Gambrinus liga - souhrn 1. kola

29.07.2011, 19:52, aktualizováno 01.08.2011, 18:35
Komentáře a souhrny
Jablonec zakončil první kolo remízou s Mladou Boleslaví. Také Plzeň na úvod jen remizovala s Libercem, Sparta naopak nezaváhala a veze body z Českých Budějovic. Teplice otočily zápas v Ostravě, Příbram uspěla na hřišti Slovácka. Hradec si doma porazil se Žižkovem, vyhráli i Bohemians 1905...

Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 0:0

01.08.2011 16:45

Góly: -

I v Jablonci se odehrála premiéra nového ročníku, domácí hostili Mladou Boleslav. Řada nedotažených akcí a především nepřesných střel na obou stranách však nakonec vyústili v bezgólovou remízu.

Utkání dvou českých pohárových zástupců, kteří se tento čtvrtek budou patrně s účinkováním na evropské scéně loučit, začali aktivněji domácí. Jablonec si vytvořil mírnou územní převahu a častěji se dostával k zakončení. Pevná defenziva hráčů Mladé Boleslavi však domácím nedovolila dostat se do větší šance. Výrazněji vystrašil hostujícího brankáře Millera hlavičkující Lafata, míč však skončil nad bránou. Pohlednou kombinaci předvedli domácí po půl hodině hry. Po ose Piták, Lafata se do dobré příležitosti dostal Kopic, mířil ale těsně vedle levé tyče.

Vzápětí vystrašil domácí fanoušky hlavičkující Táborský, ani jablonecký Špit však nakonec zasahovat nemusel. Závěrečné minuty první půle se odehrály v režii hostů. Opiela na půlce hřiště vybojoval balón a po jeho pěkném průniku nakonec Táborský hledal ve vápně Chramostu, jenž patičkou nebezpečně tečoval míč. Špit tentokrát na zemi zachránil domácí od pohromy. K první vstřelené brance nevedly ani další průniky boleslavských.

I do úvodu druhé půle vstoupili velmi aktivně jablonečtí. Ani tentokrát však obrana hostů nepovolila a naopak po jednom z rohů Jablonce se po rychlém protiútoku dostala do tutovky nová boleslavská posila Wojnar. V dobré pozici však odchovanec Baníku Ostrava netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Podobně střídající Štohanzl mohl strhnout vedení na stranu hostí, ani on ale nemířil přesně.

K velké šanci, kterých bylo v utkání poskrovnu, se v 58. minutě propracoval Vošáhlík. Střelu z hranice malého vápna však zneškodnil Miller. Následně vypálil jedovku levou nohou domácí Beneš, ale jeho střela skončila těsně vedle brány. Nejblíže vstřelení branky byl nakonec poněkud překvapivě hostující stoper Janíček. Po Kúdelově centru vracel míč před bránu Rolko a Janíček hlavou v pádu trkl míč na bránu. Špit reflexivně zasáhl a vyrazil balón na břevno.

Ani závěrečné minuty nepřinesly změnu skóre, a tak se diváci na jablonecké Střelnici gólu nedočkali. Nepříliš strhující utkání tedy skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 2:4

31.07.2011 17:00

Góly: 55. Zdeněk Ondrášek, 82. Rudolf Otepka - 42. Kamil Vacek, 52. Tomáš Zápotočný, 67. Kamil Vacek, 79. Leonard Kweuke

Sparta potvrdila svou střeleckou formu z Evropské ligy na domácí scéně. Ústředními postavami se stali Vacek a Kweuke, který si sice připsal o jeden zásah méně, připsal si ovšem dvě asistence.

K úvodnímu vzrušení vybídl Stráský Otepku, kterému chyběl krok k tomu, aby se k míči dostal dříve než Blažek. První výraznou šanci tak zahodil ve 24. minutě Vacek, jenž se parádně uvolnil a ztroskotal až tváří v tvář Kučerovi. Vzápětí na druhé straně zůstalo opět jen u náznaku, když Ondráškova střela byla sražena vedle brány bezmocného Blažka.

Vášnivá pětiminutovka přinesla ještě dvě zablokované střely domácích a Kučerův zásah proti pokusu Sionka. Na přesný zásah se tak čekalo do 41. minuty. Sionkův centr od brankové čáry sklepl Kweuke na malé vápno pro Vacka, který neměl problémy poslat míč do sítě. Gólová akce zřejmě zvedne i určitou nevoli kvůli svému počátku. Po faulu na Klesu měli Jihočeši výhodu, jenže Nitrianský v dalším souboji upadl a okamžitě přišel o míč. I přes dva hráče na zemi tak Sparta zavelela k úspěšnému útoku.

Sedm minut od změny stran si favorité své vedení pojistili. Rohový kop zahrál Matějovský na Zápotočného, který sklepl ke Kweukemu. Ten se jen lehce dotkl balónu a pražský stoper už pohotově pálil. Teč jednoho z obránců pak Kučeru vyřadila ze hry.

Svěřenci trenéra Kotrby se ovšem dokázali rychle vrátit do hry. Nitrianský poslal prudký skákavý centr, pro který si k zadní tyči seběhl nehlídaný Ondrášek a před odkrytou svatyní neměl problémy usměrnit míč do sítě.

V 66. minutě rozehráli domácí povedený signál, ale úspěšný střelec nemohl po prudkém centru na malé vápno hlavičkovat v záklonu příliš nebezpečně. Přišla tak další chvíle pro Vacka, který hlavou prodloužil Sionkův centr a zkamenělý Kučera se jen ohlížel, jak se míč od tyče odráží do jeho brány.

Byl to znovu Ondrášek, kdo mohl snížit, ale poté, co se Klesa dostal za obranu až k malému vápnu, podklouzl a místo střely do prázdné branky sotva stačil zpracovat. Definitivní rozhodnutí tak poslal k bližší tyči zpoza šestnáctky Kweuke, který udržel míč před Lengyelem a náhlý volný prostor dokázal využít.

O jiskřičku naděje se sice ještě postaral Otepka, když přímý kop z šestnácti metrů přetavil v trefu přes zeď, na třech bodech pro hosty to však už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Viktoria Žižkov 1:0

31.07.2011 17:00

Góly: 31. Vojtěch Štěpán

Hradečtí stejně jako loni poráží na úvod sezóny pražské návštěvníky. Hostům nepomohl ani dobře chytající Vaclík, který za svá záda propustil jediný z mnoha nebezpečných přímých kopů.

První závar se po deseti minutách odehrál ve vápně pražského nováčka ligy. Klapkův pokus byl sražen na roh, po kterém nastal závar a střelu Pávka musel likvidovat Vaclík. Ten si připsal další úspěšný zákrok v 19. minutě, když nepropustil přízemní ránu Štěpána.

Právě Štěpán však byl po půlhodině hry faulován těsně před vápnem a z přímého kopu překonal brankáře trefou k levé tyči. Domácí hráč si tak připsal svou první ligovou trefu od května 2009, kdy ještě hájil barvy Sigmy. V samém závěru první půle pak odmítl přidat další zásah, když po výtečné příhře Fischera pálil prudce, ale nepřesně.

Tři minuty po přestávce mohl vedení pojistit Pávek, ale po standardní situaci se mezi tři tyče netrefil. I hodině hrací doby držel nad vodou své spoluhráče Vaclík. Poradil si s dělovkou Černého zpoza vápna a své kvality ukázal i proti přímému kopu Rezka.

Snový vstup do sezóny v novém týmu si mohl připsat Nestorovski, když mu po čtyřech minutách na hřišti nabídla hradecká obrana příležitost k vyrovnání. Nicméně pokus o přehození mu příliš nesedl a Lindr tak nadále držel čisté konto. Těžší zákrok musel proti přímému kopu Fischera vytáhnout brankář pražského výběru, aby míč alespoň vyboxoval. Závěrečný tlak hostů pak zůstal jen ve sféře snahy.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:3

30.07.2011 19:00

Góly: 68. Filip Hlúpik, 90. Libor Došek (pen.) - 63. Zdeněk Koukal, 72. Tomáš Wágner, 80. Jiří Krejčí

Všechny tři body si ze hřiště Slovácka odváží Příbram, ta přežila plejádu šancí domácího celku a pak několika brankami ve druhém poločase rozhodla zápas ve svůj prospěch. Hrdinou utkání byl brankář Hruška, který vesměs výhru vychytal. Domácím nepomohla ani proměněná penalta ve druhé minutě nastavení.

Slovácko si vypracovalo první příležitost už po třech minutách, ovšem ke změně skóre to nevedlo. Volešákovu skákavou střelu Hruška vyrazit a obrana pak celé nebezpečí definitivně zažehnala. Domácí byli v ůvodu jasně lepším celkem, s další šancí přispěchal Hlúpik, ale Hruška znovu zasáhl. Při hostujícím brankáři stálo i štěstí, to když Perůtkova střela skončila na břevně. Hosté se osmělili až v devatenácté minutě, Rickovu teč bravurně zlikvidoval Filipko. A šance pokračovaly, zejména na domácí straně. Příbramští odolávali tlaku Slovácka zejména díky skvělému Hruškovi, ten kolem třicáté minuty vytáhl hned několik důležitých zákroků. Rovněž ve 40. a 42. minutě zůstaly šance Slovácka nevyužity a ty později, jak se ukázalo, domácí celek musely pořádně mrzet.

Po změně stran sice pokračoval nápor Slovácka, ale byla to Příbram, která poprvé rozradostnila fanoušky v ochozech. Dalekonosná střela Koukala skončila od tyče za zády Filipka - 0:1. Odpověď Slovácka na sebe nenechala dlouho čekat, za šest minut od úvodní trefy vyšachovali obranu hostí Došek s Hlúpíkem a bylo srovnáno! Zakončoval druhý jmenovaný - 1:1.

Uplynuly sotva dvě minuty a skóre se měnilo potřetí a znovu ve prospěch Příbrami. Další těžko chytatelnou střelu vypustil Wágner a Filipko byl znovu krátký - 1:2. Čtvrthodiny před koncem se pokoušel o vyrovnání Fujerík, z dálky ale takové štěstí neměl, Hruška byl totiž v pohotovosti. Příbramští fotbalisté uštědřili svému soupeři lekci z produktivity, na 1:3 totiž zvýšil hlavou Krejčí.

Pro Slovácko byl sice výsledek krutý, ale takové obrovské množství neproměnených šancí si zkrátka nemůže dovolit žádný tým. Hrdinou zápasu byl bezesporu brankář Hruška, ten předvedl další těžký zákrok po střele Ondřejky. Domácí se nakonec přeci jenom dočkali, ale bylo to příliš pozdě. Ve druhé minutě nastavení byl faulován Fujerík a nařízenou penaltu proměnil Libor Došek, čímž však jen korigoval na konečných 2:3.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 2:2

30.07.2011 17:30

Góly: 16. František Rajtoral, 33. David Bystroň - 26. Michal Breznaník, 47. Jiří Štajner

Obhájce titulu z Gambrinus ligy, Viktoria Plzeň, na úvod nové sezony nepřesvědčila, když doma pouze remizovala s Libercem 2:2. Domácí dvakrát vedli poté, co se trefili obránci Rajtoral a Bystroň, jenže Slovan v obou případech rychle dokázal odpovědět, gólovou radost si užili Breznaník a Štajner. Plzeňskou snahu o rozhodující branku utnul čtyři minuty před koncem svým vyloučením Čišovský, a tak již další branka nepadla.

Liberec šel do zápasu se dvěma změnami na důležitých místech. Na lavičku Slovanu poprvé při ligovém utkání usedl Jaroslav Šilhavý, mimochodem bývalý hráč i trenér Plzně. A Jan Nezmar, stogólový ligový kanonýr, nastoupil na postu stopera, na kterém již zaskakoval na konci minulého ročníku.

První důležitá situace byla k vidění v patnácté minutě, kdy se rohový kop hostů vrátil zpět k Dočkalovi, jenž z úhlu vyzkoušel pozornost brankáře Daňka, ten však konečky prstů vytěsnil míč nad břevno. O minutu později už padla první branka a z úspěšné trefy se radovala domácí Viktoria, Vácha nešťastně posunul míč k Rajtoralovi, který se s ničím nepáral, vyslal dalekonosnou ránu a ta zapadla přesně pod břevno Bičíkovy svatyně.

V jednadvacáté minutě mohl vyrovnat Gebre Selassie, ovšem Daňka nepřekonal. Hned v zápětí našel Dočkal ideálním centrem Breznaníka, ten však zblízka hlavičkoval mimo. V šestadvacáté minutě již se Slovan dočkal zaslouženého vyrovnání, z pravé strany odcentroval Štajner, Breznaník přeskočil Rajtorala a hlavou nekompromisně skóroval.

Jenže vyrovnaný stav trval jen sedm minut, pak pronikl do pokutového území aktivní Rajtoral, přihrávkou pod sebe našel Bystroně a ten se štěstím překonal Bičíka. Pět minut před přestávkou přihrál Breznaník Bosančičovi a za překonaného Daňka musel až na brankové čáře zaskakovat Čišovský. Do kabin e tak šlo za vedení domácích v poměru 2:1.

Čtyřicátá sedmá minuta už ale další vyrovnání přinesla, Breznaníkovy nádherné nůžky ještě stihl Daněk vyrazit, Štajnerova dorážka už si ale cestu do sítě našla. Poté se několik (desítek) minut nedělo, až v osmasedmdesáté minutě hlavičkoval po Petrželově centru střídající Ďuriš, ovšem jen do rukavic Bičíka.

O minutu později posílal střílený centr do šestnáctky Dočkal, Štajner ale na míč těsně nedosáhl a dlouho se držel za hlavu. Čtyři minuty před koncem normální hrací doby byl po faulu na Gebre Selassieho vyloučen Čišovský a Plzeň tak musela dohrávat o deseti. Liberec však už přesilové hry využít nedokázal, a tak utkání prvního kola Gambrinus ligy mezi Viktorií a Slovanem skončilo asi zaslouženou plichtou 2:2.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 3:4

30.07.2011 17:00

Góly: 6. Milan Ferenčík, 11. Josef Hušbauer, 27. Dominik Kraut (pen.) - 9. Vlastimil Stožický, 38. Vlastimil Stožický, 43. Štěpán Vachoušek, 51. Petr Lukáš

Neuvěřitelná přestřelka byla k vidění v Ostravě. Domácí nad Teplicemi několikrát vedli, ale jejich soupeř pokaždé vyrovnal a na začátku druhého poločasu rozhodl hlavou Petr Lukáš.

Diváci na ostravských Bazalech viděli ligový debut jako hrom. První šance sice patřily Teplicím, ale výtečný Krbeček se překonat nenechal. Baníkovce dostal do brzkého vedení už v 6. minutě Milan Ferenčík, když Hušbauerův vybojovaný balón poslal na přední tyč Řezník a právě Ferenčík jej úspěšně tečoval - 1:0 pro Ostravu. Jenomže gólová radost domácím dlouho nevydržela, Baník chyboval v obraně a po Vachouškově hlavičce pohodlně dorazil míč do branky Vlastimil Stožický - 1:1. Během devíti minut tak viděli diváci dvě branky a to rozhodně ještě nebyl konec, hned za další dvě minuty se prosadil parádní ranou Hušbauer a Ostrava znovu vedla, tentokráte 2:1. Pouze na chvíli se situace zklidnila a ve 27.minutě už mohli divácí opět křičet gól, Matula totiž fauloval uvnitř pokutového území Ferenčíka a penaltu v pohodě proměnil Dominik Kraut - 3:1.

Baníkovci se už viděli v šatnách za poločasového vedení, ovšem Teplice se s tím nehodlaly smířit. Ve 38. minutě využil další zmatky v ostravské defenzívě Stožický a snížil na 2:3. Dvě minuty před pauzou pak dokonal poločasovou remízu Štěpán Vachoušek, když neomylně napřáhl k tyči - 3:3. Během první pětačtyřicetiminutovky tak padlo šest branek.

Domácí borci museli ve druhém poločase litovat, že pokaždé neudrželi vedení. Na začátku druhého poločasu totiž zavěsil po rohovém kopu hlavou Lukáš a Tepličtí senzačně otočili skóre ve svůj prospěch - 3:4. Pak už byl brankám do konce utkání konec, Baník se sice snažil něco vymyslet, ale Tepličtí si na rozdíl od Ostravy vedení pohlídali. Baník podlehl v přestřelce Teplicím 3:4.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Slavia Praha 2:0

29.07.2011 20:15

Góly: 25. Jan Moravec, 27. Milan Škoda

Pražská Slavia nedokázala jakožto hostující mužstvo na stadionu v Edenu naplno bodovat. Výběr Michala Petrouše podlehl Bohemians 1905 o dvě branky, již během prvního poločasu rozhodl o vítězství domácích Jan Moravec a Milan Škoda.

Oba góly utkání padly v rozmezí pouhých dvou minut prvního dějství. V 25. minutě se po přihrávce Škody prosadil Jan Moravec, jenž překonal gólmana Hanuše. Doslova o pár minut později se po souboji se Škodou v pokutovém území Slavie skácel stoper Cicman, útočník zeleno-bílých ale pokračoval ve hře, rozhodčí faul nepískl a Škoda obstřelil brankáře Hanuše.

Lépe ale načal utkání sešívaný tým. Již v páté minutě doběhl útočník Zdeněk Pospěch míč na levé straně, posunul si ho do vápna a následně zpětnou přihrávkou Jarolíma, jehož rána z voleje ale zhruba o metr minula pravou tyč branky Michala Sňozíka. I o pět minut později byli v akci slávisté. Po hlavičce Milutinoviče se pokoušel nůžkami zakončit Petr Janda, nicméně jeho efektní pokus zůstal neefektivním - míč skončil nad brankou.

Přestože byli červeno-bílí na hřišti aktivnější, nakonec se po pětadvaceti minutách prosadili do té doby spíše vyčkávající klokani. Milan Škoda vyslal chytrou přihrávku za stojící obranu Slavie, na tu si naběhl Jan Moravec a střelou mezi Hanušovy nohy rozjásal zeleno-bílé sektory - 1:0.

A již o dvě minuty později se měnilo skóre znovu. Tentokrát se autorem branky stal Milan Škoda, hrdina utkání. Ten vyhrál tvrdý souboj se stoperem Róbertem Cicmanem, jenž po něm musel být následně vystřídán, a zcela osamocen dokázal obstřelit bezmocného Hanuše - 2:0.

I druhý poločas začali lépe červeno-bílí. Po ose Prošek-Pospěch prošel míč na pravé křídlo až k Petru Jandovi, jenž se ve vápně pokusil nasadit kličku brankáři soupeře, míč mu ale nakonec utekl za brankovou čáru. Stejný hráč způsobil soupeři problémy i v minutě 58. Po dlouhatánském úprku se nakonec rozhodl pro střelu z veliké dálky, o několik metrů ale nakonec minul.

O dvě minuty později sklepával aktivní Janda na hranici vápna míč Stanislavu Vlčkovi, ten se dokázal prosadit v souboji s Pavlem Lukášem, následně ho ale obránce zatáhl za rameno a zkušený útočník Slavie se poroučel k zemi. Penalta se ale nekopala. Následná střela Koreše mířila nad branku.

O sedm minut později se po delší době objevili v šanci domácí borci, a příležitost to byla parádní. Po jednom z centrů hlavičkoval v malém vápně Borek, mířil ale pouze do tyčky. Stejný hráč se o minutu později pokoušel asi ze čtyřiceti metrů přelobovat vyběhnutého brankáře Hanuše, nicméně pálil vedle. Na druhé straně střílel z voleje mimo branku Stanislav Vlček.

V 74. minutě přišla asi největší příležitost sešívaných. Hurka přihrál na velké vápno Pospěchovi, jenž ještě mezi dvěma obránci dokázal nalézt nabíhajícího Koreše. Ten ale tváří v tvář brankáři Sňozíkovi zklamal a zkušeného gólmana pouze trefil. Na odražený míč následně nedosáhl Vlček.

A galapředsatevní Slavie pokračovalo. Střelou z dvaceti metrů natrefil Petr Janda pouze tyč. Tlak hostů nadále pokračoval, zhruba z 25 metrů se ke střele odhodlal Stanislav Vlček a jen o centimetry minul pravou tyčku. Fanoušci Slavie se na chvíli radovali z branky, míč se ale jen odrazil od tyče napínající síť. Následně své svými pokusy neuspěli ani Hurka a Pospěch.

Útočení Slavie ale samozřejmě otevíralo vrátka pro případné protiútoky soupeře, které v závěrečných minutách také přišly. Po zablokované střele Škody se k míči dostal Nešpor, z 16 metrů ale mířil jen těsně vedle. V další velké příležitosti byl Jan Moravec, z levé strany postupoval sám na Hanuše, mladý gólman sešívaných ale jeho střelu, mířící na vzdálenější tyč, skvěle vyrazil.

Již v samém závěru se ke střele z 15 metrů dostal po chybné rozehrávce hostů Růžička, ani on ale na jinak bezchybného Hanuše nestačil...

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Sigma Olomouc 0:0

29.07.2011 18:00

Góly: -

Zahajovací duel nového ročníku Gambrinus ligy skončil bezbrankovým výsledkem mezi domácí Duklou a Olomoucí. Diváci na Julisce se tedy žádného gólu nedočkali a ani moc šancí k vidění nebylo. Dukla tak oslavila svůj návrat do nejvyšší soutěže jedním bodem.

V prvním poločase se hrál příliš nezáživný a opatrný fotbal, z čehož tedy pramenilo minimum šancí. Olomouc se v úvodu marně snažila o to vytvořit si nějakou gólovou příležitost. Poté se hra vyrovnala a jedno nebezpečí přišlo ve 27. minutě po rohovém kopu, jenže domácímu Svatonskému sklouzl míč z kopačky a nedokázal střelu pořádně zpracovat.

Po změně stran to s hrou bylo o něco lepší, ale branky se diváci na Julisce nedočkali. Víc navrch měli fotbalisté Olomouce, kteří si vytvořili dvě slibné šance. Ta první a zároveň největší se odehrála v 72. minutě, kdy se po Vepřekově centru balón dostal přes Janotku k Varadimu. Ten byl v malém vápně úplně volný a mohl střílet do prázdné branky, ale míč se mu zamotal pod nohy a bylo po šanci. O několik okamžiků později se naskytla hostům další příležitost, ale ani ta neskončila gólem. Varadi přihrál do vápna Navrátilovi, který byl doslova volný před dukelským brankářem Radou. Ten zažehnal hrozbu a vyrazil míč do bezpečí.

Ke konci zápasu se do šance dostali i hráči Dukly. V 87. minutě po Bergrově rohu se míč objevil u Markoviče, ale jeho rána doletěla do náručí olomouckého gólmana Drobisze. A to byla poslední vážná akce, která se odehrála během 90 minut.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha11004:23
2.Bohemians 190511002:03
3.FK Teplice11004:33
4.1. FK Příbram11003:23
5.FC Hradec Králové11001:03
6.Slovan Liberec10102:21
 Viktoria Plzeň10102:21
8.FK Jablonec10100:01
 Sigma Olomouc10100:01
 Dukla Praha10100:01
 FK Mladá Boleslav10100:01
12.Baník Ostrava10013:40
13.1. FC Slovácko10012:30
14.Viktoria Žižkov10010:10
15.České Budějovice10012:40
16.Slavia Praha10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (475)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ofenzivni start Gambrinus ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Co je špatného na výsledku 0:0? Tuším že loni jsme měli jeden z největších průměrů gólů za zápas v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nebylo díky výsledkům 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takový výsledky jsou ve všech ligách...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty se ptáš co je na něm špatnýho a pak argumentuješ tím, že se střílelo hodně gólů... Jasně, že jsou všude, ale zase, kdo chce útočit, když ne Sigma s Duklou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak občas prostě nic nepadne a prý měla Sigma dost přavahu, ale je fakt že oni i když útočí, tak moc gólů nedávají, jednou mi takhle zmařili tiket, za zápas promrhali asi 6 tutovek a prohráli 1:0 a několik tisíc bylo v háji tím chci říct že samotný výsledek o atraktivnosti utkání moc nevypovídá, protože Sigma většinou hraje pěkný fotbal, ale koncovku mají mizernou a jak hraje Dukla nevím, tenhle zápas jsem neviděl a s druhou ligou to asi nejde srovnávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma hraje atraktivně skoro jenom doma... Zápas jsem neviděl, ale koukal jsem na sestřih a ten obsahoval 3 akce. Z toho 2 měla Dukla a byly to takový akce, co by se v útočném utkání do toho výběru ani nedostaly(Krom sebetrefující střely Varadiho), takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Přestřekla v Ostravě a čtyry goly v Plzni jsou lepší co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

pro Duklu dobrej výsledek i když nevím jak na tom byli herně

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc letos bude nízko

Reagovat
Stiksxx

Dobrej začátek pro Duklu. Vede tabulku GL

Reagovat
smazaný uživatel

Odehráli sme docela dobrý zápas. Začátek obou poločasů nám patřil, Dukla se nedostala za půlku. Do šancí sme se dostávali málo a bez toho se vyhrávat nedá. Ztratili sme dva body, ale předvedli sme výkon který se mi líbil. V obraně sme byli precizní, v útoku to trocha vázlo, záloze trocha chyběla kreativita. Prvních pět kol je o bojovnosti, pak se uvidí. Zatím sme začali stejně jako loni.

Reagovat
Jajinek

No čekal jsem to horší...ale mohlo to být i lepší...venku jsme tragičtí a každý bod se počítá. Herně jsme asi byli lepší, ale šancí bylo málo a těch pár jsme zazdili. Uvidíme, co předvede Heinz a možná i Přikryl, i když ten má do základu fakt daleko. Hlavně musíme do formy dostat Hořiho, na tom to stojí. Jinak s Varadim to asi bude letos řehole...

Reagovat
Radin

když si vezmu,že Přikryl má do základu daleko jen kvuli tomu jak je mladý a hraje tam Varadi,tak se mi chce brečet a jde vidět,proč se český fotbal tak brzdí..Já bych to udělal tak,že bych Přikryla nechal střídat zezačátku a posílal ho nejdřív třeba na 30 minut,pak poločas a podle toho by si postupně získal základ,nebo by hrál pořád okolo poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím že směsuješ dva hráče kteří mají v týmu jinou úlohu, tak bych ti k tomu brekotu aji pomohl. Varadi je přesně ten typ hráče který nám chyběl. Sice se od něho nedají očekávat góly, ale důraz, bojovnost, schopnost nabudit tým a odhodlání se nevzdat to vynahradí.

Reagovat
Kepy_FCB

s Varadim přeju pevné nervy jsem moc rád že od nás vypad!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Varadi je přesně takový ten bojovník, bijec a dokonce se umí dostat i do šance taky nám teď do Jihlavy jeden přibyl, Simr, teď jsme hráli zápas proti Třebíči vítězství 9:1 a on má pět tutovek, které by průměrný hráč proměnil a on nedal ani jednu už o něm byl článek v novinách, že si z něj děláme srandu

Reagovat
Kiwi-21

Slavii bude chybět Čontofalský a Bohemians-Šumský nedošly jim registračky což je škoda na oba jsem byl zvědavej

Reagovat
Sosi

Já tu Nova Sport tak... nemám rád... Oni melou takový sračky

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Radin

tak dneska sem ještě zvědavej co nám předvede Nikolas Šumský,uvidím ho poprvé,tak snad bude hrát dlouho..

Reagovat
Radin

už sem to zapl a koukám v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Šumský nehraje, protože nemá registračku

Reagovat
smazaný uživatel

Šumský nehraje.

Reagovat
Sosi

Jo, ten tak

Reagovat
Radin

no jo sorry,byl v pravděpodobné sestavě na tipování a komentář tam nefunguje :-)

Reagovat
Radin

už jde komentář tak sem chytrej jak ty :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to není špatný zápas nato že je to první zápas sezony, Bohemku teď obrali o gól (aspoň z mýho pohledu)

Reagovat
Sosi

Ano, oslovme Roberta Hena... To je mi videorozhodčí jak prase.

Reagovat
Sosi

Rozhodčí to písknout mohl i nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

To mají nahraný dopředu... Hen teď někde chlastá :D

Reagovat
Kepy_FCB

Diváci: 3.857 na Julisce

Tomu nevěřím!

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj, máme konkurenta... I když u nich to bude nováčkovská euforie, na nás to stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

A to měli ve sportu v jejich ohromně chytrým magazínu před ligou otázku jestli bude mít Dukla průměrnou návštěvu nad 1000 diváků a Uhrin tam řekl, že na Spartu přijdou tak 3000 lidí a oni tam ty 3 tisíce přišli hned na první zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hradec přišlo asi 12-15000 na první zápas a průměr takovej taky neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Se na to koukejte na tipovani.cz, tam slyším jen toho experta přes píšťalku

Reagovat
Sosi

no jo, na to jsem za těch pár měsíců úplně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, teď ty kecy zapli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda komentář vůbec nechyběl.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sosi

ale komentář je tam teda taky...

Reagovat
Sosi

Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól

Reagovat
Losinho

To je komedie...jsme celou lepší dobu lepší a pak dostanem 2 náhodný góly...mimochodem Škoda pěkná svině.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
Losinho

Protože zraněnej protihráč?

Reagovat
smazaný uživatel

To co udelal Skoda by udelal kazdy, kdyby to bylo jinde nez v pokutovem uzemi tak by to asi zakopl, ale takto by to nevyuzil jenom hlupak! A navic prvni faul byl prave na Skodu, to ze se tam posleze trosku strkali, nemohl rozhodci pisknout kdyz nepiskl skluz na Skodu ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je za to, že tam nejsi...

Reagovat
Losinho

Loni jsem na tomhle "venkovnim" zápase byl a moc to nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bohemka nehraje vůbec špatně, bojujou o každej míč a jdou do všeho naplno

Reagovat
Losinho

Jo, ale to je tak jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i ta hra vypadá líp než dřív

Reagovat
Losinho

Na jaře byla lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to furt teprv první zápas, k tomu jim ještě přibyde ten Šumský... myslím že to bude lepší a tipuju že celá tahle sezona přinese vcelku pohledný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

byl to čistý souboj, slávista odpadl, rozhodčí nepískl

Reagovat
smazaný uživatel

to Losinho

Reagovat
Losinho

S rozhodčím neargumentuj, dneska je úplně mimo. A o čistém souboji mám jiný představy, tohle bylo špinavý z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tvoje fanouškovství je špinavé.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, faulovaný byl Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

kuwa

Reagovat
Losinho

Taky.

Reagovat
Radin

stihl si ještě narazit o Cicmanovi záda jak ležel :-) docela smůla Slávie no..

Reagovat
Radin

Hartig Hřebíkova škola

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako má být to střídání Milutinoviče? Co jsem viděl tak nějak špatně nehrál

Reagovat
Losinho

Tohle je špatný, hra sice dobrá, ale v obraně to nejde. A zase nás srážej "náhoďáky", jako loňskej podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste jak Liberec... ty dostanou gól z ničeho, pak celý poločas tlačí, dostanou náhodně do šatny. Druhý poločas zase tlačí a ten třetí co dostanou už je prostě smůla...nebo jak to říkal Štajner po zápase u nás

Reagovat
Losinho

Já kašlu na Liberec. Pokud se koukáš dneska a viděl si zápasy z loňskýho podzimu, bylo tam několik zápasů, kde jsme ovládali hru a pak totálně vyhořeli v obraně a ztratili body.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na TV a tam říkali, že nepojistí některé silnice na Moravě, protože pojištění je založené na náhodném jevu. Náhodný jev prý není něco, co se téměř pravidelně opakuje. Takže asi tak.... Líp jste hráli, ale fotbal se hraje ve vápnech a většinou ho rozhodují osobní chyby.

Reagovat
Losinho

S tim souhlasim. Ale jakožto fanouška týmu, který na tohle trpí dost často, mě to prostě se*e.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no... hodně lidí tu nadává na Lafatu, že dává góly z 2 metrů, ale o tom to je... my hrajeme podobně jako vy, akorát u nás to tam ten Lafata nějak dotlačí

Reagovat
Losinho

Právě, u nás to "tak nějak dotlačil" na jaře Pospěch, navíc se dařilo i dalším hráčům. Teď to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka v tom je taková "haluzácká" no. Loni jsme je tam taky přehráli a 1:1 myslím.Navíc od toho Pospěcha jste si tady všichni slibovali tolik, že prostě musí zklamat. Jsem si chvílemi myslel, že nejlepší střelec ligy už je na fórech jasný a zbytek už bude bojovat jen o druhý místo

Reagovat
Losinho

Tak Pospěch neni špatnej, hodně bojuje, vrací se pro míče. Mě nezklamal. Jen tomu chybí ta gólová třešnička.

Reagovat
božský John

0:1 Eliáš

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl tenkrát tuším že Johana, že neví jak s takovou bandou nekopů jako je Jablonec mohli prohrát 3:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to bylo letos na jaře. Tuším, že hned první jarní kolo

Reagovat
božský John

Petr Johana, můj hrdina

Trouba od pohledu, směšně působí i na hřišti a nezapoamenu jak v jednom derby zařídil plichtu 3:3, kdy si dal de facto dva vlastnáky na třetí přihrál

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyls to ty tenkját ten plešatej fanoušek v dresu Sparty jak vlezl na hřiště a vydával se za Johanu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co má znamenat ta kšiltovka?

Reagovat
Tomekcz

šašci

Reagovat
Losinho

Nevim proč, prostě sponzor.

Reagovat
Losinho

Ta byla i loni, podobnou (modrou) má myslim i Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ? jak to vidíte zítra ?

Reagovat
smazaný uživatel

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajou Teplice, Plzeň a Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

huš

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice,Plzeň souhlasím.

Ale Příbram ?

Reagovat
smazaný uživatel

Se budeš divit, Příbram bude hrát na dva hroty a začne se prosazovat Mašek

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě Příbram nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale něco mi říká že letos nebudou hrát tak hnusnej fotbal (a proto sestoupí )

Reagovat
smazaný uživatel

beztak

Reagovat
One-Real

No byl jsem zvědavej co předvede ten Šumský, škoda že nehraje.

Reagovat
fabec1222

OT:Pořád Nova ku**í fotbal?Koukám že tam natáhly i mojeho oblíbence Siegla.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho kurv* ty pak0 ? jen prtže to vysílá do Tv , to dělá i ČT4 a Sport1(2)

Reagovat
smazaný uživatel

Šumskej bude oběvem ligy pak ho koupí Sparta a bude to mít konec jako u Kadlece.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten do Sparty nepůjde tuším že někde říkal že se chce v Bohemce ukázat pro evropské kluby a reprezentaci a po těch dvou letech přestoupit na západ

Reagovat
ondrasch77

navíc bohemka prodávat nemůže do vyřešení majetko-právních sporů a vzhledem k rychlosti našich soudů v jednáních Šumský dřív ukončí kariéru než něco rozhodnou....

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nepodcenuj Pepu Chovance

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Miloš Lačný se ze Celtiku do Sparty vrací s nepořízenou. Slovenský útočník byl ve skotském klubu v posledních dnech na testech, nevysloužil si ale smlouvu.

Jakto? Vždyť je podle některých zdejších expertů nejlepším a nedoceněným hráčem Sparty

Reagovat
stas87

pisal to len jeden jediny clovek,toto pausalizovanie je trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Ot:Španělsko-Irsko 5:0 no krása budou v euforii jak prase

Reagovat
Losinho

To neni možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam 3.857 diváků?

Reagovat
smazaný uživatel

cca 7500

Reagovat
smazaný uživatel

ale na dukle?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky jsem se divil. Ale bojím se, aby dnešní fotbal těch 2500 neodradil

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
JozkokozleJ

Tipol by som si, ze divak si vcera neprisiel na svoje. A nezaujaty a bude vraciat tazko. Mozno kvoli klobaske, ta je ozaj dobra Hoc rady na nu...

Reagovat
smazaný uživatel

už to nehul

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem dvakrát :D

Reagovat
smazaný uživatel

naky reference na sumskyho?

Reagovat
One-Real

Nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

aha sry, ale v prewiew byl napsanej ze bude hrat zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

never vseckemu co rikaju v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

EF:Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:

Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Žižka - Moravec, Borek, Šumský, Bartek - Škoda, Hartig. to nebylo z TV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dneska fantastickej, MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc, nepřekvapil. První poločas jentak proseděl na tribuně, o přestávce si ani nešel dát párek v housce, ale vytáhl sváču od mamky a nakonec ani nezůstal na pokřik

Reagovat
smazaný uživatel

jo šulinek teply...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka má los: Slávie, Plzeň a Jablonec? Fíha...

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělaj prdel ne? Oni pošlou Hlouška na hostování do Slávie?

Reagovat
Losinho

Asi jste mu to zahraniční angažmá nesehnali no. Ale nechápu, že jste si ho nenechali u sebe.

Reagovat
Aldeano

Taky nechápu, Jablonec hraje aspoň EL(No ) a lze předpokládat, že i v GL bude výš než Slavia...

Reagovat
ondrasch77

ale má uzavřenej kádr, kterej spolu hraje 3 roky, tak proč to bourat, když Adam má jít na export tak jako tak...

Reagovat
Aldeano

To je asi jedinej důvod no... Ale stejně jsem si myslel, že když zůstane v GL tak v Jablonci. Varianta Slavia mne vůbec nenapadla...

Reagovat
ondrasch77

neboj, vše má svůj důvod, Pelta vidí dál než my ostatní se bojíme jen pomyslet.... Ve Slavii bude nejlepší player a v lednu ho střelí do reichu za 50 míčů.............

Reagovat
Aldeano

Tak Peltovy věřím, to zas jo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Jasně máme ustálený kádr a Kovařík hraje dobře, ale takovéhle posílení konkurence prostě nechápu. Nevěřím, že by nám Slávia nabídla nějaký zajímavý finanční podmínky

Reagovat
ondrasch77

klídek, Míra ví moc dobře, co dělá... navíc by u nás by třeba rozhodil systém kterej funguje, Adam se vrátil týden před koncem přípravy a nic s klukama neodehrál, myslím, že to je rozumný řešení...

Reagovat
Losinho

No co se dá dělat. Hra dobrá, ale je třeba zlepšit doplňování Pospěcha. Chce to, aby se záložníci víc vrhali do útoku. Pokud se tohle zlepší, tak o SKS nemám obavy. Měl by tomu pomoct i Adam Hloušek. Dneska pěkný výkony od Pospěcha, Jandy a Koreše. Nezklamal ani Prošek.

SKS!

Reagovat
One-Real

Pospech se mohl trefit teda, mam ze da vic golu nez Skoda.

Reagovat
Losinho

Gól si za tu bojovnost zasloužil. Snad už příště.

Reagovat
One-Real

Zrovna jemu u vas verim. On je schopnej tech 10 golu za sezonu dat. Co ctu tak na tom technicky a kombinacne spatne nebude, takze staci to sypat na nej a on to snad propali.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čtu?

Reagovat
Aldeano

Hloušek do Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
Aldeano

Petrouš.....

Reagovat
smazaný uživatel

A něco bližšího?

Reagovat
Aldeano

Nevim co chceš vědět. Říkal to po skončení zápasu na Novasportu....

Reagovat
Aldeano

Že ho představěj po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hlavně na jak dlouho a jestli je možné z toho hostování stáhnout za účelem prodeje.

Reagovat
smazaný uživatel

A vy chcete hrát s hráči jako Prošek a Dostál ligu?

Reagovat
Losinho

Prošek obstál. Zvlášť vzhledem k tomu, že to byl jeho debut v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, mě se nějak nezdál, ale je mladý, tak se může dost zlepšit, ale ten Dostál je fakt marný, odkaď si ho ten Petrouš vytáhnul?

Reagovat
Losinho

Z Čelákovic. A je vážně slabej, snad se dá Cicman do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý .... Klokani mají 3 body, tak ještě aby FC HK pobralo také 3 body za výhru(Viktorka žižkov na úvod není špatný soúpeř) a 1. kole bude v pozitivním světle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fotbaly jak víno, jsem rád že GL konečně začala. Z těch pravidelných vysokých míču jsem si sice vykloubil krční obratle, ale člověk ke svojí národní lize trošku to srdíčko mít musí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

pohled na tabulku je hodně netradiční........bohemka s duklou na čele 1. ligy to bylo snad naposledy v 70. letech

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Magera do Baníku. Možná.

Reagovat
frankiefcb

Kde si to četl. Bylo by to fajn. A ještě přijít jako partner Světlík a stáhnout Svěrkiho a staré dobré duo Magera-Svěrki by mohli řádit.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeni rika ze uz mu skoro vsecky papiry daly ale zepry to neni pravda, a magera s banikem trenuje a mozna prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo to ten podzim zacina pro Slavii nevalne. Ja si proste nemuzu pomoct , ale at se projevujou sympaticky nebo ne tak nejaky posily ze 3.ligy nas v zivote nemuzou nekam pozvednout . Chce to proste nejaky zkusenosti tak snad jeste nekdo dorazi , kdyz to Platil tak rozhlasoval.

Reagovat
soukup

Diváci: 3.857

to jako fakt? na Dukle?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tam předtím měl Šebrle trénink.

Reagovat
smazaný uživatel

šebrle v té době závodil ve francii...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky všechno zkazíš...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ty prvni dva odstavce souhrnu Bohemky se Slavkou me ujistili ze clanek nepsal nestranny clovek. Navic kdybych zapas nevidel tak budu verit jeho slovoum a to bych neudelal asi dobre ( po souboji se Škodou v pokutovém území Slavie skácel stoper Cicman, útočník zeleno-bílých ale pokračoval ve hře, rozhodčí faul nepískl a Škoda obstřelil brankáře Hanuše ). Jasne, pul pravdy tam je, ale ta veta rika, ze fauloval Skoda a to kazdy, kdo zapas videl, vi, ze to tak nebylo. Autor, i kdyz asi slavista, by mel podavat pravdive a srozumitelne informace a ne mystifikovat pripadne ctenare ...

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam, ze ten zacatek byl mozna trochu moc. uz sem ho radeji prepsala. ale za tim golem si docela stojim..

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna ten zacatek mi tolik nevadil. Na domaci v uvozovkach jsem si uz zvyknul. Ackoli jsem porad nepochopil tu nenavist od slavistu. Bohemka na Eden nechtela, ale nekde hrat musime a ve finale - slavisti porad krici ze je stadion jejich a pritom plati najem stejne jako bohemka ... Ale to je ted jedno ... Jak uz jsem napsal jinde- Skoda byl faulovany jako prvni, a ze to rozhodci nepisknul, Cicman ze se tam zacal valet po svem zakroku a Skoda nebyl liny vstat a pokracovat ve hre to je vec jedna - druha vec je ta, ze kazdy slavista bude rikat ze je to nefer, ze mel mic zakopnout. Skoda by byl sam proti sobe i proti Bohemce kdyby toho nevyuzil. Jina vec by asi nastala kdyby se to nestalo v pokutovem uzemi To bych asi, ač Bohemak, rekl ze to mel zakopnout. ( nicmene ja si pamatuju na nas narodak, kdysi v jedne kvalifikaci, s Faerskymi ostrovy se vykaslali na ferovost a nezakopli mic a dali gol . Vyhrali jsme 1:0, ale mohli jsme taky odjet s ostudou ...) Kazdopadne jsem reagoval spise na to ze ta posledni veta v druhem odstavci trochu mate ctenare. Nicmene clanek byl napsany jinak dobre ... A prekvapilo me ze te muj komentar primel k editaci clanku, to se moc nevidi, ze autor posloucha hlas lidu ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono s tim stadionem je to vazne slozity, kdyz si vezmes, ze slavisti na nej cekali fakt leta, pak tak hrali, parada, splnenej sen a najednou je tam klokan, kterej tam chce mit pochopitelne domaci prostredi, coz proste takhle bejt nema. navic slavie ma uzavrenou nejakou smlouvu, ve ktery je proste a jasne privilegovana, ji taky preci jenom patri ta plocha. jinak nemam problem uznat chybu preci..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to mas pravdu, ta plocha je jejich. Nam by se taky urcite nelibilo kdyby to bylo naopak a Slavia by sla do Dolicku. Na jednu stranu je ale Eden fakt peknej stadion ( ted me bohemaci ukamenujou ) na druhou stranu Dolicek je srdecni zalezitost a navic se tam psala vetsina historie Bohemky. Kdyby tohle pochopili i ti lide, kterym jde jen o penize a nasli si jinej objekt jejich financniho zajmu bylo by to daleko lepsi a nebylo by tolik rozbroju... Ale to uz jen placam ... Kazdopadne si pohlidam dalsi tve clanky abych popripade mohl zase kritizovat -- Delam si srandu --

Reagovat
Filipow

Pískejte konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Jechché Šumský

Reagovat
božský John

čemu se směješ? Že nemoh hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Bleju z Bohemky! Sral jsem se 100 Km na Slavii ... na skvělej tým,že poprví uvidím toho "skvělýho" Pospěcha! A co jsem viděl? Prvních 15 minut celkem slušnej fotbal. Ofenzivní z obou stran ..... Pak jsem viděl 56456 chyb v obraně .... a najednou 2 goly .... 1 sračkovej po chybě a 2 byl úplně absurdní .... rozhodčí se asi zbláznil! ... Ok 2:0 nefér pohoda .... sníží? Ani hovno! Nabídka hráčů ... nulová...... tu a tam pár šancí ... Jandovo tyč a Koršovo šance až v závěru .... blbý pokusy o střely z dálky ... úplně o ničem! Nudnej fotbal. Slavia bez kondice. Nejhorší hráč utkání: Pospěch a jeho špekatá zlitá alkoholem postava! To jsem byl fakt v šoku. Nejlepší hráč: Janda a Trubila.... Trubila by možná ani neměl bejt obránce spíš jako záložník .... v zadu chybí vyšší člověk ... Hubáčka a Cicmana 100x přeskočil míč! Horror!

Reagovat
Liquid

nejhorší hráč byl Dostál, divím se, že se vůbec do Slavie dostal horšího hráče Slavie neměla...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie byla celá a v lize bude v dolní polovině.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Dostál .... Petroušovo plyšáček Protekční vůl ... znám 65858 fotbalistů z vesnice co by zahrálo líp jako oni!.... Ale ,tak každej ví ,že když dostane míč Dostál ,tak už se počítá s nějakou chybou

Reagovat
Losinho

Nejhorší Pospěch? Asi jsem viděl jinej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jednoznačně.... Loni jsem na Slavii na jaře nepáchl ,protože jsem měl pachuť z podzimu ,kde jsem byl 3x ( Olomouc,Liberec a Český Budějovice ) ..... a do Edenu jsem jel hlavně abych viděl jeho ,ale kolik toho naběhal ? Kolikrát se trefil mezi tyče ? ... Přiklepával balony ... nic víc ... to je od útočníka hodně málo ...

Reagovat
Losinho

Měl tam i dobrý přihrávky, hodně se vracel pro míče. A dost toho vybojoval. Navíc na něj měla být fouknutá penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že liga nebyla na Dukle sedmnáct let. Hodinu před zápasem nehorázné fronty ( už tohle pro mě bylo jak z jeníkova vidění, to sem tam za ty dva roky nezažil) ale odpověď byla jasná, na celej stadion jeli jen tři poklady, přes hlavní chod se nemohlo (taky začly s přestavbou "perfektně", krátce před ligou, místo, aby začli hned v červnu). Když pořadatelé zjistili, že fronta neubíhá ba spíš naopak, tak posléze otevřeli hlavní bránu a šlo se zadara (to mi pak bylo docela líto těch lidí, co byli právě na řadě s koupí lístků, po tom celém ukrutném čekání).

Jinak na stadioně ani náhodou nebylo přes 3.500 tisíce, odhaduji tak plus mínus 2.500, víc určitě ne (už jen ten fakt, že tam pak pouštěli zadarmo, tak nemohli přesně vědět, kolik lidí tam je). Dále na zápase byli "celebrity", hned řadu podemnou seděl I. Hašek s manželkou, dcerou a nějakejma fotbalista, dvě řady podemnou Leo Kweuke s Danim Chigou a další.

Kotel Dukly se pak rabiátsky "ukázal" kdy dvakrát za zápas hodil na hřiště papírové konfety a hlasatel to vždy okomentoval "nevhazujte na hřiště papírové konfety, ruší to při utkání" Pak byla vidět jaká si chuligánka, jak jsi jde okolo stadionu ale před kotlem Dukly je zastavila securitka a vyvedla je ven. Zklamaní pramení ze sektoru Sigmy, nebyli skoro slyšet a i ten kotel strejců je přeřval.

No a nakonec fotbal...Nebyl špatnej :)

P.S. Ty jejich klobásky jsou prostě nej

Reagovat
smazaný uživatel

něco takového jsem tušil..... až na ty klobásy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej popis .....

Reagovat
smazaný uživatel

Klobásky luxusní

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Ta chuligánka byli PB.

Reagovat
JozkokozleJ

Klobasky - parada!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle zůstala tabulka, nezlobyl bych se. Bohemka do LM. Olomouc a Dukla do EL, Slávie čau, a ostatní týmy baráž o druhej sestup flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ty retarde.

Reagovat
smazaný uživatel

Bít tebou, tak sy dávám pozor na vijmenované slova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Bohemkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší v Praze (10) :)

Reagovat
smazaný uživatel

Po Spartičce

Reagovat
Aldeano

Praha 7 Ale he nejlepší v ČR to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

A galapředsatevní Slavie pokračovalo. - nádherná věta, cirkus Eden pokračuje.

Reagovat
Darren Fletcher

toho Škodu chcel Slovan BA, bol by posilou?

a prosím, čo je zač Jakub Krob?

Reagovat
stas87

krob?ten bol snad 4 roky v spartanskom becku,potom ho dali na hostovanie do budejic,nema na to hrat za slovan,jeho jedina vyhoda su tresnte kopy,to umi dobre.ak si ho s nekym nemylim.

Reagovat
Darren Fletcher

no ale krob hra v presovee ako tatran fan by si mal vediet :)

Reagovat
stas87

ty vole ja ze jan krob so sparty..my fail

Reagovat
Darren Fletcher

jakub krob zo sparty B :)

btw. heidenreich je vraj najvacsi traged ligy

Reagovat
Aldeano

Je to Jan Krob

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
Aldeano

Jan Krob Primárně levej bek. Před 3-4 lety byl vytaženej ze Sparťanskýho béčka.. A v tu dobu byl nadějnej. Ve Spartě byl druhej pravej bek po Kadlecovy.Pak šel na hostování na Kladno a do Budějic. Něco odehrál i ve Spartě,ale málo, hlavně hrál za béčko.Má něco přes 30 ligovejch startů.Ale je mu teprve 24... Je známej svojí kopací technikou.. Hlavně na penalty je "expert" ...

Reagovat
Aldeano

Musim se omluvit Šilhavýmu... Protože Liberec hrál fakt dobře a to jsem nečekal

Reagovat
Kenneth

Liberec ještě hraje. A musí to udržet.

Reagovat
Aldeano

A udržel

Reagovat
smazaný uživatel

Čišovský zaslouženě.

Slyšel jsem dobře, že Plzeňáci na Gebrelassieho hučeli?

Reagovat
Aldeano

Je to banda rasistů...

Reagovat
exse

Doufám že to bylo na rozhodčího, ikdyž ani ten si to nezasloužil za to že jim připískával a měl vyloučit Horvátha.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

sudí byl slepý na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

asi 10 hučelo na Gebreho pokaždý, jinak to bylo na sudího -pokusil jsem se o "Zelinka je čurák" ale "černá svině" zvítězila...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Nádherně Liberec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Libereeeeeeeeeeeeec zítra vyhrát v Budějkách a už bude mít Sparta náskok 2 body hned po prvním kole.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych nechtěl ztratit vedení 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde... FCB vypadá drsně o záchranu,ale ACS ? Nikdy!!!!! Radši smrt!

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu to od fandy Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To uz by jsi musel x krat zemrit, pokud ti je tolik kolik jsi psal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku bych tipnul, že o ten titul může hrát klidně i Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber,že jim eště na 95% odejde Vácha jak říkal sám Šilhavý a ten Dočkal taky není jistý.

Reagovat
exse

Vácha je tak 50 na 50 že odejde a pokud jo tak přijde adekvátní náhrada, toho se neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen cituju to co říkal Šilhavý a jak to vypadá s Dočkalem.

Reagovat
exse

Má ještě 3 roky smlouvu a tak za něho bude Karl chtít hodně, pokud se nějakej tým ochotnej to dát najde tak ať jde, přeju mu zahraničí, a budou peníze na adekvátní náhradu, pokud se takovej tým nenajde tak zůstane a odejde třeba za rok po oslavách titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli odejde Vácha, tak by o ten titul fakt mohli hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s kanonýrem Rabušicem . Jinak Nezmar hrál v té obraně dobře.

Reagovat
soukup

on ti ještě ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ona i ta Příbram se snaží útočit, já jsem říkal že nebudou tolik betonovat...

Reagovat
Aldeano

A komentuje to frkal....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho neposlouchám ale nepříjde mi to jako nějak špatný fotbal, Příbram se docela snaží kombinovat, sice jí to občas nevychází, ale to už je kvalitou kádru... a co spálí Slovácko snad není možné

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ten baník je fakt k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm zatim k breku. Ve 27.kole to bude možná k smíchu.

Reagovat
Kenneth

Pokud to není fanoušek Baníku, tak je to k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se poučí nebo co .... ale 3:1 pustit ... ikdyž jasne, v lahvač traged lize se muže stat uuuplně cokoliv... ale už vidim jak je to bude žrat 6 kolo a pak ten pseudkouč bude zas hledat vymluvy a bude spokojenej "s přístupem"

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi ten zápas ty troubo, nebo jen dokážeš nadávat na úroveň GL? Ty góly teplic byli hodně dobrý a Baník může být rád že vůbec uhaluzil ty tři branky...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec i Bohemka udělali veký dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka teda udělala úžasnej dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, dokud nedali ty dva góly, tak hráli docela pěkný fotbal, pak začali bránit

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale fotbal se hraje 90 minut...vyhráli, ale že by to na někom mělo zanechat velký dojem, to zase ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně působili dojmem že hrají jako tým,narozdíl od Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné to Slovácko je totálně marný když jde o to zakončit

Reagovat
smazaný uživatel

A Příbram trestá ale nehrajou vůbec špatně

Reagovat
smazaný uživatel

nehrajou špatně? dovolit tolik šancí Slovácku? to teda není moc dobré vysvědčení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajou docela sympaticky, a obrana většinou zasáhne dobře, ale oni to většinou stejně zmaří ti útočníci Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jim to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jen dobře..jinak Hruška chytá hodně dobře....ona se Příbram snaží hrát aktivně, když má balon, tak se tlačí i dost dopředu...ale prostě vzadu jsou si hrozně nejistý...

Reagovat
smazaný uživatel

A Příbram zase vede a docela pěkný gól... ale tak rozhodně je pro fotbal a diváky lepší, když hrajou aktivně dopředu, i když to vzadu občas skřípe, ale proti silnějším týmům budou mít problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

to právě bude jejich problém, ale tak třeba se s tím zachráněj no...

Reagovat
M11

tolik tutovych sanci nedat

Reagovat
ronaldik

Kdy dala Příbram naposledy tři góly??

Reagovat
soukup

27. kolo minulé sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
Darren Fletcher

OT: môj tip

CHOR, SVK, BEL, RAK, FIN, KAZ

Reagovat
Staenly10

Tak až na zápas Dukly se Sigmou to byly gólově zakímavý zápasy...

Reagovat
soukup

to šlo rychle

Reagovat
smazaný uživatel

italie, chorvatsko, norsko, řeckou jsou hratelný. někoho z nich chytnou slováci určitě. zatímco my budeme mít němce nebo nizozemce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Darren Fletcher

aky tucny je ronaldo :(

Reagovat
madridcan

Ajajajaj Wales v skupine A

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole příbram dala 3 goly Co se to děje.

Reagovat
Ligter

Už dala krásnou sedminu gólů z minulý sezony. Teď si dají asi pár kol přestávku.

Reagovat
stas87

pre nas chcem geograficky blizkeho supera,najlepsie rakusko,niekoho zo severu a jedneho slabeho,maltu treba,ale po tom stasti na zrebovanie ms10 a euro12 cakam nejaku tazku palbu,asi holandsko

Reagovat
stas87

kurva chcem skupinu g!!na lotysov a litevcanov mame,s bosnou to bude vyrovnane

Reagovat
Darren Fletcher

wuahaaaaa GRE

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci maj lehkou skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

tolik šancí nemělo Slovácko v mírné nadsázce celé jaro a stejně to nestačí na výhru , aspoň že Slepička mi zlepšil naládu, když se 20 minut před zápasem dožadoval rozhovoru se Soukupem, aby zjistil přesné rozestavení na hřišti a dělal kvůli tomu vlké divadlo před stadionem . jaký komentátor, takový člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem dojel z Hradiště. Co Slovácko dokázalo zahodit za šance, to jsem ještě neviděl. Po první půli to mělo být 3:0 a nikdo by neřekl ani popel. Příbram skoro nic nepředvedla, doslova z ho*vna upletli tři góly. Naše pozitivum převaha, vytvoření mnoha šancí a výkon Libora Doška. To je pan fotbalista. K rozhodčímu radši nic.

Reagovat
smazaný uživatel

takže asi Ostrava bude opravdu bojovat o sestup,když neni schopna udržet 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovat o sestup?

Reagovat
centos

Tradiční místní fráze :)

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, a pořád do mně někdo bude rejt, kvůli Liberci na Štruncákách

Reagovat
C-M@ster

Bez Švanciho to nepude.

Reagovat
Losinho

Sakra Slovácko, co to má znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navždycky věrní

Reagovat
smazaný uživatel

v ostravě 7 golů

v budějovicích 6 golů

na slovácku 5 golů

v plzni 4 goly

Reagovat
vocasisko

navrhuji, aby se všechny ostatní kola gambáč ligy odehráli na těchto čtyřech stadionech

Reagovat
smazaný uživatel

4:2, zasloužená výhra Sparty, ale její výkon se mi zdál nepřesvědčivý. Proti dnes hodně špatným Budějovicím v pohodě stačil, ale v zápasech s týmy jako Plzeň nebo Jablonec se jí tyto nepřesnosti a ztráty míče v středu hřiště mohou vymstít.

Hráči zápasu:Sparta:Kamil Vacek

: Budějovice: Rudolf Otepka

Reagovat
osobnostx

Proč špatným? Vždyť se snažili hrát rychlý fotbal dopředu. Oni dvě velké šance neproměnili a Sparta dala takové ...no snadné góly.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký, že se snažili o rychlý fotbal dopředu, ale trošku při tom zapomněli na defenzívu... Hrát líp dozadu, tak možná i s tím nepříliš povedeným výkonem uhrajou aspoň remízu.

Reagovat
ACSMan

Taky z té předvedené hry nejsem nadšenej

Reagovat
smazaný uživatel

Střelecký ostrov. Pro budějovice to znamená stadion ale pro Nory to nejspíš bude něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

To je gólů jak v Nizozemsku....

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním kole a už vedem tabulku

Na tohle si chlapci zvykejte, Sparta si to první místo už nenechá vzít

Reagovat
ondrasch77

počkej po 2. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to uz budeme mit vlastne 6 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim... my teď hrajeme s těžkou Boleslaví, pak Alkmaar, kde furt můžeme zabojovat o postup. Sparta si může v Sarajevu dovolit šetřit hráče

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to dobré, kdyby liga pokračovala tak, jak začala. Kdyby padalo hodně branek, jako je to v prvním kole. Zajímalo by mě, kdy se nějakému kanonýrovi podaří překonat hranici 20 branek v jedné sezóně, Lafata a Pekhart byli loni blízko (19 resp. 18. gólů), třeba Leo Kweuke by to mohl zvládnout, ale obávám se, že když se mu bude dařit, tak v zimě odejde do ciziny jako to bylo s Wilfriedem.

Reagovat
homeles8

:-(

Reagovat
stas87

tak ako hra juhar?jeden odbornik ho po jednom zapase uz pcha do repre

Reagovat
goodbay

no se Sarajevem se jevil lépe, dnes docela dost kazil, navíc moc nespolupracuje s Pamičem, a hraje radši na sebe.

Reagovat
stas87

dik nejaky saso ho pchal na kraj v repre,po jednom podarenom zapase..u vas si svoj post pohlida a bude hrat dalej v zakladu nie?

Reagovat
Kenneth

To jestli bude hrát v základu ví jen Chovanec, nevím proč se tu ptáš.

Reagovat
stas87

tak asi ake ma sance a kto je jeho konkurecia nie?zapoj mozog

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence je letos docela velka ostatne jako na kazdem postu

Reagovat
stas87

dik,s tebou sa da aspon dobre diskutovat,holt kazdy tim ma svoju ciernu ovcu juhar aj v ke zahral dobre proti slabsim timom,ja som zvedavy ak si povedie treba proti mb ci jabloncu

Reagovat
smazaný uživatel

kde se v tobě bere ta nenávist vůči Juharovi?

Reagovat
stas87

nepochopil nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Na levym beku podle me Pamic moc konkurenci nema, spis vubec..

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Podaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rici, je tam Podany,Kadlec ci Mares ... Musi se hodne snazit aby se udrzel

Reagovat
Kenneth

Mareš hraje levýho? Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Mareš hraje všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny ze prvni varianta je Kaca ci Podany ... Ja jen ze by tam hral i pres nohu klidne kdyby nikdo se nepotkal s formou A taky chci rici at se Juhar neprecenuje az dojde silny souper tak pak muzeme vice rici

Reagovat
Kenneth

Kadlec patří na podhrot nebo hrot, v záloze nemá co dělat. To jsme ho mohli prodat, jestli ho takhle chceme ničit.

Reagovat
smazaný uživatel

kazil? vždyt za celej zápas ztratil možná dva míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazil dneska hodne micu...to jsi asi sledival nekoho jinyho..

Reagovat
goodbay

ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Už od začátku ligy se Sparta dostala na 1.místo a do konce sezony ji už nikdo nesesadí

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra dáme Boleslavi 3:0 a pojedeme na Letnou jako lídři my

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta první

Slavie poslední

Tak to má být!

ACS ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

hradec

Reagovat
smazaný uživatel

No vysledek 2:4 me mile prekvapil. Jak jsem rikal pred zapasem, ze zadna hitparada to nebude, tak co se tyce vykonu obou tymu, tak jsem se nespletl. Dneska se mi to moc nelibilo, diky bohu ale za to, ze to tam proste padalo. Tak a ted zustat na tom prvnim fleku do konce sezony a nikoho tam nepustit. Sparta !

Reagovat
exse

Juhara sem sice videl jen jednou, alw jestli se on dostane do repre a breznanik ne, tak budu spartu nenavidet jeste vic.

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni, od Vás musí hrát každej v repre...

Reagovat
Euphael

Klasický výhra Sparty šašci

Reagovat
C-M@ster

Jojo, ten první gól stál za to. A reakce Spartanu. "Plzen dala loni stejnej".

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to stejne diskutabilni jako faul Zapotocnyho na Ondraska pred golem Otepky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól byl naprosto v pořádku. Vacek fauloval, byla ponechána výhoda, Budějovičák to ztratil, začal se válet po zemi ve snaze přerušit rozvíjející se útok Sparty, rozhodčí správně neodpískal a Sparťani z té akce dali gól (offside to taky ani náhodou nebyl). P.S.: Nejsem Sparťan.

Reagovat
C-M@ster

Nejsi, ale na tabulku se Spartou na 1. miste davas smajl a palec nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je ten, že Sparta letos vyhraje ligu. Co je na tom špatného?!

Reagovat
smazaný uživatel

4 goly, rozdil vyhry o dva, celkem dobry no

Reagovat
smazaný uživatel

7 zápasů 25 golů?? jedině dobře

Reagovat
Euphael

Ještě, že nehraje Sparta ligu mistrů...tam by se píská férově a akorát by udělali ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boze..

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi nezdálo, že by dneska Spartě rozhodčí připískával.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že ne. To jen někteří tady mají těžký mindráček a komplex.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarek.Na Dukle jsem se byl podívat,no nic moc,ale dávám ji větší šanci se udržet v lize než Viktorce.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov na to nemá, třeba se pletu, ale dnes jsem byl z jeho výkonu hodně zklamán, chybí tam tvořiví fotbalisti, ten systém co hrajou je úplně o ničem z venku toho moc nedovezou a myslím, že na to aby doma přehrávali soupeře fotbalovostí, tak na to už vůbec nemají, Ustí nad Labem bylo pro GL větším přínosem.

Reagovat
smazaný uživatel

pro návštěvu na Střeleckým Ostrově

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam dneska hrála třeba Příbram, tak bude návštěva sotva poloviční.

Reagovat
trepka

Reagovat
smazaný uživatel

užij si to, dneska tam byla největší návštěva letošní sezony pro vás

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam nebydlím ani sem tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Bohemka foreeeeveer....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hodně průměrnej zápas, první poločas byl alespoň ze strany Hradce slušnej, Štěpán se mi moc líbil, je rychlej umí jeden na jednoho a ten výstavní přímáček stál za to, Vaclík neměl šanci. Jinak už mě nikdo moc nenadchl, ještě možná Rezek stál za zmínku, pár rychlejch průniků a slušný přímáčky. Ostatní průměr, ale Žižkov moc neprověřil, budou mít obrovský starosti se záchranou, dneska v podstatě neměli jedinou šanci, která by zaváněla brankou. Lindros si opět neodpustil svoje technický kousky při hře jeden na jednoho a to je pro diváka skutečně o nervy , ale opět nezklamal. Za to druhej poločas ten zklamal hodně, od 60. minuty začal hrát Hradec nepochopitelnou údržbu a bylo po slušným fotbale, Žižkov se ani náznakem na nic nezmohl a tak zasloužený 3 body jsou v Hradci, ale příště už by to chtělo něco navíc, takhle slabých týmů jako je Žižkov sem už moc nepřijede.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,přitom Viktorka líp venku než doma,no asi to maj hoši spočítaný,navíc nejsou peníze a to je základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to stále jen jedno kolo, ale opravdu to je bída, kravina byla pouštět toho Markoviče, ale asi nebylo na výběr no, když nejsou peníze. Jinak v tom týmu nikdo nevyčníval, všichni to odmakali, Pulpit je hnal co to šlo , ale chyběla tomu myšlenka a nápad a hlavně kvalita, Viktorka nemá ligový hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Čekana

Reagovat
smazaný uživatel

Když nakoupili takových hráčů, tak může chvíli trvat, než si to sedne... Ale taky je vidím jako aspiranty na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přivedli jen nepotřebný hráče a povětšinou vše na hostování, takže absolutně žádná koncepční práce

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš bez peněz vyčarovat lepší posily?

Reagovat
smazaný uživatel

na sestup samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

žižkov má velmi mladý tým. Podle mě skončí beznadějně poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslim, Ústí loni bylo rozhodně fotbalovější, alespoň se snažili hrát atraktivně, to tady pod Pulpitem rozhodně nehrozí, dokud to bylo 0:0 tak bránili prakticky v devíti hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

ja je zkusím v Příbrami 02

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rada zase po zápase řádil hezky tam zje*al Marka za nekvalitní trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli zítra příjde na Jablonec přes 3800 diváků, tak se asi poprvé v historii stane, že na čerstvého mistra bude nejnižší návštěva kola... Ale pozitivní je, že když příjde přes 900, tak je větší návštěvnost na první kolo než loni

Reagovat
smazaný uživatel

ale v Plzni dělají rekonstrukci proto tam bylo jen 3000 lidí nebo kolik.... Určitě to co šlo bylo vyprodaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pjunik byla kapacita 5400 a teď najednou 3700? To je divný ne? Navíc ta hlavní tribuna nebyla plná, když na ní dávali pohled, takže prostě lidi nepřišli a ani tu jednu tribunu nezaplnili

Reagovat
smazaný uživatel

5 a půl tisíc je kapacita hlavní tribuny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a když už spamuju, tak by měli zakázat toho komentátora sport1 co komentoval Plzeň v LM tuším. Byl v Hradci zase si prvních 10 minut na všechno postěžoval, pak řekl, že to vidí tak na

2 500 diváků, když tam bylo 5800... Fakt jak takovej člověk může komentovat fotbal na placeném programu? Už jen kvůli němu si ten sport 1, 2 nekoupím. Sice tam dávají hodně fotbalů, ale abych platilt za program, kde je lepší koukat bez zvuku, fakt nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

oni vysílali hradec místo Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, on to komentoval na tipovani.cz neblázni místo Sparty by nevysílali ani Plzeň v LM...

Reagovat
smazaný uživatel

ale na tipovaní byl komentator.

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť jo... To je ten chlápek ze sport1... Sám to tam říkal po tom co si na všechno 2x postěžoval

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší bylo, jak říkal, že si pamatuje, jak ten stadion otevírali v 60. letech na Závod míru

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jak hrál proti nějakému hráčovi v žácích... Prostě on to komentuje jako když sedíš s kámoši v hospodě a povídáte si. Jako na tipovani.cz dobrý, ale na sport1?

Reagovat
smazaný uživatel

včera zas komentoval Slovácko a to bylo samý: "Příbram je každý rok tipována na sestup, ale Jardovi se vždycky podaří nějak tu ligu zachránit" ...fakt to je jak v hospodě...to by možná bylo lepší, aby to nikdo nekomentoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip z pohledu nestranného diváka.

1. Sparta

2. Plzeň

3. Jablonec

4. Liberec

5. Mladá Boleslav

6. Teplice

7. Olomouc

8. Bohemians 1905

9. Hradec Králové

10. Slávia

11. České Budějovice

12. Ostrava

13. Slovácko

14. Žižkov

15. Dukla

16. Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme před Libercem, takže dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych prohodil Žižkov s Duklou a možná i Liberec s Mladou Boleslaví, ale jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to tipoval takhle (Jsem taky nestranný divák )

1. Sparta

2. Plzeň

3.Jablonec

4. Liberec

5. Olomouc

6. Teplice

7. Bohemians 1905

8. Mladá Boleslav

9. Hradec Králové

10. Slovácko

11. Slávia

12. České Budějovice

13. Příbram

14. Dukla

15. Ostrava

16. Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

A já si myslím, že Plzeň už letos tak dobrá nebude. Půjde do každého zápasu jako velkej favorit a bude se po ní chtít výhra. Nikdo už jí nebude podceňovat a jestli půjde dál v Evropských pohárech, tak jí to taky oslabí v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, ale to druhé místo podle mě ukopě, zas tak úzký kádr nemají a po loňsku už jsou taky zkušenější co se týče tlaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že po titulu to je jak po postupu -> druhý rok těžší. Jasně Mají široký kádr, ale budou stačit hráči z lavičky na nás, Boleslav, Liberec? Navíc loni měli super začátek, to se pak vezeš, bude zajímavý sledovat, co s nima udělá, když třeba první 3 kola nevyhrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, je otázka jestli mají kádr schopný hrát současně ligu, Ondrášovka Cup a Evropský poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím tak už sem se vrátil z výjezdu do ČB byla to vážně nuda stadion hezkej,ale klobásy odporný vařený ve vodě,securiťáci teplý neskutečně mi prohmatáváli koule úplně zbytečně,protože moji fidorku mi stejně nenašli ,policajti nabroušení víc než obvykle takže,když sem zahodil flašku na zem přijela ke mě zásahovka a požadovala ať to vyhodím okamžite jinak,že prý pojedu na záchytku . To sem eště nezažil jinak ta cesta je šílená skoro 3 hodiny..... Jinak k zápasu Sparta navázala výborně na výkon proti Sarajevu opět výborně zafungoval střed zálohy Matějovský,Vacek(ten musí zůstat do zimy alespoň ) pak klasicky nejlepší hráč obrany Pamič,kterej toho hrozně moc odmaká každej zápas ,příjmené překvapení je podruhé Vlasta Vidlička,který byl dozadu famozní naopak hrozně hrál Hušek! Na Huška snad jen pušku! Reputaci si napravil v posledních 10 minutách,ale stejně bych ho na tom hřišti nejradši zahrabal pod penaltový puntík. Na místo DZ vážně potřebujeme lepšího hráče + mě nasral Řepka tou zbytečnou žlutou kartou to bylo vážně zbytečné OPĚT! Jinak mě mrzí,že se nedostává tolik na hřiště Mareš s Keričem snad dostanou dostatečný prostor proti Sarajevu.

Reagovat
centos

A proč hážeš flašky na zem?

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám se k dotazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už sem tady flaška to byla jedna a plastová jmenovitě Bonaqua citron plast prázdná vyhodil sem jí,protože sem jí táhl eště z prahy neměl sem batoh a koš v kupé byl plný a před naším kupé stál v jednom kuse fízl a koukal na nás estli něco nevyhazujem,protože byl nějaky pruser v Benešově co někdo házel na cikány skleněný flašky. Takže proto. Když sem vyšli z vlaku tak na nás čeklia policajti a já neviděl koš tak sem šel v hale sem taky nic nenašel a pokud jo tak mě tam nepustil policajt,protože tam stáli normální lidi. Určitě víte jak je to dlouho z nádraží v Budějkách na staďák takže jak sme šli pěšky a vedle nás na obou stranách policajti a já všude viděl ty koše tak sem doslova prosil at si to můžu jít vyhodit a oni mě nechtěli pustit,že prý můžu něco pašovat... Tak sem se nasral a zahodil to na zem.

Reagovat
centos

"normální lidi"

Reagovat
doNny

Měl ses pořádně nasrat a dát tu flašku těm fízlům na záda, jak mají na té vestě to místo pro pití , případě žízně vyměnit

Reagovat
smazaný uživatel

aneb a skončil příběh "Já na výjezdě".... Komentovat a dělat tu story kvůli jedný vyhozený flašce, bravo, to se tady nikomu ještě nikomu nepodařilo a já ti gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak 400. pro setrvání Vacka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. Plzen

2. Sparta

3. Liberec

4. Jablonec

5. Bohemka

6. Boleslav

7. Teplice

8. Sigma

10. Hradec

11. Slavia

12. Dukla

13. Budějovice

14. Příbram

15. Slovácko

16. Žižkov

Reagovat
centos

Tady něco nehraje.

Reagovat
Ligter

Já si taky říkám. Čuměl jsem na to pět minut a pořád jsem nemohl přijít proč je napsaných 16 týmů a Baník nikde. Asi bych měl jít spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Je přeci na 9. místě .....utajený

Reagovat
smazaný uživatel

Baník 9. asi

Reagovat
centos

Už to mám!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s Plzní (kvůli Spartě), Bohemkou a naším Hradcem. Vím sice, že to bude mít Viktorka Žižkov móc těžký, ale na poslední flek bych je nedával. Vždyť to je klub, který u nás v ČR tvořil fotbalovou historii .....

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

No co, hrál se pěknej fotbal, až na rozhodčího, kteří potáhnou ligu leštos hodně ke dnu, si myslím Loni na úvod taky doma remíza 2:2 (ale se Sigmou), a pak to začalo Loni je nakopl Besiktas, letos možná Rosenborg - uvidíme Ať liga dopadne jakkoliv, Plzeň bude do třetího, na pohárech + snad pohár celý podzim... co víc si v našem "provinčním" klubu můžeme přát

Reagovat
smazaný uživatel

provinční klub? Tady někdo jedl vtipnou kaší...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě řekni, že to není pravda? ...

Reagovat
rufus

Plzeň je 4. největší město v ČR. Má jeden z nejvyšších rozpočtů ligy. Kádr má na naše poměry plný nadprůměrných hráčů. Stojí za ní silní sponzoři. Staví nový stadion s kapacitou větší než 10 000 diváků. Tohle opravdu nejsou známky provinčního klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco z toho je pravda a něco není ... ale já napsal "provinční" jen na adresu některých pražských "odborníků"... bylo to myšleno pouze s nadsázkou a ironií

Ale jak to tak o té Plzni píšeš, tak to zní moc pěkně

Reagovat
Aldeano

Je provinční. Je na stejné úrovni jako Sigma,Slovan.... Na úrovni Slavie a zejména pak Sparty zdaleka není a nebude.... To je prostě fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš že jo všechny kluby mimo pražská S jsou jen "provinční", to je prostě holý fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se. Všechny kluby mimo Spartu jsou provinční. To přece ví každý sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

stadion staví město

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně v lize teď krom pražských klubů a Baníku jsou všechny týmy provinční? Spíš vesnický, když jsou třeba 3 x a víckrát menší než "provinční" Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zato na jaře jí ke kdnu netáhli když Plzeň dala v téměř v každém zápase neregulerní gól.

Nejuplacenější titul v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pokaždé ten Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak muj souhrn kola

Ceske Budejovice - Sparta Praha

Zapas celkem jednoznacny, Sparta diky bohu tezi z toho, ze je ted ve skvele forme, uzasny vykon prakticky vsech hracu, rekl bych nadprumerny v ceskych pomerech. Kweuke se rozehrava skvele, jak odhazuje hrace od sebe uz jen svou silou, to je radost pohledet. Vacek nesmi odejit, jinak je Sparta v problemech. Ja Spartu favorizuji v boji o titul, mozna take proto, ze jsem sam spartanem. Ceske Budejovice budou kolem stredu tabulky, branky dat umeji, Kotrba neni spatny trener a hra taky nevypada tak spatne, jsou na tom jine kluby mnohem hure.

Hradec Kralove - Viktoria Zizkov

Hradec sice uz asi nebude tak skvely jako minulou sezonu, kazdopadne Zizkov porazil, i kdyz ne s zadnym prehledem. Hradec Kralove hral svou hru a ta mu na zachranu stacit bude. Zizkov ma problemy, presto ten fotbal nebyl az tak tragicky, na zachranu to ale stacit bohuzel dle meho nazoru nebude.

Slovacko - Pribram

Velmi pekny fotbal, ale to je u Slovacka uz docela tradice. Ani jeden z techto tymu se nemusi bat boju o sestup, i kdyz Pribrami bych ten sestup pral. Kazdopadne novy trener Vavruska prinesl do hry hlavne sebevedomi a to slo videt i proti Slovacku. Pro me hra Pribrami velke prekvapeni A vykon Doska byl skvely, pro Slovacko bude velkym prinosem, i kdyz jsem jej povazoval za velke kopyto.

Viktoria Plzen - Slovan Liberec

Plzen na titul nema, i kdyz ted vypada velmi kvalitne. Bohuzel pro ni a pro cesky fotbal ji srazi nepostup do Ligy Mistru, na kterou dle meho nazoru nema. I kdyz me tady jeji radoby fanousci mozna budou proklinat, tak cas ukaze, ze bohuzel Plzen nema na obhajobu a ani na Ligu Mistru. Liberec hral svou hru, mel i trochu stesti, ale to k fotbalu patri. Oba tymy budou hrat velmi vysoko, Plzen asi vys, kazdopadne Liberec na tom nemusi byt o moc lepe nez minulou sezonu.

Banik Ostrava - Teplice

Banik je neznama, tenhle klub se muze vyhecovat a uhrat skvele umisteni, ale pri tech problemech i spadnout o ligu niz. Proti Teplicim hral otevreny fotbal, Marko diky bohu pro ne, letel pryc. Banik se v lize dle meho nazoru udrzi, ale sezona to dobra nebude. Teplice maji lepsi stadion nez vysledky, coz bude i nadale pokracovat. Bude zazrak, kdyz Teplice dosahnou na pohary.

Bohemians 1905 - Slavia Praha

Dva kluby, ktere jsou v uplne jinem rozpolozeni. Osobne bych Bohemians 1905 stavel do role cerneho kone cele ligy, ta bojovnost je obdivuhodna, navic se umi i prosadit pred brankou soupere, co by za to treba Hubnik z Olomouce dal. Slavia je v troskach, Vlcek na hristi pusobi komicky a pokud se Slavii podari umistit v prvni polovine tabulky, tak to bude uspech.

Dukla Praha - Sigma Olomouc

Dukla se snazila, ale Olomouc ji prehrala. Trochu skoda pro Olomouc, ze neuspela, kadr a kvalitu na to ma, ale Dukla se dokazala ubranit, i kdyz udrzet se v lize, to pro ni bude tezky orisek. Olomouc ma kvalitu i na titul, ale rovnez muze hrat pro ni pouze o pohary.

Jablonec - Mlada Boleslav

Ted zapas prave skoncil a ukazal, ze oba tymy poznamenaly zapasy v poharove Evrope. Jablonec ma kvalitnejsi kadr, pan Koubek bude brzy letet z Boleslavi. Jablonec bude bojovat o titul, i kdyz dnesni vykon byl hrozivy. Mlada Boleslav pusobi komicky, poharove pozice budou zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

podle zápasu, který Plzeň ještě nevyhrála se pěkně určuje vývoj ligy výsledek stejný jako v 1. kole minulého roku, jen jsme vstřelili o jeden gól více a soupeř o jeden méně...

...do skupiny EL se Plzeň v minulé sezoně také nedostala a přes špatný výsledek v odvětě proti Besiktasi nakonec titul získala...

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné argumentovat... Sparťani už vědí, že mají titul Ale my... my máme Horvátovo tuňáka

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jsem to nepřečet, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To chceš jako tvrdit,že jsi všechyn zápasy viděl ty souhrne?

Podívat se na sestřihy nebo papouškovat, co se jde napíše umí každej.

Reagovat
sosna

Dle meho nazoru to bude tak a tak.

Ja Spartu favorizuji v boji o titul, mozna take proto, ze jsem sam spartanem.

Reagovat
exse

Jakoby tu zakomplexovaných Sparťanů nebylo dost Proč se pokoušíš o nějakej souhrn, když nejsi objektivní? Tohle si dávej na web sparty ne tay

Reagovat
exse

Teď když sem si to přečetl celé, tak se ti musím omluvit, vyloudil si mi úsměv na tváři a pokud to mělo být ironicky a ze srandy, tak se to navýsost povedlo, pokud si to myslel vážně tak si tyhle ,,poznaty,, piš do deníčku a ten na konci ligy spal

Reagovat
One-Real

Boze nechapu co proti nemu mate? Kazdy se s nim nemusi ztotoznovat, ale pokud zde lidi budou takhle diskutovat k tematu a ne o nesmyslnych OTckach, tak se da privrit oko u te "objektivnosti". Fakt tyhle experty co kritizuji a k tematu nic nenapisou mam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za podporu One-Real, jako jediny zde pochopil prvni vetu meho psani, tedy MUJ nazor K ostatnim se tezko vyjadrovat, vetsina sleduje fotbal o nekolik let mene nez ja, takze tyto pubertalni vyjevy docela i chapu Vim, ze je cas na to vyvozovat zaver, nicmene ja pouze tipuji, jak jsou tymy pripravene a jakym na me pusobily dojmem, vse muze byt jine (se stejnym mistrem ) Kazdopadne vazne miluju ty, kteri kritizuji, ale sami jsou schopni vyplodit naprosty exkrement.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to je špatný psaní, ale jde o to, že všechny zápasy si nemohl stejně vidět, takže je každýmu jasný, že všude úplně objektivní nejsi a v tom je asi hlavní problém. A to, že se tu kritizuje je snad normální. Nevím proč by na to ostatní nemohli napsat vlastní názor, když ho píšeš i Ty a ani si ty zápasy neviděl všechny

Reagovat
Kepy_FCB

příjemné čtení

Reagovat
BrainBlender

je vidět, že to nepsal profík, ale zajímavý čtení.

Reagovat
smazaný uživatel

Je píčovina dělat nějaký závěry, kdo o co bude hrát po prvním kole, s tou Příbramí si mě dostal , prej příjemný překvapení, kdyby meměli kliku tak tam dostali klidně 7:3 , to samý o Žižkovu, byl jsem tam a nepředvedl vůbec nic, takhle slabej tým tu v lize dlouho nebyl, dál ta Plzeň , která na titul jednoznačně má, jenže to sparťan asi nemůže pochopit a našlo by se toho víc

Reagovat
One-Real

Vosahlik to v te nohe ma, toho gola dat klidne mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na vysoký obránce Boleslavi naše hra na křídla a centry před branku moc neplatila... Chtělo to zkusit občas zahrát středem, nějakou střelu z dálky, na kterou Piták určitě má a i Vaněk občas ukázal, že vystřelit umí, stejně tak Loučka. Jinak je to už vohraný střídat v poločase Kopice za Vošahlíka a potom Třešňáka, případně Vaňka, když nehraje základ. Nechápu proč nedáme šanci tomu Mesanovičovi

Reagovat
Godwinson

Ten Třešňák, to byla slušná marnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my tam nikoho jinýho nemáme... Jenom nějakýho hráče co byl za půl roku skoro nejlepším střelcem druhé ligy za celý rok a v přípravě mu to taky střílelo

Reagovat
slavik38

Mešanovič

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, to měla být nadsázka a takovej vzdech, proč ho Franta nenasadí, psal jsem to i výš v tom příspěvku. Zrovna včera o něm psal kolega http://www.nasejablonecko.cz/jablonecko-aktualne/je-mesanovic-pro-jablonec-dost-dobrym-hracem/?aktualitaId=9201

Reagovat
božský John

Ty vole, takhle tragickej Jablonec nepamatuju dlouho a takhle strašnýho rozhodčího,co pískal blbě na obě strany taky ne. Jsem nasranej

Reagovat
božský John

Jestli se u nás byli podívat z Alkmaaru a z Kypru, tak se musej hrozně smát

Jarolím hrozně scházel, bojíme se vystřelit. Včera byli chlapi asi kalit, protože Piták příšernej a Lafi dneska to samý. O Pavlíkoj nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

to vše byl úmysl, teď to Alkmaar podcení, Lafata dá hattrick a je to

Reagovat
božský John

Asi jo no

Jinak si to nedovedu vysvětlit,, nemít lístky zadara, tak jdu za Pitákem, že hrál jak blb, ať mi vrátí vstupný...

jinak návštěva ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je pro mě záhadou to, že tam máte tak hezky. Tady už je tři dny hrozně... A to jste na severu

Reagovat
doNny

tady ve Slezsku(pro EF komunitu v Polsku) je příšerně, jen chčije a chčije, léto jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

To mě právě překvapuje pač na severu vidí slunce jen třikrát do roka. 1x na Štedrý den, aby se neřeklo. 2x pak prvního července, aby si tam uvědomili, že začínají letní prázdniny no a potřetí, když tam v letních měsících hraje Baník a abychom mohli na jejich místní přehradu.

Reagovat
božský John

Hele, od pátka průtrž mračen, zase povodně u Frýdlantu a dneska kolem oběda se to vybralo..jinak bylo kolem 10-15 stupnů ...fakt z ničeho nic se udělalo krásně a hic

Reagovat
smazaný uživatel

no, v pátek bylo i zde nádherně, proto sem se těšil, jak v sobotu bude v Doksech hej...A včera sem si místo ženský přivezl chřipku

Reagovat
božský John

Cos dělal v doksech, vojno? Byls na benátský ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je na Malé Skále. Doksy jsou na Mácháči

Reagovat
božský John

Ajo vlastně

Tak Bílej kámen nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Ale jak už jsem psal, bylo neuvěřitelně hnusně. Ale zas sem tam potkal pár poláků a pak taky grupu němců, kteří asi dvě hodiny v kuse řvali chorály Dynama Dresden

Reagovat
doNny

a nechtěli náhodou s tebou domluvit družbu, popř. s GKS?

Reagovat
smazaný uživatel

však oni už dříve chtěli, dokonce jeli párkrát do Katowic. Ale nedopadlo to. Oni mají teď družbu s Horde Zla ze Sarajeva a jsou nejspíš spokojený, že někoho mají za "kamarády" ze zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

...řval si opět něco zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, tentokrát ne Jen sem si tam pokecal s jedním z Drážďan, z něho vypadlo, že je to starý chuloš Dynama.

Reagovat
doNny

ono stačí udělat jednou končetinou něco a stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemluv, já nevěděl, jak to mám zakecat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty? Snad Arne ne? I když, já si z toho večera moc nepamatuju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi to možná zvládl víckrát. Ale před Bílým šutrem jsem tomu Němčourovi vysvětloval já, že jsme partička fotbalovejch maniaků, co se přijela ožrat ze všech koutů republiky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele