš naopak velký zkušenosti s kaďákem.

Reagovat
CHONG

S ženskými prckami mám zkušeností dost, to nepopírám

Reagovat
Svatej

wow, těžkej kalibr jsi vytáhnul.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Svatej

Reagovat
fefo

Ruzove vino je len pre gayov ci jak?

Reagovat
Gazdo

Jeho neries

Reagovat
Gazdo

Obcas mi prides ze nemas v hlave nasrane a potom zareagujes na takuto chujovinu este vacsou chujovinou. Tak sa uz rozhodni

Reagovat
mistr129

Reagovat
cristiano.K.

prodej všech dresů o 90%

Reagovat
Ed_Hazard

Lope nie je problém. A to že sme nepriviedli posilu je iba časť problému. Mne to príde, že hráči nemajú voči Julienovi ani zďaleka taký rešpekt, aký mali u ZZ. Už sme sa veľa krát bavili o tom, že my nepotrebujeme stratéga, my potrebujeme osobnosť.

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

Hraci stoja za trenerom. Neni ziadna vypata situacia ako to bolo pri Benitezovi. Nema ziadny zly vztah s niakym hracov vo zostave.

Ak ho Perez vyhodi Juliena aby tam dosadil druheho Mourinha a nasledne este dal 18 mega v dobe ked potrebujeme komplentne prekopat utok a tie peniaze nie su tak na to stracam rec

Reagovat
Ed_Hazard

Hráči za ním síce stoja, ale nepríde mi, že amjú spolu nejaký extra vzťah a rešpekt. Je to len na profi úrovni. Nič ako so ZZ, ktorý bol pre veľa hráčov vzorom a druhým otcom..

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je samozřejmě taky velká část problému, že nahradit vztahy mezi ZZ a kabinou adekvatně nelze. Ale co s tím - razantně přestavět kádr?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Minimálně s Kroosem ten vztah nebude dobrý, ale viděl bych to na víc hráčů. V Realu je klíčový mít na svý straně všechny klíčový hráče a většinu kabiny (vlc než kdekoliv jinde), to se Lopeteguimu evidentně nepovedlo. A svá pozitiva, která měl v létě oproti ostatním kandidátům (zejména znalost kádru, jazyku či španělské mládeže, kterou měl v U-21 i později v áčku), vůbec nedokázal uplatnit, jelikož v určitou chvíli si podle mě absolutně přestal věřit, pod tlakem začal hrát na výsledky, přestal rotovat, přišla zranění a celý se mu to zbortilo...

Reagovat
CHONG

Ono se to začalo bortit už vloni, v La lize ostuda, v CdR trapas a i ta Liga mistrů byla shodou náhod a pořádné dávky štěstí, když k tomu připočteš odchod jediného opravdu gólového hráče a naprostou rezignaci ze strany Péreze na posílení kádru, tak by se to letos podle mě zbortilo každému trenérovi, akorát Lope byl jediný dost blbý na to, aby to vzal, no

Reagovat
Mateo16

Kroos sa pred par dnami zrovna vyjadril k Julienovi ze ma celu jeho podporu. Cela situacia vznilka tak ze Kroos nepodaval dobre vykony a po zapase proti CSKA kde potopil cely RM , ho Julien posadil.

Rovnaka situacia ako teraz s Varanom. Potopil RM proti Levante = lavicka a tutovka ze v EC bude hrat. Media to samozrejme hned nafuknu ako sa len da. Nevidim na tom nic zle.

Ako sa da rotovat ked Marca a AS stale pisu o tvojom vyhadzove ? Ci sa vyhra alebo nevyhra. Ten tlak je obrovsky a smutne ze Florentino sa na to iba pozera.

Jedine co sa da Julienovi vycitat ze nehrame ako jeden celom, Obrana prepada na invidualne chyby a v utoku Asensio , Isco , Bale , Benzema zahaduju jednu sancu za druhou.

Na druhej strane obrovske plus pre Juliena kolko si vie vytvorit sanci RM v kazdom zapase. + konecne ofenzivna hra na ktoru sa da pozerat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím s tím, že hra není tak zoufalá, jak se všebecně prezentuje a doplácíte na individuální chyby. Ale myslím, že je snad jasný, kdo se kvůli tomu bude pakovat...

Reagovat
Mateo16

Teraz je ale skvela doba pre RM na EC.

FCB bez Messiho , bez formy hrajuci Coutinho , potrestany Dembele a Barcelona v ulohe megafavorita.

Reagovat
DonAndres

Skvělá doba pro RM? Odvážné tvrzení

Reagovat
-Carles-

Coutinho je síce mimo formy, ale zrovna proti Realu mu najviac verím že dokáže rozhodnúť zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je sice mimo formu, ale zrovna proti Barceloně mu nejvíc věřím že dokáže rozhodnout zápas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Možná do chvíle, než se zaměříš na vás

Reagovat
technecium

Je to víceméně úplně stejná situace jako za Benitéze. Víme jak to tehdá dopadlo

Reagovat
Mateo16

Pockaj hovoris o Benitezovi ktory vyhodil z kadra Jeseho za to ze odmietol hrat LB. posadil Isca Jamesa , Kroosa a pohadal sa s Ramosom a Ronaldom.

aha znalec

Reagovat
technecium

Tak Lopata na tom není o nic líp

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi měl nějaký důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mateo16

Ako hrame na NC. Kedy tam nebol ako 1 bod uspech ?

V zatial kazdom zapase si vieme vypracovat min 5 velkych sanci ci proti Levante , Atletico , Bilbau atd proti kazdemu. Otazka je ci to nasi zakoncovatelia premenia ak hej verim vo vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

zase ja silno pochybujem, je to derby, nemá favorita a žeby barcelona bola v nejakej oslnivej forme sa tiež nedá povedať. Zvládol im dat gol Muriel čo je samo o seba dosť vypovedajúce

Reagovat
smazaný uživatel

to s tim murielem nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

typicke

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolanie proti červenej karte Viníciusa bolo úspešné

Reagovat
smazaný uživatel

EC nema favorita, ty kecy o megafavoritovi jsou zboznou frazi zdejsich madridistu...

oba tymy maji herni krizi, nas z ni vytahuje messi, real marcelo..ale i presto jsou to dva tymy, ktery si muzou namazat v evrope kdekoho, takze bych to nevidel jako souboj 'kriplu', proste je ta latka ocekavani od obou tymu hodne vysoko, asi i nej hracem historie, ktery kdy hral a mimoradne uspesnym RM

Reagovat
DonAndres

Reagovat
ADM

Dáme si na víkend anketku, nech nám lepšie ubieha čas pred EC..

Ktorý gól a ktorú asistenciu považujete za tie nakrajšie, najemocionálnejšie aké ste videli ? Dôležitosť zápasu nemusí rozhodovať, ale aj môže.

Gól - určite nie ten najkrajší na svete, ale pamatám že emociálne to so mnou úplne lomcovalo..

https://youtu.be/YrINhLwn1L8?t=540

Asistencia - cez pol ihriska, medzi dvoch hráčov a Ronaldovi takmer stačilo len nastrčiť nohu...

https://www.youtube.com/watch?v=khOIlQHu4MM

Reagovat
CHONG

Nejkrásnější gól - Nůžky Zlatana

Nejemotivnější gól - Palice Ramose

Nahrávky si moc nepamatuju a určitě jsem na pár paradních zapomněl, ale mně se hrozně líbí třeba tahle od Gutiho, to je čistá genialita

https://m.youtube.com/watch?v=dwsmBdL9jR8

Reagovat
ADM

O rovnakom gole aj asistencii som rozmýšlal aj ja Sympatie k Leovi vyhrali, nesympatie ku Gutimu taktiež

Reagovat
smazaný uživatel

za Zlatanovy nuzky

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=X7l6-nZI4js

Inak toto je dobrý dokumentík o mladom Zlatanovi (ešte v Malmo a Ajaxe), len je to teda celkom náročnejšie na inteligenciu, vzhľadom na to že dokument je po holandsky / anglicky a sú k tomu nemecké titulky

Reagovat
Diego2

Gol Iniestu na SB, to byl mazec.

Asistence - me se strasne libi dve asistence ale z dilny Realu- Beckhamuv pas Ronaldovi a Gutiho paticka.

Reagovat
Acquanni

Ten Beckhamuv pass asi jen tak někdo nepřekoná. Já mám třeba radši více kombinační góly, pro mě je v tomhle vrchol Wilsheruv gól, ani nemusím říkat jaký Ale Beckham s jeho asistenci Ronaldovi, to doteď vypadá neuvěřitelně, až nereálně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

geniální

Reagovat
Mass

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
el Principito

Reagovat
X-bano-X

Najemotívnejšie sú pre mňa Andrésov gól proti Chelsea a gól Sergiho Roberta proti PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To je docela zajímavé, že zrovna tyhle 2

Reagovat
ADM

Ani nie, pre mňa takisto, len som čakal že každého fanúšika Barcelony napadnu prave tieto dva, tak som rozmýšlal čo ma ešte okrem toho vystrerilo zo sedačky...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to já spíš kvůli kontroverzím, které tyto zápasy provázely

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě ten Andresuv

Reagovat
smazaný uživatel

andres pro me tez

Reagovat
Billy McClane

Zaujimave je, ze prave tieto dva zapasy su Barcelone vycitane ako jej 2 najväcsie kradeze za poslednych 20 rokov

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v ocich luzy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Síce sa bavíme o góloch a nie zápasoch ale ako sa hovorí kto chce psa biť, palicu si nájde.

Reagovat
messi80

Ak je Paríž s jednou nasimulovanou penaltou za zápas krádež tak čo je potom vaša cesta za troma trofejami v LM po sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový zázrak

Reagovat
Al Capone

všechny tituly byly zasloužený a čistý. Samozřejmě nějaké chyby tam byly, ale to i proti Realu.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
torcida

Reagovat
roman1978

já jsem nejvíc asi v životě řval, když poba nahrál šmicrovi na 3:2 proti holandsku na euru 2004 v portugalsku - btw - byl jsem tam přímo u toho

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zapas jsem chtel taky napsat

Reagovat
valloire

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

twl, si mi to sebral

ale je super, ze si tu asistenci pamatuje tolik lidi

Reagovat
Anacron

Nejemotivnější gól jednoznačně Ramos 92:48

Nejhezčí gól - to jeden nevyberu ale třeba Carlos a jeho přímák za Brazílii, Zidane ve finále LM, Zlatan, Ronaldo, Rooney a Rivaldo - tihle čtyři a jejich nůžky, Messiho sólo. Je jich moc

Asistence - Mata https://www.youtube.com/watch?v=9p6Y6LcEU9Q nebo Guti https://www.youtube.com/watch?v=s6RDVGnyuz8

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Asi ten Šmicer na EURU, to těžko někdy něco překoná. Áčko nevím, ale to Becksovo je boží

Reagovat
valloire
Reagovat
Rudnevs

Najemotívnejší Götze proti Argentíne.

Reagovat
technecium

Jop, to jsem byl nejvíc nasranej, co jsem sledoval fotbal. Skopčáci se štěstím, ani nevědí jak

Reagovat
drussbarb

Taky tak

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

jasně demolice Brazílie byla náhoda, porazili budoucí vicemisrty Evropy a mistry světa, ale byla to náhoda

Reagovat
ADM

A čo ak hovorí len o finále?

Reagovat
Kixi Syhimour

A pamatuje si, že dali Němci tyčku?

Reagovat
ADM

A pamatáš si, čo spravil Higuain?

Pred týmito MS som ten zápas pozeral znova a Nemci sa teda viac sústredili na to, ako zastaviť Lea než na to, ako hrať futbal. Argentína mala viac možností otočiť to na svoju stranu - Higuain, 2x Leove sólo po pravom krídle, kde mu nikto nestihol dobehnúť na podporu, potom sám Leo v šanci minul tesne tyčku, Palacio či ako sa volal ten zázrak z pralesa mohol v predlžení dávať gól ... a nakoniec to podľa mňa urvali tak nejak štastnejšie Nemci.

Z pohľadu celého turnaja boli asi lepší Nemci - aj keď s Alžirskom mohli teda kludne vypadnuť, s Francúzskom to nebola žiadna óda na radosť a celkovo sa to ich semifinále proti Brazílii preceňuje (v zmysle, že si každý pamätá len tú demoláciu), ale Argentína tiež nebola zrovna presvedčivá a vyhrávala hlavne vďala skvelému systému a pevnej defenzíve, než nejakému krásnemu futbalu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč si myslím, že se ten výprask přeceňuje?

Reagovat
ADM

Hovorím všeobecne. Je to môj názor.

Reagovat
Rudnevs

Tá druhá veta je blbosť, ale vďaka tej prvej je to pochopiteľné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nejemotivnější Iniesta na Stamford bridge a Rachůnek proti Švédsku.

Nejhezčí gól asi Ronaldo na Juventusu, to bylo totálně šíleně super, i když jsem mu to strašně nepřál.

Asistence Messi Villovi v Classicu na 4:0 v 2010.

Reagovat
ADM

Hm, ale Bale ho podla mna proti Poolu hned prekonal.. To mi prišla ešte naročnejšia pozicia

Reagovat
CHONG

Souhlas, ale pro mě ještě výš ten Zlatan, to byla šílenost v tom nejlepším slova smyslu.

Reagovat
Mateo16

Ale osobne si myslim keby tam bol lepsi brankar ako Karius tak by to Garethovi chytil

Reagovat
CHONG

To si nemyslím, Karius ten zápas posral jak nikdo, ale tohle bych mu nevyčítal, Bale to trefil parádně.

Reagovat
valloire

za toho Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhezčí góly měl podle mě Ronaldinho. Proti Villarealu byla špica a proti Chelsea.

Reagovat
Generalní Gladiator

messiho slalom v nejdůležitějším souboji s realem v LM

němcův centr na kuku proti rusákům

Reagovat
vladino10

https://youtu.be/SAKw2q2zlPs

Malaga Dortmund, Dortmund musel vyhrať, 90. minúta a Malaga vyhráva 1:2

Reagovat
ADM

Síce kompletne všetci v offside, keď Lewa centroval, ale komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Malaga dala taky druhej gol z ofsajdu co si pamatuju.

Reagovat
Anacron

A to má jako omlouvat to že tohle platilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
ADM

Tak bez oboch golov by to bolo 1-2 tým pádom

Reagovat
vladino10

V tom momente mi to absolútne neprekážalo

Ten zápas mal naozaj všetko- počnúc už touto skvelou choreografiou..https://youtu.be/QwLfNsVQ93w

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Sali5

Nejhezčí gól Lampard proti Barceloně.

Nejemotivnější rozhodující Drogbova vítězná penalta v LM nebo Jiráček proti Polsku na Euru.

Nejhezčí přihrávka Lampard na Ramirese v odvetě.

Reagovat
technecium

Nechtěl bych být takhle omezený

Reagovat
Sali5

What?

Reagovat
Mrvinho
Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to bych skoro zapomnel, naprosto genialni vnimani prostoru, predevsim to posledni prohozeni hlavou a obehnuti. 9 z 10 hracu by slo primo a dostali by sendvic. To uz se dneska jen tak nevidi. Mozna od Messiho. Tohle je jeste vyssi level nez prokluzovani mezi dvema hracema od brazilskeho Ronalda.

Reagovat
Mrvinho

Neskutečný gól. Hlavně klobouk že do té hlavy vůbec šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste s takovou cizelerskou lehkosti, do tehle vyhrocenych souboju chodi buldoci jako Nespor a pak to smrdi zlomeninama. Kaka prosel jak vichrice a zanechal po sobe az komickou spoust. Dokonale ponizeni a vitezstvi lehkosti nad tezkopadnou destrukcni silou. Nejlepsi gol, co se tu objevil. Mozna ne v estetice, ale v tom jakou moc dokaze mit jedinec sam, pokud premysli.

Reagovat
Mrvinho

Komická spoušť, pěkně napsané.

A za poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak diky za zminku o Kaka. Malem bych na neho uplne zapomnel. Jedinecny hrac, absolutne se vymykal nastupujici fyzicke atleticnosti. Propadly hrudnik, povisle plandave ruce, chlapecky protahly beh, detska tvar a vira v osobnost Jezise. Vyjimecny Kaka, naprosto odlisny od kohokoliv. Vubec tehdejsi Milan to by neco. Jeden vyjimecny a odlisny hrac vedle druheho. Guardiolova Barcelona byla spis stroj z malych nezachytitelnych trpasliku a Zidanuv Real oplyval spis Kolumbusovou dobyvatelskou virou. Ancelottiho AC bylo silne v shluku skutecnych osobnosti, jedna vedle druhe. Zadnou mechaniku nebo viru nepotrebovalo. Uzasne vzpominky.

Reagovat
ADM

Komická spúšť sa hodí aj tu..

https://www.youtube.com/watch?v=dnIlv_3wudg

Ten gól Kaká je ikonický, ale aj tu jasne vyhrala brazílska ľahkosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tohle je skutecne umeni. Vsimni si jak u tech golu nepotrebuji zadne tricky, proste jen vyborne rozvrhuji svuj beh a vedeni mice. Jsou vteleni, kdyz takhle bezi, mysli geometricky a zaroven se dotykaji cehosi posvatneho, protoze prekonavaji odpor prostoru a prekazek.

V tomhle neni takova svezest a rozbehla dynamika, ale je tam snad jeste vyssi level geometrickeho prekonavani prekazek.

https://m.youtube.com/watch?v=hdfGv72PxQE

Reagovat
ADM

Keby to nestihol tak krásne koleno od Evru

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by bylo na spital. Hovado Evra

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

Dejte Messimu bandáž na ruku ať může hrát.

Reagovat
ADM

Pravepodobne len žart, ale je takmer nemožné hrať kým sa to plne nezahojí, vzhladom na to, koľko pohybuješ pri športe rukami v rôznych uhloch a ani si to neuvedomuješ. Ja som šiel raz hrať futbal s poraneným ramenom z cvičenia a ešte tyzden ma bolelo, len z behania

Reagovat
smazaný uživatel

Messi (prej) neběhá

Reagovat
ADM

Bez Xaviho, Iniestu a Alvesa, kto ho teraz privedie za ručičky na ihrisko a ukáže mu, ako sa kope do lopty. Už mal dávno ukončiť kariéru, zbytočne predlžuje to trápenie. A to ešte tie steroidy.....

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

závorka zbytečná

Reagovat
mistr129

Messi prej neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Speciální zápas, jako vždy. Nevidím favorita.

Aktuální špatná forma Realu nehraje roli, my nehrajeme nijak oslnivě a bez Messiho to bude porod.

Jsem zvědavý na Artura, po DELŠÍ době vnímám opravdu zajímavého mlaďocha. Dej Bůh, ať se vrátí reinkarnovaný Xavi.

Tipuji přesto výhru: 3:2

Reagovat
valloire

Jako že bychom dali 2 goly? Nejste Viktorka.

Reagovat
drussbarb

Naše výkony jsou nepřesvědčivé. Obrana je v rozkladu, uvidíme.

Reagovat
Anacron

Jenže naše výkony jsou dost přesvědčivé. Útok nemáme a obrana má dny otevřených dveří několikrát za zápas.

Reagovat
Mateo16

Brahim Diaz odmietol podpisat s City v lete asi do Castiily.

To by celkom zaujimalo co tam City robi s mladymi hracmi to uz je level Chelsea

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, po příchodu Mahréze se mu ani nedivím, nemá důvod zůstávat v takový konkurenci (Sané, Bernardo, Mahréz, Sterling). Ale už vůbec nechápu, proč by měl ve dvaceti jako velký talent chodit do Castilly. Spíš bych čekal cestu typu Dortmundu.

Reagovat
Mateo16

Rovnaka situacia ako ked ste z City kupovali Denisa Suareza.

Floretino ma o neho dlho zaujem. V lete na viac bude celkom zaujimave Modric asi odide toho nahradi Isco. Kovacica Fllorentino len tak neda ale viem si predstavit niaky Bussines model na znizenie Hazardovej ceny potom tam mas iba Ceballosa. Velky boj bude o Frankie de Jonga ale viem si predstavit Diaza ako 6 zaloznika alebo hostovacka v Lalige,

Naviac si myslim ze RM dava dostatocne vela prilezitosti mladym hracom aby sa presadili.

Reagovat
smazaný uživatel

O de Jonga boj nebude, tam už je rozhodnuté kam půjde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Minimálně Man City bych neodepisoval, zvlášť ve chvíli, kdy budeme přemýšlet i nad dalšíma zběsilýma variantama typu Rabiota či Pogby.

Reagovat
Eichel

ja myslím, že ich ten Rabiot už našťastie prešiel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vy budete potřebovat spíš pár hotových hráčů než několik dalších talentovaných mladíků, kterým budete muset hledat místo.

Reagovat
Mateo16

Po megainvesticiach ktore je nutne urobit v ofenzive urcite to budeme lepit mladymi hracmi v zalohe aj po odchode Modrica nebude tam treba kupovat hotovych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz kukam zapas Dortmund Hertha lebo digi nepochopitelne daba II anglicku ligu namiesto atraktovneho zapasu Bilbao Valencia a cudujem sa twda Realu, ze sa nezaujima o hraca alo Jadon Sancho. Je to dost komplexny hrac.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sancho vypadá parádně, co jsem měl párkrát možnost ho vidět.

Reagovat
Kluivert9

Chápu, kdyby si vybral Celtu, Villarreal atd, ale takhle tam mohl klidně zůstat. Je jedno, jestli ho na hostování posílá Real, nebo City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty parchanti z digi sport davaju nejaku nizsiu anglicku ligu namiesto atraktivneho zapasu Bilbao Valencia.. ma to vobec logiku?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já to mám na Digi 9.

Reagovat
smazaný uživatel

To existuje aj digi 9? To bude asi ten najdrahsi balik nie... ja mam najvyssie digi 5.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš bude rozdíl v nabídce u nás a na Slovensku, já mám nějaký myslím sportovní balíček a těch několik stanic navíc tam naskočilo až letos od nový sezóny. Ale dívat se letos na Vale je čistý utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovska skoda je, ze digi stratilo prava na ligu majstrov. Inac pre sportoveho fanusika je to jednoznacne najlepsi poskytovatel.

Reagovat
X-bano-X

Všetky kanály vyššie ako digi5 idú na Slovensku len cez appku. Ak máś tie prvé kanály máš aj zvyšok.

Reagovat
Jordi Alba

Atraktivní to moc není.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Achraf hrá parádne a navyše na ľavej strane, kde sa nám hodí viac. Už u nás preukazoval potenciál, hlavne jeho pohyb a nábehy boli parádne aj u nás, akurát mu výrazne viazla finálna fáza, keď niektoré situácie riešil katastrofálne, tento nedostatok sa môže vďaka zápasovej praxi v Dortmunde vyriešiť. Napokon sa obávam, či nie je dvojročné hosťovanie až zbytočné dlhé.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak hostovanie je mozne vzdy predcasne ukoncit z nasej strany, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že to záleží od toho ako sa dohodli kluby, nemalo by to tam byť automaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to velmi zle. V LM to mame vdaka trapnej remize vo Svajciarsku velmi zle rozohrane a takymto tempom v lige ppmaly stratime moznost bojovat o Ligu Majstruv na dalsiu sezonu. Obavam sa toho, ze Marcelino to ma dost nahnute.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

Hezky prehled Suarezovych spalenych sanci

Reagovat
ADM

niekedy aj 4-5 za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel medzi prvými 10 mužstvami len 6 bodov !

Reagovat
technecium

Pod dnešku 9

Reagovat
valloire

Reagovat
torcida

najlepšia a najvyrovnanejšia liga sveta!!! čiže už nemôžu pindať ani fanúšikovia pl pre ktorých toto bolo jediné smerodatné merítko

Reagovat
Anacron

Přesně Teď desátej Manchester ztrácí na prvního 12 bodů a mezi prvním a posledním je rozdíl 23 bodů, v la lize 14 . To jsem zvědavej co si najdou teď

Reagovat
Jordi Alba

Tak PL je furt vyrovnaná, jenom United jsou lemplové.

Reagovat
Spalovač šancí

Prudký pokles kvality LaLigy

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco v Premier league se ale první pětce daří, v la lize se první týmy tabulky trápí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Dneska je červená pro Ramose tutovka. I penaltička je dost reálná. Bohužel o místo asi hraje jenom Lope, takže to nebude mít takový náboj. Pro nás bude úspěch vstřelená branka. Hala Madrid!

Reagovat
drussbarb

Tak snad abych pogratuloval k úspěchu?

Reagovat
misinho7

Vinco v nominacii ..bude sranda ked ho posle Lope z lavicky proti slabym superom nehraje a debut proti Atletom , tak na 10 min proti Alavesu ked prehravame a mozno dnes to by potom Lope tie reci ze ho musi pomaly pripravovat zobral zo zleho konca

Reagovat
smazaný uživatel

V nominácii je 22 hráčov, takže ľahko sa môže stať, a je to dokonca aj veľmi pravdepodobné, že sa na lavičku nedostane.

Reagovat
misinho7

to je pravda

Reagovat
Gazdo

Ak postavi zalohu Roberto-Bus-Raketa tak asi ani nezapnem

Reagovat
Anacron

Reagovat
patas92

Aby to nebylo tak, jak se dohrával zápas s Interem.

Vidal, Bus, Rakitic - Coutinho, Luis, Roberto

Reagovat
ADM

Killing me softly

Reagovat
Gazdo

To teda neni softly ani nahodou

Reagovat
technecium

To by byl sen. Vždycky jsem chtěl v Barce vidět destruktivní zálohu

Reagovat
ADM

To sme nikdy nehrali Roberto - Gomes - Rakitič?

Reagovat
technecium

Pochybuju

Reagovat
ADM

Jo síce, to by sme si všetci pamatali

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni na Anoetě to byl nějaký podobný paskvil, akorát jiný rozestavení

Reagovat
ADM

V januári Gomes - Bus - Rakitič - Paulinho, tiež slušné Technecium ale asi nemyslel deštruktívnu pre nás

Reagovat
blaugrana

Dnes je to tutovka. Stegen, Roberto(i keď každý by chcel Semeda, Pique, Lenglet, Alba-Arthur, Rakitič, Bus, Coutinho, Rafinha-Suarez

Reagovat
dextroza_m

No všichni vidíme už 3b na CN, ale nechce se mi tomu moc věřit, Real určitě nedá body zadarmo. My hodně ztrácíme v zápasech, kde se kluci prostě nenahecují, tak to o Realu snad nebude platit. Přál bych si golové "klasiko". Třeba 5:3.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je stupidní čas těch 16:15

Reagovat
CHONG

Proč zas?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vprostřed dne? Toto radši hodit na večer, nebo na poledne

Reagovat
Kixi Syhimour

Nepočítáme-li prvních 6 hodin, kdy všeci spí

Reagovat
CHONG

Mně to přijde jako úplně ideální čas, neděle odpoledne, nezasahuje to do oběda, nemusíš kvůli tomu být vzhůru do půlnoci a venku stejně chčije...

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
opretis

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to už záleží na iednotlivcích

Reagovat
mistr129

já měl teda zápas už včera, ale kdo ho má dneska, tak to určitě nestihne

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Ešteže píšeš, ja že to je večer o 20

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

lol to ja si naplanoval volno na mesic dopredu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
torcida

presne. nestíham kvôli zápasu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
2miguel1

Ter Stegen-Roberto,Pique,Lenglet,Alba-Busquets,Arthur,Rakitic-Couts,Suarez,Dembele

Podla mna tam da Osmana

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu nevěřím. Buď půjde se sestavou ze zápasu s Interem nebo nacpe Roberta na křídlo a Semeda na beka.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tu taky očekávám..Dembelé ani náhodou, ty jeho ztráty by mohli stát zápas. Hodně očekávám dnes od Rakitiče ten velké zápasy umí a zaroveň sem zvědavej na Arthura. Nebál bych si ani Vidala.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana

Thiago*

Reagovat
roman1978

paráda. úplně jsem zatlačil slzu. ještěže to rakitič s robertem zvládají taky s takovou grácií a umem.

Reagovat
blaugrana

A to som ešte opomenul Daniho. To boli časy.

Reagovat
smazaný uživatel

vrchni messiho cisnik, velmi chybi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten protekcny fasisticky klub z Madridu vyprasime aspon 3:0.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ovca sa ozvala?

Reagovat
X-bano-X

Bartra zatiaľ pekne. V tom Dortmunde sa slušne zlepšil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam právě ani ne, nahoru šel až po přestupu do Betisu.

Reagovat
smazaný uživatel

V Dortmundu byl silenej

Reagovat
ADM

Bol bombovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Potom si tu zmenu neviem vysvetliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa si to u mne muze vyzehlit dnesnim vykonem, dnes to bude hodne o nem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší záložník na světě. Toho by u nás neposadil ani De Bruyne.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

Zvlada Kevin de Bruyne 4 roky uplne vsetky zapasy bez striedania a este to aj jeho najlepsia verzia vyzaduje? No tak vidis...

Reagovat
Majk91

hlavne de Bruyne nedokaze sprintovat a celkovo behat tak ze to vyzera, ako keby sa spomalil cas.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

13 zápasů, 3g/3a

De Bruyne 3 zápasy, 1a

Rakitič > De Bruyne

Reagovat
Svatej

Reagovat
technecium

To je sarkasmus. Oni ho nenávidí

Reagovat
roman1978
Reagovat
Al Capone

Na jednu stranu chci vyhrát, ale na tu druhou... vyhrajeme a Lopategui zůstane ještě o něco déle...

Reagovat
CHONG

Aha, takže prohrajeme, místo bodu bodu jich budeme ztrácet sedm, přijde Solari a všechno bude v pohodě

Reagovat
Mateo16

V este horsom pripade pride Mourniho a vsetko rozdrbe este viac

Reagovat
Al Capone

Nevím jestli tobě se líbí náš herní projev, ale mě se chce z něho blít. Házenou jsem nesnášel když ji hrála Barca a budu ji nesnášet dál, já chci vidět pěkný fotbal a ne to co o co se snaží Lopategui.

Reagovat
CHONG

Pěkný fotbal jsme nehráli ani pod ZZ a nebudeme ho hrát ani pod Solarim, Contem nebo Mourinhem (nikdo jiný se do týmu bez útočníka ztrapnit nepřijde), pěkný fotbal můžeme hrát až v momentě, kdy se Pérez vzpamatuje nebo vypadne, trochu provzdušníme kádr a přivedeme útočníka...

Reagovat
technecium

Doufám, že tě Perez poslechne a nechá si Lopatu co nejdyl. Je to prototyp kouče z kterého přímo sálá, že má věci pod kontrolou, ví, co dělá a ví, jak dosáhnout úspěchu

Reagovat
CHONG

Hmmm

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Al Capone

Ale nehráli jsme tak otřesnou házenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Hh fanousek uspechu

Reagovat
Al Capone

Spíše fanoušek pěkného fotbalu. Pod Lopateguim nehrozí aby jsme hráli pěkný fotbal.

Reagovat
Mateo16

Chce to Conteho a poriadnu hernu sracku.

Reagovat
Jordi Alba

Jak někdo může takto přemejšlet a ještě při ligovém El Clásicu.

Reagovat
blaugrana

Vzhľadom na to, že Leo a ten druhý nenastúpia, tak nemá to čakanie také grády.

Reagovat
ADM

Tak "grády" to nemá odkedy v Madride nie je Mourinho.

Reagovat
teenz

Mou vs Pep, Cris vs Messi. Kazdy El Clasico prozival jak malej kluk.

Reagovat
ADM
Reagovat
Hristo Stoichkov

Tím druhým snad myslíš Iniestu, který dělal rozdíl skoro v každým Clásicu

Reagovat
Mateo16

Dost vela dennikov predpoklada ze bude hrat S.Roberto na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

rafi neni rozehranej mno

Reagovat
ADM

The last time Messi and Ronaldo didn't play in El Clasico, Andres Iniesta and Wesley Sneijder both had a full head of hair.

Reagovat
Dayman

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitić, Busquets, Arthur; Rafinha, Suárez, Coutinho

Courtois; Nacho, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos, Isco; Bale, Benzema

Reagovat
ADM

Teda pred sezónou by som si nebol tipol, že v konkurencii Dembeleho a Malcoma sa na pravom krídle objaví dvakrát za sebou Rafinha, ale tak vzhľadom na situáciu najlepšia voľba

Reagovat
Jordi Alba

Rafinha rozhodne.

Reagovat
Majk91

Chudak Semedo. Ked uz to vyzeralo, ze zacina hrat to, co si od neho vsetci predstavovali, tak sa vrati po zraneni Roberto a vytlaci ho na lavku, aj ked v obrane vobec nestiha.

Reagovat
ADM

Jo a samozrejme tento týždeň obligátne : Semedo

Reagovat
misinho7

U nás očakávaná.. Je Vinco na lavke?

Reagovat
Mateo16

Neni

Reagovat
misinho7

takže za nepriaznivého stavu Lucas do hry.. To je tutovka

Reagovat
Dayman

Navas, Odriozola, Valverde, Ceballos, Lucas V., Asensio, Mariano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
LAM

Klasicky Valverde připo.ranost level 100.U něj maldý ofenzivní hráči prostě musej radostí zářit.Snad přijde nějakej trenér kterej nám zas dokáže dát ofenzivní tvář.Za rok a půl u nás Valverde v ofenzívě nedokázal vylepšit vůbec nic.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A koho bys tam dneska rád viděl? Rafinhova volba je naprosto logická, proti Interu hrál velmi dobře, oproti Dembélému je daleko zodpovědnější, což bude proti Marcelovi naprosto klíčový, jelikož ten přes svou stranu táhne tak polovinu nebezpečných akcí Realu. Výborně pressuje, pomůže v mezihře a neztrácí míče - do takovýho zápasu ideální volba.

Reagovat
Coutinho10

neni duvod nic menit

Reagovat
smazaný uživatel

"Casemiro granted card immunity for the match"

Reagovat
smazaný uživatel

Hodina do zápasu a culés už plačú?

Reagovat
vilp

Bez Messiho není třeba.

Reagovat
blaugrana

Tym pretlacovanim Roberta mi ho Ernesto pekne zhnusil. To už je skoro Andre Gomes level.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Zhrnme si to. Semedo za posledný mesiac ukázal, že je aktuálne lepším pravým bekom pre Barcelonu než Roberto a to smerom dopredu ale hlavne smerom dozadu, keď svojou rýchlosťou uhasil niekoľko protiútokov a chýb ostatných hráčov. Nevidím dôvod, prečo Roberta nedať do základu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

přesně. a to není sám.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To snad nemůžete všichni myslet vážně, aspoň doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

jn to si sergi nezaslouzi

Reagovat
LAM

Důvod?Semedo teď hrál hodně dobře a do zadu je o parník lepší než Roberto kterej bránit 1vs1 vůbec neumí,ale uzdravil se,takže jasnej základ.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Semedo poslední týdny vypadal parádně (jaká náhoda, když konečně díky zranění Sergiho dostal šanci hrát několikrát za sebou), ale to přece nemůže být důvod k tomu kritizovat Sergiho nebo ho dokonce přirovnávat k labilnímu Gomésovi, to sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Však napr. moja kritika nebola vôbec k Robertovi a blaugrana tiež skôr kritizoval prístup.

Reagovat
blaugrana

Ale ja ho neprirovnávam ku Gomesovi, ale že to znechutenie z jeho pretlačovania je už na tej úrovni.

Reagovat
blaugrana

Proste je to tým, že Roberto je momentálne mimo a Semedo sa začína chytať a napriek tomu je tam Roberto. Ináč proti Sergimu nič nemám, ale proste keď jemá formu, tak má sedieť.

Reagovat
technecium

Roberto tam je proto, že v těhlech velkejch zápasech má ty svoje okamžiky - PSG, sólo na Realu atd... Rozumná volba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Clásico je speciální zápas a radši tam vidím Sergiho, který ví, jak to odehrát. V každým jiným zápase bych vsadil na Semeda.

Reagovat
Robbie

Doufam ze ten zmrd Lopatachuj odejde, je jasne ze si tohle misto buee drzet zuby, nehty, ale uz to prehani stim jak neustale sere na Viniciuse, to byla nase jedina nadeje v nove sezone ze se rozehraje ie kvalitnim vykonum, aspon dnes nedal ty dva kopyta Asensia a Ceballose, nikdy nato mit nebudou aby byli TOP neumi tahnout tym a nejsou golovy

Reagovat
Mateo16

18 rocneho Vinicia vycitat ze ho nezaradi do EC

Skurveny Lope moze za vojnu v Syrii

Reagovat
Robbie

A co jako ze mu je 18 ? Furt lepsi nez kdyz nastoupi Asensio nebo Lucas, jim balon prekazi narozdil od Vincka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jako nevim.. ale videl si Viniciuse vubec hrat? Vzdyt je na nem videt jak absolutne neni na takovou uroven jeste pripravenej. Zbrklej, nerozvaznej, od balonu lita jak papir, castokrat chodi do uplne nesmyslnejch klicek do 3 protihracu a ztraci tak mic.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pro slovaky, to fakt mate jednorazove statni svatek dnes,zrovma kdyz je nedele? jak se na to divate?

Reagovat
r3

Ano. Celkovo je vztah Slovakov k zalozeniu Ceskoslovenska relativne vlazny, aj ked historicky je to jeden z najdolezitejsich datumov nasej historie. A sviatkov mame snad najviac z celej EU, ale tento nepochopitelne nie.

Reagovat
fenixLFC

nemame to dnes ked uz sa ma oslavovat vznik ceskoslovenska, tak toho 30. tak ako to spravili tento rok. U nas zas ovela viac oslavuje 1. januar, nemam pocit ze by to v cesku bolo take vyznamne

Reagovat
r3

Mea culpa, ja som to automaticky bral, ze sa pyta na tento rok

Kazdopadne si myslim, ze mame minimalne 2-3 sviatky, ktore su ovela menej dolezite a oslavujeme ich.

Reagovat
blaugrana

Nie, dali to na 30.

Reagovat
smazaný uživatel

aha ok, pak to dava smysl

Reagovat
ADM

Nie, v utorok

Reagovat
Mateo16

Dnes verim v 3 body neni mozne aby v ofenzive zahadzovali sance 3 krat po sebe.

Musi predsa prist den kedy ti tam padne uplne vsetko

Reagovat
Anacron

Jenže to by se dalo říct v případě, že je v útoku někdo, kdo je schopný ty góly pravidelně dávat.

Reagovat
Nuno čomes

Proč nehraje Asensio a chytá to pako? Ten Odri si taky moc nekopne

Reagovat
Mateo16

Dlho si nepozeral RM

Reagovat
Nuno čomes

S Plzni jo

Reagovat
madridcan

https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=MjEwMTY4NzAxNTU4NjIwMDoqBRAm6%2F5g%2FODkMoQ%3D&kind=MAIN

Srdcu nerozkazes, takze co mi vcera Ronaldo dvoma golmi vykopal, mi moze moj oblubeny tim odkopnut

Reagovat
blaugrana

NIKE, fortuna? to v kolkych mas ucet?

Reagovat
madridcan

nikde, ja chodim do kamennych pobociek. Jedno mam blizko bytu, druhe blizko roboty

Reagovat
blaugrana

najlepsie tak

Reagovat
misinho7

nejaky dobry stream?

Reagovat
misinho7

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za smazku v ty kapuci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemův "běh" je opravdu slast pro oko

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos má první prašanu za sebou.

Reagovat
ADM

Pche, s Ronaldom a Messim by to už bolo 3-2

Reagovat
Murena

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha má pěkný vedeni balónu. Radost koukat.

Reagovat
Mateo16

S takou hrou sme tam prisli pre manitu

Reagovat
roman1978

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Ok, tak je jdem trošku povozit

Reagovat
technecium

Goooooool nádhera

Reagovat
ADM

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kokos take.ticho na zapase som zazil naposledy ked.som pozeral zapas Senica Trencin. To fanusikovia v Barcelone nemaju hlas ci co?

Reagovat
Nuno čomes

Ve středu úplně stejné ticho. Nemají Ultras.

Reagovat
smazaný uživatel

couuuts

Reagovat
vilp

Bale skvěle ukázal, že Alba nabíhá.

Reagovat
Mateo16

neuveritelne

Reagovat
SaianSupaCrew

Alba fantastický náběh

Reagovat
smazaný uživatel

Coutsssssssssssss

Albaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Podvod

Reagovat
Dr. Admess

Alba nejlepší krajní bek na světě prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, žádný Marcelo

Reagovat
misinho7

to je neskutocen co predvadzame ..nasadenie ako na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

Real příští rok, s takovou, pouze evropská liga jsem zvědavý, jak pak bude tu ztrátu dohánět...

Reagovat
Mateo16

Gareth kokot ako sa na to cele pozeral

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaal kraaasnaaa akce Couuuuts

Reagovat
Xaviercreus

Alba je dokonalej prostě

Reagovat
Anacron

To bylo rychlý nicméně žádný překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale slabucky ako caj. Pamata si tera niekto na ludi, ze Bale nemoze vyuzit svoj potencial lebo mu zavadza Ronaldo?

Reagovat
Rattlesnake

takovejhle brutální pressing barca nehrála snad ani za Rijkaarda

Reagovat
Mateo16

Ten pohyb celekho muzstva to sa tam prisiel Casemiro s Kroosom pekne poprechadzat

Reagovat
madridcan

,,Ronaldo mal svoje male El Clasico vcera v Empoli"

Reagovat
smazaný uživatel

A dal vic gólů než celej Real dohromady

Reagovat
Pettirosso

Jak muze tak zkusenej tym nechat Countinha samotnyho na malym vapne? Kolem neho nebyl nikdo v okruhu 10 metru

Reagovat
Mateo16

Benzema ten zapas ani neche hrat to je smutny pohlad

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi stoper na svete paradni centr

Reagovat
janinho

takuto sracku som real nevidel hrat ani pod expertmi ako luxemburgo, queiroz, remon atd...

naslepo nakopavane lopty cez cele na karima, nulova kreativita, 30 metrov od brany len.zavriet oci a vypalit... VELMI VELMI ZLE! ak toto trenuju tak Lopetegui nech si najde nejake poctive zamestnanie.

ale nie len on. polovica kadra asi potrebuje polovičný plat alebo tam su dvere. tato sezona bude pre nas utrpenie.

Reagovat
opretis

Ty žlutý balonky se po hřišti pohybují svižněji než většina hráčů.

Reagovat
Mateo16

Nacho uz mu ako uplne preplo ?

Reagovat
Raul=Real

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

to braneni Nacha pri golu

Reagovat
vilp

To musí být pecka. Varane.

Reagovat
Diego2

Reagovat
technecium

Jasná penalta

Reagovat
Mateo16

Suarez znamy delfin

Reagovat
Kluivert9

Nastoupíte dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

To je no, ale penalta byla.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

A kurňa

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta

Reagovat
Kluivert9

Jasná

Reagovat
kaja900

Suarez aby sebou nehodil o zem hned.. sasek

Reagovat
Whitemedia

každý by sebou v tomhle případě hodil o zem

Reagovat
smazaný uživatel

a ted zase, jak muze davat albovi tolik prostoru..

Reagovat
Murena

Goooool Luis

Reagovat
opretis

Ty bolestivý ksichty při upadnutí jsou nechutný fakt

Reagovat
Anacron

Jojo předpověď se začíná vyplňovat

Reagovat
Josifek

Na tohohle zmrda by se žádný fauly pískat už z principu neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Psal si tohle i o Ronaldovi?

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Ronaldo se na tenhle odpad nechytá ani trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
technecium

Reagovat
Josifek

Samozřejmě, že ne.

Jinak faul to byl, ale zas šílený dive a jak se tam ještě ten pičus dobu válel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bayern987

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
celeb

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Ronaldo už za Real nehraje.

Reagovat
Josifek

K srdci mi CR7 až tak nepřirostl a simulant to je a byl, Suarez je v tomhle ale ještě o fous větší zmrd..

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Dr. Admess

Luisito!

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jasna.

Reagovat
ADM

Ale Ušopleska je mi až lúto, ten výkrik zlosti každý z nás pozná

Reagovat
Whitemedia

Ušopleska ti nemůže být líto

Reagovat
ADM

Nesledujem jeho karieru takze mam neutralny postoj

Reagovat
Whitemedia

nemusíš sledovat jeho kariéru, stačí kouknout na jeho ksicht

Reagovat
ADM

Hrozne sa podobá na mojho bratranca, takže to nemôžem takto hodnotiť

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

On ma na penalty celkem smulu.. minule a i dneska mu to uteklo o kousicek.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho vpravo naprosto nestíhá, Kroos s Casemirem jsou asi ještě v šatně

Reagovat
technecium

Gooool

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibaaaaaaaal

Reagovat
misinho7

ok tak ..dame tento rok TOP 4 ?

Reagovat
REPLIKATOR

pozor na bottom 4

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, ale dal bych Suarezovi ještě žlutou za přihrání. Pak by to bylo fér..

Reagovat
Nuno čomes

Asi tak. Ok kopl ho. Ale proč mají fotbalisti ještě tendenci z jasné penalty filmovat a řvát jak by mu někdo rezal nohu?

Reagovat
DrQQ

Možno preto, lebo rozhodcovia takéto fauly nepískajú, ak to faulovaný nedoplní takýmto divadielkom. A ani to nemusí stačiť, veď aj teraz, keby nebol VAR, tak by nebola ani penalta.

Reagovat
blaugrana

Dejte jim búra.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Coutinho10

Luuuuuis zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, jinak rozhodčí správně nechal hru běžet dál a kouknul se hned při pozastavení hry. Takhle to má vypadat.

Reagovat
Raul=Real

A ak by padol gol ako by to vyzeralo v takom pripade?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda

Reagovat
Raul=Real

Penalta jasna... Varane a Ramos na facku v poslednych zapasoch takze Conte?

Reagovat
smazaný uživatel

tragickejši vynkon som uz dlho nevidel, Varanov 3 gol za cca 120 minut co odohral

Reagovat
janinho

cista penalta. varane po ms asi ukončil karieru.. priserny je

a komentator na digi bud slope alebo je slepy

Reagovat
smazaný uživatel

To máte za to, že jste posrali Španělsku MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Reagovat
CHONG

To zní komicky, že Barcelona se mstí za španělský nároďák

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho hade. Real

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mistr129

Reagovat
Josifek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
celeb

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
nani92

Courtois dnes mohol oslavovat výhru proti Burnley, a namiesto toho sa tu musí rozčuľovať, tak mu treba

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Real úplně slaboučkej...Lopetegui by měl o půlce poslat někoho vyklidit kancelář na San Bernabeu :)

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Anacron

Jo a klidně někoho z lavičky, protože ti na tom hřišti stejně ničemu nepomůžou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nacho je na beku horsi nez xhaka

Reagovat
10

Varane má poslední zápasy docela slušnou formu, to je šílenost co předvádí

Reagovat
celeb

*tragicku

Reagovat
10

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravda, ale je přetížený kvůli tomu, že prakticky nemají čtvrtýho stopera a Nacho ještě lepí beky. Ramos detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Lope teď vzpomíná, jak bylo v repre pěkně, než se začal paktovat s mordorem.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

neco jako saruman

Reagovat
Gazdo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Juan Román Riquelme

Vzdyt on je v Reale, ne v Barcelone. To potom nedava smysl, integrale

Reagovat
Mateo16

Ak neche hrat v RM Modric mal by sa v january predat

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona - No Messi, no problem

Real - No Ronadlo, no party

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona - No Messi, no problem

Real - No Ronadlo, no party

Reagovat
kolouch

No joke, no fun

Reagovat
SIRBRANIKE

Takže to nie je vtip, ale pravda?

Reagovat
Gazza.8

Varane Už při prvním góle to byla hlavně jeho chyba. Byl mimo obrannou lajnu. Mohl vystavit Albu do offsidu, kdyby udělal pár rychlých kroků vpřed, ale míst toho couval. Zbytek týmu v totálním útlumu, bez zápalu. Smutnej pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo bude trenérem Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Conte.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard stejne prijde, jen si nemysli.

Reagovat
Whitemedia

No nevím, sice je to jeho sen, ale Real se z tohohle bude nějakou dobu sbírat a nevím, co ho na tom angažmá momentálně tolik láká.. jestli chce vyhrál LM, tak by měl jít spíš do Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

To by jste šli hodně nahoru.

Ale přál bych to Tondovi

Reagovat
CHONG

Těžko můžeme jít nahoru, když nemáme nikoho, kdo je schopný dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To Tonda vyřeší! Do Juve, když přišel, tak byl úplně bez útočníků (Vucinic, Boriello) a z hovna upletl bič

Reagovat
CHONG

Z hovna bič upleteš, ze sračky ne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vilp

Fuj.

Reagovat
Whitemedia

holt už pak budeš sledovat jen tu Chelsea

Reagovat
vilp

Chelsea loni mimochodem vypadala ještě hůř.

Reagovat
Whitemedia

ale předloni daleko líp

Reagovat
Mateo16

Radsej Gutiho

Reagovat
Eichel

Ušopleska porazí

Reagovat
REPLIKATOR

Vrba

Reagovat
Gazza.8

Alba si tu levou lajnu dobře maže...nejlepší na hřišti zatím

Reagovat
dextroza_m

Docela mi je Lopaty líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pomalé tempo v EC jsem dlouho neviděl.

Reagovat
technecium

Být tam místo Rafinhy Messi...

Reagovat
Kluivert9

Tempo jak proti Huesce

Reagovat
CHONG

Totální šílenost, obrana je naprosto tragická a útok pro jistotu vůbec neexistuje a Varane, ten si zaslouží samostatnou zmínku, protože to co letos předvádí, to je pod vší kritiku. Každopádně Lope končí a jsem moc zvědavý, co bude dál, ale je podle mě vrchol naivity si myslet, že se to zlepší jenom jeho odchodem (pokud se pletu milerád se tady veřejně omluvím). Florentino, démission!

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Foppy

Mnohem horší mi přijde Nacho, ten permanentně propadá a dopředu je to taky 0. Varane pak neví, jestli se vytáhnout proti křídlu nebo držet pozici ve středu a dopadá to strašně

Reagovat
Josifek

Reagovat
Robbie

Takhle tragicky Real sem nestihal nevidel, uz nekdo chape co vlastne chteji hrat ? Ja teda ne, Lopaty mi neni lito ani trosku

Reagovat
ADM

Od Realu asi najhorší pressing aký som videl. S Messim by sa dnes po prvom polčase asi prepisovala historia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Josifek

Je to strašný s míčem i bez něj

Reagovat
icka

Tez treba rict, ze s Messim by Braca tak nepressovala.

Reagovat
ADM

Lenže toto nebola Huesca, to bol Real Madrid.

https://youtu.be/_fo02TAdBQY?t=35

A mimo toho si nemyslím, že by sme v zápase produkovali nejaký úžasný pressing, skôr sme využívali ten pokus-o-pressing od Realu, kde sa stačilo správne rozostaviť po ihrisku a nahrať si to medzi nimi.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je hrůza pánové..

Reagovat
Whitemedia

To je tak strašně odporný komentátor a zvláště teda, když se do šance dostane Barca.

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
vilp

Dík Rafinhovi a Suárezovi, že tam zazdili ty dva gólové brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Suarez chtěl jako co?

Reagovat
technecium

Podklouznul

Reagovat
ADM

Chcel to trafit na Aspasa vcera. Mal prihravat

Reagovat
smazaný uživatel

no tezka pozice, aspon zakoncil

Reagovat
Jackmaker1989

Varane katastrofa zatiaľ od začiatku sezóny, tam môže hrať rovno dorastenec. A Bale nech sa ide vyplakať, že cez CR7 je to ešte lepšie. Katastrofa a ani výmena trénera nič neprinesie.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Myslím, že tohle bude po dlouhé době EC, u kterého nebudou žádné hádky ani dohady..

Reagovat
Jackmaker1989

Take ale Ramos alebo niekto to neunesie, toho by som sa nebál :D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jojo, to asi jo Myslel jsem ale teda spíš dohady tady na EF.

Reagovat
Mateo16

Lope musi odist. Netusim co tam dnes prisli hrat.

Hlavny problem je ze neexistuje zaloha. Modric , Kroos , Casemiro ani nechcu hrat tento zapas to je pokutu.

Nacho je zly vtip . Varane taketo chyby ma velmi casto. Bale ma na drese prvy gol. Ostatok sa aspon ako tak snazi

Reagovat
smazaný uživatel

Od nas nejhorším na hristi Suarez, musí dolů a hned po něm Raketa. Strašný alibista a průměrak, na Barcu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vuuul

Reagovat
smazaný uživatel

suarez ma pohyb, koukni na prvni gol jak navazal obrance, druhej vyrobil, beha bojuje, to tam chces munira ?...kritika uplne mimo

raketa ma stesti ze za kreativitu je tam arthur a docela dobre hraje druhe DM, ale ma zlutou no, mohl by jit dolu..

Reagovat
blaugrana

Tak a teraz Arthuro IN, nech tam trochu nakope tej prasine v bielom so 4kou na drese.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, kdo jiný než ten, který je z celého srdce nenávidí.

Reagovat
Mercury

dnes tam snad pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem kontrast mezi tim co se deje na hristi a tim co snad Marcelo (nebo Isco?) rikali o Lopem, jak za nim stojej. Zapal bojovat za trenera absolutne nulovej.

Reagovat
misinho7

to su snad iba nejke kecy..hlavne Isco ma take reci a na ihrisku totalny vyklus nieco otrasne Marcelo aspon ako tak

Reagovat
misinho7

nejake*

Reagovat
technecium

Naprosto stejná situace jak za Beniteze. Říkám to celou dobu

Reagovat
Dayman

Reagovat
Majk91

Rafinha zatial strasne tragicky. Byt tam Messi, tak je minimalne 4:0. Inak tak ubohy Real nepamatam a utocnikom to urcite nie je ako vacsina Madridistas tvrdi.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak Karim mohol mat kludne hattrick.

Reagovat
C-M@ster

Trampa de Csaplár

Reagovat
valek9610

Conte nástup

Reagovat
smazaný uživatel

alba fenomen

Reagovat
Robbie

Jediny Marcelo a Isco jsou fotbalisti, ostatnim mic prekazi

Reagovat
ADM

Inak aby 45min vychadzala taktika .. prihrame si nakratko vzadu, Real sa vytiahne, dlha prihravka za nich a utok... normalne ma to nijak netesi ako dominujeme, toto museli hraci pustit

Reagovat
kaja900

mě už pár zápasů přijde že hráči chtějí odstřelit trenéra, jinak si to neumim představit každopádně doufám že Lope konečně poletí po tomhle zápase a že to nezkončí moc velkym debaklem

Reagovat
Kluivert9

Taky hrajem možná na půl plynu.

Reagovat
technecium

Rafinha ven, Vidal dovnitř

Reagovat
smazaný uživatel

uz přestaň.

Reagovat
technecium

Rafinhovi to nejde, Vidal je dynamičtější, má větší tah do brány

Reagovat
ADM

Naraza na Ernesta

Reagovat
technecium

Nechápu

Reagovat
ADM

Myslel som, že naráža na to, ako tam Vidal pojde max na 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě by to přišlo do úvahy kdyby jsme na lávce neměli nikoho lepšího do útoku. Ale my tam máme Dembouze a Malcoma. Vidal jedině za Raketu. Ale příjde tam Vidal protože máš mozek propojený s tělocvikářem podle mě .

Reagovat
technecium

4-4-2 > 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

V žádným vesmíru tahle rovnice nebude platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

ale nestane sa to

Reagovat
misinho7

btw len aby ten novy trener nebol Solari ... ale myslim si ze to nie je v trenerovi ale proste v perezovi..tu mali prist nakupy sak ten utok je nieco katastrofalne

Reagovat
Ed_Hazard

No, nečakané Konečný výsledok 4:1

Reagovat
Dr. Admess

Nejvíc jsem ale překvapen z Modriće. Ten kluk vynikal především ve hře bez balonu, protože to co bez něho nalítal, aby se dostal do volného prostoru, to jsem vždy Realu záviděl. Dnes tam jen stojí a posouvá míče. Buď je fakt unavený po loňské dlouhé sezóně a nebo prostě na to sere. Každopádně se obávám, že tenhle příšerný podzim od něj ho bude stát GB.

Reagovat
drussbarb

V minulosti příšerný podzim neznamenal v GB NIC

Reagovat
valloire

protože předtím bylo dominantní jaro

Reagovat
YNWA__MSN

Visca Barca

Reagovat
kaja900

Hrůza děs no, ale to jsme asi všichni čekali že to takhle dopadne... jediný pozitivní co na tom mužem vidět je že snad Lope konečně poletí, protože s touhle hrou by jsme nikdy nic nevyhráli fakt sem nečekal že na tom budeme tuhle sezonu až tak moc špatně ted jen doufat že to nezkončí debaklem a že změna trenera nám prospěje

Reagovat
LAM

Zatim dost slušnej výkon.Kdyby Rafinha uměl přihrát na 20 metrů Albovy,tak molo bejt o 3.Mám pocit že kdyby dneska byl na hřišti Messi místo Rafinhy,tak by to bylo úplně o parník.

Nicméně hrát tak pořád dál,přestat kazit(hlavně Coutinho) a dávat si pozor na propadnutí,protože dvakrát z toho mohl bejt dost problém.

Reagovat
Eichel

Na Arthura je inak radosť pozerať, som z neho nadšený

Reagovat
YNWA__MSN

Var je uplna sracka, ktera zkurvi celej fotbal

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Skoč do zdi.

Reagovat
torcida

celý real*

Reagovat
zidane78

No RM amen/tma to co predvadza je vysoka skola "ako je..t na to"

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten rozdíl v automatismech v útočné třetině je šílený. Resp. u Realu nic takového neexistuje, proto ten rozdíl vypadá tak brutálně.

A Isco má sice super skillset, ale on než odevzdá míč, stihnou některé ženy i porodit. Netuším v jakém vesmíru by zrovna on mohl být náhrada za Modriče.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba a Sua nejlepší, ale i celkove skvělý výkon, Real vůbec neví a to hrajeme stejně jako proti Interu, takže se na to Mordor mohl připravit :D

Reagovat
smazaný uživatel

vsak oproti interu to real zkousi z dalky

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda :D

Reagovat
Gazza.8

Totální nic. Obrana, záloho, útok jedno velký nic. Tohe musí někdo odskákat a nemyslím tím jen trenéra. Ten tým je úplně vyhořelej. Bale jako leader

Reagovat
Mateo16

Ked niekto chce dokaz preco sa nadava na Garetha a musi odist

https://www.youtube.com/watch?v=7LakqMtj5HU&feature=youtu.be&t=10

Neuveritelne

Reagovat
Dr. Admess

Zase sorry, ale na tohle by se vysralo plných křídel i jako Messi, CR, Hazard... To je spíš lopaty chyba. Měl by vědět, že Valverdeho Barcelona je závislá na právě Albovo nábězích. A mrdnout teda na jeho stranu Balea? Když má na lavičce dříče Lucase?

Reagovat
Mateo16

Jasen aj zemetrasenie v Grecku je Julienova chyba

Nemyslim si ze by sa na to Eden , Cris , Messi vysrali

Reagovat
Dr. Admess

Vysrali. Na 100%.

Reagovat
CHONG

Lucas

Reagovat
Anacron

Casemiro a Kroos snad ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba je na cely pravy strane. Spatna komunikace mezi Balem a Nachem, nejspis vubec nevedeli kde ten druhej je. Osobne bych mnohem vic vinil Nacha teda. To jak se "snazil" zablokovat tu Albovu prihravku do stredu, je uplne na pest.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Ďalšia chyba jakprasa, že všetci nabehli do malého vápne ako slepé kone a nikto neriešil nabiehajúcich hráčov. Ramos totálne mimóza, ani sa neobzrel..

Reagovat
Jordi Alba

Real solidně marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba, Arthur totální TOP. Raketa, Sergio, rafinha a sergi jen o maličko za níma.

Real celkové naprosto ostudny výkon. Nejhorší z nich je ale určitě nacho. Ten je tam jak namalovány. Nepřekvapilo by mě, kdyby mu alba plachl a on ho sestřelil na druhou žlutou.

Alba totální a neomezený král.

Reagovat
smazaný uživatel

na nem je videt jak mu odchod neymara prospel

Reagovat
misinho7

kedy sme naposledny nehrali LM ? teda stalo sa to niekedy? asi nie ci ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Parádní poločas, klobouček. Pressing Realu je tak strašně naivní, propadali i proti Plzni, ale dneska to je absolutně šílený, nechápu jak mohou takhle riskovat, když to nemají sehraný a proti je MAtS a celkově velmi konstruktivní soupeř. Busquets totálné dominuje a to neudělal rychlejší krok, s Arthurem po boku se vrací ke svý špičkový klase. Společně s Albou nejlepší na hřišti, Arthur a Suárez taky parádní, ačkoliv toho Luisito opět spoustu zajebal, svým pohybem a nasazením strhává celý tým. Rafinha na první pohled průměr, ale Marcelo se nedostal k ničemu = Madrid je v troskách, takže i s ním spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

No bol by som opatrný s tým výkonom Barcy, to čo sa deje na ihrisku je skôr zásluha Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

varane je skvely obrance, nechapu ten hejt na nej, hraje nonstop zapasy, zaloha mu nepomaha napravo ma nacha, nekdy se to sejde no..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude historické první EC kde se nebudou fanoušci obou mužstev napadat a obviňovat Real je naprosto zoufalej, za mě to vypadá že chtějí odpálit Lopeho. Jednoznačně. Ta hra nemá hlavu ani patu a každý trochu normální člověk musí užnat že všichni hráči Realu hrají 200% pod své možnosti. Kdy jste naposledy viděli Casemira lehce vyklusavat ( první gol) i když bylo jasné k čemu se schyluje a ještě v EC?

Tam není co řešit, Lope chce hrát svůj sranec a hráči nechtějí a tohleje výsledek,

Reagovat
CHONG

Lucas

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
Dayman

Marcelo

Reagovat
vilp

Ti komentátoři na Digi, to jsou emoce u gólu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
culé

A ja som myslel, že hra je prerušená

Reagovat
redyyz

este nen cesky komentator sa da, ale ten slovak ako keby komentoval deti co hraju bago na sidlisku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dr. Admess

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na rozostavenie, to už nás prebral Conte cez polčas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool

Reagovat
dextroza_m

Suarez to zajebe a pak z první šance dají gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty komentátorovi emoce jsou, s dovolením, strašný, podle mě to je těžký, ale trochu emocí by fakt neuškodilo

Reagovat
misinho7

nas najlepsi strelec poslednu dobu Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi ty vole...

Reagovat
CHONG

Kanonýr

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fakt smutné, když všechny naše góly musí dávat naš "bek"

Reagovat
Anacron

Náš nejlepší útočník no

Reagovat
Raul=Real

Ten komentator na digi je vypatlany? Absolutne ziadne emocie ani pri gole? a pritom patri urcite k tym lepsim na digi a takto bez emocii som ho asi nepocul komentovat este

Reagovat
smazaný uživatel

Proto si jedu Bein

Reagovat
Anacron

Přesně, Hudson je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy to ale prehani

Reagovat
Anacron

A to nehraje Messi, z toho stříká nejvíc . Ale mě se libí

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne se s hlavnim dobre doplnuji

Reagovat
Mateo16

Tutovka ze este vyrovnaju

Reagovat
Dayman

Reagovat
vilp

To je vůl.

Reagovat
Kluivert9

Začnem něco hrát?

Reagovat
ADM

Timy si prezliekli dresy?

Reagovat
dextroza_m

TY vole přestali hrát nebo co kkti?

Reagovat
Kixi Syhimour

Csaplárova past?

Reagovat
Dr. Admess

A Ernesto jen stojí a čumí.

Reagovat
Kluivert9

Náš stratég

Reagovat
blaugrana

dopice skurvenej, banda vymrdana, co hrate na 45 minut? wtf?

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

To jim Valverde řekl o poločase ať se na to vyserou nebo co?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Teď jsme rozpoutali slušný peklo. Barca neví čí je. Snad to bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tělocvikář nereaguje na ten tlak

Reagovat
dextroza_m

Reaguje, dal si novou žvýkačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Valverde ven

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

oni ted daji na 2:2 a vyleze i Valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
drussbarb

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
blaugrana

Pockaj, kym to otocia Ernesto...ani len nauvazuj nad nejakou zmenou stylu, ci hraca...dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Ten zvládne stáhnout jen Arthura a to zrovna nepotřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak tam pošle Semeda.

Reagovat
kaja900

To neni uz mozny jakou mame smulu na ty tycky.. to je snad 10. tenhle mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To má sám Messi

Reagovat
dextroza_m

To dal u nás Messi sám

Reagovat
ADM

Akoze to sa vazne nikto ani nerozcvicuje?

Reagovat
dextroza_m

Já si dal patnáct dřepů u TV.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

To potom vysvetli Vidalovi na instagrame

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kixi Syhimour

Každou chvilku tahá pilku , to mě pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Luis odpadl, Rafinha neexistuje.

Reagovat
vilp

Isco. Ten mi zase pije krev.

Reagovat
Mateo16

bud rad jediny tam bojuje

Reagovat
vilp

Ale finální fáze katastrofa. A před tyčkou Suáreze tam v klíčovém prostoru úplně zbytečně ztratil míč.

Reagovat
Anacron

Konečně to vypadá jak El Clásico

Reagovat
Kluivert9

Rafinha blb

Reagovat
Kixi Syhimour

Isco minimálně v druhý půli děsivej

Reagovat
smazaný uživatel

Dej toho Rafinhu pryč bože

Reagovat
Majk91

preco su tragedi rafinha a Rakitic stale na ihriku ?

Reagovat
dextroza_m

Je to naše rychlá rota... R+R

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Toho Isca bych nakopaal do prdele, udela klicku do stredu misto aby sel primocare

Reagovat
dextroza_m

Dnes si to mohl dát Marcelo vs Alba jeden na jednoho a viděli by jsme to nejlepší co jde...

Reagovat
dextroza_m

Malcom in, Rafinha out, Vidal in Raketa out.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom neexistuje, je to jen legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Zobák by ho mohl vytasit..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mercury

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
SIRBRANIKE

no do pče

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

to sa stane, až ked valverde out, someone in

Reagovat
mistr129

simeone?

Reagovat
blaugrana

len to nie

Reagovat
ADM

No už len on by využíval mladé krídla

Reagovat
vilp

Kanonýr. Jinak skvěle Isco, konečně.

Reagovat
Mateo16

Preco Benzema preco

Reagovat
Mateo16

za cele tragicke 4 roky co tu je uz mi zobral 10 rokov zivota

Reagovat
Mekgajvr

Už tam dej Mariana

Reagovat
ADM

Alba vycita Coutinhovi ze sa nezatiahol za neho a Couts dalej vyklusava a nebezi do obrany!!?!? Dpc

Reagovat
Mercury

Coutinho je každý zápas v půlce druhého poločasu hotový, podle mě na takové zodpovědné sprinty dozadu už nemá síly, bohužel...

Reagovat
ADM

Lenze tu hovorime o top hracovi za 140 mega. Jeho fyzicka sa musi urychlene riesit. u takeho Neymara sa takato banalita nikdy neriesila, a to maval na kridle 60 metrove sprinty s loptou

Reagovat
blaugrana

neveriiim

Reagovat
dextroza_m

Semedo?

Reagovat
blaugrana

j

Reagovat
Gazza.8

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Raketu dolů za Vidala jestli chceme vyhrát.

Reagovat
dextroza_m

Máme mnohem promakanější plán. Remizovat, aby Lopata zůstal a Real dále ztrácel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože vždyť on dělá furt to samý každý zápas, je jedno jak hrajem, jaký se skóre, pokaždý to samý. Já ho nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

K smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to ještě uplichtěji

Reagovat
blaugrana

semedo a aj dembele in? este vidal a asi zajdem do kostola

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
blaugrana

boha, tak to som dojebal

Reagovat
blaugrana

ale dal som tam asi, takze nemusim

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vilp

WTF Lucas?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli chce Real něco uhrát, tak musí vystřídat Isca, protože je fakt strašný.

Reagovat
Kluivert9

A to tady, debilní střídání se bude trumfovat ještě horším.

Reagovat
dextroza_m

Mireček do akce...

Reagovat
ADM

Rakitic zacina byt nas najlepsi zaloznik s prihravkami za obranu, kde som sa to dnes zobudil

Reagovat
Murena

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Vám to vystřílel Liverpool

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Ed_Hazard

Hodte niekto strem, ktorý vám ide. Ja som prešiel všetko na sport365live a všetko doradu seká jak sviňa

Reagovat
Switchback
Reagovat
Ed_Hazard

To mi ani nenačíta, to zas telekomu jebe s internetom očividne.

No nič balím to..

Reagovat
ADM

Reddit!

Reagovat
X-bano-X

Karma

Reagovat
Kluivert9

Goool

Reagovat
Jackmaker1989

Isco, choď sa pojebať ty idiot. Tragéd čo dojebal všetko v druhom polčase mal.

Suarez je špina, ale je to fakt borec.

Reagovat
dextroza_m

Neivěřitelné, Suarez ze hry

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
ADM

Gooooooool

Reagovat
Gazdo

Boze klokanomet sa dnes zblazni

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel Dembele a rozhodl.

Reagovat
Coutinho10

twl Suareeeez to je zabijak

Reagovat
REPLIKATOR

Roberto projebal ten nejlepší čas na přihrávku, ale i tak to skončilo gólem

Reagovat
Mateo16

Ten rozdiel medzi Suarezom a tym Alzirskym tragedom

Reagovat
blaugrana

to bolo pre albu, ale zavesil neskutocne

Reagovat
misinho7

Ako moze este Karim u nas hrat? ja to nepochopim akoze ..neuveritelne

Reagovat
Jackmaker1989

Inak Marcelo najlepší strelec v posledných zápasoch v lige? Pohoda, to je útok...

Reagovat
Kluivert9

Slováka na Digi už raději odpojili

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jackmaker1989

Však ten blbec bol asi včera na párty nie? Furt mu vypadával hlas :D

Reagovat
Raul=Real

Chvalabohu, nechapem co predvadzal

Reagovat
redyyz

Reagovat
Josifek

Suarezova hlava oproti těm neumětelským hlavám, co tam sází Benzema, to je uplně jinej svět..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Luisitův úplně typický půlmetrový ofsajd, naštěstí ho Casemiro vyrušil

Reagovat
vilp

Ramos by šel ven. Jasná.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly bývalých LFC hráčů

Reagovat
misinho7

toto nie je v trenerovi...mat Lope miesto Karima Suareza tak je aj ine skore asi .. ale nie Floro si ide svoje dookola

Reagovat
Anacron

A ten první poločas bylo co? Nebo těch x zápasů předtím? Obojí stojí za hovno. Soupiska i trenér.

Reagovat
vladino10

real je totálne nahovno, ale je pekný kumšt zvaliť to na jedného hráča

Reagovat
Gazza.8

Benzema netrefí jasnou hlavu z malýho vápna a Suaréz trefí tohle skoro z velkýho vápna...nevěřim

Reagovat
Jackmaker1989

Ten kretén už dávno nemal byť v Reale a nezahral by si už nikdy za žiadny tím v LM.

Reagovat
kaja900

To je takovej chcipak ten suarez, fakt doufam ze ho nekdy nekdo poradne prejede hajzla

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez oranžová

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dobrý prase

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tohle jsem cekal. V tom nasem tlaku ze zacatku pule jsme meli pridat i druhej gol.

Suarez paradni hlava. Ta vzdalenost mi pripomnela jeho gol proti WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez se do toho zakous

Reagovat
CHONG

Škoda, ten druhý poločas byl od nás v porovnání s tím prvním jako den a noc, ale nakonec rozhodlo to, co vlastně rozhodnout muselo, Barcelona má na rozdíl od nás útočníka, který je schopný dát gól

Reagovat
dextroza_m

TY naše protiútoky bez Messiho, to hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto a genius Sua, Kokosa a dalsi budou mit skvely den :))

Reagovat
Murena

Luis hatrick

Reagovat
X-bano-X

Jooooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool 4:1 Real Madrid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Všichni z LFC

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo za real nejlepsi, skoda ho na tom postu, mel hrat zalohu, mohl bejt jako ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Luis proměnil 1% šancí a je to hattrick frajer.

Reagovat
Mateo16

Asensio krista

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
Kluivert9

Yes

Reagovat
smazaný uživatel

Sádelník

Reagovat
Raul=Real

Ramos Varane Nacho to bola dnes parodia z ich strany

Reagovat
dextroza_m

Ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi stoper na svete

Reagovat
dextroza_m

Škriniar nebo Škrtel?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
CHONG

Kdy to naposled někdo tvrdil?

Reagovat
Jackmaker1989

Hlavne už nemal byť na ihrisku Suarez a naviac ušoplesk ešte nechytil nič naviac, keď už je najlepší na svete. Stegen je teda určite lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez>C.Ronaldo.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Se dalo čekat, že se objevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Luuuuis hattrick heeeeero

Reagovat
REPLIKATOR

Ramoooooos

Reagovat
Anacron

No tak to už je dost trapný teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick Realu se počítá

Reagovat
One-Real

Handicap za 3,2 se zkrátka nabízel. U nás to bude daleko delší trasa, než se věci vrátí "do pořádku", na jaře v LM nám věřím, ale v lize si to ještě vezme svůj čas. Nemyslím si, že je primární chyba v Lopem, ale po dnešku podle mě letí.

Reagovat
ADM

Nikto si to nezasluzil ako Luis za to, jak sa po minulej sezone aspon z casti pozviechal a maka kazdy zapas!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho to vystřídat? Kdo asi dneska hraje dobře? Nojooo zase Arthuro, ten musí ven! Myšlenky tělocvikáře (c)

Reagovat
Mercury

teda ne že by to skore bylo brankářem, ale Courtouis taky nechytí nic navíc, myslím, že Keylor by něco z těch golů dnes měl, celkově se mi jako golman líbí mnohem víc

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Jackmaker1989

Najlepší brankár sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem napsat presne to samy uz po ty penalte. Moc golu se mu vylozene vycitat neda, ale zadna nadstavba tam taky neni.

Reagovat
SIRBRANIKE

Mal tam jednu robinzonádu.

Reagovat
CHONG

Za tu dobu, co je u nás, nechytil snad nic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
gonzalesl_is_back

Dneska byly všechny ty góly nechytatelný, ale jinak taky preferuju Navase. Nicméně dnes se snažil a chytil pěknou střelu :-)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuuuuuh

Reagovat
Gazza.8

Když ti pak tohle předvede nejzkušenější obránce široko daleko, tak je to prostě na ručník i nez Julena

Reagovat
Whitemedia

být tam Messi, tak dnes ušoplesk loví ze sítě sedm míčů.. jak já mu to přeji, už tomu chybí jen nástup Conteho

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos si dnes spletl týmy ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Gratulka borci! Kromě té patnácti minutovky na začátku druhého poločasu jsme byli úplně k hovnu

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas, ale snáď do prdele Modrič hento musí dávať a je 2:2 a nie že to najebe do tyče

Reagovat
HalaMadrid_Flx

o tom žádná.. mohlo to být uplně jinak.. ale kdyby bylo kdyby no..

Reagovat
Dr. Admess

Chudák Arthur. Ten i kdyby podal výkon Xaviho z jeho nejlepšího zápasu tak ho ten idiot stejně vystřídá.

Reagovat
ADM

Len nech sa setri ked ma moznost.

Reagovat
Murena

Manitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vidal

Reagovat
Kixi Syhimour

Deeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkklllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je zpět.

Reagovat
vilp

Suárez skvělý, útok je i bez Messiho stejně největší rozdíl mezi oběma soupeři. Jediný náš hráč, co dokáže dát gól, je venku a Isco s Patem a Matem by ten gól nedali ani kdyby hráli do půlnoci na prázdnou bránu.

Reagovat
Kluivert9

Manitaaaaaa

Reagovat
dextroza_m

Manitaaaa

Reagovat
Bastaron

Vidaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal

Reagovat
Switchback

oof

Reagovat
dextroza_m

Ještě jeden

Reagovat
dextroza_m

Ještě jeden

Reagovat
ADM

Vidaaaaal. Z hlavy tak ako to vravim od Augusta

Reagovat
Pettirosso

ARTURO

Reagovat
dextroza_m

Dembele jakou easy kličku

Reagovat
smazaný uživatel

raketa

ale ten nacho to je proste parodie

Reagovat
X-bano-X

reprezentant

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám, že si Courtois užívá chytání za tou nejúžasnější obranou

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Lopeteguiho pozice v ohrozeni? Co si o tom myslite? Napiste mi do komentaru.

Reagovat
Jackmaker1989

Vydrží :D

Reagovat
ADM

Nahradu uz leti do Madridu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Neblbni, měl by ještě dostat šanci. Tenhle zápas nic neznamená..

Reagovat
celeb

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Nie. Ostane, potrebuje cítiť dôveru

Reagovat
Ed_Hazard

vtip snad

Reagovat
Gazza.8

Další debakl, další ostuda v lize, díky šampióni...

Reagovat
blaugrana

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeee, ta Vidalo energia, to je nieco

Reagovat
smazaný uživatel

On patří do základu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pettirosso

kdekoliv

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Kixi Syhimour

I bez Messiho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Nikikrew

Real je teda v peknych srackach, co spravi jeden odchod. Aj ked mohli kludne vyrovnat na 2:2 a bol by to iny zapas.

Skoda, je mi ich luto. Hazard musi byt pre nich priorita cislo 1

Reagovat
Anacron

Kdyby to skončilo těch 3:1 tak je to v pohodě. Dočkal bych se víc než sem čekal(těch pár dobrých minut). Takhle je to už zase tragédie. A Suarez nám dá hattrick tvl tak to je konec

Ale prostě zase my jsme ve sračkách a barca to využije a je debakl. My kdykoliv to vypadalo, že by to mohlo dopadnout obráceně tak hovno.

Reagovat
Whitemedia

oukej, tak on těch sedm míčů vyloví snad i bez Messiho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jackmaker1989

Benzema

Reagovat
CHONG

I tenhle kokůtek, to už je fakt konečná

Reagovat
el Principito

mindráček?

Reagovat
C-M@ster

Pfff a s tímhle týmem Plzeň prohrála

Reagovat
blaugrana

Ernesto dnes prekvapil, že reagoval striedaniami....aby tomu tak bolo aj ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal měl jít za Rakitiče

Reagovat
smazaný uživatel

ne, arthur nema uplne fyzicku na 90.min

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip?

Reagovat
technecium

Čoveče, koukej na ty zápasy a ne na to, co si představuješ

Reagovat
smazaný uživatel

nespadl jsi v poslední době na hlavu? Arthur byl střídán v 85 minutě jako náš nejlepší záložník. A vy tu budete něco říkat, že nemá fyzičku na 90 minut to je prostě nonsens.

Reagovat
technecium

Ale od 70. minuty nestíhal, jak by měl

Reagovat
smazaný uživatel

Furt byl v záloze nejlepší, podržel míč, rozehrál´ tam kam se má. Jinak kvůli fyzičce se má právě střídat v tý 70 minutě jakou u Coutse a ne v 85.

Reagovat
ADM

Aj Coutinho by dohral 90 minút, ale tiež je od 60. tak štvrtinový...

Reagovat
technecium

Reagovat
Remt

Přijde mi, že ty jeho střídání jsou ale táák předvídatelný.. Vidal tam jde na konci aby neremcal tolik do medií, případně někdy Dembelé.. a tím tak repertoár Valverdeho střídání končí, až se zraní ještě pár hráčů, tak bude hrát radši v 9 lidech než tam toho chudáka Malcoma postavit..

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tak.

Reagovat
blaugrana

mal, ale Ivan je holt jeho milacik

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo srovnání Lope/Benítéz? Rafa šel až po Valencii, tak že by ještě dostal Lope šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez ztracel po Vale na celo 4 body a na Barcu 2. Jeho odstrelily spis vztahy s hraci.

Lope ma ty vztahy mozna lepsi, ale nema vysledky.

Reagovat
X-bano-X

Ja som niekde čítal že má výborné vzťahy len so španielmi a zvyšku sa to moc nepáči.

Reagovat
Anacron

Určitě ne, tímhle končí.

Reagovat
dextroza_m

Oba na <>

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele si říká o základ.

Chorvatské nemehlo by dohrálo i se zlomenou nohou.

Reagovat
ADM

Jeden z najlepších dnes.

Reagovat
dextroza_m

Lenglet jak si vychutnal Karima

Reagovat
Ranoth

ahoj logoped, mohol si viest tim na MS a na miesto toho si sa stal najhorsim trenerom realu v historii za par zapasov

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

karma

Reagovat
technecium

Reagovat
Raul=Real

Florentino OUT

Reagovat
Raul=Real

A dementa benzemu ber zo sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Každý dostane, co si zaslouží.

Florentino Pérez (2018)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo jdi už do píči..

Reagovat
vilp

Reagovat
Kluivert9

Manita bez Messiho, ok

Reagovat
Puskas

Trenéra vyhodí ještě před pozápasovými rozhovory - už tam nechoď, nejsi už trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je paráda co Suarez dnes předvádí

Reagovat
Remt

Na 20 minut jsem si odběhnul, před tím než jsem odešel jsem se začal strachovat aby real nedorovnal, co se to sakra za těch 20 min stalo?

Reagovat
dextroza_m

demolice

Reagovat
Remt

Ale jakože absolutní nechci si ani představovat jak by to vypadalo s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

odbehnul?proc??

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta > Real

Reagovat
dextroza_m

Real by to ve Zlíně uplichtil

Reagovat
Wambasen

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta?! To je co?

Reagovat
dextroza_m

demolice na druhou

Reagovat
Mateo16

Je toto normalne ?

Reagovat
REPLIKATOR

Benzema

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Karim

Reagovat
kaja900

Achjo za stavu 2:1 sem doufal ze srovname a nechybelo moc.. nakonec je z toho akorat potupa doufam ze uz zitra uvidim nekde na netu Lope ven..

Reagovat
CHONG

To uvidíš už dneska.

Reagovat
CHONG

Benzín

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Čo spravil? Ďalšia spálená tutovka?

Reagovat
Kixi Syhimour

90% šance

Reagovat
Jackmaker1989

Nie jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, sám v šestnáctce a netrefil ani bránu

Reagovat
Switchback

úplně na konci no, těsně minul tyčku

Reagovat
ADM

Daj si to do plurálu

Reagovat
misinho7

pici normalne mna jebne jak ten Karim tam moze byt ...sak toto uvidi aj totalny laik ze na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

už 4 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že ten míč tou cirkulárkou co má na hlavě, nepřeříz

Reagovat
Free_player

jejda to je znemožněníčko

Reagovat
dextroza_m

Škoda, že tu není Gratest, aby nám řekl, co superpohár minulý rok

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Pettirosso

Nacho je nejhorší obránce, kterýho jsem viděl kdy hrát... a to jsem viděl i Boumsonga s Molinarem

Reagovat
smazaný uživatel

gg close

Reagovat
Switchback

já vím, že vtipkuješ ale ten začátek druhého poločasu jste měli fakt dobrej, bejt tam někdo jinej místo Isca, tak bůh ví

Reagovat
CHONG

To je naše letošní normálka, milión neproměněných šancí a hrubé individuální chyby obránců, které soupeř okamžitě trestá.

Reagovat
ADM

Tam sa nebezpečne ukazovalo, že nie sme až tak dobrý ako bol Madrid zlý v prvom polčase.

Reagovat
Gazdo

*dobry s makkym i

Reagovat
ADM

Tak tím je len jeden

Reagovat
Gazdo

Ale neuviedol si to ako tim ale ak my cize mnozne cislo

Reagovat
ADM

Ved jasne, chcel som uz len vykluckovat

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja souhlasim, ale meli jsme z toho vytezit srovnavaci gol.

Reagovat
CHONG

Dobrý trapas, kdyby měl Pérez jenom špetičku sebereflexe, tak by to zabalil vteřinu po tom, co vyhodí Lopeho.

Reagovat
Free_player

sebereflexe ? to je v Reálku přece nenosí

Reagovat
Gazza.8

Přesně...tohle je průser jeho a jeho lidí ve vedení

Reagovat
smazaný uživatel

S Messim by to byly jatka. To by jsme vedli 4:0 v prvním poločase.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Majk91

Reagovat
Free_player

s Messim desítka

Reagovat
ADM

Ono to znie ako sranda ale až na tú 15minútovku Realu to tak vyzeralo. Bez emócií zo zápasu zo mňa uplne opadá nadšenie, Madrid hotový, zranenia, Benzema...

Reagovat
Mateo16

Je to skoda lebo druhy polcas az do golu FCB sme hrali dobre. Rozdiel je im staci Suarez a my mame trageda Karima.

Reagovat
ADM

First human hattrick in El Clasico since Romario.

Reagovat
Switchback

to je liga jen ne? Leoš tuším pár let zpět dal ale to byl pohár nebo něco

Reagovat
fajdax

Human

Reagovat
Switchback

nojo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
ADM

Leo má v lige hattricky hneď dva...

Reagovat
Switchback

ten když mu bylo 19 byl nejvíc top

Reagovat
Rattlesnake

jenomže Leo jakože není human....v tom je ten vtip

Reagovat
ADM

?

Reagovat
Kluivert9

Romario, pak bůh a teď Suarez, co na tom nechápeš?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

penaltovej hattrick se nepočítá

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Messík sa neráta, ten je inde.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mateo16

Najvacsie sklamanie Modric , Varane , Nacho . Hlavne Modric dnes nemal nic vobec tam bol do poctu.

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
REPLIKATOR

???

Reagovat
Gazza.8

Nemám slov...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? To před tím nikdo nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Z lidí nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahahahahaha :DD KRAL je jenom jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a přestěhoval se do Itálie.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Benzinak jenom palil Ten Real fakt neumi a ten Lopeteq uplne na h*vno tam je

Reagovat
Messi the Genius"10"

Prodali Penalda a chybi jim doklepavac a jejich marketing jde taky do haje

Reagovat
Jackmaker1989

Tak týmito výsledkami sú marketing tiež robia

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vážně, toho Benzemu tam nechají až do důchodu? Vždyť takový koště už mělo být dávno v Ligue 2.

Reagovat
CHONG

A jestli tohle Conte vezme, tak je fakt blázen.

Reagovat
Pettirosso

na druhou stranu, on je fakt machr v tom, přebrat tým ve sračkách a udělat z něho zase fungující mužstvo.. podle mě si v tom libuje :)

Reagovat
teenz

On je podle mě naprostá tutovka.

Reagovat
Gazdo

Courtois bude rad

Reagovat
Svatej

však u nás šel do podobnejch sraček

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Majk91

Taka demolicia a bez Messiho Strasne by som chcel vediet ako by to skoncilo ak Messi mohol hrat. Skvely vykon od celeho timu (az na par vynimiek). Suarez a Alba boli neskutocni.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez by měl dát jako první padáka sám sobě.. Nikoho pořádného před sezonou nepřivedli, tak nevím proč očekávat vzkříšení zmrtvýchvstání nulového Karima a absolutně bez motivace působícího Garetha.. Isco mistama také naprosto šílený.. o obraně nemá cenu mluvit. Ramos to svým výkonem podtrhnul, poslední dobou předvádí tragické výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ty stridani meli i hlavu a patu

valverde za dnesek akorat mohl reagovat driv s coutsem i rafinhou dnes nejslabsimi clanky

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný znásilnění... Vidět Ramose a Courtoise v kameným ksichtu, když se na nic nezmůžou krása.. Alba s Robertem neskutečný Suarez se konečně probudil v ten pravý čas jedním slovem dnes - FANTAZIE

Reagovat
CHONG

Florentino, démission!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřichází v úvahu, ten se tam bude držet hodně dlouho vaše prohry, naše radost

Reagovat
smazaný uživatel

jasne po 3 LM odstoupi nasledujici podzim

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Porque?

Reagovat
celeb

Ostro sledovany duel na celom svete, kde si jeden trener zachranil hlavu a ten 2. o nu prisiel. Barca ukazala, ze je stale hladna po vitazstvach a ze tento rok bude jednych z najvaznejsich uchadzacov o titul v LM. Ak najde Valverde harmoniu a rec aj so striedajucimi hracmi (Vidal, Rafinha, Malcom?), tak to moze byt famozny rok, aj ked LM vzdy bola aj bude dost o stasti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč by se měl Valverde zachraňovat, co to plácáš za píčoviny

Reagovat
ADM

Pretože "dal" divákom konečne to, čo chceli. Zábavu. Emócie. Minimálne na mesiac zavrel ústa

Reagovat
smazaný uživatel

A on byl snad adeptem na vyhazov, aby se musel v dnešním zápase zachraňovat?

Reagovat
celeb

Barcelona bezne nestraca v 4 po sebe iducich zapasoch. Robil vela chyb, zle striedal, skusal 4-3-3. Nakoniec to zacalo fungovat paradoxne az ked sa zranil Messi. Nervoznych hlasov bolo dost a ozval sa uz aj Bartolo, ktory Valverdeho podrzal. Samozrejme situacia nebola tak vyhrotena ako v Madride, ktory je v ovela vacsej krize.

Reagovat
ADM

To je zase zbytočných argumentov. Či mi nejakou fundovanou debatou ideš vysvetliť, že má podporu fanúšikov a panuje nad ním všeobecná spokojnosť a pri prípadnej prehre by nedostal opäť kefu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si to přečteš pořádně, tak já žádný argumenty nepsal, pouze o ně žádal s tvrzením, že se zachránil Valverde

Reagovat
zizou996

tak už je video z pozápasový tiskovky https://www.youtube.com/watch?v=sQ-tWqOpmLg

Reagovat
montaigne33

Po přestávce to vypadalo, že hráči RM chtějí udržet Lopeteguiho v pozici trenéra... Ale neproměnili své možnosti a náznaky= až zápas zlomil Suarez, který dokázal, že má stále co nabídnout Barceloně... Na tlak RM měl Valverde reagovat dřív. S odchodem Ronalda by se asi těžko vypořádával i Zidane= možná byl na tolik uvědomělý, že při Ronaldově touze odejít, sbalil své kufry právě včas... Celkově odehrála Barca pěkný zápas (řeči odpůrců FCB o "házené" dnes opět vyvráceny atd.), otázkou je, zda by podobný výkon stačil např. na CITY ve vyřazovací fázi LM???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jacks11

City se třeba vůbec nebojím.... spíše Liverpoolu a PSG venku to bychom měli problémy naše otevřená hra a obrana....+ Mbappé a moNeymar... a taky trochu Juventusu... má silnou obranu, ale zase chybí Buffon no

Reagovat
TrueCommunist

Asi jako každej fanoušek Barcy jsem se bál, když jsem se dozvěděl, že nebude hrát Messi, ale musím říct, že se mi hra bez něj líbila skoro víc, tým působil kompaktněji. Je přeci jen rozdíl, když tam všichni jak se říká jezdí po zadku.. Dokázal bych si klidně predstavit, že na těžký zápasy hlavne v LM bychom hráli v podobné sestavě jako dnes a bylo by to platnější.

Reagovat
ttopi

Zápas proti hroznýmu Realu je fakt vypovídající...

Reagovat
Generalní Gladiator

je ti líp?

Reagovat
celeb

Inak vstup do 2. zapasu bol otrasny, pressing nulovy, uspokojenie sa s priebeznym vedenim o 2 goly, nedostupovanie hracov. Moc nechybalo a mohlo byt 2:2 a zapas by sa mohol vyvijat uplne inak . Nastastie sme sa potom oklepali a uz pred golom prevzali znova iniciativu. 1. polcas super - pressing "jak hovado", Madrid sme do nicoho nepustili, do satne sa kludne mohlo ist za stavu 4:0. Rafinha so Suarezom zazdili slubne protiutoky ... toto nam teraz proti Realu v krcoch preslo, ale v LM by nas to znovu mohlo vyradit.

Inak samozrejme velka spokojnost, aj ked si treba uvedomit, ze posledne 3 goly padli z protiutokov, ked Real uz dost riskoval s mizernou obranou.

Aj tak

Reagovat
DrQQ

Tak vieš, dva zápasy tesne po sebe, to dá zabrať. :-)

Reagovat
celeb

2. polcasu, obcas by to chcelo si po sebe precitat.

Reagovat
DrQQ

Inak súhlas.

Reagovat
YNWA__MSN

LUIS SUAREZ pro me nejlepsi utocnik momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

3x jsme vyhrali LM za sebou coz z nas delala nejlepsi tym vsech dob a asi nikdo uz to nikdy neprekona a vy tady chcete vyhazovat prezidenta kvuli jedne spatne pul sezone Bych vas poslal makat do dolu at nemate cas vymyslet takove blbosti

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

já do mišelinky tahat pneumatiky

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele