Gambrinus liga - souhrn 11. kola

01.10.2010, 21:26, aktualizováno 04.10.2010, 19:53
Komentáře a souhrny
Neuvěřitelná série Plzně pokračuje, Západočeši zvítězili také v Edenu, kde se před nimi musela sklonit Slavia. Na druhé místo se po pondělní výhře v Olomouci posunula Sparta. Příbram porazila České Budějovice, Teplice si poradily s Libercem, Baník vyhrál nad Slováckem, poslední zůstává Brno. Jablonec včera přehrál Ústí. Boleslav až v nastavení porazila Bohemians.

Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:1

04.10.2010 18:00

Góly: 89. Juraj Kucka (pen.)

Ostře sledovaný duel mezi pražskou Spartou a olomouckou Sigmou nepřinesl žádný mimořádně atraktivní duel. Především domácí se dostávali do zakončení velmi těžko, a také proto nakonec prohrálii. O třech bodech pro hosty rozhodl proměněnou penaltou Kucka.

Sigmě vstup do zápasu vůbec nevyšel. Hned v úvodní desetiminutovce Spartě dovolila dostat se do dvou velmi slibných šancí, které zaváněly gólem. Tu první měl na svědomí Manuel Pamič, jenže po výborném centru Sionka nezakončoval přesně. Už o malou chvíli později se objevil na hranici ofsajdu Wilfried, hlavou přiťukl míč mladému Kadlecovi, ten však v jasné tutovce minul bránu Drobisze.

Následně se ale Olomouc oklepala a už k ničemu výraznému Spartu nepustila. Tempo hry bohužel začalo postupně opadat a diváci až do konce poločasu neviděli žádnou skutečnou gólovku. Když už se náhodou dostal některý z týmu do zakončení, většinou chyběla přesnost. V případě nouze zasáhli pozorní brankáři. Stav utkání tak nezažil žádnou změnu.

Po změně stran se pokračovalo v podobném duchu. Fanoušci opět byli svědky velmi pozorných a opatrných výkonů, a proto gólové příležitosti jaksi chyběly. Necelých dvanáct tisíc diváků proto děkovalo za každou pološanci, která přinesla alespoň trochu vzruchu do hry. Velmi nebezpečná akce mohla vzniknout například v 62. minutě, po výborném pasu Kadlece se dral dopředu Wilfried, na poslední chvíli byl ale zastaven stoperem Škerlem.

O zhruba patnáct minut později mohla Sparta rozhodnout o svém vítězství. Podaný centroval od rohového praporku, v pokutovém území zakončoval Wilfried, svou střelu ale poslal pouze do bránícího Ordoše. Rozhodující moment celého zápasu přišel dvě minuty před koncem. Rossi zahrál v pokutovém území rukou, a tak rozhodčí Drábek odpískal pokutový kop. Ten s jistotou proměnil Juraj Kucka a zařídil Spartě tři body.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FK Ústí nad Labem 2:0

03.10.2010 17:00

Góly: 22. Tomáš Pekhart, 47. Tomáš Pekhart

Jablonec přerušil třízápasovou šňůru bez bodového zisku a doma porazil nováčka z Ústí nad Labem 2:0. Hrdinou utkání se stal reprezentant do jedenadvaceti let Tomáš Pekhart, ten skóroval v průběhu prvního a na začátku druhé půle.

Tomáš Pekhart se poprvé zapsal mezi střelce ve 22. minutě, Jablonský odcentroval a Pekhart hlavičkou otevřel skóre utkání. Při bránění talentovaného forvarda selhal Valenta. Ústí nehrálo špatně, jenže v prvním poločase si nevytvořilo žádnou brankovou příležitost. Bohužel příliš toho nepředvedl ani Jablonec, ten sice ještě měl ve 41. minutě jakousi šanci ale Valenta tentokrát Pekharta uhlídal.

Druhý poločas začali Jablonečtí nejlépe jak mohli, tedy vstřelenou brankou. Pekhart si udělal z defenzívy Ústí "dobrý den" a podél padajícího Bučka skóroval - 2:0 pro Jablonec. Domácí měli další příležitosti na zvýšení, na Haurdičův centr zareagoval hlavou Lafata a jen těsně minul. O chvíli později byl Lafata v roli nahrávače, přesně vyzval Pekharta a Kovaříka ale ani jeden z nich míč do branky nedostal.

Hosté si koledovali o další branky, ale jablonecká ofenzíva už se neprosadila. Naopak snížit mohl Gibala, s jabloneckou brankou si zahrál biliár. Jablonec v pohodě porazil Ústí 2:0 a patří mu sedmé místo. Ústi nad Labem je předposlední.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 3:2

03.10.2010 17:00

Góly: 31. Alexandre Mendy, 68. Jakub Řezníček, 90. Jakub Řezníček (pen.) - 4. Lukáš Hartig, 41. Lukáš Hartig

Mladá Boleslav doma porazila Bohemians 1905 3:2 a posunula se na čtvrté místo tabulky. Naopak Klokani opět nevyhráli a jejich situace začíná být vážná. Dvě branky vstřelili Řezníček a Hartig.

Domácí vstoupili do utkání velmi špatně, už v první minutě chyboval brankář Miller ale v tu chvíli u něj nebyl nikdo z protihráčů. Uběhly sotva tři minuty a Miller už musel lovit míč z vlastní branky. Trubila parádně přihrál Hartigovi, a ten neměl problém trefit odkrytou branku - 1:0 pro Bohemians 1905. I další velkou tutovku měli hosté, Miller ale Martina Nešpora vychytal.

Ve 31. minutě bylo srovnáno, Alexandre Mendy na hraně vápna vystřelil a míč skončil v síti - 1:1. Mladoboleslavské vyrovnání nakoplo a vzápětí to mohlo být 2:1 pro Boleslav. Marek Kulič v těžké pozici minul. Pět minut před koncem prvního poločasu Pražané opět vedli a branka byla podobná té první. Tentokrát přihrával Nešpor a Hartig dal na 2:1 pro Bohemians. Diváci se v prvním poločase rozhodně nemohli nudit, a také druhá půle slibovala zajímavou podívanou.

Tato slova se potvrdila hned na začátku, Martin Nešpor postupoval po chybě Mendyho sám na Miller, a ten si s Nešporem poradil. Mladá Boleslav postupně přidávala plyn a v 68. minutě opět vyrovnala. Řezníček centrem překvapil Sňozíka a bylo vyrovnáno. O minutu později mohli Klokani opět vést, jenže Jiří Kaufman těsně minul branku.

Pět minut před koncem zápasu se několikrát dostal do obrovské příležitosti Jan Chramosta. Nejprve z úhlu minul branku, poté hlavičkoval do země těsně vedle tyče a potřetí byl faulován Sňozíkem a kopala se penalta. V nastaveném čase si s ní Jakub Řezníček poradil a zařídil Mladoboleslavským tři body.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1:2

03.10.2010 14:30

Góly: 10. Filip Rýdel - 30. Pavel Dvořák, 59. Pavel Dvořák

Votroci si na své konto připisují velmi cennou výhru. Tu vydolovali tentokrát na půdě Brna, které naopak zůstává stále poslední.

Domácí na nic nečekali a už v desáté minutě šli do vedení. Hodkovu střelu dokázali sice hosté zblokovat, vzápětí se ale k míči dostal jeho spoluhráč Filip Rýdel, který zpoza hranice pokutového území krásnou ranou k tyči otevřel dnešní skóre. Brzy mohli Moravané přidat gólovou pojistku. Střeštík sice odcentroval velmi dobře do šestnáctky, jenže tam se nepovedlo ideálně zakončit Hodkovi.

V 30. minutě nakonec z ničeho nic udeřil Hradec a vyrovnal. Na centr Poděbradského za obranu si naběhl Pavel Dvořák a nedal Martinu Lejsalovi žádnou šanci, jak jeho střelecký pokus zastavit. Při tomto momentu zaspala domácí obrana. Do přestávky se již stav utkání nijak nezměnil.

V úvodních minutách po změně stran se sice nic mimořádně zajímavého na trávníku nedělo, přesto nakonec diváci na další gólový zásah příliš dlouho čekat nemuseli. Ten totiž přišel už v 59. minutě. Z větší vzdálenosti vypálil záložník Roman Fischer, jeho ránu gólman Lejsal dokázal vyrazit, k míči se ale následně dostal Pavel Dvořák a v poklidu si připsal druhý zásah v utkání.

Brno ovšem mohlo poměrně brzy opět vyrovnat. Po faulu Hájovského na Doška se totiž kopala penalta, kterou zatoužil proměnit zkušený Richard Dostálek. Jenže jeho ránu dokázal Hanuš rukou vyrazit, a tak ke změně skóre nedošlo. V závěru zápasu pouze pokračovalo Brno ve svém tragickém výkonu před skutečně slabou návštěvou. Kvůli této prohře navíc přišlo o možnost opustit konečně pásmo sestupu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 2:1

02.10.2010 18:00

Góly: 26. Fernando Neves (pen.), 73. Adam Varadi - 49. Petr Reinberk

Baník již potřetí za sebou neprohrál a připisuje si druhou domácí výhru v řadě. S oslabeným Slováckem měl velké problémy, ale spálení několika šancí za nerozhodného stavu rozhodlo o první prohře po sérii tří zápasů s plným počtem bodů pro Slovácko.

Po třech minutách našel Zeher Řezníka, ten střelou v pádu těsně minul. První pokus hostů přišel v 19. Minutě, když Ondřejkovu dalekonosnou střelu vyrazil Baránek. Zpoza vápna pálil po dalších pěti minutách Frejlach a Filipko musel vykouzlit parádní zákrok, aby jeho střelu, letící do horního rohu, vyrazil.

V následující minutě vyrazil i střelu Varadiho, ovšem pouze k Lukešovi, jehož pokus zastavila ruka Košúta. Rozhodčí Zelinka neměl jinou možnost, dvacetiletého provizorního brankáře musel poslat do sprch. K penaltě přistoupil Neves a s chladnou hlavou poslal brankáře na druhou stranu. Hosté se sice nevzdávali, před koncem poločasu je ale mohlo těšit pouze to, že drží nejtěsnější manko.

Po změně stran už snaha hostů přinesla ovoce. Volešák z přímého kopu našel Reinberka, který střelou po zemi překonal vybíhajícího Baránka. To nenechalo chladnými domácí hráče a v následujících dvou minutách si připravili dvě velké šance.

Po sražené střele, která skončila těsně vedle tyče, si na roh naskočil Neuwirth a Filipko měl co dělat, aby zkrotil míč před dotírajícím Koukalem. Ten se tak k zakončení dostal z další šance, po autu do vápna přestřelil.

Po brejku z 59. minuty tak málem přišla radost z obratu, kdyby Valentova střela z dálky neorazítkovala pouze břevno. Hned za dvě minuty se o druhou trefu hostů pokusil Szmek, ale Baránek jeho střelu vyrazil, aby následně sebral míč z kopaček dorážejícího Volešáka.

Když laxnost domácích nepotrestal Valenta, který zpoza vápna těsně minul, mohli se sedmnáct minut před koncem začít radovat domácí fanoušci z opětovného vedení. Chytře přihrával Zeher na Varadiho, který po zklidnění balónu poslal svůj pokus přesně k tyči.

V 81. minutě mohl definitivně rozhodnout Zeher, který napřáhl k vydařené střele pod břevno. Ještě lepší zákrok předvedl Filipko a míč vyrazil na roh. Baník si své vedení přesto uhlídal, po Hradci tak jede z Bazalů s prázdnou i Slovácko.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 1:0

02.10.2010 16:15

Góly: 8. David Kalivoda (pen.)

Výborný vstup do utkání zajistil Teplickým vítězství v severočeském derby. To také znamená významný posun směrem k pohárovým příčkám. Naopak Liberec potřetí za sebou na hřišti soupeře nezískal ani bod.

Už po šesti minutách se do jasné gólové šance propracoval Mahmutovič, ale z hloubi vápna pálil nad břevno. V následující minutě už však zařídil pokutový kop, když se nechal faulovat Váchou. David Kalivoda pak zamířil na opačnou stranu, než kam si to namířil brankář Bičík a domácí vedli.

Ještě v první čtvrthodince opět zahrozil Mahmutovič, kterého neubránil Kelič. Střela teplického útočníka ovšem minula vzdálenější tyč. Ve 32. minutě se projevili také hosté, Dejmek po standardní situaci míč do sítě neuklidil. Grigar měl velké potíže hned v další akci, když ho z dálky prověřil Breznaník.

Stejný hráč mohl vyrovnat už dvě minuty po změně stran, po akci Keriče se Štajnerem zamířil pouze do brankáře domácích. Po hodině hry chtěl pojistit vedení Zoubele, když dostal výborný balón od Vondráška, jenže z pár kroků nepochopitelně přestřelil.

Breznaník pak mohl pomoci soupeři, když vybídl ke skórování Mahmutoviče, ten ale tváří v tvář brankáři trefil pouze Bičíka. Když Vidličkův střílený centr vyškrábl liberecký brankář na roh, měl poslední šanci na záchranu bodu Nezmar, po centru Štajnera hlavičkoval tři minuty před koncem nad břevno.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 2:0

02.10.2010 16:00

Góly: 59. Lukáš Pleško, 90. Martin Šlapák

Především díky hostující obraně se dnes Příbram na tři body moc nenadřela a dovolila si spálit hned několik velkých šancí. Budějovičtí po výkonu proti Jablonci naprosto selhali.

Skóre mohlo být změněno už na konci první minuty, kdy se domácí Jurdík dostal ke střele z malého vápna, ale z otočky pálil nad. Po čtvrthodince hry se musel blýsknout Kučera, když vychytal pokus Huni, ale míč vyrazil pouze k Jurdíkovi. Ten místo odkryté branky trefil obětavého Hudsona.

Hosté se k ničemu nemohli dostat. A když už se jim podařilo vybojovat roh chvíli po půlhodince hry, byl z toho nebezpečný brejk, který se přes Klesu dostal k Pleškovi. Ten se slabší nohou mezi tři tyče netrefil. A domácí ve spalování šancí pokračovali. Huňa pálil tvrdě a Kučera vyrazil pouze k Pleškovi, který už pálil svou levačkou, jenže prázdnou branku minul.

A tak musel domácím po změně stran pomoci Rakovan, který svou hrubkou ztratil míč, který sebral Tarczal, nacentroval na Plašila, který vrátil míč před branku k Pleškovi, a ten se přízemní střelou k levé tyči nemýlil. Vyrovnání mohlo přijít záhy, ale centr Otepky správně neusměrnil hlavičkou Ondrášek.

Sedm minut před koncem mohl definitivně rozhodnout Huňa, kterého přesně našel Klesa, ale v pádu se mu nepodařilo zakončit dle jeho představ. Přestože chyby Lengyela nedokázal využít Plašil, který poslal míč podél brankové čáry, zůstaly všechny body v Příbrami.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:1

01.10.2010 19:30

Góly: 17. Jan Rezek (pen.)

Pod novým trenérem předvedla Slavia zlepšený výkon, který ale znovu nestačil ani na jednu přesnou trefu. Rezkova penalta tak rozhodla o desátém vítězství za sebou v podání Plzně.

Úvodní minuty slibovaly mnohé, a to překvapivě především ze strany domácích. Plzeňští se ale s tempem rychle srovnali a hru brzy vyrovnali. Bohužel po proměněném pokutovém kopu hrála prim agresivita na obou stranách. Po změně stran držela míč hlavně Slavia, ale hosté nechali svému soupeři pouze jedinou vyloženou šanci.

Ve třetí minutě zadunělo břevno, když po rohu Belaida střílel bez přípravy osamocený Kisel. Odraženého balónu se zmocnili domácí a Milan Černý z dálky jen těsně přestřelil. A tak se po sedmnácti minutách hry dostali do vedení Západočeši.

Míč propadl obranou do vápna a Rezek se nechal chytře faulovat Zlámalem. Střelou z penalty pak poslal slávistického brankáře na druhou stranu. Tím po fotbalové stránce první poločas skončil. Za zmínku tak stojí brejk hostů čtyři minuty před koncem, při kterém Zlámal musel krotit Rezkův centr nadvakrát těsně před dobíhajícím protihráčem.

Bylo jasné, že ve druhém poločasu bude hlavním menu snaha slávistických hráčů vyrovnat. Blízko k tomu měl krátce před hodinou hry Hubáček, který po odvráceném centru pálil z half-voleje z dvaadvaceti metrů jen decimetry nad břevno.

Zatímco Pražané dopláceli na nepřesné finální přihrávky, hosté mohli kolem 70. minuty rozhodnout díky dvěma dobrým balónům do vápna. Poprvé nevyužil Horváthovu příhru Rezek, který místo střely volil zbytečnou přihrávku, ta na Střihavku neprošla. Brzy poté nespadl přes jasné držení Jiráček, ale jeho střela postrádala důraz i přesnost.

Deset minut před koncem našel chytrým lobem do vápna Kisel Vyhnala, který doplatil na svou nezkušenost a zbrklou střelou vysoko přestřelil. Pavlík tak musel vyrážet až Jandovu střelu zpoza vápna. Když Kisel v nastaveném čase z přímého kopu přestřelil a závar ve vápně skončil tečovanou střelou těsně vedle, stalo se nejzajímavějším momentem závěru pyrotechnická vsuvka hostujících fanoušků.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň11101029:731
2.Sparta Praha1171318:722
3.Sigma Olomouc1154219:719
4.FK Mladá Boleslav1154218:1219
5.FK Teplice1153314:1318
6.1. FC Slovácko1151514:1316
7.FK Jablonec1142514:1314
8.Slovan Liberec1134414:1513
9.FC Hradec Králové1134410:1313
10.1. FK Příbram113356:912
11.Baník Ostrava1133510:1512
12.České Budějovice112638:1312
13.Bohemians 19051124511:1510
14.Slavia Praha1124510:1610
15.FK Ústí nad Labem112459:2210
16.Zbrojovka Brno1130811:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (574)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Honza Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

těšim se, až bude internet plný pyra z dílny pilsfans a o samotném fotbale budou max. dvě věty

Reagovat
smazaný uživatel

slavia byla lepší. plzeň dala o gól víc ...co víc chceš dodávat? a divil jsem se už v budějkách a divím se znovu - výjezdáři snad ani nemůžou tý plzni fandit, takhle je zbytečně obírat o peníze, když vedete a není důvod být nasratej...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Plzeň už si pojistila záchranu, takže teď už může zbytek zápasů prodat

Reagovat
smazaný uživatel

vrba chce ještě 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

2. liga volá

Reagovat
smazaný uživatel

docela velkej vklad, ale i tak gratuluji k výhře

Reagovat
Liquid

dík a to sem ortodoxní slavista, ale prostě bez útočníků to nejde, nechápu to chválu na Slavii, oceňuji nasazení, ale opět po vápno, kolik měla Slavia tutovek, Kisel, Vyhnal, to je celý, sice Plzeň taky neměla moc šancí, ale takhlec hrát nejde, to si prostě většina týmů pohlídá a rány Hubáčka z 25 metrů brankou moc nezavání

Reagovat
salami

byl to dobrej výkon, tutovky dejme tomu 2, ale dalších deset "možností", proti týmu kterej válcuje s přehledem celou ligu slušný, navíc oproti tomu jak všichni tvrdili, že s Petroušem se to jako mávnutim kouzelnýho proutku nezmění, se to podle mě stalo, takhle letos ani na jaře neodehráli ani jeden zápas. Ještě k utočníkům, chtělo by to jednoho přivést, ale Hora nebo Vyhnal, když budu mít důvěru, tak se aspon jeden z nich rozestřílí, rotdíl oproti hře s Jarolímem je, že se vymlouval na to, že nemá utočníky, ale zbytek týmu hrál taky hov..., zatimco ted hraje dobře aspon ten zbytek.

Reagovat
Liquid

ale víš co, chtěl sem tam Dembeleho, Belaida a oba zahráli slušně, Janda v pozici beka mě rozesmál, s týmem co by víc útočil by to byl problém, ale Plzeň se už moc dopředu nehnala, prostě Tijanymu věřím, a asi mu věří i víc Petrouš než Jarolím a to je dobře

Reagovat
salami

Dembele nic moc, ale Belaid výbornej, kvuli němu jsem tam vždycky chodil, zajímavý že pod jinym trenerem ho zas fotbal baví a nevadí mu běhat.K tomu Jandovi, taky se mi to moc nezdálo, ale v druhý puli jeden z nejlepších neli nejlepší na hřišti a moc týmů co utočej víc jak plzen v lize neni, takže vlastně v pohodě na naprostou většinu zápasů, vždyt Krajčík byl v bránění taky hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

válec,neskutečnej válec.A taky pražákobijci

Reagovat
smazaný uživatel

Online na Sport.cz : zvlastni pochvalu si zaslouzi konstrukter plotu ktery odola 3minutovemu snazeni fanousku o jeho prolomeni

Reagovat
smazaný uživatel

Slávii citelně chybí SCHOPNÝ útočník!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slávii momentálně nic nechybí, naopak hraje perfektně

Reagovat
centos

Neměli pouštět Šenkeříka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těm hlavně chybí Hloušek

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen ?? neskutečný smekám!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

BvP a SvP

Reagovat
smazaný uživatel

za to pyro

Reagovat
smazaný uživatel

(kromě toho na hřišti, kvůli tomu s tím jsou problémy )

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jo. Ale nás policajti mlátili i když sme to měli v sektoru a na hřiště to nešlo, neuděláš nic

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ikdyž známej na hokeji dostal za to, že je z Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? Takže dementi z řad security už jsou i na hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

už dýl, tohle bylo ve Varech ještě v plech areně...

Reagovat
smazaný uživatel

teď, co je nutné zlo, jestli nasypaná Security či ACAB

Reagovat
smazaný uživatel

anebo zmagoření fans...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, že on ti nějakej ultras fanoušek sbalil či přetáhl ženskou?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no, po zápase si prej slávisti počkali na plzeňáky a házeli na ně šutry, flašky a světlice...

...a "pomáhat a chránit" zůstali bez reakce, tak kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejný jako proti tomu Besiktasi. Taky někdo házel nějakou tu petardu na hřiště. Zbytečně. Za to ty race byly fajn .

Reagovat
smazaný uživatel

(kromě toho na hřišti, kvůli tomu s tím jsou problémy )

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nejsi ty náhodou ten Plzeňák, co na Letný proti Besiktasi odpaloval pyro nad kotlem a pak se na něj sbíhali pořadatelé jak supi?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne na Besiktasi jsem byl, byl jsem dole v kotli a ani nevim, že nahoře bylo pyro... akorát jsem dole viděl toho, kdo házel na hřiště ty dělbuchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl nějaký tvůj kamarád . No měl kliku, byl jsem tam taky jako pořadatel a řekl jsem mu, ať se ztratí v davu. Pak ho tam pořadatelé z kotle hledali. Dopadlo to naštěstí dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne... známí lidi byli buď u mne dole v kotli nebo (2) na protilehlý

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarád jako kolega z kotle. Neměli ty petardy na svědomí vaši "kámoši" z Klatov? Jsem si říkal, kde Plzeň bere tolik chuligánsky vyhlížejících týpků. Někteří vypadli zle . Jinak na ten mač jsem šel pro prachy a abych viděl Carsi v akci. No supr, ale dojem mi trošku kazil váš příliš hlučný kotel

Reagovat
smazaný uživatel

aha no, tak na to ti nemůžu odpovědět, protože na Besiktasi jsem byl poprvé v kotli Viktorky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to nic .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen=valec

Reagovat
Kepy_FCB

Objevil se tu Radárek ....

No jo Baníček začal bodovat tak se teď "srdcaři" vracejí

Reagovat
Radar

Ty si mi ale kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Radar

za sebereflexi

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
miky10

Reagovat
božský John

Za tohle Ti ten palec dát musim

Reagovat
goodbay

Tak z tohohle náskoku už opravdu nemám dobrý pocit. Každej říká, je do konce 19 kol. Ale tohle už je síla. Kdo měl naposledy takovej náskok. Ted už to bude hodně těžký ji dotahovat.

Reagovat
homeles8

tady už je jasnej titul, tak se jdi ožrat ať se toho nedobrýho pocitu zbavíš

Reagovat
goodbay

Ne to nemá smysl, další den bych na to myslel stejně. Ale naděje umírá poslední

Reagovat
homeles8

ježiš, tak si najdi jinou zábavu než fotbal

Reagovat
goodbay

vždyt jo, mám práci a školu, takže fotbal je jen takové zpestření

Reagovat
homeles8

tak třeba hokej

Reagovat
goodbay

ten ne, ten mi pomalu přestává bavit, já se fotbalu jen tak nevzdám

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý

houmí tu ze startu hned zase spamuje,ale typka mažete,hmmm...

Tipnu si,že osmička o Budějicích neví to co typek o Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

On něco ví o Spartě? Se mi zdá, že furt vaří z vody a píše totální nesmysly. To i já vím o Spartě víc než Typek a to jí ze srdce nenávidím

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si to,ale budiž.Rozhodně vyjmenuje základ,což asi 8 nedá

Reagovat
homeles8

za Budějce hrál Karel Poborský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

ale fakt

Reagovat
smazaný uživatel

hrál za menžestr vole

Reagovat
smazaný uživatel

a pochází z Budějovic. Pak šel Do Viktorky Žižkov, pak na Slavii a z ní do světa

Reagovat
smazaný uživatel

aj to si vygooglil

Reagovat
homeles8

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

jak víš, že typka někdo maže? že by to byl tvůj fake nick?

Jinak typek toho ví možná dost, ale nedá se s ním diskutovat. S hhomelesem je aspon zábava, typek je namachrovanej spartan, který si myslí, že spartička je nej. Radši budu ignorovat OT homelese než se prodírat žumpou, kterou tu udělá typek se spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

No namachrovanej sparťan. Mě teda spíš vadily jeho občas připosraný prognózy před zápasem. Hraje se proti Příbrami a třese se strachy o vítězství, hraje se proti tomu a tomu a opět se drží při zdi.

Reagovat
centos

Reagovat
twl

Ach jo divím se že fanoušci slávie nekřičely Petrouš ven!!jinak Sparta a olomouc ieální remíza a náskok 11b by byl ok!

Reagovat
salami

proč to měli křičet?

Reagovat
Didier Drogba

Cirkus Slávie .....sakra Zbrojovka musíme,dostanem se před Sešívky

Reagovat
twl

už dávno jsem psal že stímhle kádrem se nemužou dostat do Evropy a oni vyhodí Jarolíma....

Reagovat
salami

ježiši.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro není zločin !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ho nějaký cvok nenarve někomu přímo do chřtánu, anebo ho jiní cvoci nehodí do auta kde jsou malá děcka, případně pokud s tím nepodpálí tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o pyru na stadionu v ruce normálního Ultras :) Prostě nikdy nevíš komu to do te ruky na stadioně dáváš...pak se píše rowdies podpalujou prahu apod..

Reagovat
smazaný uživatel

on zbytečně provokuje bo nemá nic lepšího na práci. Nemá cenu s ním řešit fans scénu.

Reagovat
smazaný uživatel

No proto to chce mít aspoň trochu přehled, kdo to pyro do rukou dostane. Já proti pyru nic nemám, naopak je podle mě super, ale když se k tomu dostane nějakej idiot, co to hodí na hřiště nebo po fanoušcích soupeře, tak to je prostě špatně a přesně kvůli tomuto to zřejmě je zakázaný. Chtělo by to víc rozumu od některých lidí v kotlích, o hodně víc rozumu od cajtů a taky od dementů, co navrhujou takovýto zákazy a atmosféra na fotbalech by zase byla super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

Pěkně jedou...příští kolo se na ně musím kouknout jestli to vážně za něco stojí, nebo Plzeň jen kvalitativně zůstala tam kde vždycky byla a ostatní šli dolů.

Reagovat
cubinho
Reagovat
smazaný uživatel

ach...

Reagovat
cubinho

Nojo, ale jak se tak dívám, časy se až tam moc nezměnily. Jen si pozice vyměnili Baník s Plzní... A pár dalších týmu si vyměnilo ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

No nic takže Plzen má 19 kol na to aby získala 30 bodů a titul je jejich. Takže předem gratuluju

Reagovat
salami

ale houby, na jaře na ně přijde krize a všichni víme co všechno jsou schopný nedat, je třeba se furt bát o to aby je rudý smradi nedohnali, ty jsou schopný uhaluzit celý jaro výhrama 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Plzně

Jaro ještě bude hodně těžké. Aspoň máme koho dohánět

Reagovat
smazaný uživatel

10 výher v řadě nedá ani Barcelona. Kam se Barcelona hrabe na Plzeň?

Reagovat
homeles8

to dá rozum

Reagovat
Liquid

Ty si prej byl teď zavřenej? Jaký to tam je? Já tam teď už asi rok nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej support, pyro, pocet, pretlacovka o plot... Ja myslim, ze paradni vyjezd.

Reagovat
centos

To tady raději neříkej.

Reagovat
smazaný uživatel

31 bodů, to je úžasné

Reagovat
fantomas

Bod od sestupu, ach bože.

Reagovat
Liquid

to sme byli už po minulém kole.. po tomto už to bude na sestup - 15.místo a nadcházející zápas v Ústí označen jako zápas podzimu

Reagovat
fantomas

Reagovat
salami

nechápu jak můžou na idnesu napsat, že Zlámal premieru pokazil, fakt by mě zajkímalo jak

Reagovat
smazaný uživatel

zavinil penaltu?

Reagovat
salami

pravda, měl nechat Rezka běžet, určitě by tu prázdnou bránu netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

od čeho má brankář ruce? mohl skočit po balonu a strhnout ho rukama, to by vypadalo už více nešťastně

...jinak prázdná brána bejt nemohla, jinak by Zlámal musel vidět červenou kartu, on ale nedostal ani tu žlutou...

...navíc, Rezek by tu bránu opravdu netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci pyro na stadionech, ale jen v rukou normálních Ultras, kteří prostě nenechaj jedno dvě paka hodit dýmovnice nebo světlice na pažit. Třeba trevor dává na FB tak krásný pyra z Balkánu nebo z Polska, to je krása panečku ... nebo když vzpomenu na tehdejší pyro v Olomouci pár let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ta pyroshow, jak se rozhořela ta oblouková tribuna? To bylo moc hezký. Pyrotechnika není zločin a na stadiony patří. Ale jak říkáš, nesmí jí nějací idioti házet na plochu a měla by se na minimum omezit taková ta "nasírací" pyrotechnika (petardy, dýmovnice). Jinak se mi taky líbí oslavné pyro po vstřeleném gólu, to má úžasnou atmosféru, viz třeba gól Řepky proti Teplicím. Ale bohužel, pyru není přáno. Už i Commando Ultras 84 upustilo od používání pyrotechniky.

Reagovat
smazaný uživatel

no mně to neříkej, napiš zase dopis na ČMFS Ale souhlasím s tebou, když pyro na stadionu, tak jen do rukou Ultras, kteří vědí co a jak a ne nějakejm blbcům

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale vidíš to hodně naivně.......nikdy nezajistíš aby se to takhle realizovalo, proto je mnohem menší zlo celou tu blbost zakázat a děcka v kotli se pak mohou místo čmoudění věnovat jen normálnímu fandění, a všem to prospěje

Reagovat
smazaný uživatel

hele ale co furt tu útočíš na mně ty cype vyj....Koukni, že nejsem jedinej, kdo chce pyro na stadioně. Prospívá to atmosféře, je na to radost pohledět. Tak už si nech ty svoje rádoby chytrý připomínky a běž se někam volizovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tý tvý teorie by se měly zakázat i všechny sirky a zapalovače, protože v rukou blbců, můžou nadělat neplechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.helgepayer.com/img/news/hp24-propyro.jpg Jen taková ukázka, že pyrotechnika na fotbale podporují i hráči.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

"willi02.10.2010 09:32

hmm, no, po zápase si prej slávisti počkali na plzeňáky a házeli na ně šutry, flašky a světlice...

...a "pomáhat a chránit" zůstali bez reakce, tak kdo ví..."

Tomuhle se musím smát bo ACAB by na nás hned naběhli a mlátili by nás hlava nehlava

Reagovat
smazaný uživatel

dvojí metr na fanoušky různých klubů

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji ti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

aha,už je to u prewiev

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsou v 88. minutě zapáleny v sektoru plzeňských ohně, z nichž některé letí na hřiště a snad i do vedlejšího sektoru, emoce propukají naplno. Domácí nabíhají na plot stejně jako hosté, pokus o vylomení je ukončen na poslední chvíli, kdy už zábrana oddělující sektory visí jen na posledním kousku.........................a o tom vy ohníčkoví cvoci je především to vaše slavné pyro

Reagovat
smazaný uživatel

Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabIlitace ve Společnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, jak dlouho jsi to vymýšlel Doufám, že něco takovýho neexistuje .

Reagovat
smazaný uživatel

To je z Červeného trpaslíka, epizoda Polymorf. Je to Rimmrův nápad jak se vypořádat s mimozemskými vetřelci :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zmizel smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Na ČT nejsem moc odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, skvělej díl jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

Ale souhlasím s nim..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně myslím, že Slávisti byli nasraní na Plzeňáky, protože věděli, že díky té světlici už nevyrovnajou. Od Plzně to byla sázka na jistotu, "hodíme na hřišťu světlicu a minutu, minutu a půl se nebude hrát". Je to pěkně srabské, ale ještě si můžou plácat po ramenách jakou udělali atmosféru a jací jsou fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle by měl rozhodčí normálně nastavovat čas, navíc sme si řekli o další pokutu, takže z toho moc velkej užitek nebyl

Reagovat
centos

Proč se vyjadřuješ jen k těmto věcem?

Reagovat
Kepy_FCB

Varadi se trefil a dokonce na podzim tak to jdu vyvěsit vlajky!!! jinak druhá půle

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to ale trefil. Se nedostanem do lepšího zakončení. Jen běháme a to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník MISTR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chválím tvůj optimismus, ale já bych řekl, že jsme pouze spáchali další výhru. Je trestuhodné hrát s takovou koncovkou. Slovácko byl vždycky tým středu tabulky a ted 3/4 utkání v deseti odehráli vyrovnanou partii. HNUS Nejsme sparta a tak se klidně mohlo stát, že by tu ruku rozhodčí nepískl. Takže co bys psal potom? Já doufám, že po téhle zpackané sezoně ten náš kre - ten nikoho neprodá (tři nejllepší jako obyvykle ) a začne se pracovat....

Reagovat
Kepy_FCB

Ty chceš pracovat s materiálem typu Zeher , Šenkeřík, Varadi , Pilík ,...

Reagovat
smazaný uživatel

A co asi zbývá když ten ču... nejlepší hráče prodal? Navíc takový MAgera dodnes není zapalcen ani korunou.

Reagovat
Kepy_FCB

Markovič, Kraut , další mladí a za prodej odpadu taky něco kápne...

Reagovat
smazaný uživatel

Pilík ... nechápu, že takový hráč se může živit fotbalem Samosebou je mladý, ale aby dostával tolik prostoru a hovno udělal je k neuvěření. Naštěstí poslední zápasy nehraje v základu, tak alespoň tak

Reagovat
Kepy_FCB

Jo kdyby to byla jediná kreatůra karikatůry fotbalisty v našem kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, myslel jsem to s nadsázkou Ale myslím si, že baníku pomůže podzim a nákup nových hráčů...

Reagovat
C-M@ster

Ted jeste musi Usti a Zbrojovka vyhrat a Slavka hura na posledni misto.

Reagovat
Kepy_FCB

Slávinka poslední být ZATÍM nemůže

Reagovat
C-M@ster

???

Reagovat
Kepy_FCB

Ústí na Baumitu nebude bodovat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale může...

Reagovat
Kepy_FCB

No už se na tu tabulku dívá lépe

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Přepište dějiny jsme ve finále, jsme ve finááálééé!!!

Ale bělorusky byly sexy ne jak ty naše kobyly (neplatí pro Vítečkovou)...

Reagovat
Shevchenko

Trošku brzo ne?

Reagovat
Kepy_FCB

dežaví

Reagovat
-Kopy-

Yeeeeeeeeeeeeees, Vítečková rozdílový player !

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám udělají radost jako hokejsté

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i Večeřová ujde....

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

nejhezčí je Markéta Mokrošová

Reagovat
$dolar$

Elhotova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pyčooo!!!!!

při troše štěstí se kolem 26.kola dostaneme na 1.místo

Reagovat
smazaný uživatel

hola hola hola, druha liga vola!

http://www.youtube.com/watch?v=X1SJZ6Z-9J0

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako bájný Fenix vstal z popela tak i Baník se začíná prodírat zpět na výsluní naší tragické ligy Ale prý nás Slovácko přehrávalo a měli sme co dělat, to je zas na pováženou a ty vole, Varadi dal góla? Btw, kolik bylo lidí na Bazalech a co Fanaticos, byli jako doma?

Reagovat
smazaný uživatel

A co ze ty jsi akurat tady?

Reagovat
smazaný uživatel

bo chřipka, bo neschopenka, bo mi jde o prachy..

Reagovat
centos

Pražák.

Reagovat
smazaný uživatel

vandrák jak cyp, jen to řekni !! :)

Reagovat
centos

Pražák.

Reagovat
smazaný uživatel

pojď na pivo :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec dem s Kubysem

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

bo chřipka, bo neschopenka? ;-)

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, "protože neschopenka, protože peníze".. :)

Reagovat
centos

Spíš že jdeš chlastat.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom 9 piv padlo, nic velkýho, po dlouhé době sem jel domů střízliv a aspoň sem se vysmál v nočním buse holkám, které usnuly, bus zabrzdil a oni se skoro zabily o protější sedačky

Reagovat
centos

A ta tvoje včerejší sms mi rozbila mobil.

Reagovat
smazaný uživatel

moje sms mají neobyčejnou moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jdete alespoň na Radegasta

Reagovat
smazaný uživatel

pijem tu tu staropramen

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceš poradit jediný podnik v PR (když nepočítám okraj PR), kde čepují Radegast, tak si napiš

Reagovat
smazaný uživatel

právě že nikde, sme včera s Kubysem hledali a našli sme velké...

Reagovat
smazaný uživatel

Kubys mi psal taky, jestli neprijdu, ale SMS ve ctvrt na jedenenact je uz fakt z kategorie pozdnich..

Reagovat
smazaný uživatel

vím, já mu řekl, ať ti napíše

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ja se v tuhle dobu dival na TV a k mobilu se dostal az kolem ctvrt na jedny, kdy jsem sel spat, proto jsem uz (jak jiste chapes) nedorazil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyžtak se můžem všichni někde sejít bo přeci vládci Prahy, vládci Prahy z Ostravy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

true, true

Reagovat
smazaný uživatel

Však řekl, pražák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přehrávalo bych ani neřekl, ale soupeř to byl dobrý. Na to že hráli skoro celý zápas v 10, tak to nešlo ani poznat. Diváku bylo 4100 cca., ale fandilo se skvěle (co do počtu diváku myslím, ale píšu to jako fanoušek z TV). Jinak Varadimu jsem dnes ten gól přál, už ho potřeboval jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

ta liga se stává čím dál víc zamotanější........dpč jak tým co skončí na 3. místě druhou sezonu hraje tak na ho...... jinak jsem pro aby nás reprezentovali kluby s útočným pojetím sigma plzen sparta v EL taky pěknej fotbal jen nechápu proč tohle nepředvedli v LM :(

Reagovat
twerp

Kdyby dneska vyhrála Sparta proti Slovácku dva jedna, tak je tu nablito, jak rozhodčí píská pro Spartu, jak to Sparta vyhaluzila a nakonec jako třešnička na dortu by se vytáhla komunistická minulost a namyšlenost fanoušků...

Každopádně sem rád, že se Baník pomalu zvedá i když by se mohl zachránit až v posledním kole.

Reagovat
Shevchenko

No jo Spartičku nikdo nemá rád.

Reagovat
twerp

od tebe bych čekal něco rejpavějšího

Reagovat
homeles8

200. pro Dynamo Budějce

Reagovat
smazaný uživatel

p94a p94a p94a banik je pica p;94a p94a banik je p9ca p9ac p9ca p9ca banmikkk pe p9ca p9ca p9ca benik je p9ca p9ca p9ca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dneska jasně horší a nezasloužená výhra, tak to je, my v 10 supr výkon, kluci si zaslouží i přes prohru obří pochvalu! Fanaticos asi 170 kusů a dobrý support, domácí nevím, neslyšel sem je

Reagovat
smazaný uživatel

se mi zdá, že ses něčemu naučil od Slávistů Tak sme vyhráli i když sme byli horší, měli sme konečně to zkurvené štěstí (ano, chápu, že je to vulgarismus ale sem to sedí). To štěstí, co nám třeba chybělo proti Teplicím a co ty víš, třeba se nám to zase někdy vymstí, někdy budem lepší a prohrajem ale tohle brečení mi zrovna od tebe docela mrzí...

Reagovat
smazaný uživatel

jj šak v pohodě, dyť já nenapsal nic uplakaného, jenom že jsme byli jasně lepší, za čím si stojím, protože tak to bylo. takto jsem neviděl hrát v 10 lidech žádný jiný tým

Reagovat
smazaný uživatel

"Baník dneska jasně horší a nezasloužená výhra, tak to je" - tak tímto jsi hodně přestřelil..zbytek ok

Reagovat
twl

NEChci po sezoně jesi vyhrajem titul Vidět ten Výprodej......Petržela,Rajtoral,Horvát chce do Rakouska,Lecjaks podle mě zustane v Andrlechtu BAkoš podle mě nějaká rakouská ligy nebo druhá liga to samé Rezek spíš nějaká dobrá ligy druha třetí ,Kolář druhá Anglická a To nám zbyde alespoň obrana,která je podle mě duležitým článkem i když Rajtoral a Limba taky pryč ale zase budeme mít hodně Milionu....Dostalo by mně kdyby jsme nekoupily nikoho a pak jsme šli s odchovanci do Ligy mistrů

Reagovat
Kepy_FCB

basileos měli ste nějaké choreo včera?

Jinak jen tak mě napadlo co kdyby jste někdy udělali komplet výjezd v krojích (včetně bab) byl by to original styl....

Reagovat
smazaný uživatel

měli sme enom 12 obouručních mávaček a 20 vlajek + jedna 12metrová, choreo ne. a v krojích už sme byli doma, ale výjezd, to by bylo zajímavé

Reagovat
Kepy_FCB

a máte je tam všichni ty kroje v UH nebo jen na okolních vesnicích?

Reagovat
smazaný uživatel

všichni asi zdaleka ne, takový kroj stojí něco kolem 30 000, ženský kroj klidně 80 000, čili to neni prdel. valím na hokej do Zlína.

Reagovat
Kepy_FCB

takže Zlín je rival jen ve fotbale?

Reagovat
AjaxFans

Jak pro koho,není to pravidlo.V hokeji pro mě Vsetín

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že sposta lidí nemá proti Zlínu v hokeji nic, stejně jako spousta hokejových fanoušků Zlína jezdí na Slovácko, znám osobně 10

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někde na netu ty svoje obouručky vyfocený?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/ 12__Sezona_10_11/2010_10_02_Banik_Slovacko_2_1/IMG_0157.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadají špatně. Mmch. vůbec nevím, kam se poděli obouručky sparťanských ultras. Vím jen, že jednu jim ukradli sešívky a jedna shořela (a zrovna taková pěkna acabovská ). Je to škoda, byli docela pěkný a vždy to dodalo kotli ten správný efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

že to měl zase na starost Zunny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám páru A co vlastně chachaři, mají nějaké obouručky? Nějak si je u vás nevybavuju. Mě se tyhle vlajky moc líbí, ve spojení s mávačkama a šálama to působí impozantně. Třeba proti Dinamu Záhřeb nebyl kotel Sparty kdovíjak početný (to byl ještě na horním ochozu), ale díky obouručkám vypadal velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

máme pouze klasické vlajky a k tomu používáme šály. A jako všude možně, tak i u nás se kradou vlajky z kotle ale pár zlodějů už se podařilo chytnou a dostali co proto. Jinak, taky se mi líbí ty obroučkové, když jsou dobře vypracovaný, je tam nějaký ten barevný podklad či animace, tak to je dobré

Reagovat
smazaný uživatel

"Super Tom".. Ale dobré jsou ty, jak animačně útočí na největší rivaly, ať už na Vršovické sestry, tak na nás

Reagovat
smazaný uživatel

no ale na Slovan nemáte, to je bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si je dělají ručně. Taky se v Edenu jednou prezentovali choreem, kterým si rýpli do slávistů, že oni si vlajky nechávají udělat. Jinak ty sparťanské obouručky jsou vlastně motivy z jedné série samolepek. Až na Super Toma.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezký fotky a ty jejich obouručky jsou taky fajn. Ultras Rapidu Vídeň jsou hodně kvalitní, rád se na youtube koukám na jejich support . Líbí se mi jak slaví gól, stejně to u nás dělají slávisti a snad i slovaňáci. Líbilo by se mi to na Spartě, ale když už to mají jiní... nevím jestli by to bylo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Turci si jinak odvezli pár šál Rapidu Pak hecovali rakušáky ale nakonec tam naběhli ACAB

Reagovat
stas87

pocuj jel by si 16 decembra do salzburgu na lech?nasiel som zopar spojov z cb do linz a z linzu do salzburgu...

Reagovat
smazaný uživatel

nepustí mně z práce, jinak bych jel do Athen na Zenit. Ale tady je jeden uživatel, bydlí přímo v Salcburku a měl by lístek.

Reagovat
stas87

aha a neznas niekoho odtial ci z prahy kto by siel?samotnemu sa mi nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

hele zkus Basileose, jestli by jel

Reagovat
Kepy_FCB

very nice (girls)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obouručky třeba tady, ted nám přibyli eště nějaké nové. http://rumiska.rajce.idnes.cz/FCS_-_Slavia_Praha_24.9.2010/

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě bych měl otázku , jak jste přišli (proč zrovna) na toho Garfielda jako symbol ultras? Mi se nezdá tlustý líný kocour jako to pravé...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se na to chtěl zeptat. Na choreografiích se taky často objevoval, ne? Někdo to na internetu trefně přirovnal ke slávistické simpsonovské nudě.

Reagovat
Kepy_FCB

I na vlajkách a asi nálepkách.

A k těm Simponům to je téma co by rozjhodně být nudné nemělo že slávisté z toho nudu za ty léta udělali je bohužel pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, třeba družební vlajka s Gornikem je moc hezká, ta s Millhousem a Bartem. Na druhou stranu choreo při jednom derby, kde byla Maggie a nějaký zcestný nápis - nuda. Sice dobře provedené, ale nic neříkající.

Reagovat
AjaxFans

Od Ruchu Chorzov Vznik nevím,ale prý měl být i maskot,ale nějak to ztroskotalo na autorských právech.

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče, já taky nevím, proč máme Garfielda. Ale ano máme ho aj na nálepkách třeba, ale historii vzniku ti nepovím, protože to fakt nevím

Reagovat
Liquid

Brno jednou nohou ve 2.lize

Reagovat
twerp

Ale vůbec... prostě se nedaří... potřebujou nový impuls nějaké nakopnutí a pak pojedou.

Reagovat
Liquid

Co je má víc nakopnout než neškodný Hradec doma?

Reagovat
soukup

nevím co je na Hradci neškodnýho, kor když sme prohráli i s mnohem neškodnějším Ústím

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že už to taky bereš s úsměvem to, co se u vás děje.

Reagovat
soukup

tak mám se kvůli tomu trápit, když to stejně neovlivním? já si myslím, že to stejně nějak ukopem, ale když sestoupíme, tak by se aspoň v klubu udělal pořádek, Pros by to prodal (teda pokud to neudělá ještě do konce týhle sezóny), byl by čas zapracovat hráče z dorostu...

Reagovat
smazaný uživatel

no, jde o to, že já měl taky srandu z toho, v jakým marasu je Baník a každej mi to dával tady sežrat, že sem alibista a že by mi to bejt jedno nemělo, na tohle narážím. Však je to správné, brečet kvůli tomu nebudem, je to k smíchu

Reagovat
soukup

navíc když to oba ukopou, ty týmy sou v prdeli hlavně psychicky, ne že by ti hráči byli špatní

Reagovat
Didier Drogba

Brno oběma nohama ve druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by to bylo skutečně lepší. Dnes bych raději dostal přes hubu, než vidět to trápení.

Reagovat
soukup

to bys mohl říct o každým od Příbrami dolů

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, já myslel, že si Brno taky už přestane dělat prdel a začne makat. Ale jak vidím, je to čím dál větší maras

Reagovat
smazaný uživatel

Luuuuuukáš Haaaartig!!!

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=6-srjXvMnII

Dnešek Opava B - Baník B

Ať mají místní moralisté co řešit.

Reagovat
AjaxFans

To se dalo čekat,chvílu to vypadalo jak čárkový kód to video

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc kvalita, na Primě ve zprávách měli lepší video

Reagovat
mickey mouse

byli jste tam někdo?

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
božský John

Heuréka

Reagovat
C-M@ster

To je ostuda. Takhle ocividny protezovani Sparty tu nebylo ani za Kostala

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
smazaný uživatel

těch 28 odpískaných faulů je tvrdé protěžování:-)

Reagovat
goodbay

Jasně rozhodčí protěžoval Spartu, proto jim nuznal regulérní gol, nepísk 1. ruku Rossiho ve vápně. Co neuznal tak zásadního Sigmě, když ta Sparta je tak protěžovanej klub?? Njn prohra bolí, ale tohle je hodně blbej argument po dnešním zápase.

Reagovat
One-Real

Olomouckým se odpustí penaltička a oni si ještě stěžují?

Reagovat
C-M@ster

Odpusti myslis to, ze Repka hraje rukou a hraje se dal?

To teda Olomouci pomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co tady meleš

Reagovat
One-Real

Olomoučtí taky hráli rukou a nepískal nic, ten neuznanej regulérní gol je víc, takže nevim o čem mluvíš..

Reagovat
homeles8

běž nakupovat !

Reagovat
One-Real

Ježiš tys tady chyběl, zase tady bliješ příspěvky úplně mimo a pak se divíš, že si lidi myslej, že si kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych ho přitom. Ten nic dobrýho stejně nevyplodí.

Reagovat
smazaný uživatel

mě někdo maže příspěvky minutu po odeslání to asi nějaký slavista psychicky neusla výhru Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

spíš už ví, že tvé příspěvky jsou tady k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra Sparty. Není o čem. Je to sice krutý pro Olomouc, hráli dobře. Sparta měla více šancí a kdyby proměnila některou svou šanci v průběhu zápasu, tak to taky vypadalo jinak. Dobře Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouzene vitezstvi, Olomouc vlastne za cely zapas nemela (jako domaci!!!) ani jednu sanci, tu posledni Rossiho po evidentnim faulu na Vacka nepocitam, kdezto my jsme meli 4-5 golovek, naprosto skvely vykon z nasi strany. Opravdu nechapu olomoucke fanousky. Jednu penaltu jim jeste odpusti, neskutecne filmovani jim taky piskal a jim se to proste nelibi doufam ze disciplinarka bude konecne konat sve a za ten konec zavre sigme stadion nemluve o strkani do rozhodciho pri te penalte...

Skvely vykon, skvele tri body, Sparta Forever

Reagovat
doNny

zavřít stadion . po zápase SFC-FCB byly 2 zápasy, a za tohle chceš uzavřít stadion? Tohle házení je vcelku "běžné", krom pokut nic nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

no hazeni predmetu na hrace jsem uz dlouho nevidel a podle me je to jasne zasene v disciplinarnim radu

Reagovat
doNny

já třeba vidím i házení předmětů i na rozhodčího, sice to v dis.řádu, ale krom pokut to fakt nic jiného nebude..

Reagovat
stas87

kolko ten sasek vobec nastavoval?nechal trestnak potom roh a srabacky to ukoncil minimalne minutu a pol mohli este hrat....uzatvorenie ihriska by bolo v priapde ze by divaci vbehli na ihrisko a ohrozovali hracov ci rozhodcu nie za to ze nahadzu zopar kelimkov na ihrisko to uz by i mohol vedet...

Reagovat
smazaný uživatel

nie na ihrisko, ale na naseho hrace a to je krapet rozdil

Reagovat
stas87

dobre za to je max pokuta + pokuta pre usporiadatelov ale nie uzatvorenie ihriska

Reagovat
soukup

nastavoval tolik kolik ohlásil - 2 minuty, akorát se to místo 0-2 hrálo 2-4, když se předtím házelo kelímkama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A Spartě mastnou pokutu za pyro, jsi zapomněl dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

tož to běž

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sparta 4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta FOREWER tak a ted uz jenom utok na plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta a dobrý 3 body z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si,že to byla jasná penalta. Kdyby tou rukou nehrál,nebyl by u míče žádnej Spartan a ani Rossi tim nezískal výhodu. Hodně přísně nařízená po tom,jak pískal celej ten zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je zodpovědnej za svoje ruce a u těla nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkam že byla u těla. Říkam,že tou rukou nezískal výhodu...A písknout to 90. minutě je docela divný,když tam Wifriedovi nepísknul v průběhu zápasu ruky dvě...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže ruka by se měla písknout podle toho, kolik ukazuje časomíra, jo? Takže 85+ už ruky nepískat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,to ne. Když Spartanům nepískne dvě ruce v průběhu zápasu (minimálně jednou tim získal Bony výhodu),tak at nepíská ani tuhle v 90...

Reagovat
smazaný uživatel

incredible, opravdu incredible co jsou cesi schopni vymyslet jen proto, ze Sparta vyhrala...rict ze se penalta nemela piskat jen proto ze byla 90. minuta, nebo ze tou evidentni rukou neziskal zadnou vyhodu, to je opravdu kumst

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty fotbalisty Olmíku bych chápal, koho by nenaštvalo odpískat pencli v 90. minutě za stavu 0:0? I když ruka jasná, o tom žádná. Kdo nehraje fotbal, tak ty emoce fotbalistů Olomouce nepochopí.

Reagovat
doNny

..a co teprve emoce fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

tak po tomto prohlášení, kolik tipuješ příspěvků?

Reagovat
doNny

čekám maximálně od klitorise , přeci jen "hádky" mezi antitribuňáky x popcorňáky probíhají co týden po kole

Reagovat
smazaný uživatel

no, koukám, že z toho začíná bejt takovej kolorit. Ale aspoň řešíme normální věci a neurážíme se tu jak děcka na pískovišti

Reagovat
doNny

.. no i když pár internetových fighterů tu už bylo . Taky si rád zde normálně pokecám , zejména o tom "našem"

Reagovat
smazaný uživatel

jebat Opavu myslíš?

Reagovat
doNny

ááá ty si nedáš pokoj . Jinak už jsi viděl report našich na hools.cz? Ty počty jsem trošku neodhal. Taky, kdo měl vidět ty další lidi, když ten had byl široký jak..

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, četl jak váš pohled na "věc", tak náš plus sem našel celkem fajn videa.

http://www.youtube.com/watch?v=lZ1JWB0wwfI

Reagovat
doNny

jojo, tohle jsem už viděl . Jinak něco málo je tady http://opavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/fotbalovi-fanousci-se-poprali-u-stadionu-20101004.html .. zejména 2 názory občanů jsou dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemáme hlášena žádná zranění,“ .... Ty kráááso, ty vyjádření jsou krutý To snad museli bejt nějací důchodci, ne?

Reagovat
mickey mouse

kde je ten váš? ten by mě docela zajímal

Reagovat
smazaný uživatel

je tam, koukni nalevo, v tom souhrnu

Reagovat
mickey mouse

jo aha už to vidím... jinak ty jsi tam byl?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, nebyl. Chystám se až do Budějovic

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

zbiješ ho tam ?

Reagovat
homeles8

ne, půjdu s nim na pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Malý olomoucký člověk dštící urážky po celý zápas má po srandě To byl fakt buranov, že to svět neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

zasloužené vítěství !!! Jooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

předběžne 300. sparťanů 300. pro spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak dnes je vidět, jak vznikají legendy "O protěžování".

Sudí foukne jednoznačnou pentli a pár ichtylů, co to neviděli, tady blejí a blejí.

Reagovat
homeles8

a

Reagovat
smazaný uživatel

Taky te z celeho srdce miluji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne, naproto presne receno zvlast me opravdu zarazi ze se rozciluji ti, kterym nebyla odpiskana jasna penalta jeste pred tim a pisknutych tolik nafilmovanych padu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas velikou pravdu, ale byly to ale nervy ...Sparte Cest...To me vzdy pobavi,lidicky pesticky nahoru a prazskee kurvy...hehe Sparta Praha Ole

Reagovat
rufus

Tak ona Sparta ve svý podstatě nikdy nebyla protěžovaná, od toho tu byla Dukla.

I když přiznávám, že oproti Slavii byla zvýhodňovaná, tak nechápu odkud se neustále berou řeči o protěžování.

Reagovat
smazaný uživatel

je to přesně tak, jak teď vidíš. Jsou lidi, co si chtějí jen na někom vylít zlost a je jim jedno, kde je pravda.

Když se těch přispěvatelů, kteří tady píší o protěžování zeptáš, co tím myslí a jestli zažiíli nebo opravdu viděli, o čem píší, tak 95 % ti odpoví, že ne, ale že slyšeli své ... Samozřejmě to slyšeli v hospodě nebo tak ...

Reagovat
rufus

Nechápu, že je tolik jedinců, co má tohle zapotřebí. Ale tady je vidět, jak je Sparťanský úspěchy žerou a to je jedině dobře.

Asi potřebují to, co Sparta dokázala jakkoliv shodit a řeči o protěžování jsou hrozně jednoduchý, tady se dá spolíhat, že o tom nikdo stejně nic nebude vědět. Akorát se sebe pak dělají šašky.. Ale co, když jsme králové, tak šašky potřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typicti buran fans, fakt se muzu smat ...jednou za deset let jich tam tolik prijde a celej zapas jenom nadavaj, pak vidis ty slintajici vepri xichty v teplakach jak hazou buraky na hriste, big up sigma

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsi to těm buranům fakt natřel

Reagovat
smazaný uživatel

nikomu sem nic natirat nechtel, hlavne po tom co sem videl, asi ani nebylo potreba, taze sundej klavesnici z ucebnice biologie a pokracuj

Reagovat
smazaný uživatel

mne už učebnice nezajímají, já jsem takový hloupý vidlák

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

škoda, že si byl myšlením málo obdařen

Reagovat
smazaný uživatel

ouch!

Reagovat
smazaný uživatel

pockej donny? i know u, jsem rad, ze taky nekdy prekliknes z FM a hodis nakej koment i pod real fotbal

Reagovat
doNny

sakra, a tvůj nick? Jinak můj postoj k těmhle věcem asi znáš, takže já se nezměním no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

A ty jsi jistě nádhernej geloušek co by se stím póvlem nikdy ani nebavil co? A jak své moudré komentáře krásně doplňuješ cool angličtinou...wow!! Thumbs Up!!!

Reagovat
božský John

Tak jsem myslel,že Drábek zas kouzlil, ale pentle jasná, nedá se nic dělat...

Reagovat
božský John

Jinak Drábek neskutečně špatnej ....úplně zkazil zápas...

Reagovat
shitcool

Reagovat
-Kopy-

Co to tu zas lidi převdádíte ? Rozhodčí spíš pomohl v utkání Oloumoci než Spartě (viz regulerní gól Sparty, Pamič rozhodně nefauloval). Penalta v závěru naprosto jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to naprosto dojima, neuveritelny co jsou cesi schopny vyplodit

Reagovat
smazaný uživatel

to nejsou češi, ale hanáci a poláci

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, tyhle "keci" by sis mohl odpustit...

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se zeměpis, pak bys věděl, že Poláci tam nežijou

Reagovat
smazaný uživatel

nemusím, já ze zeměpisu maturoval za 1

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi na zvláštní škole bo bys nepsal takové blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo no, ostravske gymnazium to hold nebylo, i tak zemák je lehkej předmět všude

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jaké je Ostravské gymnázium

Reagovat
smazaný uživatel

já také ne, mám za sebou Kolínské.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je upřímně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi, Kopy, neobjektivní, co se Vale týče, tak tady jsi zabodoval

Reagovat
-Kopy-

neobjektivní ?

Reagovat
smazaný uživatel

no ...

jo, určitě neobjektivní ...

Reagovat
Shevchenko

To nic nemění na tom, že mají nehoráznou kliku. Penalta byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

kliku??nedali jsme 4 ciste golovky, neuznali nam naprosto regulerni gol...klika by byla kdyby takovouhle penaltu kopala Olomouc, ktera nemela za zapas jedinou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

v čem přesně spatřuješ tu "nehoráznou kliku"? V tom, že zazdil gólovku Kadlec? Že Bonymu vykopnul střelu z čáry Ordoš? Že Bonymu neuznal sudí vcelku jasnej gól? Nebo že sudí nefoukl už tu první pentli za první ruku Rossiho?

Reagovat
goodbay

přesné, stručné, výstižné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Sparta Praha .

Profesionální výkon, Ölmutz prakticky neškodná. Jen, tedy hlavně Kadlec, je potřeba zapracovat na koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

susí pěkně dal Ko tomu olomoučákovy.jinak dětskej kotel sigmy řádil,pořadatel tam cloumá s nějakym dědkem.

každopádně Adiaba pryč!!každej jeho útočnej výpad je faul,a v obraně taky špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Divný je že Podle Zelenky byl Kadlec nejlepší. Podle mě mu dneska nešlo vůbec nic. Přihrávky i střely zazdil. Aspoň že dobře bránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší byl Vacek

Reagovat
goodbay

Mě se líbil Pamič a ve druhým poločase se herně zlepšil Bony a Kucka a oba byli nebezpečný. Vacek mi spíš trochu zklamal. Dnes mu to úplně nevyšlo, bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

No, fans z Olomouce nic moc ale Sparta tomu taky nepřidala té atmosféře, až mně bolela skoro hlava, jak se furt opakovali jedny a ty samé pokřiky. Nemáte se tady co urážet bo to je prašť jak uhoď.

Reagovat
smazaný uživatel

To vis, kazdej nemuze bejt tak skvelej jako vy, nejlepsi fans v evrope

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš Kolejorz? Jo, ti jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Počkal bych si, jestli se objeví nějaké video na youtube . Nemyslím si, že sparťani fandili špatně. Na výjezdech se podle všeho fandí mnohem líp než na domácích zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě. Dnes mně to právě docela zklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

BRAVO SPARTA

Reagovat
smazaný uživatel

370. for sparta prague

Reagovat
smazaný uživatel

jezis klasickej spartanskej vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je dobrý

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
stas87

tohle uz je fakt ubohost....po dlhom case sparte pisknul nieco diskutabilneho a hned je ohen na streche kazdy dostane co s zasluzi....a sparta si zasluzila vyhrat sice sa mi to pise tazko ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby to alespon bylo neco diskutabilniho, ale tohle byla naprosto jasna zalezitost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň měla už 4 penalty a nikdo si toho ani nevšímá

Reagovat
centos

Reagovat
goodbay

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale řekněte - ten Kucka tam tu pentli fouknul parádně

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem cumel, ten tlak byl obrovskej a on to takhle luxusne doprostred tak se maji kopat pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

ty říkej něco o neobjektivitě

Reagovat
Josifek

Skvěle Sparta, měl jsem trochu obavy, aby jsme psychicky neupadli po poněkud nešťastné prohře v Rusku, avšak co jsem viděl sestřih, hráli jsme dobře, veřil jsem, že neprohrajeme, neboť máme o dost lepší hráče než Sigma (je rozdíl mít lepší hráče a mít lepší tým), ale poslední dobou jsme zapracovali na souhře ale i na nasazení a rodí se z nás dobrý manschaft, snad to totálně nezruší jedno přestupové období..

Reagovat
smazaný uživatel

jj a líbilo se mi, že hráči Sparty měli mít teoreticky míň sil, protože před 4mi dny z Moskvy, kde hráli nejen na fyzičku, ale hlavně na psychiku hrozně těžký utkání, ale opak byl pravdou a o ty tři body se dneska rvali až do konce a nakonec je i urvali. Fakt jsem dneska spokojenej. Dnes fakt jo

Reagovat
Josifek

S tou fyzičkou udělali borci velkej pokrok, hráči zvládají jezdit i ke konci zápasu, což bylo třeba skvěle vidět proti Palermu nebo i dnes, co jsem viděl ze sestřihu, protože víc jsem bohužel nestihl. To bude asi hodně Haškova práce, ten měl taky vždy příkladnou fýzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Bafuňáři by se měli od houslickejch učit, jak se získávaj peníze

Reagovat
Ligter

Aspoň je sranda. Málokterý klub dokáže lidi tak potěšit a tak rozohnit.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to dnes odehrála velmi dobře. Výborně zvládla defenzivu a i přechod dopředu nebyl špatnej. Olomouc nepustila prakticky do žádný větší šance. Držení míče na středu hřiště Sigmě k ničemu nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Sigma by měla být potrestána pokutou za vulgární fanoušky během celého zápasu. Tohle na stadiony nepatří! Musíme s tím bojovat, jinak na fotbal nebudou chodit lidé, kterým to vadí. Jako rodiče s dětmi, důchodci, ženy... atd... v zahraničí mají plné stadiony právě díky tomu že tam chodí na fotbal i ženy, důchodci, děti prostě všichni. ale u nás chodí jen muži od 14-50 let. Ostatních je minimum.

Reagovat
centos

tohle se ti povedlo

Reagovat
doNny

a kurva, to bodlo

Reagovat
doNny

blbé reagování je čím dál častější

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole v Okresním přeboru ted hrýly ruský bouchače SEKURITKA ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

role přesně pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

V jiném seriálu na Nově hrál zase jeden člověk z Národního odporu, v tom seriálu byl dokonce oblečen do trička od neonacistiké značky 88. Takže mě angažování sparťanské sekuritky vůbec nepřekvapuje. Jen se zeptám, byla to ta, co je u sektoru domácích, nebo ta co bývá u sektoru pro hosty?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ti nepovim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je trošku popiš, ne ? Vypadal tam někdo z nich takhle: hora svalů, kriminál mu kouká z očí, pokérovanej, holá hlava a od pohledu inženýr ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sektor pro hosty . Tento známý pán má navíc fotbalový tým, tuším že v Kolovratech a za spoluhráče má obdobně nasypané gorily. Už dva kamarádi mi říkali, že je hrozně příjemný proti nim hrát .

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem viděl tak hrál i v Ulici ruskýho bouchače,a ve filmu Smrt pedofila vězně

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle ten? Veřejný nepřítel Baníkovců

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to bylo ode mne hnusně škodolibé, ale měl jsem upřímnou radost, když v ultimátních zápasech dostal pořádně přes hubu...myslím, že to byl otřes mozku a tekla určitě krev.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomenu, co nám tehdy provedl, resp. ty jeho gorily na jaře roku 2009.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to podzim 2009? Na jaře 2009 vás přijelo asi 100, to byly zavřený kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, právě proto jaro 09, kdy nás tam bylo jen těch 100 lidí a on se chtěl vybít na normálech za tu nedělní bitku na Čimickém poli

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale na podzim vás taky mlátili, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo o tom, jak tam nechtěli pustit GKS, i když byli střízlivý, nedělali problémy, doklady v pořádku. Tak se vyběhlo tam na ochoz a začla mela

Reagovat
centos

Tam byla ochranka na spodním patře zasypána mobilním plotem, načež naběhli kosmonauti a zablokovali nám východ.

Reagovat
smazaný uživatel

Kosmonauti To je supr, kolik přezdívek mají SPJ. Kosmonauti, želvy ninja, robokopové, igráčci...zná někdo další?

Reagovat
Oxbow

Zelvy ninja jsou nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim hrdy fanoušky sparty, ktery si mysli, ze sparta vyhrala zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vyhrála

Reagovat
homeles8

ale nezaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

napsal slavista

Reagovat
homeles8

zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ty jsi měl už dávno dostat banán

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty rovnou celou přepravku a aspoň tak na rok

Reagovat
smazaný uživatel

no ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim.

Reagovat
smazaný uživatel

měli jsme aspoň 5 golových šancí Sigma měla jednu. NAvíc jsme dali regulerné gól, který sudí nepochopitelně neuznal Sigmu jsme skoro do ničeho nepustili.- Jejich tlak byl platonický.

Reagovat
Shevchenko

Ty si ale taky trochu Sparťan, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

on je všehochuť

Reagovat
smazaný uživatel

čus

Reagovat
smazaný uživatel

dělals tam fakt velkej brajgl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty jsi byl spokojen už před zápasem ne? Prostě jedno z tvých oblíbených mužstev bude bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

bereš to moc vazne, mam jen Spartu radsi jak Slavii, to je cele.

Reagovat
smazaný uživatel

11805 divaku supr....ale na hlavni tribunu uz nikdy nejdu... tam se neda ani tleskat, natož něco řict....Ale spousta vandraku, jak řikaji z oblibou ,,fans,, Baniku, kteri po koupi listku ani nevi, kde je Sever, kde je sektor H...

Reagovat
centos

Cos dělal na hlavní prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam se Spartanama spatny zkusenosti, bál jsem se jit na vychod, minule to bylo nebezpecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani jsou prasata.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky občas použiju výraz vandrák. U nás na Letný se na některé zápasy taky objevují. Nejhorší bylo, když jednou přijel trenér se svými žáčky. On v teplákovce běhal po stadionu jako idiot, překážel, stejně jako jeho svěřenci. Házel divný ksichty, pořád ty svoje špunty dirigoval, ale sektor kam má lístky nenašel. Že by se zeptal třeba pořadatelů, to ho nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

počet diváků výborný. Atmoška vcelku dobrá, ale na mě to bylo až moc vyhecované. A ten konec diváci nedali už vůbec.

Ale jo, je to takhle lepší, než prázdný ochozy na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

banicku my jsme s tebou, neopustime te

Reagovat
smazaný uživatel

Že vás to zbytečný prokování chacharů baví. Neustále poukazovat na jejich poloprázdný stadion mi přijde stejně trapné, asi jako když se do nás sparťanů strefují, že nemáme žádný chorály. Po vyhraném zápase nad Sigmou bych pochopil provokování Sigmáků a s přihmouřením oka i slávistů. Lepší se radovat z výhry, ne? Sparta Praha šampión!

Reagovat
centos

Tak ale hlavně že my máme komplex..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ta narážka o komplexech nebyla směřovaná na mě . Já na ně netrpím.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ee, to já. Tím, že poukazuju u Baníku na to, na co normálně oni poukazují u jiných mám děéééésný komplex.

Reagovat
centos

To by přece nebylo fér, kdybychom my ho měli a vy ne

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Musíme si ho rozdělit.

Reagovat
centos

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

když se tak ptáš, tak mě to fakt baví. Ať papají polívečku, co nalejvají ostatním

Reagovat
sosna

Tleskat se tam dá. A nejen to. Stačí jen nebýt posranej z lidí okolo. Dneska jsem tam poprvé v životě zažil i bitku... Jinak zápas radši nehodnotím, neviděl jsem žádný záznamy a kdybych se měl vyjádřit k tomu co jsem viděl naživo, tak to by byl hned banán jak vyšitej.

Reagovat
smazaný uživatel

ja na halvni uz nejdu NIKDY, radsi na Jih

Reagovat
sosna

Na jihu je to mrtvý jak na hlavní, dneska to šlo, ale příště tolik lidí nepřijde a bude to stát i tam za houby. Jak říkám, když jdu fandit, tak fandím. Kdyby se všichni cpali jen do Ska, tak tam se fandí a jinak nikde. Je třeba to rozdmýchávat všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, na druhou stranu mas pravdu, ze az tam nebude tolik lidi, takt am bude mrtvo. Ale zlatej Vychod si to tam pamatuju ještě na stani

Reagovat
sosna

Jj. Poprvé na Sigmě jsem byl právě na východě na stání, zrovna mač se Spartou, skončilo to tuším 1:1. Tenkrát se tam řezali Hovada Zubr se security a já skoro vůbec nečuměl na fotbal. Aspoň jsem měl nějaký zážitky z toho, ne jen nervy v prdeli jak dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma si to prohrala sama svou bojacnosti Chodit do utoku ve čtyřech lidech proti Spartě je malo. A zustavat v pěti v sesti v obraně... Sigma se bala, to je cely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt mam pravdu, a uznavam silu Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

ja si spis myslim ze to bylo velice kvalitni obranou sparty (konecne zase po case) nez nejakou obavou sigmy, navic proc by se mela sigma bat doma pred vyprodanym stadionem???

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, ale toho, že Sparta ma respekt od ,, přirody " Sigma o něj musi bojovat. Sparta jako rovná se Řepka, bez diskuze. Toho se Sigma bala, to šlo vidět, a taky, že zustavali v obraně ve vice hracich, aby nedostlai gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, Sigma má moc hezkej stadion, pěkně to tam udělali

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je škoda, že nemají obě tribuny za brankou oválné. Ten styl ala Marseille se mi líbí. Byla by to dobrá tribuna pro chorea a pyroshow.

Reagovat
smazaný uživatel

no, mají to tam správně uzavřené, jen mi ale nesedí, kde mají kotel, to by se hodilo spíš právě za branku

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně, ale víš jak by to vypadalo, kdyby tam chodilo 50, na lepší zápasy třeba 200 kotelníků?

Reagovat
smazaný uživatel

bídně Ale je dobře, že jsou v Česku takovýhle stadiony, mně se třeba líbí i ten Teplickej ale je postavenej na blbém místě, kde je minimálně využíván

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sigmáckej je docela hezkej. Třeba jabloneckej je zase vtipnej, jak mu tam chybí ta jedna tribuna a za ní jsou stromy, kopce a kdoví co ještě .

Reagovat
soukup

kdyby nebyl tak předimenzovanej a měl tribuny ze všech stran, takhle je to přehnaně velký monstrum, který jim spíš škodí na atmosféře

Reagovat
centos

Na Severu jsem byl kousek od speakera a nešel vůbec slyšet. Ta tribuna je moc strmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mohl říct, že chceš ten předchozí komentář opalcovat . Já už o tom přemýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim to trochu rozjet...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všechny,dlouho jsem tu nebyl,ale dnes si musím přidat svůj komentář.Nemyslím,že by dnes Sparta vyhrála zaslouženě,tohle bylo typicky remízové utkání ! Ovšem smekám před všemi fans(včetně mě) poněvadž taková kulisa na gambrinus ligu,to je prostě nádhera Jenomže tohle asi dnes je možné v Olmiku,nikoliv v Práglu,kde ani na slavné derby není vyprodáno to že Sparta by měla se svým rozpočtem válcovat celou ligu a ne usmolenýma gólama v posledních minutách jen někde z dálky koukat na skvělou Plzeň,to je další téma k zamyšlení (HLAVNĚ OBJEKTIVNÍHO IVOŠKA).Takže doufám že titul poputuje do Plzně,Sigmičce za atraktivní fotbal druhé místo a zbytek už je v podstatě jedno jak to dopadne.ZDAREC

Reagovat
homeles8

akorát ať Dynamo nespadne, jinak je to jedno (a nesmim opomenout Baníček ten jede příští rok na LM )

Reagovat
smazaný uživatel

Od první minuty se sprostě nadává opravdu jen v zakomplexované Olomouci. Navíc bez příčiny.

Reagovat
smazaný uživatel

na Spartě se fandí slušně?! dobrej joke kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě se nefandí slušně, ale míra nadávek je dle mého odhadu o dost nižší.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že atmosféra skvělá,tohle na Letné zažijete jen při LM a to jen když přijede Real nebo Barca...to házení předmětů a nadávky k takovým vypjatým zápasům patří,to se děje všude snad kromě Anglie..mimochodem já jsem byl v kotli Sigmy,ale nikdy bych na hřiště nic nehodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jste měli zase jednou vyprodanej stadion. Je vidět, že ses dobře bavil. Ale ty bláboly o tom, že u nás takovou atmosféru zažiju jen proti Realu a Barce...myslím, že k tomu není třeba nic dodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale miliónový město a na ligu chodí pár tisíc,na Evropskou ligu jste taky neměli vyprodáno...nechci se tady s nikým hádat, jen si myslím, že to je špatně, když máte vyprodáno jen na LM a ještě na prestižní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tu ale vůbec nebavím o vyprodaném stadionu. Řeč byla o atmosféře. A když se mi tu posmíváš, že máme u nás vyprodáno jen na prestižní zápasy, co pak byl pro Olomouc zápas se Spartou? Podřadné utkání, na které přišlo spousty věrných olomouckých fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že to bylo prestižní utkání se Spartou...jenže pro Olomouc je to svátek,takový zápas, ale třeba to derby asi už u vás svátek není...prostě jsem jen chtěl říct, že jak na Spartě, tak na Slavii,velké staďáky,velké město a atmosféra a návštěvnost "nepřiměřená"

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, že je atmosféra a návštěvnost na Spartě i na Slavii nepřiměřená. U nás je dobrá atmosféra, i když není vyprodáno .

Reagovat
smazaný uživatel

oká..já to beru Já si jen vybavuju osobně atmošku Sparta-Barca v LM a ta byla skvělá takže jen víc takových..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se přijď podívat, až se bude hrát derby na Spartě . Uvidíš, že bude vyprodáno (plus mínus pár míst) a atmosféra bude díky oboum táborům úžasná . Nevyprodané derby v Edenu byla ostuda, ale ne naše. Na Letný je plný dům na derby i když Sparta hraje pod psa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá,ale musím tě zklamat, páč kdybych přijel na derby, tak bych šel do slávistickýho kotle

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak to je mi upřímně jedno.

Reagovat
centos

A v Brně.

Reagovat
soukup

kecy, u nás je ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš ale hodně ostrej sebekritik, ty na tom Brnu nenecháš niť suchou .

Reagovat
soukup

on přijde čas, kdy se to zase vše obrátí, módní a vyprodaná bude Zbrojovka a ne Kometa (nebo ideálně oboje) a budeme hrát o poháry, jen to přežít teď

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, uvidíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

typicky remizove utkani a me reknes ze nejsem objektivni podle tebe utkani ve kterem ma jeden tym 3-4 golove sance, neuznany regulerni gol a gol po jasne ruce naproti tymu co mel jedinou sanci (domaci tym !!!) je typicke remizove utkani - bravo, ted si objektivni az ti to boucha do cela

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kde si ty 3-4 gólovky viděl nesmíš se moc koukat na TV a jako pravej Sparťan jednou vidět zápas naživo

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, televize se svymi opakovackami akci neskutecne zkresluje, naopak opili fandove na stadionu z daleke tribuny vidi vse nejlepe.

Reagovat
Josifek

Reagovat
ACSMan

Zápas sem bohužel neviděl a chtěl bych se zeptat jak se vedlo Podanému v české lize..podle mě je to talent který už moh hrát v základu ňákou tu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, že dneska nezářil tak jako proti Palermu nebo v derby. Ale na základ určitě má a nebude to trvat dlouho a bude tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Podany > Sionko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska jsem měl možnost bedlivěji sledovat Sionkův výkon. Ten hráč by potřeboval dát nějaký ten gól, aby se mu vrátilo sebevědomí. Přijde mi, že je to u něj psychologická otázka. On se pořád snaží, ale něco ho brzdí.

Reagovat
Jajinek

Tak napíšu i něco sem, ať nespamuju jen Italskou diskuzi. Tohle byl úžasný fotbalový víkend, jen je škoda, že celkové skóre bylo 2 zápasy a 0:1...trochu jsmese sekli na dálnici, takže jsem do Olomouce z Milána dorazil asi ve 4 a měl jsem co dělat, aby se vůbec před Sigmou stihl najíst... ...ale povedlo se a na Andráku jsme neusnul...!!!...jsem rád, že bylo plno...ale to, že fandí jen severní tribuna mě už začíná pěkně srát...

...v úvodu jsem na jihu fandil snad sám...snažil jsem se roztlaskat všechny pokřikem Sigma, Sigma...a nikdo se ke mě nepřidal....paradoxně celé tribuna začala fandit, až když se nadávalo na Spartu, Řepku či sudího....to mě tedy hodně zklamalo (možná v kontrastu nedělního fandění)...jinak ten závěr už to bylo dobré a východ nás slušně vyhecoval aspoň na tleskání.

Co se týče fotbalu. Asi nejhorší výkon Sigmy za tento rok...na výhru to na 100% nebylo, páč směrem dopředu jsme nepředvedli zhola nic.(krom hlavy Rossiho). Petra si člověk všimnul až když střídal, Odži zatím vůbec nemá rychlost a Hořavovi s Bajerem to dnes prostě nesedlo. Těžko spekulovat, jestli to bylo tím, že co nám Sparta dovolila, každopádně tedy ofensvivně fakt bída. Sparta sice taky nepředvedla žádný extra válec, ale pár náznaků tam bylo, a o ten chlup asi lepší byla.

Co se týče sudího...ten na začátku udělal chybu, že odpískal faul Pamiče a nenechal Bonyho zakončit ve 100% šanci, to jsem měl přímo před očima, a faul to vážně nebyl a tam sudí Spartu poškodil, to si třeba přiznat. V poli to pak sral taky, když nepískal některé zákroky Adiaby, který si pomáhal rukama jak v soubojích, tak při hře míčem. O to více kontroverezně pak vypadala penalta na konci. Já bych ji tedy písknul, ale v kontrastu s tím, jaké ruce se nepískaly v poli, mi tohle přišlo v 89. minutě trochu odvážné...ale budiž no. Měli bychom spíše řešit dvě věci. A to, že Rossi mohl po vynikajícím centur Navrátila v klidu vyrovnat a nemuselo býttak horko, ale když z bezprostřední blízkosti nedokáže trefit bránu, tak je to těžké. No a pak diváci, jasné, taky jsem si zakřáčel, zanadával, byl jsem hodně sprostý...to se prostě stane a na tom stadionu nejste objektivní, to se prostě nedá...ale to házení předmětů, to je fakt trochu moc. Takhle vypadáme zase před celou republikou, jako banda debilů. Na druhou stranu, aby diváky pan Řepka neustále hecoval rukama, to taky moc nepřispělo. Celkově ten konec utkání byl hodně smutný, jen co je pravda.

Já jen doufám, že to na Sigmě nenechá nějaké následky a bude dál předvědět ten svůj fotbal, který se hrál před Teplicemi...mám ale strach, ž je tu pravidelná Sigmácká křeč, kdy neporazíme ani Budějovice...ale snas se platu.

Každopádně emočně jeden z nejsilnějších víkendů vůbec a jsme strašně rád, že jsem to mohl vše zažít.

FORZA INTER a AT ZIJE SIGMA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bylo na San Siru ? Jinak to hodnocení zápasu je docela trefné. K těm létajícím předmětům a nadávkám...to máme u nás taky, ale u vás to bylo víc vidět. Přišlo mi totiž, že co se týče sigmáckého fandění, šlo vlastně jen o nadávky. Občas se sice fandilo Sigma, Sigma, sem tam to bylo v tv dobře slyšet, ale jinak to bylo většinou pražké kurvy apod.

Reagovat
Jajinek

na Meazze to bylo nádherné, přečti si pod Itálií... Jinak s tím fanděním to tak bohužel je, na nadávky se chytlo daleko více lidí, což je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ad fandění...první začali rudokožci s hana hana, prdel zakopana...ruda spina

Reagovat
smazaný uživatel

A to je důvod nadávat prakticky po celý zápas? Když hrála Boleslav na Spartě, taky se zmohli akorát na nadávky. A opičili jsme se snad po nich? Ne. Normálně jsme fandili.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tolik toho nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že se nenadávalo po celý zápas, to zas ne. Ale bylo to to nejvýraznější. Kdybyste místo nadávek fandili Sigmě, byl by celkový dojem jiný.

Reagovat
Jajinek

tak samozřejmě, že se to týká obou táborů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem konečně dorazil domů z hospody, kde jsem zapíjel žal a zlost. Rozhodčího nemá cenu řešit, jedna strana to vidí tak, jiná zase jinak. Na stadioně jsem měl pocit, že nám odepřel 2 penalty, Adiaba měl dostat aspoň 3 červený a penalta proti nám nebyla ani náhodou. Viděl jsem už něco málo ze záznamu, takže teď už tvrdím jen že Adiaba měl dostat asi 2 červený a penalta proti nám asi být neměla. Ruka sice jasná, ovšem kdo četl nový pravidla, musí souhlasit, že by se pískat spíš neměla, zvlášť v 89. minutě zápasu o 2. místo. Podle nových pravidel se má pískat jen úmyslná ruka, která jde jednoznačně proti míči, tohle byla jen nešikovnost hráče, která ani neměla vliv na onu situaci.

Výkon Sigmy.......no, to bych musel nadávat hodně dlouho. Jednoznačně nejhorší výkon v sezoně, totálně ustrašenej fotbal, šlo to snad jen Hořavovi a takovej Šultes je zralej na návrat do Opavy na hostovačku, třeba by se tam vzpamatoval.

Fanouškovsky to bylo takový rozpačitý. Bylo to dáno tím, že se nám vůbec nedařilo. Vlastně s pořádně fandilo jen v situacích, kdy to bylo hodně emotivní a nadávalo se. I když ke konci se tam vytvořilo solidní peklo a Sparta (asi i vedení Sigmy) měla velký štěstí, že aut na konci házel Adiaba a ne třeba hovado Řepka nebo velezrádce Vacek, protože vím nejmíň o 3 lidech, kteří by tam na ně klidně na vběhli přímo na hřiště. Mile překvapila jižní tribuna, který velmi dobře odpovídala i tleskala. Kotel slabší než jindy, což je pochopitelné vzhledem k tragicky vyřešenému prodeji lístků, kdy do kotle mohl kdo chtěl a půlka lidí byli důchodci.

Na závěr musím říct, že to dopadlo tak, jak posledních 20 minut většina fanoušků čekala. Podle stylu pískání bylo vidět, že se jen čeká na šanci pro Spartu, takže penalta minutu před koncem už ani nebyla takovým překvapením. Bohužel, v tabulce je to teď bída, Plzeň už nedoženem, Spartu vzhledem k jejímu štěstí a dalším okolnostem taky ne, navíc na Slovácku se vyhrát skoro nedá a boj o 3. místo je o ničem. Takže to bude jako loni a hlavní je pro mě odteď znova Ondrášovka cup. Titul jsme dnes možná ztratili, ale o 1. trofej v historii se porveme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si ještě trochu pročetl příspěvky dozadu a je směšný, že Sparťani si dokonce myslí, že rozhodčí pískal proti nim. Vřele doporučuju přečíst nová pravidla o ruce ve vápně, která byla vydána před sezonou. Smutné je, že je nečetli asi ani rozhodčí, jelikož nám tak odpískali pentli už v Plzni a teď i dnes.

Jinak ještě podle mě měl dostat Řepka minimálně žlutou za hodně tvrdý skluz při přerušené hře v 5. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli viděls, za co kopal Baník proti nám pentli, tak ta spartanská byla miliardprocentní

Reagovat
smazaný uživatel

to je primo nechutna logika - jednu chybu omlouvat jinou...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že dneska se žádná chyba nekonala, penalta byla celkem jasná na 100 metrů, a to podotýkám, že su antisparťan

Reagovat
smazaný uživatel

ja se snad podivam do tech pravidel, jelikoz tohle jestli byla jasna penalta, tak tam bude o neumyslnem zahrani rukou urcite zminka...toho antispartan ti nezeru, to by ses jinak vyjadroval...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli jsem chodíš, tak víš, kdo je jaký antispartan, ale proč bych nepřiznal, že to byla jasná pentle, když byla

Reagovat
centos

Ale prd, proč by se měl vyjadřovat jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslel, abych se vyjadřoval jako včera 95% fans sigmy, a sice Vacku chcípni, pražské k.rvy či vy jste pitche

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu Baníku jsem neviděl, viděl jsem jen pofidérní penaltu Boleslavi, mimochodem taky v poslední minutě. Ještě rok zpět se ta penalta snad pískat mohla, já byl vždy spíš pro to, aby se takový věci pískaly. Ale když tady před sezonou do nás média ze všech stran valí, jak se změnil výklad pravidel, podle kterého už se budou pískat jen úmyslné ruky, když jde ruka proti balonu, a vidím, že se to dodržuje jen proti nám, ale jak Sigma dá nějakou neúmyslnou ruku (včera + 1. kolo v Plzni), tak je mi zase z toho českýho fotbalu na zvracení.

Reagovat
goodbay

no ale řeší se jenom ta Spartanská? A to proč?? Protože tady hodně lidí nemůže přenést přes srdce, že ACS vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek slovácka jsem navštivil match sigma-sparta a su totálně zhnusen místními fans, kteří místo aby povzbuzovali svůj tým, tak 90 minut nadávají na Spartu, atmosféra stála totálně za nic, po dnešku si eště víc vážím fanoušků Slovácka, protože já seděl vedle kotle sigmy a neslyšel je fandit. Dospělo to až do takové fáze, že díky miliardě miliard nadávek olomouckých fans jsem Spartě přál výhru, která nakonec, dle mě zcela zaslouženě, přišla. pochvalu zaslouží těch málo fans Sigmy v kotli, kteří se fakt snažili slušně fandit, nicméně to jednoduše nešlo. Za dva týdny se konečně těším na fotbal s atmosférou a navíc Sigma dneska nulový výkon, takže doufám, že v tom bude pokračovat i u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra byla podle očekávání. Prostě přišlo několik tisíc vandráků, párkařů a podobných lidí, bohužel se do sektoru S, kde je kotel, prodávaly lístky naprosto normálně, aniž by někdo někomu řekl, že se tam fandí, takže tam byla spousta velice pofidérních existencí a to fandění dost narušovalo. Vlastně jediné + co se týká fandění, byla jižní tribuna, která hodně překvapila.

Jinak už dlouho před zápasem bylo cítit, že se hraje o hodně, byla tady taková antipražácká nálada, od začátku byla cítit totální nenávist k soupeři, no a rozhodčí svými verdikty a tím, jak pouštěl tvrdou, místy zákeřnou hru Sparty, jen přidával. V Olomouci jsou navíc bohužel lidi, kteří se spíš chytnou na "Pražské kurvy", než "Sigma", takže to podle toho vypadalo. Když už, tak mě hrozně mrzí, že z toho vyvázl takhle lacino Vacek, protože ten si tady měl prožít peklo, měl nakonec štěstí, že se postupem času zloba soustředila na Řepku a sudího.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně sepsané

Reagovat
smazaný uživatel

hráli jsme tvrdě ale fér! domácí padali jako hrušky

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam hodně skluzů zezadu a rozhodčí za to vůbec nedával karty, takže jste si takovou hru mohli dovolit, bohužel. Celkově měla Sparta skoro 30 faulů a ještě dalších 10-15 se nepískalo. Musím uznat, že na technický tým jako Sigma je to výborná taktika, škoda jen, že se na to nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

zvasty, tak hrozny to nebylo, fandilo se taky...ja nevim, co jsou vsichni takovi precitliveli

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na basileos

Reagovat
smazaný uživatel

jn, asi su rozežraný tím, co se děje u nás, šak přijeď za dva týdny v pondělí a budeš moct porovnat

Reagovat
smazaný uživatel

taky ze jo, na vesnice me to vzdycky bavilo jezdit na fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik přijede tak fans sigmy? To aby sme si zapli počítadlo, kolikrát se z vašeho sektoru ozve Sigma - tlesk, tlesk, tlesk...

Reagovat
smazaný uživatel

tak 200 az 250 by mohlo...no jo, obslehly horto magiko od nas neuslysis

Reagovat
smazaný uživatel

To že převzali horto magiko bych jim rozhodně nevyčítal. Chorály převzaté od předních zahraničních ultras skupin jsou běžné prakticky u všech českých klubů (Sparta, Slavia, Bohemka, Slovan,). Pak se najdou tací, kteří kopírujou od klubů ze stejné soutěže (Jablonec, Mladá Boleslav).

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v pondělí nepřijede víc než 50 lidí. Já vlastně nevím skoro o nikom, kdo by mohl jet.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem tipoval 60, pondělí je na hovno čas na výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

ja o par lidech vim, kazdopadne pondeli vecer je sice na houby, ale na druhou stranu neni UH tak daleko...50 je malo, to musi byt vic, jiak si ani ten treti flek nezaslouzime

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch 200 lidí by přijelo možná tak v tu sobotu nebo neděli, loni nás tam bylo tuším tak 250 až 300, a to se hrálo v pěkný termín. Pondělí je na prd, zvlášť když takhle Sigma hraje už počtvrté za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to ani neříkám. A kopíruje se například i v Německu, Rusku, Francii, atd. Spíš narážim na to, že i fans Olomouce sere to, že umíte jenom Sigma, tlesk, tlesk, tlesk a potom už nic. Měli ste i o tom článek. Akorát teď nevim, jestli na SU nebo ultras12.

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že ostatní pokřiky fandí jen kotel a to při našem počtu 50-100 lidí není absolutně slyšet. Mnohem lepší to bývá s fanděním venku, ale to asi u každého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

S odstupem času si tak říkám, že ta pentle se asi pískat dala a mohla. Duhá věc je, jak by to dopadlo, kdyby byla ta situace na druhé straně.

Jinak pro zajímavost: zápas v Plzni, kde nám byla písknutá v 1. kole podobná penalta, pískal Drábek. Zápas na Slovácku loni, kde proti nám byla penalta za faul 2 metry před vápnem, pískal Drábek. Včera pískal Drábek. Zajímavá shoda okolností. Neví někdo, jestli lze ve fotbale nějakého rozhodčího vyškrtnout, že nesmí pískat vaše zápasy, podobně jako v hokeji?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele