FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola nadstavby

14.05.2019, 19:29, aktualizováno 15.05.2019, 21:57
Komentáře a souhrny
Plzeň deklasovala Spartu a oddálila mistrovské oslavy Slavie, která nakonec porazila Jablonec. Dukla prohrála v Karviné a dvě kola před koncem s jistotou sestupuje do druhé ligy. Příbram se po vítězství nad Bohemians 1905 dostala před svého soupeře, do čela skupiny o udržení se posunulo Slovácko, které přehrálo Opavu. Ve skupině o titul si Liberec veze výhru z půdy Baníku Ostrava...
O titul

Slavia Praha - FK Jablonec 2:1

15.05.2019 20:00

Góly: 33. Ibrahim Traoré, 85. Tomáš Souček - 9. Tomáš Holeš

Jeden jediný bod chybí fotbalistům pražské Slavie k titulu. Ve středečním vloženém kole zvládli těžký zápas proti Jablonci, přestože od začátku zásluhou Holeše prohrávali. Ještě do poločasu ovšem srovnal Traoré a v závěru rozhodl Souček.

Poměrně brzy, už v deváté minutě, přišel pro sešívané šok. Před zaplněnou jižní tribunou, kam se tentokráte kvůli trestu přesunuli skalní fanoušci, napřáhl ke střele zpoza vápna svou slabší levou nohou Tomáš Holeš a k údivu všech famózně vymetl pavučinku.

Z ještě větší dálky mohl srovnat Josef Hušbauer. Jeho prudkou přízemní střelu Hrubý vyrazil jen k Součkovi, ten však nestihl zareagovat a míč ho tak prakticky pouze trefil do hlavy. Jablonecký gólman se musel znovu činit po Součkově ráně rovněž ze střední vzdálenosti. Krátce na to hlavičkoval Olayinka nad.

V dosud největší šanci se červenobílí ocitli, když Škoda uprostřed hřiště našel Stocha. Ten se řítil do přečíslení dva na jednoho, avšak jeho nahrávku vystihl Hovorka. Před Hrubého následně pronikl Olayinka, avšak za jeho záda nedokázal míč dostat. Na opačné polovině hřiště pálil těsně mimo Acosta.

Slávisté se dočkali až ve třiatřicáté minutě. Součkův střelecký pokus se neujal, následně však na zadní tyči zůstal zcela osamocený Ibrahim Traoré. Ten si již se netěžkou situací poradil a srovnal stav utkání. V závěru první půle ještě ohrozil bránu Severočechů Traoré patičkou a Hušbauer dělovkou, oba však byli neúspěšní.

Po pauze se delší dobu diváci nudili, o úvodní vzrušení se postarali domácí. Slávistická obrana po útočném rohu propadla a Jovović by možná mohl postupovat sám na bránu. Zničehonic se před ním na polovině hřiště zjevil Kolář, jenž se nechal hladce obejít, Jovovićovi však střela z velké vzdálenosti na odkrytou klec nevyšla.

Své zaváhání brankář sešívaných odčinil, když neuvěřitelným zákrokem vychytal po Trávníkově centru Doležala. Trpišovského svěřenci se nadále snažili vsítit rozhodující branku, jenže nebyl úspěšný ani Stoch z přímého kopu. Musel se toho tudíž chopit Tomáš Souček, jenž si za vápnem posunul míč na pravačku a povedenou střelou na zadní tyč rozhodl o výsledku utkání.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 4:0

15.05.2019 17:30

Góly: 23. Tomáš Hořava, 43. Jan Kovařík, 59. Jan Kovařík, 61. Jan Kopic

Fotbalisté Sparty si pod trenérem Horňákem připsali první porážku. A nebyla ledajaká. V Plzni, kde mohla napomoci Slavii ke dnešním oslavám titulu, utkání nezvládla po trefách Kopice, Hořavy a dvou Kovaříkových gólů prohrála 4:0.

Do první příležitosti se po deseti minutách dostali viktoriáni. Kovaříkův famózní pas mířil za obranu na Kayambu, který si míč nezpracoval úplně ideálně a i kvůli tomu nedokázal překonat Heču. O pár okamžiků později hlavičkoval po Hořavově pobídce mimo Řezník.

Další šance už gólem skončila. Exekuovaný rohový kop prodloužil Beauguel na zadní tyč, odkud nadvakrát dokázal gólmana překonat Tomáš Hořava. Letenským se nedařilo a důkazem zmaru byla i situace po půlhodině hry, kdy se Sáček srazil s rozhodčím a pustil tak Plzeň do protiútoku. Naštěstí pro něho nedokázali domácí uspět.

Podruhé se Západočeši radovali krátce před pauzou. Heča jenom sledoval Kopicův centr na zadní tyč. Tam číhal Jan Kovařík a z jednoduché pozice navýšil vedení svého týmu. Do kabin se tak odcházelo za dvougólového vedení Viktorie.

Po přestávce jako první zahrozili sparťané, bohužel pro ně se Karlssonova kroucená střela k tyči neujala. Na opačné straně neuspěl se svým pokusem Kayamba. V tutové šanci se po nich ocitl Hořava, který po rohu vyplul zcela sám, avšak jeho hlavička o zem směřovala pouze nad bránu.

Bídná hra defenzivy hostů vedla ke třetí brance. Bránící hráč se snažil vysunout Kovaříka do ofsajdu, jenže ten byl vyrušen nešikovným Costovým postavením. Kovařík posléze postupoval dále směrem k bráně a hravě překonal podivně vyběhnuvšího Heču.

A krátce po rozehrání přišla trefa číslo čtyři! Beauguel přijal v šestnácte míč, jenž nesobecky poslal dále na Jana Kopice. Tomu už nečinilo velké potíže rozvlnit síť a zatlouci definitivní hřebíček do sparťanské rakve. Stejná kombinace se opakovala po dalších deseti minutách, tentokrát však Heča Kopice vychytal.

V nastavení ještě přišla jedna příležitost na každé straně. Nejprve Hrošovský držel míč příliš dlouho a zjevně prováhal ideální moment pro střelu, ta když přišla, mířila pouze do brankáře. Na opačné polovině hřiště Čivić notně prověřil Hrušku. Žádná z těchto akcí však úspěch neslavila a utkání skončilo čtyřgólovým rozdílem.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0:1

14.05.2019 20:00

Góly: 86. Kamso Mara

Liberec v závěru zasadil Baníku smrtelnou ránu a vyšplhal se na klíčovou pátou pozici, která může zajistit účast v Evropské lize. Slezané byli povětšinu zápasu nebezpečnější, nepohlídali však jeden rohový kop Severočechů, což je dost možná stálo postup do pohárové Evropy.

Poté, co trenér Pánik nechal v minulém kole na hřišti Jablonce odpočívat hned několik klíčových hráčů, nastoupili domácí proti Slovanu znovu v silném složení. Do sestavy se tak vrátili brankář Laštůvka, pravý bek Pazdera a záložník Jirásek. Liberci chyběli kvůli žlutým kartám Oscar s Malinským, které zastoupili Nešický a Musa.

Hned v první minutě se domácí dožadovali penalty po zblokovaném centru Fleišmana, ovšem rozhodčí Matějček nechal hru plynout. Baník držel v úvodu častěji míč na kopačkách a v patnácté minutě poprvé zahrozil, avšak Meščaninov hlavičkoval vedle. Chvíli poté uzmul Hrubý balón na polovině hřiště a svůj průnik zakončil střelou vedle svatyně, kterou strážil brankář Nguyen.

V deštivém počasí sledovali diváci především boj ve středu hřiště. Až ve 36. minutě zahrozil po delší době ostravský Holzer, jenž přízemní dalekonosnou ránou protáhl Nguyena, který pumlíč vyrazil na rohový kop. Pět minut poté zahrozili konečně i hosté a Nešický jen těsně minul bránu, kterou hájil Laštůvka. První půli uzavřela střela Holzera vysoko nad břevno, když mu střeleckou pozici připravil Kuzmanović.

Dvě minuty po změně stran mohli jít Slezané do vedení, avšak skvělý Nguyen vychytal po standardní situaci Meščaninova i dorážejícího Procházku. Za dalších deset minut pálil nebezpečně Holzer a už by pravděpodobně překonal Nguyena, jenže ke své smůle trefil spoluhráče Hrubého. Severočeši odpověděli rychlou akcí o dvě minuty později, Hybš ale ztroskotal na připraveném Laštůvkovi.

Po hodině hry se nebezpečnými, avšak nepřesnými střelami prezentovali domácí Holzer i hostující Potočný. V 72. minutě našel Jirásek hlavu střídajícího Ondřeje Šašinky, který o fous minul. Když už se zdálo, že utkání dospěje k remíze, zasáhla příznivce Baníku studená sprcha. Liberec totiž v 86. minutě rozehrál rohový kop, po kterém se balón odrazil k Musovi, jenž jej napálil pod břevno - 0:1.

Slezané měli po šokujícím zásahu Slovanu ještě jednu velkou šanci. Stronati ale před Nguyenem netrefil balón ideálně a Procházka následně trefil nůžkami břevno. Zmar Baníku tak byl dokonán, naopak Severočeši mohli po závěrečném hvizdu slavit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33254477:2579
2.Viktoria Plzeň33235554:3174
3.Sparta Praha33196856:3163
4.FK Jablonec331661157:3054
5.Slovan Liberec3312101134:2946
6.Baník Ostrava331361438:4245
O udržení

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 1:4

14.05.2019 17:30

Góly: 2. Antonín Vaníček - 32. Ruslan Mingazov, 44. Olivier Kingue, 50. Jan Matoušek, 85. Matěj Polidar

Důležité klání v Ďolíčku zvládla mnohem lépe Příbram, která sice prospala úvod, následně ale Bohemians jasně přehrála a dostala se právě před Klokany mimo barážové pozice. Pražané tak musí v posledních dvou kolech spoléhat na zaváhání konkurentů.

Do základní sestavy domácích se po dlouhé době dostal bahrajnský útočník Yusuf. Šanci od začátku tentokrát dostali také Ljovin s Reiterem. V základní jedenáctce Středočechů došlo k jediné změně, když dělostřelce Květa nahradil ve středu hřiště Polidar.

Na úvodní branku se čekalo pouze dvě minuty. Gólovou akci rozjeli Bartek s Vaníčkem, v pokutovém území se míč přes Ljovina a Reitera vrátil k Vaníčkovi, jenž střelou na bližší tyč překonal brankáře Kočího. Příbram mohla srovnat hned za tři minuty. Fantiš vysunul přihrávkou za obranu Mingazova, ovšem gólman Klokanů Fryšták jeho kličku vystihl. Ve dvanácté minutě byl blízko ke skórování zase domácí Reiter, ovšem po rohovém kopu přehodil Kočího i svatyni soupeře.

Další obrovskou šanci na srovnání skóre měli hosté po dvaceti minutách hry. Matouška v šestnáctce nedovoleně zastavil Krch, jenže nařízeným pokutovým kopem pohrdl kapitán Rezek, který trestuhodně přestřelil. Ve 27. minutě měli Středočeši opět gól na kopačkách, tentokrát však po přihrávce od Mingazova nastřelil Polidar tyč. Za dalších pět minut ale bylo přece jen srovnáno. Antwi zastavil postup Dostála, z následného protiútoku vyrazil Fryšták ránu Matouška jen k Mingazovovi, který bez potíží skóroval.

Postupem času přebrala Příbram taktovku nad zápasem. Ve 43. minutě se Matoušek ještě těsně netrefil, hned minutu poté ale dotlačil míč do sítě po rohovém kopu Kingue - 1:2. Kouč Hašek byl s výkonem svých svěřenců nespokojený, přesto v 50. minutě museli Pražané potřetí lovit balón ze sítě. Matoušek si udělal z obránců Bohemians slalomové tyče a velkolepé sólo zakončil přesnou střelou do horní poloviny brány.

Trápení Klokanů nadále pokračovalo, zato hosté hráli v pohodě. V 65. minutě vypálil z dálky nebezpečně Mingazov a Fryšták musel jeho projektil přizvednout nad břevno. Čtvrté branky se Středočeši nakonec dočkali za dalších dvacet minut. Skvěle hrající Matoušek našel volného Polidara, který upravil stav na konečných 1:4.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - SFC Opava 4:1

14.05.2019 17:30

Góly: 2. Dominik Janošek, 5. Vlastimil Daníček, 71. Marek Havlík, 85. Filip Hološko - 84. Endy Bernadina

Slovácko má po jasné výhře nad Opavou již téměř jistou záchranu, to Slezané zůstávají pořád nervózní. V Uherském Hradišti sice předvedli sympatický výkon, doplatili ovšem na zpackaný úvod a neproměňování šancí.

Moravané nastoupili k utkání v očekávané sestavě, pouze Hološka nahradil v útoku Zajíc. Také v sestavě hostů došlo k jedné změně, a to poměrně překvapivé, neboť zkušený lídr zálohy Zavadil se posadil pouze na lavici náhradníku a místo něj dostal šanci Schaffartzik.

Domácí na soupeře doslova vtrhli a již po čtyřech minutách hry vedli o dvě branky. Nejprve se ve druhé minutě prosadil Janošek, jenž přesně zužitkoval pobídku zprava od Navrátila. Za další dvě minuty bylo Opavě ještě hůř. Aktivní Navrátil vybojoval pokutový kop, který s přehledem proměnil kapitán Slovácka Daníček.

Postupem času se Slezané z nepříznivého vývoje začali oklepávat a ve čtrnácté minutě se Zapalačovi povedlo prověřit připravenost gólmana Moravanů Trmala. SFC však stále více vystrkovalo růžky a ve 25. minutě to byl opět Zapalač, který donutil Trmala k zákroku. Na konci první půle zkoušel štěstí také Zapalač, jeho střela ale neprošla přes chumel hráčů. Opava tak kvůli prospanému úvodu prohrávala o dvě branky.

Aktivita zůstala Slezanům na kopačkách i po změně stran. Jursův centr ve 47. minutě propadl na zadní tyč ke střídajícímu Bernardinovi, jemuž radost ze vstřeleného gólu pokazil stoper Hofmann, který zasáhl na brankové čáře. Po hodině hry se domácí dožadovali další penalty, když Zajíc trefil ruku jednoho z bránících hráčů, ovšem sudí Machálek do píšťalky nefoukl.

Slibnou šanci ke skórování měl dvacet minut před koncem Smola, ale po centru Hrabiny hlavičkoval zblízka jen do míst, která střežil Trmal. Slovácko trestalo hned za minutu. Svozil obral Zajíce, balón se však odrazil k Havlíkovi, který jej napálil k tyči - 3:1. Alespoň o čestný zásah Opavy se v 84. minutě zasadil po centru Žídka Bernanrdina, jenže domácí z protiakce kontrovali čtvrtým zásahem. Hološko po pasu od Daníčka obešel gólmana Fendricha a definitivně stvrdil osud utkání.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dukla Praha 3:0

14.05.2019 17:30

Góly: 22. Tomáš Wágner, 42. Dávid Guba, 79. Tomáš Wágner

Dukla po osmi sezónách opustí tuzemskou nejvyšší soutěž. O jejím osudu definitivně rozhodla porážka na hřišti Karviné. Domácí naopak díky výhře drží naději přímou záchranu, byť na pozice mimo baráž ztrácí dva zápasy před koncem pět bodů.

Slezanům ve středu obrany pomohl po delší době uzdravený kapitán Dreksa. Mezi tři tyče se tentokrát nepostavil gólman Berkovec, ale jeho náhradník Pastornický. Do sestavy se místo Bukaty vrátil též Smrž. Také svatyni hostů kryl jiný brankář, místo Rady totiž nastoupil Hruška. Dalšími novými muži v základní jedenáctce Dukly byli stoper Bezpalec, záložník Doumbia a útočníci Kovaľ s Hadaščokem.

Úvod zápasu se nesl především v přehlídce nepřesností, což v desáté minutě dokumentoval nepovedenou střelou Guba. Za dalších sedm minut dostali Pražané nečekaně výhodu pokutového kopu, ovšem nový muž na trávníku Pastornický se vyznamenal, když zlikvidoval pokus Podaného. Trest na druhé straně přišel o pět minut později. Na rohový kop Budínského si naskočil Wágner a hlavičkou k tyči poslal Karvinou do vedení.

Hosté se ovšem po inkasované brance nesložili a Tetour ve 27. málem srovnal, jenže jeho výbornou hlavičku po centru Podaného lapil ještě lepším zákrokem Pastornický. Domácí se připomněli o tři minuty později, kdy Rundić tvrdou ranou z přímého kopu vyprášil Hruškovi rukavice. Vedení se Slezanům povedlo navýšit tři minuty před přestávkou. Budínský při rychlém protiútoku našel Gubu, jenž se zbavil bránícího protihráče a elegantním obloučkem překonal Hrušku.

O tři góly to mohlo být osm minut po změně stran. Wágner po vysunutí od Guby obehrál Hrušku, jenže jeho nedůrazné zakončení zastavil na poslední chvíli vracející se Bezpalec. V 66. minutě měl dobrou příležitost Budínský, tomu však střelu v šestnáctce zblokovala obrana Pražanů. Dukla poté vyrazila do nebezpečného protiútoku, Djuranović však dopadl stejně jako Budínský na druhé straně.

Další velkou šanci spálili hosté v 70. minutě. Kovaľ si narazil se střídajícím Gonzálezem, ovšem tváří v tvář ztroskotal na vynikajícím Pastornickém. Dukla nebyla v zápase horším týmem, přesto inkasovala hned třikrát. Poslední branku vsítila Karviná v 79. minutě. Ba Loua připravil palebnou pozici pro Moravce, jehož ránu dorazil do odkryté sítě dobře postavený Wágner, který tak definitivně poslal Pražany do druhé ligy. Zmar posledního týmu ligy ještě demonstroval v 88. minutě Djuranović, jenž napálil tyč.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.1. FC Slovácko331251641:4741
12.SFC Opava331161644:5539
13.1. FK Příbram331071639:6937
14.Bohemians Praha 1905338121331:4236
15.MFK Karviná33951942:5532
16.Dukla Praha33562228:6921

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (482)

Přidat komentář
Han střelil první

Swag Tonda Vaníček, šíleně dobrý tým.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

1:4, baráž, blbý no. Škoda že Příbram neukecali na tréninkovej zápas, to by dostali bídu.

A s/o pro Skuhravýho. Se svým atraktivním fotbalem dosáhl toho, že Dukla má nejhorší obranu, navzdory atraktivitě nejhorší útok, a po dnešku jistou druhou ligu, kam letos sestupujou jenom ty největší zoufalci. Může mlít o dlouhodobý koncepci co chce, tohle je ostuda jako kráva.

Reagovat
Blasphemer

Už se na něj těším v tandemu s Jílkem ve Spartě.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem chtěl ještě dopsat, že jsem zvědavej, kdo mu dá po tomhle práci, ale radši jsem to nechal bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ondrasch77

Ale paradoxně by se svým stylem mohl ve Spartě uspět... Přeci jen kvalita hráčů je poněkud vyšší než na Dukle...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Posledni Kovboj

To je dobry, Jilek skuhra dost i sam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Sice předpokládám že ten náš zájem o něj je buď blábol, nebo nějakej plán Z, ale jestli to fakt někoho napadlo... Skuhravý spadne, Hašek málem, Jílek přinejlepším průměrná sezóna, výběr snů.

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek v pohodě, po podzimu byla Sigma pár bodů od sestupu, nakonec to vytáhl skoro do top šestky. Zase těžko čekat, že budou každej rok hrát kolem 5. místa

Reagovat
Pyroman

Jo, kdyby loni nebyli tak vysoko, byla by tohle ok sezóna, na to v jakých podmínkách Sigma funguje. Ale po loňsku se to, že byli půlku sezóny na sestup a vypadli se Zlínem, jako úspěšná sezóna moc brát nedá, zvlášť když se kádr moc nezměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

A vsimnul sis, co ma Dukla za kadr?

Reagovat
smazaný uživatel

Všimnul sis, co má za kádr Karviná? A co mela na začátku roku Příbram?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimnul. Na kazdym postu lepsiho hrace.

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší stopery v lize

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Hafna

Dneska je to pro mě zatím největší šok Nechápu, jak mohla Bohemka takto prohrát, někde jsem četl, ze jsou šílene dobří a navíc na tréninku dávají hodne gólů...

Reagovat
Hafna

+ dneska se snad poprvé v historii potvrdil sestup týmu, který má nejlepší stoperskou dvojici v lize... den zázraků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Stannis Baratheon

Na jejich zápasy se krásně vsázelo max. jeden gol, snad jen 2x mi to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Acquanni

Tvl, 6 ligových zápasů s 2,5+ z 42

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to proklaté štěstíčko chybělo asi

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek of the match

Reagovat
Posledni Kovboj

Man of the Matousek

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek of the Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Bohemka Možná jsou šíleně dobří, ale Příbram je retardovaně skvělá. Každopádně dost pochybuju, že 14. a 15. místo bude sestupovat, ať tam bude kdokoliv, proti druholigistům si to doma pohlídaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se dvojzapas, ne?

Reagovat
Pyroman

No jo, pravda, je to na 2 zápasy.

Reagovat
ratusek

i tak. Jihlava je venku zoufalá a Brno to venku taky nedá

Reagovat
andrew96

Bohemka je zoufalá doma.

Reagovat
ratusek

reálně vidím postup přes Bohemku. Karviná to asi zvládne tu záchranu

Reagovat
Pride

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Mass

Slávisti v dresu Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Pěkně Slovácko

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Zdechlina

Jak mohla bohemka prohrat, kdyz je silene dobra? Vzdyt nemeli nic menit, snad jen dat gol...

Reagovat
Blasphemer

Dyť ho dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

No prave! a ono nic. Nechapu to...

Reagovat
smazaný uživatel

ale na tréninku žádný nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

Šíleně dobrá Bohemka

Reagovat
iHawX

Vaníček dobrý, konečně vám to tam spadlo Teď ještě potrénovat obranu a nic vás nezastaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Salfovic

Do prdele a já zapomněl vsadit na tu Příbram za 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka by se měla probrat. Příbram naprosto zaslouženě vyhrála. Ti stopeři to byla hrůza.

P.s. Do počtu diváku by měli klokani započítávat i ty na tom balkóně, ne?

Reagovat
Salfovic

Starka vip

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím v tom domě

Reagovat
Blasphemer

Když dala Bohemka gól, tak už jsem si říkal, že Vaníček si zase namazal všechny na chleba... a ono nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže někdo popsat Kingueho??

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej mladsi Ngadeu, co jsem tak slyšel.

Reagovat
San Iker

V Ústí byl na hostování výbornej, tedy dokud byl zdravý, ke konci to už jenom promarodil...

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej vyssi, tmavej, usmevavej, hnedy oci

Reagovat
andrew96

Hraje s Treglerem, určitě se směje?

Reagovat
smazaný uživatel

City?

Reagovat
Posledni Kovboj

city asi ma no

jo, uz chapu. Kdyz Leicester vyhral titul, dal jsem si je do oblibenejch a trolil s tim PL sekci, a ted to akorat kazdej rok menim (teda ted jsem nemusel no)

Reagovat
smazaný uživatel

bílé zuby?

Reagovat
vetrnik

to, co dnesska odehral Matousek,jsem uz davno nevidel. Byl jako Henry nebo Mbappe v nejlepsi forme. Vubec nerozumim, proc ho Slavia vratila. Vlastne rozumim, navzdory vsem kecum o totalnimu fotbalu, stale je najradsi, kdyz to muze nakopavat na Skodu. Matousek je moc moderni hrac na Slavii

doufam taky, ze ten blbecek Hasek taky konecne odejde do sparticky. Ani nema na vic

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda moc nehraje. Matoušek má slabou kondici, aby přesouval a současně neztratil kvalitu dopředu. Na Masopusta se zatím nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak on dal gól v Kodani a to mu z nějakého důvodu ukončilo letošní kariéru ve Slávii

Reagovat
PlackaSKS

to spíš pak ty tři, čtyři fakt marný zápasy z jeho strany

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jak po Kodani hrál s Duklou, kde jste vyhráli 4:1 a pak 1, 3 a 7 minut? No to musel bejt hodně marnej za tu jednu minutu

Reagovat
didosh

dobře ho odstrihli

Reagovat
Losinho

Ne že bych nesouhlasil, ale s tou Duklou byl hroznej, výsledek dost zkresluje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvé mi přijde šílené, jestli mladého kluka po 60 minutách, kdy byl hrozný, odstavíte po tom, co předtím v EL vystřelil výhru.

Za druhé: ale on ani neměl šanci nebýt hroznej. Hrál hrot místo Škody. Týpek, co má 176 cm byl postavený na hrot mezi Ďuricu a druhýho habána a nedal si ty nákopy. To může překvapit snad jen pikachu...

Reagovat
Losinho

No já jen doplňuju, neříkám, že nesouhlasím

Reagovat
Losinho

+ teda od léta jsem zvědavej, kde ho bude Trpiš zkoušet, když na hrotu (naštěstí) budou Tecl a spol. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl, že má jít hostovat k nám za Hovorku s Holešem. U nás by zapadl. Ale tipuju, že by hrál spíš křídlo teda

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Vatajelu? Začátkem jara vypadal, že v Jablonci bude top, a teď se párkrát ani nevešel do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost pochybuju, že ho prodloužíme. Byl dost nevyrovnaný, ale hlavně jeho příchod na levou stranu moc nedával smysl. Tam jsme měli Jovoviče. Ten musel napravo takhle a on hraje jak Robben, že si to tahá na střed a střílí, což jako pravák zprava nemůže. Tak ho zase vrátili a napravo hrává Kratochvíl, kterej je taky hroznej Takže ani nevím. Třeba si ho necháme na levého beka nakonec místo Sobola

Reagovat
PlackaSKS

Jde o to, že někdo Muse odejít a jeho hostování dávalo největší smysl. Rozhodně bych neříkal, že ho odstrihli, jen chtěli, aby hrál. A až na Kodaň u nás prostě nehrál dobře. Sice na hrotu kam nepatří, ale to nic nemění... Předpokládám, že šanci dostane nebo aspoň bude hrát první ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam máte ty zálohované kelímky pro hosty s nápisem ať nebrečí? Můžete je pomalu začít prodávat v domácím sektoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vetrnik

dale, vubec nevidim, jak ve Slavii bude hrat Jusuf. Po osmi mesici v Bohemce stale nema fyzicku. Vecne zranenej, mekkej, pomalej. Byl jsem strasne zklamany, kdyz ho v zime prodali, ale ted to vypada jako vyborny tah. Bude potrebovat dalsich 8 mesicu, aby se dostal na fyzickou uroven, kterou pozaduje Trpis

Reagovat
vetrnik

kua mobil, nechce se mi vsecko opravovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík chce obchodovat taky s Bahrainem je to úžasně schopný byznysmen. Jsem zvědav, jak sešívaný “zázrak” skončí. Aby nešli spolu s Šádkem do pruhovaných dresů

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle si myslim vyzadal Nezmar

Reagovat
smazaný uživatel

Demence dostala novou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka snad sestup, dukla s bohemkou zaraz, to by byla nadhera

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
HorajzmAmmann

a je to v píči... no co, aspoň ušetřím za evropu

Reagovat
Alan_Shearer

Nechat se doma porazit timhle Slovanem

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Užívej si výhru a klid

Reagovat
Alan_Shearer

Ja si vyhru neuzivam, hrajeme nepohlednou defenzivni, ac efektivni, sracku. Kadr az na par vyjimek je plnej podprumernych nekopu, takrka k nikomu tam nemam blizsi vztah. Z tymu nevyzaruje zadny charisma. Ackoliv je Slovan pro me jednicka, uz se na nase zapasy moc netesim, vetsinou me to vubec nebavi. Doufam, ze v lete nikdo typu Karafiat, Mara a Oscar neodejde a dokazeme konecne posilit ofenzivu. Bohuzel tomu moc neverim, krucek po krucku ztracime lesk a ambice. Ocekavam, ze v lete prijde zas par podprumernejch druholigovejch kopacu - snad se aspon podari podojit Slavii nebo Spartu o nepotrebny hrace. Moc si nedokazu predstavit, co bychom pripadne v poharech delali, nicmene by to mohl byt naposledy impuls pro Karla, aby se Slovanem neco udelal. Jeste jedno tango v ringu.

Reagovat
Briggus

Byly doby, kdy jsem se těšil na každý domácí zápas, teď už jej ani neupřednostňuji a jdu jen když nemám jiný program. Na zápasy se taky moc netěším, v podstatě jen na soupeře, kteří jsou v tabulce nad námi, protože s nima to utkání má aspoň nějaký náboj, kdežto když mám nějakou Karvinou, Opavu, Duklu, tak to skoro vždy smrdí 3 body pro soupeře.

Ta Evropa mi u nás chybí, když jsem si za poslední léta na ni zvykl. Jenže, kdybychom se tam náhodou probojovali, tak by nám ve 2.předkole zatopil i soupeř z Faerských ostrovů s tím co teď předvádíme. To je samý charakter, bojovný výkon, ale jak říkáš, je to sračka. V tom mě Hornyák začíná každým zápasem víc srát jak to opakuje dokola. Pak jsme ještě pro smích, když se vyhlašuje, jak tu meleme Slavii a jsme lepší jak Sparta. Možná mimo pokutové území, protože v něm jsme zrovna v těch zápasech ani nebyli. Zase mě ale napadá, že prostě trenér chce mít v týmu tuhle vítěznou mentalitu, aby si hráči uvědomili, že jsou dobří a mají na to, i když mu u některých musí být jasné, že prostě nemají.

Pokud ovšem neudržíme osu týmu, k tobě zmíněnému triu ještě Breiteho, Nguyena a i toho Kozáka (věřím, že zůstane, v Česku nemá asi zatím kam jít, pokud neodejde z Jablonce Doležal) a vhodně nedoplníme tak to bude průser. Jenže oni k nám nechtějí ani hráči od týmů ze spodku tabulky, proto jsme sahali do druhé ligy, odkud se povedl snad jen Pešek, který mi přijde, že nedokáže ze sebe vytřískat to nejlepší.

Necháme se překvapit jak to dopadne a co se stane s týmem v létě. Rád bych ovšem jel na jeden zajímavý výjezd po Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zsolt si povodil Baník

Reagovat
lampas

Jebat Asii pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku jara psal Ozzy na slávistické noviny, že i Liberec má díky Musovi lepší útok než my se Škodou. Dnes mě teda moc nepřesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přemýšlím nad situací hráčů ve FORTUNA LIZE. Kteří hráči z celé ligy by mohli být posilou pro Slavii, Spartu, Plzeň: ( okamžitá posila nebo blízká budoucnost). Udělám za Nezmara tabuli pro všechny tři mančafty

Jablonec: Trávník, Holeš, Doležal?, Hovorka, Považanec

Baník: -

Liberec: Hybš, Oscar, Kozák, Pešek (do budoucna)

Boleslav: Komličenko

Sigma: Jemelka, Falta( aktualne otřes, potřebuje změnu), Houska, Plšek, Kalvach

Zlín: -

Teplice: Hora

Bohemians: Vaníček, Yusuf

Opava: Svozil

Příbram: Matoušek

Karviná: -

Dukla: -

Reagovat
Pride

Prosímtě, co vidíš zajímavýho na Yusufovi, kterej sice dal na podzim pár gólů, ale jinak to má úplně v píči, není schopný dát 90 minut a je skleněnej? Jestli kvůli něho Slavia střelí Matouška tak to ať jdou do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf potřebuje zdraví, chuť, jiný tým a vedení. Myslím, že by z něho Trpiš mohl vyždímat hodně. Já to v něm vidím, jen musí jít z Bohemky a být fit.

Reagovat
Pride

Já vidím potenciál v Matouškovi, který dokázal Příbram zachránit skoro sám a narozdíl od Yusufa to ukazuje každý zápas v srovnatelném týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

O Matouškovi se nemusíme bavit. Ten pokud bude pracovat, někdo mu dá důvěru a nebudou ho brzdit zranění, tak o něm ještě hodně uslyšíme.

Reagovat
F.Torres

Liberec: Mara, zatím slušné výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem zvažoval. Hodně se mně líbí, ale až poslední dobou. Pokud takhle bude pokračovat, tak si určitě řekne o lepší angažmá

Reagovat
Uwe háže buly

určitě zajímavější hráč jak Hybš. I Karafiát je z Liberce zajímavější hráč jak Hybš.

Reagovat
PlackaSKS

ten matoušek tak trošku nepatří příbrami

Reagovat
mistr129

a Yusuf taky ne Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Z Baníku určitě Jánoš...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Libor Holík

Reagovat
Blasphemer

Kamso to je výbornej hráč prostě

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

S Traorém nás spojovali nonstop, ale s takovým hráčem vůbec. Aby taky nakonec neskončil ve Slavii, až jim odejde Ngadeu. Zatím úspěšně kopíruje jeho dráhu, z výbornýho střeďáka je zatím i výbornej stoper.

Reagovat
db18

Snad ne. Toho jsem si docela přál k nám, ideální hráč místo Procházky

Reagovat
Blasphemer

Já už to psal, když šel z Jihlavy. To jsme po něm měli jít. Teď se v Liberci ukázal ještě víc a v kombinaci židovstvím pana majitele to pro nás bude asi nedosažitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

není zač

Reagovat
Han střelil první

No nic, po návratu z práce na mě čeká nabušené brčko, zapnu managera a pojedu s Baníkem na odvetu do Neapole. Ostatně stejný únik od reality jako posledních 9 let.

Reagovat
Pride

6. místo. Co byste chtěli, prát se o LM?

Reagovat
Han střelil první

Já jsem s celkovým výsledkem spokojený, ale tohle byl klíčový zápas proti srovnatelnému soupeři a hodně nás vzdálil od Evropy. To prostě zamrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí prostě Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I tak ta sezona je pro nás super i bez případné účasti v Evropě po těch letech ve sračkách a pralese.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal, nekdy dava, nekdy bere...

Reagovat
Mönchengladbach

Před začátkem sezóny se tu Liberec často tipoval na sestup, nakonec udělá možná EL.

Zsolt

Reagovat
smazaný uživatel

v lize s Duklou, Opavou, Příbramí, Karvinou, Bohemkou se určitě tipoval na sestup

Reagovat
Han střelil první

No hodně lidí tady tipovalo Liberec na boj o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Baník ještě bude ve finále MOL cupu potupen debaklem a jsou zase tam kde byli.

Reagovat
ladyboy arsenal

neasi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš? Asi jen provokace, protože na 6.místě a ve finále poháru jsme nebyli pěkně dlouho. Takového majitele jsme taky ještě neměli. Hra je horší, spíše účelná než pohledná (občas ani jedno). Nekupujeme jen hráče, které jinde nechtějí. Máme jasnou a reálnou vizi, jakým směrem se chceme ubírat. Toto jsme fakt dlouho neměli.

Jen někteří fanoušci jednotlivci na stadionu by taky mohli přestat nadávat vlastním hráčům a chovat se jako chuji, ale to se vždycky někdo najde.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako máš pravdu, lepší hrát o poháry než o sestup, ale prostě je o škoda. Jen mi přijde že ti hráči co tam hrají jsou dost přeceňovaní a většinou je jejich strop jen lehoučký nadprůměr. Myslím že by se měli kouknout trochu do ciziny, a tím nemyslím Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda to je, ale s tím stropem nesouhlasím u všech, jen u některých. Hodně ten konec sezony ovlivňuje pokles formy a zranění + úzká a slabá lavička (včera stačilo trochu štěstí nebo útočník, měli jsme vlastně jen Kuzmanoviče, kterého beru více jako of.zálohu, než jako útočníka). Na posily jsem zvědavý, mi osobně by "stačil" Wágner, Frydrych a možná střední záložník místo někoho z dua Hrubý/Jirásek a zase zabojovat o čtvrté, páté místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, tohle už mě vážně nebaví. Člověk tam akorát promrzne...Jsme za trapáky.

Reagovat
ladyboy arsenal

tyve Baník v EL by si snad nepřáli ani sami Baníkovci

Reagovat
HorajzmAmmann

a Liberec bude lepší v čem? Kromě těch top4 a asi MB tam díru do světa neudělá nikdo. A třeba Zlín se tam taky vyloženě neztrapnil..

Reagovat
ladyboy arsenal

Liberec nikdy ostudu v Evropě neudělal, proto jim věřím víc, taky maj nahranej klubovej koeficient, takže budou nasazený aspoň v 2. předkole

Reagovat
Banikovec7

V druhém předkole bude přes národní koeficient nasazený každý český tým.

Reagovat
ladyboy arsenal

ok, to sem nevěděl tak či tak vy ste schopný vyletět hned s prvníma kozomrdama odněkud z albánie

Reagovat
Banikovec7

To jsme

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Arsenal vyhraje EL

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Liberec nikdy ostudu v Evropě neudělal

Tobol Kostanaj nebo Bukurešť si zapoměl?

Reagovat
F.Torres

bude nasazen a to jedno kolo urve

Reagovat
Banikovec7

V druhém předkole by byl nasazený i Baník.

Reagovat
F.Torres

tak liberec by mohl být klidně i ve třetím, tak tím pádem může reálně urvat i 2 kola s tím, že známe liberec a jejich vyřazovačky...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jo, dneska mluvit o EL je fakt trapný.

Reagovat
Banikovec7

Dnes smolná prohra a Liberec vyhrál z ničeho, ale za tu půlku odchozeného jara jsme si to tak nějak zasloužili, tak snad zkusíme dát do konce nadstavby aspoň gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezman ohlasil odchod z Atletica https://twitter.com/atleti

Reagovat
lichna.

Co k tomu říct. Tenhle zápas měl skončit 0:0. Nic víc si to nezasloužilo. Liberec zavar využil. My ne. Smůla no. Teď ještě dostat dva debakly od Slavie a pak v Plzni už skutečně hrát o hovno. Myslím si, že dnešní prohrou se to asi spocitalo Panikovi.

Reagovat
Banikovec7

V Plzni si myslím, že pokud bude třeba, tak vyhrajem, ale Liberec už to nepustí, tak je to jedno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohužel... ale sorry jako, i jako fans jsme naprostý dementi. Místo toho, aby se vyprodal stadion (a je jedno, že pršelo. Je jedno, že úterý) na jeden z nejdůležitějších zápasů co se nějakého úspěchu týká za posledních 10 sezon tak dojde 5 000 a ten stejný počet dojde na finále poháru do Olomouce, kde máme naprosto nulovou šanci (s tímhle výkonem) urvat nějaký úspěch.

Po bitvě každý generál, ale mít tam dneska ten tým nad 11 000 fans, neprohraje !

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně že každý pojede do Olomouce, hodí si na tribuně sever selfičko a narve si to na Instagram. Ale doma na Liberec, to kurva ne. Já si bral dovolenou i do posraný Příbrami v tomhle počasí...

Reagovat
Banikovec7

No tak já bych řekl nebo aspoň doufám, že většina těch lidí z rána dnes na stadioně byla.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo, já taky... protože ta představa, že někdo chlastá ve vyhřáté hospodě pivo v okolí Ostravy s lískem do Olomouce v kapse je hrozná

Hele, jenom jsem nasraný ... ani to nemyslím vážně Já totiž zítra vstávám v Liberci a jdi v Liberci do práce, takže momentálně přemýšlím a výpovědi

Reagovat
Banikovec7

Tam to stejně nikoho nezajímá ne?

Reagovat
didosh

Reagovat
lichna.

Tak to já bych si zase tipnul, že většina těch co při prodeji lístků do Olomouce podváděla, přišli v 7:30 a šli za kámoši dopředu do fronty, tak že z těch nikdo na stadionu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no, tak tentokrát bez hashtagu #stravenkyontour

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole... Za tyhle mind games by se nemusel stydet ani Mourinho.

Reagovat
lichna.

Poslední čtyři zápasy bez vstřelené branky. Kde je ten kokot, co tu placal, že bez Baroše jsme lepší?

Reagovat
Banikovec7

Příště ale 0:0

Reagovat
HorajzmAmmann

v Jablonci s tou sračkou by nepomohl ani Baroš z Liverpoolu, na Spartě možná, ale tam to byl nejlepší výkon z těch 4 zápasů. A dneska taky možná jo, ale taky možná ne.

To, že se poslední zápasy úplně vytratil Kuzmanovič, je už jiná věc

Reagovat
lichna.

Tak včera to měl Kuzmanovic strašně těžké. On prostě není typický hrotak. Nejlépe hraje na podhrotu nebo když má vedle sebe druhého útočníka. S Barosem vepředu bychom podle mě matný Liberec doma porazili. Na Spartě bychom taky více zabojovali. Já normálně čím dál tím víc chci toho Wagnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu bych poprosil aktualizaci zapasu s nim a bez nej.

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej si, ještě není konec

Reagovat
lichna.

To tu dával urbis nebo někdo podobný. Tak je otazka, jestli se mu to teď hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně jich tu bylo

Reagovat
ondrasch77

Myslíš mě?

Reagovat
lichna.

Spíše urbise nebo někdo takový se v tom vyloženě vyžíval.

Reagovat
ondrasch77

Tak já taky vnímám, že Baroš vám pomáhá spíše nátlakem na rozhodčí než samotnými góly... (zejména v domácím prostředí)

Reagovat
lichna.

No chvíli jsem si to taky myslel. Teď už ne. Tam prostě chybí ty jeho souboje s obránci kdy téměř neprohrával a když už tak to zasimuloval. Ale už i jen kvůli nasazení ostatních tam chybí.

Reagovat
ondrasch77

To nasazení a tlak na spoluhráče / protihráče / rozhodčí je samozřejmě jeho největší deviza...

Reagovat
lichna.

Plus zkušenost. On nebýt zraněný, tak by těch gólů měl celkem dost, vzhledem k jeho věku.. Ten čich tam pořád je.

Reagovat
Kepy_FCB

Dyť je to takhle lepší než pak projet dvou zápas s Boleslavi na kterou vůbec neumíme.

Pohár to jistí, nebojte

Reagovat
Hokaido

Já bych Baníku ty pohary přál, rozhodně víc než Jablonci nebo Bolce, ale za tohle jaro si je fakt nezaslouží. Odehráli snad jeden, možná dva lepší zápasy, jinak bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci je přeju, nejde tu o fanoušky, ty máme stejně jen my, vy, SKS, Bohemka a Opava, ale fotbal hrají objektivně po Slavii nejlepší v lize celou sezónu + skvěle hráli i loni na jaře.

Baník se samozřejmě trápí, je to jak Páníkovým stylem, tak prostě šířkou kádru, Jánoš, Granečný, ale i Diop a Baroš jsou pro nás nesmírně důležití, my prostě čtyři tak kvalitní hráče nemůžeme nahradit. Je to škoda, že se to v zimě trochu podcenilo a nechali jsme odejít na hostování hráče, kteří by nám si myslím pomohli s konkurencí. Taky Jankul musí mít i druhou variantu, když nemůže vzít někoho na přestup, ať jsou důvody jakékoli, tak bych se nebál vzít hráče na hostování. Ano, třeba v počáteční fázi to tak může vypadat, že chce ten hráč bojovat hlavně za svou kariéru, aby ji někde restartoval a ne za Baník, ale to se může během toho půlroku, roku změnit a třeba by si to prostředí FCB zamiloval...Ne, nechci to dělat jako Boleslav, která má v základu čtyři hostovačky, to se mi zdá až moc, ale jednoho hotového, třeba z lavičky top trojky a jednoho nadějného mladého...To jsou ty zkušenosti, snad se poučí. Každopádně kdybysme skončili bez předkola EL po 3. místě po podzimu, tak by to bylo zklamání, o tom žádná, malovali jsme si to asi všichni trochu jinak, i když jsme věděli, že i na podzim ty výkony nebyly ideální...

Reagovat
didosh

...s těma hostovackama nesouhlasím...sorac...

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, každý má svůj názor. Upřímně, před sezónou je to možná zbytečné, když je tvým cílem umístění do 10. místa, ale po podzimu, když jsme byli překvapivě na 3. místě a měli hodně dobře našlápnuto, tak si myslím, že se to třeba dvěma hostovačkama řešit dalo. Po bitvě každý generál, ano. Ale já z toho neměl dobrý pocit už v lednu, tolikrát jsem to psal i tady. Třeba to ještě nějak ukopeme, ale minimálně na 5. místě hodně blízko Jablonce jsme být měli, to naše jarní bodové konto je prostě velké zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha čísel. Je Páník trenér na šest měsíců? Posuďte sami:

Páník nahradil Kučeru po zápase v Jablonci (0:2), v březnu 2018

Od té doby odehrál v období do konce září 20 zápasů v lize, a tři utkání v MOL cupu, v lize uhrál za tu dobu Baník 41 bodů a v MOL cupu vypadnul ve čtvrtfinále v Boleslavi po penaltách a postoupil celkem bezproblémově nad Učinovem a Sokolovem v další sezóně, ligová úspěšnost tedy lehce pod 70%. To jsou parametry mužstev bojující kolem 3. - 4. místa v lize.

Od října 2018 do současnosti 23 zápasů, v nich 23 bodů a tři postupy v MOL cupu, v Plzni, s Libercem a Bohemkou, z toho dva po prodloužení. Bod na utkání, tedy 33,3% úspěšnost, parametry mužstva, které je kolem 14. místa...

Skóre do září 2018: 30:12, 11 čistých kont, skóre +18 opět zcela odpovídá mužstvu hrající o evropské poháry

Skóre od října 2018: 22:36, 5 čistých kont, skóre -14, opět zcela odpovídá mužstvu hrající hluboko ve druhé polovině tabulky.

Všechno jsem to počítal v hlavě, takže tam může být nějaká chyba, ale pro dokreslení reality je to myslím celkem k zamyšlení...Teď je to celkem "sranda", ale o něčem to myslím vypovídá. Já si myslím, že kádr sice má své mouchy, hlavně svou šíří, ale na první polovinu tabulky zcela jistě má. Trochu se můžeme uklidňovat tím, že se Zlínem to měl podobně a pak vyhrál pohár, taky to bylo v Olomouci, ale soupeřem Zlína byla druholigová Opava a ne současné nejlepší mužstvo Česka...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak holt vyhrajeme pohár!

Reagovat
ratusek

No teď ještě 3 výprasky a konec sezony. Sice nehrajeme o záchranu, ale pachuť zůstane. Bobovi poděkovat a s ním vyrazit půlku vyčpělé nekvalitní základní sestavy.

Hkavně si myslím, že to v zimě posral Jankul. Nebo mu Brabec nedal k dispozici peníze?

Pro příští sezonu je hlavní zapracovat mladé a už z toho důvodu musí Bob pryč. Protože s tímhle kádrem a hrou bude příští sezonu poslední skupina

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Jankul něco posral, tak Přikryla. Jinak na něj něco shazovat je nesmysl.

Po těch šílených nákupech minulou zimu se nemuselo teď zas kupovat ve velkém, zas těch peněz nemáme tolik co Křetínský s Čínou.

Proč stále zasahovat nějak extrémně do kádru? Pokud se něco mělo pořešit, tak po zimě pomalu etablovat do Áčka VW atd...

To se ale někomu nechtělo, tak holt se dohrává s tím, co je...

Přitom teď je vidět, že na jaře už tak nějak o nic nešlo a bylo by kurevsky moc času, ať se někteří mladí rozehrají, takhle se ztŕatil zbytečně 1/2 rok.

Ale kurva psát, že se měl koupit ten a ten..OK, tak davaj velkotovárníkovi peníze. Určitě by byl rád, že nemusí vše cálovat ze svého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední odstavec - na FB trpím, tam si lidi myslí, že nás mají snad Číňani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale zas na druhou stranu se VB nejakym dalsim vetsim investicim neubrani pokud chce jit dal nahoru. A hlavne jestli chceme davat sanci mladym tak k tomu musime mit v kadru kvalitni hrace, at sr maji od koho ucit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale investice rozumné, ne, že za nějakého průměrného hráče vysolí +10 mil. jako třeba u Holzera....

Proto je škoda, že nevyšel Přikryl, kde jsme šli až moc na píku.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně to konečně ukazuje naší reálnou sílu, kolem toho 6 místa.

Podzim byl krásný, ale přestřel, na což sem milionkrát poukazoval a dostalo se mi výsměchu...

Takže jestli mne něco mrzí, tak ten ztracený současný půl rok, kdy už se mohl dávno tvořit kádr na dlouhodobou spolupráci a ne vše rvát na sílu, že kdyby náhodou.,..

Reagovat
ratusek

Mohli hrát mladí v ostrých zápasech, takhle dostanou čuchnout akorát v pouťákách před sezonou a pak budou sedět, aspoň že bude to Béčko. Ale měli by hrát za A tým, ciž pod Bobem nenastane.

Co se týče příchodů, stejně musí přijít posily, takže ty mohly přijít už v zimě a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě se měli zkoušet mladí a experimentovat, když se diametrálně překročil stanovený cíl. Mladí myslím Bolfa, VWV, Barkova... Nechat jim čuchnout atd... Takže vlastně ani nemám radost z toho, že jsem měl pravdu, když sem o tom psal...Spíše sem nasraný, že se promrdal 1/2rok nazdařbůh...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno výprasky, ještě se musíme kousnout. Třeba budeme hrát v lize už jen proti ožralým týmům. Slavia může být po oslavě titulu, Plzeň...prostě Plzeň, poslední kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v Plzni čekám odevzdaný výkon, protože se Vrba bude loučit a podle mého než výhra nepřipadá v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

jako se sezónou nebo s kým se bude loučit?

Reagovat
Greny

Vrba nejspis po sezone konci

Reagovat
Blasphemer

A nebo ho hráči ještě na rozloučenou naposledy pojebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako z epického trenéra udělat šaška? S námi? Nebuď bláhovej

U nás se už od 30 kola těší na konec, pak je tam dost možná únava z poháru...Tam není moc pochyb o tom, že vyhrajete..Pokud nebudou i vaši mít v piči..Pak to klidně může skončit 5:5 (a nadstavba se bude oslavovat jako soutěž, kde padají branky ! )

Reagovat
Blasphemer

Všechny poslední ligový zápasy, kde už nám o nic nešlo a který si takhle z hlavy vybavuju, byly většinou právě úplně šílený... odchozený, bez zájmu atd.

Vrba neVrba, úplně si nejsem jistý, že by to letos mohlo být jinak.

Reagovat
lichna.

Já třeba věřím, že v Plzni jsme schopni vyhrát, pokud nám ještě o něco půjde. Co si budeme říkat, mohli jsme tam vyhrát i naposled. Samozřejmě záleží na tom, jestli náhodou nevyhrajeme pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se až zeptat, o co nám půjde...

Pro mě bude poslední zápas v Plzni... https://www.youtube.com/watch?v=QiReULBjcfs

Svůj cíl jsme splnili už na podzim. A oni budou hrát dle mého, když už, tak za Vrbu, aby odcházel vítězně.

Reagovat
lichna.

Tak pokud nebudeme ztrácet více než 3 body, prohrajeme pohár, tak to bude poslední šance na to, nějak ještě ukopat Evropu. A když jsi viděl, jak bylo nastaveno jaro, tak určitě ten zápas jen tak nenecháme.. Pokud by samozřejmě nebyla žádná šance, pak budu velmi nasraný, když v tom zápase nenastoupí Bolf, případně i někdo další z juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, já nám na Plzeň věřím, pokud se někdo uzdraví a nikdo neubude.

A mimochodem, pokud by se vykartoval třeba Procházka a Kuzmanovič, tak už by v Plzni Pánik musel opravdu na hřiště při střídání poslat mlaďochy

Reagovat
smazaný uživatel

Arťom do útoku, tam ještě nebyl !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem zjistil, že se vykartoval na Slavii, takže asi nerozehraný Šindelář...

Reagovat
frankiefcb

nestřídal by

Reagovat
krisa

Dočkal a Panák se zatím jeví jako kulervoucí posily...nebo spíš achilovkokoleno rvoucí

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Pičo ty jsi vtipnej, to's musel vymýšlet dlouho

Reagovat
krisa

dík, cením

Reagovat
Raylan

Dlouho jsem nečetl něco tak nevtipnýho

Reagovat
krisa

no jo no, každý den není posvícení

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
Kang & Kodos

Může to bejt sebevětší idiot, ale dneska byl ještě s Hečou (až na ten třetí gól) jedinej, kdo snesl nějaký měřítko. Ale holt je asi důležitější zatleskat po zápase kotli a tvářit se jako srdcař, než to dokazovat na hřišti. Jestli Kanga porušil po Baníku nějakej vyprcanej kodex a znevážil hodnoty Sparty (ať už to bylo za cokoliv), tak na Jablonec by mělo 7-8 hráčů dostat po dnešku ban.

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

přesně

Reagovat
Blasphemer

Byl dobrej. Navíc ten stav docela i unášel, nedělal žádný zmrdoviny, za fauly se tam omlouval... což třeba takovej Stanciu na podzim nezvládl.

Fakt si nejsem vůbec jistej že je to takovej dement, jak se z něj snaží všichni dělat.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zprcat Hložka za to, že mu nenahrál po tom, co vykoupal Laštůvku a dal gól, to je dementní fest.

Ale pro mě je hlavní, co se děje na hřisti. Tam je o parník před ostatníma. Zbytek je na trenérech a realizáku, aby ho buď drželi v nějakejch mezích, nebo se na to vysrali a prodali ho. Možná že mu ta facka z minulýho týdne na čas pomohla. Každopádně je na vedení, jestli si ho chtěj nechat a dát si s nim tu práci, protože charakterově to jednoduchej fotbalista fakt neni. Ale nechávat no na lavičce, aby tam exceloval Frýdek, to je ta nejhorší možnost

Reagovat
ratusek

jenže Frýdek je "srdcař" a to si nikdo nedovolí ho posadit, protože by ho "kotel" sežral.

Ovšem takovýho Zahustela nechce nikdo, ale furt ho tam cpou, tak nevím

Reagovat
Kang & Kodos

Tak asi se vědělo, že Chipciu po sezoně půjde, tak tam hodili Zahustela, aby poznali, že ten pravej bek bude fakt nutnej.

Reagovat
Raylan

No nevim, jestli je naše vedení takhle prozíravý

Reagovat
ratusek

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dinss

Sorry ale Frýdek je prostě bílej, no....

Reagovat
Blasphemer

Dementní to je, na druhou stranu jsem to už párkrát viděl i na vyšší úrovni než je Sparta nebo česká liga obecně. Céres za to dostat měl, vo tom žádná, ale nějaká suspendace je fakt k smíchu.

Reagovat
doshcz

v PSG se perou kvuli penaltam a aspon na tu jejich sedlackou ligu jim to staci a nikdo je nesuspenduje

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrecenyho Frýdka okamžitě poslat pryč klidně do Slavie tam by se k těm ubrecencum hodil asi nejvíc.

Reagovat
Josifek

Tak on si tam jde spíš zahrát a ten výsledek ho asi až tak netrápí....

Ale je to na prd, ten tým je celkově špatně poskládanej, je tam spousta hráčů s nízkou herní inteligenci a nedostatečnou fotbalovosti a ani ta individuální kvalita tam moc není (ve srovnání s první dvojici)

Reagovat
Blasphemer

Já ti nevím, dneska když tam nosil míče Hruškovi, aby rychle rozehrál a pár minut před koncem sbíral ze země Costu, aby se zase hned hrálo, mi úplně nepřišlo, že by měl výsledek u prdele.

Jako jasně, že to neotočí věděl, ale aspoň ten gól nebo dva, aby to nebylo tak hrozný, určitě chtěl, aby Sparta dala. A na hřišti pro to dělal maximum.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

prodejte všechny opičky a klauny a rozpusťte ten cirkus Praha!

Reagovat
Blasphemer

Tomáááš Hořavaaa! Vždycky jsem ti věři. Nejlepší CM v lize.

Reagovat
ratusek

na co Bucha, Janošek a Šulc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Blasphemer

Hořava dneska pochcal Spartu. Ale Lukáš určitě taky někoho dneska pochčije.

Reagovat
Hokaido

Pochcaný Váchou?

https://imgur.com/a/a2x5Cr9

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný náklad

Reagovat
smazaný uživatel

Čekalo se kdeco, tohle však ne

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda k "zákazu" : občanky se nekontrolovali, na tribuny normálně pouštěli i lidi se sparťanskýma symbolama. Asi šest jedinců dokonce pustili i do jejich sektoru.

Za mě v pořádku. Jebat zákazy. Akorát se teda nemusela dělat ta šaškárna kolem, ale nějak se k tomu klub asi postavit musel, no.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smetos

Kolar nic navic. Uplne zbytecnej hrac v poli, tam klidne mohl byt pytel cementu. Ale Jo, sedlo mu to, ne ze ne. Krivdit mu nechci. Jen podle me nikdy nic extra neukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak menší OT: Karavaev dneska 1+1 a v minulém zápase 0+2...just sayin

Reagovat
Raylan

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

dodnes nechápu, proč jste ho odstřelili.

Reagovat
doshcz

Zahustel > Karavaev

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel > všichni

Reagovat
Hokaido

To byla 100% zásluha Stračately.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože o něj vyjádřila zájem Slavia

Reagovat
kilobyte

Zase Zahustel má body za styl.

Reagovat
mistr129

Na jejich soupisce jsou Odegaard a Bero, ten měl jít jeden čas do Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

V létě rozhodoval mezi Spartou a Vitesse. A troufnu si tvrdit, že dneska svý volby fakt nelituje...

Reagovat
smazaný uživatel

V létě se*

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba je masochista a lituje

Reagovat
mistr129

Už jsem to našel, 2015 se zase rozhodoval mezi Slavií a Celticem. Nakonec zůstal v Trenčíně

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

A klasická spekulace: bude výměna pohár za ligu?

Reagovat
F.Torres

Proč bychom to dělali? Proč bychom se zbavovali trofeje?

Reagovat
Kuchta

Není k tomu nejmenší důvod Bod uhraje Slavia v lize s přehledem, tak proč pouštět Baníku pohár?

Reagovat
Spalovač šancí

Jo. O víkendu na Baníku remíza. Ve finále poháru po 90. minutách taky remíza, čímž bude učiněno výměně za dost. V nastavení pak Slavia Baník šmikne

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vám Slavia nechá body, abyste šli před Liberec.

Reagovat
KingMaster13

Letos k tomu není důvod Chceme obě trofeje. Možná bychom s Baníkem mohli domluvit plichtu s tím, že pro ně to bude výhodný že pošetří síly na pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bysme meli neco menit? Ligu uz nepotrebujeme a pohar v pohode vyhrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jo. Podívej se na naše poslední výsledky, seznam zraněných a lavičku, Slavia nebude chtít nic riskovat a nechá nám pohár, když jim v neděli ten bod necháme.

Reagovat
Puskas

Slavia bude chtít oboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz dole.

Reagovat
lichna.

Slavia nemá proč nám něco dávat. Ten bod si u nás uhraje i bez naší pomoci. A pohár může vyhrát stejně i kdyby protočili komplet kádr.

To spíše jsem já zvědav, jakým způsobem se postavíme k nedělnímu zápasu. Pochybuju, že necháme klíčové hráče odběhat a odmakat náročný zápas se Slavii, abychom pak v poháru kondičně něstíhali.

Reagovat
PlackaSKS

za tu první větu. i kdybychom kvůli tomu ztratili titul, tak je to u nás teď naštěstí nastavený tak, abychom chtěli vše. což je podle mě naprosto v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to ironicky, (ale blbě jsem to napsal )nechápu jak si někdo bude myslet, že by se nás Slavia mohla bát i kdybychom měli zdravého Jánoše a útočníka

Reagovat
Puskas

Ta představa, že by po vyřazení Sevilly a skvělé bitvě s Chelsea měli bobky z toho, že mají před sebou dvojzápas s námi v návaznosti na Jánoše v sestavě, je úsměvná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Tak už to je velice blízko. Dnešku jsem se bál asi více jak Plzně, ale nakonec za 3 body. Jednoznačně MOTM Souček. V nadstavbě zatím tak nevyčníval, ale dneska to byl zápas o něm. Asistence a gol, výhra 2:1. Nedokážu si představit, že bychom to už nyní ztratili

Hušbauer by se měl posadit a tvořit by měl Miňo.

Už to urvem a nazdar chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Miňo dnes nic moc a Olayinka už snad hrat nebude.

Reagovat
F.Torres

naopak, dost to zrychloval a byl přesný. To jak vysunul coufala, tak to bylo pak už jen o zvládnutí od coufala...

Reagovat
Remt

Mińo dnes nic moc? Celý zápas jsem neviděl, ale neskutečně se mi líbí. Ten klid s jakým si v klidu stáhne míč ze vzduchu a uklidní hru, ten klid s jakým vyšle spoluhráče do brejku míčem za obranu.. Jaký rozdíl oproti plašanovi Olayinkovi. Podle mě s takovým klidem nehraje žádný hráč v lize + jeho centry jsou často dost kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

S Olayinkiu nesrovnávat, to pak vypadá dobře i Plavšič

Reagovat
Remt

Tak zas ve srovnání s Plavsicem vypadá skvěle snad kdokoliv, to je takovej kretén ubrecenej simulantskej, že moc podobných po českých trávnících nebeha

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, děkujem. Dneska důležité vítězství. Jablonec výborné mužstvo.

Reagovat
PlackaSKS

ty vole, pár let v prdeli, s tim se smířim. ale proč kurva holešovi a hovorkovi někdo neřekl, že je chceme koupit, to nepochopim. souček je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Bude zajímavý sledovat, jak se v létě popasuje Slavie se ztrátou Součka. A Plzeň se ztrátou Hrošovského. Protože oba půjdou.

Jsem na to docela zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to zajímavé, já už bych Součkovi ten odchod opravdu přál, ale Tvrdik mu prý chce dát takový plat, že průměrné týmy BL/Seria A to nedorovnaji.

Reagovat
Blasphemer

Tak dorovnat to může, ale zahrát si pravidelně s Dortmudem, Bayernem, Juventusem, AC, Interem, Neapolí... to mu asi slíbit nemůže. I když... nikdo ti nemůže splnit tolik, co ti může Jarda slíbit.

Reagovat
Spalovač šancí

Stačí postoupit do SF LM a bude proti takovým týmům taky hrát pravidelně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až nám v LM nalosujou skupinu Juve, BVB, Lille

Reagovat
mistr129

Věřím, že kdyby se povedlo uhaluzit LM, tak by zůstal. Jinak to pro něj nemá smysl.

Reagovat
Blasphemer

Myslíš že se bude čekat až do předkola?

Reagovat
PlackaSKS

údajně je s nim dohoda, že ho po předkolech pustíme kamkoli s tim, že to tak prezentuje i jeho agent případným zájemcům, ale jak to bude... ukázal, že klíčovej pro nás je v 30 zápasech z 31, takže snad to tak je.

Reagovat
Blasphemer

Jo, u nás se to taky tak dělalo (Darida).

Reagovat
KingMaster13

A vyplatilo se vám to. Odešel za nějakých 5 milionů eur a ještě vám vykopal LM

Reagovat
PlackaSKS

fakt? to si ani nepamatuju. nicméně pro klub i českej fotbal jedině dobře. pro hráče slabší no.. ale sukovi věřim, že se prosadí i tak. stejně jako to zvládl darida nebýt zranění

Reagovat
mistr129

Jak píše Placka, JT psal na Twitteru, že podle dohody pustí Součka po předkolech.

Reagovat
kilobyte

To bude tak kolik? 40, 50 mega?

Reagovat
PlackaSKS

já naivně doufám, že součka nahradí král... ale neni to ten samej typ no. na druhou stranu to může být podobně kvalitní hráč. vy to budete mít těžší, respektive kalvacha neznám tak dobře, abych to posoudil

Reagovat
Blasphemer

Kalvach je spíš DM, takže náhrada/alternativa za Procházku. Takže určitě ne náhrada za Patrika.

Král bude skvělej hráč, ale typologicky asi taky úplně Součka nenahradí si myslím.

Reagovat
PlackaSKS

tak se trošku změní systém.. zatím nejlíp fungovala záloha souček-král-traore... tam neni nikdo vyloženě ofenzivní. hrošovský u vás hraje ztaženějšího, ne? toho ofenzivniho má plnit hořava... ale u vás bude podlě me hrozně záležet na tom kdo bude trenér no

Reagovat
Blasphemer

No, zataženějšího. On je všude.

Když hraje s Procházkou, tak je jednoznačně zatažený právě Procházka, často až někde mezi stopery. S Hořavou je to variabilnější, dost se tam točí, ale pro ofenzivu má jednoznačně větší přínos Hrošo, ale zároveň poctivě maká dozadu. Rozhodně víc než Hořava.

Reagovat
PlackaSKS

jo, tak souček ,jako defenzivní záložník, taky hraje všude. přesně proto oba převyšují nejen Slavii/plzeň, ale českou ligu. kdyby hráli čistě to co mají, tak si jich nikdo nevšimne

Reagovat
Blasphemer

Přesně. Akorát to zakončení nemá Hrošo tak dobrý resp. nemá ho dobrý vůbec. V tom zase vyniká Souček, ale herně a v tom přínosu pro hru má zase navrch ten náš.

Reagovat
PlackaSKS

jako souček zakončí hlavou líp než nohou. jeho goly zpoza šestnáctky byly většinou náhodný nebo tečovaný a dnes to trefil (jak sám řikal) jednou z deseti to si myslim, že hrošo bude mít lepší. střelu má super. souček je ale letos za mě nejlepší hráč ligy... za něj bych dal právě hrošovskýho. ale daný je to i tim kde hrajou.. celkově je ten tým ve Slavii ted podle mě daleko lepší a když se nedaří, tak to někdo vždy potahá, u vás je na to hrošo hodně často prostě sám každopádně nepříjmně napínavej ne jen večer, ale i závěr ligy...

Reagovat
Blasphemer

Já ti nevím, to zakončení prostě Hrošo nemá ani nohou. On je schopnej narýsovat pas/centr na třicet metrů přesně na nohu, ale jakmile střílí přímo na bránu, tak to buď nad nebo po zemi do gólmana. Asi nemá klid nebo ten instinkt zabijáka... nevim.

Kádr máte poskládanej líp, o tom žádná. Ani bych neřekl že úplně kvalitativně, ale kvantitativně určitě. Na každej post alespoň dva skoro stejně dobrý (většinou bez toho skoro) hráče. Pak je obrovská výhoda, že když se třeba někdo zraní, tak to v podstatě není ani poznat.

To třeba v Plzni vzhledem k tomu o dost užšímu kádru, je poznat každá absence nebo i únava z každýho zápasu navíc. Ve Slavii se to v Evropě protočí a v lize hraje skoro jiná jedenáctka a výsledek udělá úplně stejnej.

Reagovat
PlackaSKS

no.. s tim nesouhlasim-nemysli hroša, u toho nevim. akorát jsem si všiml vždy když dal výstavní gol z 20 metrů ale co se týmu týče, tak bych neměníl za vaše hráče prakticky nikoho... možná tak koláře. ale obranu máme podle mě daleko lepší, v záloze bych od vás bral jen hroša a z útočníka krmenčíka ve formě (kterýmu jsem jinak vůbec nevěřil)... s tim, že máme širší kádr, kterej ke kvalitativně vyrovnanej naprosto souhlasim. hlavně u stoperů to bylo vidět-deli zraněnej a kúdela s michaelem byli super, stejně jako možnosti typu traore/hušby/stoch.. ale celkově si myslim, že ta kvalita základní jedenáctky je u nás prostě vyšší... prakticky na každym postu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

To bude otázka pro příští sezonu. Kdo se s tím lépe popasuje vyhraje titul

Reagovat
Spalovač šancí

Hrošovský by mohl právě místo Součka do Slavie + Hložek na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

hložka bych koupil až za rok, dva... ale pokud bude takhle pokračovat, tak je spíš ne real než na českou ligu

Reagovat
Blasphemer

My vám klidně dáme Hořavu. Před dvěma lety jste ho stejně chtěli a Jarda prej nabízel něco ke třiceti... tak dáme za dvacet? Nebo za patnáct, ať nejsem zmrd.

Reagovat
mistr129

Klidně třicet, ale přibalíme Sýkoru

Reagovat
Blasphemer

Ten Šádkovi slíbil, že jde k nám, a pak se na nás vysral... takže to je pro nás mrtvej muž.

Reagovat
Spalovač šancí

Myslím, že těch 30 tisíc klidně za Hořavu Tvrdík dát může. A obratem ho pustit na hostovačku do sparty, tam by mohl být platným hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Letos bude asi zajímavej exodus z naší ligy. Oni dva, Ngadeu?, možná jeden ze dvojce Coufal/Bořil, Trávník, Rusák, Přikryl?, Doležal, Hora..

Reagovat
PlackaSKS

couf by měl zůstat, je u nás snad jen rok? ngadeu, souček jsou u nás skoro jistota. hrošovský v plzni taky.. rusák by mohl jít do top 3 v čr, ale osobně si myslim, že by byl blbej ostatní podle mě na lepší ligu nemají

Reagovat
doshcz

Rusák musí ven. Trávník si myslím že by se někde na chvostu italský chytil. Ostatní na to nemají no, myslel sem to spíš tak že docela ligu opustí pár lepších jmen.

Reagovat
PlackaSKS

pardon, trávníka sem tam zapomněl. asi jo no, i když doležal nebo hora by podle mě prostě neměli být ty lepší jména ale zase si nedělám iluze o kvalitě naší ligy.. ze sparty by ještě mohl jít kanga. i když kokot, tak i dnes ukázal, že herně je prostě kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

U Kangy čekám, že půjde taky někam do Číny nebo k Arabům za raketu... tohle je jediné, co ještě Sparta umí dobře - prodávat hráče.

Reagovat
PlackaSKS

tak kdo jinej by ho taky chtěl, vzhledem k tomu jak se chová ale herně je pořád vysokej nadprůměr.. jen lidsky to moc nejde

Reagovat
doshcz

Kanga asi jo no..ještě doufám že někam střelíme Tetteha

Reagovat
PlackaSKS

jo, toho bych v týmu nechtěl. vypadal solidně když přišel nebo i v bohemce. ale hráč, kterej má práh bolesti nižší než moje žena, by mi nevyhovoval

Reagovat
ondrasch77

Proboha jen ne Tráva do italsý ligy

Reagovat
doshcz

tak na PL to asi nebude

Reagovat
ondrasch77

Tak (žasto zmiňovaný) Fulham je rozhodně víc než druhá půlka italské ligy...

Reagovat
Kang & Kodos

Na lepší ligu ne, ale na lepší prachy v horší lize jo

Reagovat
PlackaSKS

tak to je jiná no.. a na jejich místě bych šel samozřejmě hned

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nejlepší hráči ligy

Reagovat
ondrasch77

Gratulace Slavii, v průběhu 2. poločasu byla fakt lepší, 1. půlka byla vyrovnanější. Přesto fajn zápas oboustranně. Jediné, co mi vadilo, je simulace Traoreho a Hušbauera ve snaze si vymodlit penaltu. Byl jsem překvapen Nenadálem, že pískal docela rovinu. Za Slavii mě překvapil Souček, který nebyl skoro vidět, ale nakonec 1+1. Kolář jedna totální minela (kterou jsme nedokázali využít) a naopak skvělý zákrok proti Dolimu. U nás lze pochválit Holeše (ten si kromě jiného mazal Olayinku docela na chleba), líbil se mi i Hovorka, naproti tomu Doliho Slavisti skoro vymazali (až na tu jednu šanci)...

Reagovat
PlackaSKS

já vás jako soupeře tak moc nemam rád..

Reagovat
KingMaster13

Respekt vám, hodně těžký a bojovný soupeř a na rozdíl od Liberce to byl i fotbal. Liberec mám docela rád ale to co hrají pod tou fňuknou je hnus.

Reagovat
ondrasch77

Liberec hraje už spoustu let okopávanou a ne fotbal...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kang & Kodos

Hrajou to, na co maj. 5. místo s tim kádrem je zázrak.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Traoré faulován byl, akorát mimo vápno a Hušbauer prostě neustál souboj a pak mával rukama na zemi.

Nenadála sice považuji za nejhoršího sudího v lize, ale dnes zápas zvládl bravurně.

Reagovat
ondrasch77

To jak mu Hovorka přišlápl nohu, tak , měl být přímák...

Ale mám pocit, že se v první půlce válel u nás ve vápně a rozhazoval rukama (možná to byl Olayinka)...

Reagovat
mistr129

Byl to Traoré, hned na začátku

Reagovat
PlackaSKS

Ne, to byl taky traore

Reagovat
Losinho

Jj, Hušbauer a Olayinka jsou s tím dost napřesdržku. Holeš parádní, Doležal měl tutovku a udržel dost míčů hlavně v první půli, za mě to nebylo špatný. Soubojovej útočník to proti Delimu s Ngadeem bude mít vždycky těžký.

Reagovat
iamek

Kde je diskuze hokej?

Reagovat
F.Torres

nevím, ale slovensko

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Tak uz jsem se si myslel, ze se naplni ta KingMasterova teorie, ze to bude jenom za bod , ale nastesti jsme opet zvladnuli zaver zapasu a dotlacili tam ten rozdilovy gol a tak uz nam zbyva ziskat pouze bod nebo ztrata Plzne

Kazdopadne ten Jablonec me stval hned uz od zacatku...prvni strela a hned jak nejakej pocitac gol...vzpomnel jsem si na podzimni zapas, kdy jim tam taky ty pokusy padali a pak jsme vystrelili my a nic z toho, ale spis jsme to dnes tema debilnima prihravkama jeste vic zadrbali

Jsem rad, ze ten zapas mame uspesne za sebou a tesim se na dalsi dny

Reagovat
KingMaster13

Jsem moc rád, že se to nenaplnilo. Věřím, že v Ostravě ten bod uděláme a bude to. No a pak s kocovinou na pohár

Reagovat
ondrasch77

Hovno s kocovinou, pořádně hrát až do konce!!!

Reagovat
KingMaster13

Bojovat budeme ale ten titul samozřejmě v té Ostravě trochu oslavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, Hrubý provede své kamarády Stodolní Titul se přeci zapít musí

Reagovat
PlackaSKS

Poprvé co budou fanoušci soupeře po vítězném zápase nalejvat hráče

Reagovat
KingMaster13

Tak co přinesete nám tam nějaký sudy?

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli uděláme bod a Liberec prohraje, tak to oslavíme společně

Reagovat
lichna.

Pro nás ideální udělat bod a pak porazit Plzeň, která nebude mít o co hrát. Když bychom nějakým zázrakem porazili Slavii a Plzeň porazila Liberec, tak by chtěli vyhrát i to poslední kolo.

Reagovat
KingMaster13

Pro vás ideální navíc to když se před Mol cupem ožereme

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Tak oni budou s náma slavit titul a pak i pohár, no to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sigmy do FCB zadara Lalkovic a z dorostu bereme Raaba (takový mladší Chory).

Za mě dobrý

Reagovat
lichna.

Určitě dobrý. Pořád to neřeší naší absenci hrotaka do základu, ale minimálně jsme na tom ušetřili. Jen aby Lalkovic nekurvil kabinu..

Reagovat
smazaný uživatel

Raab se může vyprofilovat. Buď se chytne, nebo do Béčka a uvidí se.

Lalkoviče neznám tak dobře, abych mohl říct, zda kurví či nekurví kabinu, vím jen, že to v noze má a vyřeší nám průsery v záloze + je hlavne zadarmo, což je úplně nejlepší.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Jasný. Já si ho tajně přál, i kdyby to mělo být jen doplnění kádru tak super. Každopádně ten Raab podle mě znamená konec Kuby Šašinky?

Reagovat
smazaný uživatel

No, když vezmeš v potaz Raaba (příslib do budoucna?), možný Smola Pičo ! + se zase hovoří o Frýďovi jako osobnosti do kabiny (kdo ví, zda to vůbec dopadne, nebrat to jako jasnou věc), tak je klidně možné, že MB skončí.

Jednou slyšíš, že by si sezonu prodloužil, z jiné strany, že zas končí a bude doma... Nevím, těžko říci, asi dost rozhodne jedna věc, jak dopadne finále poháru.

Reagovat
lichna.

Se Smolou do piči..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přejel mi mráz po zádech, viděl jsem tam Frýdkovi

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

No aby ten Raab nebyl Kuba Šašinka 2.0 Cojsem koukal, tak ani nehrál tu mládežnickou LM, jenom střídal na posledních 10 minut tak těžko říct. A ten náš slavný Wojatschke na MS taky nic moc, ale asi nehrál svůj post.

Lalkovič na lavičku super, jestli bude hrát pravidelně může se i rozehrát ke slušným výkonům do základu.

Celkově beru

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš ať se nám tady k tomu vyjádří někdo, kdo sleduje Sigmu

Reagovat
sosna

Raab nehrál LM, protože nastupovali starší kluci, co si to vykopali vloni. (tj. Zifčák) Jinak v dorostu je dost gólovej, ale k dospělýmu fotbalu zatím ani nepřičichnul ...

Lalkovič dopředu dobrý, takovej ten typ co se toho nebojí. Dozadu takticky špatný, zapomíná se, několik gólů šlo přímo za ním, včetně posledního zápasu se Zlínem. Záleží co od něj očekáváte.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak super, děkuji za info. Zní to dobře. Čekám od něj to, že když to nepůjde směrem do ofenzivy tak nastoupí a trošku rozhýbá hru. Takže takový ten back up do ofenzivy, který ani bránit nepotřebuje umět...

Ale jak tady píše hodně lidí, uvidíme jak by ho dokázal zkrotit Pánik (nebo už nebude Pánik?)

Reagovat
lichna.

Takže vlastně takový Holzer, který je ale dopředu dobrý. Bereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby zvladl kraj v 4-4-2, coz z toho tveho popisu asi ne.

Reagovat
lichna.

Vzhledem k naším krajům je Lalkovič horký adept na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Lalkovič:

+ technicky převyšuje celou českou ligu, náš kádr tedy o dvě, tři třídy

+ využitelný na více ofenzivních postech

+ stále dobrý věk

+ zadarmo

- "cestovatel", vystřídal spoustu klubů, na svůj věk až moc

- je to "typ Kanga", je prostě jiný, otázkou tady je, jestli ho zkrotí trenér, u Páníka bych se toho dost bál.

- náchylnost ke zraněním v minulosti

Celkově dobrý, nic z čeho bych se měl posadit na zadek a říct wow, ale budu mu přát a věřit.

Raaba neznám, je to vysoký hráč a prý i docela technický, produktivní v dorostu, ale jestli to bude nebo nebude druhý Kuba těžko říct, ale jo, i mladé je třeba brát, kdyby to byl druhý Chorý, tak fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Je dobře, že Baník začíná rabovat i přilehlé, menší kluby a ještě k tomu zadarmo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jo, proč ne. I když jsem myslel spíš na hráče jako La Boua, Lingr, Plšek, ale u každého to je asi o penězích... jestli do toho Baník nechce rvát tak zadarmo Lalkovič a i ten Smola (herně) by nebyl úplně marný. Momentálně nám třeba tihle dva strašně chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bubáka nebrat...Kdyby byl tak super, hraje základ u těch, co jsou u polských hranic.

Ale Lingra, toho naopak hned a všemi deseti !

A souhlas s posledním dovětkem...To je právě ono, nač proč přeplácet, když se nám typologicky hodí tito + jsou z regionu, na což FCB taky cílí.

Reagovat
HorajzmAmmann

právě ž je super, taková levnější a mladší verze Kayamby. A hraje tam pravidelně v základu. Ne pořád, ale nějakých 2 000 minut má...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, čím méně bubáků v Baníku, tím lépe... Ještě to bude držet různé ramadány atd...

Reagovat
lichna.

Tak třeba ve Slávii černoši patří mezi nejlepší hráče. Alespoň Deli a Ngadeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že jim gratuluji !

Reagovat
frankiefcb

Když budou dobří, tak ať tu jsou, svým způsobem jsem rád i za Dameho, sice je to palič, ale aspoň maká narozdíl od určitého jedince, který po třech minutách vypadá, že už to má za pár . Ale nevím taky si myslím ,ež ten z Karviné na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden stačí

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak třeba Narh se mi hodně líbil... toho bych bral zpátky ihned. Rychlostně a 1 na 1 byl úplně někde jinde než zbytek našeho kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že byl někde jinde, když se podíváš, co tu za hrobaře hrálo. A zpět vážně ne, nebyl lepší než jiní...Hraje on vůbec někde?

Když to vezmu ze široka, Neves, ten jo, ten byl skvělý. Ale jak tu byla partička bubáků... To nikdy nedělá dobrotu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Teď by byl v těhle parametrech jinde než zbytek kádru. Hrál v Levski v záloze pravidelně základ, ted přestoupil někam na Kypr

Reagovat
smazaný uživatel

No, je dobře, že máme někdy i rozdílné názory a nelezeme si vzájemně do prdele

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Byl dobrý, co on se svou výškou zvládl uskákat.. Na to, jak byl mladý, tak ten se fakt jako jeden z mála Baldovi povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci z Afriky jsou cenným artiklem, když jsou kvalitní a mladí, tak za ně můžeš dostat raketu při přestupu. Mají samozřejmě trochu jinou mentalitu, musíš s nimi umět pracovat.

Ba Loua je v Karviné na hostování, mají asi nějakou opci na něj, tam bude rozhodovat, jestli udrží ligu nebo ne, nevím, jak moc to záleží na samotném hráči, ten by nejspíš chtěl a měl jít do lepší klubu každopádně. Já bych se osobně spíš soustředil na podepsání Tijaniho, pokud se borec protlačí do užší nominace Nigérie na MS U-20, tak asi není o čem, je to prostě talent. Dva kluci z Afriky v áčku, jeden zkušenější, jeden hodně mladý, to je +- ideální.

Lingr nebo i ten Smrž by byl fajn, ale zase, z Karviné ještě nikdo do Baníku v posledních letech nepřestoupil a nevěřím tomu, že by tam neměli kluci dlouhodobé smlouvy, to bude těžké...

Smola si myslím půjde spíš do Boleslavi, já bych tedy byl radši. Každopádně to zkušeného útočníka chce. Kdyby přišel Frydrych, tak by to bylo top, asi to k tomu i směřuje, jestli vezmou z Jablek Holeše a Hovorku. Kdyby potom dostal Frydrych na rozmyšlenou, jestli půjde v rámci tohoto přestupu do Jablonce, nebo odejde do Baníku, tak by tam z jeho strany asi nebylo o čem...Nic proti Jablonci, samozřejmě...Slavia jim pořád může dát v rámci přestupu Pokorného nebo Jugase, stoperů mají až dost, i kdyby odešel Ngadeu.

Reagovat
frankiefcb

Z Karviné sebrat Wágnera. 1000x radši Wágnera než Smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wagnera fakt ne, stačí to chlastací komando, co tam je teď + by nebyl levný a to nemluvím o jeho souhře s týmem...

Má laso od Korony Kielce a Jagellonie, tak ať si ho užijou tam.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě se na něj jezdí dívat příští nováček Ekstraklasy, Rakow Cze.... bla bla něco

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ti dela problem nejen vyslovnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Chlastač, ale kvalitní hráč. .

Reagovat
frankiefcb

Radši toho ochlastu než Smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by přišel taky zadarmo po sestupu Karviné, proč ne.

V současné situaci ale pro mě osobně lepší Smola zadarmo, leč zmrd, než platit hafo peněz za ožralého Wagnera, byť nějaké kvality hroťáka má.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

I když to už asi nedopadne, škoda kurva toho Zajíce, toho bych bral hned

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se na něj byli koukat zájemci z Polska, ale 13 gólů za Karvinou...Jasně, že bych ho bral, tady není moc o čem. Můžeme se bavit o tom jakou má životosprávu, ale v situaci, kdy ani nejlepší klub ligy nemá pořádného hroťáka by byl asi trochu hřích do něj nejít, pokud bude nějaká šance. Jinak možná zkusit Chorého z Plzně, když budou mít Krmenčíka, Beauguela, Bakoše + mladé, Pulkrab by se u nás mohl probudit, další zajímavé jméno je Kliment, napadá mě i Vaněček, co se zatím ve Skotsku vůbec neprosadil...Smola by byl hloupý, kdyby k nám šel, může být v klidu v Boleslavi, blízko svému bydlišti a vydělávat +- stejné peníze. V Baníku by musel na svou stranu dostat nás, kteří ho nemáme rádi a navíc by do něj šli i opaváci, nevím, do toho si myslím, že nepůjde.

Reagovat
lichna.

Chorý, Smola. Nemůžeme jednou chtít nějaké sympatické hráče?

Reagovat
HorajzmAmmann

Všichni už jsou v Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš tak nějak všechno, co ten Doležal v Jablonci vůbec? Jemu nějak měla končit smlouva, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Končí mu a neprodlouží ji, asi určitě, ale sám hráč deklaroval, že by rád zkusil cizinu nebo top klub v ČR a tím Baník není...Takže nepočítám s tím, že by bylo reálné, aby přišel k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasná...Jen, že v zimě byl zájem a bylo tam něco s tím, že mu končí smlouva. Ok.

Reagovat
HorajzmAmmann

Martin Doležal bude nadále nastupovat v Jablonecké ofenzívě. Dnes podepsal smlouvu do roku 2022!

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem pro Wágnera každý přestupový období už 2 roky. Zdál se mi (a pořád zdá) jako největší jistota, pokud bude dávat 13 - 15 golů za sezonu a hrát tak jak hraje, tak at si klidně chlastá. Určitě nebude jediný v kádru, tak co

Reagovat
Blasphemer

jemu ten chlast asi neškodí. Se stačí podívat, s jakou statistikou odcházel z Plzně.

Škoda, no. Nebejt tý životosprávy, tak dá ještě rok v Plzni a pak možná do nějakýho horšího klubu v zahraničí, alespoň si to zkusit. Ale domrdal si to sám.

Reagovat
lichna.

Ten Tijani by mohl být zajímavý kus no, Jen doufám že se teď neproslaví a nefnkne nám zadara..

Reagovat
ondrasch77

O Jugase máme skutečně zájem, ale Bolka taky...

Pokorného mi sem nedávej, ten je děsnej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je, ale pořád se nějakým způsobem dostal do Francie, i když ho jinak moc nesleduju. Ani nevím kolik má Slavia vůbec stoperů pod smlouvou

Reagovat
Losinho

S Jugasem by se teoreticky mělo počítat do přípravy, s Pokorným nebo Chalušem jen těžko, těm se budou hledat kluby minimálně na hostování.

Reagovat
ondrasch77

Pokorný se vrátí do Liberce...

Reagovat
ondrasch77

Jednu chvíli kolem něho byl hroznej hype, pak přijel s Libercem k nám, dostali 3:0 a největší tragéd na hřišti byl on... Ve Francii na to přišli až půl roku po přestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vám prodloužil Doležal o tři roky, což je celkem překvapení, ale asi Pelta počítá v rozpočtu s desítkami milionů za Holeše, Hovorku a Trávníka, tak mu mohl dát velký podpisový bonus a plat. Myslíš, že někoho z dvojice Chramosta/Ikaunieks pustí?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli tě napadne jméno Chramosta v souvislosti s Baníkem, tak... to ani nepiš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Ikaunieks

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo

Reagovat
ondrasch77

Tak Doli úplně nevyloučil (v tiki taka), že by nemohl prodloužit... Ale jak je v článku uvedeno, dělá se to s cílem zviditelnění v EL a následném prodeji do zahraničí, tak aby z toho něco měl i FKJ... Z toho důvodu si myslím, že nikdo z útočníků ani neodejde (alespoň ne, pokud bude šance na skupinu), navíc každý je jiný typ, ale je fakt, že Ikaunieks se zatím docela nechytá (na jaře byl dlouho zraněnej)...

Co se týká útočníků, tak si myslím, že bude ještě snaha někoho koupit... Vůbec bych se nedivil, kdyby Pelta přivedl zpátky ze Španělska Pekharta, který se tam docela trápí a moc ani nehraje... Pak by možná Ikauniks i mohl jít...

Reagovat
lichna.

Za toho Smolu ti na srazu ef plivnu do tváře.

Reagovat
Puskas

Hlídej si, ať máš vítr v zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

prej techniky převyšuje celou českou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se směj, ale říká to i Jílek...Že borec má technicky na holandskou nebo belgickou ligu je jedna věc, druhou je, jak to pojme v hlavě a to on zatím moc nedává, + jsou tam ty zranění...Kanga má taky technicky na Španělsko, Francii, a další a další...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: co ten web info.cz, to jsou nějaké sotisfikovanější parlamentní listy? Snůška polopravd v hezkém kabátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vle, doufám, že si děláš srandu nebo to není pravda. Jelikož jsem měl téma diplomové práce "prevence před dezinformacemi v dnešní společnosti", a jako zdroj jsem používal rovněž info.cz

Reagovat
sosna

tak co dneska není snůška polopravd, že.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Dopodrobna nečtu ani jedno, ale občas tam jsou zajímavé články, to záleží na autorovi. Na Infu jich je teda podstatně více, na vyloučeného idiota jsem zatím narazil jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok ma jeste i na Spartu

Reagovat
wyqinac

Proti nam posledni dve kola dva goly kola, nastesti ani jeden nevedl k bodum Vcera uz jsem vicemene pocital s remizou, takze 3 body rozhodne potesili, uprimne jsem mel z jablonce nejvetsi strach z tech 3 zapasu, ted uz jednu remizu musime udelat i se zavrenejma ocima..

Reagovat
db18

I sezony... ale nominoval se už stylem odchodu z Opavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se teda pekne vybarvil.

Reagovat
Blasphemer

Čím dál tím lepší.

Reagovat
Kuchta

To je strašnej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by být soudný a po té ostudě šoupat nohama, místo toho shazuje tým, který byl v březnu v zápase s nimi zaříznut jako podsvinče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele