FORTUNA:LIGA - souhrn 30. kola: Sparta odpadá z boje o titul

20.04.2022, 19:55, aktualizováno 20.04.2022, 19:55
Komentáře a souhrny
Sparta už nejspíš v nadstavbě o titul reálně hrát nebude, z hrozivého začátku na Andrově stadionu se neoklepala a s Olomoucí prohrála 2:0, zatímco konkurenti z Plzně a Slavie bodovaly naplno a poměrně suverénně. Karviná heroicky obrátila nepříznivý stav skóre s Pardubicemi a nejbližšího konkurenta stahuje na sedm bodů. Teplice si naopak pomohly. Šestý je Hradec...

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 2:0

20.04.2022 18:00

Góly: 40. Václav Jurečka (pen.), 62. Václav Jurečka (pen.)

Slovácko si proti Liberci vytvořilo šancí snad na tři zápasy, a přestože ze hry nakonec neudeřilo, přemohlo Slovan dvěma brankami. Domácí si totiž pomohli pokutovými kopy, které vždy využil Václav Jurečka. Útočník Moravanů se zároveň díky svému příspěvku stal nejlepším střelcem základní části ligy.

Řadu příležitostí ke skórování měl především druhý z forvardů celku z Uherského Hradiště. Po pobídce od Reinberka se Cicilia ještě zastřeloval, postupně se ovšem vytáhlý fotbalista čím dál víc přibližoval přesnému zásahu. Například po centru Holzera si připravil balón na střelu levou nohou, tu nicméně zastavil gólman Liberce Vliegen. V ještě větší tutovce se Cicilia objevil po pasu od Petržely, jenže dobře postavený Vliegen hlavičku soupeře zneškodnil.

Snad jedinou nebezpečnou ránu Severočechů v první půli vyslal pohotový Júsuf, mířil však přesně do míst, v nichž operoval připravený brankář Slovácka Borek. Poté už se dopředu opět hnali domácí. Kalabiškovi se dokonce podařilo překonat Vliegena, oblouček levého beka ale zastavil dobíhající zadák Slovanu Gebre Selassie. A přáno dál nebylo ani Ciciliovi, jenž po rohovém kopu otřel další zakončení hlavou o břevno.

Moravany tak paradoxně spasil záložník Liberce Višinský, který při standardní situaci stáhl ve vlastním pokutovém území k zemi Reinberka. Uherskohradišťští tak dostali k dispozici penaltu, kterou střelou k tyči s přehledem proměnil Jurečka. Těsně před přestávkou pak měl Vliegen ještě co dělat s volejem Holzera.

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako ta první. Příležitosti opět pálil Cicilia, jehož i po centru Daníčka vychytal Vliegen. Po hodině hry se ovšem k Višinskému připojil další nešťastník oblékající modrý dres. Havlíkův pas totiž trefil ruku Michala, a tak Slovácko opět kopalo pokutový kop. Jurečka zvolil stejné řešení jako při své první exekuci, Vliegen mu na to opět skočil a domácí vedli 2:0.

Až v závěru se blízko skórování dostali také hosté. Borek si ovšem poradil jak se zakončením Mikuly, tak i se střelou Rabušice. Liberec tak zůstal ve středu tabulky a neposunul se na šesté místo. Slovácko naopak dál bezpečně hájí skvělou čtvrtou pozici.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec 1:0

20.04.2022 18:00

Góly: 11. David Buchta

Jedním z nejsympatičtějších výkonů za poslední dobu se prezentoval Baník proti Jablonci. Realizační tým Slezanů vyslyšel volání fanoušků a dal šancí mladým nadějím, které měly svůj podíl na hubené výhře. Jedinou trefu nicméně zařídili již ostřílení fotbalisté.

Vedle Jaroně, který dostal v základní sestavě důvěru již v minulém kole na půdě Plzně, pobíhal tentokrát od první minuty na trávníku také Smékal. A právě mladý útočník o sobě dával hodně vědět. Nejprve však přihlížel úspěšné akci zkušenějších kolegů. Fleišmanovu přihrávku v 11. minutě z obranu nezastavil stoper Jablonce Martinec, načež měl Buchta čas k úspěšnému obloučku přes gólmana soupeře Hanuše, kterým tak poslal Baník do vedení.

Náskok Ostravanů mohl v první půli hned dvakrát navýšit Smékal. ten se k zakončení dostal vždy po rohovém kopu a zejména s první hlavičkou měl Hanuš hodně práce. Zatímco v prvním případě připravil palebnou pozici centrující Fleišman, podruhé poslal balón od rohového praporku Buchta. Smékal si opět našel prostor, tentokrát ovšem kulatý nesmysl skončil přímo v náruči Hanuše.

I po změně stran se Smékal ještě jednou blýskl, když na zteč vysunul podobně mladého Šína. Další talent v dresu Baníku ukázal svou drzost a šikovnost zároveň, když obehrál Hanuše a užuž pálil do odkryté klece. Radost nicméně Šínovi překazil Surzyn, kvůli jehož bloku skončil balón na tyči. Jablonec se však nezmohl na žádnou kloudnou odpověď a všechny tři body tedy zaslouženě zůstaly v Ostravě.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Fastav Zlín 3:0

20.04.2022 18:00

Góly: 32. Stanislav Tecl, 36. Lukáš Provod, 64. Peter Olayinka

Kouč Slavie Jindřich Trpišovský sice upozorňoval na to, jak se Zlínu v Edenu daří, nic takového ovšem nebylo během středečního večera znát. Sešívaní si naopak se soupeřem z Moravy poradili velmi snadno a po vítězství 3:0 ovládli základní část nejvyšší soutěže.

Pražané sice zprvu zabrnkali vlastním fanouškům na nervy, když už ve druhé minutě zaváhali při rozehrávce, chybu protivníka ovšem hosté nepotrestali a od té doby víceméně jen přihlíželi náporu domácích. Ten mohl ve 12. minutě zužitkovat Tecl, avšak z úhlu jen prověřil gólmana "Ševců" Rakovana. Poté se Teclovi podařilo procpat míč do sítě, jenže radost z gólu mu zkazili sudí správně signalizující ofsajd, jenž zavinila Schranzova teč Provodovy přihrávky.

Po půlhodině hry už se však slávistický útočník dočkal. Bah poslal svůj vyhlášený centr do pokutového území, v němž Tecl přeskočil svého strážce a zakončením na přední tyč poslal sešívané do vedení. Ve 36. minutě bylo v Edenu ještě veseleji. Provod si z pravé strany navedl míč víc do středu, odkud přes houštinu těl vypálil. Rakovan toho zřejmě moc neviděl, přesto se musel červenat poté, co mu kulatý nesmysl prošel mezi nohama za záda.

Až těsně před přestávkou na sebe zase upozornil Zlín. Konkrétně zkoušel štěstí Hrubý, proti jehož technickému pokusu se musel vytáhnout gólman Pražanů Kolář. Po změně stran už ale zase dominovala Slavia. Nejprve pálil z úhlu mimo tři tyče Tecl, poté už musel Rakovan řešit pokus Provoda i tečovanou ránu Lingra. Strážce hostující svatyně posléze zastavil také střelu Baha, další projektil z kopačky Lingra zase prosvištěl nad břevnem.

Ševce ovšem srážely ztráty ve středu hřiště a jedna taková se jim také stala osudnou. Díky zisku balónu pelášil v 64. minutě dopředu Tecl, který těsně před pokutovým územím zvolil přihrávku na Schranze. Slovenský fotbalista překonal Rakovana, míči do sítě však pro jistotu ještě pomohl Olayinka. O ofsajd se nejdenalo, domácí se tedy mohli radovat z další branky.

Slávisté ve zbývajícím průběhu utkání zvolnili a víceméně jen hlídali získaný náskok. V závěru se místo Koláře tak trochu exhibičně postavil mezi tři tyče náhradník a skorojmenovec jedničky Kovář. Žádnou šlamastyku už každopádně řešit nemusel.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Pardubice 3:2

20.04.2022 18:00

Góly: 3. Michal Papadopulos, 70. Petr Buchta, 87. Rafiu Durosinmi - 4. Pavel Černý, 56. Lukáš Červ

Už se zdálo, že Karviná znovu "zvládne" to, v čem skutečně vyniká, tedy ve ztrácení nadějně rozehraných duelů. Slezané si však ztracený náskok nakonec vrátili zpět a po obratu ve druhé půli přemohli v důležitém záchranářském souboji Pardubice.

Utkání na východě republiky začalo ve velkém stylu již ve třetí minutě, kdy domácí Bartošák odcentroval do pokutového území. Zde gólman Pardubic Markovič neodhadl let míče a nechal se přeskočit hlavičkujícím Papadopulosem, jenž zakončením do odkryté brány poslal MFK do vedení. Východočeši však rychle přišli z odpovědí. Hned z proti akce prostrčil Čihák míč do šestnáctky na Černého, který se levou nohou parádně trefil ke vzdálenější tyči mimo dosah brankáře Karviné Bajzy - 1.1.

Právě hosté měli ve zbývajícím průběhu druhé půle více šancí. Ránu Patráka musel Bajza vytáhnout nad břevno, stejně tak se strážce domácí svatyně musel činit po centru z levé strany a dorážce Solila. Před přestávkou si Bajza poradil také s ošemetnou situací, kdy k dorážce nepustil Černého, načež hlavičku Čiháka schoval do rukavic.

Jedenáct minut po změně stran už ale Pardubice našly recept na defenzivu Slezanů. Jeřábek vyhledal centrem nabíhajícího Červa, který i s přispěním teče překonal Bajzu. Karviná se ovšem tentokrát nepodřídila známému scénáři a rozhodla se s nepříznivým stavem něco dělat. Výsledek se dostavil v 70. minutě. Túlio vyhledal nabíhajícího Buchtu, jenž sice hlavičkou nechal vyniknout Markoviće, z dorážky už ale přece jen vyrovnal.

A to nebylo vše. V 84. minutě rozehrál Qose rohový kop na hlavu Duronsimiho, který zařídil vítězství MFK. Karviná sice zůstává na dně tabulky, před startem nadstavby se však alespoň přiblížila na rozdíl sedmi bodů právě Pardubicím, jež zůstávají předposlední.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 2:1

20.04.2022 18:00

Góly: 28. Mohamed Tijani, 53. Václav Sejk - 19. Michal Škoda

Teplice sice zprvu v zápase proti Českým Budějovicím ztrácely, po první inkasované brance ovšem rychle vyrovnaly a po změně stran dovršily obrat. "Skláři" díky výhře přeskočili v tabulce hned dva protivníky a ještě před nadstavbou udělali krok směrem k záchraně.

První slibnou příležitost měl ovšem hostující Van Buren, který se v pokutovém území ocitl v nadějné pozici, avšak bránu Teplic přestřelil. Za Severočechy se snažil odpovědět Trubač, jeho obstřel ale rovněž nemířil mezi tři tyče. Ve 20. minutě na druhé straně opět nezadařilo Van Burenovi, jehož kličku po přihrávce od Škody vystihl brankář domácích Grigar. Následně se ovšem k dorážce dostal právě Škoda, který dostal Budějovice do vedení.

V dresu Sklářů hýřil aktivitou především Trubač, jeho únik krátce po brance na 0:1 však zastavil gólman Jihočechů Šípoš. Strážce budějovické svatyně se nicméně moc nevyznamenal ve 29. minutě, kdy dalekonosnou skákavou ránu Žáka vyrazil jen před sebe. Dorážející Tijani pak po zemi zakončil přesně k tyči a náskok Dynama byl rázem tentam.

Zatímco ve vyrovnávacím gólu měl prsty Žák, pod obrat se podepsala druhá ze zimních útočných posil Teplic. Osm minut po změně stran přebral Sejk přihrávku od Vondráška, následně obalamutil bránícího Havla a zakončením ke vzdálenější tyči rozhodl o výhře Severočechů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0:2

20.04.2022 18:00

Góly: 3. Milan Havel, 85. Jan Kopic

Viktoria Plzeň zvládla utkání závěrečného kola základní části Fortuna ligy a v Mladé Boleslavi vyhrála 2:0. Duel na těžkém terénu přitom rozhodla už v samotném úvodu, kdy se ve třetí minutě prosadil hlavou Milan Havel. Do nadstavby tak půjdou Západočeši z druhého místa, Boleslav pak bude hrát ve skupině o umístění.

Fotbalisté Mladé Boleslavi byli stále ve hře o nejlepší šestku, otázkou však bylo, jestli by raději nedali přednost hře o finanční odměnu, která se strhne v prostřední nadstavbové skupině. Motivace hostů byla zřejmá, výhrou by se ještě přihlásili do boje o první příčku po základní části. Překvapivým trumfem domácích se v posledních týdnech stal David Douděra. Krajní obránce či záložník se prosadil ve všech svých pěti posledních utkáních a vyrovnal nejlepší počiny takových ofenzivních hvězd, jako Milan Škoda či Nikolaj Komličenko. Premiéru za A-tým Mladé Boleslavi si připsal talentovaný 20letý Hasan Jahič.

Na nepříliš kvalitním terénu do toho Plzeň šlápla a po třech minutách už šla do vedení. Vyboxovaný míč od Jana Šedy našel Lukáš Kalvach, na zadní tyči našel centrem Havla, jehož hlavička skončila za zády domácího brankáře. Viktoria tak mohla další minuty hrát s větším klidem, ba co více, mohla vést i o dva góly, leč bombu Jana Kopice z hranice vápna Šeda vyboxoval. Západočeši měli první poločas pod kontrolou a byli i nadále při chuti, Jhon Mosquera z první v 38. minutě znovu prověřil připravenost Šedy, který musel vyrazit na rohový kop. První dějství tedy diváky poměrně bavilo.

Druhý poločas dlouho nemohl nabídnout zásadnější moment. Plzeň držela nejtěsnější náskok relativně s přehledem a Boleslav se nemohla dostat do souvislejšího náporu. Znovu o něco více klidu mohl přidat po hodině hry velmi aktivní Kopic, který po sklepnutí od Tomáše Chorého znovu střílel ze střední vzdálenosti, avšak bližší roh těsně minul. Naděje Středočechů navíc držel i Šeda, 20 minut před koncem se blýskl proti tvrdé Kalvachově střele z levého křídla. Pak ale přišla krizová chvíle druhého týmu tabulky. Jindřichu Staňkovi vypadl po srážce s obráncem centrovaný míč z rukou a Lukáš Mašek jej dopravil do sítě, po konzultaci s videem byl však gól po útočném faulu odvolán. A tak přišlo definitivní rozhodnutí v 85. minutě, kdy se prosadil Kopic, čímž tak Plzni zajistil tři body.

Plzeň tedy sice vyhrála, překvapivé zaváhání Slavie ovšem nepřišlo, a tak do nadstavbové fáze vstoupí z druhé příčky. V neděli tím pádem přivítá Slovácko. Mladá Boleslav ve stejný den rozehraje prostřední skupinu o umístění.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 2:0

20.04.2022 18:00

Góly: 7. Radim Breite, 11. Vít Beneš

Sigma Olomouc v posledním kole základní části Fortuna ligy porazila na svém hřišti Spartu 2:0. Nezvykle produktivní byl v zápase Radim Breite, který se již v úvodních 11 minutách prezentoval gólem a asistencí. Letenští si v posledních týdnech sice začali dělat zálusk na zisk mistrovského titulu, před začátkem nadstavbové fáze však ztrátu na čelo tabulky navýšili.

Svěřenci Pavla Vrby nebyli vzhledem ke svým výkonům z úvodu března považováni za adepty na titul, v posledních pěti kolech však předvedli překvapivý comeback, když v uplynulém měsíci neztratili jediný bod. Na stadionu Sigmy je ovšem nečekalo nic snadného, pro 10. celek tabulky totiž zápas s Pražany představoval poslední opravdové lákadlo ročníku. Sparťané navíc v Olomouci prohráli tři z předchozích čtyř střetnutí.

Do tohoto podvečerního duelu Sparta taktéž nevstoupila vůbec dobře, od úvodních minut jí nefungovala osobní obrana a neměla cit pro odražené míče. V sedmé minutě se po kombinaci obou faktorů prosadil zpoza vápna olomoucký Breite. Propadlý centr z pravého křídla a dobrý odhad bojovného středopolaře znamenaly volej k levé tyči a první gól zápasu. S druhou trefou Hanáci nečekali dlouho, po rohovém kopu a nedůsledném bránění ji Vít Beneš hlavičkou přidal v 11. minutě. Velké problémy se zachytáváním náběhů měl na sparťanské straně hlavně Ladislav Krejčí starší, který se jen velmi těžko sžíval s nasazením na levém beku.

Sparťanský lodivod s první půlí rozhodně nebyl spokojen, a proto do druhé části vyslal nové tváře. Jednou z nich byl Patrik Vydra, 18letý obránce, pro kterého se jednalo o premiéru v rudém dresu. V 50. minutě se mohl stát svědkem dalšího obdrženého gólu, a to když se na hranici pokutového území ke střele dostal Juraj Chvátal, mířil však vedle pravé tyče. Sparta v dalším průběhu disponovala několika zblokovanými střelami, avšak žádnou takovou, která by ohrozila gólmana. Sigma byla schopná navzdory nízkému držení míče držet těžiště hry mimo své pokutové území. Sympatickými pokusy Sparty byla dělovka střídajícího Adama Karabce z 81. minuty, či hlavička Tomáše Wiesnera v závěru, prvně jmenovaný ale mířil těsně vedle a šanci pravého obránce Macík vychytal.

Sigma tak šokovala pražskou Spartu a zisku titulu ji pořádně vzdálila. Pražany čeká úvodní duel skupiny o titul hned v sobotu, kdy po třech týdnech znovu přivítají Baník. Olomouc v neděli sehraje úvodní duel skupiny o umístění.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové 1:1

20.04.2022 18:00

Góly: 62. Petr Hronek - 51. Jakub Kučera

Bohemians si proti Hradci Králové vytvořili více příležitostí než soupeř, přesto jejich čekání na výhru dál trvá. Hostujícím "Votrokům" pak i bod za remízu stačil k uhájení šestého místa a tím pádem i kvalifikaci do nadstavbové skupiny o titul.

Jako první se mohli prosadit Východočeši, neboť Rybičkův centr srazil bránící Křapka nešťastně směrem k vlastní bráně, míč však nakonec skončil na tyči. Poté měl obrovskou šanci domácí Chramosta, jehož do úniku vysunul Květ. Útočník "Klokanů" však nejprve nechal vyniknout gólmana Hradce Vízka, načež z dorážky vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi. V první půli se ještě ukázal Květ, jeho tečovaná rána ovšem rovněž skončila v zámezí.

První gól tak nakonec padl až šest minut po změně stran. Na centr Harazima si naskočil Kučera a zimní posila Votroků otevřela skóre svým vůbec prvním ligovým gólem. Radost z vedení nicméně vydržela v táboře hostů jen něco málo přes deset minut. Po hodině hry totiž Hronek přešel přes několik spoluhráčů, načež samostatnou akci zakončil pohlednou střelou ke vzdálenější tyči mimo Vízkův dosah.

Bohemka chtěla v závěru dokonat obrat, gólu už se však nedočkala. Vynutila si "pouze" vyloučení hradeckého obránce Čecha. Pražané se v tabulce bodově dotáhli na Jablonec, dál ovšem nervózně přešlapují u sestupových vod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30234371:1973
2.Viktoria Plzeň30226253:1972
3.Sparta Praha30206465:3266
4.1. FC Slovácko30185750:3059
5.Baník Ostrava30149754:3951
6.FC Hradec Králové30913838:4040
7.FK Mladá Boleslav301151445:4838
8.Sigma Olomouc309101139:3737
9.Slovan Liberec301071329:3837
10.Dynamo České Budějovice30991240:4636
11.Fastav Zlín30861636:5330
12.FK Teplice30831929:4927
13.Bohemians Praha 190530681634:5626
14.FK Jablonec304141222:4526
15.FK Pardubice30591635:6724
16.MFK Karviná30381930:5217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (223)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stejně jsme letos titul nechtěli.

Reagovat
Shevchenko

To si to tu psal ty šašku že Sparta do konce ligy všechno vyhraje?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Salfovic

Ale nebyl sám.

Reagovat
Shevchenko

O to smutnější

Reagovat
Spalovač šancí

Proč jste ho nechtěli? A kdo jste vy?

Reagovat
noustres

Protože by pak byli v TV

Reagovat
lampas

Letos by to nebylo taktický. Je potřeba myslet především na LM, tenhle tým potřebuje na tuto metu ještě rok minimálně zrát. Český titul je stejně jinak takový pouťový pohár. Více taktický z tohoto pohledu je se v současné době soustředit na český pohár a účast v EL, kde letos Sparta mimochodem hrála jako jediný český tým a dosáhla tak českého klubového maxima v této sezoně.

Reagovat
Shevchenko

finále v poháru FAČR je víc než čtvrtfinále EKL.

Reagovat
Aldeano

A Krula to dokáže pohlídat.

Reagovat
andrew96

Reagovat
kilobyte

Do EL se teď české ligy dá dostat jen z prvního místa, ostatní budou hrát předkola EKL.

Reagovat
lampas

Vítěz poháru na 99 % bude hrát v EL taky.

Reagovat
kilobyte

Záleží na tom kdo vyhraje EKL (musí se kvalifikovat z ligy do LM nebo EL) a jestli vyloučí Rusko?

Reagovat
Cotton

Záleží na tom, kam se z ligy kvalifikují obhájci a na Rusku, popřípadě ani Ukrajina nemusí nasadit týmy

Reagovat
wyqinac

Skvele ceske klubove maximum a v petiletce min bodu do koeficientu nez jablonec je taky skvela vizitka

Reagovat
Front hell

Reagovat
pobody's nerfect

Teď ještě Hradiště přeskočit Spartu v lize a porazit i v poháru.

Reagovat
kilobyte

Pohár možná, ale v lize už je hotovo.

Reagovat
goodbay

I kdyby Sparta úhrala jen 3 body, tak by muselo Slovácko uhrát alespoň 10. Čistě teoreticky stačí Spartě uhrat ve vzájemném zápase remízu a bude to stačit.

Reagovat
Fakt

Sparta by po sezóně mohla angažovat Jílka

Reagovat
božský John

Pujdem do baraze a pak do pice

Reagovat
C.1922

Šílený výkon. Rada to dotáhnul přesně tam, kde sme se bavili 2,5 roku zpátky.

Reagovat
božský John

Je to desivy co. Do puntiku se to naplnilo

Reagovat
Spalovač šancí

Takže "alkohol, ženy a zpěv", to není špatný program

Reagovat
Zdechlina

Penalta proti Liberci vždy potěší. A co teprve dvě Borek výborný. Vypadá to na slušnou dvojku, časem možná i jedničku. Kdyby Rigi nebyl takové kopyto, rozdíl mohl být vyšší. Kostelník

Reagovat
Imos

Ona ta ruka byla dost směšná penalta a že to u vás bylo bez VARu trochu smrdělo předem Minářovinou a pomohlo se

Reagovat
Zdechlina

Jo tak penalta docela mimo mísu, to přiznávám. To se vůbec pískat nemělo. Ale naštěstí nás opět zachránil pan Minář no Jak jinak.

Reagovat
Imos

Minář byl takový popíchnutí, jsem jen fakt čuměl, že tam není VAR jinak zaslouženě, my jsme vepředu fakt šíleně špatní

Reagovat
Salfovic

Spartička

Dostat Hradec do titulové skupiny, Koubek jasnej trenér sezony

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Pokud Bílek nedá titul.

Reagovat
Salfovic

Plzeň na Slavii nevyhraje. Dost možná o tom titulu rozhodla Sparta, když Plzni ,,ukradla´´ ty dva body. Jí ten bod bude dle očekávání k hovnu.

Reagovat
Losinho

Uvidíme, snad máš pravdu

Reagovat
Martin9719

To záleží jaký zápas si vybereš. Zápasy na jaře ve kterých jsme ztratit měli tak jsme vyhráli a ty které jsme měli vyhrát tak jsme nevyhráli. Viz Sparta a Olomouc. V obou zápasech se ale projevila celosezónní nekvalita lavičky. Krom Chorého občas, není nikdo z lavičky schopen rozhodovat o výsledcích.

Reagovat
vanGomm

To je podobné jako kdyby měla Slavia s Karvinou místo 1 bodu těch bodů 6.Nebýt bodového výprodeje s Karvinou tak Slavia měla prakticky titul a pro Karvinou by se naopak nadstava stala formalitou.Podobných variant se během 30.kol najde mnoho a takto může počítat kdo co komu "ukradl" vlastně každý

Reagovat
Salfovic

Tak Plzeň o ty body přišla v poslední minutě, podobných ,,variant´´ moc nenajdeš.

Reagovat
vanGomm

To ano,ale zase Plzeň 15x vyhrála pouze o jeden gól a taková rarita se moc nevidí.Na Spartě ji to pouze nevyšlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ladyboy arsenal

nedá, nesmí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
andrew96

Reagovat
doshcz

se nebojovalo za Spartu no..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Tak ještěže máme kádr v pohodě. Třeba v záloze máme všechny typy hráčů. Takže nám tam Krejčí nechybí, protože ho Souček dokonale zastoupí. Jestli nebudeme na trhu aktivní, tak příští rok dopadne podobně.

Reagovat
Cotton

Budete bez Hložka, tak možná i hůř

Reagovat
Losinho

a ještě by se mohl nasrat Krejčí mladší

Reagovat
goodbay

Dokud Sparta nezačne hrát/vyhrávat venku, tak na lepší místo nemůže myslet. Na druhou stranu 66 bodů stacivalo má titul. Teď to není ani na souboj o titul.

Reagovat
lampas

Reagovat
AjaxFans

Porazit ty ... z penalt.To je lahůdka.

Reagovat
FCSL

2. byla vtipná, ale nebudu brečet jako ty vždycky

Reagovat
ondrasch77

Minule to zesere Hanuš (kterej dneska zachytal výborně), tak teď to zas pro změnu zkurví Martinec

Baník dneska lepší, zejména v první půlce, kdy jsme snad neměli jediný odražený míč... Vůbec nestřílíme, tak nemůžeme dát gól..., jsem zvědav na skupinu o padáka, to bude pro fajnšmekry

Reagovat
Salfovic

Všichni se budou předhánět v tom, kdo zahraje větší hovno, a v první řadě budou fandit sparťanskému béčku a Vlašimi.

Reagovat
Wyrda

na vlašim to přece neplatí, to není ofiko bečko

Reagovat
Salfovic

Podle mě je prakticky nulová šance, že by se ve Vlašimi začal do roka stavět prvoligový stadion.

Reagovat
ondrasch77

To není nulová šance, ale sci-fi jak od Kubricka

Reagovat
kecipep

Naší druhé penaltě moc nevěřím. Jinak Koscelník je pěkný divadelník, takového jsem dlouho neviděl

Reagovat
Imos

hroznej simulant, ten to zkouší fakt každý souboj

Reagovat
Losinho

Škoda tý Bolky, ale jo, mohlo bejt hůř. Tecl kanonýr

Reagovat
monty25

Velkým pozitivem toho 12. místa je, že Teplice v nadstavbě ani jednou nebudou hrát v Ďolíčku. Tam jim to totiž vůbec nejde, jak jsem se v neděli sám přesvědčil...

Reagovat
Martin9719

A nebo se tam bojíš

Reagovat
monty25

Jo, pardubických vidláků.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Abbe Faria

s nama si vytrely letos Pardubice prdel jako hoste, tak i domaci ... v tom vidim pozitivum nadstavby zase ja

Reagovat
monty25

Jo, to byly ty zápasy, ve kterých Bohemka jasně dominovala na rohy...

Reagovat
Abbe Faria

vybavuju si uz jen ten prvni, to jsme rupli 0:3

Reagovat
Abbe Faria

oh, s Pardubicema hrajeme jako domaci, to jsme prohrali jenom 1:2

Reagovat
Abbe Faria

hegemonie no nevim, vyskovy prumer mame asi metr sedesat se mi nekdy zda...

Reagovat
John Obi Mikel

Od Fantomasova článku Budějovice remíza ve Zlíně, prohra v Boleslavi, výhra nad Bohemkou a prohra s Teplicemi. Vytvořil tlak.

Reagovat
Puskas

Ostatní trenéři přestali brát Horejše na lehkou váhu.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska skvělý výkon Tecla.

Reagovat
ondrasch77

Jako vždy

Reagovat
Cotton

Tak koho místo Vrby? Prý měl po svém příchodu rok a půl na to dostat Spartu do LM, což už nedá.

Reagovat
Fakt

Reagovat
ondrasch77

Radu... a kruh se uzavře

Reagovat
Salfovic

Kruh se uzavře Strakou.

Reagovat
Abbe Faria

Jozo Chovanec by se mi tam libil

Reagovat
Igner Farnsworth

To by byla výhra teda s podvodnikem

Reagovat
pobody's nerfect

Kruh uzavře Andrea.

Reagovat
ratusek

Verešová?

Reagovat
Posledni Kovboj

Bocelli

Reagovat
Losinho

Jestli viděl tu dnešní bídu, tak k vám nepůjde.

Reagovat
Abbe Faria

nevidel

Reagovat
Losinho

Třeba mrkne na záznam.

Reagovat
Abbe Faria

mel jsem jednoho kamarada, co byl slepej. bavil se tim, ze vozralej mlatil bilou holi tramvajakovi do kabiny, nez mu dotycnej vystoupil a dovedl ho az na misto jemu urcene...tam se pak rozhodl, ze pojede jinam a vystoupil. no drzeli jsme se od nej dal

Reagovat
Cotton

Reagovat
pobody's nerfect

Ta z Beverly Hills

Reagovat
Shevchenko

Ščasný

Reagovat
Uwe háže buly

Ten má kruhů jak Audi už pomalu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
delfin

Nikoho Vrba zustane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo jak Sparta může být ze hry o titul, když ztrácí 7 bodu a bude hrát ještě 5 zápasu kde může získat až 15 bodu?

Reagovat
ACSeRw!n

je tam napsano, ze odpada, ne ze odpadla, to si asi nepochopil

Reagovat
ratusek

Protože je snad všem nad slunce jasné, že už to nedožene. Nevyhraje v Edenu i v Plzni oba špíly. Uhraje dohromady tak bod. Nás ted porazí, protože my neklademe odpor a otázka co s Hradcem a Slováckem. Pro ně je nejdůležitější finále poháru. To je jakási náplast. Když neklapne ani to, tak Vrba pryč a snad k nám. Akorát jsem zvědavej, kdo do Sparty

Reagovat
Shevchenko

Vrba pryč podle mě nepůjde, tam není nikdo jiný kdo by byl schopnější/prověřenější, co by tam mohl jít.

Reagovat
ladyboy arsenal

Vrba zůstane na 100%

Reagovat
Losinho

Je ve hře o titul asi jako tvoje Barcelona no.

Reagovat
dave30

Slavia ztratila v základní části 17 bodů z 90 (tj. asi 19%). V nadstavbě by musela ztratit minimálně 8 bodů z 15 (tj. asi 53%) při plném bodovém zisku Sparty. Navíc Slovácko, Baník a Hradec o nic nehrají, takže zřejmě budou zkoušet mladé. Ta pravděpodobnost titulu Sparty zřejmě nebude příliš velká.

Reagovat
Cotton

Musela by vyhrát o 3 zápasy víc než Slavia i Plzeň, to je skoro nemožný

Reagovat
Neri04

Matematicky porad sance je. Prakticky je to ale nejspis v pytli.

Sparta musi vyhrat vsechno. Kdyz Slavie i Plzen se Spartou prohraji, porad maji ctyri zapasy k odehrani. I kdyby jejich vzajemny zapas skoncil remizou, museli by ztratit body jeste s nekym dalsim. Coz neni nemozne, ale...

Reagovat
Rezan

...ale Sparta těch 5 zápasů nevyhraje. To prostě není moc pravděpodobné.

Reagovat
lampas

No Michal stejně hrál jen proto, aby se náhodou nic neposralo a kluci mohli si jít odkopat něco jako přátelák s Olomoucí, a pak odjet dřív na dovolenou. Bohužel skupina o titul dle posledních zápasů sezony nebyla v plánu, což je výsměch fanouškům. Vidím ale pozitivně to, že letos po té bídě ani není koho od nás koupit, takže by konsolidovaný tým mohl příští rok Baníku a Slovácku šlapat víc na paty a trošku jim být konkurentem.

Reagovat
Imos

On se dycky najde někdo na prodej uvidíme v létě, Krikriho bych prodal komukoliv a ještě jim připlatil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Vrba postavil místo Krejčího Suchomela a hned od začátku dal šanci Vydrovi... bohužel odvaha dávat mladé hráče mu víceméně chybí. Krejčí je průšvih. Souček je po zranění bez zápasové zátěže moc nechápu proč ho nenechají rozkopat se v druhé lize, protože hrát po dlouhé době zápas a hned v Olomouci, která je vždycky na heroinu evidentně... :) Moc nechápu proč Olomouc nehraje o poháry tým na to má, trenéra na to má, zázemí na to má... Chytil by se mi strašně líbil ve Spartě.

Reagovat
ACSeRw!n

Soucek par zapasu za becko ted prave mel.. jinak bohuzel souhlas no

Reagovat
OTASi

Vrba nikdy nedával šanci mladým, pokud jednoznačně nepřehrávali ostatní hráče. Resp. neodpouštěl jim žádný chyby, narozdíl od matadorů. I tak ale ten Krejčí nemá v áčku co dělat no

Reagovat
Neri04

Ve Sparte dava sanci mladym dost. Vzdyt mel dneska v zakladu ctyri hrace 21 a mladsi a v prubehu sli do hry dalsi tri...

Vazne by tam dneska nekdo postavil Vydru se Suchomelem...? Jakoze obranu Wiesner, Vitik, Vydra, Suchomel? Po bitve se to placa...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas Frajeři hráli max FM a dělají tady, jak fotbalu rozumí. Úplně mě serou tyhle nekompetentní šašci

Reagovat
Front hell

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

tak se tam radši dá "zkušenej" Láďa Krejčí říkám jen, že Vrba dává na svoje ověřený koně, ať maj jakoukoli formu

Reagovat
Neri04

...coz ti rikam, ze je hrozny nesmysl, protoze to ted na Sparte nekolikrat vyvratil. Pavelka i Dockal uz nekolikrat sedeli a dostali sanci jini.

To, ze vidis, ze hral zkuseny Lada Krejci, jeste vubec nic neznamena. Proti Slovacku tak darebny nebyl, imho.

Reagovat
Fodbalysta

To s tou Sigmou sem si říkal taky. Když sem viděl hlavně tu první pulku. Jak tento tým mohl dostat 4 dny zpět 3:0 s Hradcem nebo doma neporazitelnost Teplice. Tohle je ale celoživotní problém u nich. Na silný se dokážou namotivovat, ale pak se v tom plácaji se spodkem tabulky a odchodi to.

Reagovat
dave30

Sigma mě hodně překvapila. Výborně zvolená taktika (se 3 stopery) a hlavně aktivní napadání rozehrávky téměř po celý zápas, takže Sparta byla nucena spoustu balónů pouze nakopnout. Sparta evidentně podcenila začátek utkání, ale ani potom se vůbec nedostali ke své hře.

Reagovat
JeséRodriguez

Suchomel odehrál 2 slušné zápasy, teď místo něj hraje tragéd Krejčí. Jako ok, chápu, že byli mladí stopeři a chtělo to i zkušenost, ale Krejčí fakt fakt špatnej.

Na RB by se mohl občas zkusit i ten Gabriel, třeba s Hradcem a Plzní/Slavií klidně. V příští sezóně bych si nechal určitě i Sejka. Chytil se mi taky líbí, toho jsem chtěl už tak 2 roky zpět do Sparty.

Jsem zvědavej na aktivitu na přestupovém trhu. Hojer se ze začátku jevil velmi solidně, s Čelůstkou by to bylo taky daleko lepší, Vitík celkem slušně roste. S Panákem se nejspíš nedá moc počítat a při skleněnosti Čelůstky je stoper určitě nutností. Na LB je to asi ok, Hancko tam zaskočí, Hojer bude snad zdravej, dál tam jsou Polidar se Suchomelem. Chtělo by to určitě i RB a jako backup Gabriel, Wiesnera bych posunul na křídlo. Někdo musí přijít i do středu zálohy a na hrot, a to ještě doufejme zůstane Hložek nebo Krejčí II, ideálně oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelně hraje Vitík, Hložek, dost šancí dostává i Karabec. Mezi mladé se dá možná ještě počítat L. Krejčí ml., Minčev. Využil i Suchomela, Vydru. To Ti přijde málo? Kolik mladých případně odchovanců staví Bílek a JT? Miluju tyhle experty, který vědí o fotbale tužku

Reagovat
kilobyte

Myslíš, že tam bylo mladých málo? Taky bych radši viděl Suchomela než Krejčího, ale někdy prostě potřebuješ zkušenosti. Kdyby si Hancko nenechal dát hloupou žlutou, tak by to rozhodování bylo jednodušší.

Jinak pro Krejčího to snad byl poslední zápas za Spartu a Souček musí jít příští sezónu minimálně na hostování. I když ani jednomu z toho nevěřím.

Reagovat
Sosi

Luhovy v CT klasicky na kokota

Reagovat
Fodbalysta

Dement

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Nechápu, jak může dělat experta. To jenom kvůli tomu, že říká blbosti, který nikdo jiný neřekne?

Reagovat
Bakary3

A nebo proto, ze rekne veci, který nikdo nerekne.

Docela se mi libil jeho nazor na Dockala, trefil to presne, ze je to uz neobratny a pomaly hrac.

A s Levinem to rekl velmi pěkně.

Jo, pak tam byly nejaky divny veci

Ale za me lepší snad nez tam mít buziky typu Pesir, ktery se kopali za usi nekde v Bksanech, ale ted vse hodnotej se suverenitou, jak kdyz trénovali Real Madrid.

Reagovat
Puskas

Jaké divné věci? Neviděl jsem to celé.

Reagovat
Bakary3

Treba o Plzni rek tak neco ze je to ojetina se stocenym tachacem, kde hraje 80 procent hracu nezajimave, podprumerne, tak neco..., ale staci to.

U Slavie rikal, ze pomohl odchod Stanciua, protoze se posunul Holes dopredu a ze snad dokonce tvori...

Nekdy je hodne na silu, ale zas ma svuj nazor, nekdy zajimavej

Reagovat
Pablos

s Plzní to trefil dokonale náhodou

Reagovat
Bakary3

No asi i jo, jen mi prislo, ze jeji vykony vyloženě shazoval

Pritom, ze se dokazou držet Slavie je úctyhodný

Reagovat
Pablos

Já to neviděl... hodnotím jen podle toho co si napsal

Reagovat
Sosi

Přesně, naprostý souhlas. Plzeň těsně na druhém místě, historický počet bodů pomalu a on je jebal, jak kdyby to byl klub s miliardovým zázemím...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s Pešírem

Reagovat
Losinho

toho je fakt vtipný poslouchat když si uvědomíš, jakou kariéru měl.. nebo kanonýr Zelenka s jeho 7 gólama za sezónu

Reagovat
Realita

Jo jo, na mě Pešír působí jako ten typickej kretének a podrazák, co se někam dostal bůhvíjak. Ve fotbale nikdy nic nedokázal, ale vždy je nejchytřejší.

Reagovat
Bakary3

vzdyt on dela nějakýho manazera repre ci co?

On me vyloženě irituje

Reagovat
Realita

to taky nechápu, jak se tam prolízal...

Reagovat
Realita

a s názorem na Ljovina taky souhlasím. Jsem rád, že se ještě najde někdo s opačnym než stádním názorem a nebojí se to říci.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Všechno je, jak má bejt. Akorát, kdy bude mít Standa plakát zvenku na stadiónu?

Reagovat
meno

Výhra základní části super, ale...

1. Do další sezóny se rozhodně musí vystužit obrana. Bah i Jurásek jsou výborní a pochybuju, že si je do dalšího roku udržíme oba (pokud nebude LM). Hovorku mám hrozně rád a přeju mu už od Slovanu, ale ta zranění... Kúdela už má svůj věk. Ousou střídá geniální okamžiky se školáckými chybami. Max se furt učí a Taras je ligovej nadprůměr, ale v Evropě mě nepřesvědčil. V jakém stavu se vrátí Béřa se teprve uvidí. Vracet se budou Laco, Karafiát, Kosek a Tijani. Laco by na to měl, ale zdraví. Karafiát ne. Kosek má 20 a v lize asi 270 minut, to je málo. Tijani je skvělej, ale zdraví.

2. Musí se zapracovat na kreativitě po odchodu Nica. Provod tu umí, Samek to bude umět a Ševčík to umí, Oscar to podle mě umí, ale Provod se vrátil skvěle a pokud udrží zdraví, je to zase na rok max. Samek, když si bude hlídat přístup, bude výbornej, ale nemůže to na něm stát, protože pak dopadneme jako Sparta s Hložkem. Ševčík a zranění. Oscar hraje v obraně. Vrací se Červ, ale to je spíš DZ, ne?

3. Vedení klubu by se mělo začít porozhlížet po náhradě za Trpiše. Nejspíš udělá čtvrtý titul, hrál u nás všechny poháry, hrál 3x pohárové jaro ze 4 možností. Pokud si nedal za cíl nějakou šílenost, jako třeba vyhrát LM, tak ho u nás taky dlouho neudržíme.

Reagovat
Slavia10

Kudela dneska ukázal, že pokud nepřijde zranění tak do ligy minimálně na 2 roky v pohodě. Hovorku je jistota, že i když odehraje 15 zápasů za sezónu, tak ale je to velká jistota. Tijani musí dostat na začátku přípravy šanci, v Teplicích mu zdraví drží konečně. Chtěl bych šanci pro Vlčka, ten je sice ve druhé lize, ale je skvělý, perfektní přehled. Pro červa jsem chtěl šanci už letos, doufám, že příští rok bude v týmu. Hodně bych chtěl Daňka do zálohy.

Reagovat
meno

Jenže ligu už musíme brát jako samozřejmost. Musíme mít evropský ambice po vzoru Salzburgu.

Reagovat
Aldeano

Tím pádem by měla být prioritou akademie. Jak to s tím vlastně momentálně vypadá? Už před lety se mluvilo o stavbě nového centra a nebo o výrazné proměně toho současného.

Reagovat
Losinho

Příští podzim se má začít stavět na Šeberově myslím.

Reagovat
Aldeano

Je někde nějaká vizualizace nebo něco ofiko krom fan page?

Reagovat
Losinho

Upřímně netuším, já to slyšel jen od Prdíka v podcastu. Ani nevím, jestli to mezitím nenabralo nějaký zpoždění.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Salcburk reálně nemá konkurenci, která by měla titul jako jasnej cíl, protože mu nemůže finančně konkurovat. Tady bude vždy minimálně Sparta.

Reagovat
meno

Tak třeba Celtic a Rangers.

Reagovat
Losinho

Tak ti se taky celkem točí.. tak nějak by to asi dlouhodobě mělo bejt, odskočená Slavie se Spartou a za nima mezera. Jen ta Plzeň se furt drží, ale to není vina Slavie - 73 bodů z 30 zápasů je slušná porce.

Musela by se Slavie dostat do situace, kdy bude vyzobávat nejlepší hráče Plzni. Ale koho bys reálně chtěl do Slavie?

Reagovat
mistr129

Chřestýš a Beauguel by dost pomohli, ale zrovna sympataci to nejsou

Reagovat
meno

Olbřímí chyba byl nekoupit Kalvacha z Olmíku. Jindra Staněk by byla okamžitá posila. Santose jsem chtěl, ale prej má problémy s přístupem. Bucha ať si tam zhnije, ale čistě fotbalově by se u nás neztratil. Holík a Šulc jsou zajímaví. Pachlopník možná.

Reagovat
Losinho

Kalvach by byl dobrej, Staněk taky, ale nohama je to jak Nita. Buchu bych vzhledem k jeho výkonům proti silnejm a taky vzhledem k tomu, že na jeho post máme plno, nechtěl.

Santose jsem chtěl taky, ale realizák určitě má svoje důvody, proč po něm snad dva přestupáky za sebou nešel. Pachlopník bude rád za angažmá v lize a ligová sezóna v Brně nestála za moc. O Holíkovi slyším snad od chvíle, co od nás odešel a snad nebyl den, kdy bych ho chtěl taky Šulc je jen běhající meme na úrovni Hellebranda.

Ihned na základ by měl Beauguel a Hejda, ale tam to nedává smysl vzhledem ke zdraví a věku no.. jinak by do tý naší vysunutý obrany s těma svýma skluzama seděl jak prdel na hrnec.

Reagovat
meno

Božole a Hejda mají věk. 30+ bych pořídil maximálně gólmana nebo vyloženě nadstandardního navrátivše.

Reagovat
Losinho

Bude se muset ale Koláčkovi najít flek

Reagovat
meno

Škoda, že jsme nedali Holanďany, Kolis by se ukázal proti Marseille a miliarda na kontě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Jurásek sotva přišel a ani nemá jistej základ. Trochu dneska kazil. Potenciál má velkej, ale hned bych ho do ciziny necpal. Bahinho je jiná písnička, ten může z fleku do top ligy a nedivil bych se, kdyby si ho vzal ten Brentford, když mají fetiš na Dány.

Pokud jde o stopery, tak jsem docela rozpolcenej v hodnocení. Osou a Taras měli skvělej podzim a tolik čistých kont s Mandousem, to byla fantazie. Bohužel na jaře se to rozpadlo. Ousoua bych určitě podržel a zkusil ho sehrát s Hovorkou. Nicméně nevím, jestli se to na Gadžim dá stavět. A ani Tarase bych neodepisoval úplně. Laco na to podle mě nemá nejen kvůli zranění a nejsem optimista ani ohledně Tijaniho, kterej mi taky nepřijde dostatečně kvalitní na Slavii.

V záloze je třeba dávat víc minut Samkovi na úkor stárnoucího Traorého. Pokud tam byl problém s namyšleností, tak ať ho starší kluci proplesknou. Jinak je otázka, jak to stavět, až se vrátí Šéva. Možná Holeš a Ševčík a Provod nad nimi na podhrotu? Potom je tam Madsen, od kterýho se po přípravě čekalo hodně a nakonec skoro nehraje. Zajímal by mě důvod. Červ skutečně není tvořivej hráč.

Podle mě Trpiš nemá zatím důvod odcházet. Pomalu tu buduje dynastii, má volnou ruku. Motivovaný vypadá dost, pokud nepřijde nějaká nabídka, co se neodmítá. Co se psalo, tak chce se svým realizákem mít hlavní slovo ve všem a nějaký čas na přestavbu kádru, což mu v top ligách těžko nabídnou. Tam jde o každou sezónu.

Reagovat
John Obi Mikel

U nás by taky moc času nedostal, kdyby se mu nedařilo.

Reagovat
John Obi Mikel

Červ je defenzivní

Reagovat
Losinho

Taková osmička, hodně měkkej.. byť občas zákeřnej.

Reagovat
Losinho

Kolář (Mandous) - Bah (Bořil), Kúdela (Ousou), Hovorka (Kačaraba), Jurásek (Oscar) - Holeš (Samek), Traoré (Ševčík) - Masopust (Schranz), Provod (Lingr), Olayinka (Plavšič) - Sor (Fila)

Takhle ten tým vypadá oukej + navrátilci z hostování. Líbil by se mi stoper přímo do základu, ale to by musel bejt z ciziny a hned na začátku přípravy, jinak to bude klasicky do rotace. Určitě by se hodilo další čistokrevný DM místo Holeše - Hromady bych se klidně zbavil. Pokud odejde Bah, tak bude určitě potřeba přivést RB, vzhledem ke konkurenci bych tam vrátil i Bořila.

Pokud odejde Olej nebo Lingr, tak prostě MUSÍ přijít záložník.

Reagovat
meno

Lingr musí hrát v základu. Ten kluk za poslední půlrok vyletěl jako blázen.

Reagovat
Losinho

Ono se to bude dost točit - spíš to beru jako podobu kádru než jako základ a náhradníky.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Laco zůstane u nás

Reagovat
lampas

O Trpišovskýho se naštěstí bát nemusíte. Vzhledem k jeho jazykové výbavě může jít trénovat tak maximálně na Slovensko. Ten dokud nebude cítit potřebu nové motivace v reprezentaci, tak ve Slavii zůstane.

Reagovat
frankiefcb

Laco snad zůstane u nás.

Reagovat
meno

Přál bych mu to. Zajištěný klub s ambicí na poháry a s fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Další expert

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, už to tady vidím asi potřetí, koukám, že turbokokot se kromě slovíčka "expert" zatím nic novýho nenaučil...

Reagovat
Freedo

Odborník padl ještě víckrát: https://efsearch.owny.cz/?a=f.guidolin&s=odborn%C3%ADk&f=&t=&o=n ale expertů je taky hodně https://efsearch.owny.cz/?a=f.guidolin&s=expert&f=&t=&o=n

Musí to být nemocnej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

To je guma

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Witcher

Who cares?

Reagovat
John Obi Mikel

Olomouc

Reagovat
Witcher

Když se rozhodne o titulu dříve bude se to dohrávat,popř i o sestupujících?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No to je zajimava otazka.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Banikovec7

Nebude, ikdyby byl třeba nějaký současně probíhající zápas v poločase, tak se to rovnou ukončí.

Reagovat
Witcher

ok dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Bude, ale ty zápasy by se přesunuly do poháru a místo finále Sparta-Slovácko by se to tam hrálo jako finálová skupina.

Reagovat
Cotton

Jasně že ne. V hokeji se taky nehraje šestý a sedmý zápas, když je to po pátém 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Vrbitch choval u rozhovoru, zase jak male ublizene decko?

Reagovat
monty25
Reagovat
dave30

Za mě naprosto v pohodě.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Dost na sobě zapracoval. Navíc Denisa (nebo jak se jmenuje) na něj má dobrý vliv.

Reagovat
Pablos

Tak v Plzni, když je to pošéfovaný Berbrem a tým stejně rupne... tak to prostě nasere víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Je vidět, že má výsledky Sparty u prdele.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Vzhledem k sobotní kolizi s finále hokeje očekávám, že na fotbal přijde tak 5000 lidu.

Reagovat
Kepy_FCB

Myslíš na Spartu? Tak to se budeš divit, tipuji 13000 jistejch

Reagovat
Losinho

Tak na finále půjde spoustu čumilů, imho to fotbal tolik neovlivní.

Reagovat
ratusek

No. Asi ano. Ale nasranost lidí, plus opět hrají s námi, kde my jsme neškodní.

Reagovat
naheCZ

Prej to nakonec Sparta domluvila a hrát se bude fotbal o hodinu později.

Reagovat
ratusek

Rističe vykopli svinským krokem a borec asi půjde do Benfiky

Reagovat
kilobyte

U nás byl jenom na hostování.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pablos

Ták a začíná do soboty neskutečná nuda

Reagovat
ratusek

já četl "od soboty' a chtěl jsem dát palec nahoru

Reagovat
ratusek

OT: Pešta si hned hajnul krásně začíná více kecat hubou než bojovat. Stejně jako Karlos. Měli by jim ten zápas konečně dát, a aby to ideálně skončilo remízou na body

Reagovat
OTASi

Achmedov je prostě jinej level, narozdíl do nich skutečnej UFC veterán (15 fightů), výsledek mě nepřekvapuje.. jen nechápu ten hate na Peštu, nikdy mi nepřišel namyšlenej.. byť neivm jak v oktagonu, ten tolik nesleduju pač Novotnej z toho dělá až moc show na úkor kvality a jsem si 100% jistej, že ty kluky do kontroverzí nutí kvuli sledovanosti

Reagovat
OTASi

*od nich

Reagovat
ratusek

dřív Pešta takovej nebyl. Asi mu to poradil buď Novotný nebo jeho PR manager či někdo takovej nebo agent

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele