FORTUNA:LIGA - souhrn 6. kola: Slavia přišla o výhru v Karviné

28.08.2021, 18:00, aktualizováno 29.08.2021, 20:56
Komentáře a souhrny
Slovácko přehrálo Pardubice a bodově se dotáhlo na Spartu, která však kontrovala těsnou výhrou nad Českými Budějovicemi. Z extrému do extrému jde Jablonec, mizerný týden za sebou má Plzeň a o moc lépe na tom není ani Slavia, ta jen remizovala v Karviné.

MFK Karviná - Slavia Praha 3:3

29.08.2021 19:00

Góly: 27. Michal Papadopulos, 55. Antonín Svoboda, 90+1. Kacper Zych - 35. Ivan Schranz, 45. Taras Kačaraba, 65. Ibrahim Traoré

Fotbalisté Slavie v pátém kole nejvyšší české soutěže poprvé klopýtli, když si z Karviné přivezli jen remízu 3:3. Po Papadopulosově trefě sice otočili Schranz s Kačarabou, nicméně Svoboda dokázal vyrovnat. Na následnou Traorého trefu v nastavení odpověděl Zych.

První ohrožení branky přišlo ve dvanácté minutě ze strany domácích. Na Qoseho centr si naskočil Svoboda, jehož hlavička skončila těsně nad břevnem. Na opačném konci hřiště vzápětí vsítil branku Tecl, jenže při Schranzově pasu stál v ofsajdovém postavení a skóre se tak neměnilo.

Za Slezany byl nadále velmi aktivní a nebezpečný Qose, jeho další vzdušný pas do vápna opět málem rezultoval v gól, tentokráte nepřesně hlavičkoval Šindelář. Slavia však tato varování nevzala vážně a v sedmadvacáté minutě za to přišel trest. Albánský středopolař tentokráte vysunul Michala Papadopulose, jehož přízemní střela skončila za zády Koláře.

Vzápětí se musel brankář sešívaných pořádně činit, neboť po Svobodově pobídce Qose sám nebezpečně pálil. I díky tomu se brzy podařilo hostům vyrovnat. Po Samkově přihrávce si Ekpai všiml nabíhajícího Ivana Schranze, jemuž nesobecky přihrál a slovenský útočník už si s nastalou situací snadno poradil.

A ještě před pauzou se červenobílí dokonce dostali do vedení, a to i přesto, že kvůli zranění musel vystřídat Ondřej Kúdela. Druhý ze stoperů Taras Kačaraba si záhy naskočil na Samkův centr od rohového praporku a jeho hlavička rozvlnila síť. Nedlouho po návratu ze šaten už mohlo být zase srovnáno, kdyby právě Kačaraba nezblokoval Svobodův pokus.

Ovšem deset minut po přestávce už se stav skutečně měnil. Balón se po rohovém kopu odrazil k Santosovi, jehož střílená přihrávka našla na malém vápně Antonína Svobodu. Pro něj už se usměrnění balónu do brány jevilo jako snadný úkol, jenž také s přehledem zvládnul. Na druhé straně mohl ihned kontrovat Oscar, jenže s jeho ranou si Bolek poradil a následná Schranzova dorážka zamířila mimo prostor tří tyčí.

Po třech čtvrtinách utkání se znovu rohového kopu ujal Samek, přičemž Lingrovo zakončení ještě Bolek zneškodnil, Traorého dorážka už ovšem byla nad jeho síly. I ve zbytku utkání byl pak jednou z hlavních postav Qose. Nejprve se po jeho centru srazili tři hráči, přičemž zejména brankář Kolář to pořádně schytal.

V nastaveném čase pak jeho přetažený roh vracel do nebezpečného prostoru Dramé, čehož dokázal prudkou ranou využít Kacper Zych. Karviná tak sice opět nedokázal zvítězit, nicméně s tímto výsledkem je dozajista spokojená. Slavia naopak ne, zápas k dobru ji totiž teď může jen dorovnat se Spartou.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 4:2

29.08.2021 16:00

Góly: 41. Jan Chramosta (pen.), 45+2. Daniel Krch, 59. Jan Chramosta (pen.), 90+3. Matěj Koubek - 22. Jakub Mareš, 89. Jan Fortelný

První vítězství v ligové sezoně si připsali fotbalisté Bohemians, kteří Teplice přestříleli poměrem 4:2. Po Marešově trefě dokázali otočit Krch a dvěma zásahy Chramosta, po kontaktní brance Fortelného pojistil výhru Koubek.

Už ve dvanácté minutě došlo v Ďolíčku k prvnímu velkému vzrušení. Černého křižný pas našel Moulise, jehož tvrdou ránu vyškrábnul Le Giang na brankovou konstrukci. O deset minut později už se skláři dočkali překvapivého vedení. Chlumeckého centr našel hlavu Jakuba Mareše, od níž balón putoval mimo dosah gólmana.

Vzápětí mohl zdvojnásobit teplické vedení Mareš, tentokráte si ale Le Giang na jeho střelu počkal. Proti Köstlově hlavičce na druhé straně by gólman stěží něco udělal, nicméně ta úplně postrádala přesnost. Zničehonic poté mohl využít Moulisova pasu Mareček, jeho ráně ale nějaký ten centimetr chyběl.

Aktivní Moulis se poté proměnil ve smolaře, ve vlastním pokutovém území totiž nešikovně zahrál rukou a kopala se tak penalta. Té se ujal Jan Chramosta, jenž s notnou dávkou štěstěny překonal Čtvrtečku. Gólem do šatny se pak Klokani dokonce ujali vedení. Po rohovém kopu a centru Květa hlavičkoval Daniel Krch, jehož pokus z velké blízkosti slavil úspěch.

A po přestávce mohlo být s akciemi Severočechů ještě hůře, neboť Bartkova těžká střela šajtlí škrtala o tyč. Nepřesně vzápětí ze střední vzdálenosti pálil i Ljovin. Žluto-modří si tak další problém zase vytvořili sami, když Chlumecký zatáhnul za Jan Chramostu a sudí nařídil už druhý pokutový kop. Opět se k němu postavil faulovaný Chramosta, tentokráte vymetl s jistotou šibenici.

Čtvrt hodiny před koncem mohl přidat definitivní pojistku Bartek. Ten ale Novákovou přihrávkou do tutovky pohrdnul a přestřelil. Namísto toho tak ještě přišlo drama, když zapomenutý Jan Fortelný zužitkoval Chlumeckého dlouhý nákop a parádní ranou dostal svůj tým do kontaktu.

Jenže Bohemians nechtěli nic nechat náhodě. Nejprve jejich protiútok tři na dva zakončoval Necid těsně vedle tyče, ve třetí minutě nastavení už ovšem obrana Teplic zaspala při Novákem rychle rozehraném přímáku. Díky tomu se sám na gólmana řítil Matěj Koubek, jenž proměnil a rozradostnil tak zeleno-bílé barvy, které se v tabulce odpoutaly od nedělního soka.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 4:0

29.08.2021 16:00

Góly: 4. Pablo González, 58. Ondřej Zmrzlý, 73. Martin Hála, 79. Martin Hála

Ve čtvrtek slavili po jednoznačných výhrách nad Žilinou postup do Konferenční ligy, v neděli se ale z výšky vrátili tvrdě zpátky na zem. Fotbalisté Jablonce v Olomouci prohráli 4:0, přičemž se prosadili González, Zmrzlý a dvakrát Hála.

Sigma vlétla na soupeře jako uragán a brzy to slavilo úspěch. Nejprve po rohovém kopu Jemelka ve velké šanci napálil jen soupeře, míč se ale znovu rozehrával od praporku a tentokrát už se po krkolomné situaci dostal k balónu Pablo González, jehož rána skončila za gólmanovými zády.

Po necelé čtvrthodině se opět mohl prosadit Jemelka, jeho hlavička však skončila o kousek vedle brány. Prosadit se vzápětí mohl i González, ani jemu se ovšem nepovedlo seřídit mířidla. Pak se konečně osmělili také hosté, jenže Kratochvílovu ránu z hranice šestnáctky bez problémů kryl Macík.

Nadále měli zase více ze hry Hanáci, Růska ale vychytal Hanuš a Zifčákovi se v tutové příležitosti nepovedlo přesně zakončit. V závěru první půle nebyl daleko od srovnání, kterého dalším dobrým zákrokem zastavil Macík. Po návratu ze šaten mohl na opačném konci hřiště navýšit Daněk, proti němuž dobře zasáhnul Hanuš.

V dalších dvou šancích se ocitl Zifčák, nejprve se mu však nepovedlo zakončit a následně po Breiteho lobu napálil spojnici. Od té doby byl hlavní postavou Olomouce Hála. Nejprve jeho střelu Hanuš vyrazil jen k Ondřeji Zmrzlému, kterému už se povedlo rozvlnit síť. Po hodině hry Hála mířil vedle.

Ve třiasedmdesáté minutě už se Martin Hála dočkal zasloužené odměny. Zmrzlý jej po nepovedeném zakončení vyhledal ve vápně, načež situace skončila gólem. A jen o čtyři minuty později Vaněček sklepnul míč právě Hálovi, jenž si položil bránícího hráče a prudkou ranou navýšil na konečných 4:0.

V tabulce si tak Sigma, která má stále zápas k dobru, podržela šestou příčku. Jablonec naopak klesl ještě hlouběji, s pěti body je aktuálně třináctý.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 1:0

29.08.2021 16:00

Góly: 58. Jakub Rada

Dvě premiéry byly k vidění v nedělním utkání šestého kola FORTUNA:LIGY v Hradci Králové. Domácí nováček poprvé v tomto ligovém ročníku zvítězil, naopak pro dosud stoprocentní Plzeň šlo o tvrdou ránu.

Během úvodní desetiminutovky mělo každé z mužstev zajímavý střelecký pokus. Radova rána skončila kousek od brány, ani Janoškova kroucená rána do šibenice nezapadla. A když už Janošek po dvaceti minutách ze standardky zařízení trefil, vychytal jej Fendrich, stejně jako po půlhodině v obrovské šanci Sýkoru.

Domácí si v první půli moc šancí nevypracovali, po poločase už ale Plzni byli vyrovnaným soupeřem. Radův obstřel na Staňka nevyšel, právě Jakub Rada ale byl s osmapadesáté minutě tím, kdo otevřel gólový účet utkání. Zdařilý pokus zpoza vápna skončil pod břevnem, gólman Viktorky byl tentokráte bez nároku.

Západočechům se nedařilo vypracovávat si šance, dvacet minut před koncem ze slušné pozici výrazně přestřelil Kaša. Bucha si vzápětí mohl vsítit vlastní gól, to když se vracel při Mejdrově centru. Daleko od srovnání pak nebyl Beauguel, jenž po Kayambově centru hlavičkoval nepřesně.

Plzeňští si další gólovou příležitost nevypracovali a po porážce 1:0 si připsali první letošní ligovou ztrátu. Ta je srazila na druhé místo za Spartu s tím, že po dohrávce se před ně může dostat i Slavia.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice 1:0

28.08.2021 19:00

Góly: 38. Dávid Hancko

Více než 30 střel vyprodukovala Sparta v utkání s Českými Budějovicemi, gólem však skončila jedna jediná. Na rozdíl od předchozích čtyř mítinků s Jihočechy ovšem tentokrát Letenští dokázali zvítězit. Jediný přesný zásah zařídil Dávid Hancko.

Dlouho se zdálo, že sparťané vyjdou v dalším prvním poločase opět střelecky naprázdno. Až na střelu Karlssona ze 14. minuty, který však lapil brankář Jihočechů Šípoš, totiž mířili mimo tři tyče. Pešek v úvodu hlavičkoval po centru Wiesnera nás břevno, přízemní pokus Hložka ze 16. minuty proletěl těsně kolem tyče, do brány nemířil ani za dalších pět minut Wiesner. Ve 28. minutě vyhledal Karlssona zcela osamoceného Pulkraba, tomu ale ani potřebný klid nezajistil přesnou mušku.

Dynamo se po útlumu začalo oklepávat, paradoxně však právě v tu dobu inkasovalo. Na rohový kop Karlssona si totiž naskočil Hancko a přesnou hlavičkou poslal Pražany do vedení. Těsně před pauzou ovšem domácí nabídli soupeři šanci špatnou rozehrávkou, Cavoš ale nezaměstnal gólmana Letenských Nitu.

Až na nepřesnou střelu Mihálika šest minut po změně stran patřil začátek druhé půle Spartě. Hložek v 52. minutě vyprášil Šípošovy rukavice, dvě minuty nato vypustil ránu z voleje po secvičeném signálu z rohového kopu Wiesner a jen teč jednoho z bránících hráčů vychýlila balón z cesty do brány. Po hodině hry ocentroval Karlsson na Peška, jenž hlavičkoval nad svatyni Budějovic.

Uklidňující druhý gól však nepřicházel a neurodil se ani v 74. minutě po dělovce Hancka, která prosvištěla nad břevnem. Karlsson již o dvě minuty pálil mezi tři tyče, jenže Šípoš míč vyrazil. Slovenský brankář se předvedl také v 86. minutě, kdy zasáhl proti ráně Karlssona pod břevno z přímého kopu. V závěru ještě zazdil příležitost Pešek, i tak tři body setrvaly na Letné.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Fastav Zlín 0:1

28.08.2021 16:00

Góly: 82. David Tkáč

Liberec měl proti Zlínu většinu času více ze hry, jenže po vyloučení Martina Koscelníka vybojovali tři body "Ševci". Rozhodující trefu vsítil mladík David Tkáč, jenž se v české nejvyšší soutěži trefil vůbec poprvé.

Domácím v první půli nešla upřít snaha, avšak pomyslná deka je při tvorbě šancí a jejich koncovce značně limitovala. I proto se nelze divit Rabušicovi, že se v 18. minutě po kontaktu s Procházkou ve vápně Zlína skácel k zemi - penaltu si však nevykoledoval. Koscelník mnohem fotbalověji pálil dvakrát zpoza pokutového území, jenže poprvé trefil míč z přímého kopu zlínskou zeď, podruhé pálil slovenský bek značně nepřesně. Faško zase hledal před bránou Gebre Selassieho, ten se však v nadějné pozici neprodral k zakončení.

Ani Moravané příliš vzruchu nezpůsobili. Poznar z dálky dopadl podobně jako Koscelník na druhé straně, těsně před přestávkou pak vysoký útočník posunul balón doprava na Youbu Dramého, tomu ale dlouho trvala příprava, načež křídelník hostů trefil jen bránícího hráče Liberce.

Po změně stran byl nejvíce vidět liberecký středopolař Havelka, jenž nejprve po rohovém kopu pálil nad břevno, později vysunul do šance Faška, jehož vychytal Rakovan, a v 56. minutě spadl Havelkův centr na břevno hostující svatyně. Zdálo se, že Liberec chytá dech, jenže po hodině hry Koscelník šlápl v souboji na koleno Čanturišviliho a od hlavního arbitra po přezkumu u videa obdržel červenou kartu.

Zlín tak zničehonic dostal šanci odvést zpod Ještědu tři body, čehož po jediné vyvedené akci za celých 90 minut využil. Spolupráci dvou střídajících hráčů zakončil po centru Reitera v 82. minutě hlavičkující Tkáč, jenž se trefil k tyči mimo dosah brankáře domácích Knoblocha.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice 2:1

28.08.2021 16:00

Góly: 3. Vlastimil Daníček, 14. Milan Petržela - 63. Cadu

Slovácko nepodcenilo vstup do utkání a vyvedený začátek nakonec zařídil Moravanům vítězství nad Pardubicemi. Hosté se probudili až po změně stran, kdy se ovšem zmohli pouze na korekci skore.

Už ve třetí minutě propuklo na uherskohradišťském stadionu veselí. Rohový kop Havlíka prodloužil Hofmann před bránu, kde se gólově prosadil důrazný Daníček. Také další akci rozjel Havlík, tentokrát přihrávkou do levé strany na Holzera, jenž hledal nabíhajícího Jurečku, tomu však pár centimetrů scházelo k zasažení míče.

Havlík nicméně v tvorbě příležitostí vytrval a ve 14. minutě nastartoval Petrželu, který nachytal mladého pardubického brankáře Markoviče. Zkušený záložník gólmana Východočechů přehodil ladným obloučkem a navýšil vedení Slovácka. Moravané se viditelně uklidnili a krásnými akcemi usilovali o další branky. Daníček ale po souhře Kohúta s Petrželou přestřelil břevno, Jurečku pak těsně před přestávkou po centru od Petržely vychytal Markovič.

Budíček Pardubic ve druhé půli demonstroval už pár sekund po návratu na hřiště Beran, ovšem jeho střelu z dálky bez potíží lapil domácí brankář Nguyen. Po hodině hry už se ale Nguyen marně natahoval po přímém kopu Cadua, jenž se od břevna odrazil těsně za brankovou čáru — 2:1. Slovácko už si nicméně ve zbývajících minutách náskok pohlídalo a počtvrté v ročníku zvítězilo.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 1:0

28.08.2021 16:00

Góly: 31. Jiří Fleišman

Gólovým kořením ochutil Jiří Fleišman svůj 300. ligový start. Levý obránce se po půlhodině hry parádně opřel do míče a vsítil jediný gól duelu mezi ostravským Baníkem a Mladou Boleslaví. Slezané tak ideálně zakončili náročný týden, v němž ještě odehráli těžké utkání v MOL Cupu a řešili několik zdravotních patálií.

V úvodu zápasu se přitom svěřenci domácího kouče Ondřeje Smetany spíše hledali a první šance si připsali Středočeši. Po 20 minutách hry skončila tečovaná střela Ewertona v zámezí, načež z rohového kopu hlavičkoval Milan Škoda jen těsně vedle brány. Poté už se ale začali do tempa dostávat také Slezané a hned z prvního mraku málem udeřili. Fleišmanův pas před bránu vyrazil brankář hostů Halouska, jenž se v letošní ligové sezoně objevil mezi třemi tyčemi Boleslavi poprvé, jen do Potočného, aby pak míč za brankovou čáru dotlačil Ndefe. Pravý bek Baníku se však nacházel v ofsajdu a jeho gól tedy neplatil.

Po půlhodině hry už ale Ostravané dodrželi všechna pravidla a mohli slavit vedoucí branku. Do centru Ndefeho se na levé straně pokutového území opřel Fleišman, jehož volej zastavila až branková síť. Za hosty mohl těsně před přestávkou odpovědět Skalák, jemuž po rychlém přechodu do útoku předložil balón do tutovky Matějovský, ale zakončující obrovskou šancí trestuhodně pohrdl.

Snahu Boleslavi o vyrovnání táhl zkraje druhé půle Ladra, v 57. minutě však střílel nepřesně a mezi tři tyče se nevměstnala ani jeho hlavička po pobídce od Skaláka o sedm minut později. Na druhé straně hřiště se do vzduchu v 67. minutě zavěsil Almási, Středočechy však dobrým zákrokem podržel Halouska.

Gól na hlavě měl po centru Matějovského v 73. minutě Škoda, jenže vysoký útočník se podobně jako Ladra nepotkal s přesnou muškou. Za dalších sedm minut Škoda sice dostal míč za brankovou čáru po rohovém kopu, hlavní sudí Hrubeš však ještě předtím viděl útočný faul Suchého na Tetoura. Hosté se tedy vyrovnání nedočkali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha651016:316
2.Viktoria Plzeň65019:415
3.Slavia Praha541013:413
4.1. FC Slovácko64117:413
5.Baník Ostrava640212:812
6.Sigma Olomouc531116:910
7.Fastav Zlín63039:129
8.FK Mladá Boleslav62138:77
9.Dynamo České Budějovice62136:87
10.Bohemians Praha 190561329:116
11.FC Hradec Králové61324:86
12.FK Pardubice612310:115
13.FK Jablonec61234:115
14.MFK Karviná60338:133
15.FK Teplice61055:143
16.Slovan Liberec60151:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (258)

Přidat komentář
FCSL

Tak dneska nám to podle mě zkurvil rozhodčí, protože tohle na redku nebylo. Naprosto neúmyslný došlápnutí. 2. poločas od nás dobrej, 3 šance, pak redka a z hovna dostanem gola. Když se daří, tak se daří. Díky bohu ze repre pauzu. Snad se trefíme do kouče a půjdem nahoru.

Slovan poslední, Arsenal poslední, to jsem si opravdu vybral kluby

Reagovat
Firkraag

Těšte se na Hašky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Včera už na tribuně seděl Luboš Kozel a od zítřka převezme Slovan. Defacto hotová věc. Jinak včera opět tragédie. Za mě ČK v současném trendu naprosto jasná

Reagovat
Firkraag

Zamrzí

Reagovat
ratusek

obávám se, že budete hrát až do uplného konce o záchranu. Dneska to muselo být za 3 body a ne prohrát s těma zoufalcema ze Zlína

Reagovat
Liquid

Reagovat
Axelrose

Nesmíš přestat věřit, oni se zvednou.

Reagovat
bobis21

Liberec pořád si říkám že mají dost kvalitních hráčů na to, aby zůstali takhle dole, ale skóre 1:10 je fakt šílenost

Reagovat
ondrasch77

A Který to jsou?

Reagovat
bobis21

Napadají mě Chaluš, Gebre, Havelka, Rondic

Reagovat
Liquid

Chaluš je sráč což jsme viděli u U21 a Rondič neumí dát góla

Reagovat
monty25
Reagovat
Liquid

já zas byl u toho kdy dal Valtr hattrick za Slavii, ale on je narozdíl od Rondiče gólovější

Reagovat
RadekVonCZE

Chaluš

Reagovat
žrout

Tvl Chaluš je strašné kopyto, ten mi pil krev i v U21, ale protože vypadá jak king kong, tak tam musel dělat kapitána. S fotbalistou nemá nic společného.

Reagovat
bobis21

Protože ve druhé polovině tabulky jsou všichni stopeři skvělí na míči že? Nesrovnávám to s Bayernem, ale s týmy na 12. - 16. místě české ligy, kde jsou teda zmínění hráči nadstandard.

Reagovat
ondrasch77

Loni byl Buchta ve Zlíně jedním z nejlepších obránců celé ligy (jestli ne vůbec nejlepším)

Reagovat
žrout

Hrál loni s Libercem o poháry a byl kapitánem v U21. Ani na jedno neměl a nemá, jenom typicky české uvažování trénérů ohledně stoperů ho tam dostalo. Takže teď hraje tam, kde patří. Akorát tam nepatří Liberec jako klub.

Reagovat
andrew96

Ani tohle pro Chaluše moc neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chaluš je tragédie. Ten kluk je snad horší a horší

Reagovat
ondrasch77

Ty ten Liberec nemáš moc následovanej, viď

Chaluš, Rondić, věčný talent Havelka...., mohl jsi tam ještě přidat Knoblocha a Ramba

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Banikovec7

No dnes hodně se štěstím, od Bolky ale slušný výkon Naštěstí jim to tam v druhé půli nepadalo.

Reagovat
ratusek

V suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem doufal v trošku něco jiného, ale důležité 3 body. Nicméně se silnějšími týmy ty výkony nejsou ještě zdaleka tak kvalitní, jak by měly být.

Reagovat
ratusek

Tak mě se to taky nelíbilo. Bylo to ubojované. Nic moc výkony během těch 3 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Výsledek lepší než předvedená hra. Jsem rád za 3 body, ale nevím zda je to ideální pro další rozvoj kádru.

Reagovat
Zdechlina

FCS ♥

Reagovat
Losinho

Kozel do Liberce

Reagovat
ratusek

tak to se nezvednou už vůbec

Reagovat
honza.kvapill

prosím, vždy, když se uvádí jméno Kozla, je nutno uvést PAN TRENÉR KOZEL. Děkuji.

Reagovat
Coutinho10

on a Lavicka pry nejvetsi adepti, tak jsem zvedavej, ale zabavnejsi by byl prichod Hasku

Reagovat
Banikovec7

už je to prý hotovo

Reagovat
Coutinho10

jo, uz to ctu

Reagovat
fabec1222

Lavičku prý oslovili jako prvního, nevzal to... Pak zkusili Hapala a taky nic, až Kozel to vzal.

Reagovat
Axelrose

Není moc sebevrahů, kteří umí hádat z koule, kdo jim po sezoně zůstane a koho zase Karl přivede na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

On Kozel nemusí být vůbec špatná volba. Pokud na něj nebude tlak, tak je schopný vyzobávat mladší no namě hráče, kteří mu budou sedět do systému a určitě pod ním porostou. Navíc bude blíž Praze a hned to může být zajímavější pro spoustu hráčů, které by do Ostravy třeba nedostal. V Dukle pracoval defakto taky s ničím. Když ho porovnám třeba s Haškem, tak si myslím, že je mnohem zajímavější varianta. A ten souboj Hašek vs. Kozel je za poslední roky 0:2.

Reagovat
Axelrose

Hašek je nýmand, který si hraje na myslitele, ale umí a ví hovno. V Pardubicích to stačili poznat za půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nýmanda, každý nýmand

Reagovat
Axelrose

Díky nýmande.

Reagovat
Coutinho10

btw. a jak to bylo s tim Haskem...to byla teda jenom fama, ze tam ma jit, jak se nejdriv spekulovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Lavička s díky odmítl. Hapal vůbec nebyl ve hře. V poslední fázi už se rozhodovalo jen Kozel - Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to tak. Upřímně z toho radost nemám. Raději bych toho Haška

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem neviděl takový festival zahozených šancí jako dnes.

Teď by to chtělo během repre pauzy posílit. Levý bek a útočník by měli být priorita. Ale osobně bych hledal i pravého beka.

Reagovat
ACSeRw!n

ten utocnik je strasne potreba, to je videt hrozne.. otazka je, jestli je kde brat

Reagovat
John Obi Mikel

Nechcete Tecla?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka. Mám nějaký tušení, že ten Pekhart úplně mimo hru není, i když já bych ho osobně nechtěl.

Reagovat
ACSeRw!n

Krmelec by byl proste idealni, ale skoncilo to, jak skoncilo.. Pekharta prosim uz ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem chtěl hodně, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

nicmene je to podle vseho kridlo.. takze utok zase nic

Reagovat
Losinho

Beztak ho berete na levýho beka.

Reagovat
Liquid

Proč by ho Legie měla pouštět, když hraje taky EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože i přes jeho solidní produktivitu s ním nejsou prý úplně spokojeni a co vím, tak vztah hráč - klub není úplně 100%

Reagovat
Liquid

Holeňák docela vysmátej, na to jak na tom Liberec je, ještě zmínil, že Tkáčovi ten gól přeje

Reagovat
Axelrose

Už asi tušil, že to je jeho poslední tiskovka.

A nebo je to tam už tak v prd...i, že jim to je všem jedno.

Reagovat
Axelrose

Čili všichni kdo sázeli na Kučeru, jako prvního odvolaného neuspěli. Já tedy taky, no. Tipoval vůbec někdo Hoftycha, jako prvního?

Reagovat
eleven11

Haraslín do Sparty!

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

ten dopadol

Reagovat
Banikovec7

Z reportu na ofiko webu Bolky: "Když už se Škoda trefil do soupeřovy branky, tak sudí Hrubeš gól neuznal, neboť si před tím pro přihrávajícího Suchého vymyslel faul na protihráče, jenž se snad z vyčerpání skácel na rohu vlastního malého vápna."

Reagovat
$dolar$

A co je k smichu? Co tam ten curak jako piskal? Suchy se nikoho ani nedotkl.

Reagovat
ACSeRw!n

lepsi nez jeho bratr, ten se trefil do souperovi hlavy

Reagovat
ratusek

Tak Bolka je zkurvenej paklub. Nic jiného nelze čekat

Reagovat
didosh

Reagovat
Mirek na tenisu

Jako za starých časů....Soudcoval stranický rozhodčí Hrubeš, který domácím odevzdal obligátních 20 procent

Reagovat
ratusek

Nechápu, že ten Škoda nedostal rudou a stop na 3 zápasy

Reagovat
JackDaniels.

Sparta privadza HARASILNA? tak to ma poser... Aj ked som minulu sezonu sledoval podrobne Slaviu aj ju obdivoval a drzal jej palce, tato sezona bude podla mojho skromneho tipu pre Spartu, odviedli kus perfektnej roboty, v lige sominuju ako uz davno nie a subok so Slaviou bude velmi zaujimavy....

Reagovat
ACSeRw!n

jestli to bude vas skromnej odhad jako odhad u souboje Jablonec - Zilina. tak se opravdu asi mame na co tesit

Reagovat
didosh

Reagovat
JackDaniels.

Ak to tak bude, tak byt tebou by som sa moc netesil

Reagovat
JackDaniels.

Asi ani ty sam si necakal ze to skonci 8:1

Herne to tak nevyzeralo

Reagovat
Euphael

Reagovat
Axelrose

Občas se podívej taky na zápasy a né jenom na tabulku, ty dominante

O nějakém dominantním postavení v lize si můžeme vyprávět až budou mít oba kluby za sebou vzájemný souboj a třeba Boleslav, Baník, Plzen, Slovácko, Jablonec, letos možná i Olomouc a né, když jsme zatím hráli s Budějakma, Zlínem, etc.

A jak silným soupeřem Baník je, by jsi zrovna ty měl vědět.

Reagovat
Axelrose

TVL. mělo tam být"jak silným týmem Jablonec je

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, ale já sibtaky začínám myslet, že by Sparta ten titul letos mohla urvat. Z mého pohledu jednoznačně zvládla lépe přestupák a na hřišti působí víc uvolněně. Ztratila sice s Bohemkou, ale to je totálně nechutný soupeř. Ano opravdu nejspíš rozhodnou až vzájemné souboje, ale určitě Sparta za posledních x let budí z kraje sezóny největší respekt, má široký kádr a i přes vysokou marodku pořád hraje ve velice nadstandardní sestavě plus bych přidal faktor nejlepšího trenéra, co tam působil od dob Víťi Lavičky.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Losinho

Určitě je ready hrát o titul, což je nejdůležitější posun oproti minulý sezóně. Hodně ukážou jejich příští dva zápasy.

Reagovat
frankiefcb

tak minulou sezónu, taky vypadala výborně po prvních 6. kolech plný počet bodů. Ale zranil se Juliš s Hložkem a šli úplně do kopru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale v téhle sezóně se jim už důležití hráči zranili a pořád si drží standart. Zase se o kus posunuli a teď je na Slavii, aby udělala další jízdu, protože tentokrát už by mohla mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Ale vsak mne je jedno kto to vyhra... Pride mi vsak ze Sparta vyborne posilnila ki tym hracom ktorych uz mala. Ako vies ze som nevidel zapasy? Ano uvidi sa proti silnejsim...

Reagovat
žrout

Spartu zatím nikdo silný neprověřil. Ale asi na tom něco bude, vypadají celkem dobře, když nehraje Dočkal. Každopádně mnohem důležitější bude, jak hvládnou podzim nejen v lize, ale taky v Evropě. Pokud neskončí aspoň 3. ve skupině EL a nepůjdou tím pádem aspoň do KL, tak by to byla ostuda. A oni potřebují opět budovat evropské renomé a vlastní koeficient.

Každopádně začátek minulé sezony byl pod Kotalem taky skvělý, uvidí se po podzimu, na co to reálně je.

A ještě jedna poznámka: pořád nemají vyřešené některé posty, jako je pravý bek a hroťák. To je celkem slabota a může je to stát při boji na více frontách některé zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych spíše toho levého beka. Napravo je víc možností. Co jsem viděl, tak i když Wiesner asi není primárně RB, tak tam vypadá solidně. Navíc tam hraje Vindheim a kvalitně může zaskočit i Sáček. Na levé straně mají jen Hancka, který je ale jejich nejlepší stoper.

Jinak těch útočníků mají celkem požehnaně Pulkrab, Drchal, Juliš. Jsem zvedavej, kam se rozprchnou po hostovačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ztratila na bohemce, to mi zatim ukazuje na to, ze porad nedokazi vyhravat tyhle tesne zapasy, takova ta aura, hrajeme sracku tezky zapas, ale 1:0 to urveme

Reagovat
PavlíčeQ

Pěkný debakl

Reagovat
Fakt

Tak koho místo Bílka?

Reagovat
Kepy_FCB

Hezký Olomouc takto rozsekat korupčníky

Reagovat
Batigol

Snad to pana Radu neurazí

Reagovat
GabrielBatistuta

Táta by ho zbil.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Liquid

Liberecký kraj na tom v historii české ligy asi nikdy nebyl hůže než teď ne? 13. a 16.místo.... Paradoxem je, že Jablonec má stále jen 1 bod do pohárů (počítá se s úspěšnou baráží).

Reagovat
smazaný uživatel

Prostřední skupina letos o poháry nehraje

Reagovat
Liquid

tak hraje o co ?

Reagovat
John Obi Mikel

Myslim, že o peníze.

Reagovat
Banikovec7

A jedno kolo poháru

Reagovat
ondrasch77

Jen klid, Jablonec se dostane do TOP6, Liberec se nakonec taky v klidu zachrání.

Reagovat
KnoxXx

Jablonec sa nedostane do top6 (kvoli poharom)

Reagovat
Remt

já mám pocit že Jablonec se tam vzdy dostane:-D

Reagovat
frankiefcb

Ty jo. Jílek zase dělá s tou Sigmou úplné zázraky. Nechápu, že mu to tak extrémně nevyšlo ve Spartě.

Reagovat
Batigol

Jílek jen chápe co se musí s tímhle týmem hrát, to co po nich chtěl Látal byl absolutní nesmysl, jen běhat a nakopávat...

Reagovat
Erialdur

Já ano. Jílek je ideální kouč třeba pro U21 (mladé kluky) nebo tým, který nemá nějaký extra tlak na výsledek a hvězdy (jako je Olomouc) a může v něm pracovat dle sebe.

On navíc potřebuje podporu vedení, protože prý nedokáže moc zvládat kabinu, jakmile jsou v ní nějaké osobnosti a dělají problémy. V Olomouci to vedení ví a kdyžtak tomu hráči nakopou zadek sami, na Spartě mu nejspíš (to spekuluju) nechali srát na hlavu. A potom může takticky (a on je takticky výborný trenér) vymýšlet, co chce.

Reagovat
Greny

v tom pripade by mel Jilek zacit sam u sebe a zacit to resit protoze jinak je to trener ktery nema zadnou budoucnost a nikdy se nikam vyse neposune

Reagovat
frankiefcb

jako jo, něco na tom je. Že ho asi semlel tlak a tým mu přerostl. Na druhou stranu, Sparta chtěla nějakou koncepci a tu šanci mu asi měli dát. Jelikož s tou Sigmou fakt hrál a i teď hraje pěkný fotbal.

Reagovat
Puskas

Sparta je jiný svět, v Sigmě má víc klidu i méně tlaku shora, navíc tam přišel jako relativně mladý trenér bez velkého jména.

Reagovat
Losinho

A i tak byl kousek od vyhazovu.

Reagovat
Puskas

V té 2. lize myslíš? Jo, dali mu šanci, kterou by na Letné nedostal, a vyplatilo se jim to.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
DieFohlenBMG

Koukám, že dal Chramosta 2 penalty. Šáh na něj, to se nesmí?

Reagovat
monty25

První za ruku Moulise byla jasná. Ta druhá vypadala zhruba tak, jak píšeš.

Reagovat
mayday

To nemá.

Reagovat
Miguel19

Chorý 1 branka a 3 žluté karty Jako chápu, že v Plzni nejsou prachy, ale tenhle útočník je hroznej omyl.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
ondrasch77

To není útočník, to je jen dement...

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Martin9719

Tak on opravdu není gólový útočník, dá pár gólů za sezonu, musí dávat góly hráči kolem něj. To že ale Bílek nechá hrát unavenýho Janoška a nemožnýho Káčera, na křídla nacpe nový hráče kteří nejsou vůbec sehraní, tak to po tý blamáži bych nečekal nic jinýho než prohru s Hradcem.

Reagovat
mayday

Beru útočníky, co kvůli výšce pracují spíše pro mužstvo, ale pár gólů musí dát i ten útočník. Chorý dal jednu sezonu za Olomouc tuším 15 branek, to byla druhá liga, jinak se nepřehoupl přes 6 branek za sezonu, to je opravdu šílenost.

Reagovat
Martin9719

Taky u nás nikdy nebyl takhle v základu pokud vím. 6 gólů za sezonu pro střídajícího útočníka není nejhorší + práce co by udělal. On hlavně nemá moc dobrej výběr místa, to ho sráží, jinak by tu výšku možná ukázal i jinde než uprostřed hřiště zády k bráně.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nemožný Janošek a unavený Káčer. Tak je to správně...

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ratusek

Je to neschopnej dement, nechápu, že ho dneska nevyloučil

Třeba by se vedení probralo. Jeden řeší furt rasismus místo toho, aby hrál a druhej je uplně vymletej s kvalitou stejně tak na druhouligu

Reagovat
$dolar$

To je hrozna picovina. On tam ani neni primarne od toho, aby goly daval, ty musi davat hraci kolem neho. Jo, dneska nehral nejlip a na konci uplne dementne, ale predtim hral skvele.

Reagovat
Greny

kdyz nam daji Pachlopnika, Pernicu, Matejku a Hlavatyho tak jim posleme Reznicka

Reagovat
GreatWhite

Ta naše letošní produktivita, to je fantazie. Zápasy, které by před rokem skončily tak 0:0 nebo 0:1, letos končí se 3 a více vstřelenými brankami a pak záleží, co vyrobí stopeři a kolik dostaneme. Dnes Jemelka a Poulolo skvělí. Obecně je vidět, že tým začíná být v laufu, góly dává skoro každý, ale kdybych měl někoho vyzdvihnout, tak to bude Chvátal. Před 3 roky si ho pamatuju jako trageda, který když nastoupil, tak nám prohrál zápas. 2 roky na hostování někde ve 2. slovenské jsem si myslel, že mu moc nepomůžou, ale předvádí totálně dominantní výkony dozadu a dopředu, to je fantazie. To, co dnes převedl tuším před 3. gólem, to bylo fakt neskutečné.

No a samozřejmě se musím vyjádřit k trenérovi. Přečetl jsem si hodně skeptických názorů na jeho další působení u nás. Nejen od fanoušků Sparty a obecně lidí, kteří se mu smějí za angažmá ve Spartě, ale i spousta fans Sigmy do něj celkem překvapivě šila, vytahoval se sestup pod ním, slabá fyzička týmu, že je moc brzo na návrat, atd. Samotného mě to lehce zviklalo. Výsledek je, že po totálně impotentním fotbalu pod Látalem hrajeme krásný kombinační fotbal, kromě gólů máme v každém zápase x dalších šancí a i když se prohraje, tak jde člověk domů s úsměvem na rtech, protože se na to fakt hezky diví. Líbí se mi, že i když vedeme, tak se Jílek nebojí vystřídat klidně už o přestávce, pokud někdo nemá den nebo se mu to prostě hodí kvůli stylu fotbalu. Obecně je u střídání mnohem odvážnější než pamatuju, myslím, že když může střídat pětkrát, tak se nebojí riskovat. A taky jsem rád, že mu stačil jeden zápas, aby poznal, že Látal na ligu fakt nemá a díky tomu můžu výše chválit Chvátala.

Vím, že se to zase může všechno pokazit a za měsíc můžu mluvit jinak, ale tuhle sezonu už jsem si užil víc fotbalové radosti než za předchozí dvě dohromady a je super se na fotbal zase jednou těšit.

Reagovat
Batigol

Reagovat
ondrasch77

za Chvátala

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné shrnuté! Jen na rozdíl od tebe, já se nenechal zviklat a věřil jsem mu a byl fakt nadšený z toho, že se k nám Venca vrátil.

Reagovat
Edgar Davids

S Ruskem asi spokojenost, ne? Golu moc nedava, ale to yynahrazuje v mezihre, udrzi i tezsi balony vpredu a dela asistence...A vypada u toho fotbalove

Reagovat
GreatWhite

Dá se říct, že díky těm asistencím a díky tomu, že se střelecky daří jiným, tak to určitě není propadák a je to zlepšení oproti Yunisovi s Nešporem. Do budoucna to bude určitě chtít i nějaké góly, ale osobně mu docela věřím, že se i gólově chytne. Každopádně překvapivě zatím největší útočnou hvězdou je hlavně Zifčák. A fest se mi líbí Vaněček, i když naskakuje vždy jen na chvíli. Celkově je ten útok úplně jinde než několik posledních let. Vlastně když tak přemýšlím, tak d výjimkou pulroku s Julišem jsem měl naposledy tak dobrý pocit z útoku, když tam hrával Ordoš.

Reagovat
Edgar Davids

dik, i s tim tvym celkovym shrnutim vys nahore celkove dost souhlasim...no snad to Sigme vydrzi dyl jak prvnich par kol a nebude to jedna z tech slabsich sezon Jilka, protoze se mu to stava..Obcas to nema sanci ovlivnit, obcas ma demotivovanej kadr, kterej neumi probrat a obcas proste delal i takticky chyby. Celkove me jeho fotbal, kdyz ma sikovny a nabuzeny hrace, dost bavi, asi nejofenzivneji ladenej trener v lize co ted je...

Reagovat
O.Giroud

som rad ze sa Chvatal chytil, pamatam si ho este ked zacinal v Senici a bol vyborny. Ale klasicky vysiel mu polrok a uz utekal prec a vacsinou to dopadne zle nastastie to vyzera, ze restart mu vysiel. A Macik je u vas jednotka?

Reagovat
GreatWhite

Ano, Macík je jasná jednička po odchodu Mandouse do Slavie. Na lavičce máme nějakého borce že Slavie, který je tu na hostování, ten podle mě šanci nedostane, takže myslím, že Macík bude mít neotřesitelnou pozici. Sice už dostal nějaký trochu lacinější gól a oproti Mandousovi hraje hůř nohama, ale aspoň nevymýšlí kraviny. Já mám radši, když to gólman občas kopne na tribunu než nějaké kličky, kdy to je o infarkt. No a jinak vypadá výborně na čáře, super reflexy, určitě spokojenost

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Bílek

Reagovat
Sandstorm

Bílku ty brzo pudeš!

Reagovat
ratusek

Tak kdo místo Bílka? Franz?

Reagovat
Martin9719

Čekal jsi něco jinýho po tom Bulharsku? Myslím výsledek...

Reagovat
ratusek

Vzhledem k tomu, jakou dal ještě minulý týden opěvovaný Bílek sestavu, tak ne

Reagovat
Martin9719

já jsem ho nikdy zase tolik neopěvoval, nějak jsem tušil, že ta impotence a bezradnost přijde

Reagovat
Greny

OT : ten Trmal se asi chytl na vybornou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

Repre čeká.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Budu se opakovat. Tady je jasně vidět, jak dementně jsme letos posílili. Naše obrana je slaboučká. Tři góly s Karvinou toho jsou důkazem.

Reagovat
ratusek

Zase proti nám nula. A Karviná vám dá tři

Reagovat
honza.kvapill

Takova klasika...

Reagovat
Edgar Davids

Loni s nema Zbrojovka dvakrat remizovala a spadla, takhle to nejde brat...

Reagovat
PH8

Karviná s námi za 3 sezony udělala 3 remízy. Jde jim to na nás. A hráli nerozehraní hráči.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale vesměs to bylo tak, že jsme nedávali tutovky, nebo loni už bylo o titulu rozhodnuto. Ne, že roztrhají naši obranu na cimpr-campr.

Reagovat
Euphael

Na druhou stranu je Standa zase hodny kluk..

Reagovat
Coutinho10

2 goly z rohu a neschopnost odkopnout mic...to je strasne laciny + Kedel mimo

jediny pozitivum je prodlouzeni serie neporazitelnosti...ted to byl zapas c.51

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag (zatim neni aktualizovano ani po Baniku)...vyrovnali sme napr. Al Ahli, Paok nebo Crvenou Zvezdu nebo neofiko rekord Sparty

Reagovat
Salfovic

Vyrovnat Al Ahli, tak to je pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat Al Ahli, neskutečný příběh

Reagovat
PH8

Za mě je teda sedmnáctiletý kluk ve středu zálohy, který připraví 3 góly a potvrdí tak, že předchozí zápas nebyla náhoda, dost velké pozitivum.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

chtel jsem to napsat jeste zvlast...max..souhlas

kdyz to otocim, tak vlastne nebejt jeho, tak sme vcera prohrali

Reagovat
Coutinho10

Sima potvrzenej od Trpise, proto nenastoupil ani na minutu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mönchengladbach

?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Greny

Takze Brighton za nejakych 7,5 mega v eurech?

Reagovat
Coutinho10

pry z PL, takze to bude ten Brighton a castku nevim ,ale asi to, co pise isport, jestli to je tato castka

Reagovat
Greny

tak spis 8 pisou tam neco kolem 200

Reagovat
ratusek

Sice ne miliarda a půl, ale i tak super obchod pro ně zs průměrného hráče, co měl dobrý měsíc. To Luftjardu zachrání od bankrotu

Reagovat
Coutinho10

no mesic on prisel nekdy v zari a jeste v unoru proti Leicesteru zajistoval postup, takze mesic fakt ne

Reagovat
Coutinho10

na twitteru ale ctu 10 mil £ i € tak mozna vic nez 200 nasich

Reagovat
Losinho

10 + slušný bonusy

Reagovat
ratusek

Za tu miliardu a půl?

Reagovat
Coutinho10

to uz bohuzel ne...to sme provahali

Reagovat
Greny

no kdyz Tvrdik rikal ze odmitali nabidku na neco pres deset v Tiki Taka a ze vi o nabidkach za 20-25 tak je to i tak sesup no

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale treba i po zimnim okne se nam vyplatil napr. proti Leicesteru

Reagovat
Edgar Davids

Nebude tam mit Taborsko celkem dost procent z dalsiho prestupu?

Reagovat
Coutinho10

nejaky % tam myslim jsou, nevim presne kolik, ale ne nejak prehnane moc

Reagovat
Edgar Davids

No prave to se upeklo desne narychlo ten jeho prestup a nedivil bych se, kdyby si do smlouvy vyjednali treba az 30 % jen protoze je nadeje, ze ho Slavia dobre marketingove zpenezi..no ale je to jen muj dojem no

Reagovat
Coutinho10

myslim, ze jsem to nekde cetl, zkusim schvalne dohledat, ale 30% snad ne

Reagovat
žrout

Naopak tam prý byla celkem vysoká cena za neprověřeného mladíka ze 3. ligy, kterou si musel Trpiš obhájit. Takže pokud byla vyšší cena transferu, vysoký procenta se z toho nevytřískají. Většinou to je jedno nebo druhé.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

Je tam pár procent.

Reagovat
KnoxXx

co bol klasicky Tvrdikov vymysel

Reagovat
Kepy_FCB

Karviná se ze slávistů nezesrala jako soused

Reagovat
Banikovec7

Tak my se poserem vzdy v Edenu, doma to byvaji vyrovnane zapasy.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Registrujisejenproto

Karvina 8 golu a jen 3 body no, los byl ted pekelny, snad uz to do dalsich kol pujde lepe a bodiky se zacnou pravidelne sbirat

Reagovat
Euphael

doufam ze jdes na bohemku, kdyz jsi Spartu zazdil kamo

Reagovat
Registrujisejenproto

Urcite

Reagovat
Coutinho10

Kudela se zranil kvuli drnu, protoze mic vyskocil a on ho netrefil...to je slusny pesek ten drn

Reagovat
Salfovic

Karvinští si pro něj zajeli do Budapešti

Reagovat
KingMaster13

To mě štve ale třeba najdeme někoho jiného. Letos to bude takovej transformační rok A i dnes mě ta ztráta nějak ani nesere. Co mě ale štve že si Jindra začíná stavět svoje mazlíčky a přes to nejede vlak. Na toho Tecla šeredně doplatíme pokud ho nevyfiltruje ze sestavy

Reagovat
Coutinho10

j a jako uprimne ani Krmencik zatim nevypada nejak bozsky a obrana Kacaraba atd., tak taky asi neni uplne idealni

Reagovat
KingMaster13

Já věřím že v obraně když se jim dá prostor tak si to sedne, Koláře bych teď posadil protože je psychicky v hajzlu a on konkurenci potřebuje třeba začne víc makat. A na hrot dát Schranze

Reagovat
Coutinho10

j Schranz by tam mel byt taky golovy, ale musime mit varianty na kridlo...

Kolar...jako dnesek bych na nej asi nehazel, ale jako Mandouse mi je lito, kdyz tam byl nannej ten zaber, jak je nastvanej, ale dalo se cekat, ze si zachyta max. Mol Cup, protoze Kolar chce chytat vse a i v mimulosti to tak bylo, ze malokdy se tam nekdo dostal...max. mezi playoff predkolem s Kluzi si vzpominam

Reagovat
Greny

muze si za to sam .. byl v repre na Euru a jde delat dvojku ... ted zalezi jak to vezme a co jste mu rekli pred prestupem, protoze si nemyslim ze by tam sel jen tak delat dvojku

Reagovat
Coutinho10

j jako co si rekli mezi sebou nevime, ale myslim, ze musel pocitat s tim, ze jde jako dvojka a bude se pripravovat v treninku, aby az odejde Kolar, tak byl ready, ale kdy odejde, tak to byl otaznik...pokud by mel formu, tak klidne mohl odejit i ted, takze i to pro Mandouse bylo lakadlo, ale urco musel pocitat i s tim, ze odejde treba az v zime

Reagovat
ratusek

Jenže Kolář dělá vše pro to, aby neodešel

Reagovat
Coutinho10

j jako bude muset ve skupine poradne zabrat, aby nekoho zase poradne zaujal a idealne bez fatalni chyby v rozehravce

Reagovat
John Obi Mikel

Ten třetí gól bych mu nevyčítal, tam vypadal po tom zranění na umření, ale u toho prvního je podepsaný a ty výběhy ani přihrávky dnes těžce nedával. A nic navíc taky nechytí. Ať tam dá Mandouse.

Reagovat
Coutinho10

ted jsem si vzpomnel nekdy kolem 70. minuty, jak tam daval prihravku rukou po zemi na nekoho, kdo byl v nebezpecnym prostoru na prostredku zady protihracum a nakonec z toho byl odkop od brany, ale smrdelo to velkou sanci pro Karvinou, kdyby ten mic lepe vypichnuli...nastesti z toho pruser nebyl, ale jako urcite dnes nepodrzel, ale ty 2 rohy, tak asi by se nemelo stavat, ze 2x mic spadne na zem a nejsme to schopni odkopnout a ve 2. pripade tam byli u mice 2 jejich hraci...

k prvnimu golu, tak ono to bylo schovane ta strela a dobre trefena, ale jako lepsi brankari by to asi vyrazili, udelali nejaky zakrok navic, ikdyz lehky to chytat/vyrazet neni

Reagovat
John Obi Mikel

Tuhle situaci jsem myslel.

Reagovat
Coutinho10

jj...ja uz mel rozepsany ty rohy a nechtel jsem to mazat , tak uz jsem to nechal a uz jsem si nevzpomnel, jaky ten 1. gol byl...az po kouknuti na livesport a jmeno strelce, tak jsem ti odpovedel az ve 2. odstavci

Reagovat
Nuno čomes

Je to paradox. Konečně mate golmana a chytá tento.

Reagovat
fabec1222

Krmenčík přišel hrát LM, teď bude totálně bez motivace a nasranej, že nešel do Sparty, kde je aspoň EL

Reagovat
Coutinho10

ja si myslim, ze mezi zapasy jake mame my a Sparta, tak neni tak velky rozdil a bude to o nem, co ze sebe dostane, ale zatim to je malo, kazdopadne nebudu nad nim zatim lamat hul...uvidime za mesic nebo dva, az bude v lepsi kondici a bude mit vic odehrano....to ze Sparta je v EL taky nebylo jisty, meli stesti na los, ze dostali Rapid...ty dalsi dve varianty by pro ne asi nedopadly postupem a naopak u nas se ocekavalo, ze to prolezem pres Ferenc a YBB, ale bohuzel zraneni a nedostupnost Kudely a ted jeho nove vyrazeni diky zraneni, jde to proti nam, ale to uz nezmenime, asi kdyz premejslim, byla chyba nedomluvit Deliho na prodlouzeni...i za ty obrovsky prachy

Reagovat
fabec1222

no on je tam vlasně furt jen na hostování... Aby vůbec tu příležitost dostal Ono když Slavia třeba nepostoupí do jarní části EKL, tak už ho vlastně ani nebude třeba

Reagovat
Coutinho10

no, zalezi, jestli Kolar v zime opravdu odejde nebo ne...pokud ne, tak by mi asi dosla trpelivost furt sedet na lavicce

Reagovat
Mirek na tenisu

Kolář odejde. Do Čukarički Beograd.

Reagovat
Coutinho10

podle me jak nedostane nabidku z Ligue1, tak by nesel ani treba do Turecka, takze pokud mu ta nabidka nebude vonet, tak nikam nepujde

Reagovat
John Obi Mikel

Koho vezmem místo Kúdely? Máme někoho vyhlédnutého, nebo jen zůstane Laco?

Teď by se nám asi ten Suchý hodil.

Reagovat
Black Jagir

To už by byl lepší i ten Brabec...

Reagovat
Salfovic

Brabec by byl super

Reagovat
Edgar Davids

no to nevim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Laco už je v Polsku ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Oficiálně ne.

Reagovat
Coutinho10

ten Suchy se vzit mel no jako chapu, ze nechtel moc podepisovat starsi hrace do ofenzivy, ale zrovna na tom stoperu to nevadi viz Kudela a vedeli sme, ze to tam nemame poreseny a muze to byt problem a taky byl, je a bude

Reagovat
Black Jagir

Brát tragéda, co 2 sezóny nehrál? Tady už asi všichni zapomněli, co byl schopnej předvádět...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jsme vzali Kačarabu, který ti chybuje v 9/10 zápasů. Bravo.

Reagovat
Black Jagir

Lepší by bylo cílit na někoho lepšího než tihle dva... Vypovídající je, že když Sucháč nastoupil za Augsburg, tak ve všech zápasech až na jeden, prohráli... Takže těžko říct, kterej by byl lepší štístko.

Reagovat
Coutinho10

před Augsburgem byl v Basileji, kde byl kapitán a hrál s nima LM....o parník lepší než Kacaraba

Reagovat
Black Jagir

Hrál s nima LM a vždycky tam hořel jak papír...

Reagovat
Coutinho10

vždycky ne, ale je pravda, že určité kiksy tam byly....každopádně Kacaraba lepší volba neni a i Suchý teď vypadá lépe

Reagovat
Black Jagir

Jak jsem psal výše, ani jeden pro vás není dost dobrej. Škoda Deliho...

Reagovat
Coutinho10

j, Deli me stve, ze se hodil na vedlejsi kolej...jako chapu, ze ten jeho plat byl astronomickej, ale jako zcela adekvatne, protoze byl nejlepsi a ted to pocitujeme...mit jeho, tak sme v LM, verim tomu nebo v EL urcite...pres Ferenc bysme prelezli a pak nejaky ten bonus za 4.. predkolo LM by tam byl, byli bysme nahore a cely tym by byl lepsi...obrovska skoda i pro nej...ted misto toho bude hrat spodni pulku s novackem turecky ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, jak by to v pohárech stíhal, ale v Boleslavi zatím nehraje zle. A pomohl by jako zkušený hráč a vůdce.

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc chápu, že ho nevzali. Nechtěli druhého veterána ke Kúdelovi a nikdo nemohl vědět, že se zraní.

Reagovat
Coutinho10

nebo toho Deliho i za ty obrovský prachy, to byla jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ousou teda tragickej

Reagovat
Greny

ja to totalne nepochopil... koupis si borce nedas mu ani minuty a prvni zapas ho posles na post kde nehraje...

Reagovat
Nuno čomes

Krásně na trolla.

Reagovat
Mirek na tenisu

To zavání rukopisem Houšteckého...

Reagovat
Coutinho10

zacatek dobrej, ale pak se mu tam neco nepovedlo a uz se to s nim vezlo...

Reagovat
Greny

tak kdo bude donominovan do repre? to bude docela sranda tip bych kdyz vidim ty nahradniky ze Mandous, Jemelka a Lecjaks a asi Sacek a Pekhart?

Reagovat
fabec1222

Proč dalšího golmana? Řekl, že chce povolat ještě tři, tak asi Sáček, Pavelka, Pekhart a Jemelka místo Kůdely

Reagovat
Greny

misto Kolare

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář vypadal zraněně.

Reagovat
Fabregas@ole

Šimiče bych rád viděl

Reagovat
John Obi Mikel

*Simič to je

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč ještě chytá Kolář

Reagovat
Euphael

Proc neni yt rozhovor Rady?

Reagovat
Greny

Plzen posiluje Brabec do Recka

Reagovat
Euphael

zdroj?

Reagovat
Greny

https://allaboutaris.gr/podosfairo/μπαμ-με-μπράμπετς-για-τα-στόπερ/

Reagovat
fabec1222

A kdo ejště půje od válu? Ten Pachlopník vypadá jako super posila...

Reagovat
ACSeRw!n

Aris, super

Reagovat
andrew96

V Řecku to berou jako velký přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to tam rozloží jak Strammacioni.

Reagovat
Liquid

hrubě ovlivněno rozhdočími, co tam ten VAR dělá, když jasnou červenou kdy sudí evidentně chybuje nenechá přezkoumat, zase se bude Příhoda rozčilovat, Slavii už takto poškodili s Teplicemi kdy taky šlo o zákeřný atak, kdy měl být hráč Teplic vyloučen, zde za stavu 2:3 měl být domácí také vyloučen, gól na 3:3 jinak samozřejmě tradičně na vrub dvojice Kolář+Hromada, ikdyž Kolář to může hodit na zranění, ale Hromadovi aby takhlec uskočil Polák, to je mizerné bránění, o desíti by třeba na ten roh už Karviná neměla

Reagovat
Losinho

Já jen doufám, že bude ready Krmenčík s Kuchtou.. na stoperu ať hraje klidně Houštecký, ale Tecla tyvole už nikdy nechci vidět. A Samka vystřídat Hromadou, to je taky kurva majstrštyk.

Poslední týdny Trpiš dokazuje, že hranice mezi genialitou a šílenstvím je fakt tenká.

Reagovat
erudovanyodbornik

Dost to začíná připomínat konec Jarolíma no. Kopa hráčů k ničemu, občas wtf sestavy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

A hádej kdo bude v základu příště. Tecl, protože se to přece už musí jednou po třistaosmdesáti pokusech zlomit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak ho mas v repre, kdyz sis ho tu vybrecel

Reagovat
Losinho

Upřímně, párkrát už ty slzy byly fakt blízko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele