Gambrinus liga - souhrn 13. kola

22.10.2010, 20:09, aktualizováno 25.10.2010, 20:01
Komentáře a souhrny
Sparta v posledních deseti minutách otočila duel v Liberci a vrátila se na třetí místo. Brno rozstřílelo Slovácko, Sigma porazila Bohemians a je druhá, Jablonec přivezl všechny body z Ostravy. Slavia nedopustila pád na poslední příčku a vysoko porazila Budějovice. Plzeň nezvládla sedmigólovou přestřelku v Boleslavi a letos vůbec poprvé našla přemožitele...

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:2

25.10.2010 18:00

Góly: 40. Jan Nezmar - 83. Leonard Kweuke, 88. Wilfried Bony

Sparta napravila poslední špatné výsledky a v Liberci vyhrála 2:1. Pražané navíc zlomili i prokletí, neboť se jim pod Ještědem dlouhodobě nedařilo. Domácí v zápase vedli, jenže deset minut před koncem dokonal obrat střídající Kweuke.

Už v 5. minutě mohl jít liberecký Slovan do vedení, Nezmar z pravé strany nebezpečně odcentroval a Breznanik ze stoprocentní šance přestřelil. Pak se ale na delší dobu nic podstatného neudálo, až ve 36. minutě zatopil obraně Pražanů Kerič, vše pro Spartu dopadlo dobře díky Řepkovi. O tři minuty později už to ale bylo 1:0, Keričovu dělovku nedokázal brankář Blažek plně zpacifikovat a přibíhající Nezmar vsítil gól. Sparta v první půli nic nepředvedla a prohrávala.

Ani ve druhém poločase to nebylo ze strany Sparty bůhví jak dobré. V 55. minutě to navíc mohlo být už 2:0, ovšem Blažek se tentokrát vytáhl a Breznanika vychytal. Až po hodině hry si byli schopní svěřenci trenéra Chovance něco vypracovat. Vackův volný přímý kop si málem srazil do vlastní sítě Gecov. Hostům se nadále nedařilo, Wilfried se sice dostal ke střele, ale branku netrefil.

K vyrovnání nedošlo ani po střele Vacka, kdy David Bičík předvedl efektivní zákrok. Deset minut před koncem se Spartě podařilo vyrovnat, Chovanec měl šťastnou ruku, když do hry poslal Kamerunce Kweukeho. Silový útočník dotlačil míč do branky hlavou - 1:1. Liberečtí ale mohli vzápětí zase vést, Gebre Selassi našel před brankou Keriče a ten si vylámal zuby na Blažkovi.

Nečekaný obrat dokonala Sparta pár minut před koncem, Wilfried z voleje parádně trefil balon a Bičík byl bez šance - 1:2. Diváci se ještě dočkali neukázněného fanouška s šálou Sparty, který vtrhl na hrací plochu, Liberec už však vyrovnat nedokázal.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 4:0

24.10.2010 18:00

Góly: 2. Karol Kisel, 50. Jakub Hora, 63. Ondřej Čelůstka, 78. Milan Černý

Po odpolední kanonádě v Brně se fotbalisté Slavie ocitli na pár hodin dokonce na posledním místě tabulky. Aby na něm nezůstali, potřebovali v domácím duelu s Českými Budějovicemi bodovat.

A hned úvod utkání naznačil, že se s touto ostudou nehodlají domácí smířit. Již ve třetí minutě si záložník Kisel připsal nádhernou střelou šestou branku sezóny a dostal Sešívané do vedení. Slavia byla i nadále aktivnější a další nadějné pokusy z dálky Belaida i Jandy musel krotit brankář Dynama Kučera.

I ve druhé půli pokračovala hra na jednu bránu. Pět minut po příchodu z kabin ji navíc gólově podtrhl mladík Hora, který se trefil poprvé v sezoně. Po hodině hry pomohli domácím na cestě k vítězství také hráči Českých Budějovic. Konkrétně Laštovka uviděl během čtyř minut dvakrát žlutou kartu a musel do sprch. Přesilovku slávisté využili hned po třech minutách. To když obránce Čelůstka střelou z voleje uklidil Belaidův roh za zády bezmocného Kučery.

Závěr utkání se tak již dohrával v poklidu. Vzácnou návštěvu hostí v blízkosti Zlámalovy branky v podobě Hudsonova pokusu domácí brankář zneškodnil. Pouhé čtyři tisícovky diváků si pak zakřičelo gól ještě v 78. minutě. Do prázdné brány dorážel Milan Černý.

Slavia Praha si připsala teprve třetí vítězství v sezóně. Ve vyrovnané tabulce se díky třem bodům vyhoupla z posledního místa až na deváté, bod za svého dnešního soupeře z Českých Budějovic. Dynamo naopak ani na sedmý pokus venku vyhrát nedokázalo.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Baumit Jablonec 1:3

24.10.2010 17:00

Góly: 17. Fernando Neves (pen.) - 35. Tomáš Pekhart, 43. Luboš Loučka, 81. Karel Piták

Jablonec zvrátil utkání na Bazalech a díky své aktivní hře si po třech trefách odváží všechny body. Vyvíjí tak další tlak na Spartu, na kterou ztrácí jediný bod. Naopak Baník, jenž dohrával bez vyloučeného Baránka, znovu neodskočí sestupovým příčkám.

Po třech minutách neměl daleko k úvodní trefě Lafata, když po rohovém kopu hlavičkou pohladil břevno. Domácí poprvé zahrozili až za dalších deset minut a po závaru, na jehož konci sklepával centr Zehera Varadi na Frejlacha, pálil poslední jmenovaný nad.

Brzy poté fauloval před vápnem Zábojník Varadiho a při následném přímém kopu strhl v šestnáctce Kovařík Zehera. K penaltě se tak postavil tradiční exekutor Neves a hravě si se Špitem poradil. Jablonecký brankář skákal k tyči, zatímco ostravský obránce poslal lehkou střelou míč doprostřed.

Hosté prokazovali snahu za vyrovnáním, ovšem stejně jako hráči Baníku si často nerozumněli s balonem na kopačce. Nepřesnost se však ztratila pět minut po půlhodince hry, když Piták přihrál do strany Kovaříkovi, na jehož centr nevyzrál Neves a Pekhart tak hlavičkou dokázal srovnat.

Když navíc dvě minuty před koncem prvního dějství vyškolil Loučka hned trojici obránců, aby parádní technickou střelou trefil horní růžek branky bezmocného Baránka, šli Severočeši do šaten za těsného vedení.

Změna stran přinesla menší atraktivitu duelu. Jablonec bez větších potíží chránil svůj náskok a naopak nechybělo mnoho, aby po špatné malé domů od Neuwirtha zvyšoval Pekhart. Baránek včasným vyběhnutím stačil míč odkopnout.

Marný druhý poločas dokumentoval i první střelecký pokus po přestávce, když v 66. minutě pálil Zeher z hranice vápna metr vedle. Jablonec rozhodně nechtěl vyčkávat na vyrovnávací branku a nepřestával být aktivním.

Kovařík tak svým dalším povedeným centrem vybídl ke skórování Pekharta, ten ale osamocen na zadní tyči přestřelil. Část své viny napravil hned za minutu, když se dostal za obránce a před vápnem se nechal faulovat Baránkem, který tak oprávněně musel do sprch předčasně.

Deset minut před koncem se už hosté prosadili. Dobře hrající Piták napřáhl z pětadvaceti metrů a zamířil přesně do horního rohu. Nerozchytaný Daněk tak musel po pár minutách na hřišti vytahovat míč ze své sítě. Povinná dohrávka už na výsledku 1:3 nic nezměnila.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 3:1

24.10.2010 17:00

Góly: 42. Jan Navrátil, 47. Jakub Petr, 49. Michal Hubník - 69. Milan Škoda

Avizovaná bojovnost Klokanů na kombinační fotbal Sigmy nestačila. Olomouc si proti svému neoblíbenému soupeři v lize připsala tři body po dlouhých sedmi letech.

V bráně domácích se objevil Drobisz, jehož jméno v týdnu plnilo stránky novin v souvislosti s úplatkářskou aférou. V prvních minutách však příliš práce neměl. Iniciativy se dle očekávání chopili domácí, zatímco Bohemians 1905 se soustředili na bezchybnou defenzivní činnost. I proto toho v úvodu zápasu příliš k vidění nebylo.

Do první vážnější šance se dostali domácí po více než půlhodině hry, kdy centr z levé strany tečoval Hubník do břevna. Konce poločasu už byl hektičtější. Nejprve se brankář Drobisz dostal do střetu s Hartigem a hosté se marně dožadovali penalty. Chvíli na to již diváci na Andrově stadiónu gól viděli a k jejich radosti padl do sítě Klokanů. Sigma předvedla pěkný fotbalový moment, kdy centr Bajera za obranu proměnil ve vedoucí gól Navrátil - 1:0.

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil, tedy gólově pro Sigmu Olomouc. V rozmezí tří minut zasadili domácí Pražanům navíc hned dvě rány. Ve 47. minutě zvyšoval na 2:0 Petr a chvíli na to stanovil dalekonosnou střelou Hubník již tříbrankové vedení. Byl to jeho devátý gól v sezóně. I další minuty se za skandovaného potlesku fanoušků nesly v duchu převahy domácích. Čtvrtou branku mohl přidat Hořava, Ordoš či opět Hubník.

Zkorigování výsledku se dočkali také hosté. V 69. minutě se střelou z hranice šestnáctky prosadil Škoda, čímž domácím trochu znepříjemnil závěr zápasu. Sigma ovšem Klokany do větší šance v závěru utkání již nepustila a výsledek si pohlídala.

Olomouc si tak připsala páté domácí vítězství a vrátila se na druhou příčku s devítibodovým mankem za vedoucí Plzeň. Naopak Bohemians 1905 mají ze sedmi venkovních zápasů na kontě stále jeden jediný bod.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 7:0

24.10.2010 14:30

Góly: 10. Tomáš Michálek (pen.), 27. Filip Rýdel, 32. Tomáš Michálek (pen.), 34. Jan Kalabiška, 56. Marek Střeštík, 65. Tomáš Polách, 83. Rostislav Šamánek

Obrovskou ostudu si uřízli ve 13. kole Gambrinus ligy fotbalisté Slovácka, kteří na půdě doposud nevýrazného Brna prohráli drtivým způsobem 0:7. Brno rozhodlo o svém vítězství už v první půli, kdy se trefilo do sítě hostů hned čtyřikrát. Slovácko navíc muselo hrát od 29. minuty bez vyloučeného brankáře Filipka.

Už po deseti minutách nasměroval k výhře domácí Brno Tomáš Michálek, na jeho přesnou střelu z pokutového kopu nedokázal Filipko zareagovat - 1:0 pro Brno. Nutno podotknout, že penalta byla sporná. Slovácko mohlo okamžitě srovnat, Hlůpík však z dobré pozice netrefil. Určitě by se zápas vyvíjel jinak, kdyby Hlůpik dal, nicméně se tak nestalo, a to co následovalo, se dá nazvat totální destrukcí Slovácka. Ve 28. minutě zvýšil na 2:0 fantastickou ranou Rýdel, Filipko byl opět bez šance. Nicméně nakonec to byl sám brankář Slovácka, který zakončil půlhodinu hrůzy faulem na Kalabišku a následnou červenou kartou. Nařízený pokutový kop proměnil Michálek a bylo to 3:0.

Poločas však ještě nekončil, Slovácko se rychle sesypalo a hned za další dvě minuty udeřil Kalabiška - 4:0. Slovácko bylo hodně tragické a to ještě nebyl konec! Brankostroj Brna totiž pokračoval i ve druhém poločase.

Marek Střeštík si udělal z obrany Slovácka "dobrý den", a pak s pomocí teče po páté překonal brankáře Fryštáka - 5:0 pro Brno. Ani pátou brankou útrapy Slovácka nekončili, v 65. minutě si podobně jako Střeštík udělal z protihráčů kuželky Tomáš Polách a Fryšták byl znovu úplně bezmocný - 6:0 pro Brno. Zbrojovka dál bavila fanoušky a další branka byla jen otázkou času, na neuvěřitelných 7:0 zvyšoval sedm minut před koncem střídající Rostislav Šamánek, který se s štěstím trefil hlavou. Další branku už Zbrojovka nepřidala, přesto své fanoušky maximálně potěšila - Slovácko rozstřílela 7:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 4:3

23.10.2010 18:20

Góly: 20. Jan Chramosta, 32. Adrian Rolko, 59. Ivo Táborský (pen.), 70. Vladimir Dimitrovski - 38. Milan Petržela, 61. Tomáš Rada, 86. František Rajtoral

Plzeň padla! Až ve třináctém letošním zápase odchází Západočeši se sklopenou hlavou. Boleslav stejně jako loni sestřelila plzeňské hráče čtyřmi trefami a po nadprůměrném duelu Gambrinus ligy těsně zvítězila.

Od prvních minut bylo znát, že oba týmy chtějí dostát své ofenzivní pověsti, nicméně častěji byli ohrožováni diváci za boleslavskou brankou. O to víc mrzelo hlasité fanoušky hostí, když Chramosta bez větších problémů prošel do vápna kolem Navrátila a za pozorování Rajtoralem překonal přízemní střelou z dvanácti metrů Pavlíka.

Ve 22. minutě mohl okamžitě odpovědět Jiráček, ale po přímém kopu Horvátha hlavičkoval decimetry nad břevno. Místo toho se tak krátce po půlhodině hry znovu radovali Boleslavští.

Po odvráceném gólem zavánějícím rohu na přední tyč od Kuliče vrátili domácí míč do vápna hlavou, kde Mendy přistrčil hrudí na Rolka, který díky Limberskému nebyl v ofsajdu a pohotovou střelou zasunul míč do Pavlíkovy sítě.

Domácím mohlo být ještě lépe, když Dimitrovski poslal za Navrátila Chramostu, který po dobrém zpracování okamžitě pálil. Jen dobré čtení hry pomohlo brankáři Plzně, aby svým vyběhnutím šťastně vyrazil míč nohama.

A tak se do hry vrátili hosté. Limberský zpětnou přihrávkou na vápno našel Petrželu, který se zpracováním zbavil Dimitrovskiho a před skluzujícím Táborským vystřelil tvrdě do protipohybu brankáře.

Plzeňští chtěli srovnat ještě před odchodem do šaten. Jenže nejprve přestřelil z patnácti metrů Rada a následně zahodil obrovskou šanci i Kolář. Rezek vtipně přenechal míč Jiráčkovi, jehož střílený centr vyrazil Miller pouze k plzeňskému útočníkovi, který ve vyložené pozici z první přestřelil.

Poslední dvě minuty tak opět patřily především domácím. Chramosta z úhlu brankáře překonal, nicméně míč se došoural vedle vzdálenější tyče. V nastaveném čase pak dostal příležitost k pokusu zpoza vápna Kalina, ten jen těsně minul vzdálenější horní růžek.

Boleslavští nevstoupili do druhé půle nijak ustrašeně, přesto neměl ve čtvrté minutě daleko k vyrovnání Rezek, když jeho střelu z hloubi vápna tečoval lehce mimo Rolko. Hůře mířil Rada, který stejně jako v první půli z vápna přestřelil.

A tak se z opětovného náskoku o dvě branky radovali domácí. Bystroň narazil ve vápně do Procházky a rozhodčí přísně odpískal pokutový kop. Táborský pak bez problémů poslal Pavlíka na druhou stranu.

Jenže po necelých dvou minutách rozehrál Horváth přímý kop, Rada vyhrál souboj s Fabiánem a hlavičkou o zem poslal míč k tyči. Miller si sice na míč šáhl, vytěsnit ho ale nedokázal. Dvacet minut před koncem pomohla hostitelům i štěstěna.

Táborský rozehrál rohový kop natolik podařeně, aby se trefil mezi nohy na malém vápně tísněného Dimitrovského. Ten tak zády k brance nevědomky poslal míč za bezmocného Pavlíka a potřetí dostal Boleslav do dvoubrankového vedení.

Po pěti minutách hlavičkoval po centru Horvátha do protipohybu brankáře Bakoš a Miller tak musel perfektním zákrokem zamezit dalšímu snížení. Velkou smůlu měl i střídající Ďuriš, před kterým se rozestoupila obrana a on tak mohl napřáhnout z dvaadvaceti metrů k pokusu, který nakonec pouze orazítkoval břevno.

Přesto se Západočeši nakonec třetího gólu dočkali. Horváthův přímý kop byl tečován, Miller tak míč neudržel a zpod kontroly ho definitivně ztratil v souboji s dotírajícím Bakošem. Rajtoral tak z pár kroků napálil míč do nechráněné branky. Trefa už však přišla pozdě, Boleslav výhru o jeden gól uhájila.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Ústí nad Labem 0:0

23.10.2010 16:00

Góly: -

Příbram ani Ústí nad Labem neuniknou po třináctém kole sestupovým vodám. Ve vzájemném nepříliš záživném duelu si body rozdělily, přestože za vítězstvím šli především Středočeši.

Už po pár sekundách mohl otevřít skóre Klesa, který pálil z pár kroků a Buček musel prudkou střelu vyrazit. Domácí byli mírně aktivnější, stejně jako nováček z Ústí však nedokázal ve finální fázi lépe přihrát či přejít přes posledního obránce.

Až po půlhodině hry tak mohl chyby domácích obránců využít Doležal, ale z úhlu Hrušku neprostřelil. Na druhé straně se brzy poté dostal k centru Klesa a našel Huňu, který hlavičkou mířil jen těsně nad břevno.

Deset minut po změně stran vypálil bez přípravy parádně Macek a orazítkoval tyč ústecké branky. Štochl měl následně lehkou práci k dorážce, k nevíře fanoušků poslal míč pouze do Bučka. Nepříliš pohledné utkání mohl při prvním kontaktu s míčem rozhodnout Videgla, který si ve vápně zpracoval centr Klesy a pohotový pokus namířil decimetry nad branku.

Nervový kolaps pak hrozil na obou stranách v samém závěru. Nejprve Štochlem tečovaný centr Klesy musel Buček impulsivně vyrazit. Martykán pak z dálky prověřil Hrušku, který míč vyrazil před sebe, kde však nebyl žádný dorážky chtivý hráč.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Hradec Králové 2:1

22.10.2010 18:15

Góly: 81. Lukáš Zoubele, 88. Aidin Mahmutovič - 9. Vladimír Pokorný

Na Stínadlech se vše podstatné odehrálo v úvodní a závěrečné desetiminutovce. Hradec se rychle dostal do vedení, ale smrtící závěr do té doby bezzubých Teplic rozhodl o pokračování vítězné série domácích.

Tepličtí sice vstoupili do utkání mírně aktivněji, přesto se o první nebezpečný pokus postarali hosté. Hanuš svým výkopem našel Poděbradského, který posunul na Pokorného. "Když nevíš co s balonem, vystřel," proběhlo zřejmě jeho hlavou po rozhlédnutí se kolem sebe a přesnou trefou z třiadvaceti metrů k levé tyči otevřel skóre.

Severočeši se svou až křečovitou snahou svého soupeře dlouho nedokázali ohrozit. Další šance tak přišla až krátce před půlhodinkou hry, nicméně Rezek svou hlavičkou Grigara příliš nezaměstnal. A i nadále zakončovali pouze hosté. Kasálek skóroval hlavou z mávaného i pískaného ofsajdu a Chleboun pět minut před koncem první půle pálil z dálky pouze do míst, kde stál teplický brankář.

Až v poslední minutě řádné hrací doby úvodního dějství měli blízko k vyrovnání domácí. Kalivoda centroval z rohu na přední tyč, kde jeden z obránců nechtěně prodloužil a před Mahmutovičem musel v malém vápně zakročit Chleboun.

Sedm minut po změně stran se poprvé za zápas musel natahovat Hanuš, když tečovaná střela Ljevakoviče zpoza vápna skončila na síti u bližší tyče. Jenže to taky byl na dlouhou dobu jediný zdařilejší pokus domácích, kteří svou optickou převahu nijak nevyužívali.

V 67. minutě tak musel na druhé straně podržet své hráče Grigar. Poděbradský se dostal k brankové čáře na hranici vápna, přihrál obsazenému Dvořákovi, který se ovšem dokázal obtočit kolem Matuly a z úhlu vypálit. Domácí brankář si svou bližší tyč střežil dobře a dokázal tak vyrazit na roh.

Deset minut před koncem tak velkou část už nevěřících fanoušků probral střídající Zoubele. Verbíř vhodil aut do pokutového území, kde se k centru přes malé vápno dostal díky dravosti Mareš. Hanuš míč překvapivě neskryl ve svých rukavicích a Zoubele se po třech minutách na hřišti postaral o snadné vyrovnání do prázdné.

A v 88. minutě byl dokonalý obrat dokonán. Siva s noblesou prošel do vápna, zpětnou přihrávkou hledal před penaltou Zoubeleho, který míč krkolomně zpracoval a z otočky vypálil. Wozniak pak balón nešťastně srazil ke zcela volnému Mahmutovičovi, který lehce doklepl míč do branky. Hanuš se natahoval marně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň13111136:1234
2.Sigma Olomouc1374224:825
3.Sparta Praha1381420:1025
4.FK Teplice1373318:1424
5.FK Mladá Boleslav1365222:1523
6.FK Jablonec1362522:1520
7.1. FC Slovácko1351714:2216
8.České Budějovice1336410:1815
9.Slavia Praha1335515:1714
10.FC Hradec Králové1335511:1514
11.Slovan Liberec1334616:2013
12.Bohemians 19051334615:1913
13.1. FK Příbram133467:1413
14.Baník Ostrava1333712:2012
15.Zbrojovka Brno1340919:2912
16.FK Ústí nad Labem1326510:2312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (803)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zoubele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Takhle to projet, Hradec

Reagovat
alegre

Je to blby vysledek pro Spartu a to je dobre. Je to blby vysledek pro Hradec a to je opravdu blby. Ja vim, jsem jen blbej Savista

Reagovat
Losinho

Žádnej slávista neni blbej.

Reagovat
alegre

Ja uz z tech poslednich prusvihu obcas blbnu. Myslel jsem si, ze doziju v klidu, ale vracim se do let sedesatych. Ty tri roky v 2. lize a zapasy v Ratiskovicich mi daly zabrat! Ale byl jsem mladej a tak prezil...

Reagovat
Losinho

No, ty léta já ani zdaleka nepamatuju, ale aspoň si teď můžem říkat, že může bejt jenom líp

Reagovat
skteel

Něco proti Ratíškovicím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrž, příteli, ono se to spraví... Třeba věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Intelektuals viď?

Reagovat
Losinho

Říkám, žádnej slávista neni blbej. Někteří jsou jen chytří jiným způsobem, toť vše

Reagovat
alegre

A urcite mnohem chytrejsi nez vetsina Spartanu!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Připomeňme si.. !HOTEL EDEN!

Reagovat
Losinho

Nemáš nějakou fotku?

Reagovat
kubys

Než jakýkoliv Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen chachaři jsou letadla

Reagovat
Losinho

To ne.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Chceš-li zažít hodně dřiny, kup si kolo z Ukrajiny" Jejich trénink začíná v okamžiku, kdy nasednou na kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

démon na mašině

Reagovat
smazaný uživatel

borečci

Reagovat
smazaný uživatel

Yebat. Hradec měl vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

omg takhle to podělat to se jen tak nevidi , na Spartu ze včerejška to sice nema , ale je to zbytečná ztráta, 80. minut Teplaky nevěděli co hrát, jedna haluz a my vyklidíme hřiště, doufám, že je Kotal pořádně seřval

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal byl na tiskovce pěkně naštvanej a Hanuš při rozhovoru strašně smutnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Hanuš chytal po většinu zápasu dobře, ale taky kromě standartek nemusel skoro nic řešit, pak bohužel neudržěl v klíčovej okamžik a míč a bohužel z toho padla branka. Jinak by jsme to asi udrželi, ale bylo nepochopitelný jak jsme přestali ke konci hrát, Kotal z tohodle už musí bejt na prášky, v neděli z Bolkou ztracený 2 body, dnes opět ztracenej zápas v posledních minutách a příští vikend výborná Olomouc, snad nás tyto ztráty nakonec nebudou příliš mrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Teplice!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, kluci hradečtí, nepotěšili jste nás. Takže Sigma vás příští týden taky nepotěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Hlavne ne Teplice do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

přesně!

Reagovat
smazaný uživatel

No to né, jednou to stačilo. Já bych některým týmům zablokoval postup do Evropy. Třeba takovej Baník nebo Teplice. No jéje, to by byla krásná stopka, úplně jí vidim

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys tam poslal misto nich? Slavii?

Ono neni moc z ceho vybirat v GL...

Reagovat
Recik

Ty já nevím, ale Sparta poslední dobou v té Evropě taky není zrovna 2x TOP :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam pravidelně a alespoň do tý skupiny se dostane

Reagovat
smazaný uživatel

S jejím rozpočtem a kádrem, ještě aby se tam nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějakej argument?

Reagovat
twerp

Není chyba Sparty, že ostatní kluby z ligy sou tak neschopné, že mají pidi rozpočty.A to se Jablonec či Plzeň dotuje daleko víc, než Sparta

Reagovat
AjaxFans

Jablonec ma vyžší rozpočet

Reagovat
twerp

To sem nikde nepsal, že má vyšší rozpočet. Ale že se více dotuje, což pravda zřejmě bude. A to jsou rozdílné věci. Plzeň a Jablonec dotovali Kříž, respektive Pelta. Sparta ty příjmy má spíše z vstupenek, EL, sponzorů, reklamy, dresů, od ČMSF(což Jablonec a Plzeň samozřejmě taky), z TV práv, prodeje hráčů a co já vím z čeho ještě.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice,to není o fotbale,ale o kopané,tihle kopálisti nemůžou být ve předu tabulky,jsou jen průměrný mančaft

Reagovat
Jajinek

Teplic bych se v souboji o čelo nebál, jakožto tým, který permanentně odmítá jakékoli ambice se v závěru zase hezky zařadí do klidné horní poloviny tabulky. Ale nutno uznat, že mají formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost už s těmi Teplicemi.....

Reagovat
smazaný uživatel

takové malé OT:

Včera sem byl na zápase Dukly se Sezimovým Ústí.

Dukla sice měla územní převahu ale góla dala jen z penalty (je zajímavé, že když se jí nedaří skorovat ze hry, tak vždy kope penaltu, hlavně doma). SÚ příjemně překvapilo, nebránili a pár gólovek si vytvořili. Jinak na zápase přítomno 500 lidí a největší zlo jsou fakt ty vuvuzely, kterýma tam celých 90. minut kotel Dukly doslova otravoval, v sektoru hostí 6 lidí a v průběhu zápasu tam naběhla dementní securitka, aby jim zakázala používat jednu jedinou jejich vlajku na tyči, kde nebylo ani nic nezákoného, jen pouze znak klubu...

Klobáska jako vždy kvalitní a výborná:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs416.ash2/69489_1501965542402_1032100231_31109283_4070804_n.jpg

Reagovat
centos

Dukla, to je ten klub, který dával všem vědět, že Vuvuzely nezakáže, ale uvítá (nebo tak nějak)?

Reagovat
smazaný uživatel

no, víš, jak to je nakonec, když si tam fanoušek přitáhne vuvuzelu, trumpetu či další jinou podobnou škodlivost k fandění, tak má vstup zadara Ale chodí tam docela mladí lidé a pěkný holky

Reagovat
centos

to je hnus

Reagovat
centos

Jinak zítra se konečně poprvé v sezoně dostanu na Baník. A k tomu ráno hezky do Vřesiny na béčko a na klobásu

Reagovat
smazaný uživatel

já si dal včera kvalitní klobásky, pak dvanáct piv a pohoda jazz. Spíš běž na holky, až budou hrát doma. Tam je to prej dobrý

Reagovat
centos

12 piv

Na holky se těším, ale teď hrajou zas venku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, hrajou v Teplicích, snad to tam uválčej nějak. Jak si jinak vede naše U-21 ?

Reagovat
centos

Tata s bráchou byli minule a 5:0, tak si to chválili :)

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to postup s Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

btw, doufám, že se díváš na DD s Hansou Rostock či na Bělehradské derby, jeden lepší zápas než druhej, hlavně v hledišti. Mně jedou pro jistotu oba zápasy, abych o nic nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jezdí k jejich stadionu? Taky uvažuju, že bych se na ně šel někdy podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, na Podbabu a pak po schodech nahoru anebo busem z Hradčanský

Reagovat
rufus

Jak hraje Chigou? Má na to pravidelně se prosazovat i v 1. lize?

Reagovat
smazaný uživatel

hele, z těch 18 golu nebo kolik jich dal, tak dobrej deset jich bylo z pencle. To je taky dobré vědět. Nehrál špatně, umí si pokrýt balón, je rychlý, takový tank, výbušnost a sílu má dobrou, technicky už tak dobrý není. Včera tam byli nějací skauti z Francie, byli se tam na něj podívat. Jinak, myslím si, že v první lize by se prosadil.

Reagovat
rufus

Jj, vím, že dává dost penalt, ale i tak se prosazuje docela často. Když skončil letní přestupový termín, tak se Chigou vyjádřil, jak ho trochu zklamalo, že o něj nebyl v GL zájem a nemohl přestoupit o ligu výš. Tak se prý bude snažit, dostat se do ligy s Duklou, aby všem ukázal, jak se spletli. Zatím má Dukla slibně nakročeno, ale není to pro mě zrovna ideální kandidát na postup..

Každopádně pokud má Chigou vážně dobrou rychlost, jak říkáš a uměl by navíc pomoct obraně a nepotřeboval na vstřelení gólu 10 šancí, tak o něm možná ještě uslyšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Dukla do první ligy...Museli by hrát na Strahově, chodilo by na ně 500 fanoušků a všude by byli slyšet vuvuzely, Střížkov hadr. Pro ně je ideál ta druhá liga. Mně se na tom líbí, že hrají aspoň pro mně v ideální čas, pátek odpoledne či v podvečer a pak hurá do hospody

Reagovat
rufus

Ani na Julisku by moc lidí nechodilo a ani ten stadion není nějak fotbalovej. Ale ten páteční čas je dobrej a kdyby to nebylo přes celou Prahu, tak se tam možná občas taky mrknu. Horší je, že vůbec nevím komu přát ve druhý lize postup. Asi Jihlavě a Žižkovu, ale ten výběr je tam dost omezenej.

Nejlepší by stejně bylo hrát ligu s 12 účastníkama, ale to se Haškovi moc nelíbí..

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ten stadion je právě naopak fajn

takhle to tam včera vypadalo:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs911.snc4/72436_1501966222419_1032100231_31109288_6043891_n.jpg

Mně se líbí, jak tam jsou ty strmá tribuna plus fajn výhled na Prahu.

Reagovat
rufus

Mě víc přijde Juliska jako atletickej než fotbalovej stadion. Ta hlavní tribuna není špatná, ale je daleko od hřiště..

Reagovat
smazaný uživatel

no, dráha to tam trochu níčí ale jinak to je fajn, takovej domácí stadion.

Reagovat
doNny

až na to pozadí..

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se to může zdát nevýhoda pro Spartu, ale já jsem rád, že vyhrály Teplice - čim víc týmy z čela tabulky odskočí Baníku a Slavii, tím líp. Tyto kluby bych totiž v Evropě už nerad kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

to, hlavně tam mít Spartičku, která doma remízuje s druholigovým Švýcarským týmem, máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, Sparta s nima remizuje - si představ, co by provedli s Baníkem. To by byla ostuda na 100 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budem povídat, když vy neporazíte švýcara ze druhé ligy, tak od Mogilevu by ste dostali čočku jak cyp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já osobně fandím všem co se vzdálí od ACS. S FCB už letos nepočítám,takže PLZÉÉÉÉŇ !!!! a mimochodem jak sem ve zprávách viděl Pepíka jak málem brečí a mluví o sebevraždě....tak sem se KOCHAL!!!!

Reagovat
goodbay

tak sme to projeli a plichtili jsme no a co?? Jako jediný tým Sparta pořád reprezentuje český fotbal. I když se vám to nelíbí. A baníkovci, slávisti, či jablonečácí se nemůžou ani smát, když se to bud ani nevybojovali a skončili v půlce tabulky a letos bojují a udržení v první lize a nebo se nechali vyřadit už v předkole a žádný nasazení nebo nenasazení mi nezajímá. To může říct jen Plzeň, jinak všichni ostatní měli hratelného soupeřei Sparta, ale ta vyhrála ligu, takže nějakou tu "výhodu" dostali zaslouženě. Až se stane mistr třeba Plzeň, tak si to může v předkolech LM taky jednou dovolit zaváhat. Je to Spartanská ostuda, ale pořád to můžou napravit, což víše zmiňované týmy tak neučinily a nikam se nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

napravit? Si bláhovej

Reagovat
goodbay

tzn. postoupit ze skupiny, historie se neptá s kým se ztratilo, ale kam se až dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

co z toho se dostat do skupiny, když se tam pak dělá jedna ostuda za druhou?

Reagovat
goodbay

aha děláš jako kdyby jediná Sparta nečekaně ztratila jako favorit. Zrovna EL je taková soutěž kde každý může vyhrát s každým. Co třeba Juve - Lech? Nebo Aris - Atletiko atd?? To nebylo překvapení?

Reagovat
goodbay

Tiraspol - Kyjev

Reagovat
smazaný uživatel

Thun-Sparta, Waregem-Sparta, Denizlispor-Sparta, Sparta-Kodaň, Sparta-Zurich, Sparta-Lausanne...

Reagovat
Losinho

Ještě Žilina, sparťani tu křičeli jak jí v pohodě vyřaděj, takže celkový 0:3 taky ostuda.

Reagovat
goodbay

no s Tiraspolem je to pořád rozdíl

Reagovat
Losinho

To byla taky ostuda, ale fakt je, že s Tiraspolem si dělá ostudu dost týmů. Například letos Dinamo Záhřeb

Reagovat
goodbay

tak to trochu přeháníš Kodan je lepší a byla nasazená ač ta prohra byla vysoká, tak to neznamená, že to bylo překvapení, navíc bez opou obvyklích stoperů základní sestavy. S denizli se plichtilo. Jediný co je ostuda tak je Lausane, Thun a Waregem. A nebo jesli to bereš takto? Tak co baník - leverkusen, herenveen, 2x mogilev??? Navíc vy se tam dostanete tak sporadicky, že je to prakticky každý zápas co tam hrajete

Reagovat
smazaný uživatel

s Turkem se plichtilo? A že Kodaň byla nasazena a co jako? Když je Sparta ultra nejlepší klub u nás, tak by měl dána porazit, ne? Ano, my dostali kotel a ne jeden ale aspoň si tu nehrajem na machry jako někteří místní Sparťani

Reagovat
goodbay

tenkrát se hrálo na 2 zápasy? Jesli jo tak se určo jednou plichtilo a po druhé asi teda prohrálo. A s těma namistrovanýma fanouškama to máš všude, i baníkovci si tady nevidí do huby. Místo toho aby koukali co jejich oblíbenej klub hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta porazila Denizlispor doma 1:0, branku dal Jarošík. Venku prohrála 2:0.

Reagovat
goodbay

remíza s wit Tbilisi to taky není žádná výhra

Reagovat
Losinho

WIT? To je ten tým, kterej s Baníkem prohrál letos dome 0:6?

Reagovat
smazaný uživatel

jo? A ten první zápas 6:0, to byla chyba v Matrixu, že? Ty jsi neuvěřitelně trapnej blbec, s tebou se diskutovat opravdu nemá, měj se..

Reagovat
goodbay

no a doma plichta, s tím zaslepeným blbcem nápododně

Reagovat
goodbay

kdyby Sparta hrála dvojzápas s Lausanne, tak si taky vzpomeneš jen na ten zápas, kde sparta nevyhraje

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

To se mi líbí, jak sparťani tady po té megaostudě začali kopat do ostatních týmů

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jaké megaostudě?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta-Švýcar ze DRUHÉ LIGY 3:3 ?

Reagovat
twerp

Megaostuda byl zápas s Thunem, todle byl velmi nešťastný zápas jak z pohledu výsledku, tak z pohledu předvedené hry.

Reagovat
twerp

No já si myslím, že v tomdle sou mistři Baníci. Někdy mi fakt příjde, že se daleko více radují z rupnutí Sparty, než z výhry svého týmu.

Reagovat
Ligter

Reagovat
goodbay

přesně tak po mogilevu tady bylo 14 dní takový mrtvo a klid, když všichni baníkovci byli zalezlí, já se nemám zač schovávat, je to jeden zápas, kterej se podělal, pořád se může postoupit. Pořád to mají ve svých rukou, chce to ale hrát do 96. minuty a ne do 45. min.

Reagovat
smazaný uživatel

14 dní ne, jen pár hodim bo všichni to šli zapít a pak měli kocovinu

Reagovat
goodbay

keci, keci

Reagovat
smazaný uživatel

Zprávy skončily, umejt a spát, ahoj.

Reagovat
goodbay

nejsem ty abych chodil po večernčíku

Reagovat
smazaný uživatel

ani to napsat neumíš

Reagovat
goodbay

je pardon pane BEZCHYBNÝ

Reagovat
goodbay

to víš nedatluji, tak se tam někdy ta chybička vloudí

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas příspěvek bože. Ať se každej stará o svůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Baňky vyhráli 2:0 nad Teplicema, dle slov učatníků neuvěřitelný zážitek, článek se zde určitě objeví. Baňky MISTR !!!

Reagovat
centos

Kurde holky válí

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe? Naopak je to nehoráznej úspěch bo holky z Baníku byli považovány za outsidera

Reagovat
Losinho

"Baňky MISTR !!!" Tohle

Reagovat
smazaný uživatel

no co, jak bys pojmenoval holky? Ne Baníkovky ale Baňky.

Reagovat
Ligter

A mají je jako baňky? http://obchod.budfit.info/obraz/ilustrace/stredni/banka-china-40.jpg

Ale je fakt, že Baňky je dobrý, Baníkovky zní divně.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem sin zvykal na ten název či pojmenování ale ono fakt asi nic lepšího bejt nemůže, možná max. chacharky

Reagovat
smazaný uživatel

Chacharky zní jako oplatky. Tatranky Opavia, Chacharky Opavia...to ne. Baníkovky je taky název, který moc přez jazyk nejde. Ale co Baňkovky ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš taky baňkovka ty vole...

Reagovat
Losinho

Mně jde o to "MISTR"! Vyhráli 2 zápasy a děláš z nich mistryně

Reagovat
smazaný uživatel

jen dva zápasy? Se podívej na tabulku...Jasně, na Sparťanky a Slávistky nemaj ale o to třetí místo s holkama ze Slovácka by se mohli poprat

Reagovat
Losinho

Já si pamatuju jen ty 2 výhry o kterejch si tu psal. A nějaký třetí místo mě nezajímá, když první 2 jsou daný

Reagovat
smazaný uživatel

ale medailová pozice to je

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Výjezdové počty Chacharů za podzimní část sezóny na Baňky...

(15.8.2010)Sparta-FCB 6:0 = 15 Fans

(4.9.2010)Slovácko-FCB 2:0 = 23 Fans

(8.10.2010)Hradec Králové-FCB 1:3 = 25 Fans

(23.10.2010)Teplice-FCB 0:2 = 19 Fans

Néééjlepší u nás!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Žita

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Žita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Jo aha, Plzen by mohla vyrovnat tak pisknem penaltu?

Reagovat
twerp

Reagovat
$dolar$

Hm melo byt vyrovnano, ale plesatej pochvič asi dostal zaplaceno

Reagovat
smazaný uživatel

faul tam byl - otázkou je, jestli se musel pískat...penalta je oprávněná - ale přísná... a Plzeň stejně vyrovná

Reagovat
$dolar$

tohle nemuze piskat jako penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je stejně dá, rozhodně neprohraje...

Reagovat
twerp

Ty už si jako Typek

Reagovat
smazaný uživatel

ale věřil jsem tomu, škoda

pěkný zápas (na rozdíl od jiných)

Reagovat
goodbay

Boleslav

Reagovat
AjaxFans

Snad to dnes dá

Reagovat
Godwinson

Jéje, ta Plzeň má smůlu ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
goodbay

štěstí už měla dost

Reagovat
Godwinson

Ale takhle bych si první trojku představoval na konci, to by byl ideál.

Reagovat
Godwinson

Vyrovnat!

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej zápas, hodně gólu, paráda, víc takových zápasů.

Reagovat
goodbay

Reagovat
Ligter

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

jojo

Reagovat
$dolar$

Millere jdi do pochvy

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

tak pěkného simulanta už jsem dlouho neviděl

Reagovat
goodbay

ten simuluje a protahuje každej zápas, když bolka vede

Reagovat
AjaxFans

Budějice se kdysi u nás váleli snad skoro poločas.Děs,to tamb byl ještě Karel .

Reagovat
goodbay

to jest kde u vás?

Reagovat
AjaxFans

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně nezasloužené vítězství Boleslavi... remíza by byla spravedlivá... ale náhoďáci a rozhodčí to vyhráli

Reagovat
$dolar$

Tezko se mi to hodnoti, myslim, ze jsme byli lepsi, ale proste jsme netrefovali branu a obrana byla priserna, penalta podle me byt nemela, mela byt remiza ale gratulace do MB...

Reagovat
hefy

Rajty dnes otřesný, už to taky vidíš?

Reagovat
$dolar$

Dneska ano

Reagovat
hefy

Ale i minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, že už předem můžeme říct, jaký zápas bude na konci sezóny vyhodnocen jako nejlepší

Bolka - Plzeň 4:3 - super fotbal, útočnej z obou stran, hodně gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, až na výkon rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, v česku nebude nikdy nic dokonalého přeci...

Reagovat
Ligter

... jo a zapomínáš na pivo

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
$dolar$

Nadherna plzenstina v podani Limby

Reagovat
smazaný uživatel

až jsem mu jako plzeňák skoro nerozumněl, jak moc plzeňský to bylo

Reagovat
goodbay

tj to zahřeje na duši

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

No, super. Teďka hlavně musíme porazit Bohemku a konečně se Plzni zase trocha přiblížíme. Nevyužít toho zaváhání by byl hřích.

Reagovat
$dolar$

Stejne jsem na ty svy plzenaky tak hrdej

Reagovat
smazaný uživatel

Pod na FB, to hrdopysku. :) Resime tym.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči se nevzdali a bojovali až do konce...

Reagovat
-Kopy-

Krásný fotbal, holt Bolka

Olé !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Best match of the year - síla a odhodlání Plzně je ohromné, Bolce pochvala i s tím štěstíčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Super mač. Takhle by to mělo vypadat pořád. Liga a návštěvnost by se hned povznesli

Reagovat
JIMMY-PO

dá sa niekde pozrieť záznam?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JIMMY-PO

ide dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nz.

Reagovat
-Kopy-

Cristiano

Reagovat
-Kopy-

kurva sem ne

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se ze šlapáku konečně stal balet?

Reagovat
-Kopy-

nikdy !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

az na tu navstevu to nemelo chybu

Reagovat
Liquid

Plzni přeji titul, ale výsledek je to dobrý, naděje, že by Sparta nepostoupila do pohárů se zvýšila.

Reagovat
Posledni Kovboj

zapas sezony

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Btw. Je mi divný, že tu teď neni Typek, aby vychvaloval mládež Plzně a řikal, že má jasnej titul Stejně se tu už dlouho nekoukázal (Fake?)....

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ban

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu..

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že se tu tak komentuje bezvýznamný zápas Bolky s Plzní a nekomentuje se tu šlágr podzimní části Příbram - Ústí, kde bylo přítomno 2128 imaginárních fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

protože nebyl v TV?

Reagovat
goodbay

za to dneska se bude komentovat Brno - Slovácko 7:0

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Včerejší šlágry:

CZ-Partizan : http://www.youtube.com/watch?v=O9d41VVJNyI

DD-Rostock : http://www.youtube.com/watch?v=_EOEFM7W8_U

Plánovali jsme Beograd , Dresden jako náhradu ale bohužel nevyšlo ani jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem oba zápasy ale atmosfera mi přišla lepší v Německu

Reagovat
Kepy_FCB

Kromě kotlů byl na derby stadion poloprázdný.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, viděl sem, bylo to takový divný, docela zklamanej sem byl. Si to vynahradím zanedlouho ve Splitu, kdy místní Hajduk bude hrát proti Zenitu a po událostech z Pitěru to bude maso

Reagovat
M11

skoda FCS.. bod nebyl daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, ktere utkani je ted zapasem roku?

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně Bolka - Plzeň...Slovácko mělo den blbec...

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Brno!!!! Teď ještě 10 výher po sobě a jedeme na poháry

Reagovat
kubys

Dneska to je nesmysl vedle nesmyslu ty výsledky.

Reagovat
kubys

Takže dneska Baník 5:0, ať to potvrdí.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
kubys

Já jsem v Praze...

Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel

Současné dno GL....zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Slávinka

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Budějice... chtěl bych si užít po Baníku i Slavii tejden na dně

Reagovat
goodbay

Chci se zeptat, změnili něco komunální volby v Ostravě a v Praze 10? V otázce nových stadionů, či zrekonsturování starých? D

Reagovat
centos

U nás budou vládnout ti samí, takže ne. Stadion sice jakože chcou, ale prachy nebudou..

Reagovat
goodbay

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak mohli bysme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Držim pěstě..

Reagovat
smazaný uživatel

Ikarus24.10.2010 16:34

Škoda slovácko bylo malinko lepším týmem..

// To bych teda rad vedel kdy.

Reagovat
Liquid

stejně Brno spadne do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Neslibuj...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

OT: PSV - Feyenoord 10:0 !!!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lojd

tak už by ta tabulka mohla zůstat

Reagovat
Kepy_FCB

středověk trvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentální pohled na tabulku: "K nezaplacení"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
twerp

Přemýšlím, jestli se mám zachovat jako Trevor- Zhluboka se vysmát baníku a udělat si z jejich prohry druhé vánoce. Nebo jim charakterně popřát hodně štěstí.... Asi jim popřeju hodně štěstí, protože pokud bych slavil vánoce pokaždý, když Baník prohraje, tak bych si těch skutečných už asi vůbec nevážil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys chtěl po nás? Vyhrát nad JAB?

Reagovat
kubys

Reagovat
Kepy_FCB

Tak nakonec jsem rád že přenos nefachal ...

Reagovat
smazaný uživatel

tipovani blblo?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jedno z nejzajímavějších kol posledních let..

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Paráda

Reagovat
$dolar$

Banik

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně sme tu Bohemku porazili Škoda toho inkasovaného gólu, výsledek mohl být ještě krásnější.

Reagovat
božský John

Příště vyklepnem Montovnu VW a bude to ještě veselejší

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Teplice s Plzňou, Jablonec s Bolkou. Sigma má skvělou šancu porazit následující soupeře ze spodku tabulky a upevnit si pozicu na pohárech.

Reagovat
božský John

Tak je to jenom jedno kolo, můžete v tom kole nahrát víc bodů,ale příště to může bejt zas jinak ...

Reagovat
smazaný uživatel

V ty nasi lize pada tak malo golu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
twerp

Nespletli si to kluci ušatí s hokejem?

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy po sedmi gólech a 3 po čtyřech gólech. Takhle by naše liga mohla vypadat pořád. Škoda že se ty výsledky jenom sešly a příště už se podobné kolo očekávat nedá.

Reagovat
twerp

Tak todle je možná nejvyšší počet gólů v lize vůbec, takže se to asi nedá očekávat, ale tuto sezonu se hraje ofensivněji než minulou a podle mě padá i víc gólů. Což je jenom dobře a doufám, že se toho chytne i zbytek defensivně laděných týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo. Ještě by se mohly přidat Slavia a Baník což sou taky tradičně ofenzivní týmy a liga by byla ještě zajímavější. Každopádně to vypadá, že se ofenziva vyplácí.

Reagovat
twerp

No Baník...Tento rok se jím nedaří. Minulý rok doma dobré, ale venku hráli na brejky a většinou to nějak uhaluzili. Ale Slávii to přeju. Trefil se Hora a snad mu to dodá sebevědomí. Chybí mi nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Baník trénuje Koubek, tak hraje takovou urputnou defenzivu s málo šancema a velkou produktivitou. Ale letos se zasekla aji ta produktivita.

Reagovat
twerp

Ten koubek nevím nevím... asi by to tam chtělo změnu. Každopádně bych byl rád, kdyby Baník hrál výš. Přecijenom je napínavější, když se o titul hraje s Baníkem, Slávií nebo Olomoucí než s Teplicema či Boleslaví. Už jenom kvůli fanouškům a kvůli tomu, že ten titul pak víc hřeje na srdci, když se vybojuje v posledním kole např proti Baníku.

Reagovat
centos

Baník letos neumí ofenzivu.

Reagovat
centos

Pán asi přijde o svou Kartu fanouška

Reagovat
kubys

Reagovat
JarousFCB

....

Reagovat
Sosi

Toto je na góly úžasný kolo

Reagovat
smazaný uživatel

no a co, že nás pan Jílek zařízl, nejlepší výjezd podzimu jednoznačně,

tyhle komentáře z onlajnů jsou to, proč to děláme: Poločas z říše snů,

Zbrojovka na co sáhla, to jí vyšlo. Hosté se nevzdávají, ani v publiku.

Je velice příjemné poslouchat chorály hostujíích fans. I když jejich

tým prohrává hrozivým výsledkem, o výbornou kulisu se starají především

oni.

51. Fanoušci Slovácka fandí dál a dál, to se jen tak nevidí, opravdu klobouk dolů i za tohoto stavu fandit, to je snad v českých poměrech přírodní úkaz.

76 Fandové Slovácka pějí píseň "Vánoce, Vánoce přicházejí". Anichž bych chtěl být škodolibý, tak si dnes z Brna povezou pěknou nadílku. Ale i takový je fotbal.

78 2245 diváků přihlíží dnešnímu galapředstavení jednoho mužstva. O to víc je škoda, že je tu hodně slabá návštěva. A dík patří fanouškům hostů, kteří zaslouží obdiv za fantastické povzbuzování.

80 Deset minut, Brno bude mít roh. Hostující fans oslavují ve svém sektoru jako by dnes vyhráli. Na trávníku sice prohráli o nákladní vagón, ale v hledišti vyhráli o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Slovácka

Další takový, kteří fandí i když se prohrává (v této sezóně to jinak ani nejde) jsou fans Baníku

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recik

Tož chlape co se tam dělo že 7:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

já vůbec nevím, já to nesledoval, první penalta ale rozhodně neměla byt, hráč brna podjel, pak už jsme prý hráli hovno, takže jako beru, že bysme nevyhráli ani kdyby pískl něco nám, ale já se neskutečně bavil supportem, tohle bylo fakt parádní z naší strany, jdu na icq, domluvíme se na tento týden na olomouc

Reagovat
centos

Jak nesledoval??

Reagovat
smazaný uživatel

já jezdil vláčkem v sektoru, zpíval něco o tom, že přichází Vánoce a na hřiště se tak nějak nedíval od stavu 2:0

Reagovat
domingo

Reagovat
Losinho

Reagovat
soukup

tak co taky jinýho dělat než se zabavit sám, když sme prohráli v Olomouci 5:0, tak ti co tam byli taky říkali, že si to co do fandění užili víc než normálně

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
centos

O tom vůbec nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Brno za to umí vzít, kvalita tam je, o tom žádná

Reagovat
soukup

no co, já jen psal, že ti co tam byli říkali, že si to užili

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná mela.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jinej zápas ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Znojmáci rozdupali Kladno 2:0 a Slavia smetla Budějky 4:0. Famozní. Akorát SV Manhartsberg dostal už v pátek sadu. A Hull včera. Ale stejně jsem strašně spokojenej, dokonce tak, že se asi ani moc neožeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož sice padá spousta gólů, ale dosavadní návštěva kola lehce přes 5000 je ostuda. A to hrála doma Slavia, Baník, Teplice aji Sigma. O Brnu už vůbec nemluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta a jsme tam, kde jsme...Ale co sem četl na onlajnu, Jablonec vyhrál zcela zaslouženě a já jim gratuluju. Na další rejpavej příspěvek, že vždy slavím vánoce, když Sparta klopýtne, tak ano, slavím, to víš, reakce na reakci... Ale ti, kdo mně znají, tak vědí, že dokážu narozdíl od jistejch tady sparťanů příjmout prohru svého oblíbeného týmu

Reagovat
smazaný uživatel

my dneska slavili Vánoce v Brně, určitě bude video, pak ti dám odkaz, aj vláček jezdil, nejlešpí support od našeho zápasu v Edenu, kde jsme 3:0 prohráli

Reagovat
božský John

Proč fandíte nejlíp když prohráváte? To mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

mně jo, to jsou ti praví fans, nejvíc se má právě fandit, když tvoje mužstvo prohráva bo když vyhrává, to umí každej ale takhle se pozná charakter fanouška

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, když se nedaří, tak se pozná charakter a dneska se nedařilo extrémně a lidi byli famozní, já su uplně nadšený z toho dneška!

Reagovat
smazaný uživatel

no, to já taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ono je to těžké. Sigma málokdy prohraje po opravdu dobrém výkonu. Většinou když dostala klepec, tak to bylo tím že to ti hráči odchodili, vztekali se a nebo hráli připosraně a dostali laciného góla. To bych je pak nejradši nakopal někde a ne fandil. Ale dostkrát sem zažil když se hrálo na remízu a lidi tlačili hráče dopředu a nakonec nic a byla z toho zbytečná ztráta bodů. To se pak fandilo snad nejlíp. Akorát ta cesta domů byla dlouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož to nikdo nesleduje už fotbal a všichni jenom fandí! jinak fandíme dobře, aj když vyhráváme, ale je to jiný styl fandění, když se prohrává o moc, tak ti lidi vidí, že jediné, co se dá dělat je fandit! a to je prostě parádní pocit, když se nikdo nedívá na hřiště a fandí fakt všichni!

Reagovat
božský John

Já si to dokážu představit, četl jsem to na onlajnu...a čekám,jestli na fb postneš nějaký video,protože mě to zajímá ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj video bude, Lenička to točila, myslím, že nejpozdějc v průběhu zítřejšího večera to udělá a pak to hned postnu

Reagovat
božský John

Paráda, těšim se

Reagovat
smazaný uživatel

jo, četl sem, slyšel sem. U nás někdo vběhl na plochu a bylo parádní pyro. Jinak výkon mužstva tristní, to jsme na tom asi nastejno

Reagovat
centos

Na chacharech psali, že hráči zůstali ve středovém kruhu, popřípadě odešli rovnou do kabin..

Ale to už jsem neviděl, CH1 naběhla hromadně pod tribunu kvůli tomu Forrestovi.

Reagovat
smazaný uživatel

cože, byl náběh?

Reagovat
centos

Ta část osazenstva v kapucách (tj asi většina) začala hromadně běžet ke stadionu (do restaurace Gól) a dole se mobilizovala policie. Nakonec z toho ale nic moc nebylo, jen mi uteklo posledních pět minut. Ne že bych toho litoval. Měli tam asi odvádět toho běžce..

Reagovat
smazaný uživatel

a co se dělo zrovna tam v té restauraci?

Reagovat
centos

Nevím. Nevím ani, jestli šli dovnitř, nebo jen ke vchodu.

Reagovat
Shevchenko

První poločas rozhodně nebyl špatný, ale v obraně fakt neskutečné chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Bolf to tam prý musel několikrát hasit. A Baranek prý červená karta právem

Reagovat
Shevchenko

To jo, Neves dal podle mě dost nesmyslnou malou domu přes půlku hřiště, Baránek špatně spracoval, Pekhart (mimochodem pěkný bu*erant, celé Bazaly ho vypískaly) ho obešel a Víťa už jen sejmul.

Reagovat
božský John

Bazaly ho vypískaly to jo, ale proč tam do něj Řezník v druhý půli furt strkal jsem nepochopil ...samej labil to tam je

Reagovat
smazaný uživatel

nejenom u nás

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to už sem taky četl, že Bazaly řvali "Pekhart co? ty kurvo!!" bo je to prý zkurvený simulant či co. Ale Nando prý mistrně dal penaltu. A co Vrťo, jak hrál?

Reagovat
Shevchenko

No prostě klasika, při kontaktu spadl a zařval přes celé bazaly, chvíli leží a rozhodčí ho pak ani nepošle za hřiště, naopak Pekhart kulhá a pak se ihned rozeběhne za balonem. Vrťo se na hrotu celkem snažil, ale snad do žádné šance se nedostal, jsem celou dobu přemýšlel, kdo to je, jsem si myslel, že Fantiš, když hrál na hrotu, až nějak kolem poločasu jsem si všiml, že na zádech má Vrťo.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prostě nemá tátovi geny Ale škoda Fantiše, ten musí bejt naštvanej jak cyp. Sem zvědav, co se bude dít přes týden ale hlavně sem zvědav na zimní přestávku a na výprodej

Reagovat
Shevchenko

Jak šel Fantiš ze hřiště, tak uděřil pěstí do reklamního panelu, rána šla slyšet až na ochozy.

Reagovat
smazaný uživatel

se ani nedivím, po letech se dostal do zápasu a hned střídal, to by naštvalo každého. Ale doufám, že v zimě dostane šanci se zapracovat do sestavy místo těch netáhlů. Co support, byl bídnej?

Reagovat
Shevchenko

Na tribuně CH byl transparent s nápisem: Žito, odpočívej v pokoji. Jinak v kotli dneska bylo i Pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi líbí tohle, že když se stane tahle smutná věc, že je tu jakási solidárnost. Jo, o pyru sem četl. Ale spíše sem dnes tak nějak nad tím přemejšlel, že Petera už dlouho nevydal svůj blogýsek

Reagovat
Shevchenko

To jo, blogýsek. Jinak pro příště: Přemýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

princip je stejný

Reagovat
centos

To bude pokutička Jeden oheň i v prvním poločase na S ( )

Reagovat
Shevchenko

A Nando ta penalta byla hodně luxusní, vypadalo to jako dloubáček do pravého rohu, už se těším na Studio fotbal.

Reagovat
božský John

Zpracovával balon balon,ten mu odkočil,Pekhart by u něj byl dřív a jediný co by bylo před nim by byla prázdná brána....tak ho Baránek vzal přes nohy, jasná červená....Pegy si pro to došel,ale Baránek je formát, ani se nehádal, šel se Pegymu omluvit a šel do šaten

Reagovat
twerp

Jestli tím Sparťanem co nedokáže přijmou prohru myslíš mě, tak zkus něco najít, ale škoda času, protože nic nenajdeš. A já se vůbec nebavím o to, že neumíš příjmout prohru svého týmu, to já o tobě vím, že umíš přijmout prohru. Já spíš nechápu jak se tak můžeš radovat z neúspěchu někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

a mám snad brečet z toho?

Reagovat
twerp

A to po tobě chce kdo? Já nejsem tvoje máma, abych ti něco přikazoval. Jenom ti říkám, že nechápu, jak se někdo může radovat více z něčího neúspěchu, než ze svého úspěchu. To podle mě o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

radovat se z neúspěchu svého hlavní rivala je snad nějakej těžkej zločin? Co to meleš ty vole? To jim mám snad ještě fandit?

Reagovat
twerp

Přečti si prosímtě ještě jednou co jsem napsal. Vím, že hádat se s tebou je stejné jako mlátit hlavou do zdi, protože ty neuhneš a budeš si pořád trvat na svém. Ale tady se zkus zamyslet. Poslední tři zápasy co Sparta ztratila body si tady psal, jak se půjdeš ožrat, pogratulovat si Sparťě ke krásnému výsledku atd... Mě prostě příjde, že tebe ani neštve, že Baník prohraje. Tebe fascinuje, když prohraje Sparta a ty tady můžeš vysmát všem namachrovaným Sparťanům. No nic, todle by asi nemělo cenu dál řešit. Já jsem šťastný či nešťastný podle výkonů Sparty. Baník beru jako tým co patří do ligy a když se mu nedaří, tak se z toho rozhodně dvakrát neraduju.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to vše sem psal, máš naprostou pravdu a jako, co mám dělat, napsat "hrozně mně mrzí, že jste prohráli se Sokolovem, je mi to hrozně líto, bla, bla, bla"... ? Prosimtě...

Reagovat
smazaný uživatel

vybornej zapas, forza sigma, diky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

slavia je skokan ligy z 16. místa na 9. během pár minut

Reagovat
salami

protentokrát doufám, že ještě zejtra spadne o jedno místo dolů

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Chudák Fantiš, snad po 5 minutách musel střídat. A jak šel do šatny, tak byl fakt solidně nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Sigmu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

nazledanou

Reagovat
božský John

Reagovat
sosna

První půlhodinka trošku slabší, poslední půlhodinka skoro exibice. Nevím teda kde vzali těch 5600, já bych tipnul tak 4000.

Reagovat
smazaný uživatel

prvnich par mniut sme je nechali vycukat, unavit. Jak z Brnem, taky hrali oni oni oni, a pak uz se unavili a nemohli, tk sme je přejeli. Jinak navsteva...proc by ne, je to dost mozne, klidne bych tomu veril

Reagovat
sosna

Jó, ale nějak se mi tomu nechtělo věřit. Vždyť na severu skoro nikdo nebyl... To počáteční vycukávání je dobrá taktika a já myslel že je to naší špatnou rozehrávkou...(nesnáším zas*aný kr*tény co začnou pískat a řvát když se nedaří )

Reagovat
smazaný uživatel

to mi rikej, nade mnou seděl nakej uzenej blbec, co ryl do Navrca, pak dal gola, a zas to byl milacek...vymrdanci na tech tribunach fakt, at si na hlavni nebo tam, tak proste nic...Jinak sever i jih, dohromady tak 500 lidi, ale obe tribuny vycbod azapad byly plne, takze myslim ze urcite bylo tech pet tacu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je u nás normální. Občas mám pocit že ti stréci ze Západu odpoledne okopou zahrádku, dajou králíkům a naštípou dřevo a pak můžou jít rovnou trénovat do Premier League. To je skoro za trest je poslouchat jak tam sedíjou a majou kecy jako kdyby v porovnání s nima byl Psotka podržtaška asistenta u mladšího dorostu. A hlavně je fascinující že pořád věříjou, že je ti hráči fakt poslouchajou, a vítězství napůl přičítajou aji sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

tos ještě neposlouchal strejdu v pátek na Dukle, K tomu, jak tam bylo skoro prázdno a on měl hlubokej hlas, tak to bylo slyšet až do Dejvic...Blbec...

Reagovat
sosna

5.min - Sigma, budíček! 15.min - Sigma, sakra budíček! 25.min - Vy ste za půl hodiny nevystřelili na branku do p*dele! 35.min - Střídej k*rva! 87.min - odchází aby se vyhnul tlačenici a mohl v klidu vyjet autem.

Reagovat
sosna

Jo, dost jich bylo zalezlejch na jihu pod skyboxama Fans Bohemky na hovno. Jak prohrávali tak většinu času drželi hubu a jejich skandování 300 tisíc na Drobizse - přitom s nima Kapr taky pěkně vyjebává a nemají ani vlastní stadion

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebou souhlasím, fans Bohemky jsou přeceňováni

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To je tou mediální onanií, která v tisku panovala po záchraně klubu. Pořád někdo říkal tou jsou ti nejvěrnější, nejlepší fanoušci...bla bla bla. To co jsem slyšel o těch, kteří chodí do Edenu taky není zrovna lichotivé .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a vedení Bohemky, to jsou pořádní prašivci. Chacharům dají lístky za kilo a nemusí být na jméno. A pro nás "sparťanskou holotu" je napálej na 200 kaček a samozřejmě z bezpečnostních důvodů na jméno. Dneska opravdu není těžké Bohemku nenávidět .

Reagovat
smazaný uživatel

pač nám furt lezou do řitě a chtěj bejt kamarádi ale my o to nestojíme. Každopádně ale ty lístky, ty sem kvitoval. Jako důkaz přátelství jsme pak řvali "Bohemka zajebaná je"

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si asi myslí, že si ty peníze tiskneme. 250,- na derby se sešívkama a 200,- za Skippyho. Lidové ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

vás snad víc nenáviděj než nás. Baníkovci už začínají pomalu jezdit na zápasy bez OP, což je velký pokrok ale vy to furt máte tu cenu jak na LM

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že nás nenávidí víc než vás. To víš, politika

Reagovat
doNny

není nad lidové vstupné v podobě 30,-/40,- na MSFL

Reagovat
centos

Hm.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

a jací soupeři tam hrají, že?

Reagovat
doNny

..to je snad poprvé v mém životě, kdy jsme první . Aspoň ty klobásky za něco stojí, pěkně domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem taky nepochopil jak řvali těch 300 000 S kámošem sme si dělali srandu jestli nechcou abysme uplatili další zeleně pruhované žebráky co dojedou s betonem a dostanou klepec rozdílem třídy. A naštvali mě tím svojím prvním pokřikem. Jak mám Bohemku docela rád, tak tohle sem jim odpustit nechtěl. Škoda že se ke mě nikdo nechtěl přidávat v pokřicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nejvic libilo....vy ste stejně druholigovi, druholigiovi, a hned na to...my sme druzi no a cooo, no a cooo...to sem se pobavil

Reagovat
sosna

Já se pobavil když Drábek začal usměrňovat Psotku u střídačky a celý Géčko na něj začalo řvát že je p*ča.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem měl obavu z toho Kralovca, tak nebyl špatnej, možna nam aj pomohl, se pak musim podivat na tu ,,penaltovou sitauci" jak klokan střilel, a sam si to aj doběhl a obrana stala jak přikovana, a Drobek ho možna zatahl... nebo jak to tam vubec bylo ze.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem ani neslyšel. Mrzelo mě, že se nezpívá hymna od Stracenýho Rája. Docela sem si na ňu zvykl a už ju občas zpívám aji v Hradcu když du v noci z hospody. Ale na Východě se nechytla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je dobra, ja sem ju zpival na startu hned.

Reagovat
sosna

Ztracené Ráj

Reagovat
sosna

S

Reagovat
Shevchenko

300 pro Baníček!

Reagovat
Losinho

Skvělej zápas, ještě lepší výsledek. Sem rád, že se trefili i ti, kterým se moc nedařilo (Hora a Čelda), snad jim to do dalších zápasů pomůže. Jen škoda té nízké návštěvy.

Tohle kolo fakt super, sedm golů v Boleslavi, exhibice Brna, čtyři goly v Olomouci, Ostravě a v Edenu. Snad to nepokazí dohrávka v Liberci, taky by to mohla bejt zajímavá podívaná.

Čistě dle výsledků famózní den, Slávinka v klidu vyhrála, PSV nastřílelo desítku, Rangers vyhráli Old Firm derby, Ajax ztratil a Baník prohrál. Jen ten Lech to (zase) zkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolejorz je dobře v řiti

Reagovat
Losinho

Hrůza, no. Přitom ten kádr mi přijde kvalitní, rozhodně by měl být v tabulce nahoře. Chce to prostě nějakej upracovanej vítěznej zápas, kde by se hráči chytli a začali nějakou vítěznou sérii, protože takhle to prostě nesmí pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je kolo ve kterém vyhrála aji Sigma aji Manchester United. Jenom mě štve že do tipovačky nemám snad ani bod. Holt někdo vybral blbé zápasy.

Reagovat
Losinho

Tipovačka bude tentokrát pěknej propadák, no.

Reagovat
domingo

A co teprv Slavia a Auxerre ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Lech, nemám slov. na city už mám zajištěny lupeny, ale neni auto

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tobě se to furt dobře kurví Co se stalo tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov, vypadl nám řidič aj s autem! nicméně řeší se to, viz facebook

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš mít možnost sehnat lístky na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, tohle máme přímo od jednoho hráče. Leda bych na to Juve jel, to bych to sehnal, ale jedu právě na City, jestli seženem auto. ale lístky se dají přes net kupovat tady http://www.lechpoznan.pl/art,65,ceny.htm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

božský John: tady máš zatím vláček a je tam aj fotogalerie, dkyž si dáš celé album: http://rumiska.rajce.idnes.cz/Zbrojovka_Brno_-_FCS/#P1210408.jpg

Reagovat
doNny

dobrý, styl má i ta starší dáma . Co klobáska? a se security v pohodě?

Reagovat
smazaný uživatel

starší dáma jezdí všude už asi 35 let, myslím tím i přáteláky! Klobáska stála za hovno uplně a security mě prohledal fakt důkladně, jaké rany mně dával, když mě ohmatával, to byl mazec. Ale obří pokrok od minula, šlo to celkem rychle a tentokrát jsem se dostal na stadion přesně v době, kdy vyšli hráči z kabin. Nicméně securitka opět vypadala, jako by tam bylo pár členů Terrormachine, měli dokonce takřka všichni nasazené aj pískové rukavice. A asi jsme byli nevyšší tábor, co tam kdy dojel, já 199cm, kámoš 205cm a druhý 207cm

Reagovat
soukup

klobása na hovno? že by pro hosty byli jiný klobásy než na zbytku stadionu? protože někdy před rokem se vybíral provozovatel co bude na stadecu dělat klobásy a volili i fanoušci a právě si pak všichni klobásky celkem pochvalovali.

Když vás nezmátí preventivně, tak to už je u naší ochranky velkej posun

Reagovat
smazaný uživatel

jj na hovno, po čokoládě nechutnala nejlíp

Reagovat
soukup

tak to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

u mě vede Stahov, tam byla fakt supr, ale nebyl jsem na Dukle a tam je údajně uplně vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Na Strahově jsem si chtěl tu údajně výbornou klobásku dát, když mě honila po x pivech mlsná. Ale bylo vyprodáno. Místo toho jsem vzal dvě piva a dopadlo to jak to dopadlo. Vratkým krokem jsem se jen tak tak dostal domů. Taky jsem si dal svou první fotbalovou bitku s kámošem, co fandil soupeři. Málem jsem to odnesl rozbitou hlavou o chodník . To jsou ty strahovský klobásky.

Reagovat
smazaný uživatel

pivo na Strahově je ultra hnusné Nejlepší pijo bylo na Kladně

Reagovat
smazaný uživatel

jj pivo je nechutné, to si pamatuju, žes tam říkal a myslím to ani nedopils tak po dvou deci

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, sem si dvakrát loknul a dal to pod sedačku. Na druhou stranu lituju, že sem si tam nedal tu klobásu, tom sem asi prošvihl

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to pivo nepřišlo tak marný. Akorát jsem ho tak do 6. kousku považoval za nealko. Kolem toho desátého kelímku jsem také díky ostrému sluníčku do ksichtu, uznal, že alkoholické opravdu je.

Reagovat
smazaný uživatel

tam točej ježka či co, nebo nějaké pseudopivo a to byl fakt hnůj čeče

Reagovat
smazaný uživatel

Ježka? Heh, to snad ne. Ten se nedávno v mém článku dostal do žebříčku top 7 nejhnusnějších piv .

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ježek to byl mám pocit. Brrr, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

No ráno mě ten Ježek pěkně píchal v hlavě. Bodliny vytáhl až pozdě odpoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

a píchal jak o život...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježek na Strahově

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, to sem musel mít asi kocovinu bo to si nějak nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

před dvěma lety na Strahově u nás v sektoru hostí nebyl ani gril, a když jsme se zeptali proč, tak prý z bezpečnostních důvodů..

Reagovat
smazaný uživatel

ty pyčo..

Reagovat
doNny

jako já to nechápu...tehda nás bylo myslím 70, a i tak celkově nejezdíme v tak velkých počtech jako vy...dalším gólem bylo to, že sis nemohl vzít do sektoru pití ani jídlo(prsotě batoh) a občerstvení bylo zavřené, prostě nic a k hlavní tribuně si nemohl...zrovna to bylo v srpnovém pařáku, po dlouhé cestě a pro mě namáhavém výstupu na Strahov

Reagovat
smazaný uživatel

jj tohle je přesně v Brně, tam taky nesmíš nic s sebou vzít

Reagovat
smazaný uživatel

a proto na Strahov jenom busem anebo vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Lanovkou. O co náročnější cesta, o to zábavnější sešup. Hlavně v zimě, párkrát jsme tam sáňkovali na igelitkách nebo jen tak po zadku. Docela sranda, málem jsem narazil do lampy, ale jakousi vývrtkou a kutálením sudů jsem nakonec skončil jen v křoví.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hovado Jednou sem jel ze Strahova tramvají, v ní byli jen chachaři a když to jelo po mostě dolů na Vítězné nám. tak se začlo hromadně skákat na "Baník pyčo" a tramvaj měla co dělat, aby nevypadla z kolejí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus někdy řídit igelitku, když máš 3-4 promile (skromný odhad). Brzdy to nemá, volant nebo knipl taky ne, jen ucha, za který když moc zatáhneš, tak je urveš .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Na Strahov jenom v takovém stavu, že nevíš, kde jsi

Reagovat
smazaný uživatel

bys mohl vyprávět, že?

Reagovat
kubys

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Z bezpečnostních důvodů . Už vidím jak jeden klučina ze Slasku a jeden z Opavy berou rožhavený gril a z ochozů s ním prásknou až na hřiště. Popílek a žhavé uhlíky dočasně vyřadí ze hry brankáře a padne neregulérní gól.

Reagovat
Kepy_FCB

Nejlepší bylo jak jste v Jihlavě polili fízla kýblem hořčice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

jo, to bylo velice pěkný http://www.ultrasopava.cz/userFiles/jihlava/p1110196.jpg . I kopání to grilu bylo, i když dotyčný je větší, tak tohle

Reagovat
smazaný uživatel

hele a taky si zažil na Strahově v ochrance tu Chlapoženskou? Takovej pseudo tlusto namakej hibrid romského původu? Z něho- z ní jsme s Basileosem nemohli a byli sme mega vysmátí a pak tam "ono" bylo i na Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta chlapoženská dělá i na Spartě. Když u nás hrál Spartak, tak vyváděla toho fanouška, co přeběhl hřiště se světlicíc v ruce. Jo a proti Dinamu snad dostala kopačku do ksichtu od Zlého modrého hocha, co stál na plotě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máme na Spartě jinou krasavici. Větší, svalnatější, ne tak vypasenou .

Reagovat
Kepy_FCB

v převleku za Spartakuse?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to, v pořadatelské vestě. Vypadá trochu jako sanktusačka.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď, co je lepší, jestli toto či nasypaná hovada..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta "ženská" taky není žádná utřifousek. Spíš lamač kostí.

Reagovat
Kepy_FCB

A co ta vaše Xena?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já ani nevím, která to je. Znám jí jen podle fotek a možná jsem jí dřív párkrát viděl v kotli. Je to ta, co si v letních měsích na zápasech sundavala tričko a fandila v podprsence?

Reagovat
Kepy_FCB

Já jen vím že měla zrzavé (nebo rudé) vlasy a bila se jako chlap!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevybavuju si jí. Ale prý při jedné legendární sparťansko-chachaří bitce na Letenské pláni si jedna holka vzala dva boxery a vyrazila skoro jako první na zteč, sparťani pak za ní nadšeně vyrazili taky. S takovou kočkou bych se nechtěl potkat, notabene když má vytažený drápky.

Reagovat
smazaný uživatel

hochu to mně ani nepřipomínej, to byl hnus tento tvor, který nevím, co to bylo pohlavně zač, to vím, že té jsme se chlámali hodně no

Reagovat
doNny

tuhle "paní" asi ne, ale něco takového bylo v Třinci, to bylo neskutečné a to byl ještě šéfka security

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou tak nádherné příhody

Reagovat
smazaný uživatel

Čokoláda a klobásky? Jste se zhulili, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, tak čokolády nám nepovolili, tak jsem ju musel pojest před vstupem, ale já měl hrozný hlad a šel hned na klobásku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mám kliku, že to čuně sekuriťácký na Žižkově po mě nechtělo, abych ten jelení lůj, co jsem měl v kapse, taky snědl. To by asi moc dobře nechutnalo .

Reagovat
smazaný uživatel

na Žižkově jsou ultra dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš, jako Žižkov si s Brnem moc nezadá v tomto směru. Nevím fakt, kde byli horší

Reagovat
AjaxFans

Bohemáci byli taky tydýti

Reagovat
doNny

před dámou klobouk dolů . Jinak ty klobásy jsou u hostů ve většine případu hnusné a odpad, viz. i jak u vás

Reagovat
smazaný uživatel

no tak u nás stojí za hovno i v domácím sektoru, u nás máme jedny z nejhorších a eště nejdražších, tam sem neměl klobásu tak 2 roky, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko má pro mě nejlepší fanoušky, tady je vidět, že to není jak u nás nebo někde jinde, že stojej chuligáni házej ramena a za celej zápas zařvou rasist fašist hooligans a 88

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 35 minut velká bída. Zbytek zápasu už klasika. Navrcův gól krásnej, nezachápal jsem, jak to z takové pozice mohl takto z první trefit. Potom 2x famózní Hubník. Ten chlap má neskutečnou formu a lepší útočník teď v naší lize prostě není. Atmosféra na nás celkem slušná, fans Bohemky celkem hovada, ostatně podle očekávání. Už se těším na příští neděli do Hradce, rozhodně výjezd podzimu.

Reagovat
doNny

...hovada v jakém směru?

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, tak přeci jen se potkáme ve druhé lize, stačí jen vydržet v našich výkonech

Reagovat
doNny

jen dobře...je to nezvyk, když jdu okolo Městských sadů a nikde nevidím jediné policejní auto..

Reagovat
smazaný uživatel

Byls vůbec minulej rok na Julisce, když tam hrála Opava?

Reagovat
doNny

nebyl, to byl myslím zrovna ještě ten "skvělý" páteční termín.. z Prahy zatím Strahov,Žižkov...na 1.ligu jsem byl ještě poměrně malý hajzlík..

Reagovat
doNny

+ Bohemka ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

páteční termín je luxusní. Já tam tehdy byl ale sám baníkovec a Opaváci byli všude, takže sem nic nehrotil. Ale kdyby něco, dorazíš, ne? ;)

Reagovat
doNny

tu poslední větu jsem nějak nepochopil . Myslíš s to Duklou nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

když dáte druhou ligu a Dukla zůstane tam, kde je

Reagovat
doNny

to už asi ano, teď jezdím převážně autem, takže by nebyl takový problém jako dříve..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Nevím, jestli sis všiml nahoře.

http://www.thugs.xf.cz/2310/

http://www.youtube.com/watch?v=B8ILWUsAk98

http://www.youtube.com/watch?v=5ufxAftmkXE

To pyro při děkovačce a zhasnuté hale = exkluzivní efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

No jsem zvědavý na tu Orlovou, pokud opravdu pojede, ten počet lidí, co má jet, tak to bude dobré psycho.

Reagovat
Kepy_FCB

Jet? Tam udělejte pochod vždyť to není ani 10km...

Reagovat
kubys

Největší HC jádro se v 5 ráno v hospě shodlo, že pojedem od Jelena (jedna hospoda u Petřvaldu) na kole, nakonec jedeme všichni busem.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
kubys

Sedmimílové boty

Reagovat
Kepy_FCB

Si představ ty bezradné acaby...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by vytvořili speciální jednotku, která by na riziková utkání měla i tyto botky .

Reagovat
Kepy_FCB

Ale to by už min. tejden pozadu a my bychom přišli s něčím novým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Každý fanoušek by se kutálel v zorbingové kouli

Reagovat
smazaný uživatel

anebo lítal jak superman

Reagovat
Kepy_FCB

No tak hoši já napsal REÁLNÉ věci

Reagovat
kubys

Na druhou stranu pohled na takovou valící se masu koulí by taky nebyl k zahození.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Bylo by to sice dost nákladné, trochu úlet. Řadě fanoušků by se díky požití alkoholických nápojů z toho kutululu udělalo nevolno. Ale ty fotky, videa a ty vyvalená očka z krunýřů želv ninja...to by snad za to stálo

Reagovat
kubys

Jojo to by byla pohoda, by chtěli udělat kordon, tak bychom je jedno duše přeskočili.

Reagovat
smazaný uživatel

proč tahle sranda nemůže bejt i tady?

Reagovat
kubys

Tak kdybychom měli nějaký pražský tým v lize, tak je ta sranda možná i tady

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tohle se mi na hokeji líbí. Tam teď chodí teda jádro Havru z fotbalového MFK?

Reagovat
kubys

Jou, zásadně TfH + AZ Fans, sis mohl všimnout té vlajky nahoře Teda pokud ses nedíval jen na video

Reagovat
smazaný uživatel

jo, všiml sem si

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku jen nadávky na náš kotel, fandění takřka žádné, celkově působili jako banda primitivů, ale jak píšu, od Bohemky jsem to tak nějak očekával. Jediné plus z jejich strany bylo pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej poločas jich tam bylo nějak malo, nezdalo se Ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo. Buď byla nějaká domluvená bitka, nebo je securita vyvedla kvůli tomu pyru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jen esi sem viděl dobře, radsi se zeptma.

Reagovat
vanGomm

Tak takové věci Tě zajímají pyro bitka atp.,ale aby jsi tady napsal,jak bude hrát Slavia s Budějovicema to jsem tady hledal od Tebe marně.potřeboval jsem vyhrát nějaké peníze.Nedávno jsi tu totiž psal,že Ti to na Slavii jde a že ona hraje jak potřebuješ.

Reagovat
vanGomm

Pro IronMaiden91

Reagovat
smazaný uživatel

??? Zřejmě si mě s někým pleteš. Ke Slavii jsem se tady snad zatím nikdy nevyjadřoval, pokud si pamatuju. Jestli bych se k ní ale vyjádřit měl, tak tedy

Jinak mě zajímá hlavně fandění a fotbal. Bitky na fotbale pyro

Reagovat
vanGomm

Ale kdepak nepletu si Tě.Tvůj příspěvek je u preview 12.kolo naší ligy (18.10) je tam 337 příspěvků je to po zápáse Ústí/Lab.-Slavia 1:1.Konkrétně ten Tvůj (ze 17.10 -čas 18:57)pod heslem IronMaiden91 je cca 40 od spodu.Cituji:"Hele já mám dvojnásobnou radost v tipovačce mám remízu.Jen tak dál,Slavia hraje přesně tak,jak se mi to líbí".To jenom pro osvěžení paměti.Jo jedině,že byste tu byli pod IronMaiden91 dva.

Reagovat
Kepy_FCB

příjemnou zábavu

Reagovat
vanGomm

Jo dík.Já si takhle tady porovnávám tipy a když vidím,že to někomu jde,tak to podle něj vsadím a docela to funguje.Proto jsem od IronaMaidena91 očekával jeho tip k tomuto zápasu Slavia-Budějovice,když mu to na ní tak jde,jak tam v tom příspěvku psal.Teda on si na nic nepamatuje,ten příspěvek tam ovšem od něj je.17.10 čas 18:57.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle. No tím jsem chtěl říct, že se mi výsledky Slavie líbí. Dnešní výhru bych klidně předpověděl taky, to byla víceméně tutovka, ale radost mi to teda neudělalo.

Reagovat
vanGomm

Tak jsi si vzpoměl to je dobře.Ten dnešní tip s Budějovicema jsi měl,ale napsat před zápasem.Teď už je mě to na nic,tak napiš teď alespoň tip Příbram-Slavia,ale před zápasem.Předem dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Míň jak 2,5 branky.

Reagovat
vanGomm

S tipem souhlas hned to tam vsadím.Navíc je to i velice reálné,že to tak dopadne.Příbram doma ze 6 zápasů dala jen 3 góly a Slavia bude po Budějovicích asi vystřílená.

Reagovat
smazaný uživatel

pyro

Reagovat
smazaný uživatel

taky pojedu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se domluvíme? Já se na to těším jak malý kluk.

Reagovat
goodbay

ale je, jesli Bony lepší není, tak minimálně na srovnatelné úrovni a to ne jen v přinosu co se týče golů, ale i přínos pro tým. A hlavně je o skoro 6 let mladší, takže se může pořád zlepšovat, Hubník se momentálně dostává do nejlepších fotbalových let.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím jen o aktuální formě. Ne o minulosti, ani o budoucnosti. Hubňa je normálně hroznej dřevák. Ale teďka hraje neskutečně. Skvělej 1 na 1, ve vápně zabiják, krásný centry a dneska snad poprvé v životě dal i krásnej gól z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony je Bony no

Reagovat
Godwinson

Supertalent Hora.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu vypadají, jako by si někde za rohem něco práskli .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo není zčuchaný, ten není z Ostravy...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se zčuchal i ten týpek vpravo.

Reagovat
Kepy_FCB

A vlevo už usíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

..Jinak u nás se představila nová(dle mě celkem povedená vlajka - i já jsem přispěl, takže běda tomu, kdo se ji bude chtít pokusit skrojit ) http://sfc.4fan.cz/upload/11sfc_uni/PA230015.JPG. A to smutnější bylo, že přes týden nás opustil jeden věrný, dlouholetý fanoušek z kotle, vybíralo se dobrovolně na pohřeb a zápas začal minutou ticha. R.I.P.

Reagovat
Kepy_FCB

R.I.P.

Reagovat
kubys

R.I.P.

Reagovat
Kepy_FCB

Co Džeky? Jak to s ním vypadá

Vlajka hezká ale malá.

Reagovat
doNny

U džekyho to vypadá ještě na dlouho...Tak nějak to vypadalo, že by to už šlo, alespoň na domácí utkání, ale sotva opustil, tak se hned vrátil, potíže se vrátili , ale humor mu nechybí nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

vysloužilej chuloš?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

co to je ty vole???

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

jj toho znám, co mu je?

Reagovat
doNny

problémy s kýčlí

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem právě eště za skoro čtvrt století mého života nedošel na to, kde má člověk kyčle, mohl bys mně to osvětlit, já to fakt nevím!

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten kloub, co spojuje trup a nohu. Doufám, že tu není nějaký doktor, který by z mého vysvětlení dostal psotník.

Reagovat
smazaný uživatel

díky, aj kepymu, tak to konečně vím!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase dlouho nevěděl, co je to čéška. Pak jsem viděl film, ve kterém se dnes již zesnulý herec Libíček praštil do kolena a vtipně zaklel: "Jéééé, praštil jsem se do čééšky."

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já zase s čéškou neměl problém, tu vím už dlouho, kde ji hledat, ale kyčle až do dneška vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

My dva bychom asi nemohli dělat saniťáky. Já bych ti říkal: má v prdeli kyčle, hlavně mu s nima nic nedělej. A ty bys ho stavěl na nohy No a ty bys řekl: Bouchni ho do čéšky, ať vidíme, jaký má reflex. A já bych ho vzal tím kladívkem přes držku .

Reagovat
smazaný uživatel

jj to mně připomnělo ten vtip, jak říká právník právníkovi: " Když vidím, jací my dva jsme právnící, tak mám strach jít k doktorovi"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tu máš v koleni, s ní už mám pár let problémy, jak hraju Hanspalku na tvrdém povrchu

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky strašně nemožně boli kolena...:/ obě..:Sportem ku zdraví

Reagovat
Kepy_FCB

promazat

Reagovat
smazaný uživatel

mazu to kazdej patek...a nic

Reagovat
smazaný uživatel

kua, v ani ne 20 letech a už hotový. to nehcápu, strašně moc mladých lidí má problémy s kolenama, já hrál dva roky vrcholově první ligu a fotbal od 4 do 20 a drží mně ot jak nikomu, což znamená pouze jednu věc, že zitra budu psat na EF z nemocnice, že mně praskl meniskus

Reagovat
Kepy_FCB

strava

Reagovat
smazaný uživatel

jj na tom něco bude a celkově životní styl, ku*vy, chlast a chlebíčky nicméně od té doby, co jsem přestal hrát ligu, tak se stravuju dost otřesně a zatím to pořád drží, ale ono to přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Děvky, chlast a chlebíčky Kde jsi to sebral? Já to znám od kámoše a zpívá to jedna šílená hc kapela. Výborné motto, lepší než sex, drogy, rock n roll .

Reagovat
smazaný uživatel

tak my jsme při vzniku fanaticos vymysleli právě slogan, ku*vy, chlast a chlebíčky, fanaticos koníčky, tak z tama to znám nemáš někde ten song?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

co to do pitche je

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemácká verze

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou takové koncerty jsou príma věc, můžeš si beztrestně bouchnout do klokana

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, to je ono .

Reagovat
smazaný uživatel

nesnáším tyhle špinavce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale...skinheadi, punkáči, skáčkaři, hárdcoráři, rockeři atd. jsou taky lidi .

Reagovat
centos

Děsivé..

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ja bych šel k doktorovi, ale on by mně to zakazal, a měl bych po p*či. beztak naky ty operace...ale boli to aj kdyz to mam v klidu, dyz sedim treba, tak me chytne takova bolest, treba na par sekund...ale to je dycky v jine casti kolena tak treba 3x do hodiny. Leve, prave...nahore dole v pravo vleovo...jak kdy, a dycky treba tlacena bolest,nebo pichlava bolest, nebo takvoa vecna jak dyby...

Reagovat
smazaný uživatel

jj k doktorovi nechoď, došel bys s bolavým kolenem a odešel s rakovinou prostaty, to známe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odborníci no

Reagovat
smazaný uživatel

ale mužu ti rict, ze to je fakt hnus no...

Reagovat
smazaný uživatel

kolena nebo ta prostata?

Reagovat
smazaný uživatel

kolena, kemo, kolena

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že tak, mě někdy aj ta prostata

Reagovat
smazaný uživatel

sem tam to taky musis vyprazdnit ze jo, s tim zase problemy ja nemam

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to já nevěděl

Reagovat
Kepy_FCB

to bude nějakej výrůstek asi...

Reagovat
smazaný uživatel

v obou zaraz?

Reagovat
Kepy_FCB

tak to asi ne, už nebudu věštit z křišťálové koule

Reagovat
smazaný uživatel

dobry dobry, rad si poslechnu nazory .)) moje verze zni, ze mam nejak osmatlany ty klouby, ohoblovany, a ze me to tam nejak drhne o sebe a proto to boli, nebo nevim. Ja hral tri roky zaraz za muze i dorosty, takze to mas 4x tydne trenink, 2x zapas. Predtim za starsi zaky a dorosty, a za mladsi zaky a starsi zaky...to mas porad minimalne 3x tydne trenink a 2x zapas...8 let to tak praktikuju, asi se to nekde musi projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

jj zkušenosti nejsou k zahozeni

Reagovat
smazaný uživatel

"hraješ"? myslíš jako, jak tam plápoláš ve větru a držíš se, abys nespadl na zem a nezadusil tě alkoholový smrad z vlastní huby?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak sem zjistili, že když hraju najebaný, tak mně nic nebolí, mám větší vůli, nebojím se nikoho a bojuju jak drak. Když dorazím domů a vystřízlivím, tak to už je maso, to jo, to lehnu do postele a spím. Teď je to ale horší, sice hrajem soboty ale až v 11:15, to už jsem většinou střízliv

Reagovat
smazaný uživatel

naopak sem zjistili, že když hraju najebaný, tak mně nic nebolí, mám větší vůli, nebojím se nikoho a bojuju jak drak.

Reagovat
smazaný uživatel

že bys právě objevil recept pro ligové fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to tak Miluju tyhle víkendy a pátky předem

Reagovat
Kepy_FCB

vedle třísel

Reagovat
smazaný uživatel

a to máš doktorát !!

Reagovat
smazaný uživatel

eště ne

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký váš místní maskot?

Reagovat
doNny

spíše nejznámnější "velký! fanoušek, ten do toho zranění nevynechal snad jediný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

i výjezdy?

Reagovat
Kepy_FCB

hlavně a nejen na SFC

Reagovat
smazaný uživatel

ještě řekni, že i FCB

Reagovat
Kepy_FCB

ne ne hokej a nějakou vesnici

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, v DFB Pokal na sebe narazí zase Plavno s DD. Co znám kluky od tebe, tak sem tam jezdí na Plavno a byli tehdy na zápase s DD a jejich chuliganka je pěkně prohnala

Reagovat
Kepy_FCB

Plauen jsou košťata

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsou to přátele FCB, resp. Fanclub

Reagovat
Kepy_FCB

Fanclub ne jsou to fans VFC Plauen. Přispěli i na záchranu Unionu téměř stejnou částkou jako FCB ale já je moc neberu jsou takoví ze všeho moc vyjevení. Uznávám jen ty dva co už nejezdí kteří s tímto přátelstvím před lety začali.

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť. A tihle čas od času jezdí podporovat Baník. A prý mají nějaké známé až v Havru či co. Vyjevení? Se nediv, když přijedou ze západní Evropy do Česka...

Reagovat
Kepy_FCB

Jsou z bývalé NDR tak žádnej rozdíl ale fans scénu tam mají dokonce lepší než západ.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, o tom žádná, jen vlastník RB to teď níčí v Lipsku

Reagovat
Kepy_FCB

Asi je přilákal ten superstadion

Reagovat
cubinho
Reagovat
smazaný uživatel

Vlajka celkem hezká . Škoda fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2010100016

Francie zažívá těžké časy.

Reagovat
Kepy_FCB

budoucnost všude

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, taky se toho obávám. Ale ty vuvuzely v Parku princů...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to mně taky dostalo, že to sami nabízej, přitom snad v celé Evropě to zakázali na stadionech.

Reagovat
Kepy_FCB

Asi chtějí nalákat obyvatelstvo z předměstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš obyvatele, kteří se z předměstí již přestěhovali do lepšího. O chudé Araby a černochy nemají zájem. Ty totiž vyhnali v rámci různých ultra skupin.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že podle toho jakou mají fanoušci PSG pověst, tak se Arabové a černoši bojíjou na stadiónu vůbec ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Na tribuně Supras Auteuil jsou proti rasismu. Černoši a arabové mají dokonce vlastní skupinu. Tigers Army, či jak se jmenuje a snad nebo snad Luteco Falco. Rozhodně ale žádný není na tribuně Boulogne Boys, později Kop of Boulogne. Právě proto, že Supras Auteuil jsou proti rasismu a že mají mezi sebou jiné než bílé, mají problémy s Boulogne Boys, kde působí řada pravicově zaměřených fanoušků či prostěji řečeno: rasistů.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem vůbec nevěděl. Vím akorát, že fanoušci PSG majou pověst neonacistů a rasistů. Snad jednu z nejhorších v Západní Evropě, spolu s fanouškama Lazia.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vše se dočteš v dobré knize: http://www.ikarmel.cz/kniha/Fotbalovi-chuligani_BAR0076.html Opravdu fajn knížka, doporučuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna francozská scéna je v této knize popsaná dost mizerně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád víc a líp než v kdejakém bulváru. Anebo ať se podívá na hooligans.cz

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš. Ale o PSG fanoušcích si rád počtu v tom Unisonu. Už to mám slíbené dost dlouho, ale pořád na to zapomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

abych řekl pravdu, mě Francouzská scéna moc nezajímá i když může být velmi zajímavá, to samé Italská, Španělská, Anglická..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě docela jo. Líbí se mi, jak tam jsou na některých stadionech dva kotle domácích. PSG, Marseille, St. Etienne. Chtěl bych, aby nějaký fanouškovsky akční tým přijel na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=zzLKc-fuYzA&p=869E7DF52B035504&playnext=1&index=39

Výbornej chorál, akorát není celej. Na tom stadionu bych ušetřil za pivo, jak to tam musí pražit .

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde takhle říct, že mají nejhorší pověst. Třeba fans Lazia jsou jedni z nejznámějších ultrapravicových ultras. St. Pauli zase nejzmánější levicový...ale nelze prokazatelně říct, že jsou nejortodoxnější. I když, u těch ragazzi laziali asi jo. Jestli tě to zajímá, půjčím si od kamaráda Unisono a o PSG fans scéně ti můžu něco do mailu napsat. Stejně to budu psát do diplomku, tak udělám jen ctrl-C a ctrl-V.

Reagovat
domingo

Budeš dělat nějak výrazněji Francii? Dost by mě to zajímalo. Vím jenom takový ty základní věci...

A ještě jsem se chtěl zeptat, který kluby mají levicový fans. Jestli někdo zachází do extrémů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím o Livornu a nejasně tuším Basilej a nějakou část AS. Ale na to bych nepřísahal.

Reagovat
domingo

Blbě jsem se vyjádřil, extrémní levice = extrémní pravice, nacismus je samozřejmě taky levice, takže teoreticky má nejtvrdší levičáckou fans scénu právě Lazio myslel jsem komunisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nacisty bych určitě neřadil mezi levici. Ale Livorno má komunistické fanoušky. Aji ta Basilej tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, Livorno. St. Pauli, Bohemka...

Reagovat
domingo

NSDAP měla levicovou politiku, ale tak to je slovíčkaření, žejo. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Reich byl totalitní stát. A ono je v podstatě jedno jestli totalitní stát vychází z levicové ideologie a nebo pravicové. V určitých rysech jsou nutně podobné a podobnější než ultrapravice s pravicí a ultralevice s levicí, protože existuje jenom jeden způsob jak vést totalitní stát - svázat lidi ideologií a kontrolovat každý okamžik jejich života. Nakonec nepoznáš jestlis k tomu dospěl levicovou a nebo pravicovou cestou.

Reagovat
domingo

No vždyť to říkám. Extrémní levice = extrémní pravice. Nedávno jsme to řešili v hospodě :).

Reagovat
smazaný uživatel

To sou ty nejlepší hospodské kecy po sedmém pivu. Včera sem se zrovna hádal a jakýmsi idealistou o Obamovi a jeho iniciativě za jaderné odzbrojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Livorna jsou dost doleva. Obouručky se Stalinem , Che Guevarou , sovětské vlajky , Mao na vlajkách, zpívají chorál Bella Ciao! (partyzánská písnička, kterou vzali za svou levičáci a spoust skáčkových kapel - ty já rád ). AS nejsou doleva, jsou dost doprava, ale mají tam nějakou malou levicovou skupinku. Basilej nevím, jak na tom jsou. Nicméně levicový (nebo také antifašisti, antirasisti atp.) jsou třeba fanoušci Marseille, Janova, Eintrachtu Frankfurt, Bayernu Mnichov, Jeny, dříve také Boixos Nois z Barcelony, PSG, pak samozřejmě fans Athletico Bilbao, řekl bych, že i San Sebastianu, pak St. Pauli, myslím, že i fans Gladbachu, snad i Saint Etienne...no je jich dost.

Reagovat
Kepy_FCB

Livorno přál bych jim gulag

Jinak ještě Bergamo.

A hodně pravicový jsou Hellas Verona

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta Bergamo. To jsou navíc lombardští separatisté.

Reagovat
domingo

Jojo, to Baskicko mě právě napadlo jako první, o ASSE jsem to tušil taky, a ještě možná Lens, ale to jenom hádat, protože oni jsou vlastně proletariát a vymezujou se proti Lille, kteří jsou zase buržousti. O Marseille jsem to třeba nevěděl vůbec

Reagovat
Kepy_FCB

Marseille měli choreo Kosovo is Albania (s velkou vlajkou z kartonů)

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to ani nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

U Marseille je to daný také tím, že v kotli mají hodně přistěhovalců ze severní Afriky, nebo korektněji řečeno francouzských občanů s původem v severní Africe. A proti rasismu jsou snad ofiko jako skupina.

Reagovat
domingo

Jasně, Marseille je Alžír akorát jsem nevěděl, jak to mají vymezený. Spíš jsem očekával, že ti Afričani mají samostatný skupiny a bílí Francouzi taky a nemíchaj se mezi sebou, tohle mě docela překvapuje (a kvituju ).

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam působí jedna skupina, dříve je vedl Patrice De Peretti (podle něj se jmenuje jedna tribuna), která je vyloženě levicová. Oblékají se do oranžových triček a mají nějaké oranžové vlajky. Fanoušci Marseille taky zpívají chorál Bella Ciao!, o kterém jsem tu už taky psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to níž. Když o ní seženu informace, pokusím se o ní napsat, co nejvíc. Pak bych ti mohl něco poslat.

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nikdy zas do takové podrobnosti nezajímalo, proto o tom vím jenom tak málo. Já sem ve fotbalu viděl vždycky jenom fotbal a tu omáčku okolo vypouštím.

Reagovat
smazaný uživatel

ale omáčka je leckdy lepší než samotné hlavní jídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Občas. Ale víc mě zajímajou jiné věci které poznávám do hloubky. Fotbal beru spíš přes emoce a víc ho neřeším. V podstatě neřeším ani ty věci okolo klubu jako taktiku, přestupovou politiku a nebo koncepci. Stejně tak neřeším hráče kromě dvou klubů kterým fandím nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zkus dát rajskou omáčku bez rajský omáčky . Je to na nic.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

"Opravdu nízká návštěvnost - pouhých 22 689 diváků přišlo na zápas, což je nejméně od 10. listopadu 1993, kdy v první lize a na tomto stadionu na sebe tyto kluby naráží! A od roku 1994 měl duel těchto dvou klubů PSG a Saint-Etienne v průměru 42 210 diváků na utkání, a to také bývaly některé sekce na stadionech uzavřeny."

To je ten dementní moderní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom je. dřív se hrálo mnohem víc pro lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že alespoň si seznámen s tím proč to tak je...

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli naprosté demenci vedení PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kvůli mnoha důvodům. Nicméně všechny tyto nechutné, lidská práva porušující opatření, vysvětlí prostě a jednoduše - kvůli mrtvému Yannovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Yann je ten co zemřel rukou fanouška stejného klubu?

Tohle má už dlouhodobější trvání.. Něco podbnýho se chystá udělat Marseille se svými fanoušky.. Tady už přestává veškerá sranda, každý jejich zápas předvěstí nepokoje.. Jsou to prasata, která nemají vůbec co dělat v civilizovaným světě...

Reagovat
domingo

Jo, PSG je fakt unikátní klub. Jejich fanoušci se mlátí mezi sebou. Originalita

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ně je třeba uspořádat samostatně Kreténství světa... určit vítěze by bylo hodně těžký..

Reagovat
Kepy_FCB

To bylo i jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Yann byl fanoušek PSG ze skupiny Boulogne Boys. Při jednom únorovém zápase došlo k potyčce mezi Boulogne Boys a asi Supras Auteuil či jiný skupinami, které s nima sdílí tribunu a bohužel na následky rvačky zemřel.

Jinak poslední věta mi připomíná některé teze z Mein Kampf (teda ne že bych ho četl ). Jen se v ní nemluví o židech, ale o fanoušcích. Respektoval bych tvůj názor na ultras, kdyby jsi se o toto téma zajímal víc do hloubky, nepřejímal jen často zkreslené zprávy z médií a nedělal občas z komára velblouda. Nic ve zlém.

Reagovat
smazaný uživatel

a pandořina skříňka je otevřena, to bude zas diskuze... Já du raději spát

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačí, když vidím, co opravdu dělají.. Když někdo "ve jménu klubu" zničí restauraci, tak se mi to zdá jako největší idiotství, které existuje (spolu s rasismem).. K tomu, že se "ve jménu klubu" ještě mlátí a někteří na to doplácejí životem už bych ani nenazval idiotstvím.. Na to snad ani není slov.

Z Mein Kampf to být nemůže.. Tohle patří lidem, kteří již něco provedli.. Za to, že udělají něco proti zákonu + pravidelně ve stejné věci = trest.. Kdežto Židé nic neudělali, narodili se jen ve špatný čas..

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK

Reagovat
doNny

víc smajlíků nešlo?

Reagovat
j_mrazik

Slávia už je 9!!

Jinak Bolka s Plzní- moc hezkej fotbal. Maximální spokojenost.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Peky jen tak dál

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to upřímně u řitního otvoru ... Zkrátka Peky rulez

Reagovat
centos

Je to hovado. Něco jak Švancara, akorát není srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

ano i vaši fanoušci přiznávaj, že penalta byla, ale kepy prostě prohru neskousne, je mi tě líto...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim červenou teda

Reagovat
centos

Schválně jsem si vyjel všechny jeho posty tady a nic takového tam není..

Reagovat
smazaný uživatel

co tady není?

Reagovat
centos

Nechápu tvou reakce o červené a neskousnutí prohry.

Reagovat
Kepy_FCB

Kašli na něj, před časem jsem mu urazil jeho předměstskej "velkoklub" tak to dosud nestrávil prostě blb!

Reagovat
Kepy_FCB

Už nefetuj a dej si facku!

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
centos

Bohemka pyro, Baník pyro (plus fanoušek na hřišti, takže vedeme).. kdo dál?

Reagovat
Kepy_FCB

asi už jen Sparta dnes,možná...

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

Je ti to upřímně u řitního otvoru - tak to se máš čím chlubit a prozradil si svůj charakter...

Reagovat
Kepy_FCB

for Bianconero 25.10.2010 13:07

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych tu měl nad vším brečet, jako to tu dělá spousta lidí, tak nedělám nic jiného. A své morální povídačky si nech pro sebe, mě vůbec nezajímají

Reagovat
Kepy_FCB

Menší kulturní vložka: http://www.youtube.com/watch?v=Tpgekax_euo

Reagovat
centos

Jak se tam začalo řvát Nechte fanouška, tak jsem nechápal, co se děje. A ono toto

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych vysokou pokutu...

Reagovat
centos

Reagovat
AjaxFans

Ten týpek má lepší kličku než hráči baníku

Reagovat
Kepy_FCB

Konečně fotky z Bazalů: http://www.chachari.cz/galerie.php?kategorie=Banik_A/12__Sezona_10_11/2010_10_24_Banik_Jablonec_1_3

Pyro transparent ŽITO ODPOČÍIVEJ V POKOJI

Reagovat
smazaný uživatel

klobouček

Reagovat
centos

Rozjel jsem konečně v linuxu přenosy z tipovani.cz

Kdyby náhodou někdo chtěl, ať dá vědět.

Reagovat
Kepy_FCB

A zítra dole další trenérská hlava- pan okurka Petřík

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Doufal sem že se Liberec na Spartu hecne a obere ju o body. Ale co, sme pořád druzí a Sparta s tímhle fotbalem pořád vyhrávat nebude, a taky nevyhrává. Další kolo už snad bude tabulka ještě veselejší.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Sparta takhle nebude vyhrávat věčně - snad už konečně začne vyhrávat rozdílem třídy, jak se to od ní čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

nj ale olomouc sparta porazila, takže kdyby to takhle skončilo tak je ACS druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenže to takhle neskončí. Hraje se třicet kol a klidně můžem na Letné vyhrát. A já bych třetí místo bral, vy byste byli z druhého místa otrávení jak švábi.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ,pro nás Spartani je nic jinýho než titul neuspech

Reagovat
goodbay

no já osobně jsem říkal, že titul bych klidně vyměnil za účast v LM, což se nestalo, ale kdyby to šlapalo v EL tak proč ne, z mýho pohledu chci , aby Sparta radši chtěla něco dokáza v Evropě než doma. Doma si Sparta už nemusí nic dokazovat. Navíc měla titul letos. A Sparta už ho iks let neobhájila, takže kdyby se povedlo něco v EL, tak bych se uplně nezlobil. Ale titul je titul no.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ave Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Z tabulky vyplývá jen jedna zásadní věc - ať hraje Sparta sebevíc blbě a je v sebehorší krizi, stejně má vždycky aspoň 2* víc bodů než Baník

Reagovat
centos

"nás nějaký Baník vůbec nezajímá"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried v zimě potahne a chcu vidět, kdo tam bude za sraltu ty góly střílet A ten kretén co tam na koncu běžel už by se nikdy neměl podívat na žádnej stadión v česku!!! Ale obávám se, že na příštím zápase bude zase "fandit"

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nepotahne...

Reagovat
smazaný uživatel

On se zase někdo najde, neboj A neřekl bych, že Bony v zimě odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti udělal,jenom, se tam proběhnul se šálo.nikomu neublížil.tohle je chyba pořadatelů

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže mu dejme metál...tohle je přece normální...

Reagovat
smazaný uživatel

je to normálně stejně jako tvoje komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

co delaj s takovejma lidma? pokuta?

Reagovat
smazaný uživatel

Veledůležitý 3 body, po tom většinozápasovým zklámání a nudě je nakonec pěkněj večer

Reagovat
-Kopy-

Tak Kweuke i Matějovský hru hodně pozvedli, Matějovského příště očekávám v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne , ještě tak 5 zápasů střídat a když bude dřít tak možná .

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Kweuke!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty

Reagovat
goodbay

Historie se nebude ptát kolik to skončilo. Ale že sparťan Hašek, zavolal sekuritákům do Liberece, že dostanou přidáno, když nechají vběhnout na hřiště jednoho z nich se sparťanskou ukradenou šálou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože , ať už Petřík vypadne !

Reagovat
smazaný uživatel

this is sparta!

Reagovat
rufus

Bony a klid.

Reagovat
rufus

Ale jinak hra bída.

Druhej poločas se po příchodu Matějovskýho zlepšil, výhra byla nakonec hodně šťastná. Překvapil mě i Leo, jeho nejlepší výkon za Spartu. Sbíral balony, nahrával a dokonce se i vracel..

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece Typek

Reagovat
Kepy_FCB

takle starej?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, studuje univerzitu třetího věku

Reagovat
centos

Vypadá jak bratr toho našeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že je to ten samý? Třeba dělá výjezdy a výlety na hřiště všech stadionů.

Reagovat
Kepy_FCB

Třeba sázka, nebo reality show.

Reagovat
goodbay

Ne nadarmo Sparta vyhlašuje, že 12. hráčem jsou fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta takhle jednou na Bohemce vyhrála zápas po kontumaci 3:0. Něco takového se teďka asi čekat nedá.

Reagovat
goodbay

njn ale v tomto kole to nebyl ojedinělý jev a na Baníku se asi kontumace taky nečeká

Reagovat
centos

Ale my jsme prohráli..

Reagovat
goodbay

to je jedno, ale jesli má být kontumace, tak se má hodnotit jak vyhranej, tak prohranej zápas. Na výsledek se nekouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Tak mohla by Sparta vyhrát opět 3:0, ale mě stačí i těch vybojovaných 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá, protože selhala liberecká pořadatelská služba, takže jedinej kdo može byt potrestanej sou liberečtí pořadatelé a Typek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co říkalo vedení svazu, tak hostující fanoušci můžou ublížit jenom hostujícímu týmu, čili jestli by byla kontumace, tak pro Liberec.

Reagovat
rufus

Hostující fanoušci jsou snad v hostujícím sektoru ne? No každopádně, tady žádná kontumace nenastane. Ale kdyby ten chlápek třeba napadl rozhodčího, jako se stalo v Ďolíčku, tak předpokládám, že by byla kontumace pro Spartu, protože selhala pořadatelská služba. Něco jinýho by bylo, kdyby udělal bordel Sparťanskej kotel, něco na způsob toho jak skončilo utkání Itálie - Srbsko..

Reagovat
smazaný uživatel

Hostující fanoušci jsou ti co fandíjou hostujícímu týmu. Tenhle určitě Libercu nefandil. Takže kdyby měla být kontumace, tak pro Liberec, protože bordel dělali Sparťané.

Reagovat
rufus

"bordel dělali Sparťané"

právě, že oni bordel nedělali

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teoreticky když měl Liberec už teoreticky prohranej zápas, tak mohli pořadatelé dát nějakýmu fanatickýmu liberečákovi do ruky sparťanskou šálu, aby se proběhl a pokusil se vykřesat naději na 3 body. Takovou kulišárnu bych čekal od nějakýho ambicioznějšího klubu

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to, jak Ritchie napadl pomezního rozhodčího? A to jako opravdu srovnáváš tyhle dvě situace? No, potěš koště ...

Reagovat
goodbay

co bys čekal od olomoučáka a příznivce slávie

Reagovat
domingo

Petřík ven.

Reagovat
Kily

mnohem lepší

Reagovat
domingo

Jsem si musel trochu ulevit, Liberec je můj klub č.2. Navíc mám na drátě přítelkyni, která se právě vrátila z fotbalu, tak si notujeme a to by byl ban tak do příští doby ledové.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

To byla zas haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Proč haluz? Liberec vypustil konec, Sparta toho využila, hraje se 90. minut.

Reagovat
Losinho

Haluz to byla, prostě Sparta bojovala o bod, nakonec jí do klína spadly všechny tři. Liberec si to podělal sám, měl to ve svejch rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz by to byla, kdyby Sparta dala gól v 98. minutě rukou z ofsidu. Takhle se mi to jeví jako vydřená výhra v závěru zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je všechno, dobrou noc! Aneb nesmrtelná Halina

Reagovat
smazaný uživatel

a co sem viděl, tak v pohodě, žádná penalta, žádnej podezřelej gól, tudíž blahopřeju k výhře..

Reagovat
goodbay

Reagovat
Ligter

Reagovat
Josifek

Super, tři body z Liberce mají svou cenu, zápas jsem bohužel neviděl, snad to bylo ke koukání..čekal jsem po tý ostudný 2 půlce s Lausanne, že dnes zabereme a hráči budou víc makat až do konce, což se asi i stalo. Jen mě štve, že se takovýto koloběh (slušný výkony + výhry + pak zase podcenění a laxní přístup + probuzení a zas lepší nasazení..) tak nějak cyklicky opakuje, není možný občas převádět s takovým na GL solidním kádrem takový výkyvy a od toho tam je Chovanec aby tomuto zamezil...

JInak koukám, že dal gola Kweuke, přeju mu to, i když je škoda že dostává šance jen on a né už i zřejmě odepsaný náš "křídelník" Lačný (i když nevím, jak se jeví na trénincích, třeba i tam za moc nestojí)..jen si nějak nedovedu představit, jak ten Kweuke dal toho gola!?

Reagovat
smazaný uživatel

No co si budem povídat, dal škaredýho góla, ale i ten se počítá, zmatek ve vápně, Bony poslal hlavou balon nějak k tyči a Kweuke s Pamičem tam strčili hlavu, vzhledem k tomu, že má Leo delší krk, tak to tam dotrkl on.

Reagovat
božský John

Liberec je NA MARÁCH ! ! !

Sparta mě NEZAJÍMÁ = NEHODNOTÍM ! ! ! :P

P.S. Jablonec NAVŽDY = AŽ DO SMRTI ! ! ! :P

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek = SATAN

PS: běžím na PIVČO! :-P

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej obrat. Přišel jsem z práce a čuím, že zase blamáž 1:0. Koukám chvíli a dva kusy. Parádička.

Oceňuju, jak si pro ten gól Sparťani došli. U té dorážky do prázdné byli dva. Parádní vůle dát kus

Reagovat
Josifek

Škoda že něco takovýho nepředvedli proti těm "jetelům" z Lausanne v druhý půlce..s takovou vůlí by jsme jim dali v pohodě bůra či ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA PPRAHA ŠAMPIOÓN....

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bylo spartanu?stihl jsem az poslednich 15 minut ale v televizi byli slyset pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 400 lidí. Do 70. minuty se kdovíjak dobře nefandilo. Ale od té sedmdesáté se jel jeden chorál prakticky až do konce zápasu , reps. než nás pustili ven. Jinak včera to byla paráda, první poločas děsivej, ta Blážova minela , no raději to nechme bez komentáře . Druhý poločas o něco lepší herní projev, asi poté co přišel Matějovský. A konečně "zbytečný" útočník Kweuke dal gól a dokonce hlavou, takže ta jeho fóbie z hlavičkování nejspíš odezněla. A Bonyho gól? Paráda. To byl zase nával emocí, ještě když políbil znak na dresu . Snad byla výsledková krize zažehnána a do v sobotu si dojdem do Edenu pro tři body od klokana. Sparta Praha šampión!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tak to vas bylo fakt dost na Pondeli ... Super stahli jsme to na 9 a citim v kostech 7 bodu naskok Plzne uz jen nemaj zase tak zkusene muzstvo a mohlo by to s nimi zamavat navic ty nase koncivky zapasu v lize to je parada

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej, z těch závěrů zápasů mi jednou rupne cévka v hlavě . Včera nás bylo docela dost. A jak jsem psal od té 70. minuty to byl správný fanatismus . Bohužel si po zápase páni v černém vybrali jednoho ze sparťanů a chtěli si s ním popovídat. P.S.: V Liberci mají celkem kočky policajtky .

Reagovat
smazaný uživatel

Super panove sledoval jsem to jen jednim okem ale ukazalo ze priste by mel sanci dostat Matejovsky od zacatku, my mame priste v poho los a myslim ze Teplice by mohli uhrat remiz to by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský snad po tomhle zápase přesvědčil i ty největší kritiky.. ta jeho přihrávka je prostě fantastická.. Musí hrát.

Reagovat
rufus

Jedinej hráč ve Spartě schopnej tvořit. Je zbytečný luxus, aby seděl na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

snad Teplice neco uhraji, dyz vyhrali nad Spartou i Olomoucem

Reagovat
smazaný uživatel

Při včerejším utkáním Slovan-Sparta došlo k historickému okamžiku. Metrákový útočník Leo Kweuke překonal svou fóbii a poprvé v životě hlavičkoval. A hned z toho byl gól. Snad ho tento zářez na pažbě probere a povzbudí, přestane dělat na hřišti skopičiny, bude hrát pořádný fotbal a bude Spartě ku prospěchu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela sem čuměl jak na něj každej nadává..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na něj alergický . Včera ale zabejčil a dal gól. A málem zabil Pamiče. Ona to asi nebude žádná prdel, nechat se převálcovat stokilovou horou svalů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál celkem slušně. Ale všichni byli ve stínu jednoho muže.. Marka Matějovského..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si všiml jenom když nastoupil na hřiště a když šel na děkovačku. Jinak o něm nevím. Což se dá říct o více hráčích .

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu.. Vždyť hrál naprosto báječně, ty jeho přihrávky. Jak jste nakonec v tom Libe skončili? my jeli hned po zápase domů..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale neříkám, že hrál špatně. Špatně jsi to pochopil. Myslel jsem to tak, že kvůli fandění jsem fotbal přestal vnímat . Já z Liberce přijel dneska. Mám tam kamarády, takže jsem trávil noc na nepřátelském území .

Reagovat
Losinho

Reagovat
j_mrazik

První poločas byl hodně špatnej. Kdybych neseděl v baru, tak asi u toho usnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zarazi me jedna vec - Liberec dal gol po jasnem ofsajdu a nikde ani jedina zminka. V Otavizi v polocase k tomu rekl jen Stajner ze to byla hranicni zalezitost, i kdyz jasne z toho jedinhoe 3 vteriny trvajiciho zaberu bylo videt, ze Nezmar byl pri strele v ofsajdu, tudiz jeho dorazka nemela platit...kdyz to srovnam s histerii ktera se strhla po naprosto jasne penalte pro Spartu v Olomouci, nemuzu se proste zbavit dojmu o jednostranosti medii, ale to je uz davno znamy fakt vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Nebreč.

Reagovat
rufus

Sparta proti všem a všichni proti Spartě.. Nic novýho.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem se na to podival ze zaznamu

prvni polocas byl snad dusledkem Lausanne...hnus

matejovsky hru hodne pozvedl - byl vsude, skvele prihravky, uvolneni spoluhracu...

klada me hodne zklamal, vykony jako noc a den, priste misto nej matej

kweuke prekvapil kolik balonu podrzel a !presne! rozdal, ale na zaklad bych mu neveril

kadlec nic moc chlapec umi obejit protihrace ale pak si nekolikrat nesmyslne ukopne balon

pamic, kucka, vacek a repa zahrali celkem dobre

btw. konecne se zacina v rozmahat sparta praha sampion, mnohem mnohem lepsi nez Sparta - praha apod....parkrat zakricet a ticho.od te 75. minuty to bylo od fans super

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha šampión je výbornej chorál Je v něm ten správný fanatismus. Když má člověk v žíle pár promile, tak se dostává skoro až do tranzu .

Reagovat
$dolar$

Matejovsky zahraje jedinej zapas a to jeste prumer a hned je z neho nejvetsi hvezda ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
$dolar$

Je s vama hrozna sranda Ty cpes Matejovskyho do uplne kazdyho prispevku, protoze ti prijdu, zes mel pravdu s tim, jak dobrej to je hrac a myslis si, ze cim vickrat jeho prijmeni napises, tim vic ti ho nekdo vychvali... A ve skutecnosti odehral jedno prumerny utkani a ve vsech ostatnich byl naprosto tragickej a Sparta kvuli nemu ztracela body Tak a ted ocekavam, dalsi zaslepene kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses už dočista zbláznil...

Reagovat
$dolar$

Prekvapils

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí si děláš jen srandu..

Reagovat
j_mrazik

Naprostej souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady o něm řekl, že je největší hvězda ligy, že s tím tak souhlasíš? Jinak on je rozhodně jeden z nejlepších fotbalistů v lize. Na tom jeden zápas nic nemění..

Reagovat
j_mrazik

Přijde mi línej, vcelku frustrovanej a nemá naběháno. Působí prostě líně. Má to v noze i fotbalově v hlavě, ale zahrál jeden poločas a hned jste z toho hotoví. Ale chápu, že jste rádi za každou vlaštovku v tý vaší nejlepší záloze v lize (, která není schopná pro výborný útočníky nic vymyslet).

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Když hraje Matěj, tak se neuchylujeme k tý debilní taktice všechno na Bonyho.. Dokáže přečíslit, nahrát, udělat si soupeře i nebezpečně vystřelit.. A že neběhá? Vždyť ten člověk je u každýho protiútoku.. Přijde mi, že je skoro všude.. Možná se tolik nevrací a není tolik dynamickej jako Vacek, ale když bude hrát nad Kuckou a právě Vackem, tak ani nepotřebuje být tolik dynamickej.. Navíc ta jeho přihrávka, to nemá u nás nikdo.. Bez něj je to jen to posraný nakopávání..

Reagovat
j_mrazik

Vidíš, kvůli tomu, že ti nebude bránit potřebuješ ještě jednoho středního záložníka. Levý křídlo nemáte, napravo marnýho Sionka, tak to radši kopnou na Bonyho, kde je šance podržet balon. A Matějovský je u brejku jenom proto, že se nestíhá vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrát na křídla, když ty už nějakej pátek nefungujou?

Reagovat
j_mrazik

Třeba zkrotit Zemana a proplesknou Sionka? Potenciál jak kráva a vy ho nevytěžíte. Nemám vás rád, ale i tohle mi vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadí? Sionko je špatnej a Zeman se musí trochu vzpamatovat.. navíc v tomhle systému není nic jednoduššího, než v průběhu utkání tam to křídlo poslat a hrát 4-3-3

Reagovat
j_mrazik

Kdy jste naposledy hráli 4-1-4-1?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ještě s Hohenederem.. Já mám na mysli 4-1-2-1-2

Reagovat
j_mrazik

ok

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo z něj dělá největší hvězdu ligy?

Reagovat
$dolar$

Marty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt k smíchu až to hezký není.. Za 1. jsem to o něm nenapsal a za 2. k tomu, abych to řekl bych nepotřeboval jen včerejší zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ty si Marty? prohrlas sazku nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj s herbagem..

Reagovat
centos

Který cyp byl klitoris?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale nepřekvapilo by mě, kdyby si tu přezdívku dal sám, aniž by se musel sázet. Jeho zabedněné názory mi tu opravdu nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě bruce (1882)

Reagovat
Losinho

Přesně tak

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Socha Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

OT:http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=80487

Další četnické humoresky na stadionu. Tentokrát gumové projektyly a slzný plyn

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

prý byl v sektoru můj kamarád z metra Můstek, co sem slyšel. Takže mně onehdy chtěl napadnout sparťanský chuloš

Reagovat
centos

Karviná - Brno 2:0

Skončili rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou i odvety

Reagovat
centos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele