FORTUNA:LIGA - souhrn 9. kola

27.11.2020, 19:57, aktualizováno 29.11.2020, 20:25
Komentáře a souhrny
Slavia jenom remizovala s Brnem a znovu ztratila i Plzeň, tentokrát za bezbrankovou remízu v Českých Budějovicích, Sparta naopak veze všechny body z Teplic. Zlín vyhrál v Karviné a posunul se těsně za pohárové příčky, těsně za zády má Slovácko, které pro změnu porazilo Opavu. Poprvé v sezóně zvítězila Příbram...

Slavia Praha - Zbrojovka Brno 1:1

29.11.2020 18:30

Góly: 69. Abdallah Sima - 88. Jakub Šural

Za zřejmě nejhorší výkon v sezoně zaplatila Slavia ztrátou bodů. Proti slaboučkému Brnu se dlouho trápila, přesto se zdálo, že jí jedna branka bude k výhře stačit. Jenomže hosté se v závěru zmohli na odpor a vydolovali remízu. I tak sešívaní zůstávají první, Zbrojovka se bodově dotáhla na patnácté Teplice.

Kouč domácích Trpišovský nechal kvůli náročnému programu několik hráčů odpočívat a sestava Pražanů tak doznala jistých změn. Bořil se přesunul na pravý kraj obrany, vlevo totiž operoval Oscar. Ve středu defenzivy dostal šanci Karafiát, na pravé straně zálohy se zase ukázal mladičký Jurásek. Od první minuty hráli též středopolaři Stanciu s Provodem nebo útočník Musa. Brno hlásilo návrat talentovaného Pachlopníka na pravé křídlo.

Moravané málem šokovali slávisty ve čtvrté minutě. Oscar si špatně zpracoval balón, který následně převzal Fousek, jenž upaloval z křídla na Koláře. Jelikož jej Traoré linkavě stínoval, měl záložník Zbrojovky čas na zakončení zblízka, které ke své smůle nasměroval do tyče. Sešívaným se zkraje zápasu nedařilo prolomit brněnský obranný val. V 18. minutě nacentroval Stanciu šajtlí na Bořila, jeho hlavička ale letěla přes břevno.

Za další dvě minuty zachyboval při zpracování před vlastní bránou Lingr a Sedlák chtěl jeho minelu potrestat okamžitou střelou, jež však zamířila vedle svatyně gólmana Pražanů Koláře. Ve 26. minutě se na druhé straně hřiště blýskl Jurásek, jenž se díky své rychlosti dostal před brankáře Zbrojovky Flodera, který však talenta domácích vychytal. To však bylo v první půli od vedoucího celku soutěže pohříchu vše.

Hosté těsně před přestávkou ztratili zraněného Pachlopníka, za domácí se zase od první minuty druhého poločasu představily tři nové střídající tváře. Trápení Pražanů nicméně pokračovalo, ve výsledku se Moravané pouze víc soustředili na bránění a v útoku se téměř nevyskytovali. Až v 65. minutě vyhledal čerstvý Sima před bránou Olayinku, jehož ale zblízka vychytal Floder.

Jenže v 68. minutě si Zbrojovka v podstatě vstřelila vlastní gól. Bořilův pas prodloužil Masopust do pokutového území, kde se Gajić nedohodl s Floderem a nechal hlavičkovat osamoceného Simu, jenž zavěsil pod břevno. Za další čtyři minuty dostal volný prostor Stanciu, který kolmicí vyslal Musu, jenž ale v zakončení selhal a poslal míč vedle tyče. Vzápětí Musa opět upaloval na Flodera, avšak gólman Brna se z úhlu zaskočit nenechal.

Už se zdálo, že si domácí dojdou v klidu pro tři body. Štěpanovský však dostal v 88. minutě příležitost, kterou ještě zneškodnil Kolář. Následně ale Štepanovský rozehrál rohový kop na hlavu Dreksy, jenž prodloužil na Šurala, který zblízka rozvlnil síť - 1:1.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha 0:1

29.11.2020 16:00

Góly: 65. Lukáš Juliš

Neproduktivní sparťané dlouho drželi naděje trenéra Teplic Stanislava Hejkala, ovšem jediná branka nakonec hostům stačila k výhře. Kouč Severočechů tak neodvrátil nebezpečí vyhazovu a po čtvrté ztrátě bodů v řadě se s teplickými Stínadly rozloučil. Skláře ponechal na patnáctém místě, Letenští naopak drží druhou příčku.

Do brány Teplic se podobně jako víkend dozadu postavil Němeček, v sestavě se pak nově objevili záložníci Ljevaković, Žitný a Moulis. Spartu posílil uzdravený stoper Čelůstka, s nímž základní jedenáctku vyztužil též mladý středopolař Souček.

Skláři málem inkasovali již ve druhé minutě, kdy Karlsson vybídl Juliše, který trefil tyč. Pět minut poté vymyslel Karlsson gólovku i pro Vindheima, ani souhra skandinávců ale nepřinesla gól, neboť zakončující Nor přestřelil bránu. Jeho švédský spoluhráč však nadále hýřil aktivitou. Ve třinácté minutě mu střelu pravou nohou na poslední chvíli srazil Shejbal, za dalších deset minut to Karlsson zkusil silnější levačkou, ovšem Němeček si připsal snadný zákrok.

Po půlhodině měl branku na noze kdo jiný než Karlsson, jenže při úniku ztroskotal na výborném Němečkovi. O dvě minuty později obral agilní Švéd o míč Ljevakoviće, nadějnou akci však následně utopil ve vlastních kličkách a merunu po zblokovaném pokusu snadno lapil Němeček. Těsně před přestávkou konečně hosté vymysleli akci bez Karlssona. Trávník poslal centr na hlavu "mladšího" Krejčího, jenž ale hlavičkoval nad břevno.

I druhou pětačtyřicetiminutovku otevřel svojí šancí Juliš, ovšem znovu nepřekonal skvěle chytajícího Němečka. V 56. minutě se na hřiště dostal Krejčí "starší" a po hodině hry chtěl pro Spartu vybojovat penaltu. Bránící Černý jej sice lehce zasáhl, ovšem Krejčí se k zemi zkácel dost ochotně, míč navíc odehrál ještě před kontaktem s protihráčem. Sudí Královec tedy pokutový kop nenařídil.

I tak se Pražané brzy gólu dočkali. Juliš v 65. minutě rozjel rychlou akci vyhranou hlavičkou, načež se v závěrečné fázi útoku odpoutal od Černého a mohl zužitkovat precizní přihrávku od Dočkala před odkrytou polovinu brány. Teplice začaly obranu Sparty ohrožovat až v samotném závěru. Nejprve Kučera pálil příliš vysoko, v 87. minutě to s výškou při zakončení přehnal také Žitný, jehož před bránou našel Moulis. Tři body tedy putovaly do Prahy.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 0:0

28.11.2020 18:30

Góly: -

Další ztrátu má za sebou Plzeň. Ta se nedokázala gólově prosadit v Českých Budějovicích, kde utkání skončilo remízou 0:0. Viktorka má tak nadále na kontě jen jedno venkovní vítězství v sezóně.

Hned v úvodu měli přitom hosté velkou šanci, když se po standardní situaci zjevil na malém vápně Brabec. Jenže zamířil moc vysoko. Nepřesně vzápětí pálil ze střední vzdálenosti i Ba Loua. Na opačném konci hřiště pak Hrušku pořádně prověřil Van Buren, Javorek dorážel mimo.

Hra se ve zbytku první půle uklidnila a zajímavější šanci měli na svědomí jen Brandner s Kopicem. První jmenovaný z otočky trefil Hrušku, ten druhý zase pálil tak slabě, že to pro gólmana nebyl problém. Na startu druhého poločasu se zase Plzeňští hnali za gólem, ovšem Limberský pálil nad a Ondráška vychytal Vorel.

Už v době, kdy byla odehrána hodina, si Viktoriáni vypracovali další příležitosti. Po Čermákově pobídce nejprve špatně zakončil Bucha, Kopicově ráně následně chybělo pár centimetrů.

Zbytek utkání už žádné výraznější šance nepřinesl a domácí Dynamo si připsalo už třetí bodový zisk v řadě. Po Spartě navíc dokázalo obrat dalšího aspiranta na titul, díky čemuž si v tabulce upevnilo dvanácté místo. Naopak hosté ze Štruncových sadů jsou nadále až na čtvrté příčce, navíc na dohled dvou bodů jim je Zlín.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - SFC Opava 3:1

28.11.2020 16:00

Góly: 14. Stanislav Hofmann, 24. Lukáš Sadílek, 27. Milan Petržela - 29. Lukáš Holík

Čtyři branky během první půlhodiny byly k vidění v sobotu v Uherském Hradišti. Domácí tým tam zdolal Opavu 3:1, když se prosadili Hofmann, Lukáš Sadílek a Petržela. Za Slezany snižoval Lukáš Holík.

Prvních několik minut se neslo v opatrném duchu, až po necelé čtvrthodině hry udeřilo Slovácko z první větší šance. Sadílkův centr z pravé strany si Žídek málem srazil do brány, následně se balón odrazil od břevna ke Stanislavu Hofmannovi, pro nějž to byla opravdu snadná situace.

Domácí nepolevili a hned za pár okamžiků pobídl Kliment Petrželu, jenž zamířil nepřesně. Mnohem lépe si pak vedl Lukáš Sadílek, který si počkal na přetažený centr Havlíka a z bezprostřední blízkosti překonal gólmana.

Bleskově přišel i třetí gól, tentokráte Hellebrand vyzval Milana Petrželu a ten už si věděl se situací rady, když brankáři nasadil jesle. Branku naděje vstřelila o chvíli později Opava poté, co bídně rozehrál Bajza. Brankář domácího celku našel jen Lukáše Holíka, který z ostrého úhlu dostal míč do brány.

Druhá půle nabídla podstatně méně akce. V jejím úvodu se činil Fendrich proti Reinberkově hlavičce, po třech čtvrtinách utkání pak pálil nepřesně Rataj. Mezi tři tyče nedokázal zamířit ani Ščudla po Mondekově centru, ani na druhé straně Jurečka.

A jelikož se ani v nastavení neprosadil domácí Kubal, skončilo utkání výsledkem 3:1. Slovácko se dočasně posunulo na šestou příčku, Opava je předposlední.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Fastav Zlín 0:2

28.11.2020 16:00

Góly: 1. Tomáš Poznar, 9. Tomáš Poznar

Podruhé za sebou se Tomáš Poznar stal hlavním hrdinou zlínského celku. Poté, co minulý týden jedinou brankou rozhodl o výhře s Plzní, se tentokráte přičinil o úspěch v Karviné. Skóroval dvakrát během úvodní desetiminutovky, čímž stanovil konečný výsledek 2:0.

Trefa číslo jedna přišla hned v první minutě, konkrétně po sedmatřiceti sekundách. Smrž sice zastavil Jiráčkovu přihrávku, ovšem tečoval míč pouze k Youbovi Dramému, který následně našel Tomáše Poznara. Ten přízemní střelou zamířil přesně.

Podruhé se síť za Neumanovými zády vlnila v deváté minutě. Opět k tomu napomohlo stejné duo, Dramé z levé strany odcentroval a nehlídaný Tomáš Poznar klinicky uklidil. Karviná se osmělila až po půlhodině, kdy dvakrát pálil Ostrák. Nejprve trefil břevno, následně ztroskotal na Dostálovi. Zlínský gólman vychytal i Ndefeho solidní ránu.

Po necelé hodině hry mohl dát hostům větší klid Jiráček, jenž ale v obrovské šanci selhal. Namísto toho docpali míč do branky Slezané, regulérnost trefy potvrdil i VAR. Jenže Papadopulos se férově přiznal, že balón tečoval on, a gól byl následně odvolán.

V závěrečné čtvrthodině ještě nebezpečně hlavičkoval Guba a pálil Qose, ani jeden z nich ale nezamířil přesně a Zlín tak své vítězství uhlídal, čímž se posunul na páté místo tabulky.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 2:1

28.11.2020 14:00

Góly: 64. Radek Voltr, 76. Stanislav Vávra - 28. Michal Škoda

První vítězství v sezóně si v sobotu připsala Příbram. Ta na domácím hřišti proti Mladé Boleslavi prohrávala po trefě Michala Škody, ve druhém poločase však díky brankám Voltra a Vávry otočila na konečných 2:1.

V sedmé minutě měli hosté první obrovskou příležitost. Škoda ovšem v tutovce trefil balón kolenem. Po dvaceti minutách to z dálky zkoušel Zorvan, jenže zamířil příliš vysoko. Branku vzápětí netrefil ani jeho spoluhráč Voltr, stejně tak minul na druhé straně Zahustel.

Po necelé půlhodině hry přišla první trefa. Douděrovu střelu zpoza šestnáctky tečoval na úrovni penaltového puntíku Michal Škoda, proti čemuž byl gólman bezmocný. Douděra si následně mohl připsat i druhou asistenci, Zahustel však hlavičkoval nepřesně. Těsně před pauzou mohlo být srovnáno, Vávra jen těsně netrefil zařízení.

Nedlouho po návratu ze šaten se musel činit Mikulec, jenž horko těžko vytáhl Zorvanův pokus. Domácí stupňovali svůj tlak, čehož ve čtyřiašedesáté minutě využil Radek Voltr. Ten se po rohovém kopu dostal k odraženému míči, který napálil do brány a nadělil si tak dárek k narozeninám.

Deset minut po něm mohl otočit Tomáš Pilík, jenž ovšem tváří v tvář Mikulcovi selhal. Mnohem lépe si vedl Stanislav Vávra, který ve vápně napřáhl a skvělou ranou vymetl šibenici. Ve zbytku utkání mohli vyrovnat Drchal a Ikaunieks, avšak ani jednomu se to nepovedlo a první tříbodový zisk v sezóně si připsala Příbram.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Sigma Olomouc 1:1

27.11.2020 18:00

Góly: 90+5. David Huf - 62. Martin Nešpor (pen.)

Zásah v nastaveném čase zajistil Pardubicím cenný bod proti Olomouci, která tak promarnila šanci dostat se alespoň na chvíli na druhou příčku v tabulce. Hanáky sice poslal z penalty do vedení Martin Nešpor, ale v samotném závěru zajistil dělbu bodů David Huf.

Obě mužstva hlásila návraty do základní sestavy. Za domácí po koronavirové smršti opět nastoupili záložníci Jan Jeřábek, Tomáš Solil a Lukáš Pfeifer, na straně hostů zase rychle přečkal zranění stoper a kapitán v jedné osobě Roman Hubník.

Domácí poprvé vážněji zahrozili v šesté minutě, kdy Černý přiťukl pumlíč Hlavatému, jehož obstřel letěl cca metr vedle brány, kterou hájil gólman Sigmy Mandous. Za dalších čtrnáct minut si ofenzivní hráči Pardubic role prohodili, když Hlavatý z pravé strany hledal před bránou Černého, jenž však ve skluzu zakončil nepřesně.

V mezihře nicméně hosté nikterak neztráceli, jenomže do vyložených šancí se přes obranu Východočechů nemohli prosadit. Až pět minut před pauzou pomohl Olomouci domácí obránce Šejvl, jenž málem srazil Hálovu přihrávku do vlastní sítě, ovšem brankář Boháč včas zasáhl. Do hry se díky zranění Tischlera dostal Cadu, jenž střelou z otočky, kterou lapil Mandous, uzavřel první půli.

Na úvodní zásah se nakonec čekalo přes hodinu, kdy si na Látalův centr chtěl naskočit Nešpor, zezadu jej ovšem přistrčil Jeřábek, načež Hanáci získali výhodu pokutového kopu. Sám faulovaný se ujal exekuce a penaltu málem zahodil, míč však přes Boháče nakonce procedil - 0:1.

Pardubice se v závěru tlačily za vyrovnáním a v 80. minutě se to málem povedlo střídajícímu Petráňovi, jenž však zblízka hlavou trefil dobře postaveného Mandouse. V nastaveném čase dostali domácí ještě jednu šanci na srovnání, kterou využili. Huf nejprve z přímého kopu sestřelil Látala, okamžitě si ale balón našel znovu a vyvedenou ránou ho uklidil za Mandousova záda.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha972027:323
2.Sparta Praha970224:1321
3.Sigma Olomouc953115:818
4.Viktoria Plzeň952219:1217
5.Fastav Zlín950413:1115
6.1. FC Slovácko842213:814
7.FK Pardubice942310:1114
8.FK Jablonec841312:813
9.Slovan Liberec841313:1013
10.MFK Karviná93339:1312
11.Bohemians Praha 1905831411:1110
12.Dynamo České Budějovice924311:1710
13.Baník Ostrava722310:78
14.FK Mladá Boleslav922511:158
15.FK Teplice92079:186
16.Zbrojovka Brno91358:196
17.SFC Opava91267:215
18.1. FK Příbram91267:245
Zbývající zápasy
29.11. 14:00Baník Ostrava - Slovan Liberec
29.11. 14:00FK Jablonec - Bohemians Praha 1905

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (375)

Přidat komentář
Kostomlat

Ty Pardubice mají furt takovou kliku. ..

Reagovat
Stannis Baratheon

Co to povídáš? Jakou kliku? Vždyť nebyli o nic horší, spíš bych řekl že byli dokonce i lepší než Sigma.

Reagovat
Salfovic

Jasně lepší.

Reagovat
cubinho

Ale blbost. Cely druhý poločas je Sigma prehravala. Po gólu klasicky přestali hrát a PArdubice šly do tlaku až potom.

Reagovat
AC Sparta Praha good

Teď si nejsem jistej jestli jsme viděli stejný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Cubinho a já určitě. Ve druhé půli skutečně Pardubice jen bránily hrad ale chvíli po gólů se to vyměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se většinu času bránily. Ale Látal vede Sigmu postaru, vedeš = bráníš. Do vedení působila Sigma jak malá Slávia, po vedení se podělala a přestala hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

je videt ze se v berbr lize ani po zatceni hlavniho aktera nic nezmenilo, nastaven 3 minuty, pardubice vyrovnaji 90+5

Reagovat
Pharrell

No

Škoda Sigma ale stejně hosté nehráli nic měli jenom penaltu nic víc. Ale škoda já měl vsazeno na hosty a na tiketě to byl poslední zápas a bohužel zrovna tenhle mi v nastavení nevyšel.

Reagovat
Stannis Baratheon

Hála se tam víc než minutu válel na hřišti, než je nechal zahrát ten přímák, tak to byla další minuta. A ten gol padl ještě pořád ve 4. nastavenýminutě, ne v 5.

Reagovat
Pharrell

Podle mě spravedlivý výsledek. Sigma nebyla lepší. I když mě ta remíza štve mnohem přece jenom takovým způsobem prohrát “skoro” vítězný tiket.

Reagovat
Pharrell

*** mnohem mnohem více

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ty seš ale kus debila

Reagovat
fabec1222

Jaktože Sigma střídala ve 4 oknech? To je jak když měl Marcel Mácha dostat druhou žlutou a červenou, ale rozhodčí mu dal jen žlutou

Reagovat
Fakt

Však střídali normálně ve 3. Alespoň podle livesportu

Reagovat
jackinho10

Ted uz ano, ale prvne bylo na livesportu stridani v 31, 82, 84 a 88

Reagovat
cubinho

Ono to tak bylo, bo mezi 82.-84. osetrovali Gonzaleze, mam pocit, a az vstal, tak vystridal toho druheho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

"Huf nejprve z přímého kopu sestřelil Látala, okamžitě si ale balón našel znovu a vyvedenou ránou ho uklidil za Mandousova záda."

Tak ten gól musím vidět.

Reagovat
Liquid

však Látal byl na lavičce jak přibitej

Reagovat
inferno08

A co je na tom tak zajímavého??

Reagovat
dave30

Asi se mu nelíbí, že sestřelil trenérova syna.

Reagovat
Salfovic

Asi si myslí, že sestřelil trenéra.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dave30

Tak to mě vůbec nenapadlo...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

*

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Liquid

Příbram !!!!!! Snad dá zítra Slavia kotel Brnu a posune tak Příbram peřd Brno, věřil jsem, že dnes zafunguje středočeská výpomoc

Reagovat
Zdechlina

Jako ty chceš v lize Příbram?

Reagovat
Liquid

skoro každej fanda bydlící okolo Prahy chce Příbram v 1.lize

Reagovat
Zdechlina

No dobře no ale pro mě konkrétně naprosto nudný klub. Na druhou stranu, to samé může někdo říct o Slovácku...

Reagovat
AC Sparta Praha good

Slovácko je ok, Příbram je už dlouhodobě na spadnutí ale třeba se ještě zvednou jako dnes

Reagovat
Salfovic

Blbost. Slovácko má pěknej stadion a na přepočet na velikost města dlouhodobě nejvyšší návštěvnost.

Reagovat
Zdechlina

Návštěvnost bývala větší. Bohužel lidi chodí, jen když se daří... klasika

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době má Příbram naprosto stejnou návštěvnost jako Slovácko. To bych sem vůbec netahal

Reagovat
Imos

jestli myslíš v poslední době, jako že všichni nula, tak jsou na tom všichni stejně dobře, tak okey

Reagovat
El-Pistolero-68

Slovácko má zajímavého trenéra, občas hraje líbivý fotbal a vychovává dobré hráče.

Reagovat
Freedo

A to jako proč?

Reagovat
Liquid

protože to tam jde z Prahy i pěšky, na kole, na segwayi, na koloběžce a jak by řekl Jarda Jágr i na elektrokole

Reagovat
Freedo

To je malé plus, ale myslím si, že většinu Pražáků korupčnická Příbram sere natolik, že ji v lize nechtějí. A když už, tak bych jako větší klad bral jejich práci s mládeží.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Horvic, jen tak dal.

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
paver

Franz Straka v Třinci jede

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy a 4 výhry. Dneska vůbec zajímavý kolo 7 výher hostí a celý ročník taky zajímavý. Hradec první prohra a Dukla se snad vzpamatovala. Žižkov tady byl před sezonou jediný favorit podle místních a zatím nic moc. Líšeň rozebíraná Zbrojovkou, je snad lepší než ona. Jihlava v krizi.

Reagovat
monty25

Myslím, že v místní anketě dostal víc hlasů Hradec, každopádně Viktorka byla hned druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

6 výher hostí mě to ujelo.

Reagovat
C-M@ster

Líšeň neskutečná.

Reagovat
John Obi Mikel

Aby ta Jihlava ještě nesestoupila

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Křeček musí být hroznej nýmand

Reagovat
ratusek

Jihlava v krizi není, hraje to, na co má a co vyhlásilo vedení před sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

Je v krizi dlouhodobějšího charakteru oproti předešlým sezónám, tak jsem to myslel.

Reagovat
ratusek

nejsou peníze no, proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Je to sice blázen, ale já ho mám rád. Klidně bych ho bral do Teplic, kdyby Hejkala odvolali dřív... Štve mě ale, že kvůli prohře s Třincem na Žižkově skončil Zdeněk Hašek a přišel Vavruška. Dneska se poprvé ukázalo, že v trenérovi to asi úplně nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazov Haška je úlet.

Reagovat
monty25

Jo, navíc angažování Vavrušky jako dočasného kouče tomu dává korunu...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/haska-u-kormidla-zizkova-nahradil-vavruska-483488/#post12154496

Reagovat
Freedo

U něj si vždycky vzpomenu na 2 cm.

Reagovat
monty25

To asi každej, kdo zná to video.

Reagovat
Aldeano

Snad jsem mu tím nezkazil kariéru

Reagovat
Salfovic

Ty jsi ta coura ?

Reagovat
Aldeano

To naštěstí ne, ale podělil jsem se o to s EF.

Reagovat
Remt

o co jde?:D

Reagovat
Tigerinho

Rozklikni montyho odkaz a tam je video od Kuchty.

Reagovat
Remt

Doprdele

Jen si ted rikam ze jsem video s touhle holkou nekolikrat videl ale tohle skandalni odhaleni mi uniklo

Reagovat
Remt

Na druhou stranu.. dostat takovouhle cubu do postele (at uz to pak dopadlo jakkoliv ), za to naopak palec nahoru

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nepodcenuj ho, byli to 4 cm

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně v čem? Vedení mělo ambice, v létě přivedlo hráče které chtěl a on neměl výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl výsledky? Od začátku sezóny mu lze vyčíst max 2* prohry u kterých ani nebyl.

Porazil Táborsko venku.

Porazil Vyšehrad doma.

Porazil Prostějov venku.

Prohrál s Hradcem doma. (největší aspirant na postup)

Porazil Blansko venku.

Prohrál s Ústím* venku. (tam je Viktorka dlouhodobě špatná)

Prohrál s Třincem* doma. (tohle jde určitě za ním, bez debat)

Porazil Spartu v přáteláku.

Postoupil přes Kolín v MOL Cupu - sice kontumace ale whatever.

Totálně nesystémový přístup Loudy, absolutně nechápu. Vavrušku radši nechám bez komentáře. Je to kkt.

Reagovat
El-Pistolero-68

Úlet je hlavně to jeho nahrazení Vavruškou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Příbram pěkně! Definitivní štempl na nesázení na Bolku.

Reagovat
h8_sfatto

Bolka nepatří do hokeje ani do fotbalu, paklub

Reagovat
Kepy_FCB

Páník jede To je pan trenér

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Losinho

škoda smolný prohry na Spartě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

nedoceněný

Reagovat
Pablos

jsem zvědav na jaro tradičně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme. Většinou na podzim hoduje a na jaře drží půst.

Reagovat
Stannis Baratheon

Druhý nejlepší v lize.

Reagovat
Shevchenko

moc mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud srovnáváš s Kozlem, tak 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment sice nedal gól ale skvěle maká pro tým, góly určitě přijdou, ještě ho bude brzo chtít top 3

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel začít dávat ty góly. Teda doufám. Nególových útočníků mají top 3 kluby dost.

Reagovat
Gelu28

Neviděl někdo dnes zápas Karviné ? já že pískal Orel tak by mně nepřekvapilo kdyby tam zase vymýšlel všemožné věci

Reagovat
Kepy_FCB

Papadopulos

Stanciu a jemu podobní, vemte si příklad

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou slavisti se svymi palci teď? Pokrytci.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Banikovec7

I Havlík dnes proti Opavě přiznal roh

Reagovat
smazaný uživatel

A Kostl přiznal, že pichal Ševčíkovi manželku

Reagovat
smazaný uživatel

Houštěcký.

Reagovat
El-Pistolero-68

Stochovi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne Ševčíkovi, ještě v Liberci. Ale třeba v Praze pak vojel i Stochovu

Reagovat
El-Pistolero-68

Aha. No spekulovalo se, že Stoch tehdy narychlo odešel za Slavie proto, že mu Köstl brousil ženu. Tak asi dobrý kanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Losinho

Trochu se mu to plete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sám od sebe se nepřiznal, museli ho přemluvit. To Antonín Rosa, ten se před pár lety přiznal ke stejný věci, shodou okolností taky proti Zlínu.

Reagovat
robbik

Tak řešilo se, jestli to byl ofsajd nebo ne - Papadopulos sám řekl, že o teči hned samozřejmě věděl, ale že si myslel, že to ofsajd nebyl, proto se nešel hned přiznat, když se ho zeptal jestli tečoval, tak to přiznal.

Reagovat
Kepy_FCB

to v reportáži neřekli

Reagovat
PH8

Vždyť se šel k rozhodčímu přihlásit o gól do statistik a akorát nevěděl že stal v offsidu

Reagovat
John Obi Mikel

Se mi líbí, jak byl loni ve 29.kole otočený roh a vyrovnávající gól Baníku v pohodě a jaj je to teď naopak, je to konec světa

Reagovat
Losinho

To je nesrovnatelný, protože to bylo proti Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to lesby.

Reagovat
smazaný uživatel

Další lhář z Edenu. Žádný roh otočený nebyl.

Reagovat
Banikovec7

Co na něm bylo otočeného?

Reagovat
bobis21

Hledali boha až se jim z toho točila hlava asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilek bude Plzni sedet. Mozna by to mohl byt jejich druhy Vrba. Byt Slavii, tak se jeste bojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jednou u nas byl a zacal skvele ale pak nam ho ukradla Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedel by tam i Svedik, ale toho Slovacko nepusti.

Reagovat
Remt

Kam pujde Svedik po Slovacku jsem velice velice zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně precenovany trenér

Reagovat
Salfovic

Plzeň ho za balík angažuje, a pak se budou všichni strašně divit, že hraje stejné hovno, jako v posledních letech.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Selänne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Spalovač šancí

Bílek bude v Plzni sedět.

Reagovat
Salfovic

Co ten by si domlouval s Berbrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dinss

Běžte s tímhle do píči! Furt stejnej systém...hnus!

Reagovat
Salfovic

Není někde statistika využití rohových kopů ?

Reagovat
smazaný uživatel

Roh je prakticky ztrata mice. Pokud se nerozehrava nakratko.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff remiza udrzena.

Reagovat
naheCZ

Budějovice Plzeň naprosto bezzubá...16 rohů, několik dalších standartních situací a hovno z toho...Jsem zvědavej, jestli to Gula ustojí do Vánoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho vyhodí už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten Gula z doby kdy přišel? Hráčům už nevoní jeho náročný styl nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nove koště. Zeptej se Straky, ten o tom vi hodne A po pul roce je vzdy na vyhozeni

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ho vyhodili?

Reagovat
Bakary3

Plzenaci, přejete si, aby sel pryc?

Koho za nej?

Mam pocit, ze Plzen je ted trosku ve slepy ulicce, ambice jsou, ale nevi, jak z toho vymacknout vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jo a Bilka bych bral hned.

Ale mam pocit, ze db18, Blasph i diss by jeste Gulu podrzeli.

Reagovat
Selänne

Co bys jako od Bílka čekal? Takticky naprosto příšernej trenér. Je hezký, že s vámi dokázal hrát hezkej fotbal těch 5 zápasů 14 let zpátky, ale to si asi stejně nemůžeš pamatovat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych si to neměl pamatovat? Přišel z Blšan do naprosto průměrnými týmu a hrál s náma hezkej fotbal plus jsme byli asi 6. v tabulce, což bylo pro nás neskutečný. A pak nám ho cmajzla Sparta. A sliboval bych si od něj úspěchy.

Reagovat
Selänne

Tak 6. místo po pěti kolech byl jako fakt takovej zázrak, kterej ti utkvěl na dlouhý roky v paměti? Jako já bych i věřil, že by vás na to 6. místo opět dovedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, utkvěl. Neboť v té době jsme byli rádi za záchranu.

Reagovat
Selänne

To se ale teda divím, že tu neoroduješ spíš za Levýho, který vás na tu pozici dotáhl i na konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Levý už byl starej tehdy. Pak mu prodali Filla, Danka a Jarolíma a divili se, že nedokážeme vyhrát. Jeho vyhození byla picovina.

Reagovat
Blasphemer

Blbý je, že moc nevím, koho za něj. Kdybych o někom tak přesvědčený, tak už bych po dnešku takový zastánce setrvání nebyl. Ale fakt nevím, nejsem u nikoho stoprocentně přesvědčený, že by byl lepší.

Tohle jsme prostě prosrali, vzhledem k tomu programu Sparty a Slavie (EL každej tejden) jsme to měli válcovat a ideálně si vybudovat menší náskok na jaro. To měla být naše výhoda a nakonec hovno z toho.

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je lepší pokračovat ve stále stejné bide, než něco vyzkoušet?

Reagovat
Blasphemer

To je otázka pro management klubu. Já jsem teď rád, že v něm teď nesedím, protože fakt nevím, k čemu bych se klonil.

Když si probereme nějaký možnosti, tak kdo?

Bílek je dobrý trenér, ale tím svým (nezaslouženým) stigmatem z doby kdy vedl repre, by byl hned od začátku pod šíleným tlakem médií a fanoušků, kteří by čekali na každou menší chybu. Navíc by asi dělal výsledky, ale nehrál by atraktivní fotbal, což by se mu za chvíli začalo vyčítat.

Svědík? To by byla zajímavá možnost, ale nikdy nevedl klub, kde byl tlak na to, aby vyhrával každý zápas. Nevypadal by po pár zápasech stejně zmateně jako Gula teď?

Šilhavý? Ten je asi spokojený v Polsku a má stejné slabiny jako Gula. Neumí reagovat na průběh zápasu a motivovat ty hráče.

Koubek? To byl náš jediný trenér v éře mezi vrbami, pod kterým se mi to fakt líbilo, ale už asi moc dlouho sedí ve studiu a nebude mít ambice trénovat.

Jílek? Ten je volný. Ale kdo by ho kurva chtěl.

A to je tak vše, co mě napadá. Další potenciální trenéři pro Plzeň mě nenapadají a když jo, tak pochybuju, že by se dali teď získat. Já tam žádnou jistotu nevidím.

Reagovat
Blasphemer

Místo Šilhavýho tam má být samozřejmě lavička. Nějak se mi tam místo něj vloudil jiný plzeňský rodák, který je samozřejmě v současné době sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně toho bych tuplem nechtěl. To byla stejná tráva tehdy. Ale aspoň postavil tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj v tomhle souhlas, těch potenciálních náhrad je hrozně málo. Ale. Já nevěřím, že to pod někým může být horší. Takže jakejkoliv trenér, klidně Žák, by mohl překvapit.

Z těch tebou jmenovaných bych bral Bílka, Koubka, Svedika i Lavičku. A co si myslím, že je u Bílka pozitivní je to, že si podle mě z tlaku nedělá těžkou hlavu.

Reagovat
Blasphemer

Jo, mně by z těch čtyř vyloženě nevadil asi nikdo, ale furt by ve mně asi hlodalo, jestli by to nebyla chyba. Pořád doufám, že Gulomet se jen zasekl a ještě uvidíme, jak to bude kosit.

Reagovat
db18

Jako Žilina pod ním nějak začla hrát taky snad až po roce nebo roce a půl...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň není Žilina stejně jako Sparta není Benevento.

Reagovat
smazaný uživatel

My nejsme žádná Žilina.

Reagovat
db18

Tak potom by měl letět i ten, kdo ho přivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Holoubek?

Reagovat
smazaný uživatel

Není za co ho defakto angažovat. Mě ještě napadnul Psotka.

Reagovat
db18

Jasně...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to logicky reseni. Pokud to nejde s Gulou, coz nejde a nejsou na trhu zajimava jmena, tak Psotka je logicka volba. Se Sigmou hral ofenzivni fotbal a je to nas zamestnanec.

Reagovat
Greny

A není lepší ten Zilak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Psotkou nemas co ztratit, nepujde to, vrati se na svoji pozici a dostane sanci jinej trener. Kdezto Zilak by musel pustit repre a kdovi, jak by to pak dopadlo.

Reagovat
dinss

Tyvole nemáš co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

A co můžeš ztratit? Horší než teď, to být nemůže.

Reagovat
db18

A razí hlavně nakopávání. Navíc on nese zodpovědnost za angažování Guľy a měl by být i podepsán pod příchody hráčů (Kaša, Mihálik, Hybš...)

Reagovat
smazaný uživatel

Psotka ma na starosti hlavne mladez. A co je na prichodu tech hracu spatne?

Reagovat
db18

Psotka už toho má nějakou dobu na starosti mnohem víc.

Dva jsou věčně zranění (s čímž se dalo počítat) a ten prvně jmenovaný není fotbalista.

Reagovat
Blasphemer

Psotka už dávno nemá na starosti jen mládež. Proto taky skončil Mysliveček. A ty jeho nákupy byly zatím tragické a nelíbilo se to ani Vrbovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw a Gula razi snad neco jineho?

Reagovat
db18

Podle přípravy ne, podle soutěžních zápasů to vypadá, že ano.

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Ani moc ne. Jinak by to ke konci zápasů hrál na dva hroty a na centrujícího Kovaříka.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutny na tom je, ze on hraje na nakopavani, ale toho druhyho utocnika tam neda. Prej nejsou zazity automatismy pri braneni. To je vazne skvele, kdyz prohravame, nebo kdyz remizujem.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Holoubek... Otázka jak by se tvářil na to jít do Plzně....

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

A nebo a to by možná bylo taky dost zajímavé řešení... Co to tisknout se Žilákem? Možná nastal čas aby dostal sanci

Reagovat
Greny

Risknout

Reagovat
dinss

Žilák by mohl být super volba. Progresivní trenér co by dal šanci mladým a má zajímavý herní styl.

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Šádek má prý zvažovat Pivarnika. Cítí, že mu tehdy ukřivdil a přemýšlí o tom, že mu dá ještě šanci

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Nepřeju.

Není koho, max. nějakého tělocvikáře, který by taky fungoval půl roku.

Ano.

Reagovat
Liquid

tělocvikář je Guľa, takovej Svědík by s touto Plzní jistě uhrál více bodů

Reagovat
dinss

Já nevím. Gula mi přijde jako dobrý trenér ale je dobrý pro nás? Nebo prostě potřebuje více času aby si mužstvo opravu udělal dle svého? Ovšem ten jeho jeden způsob hry je na facku. Nabízí se pouze dvě možnosti - Horejš a Svědík ale za kolik? Bílek by u nás mohl mít úspěch ale má cash v cizině a nemyslím si, že je to trenér pro nás.

Reagovat
db18

Ten cash v cizině mu už právě došel, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Vemte si Kozla!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, jak rádi berete bývalé Sparťany, tak přijde Jílek/Holoubek/Ščasný/Hapal/Lavička

Reagovat
dinss

Za Lavičku bych byl nesmírně rád...toho jsem chtěl už tenkrát a místo toho přišel Dušanko.

Reagovat
db18

No, naštěstí proti nám nemohl nastoupit Šulc.

Reagovat
smazaný uživatel

To me mrzi, chtel jsem, aby hral a aby se mu darilo.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Na neštěstí nemohl nastoupit za vás.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar Proti Jarabkovi, ktorý ho odpísal góly určite chutili.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to dá Slavia v suchém triku. Konkurence k uzoufání

Reagovat
h8_sfatto

ostatní hrají fair play Papadopulos Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Fér plej Poslední útočiště nekopů.

Reagovat
Spalovač šancí

Ten míč šel do zámezí o krtinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vypadala dobře, ale nakonec to asi stejně bude nezajímavý jak loni

Reagovat
RadekVonCZE

Já věřím, že ne.

Reagovat
Losinho

Minimálně souboj o druhej flek bude zajímavější. Ale jestli Sparta nevyhraje příští víkend derby, tak bude asi o titulu jasno.

Reagovat
ratusek

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutný, že tohle není naprosto běžný. Na druhou stranu to ale možná chápu, hraje se o body.

Reagovat
Modi6

Plzeň prostě doplatila na tradiční českou bolest. Mizerná finální fáze. Nerozhodnost, zbrklost, špatná technika. S tím se výborně bránící mužstvo překonává jen těžko. Vzpomeňte na zápas našich ve Skotsku. Obrovský tlak a přesto prohra.

Budějovice výborně doplnily mužstvo a pomalu se derou tam, kam patří, do první poloviny tabulky. Zaslouží obdiv. Úzký kádr a zvládli velice dobře tři zápasy v sedmi dnech

Reagovat
Modi6

Ech. Zapomněl jsem dodat, že bych Gulu neodvolával. On to do té sítě za ty hráče dotlačit fakt nemůže. Plzeň špatně nehrála!!

Reagovat
Greny

Když jsem viděl co tam udělal před brankou Řezník tak se nedivím že nemůžou dát gol

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt hrajem uplne priserne. Nudnejsi jsme v zivote nehrali. Poprve se mi stalo, ze jsem 3x za sezonu vypnul nas zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší klub v lize konečně vyhrál!

Reagovat
Hiko

Reagovat
Remt

Nemám strach o to že se Příbram zachrání, buď začne záhadně vyhrávat na konci ligy a nebo pomocí "neuvěřitelného" výkonu v barazi nesestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

V Budějovicích vsadil na totožnou základní sestavu jako ve Zlíně. Nastal nyní čas na změnu? „Bude to na otevřenou diskusi. Neočekávám ale extrémní změny. Kluci prováděli věci solidně. Chyběl nám kousek štěstí," dodal Guľa.

Jak může někdo tohle obhajovat?

Reagovat
ratusek

jak jsem psal v preview, tak říkal, že nebylo kým nahradit hráče v základu, buď jsou zranění nebo nemají fyzickou kondici

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň přes kopírák.Plzni patří prvních 10-15 minut a pokud nedá gól, tak začne odpadat.Hrají stereotypně, stále to samé. střídá se kus za kus, není tam žádná změna rozestavení. nic.Gula je mizerný kouč.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jsou lehkej nadprůměr, Ondrášek asi jeden z top v lize ale zbytek strašně nemastnej neslanej.. BaLoua, Kayamba, Beaguel jsou náladoví a nikdy nevíš jak zahrajou. Kalvach stagnuje. Kopic je vylízanej... měli byste koupit Tecla, ať vám to tam oběhá trošku..

Reagovat
smazaný uživatel

My Tecla máme

Reagovat
smazaný uživatel

ajo ty si nas

Reagovat
db18

Kalvach stagnuje... ok...

Reagovat
PH8

Kalvach je nadprůměrný hráč co měl nějakou dobu formu. Není rozdílový hráč, nemá nadstavbu. Měl jít před sezónou z Plzně, bez toho už se nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka na plzenaky - proc Mikroguardiola v utoci toci pouze Ondraska s Beaugelem, tj. dva typologicke dost podobne hrace (a i proto docela chapu, ze je moc nechce nechavat hrat spolu) a nevyzkousi k nim Mihalika, s nimz by se naopak ve dvojici mohli dobre doplnovat, protoze jeden by byl rychly pracant co to obdeha a druhy vysoky silny zakoncovatel do vapna? To je Mihalik stale zraneny, pocita s nim jenom na kridlo nebo je proste zabedneny a nechce to ani zkusit? Protoze Pista hral v Jablonci suverenne nejlip na hrotu a kdekoliv jinde je maximalne polovicni. A fakt me prekvapuje, ze ligovy trener to nevidi.

Reagovat
djwenca

Mihálik je zraněný

Reagovat
xawi

Gula nikdz nic nove neskusal, nikdz nevedel prekvapit ani yostavou ani hrou. V Ziline na zaver, ked mu uz dlhsie neslo, tak sa odvazil nieco menit (vtedy dal konecne poriadnu sancu Hanckovi), inak nikde nic. To, co sa deje v Plzni, sa dialo aj v Trencine, aj v ZIline.

Reagovat
John Obi Mikel

Protože kdyby byli lidi souzeni kvůli každému blábolu, co napíší na net, tak to soudy nebudou stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Flégr je pitomec, který vypustil tolik poplsšných zpráv, že měl u soudu skončit.Chyba novinářů, že mu dali takový prostor

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Prostor dostává, protože články o něm lidi čtou. Kdyby jeho názory nikoho nezajímaly, tak o něm nepíšou

Reagovat
smazaný uživatel

Ze stejnyho duvodu jako davali predtim tolik prostoru Pekove s jejima fantasmagoriema nebo Pirkovi, kterej rikal to, co chteli lidi slyset.

Mediim nejde o to informovat, ale i seriozni zpravy co nejvic bulvarizovat s cilem ziskat vetsi navstevnost a tim i zisk.

Reagovat
djwenca

nečetl jsem obsah toho prvního článku, ale zareaguji jen na nadpis. Za mé školní docházky jsem si tiše přál, aby bylo možno se učit z domova. Jako introvert jsem opravdu nepotřeboval denně mít kontakt s lidmi, se spolužáky.... ze zkoušení u tabule jsem měl takovej vítr, ne z toho, že něco nebudu umět, ale že na mě všichni budou koukat..... takže ano, něco na tom může být

Reagovat
kilobyte

Ale to zkoušení má právě odbourat ten strach, ne? Nemůžeš zrušit vše co je ti nepříjemné.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

jako aby ti umetali cestičku hned od mala? a dávali ti najevo, že život je procházka růžovou zahradou a nečekají t žádné starosti a nepříjemné věci?

Reagovat
C-M@ster

Já problém vidím v tom, a klidně se mnou nesouhlaste, že co popisuje djwenca má spousta žáků... a když jako žák neumíš "mluvit" a vystupovat před lidma - škola ti nijak nepomůže toto napravit a naopak jsou tito žáci zpravidla špatně hodnoceni u ústních zkoušení, referátů a dalších věcí, kde je tato schopnost potřeba.

Jinými slovy škola tě v tomto absolutně na život nepřipraví a ještě tě trestá za to, když to nezvládáš a to je za mě špatně. Na sebevyjadřování člověka naopak hodně kladou důraz v USA.

Já nedokážu říct jak má správně fungovat školní systém, ale škola má člověka připravit na život a minimálně v tomhle aspektu vidím dost selhání.

Reagovat
Freedo

A jak jinak se to dá naučit, než že před lidma mluvit budeš a postupně ti to přijde přirozený?

Reagovat
C-M@ster

Ale tak to přece ve škole nefunguje.

Fotbal se taky nenaučíš tím, že budeš hrát 3x za půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

To se muze jen u mensin A kdyz se budou dit neprijemne veci, tak jen proto, protoze je rasismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych to nějak střídavě doma i ve škole (normálně, ne kvůli koroně). Komunikovat se spolužáky se dá i přes internet.

Reagovat
ratusek

Flégr je totální psychopat užívající si pár minut slávy a ještě mu to někteří žerou. Ale to stejný Kubek a další nýmandi, nejradši by nás zavřeli doma a zahodili klíč. zmrdi fakt

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prvním nadpise má pravdu, až na tu nepovinnou školní docházku, jinak je to samozřejmě blbec.

Souzen není, protože jen říká svůj názor, i když jsou to hovadiny. Píšou o něm, protože na to hodně lidí kliká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemá v tom prvnim nadpisu pravdu ani nahodou. Naopak introverti ten kontakt potrebuji vice nez ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to by mohli odsoudit i tebe za kazdou kravinu, co sem napises.

Reagovat
Nuno čomes

Taky ještě mohou postavit další krematoria stejně jako tu polní nemocnici, kde utopili stovky mega a neukázal se ani jeden pacient.

Reagovat
ratusek

No.v pátek byl znovu na dvtv a zase jel to svoje, jak on tím přeháněním zachránil životy. No prostě sebestřednej blb, užívající si pár týdnů slávu. Sice mu to nevychází, ale to vlastně z lidí, co mu fandí, nezajímá

Reagovat
esmuellert

Stando, díky a šťastnou cestu domů https://i.imgur.com/3PxD0BA.png

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
RadekVonCZE

Hezkej trip

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

fakt škoda, že to Žitný netrefil, na padáka to tedy vypadá na Teplice, Opavu a Brno, možná ještě Baník by to mohl odsrat, Příbram to snad dá

Reagovat
Beči

V bráně Nita a hned je všechno jistější. I obrana hraje lépe, když ví, že za zády má kvalitního gólmana

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera do Teplic.

Reagovat
KingMaster13

To jako fakt? Tak to je prohra pro něj i pro Teplice

Reagovat
monty25

Tak toho jsem nečekal a jestli se to potvrdí, tak ani nevím, jestli je to dobrá volba. Nic proti němu nemám, ale u vás to moc nedával...

Reagovat
KingMaster13

Teplice potřebují pragmatika, Kučera hrál za mě hrozně nahoru dolů, sice se na to dobře koukalo ale....

Reagovat
Greny

Kučera bych řekl že by byl pro Teplice ideální volba

Reagovat
KingMaster13

Já zase si myslím že Bílek Ten má se souboji o záchranu zkušenosti, Teplice zná dost dobře, zvládá udržet výsledek, což je v boji o záchranu velice nutné. Spíš bych tam viděl někoho takového

Reagovat
Greny

Jo a ještě je zachrání ne? ... Kučera ideální

Reagovat
KingMaster13

Jo takhle to myslíš

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Jenže Bílek bude chtít hodně přes 100 000 měsíčně.. Kucera bude levnější.

Reagovat
Kepy_FCB

Toho vám fakt nepřeju, chci vás v lize a jestli se to potvrdí tak je to průser

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nebudete prohrávat o gól ale tak 3:5 Pro tým hrající o záchranu špatná volba, řekl bych že ani nedokončí zbytek sezony. Leda by mu dali k ruce někoho, kdo umí pracovat s obranou a pomohl by mu s ní.

Reagovat
Kepy_FCB

k ruce někoho na koho se to fiasko hodí, že?

Reagovat
HorajzmAmmann

stačí aby probral Marečka a rozehrál Heidenreicha. V Baníku tak kvalitní obránce neměl. On tam měl trojku Pokorný, Azackyj a Panic. S tím nic neudělá ani Mourinho.

A ofenzivu měl celkem slušnou na začátku. Pamatuju si hlavně hodně ztracených bodů, protože Baník neuhlídal asi 4x začátek utkání a zbytečně prohrával 0:2 po půl hodině hry.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale s tím by mu nějaký zkušený stoper pomohl.. toho Baník bohužel neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera právě moc nepůsobí, že by uměl někoho probrat nebo rozehrát, maximálně budou dávat víc gólu na úkor obrany. Ale uvidíme, v Baníku to tehdy bylo specifické a náročné...

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně jak píšeš, v Baníku to měl dost náročné. Ale minimálně na začátku mi přišlo, že ta hra pod ním byla dost koukatelná. A nevím, zda nás v tuhle dobu trénoval ještě Kučera, ale na ty 2 po sobě jdoucí zápasy na Spartě (pohár + liga) jsem vzpomínal vždycky, když tam Baník potom hrál, protože od té doby byl Baník na Spartě vždycky za žebráky. S Pazderou, Susem, Morganem, Azackym, Granečným, Poznarem, Stáňou a Kubou Šašinkou jim dal 5 branek za 2 zápasy.

Tu defenzivu měl ale marnou, rozjelo se to Slováckem, kdy si dal Baník 3 vlastní goly za 15 minut. To stejné Teplice, Jablonec, Zlín. Kdyby měl tou dobou třeba Procházku, bůh ví kolik bodů by nasbíral. Tenkrát každý centr do vápna Baníku znamenal branku.

Jestli to je chyba Kučery nebo kádru asi uvidíme v Teplicích. Já mu fandím....

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nás dovedl v druhý lize k baráži a nebýt rozhodčích, tak i k postupu do ligy. Další podzim se mu taky povedl, pak ale hodně špatný jaro. Za mě dobrej trenér.

Reagovat
bobis21

U nás na to neměl kádr. Záchrana přišla až po zimních posilách.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej trenér

Reagovat
Neon

Krásná neděle

Reagovat
Greny

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka nejdřív zahodí šanci a pak se vykašle na bránění. Dnes to jde za ním.

Reagovat
Greny

Myslíš tu jak stal v ofsajdu? To bych mu nevycital

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to jde jednoznačně za Trpišem

Reagovat
Greny

Bod z venku a z Edenu je parádní.. klukům to může jen pomoci

Škoda že nehrajeme na Slavii casteji

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem od tohodle kola hodně, ale rozhodně ne to, že navýšíme náskok na Plzeň a snížíme náskok slavie.

Parádní neděle.

Reagovat
KingMaster13

Vedeme 1:0 tak pojďme tam dát Tecla který neudrží vepředu jedinej balon Super, doufám že tímhle u nás dohrál

Reagovat
naheCZ

Nepochopím, jak jsme to vítězství mohli zahodit Tecl už prosím pryč, na něj se fakt nedá dívat...

Reagovat
Mass

Mě spíš pobavilo, jak se tam snažil Tecl po nákopu zalepit balon a ten mu odskočil asi pět metrů. Když se tohle "povedlo" na začátku zápasu Oscarovi, tak z toho byl brejk a tyčka.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

we didnt kill the game

Reagovat
Beči

Kde se vůbec vzal ten Sima? Ještě na začátku sezóny jsem vůbec nevěděl, že existuje a najednou je z něj hvězda Slávky

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom když poprvé střídal proti Leverkusenu a zkazil skoro každý míč, tak jsem si o něm říkal, co to je za lopata. Ale očividně se zlepšuje docela rychle

Reagovat
Remt

Myslím že ho vytáhli z Taborska a ti ho zase vytáhli z Francie z nějaké akademie v Evianu. Na tuto akademii maji jakesi kontakty. Z Taborka sel napr. Ibrahim Traore, nebo Conde co je ted ve Zline a chtela ho sparta i slavka v lete. To je cca to co jsem pochopil z fotbalovych streamů :D Snad jsem to nijak nepopletl

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Táborsko celkem dobře skautuje nižší francouzský ligy, Ibra Traoré sem taky přišel přes Táborsko.

Reagovat
Greny

Je to geniálně vychytany... Borci se vidí ve Francii nechyti se a skončí v Taborsku... Tam přijedou zhrozi se a hned od začátku mají na 150% aby co nejrychleji od tama vypadli

Reagovat
Mass

Jj, už prý ve třetí francouzský straší hráče tím, že jestli se nebudou snažit, tak je pošlou kamsi na východ do Tábora.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Příští kolo chci vidět jak shoří Letná, s jinou omluvou zpět nechoďte

Reagovat
Greny

Každopádně když jsem viděl jak jde kopat roh Štěpánovský...a když jsem viděl ten rozběh(schválně si to najdite) tak jsem myslel že jde prekopnout tribunu

Reagovat
monty25

Já myslel, že uklouzne.

Reagovat
KingMaster13

Každopádně dneska gratulace, vyválčili jste bod, tak snad vám pomůže

Reagovat
Greny

Díky diky... Nechci znít namyšleně ale řekl bych že kříž zasloužené...sice jste tlačili ale tolik jste toho neměli v té druhé pulce

Reagovat
KingMaster13

Ne v pořádku, bylo to zasloužený. Mě už se dneska nelíbila ta sestava a moje obava se tím jen prokázala až když přišel Olayinka a Sima tak se to zvedlo ale hazardovali jsme s tím. Mě by to ani neštvalo ale ta ztráta přišla v blbou dobu zrovna před derby a před sakra náročným programem

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Freedo

To zase nevím. Musa šel sám na gólmana v podstatě dvakrát a kdyby dal, tak není o čem. Ale určitě jsme nehráli nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co se tady z Musy dělalo za kanonýra a velký talent. Spíš je to dřevák

Reagovat
Freedo

Tak on měl období, kdy dával góly dost. Ale jinak byl v mezihře strašnej, proto se mi nikdy moc nelíbil. A hlavně mu to tam padalo především jako žolíkovi ke konci zápasů a v základu často zklamal.

Kuchta se jeví líp. To je typ zmrda jako Chorý a proti takovým jako obránce hrát nechceš. Tým z toho potom těží.

Reagovat
John Obi Mikel

Já když viděl ten rozběh, tak jsem si říkal, že z podobných blbostí většinou dostanem gól.

Reagovat
Liquid

Reagovat
soukup

v suchým triku

Reagovat
martin1

Brno

Reagovat
Greny

Svancaro vůbec toho Sedláka nezmiňujte ... Si ho ještě někdo všimne a bude ho chtít koupit

Reagovat
soukup

Toho si předpokládám všichni už všimli, Švanci akorát chytře šponuje cenu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

je pravda že třeba Trpisovi by tam asi zapadl do kádru

Reagovat
Greny

Hej příští zápas máme Budejky ne? Nebo se něco změnilo že mluví o Slovácku?

Reagovat
soukup

o ničem nevím, žiju v tom, že Budějky

Reagovat
Salfovic

Hádejte, co jsem si vybral jako povinnou sázku u Tipáče

Reagovat
Greny

Neprohru Zbrojovky?

Reagovat
Salfovic

Skoro, za největší jistotu víkendu jsem vybral výhru Slavie

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Jindro, děkujeme, zase prokaučink.7 změn..ty vole..ne, ty to na nováčky a sračky z posledních míst neumíš.

Reagovat
Greny

Svancara : skvělé sehrané signál

Reportér: byl to signál?

Šural: nene

Reagovat
Kepy_FCB

Ta remíza Brna v Edenu je podezřelá, možná domluva sázkovek a vedení ligy aby se zachovala jakž takž atraktivita boje o titul. A Brno to holt v pravý okamžik vychytalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a Liquid se chyťte za ruce a běžte do háje.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš do prdele

Reagovat
soukup

jj slyšel jsem, že Soroš měl naloženo na remízu

Reagovat
Sztanda

Reagovat
db18

Reagovat
ramm+

Jj, jak ho nakopali do pr.ele v Maďarsku, tak mu došly prachy

Reagovat
Liquid

dobře, že to Trpiš přiznal, že to hráči podcenili, ale nejen hráči, ale i on sestavou, ten mlaďas to podělal když měl na vápně kolegu co by dával do prázdné, ale nevadí, věřím, že ten bod Brnu k záchraně nepomůže a nám chybět nebude, stejně jako jsem o tom byl přesvědčen po loňské remíze v Opavě i Karviný

Reagovat
Greny

Ani nevíš jak bych si přál kdybychom se o ten bod zachránili a vy o ten bod skončili druzí..

Reagovat
Liquid

co se týče derby tak, jít do toho s náskokem 4 bodů by nemuselo být ok, takto musej hráči makat, což dneska jste víc makali vy jak i mlaďas Jurásek přiznal, v bezpečný zisk titulu věřím, Sparta bude dál ztrácet i Plzeň více než my

Reagovat
Jackmaker1989

Akou sestavou ty vole? Však musí točiť hráčov.

Reagovat
Mass

To jo, ale dát do základu hráče, co ještě v lize vůbec nehrál bylo už asi moc.

Reagovat
RadekVonCZE

A pak se nedivme, že nemáme talenty

Reagovat
Mass

Kdo se diví?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jindru je tlak, aby tam mladý dával. Vypadá to, že Slavia narozdil od Sparty neumí nikoho vychovat

Reagovat
RadekVonCZE

To je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ho tam nedal doma proti nováčkovi ,,, Někdy přece nastoupit musí ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom dobře? Tohle se neustále opakuje zápas, co zápas s nováčky, nebo s týmy ze dna tabulky.To, že si pak nasype popel na hlavu je k hovnu.Každý trenér postaví to, co má nejlepší a pak může za stavu 3:0 dělat experimenty.je smutné, že se z toho ještě nepoučil.

Reagovat
Liquid

ztráty jsou to zbytečné o tom žádná, bohužel si je i současné vedení Slavie příliš jisté svojí dominancí po těch výsledcích 0:6 venku a zatím serií bez prohry

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kde máte těch 10:0, co jste tady vyhlašovali?

Reagovat
Kaspar

nevrati se ted do Teplic Hora, kdyz mu skoncila sezona v Lotyssku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to zkouší, když ví, že tam je video a že bude akorát všem pro smích?

Reagovat
smazaný uživatel

Cikán no, co by si od něj čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

soucasny hraci to maji v sobe, potrva par generaci a mozna se simulovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako ono je to logický, když může teoreticky za odměnu být penalta. Ale když je video, tak to smysl nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby se za simulaci ve vápně kopala penalta na druhé straně

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Slavia no, můžou pak zase brečet na sudí

Reagovat
clinger

jinde se to neděje viď

Reagovat
ratusek

samozřejmě že děje, ale vaše brečení je unikátní.

Reagovat
clinger

myslíš ten vyjímečný případ kdy šlo o LM a rozhodla to taková unikátnost?to by se těžko rozdýchával každej tým...hlavně že vaše fňukání kvůli otočenýmu rohu v obyčejným ligovým utkání je OK. ostatní fňukat můžou.ale jak si postěžuje Slavia v nejdůležitějším utkání sezóny tak se z toho ostatní můžou podělat.buď trošku soudnej

Reagovat
ratusek

jo ale vy jste brečeli tak, že to co provedli vám bylo něco neuskutečnitelnýho a naprosto neobvyklého, přitom to tak dělají sudí ve všech zápasech a dostali takový pokyn. pak něco melete o koupených rozhodčích a prasetech atd. no prsotě šašci

Reagovat
Stannis Baratheon

Však mu brnknul o nohu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZB 07

Ale jo, dneska docela zodpovědnej výkon v defenzivě, Slavia nás podcenila, takže je fajn, že jsme toho využili. Každopádně musíme bezpodmínečně začít vyhrávat doma, jinak nám tyhle šťastný body budou k ničemu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nehráli zápasy Baníku a Jablonce?

Reagovat
FCB1922

Protože se Baník šetří na velké derby o Slezsko.

A pak, že asi 30 infikovaných frajerů a celý klub v karanténě.

Reagovat
HorajzmAmmann

V Jablonci napadlo hodně sněhu a v Ostravě se šetří na EL.

Reagovat
Salfovic

Vejsada žaluje Řepku To je dvojka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele