Informace

  • Celé jméno
    Dominik Janošek
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    13.06.1998
  • Výška
    183 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    76 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu NAC Breda (NED)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
KNVB Beker 2023/2024
1
10
0
0
0
0
0
0
0
Celkem
1
10
0
0
0
0
0
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko "21"
3
93
0
0
0
0
1
0
0

Články

Češi v Nizozemsku opět řádili: Sejk zajistil Rodě bod, Janošek přidal osmou asistenci

Ani tento víkend se ve druhé nizozemské lize neobešel bez produkce českých fotbalistů. Záložník Dominik Janošek si v dresu Bredy proti rezervě Utrechtu připsal osmou asistenci v ročníku. Útočník Václav Sejk zase trefil bod na půdě Telstaru.

Trenér Kováč změnil můj styl a pomohl mi, říká Dominik Janošek

Záložník Dominik Janošek (25) v létě odešel z Pardubic zkusit štěstí do zahraničí, konkrétně do druholigové nizozemské Bredy. Teď tam prožívá nejproduktivnější sezonu v kariéře. Přesto asi leckoho napadne otázka, jestli krok z FORTUNA:LIGY do druhé ligy v Holandsku je opravdu tím ideálním kariérním posunem. I o tom je dnešní epizoda podcastu Livesport Daily, jejímž hostem je právě bývalý záložník Plzně, Pardubic nebo Baníku.

Z Janoška se v Bredě stal nepostradatelný hráč, v lize nenajdete lepšího cizince

Pochyby o tom, že přestup Dominika Janoška (25) do druhé nizozemské ligy bude krokem zpátky, jsou rozprášeny. Mladý záložník vzal ligu útokem, a když se podíváte na čísla produktivity, nenašli byste v Eerste Divisie lepšího cizince než bývalého pardubického hráče v dresu NAC Breda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele